Ponedeljak, 23.07.2007.

23:01

Partizan ide na Inter

Izvor: A K

Partizan ide na Inter IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

122 Komentari

Sortiraj po:

Partizanovac Za

pre 16 godina

Ljudi ne ocajavajte. Partizan nece biti izbacen iz kupa UEFA bice novcano kaznjen, i to vrlo mnogo, i dobice opomenu. I to je sve.

steta

pre 16 godina

Sta da kazem
Gledao sam utakmicu na rai duo
Tek sada mi je krivo sto nam sledi izbacivanje iz Evrope :(
Fantasticne smo igrace doveli...Zuka odlican, Moreira fantastican, Diara opasno dobar, Sikimic fenomenalan

Al sta da se radi :(

Marko Grobar CG

pre 16 godina

Marre mozes da brbljas sta god hoces , ali zna se ko je PARTIZAN, i ko su ,,GROBARI'' , i ko je MIROSLAV DJUKIC! Zna li se mozda ko je Bosko Djurovski ?

Riquelme

pre 16 godina

1. Proveri ko je iz bivse zemlje prvi ucesnik KES.
2. Proveri ko je iz bivse zemlje prvi finalista KES.
3. Proveri koliko ste kasnili sa vlastitim stadionom(isto koliko i sa finalom KES).
4. Proveri koliko vam je trebalo godina da stignete do finala KES.
5. Proveri ko je prvi ucesnik LS od kako se ona igra(nemoj da izmisljas, jer za ucenike koji ne znaju, a jos i lazu sledi cosak).
6. Proveri ko je prvi ucesnik lige kupa UEFA od kad se tako igra.
7. Proveri ko je na inostranoj sceni sakupio najvbise bodova za Srbiju(ovde ce da imaju sta da zakljuce oni koji se bore da dokazu ko je onaj ko doprinosi a ko samo stavra halabuku).
(PONOSNA SUMADIJA, 24. jul 2007 14:48)

A mogu jos i da provere ko je odigrao prvi mec u istoriji KES, koja je jedina ekipa sa ovih prostora dala gol u finalu KES, koja je ekipa jedina sa ovih prostora prezimila u Evropi u zadnjih 15 godina itd.

Branx

pre 16 godina

E moji Grobari, postavljate pitanje sa kim mi igramo a vi kao igrate sa Interom i to se sada prica na sav glas. A posto vas je mucenici moji ova temperatura osamutila evo vam casa hladne vode da se rashladite i polijete po glavama...: ne igrate vi sa Interom nikakvu zvanicnu utakmicu vec prijateljsku i lepo je to sto se radujete... A sada da vam objasnim da cemo mi igrati sa Interom ove godine i sa Mancesterom i sa Realom itd.. ali zvanicne utakmice i to u LS! Mucenici srpskog roda ste vi, tj bruka Srbije. Zvezda zivot je, Zvezda mi je sve, srce moje je uvek uz tebe, Zvezdo volim te!....

Srdjan Kraljevo

pre 16 godina

@Vlada

Brate,svaka cast na komentaru!Procitao sam ga u jednom dahu.Jedan od najboljih komentara na ovom sajtu ikada....Jos sednom...Kapa dole

Sve pohvale i za PONOSNU SRBIJU

DRAGAN

pre 16 godina

Veceras ce Partizan pokazati koliko je zaista spreman i koliko su vredna pojacanja koja su dovedena.S obzirom da je bilo poprilicno euforije posle pobede nad Zrinjskim koji bas po meni ne zasluzuje da se po njemu govori kakav je Partizan.Sa nestrpljenjem ocekujem vecerasnju utakmicu.

Deki je car

pre 16 godina

Ko ne veruje nek pogleda Transfermrkt.de
Dejan stankovic je nas najvredniji igrac 24.5
Niko nema vrednost preko 15 miliona sem njega.

Zivko

pre 16 godina

@ Vlada ( komentar 76 ):
Smiri se covece, polako, sta si se upalio? Trebace ti zivci za ubuduce! Znas i sam sta je bilo proletos: tri poraza zaredom, dva Zvezdina trofeja na vasem stadionu itd.
A sto se tice Intera, to priznajem: jedan od najvecih ( a mozda i najveci! ) uspeha vaseg fudbalskog kluba je to sto uopste igrate sa njima!!!!!!
PS> A za Franju je ipak tacno! Bio je vas predsednik!

Showtime

pre 16 godina

Koji je igrac taj "Deki" ? To je onaj nas "proslavljeni" reprezentativac? Ja sam cuo da je on mnogo bolji biznismen nego fudbaler. Ardiano, samo da popije manje od gajbe i bice zaj++++o. Ako ga pretera, to je to. Gotovi smo!
@ Vlada, svaka cast za komentar. Ovi gani i dalje zive u SFRJ.
Napred Partizan!

red star

pre 16 godina

ajde grobari sta se lozite.Ovo je prva zvanicna utakmica Intera posle priprema.Drugo ako ne znate Zvezdaje izabrala pametniji potez igra triangonal sa Atalantom i jos jednim klubom i igra prvo i trece poluvrme tako da moze da izvede i proba dva komletna tima.Italijansko prvenstvo pocinje 9 septembra i njima bas nije bitan rezultat. Ko zna sa kakvim postavama ce igrati.A vi se naostrite kao da vam je zivot u pitanju i u slucaju povoljnog rezultata sebe stavite kao pobednika kpa UEFA,ampiona Srbije i pobednika kupa.A ujutro kada se probudite ono java

MrzimGa

pre 16 godina

(Пеђа, 24. jul 2007 02:59)
E moj Pedja kada ostavljas komentar onda ostavi komentar koji nesto znaci a ne da se nalupetas gluposti sto bi babe rekle ko Maxim po diviziji.Decko ja imam mnogo godina i veliki sam Partizanovac i mogu ti reci da nemas pojma.1958 godine Partizan je u Kanu igrao na turniru u finalu protiv Juvea i pocistio ga sa 3:0.Tadasnji predsednik Juventusa odusevljen igrom Partizana dolazi u svlacionicu i poklanja igracima set crno belih dresova.U tadasnje vreme sva najkvalitetnija roba poticala je iz Italije.Odusevljeni kvalitetom dresa "made in Italy" odlucuju da ih nose na sledecoj utakmici protiv splitskog Hajduka.Tako je zazivela crno-bela boja.Inace veliki Juventus svoje je boje dobio po najstarijem fudbalskom klubu na svetu Notts County-u koji je osnovan daleke 1862 godine.U znak paznje Torinska dama je finansijski pomogla Notts County kada je klub upao u neverovatnu finansijsku krizu.
Toliko.

Munze Konza

pre 16 godina

Nije Inter izabrao Partizana zato što je najjači niti zato što je preslab, nego zato što je naš Partizan poznato evropsko ime, plus mi znamo da igramo tehnički, a ne drvodeljski fudbal, te su manje šanse da se neka od preskupih zvezdica Intera povredi.

Sa Interom imamo istoriju s početka devedesetih (0-3 u Milanu – Đurđeviću Milane, jabuko sa grane, mogao si da se proslaviš - i 1-1 u Beogradu - Loptar Mlateus i najveća bakljada na našim stadionima ikada).

Simpatizeri komšinice neka gledaju u svoje dvorište - mož da bidne da otkuda iskoči kakav Zenit ili Liberec, pa eto nevolje. A boje dresova su takve zbog prijateljstva Juventusa i Partizana s početka pedesetih u doba kada smo igrali Kup šampiona (prvu zvaničnu utakmicu igrali su Sporting iz Lisabona i Partizan). Prve boje su bile crvena i plava, kao srpska zastava, ali su komunjare to promenile. BTW Franjo je svom narodu dao državu, a vaš osnivač Leka je svoju uništio. Nemate čime da se dičite i prestanite da nam prebacujete idiotluke - u komunističkoj državi, svi klubovi su bili komunistički, inače ne bi postojali. Jedini veći klub koji je posle II svetskog rata zadržao ime je Hajduk iz Splita, i to kao zvaničan fudbalski klub komunističke vojske - svi ostali su ih promenili, kao npr. BSK ili Jugoslavija. Isticanje nekakvog "nacionalizma" je budalasto - tada ga jednostavno nije bilo na stadionima, jer bi nas tenkovima pregazili. Lično mi je oteta srpska zastava još 1987-1988. (koliko vas je tada bilo rođeno, omladinci?) pre ulaska na stadion, jer "ne sme se, igramo protiv Hrvata". I vi sad trtljate kako ste predvodili naciju u boju?! Ajte deco, polako po čašu hladne vode i na lalanje. Udarila vam vrućina u glavu. To što ste vi gledali na TV-u u emisiji “Fudbal, nogomet i ostalo” ja sam, mali moji, gledao uživo.

Srećno mome voljenom klubu večeras - neka zna da ga i dalje volim kao oči svoje! I koga bole uši za rezultat. Pravu ljubav rezultat ne zanima - nismo mi vi, Bogu milom hvala.

v.i.p. srbin

pre 16 godina

Mislim da je Partizan sad izuzetno jak.To dokazuje furiozna igra i rezultat protiv Zrinjskog na NJIHOVOM terenu od 6:1.Steta je sto nema sanse da se bori u ligi sampiona(u kojoj su jedino oni igrali iz Srbije)jer bi tamo drhtali mnogo veci klubovi od Intera.Ali to je,znamo svi,zbog namestanja u nasoj ligi i dosudjivanja nebrojenih penala favorizovanoj Zvezdi,i sada ce srpski fudbal zbog toga ispastati.
Savet svim kladionicarima koji se odlicno razumeju u fudbal,a ovde ih hvala Bogu ima jako puno:singl na Partizan sa sto vise para(ne dozvolite da vas neko drugi proda)

PONOSNA SUMADIJA

pre 16 godina

@Neshko

Kad se igra sa inostranim klubovima, a pogotovu sad kad je vezano sa osvajanjem bodova za nacionalni koeficijent, uopste mi ne pada na pamet da pravim bilo kakvu atmosveru destrikcije.
No ovde ima onih kojima je zaista potrtebno posmatranje, mnogo preciznije nego UEFA sto radi Partizanu, kako bi utvrdili i oni sami sto su i gde su. Ti si jedan od likova koji se pokusao zamaskirati u odecu nacionalnog pa onda osini(pod tim pokricem), nekontrolisanu erupciju izmisljotinja i prkosa bez pokrica. Pisi sa pokricem i niko te nece dirati. Napadni Partizan kad urade nesto sto ne valje i ja cu ti se pridruziti. No nemoj da lazes i prosipas se za ono sto ne pokazes ni u tekstu od nekoliko recenica. I ne izvinjavaj se za prekrsaje. Pravi ljui ih ne prave.
Posto hoces istoriju, ali ti ne ide, iako je lak predmet i za osrednje iteligentne, evo ti domaci zdartak:

1. Proveri ko je iz bivse zemlje prvi ucesnik KES.
2. Proveri ko je iz bivse zemlje prvi finalista KES.
3. Proveri koliko ste kasnili sa vlastitim stadionom(isto koliko i sa finalom KES).
4. Proveri koliko vam je trebalo godina da stignete do finala KES.
5. Proveri ko je prvi ucesnik LS od kako se ona igra(nemoj da izmisljas, jer za ucenike koji ne znaju, a jos i lazu sledi cosak).
6. Proveri ko je prvi ucesnik lige kupa UEFA od kad se tako igra.
7. Proveri ko je na inostranoj sceni sakupio najvbise bodova za Srbiju(ovde ce da imaju sta da zakljuce oni koji se bore da dokazu ko je onaj ko doprinosi a ko samo stavra halabuku).

Kad to sve uradis fino se izvini sto nas opterecujes glupostima i svojim neznanjem.
@Pedja,
zapazen si vec i ne sekiraj se. Kec kao vrata. Sedi dole i nauci.

@ ...za ostale radi izbegavanja zabluda,

Partizan je promenio dresove nakon turnira u Juznoj Americi(kad su i za njih delovali kao carobnjaci) na kome je ucestvovao i Juventus. Franjo Tudjman sa tim nema nikakve veze. Ima veze Bobek, jer je podrzao ideju, a posto je bio jedan od najboljih igraca sveta toga vremena ona je i prihvacena.
Ja i dalje vise volim one rezervne(kao Barcelonine) i odusevljava me da novi stadion bude u tim bojam. Ipak cu se sloziti sa onim sto vecina Grobara podrzi. Sklad je uvek sa vecinom bolji i cvrsci, nego naturanje manjinskog ukusa.

Coa

pre 16 godina

xaxaxa e sad ce da vidite kako je bilo Zrinjskom... xaxa Ibrahimovic, Adriano, i Suazo... a iza Deki... sta vise reci... Bolje odustanite od te tekme dok jos ima vremena, A sto se tice vaseg napada onaj vas Moreira dos santos no titulos(nije osvojio ni jednu titulu u karijeri) xaxaxa koma....

DOVLA

pre 16 godina

Sad sam provalio o čemu se radi.Da li se sećate kada se piksi prosle godine šlihtao interu kada mu je nudio da igra na marakani e sada ga ovi naravno za***avaju što je šlihtara i nude meč Partizanu a ne Zvezdi.Piksi imaj malo dostojanstva.

DALABU

pre 16 godina

Jao kako Jovetic ima da ih po trojicu vezuje u cvor pa kicmu ce im lomiti lakse mu je protiv nih nego u ivanjici protiv Javora.

Partizan Za

pre 16 godina

Ma bezveze su Buducnost i Zeta umesto trave na stadionu stoji im blato.

A da je Juventus najbolji u italiji i da su inter i milan bedaci to jeste tacno.

juve podgorica

pre 16 godina

@ DrUnder i Pedja-svaka cast na komentarima.Jadni su i Inter i Partizan,ovi prvi zato sto titulu mogu da osvoje jedino kad nema Juventusa,ovi drugi stalno pokusavaju da ih kopiraju kao sto to radi vecina malih italijanskih klubova(Udineze,Askoli,Sijena...)Pozdrav za DrUndera,navijamo za isti tim,a mislim da sam ti vidio sliku na netu(pisalo je da imas 19 god)FORZA JUVE,JUVE CAMPIONE!!!

listopad

pre 16 godina

ccc
ej tupadzije pa ovo je utakmica bez ikakvog takmicarskog znacaja
al' ocigledno da kod nas ima previse iskompleksiranih ljudi, ajd u zdravlje

Partizanovac Za

pre 16 godina

Freddy dal se secas kad je Zvezda zadnji put osvojila prvenstvo u kosarci, ako ne znas ja cu da ti kazem to je bilo dok su zvezdini kosarkasi igrali kosarku u opancima na Kalemegdanu
A partizan je osvojio EvroLigu 1992 i nastavio sa titulama, Partizan je osavremenio kosarku.

Partizanovac ZA

pre 16 godina

pa vi zvezdasi gledajte svoja posla , i na pripremama pobedjujte treceligase Kad Zvezdu nazivate evropskim klubom najboljim i najuspenijim lazete sami sebe, ako je Zvezda takav klub zasto onda nije uspela da udje u ligu sampiona ves 16 godina, i vecito kad izgubite utakmicu ili nesto slicno vadite se i hvalite kako ste VI pre 20 kodina osvojili LS. Moj savet vam je zaboravite proslost gledajte realnost i shvatice te da ste niko i nista kao i ostali srpski klubovi SEM PARTIZANA NARAVNO.

POZDRAV ZA SVE NAVIJACE PARTIZANA!!!! U POBEDU PROTIV INTERA...

Vlada

pre 16 godina

@ Neshko:
(poslao čovek komentar 24. jula 08:29)

Hej, hajde nemoj majke ti nešto previše ti da misliš - ne ide ti čoveče! U moru nebuloza koje si napisao, ipak je "najjača" sledeća:

"I da se zna konacno za sva vremena prvu LS u Srbiji igrala je ZVEZDA u sezoni 1992/93. Cetri grupe po cetri tima .To je bila prva LS, ali je ime LS dobila u sledecoj sezoni..."

HA, HA, HA...E moj "ganferu žlezdani"...ne vredi ti ovde nikakvo falsifikovanje istorije...mada, u pravu si sa navođenjem godine - ZAISTA SE U SEZONI 1992/93 IGRALA PRVA LIGA ŠAMPIONA! U FINALU IGRALI MARSEJ I MILAN I DOBIO MARSEJ!
A "problem" je kod tebe što si ti mislio na sezonu ranije (1991/92), što si nju "krstio" kao 1. sezonu LŠ...malo morgen ganferu, znamo mi da bi vi rado hteli i na ovom mestu da falsifikujete ali...ne ide, baš kao što ne ide već decenijama to da uđete u tu LŠ...jbg, ona bezobrazna UEFA i dalje tvrdi kako se njena LŠ igra od sezone 1992/93... :)))

Ali, imaš ti još bisera koje treba istaknuti, poput ovog:

"I Zvezda je u poslednje vreme izvlacila u
kvalifikacijama ekipe koje su kasnije ili osvajale LS ili su bile finalisti ( Milan, Leverkuzen ). A Partizan je dobio koga? Djurgarden ( nezvanicno kupljena utakmica ) i Njukastl ! Jedan od kako ga ostrvski mediji nazvase "TRULEZI" kolevke fudbala..."

Taj "trulež" od Njukasla je posle došao "samo" do 1/2-finala Kupa UEFA, baš su "trulež" bili...
U grupi smo igrali sa Realom, Portom i Marsejom. Porto je potom "samo" osvojio LŠ, Marsej je "samo" igrao u finalu Kupa UEFA, tako da je jedini "bedak od ekipe-protivnika u grupi" ostao "tamo neki" Real Madrid (ali ne bilo koji već onaj sa Bekamom, Karlosom, Figom, Ronaldom, Zidanom, Raulom, Kasiljasom i još ponekim bezveznjakovićem)...
Sezonu kasnije smo imali nešto što vi ne znate šta znači, i to tako već decenijama - ZIMOVANJE U EVROPI. A da, ispali smo od CSKA iz Moskve koji je posle "samo" osvojio taj Kup UEFA, onako slučajno pobedio Sportinga u finalu...u Lisabonu, na njegovom stadionu!!! "Trulež" od ekipe bio i taj CSKA...

Ali, ti si ipak neprevaziđen u svojim nebulozama i ja sam sad pronašao još jedan tvoj biser koji preti da ugrozi sve prethodne:

"I kao slag tortu u "EVROPU" saljemo amaterske ekipe ( Banat,Bezanija i sl. ) koje nas izbrukaju i izgube ono malo poena koje veciti sakupe sa teskom mukom..."

PA POBOGU ČOVEČE, PA KAKO NISI I "ŽLEZDANU" SVRSTAO U TE SRPSKE "POLUEKIPE"??? PA O ČEMU TI PRIČAŠ, KAKVO ODVAJANJE VEČITIH NA JEDNU STRANU KAD SAMO PARTIZAN OSVAJA BODOVE ZA SRBIJU!!! VIŠE JE PARTIZAN OSVOJIO BODOVA ZA SRBIJU U POSLEDNJIH 5 GODINA NEGO TVOJA "ŽLEZDANA" I SVI OSTALI NAŠI TIMOVI...SVI OSTALI ZAJEDNO!!!

I da ti kažem na kraju još nešto: Mi ćemo ubuduće ZAISTA imati lakše protivnike u Evropi nego vi, uverićeš se u to već u 1. kolu Kupa UEFA (ako vi dotle uopšte stignete, treba prethodno izbaciti Estonce...), ali...NEĆE TO BITI ZATO ŠTO NAS UEFA VIŠE VOLI ILI IMAMO VIŠE SREĆE OD VAS NEGO...NEGO ZATO ŠTO SMO TO ZASLUŽILI, ZASLUŽILI SMO TAKAV PRIVILEGOVAN POLOŽAJ U ŽREBU, MARLJIVO SMO SKUPLJALI POENE I IZGRADILI KLUPSKI KOEFICIJENT ITD., ITD...Jesi li ti uopšte čuo za to, znaš li šta su koeficijenti, znaš li onu podelu na "nosioce u žrebu" i na one druge? E pa vidiš, mismo NOSIOCI, stalno, uvek u kvalifikacijama...za razliku od vas koji bi već u 1. kolu Kupa UEFA bili "oni drugi"...znaš, danas nam je koeficijent SKORO DUPLO JAČI OD VAŠEG...

Sorry svima ostalima na ovom mom romanu ali...neko zaista vapi za tim da bude naučen pameti...NAPRED PARTIZAN!

Partizanovac Za

pre 16 godina

Ljudi, videce se sve veceras.

Pozdrav za navijace Partizana i
navijajte i verujte u pobedu.

A to za atalantu i za porto to su obicne nebuloze kad Zvezdin igrac bude bio Direktor Real Madrida i kad svezdin trener bude bio jedan od najcenjenijih trenera u Spaniji, onda cu da kazem da je Zvezda evropski klub.

Only PFC

pre 16 godina

Dal vam toliko bas krivo sto igramo sa Interom.
A da tu titulu,taj kup sampiona sto ste uzeli, koliko je Srba bilo tada u ekipi?

Vule

pre 16 godina

@vlada e sto ne das ovaj tvoj govor b92 oni imaju onaj njihov samizdat, pa tamo pricaj gluposti kolko ti je volja samo napisi da si pisao u pijanom stanju jer sve sto si rekao je istina ali znas i sam da je zvezda jaca ekipa od partizana i da ce zvezda uvek biti bolja od grobara, a to da je partizan osvojio vise bodova od zvezde u proteklih pet godina...pihhh, veceras ce se pokazati partizan protiv inter koji je jednak sa realom ili portom (skim igra crvena zvezda) ili marsejom.

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Odlicno duel dva moja omiljena kluba, veoma slicna po tome sto cesto dozivljavaju klinicku smrt ali se uvek dizu, podbace kad je stvar sigurna a iznenade kad nema nade FORZA NERO AZZURRO BIANCHI!!!

Partizanovac Za

pre 16 godina

Freddy mucni ti glavom, pa Partizan je 2003 igrao LS a zvezda nije vec 20 godina. I jer si se zapitao zasto kad sude sudije Tanovic ili Jeknic na derbijima, zasto Partizanovi igraci skoro uvek dobiju crveni karton ili se svira penal za zvezdu.
Razmisli.

Vule

pre 16 godina

vi partizanovci igrate sa interom, dok CZ igra sa ne toliko jakom atalantom i solidnim portom, pa kad bolje razmislite bolje da igra sa nekim ko mu je ravan a ne sa nekim ko mu nece dozvoliti da ima 30% lopte u svom posedu. iako inter nije imao srece zadnjih godina u LS, sada ce uz pomoc vas istrenirati napadace da buse golove.

MAX

pre 16 godina

@ pedja
'jel si to ucio u petom razredu?
U septembru verovatno kreces u sesti...
Kakve gluposti.. Ne mogu da verujem da ''delije'' pricaju o istoriji klupskih boja Partizana. Pa u cemu je poenta? Glupost je neunistiva.

Dragan Dzajic

pre 16 godina

"Partizan ce ici na pobedu protiv intera"

XEXEXE, pa Inter ce da ih pocepa ko ganci foliju od snikersa hihihi.

Naravno, ja zelim svu srecu partizanu protiv italijana, iako sam delija.
Naravno, zelim i Zvezdi da pobedi Porto i Atalantu.

Freddy Kruger

pre 16 godina

@pun

Za tvoju informaciju , u evropi se vise znaju zvezdu nego partizan. Zasto ? Da si mucnuo glavom shvatio bi da se pred svako finale Lige sampiona spominju i SVI osvajaci LS ukljucujuci i ZVEZDU... A na trofeju pisu SVI OSVAJACI takodje je medju njima i CRVENA ZVEZDA ... Tako da kad : Dida , inzagi , gatuzo i cela kompanija milana pogleda trovej i pocne da cita imena klubova procitace i RED STAR BELGRADE .... Dok je partizan "SAMO" igrao LS .... I koliko cujem inter ispalio grobare .. HAHA

grobar67

pre 16 godina

Pojedini navijaci rivalskog kluba me prosto odusevljavaju vec jedno duze vreme na ovim komentarima,prosto da se covek samo smeje i smeje..Ma vazno je samo da se Partizan napada, omalovazava, diskredituje...i to se radi unazad skoro 2 decenije.Nije vazna ni cinjenica da se crno-bele boje nose od turneje po Italiji 1958.godine niti da je Tudjman predsednik SD(tacnije tada predsednik sportske sekcije jna)bio sredinom 60ih godina...ma smekercine udrite po Partizanu,pljujte,izmisljajte,lecite komplekse.Vreme prolazi ali budalastine ostaju...

Crno belima veceras sve najbolje i ubedjen sam da se nece obrukati, sta vise....

ŠTA REČI

pre 16 godina

da NISAM PROČITAO tekst mislio bih da se radi o "crvenom penalu".....

P.S.jednom mi je neki gan reko šta PRVO pogleda kada oba kluba odigrata svoju utakmici?

PRVO pogledam dali je PARTIZAN IZGUBIO, a posle tek pogledam sa koliko GOLOVA je IZGUBILA ZVEZDA....

Djole

pre 16 godina

Odgovor marretu:U proslost necemo da gledamo jer je tu Zveda kao preteca komunizma,prema tome i sa prestankom komunizma prestaje i vladavina Zvezde,steta samo sto je komunizam trajao 50 leta.@NEUTRALAC-anti ser. futbaler@

Olartikoečea

pre 16 godina

@novinarima
Kako oni tvrde...Šta sad, Inter nije nikakav tim, a kad krene glorifikovanje Stankovića i Mihajlovića, onda se utrkujete ko će za igru Intera i njih dvojice (sada samo Dekija) dati što ulizivačkiji epitet.

Kazujosi Funaki

pre 16 godina

Mozda ce prenosa biti na nekom feedu na satelitu ali mora se imati motor za to. Ako pronadjem nesto javi cu. Voleo bih i ja to da odgledam.

Ja

pre 16 godina

@covek
Crno-bele dresove je predlozio kao resenje tadasnji predsednik kluba, ali u istoriji Partizana nije zapisano ko je on bio. Izgubili su taj deo papirologije. Vi se sami setite ko je to bio. Kazu da su mu BBB palili lozu i da su kao znak protesta oblacili crno-bele dresove.
Nego sto se tice Intera. Pa i Partizan je poslednju utakmicu priprema igrao sa onim a sto su bili tako dobri da ih je dobio sa 15 golovi. Vazna je pobeda u poslednjoj utakmici priprema.

Carapan

pre 16 godina

@Slobodan, @Bolzano
Ako zivite po paroli koju ste naveli (vezano za zvezdu, zivot i sitnice), onda je bolje da odmah izvsite samoubistvo, jer j...s zivot u kome je glavna stvar zvezda.

Inace, TV prenos ide na TV AVALA od 20.45. Za zlezdase, to je termin kada se standardno igraju utakmice Lige Sampiona, ali to takmicenje i vi nemate dodirnih tacaka.

pippo

pre 16 godina

Kao i uvek, "navijaci zvezde" se vise bave time kako ce proci Partizan, nego tim za koji "navijaju". Ovo sto je pod navodnicima nije bez razloga, jer bi trebalo da nauce da se za svoj tim ne navija tako sto se mrzi drugi. Ne vidim nesto da je zvezda postigla neke uspehe na pripremama protiv Celja, Trte, Mrte i ostalih...

decurlija

pre 16 godina

Pustite zvezdinu decu da komentarisu sta hoce, koga jos zabole?! Pa sta mislite cemu je bila akcija "i ja sam zvezdas", punili decu iz OS-a kompleksima o Partizanu!

Vlada

pre 16 godina

Utakmicu večeras prenosi RAI DUE, ali što je mnogima u Srbiji još bitnije - prenosi je i TV AVALA!!! Sinoć kasno sam na TV AVALA video najavni spot...
Istina, na kablovskoj u Beogradu imamo i RAI DUE ali baš zato što Avala takođe prenosi, mislim da će na Rai Due biti "zamračeno"...To naravno ne važi za one koji koriste satelit - oni mogu da biraju gde će da gledaju tekmu...
ŠTO SE TIČE LJUBOMORNIH GANFERA PREPUNIH ZAVISTI:
Crknite od muke ali...činjenica je da mi danas igramo protiv velikog Intera, a vi ćete lepo samo da sednete uz TV ekrane i da gledate i da se mučite što sve to gledate...A reč je o onom klubu (Interu) kojem ste se "čepili" da u LŠ igra protiv Valensije u vašoj rupi pa vas ljudi nisu udostojili čak ni najpristojnijeg negativnog odgovora na vaše "čepljenje"! Ignorisali su vas najstrašnije...pa se vi "čepite" i dalje...probajte kod Mančester Junajteda, možda vam kod njih upali to sa "čepljenjem", pa vi ste bre bratski klubovi, zar ne? HA, HA, HA...

Neshko

pre 16 godina

Mislim strashno ,
Svi vi koji pishete ovakve "gluposti" ocigledno kao da ne zivite o Srbiji! U ovom trenutku se nezna ko je jadniji Zvezda ili Partizan! Iako sam zvezdas u srcu mislim da o nasa dva "naj" kluba dovoljno govori podatak da je Napredak Krusevac imao bolju posetu od nasih "naj" klubova. Podseticu da je Partizan , pa i Zvezda na pojedinim utakmicama kad saberu navijace nemaju koliko napredak ,Radnicki Pirot i sl. Pa ko je onda ovde "JADANIK" !!!? I da se zna konacno za sva vremena prvu LS u Srbiji igrala je ZVEZDA u sezoni 1992/93. Cetri grupe po cetri tima .To je bila prva LS, ali je ime LS dobila u sledecoj sezoni . I Zvezda je u poslednje vreme izvlacila u kvalifikacijama ekipe koje su kasnije ili osvajale LS ili su bile finalisti ( Milan, Leverkuzen ). A Partizak je dobio koga? Djurgarden ( nezvanicno kupljena utakmica ) i Njukastl ! Jedan od kako ga ostrvski mediji nazvase "TRULEZI" kolevke fudbala . Nadam se da konacno shvatate gde je Srpski klubski fudbal trenutno, i kao slag na tortu u "EVROPU" saljemo amaterske ekipe ( Banat,Bezanija i sl. ) koje nas izbrukaju i izgube ono malo poena koje veciti sakupe sa teskom mukom . Nadam se da ce ovo moje predugacko i opsirno tumacenje biti shvaceno kao dobronamerno od svih. P.S. Samo slozno mozemo da napravimo nesto. Pogle4dajte Cehe,Turke,Bugare i Rumune . Pa svi oni imaju klubove u LS svake godine , a sta su oni kao bolji od nas ? Mislite o tome !!!

chinjenice bole komsinicu

pre 16 godina

(Пеђа, 24. jul 2007 02:59)

prestani da shirish lazne informacije,tudjman nikad nije bio predsednik partizana.brini se o tome ko ti je osnovao taj nesrecni klub- SLOBODAN PENEZIC KRCUN,najveci Srboubica posle '45.I jos nesto bih pitao komsinicu : na cijem ste vi to stadionu morali da igrate kao domacini, od 1945 do 1970? ne secate se? gani beskucnici.....

pun

pre 16 godina

previše glupih komentara na ovoj temi, pogotovo od iskompleksiranih komšija od kojih većina u glavi još uvek ne uspeva da prihvati činjenicu da je 1991. davno prošla i da za zvezdu danas malo ko zna i da rupa nije nikakva 'neosvojiva tvrđava'...

...ili možda igračima Zenita, Libereca i ostalih to niko nije rekao?
Što se tiče prijateljske utakmice sa Interom, ti pripremni mečevi nisu baš pravi pokazatelj forme (ma šta Đukić pričao o pristupu utakmici) tako da ne treba biti euforičan u slučaju pobede Partizana, kao što ne treba ni dramiti u slučaju poraza...

Dan

pre 16 godina

Za Grobara i Ciprijanija:

probajte da odete na ovaj sajt: http://www.soccer-live.kk.e-wro.pl/pon-pia.html
iako je na poljskom, lako ćete pronaći linkove za Web-TV prenos (ne samo Inter-Partizan, već i sve ostale utakmice danas, uključujući i Dinamo ZG). Potrebno je samo da imate Media Player, ili eventualno neki drugi od prikazanih programa (SopCast, TVU, itd.); svi su besplatni za download.
Ovaj site možete koristiti i za tenis, basket i sve ostale sportove. Prilično su ažurni i organizovani.

Crveno-bela zabluda

pre 16 godina

Stvarno mi je dosta ovih B92 sportskih komentara. Pa vi se u redakciji ponaste kao urednici CZ revije. KO ne veruje neka procita sve komentare u vezi Prtizana: Te Partizan na posmatranju, te komentari sa utakmice u Mostaru kada ste komentarisali nasu igru kao da smo mi izgubili sa 6:1. Evo sada ovaj komentar: Partizan igra, PO NJIMA....Ko su oni ?(Partizan). a mi smo CZ. Sve najgore o Partizanu, apostrofirate probleme, a lepe ne pominjete. Kad se samo setim, sva saopstenja tzv Grobara odmah prenesete, svaki komentar o Upravi je maliciozan i mnostvo toga jos. Pa tako ne rade profesionalne novine, Zvezdina revija da vam zavidi.Inace, B 92 mi je drag, osim sportske redakcije.

Delija SEVER

pre 16 godina

Kada je jak Partizan onda je i jaka Zvezda , a onda ce mozda i srpski fudbal biti jaci.
Zato im zelim svaku srecu da pobede Inter ma koliko to nemoguce bilo.
Samo napred i sa srecom zeli vam Delija sa Severa.
Naravno Zvezda ce opet duplu krunu da vam uzme!!!

VIKTOR IGO

pre 16 godina

@Bolesnici, derista, skalamerijo, JADNICI,

Ima nesto sto cini razliku izmedju dobrog zezanja i ovoga sto pojedinci ovde plasiraju. Moram ih nazvati JADNICIMA, jer mi izgledaju tako i dozivljavam ih(a i svi ljudi koji bi da ovde procitaju ukusnu salu ili dobvro zapazanje ili kvalitetnu borbu misljenja) tako.
Ako su mladi(pisci mrznje i zavisti) treba da se zamisle nad znacenjem ove reci, a ako su matori ionako im je zivot prosao u jadu i bedi sa ovakvom svesti.
Partizan ide da odigra jednu prijateljsku utakmicu i da proveri koliko moze protiv jedne dosta jake Evropske ekipe.
Nije inter, vec odavno, sam vrh evro fudbala, ali je u kategoriji jakih ekipa i dobro ce doci provera mogucnosti i kvaliteta pojacanja i novajlija.
Tu proveru ne mozes izvesti protiv slabih ekipa kod nas, a i vi koji se ovde javljate, jako dobro znate da se u Evropi do ovih godina nikom niste mogli suprostaviti te bi i za vas bi bila dobra jedna provera ovih pojacanja, pre nego dodju zvanicne utakmice kvalifikacija za LS.
Brinite i mislite u tom pravcu svi JADNICI.
Necu da prebrojavam, ali sami ocenite odakle su jadniji i gde ih je vise.

Abraham

pre 16 godina

Nikad mi nije zasto su cigani (delije)ovoliko preoptereceni ovom ligom sampiona! Nikad nisu igrali u njoj; sta ima veze! pa toliki su baksuzi da uvek izvuku najbolje timove evrope! Mada ove godine ako izvuku SPANDORF sigurno prolaze!

Dj jA

pre 16 godina

Ko se zapravo krije iza Delija?? Ove delije kao da su hrvati, toliko mrze i omalovazavaju partizan, da imam utisak da su hrvati!!
Prijateljska utakmica nije za tako uvredljive komentare, ali dobro, ulicari ne znaju drugacije!! ;)

Inter : Partizan = Dobar fudbal (nadam se)

TOPCIDERAC

pre 16 godina

@marre,
sta ti drobis ni sam ne razumes.
U koje ti kante udaras. Pazi da ne isteras mecku koja ce te samog progutati. To biva kad se tako deluje.
Prvo ove naslove daju mediji a ne Djukic i neko iz Partizana.
Znaci daju oni koji su ostrasceni suprotnom klicom i zato i udaraju zlonamerne naslove.
Djukic je rekao da ide da igra i da se nikog ne plasi, a rezultat ce biti kakav bude i on je dobar za proveru vrednosti.
Zvezda kao klub nije stetna za Partizan, nego korisna, kao sto je i Partizan koristan za Zvezdu, ali ostrasceni novinari i komentatori drugih medija prave to sto prave i to se radi godinama, ali kad se sredi rukovodjenje Partizanom i to ce da se popravlja, jer ovi ne umeju.
PS.
Kakve veze sve ovo sto ti napisa ima sa utakmicom?
Analiziraj se molim te dok ne bude kasno.

Пеђа

pre 16 godina

@covek
Нису дресови Партизана промењени у црно-белу боју због ривалитета према Звезди већ због тога што је Туђман тако одлучио да би личили на Јувентус! Чисто да знате ко је заслужан за вашу црно-белу боју. А првобитна комбинација је била пресликана не од Барселоне већ од братског вам војног клуба из Москве - ЦСКА.
Свака птица своме јату лети.

Mile-Pazza Inter amala

pre 16 godina

Odusevljen sam zbog meca izmedju Intera i Partizana. Bice to lepa utakmica za Partizan. Nece to biti Inter u punoj snazi,formi i sastavu,ali Inter je Inter. Kod nas navijam za Partizna,ali bicu iskren-navijacu za Inter. Rezultat je ipak u drugom planu. Za Partizan je bitno da odigra dobro jer bi mu mnogo znacilo na psiholskom nivou,dok Inter moze da isproba neke igrace koji nisu
predvidjeni za prvu jedanestorku. Malo,malo pa Inter ima neke veze sa nasim timovima. Napred Partizan!
Forza Inter!!!L'Inter e per sempre!!!Io sono Interista!!!

Djuka care

pre 16 godina

@ marrre

Brate brinem se za tebe, ocigledno si puko od zavisti sto Partizan igra sa Interom.
Sto se ostalih Zvezdasa tice, da li je moguce da ste sad poceli da omalovazavate Inter?!
HA-HA-HA!

Vecina ljudi se seca da je Pixi pre godinu (ili nesto vise ) reklamirao na sva usta da pokusava da ugovori prijateljski mec sa Interom, pa se na kraju ucutao, kad su ga izigrali.

Pa nece valjda Inter da zove Zvezdu, da igra sa njom? Pa Inter se ozbiljno sprema za LS, zato je i zvao Partizan.
Ionako Evropa od srpskih klubova zadnjih godina zna samo Partizan.
Sto se rezultata tekme tice apsolutno mi nije bitan, samo neka nasi igraci imaju pravi pristup.
OOO PARTIZANE VOLIMO TE SRCEM SVIM…

Dejan Delije Sever

pre 16 godina

@MAX Nije mi jasno ocemu ti pricas,i ja navijam za Inter,i jeste svetski klub,ali pogledaj ko je igrao i ko i dan danas igra u tom svetskom klubu....Pancev,Jugovic,Mihajlovic,Stankovic...I tako...Naravno da je svetski klub cim nema grobara u njemu...

Bolzano

pre 16 godina

@Znatiželjan
Bolcano je glavni grad italijanske pokrajine Alto Adige koja se nalazi na krajnjem severu zemlje.Inace ja zivim tamo ali naravno da necu ici na utakmicu jer "Zvezda je zivot a sve ostalo su sitnice".Al zato sam u cetvrtak u Bergamu.Pozdrav za sve delije!

Max

pre 16 godina

Ovi zvezdasi su mnogo zavidni sto Partizan ima priliku da igra protiv ovog sjajnog tima.Dok oni igraju protiv svetskih poznatih klubova kao Nafta i Svandorf Partizan ce ukrstiti koplja sa jednim svetskim timom.Nema sta da se dalje prica Sve je jasno.

Filip

pre 16 godina

Ja sam za da pogadjamo tacan rezultat.
Ja cenim 4:1

P.S. Ko pogodi tacan rezultat potpisuje ugovor sa Partizanom, kao veliko pojacanje.Djukic ce za njega reci "igrac sa vizijom" ,bas nam je takav trebao.

Zoran

pre 16 godina

Navijam za Partizan i ne ostavljam cesto komentare u vestima gde se pominje Zvezda, kada to i uradim to je onda normalan komentar bez ikakvih omalovazavanja, ovi likovi ili su neka napaljena deca ili su ostali vise godina u osnovnoj skoli vise nego sto je predvidjeno!

covek

pre 16 godina

@marrre
nije teorija, nego su prvobitni dresovi partizana bili u kombinaciji kao barseloni - ista boja (to im je i set za gostovanja)! Crno-bele dresove su kao primarne uzeli zbog rivaliteta prema zvezdi! Samo gledaj u proslost, mozda se nekada i vratis tamo. O upravi i "takozvanim vernim navijacima" Partizana "grobarima" ne zelim ni da komentarisem, mada mi je bih veoma voleo da mi neko od mladjih grobara sto "bojkotuje" objasni razlog bojkota a da to nije kradja! Sve u svemu veoma inteligentan komentar sa tvoje strane ! od prvih 8 poruka 5 su poslali navijaci zvezde......... pitam se jel prvo pitate jel partizan izgubio, ili sta je uradila zvezda??

Razanka Stip MK

pre 16 godina

Da se ne zaboravi:igrala je zvezda jos vecu utakmicu lati sa slavnim Liberecom lani i to ne jednu nego dve utakice za istoriju sa velikog Triskovicem na celo.

Dimitrijevic Stevan-fossa del leoni

pre 16 godina

Nadam se pobedi partizana jer su i mnogo slabije ekipe od njih pobedjivale to cudo od ekipe zvano Inter.
U Milanu postoji jedan malo jaci tim CAMPIONE DEL EUROPA,koji je danas poceo pripreme,sa ciljem da se odbrani trofej iz Atine,kako god da bude per sempre forza acm!!!

Shonesy

pre 16 godina

Bice zanimljivo..I sada protiv Intera, i uospte ove sezone..Partizan sa slabom i neuigranom odbranom, ali sa zato odlicnim ostalim delom tima, svakom protivniku moze dobro da parira..Bice zanimljivo..

marrre

pre 16 godina

P HA HA HA HA !!!
P HA HA HA HA !!!
P HA HA HA HA !!!

Hehe..A joj kakva je ovo sprdnja od tima,od igraca,od trenera,od predsednika,od stadiona,od rukovodstva,od navijaca...
Pa ,slusaj molim te,"partizan ide na pobedu,nema prijateljskih utakmica.." !!??
Pa njima je trener Zvezdas?!
Pa njihovi navijaci su oni sto furaju fazon "saopstenja na prvom mestu"!?
Pa njihov stadion je stadion sa bojama suprotnih bojama kluba(postoji kao neka teorija,ljubicasta im je boja,a svi se kao kunu u crno-belo?!)!?
...a dokle da nabrajam sad,gde je samo uprava,pa istorija zasnovana na trofejima 90-tih pod dirientskom palicom cika Zeke..!?
I jos nesto za kraj..
P HA HA HA !!!

Zoran

pre 16 godina

Navijam za Partizan i ne ostavljam cesto komentare u vestima gde se pominje Zvezda, kada to i uradim to je onda normalan komentar bez ikakvih omalovazavanja, ovi likovi ili su neka napaljena deca ili su ostali vise godina u osnovnoj skoli vise nego sto je predvidjeno!

Max

pre 16 godina

Ovi zvezdasi su mnogo zavidni sto Partizan ima priliku da igra protiv ovog sjajnog tima.Dok oni igraju protiv svetskih poznatih klubova kao Nafta i Svandorf Partizan ce ukrstiti koplja sa jednim svetskim timom.Nema sta da se dalje prica Sve je jasno.

Vlada

pre 16 godina

@ Neshko:
(poslao čovek komentar 24. jula 08:29)

Hej, hajde nemoj majke ti nešto previše ti da misliš - ne ide ti čoveče! U moru nebuloza koje si napisao, ipak je "najjača" sledeća:

"I da se zna konacno za sva vremena prvu LS u Srbiji igrala je ZVEZDA u sezoni 1992/93. Cetri grupe po cetri tima .To je bila prva LS, ali je ime LS dobila u sledecoj sezoni..."

HA, HA, HA...E moj "ganferu žlezdani"...ne vredi ti ovde nikakvo falsifikovanje istorije...mada, u pravu si sa navođenjem godine - ZAISTA SE U SEZONI 1992/93 IGRALA PRVA LIGA ŠAMPIONA! U FINALU IGRALI MARSEJ I MILAN I DOBIO MARSEJ!
A "problem" je kod tebe što si ti mislio na sezonu ranije (1991/92), što si nju "krstio" kao 1. sezonu LŠ...malo morgen ganferu, znamo mi da bi vi rado hteli i na ovom mestu da falsifikujete ali...ne ide, baš kao što ne ide već decenijama to da uđete u tu LŠ...jbg, ona bezobrazna UEFA i dalje tvrdi kako se njena LŠ igra od sezone 1992/93... :)))

Ali, imaš ti još bisera koje treba istaknuti, poput ovog:

"I Zvezda je u poslednje vreme izvlacila u
kvalifikacijama ekipe koje su kasnije ili osvajale LS ili su bile finalisti ( Milan, Leverkuzen ). A Partizan je dobio koga? Djurgarden ( nezvanicno kupljena utakmica ) i Njukastl ! Jedan od kako ga ostrvski mediji nazvase "TRULEZI" kolevke fudbala..."

Taj "trulež" od Njukasla je posle došao "samo" do 1/2-finala Kupa UEFA, baš su "trulež" bili...
U grupi smo igrali sa Realom, Portom i Marsejom. Porto je potom "samo" osvojio LŠ, Marsej je "samo" igrao u finalu Kupa UEFA, tako da je jedini "bedak od ekipe-protivnika u grupi" ostao "tamo neki" Real Madrid (ali ne bilo koji već onaj sa Bekamom, Karlosom, Figom, Ronaldom, Zidanom, Raulom, Kasiljasom i još ponekim bezveznjakovićem)...
Sezonu kasnije smo imali nešto što vi ne znate šta znači, i to tako već decenijama - ZIMOVANJE U EVROPI. A da, ispali smo od CSKA iz Moskve koji je posle "samo" osvojio taj Kup UEFA, onako slučajno pobedio Sportinga u finalu...u Lisabonu, na njegovom stadionu!!! "Trulež" od ekipe bio i taj CSKA...

Ali, ti si ipak neprevaziđen u svojim nebulozama i ja sam sad pronašao još jedan tvoj biser koji preti da ugrozi sve prethodne:

"I kao slag tortu u "EVROPU" saljemo amaterske ekipe ( Banat,Bezanija i sl. ) koje nas izbrukaju i izgube ono malo poena koje veciti sakupe sa teskom mukom..."

PA POBOGU ČOVEČE, PA KAKO NISI I "ŽLEZDANU" SVRSTAO U TE SRPSKE "POLUEKIPE"??? PA O ČEMU TI PRIČAŠ, KAKVO ODVAJANJE VEČITIH NA JEDNU STRANU KAD SAMO PARTIZAN OSVAJA BODOVE ZA SRBIJU!!! VIŠE JE PARTIZAN OSVOJIO BODOVA ZA SRBIJU U POSLEDNJIH 5 GODINA NEGO TVOJA "ŽLEZDANA" I SVI OSTALI NAŠI TIMOVI...SVI OSTALI ZAJEDNO!!!

I da ti kažem na kraju još nešto: Mi ćemo ubuduće ZAISTA imati lakše protivnike u Evropi nego vi, uverićeš se u to već u 1. kolu Kupa UEFA (ako vi dotle uopšte stignete, treba prethodno izbaciti Estonce...), ali...NEĆE TO BITI ZATO ŠTO NAS UEFA VIŠE VOLI ILI IMAMO VIŠE SREĆE OD VAS NEGO...NEGO ZATO ŠTO SMO TO ZASLUŽILI, ZASLUŽILI SMO TAKAV PRIVILEGOVAN POLOŽAJ U ŽREBU, MARLJIVO SMO SKUPLJALI POENE I IZGRADILI KLUPSKI KOEFICIJENT ITD., ITD...Jesi li ti uopšte čuo za to, znaš li šta su koeficijenti, znaš li onu podelu na "nosioce u žrebu" i na one druge? E pa vidiš, mismo NOSIOCI, stalno, uvek u kvalifikacijama...za razliku od vas koji bi već u 1. kolu Kupa UEFA bili "oni drugi"...znaš, danas nam je koeficijent SKORO DUPLO JAČI OD VAŠEG...

Sorry svima ostalima na ovom mom romanu ali...neko zaista vapi za tim da bude naučen pameti...NAPRED PARTIZAN!

Razanka Stip MK

pre 16 godina

Da se ne zaboravi:igrala je zvezda jos vecu utakmicu lati sa slavnim Liberecom lani i to ne jednu nego dve utakice za istoriju sa velikog Triskovicem na celo.

marrre

pre 16 godina

P HA HA HA HA !!!
P HA HA HA HA !!!
P HA HA HA HA !!!

Hehe..A joj kakva je ovo sprdnja od tima,od igraca,od trenera,od predsednika,od stadiona,od rukovodstva,od navijaca...
Pa ,slusaj molim te,"partizan ide na pobedu,nema prijateljskih utakmica.." !!??
Pa njima je trener Zvezdas?!
Pa njihovi navijaci su oni sto furaju fazon "saopstenja na prvom mestu"!?
Pa njihov stadion je stadion sa bojama suprotnih bojama kluba(postoji kao neka teorija,ljubicasta im je boja,a svi se kao kunu u crno-belo?!)!?
...a dokle da nabrajam sad,gde je samo uprava,pa istorija zasnovana na trofejima 90-tih pod dirientskom palicom cika Zeke..!?
I jos nesto za kraj..
P HA HA HA !!!

Djuka care

pre 16 godina

@ marrre

Brate brinem se za tebe, ocigledno si puko od zavisti sto Partizan igra sa Interom.
Sto se ostalih Zvezdasa tice, da li je moguce da ste sad poceli da omalovazavate Inter?!
HA-HA-HA!

Vecina ljudi se seca da je Pixi pre godinu (ili nesto vise ) reklamirao na sva usta da pokusava da ugovori prijateljski mec sa Interom, pa se na kraju ucutao, kad su ga izigrali.

Pa nece valjda Inter da zove Zvezdu, da igra sa njom? Pa Inter se ozbiljno sprema za LS, zato je i zvao Partizan.
Ionako Evropa od srpskih klubova zadnjih godina zna samo Partizan.
Sto se rezultata tekme tice apsolutno mi nije bitan, samo neka nasi igraci imaju pravi pristup.
OOO PARTIZANE VOLIMO TE SRCEM SVIM…

covek

pre 16 godina

@marrre
nije teorija, nego su prvobitni dresovi partizana bili u kombinaciji kao barseloni - ista boja (to im je i set za gostovanja)! Crno-bele dresove su kao primarne uzeli zbog rivaliteta prema zvezdi! Samo gledaj u proslost, mozda se nekada i vratis tamo. O upravi i "takozvanim vernim navijacima" Partizana "grobarima" ne zelim ni da komentarisem, mada mi je bih veoma voleo da mi neko od mladjih grobara sto "bojkotuje" objasni razlog bojkota a da to nije kradja! Sve u svemu veoma inteligentan komentar sa tvoje strane ! od prvih 8 poruka 5 su poslali navijaci zvezde......... pitam se jel prvo pitate jel partizan izgubio, ili sta je uradila zvezda??

VIKTOR IGO

pre 16 godina

@Bolesnici, derista, skalamerijo, JADNICI,

Ima nesto sto cini razliku izmedju dobrog zezanja i ovoga sto pojedinci ovde plasiraju. Moram ih nazvati JADNICIMA, jer mi izgledaju tako i dozivljavam ih(a i svi ljudi koji bi da ovde procitaju ukusnu salu ili dobvro zapazanje ili kvalitetnu borbu misljenja) tako.
Ako su mladi(pisci mrznje i zavisti) treba da se zamisle nad znacenjem ove reci, a ako su matori ionako im je zivot prosao u jadu i bedi sa ovakvom svesti.
Partizan ide da odigra jednu prijateljsku utakmicu i da proveri koliko moze protiv jedne dosta jake Evropske ekipe.
Nije inter, vec odavno, sam vrh evro fudbala, ali je u kategoriji jakih ekipa i dobro ce doci provera mogucnosti i kvaliteta pojacanja i novajlija.
Tu proveru ne mozes izvesti protiv slabih ekipa kod nas, a i vi koji se ovde javljate, jako dobro znate da se u Evropi do ovih godina nikom niste mogli suprostaviti te bi i za vas bi bila dobra jedna provera ovih pojacanja, pre nego dodju zvanicne utakmice kvalifikacija za LS.
Brinite i mislite u tom pravcu svi JADNICI.
Necu da prebrojavam, ali sami ocenite odakle su jadniji i gde ih je vise.

Crveno-bela zabluda

pre 16 godina

Stvarno mi je dosta ovih B92 sportskih komentara. Pa vi se u redakciji ponaste kao urednici CZ revije. KO ne veruje neka procita sve komentare u vezi Prtizana: Te Partizan na posmatranju, te komentari sa utakmice u Mostaru kada ste komentarisali nasu igru kao da smo mi izgubili sa 6:1. Evo sada ovaj komentar: Partizan igra, PO NJIMA....Ko su oni ?(Partizan). a mi smo CZ. Sve najgore o Partizanu, apostrofirate probleme, a lepe ne pominjete. Kad se samo setim, sva saopstenja tzv Grobara odmah prenesete, svaki komentar o Upravi je maliciozan i mnostvo toga jos. Pa tako ne rade profesionalne novine, Zvezdina revija da vam zavidi.Inace, B 92 mi je drag, osim sportske redakcije.

Пеђа

pre 16 godina

@covek
Нису дресови Партизана промењени у црно-белу боју због ривалитета према Звезди већ због тога што је Туђман тако одлучио да би личили на Јувентус! Чисто да знате ко је заслужан за вашу црно-белу боју. А првобитна комбинација је била пресликана не од Барселоне већ од братског вам војног клуба из Москве - ЦСКА.
Свака птица своме јату лети.

pun

pre 16 godina

previše glupih komentara na ovoj temi, pogotovo od iskompleksiranih komšija od kojih većina u glavi još uvek ne uspeva da prihvati činjenicu da je 1991. davno prošla i da za zvezdu danas malo ko zna i da rupa nije nikakva 'neosvojiva tvrđava'...

...ili možda igračima Zenita, Libereca i ostalih to niko nije rekao?
Što se tiče prijateljske utakmice sa Interom, ti pripremni mečevi nisu baš pravi pokazatelj forme (ma šta Đukić pričao o pristupu utakmici) tako da ne treba biti euforičan u slučaju pobede Partizana, kao što ne treba ni dramiti u slučaju poraza...

Filip

pre 16 godina

Ja sam za da pogadjamo tacan rezultat.
Ja cenim 4:1

P.S. Ko pogodi tacan rezultat potpisuje ugovor sa Partizanom, kao veliko pojacanje.Djukic ce za njega reci "igrac sa vizijom" ,bas nam je takav trebao.

Shonesy

pre 16 godina

Bice zanimljivo..I sada protiv Intera, i uospte ove sezone..Partizan sa slabom i neuigranom odbranom, ali sa zato odlicnim ostalim delom tima, svakom protivniku moze dobro da parira..Bice zanimljivo..

PONOSNA SUMADIJA

pre 16 godina

@Neshko

Kad se igra sa inostranim klubovima, a pogotovu sad kad je vezano sa osvajanjem bodova za nacionalni koeficijent, uopste mi ne pada na pamet da pravim bilo kakvu atmosveru destrikcije.
No ovde ima onih kojima je zaista potrtebno posmatranje, mnogo preciznije nego UEFA sto radi Partizanu, kako bi utvrdili i oni sami sto su i gde su. Ti si jedan od likova koji se pokusao zamaskirati u odecu nacionalnog pa onda osini(pod tim pokricem), nekontrolisanu erupciju izmisljotinja i prkosa bez pokrica. Pisi sa pokricem i niko te nece dirati. Napadni Partizan kad urade nesto sto ne valje i ja cu ti se pridruziti. No nemoj da lazes i prosipas se za ono sto ne pokazes ni u tekstu od nekoliko recenica. I ne izvinjavaj se za prekrsaje. Pravi ljui ih ne prave.
Posto hoces istoriju, ali ti ne ide, iako je lak predmet i za osrednje iteligentne, evo ti domaci zdartak:

1. Proveri ko je iz bivse zemlje prvi ucesnik KES.
2. Proveri ko je iz bivse zemlje prvi finalista KES.
3. Proveri koliko ste kasnili sa vlastitim stadionom(isto koliko i sa finalom KES).
4. Proveri koliko vam je trebalo godina da stignete do finala KES.
5. Proveri ko je prvi ucesnik LS od kako se ona igra(nemoj da izmisljas, jer za ucenike koji ne znaju, a jos i lazu sledi cosak).
6. Proveri ko je prvi ucesnik lige kupa UEFA od kad se tako igra.
7. Proveri ko je na inostranoj sceni sakupio najvbise bodova za Srbiju(ovde ce da imaju sta da zakljuce oni koji se bore da dokazu ko je onaj ko doprinosi a ko samo stavra halabuku).

Kad to sve uradis fino se izvini sto nas opterecujes glupostima i svojim neznanjem.
@Pedja,
zapazen si vec i ne sekiraj se. Kec kao vrata. Sedi dole i nauci.

@ ...za ostale radi izbegavanja zabluda,

Partizan je promenio dresove nakon turnira u Juznoj Americi(kad su i za njih delovali kao carobnjaci) na kome je ucestvovao i Juventus. Franjo Tudjman sa tim nema nikakve veze. Ima veze Bobek, jer je podrzao ideju, a posto je bio jedan od najboljih igraca sveta toga vremena ona je i prihvacena.
Ja i dalje vise volim one rezervne(kao Barcelonine) i odusevljava me da novi stadion bude u tim bojam. Ipak cu se sloziti sa onim sto vecina Grobara podrzi. Sklad je uvek sa vecinom bolji i cvrsci, nego naturanje manjinskog ukusa.

Vlada

pre 16 godina

Utakmicu večeras prenosi RAI DUE, ali što je mnogima u Srbiji još bitnije - prenosi je i TV AVALA!!! Sinoć kasno sam na TV AVALA video najavni spot...
Istina, na kablovskoj u Beogradu imamo i RAI DUE ali baš zato što Avala takođe prenosi, mislim da će na Rai Due biti "zamračeno"...To naravno ne važi za one koji koriste satelit - oni mogu da biraju gde će da gledaju tekmu...
ŠTO SE TIČE LJUBOMORNIH GANFERA PREPUNIH ZAVISTI:
Crknite od muke ali...činjenica je da mi danas igramo protiv velikog Intera, a vi ćete lepo samo da sednete uz TV ekrane i da gledate i da se mučite što sve to gledate...A reč je o onom klubu (Interu) kojem ste se "čepili" da u LŠ igra protiv Valensije u vašoj rupi pa vas ljudi nisu udostojili čak ni najpristojnijeg negativnog odgovora na vaše "čepljenje"! Ignorisali su vas najstrašnije...pa se vi "čepite" i dalje...probajte kod Mančester Junajteda, možda vam kod njih upali to sa "čepljenjem", pa vi ste bre bratski klubovi, zar ne? HA, HA, HA...

Dj jA

pre 16 godina

Ko se zapravo krije iza Delija?? Ove delije kao da su hrvati, toliko mrze i omalovazavaju partizan, da imam utisak da su hrvati!!
Prijateljska utakmica nije za tako uvredljive komentare, ali dobro, ulicari ne znaju drugacije!! ;)

Inter : Partizan = Dobar fudbal (nadam se)

TOPCIDERAC

pre 16 godina

@marre,
sta ti drobis ni sam ne razumes.
U koje ti kante udaras. Pazi da ne isteras mecku koja ce te samog progutati. To biva kad se tako deluje.
Prvo ove naslove daju mediji a ne Djukic i neko iz Partizana.
Znaci daju oni koji su ostrasceni suprotnom klicom i zato i udaraju zlonamerne naslove.
Djukic je rekao da ide da igra i da se nikog ne plasi, a rezultat ce biti kakav bude i on je dobar za proveru vrednosti.
Zvezda kao klub nije stetna za Partizan, nego korisna, kao sto je i Partizan koristan za Zvezdu, ali ostrasceni novinari i komentatori drugih medija prave to sto prave i to se radi godinama, ali kad se sredi rukovodjenje Partizanom i to ce da se popravlja, jer ovi ne umeju.
PS.
Kakve veze sve ovo sto ti napisa ima sa utakmicom?
Analiziraj se molim te dok ne bude kasno.

Carapan

pre 16 godina

@Slobodan, @Bolzano
Ako zivite po paroli koju ste naveli (vezano za zvezdu, zivot i sitnice), onda je bolje da odmah izvsite samoubistvo, jer j...s zivot u kome je glavna stvar zvezda.

Inace, TV prenos ide na TV AVALA od 20.45. Za zlezdase, to je termin kada se standardno igraju utakmice Lige Sampiona, ali to takmicenje i vi nemate dodirnih tacaka.

grobar67

pre 16 godina

Pojedini navijaci rivalskog kluba me prosto odusevljavaju vec jedno duze vreme na ovim komentarima,prosto da se covek samo smeje i smeje..Ma vazno je samo da se Partizan napada, omalovazava, diskredituje...i to se radi unazad skoro 2 decenije.Nije vazna ni cinjenica da se crno-bele boje nose od turneje po Italiji 1958.godine niti da je Tudjman predsednik SD(tacnije tada predsednik sportske sekcije jna)bio sredinom 60ih godina...ma smekercine udrite po Partizanu,pljujte,izmisljajte,lecite komplekse.Vreme prolazi ali budalastine ostaju...

Crno belima veceras sve najbolje i ubedjen sam da se nece obrukati, sta vise....

Dejan Delije Sever

pre 16 godina

@MAX Nije mi jasno ocemu ti pricas,i ja navijam za Inter,i jeste svetski klub,ali pogledaj ko je igrao i ko i dan danas igra u tom svetskom klubu....Pancev,Jugovic,Mihajlovic,Stankovic...I tako...Naravno da je svetski klub cim nema grobara u njemu...

Partizanovac Za

pre 16 godina

Freddy mucni ti glavom, pa Partizan je 2003 igrao LS a zvezda nije vec 20 godina. I jer si se zapitao zasto kad sude sudije Tanovic ili Jeknic na derbijima, zasto Partizanovi igraci skoro uvek dobiju crveni karton ili se svira penal za zvezdu.
Razmisli.

chinjenice bole komsinicu

pre 16 godina

(Пеђа, 24. jul 2007 02:59)

prestani da shirish lazne informacije,tudjman nikad nije bio predsednik partizana.brini se o tome ko ti je osnovao taj nesrecni klub- SLOBODAN PENEZIC KRCUN,najveci Srboubica posle '45.I jos nesto bih pitao komsinicu : na cijem ste vi to stadionu morali da igrate kao domacini, od 1945 do 1970? ne secate se? gani beskucnici.....

Partizanovac Za

pre 16 godina

Freddy dal se secas kad je Zvezda zadnji put osvojila prvenstvo u kosarci, ako ne znas ja cu da ti kazem to je bilo dok su zvezdini kosarkasi igrali kosarku u opancima na Kalemegdanu
A partizan je osvojio EvroLigu 1992 i nastavio sa titulama, Partizan je osavremenio kosarku.

Partizanovac Za

pre 16 godina

Ljudi, videce se sve veceras.

Pozdrav za navijace Partizana i
navijajte i verujte u pobedu.

A to za atalantu i za porto to su obicne nebuloze kad Zvezdin igrac bude bio Direktor Real Madrida i kad svezdin trener bude bio jedan od najcenjenijih trenera u Spaniji, onda cu da kazem da je Zvezda evropski klub.

Abraham

pre 16 godina

Nikad mi nije zasto su cigani (delije)ovoliko preoptereceni ovom ligom sampiona! Nikad nisu igrali u njoj; sta ima veze! pa toliki su baksuzi da uvek izvuku najbolje timove evrope! Mada ove godine ako izvuku SPANDORF sigurno prolaze!

ŠTA REČI

pre 16 godina

da NISAM PROČITAO tekst mislio bih da se radi o "crvenom penalu".....

P.S.jednom mi je neki gan reko šta PRVO pogleda kada oba kluba odigrata svoju utakmici?

PRVO pogledam dali je PARTIZAN IZGUBIO, a posle tek pogledam sa koliko GOLOVA je IZGUBILA ZVEZDA....

MAX

pre 16 godina

@ pedja
'jel si to ucio u petom razredu?
U septembru verovatno kreces u sesti...
Kakve gluposti.. Ne mogu da verujem da ''delije'' pricaju o istoriji klupskih boja Partizana. Pa u cemu je poenta? Glupost je neunistiva.

Munze Konza

pre 16 godina

Nije Inter izabrao Partizana zato što je najjači niti zato što je preslab, nego zato što je naš Partizan poznato evropsko ime, plus mi znamo da igramo tehnički, a ne drvodeljski fudbal, te su manje šanse da se neka od preskupih zvezdica Intera povredi.

Sa Interom imamo istoriju s početka devedesetih (0-3 u Milanu – Đurđeviću Milane, jabuko sa grane, mogao si da se proslaviš - i 1-1 u Beogradu - Loptar Mlateus i najveća bakljada na našim stadionima ikada).

Simpatizeri komšinice neka gledaju u svoje dvorište - mož da bidne da otkuda iskoči kakav Zenit ili Liberec, pa eto nevolje. A boje dresova su takve zbog prijateljstva Juventusa i Partizana s početka pedesetih u doba kada smo igrali Kup šampiona (prvu zvaničnu utakmicu igrali su Sporting iz Lisabona i Partizan). Prve boje su bile crvena i plava, kao srpska zastava, ali su komunjare to promenile. BTW Franjo je svom narodu dao državu, a vaš osnivač Leka je svoju uništio. Nemate čime da se dičite i prestanite da nam prebacujete idiotluke - u komunističkoj državi, svi klubovi su bili komunistički, inače ne bi postojali. Jedini veći klub koji je posle II svetskog rata zadržao ime je Hajduk iz Splita, i to kao zvaničan fudbalski klub komunističke vojske - svi ostali su ih promenili, kao npr. BSK ili Jugoslavija. Isticanje nekakvog "nacionalizma" je budalasto - tada ga jednostavno nije bilo na stadionima, jer bi nas tenkovima pregazili. Lično mi je oteta srpska zastava još 1987-1988. (koliko vas je tada bilo rođeno, omladinci?) pre ulaska na stadion, jer "ne sme se, igramo protiv Hrvata". I vi sad trtljate kako ste predvodili naciju u boju?! Ajte deco, polako po čašu hladne vode i na lalanje. Udarila vam vrućina u glavu. To što ste vi gledali na TV-u u emisiji “Fudbal, nogomet i ostalo” ja sam, mali moji, gledao uživo.

Srećno mome voljenom klubu večeras - neka zna da ga i dalje volim kao oči svoje! I koga bole uši za rezultat. Pravu ljubav rezultat ne zanima - nismo mi vi, Bogu milom hvala.

Partizanovac ZA

pre 16 godina

pa vi zvezdasi gledajte svoja posla , i na pripremama pobedjujte treceligase Kad Zvezdu nazivate evropskim klubom najboljim i najuspenijim lazete sami sebe, ako je Zvezda takav klub zasto onda nije uspela da udje u ligu sampiona ves 16 godina, i vecito kad izgubite utakmicu ili nesto slicno vadite se i hvalite kako ste VI pre 20 kodina osvojili LS. Moj savet vam je zaboravite proslost gledajte realnost i shvatice te da ste niko i nista kao i ostali srpski klubovi SEM PARTIZANA NARAVNO.

POZDRAV ZA SVE NAVIJACE PARTIZANA!!!! U POBEDU PROTIV INTERA...

Only PFC

pre 16 godina

Dal vam toliko bas krivo sto igramo sa Interom.
A da tu titulu,taj kup sampiona sto ste uzeli, koliko je Srba bilo tada u ekipi?

Dan

pre 16 godina

Za Grobara i Ciprijanija:

probajte da odete na ovaj sajt: http://www.soccer-live.kk.e-wro.pl/pon-pia.html
iako je na poljskom, lako ćete pronaći linkove za Web-TV prenos (ne samo Inter-Partizan, već i sve ostale utakmice danas, uključujući i Dinamo ZG). Potrebno je samo da imate Media Player, ili eventualno neki drugi od prikazanih programa (SopCast, TVU, itd.); svi su besplatni za download.
Ovaj site možete koristiti i za tenis, basket i sve ostale sportove. Prilično su ažurni i organizovani.

decurlija

pre 16 godina

Pustite zvezdinu decu da komentarisu sta hoce, koga jos zabole?! Pa sta mislite cemu je bila akcija "i ja sam zvezdas", punili decu iz OS-a kompleksima o Partizanu!

pippo

pre 16 godina

Kao i uvek, "navijaci zvezde" se vise bave time kako ce proci Partizan, nego tim za koji "navijaju". Ovo sto je pod navodnicima nije bez razloga, jer bi trebalo da nauce da se za svoj tim ne navija tako sto se mrzi drugi. Ne vidim nesto da je zvezda postigla neke uspehe na pripremama protiv Celja, Trte, Mrte i ostalih...

Showtime

pre 16 godina

Koji je igrac taj "Deki" ? To je onaj nas "proslavljeni" reprezentativac? Ja sam cuo da je on mnogo bolji biznismen nego fudbaler. Ardiano, samo da popije manje od gajbe i bice zaj++++o. Ako ga pretera, to je to. Gotovi smo!
@ Vlada, svaka cast za komentar. Ovi gani i dalje zive u SFRJ.
Napred Partizan!

Bolzano

pre 16 godina

@Znatiželjan
Bolcano je glavni grad italijanske pokrajine Alto Adige koja se nalazi na krajnjem severu zemlje.Inace ja zivim tamo ali naravno da necu ici na utakmicu jer "Zvezda je zivot a sve ostalo su sitnice".Al zato sam u cetvrtak u Bergamu.Pozdrav za sve delije!

Delija SEVER

pre 16 godina

Kada je jak Partizan onda je i jaka Zvezda , a onda ce mozda i srpski fudbal biti jaci.
Zato im zelim svaku srecu da pobede Inter ma koliko to nemoguce bilo.
Samo napred i sa srecom zeli vam Delija sa Severa.
Naravno Zvezda ce opet duplu krunu da vam uzme!!!

Neshko

pre 16 godina

Mislim strashno ,
Svi vi koji pishete ovakve "gluposti" ocigledno kao da ne zivite o Srbiji! U ovom trenutku se nezna ko je jadniji Zvezda ili Partizan! Iako sam zvezdas u srcu mislim da o nasa dva "naj" kluba dovoljno govori podatak da je Napredak Krusevac imao bolju posetu od nasih "naj" klubova. Podseticu da je Partizan , pa i Zvezda na pojedinim utakmicama kad saberu navijace nemaju koliko napredak ,Radnicki Pirot i sl. Pa ko je onda ovde "JADANIK" !!!? I da se zna konacno za sva vremena prvu LS u Srbiji igrala je ZVEZDA u sezoni 1992/93. Cetri grupe po cetri tima .To je bila prva LS, ali je ime LS dobila u sledecoj sezoni . I Zvezda je u poslednje vreme izvlacila u kvalifikacijama ekipe koje su kasnije ili osvajale LS ili su bile finalisti ( Milan, Leverkuzen ). A Partizak je dobio koga? Djurgarden ( nezvanicno kupljena utakmica ) i Njukastl ! Jedan od kako ga ostrvski mediji nazvase "TRULEZI" kolevke fudbala . Nadam se da konacno shvatate gde je Srpski klubski fudbal trenutno, i kao slag na tortu u "EVROPU" saljemo amaterske ekipe ( Banat,Bezanija i sl. ) koje nas izbrukaju i izgube ono malo poena koje veciti sakupe sa teskom mukom . Nadam se da ce ovo moje predugacko i opsirno tumacenje biti shvaceno kao dobronamerno od svih. P.S. Samo slozno mozemo da napravimo nesto. Pogle4dajte Cehe,Turke,Bugare i Rumune . Pa svi oni imaju klubove u LS svake godine , a sta su oni kao bolji od nas ? Mislite o tome !!!

MrzimGa

pre 16 godina

(Пеђа, 24. jul 2007 02:59)
E moj Pedja kada ostavljas komentar onda ostavi komentar koji nesto znaci a ne da se nalupetas gluposti sto bi babe rekle ko Maxim po diviziji.Decko ja imam mnogo godina i veliki sam Partizanovac i mogu ti reci da nemas pojma.1958 godine Partizan je u Kanu igrao na turniru u finalu protiv Juvea i pocistio ga sa 3:0.Tadasnji predsednik Juventusa odusevljen igrom Partizana dolazi u svlacionicu i poklanja igracima set crno belih dresova.U tadasnje vreme sva najkvalitetnija roba poticala je iz Italije.Odusevljeni kvalitetom dresa "made in Italy" odlucuju da ih nose na sledecoj utakmici protiv splitskog Hajduka.Tako je zazivela crno-bela boja.Inace veliki Juventus svoje je boje dobio po najstarijem fudbalskom klubu na svetu Notts County-u koji je osnovan daleke 1862 godine.U znak paznje Torinska dama je finansijski pomogla Notts County kada je klub upao u neverovatnu finansijsku krizu.
Toliko.

Srdjan Kraljevo

pre 16 godina

@Vlada

Brate,svaka cast na komentaru!Procitao sam ga u jednom dahu.Jedan od najboljih komentara na ovom sajtu ikada....Jos sednom...Kapa dole

Sve pohvale i za PONOSNU SRBIJU

Riquelme

pre 16 godina

1. Proveri ko je iz bivse zemlje prvi ucesnik KES.
2. Proveri ko je iz bivse zemlje prvi finalista KES.
3. Proveri koliko ste kasnili sa vlastitim stadionom(isto koliko i sa finalom KES).
4. Proveri koliko vam je trebalo godina da stignete do finala KES.
5. Proveri ko je prvi ucesnik LS od kako se ona igra(nemoj da izmisljas, jer za ucenike koji ne znaju, a jos i lazu sledi cosak).
6. Proveri ko je prvi ucesnik lige kupa UEFA od kad se tako igra.
7. Proveri ko je na inostranoj sceni sakupio najvbise bodova za Srbiju(ovde ce da imaju sta da zakljuce oni koji se bore da dokazu ko je onaj ko doprinosi a ko samo stavra halabuku).
(PONOSNA SUMADIJA, 24. jul 2007 14:48)

A mogu jos i da provere ko je odigrao prvi mec u istoriji KES, koja je jedina ekipa sa ovih prostora dala gol u finalu KES, koja je ekipa jedina sa ovih prostora prezimila u Evropi u zadnjih 15 godina itd.

Dimitrijevic Stevan-fossa del leoni

pre 16 godina

Nadam se pobedi partizana jer su i mnogo slabije ekipe od njih pobedjivale to cudo od ekipe zvano Inter.
U Milanu postoji jedan malo jaci tim CAMPIONE DEL EUROPA,koji je danas poceo pripreme,sa ciljem da se odbrani trofej iz Atine,kako god da bude per sempre forza acm!!!

Mile-Pazza Inter amala

pre 16 godina

Odusevljen sam zbog meca izmedju Intera i Partizana. Bice to lepa utakmica za Partizan. Nece to biti Inter u punoj snazi,formi i sastavu,ali Inter je Inter. Kod nas navijam za Partizna,ali bicu iskren-navijacu za Inter. Rezultat je ipak u drugom planu. Za Partizan je bitno da odigra dobro jer bi mu mnogo znacilo na psiholskom nivou,dok Inter moze da isproba neke igrace koji nisu
predvidjeni za prvu jedanestorku. Malo,malo pa Inter ima neke veze sa nasim timovima. Napred Partizan!
Forza Inter!!!L'Inter e per sempre!!!Io sono Interista!!!

Olartikoečea

pre 16 godina

@novinarima
Kako oni tvrde...Šta sad, Inter nije nikakav tim, a kad krene glorifikovanje Stankovića i Mihajlovića, onda se utrkujete ko će za igru Intera i njih dvojice (sada samo Dekija) dati što ulizivačkiji epitet.

DALABU

pre 16 godina

Jao kako Jovetic ima da ih po trojicu vezuje u cvor pa kicmu ce im lomiti lakse mu je protiv nih nego u ivanjici protiv Javora.

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Odlicno duel dva moja omiljena kluba, veoma slicna po tome sto cesto dozivljavaju klinicku smrt ali se uvek dizu, podbace kad je stvar sigurna a iznenade kad nema nade FORZA NERO AZZURRO BIANCHI!!!

DOVLA

pre 16 godina

Sad sam provalio o čemu se radi.Da li se sećate kada se piksi prosle godine šlihtao interu kada mu je nudio da igra na marakani e sada ga ovi naravno za***avaju što je šlihtara i nude meč Partizanu a ne Zvezdi.Piksi imaj malo dostojanstva.

Partizan Za

pre 16 godina

Ma bezveze su Buducnost i Zeta umesto trave na stadionu stoji im blato.

A da je Juventus najbolji u italiji i da su inter i milan bedaci to jeste tacno.

red star

pre 16 godina

ajde grobari sta se lozite.Ovo je prva zvanicna utakmica Intera posle priprema.Drugo ako ne znate Zvezdaje izabrala pametniji potez igra triangonal sa Atalantom i jos jednim klubom i igra prvo i trece poluvrme tako da moze da izvede i proba dva komletna tima.Italijansko prvenstvo pocinje 9 septembra i njima bas nije bitan rezultat. Ko zna sa kakvim postavama ce igrati.A vi se naostrite kao da vam je zivot u pitanju i u slucaju povoljnog rezultata sebe stavite kao pobednika kpa UEFA,ampiona Srbije i pobednika kupa.A ujutro kada se probudite ono java

DRAGAN

pre 16 godina

Veceras ce Partizan pokazati koliko je zaista spreman i koliko su vredna pojacanja koja su dovedena.S obzirom da je bilo poprilicno euforije posle pobede nad Zrinjskim koji bas po meni ne zasluzuje da se po njemu govori kakav je Partizan.Sa nestrpljenjem ocekujem vecerasnju utakmicu.

Branx

pre 16 godina

E moji Grobari, postavljate pitanje sa kim mi igramo a vi kao igrate sa Interom i to se sada prica na sav glas. A posto vas je mucenici moji ova temperatura osamutila evo vam casa hladne vode da se rashladite i polijete po glavama...: ne igrate vi sa Interom nikakvu zvanicnu utakmicu vec prijateljsku i lepo je to sto se radujete... A sada da vam objasnim da cemo mi igrati sa Interom ove godine i sa Mancesterom i sa Realom itd.. ali zvanicne utakmice i to u LS! Mucenici srpskog roda ste vi, tj bruka Srbije. Zvezda zivot je, Zvezda mi je sve, srce moje je uvek uz tebe, Zvezdo volim te!....

Djole

pre 16 godina

Odgovor marretu:U proslost necemo da gledamo jer je tu Zveda kao preteca komunizma,prema tome i sa prestankom komunizma prestaje i vladavina Zvezde,steta samo sto je komunizam trajao 50 leta.@NEUTRALAC-anti ser. futbaler@

Vule

pre 16 godina

vi partizanovci igrate sa interom, dok CZ igra sa ne toliko jakom atalantom i solidnim portom, pa kad bolje razmislite bolje da igra sa nekim ko mu je ravan a ne sa nekim ko mu nece dozvoliti da ima 30% lopte u svom posedu. iako inter nije imao srece zadnjih godina u LS, sada ce uz pomoc vas istrenirati napadace da buse golove.

Vule

pre 16 godina

@vlada e sto ne das ovaj tvoj govor b92 oni imaju onaj njihov samizdat, pa tamo pricaj gluposti kolko ti je volja samo napisi da si pisao u pijanom stanju jer sve sto si rekao je istina ali znas i sam da je zvezda jaca ekipa od partizana i da ce zvezda uvek biti bolja od grobara, a to da je partizan osvojio vise bodova od zvezde u proteklih pet godina...pihhh, veceras ce se pokazati partizan protiv inter koji je jednak sa realom ili portom (skim igra crvena zvezda) ili marsejom.

juve podgorica

pre 16 godina

@ DrUnder i Pedja-svaka cast na komentarima.Jadni su i Inter i Partizan,ovi prvi zato sto titulu mogu da osvoje jedino kad nema Juventusa,ovi drugi stalno pokusavaju da ih kopiraju kao sto to radi vecina malih italijanskih klubova(Udineze,Askoli,Sijena...)Pozdrav za DrUndera,navijamo za isti tim,a mislim da sam ti vidio sliku na netu(pisalo je da imas 19 god)FORZA JUVE,JUVE CAMPIONE!!!

listopad

pre 16 godina

ccc
ej tupadzije pa ovo je utakmica bez ikakvog takmicarskog znacaja
al' ocigledno da kod nas ima previse iskompleksiranih ljudi, ajd u zdravlje

v.i.p. srbin

pre 16 godina

Mislim da je Partizan sad izuzetno jak.To dokazuje furiozna igra i rezultat protiv Zrinjskog na NJIHOVOM terenu od 6:1.Steta je sto nema sanse da se bori u ligi sampiona(u kojoj su jedino oni igrali iz Srbije)jer bi tamo drhtali mnogo veci klubovi od Intera.Ali to je,znamo svi,zbog namestanja u nasoj ligi i dosudjivanja nebrojenih penala favorizovanoj Zvezdi,i sada ce srpski fudbal zbog toga ispastati.
Savet svim kladionicarima koji se odlicno razumeju u fudbal,a ovde ih hvala Bogu ima jako puno:singl na Partizan sa sto vise para(ne dozvolite da vas neko drugi proda)

Kazujosi Funaki

pre 16 godina

Mozda ce prenosa biti na nekom feedu na satelitu ali mora se imati motor za to. Ako pronadjem nesto javi cu. Voleo bih i ja to da odgledam.

Dragan Dzajic

pre 16 godina

"Partizan ce ici na pobedu protiv intera"

XEXEXE, pa Inter ce da ih pocepa ko ganci foliju od snikersa hihihi.

Naravno, ja zelim svu srecu partizanu protiv italijana, iako sam delija.
Naravno, zelim i Zvezdi da pobedi Porto i Atalantu.

Freddy Kruger

pre 16 godina

@pun

Za tvoju informaciju , u evropi se vise znaju zvezdu nego partizan. Zasto ? Da si mucnuo glavom shvatio bi da se pred svako finale Lige sampiona spominju i SVI osvajaci LS ukljucujuci i ZVEZDU... A na trofeju pisu SVI OSVAJACI takodje je medju njima i CRVENA ZVEZDA ... Tako da kad : Dida , inzagi , gatuzo i cela kompanija milana pogleda trovej i pocne da cita imena klubova procitace i RED STAR BELGRADE .... Dok je partizan "SAMO" igrao LS .... I koliko cujem inter ispalio grobare .. HAHA

Coa

pre 16 godina

xaxaxa e sad ce da vidite kako je bilo Zrinjskom... xaxa Ibrahimovic, Adriano, i Suazo... a iza Deki... sta vise reci... Bolje odustanite od te tekme dok jos ima vremena, A sto se tice vaseg napada onaj vas Moreira dos santos no titulos(nije osvojio ni jednu titulu u karijeri) xaxaxa koma....

Deki je car

pre 16 godina

Ko ne veruje nek pogleda Transfermrkt.de
Dejan stankovic je nas najvredniji igrac 24.5
Niko nema vrednost preko 15 miliona sem njega.

Zivko

pre 16 godina

@ Vlada ( komentar 76 ):
Smiri se covece, polako, sta si se upalio? Trebace ti zivci za ubuduce! Znas i sam sta je bilo proletos: tri poraza zaredom, dva Zvezdina trofeja na vasem stadionu itd.
A sto se tice Intera, to priznajem: jedan od najvecih ( a mozda i najveci! ) uspeha vaseg fudbalskog kluba je to sto uopste igrate sa njima!!!!!!
PS> A za Franju je ipak tacno! Bio je vas predsednik!

Marko Grobar CG

pre 16 godina

Marre mozes da brbljas sta god hoces , ali zna se ko je PARTIZAN, i ko su ,,GROBARI'' , i ko je MIROSLAV DJUKIC! Zna li se mozda ko je Bosko Djurovski ?

Ja

pre 16 godina

@covek
Crno-bele dresove je predlozio kao resenje tadasnji predsednik kluba, ali u istoriji Partizana nije zapisano ko je on bio. Izgubili su taj deo papirologije. Vi se sami setite ko je to bio. Kazu da su mu BBB palili lozu i da su kao znak protesta oblacili crno-bele dresove.
Nego sto se tice Intera. Pa i Partizan je poslednju utakmicu priprema igrao sa onim a sto su bili tako dobri da ih je dobio sa 15 golovi. Vazna je pobeda u poslednjoj utakmici priprema.

steta

pre 16 godina

Sta da kazem
Gledao sam utakmicu na rai duo
Tek sada mi je krivo sto nam sledi izbacivanje iz Evrope :(
Fantasticne smo igrace doveli...Zuka odlican, Moreira fantastican, Diara opasno dobar, Sikimic fenomenalan

Al sta da se radi :(

Partizanovac Za

pre 16 godina

Ljudi ne ocajavajte. Partizan nece biti izbacen iz kupa UEFA bice novcano kaznjen, i to vrlo mnogo, i dobice opomenu. I to je sve.

marrre

pre 16 godina

P HA HA HA HA !!!
P HA HA HA HA !!!
P HA HA HA HA !!!

Hehe..A joj kakva je ovo sprdnja od tima,od igraca,od trenera,od predsednika,od stadiona,od rukovodstva,od navijaca...
Pa ,slusaj molim te,"partizan ide na pobedu,nema prijateljskih utakmica.." !!??
Pa njima je trener Zvezdas?!
Pa njihovi navijaci su oni sto furaju fazon "saopstenja na prvom mestu"!?
Pa njihov stadion je stadion sa bojama suprotnih bojama kluba(postoji kao neka teorija,ljubicasta im je boja,a svi se kao kunu u crno-belo?!)!?
...a dokle da nabrajam sad,gde je samo uprava,pa istorija zasnovana na trofejima 90-tih pod dirientskom palicom cika Zeke..!?
I jos nesto za kraj..
P HA HA HA !!!

Dejan Delije Sever

pre 16 godina

@MAX Nije mi jasno ocemu ti pricas,i ja navijam za Inter,i jeste svetski klub,ali pogledaj ko je igrao i ko i dan danas igra u tom svetskom klubu....Pancev,Jugovic,Mihajlovic,Stankovic...I tako...Naravno da je svetski klub cim nema grobara u njemu...

Filip

pre 16 godina

Ja sam za da pogadjamo tacan rezultat.
Ja cenim 4:1

P.S. Ko pogodi tacan rezultat potpisuje ugovor sa Partizanom, kao veliko pojacanje.Djukic ce za njega reci "igrac sa vizijom" ,bas nam je takav trebao.

Bolzano

pre 16 godina

@Znatiželjan
Bolcano je glavni grad italijanske pokrajine Alto Adige koja se nalazi na krajnjem severu zemlje.Inace ja zivim tamo ali naravno da necu ici na utakmicu jer "Zvezda je zivot a sve ostalo su sitnice".Al zato sam u cetvrtak u Bergamu.Pozdrav za sve delije!

Пеђа

pre 16 godina

@covek
Нису дресови Партизана промењени у црно-белу боју због ривалитета према Звезди већ због тога што је Туђман тако одлучио да би личили на Јувентус! Чисто да знате ко је заслужан за вашу црно-белу боју. А првобитна комбинација је била пресликана не од Барселоне већ од братског вам војног клуба из Москве - ЦСКА.
Свака птица своме јату лети.

Max

pre 16 godina

Ovi zvezdasi su mnogo zavidni sto Partizan ima priliku da igra protiv ovog sjajnog tima.Dok oni igraju protiv svetskih poznatih klubova kao Nafta i Svandorf Partizan ce ukrstiti koplja sa jednim svetskim timom.Nema sta da se dalje prica Sve je jasno.

covek

pre 16 godina

@marrre
nije teorija, nego su prvobitni dresovi partizana bili u kombinaciji kao barseloni - ista boja (to im je i set za gostovanja)! Crno-bele dresove su kao primarne uzeli zbog rivaliteta prema zvezdi! Samo gledaj u proslost, mozda se nekada i vratis tamo. O upravi i "takozvanim vernim navijacima" Partizana "grobarima" ne zelim ni da komentarisem, mada mi je bih veoma voleo da mi neko od mladjih grobara sto "bojkotuje" objasni razlog bojkota a da to nije kradja! Sve u svemu veoma inteligentan komentar sa tvoje strane ! od prvih 8 poruka 5 su poslali navijaci zvezde......... pitam se jel prvo pitate jel partizan izgubio, ili sta je uradila zvezda??

Razanka Stip MK

pre 16 godina

Da se ne zaboravi:igrala je zvezda jos vecu utakmicu lati sa slavnim Liberecom lani i to ne jednu nego dve utakice za istoriju sa velikog Triskovicem na celo.

Dimitrijevic Stevan-fossa del leoni

pre 16 godina

Nadam se pobedi partizana jer su i mnogo slabije ekipe od njih pobedjivale to cudo od ekipe zvano Inter.
U Milanu postoji jedan malo jaci tim CAMPIONE DEL EUROPA,koji je danas poceo pripreme,sa ciljem da se odbrani trofej iz Atine,kako god da bude per sempre forza acm!!!

Djuka care

pre 16 godina

@ marrre

Brate brinem se za tebe, ocigledno si puko od zavisti sto Partizan igra sa Interom.
Sto se ostalih Zvezdasa tice, da li je moguce da ste sad poceli da omalovazavate Inter?!
HA-HA-HA!

Vecina ljudi se seca da je Pixi pre godinu (ili nesto vise ) reklamirao na sva usta da pokusava da ugovori prijateljski mec sa Interom, pa se na kraju ucutao, kad su ga izigrali.

Pa nece valjda Inter da zove Zvezdu, da igra sa njom? Pa Inter se ozbiljno sprema za LS, zato je i zvao Partizan.
Ionako Evropa od srpskih klubova zadnjih godina zna samo Partizan.
Sto se rezultata tekme tice apsolutno mi nije bitan, samo neka nasi igraci imaju pravi pristup.
OOO PARTIZANE VOLIMO TE SRCEM SVIM…

Freddy Kruger

pre 16 godina

@pun

Za tvoju informaciju , u evropi se vise znaju zvezdu nego partizan. Zasto ? Da si mucnuo glavom shvatio bi da se pred svako finale Lige sampiona spominju i SVI osvajaci LS ukljucujuci i ZVEZDU... A na trofeju pisu SVI OSVAJACI takodje je medju njima i CRVENA ZVEZDA ... Tako da kad : Dida , inzagi , gatuzo i cela kompanija milana pogleda trovej i pocne da cita imena klubova procitace i RED STAR BELGRADE .... Dok je partizan "SAMO" igrao LS .... I koliko cujem inter ispalio grobare .. HAHA

Vlada

pre 16 godina

@ Neshko:
(poslao čovek komentar 24. jula 08:29)

Hej, hajde nemoj majke ti nešto previše ti da misliš - ne ide ti čoveče! U moru nebuloza koje si napisao, ipak je "najjača" sledeća:

"I da se zna konacno za sva vremena prvu LS u Srbiji igrala je ZVEZDA u sezoni 1992/93. Cetri grupe po cetri tima .To je bila prva LS, ali je ime LS dobila u sledecoj sezoni..."

HA, HA, HA...E moj "ganferu žlezdani"...ne vredi ti ovde nikakvo falsifikovanje istorije...mada, u pravu si sa navođenjem godine - ZAISTA SE U SEZONI 1992/93 IGRALA PRVA LIGA ŠAMPIONA! U FINALU IGRALI MARSEJ I MILAN I DOBIO MARSEJ!
A "problem" je kod tebe što si ti mislio na sezonu ranije (1991/92), što si nju "krstio" kao 1. sezonu LŠ...malo morgen ganferu, znamo mi da bi vi rado hteli i na ovom mestu da falsifikujete ali...ne ide, baš kao što ne ide već decenijama to da uđete u tu LŠ...jbg, ona bezobrazna UEFA i dalje tvrdi kako se njena LŠ igra od sezone 1992/93... :)))

Ali, imaš ti još bisera koje treba istaknuti, poput ovog:

"I Zvezda je u poslednje vreme izvlacila u
kvalifikacijama ekipe koje su kasnije ili osvajale LS ili su bile finalisti ( Milan, Leverkuzen ). A Partizan je dobio koga? Djurgarden ( nezvanicno kupljena utakmica ) i Njukastl ! Jedan od kako ga ostrvski mediji nazvase "TRULEZI" kolevke fudbala..."

Taj "trulež" od Njukasla je posle došao "samo" do 1/2-finala Kupa UEFA, baš su "trulež" bili...
U grupi smo igrali sa Realom, Portom i Marsejom. Porto je potom "samo" osvojio LŠ, Marsej je "samo" igrao u finalu Kupa UEFA, tako da je jedini "bedak od ekipe-protivnika u grupi" ostao "tamo neki" Real Madrid (ali ne bilo koji već onaj sa Bekamom, Karlosom, Figom, Ronaldom, Zidanom, Raulom, Kasiljasom i još ponekim bezveznjakovićem)...
Sezonu kasnije smo imali nešto što vi ne znate šta znači, i to tako već decenijama - ZIMOVANJE U EVROPI. A da, ispali smo od CSKA iz Moskve koji je posle "samo" osvojio taj Kup UEFA, onako slučajno pobedio Sportinga u finalu...u Lisabonu, na njegovom stadionu!!! "Trulež" od ekipe bio i taj CSKA...

Ali, ti si ipak neprevaziđen u svojim nebulozama i ja sam sad pronašao još jedan tvoj biser koji preti da ugrozi sve prethodne:

"I kao slag tortu u "EVROPU" saljemo amaterske ekipe ( Banat,Bezanija i sl. ) koje nas izbrukaju i izgube ono malo poena koje veciti sakupe sa teskom mukom..."

PA POBOGU ČOVEČE, PA KAKO NISI I "ŽLEZDANU" SVRSTAO U TE SRPSKE "POLUEKIPE"??? PA O ČEMU TI PRIČAŠ, KAKVO ODVAJANJE VEČITIH NA JEDNU STRANU KAD SAMO PARTIZAN OSVAJA BODOVE ZA SRBIJU!!! VIŠE JE PARTIZAN OSVOJIO BODOVA ZA SRBIJU U POSLEDNJIH 5 GODINA NEGO TVOJA "ŽLEZDANA" I SVI OSTALI NAŠI TIMOVI...SVI OSTALI ZAJEDNO!!!

I da ti kažem na kraju još nešto: Mi ćemo ubuduće ZAISTA imati lakše protivnike u Evropi nego vi, uverićeš se u to već u 1. kolu Kupa UEFA (ako vi dotle uopšte stignete, treba prethodno izbaciti Estonce...), ali...NEĆE TO BITI ZATO ŠTO NAS UEFA VIŠE VOLI ILI IMAMO VIŠE SREĆE OD VAS NEGO...NEGO ZATO ŠTO SMO TO ZASLUŽILI, ZASLUŽILI SMO TAKAV PRIVILEGOVAN POLOŽAJ U ŽREBU, MARLJIVO SMO SKUPLJALI POENE I IZGRADILI KLUPSKI KOEFICIJENT ITD., ITD...Jesi li ti uopšte čuo za to, znaš li šta su koeficijenti, znaš li onu podelu na "nosioce u žrebu" i na one druge? E pa vidiš, mismo NOSIOCI, stalno, uvek u kvalifikacijama...za razliku od vas koji bi već u 1. kolu Kupa UEFA bili "oni drugi"...znaš, danas nam je koeficijent SKORO DUPLO JAČI OD VAŠEG...

Sorry svima ostalima na ovom mom romanu ali...neko zaista vapi za tim da bude naučen pameti...NAPRED PARTIZAN!

Vule

pre 16 godina

@vlada e sto ne das ovaj tvoj govor b92 oni imaju onaj njihov samizdat, pa tamo pricaj gluposti kolko ti je volja samo napisi da si pisao u pijanom stanju jer sve sto si rekao je istina ali znas i sam da je zvezda jaca ekipa od partizana i da ce zvezda uvek biti bolja od grobara, a to da je partizan osvojio vise bodova od zvezde u proteklih pet godina...pihhh, veceras ce se pokazati partizan protiv inter koji je jednak sa realom ili portom (skim igra crvena zvezda) ili marsejom.

Zoran

pre 16 godina

Navijam za Partizan i ne ostavljam cesto komentare u vestima gde se pominje Zvezda, kada to i uradim to je onda normalan komentar bez ikakvih omalovazavanja, ovi likovi ili su neka napaljena deca ili su ostali vise godina u osnovnoj skoli vise nego sto je predvidjeno!

Mile-Pazza Inter amala

pre 16 godina

Odusevljen sam zbog meca izmedju Intera i Partizana. Bice to lepa utakmica za Partizan. Nece to biti Inter u punoj snazi,formi i sastavu,ali Inter je Inter. Kod nas navijam za Partizna,ali bicu iskren-navijacu za Inter. Rezultat je ipak u drugom planu. Za Partizan je bitno da odigra dobro jer bi mu mnogo znacilo na psiholskom nivou,dok Inter moze da isproba neke igrace koji nisu
predvidjeni za prvu jedanestorku. Malo,malo pa Inter ima neke veze sa nasim timovima. Napred Partizan!
Forza Inter!!!L'Inter e per sempre!!!Io sono Interista!!!

Shonesy

pre 16 godina

Bice zanimljivo..I sada protiv Intera, i uospte ove sezone..Partizan sa slabom i neuigranom odbranom, ali sa zato odlicnim ostalim delom tima, svakom protivniku moze dobro da parira..Bice zanimljivo..

Delija SEVER

pre 16 godina

Kada je jak Partizan onda je i jaka Zvezda , a onda ce mozda i srpski fudbal biti jaci.
Zato im zelim svaku srecu da pobede Inter ma koliko to nemoguce bilo.
Samo napred i sa srecom zeli vam Delija sa Severa.
Naravno Zvezda ce opet duplu krunu da vam uzme!!!

Neshko

pre 16 godina

Mislim strashno ,
Svi vi koji pishete ovakve "gluposti" ocigledno kao da ne zivite o Srbiji! U ovom trenutku se nezna ko je jadniji Zvezda ili Partizan! Iako sam zvezdas u srcu mislim da o nasa dva "naj" kluba dovoljno govori podatak da je Napredak Krusevac imao bolju posetu od nasih "naj" klubova. Podseticu da je Partizan , pa i Zvezda na pojedinim utakmicama kad saberu navijace nemaju koliko napredak ,Radnicki Pirot i sl. Pa ko je onda ovde "JADANIK" !!!? I da se zna konacno za sva vremena prvu LS u Srbiji igrala je ZVEZDA u sezoni 1992/93. Cetri grupe po cetri tima .To je bila prva LS, ali je ime LS dobila u sledecoj sezoni . I Zvezda je u poslednje vreme izvlacila u kvalifikacijama ekipe koje su kasnije ili osvajale LS ili su bile finalisti ( Milan, Leverkuzen ). A Partizak je dobio koga? Djurgarden ( nezvanicno kupljena utakmica ) i Njukastl ! Jedan od kako ga ostrvski mediji nazvase "TRULEZI" kolevke fudbala . Nadam se da konacno shvatate gde je Srpski klubski fudbal trenutno, i kao slag na tortu u "EVROPU" saljemo amaterske ekipe ( Banat,Bezanija i sl. ) koje nas izbrukaju i izgube ono malo poena koje veciti sakupe sa teskom mukom . Nadam se da ce ovo moje predugacko i opsirno tumacenje biti shvaceno kao dobronamerno od svih. P.S. Samo slozno mozemo da napravimo nesto. Pogle4dajte Cehe,Turke,Bugare i Rumune . Pa svi oni imaju klubove u LS svake godine , a sta su oni kao bolji od nas ? Mislite o tome !!!

Branx

pre 16 godina

E moji Grobari, postavljate pitanje sa kim mi igramo a vi kao igrate sa Interom i to se sada prica na sav glas. A posto vas je mucenici moji ova temperatura osamutila evo vam casa hladne vode da se rashladite i polijete po glavama...: ne igrate vi sa Interom nikakvu zvanicnu utakmicu vec prijateljsku i lepo je to sto se radujete... A sada da vam objasnim da cemo mi igrati sa Interom ove godine i sa Mancesterom i sa Realom itd.. ali zvanicne utakmice i to u LS! Mucenici srpskog roda ste vi, tj bruka Srbije. Zvezda zivot je, Zvezda mi je sve, srce moje je uvek uz tebe, Zvezdo volim te!....

VIKTOR IGO

pre 16 godina

@Bolesnici, derista, skalamerijo, JADNICI,

Ima nesto sto cini razliku izmedju dobrog zezanja i ovoga sto pojedinci ovde plasiraju. Moram ih nazvati JADNICIMA, jer mi izgledaju tako i dozivljavam ih(a i svi ljudi koji bi da ovde procitaju ukusnu salu ili dobvro zapazanje ili kvalitetnu borbu misljenja) tako.
Ako su mladi(pisci mrznje i zavisti) treba da se zamisle nad znacenjem ove reci, a ako su matori ionako im je zivot prosao u jadu i bedi sa ovakvom svesti.
Partizan ide da odigra jednu prijateljsku utakmicu i da proveri koliko moze protiv jedne dosta jake Evropske ekipe.
Nije inter, vec odavno, sam vrh evro fudbala, ali je u kategoriji jakih ekipa i dobro ce doci provera mogucnosti i kvaliteta pojacanja i novajlija.
Tu proveru ne mozes izvesti protiv slabih ekipa kod nas, a i vi koji se ovde javljate, jako dobro znate da se u Evropi do ovih godina nikom niste mogli suprostaviti te bi i za vas bi bila dobra jedna provera ovih pojacanja, pre nego dodju zvanicne utakmice kvalifikacija za LS.
Brinite i mislite u tom pravcu svi JADNICI.
Necu da prebrojavam, ali sami ocenite odakle su jadniji i gde ih je vise.

Crveno-bela zabluda

pre 16 godina

Stvarno mi je dosta ovih B92 sportskih komentara. Pa vi se u redakciji ponaste kao urednici CZ revije. KO ne veruje neka procita sve komentare u vezi Prtizana: Te Partizan na posmatranju, te komentari sa utakmice u Mostaru kada ste komentarisali nasu igru kao da smo mi izgubili sa 6:1. Evo sada ovaj komentar: Partizan igra, PO NJIMA....Ko su oni ?(Partizan). a mi smo CZ. Sve najgore o Partizanu, apostrofirate probleme, a lepe ne pominjete. Kad se samo setim, sva saopstenja tzv Grobara odmah prenesete, svaki komentar o Upravi je maliciozan i mnostvo toga jos. Pa tako ne rade profesionalne novine, Zvezdina revija da vam zavidi.Inace, B 92 mi je drag, osim sportske redakcije.

chinjenice bole komsinicu

pre 16 godina

(Пеђа, 24. jul 2007 02:59)

prestani da shirish lazne informacije,tudjman nikad nije bio predsednik partizana.brini se o tome ko ti je osnovao taj nesrecni klub- SLOBODAN PENEZIC KRCUN,najveci Srboubica posle '45.I jos nesto bih pitao komsinicu : na cijem ste vi to stadionu morali da igrate kao domacini, od 1945 do 1970? ne secate se? gani beskucnici.....

Coa

pre 16 godina

xaxaxa e sad ce da vidite kako je bilo Zrinjskom... xaxa Ibrahimovic, Adriano, i Suazo... a iza Deki... sta vise reci... Bolje odustanite od te tekme dok jos ima vremena, A sto se tice vaseg napada onaj vas Moreira dos santos no titulos(nije osvojio ni jednu titulu u karijeri) xaxaxa koma....

Dj jA

pre 16 godina

Ko se zapravo krije iza Delija?? Ove delije kao da su hrvati, toliko mrze i omalovazavaju partizan, da imam utisak da su hrvati!!
Prijateljska utakmica nije za tako uvredljive komentare, ali dobro, ulicari ne znaju drugacije!! ;)

Inter : Partizan = Dobar fudbal (nadam se)

pun

pre 16 godina

previše glupih komentara na ovoj temi, pogotovo od iskompleksiranih komšija od kojih većina u glavi još uvek ne uspeva da prihvati činjenicu da je 1991. davno prošla i da za zvezdu danas malo ko zna i da rupa nije nikakva 'neosvojiva tvrđava'...

...ili možda igračima Zenita, Libereca i ostalih to niko nije rekao?
Što se tiče prijateljske utakmice sa Interom, ti pripremni mečevi nisu baš pravi pokazatelj forme (ma šta Đukić pričao o pristupu utakmici) tako da ne treba biti euforičan u slučaju pobede Partizana, kao što ne treba ni dramiti u slučaju poraza...

Vlada

pre 16 godina

Utakmicu večeras prenosi RAI DUE, ali što je mnogima u Srbiji još bitnije - prenosi je i TV AVALA!!! Sinoć kasno sam na TV AVALA video najavni spot...
Istina, na kablovskoj u Beogradu imamo i RAI DUE ali baš zato što Avala takođe prenosi, mislim da će na Rai Due biti "zamračeno"...To naravno ne važi za one koji koriste satelit - oni mogu da biraju gde će da gledaju tekmu...
ŠTO SE TIČE LJUBOMORNIH GANFERA PREPUNIH ZAVISTI:
Crknite od muke ali...činjenica je da mi danas igramo protiv velikog Intera, a vi ćete lepo samo da sednete uz TV ekrane i da gledate i da se mučite što sve to gledate...A reč je o onom klubu (Interu) kojem ste se "čepili" da u LŠ igra protiv Valensije u vašoj rupi pa vas ljudi nisu udostojili čak ni najpristojnijeg negativnog odgovora na vaše "čepljenje"! Ignorisali su vas najstrašnije...pa se vi "čepite" i dalje...probajte kod Mančester Junajteda, možda vam kod njih upali to sa "čepljenjem", pa vi ste bre bratski klubovi, zar ne? HA, HA, HA...

Dragan Dzajic

pre 16 godina

"Partizan ce ici na pobedu protiv intera"

XEXEXE, pa Inter ce da ih pocepa ko ganci foliju od snikersa hihihi.

Naravno, ja zelim svu srecu partizanu protiv italijana, iako sam delija.
Naravno, zelim i Zvezdi da pobedi Porto i Atalantu.

Vule

pre 16 godina

vi partizanovci igrate sa interom, dok CZ igra sa ne toliko jakom atalantom i solidnim portom, pa kad bolje razmislite bolje da igra sa nekim ko mu je ravan a ne sa nekim ko mu nece dozvoliti da ima 30% lopte u svom posedu. iako inter nije imao srece zadnjih godina u LS, sada ce uz pomoc vas istrenirati napadace da buse golove.

juve podgorica

pre 16 godina

@ DrUnder i Pedja-svaka cast na komentarima.Jadni su i Inter i Partizan,ovi prvi zato sto titulu mogu da osvoje jedino kad nema Juventusa,ovi drugi stalno pokusavaju da ih kopiraju kao sto to radi vecina malih italijanskih klubova(Udineze,Askoli,Sijena...)Pozdrav za DrUndera,navijamo za isti tim,a mislim da sam ti vidio sliku na netu(pisalo je da imas 19 god)FORZA JUVE,JUVE CAMPIONE!!!

Riquelme

pre 16 godina

1. Proveri ko je iz bivse zemlje prvi ucesnik KES.
2. Proveri ko je iz bivse zemlje prvi finalista KES.
3. Proveri koliko ste kasnili sa vlastitim stadionom(isto koliko i sa finalom KES).
4. Proveri koliko vam je trebalo godina da stignete do finala KES.
5. Proveri ko je prvi ucesnik LS od kako se ona igra(nemoj da izmisljas, jer za ucenike koji ne znaju, a jos i lazu sledi cosak).
6. Proveri ko je prvi ucesnik lige kupa UEFA od kad se tako igra.
7. Proveri ko je na inostranoj sceni sakupio najvbise bodova za Srbiju(ovde ce da imaju sta da zakljuce oni koji se bore da dokazu ko je onaj ko doprinosi a ko samo stavra halabuku).
(PONOSNA SUMADIJA, 24. jul 2007 14:48)

A mogu jos i da provere ko je odigrao prvi mec u istoriji KES, koja je jedina ekipa sa ovih prostora dala gol u finalu KES, koja je ekipa jedina sa ovih prostora prezimila u Evropi u zadnjih 15 godina itd.

Abraham

pre 16 godina

Nikad mi nije zasto su cigani (delije)ovoliko preoptereceni ovom ligom sampiona! Nikad nisu igrali u njoj; sta ima veze! pa toliki su baksuzi da uvek izvuku najbolje timove evrope! Mada ove godine ako izvuku SPANDORF sigurno prolaze!

Dan

pre 16 godina

Za Grobara i Ciprijanija:

probajte da odete na ovaj sajt: http://www.soccer-live.kk.e-wro.pl/pon-pia.html
iako je na poljskom, lako ćete pronaći linkove za Web-TV prenos (ne samo Inter-Partizan, već i sve ostale utakmice danas, uključujući i Dinamo ZG). Potrebno je samo da imate Media Player, ili eventualno neki drugi od prikazanih programa (SopCast, TVU, itd.); svi su besplatni za download.
Ovaj site možete koristiti i za tenis, basket i sve ostale sportove. Prilično su ažurni i organizovani.

Ja

pre 16 godina

@covek
Crno-bele dresove je predlozio kao resenje tadasnji predsednik kluba, ali u istoriji Partizana nije zapisano ko je on bio. Izgubili su taj deo papirologije. Vi se sami setite ko je to bio. Kazu da su mu BBB palili lozu i da su kao znak protesta oblacili crno-bele dresove.
Nego sto se tice Intera. Pa i Partizan je poslednju utakmicu priprema igrao sa onim a sto su bili tako dobri da ih je dobio sa 15 golovi. Vazna je pobeda u poslednjoj utakmici priprema.

Carapan

pre 16 godina

@Slobodan, @Bolzano
Ako zivite po paroli koju ste naveli (vezano za zvezdu, zivot i sitnice), onda je bolje da odmah izvsite samoubistvo, jer j...s zivot u kome je glavna stvar zvezda.

Inace, TV prenos ide na TV AVALA od 20.45. Za zlezdase, to je termin kada se standardno igraju utakmice Lige Sampiona, ali to takmicenje i vi nemate dodirnih tacaka.

Djole

pre 16 godina

Odgovor marretu:U proslost necemo da gledamo jer je tu Zveda kao preteca komunizma,prema tome i sa prestankom komunizma prestaje i vladavina Zvezde,steta samo sto je komunizam trajao 50 leta.@NEUTRALAC-anti ser. futbaler@

Partizanovac Za

pre 16 godina

Freddy mucni ti glavom, pa Partizan je 2003 igrao LS a zvezda nije vec 20 godina. I jer si se zapitao zasto kad sude sudije Tanovic ili Jeknic na derbijima, zasto Partizanovi igraci skoro uvek dobiju crveni karton ili se svira penal za zvezdu.
Razmisli.

Partizanovac Za

pre 16 godina

Freddy dal se secas kad je Zvezda zadnji put osvojila prvenstvo u kosarci, ako ne znas ja cu da ti kazem to je bilo dok su zvezdini kosarkasi igrali kosarku u opancima na Kalemegdanu
A partizan je osvojio EvroLigu 1992 i nastavio sa titulama, Partizan je osavremenio kosarku.

Only PFC

pre 16 godina

Dal vam toliko bas krivo sto igramo sa Interom.
A da tu titulu,taj kup sampiona sto ste uzeli, koliko je Srba bilo tada u ekipi?

DALABU

pre 16 godina

Jao kako Jovetic ima da ih po trojicu vezuje u cvor pa kicmu ce im lomiti lakse mu je protiv nih nego u ivanjici protiv Javora.

red star

pre 16 godina

ajde grobari sta se lozite.Ovo je prva zvanicna utakmica Intera posle priprema.Drugo ako ne znate Zvezdaje izabrala pametniji potez igra triangonal sa Atalantom i jos jednim klubom i igra prvo i trece poluvrme tako da moze da izvede i proba dva komletna tima.Italijansko prvenstvo pocinje 9 septembra i njima bas nije bitan rezultat. Ko zna sa kakvim postavama ce igrati.A vi se naostrite kao da vam je zivot u pitanju i u slucaju povoljnog rezultata sebe stavite kao pobednika kpa UEFA,ampiona Srbije i pobednika kupa.A ujutro kada se probudite ono java

Deki je car

pre 16 godina

Ko ne veruje nek pogleda Transfermrkt.de
Dejan stankovic je nas najvredniji igrac 24.5
Niko nema vrednost preko 15 miliona sem njega.

TOPCIDERAC

pre 16 godina

@marre,
sta ti drobis ni sam ne razumes.
U koje ti kante udaras. Pazi da ne isteras mecku koja ce te samog progutati. To biva kad se tako deluje.
Prvo ove naslove daju mediji a ne Djukic i neko iz Partizana.
Znaci daju oni koji su ostrasceni suprotnom klicom i zato i udaraju zlonamerne naslove.
Djukic je rekao da ide da igra i da se nikog ne plasi, a rezultat ce biti kakav bude i on je dobar za proveru vrednosti.
Zvezda kao klub nije stetna za Partizan, nego korisna, kao sto je i Partizan koristan za Zvezdu, ali ostrasceni novinari i komentatori drugih medija prave to sto prave i to se radi godinama, ali kad se sredi rukovodjenje Partizanom i to ce da se popravlja, jer ovi ne umeju.
PS.
Kakve veze sve ovo sto ti napisa ima sa utakmicom?
Analiziraj se molim te dok ne bude kasno.

Kazujosi Funaki

pre 16 godina

Mozda ce prenosa biti na nekom feedu na satelitu ali mora se imati motor za to. Ako pronadjem nesto javi cu. Voleo bih i ja to da odgledam.

decurlija

pre 16 godina

Pustite zvezdinu decu da komentarisu sta hoce, koga jos zabole?! Pa sta mislite cemu je bila akcija "i ja sam zvezdas", punili decu iz OS-a kompleksima o Partizanu!

pippo

pre 16 godina

Kao i uvek, "navijaci zvezde" se vise bave time kako ce proci Partizan, nego tim za koji "navijaju". Ovo sto je pod navodnicima nije bez razloga, jer bi trebalo da nauce da se za svoj tim ne navija tako sto se mrzi drugi. Ne vidim nesto da je zvezda postigla neke uspehe na pripremama protiv Celja, Trte, Mrte i ostalih...

Olartikoečea

pre 16 godina

@novinarima
Kako oni tvrde...Šta sad, Inter nije nikakav tim, a kad krene glorifikovanje Stankovića i Mihajlovića, onda se utrkujete ko će za igru Intera i njih dvojice (sada samo Dekija) dati što ulizivačkiji epitet.

ŠTA REČI

pre 16 godina

da NISAM PROČITAO tekst mislio bih da se radi o "crvenom penalu".....

P.S.jednom mi je neki gan reko šta PRVO pogleda kada oba kluba odigrata svoju utakmici?

PRVO pogledam dali je PARTIZAN IZGUBIO, a posle tek pogledam sa koliko GOLOVA je IZGUBILA ZVEZDA....

grobar67

pre 16 godina

Pojedini navijaci rivalskog kluba me prosto odusevljavaju vec jedno duze vreme na ovim komentarima,prosto da se covek samo smeje i smeje..Ma vazno je samo da se Partizan napada, omalovazava, diskredituje...i to se radi unazad skoro 2 decenije.Nije vazna ni cinjenica da se crno-bele boje nose od turneje po Italiji 1958.godine niti da je Tudjman predsednik SD(tacnije tada predsednik sportske sekcije jna)bio sredinom 60ih godina...ma smekercine udrite po Partizanu,pljujte,izmisljajte,lecite komplekse.Vreme prolazi ali budalastine ostaju...

Crno belima veceras sve najbolje i ubedjen sam da se nece obrukati, sta vise....

MAX

pre 16 godina

@ pedja
'jel si to ucio u petom razredu?
U septembru verovatno kreces u sesti...
Kakve gluposti.. Ne mogu da verujem da ''delije'' pricaju o istoriji klupskih boja Partizana. Pa u cemu je poenta? Glupost je neunistiva.

Partizanovac ZA

pre 16 godina

pa vi zvezdasi gledajte svoja posla , i na pripremama pobedjujte treceligase Kad Zvezdu nazivate evropskim klubom najboljim i najuspenijim lazete sami sebe, ako je Zvezda takav klub zasto onda nije uspela da udje u ligu sampiona ves 16 godina, i vecito kad izgubite utakmicu ili nesto slicno vadite se i hvalite kako ste VI pre 20 kodina osvojili LS. Moj savet vam je zaboravite proslost gledajte realnost i shvatice te da ste niko i nista kao i ostali srpski klubovi SEM PARTIZANA NARAVNO.

POZDRAV ZA SVE NAVIJACE PARTIZANA!!!! U POBEDU PROTIV INTERA...

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Odlicno duel dva moja omiljena kluba, veoma slicna po tome sto cesto dozivljavaju klinicku smrt ali se uvek dizu, podbace kad je stvar sigurna a iznenade kad nema nade FORZA NERO AZZURRO BIANCHI!!!

Partizanovac Za

pre 16 godina

Ljudi, videce se sve veceras.

Pozdrav za navijace Partizana i
navijajte i verujte u pobedu.

A to za atalantu i za porto to su obicne nebuloze kad Zvezdin igrac bude bio Direktor Real Madrida i kad svezdin trener bude bio jedan od najcenjenijih trenera u Spaniji, onda cu da kazem da je Zvezda evropski klub.

DOVLA

pre 16 godina

Sad sam provalio o čemu se radi.Da li se sećate kada se piksi prosle godine šlihtao interu kada mu je nudio da igra na marakani e sada ga ovi naravno za***avaju što je šlihtara i nude meč Partizanu a ne Zvezdi.Piksi imaj malo dostojanstva.

listopad

pre 16 godina

ccc
ej tupadzije pa ovo je utakmica bez ikakvog takmicarskog znacaja
al' ocigledno da kod nas ima previse iskompleksiranih ljudi, ajd u zdravlje

Partizan Za

pre 16 godina

Ma bezveze su Buducnost i Zeta umesto trave na stadionu stoji im blato.

A da je Juventus najbolji u italiji i da su inter i milan bedaci to jeste tacno.

PONOSNA SUMADIJA

pre 16 godina

@Neshko

Kad se igra sa inostranim klubovima, a pogotovu sad kad je vezano sa osvajanjem bodova za nacionalni koeficijent, uopste mi ne pada na pamet da pravim bilo kakvu atmosveru destrikcije.
No ovde ima onih kojima je zaista potrtebno posmatranje, mnogo preciznije nego UEFA sto radi Partizanu, kako bi utvrdili i oni sami sto su i gde su. Ti si jedan od likova koji se pokusao zamaskirati u odecu nacionalnog pa onda osini(pod tim pokricem), nekontrolisanu erupciju izmisljotinja i prkosa bez pokrica. Pisi sa pokricem i niko te nece dirati. Napadni Partizan kad urade nesto sto ne valje i ja cu ti se pridruziti. No nemoj da lazes i prosipas se za ono sto ne pokazes ni u tekstu od nekoliko recenica. I ne izvinjavaj se za prekrsaje. Pravi ljui ih ne prave.
Posto hoces istoriju, ali ti ne ide, iako je lak predmet i za osrednje iteligentne, evo ti domaci zdartak:

1. Proveri ko je iz bivse zemlje prvi ucesnik KES.
2. Proveri ko je iz bivse zemlje prvi finalista KES.
3. Proveri koliko ste kasnili sa vlastitim stadionom(isto koliko i sa finalom KES).
4. Proveri koliko vam je trebalo godina da stignete do finala KES.
5. Proveri ko je prvi ucesnik LS od kako se ona igra(nemoj da izmisljas, jer za ucenike koji ne znaju, a jos i lazu sledi cosak).
6. Proveri ko je prvi ucesnik lige kupa UEFA od kad se tako igra.
7. Proveri ko je na inostranoj sceni sakupio najvbise bodova za Srbiju(ovde ce da imaju sta da zakljuce oni koji se bore da dokazu ko je onaj ko doprinosi a ko samo stavra halabuku).

Kad to sve uradis fino se izvini sto nas opterecujes glupostima i svojim neznanjem.
@Pedja,
zapazen si vec i ne sekiraj se. Kec kao vrata. Sedi dole i nauci.

@ ...za ostale radi izbegavanja zabluda,

Partizan je promenio dresove nakon turnira u Juznoj Americi(kad su i za njih delovali kao carobnjaci) na kome je ucestvovao i Juventus. Franjo Tudjman sa tim nema nikakve veze. Ima veze Bobek, jer je podrzao ideju, a posto je bio jedan od najboljih igraca sveta toga vremena ona je i prihvacena.
Ja i dalje vise volim one rezervne(kao Barcelonine) i odusevljava me da novi stadion bude u tim bojam. Ipak cu se sloziti sa onim sto vecina Grobara podrzi. Sklad je uvek sa vecinom bolji i cvrsci, nego naturanje manjinskog ukusa.

Showtime

pre 16 godina

Koji je igrac taj "Deki" ? To je onaj nas "proslavljeni" reprezentativac? Ja sam cuo da je on mnogo bolji biznismen nego fudbaler. Ardiano, samo da popije manje od gajbe i bice zaj++++o. Ako ga pretera, to je to. Gotovi smo!
@ Vlada, svaka cast za komentar. Ovi gani i dalje zive u SFRJ.
Napred Partizan!

DRAGAN

pre 16 godina

Veceras ce Partizan pokazati koliko je zaista spreman i koliko su vredna pojacanja koja su dovedena.S obzirom da je bilo poprilicno euforije posle pobede nad Zrinjskim koji bas po meni ne zasluzuje da se po njemu govori kakav je Partizan.Sa nestrpljenjem ocekujem vecerasnju utakmicu.

MrzimGa

pre 16 godina

(Пеђа, 24. jul 2007 02:59)
E moj Pedja kada ostavljas komentar onda ostavi komentar koji nesto znaci a ne da se nalupetas gluposti sto bi babe rekle ko Maxim po diviziji.Decko ja imam mnogo godina i veliki sam Partizanovac i mogu ti reci da nemas pojma.1958 godine Partizan je u Kanu igrao na turniru u finalu protiv Juvea i pocistio ga sa 3:0.Tadasnji predsednik Juventusa odusevljen igrom Partizana dolazi u svlacionicu i poklanja igracima set crno belih dresova.U tadasnje vreme sva najkvalitetnija roba poticala je iz Italije.Odusevljeni kvalitetom dresa "made in Italy" odlucuju da ih nose na sledecoj utakmici protiv splitskog Hajduka.Tako je zazivela crno-bela boja.Inace veliki Juventus svoje je boje dobio po najstarijem fudbalskom klubu na svetu Notts County-u koji je osnovan daleke 1862 godine.U znak paznje Torinska dama je finansijski pomogla Notts County kada je klub upao u neverovatnu finansijsku krizu.
Toliko.

Munze Konza

pre 16 godina

Nije Inter izabrao Partizana zato što je najjači niti zato što je preslab, nego zato što je naš Partizan poznato evropsko ime, plus mi znamo da igramo tehnički, a ne drvodeljski fudbal, te su manje šanse da se neka od preskupih zvezdica Intera povredi.

Sa Interom imamo istoriju s početka devedesetih (0-3 u Milanu – Đurđeviću Milane, jabuko sa grane, mogao si da se proslaviš - i 1-1 u Beogradu - Loptar Mlateus i najveća bakljada na našim stadionima ikada).

Simpatizeri komšinice neka gledaju u svoje dvorište - mož da bidne da otkuda iskoči kakav Zenit ili Liberec, pa eto nevolje. A boje dresova su takve zbog prijateljstva Juventusa i Partizana s početka pedesetih u doba kada smo igrali Kup šampiona (prvu zvaničnu utakmicu igrali su Sporting iz Lisabona i Partizan). Prve boje su bile crvena i plava, kao srpska zastava, ali su komunjare to promenile. BTW Franjo je svom narodu dao državu, a vaš osnivač Leka je svoju uništio. Nemate čime da se dičite i prestanite da nam prebacujete idiotluke - u komunističkoj državi, svi klubovi su bili komunistički, inače ne bi postojali. Jedini veći klub koji je posle II svetskog rata zadržao ime je Hajduk iz Splita, i to kao zvaničan fudbalski klub komunističke vojske - svi ostali su ih promenili, kao npr. BSK ili Jugoslavija. Isticanje nekakvog "nacionalizma" je budalasto - tada ga jednostavno nije bilo na stadionima, jer bi nas tenkovima pregazili. Lično mi je oteta srpska zastava još 1987-1988. (koliko vas je tada bilo rođeno, omladinci?) pre ulaska na stadion, jer "ne sme se, igramo protiv Hrvata". I vi sad trtljate kako ste predvodili naciju u boju?! Ajte deco, polako po čašu hladne vode i na lalanje. Udarila vam vrućina u glavu. To što ste vi gledali na TV-u u emisiji “Fudbal, nogomet i ostalo” ja sam, mali moji, gledao uživo.

Srećno mome voljenom klubu večeras - neka zna da ga i dalje volim kao oči svoje! I koga bole uši za rezultat. Pravu ljubav rezultat ne zanima - nismo mi vi, Bogu milom hvala.

v.i.p. srbin

pre 16 godina

Mislim da je Partizan sad izuzetno jak.To dokazuje furiozna igra i rezultat protiv Zrinjskog na NJIHOVOM terenu od 6:1.Steta je sto nema sanse da se bori u ligi sampiona(u kojoj su jedino oni igrali iz Srbije)jer bi tamo drhtali mnogo veci klubovi od Intera.Ali to je,znamo svi,zbog namestanja u nasoj ligi i dosudjivanja nebrojenih penala favorizovanoj Zvezdi,i sada ce srpski fudbal zbog toga ispastati.
Savet svim kladionicarima koji se odlicno razumeju u fudbal,a ovde ih hvala Bogu ima jako puno:singl na Partizan sa sto vise para(ne dozvolite da vas neko drugi proda)

Zivko

pre 16 godina

@ Vlada ( komentar 76 ):
Smiri se covece, polako, sta si se upalio? Trebace ti zivci za ubuduce! Znas i sam sta je bilo proletos: tri poraza zaredom, dva Zvezdina trofeja na vasem stadionu itd.
A sto se tice Intera, to priznajem: jedan od najvecih ( a mozda i najveci! ) uspeha vaseg fudbalskog kluba je to sto uopste igrate sa njima!!!!!!
PS> A za Franju je ipak tacno! Bio je vas predsednik!

Srdjan Kraljevo

pre 16 godina

@Vlada

Brate,svaka cast na komentaru!Procitao sam ga u jednom dahu.Jedan od najboljih komentara na ovom sajtu ikada....Jos sednom...Kapa dole

Sve pohvale i za PONOSNU SRBIJU

Marko Grobar CG

pre 16 godina

Marre mozes da brbljas sta god hoces , ali zna se ko je PARTIZAN, i ko su ,,GROBARI'' , i ko je MIROSLAV DJUKIC! Zna li se mozda ko je Bosko Djurovski ?

steta

pre 16 godina

Sta da kazem
Gledao sam utakmicu na rai duo
Tek sada mi je krivo sto nam sledi izbacivanje iz Evrope :(
Fantasticne smo igrace doveli...Zuka odlican, Moreira fantastican, Diara opasno dobar, Sikimic fenomenalan

Al sta da se radi :(

Partizanovac Za

pre 16 godina

Ljudi ne ocajavajte. Partizan nece biti izbacen iz kupa UEFA bice novcano kaznjen, i to vrlo mnogo, i dobice opomenu. I to je sve.