Četvrtak, 19.07.2007.

23:10

Đukić: Nije lako dati 6 golova

Izvor: Miloš Šaranoviæ IL

Ðukiæ: Nije lako dati 6 golova IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

ragbista

pre 16 godina

samo mi nije jasno o kakvoj to oyboljnoj ekipi Djukic prica... U revans je bitno da se maksimalno udje jer je zrinjski zrela ekipa !??!?!?!?!?!?!?

Frey

pre 16 godina

@zvezda_u_srcu

1. Dobro, malo sam se uzbudio i pogresio ime, uglavnom znamo svi sta sam mislio.
2. Nisam bas siguran za to, jer se svasta pise po novinama, imas na eurosport clanak "Iniesta - Down the rabbit hole" u kojem pise sta bi bilo kad bi sve bilo istinito u medijima.
3. Zbog takvog razmisljanja, i takve defanzivne i ruzne igre "dva zadnja vezna i gadjaj napadaca u vugla", Partizan je i dalje jedini nas klub koji je igrao u Ligi Sampiona i prezimio u Evropi, i kako se stvari cine, to ce i ostati jos dugo, dugo...

P.S. Onaj lik sto je ostavio komentar da ce da bude 5:0 za Partizan, svaka cast.

Zare

pre 16 godina

@ Miso

Ti si Zvezdas, zar ne?!
Nema ko od strucnjaka nije rekao da je najveci talenat naseg fudbala, koji se javlja jednom u x godina.
Evo i Sliskovic je rekao da je frapiran njegovim kvalitetom, i da je mali talenat nad talentima.
A ako si ga gledao uzivo, i treba ti objasnjenje, onda stvarno nemam reci.

Milos

pre 16 godina

Juce su i Partizan i Vojvodina pokazali kvalitet, iako se kod obe ekipe vidi da nisu skroz uigrani i da ima mesta za napredak, pogotovo kod Vojvodine. Jedva cekam 11. avgust i derbi Vojvodina - Partizan!

deejan mokic

pre 16 godina

tako momci svaka cast zelim da cestitam ekipi partizana na sjajnoj golijadi samo napred momci a sto se tice pojacanja exstra su Tomicu pravi pogodak jos samo tosica dovedi i titule su nase nepred grobari grobar bn

Grobar

pre 16 godina

Gani se tako nerviraju jer ne mogu nikome dati vise od 3 gola . XE XE sada su oni kao nasi petoligasi , daj molim vas ne serite . Kada bi ste ix vi dobili bilo bi '' evropska zlezda '' tako da samo mozete i dalje da se nervirate komplekasi .

Miso

pre 16 godina

Svaka cast Partizanu na pobedi. Stevan Jovetic je najlosiji igrac u istoriji Srpskog i Crnogorskog fudbala, neznam po cemu je on talentovan, cela Evropa ga je trazila a na kraju nigde nije otisao.Ako neko ima da mi kaze po cemu je on dobar neka izvoli!!!

pfc79

pre 16 godina

@lion
jok, zahvalice se tebi koji dolazis na utakmice da grickas semenke ?! da li si se ikada zapitao kakvu korist ti igraci imaju od tvog prisustva na stadionu ? lepo se videlo, dok je trajao bojkot, kakvu su freneticnu podrsku Rukavina i ostali imali u Humskoj - 150 navijaca Smedereva su se jedini culi pored 6000 simpatizera Partizana !Kako vas nije sramota ``simpatizeri`` ?!

Zivko

pre 16 godina

Nakon ove pobede sigurno cete osvojiti kup UEFA! A onda za supersampiona Evrope protiv Zvezde! Doduse, lani su Luksemburzani eliminisali Zrinjski u prvom kolu istog kupa...

Djpet

pre 16 godina

LAZIĆA menjati pod hitno, ni sinoć kao ni ranije kad je igrao nije uradio ništa, pogotovo što na klupi sedi 4-5 igrača koima zauzima mesto (Đ.Lazić, Neb. i Nen. Marinković, Veselinović...) a i Tošić igara tu poziciju. Nadam se da i Đukić računa da levog beka igra Obradović koji sa 18 godina izgleda odlično i u napadu i u odbrani (odličan centaršut). Mihalov također nema šta da traži sa ovakov migram. Nemam ništa protiv da se kale klinci, Jovetić, Obradović, Marinkovići.... Ali kad ne bi odlazili posle jedne dobre utakmice.

Tacno

pre 16 godina

@Vlada komentar 41

Tako sam isto i ja izracunao.
Ali samo da znas ako udje i hajduk kula u kup uefa nece nam trebati 20 bodova nego 24-25

Marko Loznica

pre 16 godina

Grobari,nemojte se paliti mnogo...Ovaj Zrinjski je u rangu naseg cetvoroligasa...Pa cak je i F.K.Loznica bolji od Zrinjskog,mi bi im dali pet golova!!!
Daleko ste vi Grobari od Evrope sa svojim Jucama,i Moreirama...
Pozdrav za sve DELIJE

RUDA-BBB KR

pre 16 godina

ekipo, imate sreće da moj dinamo nije izvuko neki klub iz ex yu jer bi onda bilo zbilja ružno. morate priznati da smo definitvno najelitnija skupina ovih prostora za nerede i fightove. a smatram da smo odmah poslije delija najbolji u navijanju.

guliver

pre 16 godina

@leks07
Mislim da ljude iz Hercegovine mozes zasipati svim mogucim nacionalnim epitetima, bilo da su ovi ili oni, ali NEMOJ NIKADA da HERCEGOVCE zoves BOSANCIMA. Velika greska...

Berserk

pre 16 godina

@Zo

E ajde placi,to nisu Srbi ne nego si ti Srbin.Kako volim ove patriote,oni nas gadjaju kamenjem a mi treba da gledamo i ti i AcA_UsA cistite se nije vam ovde mesto !

zvezda_u_srcu

pre 16 godina

@ Frey (30. komentar)

1. Nisam znao da pored ZORANA Tosica, ocete da angazujete i DULETA.
2. Kastiljo napusta Zvezdu krajem Avgusta.
3. Jedino Kapelu takva postavka funkcionise mozda u jakom evropskom okviru, a u nasoj ligi i mojoj baba Leposavi takva igra moze da da rezultat.

Bob Sent Kler

pre 16 godina

Dati gol na svakih 15 minuta nije lako ni protiv malteskih drugoligaskih ekipa u savremenom fudbalu. Kakav god da je Zrinjski jaci je od onih sa Farskih ostrva sa kojima ste vi cigani igrali pre par godina i jedva im zabili 2 komada! I ugledajte se malo kako se igra u Evropi, posto ste zaboravili od '91. A i sad igrate drugo kolo zahvaljujuci nama.

lion

pre 16 godina

Cestitam na pobedi,ali moram da prokomentarišem izjavu kapitena Rukavine koju sam čuo uzivo,a nema je u tekstu povodom utakmice.Naime,tu je kapiten,pored uobičajenih fraza,još "uobičajenije" pohvalio neizmernu pomoć "najboljihnavijačana svetu" i još se zahvalio!
Tupane,da li ti je otadzbinska duznost da lupaš?Da li si svestan da te je 2(DVA!)minuta delilo da sledeće kolo gledaš na televiziji?Ima li ikoga da nauči ove ... i ovakve... nauči kada i šta treba da kazu?Ovakva vrsta "šlihtanja" samo daje za pravo maloumnicima da sledeći put sa još više "ljubavi" bodre svoj voljeni tim.Dokle?Do konačne eliminacije i kazne od 2 godine!Pogledaj slučaj Legija!

georgeweah

pre 16 godina

i thinks that rezultat not real. but... jebi ga! zrinjski play veri gud fudbal. you, odnosno mi play better fudbal u beogradu i i thinks that rezultat i dalje open for zrinjski!

Sokrates

pre 16 godina

Nije mi jasno da i pored sjajne igre i najvece pobjede u gostima u poslednje vrijeme postoje likovi koji nisu zadovoljni i koji prognoziraju crne dane za Partizan.Naravno da su to zvezdini navijaci koji se predstavljaju kao Partizanovci i koji su toliko "zabrinuti" za nas Partizan.Partizan je imao mnogo jace timove i igrao sa mnogo slabijim protivnicima od Zrinjskog pa ipak se ne sjecam da je ovako visoko i dominantno pobjedio .Na ovakav Partizan mora ozbiljno da se racuna.
Pozdrav

Srb-in

pre 16 godina

Lepa je pobeda, al' mislim da ce trebati jos utakmica da se odigra na ovakvom nivou, pa da se sudi. Secate se da je na pocetku prosle polusezone partizan na slican nacin deklasirao Zvezdu, pa je posle pros'o kako je pros'o. Nadam se da ce svi stranci odigrati 'male utakmice' profesionalno. Onda mozda mozemo da razmisljamo o tituli...
P.S. Lepo je doci i procitati komentare na neku vest o Partizanu, a da nema cigana...

Zvonko, zagreb

pre 16 godina

Ovo je interesantno : u hrvatskim medijima (JL) opis nereda za vrijeme i poslije utakmice i niti riječ o rezultatu, a u srpskim medijima samo rezultat i niti riječ o neredima !

pozdrav

pre 16 godina

Čestitke igračima, a "navijačima" treba poduka na temu "ko je ko u BIH.
1. definitivno, majice sa likovima "heroja" nisu mogle isprovocirati navijače "Zrinjskog" jer su oni bili saveznici u proteklom ratu.
2. Partizan nije igrao protiv Bosanaca već Hercegovaca.
3. Zrinjskog nikako u Evropi da krene, valjda mu se vraća zato što je protjerao Velež sa njegovog stadiona (Zrinjski i Velež nisu isti klubovi).
4. Svoju prijeratnu međunarodnu utakmicu kada je kažnjen od strane UEFE Partizan je igrao u Mostaru, sljedeću će igrati ???????

Predrag M,Beograd

pre 16 godina

Cestitke Partizanu na prolazu u sledece kolo kvalifikacija ,ali me sad veoma interesuje jedna stvar , a to je : da li će te i dalje bojkotovati domaće prvenstvo ? Zeka a i Bjeka su vam i dalje u klubu . Veoma me interesuje odgovor navijaca Partizana . Pozdrav od Zvezdasa ?

vlada

pre 16 godina

Ne kazem da nisam zadovoljan ovim sto smo napravili, ali cini mi se da je odbrana vrlo losa... i to upravo Lazarevic i Mihajlov, to se videlo i protiv ove smesne ekipe... Ostalo uopste ne deluje lose... nadam se da je Pekaric ili neko drugi jos uvek u planu...

maxo

pre 16 godina

sinoc je doslo do pravog rata u mostaru posle utakmice. dva navijaca su ostala dijelom bez prstiju ruke, jedna prostrelna rana, more razbijenih glava, a ja se pitam kome i zasto. sada idem u posetu momku koji je na hirurgiji sa razvaljenom sakom ,nakon bacenog suzavca na njegovo lice koji ga je delom sprzio, a koji je rukom makao sa lica, isti mu je eksplodirao. po njegovim recima policija je bacila suzavac. dokle ce sve ovako da se gine....

Vlada

pre 16 godina

2.5 poena u prvom kolu za Srpski fudbal. Ocekujem pobede sva tri tima u revansima, i dve pobede Zvezde u susretu sa Levadijom. Dakle, 7.5 poena do jacih okrsaja sto ce predstavljati koeficijent od 1.8775 na samom pocetku. Ako do toga dodje i svi nasi prodju u sledece kolo,ima nade da se prebaci magicna cifra od 5, sto nam je potrebno jer branimo vrlo visok koeficijent iz sezone 2002/2003. Samo napred srpski klubovi, svaka pobeda se broji!

serAlex

pre 16 godina

@Frey

Samo jedna mala ispravka, Moreira je bio taj koji je promasio i boga oca, a ne Diara. Ali nema veze, tek je prva tekma, docice sve na svoje. Ja sam se iskreno plasio prve utakmice jer se iz priprema uskocilo odmah u Evro kup.

Napred Partizan!

justinijan

pre 16 godina

Moreira odlicno izvodi kornere,ako Viktor Hugo bude iskoristio svoju visinu i snagu to moze da bude jedan od aduta PFC. Djukicu cestitke pre svega sto je ubrzao igru, sto je do sada bila rak-rana PFC-a.
Sto se tice komentara da ovaj tim nije za Evropu,pa to nije nista novo jer nijedan nas tim nije za Evropu. Ovaj tim je napravljen da osvoji domace prvensto, a to moze samo ako konstantno odrzi visok nivo igre u tzv. "malim utakmicama".Prosle godine to nije bio u stanju, ovakav pocetak za sada obecava, ali treba odgledati jos 3-4 utakmice pa dati neki konacan sud.

PFC Vozdovac

pre 16 godina

"Zadovoljan sam pre svega rezultatom, jer smo ostvarili jednu veliku pobedu protiv Zrinjskog, jedne ozbiljne ekipe. Nije lako dati šest golova i mislim da smo dobro usmerili ovu "eliminaciju". I kod kuće nas čeka mnogo posla, i ne možemo da mislimo da je sve gotovo i moramo ozbiljno da uđemo u taj meč."

Eeee dobar si Djukicu,svaka ti chast!Ozbiljnost pre svega.Mogu samo da kazem da sredina i napad rade k'o Svajcarski sat.Ali odbrana....uhhh..zao mi je,ali Lazarevic stvarno nema mesta medju ovih prvih 11,koji kvalitetom mnogo,mnogo odskachu od njega.Kupiti POD HITNO josh jednog odbrambenog igracha..
Toliko nisam uzivao u igri Partizana,kao juche,josh od perioda saleta ilica.Pozdrav svima..

tuta

pre 16 godina

nemoj djukicu nije gotovo
bome gotovo je gotovo ...

i nastavi pripreme za sledecu sezonu kao da se nista nije ni desilo. imas samo jednu trening utakmicu zakazanu 2. avgusta

Miloš, Kruševac

pre 16 godina

Dobro je bilo kome dati 6 komada, pa bio to i nejaki Zrinski!!!
Žuka odličan, prva, druga, bez mnogo filozofije, tačan pas- "Gospodin fudbaler". Moreira i Dijara sasvim korektni, čak i dobri, tek ćemo videti.
Ono što meni bode oči, je odbrana. Štoperi nesigurni, sa loptom u pokrivanju terena, markiranju igrača. Kada se to juče videlo i bilo tako očiglegdno, šta će biti sa jačim ekipama, ne smem ni da zamislim. Levi spoljni Lazarević, neubedljiv, Lazić "tanak"...
Ostali korektni, Maletić najprijatnije iznenađenje, jak u duelu, tačan u pas igri, šut gol.....
Još je rano za ozbiljniju analizu, videćemo..........

djole

pre 16 godina

Kao prvo da kazem da sam Zvezdas, i necu nikoga da podcenjujem, ali ova izjava da je Zrinjski ozbiljna ekipa je najveca glupost koju sam cuo u zivotu...Najiskrenije,gledao sam hiljade fudbalskih meceva, ali goru ekipu od Zrijskog nisam video...Izvode aut,igrac vraca drugom loptu,ovom prolazi pored noge i stalno tako...Nemaju veze sa fudbalom...

Necu da osporavam pobedu Partizana,koja je mogla da bude i veca, ali nemojte takve izjave posle utakmice Zrinjski opasna i ozbiljna ekipa...

Svaka cast, al nemojmo se zavaravati,daleko je nas fudbal od kvalitetnog..

Frey

pre 16 godina

E sad malo da prokomentarisemo. Dolazi mi sms od druga - Danas je lijepo biti grobar. Ja mu odgovaram - Brate, uvijek je lijepo biti grobar. Partizan me je igrom podsjetio na najlepse trenutke i stvarno svaka cast. Nisam siguran za Diarru iako je dao tri gola jer je promasio par 1000000% sansi, a i Odita je dao 3 gola prosle godine na pocetku sezone pa vidite samo kako nam je tad bilo. Za Moreiru(onaj komentator me tako nervirao sa onim Moriera) i Zuku samo reci hvale. Licno mislim da neko treba da igra umjesto Jovetica, Vitor Hugo ili Lazetic, jer nije on dovoljno iskusan a to vidimo po tome sto je promasio ono sto se ne promasuje cesto. NIKO ne igra redovno u 17 godini, cak ni Mesi koji je vanserijski igrac(ali je kvaran, doduse) nije bio standardan u 17 godini. Jedan dobar odbrambeni igrac, i Dule Tosic i mislim da smo na konju(i da nabavimo neku upravu). E sad dolazim do bitne stvari. Partizan je jako kvalitetan trenutno. Ali dali ce moci da osvoji titulu? Ne vjerujem. Zasto? Zato sto je Zvezda dovela fantasticna pojacanja, i mislim da ce to da pokazu na prvom mecu u kvalifikacijama, i ako budu igrali novi igraci, licno mislim da ce da ga oderu 9:0. Jedina slabost koju ja primjecujem je Bosko Djurovski, koji je neiskusan, i netalentovan. Mislim da ce on praviti najveci problem i to bi moj Partizan trebao da iskoristi. I mislim da ce Zvezdina igra biti defanzivna a i to ce nam biti sansa, jer MORAJU da igraju Lukas i Kastiljo, a to su 2 zadnja vezna igraca, a to funkcionise samo Fabiu Kapelu. Toliko.

FK LEOTAR

pre 16 godina

Lako vam je sad da pricate ja sam odmah poslije zrijeba poslao poruku da ce biti pet razlike za partizan a ne sad neka prica ovi su amateri.

Poslao sam tada slicnu poruku kao ovaj rs sada.

Zahvaljujem se partizanu i grobarima sto su srbima u hercegovini priredili ovo divno vece.

predrag

pre 16 godina

partizan je irgao ok nista specijalno ali je cinjenica da je doveo dva prava odnosno tri igraca to su sikimic moreira i zuka.i konacno pocinje da lici na jedan ozbiljan tim ,sto se tice senegalca jos je nerealno komentarisati njegov kvalitet koji ocigledan ali pitanje je da li bi protiv ove ekipe odita i lazetic isto uradili ja mislim da da.partizan da bi bio ozbiljna ekipa mora da dovede jos jednog iskusnog stopera i levog spoljnjeg igraca.

RS

pre 16 godina

Nek ne polete visoko posle svega...Zrinjski je losa ekipa, kao sto je i liga BiH katastrofa...svaka utakmica je namjestena, domacini uvijek pobjedjuju...iz takve lige nema kvaliteta, normalno je da ce primiti tolike golova...

lesa

pre 16 godina

complimenti,complimenti!!!!!!!!svaka cas ekipi na pristupu utakmici.konacno menjamo stil i neke ruzne navike iz proslosti.momci svaka cast.prvi put da sam zadovoljan nacinom kako je odigrao utakmicu neki nas klub.ne zbog rezultata koliko zbog takticke zrelosti.budi te ovakvi i u pobedi i u porazu.bicu uvek uz vas!

Predrag

pre 16 godina

Iz Nevesinjas am, grad nadomak Mostara u Republici Srpskoj i pošto mediji nemaju informacije prije pet minuta su prošli navijači Partizana, koji su inače boravili ceo dan u Neveisnju do početka utakmice. Nažalost ima povrijeđenih. Mislim da su četvorica navijača prebačeni kolima hitne pomoći sa granice između Republike Srpske i federacije i da se nalaze u blonici Nevesinje.

vicente

pre 16 godina

Jel mozete da odete do Senegala, Malija ili jos neke Africke drzave i da potrazite jos nekog sa prezimenom Diarra posto ocigledno svaki od njih zna da igra fudbal? Ajde molim Vas, jos 6 Diarra i bicemo jos jaci!!! :)

Vlada

pre 16 godina

Grobari, da ponovim još jednom: ČEKA NAS MNOGO LEPA I USPEŠNA SEZONA! Ja ovo pišem i pričam još od početka priprema u Holandiji jer sam već nakon prve 2 tekme tamo (iako smo odigrali samo 1:1 sa onim nemačkim 4.-ligašem) video NEŠTO NOVO u našem timu a to je - MNOGO BRŽA PAS IGRA NEGO RANIJE! To smo demonstrirali i u Mostaru i bukvalno smo DEMONTIRALI protivnika! Đuka, komandante - NEKA MOMCI IGRAJU I UBUDUĆE OVAKO BRZO, AKO NE I BRŽE! Bude li tako - biće lomova kičmi protivničkih igrača samo tako u ovoj sezoni! VOLIM TE PARTIZANE MOJ JEDINI!

MilosPFC

pre 16 godina

Sve ovo i nije tako lose ali ljudi pa i slepac vidi sta Pertizanu treba i ko su rupe. Kao prvo Lazarevic zatim Mihajlov i na kraju onaj Lazic koji se saplice o loptu. Strasno. Jadni mi sa ovakom odbranom. Ovaj sikimic je spor kao puz ako pod hitno ne dovedemo nekog odbrambenog igraca mi cemo primati po sest komada. Ako Tosic dodje bice super ali ljudi odrbana je katastrofa. Pozdrav svim grobarima i cestitke fubalerima Partizana.

Dax

pre 16 godina

Svaka cast crno-beli.Imam osecaj da se stvara jedna sjajna generacija.Samo napred i parni valjak neka melje.
Grobari ga preterase sa divljanjem.

Baca

pre 16 godina

Ne treba izvesti rezervni sastav na JNA, vec igrati ozbiljno kao i danas,zato sto je svaka pobeda vazna i poboljsava koeficijent na listi Uefa!

bobanmkd

pre 16 godina

E,Djukicu,stvarno preterujes"Jos nije gotovo pre revansa u Beogradu".Svaka cast ali mislim da je to previse demagogije.Partizanu treba samopouzddanja a ne demagogije.

Shicpe

pre 16 godina

Daj ljudi,ovo je smesno. Zrinjski nije ekipa o kojoj treba pricati,videcemo strance kad nalete na malo jacu ekipu!!! Strasno je sto u prvom timu igraju ljudi koji ne znaju da sutnu loptu a mlade patrizanove igrace prodajemo... Nadam se da gresim, ali ovo nije dobra ekipa za veci evropski uspeh

Vasilije

pre 16 godina

Cestitam na prvoj pobedi u novoj sezoni. Mislim da smo na taktickom planu odigrali bez greske i pokazali da imamo dobar tim. Pohvalio bih novajlije, koji su odigrali sa puno Zjelje i mislim da ce to biti jos bolje. Jos bi naglasio da je veceras u ekipi bilo devet debitanata i u tome je ovo jos veci uspeh i veliki rezultat. Mostarci sanjajte nocas Partizan, pa se vidimo nokom drugom prilikom.

Sta reci

pre 16 godina

Bravo za Partizan.Ipak ovo nisu nikakvi amateri.Da dodamo jos da ce Tosic i Vitor Ugo igrati tek 2. kolo.Zatim da ekipa nije dovoljno uigrana.Sto se tice pojacanja zadovoljan sam.I Zuka sjajno asistira ali tek treba da pokaze kakav sut ima.
P.S. Za onog lika koji se bunio da nema prenosa u CG.Zivim u CG i ovakve utakmice gledamo preko satelita u kladionicama jer nema prenosa na TV.Uvjek je uzavrela atmosfera,naravno prepuna kladionica,ima i dosta turista iz Srbije.Tako je uvjek kad je srpski sport u pitanju a nema prenosa.Zeljno ocekujemo utakmice Zvezde u kvalifikacijama.

voja

pre 16 godina

Cini se da je sportski direktor Tomic u potpunosti pogodio kad je rec o strancima. Nadam se da ce zbog ovih atraktivih igraca biti puno vise navijaca u Humskoj nego prethodnih sezona.

aj tink

pre 16 godina

aj tink vi plej veri vel, rezultat veri gud, siks gols aj tink inaf,vi plej in beograd beter den juzual, vi ran beter den last jear, emocije nau aj kant tel ju mor.

aj tink

pre 16 godina

aj tink vi plej veri vel, rezultat veri gud, siks gols aj tink inaf,vi plej in beograd beter den juzual, vi ran beter den last jear, emocije nau aj kant tel ju mor.

Baca

pre 16 godina

Ne treba izvesti rezervni sastav na JNA, vec igrati ozbiljno kao i danas,zato sto je svaka pobeda vazna i poboljsava koeficijent na listi Uefa!

bobanmkd

pre 16 godina

E,Djukicu,stvarno preterujes"Jos nije gotovo pre revansa u Beogradu".Svaka cast ali mislim da je to previse demagogije.Partizanu treba samopouzddanja a ne demagogije.

vicente

pre 16 godina

Jel mozete da odete do Senegala, Malija ili jos neke Africke drzave i da potrazite jos nekog sa prezimenom Diarra posto ocigledno svaki od njih zna da igra fudbal? Ajde molim Vas, jos 6 Diarra i bicemo jos jaci!!! :)

voja

pre 16 godina

Cini se da je sportski direktor Tomic u potpunosti pogodio kad je rec o strancima. Nadam se da ce zbog ovih atraktivih igraca biti puno vise navijaca u Humskoj nego prethodnih sezona.

Predrag

pre 16 godina

Iz Nevesinjas am, grad nadomak Mostara u Republici Srpskoj i pošto mediji nemaju informacije prije pet minuta su prošli navijači Partizana, koji su inače boravili ceo dan u Neveisnju do početka utakmice. Nažalost ima povrijeđenih. Mislim da su četvorica navijača prebačeni kolima hitne pomoći sa granice između Republike Srpske i federacije i da se nalaze u blonici Nevesinje.

Vlada

pre 16 godina

Grobari, da ponovim još jednom: ČEKA NAS MNOGO LEPA I USPEŠNA SEZONA! Ja ovo pišem i pričam još od početka priprema u Holandiji jer sam već nakon prve 2 tekme tamo (iako smo odigrali samo 1:1 sa onim nemačkim 4.-ligašem) video NEŠTO NOVO u našem timu a to je - MNOGO BRŽA PAS IGRA NEGO RANIJE! To smo demonstrirali i u Mostaru i bukvalno smo DEMONTIRALI protivnika! Đuka, komandante - NEKA MOMCI IGRAJU I UBUDUĆE OVAKO BRZO, AKO NE I BRŽE! Bude li tako - biće lomova kičmi protivničkih igrača samo tako u ovoj sezoni! VOLIM TE PARTIZANE MOJ JEDINI!

Sta reci

pre 16 godina

Bravo za Partizan.Ipak ovo nisu nikakvi amateri.Da dodamo jos da ce Tosic i Vitor Ugo igrati tek 2. kolo.Zatim da ekipa nije dovoljno uigrana.Sto se tice pojacanja zadovoljan sam.I Zuka sjajno asistira ali tek treba da pokaze kakav sut ima.
P.S. Za onog lika koji se bunio da nema prenosa u CG.Zivim u CG i ovakve utakmice gledamo preko satelita u kladionicama jer nema prenosa na TV.Uvjek je uzavrela atmosfera,naravno prepuna kladionica,ima i dosta turista iz Srbije.Tako je uvjek kad je srpski sport u pitanju a nema prenosa.Zeljno ocekujemo utakmice Zvezde u kvalifikacijama.

FK LEOTAR

pre 16 godina

Lako vam je sad da pricate ja sam odmah poslije zrijeba poslao poruku da ce biti pet razlike za partizan a ne sad neka prica ovi su amateri.

Poslao sam tada slicnu poruku kao ovaj rs sada.

Zahvaljujem se partizanu i grobarima sto su srbima u hercegovini priredili ovo divno vece.

MilosPFC

pre 16 godina

Sve ovo i nije tako lose ali ljudi pa i slepac vidi sta Pertizanu treba i ko su rupe. Kao prvo Lazarevic zatim Mihajlov i na kraju onaj Lazic koji se saplice o loptu. Strasno. Jadni mi sa ovakom odbranom. Ovaj sikimic je spor kao puz ako pod hitno ne dovedemo nekog odbrambenog igraca mi cemo primati po sest komada. Ako Tosic dodje bice super ali ljudi odrbana je katastrofa. Pozdrav svim grobarima i cestitke fubalerima Partizana.

Shicpe

pre 16 godina

Daj ljudi,ovo je smesno. Zrinjski nije ekipa o kojoj treba pricati,videcemo strance kad nalete na malo jacu ekipu!!! Strasno je sto u prvom timu igraju ljudi koji ne znaju da sutnu loptu a mlade patrizanove igrace prodajemo... Nadam se da gresim, ali ovo nije dobra ekipa za veci evropski uspeh

Vasilije

pre 16 godina

Cestitam na prvoj pobedi u novoj sezoni. Mislim da smo na taktickom planu odigrali bez greske i pokazali da imamo dobar tim. Pohvalio bih novajlije, koji su odigrali sa puno Zjelje i mislim da ce to biti jos bolje. Jos bi naglasio da je veceras u ekipi bilo devet debitanata i u tome je ovo jos veci uspeh i veliki rezultat. Mostarci sanjajte nocas Partizan, pa se vidimo nokom drugom prilikom.

Frey

pre 16 godina

E sad malo da prokomentarisemo. Dolazi mi sms od druga - Danas je lijepo biti grobar. Ja mu odgovaram - Brate, uvijek je lijepo biti grobar. Partizan me je igrom podsjetio na najlepse trenutke i stvarno svaka cast. Nisam siguran za Diarru iako je dao tri gola jer je promasio par 1000000% sansi, a i Odita je dao 3 gola prosle godine na pocetku sezone pa vidite samo kako nam je tad bilo. Za Moreiru(onaj komentator me tako nervirao sa onim Moriera) i Zuku samo reci hvale. Licno mislim da neko treba da igra umjesto Jovetica, Vitor Hugo ili Lazetic, jer nije on dovoljno iskusan a to vidimo po tome sto je promasio ono sto se ne promasuje cesto. NIKO ne igra redovno u 17 godini, cak ni Mesi koji je vanserijski igrac(ali je kvaran, doduse) nije bio standardan u 17 godini. Jedan dobar odbrambeni igrac, i Dule Tosic i mislim da smo na konju(i da nabavimo neku upravu). E sad dolazim do bitne stvari. Partizan je jako kvalitetan trenutno. Ali dali ce moci da osvoji titulu? Ne vjerujem. Zasto? Zato sto je Zvezda dovela fantasticna pojacanja, i mislim da ce to da pokazu na prvom mecu u kvalifikacijama, i ako budu igrali novi igraci, licno mislim da ce da ga oderu 9:0. Jedina slabost koju ja primjecujem je Bosko Djurovski, koji je neiskusan, i netalentovan. Mislim da ce on praviti najveci problem i to bi moj Partizan trebao da iskoristi. I mislim da ce Zvezdina igra biti defanzivna a i to ce nam biti sansa, jer MORAJU da igraju Lukas i Kastiljo, a to su 2 zadnja vezna igraca, a to funkcionise samo Fabiu Kapelu. Toliko.

justinijan

pre 16 godina

Moreira odlicno izvodi kornere,ako Viktor Hugo bude iskoristio svoju visinu i snagu to moze da bude jedan od aduta PFC. Djukicu cestitke pre svega sto je ubrzao igru, sto je do sada bila rak-rana PFC-a.
Sto se tice komentara da ovaj tim nije za Evropu,pa to nije nista novo jer nijedan nas tim nije za Evropu. Ovaj tim je napravljen da osvoji domace prvensto, a to moze samo ako konstantno odrzi visok nivo igre u tzv. "malim utakmicama".Prosle godine to nije bio u stanju, ovakav pocetak za sada obecava, ali treba odgledati jos 3-4 utakmice pa dati neki konacan sud.

Dax

pre 16 godina

Svaka cast crno-beli.Imam osecaj da se stvara jedna sjajna generacija.Samo napred i parni valjak neka melje.
Grobari ga preterase sa divljanjem.

djole

pre 16 godina

Kao prvo da kazem da sam Zvezdas, i necu nikoga da podcenjujem, ali ova izjava da je Zrinjski ozbiljna ekipa je najveca glupost koju sam cuo u zivotu...Najiskrenije,gledao sam hiljade fudbalskih meceva, ali goru ekipu od Zrijskog nisam video...Izvode aut,igrac vraca drugom loptu,ovom prolazi pored noge i stalno tako...Nemaju veze sa fudbalom...

Necu da osporavam pobedu Partizana,koja je mogla da bude i veca, ali nemojte takve izjave posle utakmice Zrinjski opasna i ozbiljna ekipa...

Svaka cast, al nemojmo se zavaravati,daleko je nas fudbal od kvalitetnog..

PFC Vozdovac

pre 16 godina

"Zadovoljan sam pre svega rezultatom, jer smo ostvarili jednu veliku pobedu protiv Zrinjskog, jedne ozbiljne ekipe. Nije lako dati šest golova i mislim da smo dobro usmerili ovu "eliminaciju". I kod kuće nas čeka mnogo posla, i ne možemo da mislimo da je sve gotovo i moramo ozbiljno da uđemo u taj meč."

Eeee dobar si Djukicu,svaka ti chast!Ozbiljnost pre svega.Mogu samo da kazem da sredina i napad rade k'o Svajcarski sat.Ali odbrana....uhhh..zao mi je,ali Lazarevic stvarno nema mesta medju ovih prvih 11,koji kvalitetom mnogo,mnogo odskachu od njega.Kupiti POD HITNO josh jednog odbrambenog igracha..
Toliko nisam uzivao u igri Partizana,kao juche,josh od perioda saleta ilica.Pozdrav svima..

lesa

pre 16 godina

complimenti,complimenti!!!!!!!!svaka cas ekipi na pristupu utakmici.konacno menjamo stil i neke ruzne navike iz proslosti.momci svaka cast.prvi put da sam zadovoljan nacinom kako je odigrao utakmicu neki nas klub.ne zbog rezultata koliko zbog takticke zrelosti.budi te ovakvi i u pobedi i u porazu.bicu uvek uz vas!

predrag

pre 16 godina

partizan je irgao ok nista specijalno ali je cinjenica da je doveo dva prava odnosno tri igraca to su sikimic moreira i zuka.i konacno pocinje da lici na jedan ozbiljan tim ,sto se tice senegalca jos je nerealno komentarisati njegov kvalitet koji ocigledan ali pitanje je da li bi protiv ove ekipe odita i lazetic isto uradili ja mislim da da.partizan da bi bio ozbiljna ekipa mora da dovede jos jednog iskusnog stopera i levog spoljnjeg igraca.

Zvonko, zagreb

pre 16 godina

Ovo je interesantno : u hrvatskim medijima (JL) opis nereda za vrijeme i poslije utakmice i niti riječ o rezultatu, a u srpskim medijima samo rezultat i niti riječ o neredima !

Sokrates

pre 16 godina

Nije mi jasno da i pored sjajne igre i najvece pobjede u gostima u poslednje vrijeme postoje likovi koji nisu zadovoljni i koji prognoziraju crne dane za Partizan.Naravno da su to zvezdini navijaci koji se predstavljaju kao Partizanovci i koji su toliko "zabrinuti" za nas Partizan.Partizan je imao mnogo jace timove i igrao sa mnogo slabijim protivnicima od Zrinjskog pa ipak se ne sjecam da je ovako visoko i dominantno pobjedio .Na ovakav Partizan mora ozbiljno da se racuna.
Pozdrav

Miso

pre 16 godina

Svaka cast Partizanu na pobedi. Stevan Jovetic je najlosiji igrac u istoriji Srpskog i Crnogorskog fudbala, neznam po cemu je on talentovan, cela Evropa ga je trazila a na kraju nigde nije otisao.Ako neko ima da mi kaze po cemu je on dobar neka izvoli!!!

Grobar

pre 16 godina

Gani se tako nerviraju jer ne mogu nikome dati vise od 3 gola . XE XE sada su oni kao nasi petoligasi , daj molim vas ne serite . Kada bi ste ix vi dobili bilo bi '' evropska zlezda '' tako da samo mozete i dalje da se nervirate komplekasi .

RS

pre 16 godina

Nek ne polete visoko posle svega...Zrinjski je losa ekipa, kao sto je i liga BiH katastrofa...svaka utakmica je namjestena, domacini uvijek pobjedjuju...iz takve lige nema kvaliteta, normalno je da ce primiti tolike golova...

Miloš, Kruševac

pre 16 godina

Dobro je bilo kome dati 6 komada, pa bio to i nejaki Zrinski!!!
Žuka odličan, prva, druga, bez mnogo filozofije, tačan pas- "Gospodin fudbaler". Moreira i Dijara sasvim korektni, čak i dobri, tek ćemo videti.
Ono što meni bode oči, je odbrana. Štoperi nesigurni, sa loptom u pokrivanju terena, markiranju igrača. Kada se to juče videlo i bilo tako očiglegdno, šta će biti sa jačim ekipama, ne smem ni da zamislim. Levi spoljni Lazarević, neubedljiv, Lazić "tanak"...
Ostali korektni, Maletić najprijatnije iznenađenje, jak u duelu, tačan u pas igri, šut gol.....
Još je rano za ozbiljniju analizu, videćemo..........

serAlex

pre 16 godina

@Frey

Samo jedna mala ispravka, Moreira je bio taj koji je promasio i boga oca, a ne Diara. Ali nema veze, tek je prva tekma, docice sve na svoje. Ja sam se iskreno plasio prve utakmice jer se iz priprema uskocilo odmah u Evro kup.

Napred Partizan!

Srb-in

pre 16 godina

Lepa je pobeda, al' mislim da ce trebati jos utakmica da se odigra na ovakvom nivou, pa da se sudi. Secate se da je na pocetku prosle polusezone partizan na slican nacin deklasirao Zvezdu, pa je posle pros'o kako je pros'o. Nadam se da ce svi stranci odigrati 'male utakmice' profesionalno. Onda mozda mozemo da razmisljamo o tituli...
P.S. Lepo je doci i procitati komentare na neku vest o Partizanu, a da nema cigana...

georgeweah

pre 16 godina

i thinks that rezultat not real. but... jebi ga! zrinjski play veri gud fudbal. you, odnosno mi play better fudbal u beogradu i i thinks that rezultat i dalje open for zrinjski!

Bob Sent Kler

pre 16 godina

Dati gol na svakih 15 minuta nije lako ni protiv malteskih drugoligaskih ekipa u savremenom fudbalu. Kakav god da je Zrinjski jaci je od onih sa Farskih ostrva sa kojima ste vi cigani igrali pre par godina i jedva im zabili 2 komada! I ugledajte se malo kako se igra u Evropi, posto ste zaboravili od '91. A i sad igrate drugo kolo zahvaljujuci nama.

Berserk

pre 16 godina

@Zo

E ajde placi,to nisu Srbi ne nego si ti Srbin.Kako volim ove patriote,oni nas gadjaju kamenjem a mi treba da gledamo i ti i AcA_UsA cistite se nije vam ovde mesto !

Milos

pre 16 godina

Juce su i Partizan i Vojvodina pokazali kvalitet, iako se kod obe ekipe vidi da nisu skroz uigrani i da ima mesta za napredak, pogotovo kod Vojvodine. Jedva cekam 11. avgust i derbi Vojvodina - Partizan!

deejan mokic

pre 16 godina

tako momci svaka cast zelim da cestitam ekipi partizana na sjajnoj golijadi samo napred momci a sto se tice pojacanja exstra su Tomicu pravi pogodak jos samo tosica dovedi i titule su nase nepred grobari grobar bn

Zare

pre 16 godina

@ Miso

Ti si Zvezdas, zar ne?!
Nema ko od strucnjaka nije rekao da je najveci talenat naseg fudbala, koji se javlja jednom u x godina.
Evo i Sliskovic je rekao da je frapiran njegovim kvalitetom, i da je mali talenat nad talentima.
A ako si ga gledao uzivo, i treba ti objasnjenje, onda stvarno nemam reci.

Frey

pre 16 godina

@zvezda_u_srcu

1. Dobro, malo sam se uzbudio i pogresio ime, uglavnom znamo svi sta sam mislio.
2. Nisam bas siguran za to, jer se svasta pise po novinama, imas na eurosport clanak "Iniesta - Down the rabbit hole" u kojem pise sta bi bilo kad bi sve bilo istinito u medijima.
3. Zbog takvog razmisljanja, i takve defanzivne i ruzne igre "dva zadnja vezna i gadjaj napadaca u vugla", Partizan je i dalje jedini nas klub koji je igrao u Ligi Sampiona i prezimio u Evropi, i kako se stvari cine, to ce i ostati jos dugo, dugo...

P.S. Onaj lik sto je ostavio komentar da ce da bude 5:0 za Partizan, svaka cast.

tuta

pre 16 godina

nemoj djukicu nije gotovo
bome gotovo je gotovo ...

i nastavi pripreme za sledecu sezonu kao da se nista nije ni desilo. imas samo jednu trening utakmicu zakazanu 2. avgusta

vlada

pre 16 godina

Ne kazem da nisam zadovoljan ovim sto smo napravili, ali cini mi se da je odbrana vrlo losa... i to upravo Lazarevic i Mihajlov, to se videlo i protiv ove smesne ekipe... Ostalo uopste ne deluje lose... nadam se da je Pekaric ili neko drugi jos uvek u planu...

Vlada

pre 16 godina

2.5 poena u prvom kolu za Srpski fudbal. Ocekujem pobede sva tri tima u revansima, i dve pobede Zvezde u susretu sa Levadijom. Dakle, 7.5 poena do jacih okrsaja sto ce predstavljati koeficijent od 1.8775 na samom pocetku. Ako do toga dodje i svi nasi prodju u sledece kolo,ima nade da se prebaci magicna cifra od 5, sto nam je potrebno jer branimo vrlo visok koeficijent iz sezone 2002/2003. Samo napred srpski klubovi, svaka pobeda se broji!

pozdrav

pre 16 godina

Čestitke igračima, a "navijačima" treba poduka na temu "ko je ko u BIH.
1. definitivno, majice sa likovima "heroja" nisu mogle isprovocirati navijače "Zrinjskog" jer su oni bili saveznici u proteklom ratu.
2. Partizan nije igrao protiv Bosanaca već Hercegovaca.
3. Zrinjskog nikako u Evropi da krene, valjda mu se vraća zato što je protjerao Velež sa njegovog stadiona (Zrinjski i Velež nisu isti klubovi).
4. Svoju prijeratnu međunarodnu utakmicu kada je kažnjen od strane UEFE Partizan je igrao u Mostaru, sljedeću će igrati ???????

maxo

pre 16 godina

sinoc je doslo do pravog rata u mostaru posle utakmice. dva navijaca su ostala dijelom bez prstiju ruke, jedna prostrelna rana, more razbijenih glava, a ja se pitam kome i zasto. sada idem u posetu momku koji je na hirurgiji sa razvaljenom sakom ,nakon bacenog suzavca na njegovo lice koji ga je delom sprzio, a koji je rukom makao sa lica, isti mu je eksplodirao. po njegovim recima policija je bacila suzavac. dokle ce sve ovako da se gine....

lion

pre 16 godina

Cestitam na pobedi,ali moram da prokomentarišem izjavu kapitena Rukavine koju sam čuo uzivo,a nema je u tekstu povodom utakmice.Naime,tu je kapiten,pored uobičajenih fraza,još "uobičajenije" pohvalio neizmernu pomoć "najboljihnavijačana svetu" i još se zahvalio!
Tupane,da li ti je otadzbinska duznost da lupaš?Da li si svestan da te je 2(DVA!)minuta delilo da sledeće kolo gledaš na televiziji?Ima li ikoga da nauči ove ... i ovakve... nauči kada i šta treba da kazu?Ovakva vrsta "šlihtanja" samo daje za pravo maloumnicima da sledeći put sa još više "ljubavi" bodre svoj voljeni tim.Dokle?Do konačne eliminacije i kazne od 2 godine!Pogledaj slučaj Legija!

RUDA-BBB KR

pre 16 godina

ekipo, imate sreće da moj dinamo nije izvuko neki klub iz ex yu jer bi onda bilo zbilja ružno. morate priznati da smo definitvno najelitnija skupina ovih prostora za nerede i fightove. a smatram da smo odmah poslije delija najbolji u navijanju.

Predrag M,Beograd

pre 16 godina

Cestitke Partizanu na prolazu u sledece kolo kvalifikacija ,ali me sad veoma interesuje jedna stvar , a to je : da li će te i dalje bojkotovati domaće prvenstvo ? Zeka a i Bjeka su vam i dalje u klubu . Veoma me interesuje odgovor navijaca Partizana . Pozdrav od Zvezdasa ?

guliver

pre 16 godina

@leks07
Mislim da ljude iz Hercegovine mozes zasipati svim mogucim nacionalnim epitetima, bilo da su ovi ili oni, ali NEMOJ NIKADA da HERCEGOVCE zoves BOSANCIMA. Velika greska...

Djpet

pre 16 godina

LAZIĆA menjati pod hitno, ni sinoć kao ni ranije kad je igrao nije uradio ništa, pogotovo što na klupi sedi 4-5 igrača koima zauzima mesto (Đ.Lazić, Neb. i Nen. Marinković, Veselinović...) a i Tošić igara tu poziciju. Nadam se da i Đukić računa da levog beka igra Obradović koji sa 18 godina izgleda odlično i u napadu i u odbrani (odličan centaršut). Mihalov također nema šta da traži sa ovakov migram. Nemam ništa protiv da se kale klinci, Jovetić, Obradović, Marinkovići.... Ali kad ne bi odlazili posle jedne dobre utakmice.

pfc79

pre 16 godina

@lion
jok, zahvalice se tebi koji dolazis na utakmice da grickas semenke ?! da li si se ikada zapitao kakvu korist ti igraci imaju od tvog prisustva na stadionu ? lepo se videlo, dok je trajao bojkot, kakvu su freneticnu podrsku Rukavina i ostali imali u Humskoj - 150 navijaca Smedereva su se jedini culi pored 6000 simpatizera Partizana !Kako vas nije sramota ``simpatizeri`` ?!

zvezda_u_srcu

pre 16 godina

@ Frey (30. komentar)

1. Nisam znao da pored ZORANA Tosica, ocete da angazujete i DULETA.
2. Kastiljo napusta Zvezdu krajem Avgusta.
3. Jedino Kapelu takva postavka funkcionise mozda u jakom evropskom okviru, a u nasoj ligi i mojoj baba Leposavi takva igra moze da da rezultat.

Marko Loznica

pre 16 godina

Grobari,nemojte se paliti mnogo...Ovaj Zrinjski je u rangu naseg cetvoroligasa...Pa cak je i F.K.Loznica bolji od Zrinjskog,mi bi im dali pet golova!!!
Daleko ste vi Grobari od Evrope sa svojim Jucama,i Moreirama...
Pozdrav za sve DELIJE

Tacno

pre 16 godina

@Vlada komentar 41

Tako sam isto i ja izracunao.
Ali samo da znas ako udje i hajduk kula u kup uefa nece nam trebati 20 bodova nego 24-25

Zivko

pre 16 godina

Nakon ove pobede sigurno cete osvojiti kup UEFA! A onda za supersampiona Evrope protiv Zvezde! Doduse, lani su Luksemburzani eliminisali Zrinjski u prvom kolu istog kupa...

ragbista

pre 16 godina

samo mi nije jasno o kakvoj to oyboljnoj ekipi Djukic prica... U revans je bitno da se maksimalno udje jer je zrinjski zrela ekipa !??!?!?!?!?!?!?

Shicpe

pre 16 godina

Daj ljudi,ovo je smesno. Zrinjski nije ekipa o kojoj treba pricati,videcemo strance kad nalete na malo jacu ekipu!!! Strasno je sto u prvom timu igraju ljudi koji ne znaju da sutnu loptu a mlade patrizanove igrace prodajemo... Nadam se da gresim, ali ovo nije dobra ekipa za veci evropski uspeh

aj tink

pre 16 godina

aj tink vi plej veri vel, rezultat veri gud, siks gols aj tink inaf,vi plej in beograd beter den juzual, vi ran beter den last jear, emocije nau aj kant tel ju mor.

bobanmkd

pre 16 godina

E,Djukicu,stvarno preterujes"Jos nije gotovo pre revansa u Beogradu".Svaka cast ali mislim da je to previse demagogije.Partizanu treba samopouzddanja a ne demagogije.

MilosPFC

pre 16 godina

Sve ovo i nije tako lose ali ljudi pa i slepac vidi sta Pertizanu treba i ko su rupe. Kao prvo Lazarevic zatim Mihajlov i na kraju onaj Lazic koji se saplice o loptu. Strasno. Jadni mi sa ovakom odbranom. Ovaj sikimic je spor kao puz ako pod hitno ne dovedemo nekog odbrambenog igraca mi cemo primati po sest komada. Ako Tosic dodje bice super ali ljudi odrbana je katastrofa. Pozdrav svim grobarima i cestitke fubalerima Partizana.

RUDA-BBB KR

pre 16 godina

ekipo, imate sreće da moj dinamo nije izvuko neki klub iz ex yu jer bi onda bilo zbilja ružno. morate priznati da smo definitvno najelitnija skupina ovih prostora za nerede i fightove. a smatram da smo odmah poslije delija najbolji u navijanju.

Marko Loznica

pre 16 godina

Grobari,nemojte se paliti mnogo...Ovaj Zrinjski je u rangu naseg cetvoroligasa...Pa cak je i F.K.Loznica bolji od Zrinjskog,mi bi im dali pet golova!!!
Daleko ste vi Grobari od Evrope sa svojim Jucama,i Moreirama...
Pozdrav za sve DELIJE

Vlada

pre 16 godina

Grobari, da ponovim još jednom: ČEKA NAS MNOGO LEPA I USPEŠNA SEZONA! Ja ovo pišem i pričam još od početka priprema u Holandiji jer sam već nakon prve 2 tekme tamo (iako smo odigrali samo 1:1 sa onim nemačkim 4.-ligašem) video NEŠTO NOVO u našem timu a to je - MNOGO BRŽA PAS IGRA NEGO RANIJE! To smo demonstrirali i u Mostaru i bukvalno smo DEMONTIRALI protivnika! Đuka, komandante - NEKA MOMCI IGRAJU I UBUDUĆE OVAKO BRZO, AKO NE I BRŽE! Bude li tako - biće lomova kičmi protivničkih igrača samo tako u ovoj sezoni! VOLIM TE PARTIZANE MOJ JEDINI!

Frey

pre 16 godina

E sad malo da prokomentarisemo. Dolazi mi sms od druga - Danas je lijepo biti grobar. Ja mu odgovaram - Brate, uvijek je lijepo biti grobar. Partizan me je igrom podsjetio na najlepse trenutke i stvarno svaka cast. Nisam siguran za Diarru iako je dao tri gola jer je promasio par 1000000% sansi, a i Odita je dao 3 gola prosle godine na pocetku sezone pa vidite samo kako nam je tad bilo. Za Moreiru(onaj komentator me tako nervirao sa onim Moriera) i Zuku samo reci hvale. Licno mislim da neko treba da igra umjesto Jovetica, Vitor Hugo ili Lazetic, jer nije on dovoljno iskusan a to vidimo po tome sto je promasio ono sto se ne promasuje cesto. NIKO ne igra redovno u 17 godini, cak ni Mesi koji je vanserijski igrac(ali je kvaran, doduse) nije bio standardan u 17 godini. Jedan dobar odbrambeni igrac, i Dule Tosic i mislim da smo na konju(i da nabavimo neku upravu). E sad dolazim do bitne stvari. Partizan je jako kvalitetan trenutno. Ali dali ce moci da osvoji titulu? Ne vjerujem. Zasto? Zato sto je Zvezda dovela fantasticna pojacanja, i mislim da ce to da pokazu na prvom mecu u kvalifikacijama, i ako budu igrali novi igraci, licno mislim da ce da ga oderu 9:0. Jedina slabost koju ja primjecujem je Bosko Djurovski, koji je neiskusan, i netalentovan. Mislim da ce on praviti najveci problem i to bi moj Partizan trebao da iskoristi. I mislim da ce Zvezdina igra biti defanzivna a i to ce nam biti sansa, jer MORAJU da igraju Lukas i Kastiljo, a to su 2 zadnja vezna igraca, a to funkcionise samo Fabiu Kapelu. Toliko.

Vasilije

pre 16 godina

Cestitam na prvoj pobedi u novoj sezoni. Mislim da smo na taktickom planu odigrali bez greske i pokazali da imamo dobar tim. Pohvalio bih novajlije, koji su odigrali sa puno Zjelje i mislim da ce to biti jos bolje. Jos bi naglasio da je veceras u ekipi bilo devet debitanata i u tome je ovo jos veci uspeh i veliki rezultat. Mostarci sanjajte nocas Partizan, pa se vidimo nokom drugom prilikom.

Predrag

pre 16 godina

Iz Nevesinjas am, grad nadomak Mostara u Republici Srpskoj i pošto mediji nemaju informacije prije pet minuta su prošli navijači Partizana, koji su inače boravili ceo dan u Neveisnju do početka utakmice. Nažalost ima povrijeđenih. Mislim da su četvorica navijača prebačeni kolima hitne pomoći sa granice između Republike Srpske i federacije i da se nalaze u blonici Nevesinje.

Predrag M,Beograd

pre 16 godina

Cestitke Partizanu na prolazu u sledece kolo kvalifikacija ,ali me sad veoma interesuje jedna stvar , a to je : da li će te i dalje bojkotovati domaće prvenstvo ? Zeka a i Bjeka su vam i dalje u klubu . Veoma me interesuje odgovor navijaca Partizana . Pozdrav od Zvezdasa ?

Sta reci

pre 16 godina

Bravo za Partizan.Ipak ovo nisu nikakvi amateri.Da dodamo jos da ce Tosic i Vitor Ugo igrati tek 2. kolo.Zatim da ekipa nije dovoljno uigrana.Sto se tice pojacanja zadovoljan sam.I Zuka sjajno asistira ali tek treba da pokaze kakav sut ima.
P.S. Za onog lika koji se bunio da nema prenosa u CG.Zivim u CG i ovakve utakmice gledamo preko satelita u kladionicama jer nema prenosa na TV.Uvjek je uzavrela atmosfera,naravno prepuna kladionica,ima i dosta turista iz Srbije.Tako je uvjek kad je srpski sport u pitanju a nema prenosa.Zeljno ocekujemo utakmice Zvezde u kvalifikacijama.

lesa

pre 16 godina

complimenti,complimenti!!!!!!!!svaka cas ekipi na pristupu utakmici.konacno menjamo stil i neke ruzne navike iz proslosti.momci svaka cast.prvi put da sam zadovoljan nacinom kako je odigrao utakmicu neki nas klub.ne zbog rezultata koliko zbog takticke zrelosti.budi te ovakvi i u pobedi i u porazu.bicu uvek uz vas!

Dax

pre 16 godina

Svaka cast crno-beli.Imam osecaj da se stvara jedna sjajna generacija.Samo napred i parni valjak neka melje.
Grobari ga preterase sa divljanjem.

vicente

pre 16 godina

Jel mozete da odete do Senegala, Malija ili jos neke Africke drzave i da potrazite jos nekog sa prezimenom Diarra posto ocigledno svaki od njih zna da igra fudbal? Ajde molim Vas, jos 6 Diarra i bicemo jos jaci!!! :)

RS

pre 16 godina

Nek ne polete visoko posle svega...Zrinjski je losa ekipa, kao sto je i liga BiH katastrofa...svaka utakmica je namjestena, domacini uvijek pobjedjuju...iz takve lige nema kvaliteta, normalno je da ce primiti tolike golova...

djole

pre 16 godina

Kao prvo da kazem da sam Zvezdas, i necu nikoga da podcenjujem, ali ova izjava da je Zrinjski ozbiljna ekipa je najveca glupost koju sam cuo u zivotu...Najiskrenije,gledao sam hiljade fudbalskih meceva, ali goru ekipu od Zrijskog nisam video...Izvode aut,igrac vraca drugom loptu,ovom prolazi pored noge i stalno tako...Nemaju veze sa fudbalom...

Necu da osporavam pobedu Partizana,koja je mogla da bude i veca, ali nemojte takve izjave posle utakmice Zrinjski opasna i ozbiljna ekipa...

Svaka cast, al nemojmo se zavaravati,daleko je nas fudbal od kvalitetnog..

georgeweah

pre 16 godina

i thinks that rezultat not real. but... jebi ga! zrinjski play veri gud fudbal. you, odnosno mi play better fudbal u beogradu i i thinks that rezultat i dalje open for zrinjski!

Bob Sent Kler

pre 16 godina

Dati gol na svakih 15 minuta nije lako ni protiv malteskih drugoligaskih ekipa u savremenom fudbalu. Kakav god da je Zrinjski jaci je od onih sa Farskih ostrva sa kojima ste vi cigani igrali pre par godina i jedva im zabili 2 komada! I ugledajte se malo kako se igra u Evropi, posto ste zaboravili od '91. A i sad igrate drugo kolo zahvaljujuci nama.

lion

pre 16 godina

Cestitam na pobedi,ali moram da prokomentarišem izjavu kapitena Rukavine koju sam čuo uzivo,a nema je u tekstu povodom utakmice.Naime,tu je kapiten,pored uobičajenih fraza,još "uobičajenije" pohvalio neizmernu pomoć "najboljihnavijačana svetu" i još se zahvalio!
Tupane,da li ti je otadzbinska duznost da lupaš?Da li si svestan da te je 2(DVA!)minuta delilo da sledeće kolo gledaš na televiziji?Ima li ikoga da nauči ove ... i ovakve... nauči kada i šta treba da kazu?Ovakva vrsta "šlihtanja" samo daje za pravo maloumnicima da sledeći put sa još više "ljubavi" bodre svoj voljeni tim.Dokle?Do konačne eliminacije i kazne od 2 godine!Pogledaj slučaj Legija!

Berserk

pre 16 godina

@Zo

E ajde placi,to nisu Srbi ne nego si ti Srbin.Kako volim ove patriote,oni nas gadjaju kamenjem a mi treba da gledamo i ti i AcA_UsA cistite se nije vam ovde mesto !

Zivko

pre 16 godina

Nakon ove pobede sigurno cete osvojiti kup UEFA! A onda za supersampiona Evrope protiv Zvezde! Doduse, lani su Luksemburzani eliminisali Zrinjski u prvom kolu istog kupa...

voja

pre 16 godina

Cini se da je sportski direktor Tomic u potpunosti pogodio kad je rec o strancima. Nadam se da ce zbog ovih atraktivih igraca biti puno vise navijaca u Humskoj nego prethodnih sezona.

Baca

pre 16 godina

Ne treba izvesti rezervni sastav na JNA, vec igrati ozbiljno kao i danas,zato sto je svaka pobeda vazna i poboljsava koeficijent na listi Uefa!

predrag

pre 16 godina

partizan je irgao ok nista specijalno ali je cinjenica da je doveo dva prava odnosno tri igraca to su sikimic moreira i zuka.i konacno pocinje da lici na jedan ozbiljan tim ,sto se tice senegalca jos je nerealno komentarisati njegov kvalitet koji ocigledan ali pitanje je da li bi protiv ove ekipe odita i lazetic isto uradili ja mislim da da.partizan da bi bio ozbiljna ekipa mora da dovede jos jednog iskusnog stopera i levog spoljnjeg igraca.

FK LEOTAR

pre 16 godina

Lako vam je sad da pricate ja sam odmah poslije zrijeba poslao poruku da ce biti pet razlike za partizan a ne sad neka prica ovi su amateri.

Poslao sam tada slicnu poruku kao ovaj rs sada.

Zahvaljujem se partizanu i grobarima sto su srbima u hercegovini priredili ovo divno vece.

PFC Vozdovac

pre 16 godina

"Zadovoljan sam pre svega rezultatom, jer smo ostvarili jednu veliku pobedu protiv Zrinjskog, jedne ozbiljne ekipe. Nije lako dati šest golova i mislim da smo dobro usmerili ovu "eliminaciju". I kod kuće nas čeka mnogo posla, i ne možemo da mislimo da je sve gotovo i moramo ozbiljno da uđemo u taj meč."

Eeee dobar si Djukicu,svaka ti chast!Ozbiljnost pre svega.Mogu samo da kazem da sredina i napad rade k'o Svajcarski sat.Ali odbrana....uhhh..zao mi je,ali Lazarevic stvarno nema mesta medju ovih prvih 11,koji kvalitetom mnogo,mnogo odskachu od njega.Kupiti POD HITNO josh jednog odbrambenog igracha..
Toliko nisam uzivao u igri Partizana,kao juche,josh od perioda saleta ilica.Pozdrav svima..

justinijan

pre 16 godina

Moreira odlicno izvodi kornere,ako Viktor Hugo bude iskoristio svoju visinu i snagu to moze da bude jedan od aduta PFC. Djukicu cestitke pre svega sto je ubrzao igru, sto je do sada bila rak-rana PFC-a.
Sto se tice komentara da ovaj tim nije za Evropu,pa to nije nista novo jer nijedan nas tim nije za Evropu. Ovaj tim je napravljen da osvoji domace prvensto, a to moze samo ako konstantno odrzi visok nivo igre u tzv. "malim utakmicama".Prosle godine to nije bio u stanju, ovakav pocetak za sada obecava, ali treba odgledati jos 3-4 utakmice pa dati neki konacan sud.

Miloš, Kruševac

pre 16 godina

Dobro je bilo kome dati 6 komada, pa bio to i nejaki Zrinski!!!
Žuka odličan, prva, druga, bez mnogo filozofije, tačan pas- "Gospodin fudbaler". Moreira i Dijara sasvim korektni, čak i dobri, tek ćemo videti.
Ono što meni bode oči, je odbrana. Štoperi nesigurni, sa loptom u pokrivanju terena, markiranju igrača. Kada se to juče videlo i bilo tako očiglegdno, šta će biti sa jačim ekipama, ne smem ni da zamislim. Levi spoljni Lazarević, neubedljiv, Lazić "tanak"...
Ostali korektni, Maletić najprijatnije iznenađenje, jak u duelu, tačan u pas igri, šut gol.....
Još je rano za ozbiljniju analizu, videćemo..........

tuta

pre 16 godina

nemoj djukicu nije gotovo
bome gotovo je gotovo ...

i nastavi pripreme za sledecu sezonu kao da se nista nije ni desilo. imas samo jednu trening utakmicu zakazanu 2. avgusta

serAlex

pre 16 godina

@Frey

Samo jedna mala ispravka, Moreira je bio taj koji je promasio i boga oca, a ne Diara. Ali nema veze, tek je prva tekma, docice sve na svoje. Ja sam se iskreno plasio prve utakmice jer se iz priprema uskocilo odmah u Evro kup.

Napred Partizan!

vlada

pre 16 godina

Ne kazem da nisam zadovoljan ovim sto smo napravili, ali cini mi se da je odbrana vrlo losa... i to upravo Lazarevic i Mihajlov, to se videlo i protiv ove smesne ekipe... Ostalo uopste ne deluje lose... nadam se da je Pekaric ili neko drugi jos uvek u planu...

Vlada

pre 16 godina

2.5 poena u prvom kolu za Srpski fudbal. Ocekujem pobede sva tri tima u revansima, i dve pobede Zvezde u susretu sa Levadijom. Dakle, 7.5 poena do jacih okrsaja sto ce predstavljati koeficijent od 1.8775 na samom pocetku. Ako do toga dodje i svi nasi prodju u sledece kolo,ima nade da se prebaci magicna cifra od 5, sto nam je potrebno jer branimo vrlo visok koeficijent iz sezone 2002/2003. Samo napred srpski klubovi, svaka pobeda se broji!

pozdrav

pre 16 godina

Čestitke igračima, a "navijačima" treba poduka na temu "ko je ko u BIH.
1. definitivno, majice sa likovima "heroja" nisu mogle isprovocirati navijače "Zrinjskog" jer su oni bili saveznici u proteklom ratu.
2. Partizan nije igrao protiv Bosanaca već Hercegovaca.
3. Zrinjskog nikako u Evropi da krene, valjda mu se vraća zato što je protjerao Velež sa njegovog stadiona (Zrinjski i Velež nisu isti klubovi).
4. Svoju prijeratnu međunarodnu utakmicu kada je kažnjen od strane UEFE Partizan je igrao u Mostaru, sljedeću će igrati ???????

maxo

pre 16 godina

sinoc je doslo do pravog rata u mostaru posle utakmice. dva navijaca su ostala dijelom bez prstiju ruke, jedna prostrelna rana, more razbijenih glava, a ja se pitam kome i zasto. sada idem u posetu momku koji je na hirurgiji sa razvaljenom sakom ,nakon bacenog suzavca na njegovo lice koji ga je delom sprzio, a koji je rukom makao sa lica, isti mu je eksplodirao. po njegovim recima policija je bacila suzavac. dokle ce sve ovako da se gine....

Srb-in

pre 16 godina

Lepa je pobeda, al' mislim da ce trebati jos utakmica da se odigra na ovakvom nivou, pa da se sudi. Secate se da je na pocetku prosle polusezone partizan na slican nacin deklasirao Zvezdu, pa je posle pros'o kako je pros'o. Nadam se da ce svi stranci odigrati 'male utakmice' profesionalno. Onda mozda mozemo da razmisljamo o tituli...
P.S. Lepo je doci i procitati komentare na neku vest o Partizanu, a da nema cigana...

Zvonko, zagreb

pre 16 godina

Ovo je interesantno : u hrvatskim medijima (JL) opis nereda za vrijeme i poslije utakmice i niti riječ o rezultatu, a u srpskim medijima samo rezultat i niti riječ o neredima !

Sokrates

pre 16 godina

Nije mi jasno da i pored sjajne igre i najvece pobjede u gostima u poslednje vrijeme postoje likovi koji nisu zadovoljni i koji prognoziraju crne dane za Partizan.Naravno da su to zvezdini navijaci koji se predstavljaju kao Partizanovci i koji su toliko "zabrinuti" za nas Partizan.Partizan je imao mnogo jace timove i igrao sa mnogo slabijim protivnicima od Zrinjskog pa ipak se ne sjecam da je ovako visoko i dominantno pobjedio .Na ovakav Partizan mora ozbiljno da se racuna.
Pozdrav

guliver

pre 16 godina

@leks07
Mislim da ljude iz Hercegovine mozes zasipati svim mogucim nacionalnim epitetima, bilo da su ovi ili oni, ali NEMOJ NIKADA da HERCEGOVCE zoves BOSANCIMA. Velika greska...

zvezda_u_srcu

pre 16 godina

@ Frey (30. komentar)

1. Nisam znao da pored ZORANA Tosica, ocete da angazujete i DULETA.
2. Kastiljo napusta Zvezdu krajem Avgusta.
3. Jedino Kapelu takva postavka funkcionise mozda u jakom evropskom okviru, a u nasoj ligi i mojoj baba Leposavi takva igra moze da da rezultat.

Tacno

pre 16 godina

@Vlada komentar 41

Tako sam isto i ja izracunao.
Ali samo da znas ako udje i hajduk kula u kup uefa nece nam trebati 20 bodova nego 24-25

Djpet

pre 16 godina

LAZIĆA menjati pod hitno, ni sinoć kao ni ranije kad je igrao nije uradio ništa, pogotovo što na klupi sedi 4-5 igrača koima zauzima mesto (Đ.Lazić, Neb. i Nen. Marinković, Veselinović...) a i Tošić igara tu poziciju. Nadam se da i Đukić računa da levog beka igra Obradović koji sa 18 godina izgleda odlično i u napadu i u odbrani (odličan centaršut). Mihalov također nema šta da traži sa ovakov migram. Nemam ništa protiv da se kale klinci, Jovetić, Obradović, Marinkovići.... Ali kad ne bi odlazili posle jedne dobre utakmice.

Miso

pre 16 godina

Svaka cast Partizanu na pobedi. Stevan Jovetic je najlosiji igrac u istoriji Srpskog i Crnogorskog fudbala, neznam po cemu je on talentovan, cela Evropa ga je trazila a na kraju nigde nije otisao.Ako neko ima da mi kaze po cemu je on dobar neka izvoli!!!

pfc79

pre 16 godina

@lion
jok, zahvalice se tebi koji dolazis na utakmice da grickas semenke ?! da li si se ikada zapitao kakvu korist ti igraci imaju od tvog prisustva na stadionu ? lepo se videlo, dok je trajao bojkot, kakvu su freneticnu podrsku Rukavina i ostali imali u Humskoj - 150 navijaca Smedereva su se jedini culi pored 6000 simpatizera Partizana !Kako vas nije sramota ``simpatizeri`` ?!

Grobar

pre 16 godina

Gani se tako nerviraju jer ne mogu nikome dati vise od 3 gola . XE XE sada su oni kao nasi petoligasi , daj molim vas ne serite . Kada bi ste ix vi dobili bilo bi '' evropska zlezda '' tako da samo mozete i dalje da se nervirate komplekasi .

Milos

pre 16 godina

Juce su i Partizan i Vojvodina pokazali kvalitet, iako se kod obe ekipe vidi da nisu skroz uigrani i da ima mesta za napredak, pogotovo kod Vojvodine. Jedva cekam 11. avgust i derbi Vojvodina - Partizan!

deejan mokic

pre 16 godina

tako momci svaka cast zelim da cestitam ekipi partizana na sjajnoj golijadi samo napred momci a sto se tice pojacanja exstra su Tomicu pravi pogodak jos samo tosica dovedi i titule su nase nepred grobari grobar bn

Zare

pre 16 godina

@ Miso

Ti si Zvezdas, zar ne?!
Nema ko od strucnjaka nije rekao da je najveci talenat naseg fudbala, koji se javlja jednom u x godina.
Evo i Sliskovic je rekao da je frapiran njegovim kvalitetom, i da je mali talenat nad talentima.
A ako si ga gledao uzivo, i treba ti objasnjenje, onda stvarno nemam reci.

Frey

pre 16 godina

@zvezda_u_srcu

1. Dobro, malo sam se uzbudio i pogresio ime, uglavnom znamo svi sta sam mislio.
2. Nisam bas siguran za to, jer se svasta pise po novinama, imas na eurosport clanak "Iniesta - Down the rabbit hole" u kojem pise sta bi bilo kad bi sve bilo istinito u medijima.
3. Zbog takvog razmisljanja, i takve defanzivne i ruzne igre "dva zadnja vezna i gadjaj napadaca u vugla", Partizan je i dalje jedini nas klub koji je igrao u Ligi Sampiona i prezimio u Evropi, i kako se stvari cine, to ce i ostati jos dugo, dugo...

P.S. Onaj lik sto je ostavio komentar da ce da bude 5:0 za Partizan, svaka cast.

ragbista

pre 16 godina

samo mi nije jasno o kakvoj to oyboljnoj ekipi Djukic prica... U revans je bitno da se maksimalno udje jer je zrinjski zrela ekipa !??!?!?!?!?!?!?