Utorak, 07.08.2007.

01:10

Rakić otpao, Nonda u prvom planu

Izvor: B92

Rakiæ otpao, Nonda u prvom planu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

170 Komentari

Sortiraj po:

Змај

pre 16 godina

Дође Пироћанац кући и каже деци: децо, кажите драгичка... Данас сам вам ЗАМАЛО купио патике.

Нису Пирот и Ниш далеко, ту мора да се умешала нека генетика.

grobar_brisel

pre 16 godina

bice MAMA NAJO ..
hahaahaa kakva ludost i glupost u redovima crvene zvezde,pa ovaj SABAN ne bi mogao da igra pored DIARE !

Milan

pre 16 godina

Nonda je sto puta bolji igrac od onog vaseg Diare. Pa on je igrao za Monako u finalu lige sampiona, dok je vrhunac karijere vaseg napadaca bio Zrinjski!!! A i ovi takozvani 'Zvezdasi' bi trebali malo vise da dolaze na utakmice a ne samo da kukaju na Pixija. Mislite da sve znate i da je ljudima iz uprave lako?!? Ustvari vama nije lako!

MARKO

pre 16 godina

Nonda je kvalitetan igrac sa iskustvom igranja u najjacim evropskim ligama,znace da iskoristi malobrojne sanse koje stvori flegmaticni vezni red.Nadam da cemo dobiti na brzini sa Salasom,koji bi u tandemu sa Koromanom trebalo da pravi razliku.Nonda je afirmisan igrac koji moze da pomogne.Zasto Zvezda ne kupuje talentovane igrace iz Srbije kao sto su Fejsa,Tadic...

DEKI

pre 16 godina

koliko smo mi veliki klub kazuje samo da vise nase teme posecuju grobari i salju svoje glupe komentare nego mi sami.RED STAR FOREVER

Delija

pre 16 godina

Alo grobari ajde malo da umuknete i maknite se sa ovog foruma, vidim vasi stranci su jaki protiv zrinjskog,da vas vidim kako cete da igrade protiv Zvezde,Vojvodine,OFK Beograda u ligi i na kojem cete mestu da zavrsite?

Aca_USA

pre 16 godina

Izgleda su kompsije ovog puta napravile bolji pazar (a posebno sa Djukicem). Na zalost plasim se da ce ih danas suspendovati. Pravi potez bi bio da Zvezda pozajmi od Partizana par igraca. Pokazimo da smo pre svega zainteresovani za uspeh srpskog fudbala. Zakopajmo "ratne sekire" i klubastvo. Pokazimo UEFA-i da nas se ne moze lako osloboditi.

LACKO

pre 16 godina

Cuo sam zvezda vraca Zidana iz penzije!!! Kako ste naivni ganeri moji!! Pa vi jos verujete u bajke! Srecno protiv Levadije,verujte mi trebace vam! Verujete Pixiju koji je jedva osnovnu skolu zavrsio,pa da,i vi niste nesta skolovaniji....

stoofy

pre 16 godina

Nego sta nego da je Rakic otpao...Djordjevic je za njega izmislio fudbal!!! I dosta bre vise pljuvanja po upravi,predsedniku,treneru i igracima...Ajmo malo optimizma!!!Sigurno ne moze u zvezdu da dodje Sevcenko...Nonda je skroz ok za nasu ekipu!!!Ekipa koja je osvojila duplu krunu je ostala 90% citava (Djokic, Purovic, Joksimovic)...
Piksi je prodao ono najbolje vratio dugove u kojima smo bili do guse i sada polako formira tim za LS. Ne mozete da ocekujete da odmah udjemo! To bi bila senzacija!!! Povoljan zreb, malo srece i PODRSKA!!!Eto nas...a i ako ne udejmo nije smak sveta! Imamo dobrog golmana odlicne stopere i bekove...konkurencija u timu je najbitnija a mi je konacno ove godine imamo, pogotovo u veznom redu...I dajte malo strpljenja, ne mogu ljudi da pruzaju fantasticne partije kad su dosli pre 3 nedelje. Malo vremena i Bronovicki i Lukas i Salas i Molina i Barkos ce da se nametnu... posle 1 utakmice vi donosite zakljucke!!!I ako se dovede neki promasaj kao sto su bili Georgijev,Ailton i Tadeu sledece godine DOVIDJENJA PRIJATNO!!!
Sutra trpamo mrtve Estonce a onda svi na marakanu i da izgazimo 'POLICAJCE'...

p.s.malo vise vere
poz

Bojke

pre 16 godina

Pixy: Shabane osh da dolazis kod nas???
Shabani: Za tebe sam Shabke
Pixy: Ajde Shabke,sta se razmisljas,inace cu nekog drugog shabana da dovedem.

Паштровић

pre 16 godina

Људи надам се да је ово тачно. Ваљда нису ови из б-92 пустили непровјерену информацију. Нонда би био пун погодак. Ево већ паника хвата "гробље". Много су се дигли после "Зрињског",а не знам због чега. Волио бих да остану у "уефа куп" па кад налете на мало озбиљнији тим видјеће да припадају самом дну. Како ће им га забити Нонда. Напред Звездо!!! Поздрав из Српске Будве. Живјела Србија!!!

season ticket holder

pre 16 godina

Nonda je ziv i zdrav. Gledao sam ga u proslu subotu na West Ham - Roma, usao je u drugom poluvremenu sa Vucinicem. Trci, dodaje loptu sutira. Jel Vas jos nesto interesuje?
Nadam se njegovom dolasku, i zelim Zvezdi ulazak u LS.

Nesa delija

pre 16 godina

Pa to nije lose. Ipak ljudi, ja mislim da Piksi sasvim solidno obavlja svoj posao. Pravio je greseke u dovodjenju igraca, ali ima i dosta dobrih poteza. Doveeo je Kastilja, Gaja, Koromana, Burzanovica, Milijasa, golmana Stojkovica koga je doveo kao slobodnog igraca a prodao ga za 2.5 miliona Evra. Imao je dosta dobrih prodaja igraca bez kojih Zvezda ne bi prezivela, jer je imala dug od 10 miliona evra. I dzaja i Piksi su ostavili neki svoj pecat u zvezdi. Poruka za Piksija: Nije lose moze i bolje

^StanD^YouR^GrounD^

pre 16 godina

He.He,He Shaban kod Shabana,shta cu josh da cujem,nece da me cudi da sutra osvane naslov ''Ronaldo u Zvezdi''. . .Vise ste smesni sa onim vashim youtube igracima,Barkos je do pre dve nedelje bio sjajan,a sada je promasaj decenije.

Shabane dodji im i ti pa da budu Shabani na kvadrat !

marko

pre 16 godina

Zvezda se nece pokajati, ako kupi Shabani Nonda! Nonda je ogracina prava,kosta (marktwert) 4 miliona! Jasam tako pocito na "transfermark.de"

v.i.p. srbin

pre 16 godina

Molim grobare da se uzdrze od komentara jer su pokazali kakvi su poznavaoci fudbala.Svaki igrac koji dodje u partizan je majstor po njima,svi ostali su levati.Setite se samo Boje (sa obaveznim naglaskom na zadnjem slovu)!

Zvezda do LS

pre 16 godina

Nonda je odlican igrac.Samo onaj ko nikad nije gledao kako igra,moze da kaze da je los. To potvrduje i broj datih golova za klubove u kojima je igramo. Daj boze da ga dovedemo,ali cisto sumnjam da ce Piksi da da pare neke.

Paja

pre 16 godina

Pljuvaci, pa dokle vise??? Vama ocigledno treba zabraniti prilaz stadionu (ako ste ikada i bili na istom). Kakvi ste to ljudi, zelite sve SADA i ODMAH...
Imam samo jedno pitanje za vas vecne pesimiste, sta ce se desiti ako Zvezda kojim slucajem udje u LS? Odgovor poznat, svi ce te slaviti i sa ponosom klicati...ZVEZDAAAAA
Koliko ce se vas zaista pokajati zbog svojih reci i pokriti usima? Odgovor poznat...NIKO
Eto kakav smo narod!!!

NAPRED ZVEZDOOO

-b-r-i-g-a-t-e-1-9-9-4-z-n-i-k-

pre 16 godina

Kako prenosi ,,Politika´´ pa da je to bio ,,Kurir´´ mozda bi nesto i bilo jer Kurir ima najtacnije informacije,xexexe!
Od kada to i Politika ima sportski deo!

Bilo bi lepo da dodje,ali...

Pozdrav za sve Delije!

Liquido

pre 16 godina

Nonda je odlican napadac..ako dodje imamo sanse protiv Rangersa..al se previse ne nadam da ce doc'Pixi dovedi igrace..pusti pare bice para uvek :))ne stediii !!!

p2

pre 16 godina

Sve same sveznalice,bolje se uvucite u misiju rupu i pokrite usima ako zvezdi zelite dobro.Ovo je nasa realnost mi u timu trenutno ne mozemo da imamo zvezda,a zvezdin dres zasluzuje svako ko ce za njega na terenu ginuti...Svi su kao sad pametni a momci su odigrali jednu utakmicu zajedno,a vi mi se tu pravite pametni,prvo niti ste kompetentni da sudite niti vas ko slusa.Svi oni zasluzuju podrsku a ne pljuvanje,to rade samo grobari a i oni su vec naucili kako se voli klub zato bolje pripazite malo i pruzite podrsku !!!

southrail

pre 16 godina

Nonda je ozbiljan napadac, 2002-2003 je bio prvi strelac Francuske lige. Od tada je u padu ali da nije ne bi ni imali sanse da ga dovedemo. U Romu je dosao nedovoljno spreman posle sezone u kojoj se oporavljao od teske povrede, a sad se reklamira da je ponovo fit. Jos se secam kako nam ga je zavuko u Beogradu-SAMO DA DODJE !
A ovo za Gvozdena je dobra vest-sta, trazi klub pa do tada trenira na Marakani? Mislim da njegova sudbina zavisi od Baste posto Bronovicki kao desnjak moze da igra i desnog beka a Gvozden bi na levoj strani bio mnogo sigurniji od Andjelka !

ZVEZDA U LS !!!

tnt

pre 16 godina

johnny moram da te razocaram, Monako kada je igrao finale lige shampiona napad mu je predovdio morijents i savila a ne Nonda, nonda je u romi bio teska rezerva pa chak nije uspeo da se izbori za mesto prvotimca u momentu kada je roma imala 2 napadaca u seniorskom timu, pa su zakljucili da im je bolje da igraju sa polu spicovima nego sa klasicnim napadacima. Jesam zvezdas ali smeshna su pojacanja, mozhda ovaj poljak nije losh ali to znachi da andjelkovic nema mesta u tima a on je svakako jedan od najboljih zvezdinih igracha. Da bi Despotovic bio najbolja solucija od onih koje smo imali na raspolaganju to je sigurno ali je zahlosno shto zvezda daje milione za neke ne proverene banana boyse a za momke sa iskustvom u srpskim okvirima pokushava da smanji cenu. Ubedjen sam da bi despotovic bio jeftiniji za zvezdu.

Peter Tosh

pre 16 godina

@Vlada-PFC
''A danas kad jave iz Švajcarske da VELIKI PARTIZAN IPAK OSTAJE U EVROPI, biće potučen nov rekord po broju komentara na jednu vest na sajtu B92! Očekujem ih MINIMUM 800, ne računajući jedno 500 komentara vas šabana koji ćete tastature polupati od nervoze da na taj način iskalite svoj bes zbog te lepe vesti!
I na kraju da vam poručim još i ovo: Vi ste u Evropi ove sezone samo još narednih 30-ak sati! A onda - gotovo, kraj, mrak. Amin.''

:))) А хтео сам да не уживам у елиминицији ЈСД-а, али сада једноставно морам. Све ће бити као што си написао али за 180 степени обрнуто. И као сваке сезоне, мишеви су најјачи пре него што почне сезона, два-три кола и опет се неће више волети са моћним Зеком и Бјеком. А таман су се опет смували, па ће да раскину, па ће опет да се помире уз сузе радоснице, и тако редом. Права мексичка сапуница. . . ЊА ЊА ЊА ЊА ЊА ! ! !

Joao

pre 16 godina

Sad cemo biti pravi shabani!
A Nonda je dobar i dosta poznat igrac, samo ne znam sta ce onda u Zvezdi. Budimo objektivni, mi treba da razvijamo skautski sistem i da dovodimo neafirmisane mlade i dobre igrace, recimo iz malih zemalja Juzne Amerike, ali ako Nonda ne moze da nadje bolju gazu, onda... ili je povredjen ili narkoman, ili niko nece da se kupa sa njim (pa sto bi onda Basta?). Neka se uklope ovi pa cemo posle da pojacavamo, ako dozivimo do proleca u Evropi. Prvo treba pobediti Estonce.

Pedja

pre 16 godina

1994-1995 Vaal Professionals 014 0(4)
1995-1998 FC Zürich075 (36)
1998-2000 Rennes062 (31)
2000-2005 Monaco116 (57)
2005- Roma 016 0(4)
2006-2007 Blackburn Rovers (loan) 026 0(7)

delija nish

pre 16 godina

@Zvezdas
Pa 100%, covek rek'o da mu neostvarena zelja Marakana i crvena Zvezda!
Ali ptvo mora da se kali u nizim ekipama, nkao npr. partizan! xe, xe...
Pozdrav za sve Nislije!
I da 29. avgusta svi zajedno slavimo ulaz u ligu sampiona nase jedine i najbolje CRVENE ZVEZDE!!!

Srđan

pre 16 godina

Svi ste vi prepametni,što se tiče pojačanja za našu Zvezdu!Ja sam cigan do groba,ali nevidim da je neki igrač u Srbiji zaslužio da nosi crveno-beli dres.Ovi malo bolji iz inostranstva vrede puno više nego što u Srbiji ima love,ili ti nego što je u Zvezdi "novaca",i onda za malo para dovlače ovamo te islužene "bedevije"(čast izuzecima),i mole boga da pokažu neko fudbalsko znanje!80% ovih što igra u Zvezdi nije moglo da sedi ni na tribinama Marakane kada smo osvajali Evropu i Svet!!!
Pozdrav za sve Delije i samo opušteno.Tucemo mi Levadiju,a onda na Glazgov Rendžers svim snagama,i oni na terenu i mi na tribinama!!!

pedja_delija_nis

pre 16 godina

grobari mars sa zvezdinog foruma!!!

a ovde ima milion fudbalskih strucnjaka koji sude o nondi!
odigrate jednom pes6 i svi mislite da ste strucnjaci za fudbalske taktike

pozzzz iz nisa

Dupla kruna ole

pre 16 godina

Samo mi nije jasno groblje sto se javlja pa oni su proslu sezonu zavrsili sa -17 i sa pitaj Boga koliko poraza od Zvezde a boga mi i od Hajduka Vojvodine Bezanije Mladosti A . . .Treba Zvezdi jedan DOBAR napadac pod HITNO !!!

wuk

pre 16 godina

@zvezdas

gvozdeni trenira sa zvezdom?
extra..
voleo bi opet da ga vidim u crveno belom dresu...

nonda ako dodje bice extra, ali mi je jos uvek tesko da poverujem u to..
a za ove experte koji kazu da pixi dovodi pojacanja na osnovu kasete... smesni su... pa ko je jos lud da da pola miliona, milion za pogledanu kasetu.. j** bi se za dinar a ne pola miliona..

ja sam licno prezadovoljan dosadanjim prelaznim rokom.. jos uvek nijedan bitniji sraf ekipe nije otisao(mada je to pitanje dana kada ce se desiti), a dovedeno 5-6 novih lica... kakvi god da su bice nasa zvezda jacha...

a i komsije fino rade.. doveli su par dobrih igraca... samo steta sto verovatno nece igrati u evropi vise... ko zna.. mozda nas i stignu do - 10 ove godine :)

johnny

pre 16 godina

Sabani Nonda je predvodio napad Monaka kad je igrao u finalu LS 2004! Odlican je igrac i preporucujem vam da odete na youtube da vidite neke stvari pa onda "mudrujte" mudrovani pesimisticni skotovi!

Marko Loznica

pre 16 godina

EKSTRA!!!
Sa Shabani Nondom LIGA SAMPIONA je zagarantovana,covek bi uvalio rendžerima tri komada i rešio pitanje oko prolaska u Ligu Šampiona...
Bravo PIXI,ja uvek verujem u tebe majstore!!!

Dejan

pre 16 godina

Sta mi necemo vise procitati, loziti se, komentarisati, trositi vreme.
Kako nam ovi koji vode klub mazu oci, kao maloj deci. Ili misle da smo mentalno na nivou dece od 7 godina. Pa sinoc je ovde bila izjava Stojanovica da se sa Rakicem vec kao tajno pregovaralo ali samo sa glavnim ljudima iz OFK i da je sve dogovreno. Nije proslo ni 12 h od te izjave citam sada dovodimo Nondu. Nova patka za nas male i naivne. Da se deca, t.j. mi malo zabavimo. I mi se raspisali. Kao obicno evo svakakvih komentara. Te Nonda car, te ne valja. Ono sto se meni namece jeste da ljudi koje vode klub lutaju i nemaju jasnu koncepciju.Mesec dana je Piksi trazio trenera po Italiji, zatim kasnio sa dovodjenjem pojacanja, koja i da su najbolja nemaju vremena za uigravanje i sada pred odlucujuce utakmice za LS mi se bavimo Nondom. Za mene ovo je lakrdija i neozbiljno od velikog kluba.
ZAKLJUCAK :Cini mi se da se krecemo po tankoj zici i da nas samo sreca moze spasiti.

Kursula

pre 16 godina

Stvarno ne znam koji su mi tipovi gori?
Oi sto pljuju unapred a onda pitaju "a gde je igrao taj nonda?",sto ce reci nemaju blagog pojmao fuci,ili ovi sto daju ceo doktorski rad na temu "kretanja barkosa u fazi kontra napada",ili "pregleda igre moline u liniji iza poluspiceva",a razumeju se u fucu k'o mara u kriv pampur.Majstori pravi fudbal se ipak malo razlikuje od CM 2007.
PS:ovim ne vrdim da sam a ekspert,vec samo da svi vi sigurno niste!
Pozdrav!

ЗВЕЗДА У СРЦУ

pre 16 godina

Не знам људи шта да кажем више у 1.543.987-ом коментару о Црвеној Звезди. Али морам нешто :). Пикси је моји звездаши сасвим пристојно одрадио посао овог лета (мада још није крај), нарочито ако доведе Нонду (синоћ је и Ђуровски потврдио да постоје велике шансе). Довели смо одличне играче, иако им тек предстоји доказивање. Једини проблем је што су доведени прекасно. Али за то није крив ни Пикси, ни Дика, ни Роланд Гарос... Крива је наша јадна лига и јадни услови у нашој Србији. Многи кажу, што Салас(Молина...) није доведен још почетком Јула? Врло просто, Звезда јесте познато име, али зар ће неки бољи играч за кога се интересује још пар озбиљнијих клубова, ОДМАХ оберучке прихватити да дође. Неће, јер ће сачекати можда неку бољу понуду из Немачке, Шпаније, Италије... Па онда када види да један од бољих клубова наше лиге Бежанија испада од АЛБАНСКЕ БЕСЕ, неће му се баш долазити у нашу земљу. Јер шта ако се Звезда не пласира у Лигу Шампиона. Оће бре играчи да имају јаке утакмице целе сезоне. Ма могу да причам о овоме још до ујутру...

delija nish

pre 16 godina

@zvezdas
Nije Djukic stranac, nego je ZVEZDAS!
Nonda 99% dolazi jer je on ponudjen Zvezdi, jer Spaleti ne racuna na njega, a i on bi rado dosao. Bar tako kaze B.Djurovski.

Delije Svilajnac

pre 16 godina

Zvezda ce biti opet dominatna u Srbiji ali da li je to dovoljno prosecnom navijacu Crvene Zvezde,naravno da NE! Imamo istorijsku sansu za Champions League ali mislim da nam trener nije dorastao za ambicije Zvezde ove godine.Najvise bi i sam bio srecan da nisam u pravu.

Vlada-PFC

pre 16 godina

Još ovaj da vam dođe i onda ste PRAVI SRPSKI TIM I KLUB, VI STE ONDA PONOS SRPSTVA! E Šabani, šabani...

A danas kad jave iz Švajcarske da VELIKI PARTIZAN IPAK OSTAJE U EVROPI, biće potučen nov rekord po broju komentara na jednu vest na sajtu B92! Očekujem ih MINIMUM 800, ne računajući jedno 500 komentara vas šabana koji ćete tastature polupati od nervoze da na taj način iskalite svoj bes zbog te lepe vesti!

I na kraju da vam poručim još i ovo: Vi ste u Evropi ove sezone samo još narednih 30-ak sati! A onda - gotovo, kraj, mrak. Amin.

STALJIN

pre 16 godina

Onaj njihov Diara mnogo zaj..an igrač! Taj ako da više od 3 gola u našoj ligi bez briga ja neću više da pratim fudbal!!!! NONDA vs Diara - Mislim šta reći!!!

street boys

pre 16 godina

Ahahaha zar stvarno mislite da ce Nonda da predje u Crvenu Zvezdu,to samo Stojkovic potpaljuje,da bi Zvezda bila u prvom planu...Koji bi to igrac da je normalan presao iz Calca u Srpsku ligu????

Zvezdasica

pre 16 godina

Nonda je dobar igrac i bas ono sto nama treba.Steta sto nije dosao ranije,ali ni sad nije kasno.Ipak mislim da je najvaznije da nam u timu ostane BASTA i postane kapiten,jer je on NAJBOLJE STO IMAMO! Sa Bastom u Ligu Sampiona!!!

mrgaga

pre 16 godina

pa sto svi pljujete nije mi jasno.Coveka niti su doveli a polovina vas ga vec ocrnela.Neko je rekao tipa-ne moze da nas on izvadi iz ovog fijaska????????kog fijaska?dve duple krune,solidna pojacanja,pa mi smo samo prosecna ekipa koja jako zeli u ls i treba biti realan.Od para koje imamo mislim da je uradjen dobar posao i ce igra i rez doci tako da bolje da cekamo koju utakmicu pa da vidimo...
Ljudi dajte malo optimizma,nije sve tako crno!!!

Sport Bili

pre 16 godina

Grobari bezite odavde, ovo je vest o Zvezdi! Ako potrcite mozda stignete da spasete nesto od onog vaseg mucenog stadiona dok se ne srusi! A i ekipa vam je sve sam "strucnjak" do "strucnjaka"! Mnogo ste jadni!!!

JudgeDred

pre 16 godina

Shabani Nonda

Nationality: Congolese (Congo-Kinshasa) and Burundian
Place of birth: Bujumbura ,Burundi
Date of birth: 6 March 1977
Height: 183 cm
Weight: 83 kg
Positions: Striker


Played at Olympic Athletic Bujumbura (Burundi, 2nd Div), Young Africans (Tanzania, 1993-94), Vaal Professionals Johannesburg (South Africa).

Honours :
* 1994 : Champion of Tanzania

League career :

Club Season Matches Goals


Blackburn Rovers 2006-2007 Loan 26 (26) 7 (7)
Roma 2005-2006 15 (1) 4
Monaco ASM 2004-2005 10 (10) 0
Monaco ASM (B) 2004-2005 3 1
Monaco ASM 2003-2004 12 (12) 5 (5)
Monaco ASM 2002-2003 35 26
Monaco ASM 2001-2002 30 (5) 14 (1)
Monaco ASM 2000-2001 29 12
Rennes - Stade Rennais 1999-2000 30 16
Rennes - Stade Rennais 1998-1999 32 15
Zürich 1997-1998 34 24
Zürich 1996-1997 12 2
Zürich 1996-1997 19 6
Zürich 1995-1996 10 4



297 136

zvezdas

pre 16 godina

na blicu danas

Podrška Gvozdenovića
Ivan Gvozdenović, bivši kapiten Zvezde, već danima trenira u društvu Radovana Krivokapića i Bojana Miladinovića na „Marakani“. Doskorašnji član Klub Briža juče je poželeo sreću crveno-belima u Talinu.dali mozda znaci da ce gvozdenovic biti opet u zvezdi ostaje da se vidi ...

ZWEZDAN

pre 16 godina

dobro bi bilo da nonda dodje u zvezdu , jak je u duelu , ima dobar sut , solidan dribling ... samo ja sam na kraju priprema pisao da u boskovoj taktici koju zvezda sada igra , a to je 4-5-1 , a ne 4-3-3 sto lupeta doticni , drogba da igra ne bi se puno vise pokazao od djordjevica i barcosa ... nama je spic neophodan , ali ako doticni v.d. trenera ne promeni taktiku i nastavi da igra sa 1 spicem lose nam se pise u sezoni ... glavu dajem , da je jednu utakmicu poceo sa djordjevicem i barkosom u spicu zajedno , da bi zvezda igrala mnogo bolje ... svi pljuju po barcosu , kao promasaj veka i te price ... a sta je pa uradio djordjevic , nista kao i barcos ... PROBLEM JE U TAKTICI I TO MORA DA SE MENJA ...

Djole

pre 16 godina

Ida dovedeta Ronalda,Partizan opet osvaja titulu.Mislim da bi vam trebao SUZUKI I AILTON pa bi onda mogli da pobjedit i cukaricki!!!!!!

Delija-SWE

pre 16 godina

...LJUDI nije problem u igracima,i da su svi losi ( a naravno da nisu) a trener dobar, izvukao bi se neki minimum igre i rezultata od njih. Po meni mi imamo dobre igrace (vagone) ali na zalost glavna "lokomotiva" ili ti trener B.Dj. je samo "parna" masina koja ne moze da "vuce" te vagone po danasnjim savremenim prugama citaj terenima!!!
HOCEMO TRENERA SA MOZGOM A NE SA SRCEM JER SRCE IMAJU SVI A MOZAK...!!!

KO se SLAZE?

zvezdas

pre 16 godina

kako vam je krivo grobari sto u zvezdu dolaze sve zvezde pa sada koje dosao pa ono pa ovo ali zapamtite ovo u zvezdu skoro svi stranci koji igraju su reprezentativci svojih zemalja a vasa pojacanja su iz druge portugalske lige .toliko o vama pali ste da igrate protiv nemocnih mostaraca .videcemo sta ce biti u prvoj rundi kup uefe ako vam uefa i opste dozvoli da igrate . i naseg trenera ne spominjite vise jer on je zakon za vaseg djukica . ps.: djukic ko da je stranac nema emocija kod njega haha .

Мирко

pre 16 godina

'Ајде, бре, глодари, шта сте се раструбили. Дали сте 11 голова и испашћете, а ми пролазимо даље са једним јединим голчићем. И ко је онда ту миш?

Иначе, Шабан је - што се види и по имену - рођен за нас цигане и много бих волео да га видим на Маракани. Она ваша Диара Бубамиара има да му тражи аутограм после дербија, наравно ако вас не избаце и из наше лиге.

Balansero

pre 16 godina

E sad, zamislite igraca koji je karijeru proveo u Italiji, Svajcarskoj, Francuskoj, Engleskoj igrajuci u prvoligaskim timovima, kad dodje u rupu i vidi na sta lici teren, tribine, okolina stadiona itd.
Znaci pedalinjo nazad na avion pa makar mu nudili milione u zlatnim polugama.

newcastle united-Roby

pre 16 godina

nemogu da VERUJEM,dali znate da je Newcastle,West hem i Ajax bili zainteresovani za njega pre mesec dana samo ?! i on ce da predje u Zvezdu,pa vi zvezdasi ste sto posto sretni,imacete dobrog napadaca!!!

Pocepan;)

pre 16 godina

Mi smo nacija od 7 miliona selektora... svi znamo sve :)
svako je u pravu ali samo u delicu ... u sustini pojma nemamo...

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=56666

caci

pre 16 godina

nonda je odlican igrac,za nasu ligu i vose od toga.Nemogu da shvatim da jednog nondu uporedjuju sa nekim extra napadacem koji je igrao u zrinjskom i koga su oterali iz onog amaterskog kluba.
Nemogu da shvatim zasto se delije upustaju u polemiku sa grobarima oko pojacanja i ciji je tim bolji.mislim da smo do sada pokazali i pokazace se u novoj sezoni.ko se i malo razume u fudbal znace ko ima vise titula,koji je klub trofejniji,ko ima vise pobeda u medjusobnim susretima,cija je skola bolja pokazuje to ciji igraci su trenutno u najjacim klubovima(mislim na igrace koji su ponikli zvezdi ili partizanu),ko ima jace sponzore,KO JE OSVAJAO KUP SAMPIONA(za razliku od vaseg izleta u istom takmicenju),koji klub ima veci i lepsi stadion,i da ne nabrajam vise.Mislim da smo u svim parametrima bolji od GROBLJA i nevidim razlig zasto bi se vise upustali u prepucavanje snjima.Normalno je da prozivaju nasu upravu,pojacanja i trenera jer im je to samo i ostalo posle dve godine bez ijedne titule.
Najveci pokazatelj toga da je zvezda bolji klub pokazuje i to da bilo koji novinar kod nas ili u svetu pricu o zvezdi pocinje sa "NAJVECI I NAJTROFEJNIJI SRPSKI KLUB"

Vox

pre 16 godina

Pratio sam francusku ligu detaljno zadnjih 7-8 godina i mogu vam reci da je Nonda sjajan igrac ! Ne znam u kakvoj je formi sad, ali je igrac cije ime se pominje sa postovanjem u Francuskoj !! Njega su hteli mnogi veoma iskusni treneri francuske lige, pre svega Luis Fernandez, Guy Roux, a kasnije i Paul Le Guen; ali su Nondini izbori klubova uvek bili cudni, tako da ipak ima sanse da dodje u CZ, jer ipak postoji opcija da ponovo zaigra u LS - ove ili sledece godine. A sto se njegove karijere tice, ko zna primetice da je covek prava radilica na terenu, veoma koristan i kompletan igrac koji se potrosi na terenu. Nije prebrz, ali ima instikt (pa recimo pre 15 godina je i Pancev bio sporiji napadac, ali imao je "nos" !!). Iskreno, bio bih stvarno presrecan da dodje u CZ. A ovi ovde sto nisu culi za njega pa se podsmevaju ovoj vesti - najgore je neznanje u zivotu, ko ne zna - ne komentarise vec gleda.

Ajde bas da vidimo da li ce upaliti ovaj transfer !!

dejan

pre 16 godina

Još jedno u nizu pojačanja sa buvlje pijace... Piksiju se posrećilo sa Kastiljom pa se sada previše zaneo. Igrači koji su ove sezone dovedeni su bili najgori u timu na svim odigranim utakmicama.

ujdurma

pre 16 godina

Piksi,ako ti uspe ovo sa Nondom, sto je bilo do tebe to si i odradio, a ako nista drugo bar si nam ponovo dao nadu.A navijači Zvezde su svesni da si trn u oku onima koji su navikli da svake godine svoje rodjake i pulene udomljavaju u Zvezdi.Ako su takvi talenti, nek se onda iz OFK-e prodaju u inostranstvo, a ne preko ledja Zvezde i njenih navijača.

dex

pre 16 godina

@ Nele Lombardo

Izvini ali nisam znao da se Gueye cita Gej?!
Sto se tice Nonde Shapketa:) ,on ne moze biti promasaj kao Ailton,ali ne verujem da je raspolozen da dodje. Ako i dodje samo ce da se vuce po terenu kada skonta gde je dosao i zbrisace vec na polu sezoni...

Srbin iz Londona

pre 16 godina

Ja mislim da navijaci partizana imaju najmanje prava da komentarisu kako funkcionise uprva nekog kluba! Ljudi toliko blatite Pixija, a mi opet odneli i prvenstvo i kup, setite se svih derbija :)
Dosta mi je grobara "Srba" koji navijaju za to da Zvezda ispadne iz kvalifikacija!
Probudite se, jos uvek ste br2... mislim ako se Vojvodina ne pojaca... mozda i br3...
S verom u Boga u Ligu Sampiona!

Ljubomir Milivojevic

pre 16 godina

Dobra vest, ako je tacna!
Gledao sam Nondu dok je igrao u Zürichu, super igrac, brz, eksplosivan, dobar sut...davao je golove kao od sale. Nadam se da ce doci,bio bi pravo pojacanje za Zvezdu.
Pozdrav iz Svajcarske
Ljubomir Milivojevic

Pedja Matovic

pre 16 godina

Nonda sigurno nije loš igrač, jedino je jadno što se Piksi i celokupno rukovodstvo diskredituju najavljujući pojačanja, a posle "šalili smo se"...ili to novinari načuju, pa brže bolje prave vest. Više mi liči na ovo drugo...
@zli duh
...a vi danas u Nionu. pa, pa, Evropo...
NUGRYY

Srdja

pre 16 godina

Daj grobari dosta vise stim vasim 'pojacanjima',pa normalno da ste doveli sve igrace koje ste spominjali kad te igrace niko ni nije hteo da dovede,tako da niste ni imali konkurenciju.Ko su vam ti igraci?Gde su oni igrali?Jel cuo neko za njih?Jel su ostavili neki trag tamo gde su igrali?Alo bre spustite se na zemlju,dobili ste ove hrvatske sumare,svaka cast,doce neko i lagano vas spustiti na zemlju,pa vi zivite u nekim iluzijama,a tim vam je veci krs nego prosle sezone.Ko misli da Nonda nije dobar igrac(pogotovo za Zvezdu)taj nije normalan,to ovi grobarcici malo potpaljuju jel su u stvari u strahu od nove sezone bez trofeja-sto ce naravno da se i dogodi,a oni mogu samo da se hvale svojim timom ko i prosle godine,bez pokrica.

ne moze da skodi

pre 16 godina

Godine Klub Utakmica (Golova)*
1993-1994
1994-1995
1995-1998
1998-2000
2000-2005
2005-
2006-2007
Young Africans
Vaal Professionals
FK Cirih
Ren
Monako
Roma
Blekburn Rovers (pozajmica)
14 (4)
75 (36)
62 (31)
116 (57)
16 (4)
26 (7)

Tito

pre 16 godina

ja sam čuo da zvezda ovog igrača samo dovodi zbog imena (šaban), kažu da se uklapa kao pesnica na oko, a ako je pravi to onaj šaban onda mu je zvezda klub snova

BL

pre 16 godina

Ne mogu da vjerujem. Kad je Zvezda kupovala Barkosa, Molinu, Salasa, komentari su bili tipa sve anonimci, ko je ikad cuo za njih, dajte neko poznato ime... Sad kad se spominje Nonda opet pljujemo, kako nista ne vrijedi. Pa je li moguce da smo toliko pogan narod i da znamo samo da kritikujemo?
Ne bi skodilo malo optimizma i podrske.
Nemamo para da kupimo Sevcenka, Totija, Drogbu...
A i da imamo niko od njih i ne bi dosao u Srbiju.
Zato smatram da je ovo odlicno rjesenje i uz dosta srece mozda i vidimo ligu sampiona, iako smatram da bi i liga kupa Uefa bila veliki uspjeh.

Kizony

pre 16 godina

, pa samo vam je on falio da se kompletirate !!! Cenim da cemo od sada da vas zovemo Shabani umesto ganci. Shalu na stranu, mozda vam ovo bude i dobar potez jer je nekada bio solidan igrac. A mozda i iznenadi prijatno kao nekada Taribo West, koji je takodje izvucen iz naftalina.

Raša

pre 16 godina

Rakić je strašno pogrešio i podlegao je menadžeru i kojekavim mešetarima iz OFK Beograda, koji na njemu žele da se obogate. Prevarili su ga. Kao da je CZ krava muzara. Rakić sada ostaje gde je, sa nejasnom perspektivom, a fudbalera ima i mnogo boljih, i kada se plate odmah dolaze. Kao što se vidi to ama baš nije nikakav problem. Šteta, a ja sam za Rakića navijao.

lale

pre 16 godina

jao majko bozija,e da mi je neko ovo pricao otvoreno bi mu rekao ALA LAZES.Sta se ovo desava nemam reci jesam zvezdas ali mi se cini da je sve ovo neka velika zajebancija da osvojimo LS ali sa kim.Jednom recju katastrofa daj boze da nisam u pravu ali mi sutra zavrsavamo evro sezonu.Muka mi je ne mogu vise pisati.................

Proka

pre 16 godina

Samo neka dodje lakse nama sa vama. Uostalom kad sutra ispadnete a iskreno se nadam da ce se to ostvariti nece covjek ni razmatrati vasu ponudu. Mali ste klub!!!!!!!!

Srđ@N

pre 16 godina

samo ima mali problem, to jest, lako moguće da dođe u zvezdu, jer sve golove za blekburn je dao dok nije slomio koljeno, znači eto nama još jednog kojeg čemo čekati pola godine da dođe sebi, a rendžersi za koji dan...

... mislim na levadiju kao vesnika bure...

SMARATE

pre 16 godina

AJDE BRE GROBARI IZLECITE SE VI VESE KOMPLEXA ZVANI ZVEZDA!!!! Mi u paranoji??Vi izgleda niste svesni ko je AKTUELNI sampion!!!!Osvajac duple krune 2 sezone za reedom!!!Kad osvojite titulu ser*te da ste bolji do tad TISINA

milos

pre 16 godina

Po meni je bolje dati ako treba vise love za Rakica nego za isluzenog stranca. Trebace mu jedno tri meseca da se uklopi u novu sredinu, pa ce se naprasno povrediti ili tako nesto.
Dovoljno je pustiti Trajkovica i Burzanovica da igraju i stvaraju sanse, makar su nesto pokazali na pripremama za razliku od ostalih.
A vi grobari sto se javljate neprozvani videcete vrlo brzo kakav su krs ovi vasi. Taj smesni Zrinjski je slabiji od Mostanice, sad cete prvo u Novom Sadu da popijete vasu normu - 5 komada. Kad vec tikvice nisu rodile ove godine...

Sokrates

pre 16 godina

Toliko zvucno najavljeni prelazni rok i novi pokusaj da se napokon Crvena zvezda plasira u LS mogao bi da zavrsi sa fijaskom za klub iz Beograda.Da pocnemo od pocetka.Zvezda je prvo htjela da angazuje jednog provjerenog stranog trenera iz prostog razloga jer su bili i ostali skepticni u pogledu strucnosti gos.Djurovskog.Mnoga trenerska imena su bila u opticaju.Epilog je poznat.Niko,ama bas niko se nije htjeo prihvatiti te za mnoge nezahvalne obaveze.Zasto?Niko ne zeli da dozivi sudbinu gos.Bajevica.Poslije neuspjesnog pohoda na Evropu gos.Stojkovic je prodao maltene citav tim.Prodao je sve sto je bilo vrijedno.Bajevic je tada osto u neobranom grozdju.Isti scenarij je ponovo planiran.U slucaju da se ne kvalifikuju dalje gledat ce se groznicavo da se proda sve sto se prodati moze.Takva politika kluba nije bas nesto posebno atraktivna za ozbiljne strucnjake pa me i ne cudi da su svi odbili Zvezdu.Prelazni rok je posebna prica.Dovode se igraci na osnovu jedne kasete .Zvezda nema svoje skaute da prati fudbalski markt.Vec sad sa sigurnoscu mogu da kazem da je Zvezda napravila totalan promasaj dovodjenjem Barkosa i Salasa.Salas je sklon povredama i adekvatno tome nespreman.Zasto je dovede igrac za kojeg se zna da je cesto povredjen?Barkos je mnogo statican,slabo prati igru,ne otkriva se.Cist promasaj.Nije mi jasno ko je preporucio Zvezdi ova dva igraca?Zvezda je izgleda ova dva igraca na slijepo kupila.Kakva je to koncepcija kluba?Mnogo neozbiljno ali i opasno.Ovdje se radi o ne maloj sumi para i plus nezdrava konkurencija.Kao posljedica slabe procjene i vjerovatno promasene invensticije Zvezda bukvalno minut da dvanaest trazi novog napadaca.Ako se po jutru dan poznaje bit ce vise nego tesko u narednoj sezoni.Zvezda jos nema igru,nema standardan tim,Djurvski jos uvjek luta u trazenju tima a vremena i strpljenja sve manje.Vec sad se zna na kome ce se kola slomiti a sto znaci ponovo iz pocetka.
Pozdrav

Pokretna_Apoteka

pre 16 godina

Auuuu, zar ovaj Nonda ne navija za Smederevo? Samo zbog love prelazi u Zvezdu, zato ce tu i propasti zajedno s njom :)))

Srđan

pre 16 godina

Ako je istina ovo za
Nondu, onda ne mogu da verujem!!! Pa takav nam treba, on ja pravo rešenje za centarfora. Za one koji se pitaju kakvu je sezonu iao u engleskoj, neka pogledaju golove na you tube, imaju svi u dresu blekburna, i u ligi i u kupu UEFA.

U odličnoj je formi, zabija glavom, sa obe noge, jak u duelu, brz, opasan kad je leđima okrenut lopti, zna da stvori sebi prostor, car u šesnaest metara, atraktivan, jernom rečju, genijalan golgeter...

E sad, druga je priča što ja nikako ne mogu poverovati da on dolazi kod nas, al daj Bože da i to čudo doživimo...

Ratko_Delija

pre 16 godina

alo grobari smirite dozivljaje. imamo ekipu za klasu bolju od vas. pa tog vaseg morieru ce nas Ibro staviti u mali dzep. a zuka se nece primetiti kad ga kastiljo i lukas zatvore.

Uzecemo duplu krunu i ove godine. a vi se borite za kup uefa posto ce te imati dosta posla sa vosom i ofk beogradom.


ovaj "BANE" JE LIK!!! MORAM DA PRIZNAM DA SE OVAKO NISAM NASMEJAO DUGO!!!

POZDRAV SVIM DELIJAMA I MOLIO BI GROBARE DA SE NESAJU U NASA POSLA

Filip

pre 16 godina

@misa
Tebi brate, posto se nista ne svidja idi lepo navijaj za patlidzan ili bezaniju ili Real, MU, Milan, a ne da pametusej ovde sa iskustvom iz FM 2007. Nonda je odlican napadac i jedan od retkih profi fudbalera koji hoce da igraju u Srbiji. Razlozi su: relativno lak protivnik u 3. kolu i sansa da igra LS i verovatno dobar utisak koji je poneo sa Marakane kada je poslednji put gostovao ovde sa Romom (3:1). Mozete ovde da pisete sta god hocete, to naravno niko iz Zvezde ne cita. Iskreno mislim da su pojacanja ove godine odlicna osim Boska v.d trenera koji voli Zvezdu ali joj jos uvek kao trener nije dorastao. S obzirom da tako brzo gubite poverenje u svoj klub i igrace, to znaci da nemate poverenja ni u sebe i verovatno ste luzeri u zivotu. Zvezdi takvi "navijaci" ne trebaju. Ja Zvezdu volim uvek i uvek mi je puno srce kad odem na Marakanu bez obzira kakav je tim i rezultat.

@Grobari
Eeee, niste svesni koliko vam je klimav tim i pojacanja, ali uvericete se i sami vec posle prva 3-4 kola nase lige. Secam se ja ovakvih euforija kod vas i ranije. Tresla se gora, rodio se mis. Uvek pre glasam za Nondu i Barkosa nego za crnca iz Bosne :)).

Eto toliko, pa razmislite malo, i jedni i drugi...

John Terry

pre 16 godina

@Svo groblje shto se skupilo ovde!

Iz najbolje namere vas molim da vishe ne lupate gluposti na ovim forumima!
Evo i zashto to kazhem:
1. Shabani Nonda je za ovog vasheg Dijareju izmislio fudbal (igrao za monako,romu i blekburn!!!!) a ovaj vash za zrinjski (uspeh???)
2. Toliko ste se nalozhili time shto je partizan pobedio one jadne mostarce,pa sad dizhete uvis do zvezda vash voljeni klub.
3. Neshto u zadnje vreme ne chitam mnogo uvreda na rachun Zechevica,sad vam je dobar ili...???
Prema tome manite se glupih komentara,a shto se tiche moje voljene zvezde,ako onaj lik stvarno dodje to je FENOMENALNO!
Neko reche novi Ailton,naravno,to je chista budalashtina,Nonda je na vrhuncu karijere!
Pozdrav svima,nisam hteo da se obracam groblju,ali stvarno ga preteraste!

pedja_sin

pre 16 godina

da,da...Nonda nam je dao gol na Mari kada je Roma povela 1-0 a onda su Ziga sa dva i Purke preokrenuli match...Tada smo cekali vesti iz Bazela a posle nesrecno prosli u Strazburu onim golom u zadnjem minutu...
Nonda bi svakako bio veliko pojacanje samo se bojim da takvi igraci nisu previse motivisani u "tridesetim"pa jos u nekoj tamo znj ligi,sto moramo priznati da jeste najveci problem kog dovodjenja velikih igraca uz sve materijalne probleme koje imamo i koji "zvezde" ocekuju,premije itd...
U Monaku je igrao fenomenalno,ROmi i Blekburnu solidno...
Svakako bolje resenje od neiskusnog Rakica koji koliko god da je talentovan nema jakih metceva u nogama sto ovako veliko takmicenje kao sto je LS iziskuju...
Ostaje nam samo da se nadamo da ovo nije "patka"...pozz.

DDT

pre 16 godina

Nele lombardo (#19), zašto bre lažeš da bi ispao kao duhovit? I koji su ti to fazoni iz obdaništa, zezati se na račun nečijeg imena??? Je l' treba neko da na kraju pogine da bi se navijači konačno otreznili i ukapirali koliko su to niske i glupe fore (setio sam se pok. Mancea i prostačkog prozivanja na račun njegovog prezimena dok je igrao)?
A drugo, kad već hoćeš da se praviš pametan, onda proveri činjenice. Nije ni GEje ni GAj, već zvuk koji kod nas ne postoji (kao samoglasnik u engleskim rečima, "bird", "learn", i - samo za takve kao što si ti - može i "TURD"; ili zvuk koji se čuje iza suglasnika Ž u francuskom "Je"). Najpribližnije bi se moglo pisati G'je (ili, čak, Guje), ali zašto uopšte gubiti vreme na nekakva objašnjenja kada takve kao što si ti mnogo više interesuje veza izmedju srpstva i homoseksualizma...!!??

Blago Srbiji sa takvim genijalnim navijačima kojima ništa ne može da promakne!

backista

pre 16 godina

na kraju ce pisati da zvezda zeli i drogbu ok je to znaaci to je onaj fazon tata hoce ali nema para i jos nesto nek piksi dode u backu 1901 ima jedan extra stranac pitaj boga odakle je znaci padne preko lopte ali neka to je piksijev ukus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

djole delija

pre 16 godina

pa kao tip napadaca bas bi seo zvezdi brzo trazi sut ka golu uizma loptu kako dodje iz prve ne komplikuje mnogo samo ako jos zna da ostavi i srce na teren .....

Pera delija

pre 16 godina

"kao što su Geja "prekrstili" u Gaja"
(Nele Lombardo, 7. avgust 2007 02:19)

Nele, svako ko je ikada ucio Francuski ti moze reci da se Ibrahima Gueye izgovara vise kao Guej nego Gej...

poznavalac fudbala

pre 16 godina

Pa ovdje sve sami fudbalski strucnjaci!Ko treba doci,ko otici,koga tamo-koga ovamo.Ljudi Akademija za Fudbalskog trenera place za novim mladim snagama!Idite tamo i upisite skolu!Lako je sa strane uz pivo i cips komentarisati!
Pozdrav svima

Nele Lombardo

pre 16 godina

Pošto ste najveći srpski klub, verovatno će novinari (plaćenici) da prekrste Šabana i daju mu neko pravoslavno ime (daj Bože da imaju pravoslavni kalendar) kao što su Geja "prekrstili" u Gaja.Kako najveći simbol srpstva da ima Geja u ekipi???????????? Dobar igrač, bolji i od Pjane i od Rakića(dečko ne može da se sastavi bez pomoći zvezdaNA Terzića)

SsSteFfFaNnN

pre 16 godina

@misa
jesi ti prochitao vest uopshte!!??EEEEJJJ Nonda dolazi u zvezdu, niko ti nije rekao da komentarishesh celu ekipu!!!Dosta mi je vishe tih "sveznalica"...

FrankoBg

pre 16 godina

zna li neko sta je radio ovaj Nonda poslednjih godina odnosno koliko je golova davao i da li je igrao uopste?
(misa, 7. avgust 2007 01:28)

http://en.wikipedia.org/wiki/Shabani_Nonda

*bane*

pre 16 godina

*Ako bi trebao da biram između Kovačevića i Šabana , onda bolje Kovačević ili je u pitanju trampa trenera , mi njima Boška Đurovskog a opni Nama, Spaletija !! Pregovori su u toku već nekoliko dana, ali su držani u tajnosti zbog Napretka iz Kruševca, koji je takođe zainteresovan za poznatog renera , ali je u pitanju cena, jer Borac nudi samo 2miliona Evra godišnje, A Zvezda 2,2 + Nonda 75.000 nedeljno, što je za Zvezdu mnogo , pa nudi samo 60.000 evra nedeljno !! Videćemo , mada bi Spaleti rađe ostao u Rimu , dok se Nondi beži iz Monaka, jer je tamo skupa pijaca pa sa Nondina žena žali na velike troškove života , a i ne voli dosadan život u Monaku i njena je želja da se preseli u Beograd,čuven po noćnom životu i ljubaznih ljudi , počev od taxista na aerodromu , koji se trude ne bi li za samo 100 Evra od aerodroma do grada odvezli , najboljim Zastavinom proizvodom "Floridom" sa klimom , doduše ne radi, ali se zato oseća miris plina koji je jako neobičan !!To mu je ispričao Ailton , koji je preporučio Nondi, Zvezdu ,a Zvezdi Šabana!!

johnny

pre 16 godina

"...iako drugo poluvreme duela sa Estocima još uvek nije odigrano, čelnici našeg najtrofejnijeg kluba već razmišljaju o pojačanju za treću rundu."

Sa ovakvim čelnicima nam nebi pomogao ni Perica Ognjenovic? Ili mozda bi! Ljudi vratite Pericu da svane i nama i njemu!

zooro

pre 16 godina

Nonda ili kako mu je nadimak "ŠABA" (visok 182cm i 77kg tezak sa odlicnim predispozicijama.) i sa jednom nogom da igra bolje je resenje od onog smotanog Rakica.Mada je Nonda vec na zalasku karijere(31god.zamor materijala.) radi se o iskusnom napadacu.Svoj vrhunac karijere je imao 2002/2003 kada je igrao za Monaco i bio prvi strelac Franc. lige sa 26 golova iz 35 utakmica.Za ove Zvezdine igrace bolje "Šalabajzere"je Velemajstor naravno ako ova vest nije Buva i dodje bice PRAVO pojacanje.

FK LEOTAR

pre 16 godina

@A onda dodje Nonda!
Ovo za djorica svaka cast, on je pravi primjer kako se jedan parazit moze odrzati u nekoj oblasti koliko god uprava i predsjednika da smjenite. Mozda i stojkovic krade(88%) ali nije bas lose moze se naprijed.


@misa
Ma daj pusti ti boska ja sam bio protiv njega prije okraja prosle sezone ali kad je vec ostao nemoj da kukas poslije prve utakmice. Sta ces da kazes kad pobijede prekosutra u gostima a vidjeces da hoce. Covjek je osta trener i ostavite ga na miru.



Ako sabani nonda dodje bice to pun pogodak ali zar salas nije napadac i zasto se sada tek razmislja o pojacanju a vec sest igraca dovedeno. To je smijsno uprava zvezde nam se ruga kao da smo mi glupani. Doveli ljudi pojacanja a pare stavili u dzep, pa ni real nije doveo sest igraca(izgleda sedam), pardon ^pojacanja^. E moj piksi hehehehehe

bobanmkd

pre 16 godina

Pa,ne mogu da verujem!Vec pocinjete da licite na moj Partizan od prosle godine!Vi niste u panici,vi ste u paranoji!Pa sta je sa onim silnim strancima sa kojim ste kada ste ih dovodili upali u nevidjenu euforiju?Ustvari,vi ste se toliko prepali Levadije da ste u shoku i evo cekam da dovedete Hustrefa Musemica da vam pojaca napad!Ja sam navijac Partizana,i uvek sam se trudio da budem objektivan pa bih iskoristio priliku i priupitao navijace Zvezde:dali su ovi potezi koji se vuku u vasem klubu u poslednjih mesec dana potezi velikog kluba???I,dali je vasa dominacija u protekle dve godine bila rezultat vaseg kvaliteta na svim nivoima ili rezultat mizernog stanja u mom Pattizanu,stanje koje se sledece sezone nece ponoviti!Pozdrav svim dobrim i razumnim ljudima.

Жентураче

pre 16 godina

Ја кад год читам овде само плачу... Како не видех никог на стадиону да плаче?

Jovic Slobodan

pre 16 godina

od toga da nonda dolazi nema nista jer su pre njega vec dosli ljuboja,benitez,rakic,lakic,tosic i mnogi drugi.a jel moze neko da mi kaze jednog igraca koji je najavljivan a nije dosao u humsku.ja uopste ne verujem da pixi zna za ovu informaciju.ali i ako dodje bice to veliki promasaj jer njega fudbal najmanje zanima.jel zna neko da mi kaze gde je zvezdin najveci pogodak blago georgijev

zli duh

pre 16 godina

Ponovo dovodite djoganija. Dokle vise, morace i Basta da se farba. Sad ste pravi srpski klub. Nema vama spasa u sredu zavrsavate agoniju.

A onda dodje Nonda!

pre 16 godina

Evo jos jednog Ailtona! U svakom timu po sedmicu-dve, onda dalje! Mozda Stojkovic pojachava svoj dzep - "Zvezdu" sigurno ne! Djorica za direktora! (Ne bi ni on od Stojkovica bio gori!)

grobar

pre 16 godina

on je odlican napadac ali realno ganima sa ovakvom igrom ne bi pomogao ni kezman,diarra ili neko treci.treba oni da dovedu rukavinu,zuku,moreiru,sikimica pa tek napadaca. partizan sampion

misa

pre 16 godina

Svakako bolje resenje od Rakica u ovom trenutku ali SAMO AKO KJE U KOMADU ODNOSNO AKO NIJE STALNO POVREDNJEM!!!!!! koa neki....
zna li neko sta je radio ovaj Nonda poslednjih godina odnosno koliko je golova davao i da li je igrao uopste?

mareras

pre 16 godina

U Monaku je bio extra, ima strahovit udarac, postigao je sigurno 10-20 evrogolova! Prosto ne verujem da ce stvarno doci!Sigurno je bolji od Rakica, Barkosa.... zajedno! `Ajde Shabane, dolazi!

Jah

pre 16 godina

Daj boze da dodje, on nije losh (nije vrhunski evropski fudbaler, ali za nashe uslove jeste). Provereni golgeter sa dosta Evropskog iskustva, bash kakava nam treba.

REFIK SABANadzovic

pre 16 godina

Smijesni ste ganci.A tek sto vam je otkrice ovaj NONDA.Hahahaha.Izgleda niko normalan nece kod vas.Partizan vam opet izgleda nedostizan i samo u svom virtuelnom svijetu vi ste kao jos veliki.

misa

pre 16 godina

da dodam...
1. trener katastrofa
2. taktika jos gora
3. protiv mucene Levadije igrali smo 4-5-1
4. trebali bi po igracima da igramo ili 4-3-3 ili ako kupimo nekog napadaca odnosno ako i kad prohoda Salas a MOlina skupi snage makar za 45min 4-4-2
ALI
5. BARKOS je NAZALOST PROMASAJ DECENIJE. to ne mislim samo ja vec ceo tim Crvene Zvezde kao i 90% vodjstva kluba.
a)Decko ne ume da primi loptu (protiv Levadije 3 nesupesna pokusaja od 3 moguca)
c) izuzetno nespretan
d) slab sut
e) u 4 tekme nista ali NISTA nije pokazao (gledao sam sve 4...)
jako mi je zao ali nas najjaci tim u ovom trenutku izgleda ovako:
1. Randjelovic
2. Basta (jeste izbezumljen ali je nas, Zvezdas i boljeg nemamo... dok ne kupimo Lakica iz Buducnosti...nadam se)
3. Bronovicki (najbolja kupovina posle Kastilja... tek ce se pokazati)
4. Tutoric (sa Bajalicom nesto ne stima kolko cujem....)
5. Gaj
6. Kastiljo (br.1 u ovom timu)
7. Lukash-za defanzivnu varijantu ili muceni/van forme/izbezumljeni sa zeljom da bezi iz Zvezde/kapiten Milovanovic za nesto "ofanzivniju" opciju...kao...)
8. Milijas
9. Djordjevic (stvarno je bolji od Barkosa..cak moze biti i vise od toga ali mu treba par upotrebljivih lopti u par tekmi u 1 timu)
10. burzanovic (igrac br.2 po meni u ovom timu...)
11.Koroman (sta god pricali...kolko god davio loptu..bez njega tesko. br.3)

na ovaj tim dodati:
Salas kad prohoda (ako se ikad oporavi) umesto Milijasa (koji se onda menja sa Lukashem dok Kastiljo ne ode)
Molina na prolece u formaciji 4-4-2 uz Burzanovica
ALI TREBA NAM GOLGETER: koji zna da da gol! iskusan i spretan! koji moze da igra u SVAKOJ formaciji makar 60-70 min.
a to kosta makar 1.5 miliona... PIXI, KAKO SI "USPEO" DA NE KUPIS BENITEZA ZA TU LOVU?
...e to ne kapiram... stvarno ne kapiram...
Shabani Nonda... gledoa sam ga par puta i potpuno je LUD igrac! strelac i virtuoz (ponekad pretera ali...)
PITANJE je: sta je od svega toga ostalo u kakvom je stanju SADA?!?

Kent

pre 16 godina

Nonda je za Blekburn prosle sezone igrao 26 meca i dao 7 golova.Sumnjam da ce se on odluciti za takav transfer posle tako solidne sezone,i ne verujem da Zvezda sa ovakvom upravom moze da priusti tako nesto.Jedino ako je covek avanturista pa dodje.Ailton jeste igrao za Zvezdu ali je on bio u ocajnoj formi i niko ga nije hteo.Uprava Zvezde je ovog leta propustila da dovede jednog Kovacevica(Olimpijakos),Pjanovica(Rostov),Vitakica(Grenobl),B.Boskovica(Rapid)itd.U ovom trenutku mozda bi Drulic ili Jelic(ne znam u kojem je klubu trenutno,verovatno je u Kini)bili solidno resenje za napad ali od Stojkovica i co. nista ne mozemo specijalno da ocekujemo.

Sport Bili

pre 16 godina

Ovaj je igrao za Romu kad smo ih dobili 3:1, ako se ne varam! Ako nista, iskusan je, nadam se da ce njegov dolazak (ako dodje) i da znaci prelazak na igru sa dva napadaca, a dosadasnja taktika koju je poceo sa uvodjenjem Bajevic da se vezba u zadnjih 7-8 kola, kada vec uzmemo titulu!!
Napred Zvezdo!!!
Zgazi ih sve!!!

*bane*

pre 16 godina

*Ako bi trebao da biram između Kovačevića i Šabana , onda bolje Kovačević ili je u pitanju trampa trenera , mi njima Boška Đurovskog a opni Nama, Spaletija !! Pregovori su u toku već nekoliko dana, ali su držani u tajnosti zbog Napretka iz Kruševca, koji je takođe zainteresovan za poznatog renera , ali je u pitanju cena, jer Borac nudi samo 2miliona Evra godišnje, A Zvezda 2,2 + Nonda 75.000 nedeljno, što je za Zvezdu mnogo , pa nudi samo 60.000 evra nedeljno !! Videćemo , mada bi Spaleti rađe ostao u Rimu , dok se Nondi beži iz Monaka, jer je tamo skupa pijaca pa sa Nondina žena žali na velike troškove života , a i ne voli dosadan život u Monaku i njena je želja da se preseli u Beograd,čuven po noćnom životu i ljubaznih ljudi , počev od taxista na aerodromu , koji se trude ne bi li za samo 100 Evra od aerodroma do grada odvezli , najboljim Zastavinom proizvodom "Floridom" sa klimom , doduše ne radi, ali se zato oseća miris plina koji je jako neobičan !!To mu je ispričao Ailton , koji je preporučio Nondi, Zvezdu ,a Zvezdi Šabana!!

misa

pre 16 godina

da dodam...
1. trener katastrofa
2. taktika jos gora
3. protiv mucene Levadije igrali smo 4-5-1
4. trebali bi po igracima da igramo ili 4-3-3 ili ako kupimo nekog napadaca odnosno ako i kad prohoda Salas a MOlina skupi snage makar za 45min 4-4-2
ALI
5. BARKOS je NAZALOST PROMASAJ DECENIJE. to ne mislim samo ja vec ceo tim Crvene Zvezde kao i 90% vodjstva kluba.
a)Decko ne ume da primi loptu (protiv Levadije 3 nesupesna pokusaja od 3 moguca)
c) izuzetno nespretan
d) slab sut
e) u 4 tekme nista ali NISTA nije pokazao (gledao sam sve 4...)
jako mi je zao ali nas najjaci tim u ovom trenutku izgleda ovako:
1. Randjelovic
2. Basta (jeste izbezumljen ali je nas, Zvezdas i boljeg nemamo... dok ne kupimo Lakica iz Buducnosti...nadam se)
3. Bronovicki (najbolja kupovina posle Kastilja... tek ce se pokazati)
4. Tutoric (sa Bajalicom nesto ne stima kolko cujem....)
5. Gaj
6. Kastiljo (br.1 u ovom timu)
7. Lukash-za defanzivnu varijantu ili muceni/van forme/izbezumljeni sa zeljom da bezi iz Zvezde/kapiten Milovanovic za nesto "ofanzivniju" opciju...kao...)
8. Milijas
9. Djordjevic (stvarno je bolji od Barkosa..cak moze biti i vise od toga ali mu treba par upotrebljivih lopti u par tekmi u 1 timu)
10. burzanovic (igrac br.2 po meni u ovom timu...)
11.Koroman (sta god pricali...kolko god davio loptu..bez njega tesko. br.3)

na ovaj tim dodati:
Salas kad prohoda (ako se ikad oporavi) umesto Milijasa (koji se onda menja sa Lukashem dok Kastiljo ne ode)
Molina na prolece u formaciji 4-4-2 uz Burzanovica
ALI TREBA NAM GOLGETER: koji zna da da gol! iskusan i spretan! koji moze da igra u SVAKOJ formaciji makar 60-70 min.
a to kosta makar 1.5 miliona... PIXI, KAKO SI "USPEO" DA NE KUPIS BENITEZA ZA TU LOVU?
...e to ne kapiram... stvarno ne kapiram...
Shabani Nonda... gledoa sam ga par puta i potpuno je LUD igrac! strelac i virtuoz (ponekad pretera ali...)
PITANJE je: sta je od svega toga ostalo u kakvom je stanju SADA?!?

SsSteFfFaNnN

pre 16 godina

@misa
jesi ti prochitao vest uopshte!!??EEEEJJJ Nonda dolazi u zvezdu, niko ti nije rekao da komentarishesh celu ekipu!!!Dosta mi je vishe tih "sveznalica"...

Filip

pre 16 godina

@misa
Tebi brate, posto se nista ne svidja idi lepo navijaj za patlidzan ili bezaniju ili Real, MU, Milan, a ne da pametusej ovde sa iskustvom iz FM 2007. Nonda je odlican napadac i jedan od retkih profi fudbalera koji hoce da igraju u Srbiji. Razlozi su: relativno lak protivnik u 3. kolu i sansa da igra LS i verovatno dobar utisak koji je poneo sa Marakane kada je poslednji put gostovao ovde sa Romom (3:1). Mozete ovde da pisete sta god hocete, to naravno niko iz Zvezde ne cita. Iskreno mislim da su pojacanja ove godine odlicna osim Boska v.d trenera koji voli Zvezdu ali joj jos uvek kao trener nije dorastao. S obzirom da tako brzo gubite poverenje u svoj klub i igrace, to znaci da nemate poverenja ni u sebe i verovatno ste luzeri u zivotu. Zvezdi takvi "navijaci" ne trebaju. Ja Zvezdu volim uvek i uvek mi je puno srce kad odem na Marakanu bez obzira kakav je tim i rezultat.

@Grobari
Eeee, niste svesni koliko vam je klimav tim i pojacanja, ali uvericete se i sami vec posle prva 3-4 kola nase lige. Secam se ja ovakvih euforija kod vas i ranije. Tresla se gora, rodio se mis. Uvek pre glasam za Nondu i Barkosa nego za crnca iz Bosne :)).

Eto toliko, pa razmislite malo, i jedni i drugi...

bobanmkd

pre 16 godina

Pa,ne mogu da verujem!Vec pocinjete da licite na moj Partizan od prosle godine!Vi niste u panici,vi ste u paranoji!Pa sta je sa onim silnim strancima sa kojim ste kada ste ih dovodili upali u nevidjenu euforiju?Ustvari,vi ste se toliko prepali Levadije da ste u shoku i evo cekam da dovedete Hustrefa Musemica da vam pojaca napad!Ja sam navijac Partizana,i uvek sam se trudio da budem objektivan pa bih iskoristio priliku i priupitao navijace Zvezde:dali su ovi potezi koji se vuku u vasem klubu u poslednjih mesec dana potezi velikog kluba???I,dali je vasa dominacija u protekle dve godine bila rezultat vaseg kvaliteta na svim nivoima ili rezultat mizernog stanja u mom Pattizanu,stanje koje se sledece sezone nece ponoviti!Pozdrav svim dobrim i razumnim ljudima.

mareras

pre 16 godina

U Monaku je bio extra, ima strahovit udarac, postigao je sigurno 10-20 evrogolova! Prosto ne verujem da ce stvarno doci!Sigurno je bolji od Rakica, Barkosa.... zajedno! `Ajde Shabane, dolazi!

zli duh

pre 16 godina

Ponovo dovodite djoganija. Dokle vise, morace i Basta da se farba. Sad ste pravi srpski klub. Nema vama spasa u sredu zavrsavate agoniju.

DDT

pre 16 godina

Nele lombardo (#19), zašto bre lažeš da bi ispao kao duhovit? I koji su ti to fazoni iz obdaništa, zezati se na račun nečijeg imena??? Je l' treba neko da na kraju pogine da bi se navijači konačno otreznili i ukapirali koliko su to niske i glupe fore (setio sam se pok. Mancea i prostačkog prozivanja na račun njegovog prezimena dok je igrao)?
A drugo, kad već hoćeš da se praviš pametan, onda proveri činjenice. Nije ni GEje ni GAj, već zvuk koji kod nas ne postoji (kao samoglasnik u engleskim rečima, "bird", "learn", i - samo za takve kao što si ti - može i "TURD"; ili zvuk koji se čuje iza suglasnika Ž u francuskom "Je"). Najpribližnije bi se moglo pisati G'je (ili, čak, Guje), ali zašto uopšte gubiti vreme na nekakva objašnjenja kada takve kao što si ti mnogo više interesuje veza izmedju srpstva i homoseksualizma...!!??

Blago Srbiji sa takvim genijalnim navijačima kojima ništa ne može da promakne!

Jah

pre 16 godina

Daj boze da dodje, on nije losh (nije vrhunski evropski fudbaler, ali za nashe uslove jeste). Provereni golgeter sa dosta Evropskog iskustva, bash kakava nam treba.

Nele Lombardo

pre 16 godina

Pošto ste najveći srpski klub, verovatno će novinari (plaćenici) da prekrste Šabana i daju mu neko pravoslavno ime (daj Bože da imaju pravoslavni kalendar) kao što su Geja "prekrstili" u Gaja.Kako najveći simbol srpstva da ima Geja u ekipi???????????? Dobar igrač, bolji i od Pjane i od Rakića(dečko ne može da se sastavi bez pomoći zvezdaNA Terzića)

caci

pre 16 godina

nonda je odlican igrac,za nasu ligu i vose od toga.Nemogu da shvatim da jednog nondu uporedjuju sa nekim extra napadacem koji je igrao u zrinjskom i koga su oterali iz onog amaterskog kluba.
Nemogu da shvatim zasto se delije upustaju u polemiku sa grobarima oko pojacanja i ciji je tim bolji.mislim da smo do sada pokazali i pokazace se u novoj sezoni.ko se i malo razume u fudbal znace ko ima vise titula,koji je klub trofejniji,ko ima vise pobeda u medjusobnim susretima,cija je skola bolja pokazuje to ciji igraci su trenutno u najjacim klubovima(mislim na igrace koji su ponikli zvezdi ili partizanu),ko ima jace sponzore,KO JE OSVAJAO KUP SAMPIONA(za razliku od vaseg izleta u istom takmicenju),koji klub ima veci i lepsi stadion,i da ne nabrajam vise.Mislim da smo u svim parametrima bolji od GROBLJA i nevidim razlig zasto bi se vise upustali u prepucavanje snjima.Normalno je da prozivaju nasu upravu,pojacanja i trenera jer im je to samo i ostalo posle dve godine bez ijedne titule.
Najveci pokazatelj toga da je zvezda bolji klub pokazuje i to da bilo koji novinar kod nas ili u svetu pricu o zvezdi pocinje sa "NAJVECI I NAJTROFEJNIJI SRPSKI KLUB"

Kent

pre 16 godina

Nonda je za Blekburn prosle sezone igrao 26 meca i dao 7 golova.Sumnjam da ce se on odluciti za takav transfer posle tako solidne sezone,i ne verujem da Zvezda sa ovakvom upravom moze da priusti tako nesto.Jedino ako je covek avanturista pa dodje.Ailton jeste igrao za Zvezdu ali je on bio u ocajnoj formi i niko ga nije hteo.Uprava Zvezde je ovog leta propustila da dovede jednog Kovacevica(Olimpijakos),Pjanovica(Rostov),Vitakica(Grenobl),B.Boskovica(Rapid)itd.U ovom trenutku mozda bi Drulic ili Jelic(ne znam u kojem je klubu trenutno,verovatno je u Kini)bili solidno resenje za napad ali od Stojkovica i co. nista ne mozemo specijalno da ocekujemo.

Мирко

pre 16 godina

'Ајде, бре, глодари, шта сте се раструбили. Дали сте 11 голова и испашћете, а ми пролазимо даље са једним јединим голчићем. И ко је онда ту миш?

Иначе, Шабан је - што се види и по имену - рођен за нас цигане и много бих волео да га видим на Маракани. Она ваша Диара Бубамиара има да му тражи аутограм после дербија, наравно ако вас не избаце и из наше лиге.

John Terry

pre 16 godina

@Svo groblje shto se skupilo ovde!

Iz najbolje namere vas molim da vishe ne lupate gluposti na ovim forumima!
Evo i zashto to kazhem:
1. Shabani Nonda je za ovog vasheg Dijareju izmislio fudbal (igrao za monako,romu i blekburn!!!!) a ovaj vash za zrinjski (uspeh???)
2. Toliko ste se nalozhili time shto je partizan pobedio one jadne mostarce,pa sad dizhete uvis do zvezda vash voljeni klub.
3. Neshto u zadnje vreme ne chitam mnogo uvreda na rachun Zechevica,sad vam je dobar ili...???
Prema tome manite se glupih komentara,a shto se tiche moje voljene zvezde,ako onaj lik stvarno dodje to je FENOMENALNO!
Neko reche novi Ailton,naravno,to je chista budalashtina,Nonda je na vrhuncu karijere!
Pozdrav svima,nisam hteo da se obracam groblju,ali stvarno ga preteraste!

grobar

pre 16 godina

on je odlican napadac ali realno ganima sa ovakvom igrom ne bi pomogao ni kezman,diarra ili neko treci.treba oni da dovedu rukavinu,zuku,moreiru,sikimica pa tek napadaca. partizan sampion

Sport Bili

pre 16 godina

Ovaj je igrao za Romu kad smo ih dobili 3:1, ako se ne varam! Ako nista, iskusan je, nadam se da ce njegov dolazak (ako dodje) i da znaci prelazak na igru sa dva napadaca, a dosadasnja taktika koju je poceo sa uvodjenjem Bajevic da se vezba u zadnjih 7-8 kola, kada vec uzmemo titulu!!
Napred Zvezdo!!!
Zgazi ih sve!!!

mrgaga

pre 16 godina

pa sto svi pljujete nije mi jasno.Coveka niti su doveli a polovina vas ga vec ocrnela.Neko je rekao tipa-ne moze da nas on izvadi iz ovog fijaska????????kog fijaska?dve duple krune,solidna pojacanja,pa mi smo samo prosecna ekipa koja jako zeli u ls i treba biti realan.Od para koje imamo mislim da je uradjen dobar posao i ce igra i rez doci tako da bolje da cekamo koju utakmicu pa da vidimo...
Ljudi dajte malo optimizma,nije sve tako crno!!!

Kursula

pre 16 godina

Stvarno ne znam koji su mi tipovi gori?
Oi sto pljuju unapred a onda pitaju "a gde je igrao taj nonda?",sto ce reci nemaju blagog pojmao fuci,ili ovi sto daju ceo doktorski rad na temu "kretanja barkosa u fazi kontra napada",ili "pregleda igre moline u liniji iza poluspiceva",a razumeju se u fucu k'o mara u kriv pampur.Majstori pravi fudbal se ipak malo razlikuje od CM 2007.
PS:ovim ne vrdim da sam a ekspert,vec samo da svi vi sigurno niste!
Pozdrav!

Jovic Slobodan

pre 16 godina

od toga da nonda dolazi nema nista jer su pre njega vec dosli ljuboja,benitez,rakic,lakic,tosic i mnogi drugi.a jel moze neko da mi kaze jednog igraca koji je najavljivan a nije dosao u humsku.ja uopste ne verujem da pixi zna za ovu informaciju.ali i ako dodje bice to veliki promasaj jer njega fudbal najmanje zanima.jel zna neko da mi kaze gde je zvezdin najveci pogodak blago georgijev

ЗВЕЗДА У СРЦУ

pre 16 godina

Не знам људи шта да кажем више у 1.543.987-ом коментару о Црвеној Звезди. Али морам нешто :). Пикси је моји звездаши сасвим пристојно одрадио посао овог лета (мада још није крај), нарочито ако доведе Нонду (синоћ је и Ђуровски потврдио да постоје велике шансе). Довели смо одличне играче, иако им тек предстоји доказивање. Једини проблем је што су доведени прекасно. Али за то није крив ни Пикси, ни Дика, ни Роланд Гарос... Крива је наша јадна лига и јадни услови у нашој Србији. Многи кажу, што Салас(Молина...) није доведен још почетком Јула? Врло просто, Звезда јесте познато име, али зар ће неки бољи играч за кога се интересује још пар озбиљнијих клубова, ОДМАХ оберучке прихватити да дође. Неће, јер ће сачекати можда неку бољу понуду из Немачке, Шпаније, Италије... Па онда када види да један од бољих клубова наше лиге Бежанија испада од АЛБАНСКЕ БЕСЕ, неће му се баш долазити у нашу земљу. Јер шта ако се Звезда не пласира у Лигу Шампиона. Оће бре играчи да имају јаке утакмице целе сезоне. Ма могу да причам о овоме још до ујутру...

misa

pre 16 godina

Svakako bolje resenje od Rakica u ovom trenutku ali SAMO AKO KJE U KOMADU ODNOSNO AKO NIJE STALNO POVREDNJEM!!!!!! koa neki....
zna li neko sta je radio ovaj Nonda poslednjih godina odnosno koliko je golova davao i da li je igrao uopste?

A onda dodje Nonda!

pre 16 godina

Evo jos jednog Ailtona! U svakom timu po sedmicu-dve, onda dalje! Mozda Stojkovic pojachava svoj dzep - "Zvezdu" sigurno ne! Djorica za direktora! (Ne bi ni on od Stojkovica bio gori!)

johnny

pre 16 godina

"...iako drugo poluvreme duela sa Estocima još uvek nije odigrano, čelnici našeg najtrofejnijeg kluba već razmišljaju o pojačanju za treću rundu."

Sa ovakvim čelnicima nam nebi pomogao ni Perica Ognjenovic? Ili mozda bi! Ljudi vratite Pericu da svane i nama i njemu!

poznavalac fudbala

pre 16 godina

Pa ovdje sve sami fudbalski strucnjaci!Ko treba doci,ko otici,koga tamo-koga ovamo.Ljudi Akademija za Fudbalskog trenera place za novim mladim snagama!Idite tamo i upisite skolu!Lako je sa strane uz pivo i cips komentarisati!
Pozdrav svima

SMARATE

pre 16 godina

AJDE BRE GROBARI IZLECITE SE VI VESE KOMPLEXA ZVANI ZVEZDA!!!! Mi u paranoji??Vi izgleda niste svesni ko je AKTUELNI sampion!!!!Osvajac duple krune 2 sezone za reedom!!!Kad osvojite titulu ser*te da ste bolji do tad TISINA

Peter Tosh

pre 16 godina

@Vlada-PFC
''A danas kad jave iz Švajcarske da VELIKI PARTIZAN IPAK OSTAJE U EVROPI, biće potučen nov rekord po broju komentara na jednu vest na sajtu B92! Očekujem ih MINIMUM 800, ne računajući jedno 500 komentara vas šabana koji ćete tastature polupati od nervoze da na taj način iskalite svoj bes zbog te lepe vesti!
I na kraju da vam poručim još i ovo: Vi ste u Evropi ove sezone samo još narednih 30-ak sati! A onda - gotovo, kraj, mrak. Amin.''

:))) А хтео сам да не уживам у елиминицији ЈСД-а, али сада једноставно морам. Све ће бити као што си написао али за 180 степени обрнуто. И као сваке сезоне, мишеви су најјачи пре него што почне сезона, два-три кола и опет се неће више волети са моћним Зеком и Бјеком. А таман су се опет смували, па ће да раскину, па ће опет да се помире уз сузе радоснице, и тако редом. Права мексичка сапуница. . . ЊА ЊА ЊА ЊА ЊА ! ! !

stoofy

pre 16 godina

Nego sta nego da je Rakic otpao...Djordjevic je za njega izmislio fudbal!!! I dosta bre vise pljuvanja po upravi,predsedniku,treneru i igracima...Ajmo malo optimizma!!!Sigurno ne moze u zvezdu da dodje Sevcenko...Nonda je skroz ok za nasu ekipu!!!Ekipa koja je osvojila duplu krunu je ostala 90% citava (Djokic, Purovic, Joksimovic)...
Piksi je prodao ono najbolje vratio dugove u kojima smo bili do guse i sada polako formira tim za LS. Ne mozete da ocekujete da odmah udjemo! To bi bila senzacija!!! Povoljan zreb, malo srece i PODRSKA!!!Eto nas...a i ako ne udejmo nije smak sveta! Imamo dobrog golmana odlicne stopere i bekove...konkurencija u timu je najbitnija a mi je konacno ove godine imamo, pogotovo u veznom redu...I dajte malo strpljenja, ne mogu ljudi da pruzaju fantasticne partije kad su dosli pre 3 nedelje. Malo vremena i Bronovicki i Lukas i Salas i Molina i Barkos ce da se nametnu... posle 1 utakmice vi donosite zakljucke!!!I ako se dovede neki promasaj kao sto su bili Georgijev,Ailton i Tadeu sledece godine DOVIDJENJA PRIJATNO!!!
Sutra trpamo mrtve Estonce a onda svi na marakanu i da izgazimo 'POLICAJCE'...

p.s.malo vise vere
poz

BL

pre 16 godina

Ne mogu da vjerujem. Kad je Zvezda kupovala Barkosa, Molinu, Salasa, komentari su bili tipa sve anonimci, ko je ikad cuo za njih, dajte neko poznato ime... Sad kad se spominje Nonda opet pljujemo, kako nista ne vrijedi. Pa je li moguce da smo toliko pogan narod i da znamo samo da kritikujemo?
Ne bi skodilo malo optimizma i podrske.
Nemamo para da kupimo Sevcenka, Totija, Drogbu...
A i da imamo niko od njih i ne bi dosao u Srbiju.
Zato smatram da je ovo odlicno rjesenje i uz dosta srece mozda i vidimo ligu sampiona, iako smatram da bi i liga kupa Uefa bila veliki uspjeh.

Vox

pre 16 godina

Pratio sam francusku ligu detaljno zadnjih 7-8 godina i mogu vam reci da je Nonda sjajan igrac ! Ne znam u kakvoj je formi sad, ali je igrac cije ime se pominje sa postovanjem u Francuskoj !! Njega su hteli mnogi veoma iskusni treneri francuske lige, pre svega Luis Fernandez, Guy Roux, a kasnije i Paul Le Guen; ali su Nondini izbori klubova uvek bili cudni, tako da ipak ima sanse da dodje u CZ, jer ipak postoji opcija da ponovo zaigra u LS - ove ili sledece godine. A sto se njegove karijere tice, ko zna primetice da je covek prava radilica na terenu, veoma koristan i kompletan igrac koji se potrosi na terenu. Nije prebrz, ali ima instikt (pa recimo pre 15 godina je i Pancev bio sporiji napadac, ali imao je "nos" !!). Iskreno, bio bih stvarno presrecan da dodje u CZ. A ovi ovde sto nisu culi za njega pa se podsmevaju ovoj vesti - najgore je neznanje u zivotu, ko ne zna - ne komentarise vec gleda.

Ajde bas da vidimo da li ce upaliti ovaj transfer !!

Жентураче

pre 16 godina

Ја кад год читам овде само плачу... Како не видех никог на стадиону да плаче?

Srđan

pre 16 godina

Ako je istina ovo za
Nondu, onda ne mogu da verujem!!! Pa takav nam treba, on ja pravo rešenje za centarfora. Za one koji se pitaju kakvu je sezonu iao u engleskoj, neka pogledaju golove na you tube, imaju svi u dresu blekburna, i u ligi i u kupu UEFA.

U odličnoj je formi, zabija glavom, sa obe noge, jak u duelu, brz, opasan kad je leđima okrenut lopti, zna da stvori sebi prostor, car u šesnaest metara, atraktivan, jernom rečju, genijalan golgeter...

E sad, druga je priča što ja nikako ne mogu poverovati da on dolazi kod nas, al daj Bože da i to čudo doživimo...

Sokrates

pre 16 godina

Toliko zvucno najavljeni prelazni rok i novi pokusaj da se napokon Crvena zvezda plasira u LS mogao bi da zavrsi sa fijaskom za klub iz Beograda.Da pocnemo od pocetka.Zvezda je prvo htjela da angazuje jednog provjerenog stranog trenera iz prostog razloga jer su bili i ostali skepticni u pogledu strucnosti gos.Djurovskog.Mnoga trenerska imena su bila u opticaju.Epilog je poznat.Niko,ama bas niko se nije htjeo prihvatiti te za mnoge nezahvalne obaveze.Zasto?Niko ne zeli da dozivi sudbinu gos.Bajevica.Poslije neuspjesnog pohoda na Evropu gos.Stojkovic je prodao maltene citav tim.Prodao je sve sto je bilo vrijedno.Bajevic je tada osto u neobranom grozdju.Isti scenarij je ponovo planiran.U slucaju da se ne kvalifikuju dalje gledat ce se groznicavo da se proda sve sto se prodati moze.Takva politika kluba nije bas nesto posebno atraktivna za ozbiljne strucnjake pa me i ne cudi da su svi odbili Zvezdu.Prelazni rok je posebna prica.Dovode se igraci na osnovu jedne kasete .Zvezda nema svoje skaute da prati fudbalski markt.Vec sad sa sigurnoscu mogu da kazem da je Zvezda napravila totalan promasaj dovodjenjem Barkosa i Salasa.Salas je sklon povredama i adekvatno tome nespreman.Zasto je dovede igrac za kojeg se zna da je cesto povredjen?Barkos je mnogo statican,slabo prati igru,ne otkriva se.Cist promasaj.Nije mi jasno ko je preporucio Zvezdi ova dva igraca?Zvezda je izgleda ova dva igraca na slijepo kupila.Kakva je to koncepcija kluba?Mnogo neozbiljno ali i opasno.Ovdje se radi o ne maloj sumi para i plus nezdrava konkurencija.Kao posljedica slabe procjene i vjerovatno promasene invensticije Zvezda bukvalno minut da dvanaest trazi novog napadaca.Ako se po jutru dan poznaje bit ce vise nego tesko u narednoj sezoni.Zvezda jos nema igru,nema standardan tim,Djurvski jos uvjek luta u trazenju tima a vremena i strpljenja sve manje.Vec sad se zna na kome ce se kola slomiti a sto znaci ponovo iz pocetka.
Pozdrav

Delija-SWE

pre 16 godina

...LJUDI nije problem u igracima,i da su svi losi ( a naravno da nisu) a trener dobar, izvukao bi se neki minimum igre i rezultata od njih. Po meni mi imamo dobre igrace (vagone) ali na zalost glavna "lokomotiva" ili ti trener B.Dj. je samo "parna" masina koja ne moze da "vuce" te vagone po danasnjim savremenim prugama citaj terenima!!!
HOCEMO TRENERA SA MOZGOM A NE SA SRCEM JER SRCE IMAJU SVI A MOZAK...!!!

KO se SLAZE?

delija nish

pre 16 godina

@zvezdas
Nije Djukic stranac, nego je ZVEZDAS!
Nonda 99% dolazi jer je on ponudjen Zvezdi, jer Spaleti ne racuna na njega, a i on bi rado dosao. Bar tako kaze B.Djurovski.

Dupla kruna ole

pre 16 godina

Samo mi nije jasno groblje sto se javlja pa oni su proslu sezonu zavrsili sa -17 i sa pitaj Boga koliko poraza od Zvezde a boga mi i od Hajduka Vojvodine Bezanije Mladosti A . . .Treba Zvezdi jedan DOBAR napadac pod HITNO !!!

johnny

pre 16 godina

Sabani Nonda je predvodio napad Monaka kad je igrao u finalu LS 2004! Odlican je igrac i preporucujem vam da odete na youtube da vidite neke stvari pa onda "mudrujte" mudrovani pesimisticni skotovi!

ujdurma

pre 16 godina

Piksi,ako ti uspe ovo sa Nondom, sto je bilo do tebe to si i odradio, a ako nista drugo bar si nam ponovo dao nadu.A navijači Zvezde su svesni da si trn u oku onima koji su navikli da svake godine svoje rodjake i pulene udomljavaju u Zvezdi.Ako su takvi talenti, nek se onda iz OFK-e prodaju u inostranstvo, a ne preko ledja Zvezde i njenih navijača.

Srdja

pre 16 godina

Daj grobari dosta vise stim vasim 'pojacanjima',pa normalno da ste doveli sve igrace koje ste spominjali kad te igrace niko ni nije hteo da dovede,tako da niste ni imali konkurenciju.Ko su vam ti igraci?Gde su oni igrali?Jel cuo neko za njih?Jel su ostavili neki trag tamo gde su igrali?Alo bre spustite se na zemlju,dobili ste ove hrvatske sumare,svaka cast,doce neko i lagano vas spustiti na zemlju,pa vi zivite u nekim iluzijama,a tim vam je veci krs nego prosle sezone.Ko misli da Nonda nije dobar igrac(pogotovo za Zvezdu)taj nije normalan,to ovi grobarcici malo potpaljuju jel su u stvari u strahu od nove sezone bez trofeja-sto ce naravno da se i dogodi,a oni mogu samo da se hvale svojim timom ko i prosle godine,bez pokrica.

ZWEZDAN

pre 16 godina

dobro bi bilo da nonda dodje u zvezdu , jak je u duelu , ima dobar sut , solidan dribling ... samo ja sam na kraju priprema pisao da u boskovoj taktici koju zvezda sada igra , a to je 4-5-1 , a ne 4-3-3 sto lupeta doticni , drogba da igra ne bi se puno vise pokazao od djordjevica i barcosa ... nama je spic neophodan , ali ako doticni v.d. trenera ne promeni taktiku i nastavi da igra sa 1 spicem lose nam se pise u sezoni ... glavu dajem , da je jednu utakmicu poceo sa djordjevicem i barkosom u spicu zajedno , da bi zvezda igrala mnogo bolje ... svi pljuju po barcosu , kao promasaj veka i te price ... a sta je pa uradio djordjevic , nista kao i barcos ... PROBLEM JE U TAKTICI I TO MORA DA SE MENJA ...

Marko Loznica

pre 16 godina

EKSTRA!!!
Sa Shabani Nondom LIGA SAMPIONA je zagarantovana,covek bi uvalio rendžerima tri komada i rešio pitanje oko prolaska u Ligu Šampiona...
Bravo PIXI,ja uvek verujem u tebe majstore!!!

REFIK SABANadzovic

pre 16 godina

Smijesni ste ganci.A tek sto vam je otkrice ovaj NONDA.Hahahaha.Izgleda niko normalan nece kod vas.Partizan vam opet izgleda nedostizan i samo u svom virtuelnom svijetu vi ste kao jos veliki.

FK LEOTAR

pre 16 godina

@A onda dodje Nonda!
Ovo za djorica svaka cast, on je pravi primjer kako se jedan parazit moze odrzati u nekoj oblasti koliko god uprava i predsjednika da smjenite. Mozda i stojkovic krade(88%) ali nije bas lose moze se naprijed.


@misa
Ma daj pusti ti boska ja sam bio protiv njega prije okraja prosle sezone ali kad je vec ostao nemoj da kukas poslije prve utakmice. Sta ces da kazes kad pobijede prekosutra u gostima a vidjeces da hoce. Covjek je osta trener i ostavite ga na miru.



Ako sabani nonda dodje bice to pun pogodak ali zar salas nije napadac i zasto se sada tek razmislja o pojacanju a vec sest igraca dovedeno. To je smijsno uprava zvezde nam se ruga kao da smo mi glupani. Doveli ljudi pojacanja a pare stavili u dzep, pa ni real nije doveo sest igraca(izgleda sedam), pardon ^pojacanja^. E moj piksi hehehehehe

zooro

pre 16 godina

Nonda ili kako mu je nadimak "ŠABA" (visok 182cm i 77kg tezak sa odlicnim predispozicijama.) i sa jednom nogom da igra bolje je resenje od onog smotanog Rakica.Mada je Nonda vec na zalasku karijere(31god.zamor materijala.) radi se o iskusnom napadacu.Svoj vrhunac karijere je imao 2002/2003 kada je igrao za Monaco i bio prvi strelac Franc. lige sa 26 golova iz 35 utakmica.Za ove Zvezdine igrace bolje "Šalabajzere"je Velemajstor naravno ako ova vest nije Buva i dodje bice PRAVO pojacanje.

Ratko_Delija

pre 16 godina

alo grobari smirite dozivljaje. imamo ekipu za klasu bolju od vas. pa tog vaseg morieru ce nas Ibro staviti u mali dzep. a zuka se nece primetiti kad ga kastiljo i lukas zatvore.

Uzecemo duplu krunu i ove godine. a vi se borite za kup uefa posto ce te imati dosta posla sa vosom i ofk beogradom.


ovaj "BANE" JE LIK!!! MORAM DA PRIZNAM DA SE OVAKO NISAM NASMEJAO DUGO!!!

POZDRAV SVIM DELIJAMA I MOLIO BI GROBARE DA SE NESAJU U NASA POSLA

Raša

pre 16 godina

Rakić je strašno pogrešio i podlegao je menadžeru i kojekavim mešetarima iz OFK Beograda, koji na njemu žele da se obogate. Prevarili su ga. Kao da je CZ krava muzara. Rakić sada ostaje gde je, sa nejasnom perspektivom, a fudbalera ima i mnogo boljih, i kada se plate odmah dolaze. Kao što se vidi to ama baš nije nikakav problem. Šteta, a ja sam za Rakića navijao.

Paja

pre 16 godina

Pljuvaci, pa dokle vise??? Vama ocigledno treba zabraniti prilaz stadionu (ako ste ikada i bili na istom). Kakvi ste to ljudi, zelite sve SADA i ODMAH...
Imam samo jedno pitanje za vas vecne pesimiste, sta ce se desiti ako Zvezda kojim slucajem udje u LS? Odgovor poznat, svi ce te slaviti i sa ponosom klicati...ZVEZDAAAAA
Koliko ce se vas zaista pokajati zbog svojih reci i pokriti usima? Odgovor poznat...NIKO
Eto kakav smo narod!!!

NAPRED ZVEZDOOO

Nesa delija

pre 16 godina

Pa to nije lose. Ipak ljudi, ja mislim da Piksi sasvim solidno obavlja svoj posao. Pravio je greseke u dovodjenju igraca, ali ima i dosta dobrih poteza. Doveeo je Kastilja, Gaja, Koromana, Burzanovica, Milijasa, golmana Stojkovica koga je doveo kao slobodnog igraca a prodao ga za 2.5 miliona Evra. Imao je dosta dobrih prodaja igraca bez kojih Zvezda ne bi prezivela, jer je imala dug od 10 miliona evra. I dzaja i Piksi su ostavili neki svoj pecat u zvezdi. Poruka za Piksija: Nije lose moze i bolje

Ljubomir Milivojevic

pre 16 godina

Dobra vest, ako je tacna!
Gledao sam Nondu dok je igrao u Zürichu, super igrac, brz, eksplosivan, dobar sut...davao je golove kao od sale. Nadam se da ce doci,bio bi pravo pojacanje za Zvezdu.
Pozdrav iz Svajcarske
Ljubomir Milivojevic

wuk

pre 16 godina

@zvezdas

gvozdeni trenira sa zvezdom?
extra..
voleo bi opet da ga vidim u crveno belom dresu...

nonda ako dodje bice extra, ali mi je jos uvek tesko da poverujem u to..
a za ove experte koji kazu da pixi dovodi pojacanja na osnovu kasete... smesni su... pa ko je jos lud da da pola miliona, milion za pogledanu kasetu.. j** bi se za dinar a ne pola miliona..

ja sam licno prezadovoljan dosadanjim prelaznim rokom.. jos uvek nijedan bitniji sraf ekipe nije otisao(mada je to pitanje dana kada ce se desiti), a dovedeno 5-6 novih lica... kakvi god da su bice nasa zvezda jacha...

a i komsije fino rade.. doveli su par dobrih igraca... samo steta sto verovatno nece igrati u evropi vise... ko zna.. mozda nas i stignu do - 10 ove godine :)

Vlada-PFC

pre 16 godina

Još ovaj da vam dođe i onda ste PRAVI SRPSKI TIM I KLUB, VI STE ONDA PONOS SRPSTVA! E Šabani, šabani...

A danas kad jave iz Švajcarske da VELIKI PARTIZAN IPAK OSTAJE U EVROPI, biće potučen nov rekord po broju komentara na jednu vest na sajtu B92! Očekujem ih MINIMUM 800, ne računajući jedno 500 komentara vas šabana koji ćete tastature polupati od nervoze da na taj način iskalite svoj bes zbog te lepe vesti!

I na kraju da vam poručim još i ovo: Vi ste u Evropi ove sezone samo još narednih 30-ak sati! A onda - gotovo, kraj, mrak. Amin.

Dejan

pre 16 godina

Sta mi necemo vise procitati, loziti se, komentarisati, trositi vreme.
Kako nam ovi koji vode klub mazu oci, kao maloj deci. Ili misle da smo mentalno na nivou dece od 7 godina. Pa sinoc je ovde bila izjava Stojanovica da se sa Rakicem vec kao tajno pregovaralo ali samo sa glavnim ljudima iz OFK i da je sve dogovreno. Nije proslo ni 12 h od te izjave citam sada dovodimo Nondu. Nova patka za nas male i naivne. Da se deca, t.j. mi malo zabavimo. I mi se raspisali. Kao obicno evo svakakvih komentara. Te Nonda car, te ne valja. Ono sto se meni namece jeste da ljudi koje vode klub lutaju i nemaju jasnu koncepciju.Mesec dana je Piksi trazio trenera po Italiji, zatim kasnio sa dovodjenjem pojacanja, koja i da su najbolja nemaju vremena za uigravanje i sada pred odlucujuce utakmice za LS mi se bavimo Nondom. Za mene ovo je lakrdija i neozbiljno od velikog kluba.
ZAKLJUCAK :Cini mi se da se krecemo po tankoj zici i da nas samo sreca moze spasiti.

pedja_delija_nis

pre 16 godina

grobari mars sa zvezdinog foruma!!!

a ovde ima milion fudbalskih strucnjaka koji sude o nondi!
odigrate jednom pes6 i svi mislite da ste strucnjaci za fudbalske taktike

pozzzz iz nisa

p2

pre 16 godina

Sve same sveznalice,bolje se uvucite u misiju rupu i pokrite usima ako zvezdi zelite dobro.Ovo je nasa realnost mi u timu trenutno ne mozemo da imamo zvezda,a zvezdin dres zasluzuje svako ko ce za njega na terenu ginuti...Svi su kao sad pametni a momci su odigrali jednu utakmicu zajedno,a vi mi se tu pravite pametni,prvo niti ste kompetentni da sudite niti vas ko slusa.Svi oni zasluzuju podrsku a ne pljuvanje,to rade samo grobari a i oni su vec naucili kako se voli klub zato bolje pripazite malo i pruzite podrsku !!!

v.i.p. srbin

pre 16 godina

Molim grobare da se uzdrze od komentara jer su pokazali kakvi su poznavaoci fudbala.Svaki igrac koji dodje u partizan je majstor po njima,svi ostali su levati.Setite se samo Boje (sa obaveznim naglaskom na zadnjem slovu)!

Pera delija

pre 16 godina

"kao što su Geja "prekrstili" u Gaja"
(Nele Lombardo, 7. avgust 2007 02:19)

Nele, svako ko je ikada ucio Francuski ti moze reci da se Ibrahima Gueye izgovara vise kao Guej nego Gej...

lale

pre 16 godina

jao majko bozija,e da mi je neko ovo pricao otvoreno bi mu rekao ALA LAZES.Sta se ovo desava nemam reci jesam zvezdas ali mi se cini da je sve ovo neka velika zajebancija da osvojimo LS ali sa kim.Jednom recju katastrofa daj boze da nisam u pravu ali mi sutra zavrsavamo evro sezonu.Muka mi je ne mogu vise pisati.................

zvezdas

pre 16 godina

kako vam je krivo grobari sto u zvezdu dolaze sve zvezde pa sada koje dosao pa ono pa ovo ali zapamtite ovo u zvezdu skoro svi stranci koji igraju su reprezentativci svojih zemalja a vasa pojacanja su iz druge portugalske lige .toliko o vama pali ste da igrate protiv nemocnih mostaraca .videcemo sta ce biti u prvoj rundi kup uefe ako vam uefa i opste dozvoli da igrate . i naseg trenera ne spominjite vise jer on je zakon za vaseg djukica . ps.: djukic ko da je stranac nema emocija kod njega haha .

JudgeDred

pre 16 godina

Shabani Nonda

Nationality: Congolese (Congo-Kinshasa) and Burundian
Place of birth: Bujumbura ,Burundi
Date of birth: 6 March 1977
Height: 183 cm
Weight: 83 kg
Positions: Striker


Played at Olympic Athletic Bujumbura (Burundi, 2nd Div), Young Africans (Tanzania, 1993-94), Vaal Professionals Johannesburg (South Africa).

Honours :
* 1994 : Champion of Tanzania

League career :

Club Season Matches Goals


Blackburn Rovers 2006-2007 Loan 26 (26) 7 (7)
Roma 2005-2006 15 (1) 4
Monaco ASM 2004-2005 10 (10) 0
Monaco ASM (B) 2004-2005 3 1
Monaco ASM 2003-2004 12 (12) 5 (5)
Monaco ASM 2002-2003 35 26
Monaco ASM 2001-2002 30 (5) 14 (1)
Monaco ASM 2000-2001 29 12
Rennes - Stade Rennais 1999-2000 30 16
Rennes - Stade Rennais 1998-1999 32 15
Zürich 1997-1998 34 24
Zürich 1996-1997 12 2
Zürich 1996-1997 19 6
Zürich 1995-1996 10 4



297 136

Sport Bili

pre 16 godina

Grobari bezite odavde, ovo je vest o Zvezdi! Ako potrcite mozda stignete da spasete nesto od onog vaseg mucenog stadiona dok se ne srusi! A i ekipa vam je sve sam "strucnjak" do "strucnjaka"! Mnogo ste jadni!!!

Srđan

pre 16 godina

Svi ste vi prepametni,što se tiče pojačanja za našu Zvezdu!Ja sam cigan do groba,ali nevidim da je neki igrač u Srbiji zaslužio da nosi crveno-beli dres.Ovi malo bolji iz inostranstva vrede puno više nego što u Srbiji ima love,ili ti nego što je u Zvezdi "novaca",i onda za malo para dovlače ovamo te islužene "bedevije"(čast izuzecima),i mole boga da pokažu neko fudbalsko znanje!80% ovih što igra u Zvezdi nije moglo da sedi ni na tribinama Marakane kada smo osvajali Evropu i Svet!!!
Pozdrav za sve Delije i samo opušteno.Tucemo mi Levadiju,a onda na Glazgov Rendžers svim snagama,i oni na terenu i mi na tribinama!!!

djole delija

pre 16 godina

pa kao tip napadaca bas bi seo zvezdi brzo trazi sut ka golu uizma loptu kako dodje iz prve ne komplikuje mnogo samo ako jos zna da ostavi i srce na teren .....

pedja_sin

pre 16 godina

da,da...Nonda nam je dao gol na Mari kada je Roma povela 1-0 a onda su Ziga sa dva i Purke preokrenuli match...Tada smo cekali vesti iz Bazela a posle nesrecno prosli u Strazburu onim golom u zadnjem minutu...
Nonda bi svakako bio veliko pojacanje samo se bojim da takvi igraci nisu previse motivisani u "tridesetim"pa jos u nekoj tamo znj ligi,sto moramo priznati da jeste najveci problem kog dovodjenja velikih igraca uz sve materijalne probleme koje imamo i koji "zvezde" ocekuju,premije itd...
U Monaku je igrao fenomenalno,ROmi i Blekburnu solidno...
Svakako bolje resenje od neiskusnog Rakica koji koliko god da je talentovan nema jakih metceva u nogama sto ovako veliko takmicenje kao sto je LS iziskuju...
Ostaje nam samo da se nadamo da ovo nije "patka"...pozz.

milos

pre 16 godina

Po meni je bolje dati ako treba vise love za Rakica nego za isluzenog stranca. Trebace mu jedno tri meseca da se uklopi u novu sredinu, pa ce se naprasno povrediti ili tako nesto.
Dovoljno je pustiti Trajkovica i Burzanovica da igraju i stvaraju sanse, makar su nesto pokazali na pripremama za razliku od ostalih.
A vi grobari sto se javljate neprozvani videcete vrlo brzo kakav su krs ovi vasi. Taj smesni Zrinjski je slabiji od Mostanice, sad cete prvo u Novom Sadu da popijete vasu normu - 5 komada. Kad vec tikvice nisu rodile ove godine...

Kizony

pre 16 godina

, pa samo vam je on falio da se kompletirate !!! Cenim da cemo od sada da vas zovemo Shabani umesto ganci. Shalu na stranu, mozda vam ovo bude i dobar potez jer je nekada bio solidan igrac. A mozda i iznenadi prijatno kao nekada Taribo West, koji je takodje izvucen iz naftalina.

Pedja Matovic

pre 16 godina

Nonda sigurno nije loš igrač, jedino je jadno što se Piksi i celokupno rukovodstvo diskredituju najavljujući pojačanja, a posle "šalili smo se"...ili to novinari načuju, pa brže bolje prave vest. Više mi liči na ovo drugo...
@zli duh
...a vi danas u Nionu. pa, pa, Evropo...
NUGRYY

Pocepan;)

pre 16 godina

Mi smo nacija od 7 miliona selektora... svi znamo sve :)
svako je u pravu ali samo u delicu ... u sustini pojma nemamo...

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=56666

Srbin iz Londona

pre 16 godina

Ja mislim da navijaci partizana imaju najmanje prava da komentarisu kako funkcionise uprva nekog kluba! Ljudi toliko blatite Pixija, a mi opet odneli i prvenstvo i kup, setite se svih derbija :)
Dosta mi je grobara "Srba" koji navijaju za to da Zvezda ispadne iz kvalifikacija!
Probudite se, jos uvek ste br2... mislim ako se Vojvodina ne pojaca... mozda i br3...
S verom u Boga u Ligu Sampiona!

dejan

pre 16 godina

Još jedno u nizu pojačanja sa buvlje pijace... Piksiju se posrećilo sa Kastiljom pa se sada previše zaneo. Igrači koji su ove sezone dovedeni su bili najgori u timu na svim odigranim utakmicama.

zvezdas

pre 16 godina

na blicu danas

Podrška Gvozdenovića
Ivan Gvozdenović, bivši kapiten Zvezde, već danima trenira u društvu Radovana Krivokapića i Bojana Miladinovića na „Marakani“. Doskorašnji član Klub Briža juče je poželeo sreću crveno-belima u Talinu.dali mozda znaci da ce gvozdenovic biti opet u zvezdi ostaje da se vidi ...

street boys

pre 16 godina

Ahahaha zar stvarno mislite da ce Nonda da predje u Crvenu Zvezdu,to samo Stojkovic potpaljuje,da bi Zvezda bila u prvom planu...Koji bi to igrac da je normalan presao iz Calca u Srpsku ligu????

Delije Svilajnac

pre 16 godina

Zvezda ce biti opet dominatna u Srbiji ali da li je to dovoljno prosecnom navijacu Crvene Zvezde,naravno da NE! Imamo istorijsku sansu za Champions League ali mislim da nam trener nije dorastao za ambicije Zvezde ove godine.Najvise bi i sam bio srecan da nisam u pravu.

tnt

pre 16 godina

johnny moram da te razocaram, Monako kada je igrao finale lige shampiona napad mu je predovdio morijents i savila a ne Nonda, nonda je u romi bio teska rezerva pa chak nije uspeo da se izbori za mesto prvotimca u momentu kada je roma imala 2 napadaca u seniorskom timu, pa su zakljucili da im je bolje da igraju sa polu spicovima nego sa klasicnim napadacima. Jesam zvezdas ali smeshna su pojacanja, mozhda ovaj poljak nije losh ali to znachi da andjelkovic nema mesta u tima a on je svakako jedan od najboljih zvezdinih igracha. Da bi Despotovic bio najbolja solucija od onih koje smo imali na raspolaganju to je sigurno ali je zahlosno shto zvezda daje milione za neke ne proverene banana boyse a za momke sa iskustvom u srpskim okvirima pokushava da smanji cenu. Ubedjen sam da bi despotovic bio jeftiniji za zvezdu.

southrail

pre 16 godina

Nonda je ozbiljan napadac, 2002-2003 je bio prvi strelac Francuske lige. Od tada je u padu ali da nije ne bi ni imali sanse da ga dovedemo. U Romu je dosao nedovoljno spreman posle sezone u kojoj se oporavljao od teske povrede, a sad se reklamira da je ponovo fit. Jos se secam kako nam ga je zavuko u Beogradu-SAMO DA DODJE !
A ovo za Gvozdena je dobra vest-sta, trazi klub pa do tada trenira na Marakani? Mislim da njegova sudbina zavisi od Baste posto Bronovicki kao desnjak moze da igra i desnog beka a Gvozden bi na levoj strani bio mnogo sigurniji od Andjelka !

ZVEZDA U LS !!!

delija nish

pre 16 godina

@Zvezdas
Pa 100%, covek rek'o da mu neostvarena zelja Marakana i crvena Zvezda!
Ali ptvo mora da se kali u nizim ekipama, nkao npr. partizan! xe, xe...
Pozdrav za sve Nislije!
I da 29. avgusta svi zajedno slavimo ulaz u ligu sampiona nase jedine i najbolje CRVENE ZVEZDE!!!

Паштровић

pre 16 godina

Људи надам се да је ово тачно. Ваљда нису ови из б-92 пустили непровјерену информацију. Нонда би био пун погодак. Ево већ паника хвата "гробље". Много су се дигли после "Зрињског",а не знам због чега. Волио бих да остану у "уефа куп" па кад налете на мало озбиљнији тим видјеће да припадају самом дну. Како ће им га забити Нонда. Напред Звездо!!! Поздрав из Српске Будве. Живјела Србија!!!

Bojke

pre 16 godina

Pixy: Shabane osh da dolazis kod nas???
Shabani: Za tebe sam Shabke
Pixy: Ajde Shabke,sta se razmisljas,inace cu nekog drugog shabana da dovedem.

DEKI

pre 16 godina

koliko smo mi veliki klub kazuje samo da vise nase teme posecuju grobari i salju svoje glupe komentare nego mi sami.RED STAR FOREVER

FrankoBg

pre 16 godina

zna li neko sta je radio ovaj Nonda poslednjih godina odnosno koliko je golova davao i da li je igrao uopste?
(misa, 7. avgust 2007 01:28)

http://en.wikipedia.org/wiki/Shabani_Nonda

backista

pre 16 godina

na kraju ce pisati da zvezda zeli i drogbu ok je to znaaci to je onaj fazon tata hoce ali nema para i jos nesto nek piksi dode u backu 1901 ima jedan extra stranac pitaj boga odakle je znaci padne preko lopte ali neka to je piksijev ukus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pokretna_Apoteka

pre 16 godina

Auuuu, zar ovaj Nonda ne navija za Smederevo? Samo zbog love prelazi u Zvezdu, zato ce tu i propasti zajedno s njom :)))

Proka

pre 16 godina

Samo neka dodje lakse nama sa vama. Uostalom kad sutra ispadnete a iskreno se nadam da ce se to ostvariti nece covjek ni razmatrati vasu ponudu. Mali ste klub!!!!!!!!

Tito

pre 16 godina

ja sam čuo da zvezda ovog igrača samo dovodi zbog imena (šaban), kažu da se uklapa kao pesnica na oko, a ako je pravi to onaj šaban onda mu je zvezda klub snova

ne moze da skodi

pre 16 godina

Godine Klub Utakmica (Golova)*
1993-1994
1994-1995
1995-1998
1998-2000
2000-2005
2005-
2006-2007
Young Africans
Vaal Professionals
FK Cirih
Ren
Monako
Roma
Blekburn Rovers (pozajmica)
14 (4)
75 (36)
62 (31)
116 (57)
16 (4)
26 (7)

newcastle united-Roby

pre 16 godina

nemogu da VERUJEM,dali znate da je Newcastle,West hem i Ajax bili zainteresovani za njega pre mesec dana samo ?! i on ce da predje u Zvezdu,pa vi zvezdasi ste sto posto sretni,imacete dobrog napadaca!!!

STALJIN

pre 16 godina

Onaj njihov Diara mnogo zaj..an igrač! Taj ako da više od 3 gola u našoj ligi bez briga ja neću više da pratim fudbal!!!! NONDA vs Diara - Mislim šta reći!!!

-b-r-i-g-a-t-e-1-9-9-4-z-n-i-k-

pre 16 godina

Kako prenosi ,,Politika´´ pa da je to bio ,,Kurir´´ mozda bi nesto i bilo jer Kurir ima najtacnije informacije,xexexe!
Od kada to i Politika ima sportski deo!

Bilo bi lepo da dodje,ali...

Pozdrav za sve Delije!

Joao

pre 16 godina

Sad cemo biti pravi shabani!
A Nonda je dobar i dosta poznat igrac, samo ne znam sta ce onda u Zvezdi. Budimo objektivni, mi treba da razvijamo skautski sistem i da dovodimo neafirmisane mlade i dobre igrace, recimo iz malih zemalja Juzne Amerike, ali ako Nonda ne moze da nadje bolju gazu, onda... ili je povredjen ili narkoman, ili niko nece da se kupa sa njim (pa sto bi onda Basta?). Neka se uklope ovi pa cemo posle da pojacavamo, ako dozivimo do proleca u Evropi. Prvo treba pobediti Estonce.

^StanD^YouR^GrounD^

pre 16 godina

He.He,He Shaban kod Shabana,shta cu josh da cujem,nece da me cudi da sutra osvane naslov ''Ronaldo u Zvezdi''. . .Vise ste smesni sa onim vashim youtube igracima,Barkos je do pre dve nedelje bio sjajan,a sada je promasaj decenije.

Shabane dodji im i ti pa da budu Shabani na kvadrat !

season ticket holder

pre 16 godina

Nonda je ziv i zdrav. Gledao sam ga u proslu subotu na West Ham - Roma, usao je u drugom poluvremenu sa Vucinicem. Trci, dodaje loptu sutira. Jel Vas jos nesto interesuje?
Nadam se njegovom dolasku, i zelim Zvezdi ulazak u LS.

LACKO

pre 16 godina

Cuo sam zvezda vraca Zidana iz penzije!!! Kako ste naivni ganeri moji!! Pa vi jos verujete u bajke! Srecno protiv Levadije,verujte mi trebace vam! Verujete Pixiju koji je jedva osnovnu skolu zavrsio,pa da,i vi niste nesta skolovaniji....

Delija

pre 16 godina

Alo grobari ajde malo da umuknete i maknite se sa ovog foruma, vidim vasi stranci su jaki protiv zrinjskog,da vas vidim kako cete da igrade protiv Zvezde,Vojvodine,OFK Beograda u ligi i na kojem cete mestu da zavrsite?

Aca_USA

pre 16 godina

Izgleda su kompsije ovog puta napravile bolji pazar (a posebno sa Djukicem). Na zalost plasim se da ce ih danas suspendovati. Pravi potez bi bio da Zvezda pozajmi od Partizana par igraca. Pokazimo da smo pre svega zainteresovani za uspeh srpskog fudbala. Zakopajmo "ratne sekire" i klubastvo. Pokazimo UEFA-i da nas se ne moze lako osloboditi.

Milan

pre 16 godina

Nonda je sto puta bolji igrac od onog vaseg Diare. Pa on je igrao za Monako u finalu lige sampiona, dok je vrhunac karijere vaseg napadaca bio Zrinjski!!! A i ovi takozvani 'Zvezdasi' bi trebali malo vise da dolaze na utakmice a ne samo da kukaju na Pixija. Mislite da sve znate i da je ljudima iz uprave lako?!? Ustvari vama nije lako!

Srđ@N

pre 16 godina

samo ima mali problem, to jest, lako moguće da dođe u zvezdu, jer sve golove za blekburn je dao dok nije slomio koljeno, znači eto nama još jednog kojeg čemo čekati pola godine da dođe sebi, a rendžersi za koji dan...

... mislim na levadiju kao vesnika bure...

dex

pre 16 godina

@ Nele Lombardo

Izvini ali nisam znao da se Gueye cita Gej?!
Sto se tice Nonde Shapketa:) ,on ne moze biti promasaj kao Ailton,ali ne verujem da je raspolozen da dodje. Ako i dodje samo ce da se vuce po terenu kada skonta gde je dosao i zbrisace vec na polu sezoni...

Balansero

pre 16 godina

E sad, zamislite igraca koji je karijeru proveo u Italiji, Svajcarskoj, Francuskoj, Engleskoj igrajuci u prvoligaskim timovima, kad dodje u rupu i vidi na sta lici teren, tribine, okolina stadiona itd.
Znaci pedalinjo nazad na avion pa makar mu nudili milione u zlatnim polugama.

Djole

pre 16 godina

Ida dovedeta Ronalda,Partizan opet osvaja titulu.Mislim da bi vam trebao SUZUKI I AILTON pa bi onda mogli da pobjedit i cukaricki!!!!!!

Zvezdasica

pre 16 godina

Nonda je dobar igrac i bas ono sto nama treba.Steta sto nije dosao ranije,ali ni sad nije kasno.Ipak mislim da je najvaznije da nam u timu ostane BASTA i postane kapiten,jer je on NAJBOLJE STO IMAMO! Sa Bastom u Ligu Sampiona!!!

Liquido

pre 16 godina

Nonda je odlican napadac..ako dodje imamo sanse protiv Rangersa..al se previse ne nadam da ce doc'Pixi dovedi igrace..pusti pare bice para uvek :))ne stediii !!!

marko

pre 16 godina

Zvezda se nece pokajati, ako kupi Shabani Nonda! Nonda je ogracina prava,kosta (marktwert) 4 miliona! Jasam tako pocito na "transfermark.de"

Zvezda do LS

pre 16 godina

Nonda je odlican igrac.Samo onaj ko nikad nije gledao kako igra,moze da kaze da je los. To potvrduje i broj datih golova za klubove u kojima je igramo. Daj boze da ga dovedemo,ali cisto sumnjam da ce Piksi da da pare neke.

Pedja

pre 16 godina

1994-1995 Vaal Professionals 014 0(4)
1995-1998 FC Zürich075 (36)
1998-2000 Rennes062 (31)
2000-2005 Monaco116 (57)
2005- Roma 016 0(4)
2006-2007 Blackburn Rovers (loan) 026 0(7)

MARKO

pre 16 godina

Nonda je kvalitetan igrac sa iskustvom igranja u najjacim evropskim ligama,znace da iskoristi malobrojne sanse koje stvori flegmaticni vezni red.Nadam da cemo dobiti na brzini sa Salasom,koji bi u tandemu sa Koromanom trebalo da pravi razliku.Nonda je afirmisan igrac koji moze da pomogne.Zasto Zvezda ne kupuje talentovane igrace iz Srbije kao sto su Fejsa,Tadic...

grobar_brisel

pre 16 godina

bice MAMA NAJO ..
hahaahaa kakva ludost i glupost u redovima crvene zvezde,pa ovaj SABAN ne bi mogao da igra pored DIARE !

Змај

pre 16 godina

Дође Пироћанац кући и каже деци: децо, кажите драгичка... Данас сам вам ЗАМАЛО купио патике.

Нису Пирот и Ниш далеко, ту мора да се умешала нека генетика.

REFIK SABANadzovic

pre 16 godina

Smijesni ste ganci.A tek sto vam je otkrice ovaj NONDA.Hahahaha.Izgleda niko normalan nece kod vas.Partizan vam opet izgleda nedostizan i samo u svom virtuelnom svijetu vi ste kao jos veliki.

grobar

pre 16 godina

on je odlican napadac ali realno ganima sa ovakvom igrom ne bi pomogao ni kezman,diarra ili neko treci.treba oni da dovedu rukavinu,zuku,moreiru,sikimica pa tek napadaca. partizan sampion

zli duh

pre 16 godina

Ponovo dovodite djoganija. Dokle vise, morace i Basta da se farba. Sad ste pravi srpski klub. Nema vama spasa u sredu zavrsavate agoniju.

misa

pre 16 godina

da dodam...
1. trener katastrofa
2. taktika jos gora
3. protiv mucene Levadije igrali smo 4-5-1
4. trebali bi po igracima da igramo ili 4-3-3 ili ako kupimo nekog napadaca odnosno ako i kad prohoda Salas a MOlina skupi snage makar za 45min 4-4-2
ALI
5. BARKOS je NAZALOST PROMASAJ DECENIJE. to ne mislim samo ja vec ceo tim Crvene Zvezde kao i 90% vodjstva kluba.
a)Decko ne ume da primi loptu (protiv Levadije 3 nesupesna pokusaja od 3 moguca)
c) izuzetno nespretan
d) slab sut
e) u 4 tekme nista ali NISTA nije pokazao (gledao sam sve 4...)
jako mi je zao ali nas najjaci tim u ovom trenutku izgleda ovako:
1. Randjelovic
2. Basta (jeste izbezumljen ali je nas, Zvezdas i boljeg nemamo... dok ne kupimo Lakica iz Buducnosti...nadam se)
3. Bronovicki (najbolja kupovina posle Kastilja... tek ce se pokazati)
4. Tutoric (sa Bajalicom nesto ne stima kolko cujem....)
5. Gaj
6. Kastiljo (br.1 u ovom timu)
7. Lukash-za defanzivnu varijantu ili muceni/van forme/izbezumljeni sa zeljom da bezi iz Zvezde/kapiten Milovanovic za nesto "ofanzivniju" opciju...kao...)
8. Milijas
9. Djordjevic (stvarno je bolji od Barkosa..cak moze biti i vise od toga ali mu treba par upotrebljivih lopti u par tekmi u 1 timu)
10. burzanovic (igrac br.2 po meni u ovom timu...)
11.Koroman (sta god pricali...kolko god davio loptu..bez njega tesko. br.3)

na ovaj tim dodati:
Salas kad prohoda (ako se ikad oporavi) umesto Milijasa (koji se onda menja sa Lukashem dok Kastiljo ne ode)
Molina na prolece u formaciji 4-4-2 uz Burzanovica
ALI TREBA NAM GOLGETER: koji zna da da gol! iskusan i spretan! koji moze da igra u SVAKOJ formaciji makar 60-70 min.
a to kosta makar 1.5 miliona... PIXI, KAKO SI "USPEO" DA NE KUPIS BENITEZA ZA TU LOVU?
...e to ne kapiram... stvarno ne kapiram...
Shabani Nonda... gledoa sam ga par puta i potpuno je LUD igrac! strelac i virtuoz (ponekad pretera ali...)
PITANJE je: sta je od svega toga ostalo u kakvom je stanju SADA?!?

A onda dodje Nonda!

pre 16 godina

Evo jos jednog Ailtona! U svakom timu po sedmicu-dve, onda dalje! Mozda Stojkovic pojachava svoj dzep - "Zvezdu" sigurno ne! Djorica za direktora! (Ne bi ni on od Stojkovica bio gori!)

Nele Lombardo

pre 16 godina

Pošto ste najveći srpski klub, verovatno će novinari (plaćenici) da prekrste Šabana i daju mu neko pravoslavno ime (daj Bože da imaju pravoslavni kalendar) kao što su Geja "prekrstili" u Gaja.Kako najveći simbol srpstva da ima Geja u ekipi???????????? Dobar igrač, bolji i od Pjane i od Rakića(dečko ne može da se sastavi bez pomoći zvezdaNA Terzića)

bobanmkd

pre 16 godina

Pa,ne mogu da verujem!Vec pocinjete da licite na moj Partizan od prosle godine!Vi niste u panici,vi ste u paranoji!Pa sta je sa onim silnim strancima sa kojim ste kada ste ih dovodili upali u nevidjenu euforiju?Ustvari,vi ste se toliko prepali Levadije da ste u shoku i evo cekam da dovedete Hustrefa Musemica da vam pojaca napad!Ja sam navijac Partizana,i uvek sam se trudio da budem objektivan pa bih iskoristio priliku i priupitao navijace Zvezde:dali su ovi potezi koji se vuku u vasem klubu u poslednjih mesec dana potezi velikog kluba???I,dali je vasa dominacija u protekle dve godine bila rezultat vaseg kvaliteta na svim nivoima ili rezultat mizernog stanja u mom Pattizanu,stanje koje se sledece sezone nece ponoviti!Pozdrav svim dobrim i razumnim ljudima.

Kent

pre 16 godina

Nonda je za Blekburn prosle sezone igrao 26 meca i dao 7 golova.Sumnjam da ce se on odluciti za takav transfer posle tako solidne sezone,i ne verujem da Zvezda sa ovakvom upravom moze da priusti tako nesto.Jedino ako je covek avanturista pa dodje.Ailton jeste igrao za Zvezdu ali je on bio u ocajnoj formi i niko ga nije hteo.Uprava Zvezde je ovog leta propustila da dovede jednog Kovacevica(Olimpijakos),Pjanovica(Rostov),Vitakica(Grenobl),B.Boskovica(Rapid)itd.U ovom trenutku mozda bi Drulic ili Jelic(ne znam u kojem je klubu trenutno,verovatno je u Kini)bili solidno resenje za napad ali od Stojkovica i co. nista ne mozemo specijalno da ocekujemo.

*bane*

pre 16 godina

*Ako bi trebao da biram između Kovačevića i Šabana , onda bolje Kovačević ili je u pitanju trampa trenera , mi njima Boška Đurovskog a opni Nama, Spaletija !! Pregovori su u toku već nekoliko dana, ali su držani u tajnosti zbog Napretka iz Kruševca, koji je takođe zainteresovan za poznatog renera , ali je u pitanju cena, jer Borac nudi samo 2miliona Evra godišnje, A Zvezda 2,2 + Nonda 75.000 nedeljno, što je za Zvezdu mnogo , pa nudi samo 60.000 evra nedeljno !! Videćemo , mada bi Spaleti rađe ostao u Rimu , dok se Nondi beži iz Monaka, jer je tamo skupa pijaca pa sa Nondina žena žali na velike troškove života , a i ne voli dosadan život u Monaku i njena je želja da se preseli u Beograd,čuven po noćnom životu i ljubaznih ljudi , počev od taxista na aerodromu , koji se trude ne bi li za samo 100 Evra od aerodroma do grada odvezli , najboljim Zastavinom proizvodom "Floridom" sa klimom , doduše ne radi, ali se zato oseća miris plina koji je jako neobičan !!To mu je ispričao Ailton , koji je preporučio Nondi, Zvezdu ,a Zvezdi Šabana!!

Djole

pre 16 godina

Ida dovedeta Ronalda,Partizan opet osvaja titulu.Mislim da bi vam trebao SUZUKI I AILTON pa bi onda mogli da pobjedit i cukaricki!!!!!!

Jovic Slobodan

pre 16 godina

od toga da nonda dolazi nema nista jer su pre njega vec dosli ljuboja,benitez,rakic,lakic,tosic i mnogi drugi.a jel moze neko da mi kaze jednog igraca koji je najavljivan a nije dosao u humsku.ja uopste ne verujem da pixi zna za ovu informaciju.ali i ako dodje bice to veliki promasaj jer njega fudbal najmanje zanima.jel zna neko da mi kaze gde je zvezdin najveci pogodak blago georgijev

Vlada-PFC

pre 16 godina

Još ovaj da vam dođe i onda ste PRAVI SRPSKI TIM I KLUB, VI STE ONDA PONOS SRPSTVA! E Šabani, šabani...

A danas kad jave iz Švajcarske da VELIKI PARTIZAN IPAK OSTAJE U EVROPI, biće potučen nov rekord po broju komentara na jednu vest na sajtu B92! Očekujem ih MINIMUM 800, ne računajući jedno 500 komentara vas šabana koji ćete tastature polupati od nervoze da na taj način iskalite svoj bes zbog te lepe vesti!

I na kraju da vam poručim još i ovo: Vi ste u Evropi ove sezone samo još narednih 30-ak sati! A onda - gotovo, kraj, mrak. Amin.

Proka

pre 16 godina

Samo neka dodje lakse nama sa vama. Uostalom kad sutra ispadnete a iskreno se nadam da ce se to ostvariti nece covjek ni razmatrati vasu ponudu. Mali ste klub!!!!!!!!

SsSteFfFaNnN

pre 16 godina

@misa
jesi ti prochitao vest uopshte!!??EEEEJJJ Nonda dolazi u zvezdu, niko ti nije rekao da komentarishesh celu ekipu!!!Dosta mi je vishe tih "sveznalica"...

Sokrates

pre 16 godina

Toliko zvucno najavljeni prelazni rok i novi pokusaj da se napokon Crvena zvezda plasira u LS mogao bi da zavrsi sa fijaskom za klub iz Beograda.Da pocnemo od pocetka.Zvezda je prvo htjela da angazuje jednog provjerenog stranog trenera iz prostog razloga jer su bili i ostali skepticni u pogledu strucnosti gos.Djurovskog.Mnoga trenerska imena su bila u opticaju.Epilog je poznat.Niko,ama bas niko se nije htjeo prihvatiti te za mnoge nezahvalne obaveze.Zasto?Niko ne zeli da dozivi sudbinu gos.Bajevica.Poslije neuspjesnog pohoda na Evropu gos.Stojkovic je prodao maltene citav tim.Prodao je sve sto je bilo vrijedno.Bajevic je tada osto u neobranom grozdju.Isti scenarij je ponovo planiran.U slucaju da se ne kvalifikuju dalje gledat ce se groznicavo da se proda sve sto se prodati moze.Takva politika kluba nije bas nesto posebno atraktivna za ozbiljne strucnjake pa me i ne cudi da su svi odbili Zvezdu.Prelazni rok je posebna prica.Dovode se igraci na osnovu jedne kasete .Zvezda nema svoje skaute da prati fudbalski markt.Vec sad sa sigurnoscu mogu da kazem da je Zvezda napravila totalan promasaj dovodjenjem Barkosa i Salasa.Salas je sklon povredama i adekvatno tome nespreman.Zasto je dovede igrac za kojeg se zna da je cesto povredjen?Barkos je mnogo statican,slabo prati igru,ne otkriva se.Cist promasaj.Nije mi jasno ko je preporucio Zvezdi ova dva igraca?Zvezda je izgleda ova dva igraca na slijepo kupila.Kakva je to koncepcija kluba?Mnogo neozbiljno ali i opasno.Ovdje se radi o ne maloj sumi para i plus nezdrava konkurencija.Kao posljedica slabe procjene i vjerovatno promasene invensticije Zvezda bukvalno minut da dvanaest trazi novog napadaca.Ako se po jutru dan poznaje bit ce vise nego tesko u narednoj sezoni.Zvezda jos nema igru,nema standardan tim,Djurvski jos uvjek luta u trazenju tima a vremena i strpljenja sve manje.Vec sad se zna na kome ce se kola slomiti a sto znaci ponovo iz pocetka.
Pozdrav

Kizony

pre 16 godina

, pa samo vam je on falio da se kompletirate !!! Cenim da cemo od sada da vas zovemo Shabani umesto ganci. Shalu na stranu, mozda vam ovo bude i dobar potez jer je nekada bio solidan igrac. A mozda i iznenadi prijatno kao nekada Taribo West, koji je takodje izvucen iz naftalina.

LACKO

pre 16 godina

Cuo sam zvezda vraca Zidana iz penzije!!! Kako ste naivni ganeri moji!! Pa vi jos verujete u bajke! Srecno protiv Levadije,verujte mi trebace vam! Verujete Pixiju koji je jedva osnovnu skolu zavrsio,pa da,i vi niste nesta skolovaniji....

Aca_USA

pre 16 godina

Izgleda su kompsije ovog puta napravile bolji pazar (a posebno sa Djukicem). Na zalost plasim se da ce ih danas suspendovati. Pravi potez bi bio da Zvezda pozajmi od Partizana par igraca. Pokazimo da smo pre svega zainteresovani za uspeh srpskog fudbala. Zakopajmo "ratne sekire" i klubastvo. Pokazimo UEFA-i da nas se ne moze lako osloboditi.

FK LEOTAR

pre 16 godina

@A onda dodje Nonda!
Ovo za djorica svaka cast, on je pravi primjer kako se jedan parazit moze odrzati u nekoj oblasti koliko god uprava i predsjednika da smjenite. Mozda i stojkovic krade(88%) ali nije bas lose moze se naprijed.


@misa
Ma daj pusti ti boska ja sam bio protiv njega prije okraja prosle sezone ali kad je vec ostao nemoj da kukas poslije prve utakmice. Sta ces da kazes kad pobijede prekosutra u gostima a vidjeces da hoce. Covjek je osta trener i ostavite ga na miru.



Ako sabani nonda dodje bice to pun pogodak ali zar salas nije napadac i zasto se sada tek razmislja o pojacanju a vec sest igraca dovedeno. To je smijsno uprava zvezde nam se ruga kao da smo mi glupani. Doveli ljudi pojacanja a pare stavili u dzep, pa ni real nije doveo sest igraca(izgleda sedam), pardon ^pojacanja^. E moj piksi hehehehehe

Pokretna_Apoteka

pre 16 godina

Auuuu, zar ovaj Nonda ne navija za Smederevo? Samo zbog love prelazi u Zvezdu, zato ce tu i propasti zajedno s njom :)))

Delija-SWE

pre 16 godina

...LJUDI nije problem u igracima,i da su svi losi ( a naravno da nisu) a trener dobar, izvukao bi se neki minimum igre i rezultata od njih. Po meni mi imamo dobre igrace (vagone) ali na zalost glavna "lokomotiva" ili ti trener B.Dj. je samo "parna" masina koja ne moze da "vuce" te vagone po danasnjim savremenim prugama citaj terenima!!!
HOCEMO TRENERA SA MOZGOM A NE SA SRCEM JER SRCE IMAJU SVI A MOZAK...!!!

KO se SLAZE?

tnt

pre 16 godina

johnny moram da te razocaram, Monako kada je igrao finale lige shampiona napad mu je predovdio morijents i savila a ne Nonda, nonda je u romi bio teska rezerva pa chak nije uspeo da se izbori za mesto prvotimca u momentu kada je roma imala 2 napadaca u seniorskom timu, pa su zakljucili da im je bolje da igraju sa polu spicovima nego sa klasicnim napadacima. Jesam zvezdas ali smeshna su pojacanja, mozhda ovaj poljak nije losh ali to znachi da andjelkovic nema mesta u tima a on je svakako jedan od najboljih zvezdinih igracha. Da bi Despotovic bio najbolja solucija od onih koje smo imali na raspolaganju to je sigurno ali je zahlosno shto zvezda daje milione za neke ne proverene banana boyse a za momke sa iskustvom u srpskim okvirima pokushava da smanji cenu. Ubedjen sam da bi despotovic bio jeftiniji za zvezdu.

misa

pre 16 godina

Svakako bolje resenje od Rakica u ovom trenutku ali SAMO AKO KJE U KOMADU ODNOSNO AKO NIJE STALNO POVREDNJEM!!!!!! koa neki....
zna li neko sta je radio ovaj Nonda poslednjih godina odnosno koliko je golova davao i da li je igrao uopste?

mareras

pre 16 godina

U Monaku je bio extra, ima strahovit udarac, postigao je sigurno 10-20 evrogolova! Prosto ne verujem da ce stvarno doci!Sigurno je bolji od Rakica, Barkosa.... zajedno! `Ajde Shabane, dolazi!

Filip

pre 16 godina

@misa
Tebi brate, posto se nista ne svidja idi lepo navijaj za patlidzan ili bezaniju ili Real, MU, Milan, a ne da pametusej ovde sa iskustvom iz FM 2007. Nonda je odlican napadac i jedan od retkih profi fudbalera koji hoce da igraju u Srbiji. Razlozi su: relativno lak protivnik u 3. kolu i sansa da igra LS i verovatno dobar utisak koji je poneo sa Marakane kada je poslednji put gostovao ovde sa Romom (3:1). Mozete ovde da pisete sta god hocete, to naravno niko iz Zvezde ne cita. Iskreno mislim da su pojacanja ove godine odlicna osim Boska v.d trenera koji voli Zvezdu ali joj jos uvek kao trener nije dorastao. S obzirom da tako brzo gubite poverenje u svoj klub i igrace, to znaci da nemate poverenja ni u sebe i verovatno ste luzeri u zivotu. Zvezdi takvi "navijaci" ne trebaju. Ja Zvezdu volim uvek i uvek mi je puno srce kad odem na Marakanu bez obzira kakav je tim i rezultat.

@Grobari
Eeee, niste svesni koliko vam je klimav tim i pojacanja, ali uvericete se i sami vec posle prva 3-4 kola nase lige. Secam se ja ovakvih euforija kod vas i ranije. Tresla se gora, rodio se mis. Uvek pre glasam za Nondu i Barkosa nego za crnca iz Bosne :)).

Eto toliko, pa razmislite malo, i jedni i drugi...

SMARATE

pre 16 godina

AJDE BRE GROBARI IZLECITE SE VI VESE KOMPLEXA ZVANI ZVEZDA!!!! Mi u paranoji??Vi izgleda niste svesni ko je AKTUELNI sampion!!!!Osvajac duple krune 2 sezone za reedom!!!Kad osvojite titulu ser*te da ste bolji do tad TISINA

lale

pre 16 godina

jao majko bozija,e da mi je neko ovo pricao otvoreno bi mu rekao ALA LAZES.Sta se ovo desava nemam reci jesam zvezdas ali mi se cini da je sve ovo neka velika zajebancija da osvojimo LS ali sa kim.Jednom recju katastrofa daj boze da nisam u pravu ali mi sutra zavrsavamo evro sezonu.Muka mi je ne mogu vise pisati.................

dejan

pre 16 godina

Još jedno u nizu pojačanja sa buvlje pijace... Piksiju se posrećilo sa Kastiljom pa se sada previše zaneo. Igrači koji su ove sezone dovedeni su bili najgori u timu na svim odigranim utakmicama.

Tito

pre 16 godina

ja sam čuo da zvezda ovog igrača samo dovodi zbog imena (šaban), kažu da se uklapa kao pesnica na oko, a ako je pravi to onaj šaban onda mu je zvezda klub snova

zvezdas

pre 16 godina

kako vam je krivo grobari sto u zvezdu dolaze sve zvezde pa sada koje dosao pa ono pa ovo ali zapamtite ovo u zvezdu skoro svi stranci koji igraju su reprezentativci svojih zemalja a vasa pojacanja su iz druge portugalske lige .toliko o vama pali ste da igrate protiv nemocnih mostaraca .videcemo sta ce biti u prvoj rundi kup uefe ako vam uefa i opste dozvoli da igrate . i naseg trenera ne spominjite vise jer on je zakon za vaseg djukica . ps.: djukic ko da je stranac nema emocija kod njega haha .

Balansero

pre 16 godina

E sad, zamislite igraca koji je karijeru proveo u Italiji, Svajcarskoj, Francuskoj, Engleskoj igrajuci u prvoligaskim timovima, kad dodje u rupu i vidi na sta lici teren, tribine, okolina stadiona itd.
Znaci pedalinjo nazad na avion pa makar mu nudili milione u zlatnim polugama.

Zvezdasica

pre 16 godina

Nonda je dobar igrac i bas ono sto nama treba.Steta sto nije dosao ranije,ali ni sad nije kasno.Ipak mislim da je najvaznije da nam u timu ostane BASTA i postane kapiten,jer je on NAJBOLJE STO IMAMO! Sa Bastom u Ligu Sampiona!!!

^StanD^YouR^GrounD^

pre 16 godina

He.He,He Shaban kod Shabana,shta cu josh da cujem,nece da me cudi da sutra osvane naslov ''Ronaldo u Zvezdi''. . .Vise ste smesni sa onim vashim youtube igracima,Barkos je do pre dve nedelje bio sjajan,a sada je promasaj decenije.

Shabane dodji im i ti pa da budu Shabani na kvadrat !

FrankoBg

pre 16 godina

zna li neko sta je radio ovaj Nonda poslednjih godina odnosno koliko je golova davao i da li je igrao uopste?
(misa, 7. avgust 2007 01:28)

http://en.wikipedia.org/wiki/Shabani_Nonda

johnny

pre 16 godina

"...iako drugo poluvreme duela sa Estocima još uvek nije odigrano, čelnici našeg najtrofejnijeg kluba već razmišljaju o pojačanju za treću rundu."

Sa ovakvim čelnicima nam nebi pomogao ni Perica Ognjenovic? Ili mozda bi! Ljudi vratite Pericu da svane i nama i njemu!

Жентураче

pre 16 godina

Ја кад год читам овде само плачу... Како не видех никог на стадиону да плаче?

zooro

pre 16 godina

Nonda ili kako mu je nadimak "ŠABA" (visok 182cm i 77kg tezak sa odlicnim predispozicijama.) i sa jednom nogom da igra bolje je resenje od onog smotanog Rakica.Mada je Nonda vec na zalasku karijere(31god.zamor materijala.) radi se o iskusnom napadacu.Svoj vrhunac karijere je imao 2002/2003 kada je igrao za Monaco i bio prvi strelac Franc. lige sa 26 golova iz 35 utakmica.Za ove Zvezdine igrace bolje "Šalabajzere"je Velemajstor naravno ako ova vest nije Buva i dodje bice PRAVO pojacanje.

backista

pre 16 godina

na kraju ce pisati da zvezda zeli i drogbu ok je to znaaci to je onaj fazon tata hoce ali nema para i jos nesto nek piksi dode u backu 1901 ima jedan extra stranac pitaj boga odakle je znaci padne preko lopte ali neka to je piksijev ukus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pedja_sin

pre 16 godina

da,da...Nonda nam je dao gol na Mari kada je Roma povela 1-0 a onda su Ziga sa dva i Purke preokrenuli match...Tada smo cekali vesti iz Bazela a posle nesrecno prosli u Strazburu onim golom u zadnjem minutu...
Nonda bi svakako bio veliko pojacanje samo se bojim da takvi igraci nisu previse motivisani u "tridesetim"pa jos u nekoj tamo znj ligi,sto moramo priznati da jeste najveci problem kog dovodjenja velikih igraca uz sve materijalne probleme koje imamo i koji "zvezde" ocekuju,premije itd...
U Monaku je igrao fenomenalno,ROmi i Blekburnu solidno...
Svakako bolje resenje od neiskusnog Rakica koji koliko god da je talentovan nema jakih metceva u nogama sto ovako veliko takmicenje kao sto je LS iziskuju...
Ostaje nam samo da se nadamo da ovo nije "patka"...pozz.

caci

pre 16 godina

nonda je odlican igrac,za nasu ligu i vose od toga.Nemogu da shvatim da jednog nondu uporedjuju sa nekim extra napadacem koji je igrao u zrinjskom i koga su oterali iz onog amaterskog kluba.
Nemogu da shvatim zasto se delije upustaju u polemiku sa grobarima oko pojacanja i ciji je tim bolji.mislim da smo do sada pokazali i pokazace se u novoj sezoni.ko se i malo razume u fudbal znace ko ima vise titula,koji je klub trofejniji,ko ima vise pobeda u medjusobnim susretima,cija je skola bolja pokazuje to ciji igraci su trenutno u najjacim klubovima(mislim na igrace koji su ponikli zvezdi ili partizanu),ko ima jace sponzore,KO JE OSVAJAO KUP SAMPIONA(za razliku od vaseg izleta u istom takmicenju),koji klub ima veci i lepsi stadion,i da ne nabrajam vise.Mislim da smo u svim parametrima bolji od GROBLJA i nevidim razlig zasto bi se vise upustali u prepucavanje snjima.Normalno je da prozivaju nasu upravu,pojacanja i trenera jer im je to samo i ostalo posle dve godine bez ijedne titule.
Najveci pokazatelj toga da je zvezda bolji klub pokazuje i to da bilo koji novinar kod nas ili u svetu pricu o zvezdi pocinje sa "NAJVECI I NAJTROFEJNIJI SRPSKI KLUB"

dex

pre 16 godina

@ Nele Lombardo

Izvini ali nisam znao da se Gueye cita Gej?!
Sto se tice Nonde Shapketa:) ,on ne moze biti promasaj kao Ailton,ali ne verujem da je raspolozen da dodje. Ako i dodje samo ce da se vuce po terenu kada skonta gde je dosao i zbrisace vec na polu sezoni...

ZWEZDAN

pre 16 godina

dobro bi bilo da nonda dodje u zvezdu , jak je u duelu , ima dobar sut , solidan dribling ... samo ja sam na kraju priprema pisao da u boskovoj taktici koju zvezda sada igra , a to je 4-5-1 , a ne 4-3-3 sto lupeta doticni , drogba da igra ne bi se puno vise pokazao od djordjevica i barcosa ... nama je spic neophodan , ali ako doticni v.d. trenera ne promeni taktiku i nastavi da igra sa 1 spicem lose nam se pise u sezoni ... glavu dajem , da je jednu utakmicu poceo sa djordjevicem i barkosom u spicu zajedno , da bi zvezda igrala mnogo bolje ... svi pljuju po barcosu , kao promasaj veka i te price ... a sta je pa uradio djordjevic , nista kao i barcos ... PROBLEM JE U TAKTICI I TO MORA DA SE MENJA ...

newcastle united-Roby

pre 16 godina

nemogu da VERUJEM,dali znate da je Newcastle,West hem i Ajax bili zainteresovani za njega pre mesec dana samo ?! i on ce da predje u Zvezdu,pa vi zvezdasi ste sto posto sretni,imacete dobrog napadaca!!!

street boys

pre 16 godina

Ahahaha zar stvarno mislite da ce Nonda da predje u Crvenu Zvezdu,to samo Stojkovic potpaljuje,da bi Zvezda bila u prvom planu...Koji bi to igrac da je normalan presao iz Calca u Srpsku ligu????

Dejan

pre 16 godina

Sta mi necemo vise procitati, loziti se, komentarisati, trositi vreme.
Kako nam ovi koji vode klub mazu oci, kao maloj deci. Ili misle da smo mentalno na nivou dece od 7 godina. Pa sinoc je ovde bila izjava Stojanovica da se sa Rakicem vec kao tajno pregovaralo ali samo sa glavnim ljudima iz OFK i da je sve dogovreno. Nije proslo ni 12 h od te izjave citam sada dovodimo Nondu. Nova patka za nas male i naivne. Da se deca, t.j. mi malo zabavimo. I mi se raspisali. Kao obicno evo svakakvih komentara. Te Nonda car, te ne valja. Ono sto se meni namece jeste da ljudi koje vode klub lutaju i nemaju jasnu koncepciju.Mesec dana je Piksi trazio trenera po Italiji, zatim kasnio sa dovodjenjem pojacanja, koja i da su najbolja nemaju vremena za uigravanje i sada pred odlucujuce utakmice za LS mi se bavimo Nondom. Za mene ovo je lakrdija i neozbiljno od velikog kluba.
ZAKLJUCAK :Cini mi se da se krecemo po tankoj zici i da nas samo sreca moze spasiti.

johnny

pre 16 godina

Sabani Nonda je predvodio napad Monaka kad je igrao u finalu LS 2004! Odlican je igrac i preporucujem vam da odete na youtube da vidite neke stvari pa onda "mudrujte" mudrovani pesimisticni skotovi!

-b-r-i-g-a-t-e-1-9-9-4-z-n-i-k-

pre 16 godina

Kako prenosi ,,Politika´´ pa da je to bio ,,Kurir´´ mozda bi nesto i bilo jer Kurir ima najtacnije informacije,xexexe!
Od kada to i Politika ima sportski deo!

Bilo bi lepo da dodje,ali...

Pozdrav za sve Delije!

v.i.p. srbin

pre 16 godina

Molim grobare da se uzdrze od komentara jer su pokazali kakvi su poznavaoci fudbala.Svaki igrac koji dodje u partizan je majstor po njima,svi ostali su levati.Setite se samo Boje (sa obaveznim naglaskom na zadnjem slovu)!

Peter Tosh

pre 16 godina

@Vlada-PFC
''A danas kad jave iz Švajcarske da VELIKI PARTIZAN IPAK OSTAJE U EVROPI, biće potučen nov rekord po broju komentara na jednu vest na sajtu B92! Očekujem ih MINIMUM 800, ne računajući jedno 500 komentara vas šabana koji ćete tastature polupati od nervoze da na taj način iskalite svoj bes zbog te lepe vesti!
I na kraju da vam poručim još i ovo: Vi ste u Evropi ove sezone samo još narednih 30-ak sati! A onda - gotovo, kraj, mrak. Amin.''

:))) А хтео сам да не уживам у елиминицији ЈСД-а, али сада једноставно морам. Све ће бити као што си написао али за 180 степени обрнуто. И као сваке сезоне, мишеви су најјачи пре него што почне сезона, два-три кола и опет се неће више волети са моћним Зеком и Бјеком. А таман су се опет смували, па ће да раскину, па ће опет да се помире уз сузе радоснице, и тако редом. Права мексичка сапуница. . . ЊА ЊА ЊА ЊА ЊА ! ! !

Bojke

pre 16 godina

Pixy: Shabane osh da dolazis kod nas???
Shabani: Za tebe sam Shabke
Pixy: Ajde Shabke,sta se razmisljas,inace cu nekog drugog shabana da dovedem.

Milan

pre 16 godina

Nonda je sto puta bolji igrac od onog vaseg Diare. Pa on je igrao za Monako u finalu lige sampiona, dok je vrhunac karijere vaseg napadaca bio Zrinjski!!! A i ovi takozvani 'Zvezdasi' bi trebali malo vise da dolaze na utakmice a ne samo da kukaju na Pixija. Mislite da sve znate i da je ljudima iz uprave lako?!? Ustvari vama nije lako!

grobar_brisel

pre 16 godina

bice MAMA NAJO ..
hahaahaa kakva ludost i glupost u redovima crvene zvezde,pa ovaj SABAN ne bi mogao da igra pored DIARE !

Jah

pre 16 godina

Daj boze da dodje, on nije losh (nije vrhunski evropski fudbaler, ali za nashe uslove jeste). Provereni golgeter sa dosta Evropskog iskustva, bash kakava nam treba.

Sport Bili

pre 16 godina

Ovaj je igrao za Romu kad smo ih dobili 3:1, ako se ne varam! Ako nista, iskusan je, nadam se da ce njegov dolazak (ako dodje) i da znaci prelazak na igru sa dva napadaca, a dosadasnja taktika koju je poceo sa uvodjenjem Bajevic da se vezba u zadnjih 7-8 kola, kada vec uzmemo titulu!!
Napred Zvezdo!!!
Zgazi ih sve!!!

poznavalac fudbala

pre 16 godina

Pa ovdje sve sami fudbalski strucnjaci!Ko treba doci,ko otici,koga tamo-koga ovamo.Ljudi Akademija za Fudbalskog trenera place za novim mladim snagama!Idite tamo i upisite skolu!Lako je sa strane uz pivo i cips komentarisati!
Pozdrav svima

djole delija

pre 16 godina

pa kao tip napadaca bas bi seo zvezdi brzo trazi sut ka golu uizma loptu kako dodje iz prve ne komplikuje mnogo samo ako jos zna da ostavi i srce na teren .....

DDT

pre 16 godina

Nele lombardo (#19), zašto bre lažeš da bi ispao kao duhovit? I koji su ti to fazoni iz obdaništa, zezati se na račun nečijeg imena??? Je l' treba neko da na kraju pogine da bi se navijači konačno otreznili i ukapirali koliko su to niske i glupe fore (setio sam se pok. Mancea i prostačkog prozivanja na račun njegovog prezimena dok je igrao)?
A drugo, kad već hoćeš da se praviš pametan, onda proveri činjenice. Nije ni GEje ni GAj, već zvuk koji kod nas ne postoji (kao samoglasnik u engleskim rečima, "bird", "learn", i - samo za takve kao što si ti - može i "TURD"; ili zvuk koji se čuje iza suglasnika Ž u francuskom "Je"). Najpribližnije bi se moglo pisati G'je (ili, čak, Guje), ali zašto uopšte gubiti vreme na nekakva objašnjenja kada takve kao što si ti mnogo više interesuje veza izmedju srpstva i homoseksualizma...!!??

Blago Srbiji sa takvim genijalnim navijačima kojima ništa ne može da promakne!

Pera delija

pre 16 godina

"kao što su Geja "prekrstili" u Gaja"
(Nele Lombardo, 7. avgust 2007 02:19)

Nele, svako ko je ikada ucio Francuski ti moze reci da se Ibrahima Gueye izgovara vise kao Guej nego Gej...

John Terry

pre 16 godina

@Svo groblje shto se skupilo ovde!

Iz najbolje namere vas molim da vishe ne lupate gluposti na ovim forumima!
Evo i zashto to kazhem:
1. Shabani Nonda je za ovog vasheg Dijareju izmislio fudbal (igrao za monako,romu i blekburn!!!!) a ovaj vash za zrinjski (uspeh???)
2. Toliko ste se nalozhili time shto je partizan pobedio one jadne mostarce,pa sad dizhete uvis do zvezda vash voljeni klub.
3. Neshto u zadnje vreme ne chitam mnogo uvreda na rachun Zechevica,sad vam je dobar ili...???
Prema tome manite se glupih komentara,a shto se tiche moje voljene zvezde,ako onaj lik stvarno dodje to je FENOMENALNO!
Neko reche novi Ailton,naravno,to je chista budalashtina,Nonda je na vrhuncu karijere!
Pozdrav svima,nisam hteo da se obracam groblju,ali stvarno ga preteraste!

Srđan

pre 16 godina

Ako je istina ovo za
Nondu, onda ne mogu da verujem!!! Pa takav nam treba, on ja pravo rešenje za centarfora. Za one koji se pitaju kakvu je sezonu iao u engleskoj, neka pogledaju golove na you tube, imaju svi u dresu blekburna, i u ligi i u kupu UEFA.

U odličnoj je formi, zabija glavom, sa obe noge, jak u duelu, brz, opasan kad je leđima okrenut lopti, zna da stvori sebi prostor, car u šesnaest metara, atraktivan, jernom rečju, genijalan golgeter...

E sad, druga je priča što ja nikako ne mogu poverovati da on dolazi kod nas, al daj Bože da i to čudo doživimo...

Ratko_Delija

pre 16 godina

alo grobari smirite dozivljaje. imamo ekipu za klasu bolju od vas. pa tog vaseg morieru ce nas Ibro staviti u mali dzep. a zuka se nece primetiti kad ga kastiljo i lukas zatvore.

Uzecemo duplu krunu i ove godine. a vi se borite za kup uefa posto ce te imati dosta posla sa vosom i ofk beogradom.


ovaj "BANE" JE LIK!!! MORAM DA PRIZNAM DA SE OVAKO NISAM NASMEJAO DUGO!!!

POZDRAV SVIM DELIJAMA I MOLIO BI GROBARE DA SE NESAJU U NASA POSLA

milos

pre 16 godina

Po meni je bolje dati ako treba vise love za Rakica nego za isluzenog stranca. Trebace mu jedno tri meseca da se uklopi u novu sredinu, pa ce se naprasno povrediti ili tako nesto.
Dovoljno je pustiti Trajkovica i Burzanovica da igraju i stvaraju sanse, makar su nesto pokazali na pripremama za razliku od ostalih.
A vi grobari sto se javljate neprozvani videcete vrlo brzo kakav su krs ovi vasi. Taj smesni Zrinjski je slabiji od Mostanice, sad cete prvo u Novom Sadu da popijete vasu normu - 5 komada. Kad vec tikvice nisu rodile ove godine...

Srđ@N

pre 16 godina

samo ima mali problem, to jest, lako moguće da dođe u zvezdu, jer sve golove za blekburn je dao dok nije slomio koljeno, znači eto nama još jednog kojeg čemo čekati pola godine da dođe sebi, a rendžersi za koji dan...

... mislim na levadiju kao vesnika bure...

Raša

pre 16 godina

Rakić je strašno pogrešio i podlegao je menadžeru i kojekavim mešetarima iz OFK Beograda, koji na njemu žele da se obogate. Prevarili su ga. Kao da je CZ krava muzara. Rakić sada ostaje gde je, sa nejasnom perspektivom, a fudbalera ima i mnogo boljih, i kada se plate odmah dolaze. Kao što se vidi to ama baš nije nikakav problem. Šteta, a ja sam za Rakića navijao.

BL

pre 16 godina

Ne mogu da vjerujem. Kad je Zvezda kupovala Barkosa, Molinu, Salasa, komentari su bili tipa sve anonimci, ko je ikad cuo za njih, dajte neko poznato ime... Sad kad se spominje Nonda opet pljujemo, kako nista ne vrijedi. Pa je li moguce da smo toliko pogan narod i da znamo samo da kritikujemo?
Ne bi skodilo malo optimizma i podrske.
Nemamo para da kupimo Sevcenka, Totija, Drogbu...
A i da imamo niko od njih i ne bi dosao u Srbiju.
Zato smatram da je ovo odlicno rjesenje i uz dosta srece mozda i vidimo ligu sampiona, iako smatram da bi i liga kupa Uefa bila veliki uspjeh.

ujdurma

pre 16 godina

Piksi,ako ti uspe ovo sa Nondom, sto je bilo do tebe to si i odradio, a ako nista drugo bar si nam ponovo dao nadu.A navijači Zvezde su svesni da si trn u oku onima koji su navikli da svake godine svoje rodjake i pulene udomljavaju u Zvezdi.Ako su takvi talenti, nek se onda iz OFK-e prodaju u inostranstvo, a ne preko ledja Zvezde i njenih navijača.

Pedja Matovic

pre 16 godina

Nonda sigurno nije loš igrač, jedino je jadno što se Piksi i celokupno rukovodstvo diskredituju najavljujući pojačanja, a posle "šalili smo se"...ili to novinari načuju, pa brže bolje prave vest. Više mi liči na ovo drugo...
@zli duh
...a vi danas u Nionu. pa, pa, Evropo...
NUGRYY

Pocepan;)

pre 16 godina

Mi smo nacija od 7 miliona selektora... svi znamo sve :)
svako je u pravu ali samo u delicu ... u sustini pojma nemamo...

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=56666

Srbin iz Londona

pre 16 godina

Ja mislim da navijaci partizana imaju najmanje prava da komentarisu kako funkcionise uprva nekog kluba! Ljudi toliko blatite Pixija, a mi opet odneli i prvenstvo i kup, setite se svih derbija :)
Dosta mi je grobara "Srba" koji navijaju za to da Zvezda ispadne iz kvalifikacija!
Probudite se, jos uvek ste br2... mislim ako se Vojvodina ne pojaca... mozda i br3...
S verom u Boga u Ligu Sampiona!

Ljubomir Milivojevic

pre 16 godina

Dobra vest, ako je tacna!
Gledao sam Nondu dok je igrao u Zürichu, super igrac, brz, eksplosivan, dobar sut...davao je golove kao od sale. Nadam se da ce doci,bio bi pravo pojacanje za Zvezdu.
Pozdrav iz Svajcarske
Ljubomir Milivojevic

Srdja

pre 16 godina

Daj grobari dosta vise stim vasim 'pojacanjima',pa normalno da ste doveli sve igrace koje ste spominjali kad te igrace niko ni nije hteo da dovede,tako da niste ni imali konkurenciju.Ko su vam ti igraci?Gde su oni igrali?Jel cuo neko za njih?Jel su ostavili neki trag tamo gde su igrali?Alo bre spustite se na zemlju,dobili ste ove hrvatske sumare,svaka cast,doce neko i lagano vas spustiti na zemlju,pa vi zivite u nekim iluzijama,a tim vam je veci krs nego prosle sezone.Ko misli da Nonda nije dobar igrac(pogotovo za Zvezdu)taj nije normalan,to ovi grobarcici malo potpaljuju jel su u stvari u strahu od nove sezone bez trofeja-sto ce naravno da se i dogodi,a oni mogu samo da se hvale svojim timom ko i prosle godine,bez pokrica.

Vox

pre 16 godina

Pratio sam francusku ligu detaljno zadnjih 7-8 godina i mogu vam reci da je Nonda sjajan igrac ! Ne znam u kakvoj je formi sad, ali je igrac cije ime se pominje sa postovanjem u Francuskoj !! Njega su hteli mnogi veoma iskusni treneri francuske lige, pre svega Luis Fernandez, Guy Roux, a kasnije i Paul Le Guen; ali su Nondini izbori klubova uvek bili cudni, tako da ipak ima sanse da dodje u CZ, jer ipak postoji opcija da ponovo zaigra u LS - ove ili sledece godine. A sto se njegove karijere tice, ko zna primetice da je covek prava radilica na terenu, veoma koristan i kompletan igrac koji se potrosi na terenu. Nije prebrz, ali ima instikt (pa recimo pre 15 godina je i Pancev bio sporiji napadac, ali imao je "nos" !!). Iskreno, bio bih stvarno presrecan da dodje u CZ. A ovi ovde sto nisu culi za njega pa se podsmevaju ovoj vesti - najgore je neznanje u zivotu, ko ne zna - ne komentarise vec gleda.

Ajde bas da vidimo da li ce upaliti ovaj transfer !!

ne moze da skodi

pre 16 godina

Godine Klub Utakmica (Golova)*
1993-1994
1994-1995
1995-1998
1998-2000
2000-2005
2005-
2006-2007
Young Africans
Vaal Professionals
FK Cirih
Ren
Monako
Roma
Blekburn Rovers (pozajmica)
14 (4)
75 (36)
62 (31)
116 (57)
16 (4)
26 (7)

zvezdas

pre 16 godina

na blicu danas

Podrška Gvozdenovića
Ivan Gvozdenović, bivši kapiten Zvezde, već danima trenira u društvu Radovana Krivokapića i Bojana Miladinovića na „Marakani“. Doskorašnji član Klub Briža juče je poželeo sreću crveno-belima u Talinu.dali mozda znaci da ce gvozdenovic biti opet u zvezdi ostaje da se vidi ...

Мирко

pre 16 godina

'Ајде, бре, глодари, шта сте се раструбили. Дали сте 11 голова и испашћете, а ми пролазимо даље са једним јединим голчићем. И ко је онда ту миш?

Иначе, Шабан је - што се види и по имену - рођен за нас цигане и много бих волео да га видим на Маракани. Она ваша Диара Бубамиара има да му тражи аутограм после дербија, наравно ако вас не избаце и из наше лиге.

JudgeDred

pre 16 godina

Shabani Nonda

Nationality: Congolese (Congo-Kinshasa) and Burundian
Place of birth: Bujumbura ,Burundi
Date of birth: 6 March 1977
Height: 183 cm
Weight: 83 kg
Positions: Striker


Played at Olympic Athletic Bujumbura (Burundi, 2nd Div), Young Africans (Tanzania, 1993-94), Vaal Professionals Johannesburg (South Africa).

Honours :
* 1994 : Champion of Tanzania

League career :

Club Season Matches Goals


Blackburn Rovers 2006-2007 Loan 26 (26) 7 (7)
Roma 2005-2006 15 (1) 4
Monaco ASM 2004-2005 10 (10) 0
Monaco ASM (B) 2004-2005 3 1
Monaco ASM 2003-2004 12 (12) 5 (5)
Monaco ASM 2002-2003 35 26
Monaco ASM 2001-2002 30 (5) 14 (1)
Monaco ASM 2000-2001 29 12
Rennes - Stade Rennais 1999-2000 30 16
Rennes - Stade Rennais 1998-1999 32 15
Zürich 1997-1998 34 24
Zürich 1996-1997 12 2
Zürich 1996-1997 19 6
Zürich 1995-1996 10 4



297 136

Sport Bili

pre 16 godina

Grobari bezite odavde, ovo je vest o Zvezdi! Ako potrcite mozda stignete da spasete nesto od onog vaseg mucenog stadiona dok se ne srusi! A i ekipa vam je sve sam "strucnjak" do "strucnjaka"! Mnogo ste jadni!!!

mrgaga

pre 16 godina

pa sto svi pljujete nije mi jasno.Coveka niti su doveli a polovina vas ga vec ocrnela.Neko je rekao tipa-ne moze da nas on izvadi iz ovog fijaska????????kog fijaska?dve duple krune,solidna pojacanja,pa mi smo samo prosecna ekipa koja jako zeli u ls i treba biti realan.Od para koje imamo mislim da je uradjen dobar posao i ce igra i rez doci tako da bolje da cekamo koju utakmicu pa da vidimo...
Ljudi dajte malo optimizma,nije sve tako crno!!!

delija nish

pre 16 godina

@zvezdas
Nije Djukic stranac, nego je ZVEZDAS!
Nonda 99% dolazi jer je on ponudjen Zvezdi, jer Spaleti ne racuna na njega, a i on bi rado dosao. Bar tako kaze B.Djurovski.

STALJIN

pre 16 godina

Onaj njihov Diara mnogo zaj..an igrač! Taj ako da više od 3 gola u našoj ligi bez briga ja neću više da pratim fudbal!!!! NONDA vs Diara - Mislim šta reći!!!

wuk

pre 16 godina

@zvezdas

gvozdeni trenira sa zvezdom?
extra..
voleo bi opet da ga vidim u crveno belom dresu...

nonda ako dodje bice extra, ali mi je jos uvek tesko da poverujem u to..
a za ove experte koji kazu da pixi dovodi pojacanja na osnovu kasete... smesni su... pa ko je jos lud da da pola miliona, milion za pogledanu kasetu.. j** bi se za dinar a ne pola miliona..

ja sam licno prezadovoljan dosadanjim prelaznim rokom.. jos uvek nijedan bitniji sraf ekipe nije otisao(mada je to pitanje dana kada ce se desiti), a dovedeno 5-6 novih lica... kakvi god da su bice nasa zvezda jacha...

a i komsije fino rade.. doveli su par dobrih igraca... samo steta sto verovatno nece igrati u evropi vise... ko zna.. mozda nas i stignu do - 10 ove godine :)

Srđan

pre 16 godina

Svi ste vi prepametni,što se tiče pojačanja za našu Zvezdu!Ja sam cigan do groba,ali nevidim da je neki igrač u Srbiji zaslužio da nosi crveno-beli dres.Ovi malo bolji iz inostranstva vrede puno više nego što u Srbiji ima love,ili ti nego što je u Zvezdi "novaca",i onda za malo para dovlače ovamo te islužene "bedevije"(čast izuzecima),i mole boga da pokažu neko fudbalsko znanje!80% ovih što igra u Zvezdi nije moglo da sedi ni na tribinama Marakane kada smo osvajali Evropu i Svet!!!
Pozdrav za sve Delije i samo opušteno.Tucemo mi Levadiju,a onda na Glazgov Rendžers svim snagama,i oni na terenu i mi na tribinama!!!

Delije Svilajnac

pre 16 godina

Zvezda ce biti opet dominatna u Srbiji ali da li je to dovoljno prosecnom navijacu Crvene Zvezde,naravno da NE! Imamo istorijsku sansu za Champions League ali mislim da nam trener nije dorastao za ambicije Zvezde ove godine.Najvise bi i sam bio srecan da nisam u pravu.

Dupla kruna ole

pre 16 godina

Samo mi nije jasno groblje sto se javlja pa oni su proslu sezonu zavrsili sa -17 i sa pitaj Boga koliko poraza od Zvezde a boga mi i od Hajduka Vojvodine Bezanije Mladosti A . . .Treba Zvezdi jedan DOBAR napadac pod HITNO !!!

ЗВЕЗДА У СРЦУ

pre 16 godina

Не знам људи шта да кажем више у 1.543.987-ом коментару о Црвеној Звезди. Али морам нешто :). Пикси је моји звездаши сасвим пристојно одрадио посао овог лета (мада још није крај), нарочито ако доведе Нонду (синоћ је и Ђуровски потврдио да постоје велике шансе). Довели смо одличне играче, иако им тек предстоји доказивање. Једини проблем је што су доведени прекасно. Али за то није крив ни Пикси, ни Дика, ни Роланд Гарос... Крива је наша јадна лига и јадни услови у нашој Србији. Многи кажу, што Салас(Молина...) није доведен још почетком Јула? Врло просто, Звезда јесте познато име, али зар ће неки бољи играч за кога се интересује још пар озбиљнијих клубова, ОДМАХ оберучке прихватити да дође. Неће, јер ће сачекати можда неку бољу понуду из Немачке, Шпаније, Италије... Па онда када види да један од бољих клубова наше лиге Бежанија испада од АЛБАНСКЕ БЕСЕ, неће му се баш долазити у нашу земљу. Јер шта ако се Звезда не пласира у Лигу Шампиона. Оће бре играчи да имају јаке утакмице целе сезоне. Ма могу да причам о овоме још до ујутру...

Marko Loznica

pre 16 godina

EKSTRA!!!
Sa Shabani Nondom LIGA SAMPIONA je zagarantovana,covek bi uvalio rendžerima tri komada i rešio pitanje oko prolaska u Ligu Šampiona...
Bravo PIXI,ja uvek verujem u tebe majstore!!!

pedja_delija_nis

pre 16 godina

grobari mars sa zvezdinog foruma!!!

a ovde ima milion fudbalskih strucnjaka koji sude o nondi!
odigrate jednom pes6 i svi mislite da ste strucnjaci za fudbalske taktike

pozzzz iz nisa

Kursula

pre 16 godina

Stvarno ne znam koji su mi tipovi gori?
Oi sto pljuju unapred a onda pitaju "a gde je igrao taj nonda?",sto ce reci nemaju blagog pojmao fuci,ili ovi sto daju ceo doktorski rad na temu "kretanja barkosa u fazi kontra napada",ili "pregleda igre moline u liniji iza poluspiceva",a razumeju se u fucu k'o mara u kriv pampur.Majstori pravi fudbal se ipak malo razlikuje od CM 2007.
PS:ovim ne vrdim da sam a ekspert,vec samo da svi vi sigurno niste!
Pozdrav!

p2

pre 16 godina

Sve same sveznalice,bolje se uvucite u misiju rupu i pokrite usima ako zvezdi zelite dobro.Ovo je nasa realnost mi u timu trenutno ne mozemo da imamo zvezda,a zvezdin dres zasluzuje svako ko ce za njega na terenu ginuti...Svi su kao sad pametni a momci su odigrali jednu utakmicu zajedno,a vi mi se tu pravite pametni,prvo niti ste kompetentni da sudite niti vas ko slusa.Svi oni zasluzuju podrsku a ne pljuvanje,to rade samo grobari a i oni su vec naucili kako se voli klub zato bolje pripazite malo i pruzite podrsku !!!

Paja

pre 16 godina

Pljuvaci, pa dokle vise??? Vama ocigledno treba zabraniti prilaz stadionu (ako ste ikada i bili na istom). Kakvi ste to ljudi, zelite sve SADA i ODMAH...
Imam samo jedno pitanje za vas vecne pesimiste, sta ce se desiti ako Zvezda kojim slucajem udje u LS? Odgovor poznat, svi ce te slaviti i sa ponosom klicati...ZVEZDAAAAA
Koliko ce se vas zaista pokajati zbog svojih reci i pokriti usima? Odgovor poznat...NIKO
Eto kakav smo narod!!!

NAPRED ZVEZDOOO

southrail

pre 16 godina

Nonda je ozbiljan napadac, 2002-2003 je bio prvi strelac Francuske lige. Od tada je u padu ali da nije ne bi ni imali sanse da ga dovedemo. U Romu je dosao nedovoljno spreman posle sezone u kojoj se oporavljao od teske povrede, a sad se reklamira da je ponovo fit. Jos se secam kako nam ga je zavuko u Beogradu-SAMO DA DODJE !
A ovo za Gvozdena je dobra vest-sta, trazi klub pa do tada trenira na Marakani? Mislim da njegova sudbina zavisi od Baste posto Bronovicki kao desnjak moze da igra i desnog beka a Gvozden bi na levoj strani bio mnogo sigurniji od Andjelka !

ZVEZDA U LS !!!

Liquido

pre 16 godina

Nonda je odlican napadac..ako dodje imamo sanse protiv Rangersa..al se previse ne nadam da ce doc'Pixi dovedi igrace..pusti pare bice para uvek :))ne stediii !!!

marko

pre 16 godina

Zvezda se nece pokajati, ako kupi Shabani Nonda! Nonda je ogracina prava,kosta (marktwert) 4 miliona! Jasam tako pocito na "transfermark.de"

delija nish

pre 16 godina

@Zvezdas
Pa 100%, covek rek'o da mu neostvarena zelja Marakana i crvena Zvezda!
Ali ptvo mora da se kali u nizim ekipama, nkao npr. partizan! xe, xe...
Pozdrav za sve Nislije!
I da 29. avgusta svi zajedno slavimo ulaz u ligu sampiona nase jedine i najbolje CRVENE ZVEZDE!!!

Joao

pre 16 godina

Sad cemo biti pravi shabani!
A Nonda je dobar i dosta poznat igrac, samo ne znam sta ce onda u Zvezdi. Budimo objektivni, mi treba da razvijamo skautski sistem i da dovodimo neafirmisane mlade i dobre igrace, recimo iz malih zemalja Juzne Amerike, ali ako Nonda ne moze da nadje bolju gazu, onda... ili je povredjen ili narkoman, ili niko nece da se kupa sa njim (pa sto bi onda Basta?). Neka se uklope ovi pa cemo posle da pojacavamo, ako dozivimo do proleca u Evropi. Prvo treba pobediti Estonce.

Zvezda do LS

pre 16 godina

Nonda je odlican igrac.Samo onaj ko nikad nije gledao kako igra,moze da kaze da je los. To potvrduje i broj datih golova za klubove u kojima je igramo. Daj boze da ga dovedemo,ali cisto sumnjam da ce Piksi da da pare neke.

Pedja

pre 16 godina

1994-1995 Vaal Professionals 014 0(4)
1995-1998 FC Zürich075 (36)
1998-2000 Rennes062 (31)
2000-2005 Monaco116 (57)
2005- Roma 016 0(4)
2006-2007 Blackburn Rovers (loan) 026 0(7)

season ticket holder

pre 16 godina

Nonda je ziv i zdrav. Gledao sam ga u proslu subotu na West Ham - Roma, usao je u drugom poluvremenu sa Vucinicem. Trci, dodaje loptu sutira. Jel Vas jos nesto interesuje?
Nadam se njegovom dolasku, i zelim Zvezdi ulazak u LS.

Паштровић

pre 16 godina

Људи надам се да је ово тачно. Ваљда нису ови из б-92 пустили непровјерену информацију. Нонда би био пун погодак. Ево већ паника хвата "гробље". Много су се дигли после "Зрињског",а не знам због чега. Волио бих да остану у "уефа куп" па кад налете на мало озбиљнији тим видјеће да припадају самом дну. Како ће им га забити Нонда. Напред Звездо!!! Поздрав из Српске Будве. Живјела Србија!!!

Nesa delija

pre 16 godina

Pa to nije lose. Ipak ljudi, ja mislim da Piksi sasvim solidno obavlja svoj posao. Pravio je greseke u dovodjenju igraca, ali ima i dosta dobrih poteza. Doveeo je Kastilja, Gaja, Koromana, Burzanovica, Milijasa, golmana Stojkovica koga je doveo kao slobodnog igraca a prodao ga za 2.5 miliona Evra. Imao je dosta dobrih prodaja igraca bez kojih Zvezda ne bi prezivela, jer je imala dug od 10 miliona evra. I dzaja i Piksi su ostavili neki svoj pecat u zvezdi. Poruka za Piksija: Nije lose moze i bolje

stoofy

pre 16 godina

Nego sta nego da je Rakic otpao...Djordjevic je za njega izmislio fudbal!!! I dosta bre vise pljuvanja po upravi,predsedniku,treneru i igracima...Ajmo malo optimizma!!!Sigurno ne moze u zvezdu da dodje Sevcenko...Nonda je skroz ok za nasu ekipu!!!Ekipa koja je osvojila duplu krunu je ostala 90% citava (Djokic, Purovic, Joksimovic)...
Piksi je prodao ono najbolje vratio dugove u kojima smo bili do guse i sada polako formira tim za LS. Ne mozete da ocekujete da odmah udjemo! To bi bila senzacija!!! Povoljan zreb, malo srece i PODRSKA!!!Eto nas...a i ako ne udejmo nije smak sveta! Imamo dobrog golmana odlicne stopere i bekove...konkurencija u timu je najbitnija a mi je konacno ove godine imamo, pogotovo u veznom redu...I dajte malo strpljenja, ne mogu ljudi da pruzaju fantasticne partije kad su dosli pre 3 nedelje. Malo vremena i Bronovicki i Lukas i Salas i Molina i Barkos ce da se nametnu... posle 1 utakmice vi donosite zakljucke!!!I ako se dovede neki promasaj kao sto su bili Georgijev,Ailton i Tadeu sledece godine DOVIDJENJA PRIJATNO!!!
Sutra trpamo mrtve Estonce a onda svi na marakanu i da izgazimo 'POLICAJCE'...

p.s.malo vise vere
poz

Delija

pre 16 godina

Alo grobari ajde malo da umuknete i maknite se sa ovog foruma, vidim vasi stranci su jaki protiv zrinjskog,da vas vidim kako cete da igrade protiv Zvezde,Vojvodine,OFK Beograda u ligi i na kojem cete mestu da zavrsite?

DEKI

pre 16 godina

koliko smo mi veliki klub kazuje samo da vise nase teme posecuju grobari i salju svoje glupe komentare nego mi sami.RED STAR FOREVER

MARKO

pre 16 godina

Nonda je kvalitetan igrac sa iskustvom igranja u najjacim evropskim ligama,znace da iskoristi malobrojne sanse koje stvori flegmaticni vezni red.Nadam da cemo dobiti na brzini sa Salasom,koji bi u tandemu sa Koromanom trebalo da pravi razliku.Nonda je afirmisan igrac koji moze da pomogne.Zasto Zvezda ne kupuje talentovane igrace iz Srbije kao sto su Fejsa,Tadic...

Змај

pre 16 godina

Дође Пироћанац кући и каже деци: децо, кажите драгичка... Данас сам вам ЗАМАЛО купио патике.

Нису Пирот и Ниш далеко, ту мора да се умешала нека генетика.