Nedelja, 05.08.2007.

09:56

Tošić u Partizanu?

Izvor: B92

Tošiæ u Partizanu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

38 Komentari

Sortiraj po:

kuka

pre 16 godina

Mlad je, bice dobar, traba nam takav. Ali, bre, kad cemo da kupimo jednog pravog, kvalitetnog stopera. Djuka, jel si slep, vidis li da na tvojoj poziciji nemamo dobrog igraca. Mihajlov, a posebno Rnic su boranija!

Igor

pre 16 godina

Do pre samo nedelju dana:
Partizan: krah kluba, nema uprave, nema navijaca, sukobi unutar tima i u rukovodstvu, rasprodaja igraca, skart pojacanja...
Zvezda: vraceni dugovi, visok budzet, nema rasprodaje, (kao fol) zvucna pojacanja, na pragu smo nove ere...
A nekako mi mnogo stosta danas deluje obnuto. Travnjak - eto gde prestaju sve price. Grobari su nadigrali Inter, isamarali CroBosance, sve neka dobra imena iz mlade repke se pominju, a mi cigani - ukupno smo uputili dva i po udarca na gol, ukljucujici i pripreme i ove Estonce, novi igraci su ocgledno vrlo zvucna imena zahvaljujuci piksijevim novinarima i nama naivnima...
Ajd u zdravlje, da ne budem u pravu

PFC zauvek

pre 16 godina

@ Ramos

Zapanjen sam tvojim komentarom!
Pratim vec duze vreme Partizanovu omlad. skolu, i prakticno se uopste ne slazem sa onim sto si rekao. Jedino se slazem oko Dragicevica, jeste dobar.
Sto se Obradovica tice- malog struka smatra najboljim bekom u zemlji vec sad. Obradovic je fenomenalan u odbrani, i svi se oko toga slazu.
Znaci, ne mogu da verujem da ono sto svi hvale kod njega ti istices kao manu.
To sto je povremeno igrao na pozicijama razlicitim od beka je zato sto je to u mladjim uzrastima normalno. Maltene svi klinci u razvoju se povremeno setaju po pozicijama, da bi im se eventualno otklonili neki nedostaci.
Jovanovic nije tehnicki nadaren?!
Pa objasni mi koji to igrac koji je dosao do prvog tima Partizana nije tehnicki obucen?
Bar nasa skola (koja deli prvo mesto u Evropi sa Ajaxovom) ima izvanredne trenere, i ne postoji igrac u nasoj skoli koji je neobucen.
Pa Jovanovic je protiv Intera za onih 15 minuta pokazao ono, zasta ga svi hvale.
Par puta je oduzeo loptu i izneo je na nacin koji pokazuje kakva je njegova tehnika.
Covece, zvucis mi ko neko ko je zamoljen da pise u ime nekog klinca koji je izgubio mesto u Partizanu, pa su mu pomenuti fudbaleri konkurencija.
…I Tosic nije doveden da bi bio bek (mada i to moze da igra) nego da bi bio krilo.

Ramos

pre 16 godina

Tosic je stvarno dobro pojacanje jer mali Obradovic u sustini i nije bek. U mladjim selekcijam Partizana igrAo je uglavnom napad i sredinu da bi tek u Teleoptiku bio prebacen na levog beka samo kao prinudno resenje. Decko nema defanzivu nimalo. To malo utakmica sto je odigrao u prvom timu bilo je protiv slabasnih ekipa gde mu defanzivne odlike nisu ni bile potrebne. Setimo se samo njegovih kikseva, mislim protiv Hajduka, gde je direktno kriv za dva gola. Tosic je ipak klasa za njegaj, tako ako se ugovor ostvari, super.....

Dalje, Rnic i Mihajlov su prilicno ograniceni igraci skromnih fudbalskih osobina. Njihova zamena moze biti u ovom trenutku mladi Jovanovic koji je decko ipak nedovoljno tehnicki nadaren i tesko da ima neku perspektivu u klubu. Alternativa na mestu centralnog beka je i mladi Karisik. Nazalost, on je previse spor da bi ozbiljno konkurisao za prvi tim. Igracu kome bi mozda trebalo pruziti sansu je kapiten Teleoptika Dragicevic (88) koji je verovatno najbrzi igrac u Partizanu i koji poseduje zavidnu fizicku spremu i tehnice sposobnosti. Mislim da bi Dragicevic sjajno kompletiro Sikimica koji se dobro postavlja ali je ipak prilicno spor igrac. Sto se Pekarica tice mislim da on moze biti privremena alternativa ali nazalost njegov glavni motiv za dobru igru je novac a ne ljubav prema Partizanu.....

Igor

pre 16 godina

Prvo- SVAKA CAST TOMICU I PETRICU NA PRELAZNOM ROKU
Drugo, red je da onaj Vucurevic pusti Tosica u Partizan, kad je mali toliko zapeo!
Iako ja cenim i Djordja i Predraga Lazica, isto toliko cenim i Tosica.
Bezobzira sto sad deluje da igraju na istoj poziciji, svi su univerzalni igraci, i mogu na vise pozicija i sa desne i leve strane. Duga je sezona, jos ako nam dozvole da igramo u Evropi, dosta je to tekmi, bice minutaze za sve…
Plus Tosica cemo moci dobro da prodamo kad za to dodje vreme.
Sto se zadnje linije tice- dosta vas ne poznaje koliko je dobar igrac Marko Jovanovic- jedan od najtalentovanijih stopera zadnjih godina iz Partizanove skole.
U odbrani imamo proverene Rukavinu, Sikimica, mali Obradovic se dokazao, plus Jovanovic, Knezevic imamo i Brezancica, Mihajlov i Rnic mogu da posluze.
Mislim da mnogi navijaci nisu fer sto se Mihajlova tice- prosle polusezone je bio odlican (jako retko gresio) ali ga je onaj lom nosa na kraju sezone malo poremetio, i svi su odmah zaboravili koliko je bio konstantan pre toga.
Treba mu jos malo vremena sad da se uigra, mislim da ce biti ok.
Tacno je da bi navijaci bili mirniji kad bi kupili jos jednog iskusnog stopera, ali nije tacno da nemamo dobre stopere, uostalom i ako nikog ne dovedemo, mislim da smo za jesen pokriveni, a ukoliko bi prezimili u Evropi, onda neka na zimu dovedu nekog extra stopera.
Ipak nije tako lako na trzistu naci dobrog stopera.
Sto se Pekarica tice- on je sebi napravio ime glumatajuci kapitena Vojvodine, dobar jeste ali ne toliko da bismo se previse cimali oko njega.

Mladen

pre 16 godina

Bozovic
Sikimic
Mihajlov
Rukavina
Obradovic
Juca
Moreira
Maletic
Tosic
Dijara
Jovetic
vrh..........
+Nebojsa Marinkovic,Lazetic,Veselinovic,Rnic,P.Lazic,Dj.Lazic.......
A ono najbolje vec imamo - Djuka
Samo jos jedan stoper i lagano titula i evropsko prolece(naravno ako se UEFA slozi)!!!!
NAPRED PARTIZAN

Bane

pre 16 godina

Super bi bilo ako on dodje ali dok ne potpise ja ne verujem, ai pitanje je kakve ugovore potpisuju ove nase novajlije...mislim da ce ako ne na zimu vec sledeceg leta neko od njih otici...
sto se tice Pekarica njegov dolazak dolazi u obzir samo ako nas izbace iz Uefa kupa,posto je on vec igrao za Vosu i ne bi mogao da igra za nas

miloSSSS

pre 16 godina

kakav Pekaric! Pustili pricu da dolazi i sad je kao klasa za Partizan.Knezevic,Sikimic,Mihajlov,Obradovic su mnogo bolji od njega.Ako trazimo odbranbenog fudbalera onda je najbolje uzeti stranca,matorca,poput Westa

dejan mokic

pre 16 godina

Pa normalno decko zna u koji klub treba otici svaka cast Tosicu izabrao si najbolje Partizan i samo Partizan pozdrav za grobare GROBAR BN

ace-makedonija-tetovo

pre 16 godina

ma odlicno
kolo smo samo jaki ove godine zvezda moze samo da nas gleda i da se divi nasoj igri usput za sve grobare
www.crnobeli-svet.piczo.com

GrobarBG

pre 16 godina

Dobro pojacanje.Mada,mislim da su i Predrag i Djordje Lazic vrlo dobri fudbaleri na toj levoj strani,ali neka,sto jaca konkurencija,to bolje.Ipak,mislim da je u ovom trenutku potrebnije dovesti BAR jednog DOBROG stopera...Sto ce ljudi iz uprave (nadam se) sigurno i uraditi...

Mister

pre 16 godina

Bolje bi bilo da pojacaju odbranu, malo je falilo da im Zrinjski uvali 2 komada... A svi znamo kakav je klub Zrinjski!
Volim Hadjuk sa Liona ! ! !

Zemunac

pre 16 godina

Vidi se da Pekraic nece u nas voljeni klub,zato bolje da potrazimo nekog dobtog fudbaler ili inasim redovima(a sigurno ga imamo) ili u toku sezone da pratimo drugu ligu tamo ima garant jedan takav.A sad svi da ste zvali Platinija da nam ublazi kaznu:-)

GROBAR

pre 16 godina

Odlicno !!! Extra igrac on i mali Obradovic pravice rsum po levoj strani... Samo i dalje smo tanki pozadi Rnic i Mihajlov su velike rupcage bice mnogo njihovih kikseva videcete nisu oni klasa za Partizan...

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

@obf
Пише да је Тошић изјављивао неколико пута да је Гробар, а не за председника Баната. Он долази са одмора у понедељак или уторак (председник Баната) и тада ће он одлучити да ли ће Тошић у Италију или у Партизан. Прво је обећан Партизану, али под условом да ако из иностранства добије понуду од милион евра. Те понуде још нема, тако да ће се најкасније до среде знати где иде млади Тошић.

justinijan

pre 16 godina

A kako je sve izgledalo beznadezno na pocetku prelaznog roka... Ne secam se sezone kada je PFC napravio bolji posao ( u zadnijih 15 god.).
Odlaskom Smiljanica i Gulana dobili smo pare i iskusne Zuku i Moreiru, sa fantasticnom pas igrom. Ne zaboravite da su oba dovedena kao slobodni igraci (kao i Diera i Ugo). Jedino mi je zao sto je sa Zukom sklopljen ugovor na 2 god (tj. 2+1, ma sta to znacilo), te ce ga verovatno prodati sledece sezone, i to za dobre pare.
Ali ,da sve ne bude idilicno, nadvili su se oblaci sa pononovnim kandidovanjem Babovica za predsednika. Ostaje mi da se nadam da je to ipak samo novinarska patka.

fudbaleri timovi i tako to

pre 16 godina

samo jos pekaric
neizmerno nam je potreban i igrac kakav je pekaric
a sto se tice toga dali je "BAMBI" partizanovac stoji da je nekoliko puta izjavio da zeli samo u partizan (sto se tice nase zemlje) zato sto za njega navija
BRAVO IVANE I GORDANE ZA POJACANJA
SAMO JOS PEKARIC NISTA VISE
GROBAR DO GROBA
POZDRAV ZA GROBARKU DO GROBA

Metal-Bach

pre 16 godina

Mali se izjasnio da je navijac Partizana.Naime,citao sam to u Zurnalu pre mozda mesec dana .
Ali,mislim da nam fali jedan centarhalf,rnic je nesiguran i nestabilan.
Hvala
Grobar do groba ,a i iznad toga

Nelle grobar

pre 16 godina

Odlicno ! Kao sto su i drugi naveli, samo jos jedan dobar stoper, po mogucstvu Pekaric, i to bi, zaista, moglo da bude to! Mada, Partizan ima tanku klupu, narocito u zadnjoj liniji. Nadam se da je neko u upravi Partizana mislio i o tome..

Jozsi

pre 16 godina

Lepo je da Tosic ide u Partizan.Samo je steta kada je Zrenjaninski Proleter sa
mukama je borio Partizan nije
nam Pomogla Sramota !!!!!

eric

pre 16 godina

Dovodjenje Tosica bi bio vrhunski potez. decko je majstor i treba ga dovesti po svaku cenu. Necemo izgubiti na njemu . On je igrac za vrh Evrope.

Nikola

pre 16 godina

Odlicno, pravo pojacanje. Steta sto nismo doveli Pekarica, ali mislim da i sa trenutnom ekipom imamo tim za titulu... Ajmo crno.beli!

Darko pfc

pre 16 godina

Neverovatno kako sve ‘’kockice’’, polako ali sigurno, dolaze na svoje mesto!
Bice ovo lepa godina za nas!

P.S. Ne znam za ostale, ali ja jedva cekam novu tekmu PARTIZANA da ih ponovo gledam!!! Da mi je to neko rekao pre dva meseca…

zadovoljan

pre 16 godina

Znaci i to smo resili.Sad da u UEFA malo mucnu glavom i shvate da je u interesu fudbala da smanje kaznu Partizanu.Moramo pojacati zadnju liniju i sigurno cemo docekati prolece u Evropi!

Darko pfc

pre 16 godina

Neverovatno kako sve ‘’kockice’’, polako ali sigurno, dolaze na svoje mesto!
Bice ovo lepa godina za nas!

P.S. Ne znam za ostale, ali ja jedva cekam novu tekmu PARTIZANA da ih ponovo gledam!!! Da mi je to neko rekao pre dva meseca…

Igor

pre 16 godina

Do pre samo nedelju dana:
Partizan: krah kluba, nema uprave, nema navijaca, sukobi unutar tima i u rukovodstvu, rasprodaja igraca, skart pojacanja...
Zvezda: vraceni dugovi, visok budzet, nema rasprodaje, (kao fol) zvucna pojacanja, na pragu smo nove ere...
A nekako mi mnogo stosta danas deluje obnuto. Travnjak - eto gde prestaju sve price. Grobari su nadigrali Inter, isamarali CroBosance, sve neka dobra imena iz mlade repke se pominju, a mi cigani - ukupno smo uputili dva i po udarca na gol, ukljucujici i pripreme i ove Estonce, novi igraci su ocgledno vrlo zvucna imena zahvaljujuci piksijevim novinarima i nama naivnima...
Ajd u zdravlje, da ne budem u pravu

fudbaleri timovi i tako to

pre 16 godina

samo jos pekaric
neizmerno nam je potreban i igrac kakav je pekaric
a sto se tice toga dali je "BAMBI" partizanovac stoji da je nekoliko puta izjavio da zeli samo u partizan (sto se tice nase zemlje) zato sto za njega navija
BRAVO IVANE I GORDANE ZA POJACANJA
SAMO JOS PEKARIC NISTA VISE
GROBAR DO GROBA
POZDRAV ZA GROBARKU DO GROBA

Mladen

pre 16 godina

Bozovic
Sikimic
Mihajlov
Rukavina
Obradovic
Juca
Moreira
Maletic
Tosic
Dijara
Jovetic
vrh..........
+Nebojsa Marinkovic,Lazetic,Veselinovic,Rnic,P.Lazic,Dj.Lazic.......
A ono najbolje vec imamo - Djuka
Samo jos jedan stoper i lagano titula i evropsko prolece(naravno ako se UEFA slozi)!!!!
NAPRED PARTIZAN

zadovoljan

pre 16 godina

Znaci i to smo resili.Sad da u UEFA malo mucnu glavom i shvate da je u interesu fudbala da smanje kaznu Partizanu.Moramo pojacati zadnju liniju i sigurno cemo docekati prolece u Evropi!

eric

pre 16 godina

Dovodjenje Tosica bi bio vrhunski potez. decko je majstor i treba ga dovesti po svaku cenu. Necemo izgubiti na njemu . On je igrac za vrh Evrope.

Nikola

pre 16 godina

Odlicno, pravo pojacanje. Steta sto nismo doveli Pekarica, ali mislim da i sa trenutnom ekipom imamo tim za titulu... Ajmo crno.beli!

Nelle grobar

pre 16 godina

Odlicno ! Kao sto su i drugi naveli, samo jos jedan dobar stoper, po mogucstvu Pekaric, i to bi, zaista, moglo da bude to! Mada, Partizan ima tanku klupu, narocito u zadnjoj liniji. Nadam se da je neko u upravi Partizana mislio i o tome..

Igor

pre 16 godina

Prvo- SVAKA CAST TOMICU I PETRICU NA PRELAZNOM ROKU
Drugo, red je da onaj Vucurevic pusti Tosica u Partizan, kad je mali toliko zapeo!
Iako ja cenim i Djordja i Predraga Lazica, isto toliko cenim i Tosica.
Bezobzira sto sad deluje da igraju na istoj poziciji, svi su univerzalni igraci, i mogu na vise pozicija i sa desne i leve strane. Duga je sezona, jos ako nam dozvole da igramo u Evropi, dosta je to tekmi, bice minutaze za sve…
Plus Tosica cemo moci dobro da prodamo kad za to dodje vreme.
Sto se zadnje linije tice- dosta vas ne poznaje koliko je dobar igrac Marko Jovanovic- jedan od najtalentovanijih stopera zadnjih godina iz Partizanove skole.
U odbrani imamo proverene Rukavinu, Sikimica, mali Obradovic se dokazao, plus Jovanovic, Knezevic imamo i Brezancica, Mihajlov i Rnic mogu da posluze.
Mislim da mnogi navijaci nisu fer sto se Mihajlova tice- prosle polusezone je bio odlican (jako retko gresio) ali ga je onaj lom nosa na kraju sezone malo poremetio, i svi su odmah zaboravili koliko je bio konstantan pre toga.
Treba mu jos malo vremena sad da se uigra, mislim da ce biti ok.
Tacno je da bi navijaci bili mirniji kad bi kupili jos jednog iskusnog stopera, ali nije tacno da nemamo dobre stopere, uostalom i ako nikog ne dovedemo, mislim da smo za jesen pokriveni, a ukoliko bi prezimili u Evropi, onda neka na zimu dovedu nekog extra stopera.
Ipak nije tako lako na trzistu naci dobrog stopera.
Sto se Pekarica tice- on je sebi napravio ime glumatajuci kapitena Vojvodine, dobar jeste ali ne toliko da bismo se previse cimali oko njega.

Metal-Bach

pre 16 godina

Mali se izjasnio da je navijac Partizana.Naime,citao sam to u Zurnalu pre mozda mesec dana .
Ali,mislim da nam fali jedan centarhalf,rnic je nesiguran i nestabilan.
Hvala
Grobar do groba ,a i iznad toga

PFC zauvek

pre 16 godina

@ Ramos

Zapanjen sam tvojim komentarom!
Pratim vec duze vreme Partizanovu omlad. skolu, i prakticno se uopste ne slazem sa onim sto si rekao. Jedino se slazem oko Dragicevica, jeste dobar.
Sto se Obradovica tice- malog struka smatra najboljim bekom u zemlji vec sad. Obradovic je fenomenalan u odbrani, i svi se oko toga slazu.
Znaci, ne mogu da verujem da ono sto svi hvale kod njega ti istices kao manu.
To sto je povremeno igrao na pozicijama razlicitim od beka je zato sto je to u mladjim uzrastima normalno. Maltene svi klinci u razvoju se povremeno setaju po pozicijama, da bi im se eventualno otklonili neki nedostaci.
Jovanovic nije tehnicki nadaren?!
Pa objasni mi koji to igrac koji je dosao do prvog tima Partizana nije tehnicki obucen?
Bar nasa skola (koja deli prvo mesto u Evropi sa Ajaxovom) ima izvanredne trenere, i ne postoji igrac u nasoj skoli koji je neobucen.
Pa Jovanovic je protiv Intera za onih 15 minuta pokazao ono, zasta ga svi hvale.
Par puta je oduzeo loptu i izneo je na nacin koji pokazuje kakva je njegova tehnika.
Covece, zvucis mi ko neko ko je zamoljen da pise u ime nekog klinca koji je izgubio mesto u Partizanu, pa su mu pomenuti fudbaleri konkurencija.
…I Tosic nije doveden da bi bio bek (mada i to moze da igra) nego da bi bio krilo.

GrobarBG

pre 16 godina

Dobro pojacanje.Mada,mislim da su i Predrag i Djordje Lazic vrlo dobri fudbaleri na toj levoj strani,ali neka,sto jaca konkurencija,to bolje.Ipak,mislim da je u ovom trenutku potrebnije dovesti BAR jednog DOBROG stopera...Sto ce ljudi iz uprave (nadam se) sigurno i uraditi...

Zemunac

pre 16 godina

Vidi se da Pekraic nece u nas voljeni klub,zato bolje da potrazimo nekog dobtog fudbaler ili inasim redovima(a sigurno ga imamo) ili u toku sezone da pratimo drugu ligu tamo ima garant jedan takav.A sad svi da ste zvali Platinija da nam ublazi kaznu:-)

justinijan

pre 16 godina

A kako je sve izgledalo beznadezno na pocetku prelaznog roka... Ne secam se sezone kada je PFC napravio bolji posao ( u zadnijih 15 god.).
Odlaskom Smiljanica i Gulana dobili smo pare i iskusne Zuku i Moreiru, sa fantasticnom pas igrom. Ne zaboravite da su oba dovedena kao slobodni igraci (kao i Diera i Ugo). Jedino mi je zao sto je sa Zukom sklopljen ugovor na 2 god (tj. 2+1, ma sta to znacilo), te ce ga verovatno prodati sledece sezone, i to za dobre pare.
Ali ,da sve ne bude idilicno, nadvili su se oblaci sa pononovnim kandidovanjem Babovica za predsednika. Ostaje mi da se nadam da je to ipak samo novinarska patka.

GROBAR

pre 16 godina

Odlicno !!! Extra igrac on i mali Obradovic pravice rsum po levoj strani... Samo i dalje smo tanki pozadi Rnic i Mihajlov su velike rupcage bice mnogo njihovih kikseva videcete nisu oni klasa za Partizan...

miloSSSS

pre 16 godina

kakav Pekaric! Pustili pricu da dolazi i sad je kao klasa za Partizan.Knezevic,Sikimic,Mihajlov,Obradovic su mnogo bolji od njega.Ako trazimo odbranbenog fudbalera onda je najbolje uzeti stranca,matorca,poput Westa

Jozsi

pre 16 godina

Lepo je da Tosic ide u Partizan.Samo je steta kada je Zrenjaninski Proleter sa
mukama je borio Partizan nije
nam Pomogla Sramota !!!!!

Ramos

pre 16 godina

Tosic je stvarno dobro pojacanje jer mali Obradovic u sustini i nije bek. U mladjim selekcijam Partizana igrAo je uglavnom napad i sredinu da bi tek u Teleoptiku bio prebacen na levog beka samo kao prinudno resenje. Decko nema defanzivu nimalo. To malo utakmica sto je odigrao u prvom timu bilo je protiv slabasnih ekipa gde mu defanzivne odlike nisu ni bile potrebne. Setimo se samo njegovih kikseva, mislim protiv Hajduka, gde je direktno kriv za dva gola. Tosic je ipak klasa za njegaj, tako ako se ugovor ostvari, super.....

Dalje, Rnic i Mihajlov su prilicno ograniceni igraci skromnih fudbalskih osobina. Njihova zamena moze biti u ovom trenutku mladi Jovanovic koji je decko ipak nedovoljno tehnicki nadaren i tesko da ima neku perspektivu u klubu. Alternativa na mestu centralnog beka je i mladi Karisik. Nazalost, on je previse spor da bi ozbiljno konkurisao za prvi tim. Igracu kome bi mozda trebalo pruziti sansu je kapiten Teleoptika Dragicevic (88) koji je verovatno najbrzi igrac u Partizanu i koji poseduje zavidnu fizicku spremu i tehnice sposobnosti. Mislim da bi Dragicevic sjajno kompletiro Sikimica koji se dobro postavlja ali je ipak prilicno spor igrac. Sto se Pekarica tice mislim da on moze biti privremena alternativa ali nazalost njegov glavni motiv za dobru igru je novac a ne ljubav prema Partizanu.....

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

@obf
Пише да је Тошић изјављивао неколико пута да је Гробар, а не за председника Баната. Он долази са одмора у понедељак или уторак (председник Баната) и тада ће он одлучити да ли ће Тошић у Италију или у Партизан. Прво је обећан Партизану, али под условом да ако из иностранства добије понуду од милион евра. Те понуде још нема, тако да ће се најкасније до среде знати где иде млади Тошић.

dejan mokic

pre 16 godina

Pa normalno decko zna u koji klub treba otici svaka cast Tosicu izabrao si najbolje Partizan i samo Partizan pozdrav za grobare GROBAR BN

Mister

pre 16 godina

Bolje bi bilo da pojacaju odbranu, malo je falilo da im Zrinjski uvali 2 komada... A svi znamo kakav je klub Zrinjski!
Volim Hadjuk sa Liona ! ! !

ace-makedonija-tetovo

pre 16 godina

ma odlicno
kolo smo samo jaki ove godine zvezda moze samo da nas gleda i da se divi nasoj igri usput za sve grobare
www.crnobeli-svet.piczo.com

Bane

pre 16 godina

Super bi bilo ako on dodje ali dok ne potpise ja ne verujem, ai pitanje je kakve ugovore potpisuju ove nase novajlije...mislim da ce ako ne na zimu vec sledeceg leta neko od njih otici...
sto se tice Pekarica njegov dolazak dolazi u obzir samo ako nas izbace iz Uefa kupa,posto je on vec igrao za Vosu i ne bi mogao da igra za nas

kuka

pre 16 godina

Mlad je, bice dobar, traba nam takav. Ali, bre, kad cemo da kupimo jednog pravog, kvalitetnog stopera. Djuka, jel si slep, vidis li da na tvojoj poziciji nemamo dobrog igraca. Mihajlov, a posebno Rnic su boranija!

Ramos

pre 16 godina

Tosic je stvarno dobro pojacanje jer mali Obradovic u sustini i nije bek. U mladjim selekcijam Partizana igrAo je uglavnom napad i sredinu da bi tek u Teleoptiku bio prebacen na levog beka samo kao prinudno resenje. Decko nema defanzivu nimalo. To malo utakmica sto je odigrao u prvom timu bilo je protiv slabasnih ekipa gde mu defanzivne odlike nisu ni bile potrebne. Setimo se samo njegovih kikseva, mislim protiv Hajduka, gde je direktno kriv za dva gola. Tosic je ipak klasa za njegaj, tako ako se ugovor ostvari, super.....

Dalje, Rnic i Mihajlov su prilicno ograniceni igraci skromnih fudbalskih osobina. Njihova zamena moze biti u ovom trenutku mladi Jovanovic koji je decko ipak nedovoljno tehnicki nadaren i tesko da ima neku perspektivu u klubu. Alternativa na mestu centralnog beka je i mladi Karisik. Nazalost, on je previse spor da bi ozbiljno konkurisao za prvi tim. Igracu kome bi mozda trebalo pruziti sansu je kapiten Teleoptika Dragicevic (88) koji je verovatno najbrzi igrac u Partizanu i koji poseduje zavidnu fizicku spremu i tehnice sposobnosti. Mislim da bi Dragicevic sjajno kompletiro Sikimica koji se dobro postavlja ali je ipak prilicno spor igrac. Sto se Pekarica tice mislim da on moze biti privremena alternativa ali nazalost njegov glavni motiv za dobru igru je novac a ne ljubav prema Partizanu.....

eric

pre 16 godina

Dovodjenje Tosica bi bio vrhunski potez. decko je majstor i treba ga dovesti po svaku cenu. Necemo izgubiti na njemu . On je igrac za vrh Evrope.

Bane

pre 16 godina

Super bi bilo ako on dodje ali dok ne potpise ja ne verujem, ai pitanje je kakve ugovore potpisuju ove nase novajlije...mislim da ce ako ne na zimu vec sledeceg leta neko od njih otici...
sto se tice Pekarica njegov dolazak dolazi u obzir samo ako nas izbace iz Uefa kupa,posto je on vec igrao za Vosu i ne bi mogao da igra za nas

Igor

pre 16 godina

Prvo- SVAKA CAST TOMICU I PETRICU NA PRELAZNOM ROKU
Drugo, red je da onaj Vucurevic pusti Tosica u Partizan, kad je mali toliko zapeo!
Iako ja cenim i Djordja i Predraga Lazica, isto toliko cenim i Tosica.
Bezobzira sto sad deluje da igraju na istoj poziciji, svi su univerzalni igraci, i mogu na vise pozicija i sa desne i leve strane. Duga je sezona, jos ako nam dozvole da igramo u Evropi, dosta je to tekmi, bice minutaze za sve…
Plus Tosica cemo moci dobro da prodamo kad za to dodje vreme.
Sto se zadnje linije tice- dosta vas ne poznaje koliko je dobar igrac Marko Jovanovic- jedan od najtalentovanijih stopera zadnjih godina iz Partizanove skole.
U odbrani imamo proverene Rukavinu, Sikimica, mali Obradovic se dokazao, plus Jovanovic, Knezevic imamo i Brezancica, Mihajlov i Rnic mogu da posluze.
Mislim da mnogi navijaci nisu fer sto se Mihajlova tice- prosle polusezone je bio odlican (jako retko gresio) ali ga je onaj lom nosa na kraju sezone malo poremetio, i svi su odmah zaboravili koliko je bio konstantan pre toga.
Treba mu jos malo vremena sad da se uigra, mislim da ce biti ok.
Tacno je da bi navijaci bili mirniji kad bi kupili jos jednog iskusnog stopera, ali nije tacno da nemamo dobre stopere, uostalom i ako nikog ne dovedemo, mislim da smo za jesen pokriveni, a ukoliko bi prezimili u Evropi, onda neka na zimu dovedu nekog extra stopera.
Ipak nije tako lako na trzistu naci dobrog stopera.
Sto se Pekarica tice- on je sebi napravio ime glumatajuci kapitena Vojvodine, dobar jeste ali ne toliko da bismo se previse cimali oko njega.

PFC zauvek

pre 16 godina

@ Ramos

Zapanjen sam tvojim komentarom!
Pratim vec duze vreme Partizanovu omlad. skolu, i prakticno se uopste ne slazem sa onim sto si rekao. Jedino se slazem oko Dragicevica, jeste dobar.
Sto se Obradovica tice- malog struka smatra najboljim bekom u zemlji vec sad. Obradovic je fenomenalan u odbrani, i svi se oko toga slazu.
Znaci, ne mogu da verujem da ono sto svi hvale kod njega ti istices kao manu.
To sto je povremeno igrao na pozicijama razlicitim od beka je zato sto je to u mladjim uzrastima normalno. Maltene svi klinci u razvoju se povremeno setaju po pozicijama, da bi im se eventualno otklonili neki nedostaci.
Jovanovic nije tehnicki nadaren?!
Pa objasni mi koji to igrac koji je dosao do prvog tima Partizana nije tehnicki obucen?
Bar nasa skola (koja deli prvo mesto u Evropi sa Ajaxovom) ima izvanredne trenere, i ne postoji igrac u nasoj skoli koji je neobucen.
Pa Jovanovic je protiv Intera za onih 15 minuta pokazao ono, zasta ga svi hvale.
Par puta je oduzeo loptu i izneo je na nacin koji pokazuje kakva je njegova tehnika.
Covece, zvucis mi ko neko ko je zamoljen da pise u ime nekog klinca koji je izgubio mesto u Partizanu, pa su mu pomenuti fudbaleri konkurencija.
…I Tosic nije doveden da bi bio bek (mada i to moze da igra) nego da bi bio krilo.

Igor

pre 16 godina

Do pre samo nedelju dana:
Partizan: krah kluba, nema uprave, nema navijaca, sukobi unutar tima i u rukovodstvu, rasprodaja igraca, skart pojacanja...
Zvezda: vraceni dugovi, visok budzet, nema rasprodaje, (kao fol) zvucna pojacanja, na pragu smo nove ere...
A nekako mi mnogo stosta danas deluje obnuto. Travnjak - eto gde prestaju sve price. Grobari su nadigrali Inter, isamarali CroBosance, sve neka dobra imena iz mlade repke se pominju, a mi cigani - ukupno smo uputili dva i po udarca na gol, ukljucujici i pripreme i ove Estonce, novi igraci su ocgledno vrlo zvucna imena zahvaljujuci piksijevim novinarima i nama naivnima...
Ajd u zdravlje, da ne budem u pravu

kuka

pre 16 godina

Mlad je, bice dobar, traba nam takav. Ali, bre, kad cemo da kupimo jednog pravog, kvalitetnog stopera. Djuka, jel si slep, vidis li da na tvojoj poziciji nemamo dobrog igraca. Mihajlov, a posebno Rnic su boranija!

zadovoljan

pre 16 godina

Znaci i to smo resili.Sad da u UEFA malo mucnu glavom i shvate da je u interesu fudbala da smanje kaznu Partizanu.Moramo pojacati zadnju liniju i sigurno cemo docekati prolece u Evropi!

Darko pfc

pre 16 godina

Neverovatno kako sve ‘’kockice’’, polako ali sigurno, dolaze na svoje mesto!
Bice ovo lepa godina za nas!

P.S. Ne znam za ostale, ali ja jedva cekam novu tekmu PARTIZANA da ih ponovo gledam!!! Da mi je to neko rekao pre dva meseca…

Jozsi

pre 16 godina

Lepo je da Tosic ide u Partizan.Samo je steta kada je Zrenjaninski Proleter sa
mukama je borio Partizan nije
nam Pomogla Sramota !!!!!

Nikola

pre 16 godina

Odlicno, pravo pojacanje. Steta sto nismo doveli Pekarica, ali mislim da i sa trenutnom ekipom imamo tim za titulu... Ajmo crno.beli!

fudbaleri timovi i tako to

pre 16 godina

samo jos pekaric
neizmerno nam je potreban i igrac kakav je pekaric
a sto se tice toga dali je "BAMBI" partizanovac stoji da je nekoliko puta izjavio da zeli samo u partizan (sto se tice nase zemlje) zato sto za njega navija
BRAVO IVANE I GORDANE ZA POJACANJA
SAMO JOS PEKARIC NISTA VISE
GROBAR DO GROBA
POZDRAV ZA GROBARKU DO GROBA

Metal-Bach

pre 16 godina

Mali se izjasnio da je navijac Partizana.Naime,citao sam to u Zurnalu pre mozda mesec dana .
Ali,mislim da nam fali jedan centarhalf,rnic je nesiguran i nestabilan.
Hvala
Grobar do groba ,a i iznad toga

Nelle grobar

pre 16 godina

Odlicno ! Kao sto su i drugi naveli, samo jos jedan dobar stoper, po mogucstvu Pekaric, i to bi, zaista, moglo da bude to! Mada, Partizan ima tanku klupu, narocito u zadnjoj liniji. Nadam se da je neko u upravi Partizana mislio i o tome..

Zemunac

pre 16 godina

Vidi se da Pekraic nece u nas voljeni klub,zato bolje da potrazimo nekog dobtog fudbaler ili inasim redovima(a sigurno ga imamo) ili u toku sezone da pratimo drugu ligu tamo ima garant jedan takav.A sad svi da ste zvali Platinija da nam ublazi kaznu:-)

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

@obf
Пише да је Тошић изјављивао неколико пута да је Гробар, а не за председника Баната. Он долази са одмора у понедељак или уторак (председник Баната) и тада ће он одлучити да ли ће Тошић у Италију или у Партизан. Прво је обећан Партизану, али под условом да ако из иностранства добије понуду од милион евра. Те понуде још нема, тако да ће се најкасније до среде знати где иде млади Тошић.

justinijan

pre 16 godina

A kako je sve izgledalo beznadezno na pocetku prelaznog roka... Ne secam se sezone kada je PFC napravio bolji posao ( u zadnijih 15 god.).
Odlaskom Smiljanica i Gulana dobili smo pare i iskusne Zuku i Moreiru, sa fantasticnom pas igrom. Ne zaboravite da su oba dovedena kao slobodni igraci (kao i Diera i Ugo). Jedino mi je zao sto je sa Zukom sklopljen ugovor na 2 god (tj. 2+1, ma sta to znacilo), te ce ga verovatno prodati sledece sezone, i to za dobre pare.
Ali ,da sve ne bude idilicno, nadvili su se oblaci sa pononovnim kandidovanjem Babovica za predsednika. Ostaje mi da se nadam da je to ipak samo novinarska patka.

GROBAR

pre 16 godina

Odlicno !!! Extra igrac on i mali Obradovic pravice rsum po levoj strani... Samo i dalje smo tanki pozadi Rnic i Mihajlov su velike rupcage bice mnogo njihovih kikseva videcete nisu oni klasa za Partizan...

Mister

pre 16 godina

Bolje bi bilo da pojacaju odbranu, malo je falilo da im Zrinjski uvali 2 komada... A svi znamo kakav je klub Zrinjski!
Volim Hadjuk sa Liona ! ! !

GrobarBG

pre 16 godina

Dobro pojacanje.Mada,mislim da su i Predrag i Djordje Lazic vrlo dobri fudbaleri na toj levoj strani,ali neka,sto jaca konkurencija,to bolje.Ipak,mislim da je u ovom trenutku potrebnije dovesti BAR jednog DOBROG stopera...Sto ce ljudi iz uprave (nadam se) sigurno i uraditi...

ace-makedonija-tetovo

pre 16 godina

ma odlicno
kolo smo samo jaki ove godine zvezda moze samo da nas gleda i da se divi nasoj igri usput za sve grobare
www.crnobeli-svet.piczo.com

dejan mokic

pre 16 godina

Pa normalno decko zna u koji klub treba otici svaka cast Tosicu izabrao si najbolje Partizan i samo Partizan pozdrav za grobare GROBAR BN

Mladen

pre 16 godina

Bozovic
Sikimic
Mihajlov
Rukavina
Obradovic
Juca
Moreira
Maletic
Tosic
Dijara
Jovetic
vrh..........
+Nebojsa Marinkovic,Lazetic,Veselinovic,Rnic,P.Lazic,Dj.Lazic.......
A ono najbolje vec imamo - Djuka
Samo jos jedan stoper i lagano titula i evropsko prolece(naravno ako se UEFA slozi)!!!!
NAPRED PARTIZAN

miloSSSS

pre 16 godina

kakav Pekaric! Pustili pricu da dolazi i sad je kao klasa za Partizan.Knezevic,Sikimic,Mihajlov,Obradovic su mnogo bolji od njega.Ako trazimo odbranbenog fudbalera onda je najbolje uzeti stranca,matorca,poput Westa