Nedelja, 22.07.2007.

07:56

Pobeda Zvezde nad Švadorfom

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Pobeda Zvezde nad Švadorfom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

caci

pre 16 godina

@Aca
momcino ocito da bi po tvom razmisljanju atraktivno pojacanje bio ronaldinjo,ali ne zaboravi da je ovo srbija i da su momci koji su ove a i predhodne godine dosli u zvezdu i vise od atraktivnih pojacanja.
A sto se tice treceg mesta i to dali sam se napalio ili ne mozes najbolje shvatiti ako se osvrnes na proslu sezonu gde ste za dlaku izbegli trece mesto.A videces i ove da od TVOG partizana nema nista.Neka samo pocne sezona pa ces uvideti dali sam u pravu ili ne.I NE ZABORAVI -17.

Aca

pre 16 godina

@caci
kakva bre atraktivnija pojacanja, sta su pokazali do sad? Ja cu ti reci. NISTA, DVA NISTA. Uostalom gkedaj utamice i cekaj kraj sezone, nama iza ledja.
P.S. to za trece mesto si procito na ovaj B92 stav, koji je pisan pre mesec dana, pa si se napalio

Nemanja

pre 16 godina

@ caci

Samo mi reci kako se do sad pokazalo da su Zvezdina pojacanja bolja od Partizanovih?!
Gledao sam vasu tekmu sa Austrijancima, i ono je smehoteka…
Pa oni Austrijanci su vise znali sta hoce od vasih igraca.
Da li shvatas da Zvezda nije izvela nijednu akciju.
Ta vasa pojacanja, nisu izvela nijedan potez da bi se pokazalo da ce biti pojacanja.
Kako je moguce da na skoro samom kraju priprema vasi igraci jedva trce.
Drugo, nama su Diara i Moreira dosli fizicki nespremni na pripreme, ali su oni i kao takvi odmah na prvoj tekmi pokazali tehniku, dribling, ucestvovali u akcijama.
A vasa pojacanja se na ovoj tekmi ni po cemu nisu razlikovali od ostatka vase ekipe.
Ovo ne pisem da bih vas provocirao, ali prosto Zvezda na ovim pripremama nije pokazala nista ni na kolektivnom ni na individualnom planu.
Naravno da pripremne tekme rezultatski nisu toliko bitne, ali bitno je da se vide bar na trenutke neki obrisi, neke igre- pogotovo sto godinama Zvezda nema igru, pa ni u poslednjoj sezoni..a sa ovim sto ste do sad pokazali, opet je necete imati.
Pa sta ako ste osvojili zadnje 2 titule?! Ponasate se ko da ste jedini osvajaci titula, a pre tih vasih smo mi osvojili 2 titule uzastopno, a da se ne vracam ko ih je osvojio vise u zadnjoj deceniji.
Samo mi nije jasno kako si ti to “realno” procenio (ako se uopste moze sad procenjivati) da Partizan ima kvalitet za 3 mesto, pogotovo kad je cela javnost od novinara preko strucnjaka ocenila da je Partizan odlicno odradio prelazni rok, i da su se Partizanove novajlije vec pokazale da ce biti pojacanja.
Uopste se sad necu baviti hvalisanjem Partizana, iako imam mnogo razloga za zadovoljstvo onim sto je Partizan do sad pokazao, ali bezveze je da bez ikakvih argumenata spustas Partizan, da bi zapravo pokazao da Zvezda nije tako losa.
Na taj nacin zapravo pokazujes da nemas cinjenice kojim bi pohvalio Zvezdu za ono sto je sad pokazala.
I sa tim se slazem- Zvezda nije pokazala niti -da ima igru, a po mom ukusu -ni igrace…
Medjutim, vremenom cemo videti ko je bio upravu.

caci

pre 16 godina

delije nemojte se obazirati na poruke grobara i spustati se na njihov nivo.Mi smo do sada bar njima pokazali koji klub je veci,kvalitetniji,cija su pojacanja atraktivnija i bolja.Normalno je da im je krivo sto smo doveli mnogo,mnogo bolje igrace i sto su zaboravili kako izgleda kad osvojis bilo koji trofej.Neka samo oni traze utehu u tome sto ce nas da ljagaju preko poruka.Ja im zelim da naprave sto bolji tim ali trenutno je realno da budu treci u ovoj sezoni.
Neka ostave na miru nasu upravu jer "imaju" svoju TZV.upravu za primedbe.
PIXI SAMO TAKO NASTAVI

Peter Tosh

pre 16 godina

@pils light
"To su te velike ekipe...i dok mi spremamo derbi mec sa Interom zvezda igra sa nekim tamo shvarcvaldom...''
Дерби меч пријатељских утакмица, новонастала категорија у главама навијача ЈСД. . .

el komadante

pre 16 godina

Gago majstore bravo za komentar. Danima ovde citam gomilu gluposti i od "nasih" a pogotovu od ovih veselih grobara. Elem da krenem redom: da pojedinci bar malo prate fudbal kao sto se predstavljaju znali bi da je pre par dana ovaj isti Svadorf jedva izgudio od Fenerbahcea 1:0. Podsecanja radi za njih igra i jedan Roberto Karlos ciji transfer vredi vise od naseg celog budzeta. A bas me cudi kako cuveni Keza zvani "Placko" u toj tekmi nije dao bar 3 komada!
2. Veseli grobarcici pogledajte statistiku za koga je sudjeno u ovom prvenstvu vise penala Nas ili vas? Jel vam Pixi kriv sto sa 2 igraca vise i penalom u zadnjem minutu nemozte pobedite Hajduk? Pa onda moj brat Vicentije ispadne sa liste sudija super lige.
3. sto se samih nas tice skripi tamo gde je uvek i skripalo 80% golova smo primili na isti nacin, Andjelkovic ili Trisovic izgube loptu na sredini pa ga primimo iz polu kontre. Uopste ne sumnjam da ce dolaskom poljaka i to da se resi.
4. svaki niole ozbiljniji Zvezdas zna za tradiciju,lose na pripremama dobro u takmicenjima i obrnuto. Mada nam vreme definitivno nije saveznik.
5. za ove velike Zvezdine dusebriznike i Pixijeve kriticare: dabogda se u neku vasu Zvezdu vrati Dzaja za predsednika i dovede cuvenog strucnjaka Ratka Dostanica za trenera, pa nek vam brani Kocic a glavna poluga nek vam bude Bajcetic. Bilo neponovilo se.
6. a vi vesele komsije mora da znate da u srpskom narodu postoji nesto sto se zove obraz,da ga bar malo imate nebi izlazili iz misje rupe na vasem popularnom "lavoru". I da nezaboravim, drage komsije uskoro pocinje i prvenstvo.
Amin

Delije Svilajnac

pre 16 godina

Ha ha ha Cofi legendo potpuno si u pravu : ).Pa nije im lako kad smo im prosle godine oba trofeja proslavili na Jna popularnom "lavoru".Ovaj tim je dovoljan za novu duplu krunu ali za Evropu nisam bas siguran.Promenjeno je dosta igraca a forma se ne podize za dve nedelje,forma se podize ipak nesto duze.Opet smo neuigrani a to sto nasi igraci vecito pricaju kako se radi pakleno na pripremama to je vec druga stvar.Videcemo kad dodju zvanicne tekme.Svi na Marakanu:ZVEZDA SE VOLI SVAKOGA DANA A NE SAMO PROTIV MILANA!!!!!!!!!!!

grrrobar irig

pre 16 godina

Nadam se da jos uvek postoji ona SOS-ova Liga Buducih Sampiona, i da gani pricaju o njoj, jer ako se ovo odnosi na pravu Ligu sampiona onda im pod hitno u timu treba psihijatar, a ne vudu čarobnjak Salas.

doom

pre 16 godina

predlazem vam da napisete molbe i posaljete UEFI i FIFI da vam dozvole da igrate ne sa 27 nego 37 igraca i da imate izmene kad hocete i koliko hocete i da mozete da sutirate na protivnicki gol cak i na poluvremenu
i naravno da se sve to prizna i za kraj... el mago? hahhahahaha

cigan, nikad delija

pre 16 godina

1. Take it easy grobari, mnogo je vruce, 'ajmo svi na Adu!
2. ovo kako Zvezda igra je jedno i zalosno! Vidim ovde neke kao "dajte im lufta, ovo su samo pripreme". Ma kakve crne pripreme. Timovi kao ova klinika Svarcvald ima da se deru sa petardom minimalno u svako doba dana i noci bilo da su pripreme ili takmozarska etapa od ekipe koja ima pretenzije za ulazak u jednu od grupa LS, ejjjj!
Nikada vise one generacije sa pocetka devedesetih. Kako se razmilise po svijetu tako i mi postenog fudbala ne vidjesmo, evo ima vec 15 godina. Svako SP, EP, kvalifikaciona faza, a da ne govoim o derbi ili prvenstvenim utakmicama je bilo nesto jadno, na guzove, nepovezano, bez pasa, bez taktike, bez trcanja ... nemam pojma! Mnogo sam sam smoren

djole

pre 16 godina

Poruka za grobare:i ovakva igra je dovoljna za jos jednu DUPLU KRUNU,a sto se tice lige sampiona nadam se da cemo imati srece pri zrebu.

Nena

pre 16 godina

Pa sta ako su pobedili golom u poslednjem minutu?!Ovo su pripreme,i bolje da se ovde izglupiraju,a da odigraju dobro kada bude trebalo.Sigyrna sam da ovi momci,ako daju sve od sebe mogu da odigraju veoma dobro.
Napred Zvezda!

Delije Sabac

pre 16 godina

Grobari, nemojte da likujete i da se zavaravate pogledajte rezultate ostalih medjunarodnih prijateljskih utakmica i sve je jasno, a vi sto ste dali 15 komada, toliko cete dati u celom nasem prvenstvu. Ko se zadnji smeje.......

NAVIJAČ

pre 16 godina

LJUDI TO SU PROFESIONALCI, MISLIM NA ZVEZDINA JUZNOAMERICKA POJACANJA, PA NISU ONI DOSLI IZ DRUGE SRPSKE POMORAVSKE LIGE ILI SU NEKI KOJI NEMAJU ISKUSTVO.
PA ZNAJU ONI ZASTO SU DOVEDENI I STA JE NJIHOV ZADATAK VRLO DOBRO.
I MOLIM VAS IPAK SU PRIPREME JEDNO A ZVANICNE UTAKMICE I PUNA MARAKANA DRUGO.
NE ZAVARAVAJTE SE!

Marcus

pre 16 godina

Pripremne utakmice, nema veze, to su samo pripremne utakmice...

Malo sutra! Igre nema ODAVNO!
I sad umesto da se uigrava tim koji ce za 10 dana vec da igra kvalifikacije za LS, a za tri nedelje vec da igra odlucujucu utakmicu, oni se zezeaju! Isprobavaju neke omladince koji ionako nece da sakupe 10 utakmica i to svi zajedno. Jedan trenira u Beogradu, jedan jos nije ni stigao na pripreme, a drugog napadaca i stopera cemo da dovedemo 15. avgusta. I koliko nam je uopste preostalo prijateljskih utakmica? Jedna sa Hapoelom i trijagonal. Izgleda da ce glavnim pojacanjima prvi mec biti i generalna proba. Ovima sto kazu da se sad ustvari gleda gde skripi, ja odgovaram - skripi tamo gde je skripalo i prosle sezone. Sto znaci da samo utvrdjuju gradivo - ne ispravljaju greske. Po izvestajima i po onima sto su gledali tekme, gol mora da se primi, a napad je i dalje spor i neorganizovan. Igra se stihijski, sve nesto na silu, neorganizovano. Isto kao i prosle sezone. Badava nam sva pojacanja ako ce im treca zajednicka utakmica biti u trecem kolu kvalifikacija. Vazno da se sad isprobava ko je Zvezdu, a ko ne. Kao da nije imao (Bosko) godinu dana da to vidi. Organizuj prijateljsku "B" sastava, pa onda gledaj. Bole, ako citas ovo, uigravaj prvi tim, ko Boga te molim!

boris france

pre 16 godina

Uh kakva bi to Zvezda bila kad bi se ovo fudbalsko pravilo promenilo pa umesto 11,da mogu svi na teren koliko ih Zvezda ima momentalno !!!!!

gago

pre 16 godina

I ja obozavam ove pripremne tekme kada se isprobava 30 igraca i kada rezultat nije u prvom planu. Volim zato sto to istera miseve iz Humske na cistac, koji se ispile iz rupica. I tako sve do prvog derbija, do prve dvocifrene razlike, a onda raspad sistema, "partizan godina nulta" i slicno....mic mic mic....mic misu mali, mic...

SANJAJTE LŠ I DALJE...

pre 16 godina

Nama ste se smejali na 15 komada koje smo dali nemačkom 5-ligašu...Potom nam ste nam se smejali na 6 komada datih vicešampionu BIH na njegovom terenu...Ja se vama ne smejem na teško izvojevanoj pobedi nad austrijskim vrlo kvalitetnim drugoligašem...ja vas žalim, onako najiskrenije! A i Srbije mi je žao jer...i ove godine će izgleda samo Partizan u Evropi da joj donosi bodove za koeficijent...NAPRED PARTIZAN!

Markovic

pre 16 godina

Eto Piksi hvali igrace tkz Igrace. Salas -Carobnjak, Barkos -umalo da postane Reprenenzativac Argetine, Poljak standardni Reprezentativac Poljske itd!A ustavri covek ih jednom video na snimku, i jos ih nije kupio, nisu dosli jos u Ganiju!A Piksi ih hvalio ubi boze ko da su: Adriano, Etto,itd! E moj Piksi tako se to neradi!

Beclija

pre 16 godina

Interesantno. Na temama o Zvezdi Grobari, na temama o Partizanu zvezdasi.
Samo nastavite da tudju brigu brinete pa ce te daleko dogurati. neverovatni ste.
Ovo su pripreme i nije bas sjajno, ali ko zna moze da bude i dobro. litvanaca se ne treba bojati i 10 dana je dovoljno za uigravanje za tu utakmicu. Ipak je to trecerazredna fudbalska vrednost u odnosu na Zvezdu.
Mislite na evrobodove svi koji se ovde sprdate magarcine jedne(ovo se odnosi samo za one mladje od 30).

Aca

pre 16 godina

Nemojte mi reci da je zrinjski slabiji od ovoga...
I boljr je 15-0 protiv amatera iz nemacke, nego 2-1 protiv ovoga, i nereseno ili sta vec sa slovenackim cetvoroligasem...

GROBAR

pre 16 godina

Ja kad sam vam pricao pre nedelju dana vi ste me pljuvali.Piksi i njegova pojacanja koje hvali na sva usta a nije znao kako izgledaju a kamoli kako igraju pa onda svoju nervozu od neuspeha i bacenih para krije time sto proziva Sikimica,decka koji je rekao da bi voleo da uzme titulu sa Partizanom sto je priznajte sportski, ali one izjave koje Piksi daje su strah koji se vidi iz aviona... Puno srece u Ligi sampiona ...

delija

pre 16 godina

caos svima ja sam veliki zvezdas ali bojim se da nije ovo bas pravo resenje za zvezdu protiv 3-ce ligasa da igramo samo 2-1 prosto neverovatno cak mi se cini iako mi je tesko da priznam da partizan ima bolji tim trenutno od nas !! potpuno smo nekako uplaseni i ne delujemo ubedljivoo i to protiv 3-ce ligasa !! poz svima

Gost

pre 16 godina

Cestitam Crveni, narocito na izboru sudije, penal u 87 minutu.
Izgleda mi da Sikimic i nije pogresio kod Auto-komande. Znao je da izabere pravu stranu.
A sta ce biti tek kad odu ovi koji se pominju da odlaze!? ;)

Delija Sever

pre 16 godina

Nije ovo tako lose, ipak je 27 igraca dobilo priliku.Samo mislim da Bosko treba da forsira jedan tim koji ce se uigrati za sledece utakmice.Ako nam na svakoj tekmi igra 30 igraca, a rezultat ovako tesan, onda tek ne znamo na cemu smo.Mislim da napad Zvezde ove sezone treba da cine Burzanovic i Barkos, i da u pocetku u igru ubaciti maksimum dva stranca dok se sve kockice ne sloze, a onda vremenom videti da li je i ko je od njih dostojan da zameni igrace koji su uzeli duplu krunu.Ipak, najvise problema ima odbrana, jer se ne sme toliko prilika dopustiti jednom novopecenom drugoligasu, a inapad mora imati bolji finished, a ne traziti od Kastilja da igra sredinu, vraca se u odbranu i prikljucuje napadu.Samim tim, na utakmicama se mora stvarati vise sansi, trebaju nam upotrebljive lopte ka napadacima, a ne samo napamet gadjati igraca izmedju trojice.U ligu sampiona mozemo uci, ali je preko potreban i povoljan zreb, a ja mislim da ce on ove godine biti naklonjen Crvenoj zvezdi.Pozdrav od Delije i s verom u BOGA mozemo i do najelitnijeg evropskog takmicenja.

Hell

pre 16 godina

Sta je bilo "delije" prpa a?Sram vas bilo potcenjivali ste i podsmevali ste se Partizanovim pobedama ali mi se bar nismo mucili nego ladno takvim amaterima uvaljamo 15 komada a vi 2 i to iz penala u nadoknadi vremena,bedno!A i gde su vam ti silni stranci vredjate nase a sta su vasi Salas,Barkos i ostali pokazali?

Mikele

pre 16 godina

Opet naši novinari prave euforiju za ulazak u LŠ-a, to se može videti i po ovom naslovu: "Pobeda Zvezde nad...", a u malom tekstu ispod naslova nigde rezultat (rezultat tek kad otvoriš naslov), odmah sam znao jedva 1:0 ili 2:1... Umesto da se realno kaže, provlačenje protiv Austrijskog drugoligaša, bez obzira što je pripremna utakmica... Nemojte da ih lažno pržite jer će ispasti i u drugom kolu kvalifikacija...

hmmm

pre 16 godina

Neka nek igraju oni i neka gube sve utakmice u pripremnom periodu nek vide gde su suplji i sta treba ispraviti.
Vise volim da na pripremama igraju kao babe nego kad to bude odlucujuce.
Secam se ja nekih priprema gde smo pobedjivali velike EU ekipe a na kraju ni titulu nismo uzeli...zato lagano

Petar

pre 16 godina

Ljudi, pa igrao je sa 27 igraca. Da imate iole pameti, znali biste da se tako ne moze napraviti dobar rezultat na utakmici, i pogotovo pripremnoj. Ne mogu da shvatim kako se neki ljudi tako primaju.
A ima i neko nepisano pravilo, kada ekipa kazi u pripremnom periondu, uglavnom zakaze kada krenu takmcarske utakmice.

Milan

pre 16 godina

Ne znam cemu ovakvi malodusni komentari od strane Delija (posto grobarske komentare ne uzimam za relevantne)? Histerisete iz krajnosti u krajnost iza dana u dan.

Da li ste svesni (a i pise vam) da je igralo 27 igraca. Znaci svi su isprobani.
Ljudi,ovo su probe,pripremne utakmice isprobavaju se razne varijante da se vidi sta,kako i ko moze. Ne budite smesni i ne letite pred rudu.
Latinosi ce odigrati ozbiljnije i sa vecom minutazom tek u revansu protiv Levadije,a to je 6-7. avgust. Do tada se navikavaju na uslove i tim.
Bosko je vec prosle nedelje izjavio da vec ima tim u glavi,ostalo su samo dopune i probe. Molina nije igrao,kao ni Bronovicki. Kostur tima je tu (Randjelovic,Gaj,Tuturic,Andjelkovic,Milijas,Kastiljo,Burzanovic...i Basta i Milovanovic ako ostanu) ja ne znam sta vise hocete. Palasios se vise nego ozbiljno nametnuo. A kako vidim i na Filipa Djordjevica moze ozbiljno da se racuna.
Ja sam zadovoljan jer sada ne igramo najbolje,Bosko tempira formu. Da ne bude kao one godine kada samo sa Ljupkom dobijali Briz i Verder na pripremama,a pukli posle od PSVa i Zenita. Pa prosle godine sa Bajevicem,sve smo utakmice dobili na pripremama ukljucujuci i Slovan i cini mi se Sahtjor ili tako nekoga,ap posle sta bi? Bunar.

Delije,opustite se,tek ce biti dobrog i pravog fudbala.

Liga Sampiona???

pre 16 godina

Pa stvarno,da nije smesno bilo bi zalosno...Sve puca od Carolije u igri petokrake:)
Koliko mi se cini,ovo je vec druga pobeda baka Zvezdane na pripremama iz penala!?Ali ipak,bio je to protivnik dostojan renomea "najveceg srpskog",kluba takodje veciti optimista sto se tice lige sampiona i pobediti se moralo :)
Sve ove pripreme me podsecaju na proslu sezonu kada je "velikom klubu",jedanaesterac sviran cak i na 20 metara i prosecno bar na svakoj drugoj utakmici!!!Samo ove sezone tesko ce to da prodje,ne moze vecno da se siluje lopta,ne moze se sve na silu,razmislite malo "veciti",sampioni sveta bilo Vas je mnogo koji ste osporavali Partizanov trijumf nad Zrinjskim,samo probajte da shvatite jednu stvar-Zrinjski je ipak za Vas veliki zalogaj i naspram levaka sa kojim Vi igrate na pripremama i koje pobedjujete na silu stvarno svetska klasa :)

Stefan DELIJA

pre 16 godina

Alo Pixi imas 3 mil od Purovica,sad 3 mil od Baste i ako Zigic ode u Viljareal ili negdje drugo.Imas para dovedi jos jednog napadaca,Ljuboju ili nekog drugog jer ako se Salas povredi,Barkos se ne privikne brzo gotovi smo.I da napomenem da Zvezda nije odavno imala goru odbranu.Primamo golove od svakog kluba a znamo sta znaci primiti gol kod kuce u kvalifikacijama.Znaci podhitno dobrog i iskusnijeg stopera.

sloba

pre 16 godina

Ipak je ovo pripremni period. Pogledajte liste za kladionice ko s kim igra.Uigravaju se ekipe i ne moze se nista pogoditi Slabiji pobedi jaceg .Pogodovo u Engleskoj u pre seasons matches. Tako se to danas radi ko jos idena planinu da trci ko budala. Sve se odvija na terenu za trening i kros utakmice i igraju svi koji su dosli na pripreme

sale

pre 16 godina

ovaj napadacki tandem barkos salas u prvi mah deluje neuverljivo ,mada jos je rano za prognoze ali cini mi se da so skroz fizicki nespremni,tandem ljuboja nikulae mislim da bi bio puno bolje resenje za zvezdu!ovako ostaje da cekamo zreb i naravno puno puno srece kako bi dobili sto lakseg protivnika,pozdrav

NIDZA

pre 16 godina

Ma odlicno bolje ovako nego ko ranijih godina da na pripremama bijemo Verder, Anderleht i ostale jace ekipe a kad dodju kvalifikacije onda igraju stegnuto i totalno drugacije!
Bice Zvezda jaka smo polako!
Liga Sampiona je tu na korak!
Napred Zvezdo!

wuk

pre 16 godina

nemogu da verujem da su sve dosadasnje komentare postavili gorbari... ovo su prijateljske tekme i rezultat nije bitan.. a videcemo sve kad pocne prvenstvo

CRVENOZVEZDASH

pre 16 godina

Burazeri,na**ali smo.Ovi ne samo da nisu uigrani,vec neznaju gde udaraju!Nego,zna li neko dali je stigao Poljak na pripreme i POD CIIIJIM NADZOROM SE U BEOGRADU PRIPREMA MOLINA?

Salas

pre 16 godina

samo da bude sve ok sa Salasom! Uglavnom smo dobro odigrali tekmu ipak su ovo prijateljske utakmice i svi dobijaju sansu da igraju! Samo napred, ima da gazimo sve ove sezone, mislim da je ovo ta sezona kad ce na marakani gledati LS!

grobari

pre 16 godina

i vi hocete u ls a mucitese sa drugoligasem koliko je puta zvezda pobedila samo u nadoknadi vremena e to u evropi nema ko kod nas da vas pustaju da pobedite u stvari videcete protiv estonaca kada vas izbace!!!

bosko

pre 16 godina

ma samo opusteno pa ovo su pripreme zar ne?! kad smo cekali LS do sad sacekacemo jos malo a zvezda uz nasu pomoc (DELIJE) moze do LIGE SAMPIONA - DELIJE CRVENKA

Jagodinac

pre 16 godina

Odličan rezultat , obzirom da je protivnik bivši učesnik veoma jake treće austrijske lige. Utakmica je bila vrlo neizvesna , ginulo se za svaki pedalj terena ali su ipak igrači Zvezde pokazali da je šampion Srbije trenutno bolji tim od austrijskog trećeligaša. Sve čestitke za prikazanu igru našeg šampiona jer su prevazišli sebe i pobedili bolji tim. Sutra ih očekuje veoma težak meč protiv veoma jake ekipe iz Francuske , inače šestoligaša ali su naši momci ipak optimisti. Nadaju se da će konačno postići TRI gola na toj utakmici bez obzira na izrazitu snagu protivnika. U planu je bila i utakmica sa jednim nemačkim petoligašem ali , kako smo saznali , ipak je prerano za jednu tako jaku međunarodnu proveru našeg tima. Igralo bi se jedino u slučaju da Nemci igraju sa 6 igrača + golman jer bi tako snage bile približno jednake. HAHAHAHAHAHAHAHA PARTIZAN FOREVER

rus

pre 16 godina

"el mago" mora da nije spreman,a kada ce biti to jos nije poznato,strah me je samo da ne pocnu bezati kao njihove kolege iz kk,a smejali ste se za 15-0 protiv petoligasa,a ovaj rezultat protiv treceligasa koji ima"velike ambicije"govori sve o vama

Leka

pre 16 godina

Citajuci novine osjeti se euforija za ulazak u LS. Ta euforija je, moram priznati, i mene malo ponijela.
Ali juce gledajuci utakmicu vidio sam da realnost izgleda sasvim drugacije. Pa dobro, neko ce reci "neuigrana ekipa, mnogo novih koji jos nisu igrali zajedno, pa problemi u komunikaciji,....itd". Medjutim, svi koji su pratili jucerasnju utakmicu vidjeli su da ekipa igra bez pravog koncepta, gradnja napada se zasniva najvecim djelom na slucajnostima. Jedina svijetla tacka bio je Koroman na kojem se primjeti da se radi o jednim reprezentativcu. Ostalima je najvecim djelom mjesto bas u Schwadorfu ili nekoj drugoj ekipi iz Austrijske lige.

DDT

pre 16 godina

Ako Boško uspe da od svih ovih individualaca, skupljenih s koca i konopca, sačini koliko toliko homogenu i produktivnu ekipu, zaslužiće da ga proglase za Prvu Zvezdinu TRENERSKU Zvezdu.
Stvarno, ako već imamo 5 igračkih, zašto ne bismo uveli i trenerske zvezde? Lično mi nikad nije bio drag, ali mislim da bi Miljan tu mogao da bude prvi, a potom i Čika Stane i Ljupko Petrović.
Nadam se da će im se u junu 2008. pridružiti i Boško,kao najveće i najprijatnije iznenadjenje sezone!

Samo hrabro, Boško! Možeš ti to, nego šta! Delije su 100% uz tebe .

zoki

pre 16 godina

Penal u nadoknadi vremena protiv novopečenog austrijskog drugoligaša - kako vidimo, pripreme su na nivou, dobra simulacija situacije u nadolazećem domaćem prvenstvu :).

Jagodinac

pre 16 godina

Odličan rezultat , obzirom da je protivnik bivši učesnik veoma jake treće austrijske lige. Utakmica je bila vrlo neizvesna , ginulo se za svaki pedalj terena ali su ipak igrači Zvezde pokazali da je šampion Srbije trenutno bolji tim od austrijskog trećeligaša. Sve čestitke za prikazanu igru našeg šampiona jer su prevazišli sebe i pobedili bolji tim. Sutra ih očekuje veoma težak meč protiv veoma jake ekipe iz Francuske , inače šestoligaša ali su naši momci ipak optimisti. Nadaju se da će konačno postići TRI gola na toj utakmici bez obzira na izrazitu snagu protivnika. U planu je bila i utakmica sa jednim nemačkim petoligašem ali , kako smo saznali , ipak je prerano za jednu tako jaku međunarodnu proveru našeg tima. Igralo bi se jedino u slučaju da Nemci igraju sa 6 igrača + golman jer bi tako snage bile približno jednake. HAHAHAHAHAHAHAHA PARTIZAN FOREVER

zoki

pre 16 godina

Penal u nadoknadi vremena protiv novopečenog austrijskog drugoligaša - kako vidimo, pripreme su na nivou, dobra simulacija situacije u nadolazećem domaćem prvenstvu :).

Milan

pre 16 godina

Ne znam cemu ovakvi malodusni komentari od strane Delija (posto grobarske komentare ne uzimam za relevantne)? Histerisete iz krajnosti u krajnost iza dana u dan.

Da li ste svesni (a i pise vam) da je igralo 27 igraca. Znaci svi su isprobani.
Ljudi,ovo su probe,pripremne utakmice isprobavaju se razne varijante da se vidi sta,kako i ko moze. Ne budite smesni i ne letite pred rudu.
Latinosi ce odigrati ozbiljnije i sa vecom minutazom tek u revansu protiv Levadije,a to je 6-7. avgust. Do tada se navikavaju na uslove i tim.
Bosko je vec prosle nedelje izjavio da vec ima tim u glavi,ostalo su samo dopune i probe. Molina nije igrao,kao ni Bronovicki. Kostur tima je tu (Randjelovic,Gaj,Tuturic,Andjelkovic,Milijas,Kastiljo,Burzanovic...i Basta i Milovanovic ako ostanu) ja ne znam sta vise hocete. Palasios se vise nego ozbiljno nametnuo. A kako vidim i na Filipa Djordjevica moze ozbiljno da se racuna.
Ja sam zadovoljan jer sada ne igramo najbolje,Bosko tempira formu. Da ne bude kao one godine kada samo sa Ljupkom dobijali Briz i Verder na pripremama,a pukli posle od PSVa i Zenita. Pa prosle godine sa Bajevicem,sve smo utakmice dobili na pripremama ukljucujuci i Slovan i cini mi se Sahtjor ili tako nekoga,ap posle sta bi? Bunar.

Delije,opustite se,tek ce biti dobrog i pravog fudbala.

Leka

pre 16 godina

Citajuci novine osjeti se euforija za ulazak u LS. Ta euforija je, moram priznati, i mene malo ponijela.
Ali juce gledajuci utakmicu vidio sam da realnost izgleda sasvim drugacije. Pa dobro, neko ce reci "neuigrana ekipa, mnogo novih koji jos nisu igrali zajedno, pa problemi u komunikaciji,....itd". Medjutim, svi koji su pratili jucerasnju utakmicu vidjeli su da ekipa igra bez pravog koncepta, gradnja napada se zasniva najvecim djelom na slucajnostima. Jedina svijetla tacka bio je Koroman na kojem se primjeti da se radi o jednim reprezentativcu. Ostalima je najvecim djelom mjesto bas u Schwadorfu ili nekoj drugoj ekipi iz Austrijske lige.

Liga Sampiona???

pre 16 godina

Pa stvarno,da nije smesno bilo bi zalosno...Sve puca od Carolije u igri petokrake:)
Koliko mi se cini,ovo je vec druga pobeda baka Zvezdane na pripremama iz penala!?Ali ipak,bio je to protivnik dostojan renomea "najveceg srpskog",kluba takodje veciti optimista sto se tice lige sampiona i pobediti se moralo :)
Sve ove pripreme me podsecaju na proslu sezonu kada je "velikom klubu",jedanaesterac sviran cak i na 20 metara i prosecno bar na svakoj drugoj utakmici!!!Samo ove sezone tesko ce to da prodje,ne moze vecno da se siluje lopta,ne moze se sve na silu,razmislite malo "veciti",sampioni sveta bilo Vas je mnogo koji ste osporavali Partizanov trijumf nad Zrinjskim,samo probajte da shvatite jednu stvar-Zrinjski je ipak za Vas veliki zalogaj i naspram levaka sa kojim Vi igrate na pripremama i koje pobedjujete na silu stvarno svetska klasa :)

rus

pre 16 godina

"el mago" mora da nije spreman,a kada ce biti to jos nije poznato,strah me je samo da ne pocnu bezati kao njihove kolege iz kk,a smejali ste se za 15-0 protiv petoligasa,a ovaj rezultat protiv treceligasa koji ima"velike ambicije"govori sve o vama

Mikele

pre 16 godina

Opet naši novinari prave euforiju za ulazak u LŠ-a, to se može videti i po ovom naslovu: "Pobeda Zvezde nad...", a u malom tekstu ispod naslova nigde rezultat (rezultat tek kad otvoriš naslov), odmah sam znao jedva 1:0 ili 2:1... Umesto da se realno kaže, provlačenje protiv Austrijskog drugoligaša, bez obzira što je pripremna utakmica... Nemojte da ih lažno pržite jer će ispasti i u drugom kolu kvalifikacija...

NIDZA

pre 16 godina

Ma odlicno bolje ovako nego ko ranijih godina da na pripremama bijemo Verder, Anderleht i ostale jace ekipe a kad dodju kvalifikacije onda igraju stegnuto i totalno drugacije!
Bice Zvezda jaka smo polako!
Liga Sampiona je tu na korak!
Napred Zvezdo!

Stefan DELIJA

pre 16 godina

Alo Pixi imas 3 mil od Purovica,sad 3 mil od Baste i ako Zigic ode u Viljareal ili negdje drugo.Imas para dovedi jos jednog napadaca,Ljuboju ili nekog drugog jer ako se Salas povredi,Barkos se ne privikne brzo gotovi smo.I da napomenem da Zvezda nije odavno imala goru odbranu.Primamo golove od svakog kluba a znamo sta znaci primiti gol kod kuce u kvalifikacijama.Znaci podhitno dobrog i iskusnijeg stopera.

Marcus

pre 16 godina

Pripremne utakmice, nema veze, to su samo pripremne utakmice...

Malo sutra! Igre nema ODAVNO!
I sad umesto da se uigrava tim koji ce za 10 dana vec da igra kvalifikacije za LS, a za tri nedelje vec da igra odlucujucu utakmicu, oni se zezeaju! Isprobavaju neke omladince koji ionako nece da sakupe 10 utakmica i to svi zajedno. Jedan trenira u Beogradu, jedan jos nije ni stigao na pripreme, a drugog napadaca i stopera cemo da dovedemo 15. avgusta. I koliko nam je uopste preostalo prijateljskih utakmica? Jedna sa Hapoelom i trijagonal. Izgleda da ce glavnim pojacanjima prvi mec biti i generalna proba. Ovima sto kazu da se sad ustvari gleda gde skripi, ja odgovaram - skripi tamo gde je skripalo i prosle sezone. Sto znaci da samo utvrdjuju gradivo - ne ispravljaju greske. Po izvestajima i po onima sto su gledali tekme, gol mora da se primi, a napad je i dalje spor i neorganizovan. Igra se stihijski, sve nesto na silu, neorganizovano. Isto kao i prosle sezone. Badava nam sva pojacanja ako ce im treca zajednicka utakmica biti u trecem kolu kvalifikacija. Vazno da se sad isprobava ko je Zvezdu, a ko ne. Kao da nije imao (Bosko) godinu dana da to vidi. Organizuj prijateljsku "B" sastava, pa onda gledaj. Bole, ako citas ovo, uigravaj prvi tim, ko Boga te molim!

DDT

pre 16 godina

Ako Boško uspe da od svih ovih individualaca, skupljenih s koca i konopca, sačini koliko toliko homogenu i produktivnu ekipu, zaslužiće da ga proglase za Prvu Zvezdinu TRENERSKU Zvezdu.
Stvarno, ako već imamo 5 igračkih, zašto ne bismo uveli i trenerske zvezde? Lično mi nikad nije bio drag, ali mislim da bi Miljan tu mogao da bude prvi, a potom i Čika Stane i Ljupko Petrović.
Nadam se da će im se u junu 2008. pridružiti i Boško,kao najveće i najprijatnije iznenadjenje sezone!

Samo hrabro, Boško! Možeš ti to, nego šta! Delije su 100% uz tebe .

gago

pre 16 godina

I ja obozavam ove pripremne tekme kada se isprobava 30 igraca i kada rezultat nije u prvom planu. Volim zato sto to istera miseve iz Humske na cistac, koji se ispile iz rupica. I tako sve do prvog derbija, do prve dvocifrene razlike, a onda raspad sistema, "partizan godina nulta" i slicno....mic mic mic....mic misu mali, mic...

Salas

pre 16 godina

samo da bude sve ok sa Salasom! Uglavnom smo dobro odigrali tekmu ipak su ovo prijateljske utakmice i svi dobijaju sansu da igraju! Samo napred, ima da gazimo sve ove sezone, mislim da je ovo ta sezona kad ce na marakani gledati LS!

hmmm

pre 16 godina

Neka nek igraju oni i neka gube sve utakmice u pripremnom periodu nek vide gde su suplji i sta treba ispraviti.
Vise volim da na pripremama igraju kao babe nego kad to bude odlucujuce.
Secam se ja nekih priprema gde smo pobedjivali velike EU ekipe a na kraju ni titulu nismo uzeli...zato lagano

djole

pre 16 godina

Poruka za grobare:i ovakva igra je dovoljna za jos jednu DUPLU KRUNU,a sto se tice lige sampiona nadam se da cemo imati srece pri zrebu.

CRVENOZVEZDASH

pre 16 godina

Burazeri,na**ali smo.Ovi ne samo da nisu uigrani,vec neznaju gde udaraju!Nego,zna li neko dali je stigao Poljak na pripreme i POD CIIIJIM NADZOROM SE U BEOGRADU PRIPREMA MOLINA?

wuk

pre 16 godina

nemogu da verujem da su sve dosadasnje komentare postavili gorbari... ovo su prijateljske tekme i rezultat nije bitan.. a videcemo sve kad pocne prvenstvo

Petar

pre 16 godina

Ljudi, pa igrao je sa 27 igraca. Da imate iole pameti, znali biste da se tako ne moze napraviti dobar rezultat na utakmici, i pogotovo pripremnoj. Ne mogu da shvatim kako se neki ljudi tako primaju.
A ima i neko nepisano pravilo, kada ekipa kazi u pripremnom periondu, uglavnom zakaze kada krenu takmcarske utakmice.

SANJAJTE LŠ I DALJE...

pre 16 godina

Nama ste se smejali na 15 komada koje smo dali nemačkom 5-ligašu...Potom nam ste nam se smejali na 6 komada datih vicešampionu BIH na njegovom terenu...Ja se vama ne smejem na teško izvojevanoj pobedi nad austrijskim vrlo kvalitetnim drugoligašem...ja vas žalim, onako najiskrenije! A i Srbije mi je žao jer...i ove godine će izgleda samo Partizan u Evropi da joj donosi bodove za koeficijent...NAPRED PARTIZAN!

Hell

pre 16 godina

Sta je bilo "delije" prpa a?Sram vas bilo potcenjivali ste i podsmevali ste se Partizanovim pobedama ali mi se bar nismo mucili nego ladno takvim amaterima uvaljamo 15 komada a vi 2 i to iz penala u nadoknadi vremena,bedno!A i gde su vam ti silni stranci vredjate nase a sta su vasi Salas,Barkos i ostali pokazali?

bosko

pre 16 godina

ma samo opusteno pa ovo su pripreme zar ne?! kad smo cekali LS do sad sacekacemo jos malo a zvezda uz nasu pomoc (DELIJE) moze do LIGE SAMPIONA - DELIJE CRVENKA

Beclija

pre 16 godina

Interesantno. Na temama o Zvezdi Grobari, na temama o Partizanu zvezdasi.
Samo nastavite da tudju brigu brinete pa ce te daleko dogurati. neverovatni ste.
Ovo su pripreme i nije bas sjajno, ali ko zna moze da bude i dobro. litvanaca se ne treba bojati i 10 dana je dovoljno za uigravanje za tu utakmicu. Ipak je to trecerazredna fudbalska vrednost u odnosu na Zvezdu.
Mislite na evrobodove svi koji se ovde sprdate magarcine jedne(ovo se odnosi samo za one mladje od 30).

doom

pre 16 godina

predlazem vam da napisete molbe i posaljete UEFI i FIFI da vam dozvole da igrate ne sa 27 nego 37 igraca i da imate izmene kad hocete i koliko hocete i da mozete da sutirate na protivnicki gol cak i na poluvremenu
i naravno da se sve to prizna i za kraj... el mago? hahhahahaha

grobari

pre 16 godina

i vi hocete u ls a mucitese sa drugoligasem koliko je puta zvezda pobedila samo u nadoknadi vremena e to u evropi nema ko kod nas da vas pustaju da pobedite u stvari videcete protiv estonaca kada vas izbace!!!

Gost

pre 16 godina

Cestitam Crveni, narocito na izboru sudije, penal u 87 minutu.
Izgleda mi da Sikimic i nije pogresio kod Auto-komande. Znao je da izabere pravu stranu.
A sta ce biti tek kad odu ovi koji se pominju da odlaze!? ;)

GROBAR

pre 16 godina

Ja kad sam vam pricao pre nedelju dana vi ste me pljuvali.Piksi i njegova pojacanja koje hvali na sva usta a nije znao kako izgledaju a kamoli kako igraju pa onda svoju nervozu od neuspeha i bacenih para krije time sto proziva Sikimica,decka koji je rekao da bi voleo da uzme titulu sa Partizanom sto je priznajte sportski, ali one izjave koje Piksi daje su strah koji se vidi iz aviona... Puno srece u Ligi sampiona ...

delija

pre 16 godina

caos svima ja sam veliki zvezdas ali bojim se da nije ovo bas pravo resenje za zvezdu protiv 3-ce ligasa da igramo samo 2-1 prosto neverovatno cak mi se cini iako mi je tesko da priznam da partizan ima bolji tim trenutno od nas !! potpuno smo nekako uplaseni i ne delujemo ubedljivoo i to protiv 3-ce ligasa !! poz svima

NAVIJAČ

pre 16 godina

LJUDI TO SU PROFESIONALCI, MISLIM NA ZVEZDINA JUZNOAMERICKA POJACANJA, PA NISU ONI DOSLI IZ DRUGE SRPSKE POMORAVSKE LIGE ILI SU NEKI KOJI NEMAJU ISKUSTVO.
PA ZNAJU ONI ZASTO SU DOVEDENI I STA JE NJIHOV ZADATAK VRLO DOBRO.
I MOLIM VAS IPAK SU PRIPREME JEDNO A ZVANICNE UTAKMICE I PUNA MARAKANA DRUGO.
NE ZAVARAVAJTE SE!

cigan, nikad delija

pre 16 godina

1. Take it easy grobari, mnogo je vruce, 'ajmo svi na Adu!
2. ovo kako Zvezda igra je jedno i zalosno! Vidim ovde neke kao "dajte im lufta, ovo su samo pripreme". Ma kakve crne pripreme. Timovi kao ova klinika Svarcvald ima da se deru sa petardom minimalno u svako doba dana i noci bilo da su pripreme ili takmozarska etapa od ekipe koja ima pretenzije za ulazak u jednu od grupa LS, ejjjj!
Nikada vise one generacije sa pocetka devedesetih. Kako se razmilise po svijetu tako i mi postenog fudbala ne vidjesmo, evo ima vec 15 godina. Svako SP, EP, kvalifikaciona faza, a da ne govoim o derbi ili prvenstvenim utakmicama je bilo nesto jadno, na guzove, nepovezano, bez pasa, bez taktike, bez trcanja ... nemam pojma! Mnogo sam sam smoren

sale

pre 16 godina

ovaj napadacki tandem barkos salas u prvi mah deluje neuverljivo ,mada jos je rano za prognoze ali cini mi se da so skroz fizicki nespremni,tandem ljuboja nikulae mislim da bi bio puno bolje resenje za zvezdu!ovako ostaje da cekamo zreb i naravno puno puno srece kako bi dobili sto lakseg protivnika,pozdrav

Markovic

pre 16 godina

Eto Piksi hvali igrace tkz Igrace. Salas -Carobnjak, Barkos -umalo da postane Reprenenzativac Argetine, Poljak standardni Reprezentativac Poljske itd!A ustavri covek ih jednom video na snimku, i jos ih nije kupio, nisu dosli jos u Ganiju!A Piksi ih hvalio ubi boze ko da su: Adriano, Etto,itd! E moj Piksi tako se to neradi!

Delija Sever

pre 16 godina

Nije ovo tako lose, ipak je 27 igraca dobilo priliku.Samo mislim da Bosko treba da forsira jedan tim koji ce se uigrati za sledece utakmice.Ako nam na svakoj tekmi igra 30 igraca, a rezultat ovako tesan, onda tek ne znamo na cemu smo.Mislim da napad Zvezde ove sezone treba da cine Burzanovic i Barkos, i da u pocetku u igru ubaciti maksimum dva stranca dok se sve kockice ne sloze, a onda vremenom videti da li je i ko je od njih dostojan da zameni igrace koji su uzeli duplu krunu.Ipak, najvise problema ima odbrana, jer se ne sme toliko prilika dopustiti jednom novopecenom drugoligasu, a inapad mora imati bolji finished, a ne traziti od Kastilja da igra sredinu, vraca se u odbranu i prikljucuje napadu.Samim tim, na utakmicama se mora stvarati vise sansi, trebaju nam upotrebljive lopte ka napadacima, a ne samo napamet gadjati igraca izmedju trojice.U ligu sampiona mozemo uci, ali je preko potreban i povoljan zreb, a ja mislim da ce on ove godine biti naklonjen Crvenoj zvezdi.Pozdrav od Delije i s verom u BOGA mozemo i do najelitnijeg evropskog takmicenja.

Aca

pre 16 godina

Nemojte mi reci da je zrinjski slabiji od ovoga...
I boljr je 15-0 protiv amatera iz nemacke, nego 2-1 protiv ovoga, i nereseno ili sta vec sa slovenackim cetvoroligasem...

boris france

pre 16 godina

Uh kakva bi to Zvezda bila kad bi se ovo fudbalsko pravilo promenilo pa umesto 11,da mogu svi na teren koliko ih Zvezda ima momentalno !!!!!

Delije Sabac

pre 16 godina

Grobari, nemojte da likujete i da se zavaravate pogledajte rezultate ostalih medjunarodnih prijateljskih utakmica i sve je jasno, a vi sto ste dali 15 komada, toliko cete dati u celom nasem prvenstvu. Ko se zadnji smeje.......

grrrobar irig

pre 16 godina

Nadam se da jos uvek postoji ona SOS-ova Liga Buducih Sampiona, i da gani pricaju o njoj, jer ako se ovo odnosi na pravu Ligu sampiona onda im pod hitno u timu treba psihijatar, a ne vudu čarobnjak Salas.

Nena

pre 16 godina

Pa sta ako su pobedili golom u poslednjem minutu?!Ovo su pripreme,i bolje da se ovde izglupiraju,a da odigraju dobro kada bude trebalo.Sigyrna sam da ovi momci,ako daju sve od sebe mogu da odigraju veoma dobro.
Napred Zvezda!

Aca

pre 16 godina

@caci
kakva bre atraktivnija pojacanja, sta su pokazali do sad? Ja cu ti reci. NISTA, DVA NISTA. Uostalom gkedaj utamice i cekaj kraj sezone, nama iza ledja.
P.S. to za trece mesto si procito na ovaj B92 stav, koji je pisan pre mesec dana, pa si se napalio

sloba

pre 16 godina

Ipak je ovo pripremni period. Pogledajte liste za kladionice ko s kim igra.Uigravaju se ekipe i ne moze se nista pogoditi Slabiji pobedi jaceg .Pogodovo u Engleskoj u pre seasons matches. Tako se to danas radi ko jos idena planinu da trci ko budala. Sve se odvija na terenu za trening i kros utakmice i igraju svi koji su dosli na pripreme

Delije Svilajnac

pre 16 godina

Ha ha ha Cofi legendo potpuno si u pravu : ).Pa nije im lako kad smo im prosle godine oba trofeja proslavili na Jna popularnom "lavoru".Ovaj tim je dovoljan za novu duplu krunu ali za Evropu nisam bas siguran.Promenjeno je dosta igraca a forma se ne podize za dve nedelje,forma se podize ipak nesto duze.Opet smo neuigrani a to sto nasi igraci vecito pricaju kako se radi pakleno na pripremama to je vec druga stvar.Videcemo kad dodju zvanicne tekme.Svi na Marakanu:ZVEZDA SE VOLI SVAKOGA DANA A NE SAMO PROTIV MILANA!!!!!!!!!!!

el komadante

pre 16 godina

Gago majstore bravo za komentar. Danima ovde citam gomilu gluposti i od "nasih" a pogotovu od ovih veselih grobara. Elem da krenem redom: da pojedinci bar malo prate fudbal kao sto se predstavljaju znali bi da je pre par dana ovaj isti Svadorf jedva izgudio od Fenerbahcea 1:0. Podsecanja radi za njih igra i jedan Roberto Karlos ciji transfer vredi vise od naseg celog budzeta. A bas me cudi kako cuveni Keza zvani "Placko" u toj tekmi nije dao bar 3 komada!
2. Veseli grobarcici pogledajte statistiku za koga je sudjeno u ovom prvenstvu vise penala Nas ili vas? Jel vam Pixi kriv sto sa 2 igraca vise i penalom u zadnjem minutu nemozte pobedite Hajduk? Pa onda moj brat Vicentije ispadne sa liste sudija super lige.
3. sto se samih nas tice skripi tamo gde je uvek i skripalo 80% golova smo primili na isti nacin, Andjelkovic ili Trisovic izgube loptu na sredini pa ga primimo iz polu kontre. Uopste ne sumnjam da ce dolaskom poljaka i to da se resi.
4. svaki niole ozbiljniji Zvezdas zna za tradiciju,lose na pripremama dobro u takmicenjima i obrnuto. Mada nam vreme definitivno nije saveznik.
5. za ove velike Zvezdine dusebriznike i Pixijeve kriticare: dabogda se u neku vasu Zvezdu vrati Dzaja za predsednika i dovede cuvenog strucnjaka Ratka Dostanica za trenera, pa nek vam brani Kocic a glavna poluga nek vam bude Bajcetic. Bilo neponovilo se.
6. a vi vesele komsije mora da znate da u srpskom narodu postoji nesto sto se zove obraz,da ga bar malo imate nebi izlazili iz misje rupe na vasem popularnom "lavoru". I da nezaboravim, drage komsije uskoro pocinje i prvenstvo.
Amin

Peter Tosh

pre 16 godina

@pils light
"To su te velike ekipe...i dok mi spremamo derbi mec sa Interom zvezda igra sa nekim tamo shvarcvaldom...''
Дерби меч пријатељских утакмица, новонастала категорија у главама навијача ЈСД. . .

caci

pre 16 godina

delije nemojte se obazirati na poruke grobara i spustati se na njihov nivo.Mi smo do sada bar njima pokazali koji klub je veci,kvalitetniji,cija su pojacanja atraktivnija i bolja.Normalno je da im je krivo sto smo doveli mnogo,mnogo bolje igrace i sto su zaboravili kako izgleda kad osvojis bilo koji trofej.Neka samo oni traze utehu u tome sto ce nas da ljagaju preko poruka.Ja im zelim da naprave sto bolji tim ali trenutno je realno da budu treci u ovoj sezoni.
Neka ostave na miru nasu upravu jer "imaju" svoju TZV.upravu za primedbe.
PIXI SAMO TAKO NASTAVI

Nemanja

pre 16 godina

@ caci

Samo mi reci kako se do sad pokazalo da su Zvezdina pojacanja bolja od Partizanovih?!
Gledao sam vasu tekmu sa Austrijancima, i ono je smehoteka…
Pa oni Austrijanci su vise znali sta hoce od vasih igraca.
Da li shvatas da Zvezda nije izvela nijednu akciju.
Ta vasa pojacanja, nisu izvela nijedan potez da bi se pokazalo da ce biti pojacanja.
Kako je moguce da na skoro samom kraju priprema vasi igraci jedva trce.
Drugo, nama su Diara i Moreira dosli fizicki nespremni na pripreme, ali su oni i kao takvi odmah na prvoj tekmi pokazali tehniku, dribling, ucestvovali u akcijama.
A vasa pojacanja se na ovoj tekmi ni po cemu nisu razlikovali od ostatka vase ekipe.
Ovo ne pisem da bih vas provocirao, ali prosto Zvezda na ovim pripremama nije pokazala nista ni na kolektivnom ni na individualnom planu.
Naravno da pripremne tekme rezultatski nisu toliko bitne, ali bitno je da se vide bar na trenutke neki obrisi, neke igre- pogotovo sto godinama Zvezda nema igru, pa ni u poslednjoj sezoni..a sa ovim sto ste do sad pokazali, opet je necete imati.
Pa sta ako ste osvojili zadnje 2 titule?! Ponasate se ko da ste jedini osvajaci titula, a pre tih vasih smo mi osvojili 2 titule uzastopno, a da se ne vracam ko ih je osvojio vise u zadnjoj deceniji.
Samo mi nije jasno kako si ti to “realno” procenio (ako se uopste moze sad procenjivati) da Partizan ima kvalitet za 3 mesto, pogotovo kad je cela javnost od novinara preko strucnjaka ocenila da je Partizan odlicno odradio prelazni rok, i da su se Partizanove novajlije vec pokazale da ce biti pojacanja.
Uopste se sad necu baviti hvalisanjem Partizana, iako imam mnogo razloga za zadovoljstvo onim sto je Partizan do sad pokazao, ali bezveze je da bez ikakvih argumenata spustas Partizan, da bi zapravo pokazao da Zvezda nije tako losa.
Na taj nacin zapravo pokazujes da nemas cinjenice kojim bi pohvalio Zvezdu za ono sto je sad pokazala.
I sa tim se slazem- Zvezda nije pokazala niti -da ima igru, a po mom ukusu -ni igrace…
Medjutim, vremenom cemo videti ko je bio upravu.

caci

pre 16 godina

@Aca
momcino ocito da bi po tvom razmisljanju atraktivno pojacanje bio ronaldinjo,ali ne zaboravi da je ovo srbija i da su momci koji su ove a i predhodne godine dosli u zvezdu i vise od atraktivnih pojacanja.
A sto se tice treceg mesta i to dali sam se napalio ili ne mozes najbolje shvatiti ako se osvrnes na proslu sezonu gde ste za dlaku izbegli trece mesto.A videces i ove da od TVOG partizana nema nista.Neka samo pocne sezona pa ces uvideti dali sam u pravu ili ne.I NE ZABORAVI -17.

Jagodinac

pre 16 godina

Odličan rezultat , obzirom da je protivnik bivši učesnik veoma jake treće austrijske lige. Utakmica je bila vrlo neizvesna , ginulo se za svaki pedalj terena ali su ipak igrači Zvezde pokazali da je šampion Srbije trenutno bolji tim od austrijskog trećeligaša. Sve čestitke za prikazanu igru našeg šampiona jer su prevazišli sebe i pobedili bolji tim. Sutra ih očekuje veoma težak meč protiv veoma jake ekipe iz Francuske , inače šestoligaša ali su naši momci ipak optimisti. Nadaju se da će konačno postići TRI gola na toj utakmici bez obzira na izrazitu snagu protivnika. U planu je bila i utakmica sa jednim nemačkim petoligašem ali , kako smo saznali , ipak je prerano za jednu tako jaku međunarodnu proveru našeg tima. Igralo bi se jedino u slučaju da Nemci igraju sa 6 igrača + golman jer bi tako snage bile približno jednake. HAHAHAHAHAHAHAHA PARTIZAN FOREVER

Liga Sampiona???

pre 16 godina

Pa stvarno,da nije smesno bilo bi zalosno...Sve puca od Carolije u igri petokrake:)
Koliko mi se cini,ovo je vec druga pobeda baka Zvezdane na pripremama iz penala!?Ali ipak,bio je to protivnik dostojan renomea "najveceg srpskog",kluba takodje veciti optimista sto se tice lige sampiona i pobediti se moralo :)
Sve ove pripreme me podsecaju na proslu sezonu kada je "velikom klubu",jedanaesterac sviran cak i na 20 metara i prosecno bar na svakoj drugoj utakmici!!!Samo ove sezone tesko ce to da prodje,ne moze vecno da se siluje lopta,ne moze se sve na silu,razmislite malo "veciti",sampioni sveta bilo Vas je mnogo koji ste osporavali Partizanov trijumf nad Zrinjskim,samo probajte da shvatite jednu stvar-Zrinjski je ipak za Vas veliki zalogaj i naspram levaka sa kojim Vi igrate na pripremama i koje pobedjujete na silu stvarno svetska klasa :)

SANJAJTE LŠ I DALJE...

pre 16 godina

Nama ste se smejali na 15 komada koje smo dali nemačkom 5-ligašu...Potom nam ste nam se smejali na 6 komada datih vicešampionu BIH na njegovom terenu...Ja se vama ne smejem na teško izvojevanoj pobedi nad austrijskim vrlo kvalitetnim drugoligašem...ja vas žalim, onako najiskrenije! A i Srbije mi je žao jer...i ove godine će izgleda samo Partizan u Evropi da joj donosi bodove za koeficijent...NAPRED PARTIZAN!

zoki

pre 16 godina

Penal u nadoknadi vremena protiv novopečenog austrijskog drugoligaša - kako vidimo, pripreme su na nivou, dobra simulacija situacije u nadolazećem domaćem prvenstvu :).

grobari

pre 16 godina

i vi hocete u ls a mucitese sa drugoligasem koliko je puta zvezda pobedila samo u nadoknadi vremena e to u evropi nema ko kod nas da vas pustaju da pobedite u stvari videcete protiv estonaca kada vas izbace!!!

rus

pre 16 godina

"el mago" mora da nije spreman,a kada ce biti to jos nije poznato,strah me je samo da ne pocnu bezati kao njihove kolege iz kk,a smejali ste se za 15-0 protiv petoligasa,a ovaj rezultat protiv treceligasa koji ima"velike ambicije"govori sve o vama

Mikele

pre 16 godina

Opet naši novinari prave euforiju za ulazak u LŠ-a, to se može videti i po ovom naslovu: "Pobeda Zvezde nad...", a u malom tekstu ispod naslova nigde rezultat (rezultat tek kad otvoriš naslov), odmah sam znao jedva 1:0 ili 2:1... Umesto da se realno kaže, provlačenje protiv Austrijskog drugoligaša, bez obzira što je pripremna utakmica... Nemojte da ih lažno pržite jer će ispasti i u drugom kolu kvalifikacija...

doom

pre 16 godina

predlazem vam da napisete molbe i posaljete UEFI i FIFI da vam dozvole da igrate ne sa 27 nego 37 igraca i da imate izmene kad hocete i koliko hocete i da mozete da sutirate na protivnicki gol cak i na poluvremenu
i naravno da se sve to prizna i za kraj... el mago? hahhahahaha

Markovic

pre 16 godina

Eto Piksi hvali igrace tkz Igrace. Salas -Carobnjak, Barkos -umalo da postane Reprenenzativac Argetine, Poljak standardni Reprezentativac Poljske itd!A ustavri covek ih jednom video na snimku, i jos ih nije kupio, nisu dosli jos u Ganiju!A Piksi ih hvalio ubi boze ko da su: Adriano, Etto,itd! E moj Piksi tako se to neradi!

Hell

pre 16 godina

Sta je bilo "delije" prpa a?Sram vas bilo potcenjivali ste i podsmevali ste se Partizanovim pobedama ali mi se bar nismo mucili nego ladno takvim amaterima uvaljamo 15 komada a vi 2 i to iz penala u nadoknadi vremena,bedno!A i gde su vam ti silni stranci vredjate nase a sta su vasi Salas,Barkos i ostali pokazali?

DDT

pre 16 godina

Ako Boško uspe da od svih ovih individualaca, skupljenih s koca i konopca, sačini koliko toliko homogenu i produktivnu ekipu, zaslužiće da ga proglase za Prvu Zvezdinu TRENERSKU Zvezdu.
Stvarno, ako već imamo 5 igračkih, zašto ne bismo uveli i trenerske zvezde? Lično mi nikad nije bio drag, ali mislim da bi Miljan tu mogao da bude prvi, a potom i Čika Stane i Ljupko Petrović.
Nadam se da će im se u junu 2008. pridružiti i Boško,kao najveće i najprijatnije iznenadjenje sezone!

Samo hrabro, Boško! Možeš ti to, nego šta! Delije su 100% uz tebe .

Salas

pre 16 godina

samo da bude sve ok sa Salasom! Uglavnom smo dobro odigrali tekmu ipak su ovo prijateljske utakmice i svi dobijaju sansu da igraju! Samo napred, ima da gazimo sve ove sezone, mislim da je ovo ta sezona kad ce na marakani gledati LS!

wuk

pre 16 godina

nemogu da verujem da su sve dosadasnje komentare postavili gorbari... ovo su prijateljske tekme i rezultat nije bitan.. a videcemo sve kad pocne prvenstvo

Gost

pre 16 godina

Cestitam Crveni, narocito na izboru sudije, penal u 87 minutu.
Izgleda mi da Sikimic i nije pogresio kod Auto-komande. Znao je da izabere pravu stranu.
A sta ce biti tek kad odu ovi koji se pominju da odlaze!? ;)

GROBAR

pre 16 godina

Ja kad sam vam pricao pre nedelju dana vi ste me pljuvali.Piksi i njegova pojacanja koje hvali na sva usta a nije znao kako izgledaju a kamoli kako igraju pa onda svoju nervozu od neuspeha i bacenih para krije time sto proziva Sikimica,decka koji je rekao da bi voleo da uzme titulu sa Partizanom sto je priznajte sportski, ali one izjave koje Piksi daje su strah koji se vidi iz aviona... Puno srece u Ligi sampiona ...

Leka

pre 16 godina

Citajuci novine osjeti se euforija za ulazak u LS. Ta euforija je, moram priznati, i mene malo ponijela.
Ali juce gledajuci utakmicu vidio sam da realnost izgleda sasvim drugacije. Pa dobro, neko ce reci "neuigrana ekipa, mnogo novih koji jos nisu igrali zajedno, pa problemi u komunikaciji,....itd". Medjutim, svi koji su pratili jucerasnju utakmicu vidjeli su da ekipa igra bez pravog koncepta, gradnja napada se zasniva najvecim djelom na slucajnostima. Jedina svijetla tacka bio je Koroman na kojem se primjeti da se radi o jednim reprezentativcu. Ostalima je najvecim djelom mjesto bas u Schwadorfu ili nekoj drugoj ekipi iz Austrijske lige.

bosko

pre 16 godina

ma samo opusteno pa ovo su pripreme zar ne?! kad smo cekali LS do sad sacekacemo jos malo a zvezda uz nasu pomoc (DELIJE) moze do LIGE SAMPIONA - DELIJE CRVENKA

sale

pre 16 godina

ovaj napadacki tandem barkos salas u prvi mah deluje neuverljivo ,mada jos je rano za prognoze ali cini mi se da so skroz fizicki nespremni,tandem ljuboja nikulae mislim da bi bio puno bolje resenje za zvezdu!ovako ostaje da cekamo zreb i naravno puno puno srece kako bi dobili sto lakseg protivnika,pozdrav

Stefan DELIJA

pre 16 godina

Alo Pixi imas 3 mil od Purovica,sad 3 mil od Baste i ako Zigic ode u Viljareal ili negdje drugo.Imas para dovedi jos jednog napadaca,Ljuboju ili nekog drugog jer ako se Salas povredi,Barkos se ne privikne brzo gotovi smo.I da napomenem da Zvezda nije odavno imala goru odbranu.Primamo golove od svakog kluba a znamo sta znaci primiti gol kod kuce u kvalifikacijama.Znaci podhitno dobrog i iskusnijeg stopera.

Beclija

pre 16 godina

Interesantno. Na temama o Zvezdi Grobari, na temama o Partizanu zvezdasi.
Samo nastavite da tudju brigu brinete pa ce te daleko dogurati. neverovatni ste.
Ovo su pripreme i nije bas sjajno, ali ko zna moze da bude i dobro. litvanaca se ne treba bojati i 10 dana je dovoljno za uigravanje za tu utakmicu. Ipak je to trecerazredna fudbalska vrednost u odnosu na Zvezdu.
Mislite na evrobodove svi koji se ovde sprdate magarcine jedne(ovo se odnosi samo za one mladje od 30).

Aca

pre 16 godina

Nemojte mi reci da je zrinjski slabiji od ovoga...
I boljr je 15-0 protiv amatera iz nemacke, nego 2-1 protiv ovoga, i nereseno ili sta vec sa slovenackim cetvoroligasem...

gago

pre 16 godina

I ja obozavam ove pripremne tekme kada se isprobava 30 igraca i kada rezultat nije u prvom planu. Volim zato sto to istera miseve iz Humske na cistac, koji se ispile iz rupica. I tako sve do prvog derbija, do prve dvocifrene razlike, a onda raspad sistema, "partizan godina nulta" i slicno....mic mic mic....mic misu mali, mic...

NAVIJAČ

pre 16 godina

LJUDI TO SU PROFESIONALCI, MISLIM NA ZVEZDINA JUZNOAMERICKA POJACANJA, PA NISU ONI DOSLI IZ DRUGE SRPSKE POMORAVSKE LIGE ILI SU NEKI KOJI NEMAJU ISKUSTVO.
PA ZNAJU ONI ZASTO SU DOVEDENI I STA JE NJIHOV ZADATAK VRLO DOBRO.
I MOLIM VAS IPAK SU PRIPREME JEDNO A ZVANICNE UTAKMICE I PUNA MARAKANA DRUGO.
NE ZAVARAVAJTE SE!

grrrobar irig

pre 16 godina

Nadam se da jos uvek postoji ona SOS-ova Liga Buducih Sampiona, i da gani pricaju o njoj, jer ako se ovo odnosi na pravu Ligu sampiona onda im pod hitno u timu treba psihijatar, a ne vudu čarobnjak Salas.

CRVENOZVEZDASH

pre 16 godina

Burazeri,na**ali smo.Ovi ne samo da nisu uigrani,vec neznaju gde udaraju!Nego,zna li neko dali je stigao Poljak na pripreme i POD CIIIJIM NADZOROM SE U BEOGRADU PRIPREMA MOLINA?

Petar

pre 16 godina

Ljudi, pa igrao je sa 27 igraca. Da imate iole pameti, znali biste da se tako ne moze napraviti dobar rezultat na utakmici, i pogotovo pripremnoj. Ne mogu da shvatim kako se neki ljudi tako primaju.
A ima i neko nepisano pravilo, kada ekipa kazi u pripremnom periondu, uglavnom zakaze kada krenu takmcarske utakmice.

sloba

pre 16 godina

Ipak je ovo pripremni period. Pogledajte liste za kladionice ko s kim igra.Uigravaju se ekipe i ne moze se nista pogoditi Slabiji pobedi jaceg .Pogodovo u Engleskoj u pre seasons matches. Tako se to danas radi ko jos idena planinu da trci ko budala. Sve se odvija na terenu za trening i kros utakmice i igraju svi koji su dosli na pripreme

hmmm

pre 16 godina

Neka nek igraju oni i neka gube sve utakmice u pripremnom periodu nek vide gde su suplji i sta treba ispraviti.
Vise volim da na pripremama igraju kao babe nego kad to bude odlucujuce.
Secam se ja nekih priprema gde smo pobedjivali velike EU ekipe a na kraju ni titulu nismo uzeli...zato lagano

Milan

pre 16 godina

Ne znam cemu ovakvi malodusni komentari od strane Delija (posto grobarske komentare ne uzimam za relevantne)? Histerisete iz krajnosti u krajnost iza dana u dan.

Da li ste svesni (a i pise vam) da je igralo 27 igraca. Znaci svi su isprobani.
Ljudi,ovo su probe,pripremne utakmice isprobavaju se razne varijante da se vidi sta,kako i ko moze. Ne budite smesni i ne letite pred rudu.
Latinosi ce odigrati ozbiljnije i sa vecom minutazom tek u revansu protiv Levadije,a to je 6-7. avgust. Do tada se navikavaju na uslove i tim.
Bosko je vec prosle nedelje izjavio da vec ima tim u glavi,ostalo su samo dopune i probe. Molina nije igrao,kao ni Bronovicki. Kostur tima je tu (Randjelovic,Gaj,Tuturic,Andjelkovic,Milijas,Kastiljo,Burzanovic...i Basta i Milovanovic ako ostanu) ja ne znam sta vise hocete. Palasios se vise nego ozbiljno nametnuo. A kako vidim i na Filipa Djordjevica moze ozbiljno da se racuna.
Ja sam zadovoljan jer sada ne igramo najbolje,Bosko tempira formu. Da ne bude kao one godine kada samo sa Ljupkom dobijali Briz i Verder na pripremama,a pukli posle od PSVa i Zenita. Pa prosle godine sa Bajevicem,sve smo utakmice dobili na pripremama ukljucujuci i Slovan i cini mi se Sahtjor ili tako nekoga,ap posle sta bi? Bunar.

Delije,opustite se,tek ce biti dobrog i pravog fudbala.

NIDZA

pre 16 godina

Ma odlicno bolje ovako nego ko ranijih godina da na pripremama bijemo Verder, Anderleht i ostale jace ekipe a kad dodju kvalifikacije onda igraju stegnuto i totalno drugacije!
Bice Zvezda jaka smo polako!
Liga Sampiona je tu na korak!
Napred Zvezdo!

Delija Sever

pre 16 godina

Nije ovo tako lose, ipak je 27 igraca dobilo priliku.Samo mislim da Bosko treba da forsira jedan tim koji ce se uigrati za sledece utakmice.Ako nam na svakoj tekmi igra 30 igraca, a rezultat ovako tesan, onda tek ne znamo na cemu smo.Mislim da napad Zvezde ove sezone treba da cine Burzanovic i Barkos, i da u pocetku u igru ubaciti maksimum dva stranca dok se sve kockice ne sloze, a onda vremenom videti da li je i ko je od njih dostojan da zameni igrace koji su uzeli duplu krunu.Ipak, najvise problema ima odbrana, jer se ne sme toliko prilika dopustiti jednom novopecenom drugoligasu, a inapad mora imati bolji finished, a ne traziti od Kastilja da igra sredinu, vraca se u odbranu i prikljucuje napadu.Samim tim, na utakmicama se mora stvarati vise sansi, trebaju nam upotrebljive lopte ka napadacima, a ne samo napamet gadjati igraca izmedju trojice.U ligu sampiona mozemo uci, ali je preko potreban i povoljan zreb, a ja mislim da ce on ove godine biti naklonjen Crvenoj zvezdi.Pozdrav od Delije i s verom u BOGA mozemo i do najelitnijeg evropskog takmicenja.

delija

pre 16 godina

caos svima ja sam veliki zvezdas ali bojim se da nije ovo bas pravo resenje za zvezdu protiv 3-ce ligasa da igramo samo 2-1 prosto neverovatno cak mi se cini iako mi je tesko da priznam da partizan ima bolji tim trenutno od nas !! potpuno smo nekako uplaseni i ne delujemo ubedljivoo i to protiv 3-ce ligasa !! poz svima

boris france

pre 16 godina

Uh kakva bi to Zvezda bila kad bi se ovo fudbalsko pravilo promenilo pa umesto 11,da mogu svi na teren koliko ih Zvezda ima momentalno !!!!!

Marcus

pre 16 godina

Pripremne utakmice, nema veze, to su samo pripremne utakmice...

Malo sutra! Igre nema ODAVNO!
I sad umesto da se uigrava tim koji ce za 10 dana vec da igra kvalifikacije za LS, a za tri nedelje vec da igra odlucujucu utakmicu, oni se zezeaju! Isprobavaju neke omladince koji ionako nece da sakupe 10 utakmica i to svi zajedno. Jedan trenira u Beogradu, jedan jos nije ni stigao na pripreme, a drugog napadaca i stopera cemo da dovedemo 15. avgusta. I koliko nam je uopste preostalo prijateljskih utakmica? Jedna sa Hapoelom i trijagonal. Izgleda da ce glavnim pojacanjima prvi mec biti i generalna proba. Ovima sto kazu da se sad ustvari gleda gde skripi, ja odgovaram - skripi tamo gde je skripalo i prosle sezone. Sto znaci da samo utvrdjuju gradivo - ne ispravljaju greske. Po izvestajima i po onima sto su gledali tekme, gol mora da se primi, a napad je i dalje spor i neorganizovan. Igra se stihijski, sve nesto na silu, neorganizovano. Isto kao i prosle sezone. Badava nam sva pojacanja ako ce im treca zajednicka utakmica biti u trecem kolu kvalifikacija. Vazno da se sad isprobava ko je Zvezdu, a ko ne. Kao da nije imao (Bosko) godinu dana da to vidi. Organizuj prijateljsku "B" sastava, pa onda gledaj. Bole, ako citas ovo, uigravaj prvi tim, ko Boga te molim!

Nena

pre 16 godina

Pa sta ako su pobedili golom u poslednjem minutu?!Ovo su pripreme,i bolje da se ovde izglupiraju,a da odigraju dobro kada bude trebalo.Sigyrna sam da ovi momci,ako daju sve od sebe mogu da odigraju veoma dobro.
Napred Zvezda!

Delije Sabac

pre 16 godina

Grobari, nemojte da likujete i da se zavaravate pogledajte rezultate ostalih medjunarodnih prijateljskih utakmica i sve je jasno, a vi sto ste dali 15 komada, toliko cete dati u celom nasem prvenstvu. Ko se zadnji smeje.......

cigan, nikad delija

pre 16 godina

1. Take it easy grobari, mnogo je vruce, 'ajmo svi na Adu!
2. ovo kako Zvezda igra je jedno i zalosno! Vidim ovde neke kao "dajte im lufta, ovo su samo pripreme". Ma kakve crne pripreme. Timovi kao ova klinika Svarcvald ima da se deru sa petardom minimalno u svako doba dana i noci bilo da su pripreme ili takmozarska etapa od ekipe koja ima pretenzije za ulazak u jednu od grupa LS, ejjjj!
Nikada vise one generacije sa pocetka devedesetih. Kako se razmilise po svijetu tako i mi postenog fudbala ne vidjesmo, evo ima vec 15 godina. Svako SP, EP, kvalifikaciona faza, a da ne govoim o derbi ili prvenstvenim utakmicama je bilo nesto jadno, na guzove, nepovezano, bez pasa, bez taktike, bez trcanja ... nemam pojma! Mnogo sam sam smoren

djole

pre 16 godina

Poruka za grobare:i ovakva igra je dovoljna za jos jednu DUPLU KRUNU,a sto se tice lige sampiona nadam se da cemo imati srece pri zrebu.

Delije Svilajnac

pre 16 godina

Ha ha ha Cofi legendo potpuno si u pravu : ).Pa nije im lako kad smo im prosle godine oba trofeja proslavili na Jna popularnom "lavoru".Ovaj tim je dovoljan za novu duplu krunu ali za Evropu nisam bas siguran.Promenjeno je dosta igraca a forma se ne podize za dve nedelje,forma se podize ipak nesto duze.Opet smo neuigrani a to sto nasi igraci vecito pricaju kako se radi pakleno na pripremama to je vec druga stvar.Videcemo kad dodju zvanicne tekme.Svi na Marakanu:ZVEZDA SE VOLI SVAKOGA DANA A NE SAMO PROTIV MILANA!!!!!!!!!!!

el komadante

pre 16 godina

Gago majstore bravo za komentar. Danima ovde citam gomilu gluposti i od "nasih" a pogotovu od ovih veselih grobara. Elem da krenem redom: da pojedinci bar malo prate fudbal kao sto se predstavljaju znali bi da je pre par dana ovaj isti Svadorf jedva izgudio od Fenerbahcea 1:0. Podsecanja radi za njih igra i jedan Roberto Karlos ciji transfer vredi vise od naseg celog budzeta. A bas me cudi kako cuveni Keza zvani "Placko" u toj tekmi nije dao bar 3 komada!
2. Veseli grobarcici pogledajte statistiku za koga je sudjeno u ovom prvenstvu vise penala Nas ili vas? Jel vam Pixi kriv sto sa 2 igraca vise i penalom u zadnjem minutu nemozte pobedite Hajduk? Pa onda moj brat Vicentije ispadne sa liste sudija super lige.
3. sto se samih nas tice skripi tamo gde je uvek i skripalo 80% golova smo primili na isti nacin, Andjelkovic ili Trisovic izgube loptu na sredini pa ga primimo iz polu kontre. Uopste ne sumnjam da ce dolaskom poljaka i to da se resi.
4. svaki niole ozbiljniji Zvezdas zna za tradiciju,lose na pripremama dobro u takmicenjima i obrnuto. Mada nam vreme definitivno nije saveznik.
5. za ove velike Zvezdine dusebriznike i Pixijeve kriticare: dabogda se u neku vasu Zvezdu vrati Dzaja za predsednika i dovede cuvenog strucnjaka Ratka Dostanica za trenera, pa nek vam brani Kocic a glavna poluga nek vam bude Bajcetic. Bilo neponovilo se.
6. a vi vesele komsije mora da znate da u srpskom narodu postoji nesto sto se zove obraz,da ga bar malo imate nebi izlazili iz misje rupe na vasem popularnom "lavoru". I da nezaboravim, drage komsije uskoro pocinje i prvenstvo.
Amin

Peter Tosh

pre 16 godina

@pils light
"To su te velike ekipe...i dok mi spremamo derbi mec sa Interom zvezda igra sa nekim tamo shvarcvaldom...''
Дерби меч пријатељских утакмица, новонастала категорија у главама навијача ЈСД. . .

caci

pre 16 godina

delije nemojte se obazirati na poruke grobara i spustati se na njihov nivo.Mi smo do sada bar njima pokazali koji klub je veci,kvalitetniji,cija su pojacanja atraktivnija i bolja.Normalno je da im je krivo sto smo doveli mnogo,mnogo bolje igrace i sto su zaboravili kako izgleda kad osvojis bilo koji trofej.Neka samo oni traze utehu u tome sto ce nas da ljagaju preko poruka.Ja im zelim da naprave sto bolji tim ali trenutno je realno da budu treci u ovoj sezoni.
Neka ostave na miru nasu upravu jer "imaju" svoju TZV.upravu za primedbe.
PIXI SAMO TAKO NASTAVI

Aca

pre 16 godina

@caci
kakva bre atraktivnija pojacanja, sta su pokazali do sad? Ja cu ti reci. NISTA, DVA NISTA. Uostalom gkedaj utamice i cekaj kraj sezone, nama iza ledja.
P.S. to za trece mesto si procito na ovaj B92 stav, koji je pisan pre mesec dana, pa si se napalio

Nemanja

pre 16 godina

@ caci

Samo mi reci kako se do sad pokazalo da su Zvezdina pojacanja bolja od Partizanovih?!
Gledao sam vasu tekmu sa Austrijancima, i ono je smehoteka…
Pa oni Austrijanci su vise znali sta hoce od vasih igraca.
Da li shvatas da Zvezda nije izvela nijednu akciju.
Ta vasa pojacanja, nisu izvela nijedan potez da bi se pokazalo da ce biti pojacanja.
Kako je moguce da na skoro samom kraju priprema vasi igraci jedva trce.
Drugo, nama su Diara i Moreira dosli fizicki nespremni na pripreme, ali su oni i kao takvi odmah na prvoj tekmi pokazali tehniku, dribling, ucestvovali u akcijama.
A vasa pojacanja se na ovoj tekmi ni po cemu nisu razlikovali od ostatka vase ekipe.
Ovo ne pisem da bih vas provocirao, ali prosto Zvezda na ovim pripremama nije pokazala nista ni na kolektivnom ni na individualnom planu.
Naravno da pripremne tekme rezultatski nisu toliko bitne, ali bitno je da se vide bar na trenutke neki obrisi, neke igre- pogotovo sto godinama Zvezda nema igru, pa ni u poslednjoj sezoni..a sa ovim sto ste do sad pokazali, opet je necete imati.
Pa sta ako ste osvojili zadnje 2 titule?! Ponasate se ko da ste jedini osvajaci titula, a pre tih vasih smo mi osvojili 2 titule uzastopno, a da se ne vracam ko ih je osvojio vise u zadnjoj deceniji.
Samo mi nije jasno kako si ti to “realno” procenio (ako se uopste moze sad procenjivati) da Partizan ima kvalitet za 3 mesto, pogotovo kad je cela javnost od novinara preko strucnjaka ocenila da je Partizan odlicno odradio prelazni rok, i da su se Partizanove novajlije vec pokazale da ce biti pojacanja.
Uopste se sad necu baviti hvalisanjem Partizana, iako imam mnogo razloga za zadovoljstvo onim sto je Partizan do sad pokazao, ali bezveze je da bez ikakvih argumenata spustas Partizan, da bi zapravo pokazao da Zvezda nije tako losa.
Na taj nacin zapravo pokazujes da nemas cinjenice kojim bi pohvalio Zvezdu za ono sto je sad pokazala.
I sa tim se slazem- Zvezda nije pokazala niti -da ima igru, a po mom ukusu -ni igrace…
Medjutim, vremenom cemo videti ko je bio upravu.

caci

pre 16 godina

@Aca
momcino ocito da bi po tvom razmisljanju atraktivno pojacanje bio ronaldinjo,ali ne zaboravi da je ovo srbija i da su momci koji su ove a i predhodne godine dosli u zvezdu i vise od atraktivnih pojacanja.
A sto se tice treceg mesta i to dali sam se napalio ili ne mozes najbolje shvatiti ako se osvrnes na proslu sezonu gde ste za dlaku izbegli trece mesto.A videces i ove da od TVOG partizana nema nista.Neka samo pocne sezona pa ces uvideti dali sam u pravu ili ne.I NE ZABORAVI -17.