Četvrtak, 19.07.2007.

20:29

Partizan deklasirao Zrinjski - 6:1!

Izvor: IL

Partizan deklasirao Zrinjski - 6:1! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

170 Komentari

Sortiraj po:

Elvis

pre 16 godina

Svaka čast Partizanu na pobjedi.Al šta će vam Grobari majice balkanskog Eichmana Ratka Mladića u Mostaru!To više ni Delije kao velikosrpska desna klerikalna navijačka grupa ne nose!
FK Sloboda-Fahrudin Omerović

KenionMartin

pre 16 godina

A sada samo kupiti Zokija Bambicu i jednog odlicnog stopera, mozda i levog beka, Obrad je premlad iako je ekstratalentovan.
I Evropa je nasa, samo ...gledaoci su problem. kada ih nema bez njih nikako, kad se vrate- mnogo problema donesu!
Da bog da da se sve razmine na novcanoj kazni.

Pedja Matovic

pre 16 godina

@BlaBlaBla
Hvala na komplientu, decko, sto mislis da smo najveci srpski brend. Lepo je to cuti od navijaca tima sa vojne livadice...A sto se tice utakmice, vi i treba da se radujete pobedi protiv ovih indijanaca, ipak vam se u poslednje vreme to reetko desavalo.

Nikola

pre 16 godina

@ Dragisa

Postujem tvoj stav, iako se razlikuje od mog… upravo je sve stvar ukusa.
Jeste- ja npr.obozavam Ronaldinja, zato mi se Jovetic i svidja.
Isto tako, Ronaldinjo nije bio ovo sto je danas u godinama u kojim je sad Jovetic, nego mu je trebalo vrema da se razvije, i zato smatram i da mi treba da sacekamo Jovetu.
Veliki sam postovaoc Tumbe koji je stvorio puno igraca. Recimo, veliki broj ljudi koji se kune u Ilica zaboravlja da on u prvoj sezoni u prvom timu Partizana nije bio ono sto je postao kasnije. Ali njega je Tumba pustao da igra i kad je gresio, prosto ga je brusio…
Tako je radio sa celom Ilicevom generacijom (i napravio ekipu koja je godinama igrala zajedno)zapravo sa svim igracima koje je stvorio. Ali zato je stvorio toliko reprezentativaca, Partizanu obezbedio puno titula E sad tu se naravno postavlja pitanje politike kluba- da li zeli da pravi ekipu koja ce trajati, ili ekipu-od godine do godine.
Naravno stvaranje igraca treba ide uporedo sa trofejima, ne smeju da trpe rezultati.
Tako da dok se greske Jovetica ne odrazavaju na rezultat, nego mogu da se kompenzuju, a pritom smatram da on ipak i kad gresi opet je igrac poteza koji moze da resi tekmu, ponavljam i kad ne daje golove-odvlaci protivnicke igrace, asistira kod postignutih golova. Treba da imas u vidu, da fudbalski znalci nikad ne mogu ometati igru, igra kakva je bila juce, je bila takva i njegovom zaslugom. Ima tacan pas, a kad je puno igraca znalaca lopta ide tecno. Da je neko drugi bio na njegovom mestu, mozda ne bi bilo tako tecno, a mozda i bi…Prosto on je juce odigrao svoju ulogu
Naravno, i to sto se on zaigra ponekad, ce se vremenom ispraviti… jer on se zaigra, nekad pogresi, ali zato ce ti sacuvati loptu u nogama kad treba, nepredvidivim potezom napraviti sansu iz vec izgubljene situacije, sustina je u tome da veliki znalci (kakvim njega smatraju) mogu da urade ono sto dugi ne mogu. Stvore sebi sansu ni iz cega.
E, sad cenim ja isto tako i vredne igrace koji igraju jednostavno, odgovorno…(ne volim ni ja one sto driblaju bez ikakvog ucinka, tipa izdribla pa ne zna sta dalje sa loptom) zato fudbal jeste kolektivna igra i zahteva profil i jednih i drugih igraca
Iskreno, redovni sam posetilac stadiona u Humskoj, i on je igrac koji dize publiku na noge, odigra neke poteze koje retko vidjas na nasim stadionima…meni je tako zanimljivije.
Kapiram sve sto si rekao, i iz ugla tvog ukusa sve to stoji.
E raspisah se, i smorih sam sebe…ono sto je sigurno je da cemo svaki na svoj nacin uzivati u ovom Partizanu.
Pozdrav!

Dragiša

pre 16 godina

@Nikola

Za napadača sam se malo zeznuo. Za trenutak sam se zamislio kako bi bilo ako bi se Diarra nedaj Bože povredio pa sam zato to napisao. Mislio sam da nam treba još jedan napadač njegovog profila, ali OK, valjda ih imamo dovoljno i VALJDA KONAČNO SVI BUDU EFIKASNI KAO DIARRA SINOĆ(priznaćeš da nam napadači nisu bili baš efikasni u poslednje 2 sezone).

Što se Jovetića tiče, ne vidim interes u tome da mu dajemo prostora da se razvija kao igrač da bi sutra uzeo silne milione prelaskom u Milan, Arsenal, Real itd a s druge strane davao golove za Crnu Goru protiv npr Srbije? POGOTOVO AKO SE RAZVIJA KAO IGRAČ TAKO ŠTO SOLIRA, USPORAVA NAPADE I PROPUŠTA ŠANSE. Dobar je igrač, nema priče, ali ako Juca i Diarra mogu da budu požrtvovani i disciplinovani u igri, ne vidim zašto bi Jovetić dobio neku posebnu slobodu.

Ali ja generalno ne volim fudbalere koji preteruju u soliranju pa se možda zato moj stav o Jovetiću ne slaže ne samo sa tvojim već i sa stavom većine naših navijača. Ja npr. ne volim Ronaldinha. Jeste, lepo ga je gledati, ALI KOLIKO JE STVARNO KORISTAN IGRAČ? Fudbal nije gimnastika i ne dobijaju se bodovi za "umetnički dojam". Mišljenja sam da bi Barcelona SIGURNO uzela titulu da nije "imala" Ronaldinha, koji je DEFINITIVNO IMAO PREVELIKU SLOBODU U TIMU.

Pozdrav svim GROBARIMA!

Branx

pre 16 godina

@Deki, Da li je moguce da se opet javljate posle par meseci mozgovi ispraznjeni. Kazes da smo namestili sve derbije sem tog jednog, a da taj jedan cete pamtiti narednih 11 godina. I posle tog smo tri za redom namestili i podkupili i sve. Blago tebi i takvima kada ste toliko uvereni da je vas Partizan jak i bolji od nase Zvezde. Ipak vas vise ne trebam ni zaliti. Vise mi niste tema cak ni kada je derbi, jednostavno groblje vise nije nas rival! Napred Zvezdo u LS!

Nikola

pre 16 godina

Kakva ce tek biti ova ekipa Partizana kad zaigra OBRADOVIC umesto Lazarevica, taj momak ce se u ovu brzu igru fantasticno uklopiti, plus je odlican u odbrani, jedini u zemlji stvarno centrira iz trka…

@ Dragisa

Slazem se sa nekim tvojim razmisljanjima ali Moreira ne treba da bude povucen pozadi, jer je centralni vezni igrac, na zadnjem veznom igra Zuka (a ovo je igra sa jednim zadnjim veznim) i treba da ostane tako jer smo ofanzivniji. Tumba je igrao tako- sa jednim zadnjim veznim.
Sto se Jovetica tice- on je extra igrac i buducnost evropskog fudbala, i takvom talentu treba dopustiti i da se igra da bi se razvio u ono sto treba da bude, a pritom ne zaboravi da je namestio 3 gola.
Joveta je bio i strelac jednog gola, i iako je igrac odbrane Zrinjskog prethodno pogresio- to je posledica toga sto su Joveta i Diara neprestano vrsili presing na zadnju liniju Zrinjskog-sto je za svaku pohvalu!
Oko cega se ne slazem_APSOLUTNO NAM NE TREBA JOS JEDAN NAPADAC
Imamo ih toliko da ne znam kako svima dati minutazu- juce nije igrao jer je povredjen (a na njega se mora racunati) jedan fenomenalni Borko Veselinovic koji ce se perfektno uklopiti u ovu brzu igru, pa imamo Huga-visokog napadaca, odlicnog i u skoku i po zemlji.
Znaci imamo napadace apsolutno svih profila!

Sto se ODBRANE tice-vidim da su mnogi navijaci nespokojni, treba se imati u vidu da je ovo nova odbrana, i da ce sigurno biti bolja i kad se malo uigra…Sikimic vec sad pleni sigurnoscu i zalaganjem.
Drugo, Partizan ce ubuduce igrati sa ofanzivnijom varijantom (sa jednim zadnjim veznim) pa onda zadnja linija ima vise posla. Zato se ljudima juce odbrana cinila nesigurnijom nego sto stvarno jeste.
Trece, Lazarevic nece jos dugo igrati u zadnjoj liniji jer ce ga zameniti Obradovic koji je odlican u odbrani.
Cetvrto, Mihajlova moze da zameni MARKO JOVANOVIC, jedan od najboljih stopera koje je zadnjih godina izbacila Partizanova omlad.skola, a jak je ko stena.

Jos da napisem da sam zapanjen brzinom kojom Partizan igra, da ovaj tim ima mnogo raznovrsnih igraca, te je mogucnost kombinovanja i timova i stilova igre ogromna.
Igra koju smo juce pokazali je najbolje resenje za razbijanje bunkera, a tak ce se videti koliko ovaj tim moze raznovrsno da igra.

Zevs

pre 16 godina

Ej stvarno su ovi crno beli carevi.Mislim i nije neka jaka ekipa Zrinjski ali treba odigrati jednu tako dobru utakmicu sa puno ozbiljnosti i brzine uzimajuci u obzir da su igraci jos umorni od priprema.Ja mislim da su pojacanja odlicna i daju dosta na tempu,nema vise one spore igre kao kod Jesica.Samo nam je leva strana slaba jer je onaj Lazarevic slab igrac i nije za Partizan.Milim da je od ove ekipe realno ocekivati da prezimi u Evropi.Imamo tim,ideju,volju i osvajamo ove godine titulu.Ovo je bila jedna trening utakmica pred ono sto nam sledia to je drugo kolo UEFA kupa i prvenstvo.Ekipa se polako uigrava i sa jos par igraca koja su povredjena i koja ce podici konkurenciju u timu ovo biti jedna iskusna i cvrsta ekipa koja vraca Partizan tamo gde mu je mesto a to je vrh Evrope i Partizan ce ponovo da predstavlja svetlost Srbije na starom kontinentu.Potrebno je i doci na jug i da se ponovo zavijore zastave crno bele boje koje ce se videti sve do Istanbula i Pariza.Ono sinoc nisu bili navijaci,vec obicni huligani kojih se treba plasiti jer ce ako tako nastave izbaciti Partizan iz evropskih takmicenja.Trebamo vratiti partizanu pravi sjaj,vernost,ljubav i mi njegovi puleni stvoriti jedan srpski brend a to je PARTIZAN.PFC forever

stevo

pre 16 godina

Grobari cestitam na pobedi,niste losi.Zoran Tosic ipak prelazi u Zvezdu,opet vam mazu oci.Sto se onako ne iskocite Delijama nego se izivljavate na onim kilavcima?

BlaBlaBla...

pre 16 godina

Auuuuuu...pa sta je ovo...DB da reaguje odmah, Pikseta, Terza, Sluzbu zovite, na sta ovo lici...Pa kako ce sad nas jedini autenticni srpski klub i brend da se priprema za katastrofu u prvom kolu kvalifikacija...Mediji, odmah u kampanju...Vi sa B92 da objavite obavezno bar jedan clanak na dan o krizi u Partizanu, a predlazem i da zaposlite Milojka Pantica kao strucnog saradnika u sportskoj redakciji...Mogao bi da vodi emisiju pod imenom "Trla baba lan, dabogda crk'o Partizan..." sa sve gostima, pravim srbima, istinskim demokratama, posto je opste poznato da sve prave demokrate navijaju za pravi sprski antikomunisticki klub koji se zove crvena zvezda, a pravi primerci su Bora Corba, Dan-Tana, Goran Vesic i uvek nasmejani Uros Djuric, nas proslavljani umetnik koji je glumio u takvim remek delima kao sto su "Mi nismo andjeli ali smo zato smarachi" 2 i 3. A na kraju emisije bi mogao i Velja da uruci jos jedan orden za brend Srbije...Kakva drzava takav i brend...Nego, nezgodni ovi crnci,

Mao Ce Tung

pre 16 godina

Alo sta ste se popalili,pa bilo je za ocekivati da Grobari razbiju ove nesretnike!?Jedna informacija-ovo NIJE DRUGO KOLO kvalifikacija za kup UEFA,ovo je PRVO KOLO kvalifikacija za kup UEFA!

Deki

pre 16 godina

Pa dobro, jesmo im odrzali lekciju iz fudbala, ali moram da priznam, da iako sam grobar, ova ekipa mora jos da se uigra, imamo kvalitet, imamo zelju, ali u isto vreme i veliku promaju u odbrani.... Jeste da Zrinjski nije ekipa dostojna nama, ali mislim da je ovo, ako nista drugo, barem bio dobar trening za Partizan.

Samo za "Delije": neka vam jacinu Partizana opise pobeda tima ciji su se igraci tek "upoznali" pre par dana, nad Makabijem (koji se uopste ne moze nazvati slabijim protivnikom). Ja iskreno ne mrzim Zvezdu, niti jedan nash drugi tim, ali me nervira kada pojedini "Navijaci" vredjaju partizan.

ALI VREDJAJTE SLOBONO, PROSLE SEZONE NISTE USPELI DA PODPLATITE SAMO JEDAN DERBI, PA NA SRED MARAKANE ZA MALO NIJE PUKLA PETARDA! EPA NAREDNE SEZONE VAS NECE SPASITI NI NOVAC, NI SUDIJE, NI REDARI, NI ZANDARMERIJA, NI VOJSKA, GORECE MARAKANA, CEPACE SE MREZA VASEG GOLA, I OVOGA PUTA CETE IZGORETI DO TEMELJA!!!


Jos samo nesto, apsolutno ne opravdam ponasanje nasih navijaca u Mostaru, vredjali nas jesu, ali zar da zbog par pogrdnih rEci, iz evrope izbace jedan PARIZAN??? Nadam se da u Beogradu necete praviti takve gluposti, (govorilo se pre ove utakmice da nas u mostaru ceka pakao), epa na JNA cemo im pokazati sta je PAKAO, i nadam se sve to uraditi u granicama "Navijanja"!!!

I KAD DODJU NEVOLJE, I KAD DODJE TUUGA, UVEK CE TE VOLETI, GROBARI SA JUGA!!

Predrag M,Beograd

pre 16 godina

Cestitke Partizanu na prolazu u sledece kolo , ali me sad nesto veoma interesuje , a to je - da li ce te i dalje bojkotovati utakmice u domacem prvenstvu ? Mislim , Zeka a i Bjeka su vam i dalje tamo gde su bili i ranije (dobro Bjekovic mozda i ne ali Zecevic ........). Pozdrav od Zvezdasa .

Dragiša

pre 16 godina

UTAKMICA/REZULTAT

Danas nigde nikom u Evropi nije lako pobediti u gostima, pogotovo ne sa 6:1! Pogledajte kako je prošao npr. Dinamo iz Zagreba. Stvarno ne mogu da zamislim da je njihov protivnik mnogo jači od Zrinjskog. Na karaju krajeva - svarno TREBA DATI 6 GOLOVA!

PARTIZAN

Nakon prethodne 2 sezone priznajem da sam prijatno iznenađen(bez obzira na kvalitet protivnika). Mislim da smo KONAČNO doveli dobra pojačanja koja su nam i trebala. Ne kažem da su sad oni svemirci, ali igraju borbeno, jednostavno i što je najvažnije - nema izgubljene lopte. Juca je FENOMENALAN! Mada je to možda prerano reći posle jedne utakmice, ali ako se ovako bude borio u svakoj utakmici o će biti najjače pojačanje Partizana u poslednjih 10tak godina. Tu titulu može samo Diarra da mu ugrozi pošto je momak SUVI PROFESIONALAC, napadač kakvog Partizna odavno nije imao. Neko napisa da ga podseća na Henrry-a. Možda je to ipak prejako poređenje, ali prva zvanična utakmica protiv bivšeg kluba i 3 gola! Videćemo. Moreira(ili Moriera ako ste sa RTSa:) je odigrao jako lepo, ali bih ga ja ipak malo povukao nazad, jer mislim da ćemo ove sezone imati dovoljno dobrih napadača da Moreira ne mora da promašuje onako kako je to činio sinoć. Ipak, osim promašaja, odigrao je vrlo dobro. Što se ostalih tiče, Rukavina je vrlo dobro odigrao svoju prvu "kapitensku" utakmicu, a mislim da Jovetić u ovakvoj igri kakvu je Partizan pokazao sinoć ima previše slobode. TREBA NAM JOŠ JEDAN DOBAR NAPADAČ.

NAVIJAČI

SVAKA ČAST! Znam da će se sada naći neki dušebrižnici koji će mi zameriti na ovakvoj oceni, ali šta ste vi očekivali? Zastavice i karanfile?!? Za razliku od nekih, meni ne smetaju ni Karadžić ni Mladić, a što se tiče ponašanja na tribinama, momci su sve vreme pevali i navijali osim u par navrata kada su bili isprovocirani Ustaškim povicima i maltretiranjem od strane policije i redara(što bi trebalo da piše u žalbi koju bi iz Partizana trebalo da podnese UEFI, tako bi naprimer uradili Englezi). Ipak mislim da je ideja da se uopšte dozvoli da gostujući navijači prisustvuju ovakvim utakmicama čista glupost jer je potupuno jasno da su odnosi Srbije i BiH daleko od normalnih, pogotovo kada te odnose predstavite kroz fudbalske navijače.

Na kraju, ne smem previše da se oduševljavam jer ne znam koliko je (ne)kvalitetan ovaj tim iz Bosne, ali ipak naši momci su odigrali jednostavno, hladne glave, hrabro, borbeno i efikasno, i to u utakmici "visokog rizika" na +40C bez ijednog treninga na terenu na kome se igrala utakmica, a pritom nalaze se u sred priprema! Pa, moram da budem zadovoljan! Ako 70% utakmica budu igrali ovako kako su odigrali sinoć mislim da Partizan ove sezone može daleko u UEFA ligi(prvo se treba plasirati, naravno), a kod kuće mislim da ne bi trebalo biti "iznenađenja" koja su nam se dešavala u poslednje 2 godine.

P.S. Hvala navijačima Veleža na podršci u svakom smislu.

ŽIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA.
GROBAR DO GROBA

...

pre 16 godina

Ne razumem sto svi okrivljuju Partizanove naijace? Da je utakmica bila dobro organizovana, da je obezbedjenje radilo svoj pos'o kako treba (a ne sto je tuklo protivnicke navijace) nista od toga ne bi ni bilo. Da li znate da su sinoc pucali iz vatrenog oruzja na navijace Partizana??!! Da li se to moze dogoditi u Beogradu??!! Pogledajte sta su navijaci radili u Podgorici. To su, jednostavno, utakmice visokog rizika i zna se vrlo dobro kako se iste organizuju. A Zrinjski je ipak jedan mali klub koji ne zasluzuje ni ovo prvo kolo. I nadam se da ce biti kaznjeni zbog sinocnih propusta, kojih je bilo i previse!!!

bgd70

pre 16 godina

Eto, jedan Beograđanin, kapiten Partizana i Hrvat, je pokazao tamo nekom seoskom timu kako se igra fudbal. Ova tekma je trebalo da se igra na nekoj poljani prema Lištici, a ne u Mostaru gde je jedini i pravoverni tim - Velež.
"Navijači" su opet pokazali koji su divljaci, a grobari, shodno svojim autorskim pravima, su pokazali da su u tom ludilu neprevaziđeni. Pa sad, neko je na to ponosan, neko se stidi.

DZI

pre 16 godina

Zvezdas sam, ali sam juce odgledao celu utakmicu. Zuka je vrlo dobar, pravi borac. Moreira, dobar, ali gleda samo sebe i proci ce kao Georgijev. Sikimic solidan, ali ga nisam mnogo primetio. Diara jeste dao 3 gola, ali iz onakvih situacija bih dao i Bozovic.

Only South

pre 16 godina

Molba za Djukica:
Molim te izdigni se iznad sitnih interesa iz uprave partizana,podigni glavu i reci :"Dosta je bilo,Lazarevic vise ne igra u prvom timu Partizana."
inache..ekipa bez dotichnog deluje izvanredno.pozdrav grobarima

Destruction 1970

pre 16 godina

(dejan, 19. jul 2007 22:48)

Nista se ne brini.Uskoro i tvoj klub dolazi na red za punjenje.Ovo je bilo samo zagrevanje...

Delija JUG!

pre 16 godina

Zvezdaš sam, ali moram da kažem da sam stvarno impresioniran Žukom i Rukavinom. Brazilac igra majstorski - bori se, trči napred-nazad, oduzima lopte, deli lopte, pakuje, svuda ga ima. Stvarno - otkrovenje. A mali kapiten? Nisam mogao da se načudim koliko je smiren, racionalan, ekonomičan...a klinac je! Znam da ovaj Zrinjski nije nikakvo merilo, ali ipak se videlo ko zna znanje.

pfc79

pre 16 godina

@Ja
Partizan je bio u finalu !!! Zatvori se bre care u taj svoj svet u kojem zivis, citaj knjige ili sta vec radis i ne pokusavaj da budes pametan u spoljnem svetu ! Nije to za tebe ;)

KOSMAJAC

pre 16 godina

Pobeda ubedljiva. Igra ubedljiva. Navijaci losi i takvi ne trebaju Partizanu, a ni drugima. No to je i svetska i Evropske stvarnost i sa tim se mora zioveti. Dobro je da Partizan nije preuzo organizaciju u dovodjenju navijaca.
Cilj nekih je bio da se izazove incindent i sad umesto da se pise o sjanoj igri, pise se o neredima i primitivnim navijacima.
Za pocetak sasvim dobro i nadam se jos boljem Partizanu.

wuk

pre 16 godina

svaka chast.. ko sto rece jedan lik.. dijara je dokazao da je pojacanje... vec je dao 3 puta vise golova od boye u zadnje 2 god :)

expert

pre 16 godina

nadam se da se po jutru dan poznajcu e! Nisam gledao utakmicu pa necu da pricam o kvalitetu ali se nadam da je ovo najava zimovanja u Evropi!

ivan v.

pre 16 godina

Nadam se da je ovo pocetak jedne dobre sezone,imamo dobar tim,koji moderno i tecno igra,pozdrav za bracu Grobare,znaju oni kako se brani voljeni klub!

Predrag

pre 16 godina

Evo pošto nemate priliku da preko media saznate, ima dosta povrijeđenih navijača partizana. Ja sam iz Nevesinja u Repblici Srpskoj i gledam kako sam provoze naše navijače u hitnoj pomoći. Duša me boli. Izgleda da su ih gađali kamenjem u mjestu Dračevice koje se nalazi na putu između Nevesinja i Mostara. Eto šta nam Hrvati naprave.

Tropicano

pre 16 godina

Svaka cast!!!Pobedili ste ekipu koja je stvarno ocajna i zato nemojte unapred pricati o duploj kruni itd...Ja vam ipak cestitam iako sam zvezdas bolje da sto vise nasih ekipa igra evropu ali kazem bez preteranog optimizma posto bi ove pobedio i Timok!!!

grobelar

pre 16 godina

alal vera DJuka bas si ih otreso
pozivam sve iskrene grobare da na neki nacin podrzimo u narednih 6. meseci ove momke
veteran

Izvini Zeko

pre 16 godina

Ovu pobedu posvetiti Zeki i Bjeki jer su oni najzaslužniji za nju.Svi na stadion u revanšu,i da se kolektivno izvinemo dvojici ljudi sa vizijom evropskog Partizana.

Freddy Kruger

pre 16 godina

@Zemunac

Pa dok si ti zevao , zvezda je osvajala titule , a partizan se brukao pred tikvicama i timokom iz 3-ce lige ... Tako da nisam siguran , da zvezda igra lose , jos uvek nismo videli ceo tim zvezde ... i dalje je +19 ili +17 nisam siguran koliko je bilo na kraju prvenstva .... i na kraju , pobedili ste zrinjski i sad odmah spominjete titulu i kako cete sve da derete ... polako ovo je tek prva utakmica u sezone ...

Ja

pre 16 godina

Izvinjavam se, fa finale sam milsion.

Ne ja sam Partizanovac (ne grobar, niti sam za grobare niti za upravu, tako da sebe ne smatram grobarom). Imam 38 godina, i za Partizan navijam od svoje 4-te godine. Decu isto tako vodim na utakmice, i ucim ih da igraju pomalo (poshto sam i ja nekad igrao za Bezaniju i Radnicki sa NB).
Grobari su mi se odavno zgadili, bash kao i uprava - svi su zajedno unazadili klub 5 godina - mi smo od lige shampiona stigli do drugog kola kvalifikacija za kup Uefa. Sramota.

Dejan-K.Mitrovica

pre 16 godina

Partizan Sampion!!!

http://www.sportcentar.ba/prikaz_novosti.php?subaction=showfull&id=1184865472&archive=&start_from=&ucat=3&

Sokrates

pre 16 godina

Cestitke igracima Partizana na velikoj pobjedi.Ovako igra jedan ozbiljan tim.Beskompromisno,hrabro,napadacki i efikasno.Odlicna taktika Djukica i disciplinovana igra kompletnog tima .Jedina mrlja na utakmici je nevaspitano ponasanje publike u kojoj su i pristalice Partizana imale velikog udjela.Sramota i bruka.Takvima nije mjesto na stadionu .Sve u svemu Partizan mirno ceka drugo kolo UEFA a navijaci Partizana mogu sa optimizmom da gledaju na predstojecu sezonu.
Pozdrav

bobanmkd

pre 16 godina

Pa,eto,dosao je i taj dan kada je Partizan zahvaljujuci losem kojeficijentu komsinice morao poceti sazonu i to kada se sve normalne ekipe pripremaju i uigravaju.Sta reci...ovo je skros druga prica,sve linije su puno ozbiljnije,Moreira klasa,Dijara to moze biti,Sikimic puno bolji od Bajica,Juku nismo puno videli.Cini mi se da je ipak najvece pojacanje Jovetic koji ce sada imati sa kim da igra.Jos bi Tosic dobro dosao po levoj strani.Znam,znam,Zrinjski je slab,ali dali tim ima hemiju ili ne se moze videti na bilo kom mecu.O navijacima,takozvanim grobarima bar o onima koji su radili nemire netreba trositi reci.Oni su jos u ranjem srednjem veku,i ako ovako nastave bice opet,trece godine za redom najbolji zvezdin igrac.Rezime,Tosicu u Partizan pod Hitno,Djukicu i Tomocu za sada ste na dobrom putu.

Diara

pre 16 godina

@ fiore

Ne bi se slozio sa tobom…
Lazarevic je na moje iznenadjenje prilicno dobro odigrao, mada je dosta pao u finisu.
A nemoj tako o Lazicu, on je mnogo agresivan igrac, dosta probija..

z3zanje

pre 16 godina

I sta sad kao treba da se iznenadimo sto je rezultat ovoliki,mada smo trebali jos da im damo.
@Zrinsjki ustrasi
jer dolazite u Bg?

Velez

pre 16 godina

U poverenju ali ovo se Velezu ne bi dogodilo (barem ne bi popili sesticu). SAMO JE VELEZ JEDINI PRAVI KLUB IZ MOSTARA!!
Vratite Velezu stadion, idite igrajte na nekoj livadi po mostraskim selima, to vam je nivo negde.

Dono grobar PG

pre 16 godina

To je parni valjak sve pred sobom melje.Ovaj rezultat je zasluzen i realan.Stvarno je RTS mogao da prenosi utakmicu preko setelita kao RTV Montenegro Buducnost Hajduk zbog nas koji ne zivimo U SRBIJI. Ja ostadoh kuci reko bice prenosa a ono nista. Stvarno sramota.

Marjan

pre 16 godina

Volim Partizan. Raduje me pocetak nove sezone, ma koliko god oni bili slabi, ipak je bilo 1:6. Alo ujo, dje ba zapelo buahahaha. Ajmo, ajmo sad u Beogradu 15:0 kao shto ste napunili one shvabe :D Partizan 4 ever !

Sone Zvornik

pre 16 godina

Bravo za Partizan ali da se ne opustite previse,prave tekme sad tek prestoje.Posto sam iz RS,znam da Zrinjski i nije neka ekipa,sto ne umanjuje pobedu Partizana.zao mi je sto Grobari ne naucise pameti ono obezbedjenje.Sad svi igramo za Srbiju,zeznula nas je Bezanija,treba i njih izbaciti iz lige,a ubaciti Radnicki iz Nisa.Sta ce nam Bezanija kad ne moze ni ove da pobedi.Sad da i Zvezda pobedi u obe utakmice,Partizan i Vosa u revansu kao i Bezanija,u sta sumnjam,i eto bodova za Srbiju.

vonteego

pre 16 godina

@ ja
ti ili malo lagis da navijas za partizan ili stvarno ne znas...kao sto kazes vazna je istorija...partizan je igrao finale tada kupa sampiona protiv reala a ne polufinale i to svaki pravi grobar zna...a zrinjski nema sta da trazi u evropi uostalom kao i bezanija i jedni i drugi su totalni amateri lepo je sto je partizan dobio ali ova tekma vredi samo malo vise od onih 15:0 protiv swaba petoligasa...tek se treba pripremiti za sezonu...i pored 3 gola Diarre,jedino pojacanje koje je odigralo stvarno dobro(po meni) je Juca,a ovi ostali imaju potencijala ali trebaju jos mnogo da treniraju

L. Essential

pre 16 godina

Svaka vama cast kad se dicite pobedom nad Zrinjskim koji svakako nije u rangu Makabija Petah Tikve, Artmedia Petrzalke, a ni nizerazrednog Timoka...a o Zvezdi da ne pricamo!!!

FENIX

pre 16 godina

Svaka cast!!
Samo nam jos treba jedan dobar stoper jer ova odbrana mi deluje nesigurna,napad je odlican.
Marinkovic nikako nesme da bude rezerva on je najbolji igrac Partizana bolji je od svih stranaca i treba da igra umesto Lazica koji iskreno nije igrac za prvi tim.(jos ako dodje Tosic imamo cemu da se nadamo)

I poruka za one takozvane "navijace":NE ODMAZITE I NE SRAMOTITE VISE OVAJ KLUB I DRZAVU!

HAPPY

pre 16 godina

Opet smo videli na delu (od svih klubova bivse SFRJ) najuspesnijeg predstavnika u Evropi, u zadnjih 16 god.-BEOGRADSKI PARTIZAN!
Bravo crno beli!

Ako mi jos neko spomene NEBOJSU MARINKOVICA ( u konkurenciji ovakvih igraca u veznom redu) ubicu se. Da li ste videli koliko je njegov i Zajicev ulazak usporio igru.
Marinko je dobar igrac, ali je lenj, i to se nikad nece promeniti.

POJACANJA SU NAM EXTRA!
Diara je na turbo pogon, Zuka fenomenalno siguran, borac…Moreira pravi centralni vezni (od odlaska Ilica vapimo za slicnim igracem) zatim njegova igra ledjima, potezi…
Majko mila- pa mi sad imamo fenomenalan spic, pa jos kad se oporavi Borko, pa Hugo…to ce biti KAZNENA EKSPEDICIJA.
Sikimic siguran, odlican u skoku…
Svi su bili dobri danas, a tek su na pocetku sezone.
Ova godine ne gine mi godisnja propusnica za lozu.

Gods_hand

pre 16 godina

Ovo je takva smehoteka da je to strashno, dajte mi bilo kojih ne deset vetj 5 ljudi koji su poslali komentare i pobeditjemo ove pacere, i grobari ne zaboravite da se dogovorite sa redarima na revanshu da njihov posao nije da smire situaciju vetj da melju ko ovi njihovi... pa grobari da i vi nekome date 5 i vishe...poz

6ica

pre 16 godina

Gotovo 1:6!!! Sto bi rek'o Lola Smiljanic a moglo je da bude i 9 komada! Samo ne mogu da verujem da Nebojsa Marinkovic zasluzuje samo 10 minuta igre, i jos sa ovim jadnim protivnik protiv kojeg je sve vec bilo reseno na poluvremenu!

Nelle grobar

pre 16 godina

Cestitke crno - belima! Ekipa ima potencijala, uz dva - tri pojacanja, pre svega u odbrani, i to je tim koji moze da se plasira u Ligu UEFA. Uz Bambija i Pekarica, to bi, mozda, bilo to...

Milan

pre 16 godina

Iskreno,ja sam se pribojavao jos jedne nacionalne sramote od strane Partizana.

Generalno,Zrinjski je jedan vrlo,vrlo smesna ekipa.Pa njih bi svaki svaki klub iz nase Telekom lige pocistio kao od sale.

Zemunac

pre 16 godina

@ Freddy Kruger

To je zato sto vama na derbijima pali tuca i krljanje, ali ni to vam uskoro nece pomoci…
Drago mi je sto priznajes da Zvezda ne igra lepo, jer zaista se ne secam kad sam gledao Zvezdinu tekmu, a da nisam zevao

Macvanin

pre 16 godina

U redu. Pobeda protiv nedoraslog protivnika, mozda u perspektivi i solidan Partizan, ali tribine - katastrofa. Mladic, cetnicke pesme, grupa frustriranih i iskompleksiranih likova koji se prse u masi, to nije moj Partizan, to nije moj film...Uzgred, ako kao ekipa mislimo nesto da napravimo moramo se pod hitno resiti onog Lazarevica. Ko njega gura, daj bre..

brane

pre 16 godina

cestitke grobarija, ovi su smesni, i ovi bi hteli da mi sa njima igramo neku jugo ligu..kakav uzas od ekipe, jos jednom cestitke crno belima i pozdrav grobarima od jednog delije

frey

pre 16 godina

Hvala Bogu pa mi je Partizan posle duze vremena (od onih 4 komada u rupi) ulepsao ovaj tmuran dan u tmurnoj Americi. Samo mi ljudi nije jasno zasto mislite da Marinkoic treba vise da igra, i ovo mu je previse. Moreira je izmislio fudbal za njega, samo se danas malo zezao pa nje dao gol. Za Nebojsu realno nema mesta u prvih 11.

ppm_pfc

pre 16 godina

Posle toliko godina da imamo igrace koji znaju da igraju jednostavno i lako...svaka ima cast...bicemo sve JACI i JACI...
PARTIZAN SE VOLI , ZA PARTIZAN SE NAVIJA ...NAPRED PARTIZAN

Zoran Todorovic

pre 16 godina

...cisto radi troskova i jedne i druge ekipe, predlazem da Partizan ovakve utakmice odbija da odigra i da se telefonski dogovore oko rezultata koji je "human" za domacu ekipu...mislim ovaj...

Zoran

pre 16 godina

Igrao sam iz 2-2 jer je senegalac obećao. Hvala momci! Živi bili i tako nastavili!!!
Oooo Partizane, volimo te, srcem svim
gde god ti da igraš tu su tvoji grobari
samo tebi verni samo tebi odani
oooo Partizane...

nbg70

pre 16 godina

ovi su mnogo losi. Pa IMT iz Beogradske zone je bolji klub. U svakom slucaju, ovo je bila dobra trening utakmica za Partizan pred teze utakmice.

SHEARER

pre 16 godina

Moje vidjenje utakmice i tima:
Bozovic ne bas puno posla ali i to malo obavio jako dobro kod gola nije mogo bolje jer je zakacila odbranbenog i promenila pravac
Rukavina ispunio svoj deo posla malo manje bio aktivan u napadu al sve u svemu dosta dobro
Lazarevic ocigledan promasaj,mekan u duelu,slab u situacijama 1-1,par dobrih centarsuteva ne mogu da poprave doista bled utisak
Mihajlov jako dobar,jak potpuno neutralisao njihovog napadaca
Sikimic trom,spor ,direktni krivac bolje reci strelac gola za njih jedino sto ima pozrtvovanost
Moreira veoma cvrst,sjajna igra ledjima ali brine onakva nonsalantnost u vaznim momentima i cini mi se jos uvek je slab sa fizickom spremom
Juca-fantastican fighter,nema izgubljene lopte za njega,dosta se krece,asistira, jako mi je zao sto mu je Jovetic uzeo onaj slobodnjak
Maletic-zasluzan za neizmeran broj prodora,brz ali brine to sto kao i u proteklom prvenstvu dosta gresi kad treba da doda sutira i obrnuto,opet danas bolji nego obicno
Lazic-garantujem da bi mnogo bolje bilo da je Marinkovic igrao od pocetka umesto njega i ako je brz zaista mnogo lopti trosi i previse slab u duelu
Jovetic-dete jos uvek ali ipak je za veliku pohvalu njegovo vracanje nazad po dosta lopti samo jos malo cvrstine i nesebicnosti i bice zaista vrhunski igrac
Diarra-prijatno iznenadio,cim mu se malo podvknulo sa klupe prestao je da igra za publiku,a poco za tim i sta reci osim zaista najbolji veceras
Zajic-standardno manekenisanje,cuvanje nogu i veliko zaljenje mnogih jer cim je usao u igru jasno je da nema nista od njegovog odlaska u Maccabi(ne moze igrati sad za njih u CU)
Marinkovic-po ko zna koji put nepotrebno izostavljen ubacen zadnjih 10 min zaista deluje kao terorisan od strane Djukica
Lazetic nije me odusevio i pored gola zaista mi ne deluje kao covek za Partizan kao da ga je onaj gol protiv Zvezde izbaksuziro i od tad nikako da se snadje

Sve u svemu cestitke Partizanu uz obaveznu molbu za dovodjenjem Tosica i posle danasnje tekme Vojvodine nekog drugog ne Pekarica(najbolje bi bilo da malog Perendiju nisu poslali ponovo na pozajmicu,a Milovica oterali al sad nek se snadju inace tesko nama sa Sikimicem)

Gost

pre 16 godina

Ako se po jutru dan poznaje onda ce dan biti prelep ;) Svaka cast Djukicu, stvarno smo kao drzava i u fudbalu dobili jedno trenersko ime, ali videcemo. Jedino me nervira Jovetic. Otkud on izvodi slobodne udarce, mali mora da zna sta mu je posao a slobodne udarce prepusti Zuki. Moreira me odusevio vidi se da zna. Tomicu svaka cast na pojacanjima. Bjekovicu evo kako se to radi. Da si na vreme doveo centarfora ne bi bilo svih onih problema prosle i predprosle godine. Jeste da sa himnom je bilo problem u Italiji ali u Mostaru koliko cuh nije.

grobar austrija

pre 16 godina

Svi na jug 2. Avgusta!!

Dolazim ekstra iz Austrije!!!

Proslavicemo 10 golova zajedno!!!!

Crno beli crno beeelliii.........

PATRIOTA

pre 16 godina

Svaka cast Partizanu, 2:0 je,ali ako ovako nastave promasivati 1000 postotne sanse nece im se dobro pisati...nevjerovatno sta su izmasili,nastavlja se stara boljka...

cz-bg

pre 16 godina

Bravo Partizan!!!
Vec 2:0
Samo trpajte !!
Bice da ovi iz kladionica ipak razumeju svoj posao , kvota za pobedu Partizana je bila jako niska. Nisam znao da su ovi iz Zrinjskog bas toliki luzeri.

A Buducnost gubi od Hajduka...:(

Bane S

pre 16 godina

Mnogo mi je zao Hrvata, al' moraju da znaju ko su tate ... Sliskovic i Mostar ce da sanjaju Partizan i Srbiju!!!
Samo jedan tim - Samo jedan grad!!!!

fiore

pre 16 godina

NAJSLABIJE KARIKE!!! Lazarevic je ocajan na levom beku a i P. Lazic po obicaju, veliki promet bez ikakve koristi. Dijara, za sada drema (iako kod gola nije) ali kad mu se pojavi konkurencija u obliku VESELINOVICA, LAZETICA i novog Brazilca bice i on bolji!!

ovo je smesno

pre 16 godina

Dobar im ovaj golman Romeo Maric.Ma ne bi ih danas spasio ni Enver Maric.E,Romeo,Romeo...posle ove utakmice ni Julija te vise nece pogledati.

Ja

pre 16 godina

Kakvi ste vi zajedljivi mucenici. Ja navijam za Partizan ali nikad nisam rekao da Zvezda gubi sve utakmice. Iako sam navijac Partizana smucili su mi se ovi koji pricaju kako nas svi ostali brukaju, da ste malo straiji shvatili bi ste da se svaki tim ponekad obruka. Drugo Zvezda je najveci nash klub i tu nema price, kad mi osvojimo ligu shampiona onda mozemo da se hvalimo. Mi smo bili u polufinalu, ali nikad nismo osvojili, tako da treba josh da rastemo. Istorija je vazna, tako da Partizan treba da gradi na svojoj bogatoj istoriji, a ne samo da pljuje. Ma kolko to vama smetalo Real je najveci u Spaniji, Juventus u Italiji, Zvezda u Srbiji, Steua u Rumuniji, ali to ne znaci da ne moze da ih dostignemo. Malo poshtovanja za Srpski fudbal bi bilo lepo, poshtujte sve timove.

Cheshko

pre 16 godina

Kao sto sam i rekao drugaru grobaru posle 20 minuta, da je Zrinjski obicna boranija, malo zilava, ali ipak sport za zube:)) Bravo Grobari, mada vam malo duva promaja pozadi, ali ovi su preslabi da bi tu nesto profitirali

The_Night_Hawk

pre 16 godina

Krajnje je vrijeme da svedržave i svi klubovi stanu u zaštitu noralnih ljudi.
Ovi koji sebe zovu navijačima su na plus 43 ili na 36 u vrijeme početka tekme svejedno napravili nerede.
Onda kada svi normalni ljudi gledaju da u sebe uliju što više vode.Nema smisla stvarno treba zabraniti putovanja navijača u goste,barem organizovana...

groxy delija

pre 16 godina

kakva "paklena" atmosfera...hahaha
ovo se moze uporediti sa BG derbijem Bezanija-Vozdovac...Da nije grobara ne bi se znalo da li neko uopste gleda utakmicu.

Luda grobarija

pre 16 godina

Odbrana suplja,ali zato sve ostalo je ok!!!
jos kada dodje mali Tosic i jos jedan stoper...jadna im svima majka sta cemo da im radimo!!!!!!

ja pa ja

pre 16 godina

svim navijacima iz dijaspore da kazem da mogu da gledaju sve sportove svih klubova i reprezentacije preko neta ako odu na www.balkaniYUm.tv tamo se uplati 25 evra za 6 meseci i gledate sve to ,plus mozete gledati tv pink,tv bn,rts, ponekad b 92 sattv hrt i dosta toga,malo kosta a mnogo vredi,slika odlicna i ukljucenje je momentalno i bez ikakvih smetnji.molio bih moderatora da ovo objavi na forumu jer dosta nasih ljudi voli da prate nase klubove i reprezentaciju i ovo je jedini nacin

Oslo

pre 16 godina

Sramota za RTS,koja ne salje utakmicu na satelitu za nas koji zivimo van Srbije po Evropi.Televizija Crne Gore prenosi direktno na satelitu Buducnos:Hajduk Split.SRAMOTA
Da li ce RTS slati snimak u dva sata nocas kada cemo svi vec znati rezultat?Svaka cast za prenos Bezanija:Albanija u vreme kada ljudi nisu ni stigli svojim kucama sa posla.

nebitan

pre 16 godina

Jesam Zvezdas, ali svaka cast Partizanu...posebno mi je drago zbog lika na ovom sajtu pricao kako je BIH fudbal mnogo bolji od srpskog....bas bih voleo da se javi ponovo!!!

Zemunac

pre 16 godina

Nasi navijaci su extra glupi!
Zrinjski da izbace iz takmicenja, nikakva steta, ali Partizan bi diskvalifikacijom iz daljeg takmicenja zbog ispada navijaca stvarno mnogo izgubio.

Partizan igra odlicno, nije podlegao atmosferi, odlicno probijamo, zavidno smo uigrani za pocetak sezone…

@ Plameni
Mislim...majstore jasno je da si ostrascen, ali lupetati…vi Zvezdasi i ne znate da ocenite sta je dobra igra, jer toga na Marakani nema 20 godina.
OPET CE SE NAJLEPSI FUDBAL GLEDATI U HUMSKOJ

Part'zan

pre 16 godina

Pa sta ocekujete vise od 2:0 prvo poluvreme? Nije ovo CZ, jel'da?! Pa da gubi svaku evro-utakmicu, i Bezanija bar remizira sa Aljbanci.
Tek je PFC na pola priprema za sezonu, ljudiii, a tim je posve nov, dobro je.
Napred crno-beli!

PATRIOTA

pre 16 godina

Upravo gledam mec na Federalnoj TV, Part vodi 1:0 od 17-og minuta.Navijacu su EXTRAAAAA!!!!!
Imaju mu.a na smrt kad spominju sto ovaj BH komentator kaze,ratne zlocince...pjevaju od pocetka meca i ne stisavaju se,svaka im cast.Partizan je bolji za klasu od ovih betera.
Pozdrav iz RS.

Kinez

pre 16 godina

Upravo sam zakljucio da skandiranje "Ubi Srbina" ne predstavlja vredjanje na rasnoj osnovi jer su i Srbi i Hrvati belci, pa zbog toga ne treba prekidati utakmicu i prazniti tribine.

_plameni_

pre 16 godina

evo gledam tekmu na tv partizan je ocajan mislim da ove sezone od partizana nema nishta borice se za opstanak jesam navijac zvezde ali mi je zao :((

Kinez

pre 16 godina

Upravo sam zakljucio da skandiranje "Ubi Srbina" ne predstavlja vredjanje na rasnoj osnovi jer su i Srbi i Hrvati belci, pa zbog toga ne treba prekidati utakmicu i prazniti tribine.

Ja

pre 16 godina

Kakvi ste vi zajedljivi mucenici. Ja navijam za Partizan ali nikad nisam rekao da Zvezda gubi sve utakmice. Iako sam navijac Partizana smucili su mi se ovi koji pricaju kako nas svi ostali brukaju, da ste malo straiji shvatili bi ste da se svaki tim ponekad obruka. Drugo Zvezda je najveci nash klub i tu nema price, kad mi osvojimo ligu shampiona onda mozemo da se hvalimo. Mi smo bili u polufinalu, ali nikad nismo osvojili, tako da treba josh da rastemo. Istorija je vazna, tako da Partizan treba da gradi na svojoj bogatoj istoriji, a ne samo da pljuje. Ma kolko to vama smetalo Real je najveci u Spaniji, Juventus u Italiji, Zvezda u Srbiji, Steua u Rumuniji, ali to ne znaci da ne moze da ih dostignemo. Malo poshtovanja za Srpski fudbal bi bilo lepo, poshtujte sve timove.

Macvanin

pre 16 godina

U redu. Pobeda protiv nedoraslog protivnika, mozda u perspektivi i solidan Partizan, ali tribine - katastrofa. Mladic, cetnicke pesme, grupa frustriranih i iskompleksiranih likova koji se prse u masi, to nije moj Partizan, to nije moj film...Uzgred, ako kao ekipa mislimo nesto da napravimo moramo se pod hitno resiti onog Lazarevica. Ko njega gura, daj bre..

Oslo

pre 16 godina

Sramota za RTS,koja ne salje utakmicu na satelitu za nas koji zivimo van Srbije po Evropi.Televizija Crne Gore prenosi direktno na satelitu Buducnos:Hajduk Split.SRAMOTA
Da li ce RTS slati snimak u dva sata nocas kada cemo svi vec znati rezultat?Svaka cast za prenos Bezanija:Albanija u vreme kada ljudi nisu ni stigli svojim kucama sa posla.

nebitan

pre 16 godina

Jesam Zvezdas, ali svaka cast Partizanu...posebno mi je drago zbog lika na ovom sajtu pricao kako je BIH fudbal mnogo bolji od srpskog....bas bih voleo da se javi ponovo!!!

Velez

pre 16 godina

U poverenju ali ovo se Velezu ne bi dogodilo (barem ne bi popili sesticu). SAMO JE VELEZ JEDINI PRAVI KLUB IZ MOSTARA!!
Vratite Velezu stadion, idite igrajte na nekoj livadi po mostraskim selima, to vam je nivo negde.

PATRIOTA

pre 16 godina

Upravo gledam mec na Federalnoj TV, Part vodi 1:0 od 17-og minuta.Navijacu su EXTRAAAAA!!!!!
Imaju mu.a na smrt kad spominju sto ovaj BH komentator kaze,ratne zlocince...pjevaju od pocetka meca i ne stisavaju se,svaka im cast.Partizan je bolji za klasu od ovih betera.
Pozdrav iz RS.

Ja

pre 16 godina

Izvinjavam se, fa finale sam milsion.

Ne ja sam Partizanovac (ne grobar, niti sam za grobare niti za upravu, tako da sebe ne smatram grobarom). Imam 38 godina, i za Partizan navijam od svoje 4-te godine. Decu isto tako vodim na utakmice, i ucim ih da igraju pomalo (poshto sam i ja nekad igrao za Bezaniju i Radnicki sa NB).
Grobari su mi se odavno zgadili, bash kao i uprava - svi su zajedno unazadili klub 5 godina - mi smo od lige shampiona stigli do drugog kola kvalifikacija za kup Uefa. Sramota.

ovo je smesno

pre 16 godina

Dobar im ovaj golman Romeo Maric.Ma ne bi ih danas spasio ni Enver Maric.E,Romeo,Romeo...posle ove utakmice ni Julija te vise nece pogledati.

Predrag

pre 16 godina

Evo pošto nemate priliku da preko media saznate, ima dosta povrijeđenih navijača partizana. Ja sam iz Nevesinja u Repblici Srpskoj i gledam kako sam provoze naše navijače u hitnoj pomoći. Duša me boli. Izgleda da su ih gađali kamenjem u mjestu Dračevice koje se nalazi na putu između Nevesinja i Mostara. Eto šta nam Hrvati naprave.

bobanmkd

pre 16 godina

Pa,eto,dosao je i taj dan kada je Partizan zahvaljujuci losem kojeficijentu komsinice morao poceti sazonu i to kada se sve normalne ekipe pripremaju i uigravaju.Sta reci...ovo je skros druga prica,sve linije su puno ozbiljnije,Moreira klasa,Dijara to moze biti,Sikimic puno bolji od Bajica,Juku nismo puno videli.Cini mi se da je ipak najvece pojacanje Jovetic koji ce sada imati sa kim da igra.Jos bi Tosic dobro dosao po levoj strani.Znam,znam,Zrinjski je slab,ali dali tim ima hemiju ili ne se moze videti na bilo kom mecu.O navijacima,takozvanim grobarima bar o onima koji su radili nemire netreba trositi reci.Oni su jos u ranjem srednjem veku,i ako ovako nastave bice opet,trece godine za redom najbolji zvezdin igrac.Rezime,Tosicu u Partizan pod Hitno,Djukicu i Tomocu za sada ste na dobrom putu.

Zemunac

pre 16 godina

Nasi navijaci su extra glupi!
Zrinjski da izbace iz takmicenja, nikakva steta, ali Partizan bi diskvalifikacijom iz daljeg takmicenja zbog ispada navijaca stvarno mnogo izgubio.

Partizan igra odlicno, nije podlegao atmosferi, odlicno probijamo, zavidno smo uigrani za pocetak sezone…

@ Plameni
Mislim...majstore jasno je da si ostrascen, ali lupetati…vi Zvezdasi i ne znate da ocenite sta je dobra igra, jer toga na Marakani nema 20 godina.
OPET CE SE NAJLEPSI FUDBAL GLEDATI U HUMSKOJ

Luda grobarija

pre 16 godina

Odbrana suplja,ali zato sve ostalo je ok!!!
jos kada dodje mali Tosic i jos jedan stoper...jadna im svima majka sta cemo da im radimo!!!!!!

Bane S

pre 16 godina

Mnogo mi je zao Hrvata, al' moraju da znaju ko su tate ... Sliskovic i Mostar ce da sanjaju Partizan i Srbiju!!!
Samo jedan tim - Samo jedan grad!!!!

Gost

pre 16 godina

Ako se po jutru dan poznaje onda ce dan biti prelep ;) Svaka cast Djukicu, stvarno smo kao drzava i u fudbalu dobili jedno trenersko ime, ali videcemo. Jedino me nervira Jovetic. Otkud on izvodi slobodne udarce, mali mora da zna sta mu je posao a slobodne udarce prepusti Zuki. Moreira me odusevio vidi se da zna. Tomicu svaka cast na pojacanjima. Bjekovicu evo kako se to radi. Da si na vreme doveo centarfora ne bi bilo svih onih problema prosle i predprosle godine. Jeste da sa himnom je bilo problem u Italiji ali u Mostaru koliko cuh nije.

ja pa ja

pre 16 godina

svim navijacima iz dijaspore da kazem da mogu da gledaju sve sportove svih klubova i reprezentacije preko neta ako odu na www.balkaniYUm.tv tamo se uplati 25 evra za 6 meseci i gledate sve to ,plus mozete gledati tv pink,tv bn,rts, ponekad b 92 sattv hrt i dosta toga,malo kosta a mnogo vredi,slika odlicna i ukljucenje je momentalno i bez ikakvih smetnji.molio bih moderatora da ovo objavi na forumu jer dosta nasih ljudi voli da prate nase klubove i reprezentaciju i ovo je jedini nacin

Zoran Todorovic

pre 16 godina

...cisto radi troskova i jedne i druge ekipe, predlazem da Partizan ovakve utakmice odbija da odigra i da se telefonski dogovore oko rezultata koji je "human" za domacu ekipu...mislim ovaj...

grobar austrija

pre 16 godina

Svi na jug 2. Avgusta!!

Dolazim ekstra iz Austrije!!!

Proslavicemo 10 golova zajedno!!!!

Crno beli crno beeelliii.........

Delija JUG!

pre 16 godina

Zvezdaš sam, ali moram da kažem da sam stvarno impresioniran Žukom i Rukavinom. Brazilac igra majstorski - bori se, trči napred-nazad, oduzima lopte, deli lopte, pakuje, svuda ga ima. Stvarno - otkrovenje. A mali kapiten? Nisam mogao da se načudim koliko je smiren, racionalan, ekonomičan...a klinac je! Znam da ovaj Zrinjski nije nikakvo merilo, ali ipak se videlo ko zna znanje.

Sone Zvornik

pre 16 godina

Bravo za Partizan ali da se ne opustite previse,prave tekme sad tek prestoje.Posto sam iz RS,znam da Zrinjski i nije neka ekipa,sto ne umanjuje pobedu Partizana.zao mi je sto Grobari ne naucise pameti ono obezbedjenje.Sad svi igramo za Srbiju,zeznula nas je Bezanija,treba i njih izbaciti iz lige,a ubaciti Radnicki iz Nisa.Sta ce nam Bezanija kad ne moze ni ove da pobedi.Sad da i Zvezda pobedi u obe utakmice,Partizan i Vosa u revansu kao i Bezanija,u sta sumnjam,i eto bodova za Srbiju.

vonteego

pre 16 godina

@ ja
ti ili malo lagis da navijas za partizan ili stvarno ne znas...kao sto kazes vazna je istorija...partizan je igrao finale tada kupa sampiona protiv reala a ne polufinale i to svaki pravi grobar zna...a zrinjski nema sta da trazi u evropi uostalom kao i bezanija i jedni i drugi su totalni amateri lepo je sto je partizan dobio ali ova tekma vredi samo malo vise od onih 15:0 protiv swaba petoligasa...tek se treba pripremiti za sezonu...i pored 3 gola Diarre,jedino pojacanje koje je odigralo stvarno dobro(po meni) je Juca,a ovi ostali imaju potencijala ali trebaju jos mnogo da treniraju

SHEARER

pre 16 godina

Moje vidjenje utakmice i tima:
Bozovic ne bas puno posla ali i to malo obavio jako dobro kod gola nije mogo bolje jer je zakacila odbranbenog i promenila pravac
Rukavina ispunio svoj deo posla malo manje bio aktivan u napadu al sve u svemu dosta dobro
Lazarevic ocigledan promasaj,mekan u duelu,slab u situacijama 1-1,par dobrih centarsuteva ne mogu da poprave doista bled utisak
Mihajlov jako dobar,jak potpuno neutralisao njihovog napadaca
Sikimic trom,spor ,direktni krivac bolje reci strelac gola za njih jedino sto ima pozrtvovanost
Moreira veoma cvrst,sjajna igra ledjima ali brine onakva nonsalantnost u vaznim momentima i cini mi se jos uvek je slab sa fizickom spremom
Juca-fantastican fighter,nema izgubljene lopte za njega,dosta se krece,asistira, jako mi je zao sto mu je Jovetic uzeo onaj slobodnjak
Maletic-zasluzan za neizmeran broj prodora,brz ali brine to sto kao i u proteklom prvenstvu dosta gresi kad treba da doda sutira i obrnuto,opet danas bolji nego obicno
Lazic-garantujem da bi mnogo bolje bilo da je Marinkovic igrao od pocetka umesto njega i ako je brz zaista mnogo lopti trosi i previse slab u duelu
Jovetic-dete jos uvek ali ipak je za veliku pohvalu njegovo vracanje nazad po dosta lopti samo jos malo cvrstine i nesebicnosti i bice zaista vrhunski igrac
Diarra-prijatno iznenadio,cim mu se malo podvknulo sa klupe prestao je da igra za publiku,a poco za tim i sta reci osim zaista najbolji veceras
Zajic-standardno manekenisanje,cuvanje nogu i veliko zaljenje mnogih jer cim je usao u igru jasno je da nema nista od njegovog odlaska u Maccabi(ne moze igrati sad za njih u CU)
Marinkovic-po ko zna koji put nepotrebno izostavljen ubacen zadnjih 10 min zaista deluje kao terorisan od strane Djukica
Lazetic nije me odusevio i pored gola zaista mi ne deluje kao covek za Partizan kao da ga je onaj gol protiv Zvezde izbaksuziro i od tad nikako da se snadje

Sve u svemu cestitke Partizanu uz obaveznu molbu za dovodjenjem Tosica i posle danasnje tekme Vojvodine nekog drugog ne Pekarica(najbolje bi bilo da malog Perendiju nisu poslali ponovo na pozajmicu,a Milovica oterali al sad nek se snadju inace tesko nama sa Sikimicem)

Nelle grobar

pre 16 godina

Cestitke crno - belima! Ekipa ima potencijala, uz dva - tri pojacanja, pre svega u odbrani, i to je tim koji moze da se plasira u Ligu UEFA. Uz Bambija i Pekarica, to bi, mozda, bilo to...

6ica

pre 16 godina

Gotovo 1:6!!! Sto bi rek'o Lola Smiljanic a moglo je da bude i 9 komada! Samo ne mogu da verujem da Nebojsa Marinkovic zasluzuje samo 10 minuta igre, i jos sa ovim jadnim protivnik protiv kojeg je sve vec bilo reseno na poluvremenu!

Zemunac

pre 16 godina

@ Freddy Kruger

To je zato sto vama na derbijima pali tuca i krljanje, ali ni to vam uskoro nece pomoci…
Drago mi je sto priznajes da Zvezda ne igra lepo, jer zaista se ne secam kad sam gledao Zvezdinu tekmu, a da nisam zevao

Part'zan

pre 16 godina

Pa sta ocekujete vise od 2:0 prvo poluvreme? Nije ovo CZ, jel'da?! Pa da gubi svaku evro-utakmicu, i Bezanija bar remizira sa Aljbanci.
Tek je PFC na pola priprema za sezonu, ljudiii, a tim je posve nov, dobro je.
Napred crno-beli!

brane

pre 16 godina

cestitke grobarija, ovi su smesni, i ovi bi hteli da mi sa njima igramo neku jugo ligu..kakav uzas od ekipe, jos jednom cestitke crno belima i pozdrav grobarima od jednog delije

HAPPY

pre 16 godina

Opet smo videli na delu (od svih klubova bivse SFRJ) najuspesnijeg predstavnika u Evropi, u zadnjih 16 god.-BEOGRADSKI PARTIZAN!
Bravo crno beli!

Ako mi jos neko spomene NEBOJSU MARINKOVICA ( u konkurenciji ovakvih igraca u veznom redu) ubicu se. Da li ste videli koliko je njegov i Zajicev ulazak usporio igru.
Marinko je dobar igrac, ali je lenj, i to se nikad nece promeniti.

POJACANJA SU NAM EXTRA!
Diara je na turbo pogon, Zuka fenomenalno siguran, borac…Moreira pravi centralni vezni (od odlaska Ilica vapimo za slicnim igracem) zatim njegova igra ledjima, potezi…
Majko mila- pa mi sad imamo fenomenalan spic, pa jos kad se oporavi Borko, pa Hugo…to ce biti KAZNENA EKSPEDICIJA.
Sikimic siguran, odlican u skoku…
Svi su bili dobri danas, a tek su na pocetku sezone.
Ova godine ne gine mi godisnja propusnica za lozu.

BlaBlaBla...

pre 16 godina

Auuuuuu...pa sta je ovo...DB da reaguje odmah, Pikseta, Terza, Sluzbu zovite, na sta ovo lici...Pa kako ce sad nas jedini autenticni srpski klub i brend da se priprema za katastrofu u prvom kolu kvalifikacija...Mediji, odmah u kampanju...Vi sa B92 da objavite obavezno bar jedan clanak na dan o krizi u Partizanu, a predlazem i da zaposlite Milojka Pantica kao strucnog saradnika u sportskoj redakciji...Mogao bi da vodi emisiju pod imenom "Trla baba lan, dabogda crk'o Partizan..." sa sve gostima, pravim srbima, istinskim demokratama, posto je opste poznato da sve prave demokrate navijaju za pravi sprski antikomunisticki klub koji se zove crvena zvezda, a pravi primerci su Bora Corba, Dan-Tana, Goran Vesic i uvek nasmejani Uros Djuric, nas proslavljani umetnik koji je glumio u takvim remek delima kao sto su "Mi nismo andjeli ali smo zato smarachi" 2 i 3. A na kraju emisije bi mogao i Velja da uruci jos jedan orden za brend Srbije...Kakva drzava takav i brend...Nego, nezgodni ovi crnci,

Zoran

pre 16 godina

Igrao sam iz 2-2 jer je senegalac obećao. Hvala momci! Živi bili i tako nastavili!!!
Oooo Partizane, volimo te, srcem svim
gde god ti da igraš tu su tvoji grobari
samo tebi verni samo tebi odani
oooo Partizane...

frey

pre 16 godina

Hvala Bogu pa mi je Partizan posle duze vremena (od onih 4 komada u rupi) ulepsao ovaj tmuran dan u tmurnoj Americi. Samo mi ljudi nije jasno zasto mislite da Marinkoic treba vise da igra, i ovo mu je previse. Moreira je izmislio fudbal za njega, samo se danas malo zezao pa nje dao gol. Za Nebojsu realno nema mesta u prvih 11.

FENIX

pre 16 godina

Svaka cast!!
Samo nam jos treba jedan dobar stoper jer ova odbrana mi deluje nesigurna,napad je odlican.
Marinkovic nikako nesme da bude rezerva on je najbolji igrac Partizana bolji je od svih stranaca i treba da igra umesto Lazica koji iskreno nije igrac za prvi tim.(jos ako dodje Tosic imamo cemu da se nadamo)

I poruka za one takozvane "navijace":NE ODMAZITE I NE SRAMOTITE VISE OVAJ KLUB I DRZAVU!

z3zanje

pre 16 godina

I sta sad kao treba da se iznenadimo sto je rezultat ovoliki,mada smo trebali jos da im damo.
@Zrinsjki ustrasi
jer dolazite u Bg?

groxy delija

pre 16 godina

kakva "paklena" atmosfera...hahaha
ovo se moze uporediti sa BG derbijem Bezanija-Vozdovac...Da nije grobara ne bi se znalo da li neko uopste gleda utakmicu.

Dragiša

pre 16 godina

UTAKMICA/REZULTAT

Danas nigde nikom u Evropi nije lako pobediti u gostima, pogotovo ne sa 6:1! Pogledajte kako je prošao npr. Dinamo iz Zagreba. Stvarno ne mogu da zamislim da je njihov protivnik mnogo jači od Zrinjskog. Na karaju krajeva - svarno TREBA DATI 6 GOLOVA!

PARTIZAN

Nakon prethodne 2 sezone priznajem da sam prijatno iznenađen(bez obzira na kvalitet protivnika). Mislim da smo KONAČNO doveli dobra pojačanja koja su nam i trebala. Ne kažem da su sad oni svemirci, ali igraju borbeno, jednostavno i što je najvažnije - nema izgubljene lopte. Juca je FENOMENALAN! Mada je to možda prerano reći posle jedne utakmice, ali ako se ovako bude borio u svakoj utakmici o će biti najjače pojačanje Partizana u poslednjih 10tak godina. Tu titulu može samo Diarra da mu ugrozi pošto je momak SUVI PROFESIONALAC, napadač kakvog Partizna odavno nije imao. Neko napisa da ga podseća na Henrry-a. Možda je to ipak prejako poređenje, ali prva zvanična utakmica protiv bivšeg kluba i 3 gola! Videćemo. Moreira(ili Moriera ako ste sa RTSa:) je odigrao jako lepo, ali bih ga ja ipak malo povukao nazad, jer mislim da ćemo ove sezone imati dovoljno dobrih napadača da Moreira ne mora da promašuje onako kako je to činio sinoć. Ipak, osim promašaja, odigrao je vrlo dobro. Što se ostalih tiče, Rukavina je vrlo dobro odigrao svoju prvu "kapitensku" utakmicu, a mislim da Jovetić u ovakvoj igri kakvu je Partizan pokazao sinoć ima previše slobode. TREBA NAM JOŠ JEDAN DOBAR NAPADAČ.

NAVIJAČI

SVAKA ČAST! Znam da će se sada naći neki dušebrižnici koji će mi zameriti na ovakvoj oceni, ali šta ste vi očekivali? Zastavice i karanfile?!? Za razliku od nekih, meni ne smetaju ni Karadžić ni Mladić, a što se tiče ponašanja na tribinama, momci su sve vreme pevali i navijali osim u par navrata kada su bili isprovocirani Ustaškim povicima i maltretiranjem od strane policije i redara(što bi trebalo da piše u žalbi koju bi iz Partizana trebalo da podnese UEFI, tako bi naprimer uradili Englezi). Ipak mislim da je ideja da se uopšte dozvoli da gostujući navijači prisustvuju ovakvim utakmicama čista glupost jer je potupuno jasno da su odnosi Srbije i BiH daleko od normalnih, pogotovo kada te odnose predstavite kroz fudbalske navijače.

Na kraju, ne smem previše da se oduševljavam jer ne znam koliko je (ne)kvalitetan ovaj tim iz Bosne, ali ipak naši momci su odigrali jednostavno, hladne glave, hrabro, borbeno i efikasno, i to u utakmici "visokog rizika" na +40C bez ijednog treninga na terenu na kome se igrala utakmica, a pritom nalaze se u sred priprema! Pa, moram da budem zadovoljan! Ako 70% utakmica budu igrali ovako kako su odigrali sinoć mislim da Partizan ove sezone može daleko u UEFA ligi(prvo se treba plasirati, naravno), a kod kuće mislim da ne bi trebalo biti "iznenađenja" koja su nam se dešavala u poslednje 2 godine.

P.S. Hvala navijačima Veleža na podršci u svakom smislu.

ŽIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA.
GROBAR DO GROBA

The_Night_Hawk

pre 16 godina

Krajnje je vrijeme da svedržave i svi klubovi stanu u zaštitu noralnih ljudi.
Ovi koji sebe zovu navijačima su na plus 43 ili na 36 u vrijeme početka tekme svejedno napravili nerede.
Onda kada svi normalni ljudi gledaju da u sebe uliju što više vode.Nema smisla stvarno treba zabraniti putovanja navijača u goste,barem organizovana...

Diara

pre 16 godina

@ fiore

Ne bi se slozio sa tobom…
Lazarevic je na moje iznenadjenje prilicno dobro odigrao, mada je dosta pao u finisu.
A nemoj tako o Lazicu, on je mnogo agresivan igrac, dosta probija..

ivan v.

pre 16 godina

Nadam se da je ovo pocetak jedne dobre sezone,imamo dobar tim,koji moderno i tecno igra,pozdrav za bracu Grobare,znaju oni kako se brani voljeni klub!

fiore

pre 16 godina

NAJSLABIJE KARIKE!!! Lazarevic je ocajan na levom beku a i P. Lazic po obicaju, veliki promet bez ikakve koristi. Dijara, za sada drema (iako kod gola nije) ali kad mu se pojavi konkurencija u obliku VESELINOVICA, LAZETICA i novog Brazilca bice i on bolji!!

Sokrates

pre 16 godina

Cestitke igracima Partizana na velikoj pobjedi.Ovako igra jedan ozbiljan tim.Beskompromisno,hrabro,napadacki i efikasno.Odlicna taktika Djukica i disciplinovana igra kompletnog tima .Jedina mrlja na utakmici je nevaspitano ponasanje publike u kojoj su i pristalice Partizana imale velikog udjela.Sramota i bruka.Takvima nije mjesto na stadionu .Sve u svemu Partizan mirno ceka drugo kolo UEFA a navijaci Partizana mogu sa optimizmom da gledaju na predstojecu sezonu.
Pozdrav

KOSMAJAC

pre 16 godina

Pobeda ubedljiva. Igra ubedljiva. Navijaci losi i takvi ne trebaju Partizanu, a ni drugima. No to je i svetska i Evropske stvarnost i sa tim se mora zioveti. Dobro je da Partizan nije preuzo organizaciju u dovodjenju navijaca.
Cilj nekih je bio da se izazove incindent i sad umesto da se pise o sjanoj igri, pise se o neredima i primitivnim navijacima.
Za pocetak sasvim dobro i nadam se jos boljem Partizanu.

Deki

pre 16 godina

Pa dobro, jesmo im odrzali lekciju iz fudbala, ali moram da priznam, da iako sam grobar, ova ekipa mora jos da se uigra, imamo kvalitet, imamo zelju, ali u isto vreme i veliku promaju u odbrani.... Jeste da Zrinjski nije ekipa dostojna nama, ali mislim da je ovo, ako nista drugo, barem bio dobar trening za Partizan.

Samo za "Delije": neka vam jacinu Partizana opise pobeda tima ciji su se igraci tek "upoznali" pre par dana, nad Makabijem (koji se uopste ne moze nazvati slabijim protivnikom). Ja iskreno ne mrzim Zvezdu, niti jedan nash drugi tim, ali me nervira kada pojedini "Navijaci" vredjaju partizan.

ALI VREDJAJTE SLOBONO, PROSLE SEZONE NISTE USPELI DA PODPLATITE SAMO JEDAN DERBI, PA NA SRED MARAKANE ZA MALO NIJE PUKLA PETARDA! EPA NAREDNE SEZONE VAS NECE SPASITI NI NOVAC, NI SUDIJE, NI REDARI, NI ZANDARMERIJA, NI VOJSKA, GORECE MARAKANA, CEPACE SE MREZA VASEG GOLA, I OVOGA PUTA CETE IZGORETI DO TEMELJA!!!


Jos samo nesto, apsolutno ne opravdam ponasanje nasih navijaca u Mostaru, vredjali nas jesu, ali zar da zbog par pogrdnih rEci, iz evrope izbace jedan PARIZAN??? Nadam se da u Beogradu necete praviti takve gluposti, (govorilo se pre ove utakmice da nas u mostaru ceka pakao), epa na JNA cemo im pokazati sta je PAKAO, i nadam se sve to uraditi u granicama "Navijanja"!!!

I KAD DODJU NEVOLJE, I KAD DODJE TUUGA, UVEK CE TE VOLETI, GROBARI SA JUGA!!

Milan

pre 16 godina

Iskreno,ja sam se pribojavao jos jedne nacionalne sramote od strane Partizana.

Generalno,Zrinjski je jedan vrlo,vrlo smesna ekipa.Pa njih bi svaki svaki klub iz nase Telekom lige pocistio kao od sale.

L. Essential

pre 16 godina

Svaka vama cast kad se dicite pobedom nad Zrinjskim koji svakako nije u rangu Makabija Petah Tikve, Artmedia Petrzalke, a ni nizerazrednog Timoka...a o Zvezdi da ne pricamo!!!

Freddy Kruger

pre 16 godina

@Zemunac

Pa dok si ti zevao , zvezda je osvajala titule , a partizan se brukao pred tikvicama i timokom iz 3-ce lige ... Tako da nisam siguran , da zvezda igra lose , jos uvek nismo videli ceo tim zvezde ... i dalje je +19 ili +17 nisam siguran koliko je bilo na kraju prvenstva .... i na kraju , pobedili ste zrinjski i sad odmah spominjete titulu i kako cete sve da derete ... polako ovo je tek prva utakmica u sezone ...

wuk

pre 16 godina

svaka chast.. ko sto rece jedan lik.. dijara je dokazao da je pojacanje... vec je dao 3 puta vise golova od boye u zadnje 2 god :)

_plameni_

pre 16 godina

evo gledam tekmu na tv partizan je ocajan mislim da ove sezone od partizana nema nishta borice se za opstanak jesam navijac zvezde ali mi je zao :((

PATRIOTA

pre 16 godina

Svaka cast Partizanu, 2:0 je,ali ako ovako nastave promasivati 1000 postotne sanse nece im se dobro pisati...nevjerovatno sta su izmasili,nastavlja se stara boljka...

Cheshko

pre 16 godina

Kao sto sam i rekao drugaru grobaru posle 20 minuta, da je Zrinjski obicna boranija, malo zilava, ali ipak sport za zube:)) Bravo Grobari, mada vam malo duva promaja pozadi, ali ovi su preslabi da bi tu nesto profitirali

nbg70

pre 16 godina

ovi su mnogo losi. Pa IMT iz Beogradske zone je bolji klub. U svakom slucaju, ovo je bila dobra trening utakmica za Partizan pred teze utakmice.

grobelar

pre 16 godina

alal vera DJuka bas si ih otreso
pozivam sve iskrene grobare da na neki nacin podrzimo u narednih 6. meseci ove momke
veteran

...

pre 16 godina

Ne razumem sto svi okrivljuju Partizanove naijace? Da je utakmica bila dobro organizovana, da je obezbedjenje radilo svoj pos'o kako treba (a ne sto je tuklo protivnicke navijace) nista od toga ne bi ni bilo. Da li znate da su sinoc pucali iz vatrenog oruzja na navijace Partizana??!! Da li se to moze dogoditi u Beogradu??!! Pogledajte sta su navijaci radili u Podgorici. To su, jednostavno, utakmice visokog rizika i zna se vrlo dobro kako se iste organizuju. A Zrinjski je ipak jedan mali klub koji ne zasluzuje ni ovo prvo kolo. I nadam se da ce biti kaznjeni zbog sinocnih propusta, kojih je bilo i previse!!!

ppm_pfc

pre 16 godina

Posle toliko godina da imamo igrace koji znaju da igraju jednostavno i lako...svaka ima cast...bicemo sve JACI i JACI...
PARTIZAN SE VOLI , ZA PARTIZAN SE NAVIJA ...NAPRED PARTIZAN

Dono grobar PG

pre 16 godina

To je parni valjak sve pred sobom melje.Ovaj rezultat je zasluzen i realan.Stvarno je RTS mogao da prenosi utakmicu preko setelita kao RTV Montenegro Buducnost Hajduk zbog nas koji ne zivimo U SRBIJI. Ja ostadoh kuci reko bice prenosa a ono nista. Stvarno sramota.

Marjan

pre 16 godina

Volim Partizan. Raduje me pocetak nove sezone, ma koliko god oni bili slabi, ipak je bilo 1:6. Alo ujo, dje ba zapelo buahahaha. Ajmo, ajmo sad u Beogradu 15:0 kao shto ste napunili one shvabe :D Partizan 4 ever !

Izvini Zeko

pre 16 godina

Ovu pobedu posvetiti Zeki i Bjeki jer su oni najzaslužniji za nju.Svi na stadion u revanšu,i da se kolektivno izvinemo dvojici ljudi sa vizijom evropskog Partizana.

expert

pre 16 godina

nadam se da se po jutru dan poznajcu e! Nisam gledao utakmicu pa necu da pricam o kvalitetu ali se nadam da je ovo najava zimovanja u Evropi!

Only South

pre 16 godina

Molba za Djukica:
Molim te izdigni se iznad sitnih interesa iz uprave partizana,podigni glavu i reci :"Dosta je bilo,Lazarevic vise ne igra u prvom timu Partizana."
inache..ekipa bez dotichnog deluje izvanredno.pozdrav grobarima

Nikola

pre 16 godina

Kakva ce tek biti ova ekipa Partizana kad zaigra OBRADOVIC umesto Lazarevica, taj momak ce se u ovu brzu igru fantasticno uklopiti, plus je odlican u odbrani, jedini u zemlji stvarno centrira iz trka…

@ Dragisa

Slazem se sa nekim tvojim razmisljanjima ali Moreira ne treba da bude povucen pozadi, jer je centralni vezni igrac, na zadnjem veznom igra Zuka (a ovo je igra sa jednim zadnjim veznim) i treba da ostane tako jer smo ofanzivniji. Tumba je igrao tako- sa jednim zadnjim veznim.
Sto se Jovetica tice- on je extra igrac i buducnost evropskog fudbala, i takvom talentu treba dopustiti i da se igra da bi se razvio u ono sto treba da bude, a pritom ne zaboravi da je namestio 3 gola.
Joveta je bio i strelac jednog gola, i iako je igrac odbrane Zrinjskog prethodno pogresio- to je posledica toga sto su Joveta i Diara neprestano vrsili presing na zadnju liniju Zrinjskog-sto je za svaku pohvalu!
Oko cega se ne slazem_APSOLUTNO NAM NE TREBA JOS JEDAN NAPADAC
Imamo ih toliko da ne znam kako svima dati minutazu- juce nije igrao jer je povredjen (a na njega se mora racunati) jedan fenomenalni Borko Veselinovic koji ce se perfektno uklopiti u ovu brzu igru, pa imamo Huga-visokog napadaca, odlicnog i u skoku i po zemlji.
Znaci imamo napadace apsolutno svih profila!

Sto se ODBRANE tice-vidim da su mnogi navijaci nespokojni, treba se imati u vidu da je ovo nova odbrana, i da ce sigurno biti bolja i kad se malo uigra…Sikimic vec sad pleni sigurnoscu i zalaganjem.
Drugo, Partizan ce ubuduce igrati sa ofanzivnijom varijantom (sa jednim zadnjim veznim) pa onda zadnja linija ima vise posla. Zato se ljudima juce odbrana cinila nesigurnijom nego sto stvarno jeste.
Trece, Lazarevic nece jos dugo igrati u zadnjoj liniji jer ce ga zameniti Obradovic koji je odlican u odbrani.
Cetvrto, Mihajlova moze da zameni MARKO JOVANOVIC, jedan od najboljih stopera koje je zadnjih godina izbacila Partizanova omlad.skola, a jak je ko stena.

Jos da napisem da sam zapanjen brzinom kojom Partizan igra, da ovaj tim ima mnogo raznovrsnih igraca, te je mogucnost kombinovanja i timova i stilova igre ogromna.
Igra koju smo juce pokazali je najbolje resenje za razbijanje bunkera, a tak ce se videti koliko ovaj tim moze raznovrsno da igra.

pfc79

pre 16 godina

@Ja
Partizan je bio u finalu !!! Zatvori se bre care u taj svoj svet u kojem zivis, citaj knjige ili sta vec radis i ne pokusavaj da budes pametan u spoljnem svetu ! Nije to za tebe ;)

Gods_hand

pre 16 godina

Ovo je takva smehoteka da je to strashno, dajte mi bilo kojih ne deset vetj 5 ljudi koji su poslali komentare i pobeditjemo ove pacere, i grobari ne zaboravite da se dogovorite sa redarima na revanshu da njihov posao nije da smire situaciju vetj da melju ko ovi njihovi... pa grobari da i vi nekome date 5 i vishe...poz

Dejan-K.Mitrovica

pre 16 godina

Partizan Sampion!!!

http://www.sportcentar.ba/prikaz_novosti.php?subaction=showfull&id=1184865472&archive=&start_from=&ucat=3&

Destruction 1970

pre 16 godina

(dejan, 19. jul 2007 22:48)

Nista se ne brini.Uskoro i tvoj klub dolazi na red za punjenje.Ovo je bilo samo zagrevanje...

Branx

pre 16 godina

@Deki, Da li je moguce da se opet javljate posle par meseci mozgovi ispraznjeni. Kazes da smo namestili sve derbije sem tog jednog, a da taj jedan cete pamtiti narednih 11 godina. I posle tog smo tri za redom namestili i podkupili i sve. Blago tebi i takvima kada ste toliko uvereni da je vas Partizan jak i bolji od nase Zvezde. Ipak vas vise ne trebam ni zaliti. Vise mi niste tema cak ni kada je derbi, jednostavno groblje vise nije nas rival! Napred Zvezdo u LS!

Nikola

pre 16 godina

@ Dragisa

Postujem tvoj stav, iako se razlikuje od mog… upravo je sve stvar ukusa.
Jeste- ja npr.obozavam Ronaldinja, zato mi se Jovetic i svidja.
Isto tako, Ronaldinjo nije bio ovo sto je danas u godinama u kojim je sad Jovetic, nego mu je trebalo vrema da se razvije, i zato smatram i da mi treba da sacekamo Jovetu.
Veliki sam postovaoc Tumbe koji je stvorio puno igraca. Recimo, veliki broj ljudi koji se kune u Ilica zaboravlja da on u prvoj sezoni u prvom timu Partizana nije bio ono sto je postao kasnije. Ali njega je Tumba pustao da igra i kad je gresio, prosto ga je brusio…
Tako je radio sa celom Ilicevom generacijom (i napravio ekipu koja je godinama igrala zajedno)zapravo sa svim igracima koje je stvorio. Ali zato je stvorio toliko reprezentativaca, Partizanu obezbedio puno titula E sad tu se naravno postavlja pitanje politike kluba- da li zeli da pravi ekipu koja ce trajati, ili ekipu-od godine do godine.
Naravno stvaranje igraca treba ide uporedo sa trofejima, ne smeju da trpe rezultati.
Tako da dok se greske Jovetica ne odrazavaju na rezultat, nego mogu da se kompenzuju, a pritom smatram da on ipak i kad gresi opet je igrac poteza koji moze da resi tekmu, ponavljam i kad ne daje golove-odvlaci protivnicke igrace, asistira kod postignutih golova. Treba da imas u vidu, da fudbalski znalci nikad ne mogu ometati igru, igra kakva je bila juce, je bila takva i njegovom zaslugom. Ima tacan pas, a kad je puno igraca znalaca lopta ide tecno. Da je neko drugi bio na njegovom mestu, mozda ne bi bilo tako tecno, a mozda i bi…Prosto on je juce odigrao svoju ulogu
Naravno, i to sto se on zaigra ponekad, ce se vremenom ispraviti… jer on se zaigra, nekad pogresi, ali zato ce ti sacuvati loptu u nogama kad treba, nepredvidivim potezom napraviti sansu iz vec izgubljene situacije, sustina je u tome da veliki znalci (kakvim njega smatraju) mogu da urade ono sto dugi ne mogu. Stvore sebi sansu ni iz cega.
E, sad cenim ja isto tako i vredne igrace koji igraju jednostavno, odgovorno…(ne volim ni ja one sto driblaju bez ikakvog ucinka, tipa izdribla pa ne zna sta dalje sa loptom) zato fudbal jeste kolektivna igra i zahteva profil i jednih i drugih igraca
Iskreno, redovni sam posetilac stadiona u Humskoj, i on je igrac koji dize publiku na noge, odigra neke poteze koje retko vidjas na nasim stadionima…meni je tako zanimljivije.
Kapiram sve sto si rekao, i iz ugla tvog ukusa sve to stoji.
E raspisah se, i smorih sam sebe…ono sto je sigurno je da cemo svaki na svoj nacin uzivati u ovom Partizanu.
Pozdrav!

Elvis

pre 16 godina

Svaka čast Partizanu na pobjedi.Al šta će vam Grobari majice balkanskog Eichmana Ratka Mladića u Mostaru!To više ni Delije kao velikosrpska desna klerikalna navijačka grupa ne nose!
FK Sloboda-Fahrudin Omerović

cz-bg

pre 16 godina

Bravo Partizan!!!
Vec 2:0
Samo trpajte !!
Bice da ovi iz kladionica ipak razumeju svoj posao , kvota za pobedu Partizana je bila jako niska. Nisam znao da su ovi iz Zrinjskog bas toliki luzeri.

A Buducnost gubi od Hajduka...:(

Tropicano

pre 16 godina

Svaka cast!!!Pobedili ste ekipu koja je stvarno ocajna i zato nemojte unapred pricati o duploj kruni itd...Ja vam ipak cestitam iako sam zvezdas bolje da sto vise nasih ekipa igra evropu ali kazem bez preteranog optimizma posto bi ove pobedio i Timok!!!

DZI

pre 16 godina

Zvezdas sam, ali sam juce odgledao celu utakmicu. Zuka je vrlo dobar, pravi borac. Moreira, dobar, ali gleda samo sebe i proci ce kao Georgijev. Sikimic solidan, ali ga nisam mnogo primetio. Diara jeste dao 3 gola, ali iz onakvih situacija bih dao i Bozovic.

bgd70

pre 16 godina

Eto, jedan Beograđanin, kapiten Partizana i Hrvat, je pokazao tamo nekom seoskom timu kako se igra fudbal. Ova tekma je trebalo da se igra na nekoj poljani prema Lištici, a ne u Mostaru gde je jedini i pravoverni tim - Velež.
"Navijači" su opet pokazali koji su divljaci, a grobari, shodno svojim autorskim pravima, su pokazali da su u tom ludilu neprevaziđeni. Pa sad, neko je na to ponosan, neko se stidi.

Mao Ce Tung

pre 16 godina

Alo sta ste se popalili,pa bilo je za ocekivati da Grobari razbiju ove nesretnike!?Jedna informacija-ovo NIJE DRUGO KOLO kvalifikacija za kup UEFA,ovo je PRVO KOLO kvalifikacija za kup UEFA!

Zevs

pre 16 godina

Ej stvarno su ovi crno beli carevi.Mislim i nije neka jaka ekipa Zrinjski ali treba odigrati jednu tako dobru utakmicu sa puno ozbiljnosti i brzine uzimajuci u obzir da su igraci jos umorni od priprema.Ja mislim da su pojacanja odlicna i daju dosta na tempu,nema vise one spore igre kao kod Jesica.Samo nam je leva strana slaba jer je onaj Lazarevic slab igrac i nije za Partizan.Milim da je od ove ekipe realno ocekivati da prezimi u Evropi.Imamo tim,ideju,volju i osvajamo ove godine titulu.Ovo je bila jedna trening utakmica pred ono sto nam sledia to je drugo kolo UEFA kupa i prvenstvo.Ekipa se polako uigrava i sa jos par igraca koja su povredjena i koja ce podici konkurenciju u timu ovo biti jedna iskusna i cvrsta ekipa koja vraca Partizan tamo gde mu je mesto a to je vrh Evrope i Partizan ce ponovo da predstavlja svetlost Srbije na starom kontinentu.Potrebno je i doci na jug i da se ponovo zavijore zastave crno bele boje koje ce se videti sve do Istanbula i Pariza.Ono sinoc nisu bili navijaci,vec obicni huligani kojih se treba plasiti jer ce ako tako nastave izbaciti Partizan iz evropskih takmicenja.Trebamo vratiti partizanu pravi sjaj,vernost,ljubav i mi njegovi puleni stvoriti jedan srpski brend a to je PARTIZAN.PFC forever

Predrag M,Beograd

pre 16 godina

Cestitke Partizanu na prolazu u sledece kolo , ali me sad nesto veoma interesuje , a to je - da li ce te i dalje bojkotovati utakmice u domacem prvenstvu ? Mislim , Zeka a i Bjeka su vam i dalje tamo gde su bili i ranije (dobro Bjekovic mozda i ne ali Zecevic ........). Pozdrav od Zvezdasa .

stevo

pre 16 godina

Grobari cestitam na pobedi,niste losi.Zoran Tosic ipak prelazi u Zvezdu,opet vam mazu oci.Sto se onako ne iskocite Delijama nego se izivljavate na onim kilavcima?

Dragiša

pre 16 godina

@Nikola

Za napadača sam se malo zeznuo. Za trenutak sam se zamislio kako bi bilo ako bi se Diarra nedaj Bože povredio pa sam zato to napisao. Mislio sam da nam treba još jedan napadač njegovog profila, ali OK, valjda ih imamo dovoljno i VALJDA KONAČNO SVI BUDU EFIKASNI KAO DIARRA SINOĆ(priznaćeš da nam napadači nisu bili baš efikasni u poslednje 2 sezone).

Što se Jovetića tiče, ne vidim interes u tome da mu dajemo prostora da se razvija kao igrač da bi sutra uzeo silne milione prelaskom u Milan, Arsenal, Real itd a s druge strane davao golove za Crnu Goru protiv npr Srbije? POGOTOVO AKO SE RAZVIJA KAO IGRAČ TAKO ŠTO SOLIRA, USPORAVA NAPADE I PROPUŠTA ŠANSE. Dobar je igrač, nema priče, ali ako Juca i Diarra mogu da budu požrtvovani i disciplinovani u igri, ne vidim zašto bi Jovetić dobio neku posebnu slobodu.

Ali ja generalno ne volim fudbalere koji preteruju u soliranju pa se možda zato moj stav o Jovetiću ne slaže ne samo sa tvojim već i sa stavom većine naših navijača. Ja npr. ne volim Ronaldinha. Jeste, lepo ga je gledati, ALI KOLIKO JE STVARNO KORISTAN IGRAČ? Fudbal nije gimnastika i ne dobijaju se bodovi za "umetnički dojam". Mišljenja sam da bi Barcelona SIGURNO uzela titulu da nije "imala" Ronaldinha, koji je DEFINITIVNO IMAO PREVELIKU SLOBODU U TIMU.

Pozdrav svim GROBARIMA!

KenionMartin

pre 16 godina

A sada samo kupiti Zokija Bambicu i jednog odlicnog stopera, mozda i levog beka, Obrad je premlad iako je ekstratalentovan.
I Evropa je nasa, samo ...gledaoci su problem. kada ih nema bez njih nikako, kad se vrate- mnogo problema donesu!
Da bog da da se sve razmine na novcanoj kazni.

Pedja Matovic

pre 16 godina

@BlaBlaBla
Hvala na komplientu, decko, sto mislis da smo najveci srpski brend. Lepo je to cuti od navijaca tima sa vojne livadice...A sto se tice utakmice, vi i treba da se radujete pobedi protiv ovih indijanaca, ipak vam se u poslednje vreme to reetko desavalo.

_plameni_

pre 16 godina

evo gledam tekmu na tv partizan je ocajan mislim da ove sezone od partizana nema nishta borice se za opstanak jesam navijac zvezde ali mi je zao :((

Ja

pre 16 godina

Kakvi ste vi zajedljivi mucenici. Ja navijam za Partizan ali nikad nisam rekao da Zvezda gubi sve utakmice. Iako sam navijac Partizana smucili su mi se ovi koji pricaju kako nas svi ostali brukaju, da ste malo straiji shvatili bi ste da se svaki tim ponekad obruka. Drugo Zvezda je najveci nash klub i tu nema price, kad mi osvojimo ligu shampiona onda mozemo da se hvalimo. Mi smo bili u polufinalu, ali nikad nismo osvojili, tako da treba josh da rastemo. Istorija je vazna, tako da Partizan treba da gradi na svojoj bogatoj istoriji, a ne samo da pljuje. Ma kolko to vama smetalo Real je najveci u Spaniji, Juventus u Italiji, Zvezda u Srbiji, Steua u Rumuniji, ali to ne znaci da ne moze da ih dostignemo. Malo poshtovanja za Srpski fudbal bi bilo lepo, poshtujte sve timove.

Macvanin

pre 16 godina

U redu. Pobeda protiv nedoraslog protivnika, mozda u perspektivi i solidan Partizan, ali tribine - katastrofa. Mladic, cetnicke pesme, grupa frustriranih i iskompleksiranih likova koji se prse u masi, to nije moj Partizan, to nije moj film...Uzgred, ako kao ekipa mislimo nesto da napravimo moramo se pod hitno resiti onog Lazarevica. Ko njega gura, daj bre..

PATRIOTA

pre 16 godina

Upravo gledam mec na Federalnoj TV, Part vodi 1:0 od 17-og minuta.Navijacu su EXTRAAAAA!!!!!
Imaju mu.a na smrt kad spominju sto ovaj BH komentator kaze,ratne zlocince...pjevaju od pocetka meca i ne stisavaju se,svaka im cast.Partizan je bolji za klasu od ovih betera.
Pozdrav iz RS.

L. Essential

pre 16 godina

Svaka vama cast kad se dicite pobedom nad Zrinjskim koji svakako nije u rangu Makabija Petah Tikve, Artmedia Petrzalke, a ni nizerazrednog Timoka...a o Zvezdi da ne pricamo!!!

Freddy Kruger

pre 16 godina

@Zemunac

Pa dok si ti zevao , zvezda je osvajala titule , a partizan se brukao pred tikvicama i timokom iz 3-ce lige ... Tako da nisam siguran , da zvezda igra lose , jos uvek nismo videli ceo tim zvezde ... i dalje je +19 ili +17 nisam siguran koliko je bilo na kraju prvenstva .... i na kraju , pobedili ste zrinjski i sad odmah spominjete titulu i kako cete sve da derete ... polako ovo je tek prva utakmica u sezone ...

Izvini Zeko

pre 16 godina

Ovu pobedu posvetiti Zeki i Bjeki jer su oni najzaslužniji za nju.Svi na stadion u revanšu,i da se kolektivno izvinemo dvojici ljudi sa vizijom evropskog Partizana.

Milan

pre 16 godina

Iskreno,ja sam se pribojavao jos jedne nacionalne sramote od strane Partizana.

Generalno,Zrinjski je jedan vrlo,vrlo smesna ekipa.Pa njih bi svaki svaki klub iz nase Telekom lige pocistio kao od sale.

Zemunac

pre 16 godina

Nasi navijaci su extra glupi!
Zrinjski da izbace iz takmicenja, nikakva steta, ali Partizan bi diskvalifikacijom iz daljeg takmicenja zbog ispada navijaca stvarno mnogo izgubio.

Partizan igra odlicno, nije podlegao atmosferi, odlicno probijamo, zavidno smo uigrani za pocetak sezone…

@ Plameni
Mislim...majstore jasno je da si ostrascen, ali lupetati…vi Zvezdasi i ne znate da ocenite sta je dobra igra, jer toga na Marakani nema 20 godina.
OPET CE SE NAJLEPSI FUDBAL GLEDATI U HUMSKOJ

Velez

pre 16 godina

U poverenju ali ovo se Velezu ne bi dogodilo (barem ne bi popili sesticu). SAMO JE VELEZ JEDINI PRAVI KLUB IZ MOSTARA!!
Vratite Velezu stadion, idite igrajte na nekoj livadi po mostraskim selima, to vam je nivo negde.

SHEARER

pre 16 godina

Moje vidjenje utakmice i tima:
Bozovic ne bas puno posla ali i to malo obavio jako dobro kod gola nije mogo bolje jer je zakacila odbranbenog i promenila pravac
Rukavina ispunio svoj deo posla malo manje bio aktivan u napadu al sve u svemu dosta dobro
Lazarevic ocigledan promasaj,mekan u duelu,slab u situacijama 1-1,par dobrih centarsuteva ne mogu da poprave doista bled utisak
Mihajlov jako dobar,jak potpuno neutralisao njihovog napadaca
Sikimic trom,spor ,direktni krivac bolje reci strelac gola za njih jedino sto ima pozrtvovanost
Moreira veoma cvrst,sjajna igra ledjima ali brine onakva nonsalantnost u vaznim momentima i cini mi se jos uvek je slab sa fizickom spremom
Juca-fantastican fighter,nema izgubljene lopte za njega,dosta se krece,asistira, jako mi je zao sto mu je Jovetic uzeo onaj slobodnjak
Maletic-zasluzan za neizmeran broj prodora,brz ali brine to sto kao i u proteklom prvenstvu dosta gresi kad treba da doda sutira i obrnuto,opet danas bolji nego obicno
Lazic-garantujem da bi mnogo bolje bilo da je Marinkovic igrao od pocetka umesto njega i ako je brz zaista mnogo lopti trosi i previse slab u duelu
Jovetic-dete jos uvek ali ipak je za veliku pohvalu njegovo vracanje nazad po dosta lopti samo jos malo cvrstine i nesebicnosti i bice zaista vrhunski igrac
Diarra-prijatno iznenadio,cim mu se malo podvknulo sa klupe prestao je da igra za publiku,a poco za tim i sta reci osim zaista najbolji veceras
Zajic-standardno manekenisanje,cuvanje nogu i veliko zaljenje mnogih jer cim je usao u igru jasno je da nema nista od njegovog odlaska u Maccabi(ne moze igrati sad za njih u CU)
Marinkovic-po ko zna koji put nepotrebno izostavljen ubacen zadnjih 10 min zaista deluje kao terorisan od strane Djukica
Lazetic nije me odusevio i pored gola zaista mi ne deluje kao covek za Partizan kao da ga je onaj gol protiv Zvezde izbaksuziro i od tad nikako da se snadje

Sve u svemu cestitke Partizanu uz obaveznu molbu za dovodjenjem Tosica i posle danasnje tekme Vojvodine nekog drugog ne Pekarica(najbolje bi bilo da malog Perendiju nisu poslali ponovo na pozajmicu,a Milovica oterali al sad nek se snadju inace tesko nama sa Sikimicem)

Ja

pre 16 godina

Izvinjavam se, fa finale sam milsion.

Ne ja sam Partizanovac (ne grobar, niti sam za grobare niti za upravu, tako da sebe ne smatram grobarom). Imam 38 godina, i za Partizan navijam od svoje 4-te godine. Decu isto tako vodim na utakmice, i ucim ih da igraju pomalo (poshto sam i ja nekad igrao za Bezaniju i Radnicki sa NB).
Grobari su mi se odavno zgadili, bash kao i uprava - svi su zajedno unazadili klub 5 godina - mi smo od lige shampiona stigli do drugog kola kvalifikacija za kup Uefa. Sramota.

Elvis

pre 16 godina

Svaka čast Partizanu na pobjedi.Al šta će vam Grobari majice balkanskog Eichmana Ratka Mladića u Mostaru!To više ni Delije kao velikosrpska desna klerikalna navijačka grupa ne nose!
FK Sloboda-Fahrudin Omerović

Gods_hand

pre 16 godina

Ovo je takva smehoteka da je to strashno, dajte mi bilo kojih ne deset vetj 5 ljudi koji su poslali komentare i pobeditjemo ove pacere, i grobari ne zaboravite da se dogovorite sa redarima na revanshu da njihov posao nije da smire situaciju vetj da melju ko ovi njihovi... pa grobari da i vi nekome date 5 i vishe...poz

HAPPY

pre 16 godina

Opet smo videli na delu (od svih klubova bivse SFRJ) najuspesnijeg predstavnika u Evropi, u zadnjih 16 god.-BEOGRADSKI PARTIZAN!
Bravo crno beli!

Ako mi jos neko spomene NEBOJSU MARINKOVICA ( u konkurenciji ovakvih igraca u veznom redu) ubicu se. Da li ste videli koliko je njegov i Zajicev ulazak usporio igru.
Marinko je dobar igrac, ali je lenj, i to se nikad nece promeniti.

POJACANJA SU NAM EXTRA!
Diara je na turbo pogon, Zuka fenomenalno siguran, borac…Moreira pravi centralni vezni (od odlaska Ilica vapimo za slicnim igracem) zatim njegova igra ledjima, potezi…
Majko mila- pa mi sad imamo fenomenalan spic, pa jos kad se oporavi Borko, pa Hugo…to ce biti KAZNENA EKSPEDICIJA.
Sikimic siguran, odlican u skoku…
Svi su bili dobri danas, a tek su na pocetku sezone.
Ova godine ne gine mi godisnja propusnica za lozu.

Tropicano

pre 16 godina

Svaka cast!!!Pobedili ste ekipu koja je stvarno ocajna i zato nemojte unapred pricati o duploj kruni itd...Ja vam ipak cestitam iako sam zvezdas bolje da sto vise nasih ekipa igra evropu ali kazem bez preteranog optimizma posto bi ove pobedio i Timok!!!

Predrag

pre 16 godina

Evo pošto nemate priliku da preko media saznate, ima dosta povrijeđenih navijača partizana. Ja sam iz Nevesinja u Repblici Srpskoj i gledam kako sam provoze naše navijače u hitnoj pomoći. Duša me boli. Izgleda da su ih gađali kamenjem u mjestu Dračevice koje se nalazi na putu između Nevesinja i Mostara. Eto šta nam Hrvati naprave.

Branx

pre 16 godina

@Deki, Da li je moguce da se opet javljate posle par meseci mozgovi ispraznjeni. Kazes da smo namestili sve derbije sem tog jednog, a da taj jedan cete pamtiti narednih 11 godina. I posle tog smo tri za redom namestili i podkupili i sve. Blago tebi i takvima kada ste toliko uvereni da je vas Partizan jak i bolji od nase Zvezde. Ipak vas vise ne trebam ni zaliti. Vise mi niste tema cak ni kada je derbi, jednostavno groblje vise nije nas rival! Napred Zvezdo u LS!

Pedja Matovic

pre 16 godina

@BlaBlaBla
Hvala na komplientu, decko, sto mislis da smo najveci srpski brend. Lepo je to cuti od navijaca tima sa vojne livadice...A sto se tice utakmice, vi i treba da se radujete pobedi protiv ovih indijanaca, ipak vam se u poslednje vreme to reetko desavalo.

Kinez

pre 16 godina

Upravo sam zakljucio da skandiranje "Ubi Srbina" ne predstavlja vredjanje na rasnoj osnovi jer su i Srbi i Hrvati belci, pa zbog toga ne treba prekidati utakmicu i prazniti tribine.

Oslo

pre 16 godina

Sramota za RTS,koja ne salje utakmicu na satelitu za nas koji zivimo van Srbije po Evropi.Televizija Crne Gore prenosi direktno na satelitu Buducnos:Hajduk Split.SRAMOTA
Da li ce RTS slati snimak u dva sata nocas kada cemo svi vec znati rezultat?Svaka cast za prenos Bezanija:Albanija u vreme kada ljudi nisu ni stigli svojim kucama sa posla.

The_Night_Hawk

pre 16 godina

Krajnje je vrijeme da svedržave i svi klubovi stanu u zaštitu noralnih ljudi.
Ovi koji sebe zovu navijačima su na plus 43 ili na 36 u vrijeme početka tekme svejedno napravili nerede.
Onda kada svi normalni ljudi gledaju da u sebe uliju što više vode.Nema smisla stvarno treba zabraniti putovanja navijača u goste,barem organizovana...

groxy delija

pre 16 godina

kakva "paklena" atmosfera...hahaha
ovo se moze uporediti sa BG derbijem Bezanija-Vozdovac...Da nije grobara ne bi se znalo da li neko uopste gleda utakmicu.

FENIX

pre 16 godina

Svaka cast!!
Samo nam jos treba jedan dobar stoper jer ova odbrana mi deluje nesigurna,napad je odlican.
Marinkovic nikako nesme da bude rezerva on je najbolji igrac Partizana bolji je od svih stranaca i treba da igra umesto Lazica koji iskreno nije igrac za prvi tim.(jos ako dodje Tosic imamo cemu da se nadamo)

I poruka za one takozvane "navijace":NE ODMAZITE I NE SRAMOTITE VISE OVAJ KLUB I DRZAVU!

stevo

pre 16 godina

Grobari cestitam na pobedi,niste losi.Zoran Tosic ipak prelazi u Zvezdu,opet vam mazu oci.Sto se onako ne iskocite Delijama nego se izivljavate na onim kilavcima?

cz-bg

pre 16 godina

Bravo Partizan!!!
Vec 2:0
Samo trpajte !!
Bice da ovi iz kladionica ipak razumeju svoj posao , kvota za pobedu Partizana je bila jako niska. Nisam znao da su ovi iz Zrinjskog bas toliki luzeri.

A Buducnost gubi od Hajduka...:(

fiore

pre 16 godina

NAJSLABIJE KARIKE!!! Lazarevic je ocajan na levom beku a i P. Lazic po obicaju, veliki promet bez ikakve koristi. Dijara, za sada drema (iako kod gola nije) ali kad mu se pojavi konkurencija u obliku VESELINOVICA, LAZETICA i novog Brazilca bice i on bolji!!

Part'zan

pre 16 godina

Pa sta ocekujete vise od 2:0 prvo poluvreme? Nije ovo CZ, jel'da?! Pa da gubi svaku evro-utakmicu, i Bezanija bar remizira sa Aljbanci.
Tek je PFC na pola priprema za sezonu, ljudiii, a tim je posve nov, dobro je.
Napred crno-beli!

Zemunac

pre 16 godina

@ Freddy Kruger

To je zato sto vama na derbijima pali tuca i krljanje, ali ni to vam uskoro nece pomoci…
Drago mi je sto priznajes da Zvezda ne igra lepo, jer zaista se ne secam kad sam gledao Zvezdinu tekmu, a da nisam zevao

frey

pre 16 godina

Hvala Bogu pa mi je Partizan posle duze vremena (od onih 4 komada u rupi) ulepsao ovaj tmuran dan u tmurnoj Americi. Samo mi ljudi nije jasno zasto mislite da Marinkoic treba vise da igra, i ovo mu je previse. Moreira je izmislio fudbal za njega, samo se danas malo zezao pa nje dao gol. Za Nebojsu realno nema mesta u prvih 11.

vonteego

pre 16 godina

@ ja
ti ili malo lagis da navijas za partizan ili stvarno ne znas...kao sto kazes vazna je istorija...partizan je igrao finale tada kupa sampiona protiv reala a ne polufinale i to svaki pravi grobar zna...a zrinjski nema sta da trazi u evropi uostalom kao i bezanija i jedni i drugi su totalni amateri lepo je sto je partizan dobio ali ova tekma vredi samo malo vise od onih 15:0 protiv swaba petoligasa...tek se treba pripremiti za sezonu...i pored 3 gola Diarre,jedino pojacanje koje je odigralo stvarno dobro(po meni) je Juca,a ovi ostali imaju potencijala ali trebaju jos mnogo da treniraju

Deki

pre 16 godina

Pa dobro, jesmo im odrzali lekciju iz fudbala, ali moram da priznam, da iako sam grobar, ova ekipa mora jos da se uigra, imamo kvalitet, imamo zelju, ali u isto vreme i veliku promaju u odbrani.... Jeste da Zrinjski nije ekipa dostojna nama, ali mislim da je ovo, ako nista drugo, barem bio dobar trening za Partizan.

Samo za "Delije": neka vam jacinu Partizana opise pobeda tima ciji su se igraci tek "upoznali" pre par dana, nad Makabijem (koji se uopste ne moze nazvati slabijim protivnikom). Ja iskreno ne mrzim Zvezdu, niti jedan nash drugi tim, ali me nervira kada pojedini "Navijaci" vredjaju partizan.

ALI VREDJAJTE SLOBONO, PROSLE SEZONE NISTE USPELI DA PODPLATITE SAMO JEDAN DERBI, PA NA SRED MARAKANE ZA MALO NIJE PUKLA PETARDA! EPA NAREDNE SEZONE VAS NECE SPASITI NI NOVAC, NI SUDIJE, NI REDARI, NI ZANDARMERIJA, NI VOJSKA, GORECE MARAKANA, CEPACE SE MREZA VASEG GOLA, I OVOGA PUTA CETE IZGORETI DO TEMELJA!!!


Jos samo nesto, apsolutno ne opravdam ponasanje nasih navijaca u Mostaru, vredjali nas jesu, ali zar da zbog par pogrdnih rEci, iz evrope izbace jedan PARIZAN??? Nadam se da u Beogradu necete praviti takve gluposti, (govorilo se pre ove utakmice da nas u mostaru ceka pakao), epa na JNA cemo im pokazati sta je PAKAO, i nadam se sve to uraditi u granicama "Navijanja"!!!

I KAD DODJU NEVOLJE, I KAD DODJE TUUGA, UVEK CE TE VOLETI, GROBARI SA JUGA!!

ja pa ja

pre 16 godina

svim navijacima iz dijaspore da kazem da mogu da gledaju sve sportove svih klubova i reprezentacije preko neta ako odu na www.balkaniYUm.tv tamo se uplati 25 evra za 6 meseci i gledate sve to ,plus mozete gledati tv pink,tv bn,rts, ponekad b 92 sattv hrt i dosta toga,malo kosta a mnogo vredi,slika odlicna i ukljucenje je momentalno i bez ikakvih smetnji.molio bih moderatora da ovo objavi na forumu jer dosta nasih ljudi voli da prate nase klubove i reprezentaciju i ovo je jedini nacin

Cheshko

pre 16 godina

Kao sto sam i rekao drugaru grobaru posle 20 minuta, da je Zrinjski obicna boranija, malo zilava, ali ipak sport za zube:)) Bravo Grobari, mada vam malo duva promaja pozadi, ali ovi su preslabi da bi tu nesto profitirali

ovo je smesno

pre 16 godina

Dobar im ovaj golman Romeo Maric.Ma ne bi ih danas spasio ni Enver Maric.E,Romeo,Romeo...posle ove utakmice ni Julija te vise nece pogledati.

bobanmkd

pre 16 godina

Pa,eto,dosao je i taj dan kada je Partizan zahvaljujuci losem kojeficijentu komsinice morao poceti sazonu i to kada se sve normalne ekipe pripremaju i uigravaju.Sta reci...ovo je skros druga prica,sve linije su puno ozbiljnije,Moreira klasa,Dijara to moze biti,Sikimic puno bolji od Bajica,Juku nismo puno videli.Cini mi se da je ipak najvece pojacanje Jovetic koji ce sada imati sa kim da igra.Jos bi Tosic dobro dosao po levoj strani.Znam,znam,Zrinjski je slab,ali dali tim ima hemiju ili ne se moze videti na bilo kom mecu.O navijacima,takozvanim grobarima bar o onima koji su radili nemire netreba trositi reci.Oni su jos u ranjem srednjem veku,i ako ovako nastave bice opet,trece godine za redom najbolji zvezdin igrac.Rezime,Tosicu u Partizan pod Hitno,Djukicu i Tomocu za sada ste na dobrom putu.

Nelle grobar

pre 16 godina

Cestitke crno - belima! Ekipa ima potencijala, uz dva - tri pojacanja, pre svega u odbrani, i to je tim koji moze da se plasira u Ligu UEFA. Uz Bambija i Pekarica, to bi, mozda, bilo to...

Diara

pre 16 godina

@ fiore

Ne bi se slozio sa tobom…
Lazarevic je na moje iznenadjenje prilicno dobro odigrao, mada je dosta pao u finisu.
A nemoj tako o Lazicu, on je mnogo agresivan igrac, dosta probija..

Dono grobar PG

pre 16 godina

To je parni valjak sve pred sobom melje.Ovaj rezultat je zasluzen i realan.Stvarno je RTS mogao da prenosi utakmicu preko setelita kao RTV Montenegro Buducnost Hajduk zbog nas koji ne zivimo U SRBIJI. Ja ostadoh kuci reko bice prenosa a ono nista. Stvarno sramota.

Sokrates

pre 16 godina

Cestitke igracima Partizana na velikoj pobjedi.Ovako igra jedan ozbiljan tim.Beskompromisno,hrabro,napadacki i efikasno.Odlicna taktika Djukica i disciplinovana igra kompletnog tima .Jedina mrlja na utakmici je nevaspitano ponasanje publike u kojoj su i pristalice Partizana imale velikog udjela.Sramota i bruka.Takvima nije mjesto na stadionu .Sve u svemu Partizan mirno ceka drugo kolo UEFA a navijaci Partizana mogu sa optimizmom da gledaju na predstojecu sezonu.
Pozdrav

KOSMAJAC

pre 16 godina

Pobeda ubedljiva. Igra ubedljiva. Navijaci losi i takvi ne trebaju Partizanu, a ni drugima. No to je i svetska i Evropske stvarnost i sa tim se mora zioveti. Dobro je da Partizan nije preuzo organizaciju u dovodjenju navijaca.
Cilj nekih je bio da se izazove incindent i sad umesto da se pise o sjanoj igri, pise se o neredima i primitivnim navijacima.
Za pocetak sasvim dobro i nadam se jos boljem Partizanu.

Delija JUG!

pre 16 godina

Zvezdaš sam, ali moram da kažem da sam stvarno impresioniran Žukom i Rukavinom. Brazilac igra majstorski - bori se, trči napred-nazad, oduzima lopte, deli lopte, pakuje, svuda ga ima. Stvarno - otkrovenje. A mali kapiten? Nisam mogao da se načudim koliko je smiren, racionalan, ekonomičan...a klinac je! Znam da ovaj Zrinjski nije nikakvo merilo, ali ipak se videlo ko zna znanje.

Predrag M,Beograd

pre 16 godina

Cestitke Partizanu na prolazu u sledece kolo , ali me sad nesto veoma interesuje , a to je - da li ce te i dalje bojkotovati utakmice u domacem prvenstvu ? Mislim , Zeka a i Bjeka su vam i dalje tamo gde su bili i ranije (dobro Bjekovic mozda i ne ali Zecevic ........). Pozdrav od Zvezdasa .

bgd70

pre 16 godina

Eto, jedan Beograđanin, kapiten Partizana i Hrvat, je pokazao tamo nekom seoskom timu kako se igra fudbal. Ova tekma je trebalo da se igra na nekoj poljani prema Lištici, a ne u Mostaru gde je jedini i pravoverni tim - Velež.
"Navijači" su opet pokazali koji su divljaci, a grobari, shodno svojim autorskim pravima, su pokazali da su u tom ludilu neprevaziđeni. Pa sad, neko je na to ponosan, neko se stidi.

Mao Ce Tung

pre 16 godina

Alo sta ste se popalili,pa bilo je za ocekivati da Grobari razbiju ove nesretnike!?Jedna informacija-ovo NIJE DRUGO KOLO kvalifikacija za kup UEFA,ovo je PRVO KOLO kvalifikacija za kup UEFA!

BlaBlaBla...

pre 16 godina

Auuuuuu...pa sta je ovo...DB da reaguje odmah, Pikseta, Terza, Sluzbu zovite, na sta ovo lici...Pa kako ce sad nas jedini autenticni srpski klub i brend da se priprema za katastrofu u prvom kolu kvalifikacija...Mediji, odmah u kampanju...Vi sa B92 da objavite obavezno bar jedan clanak na dan o krizi u Partizanu, a predlazem i da zaposlite Milojka Pantica kao strucnog saradnika u sportskoj redakciji...Mogao bi da vodi emisiju pod imenom "Trla baba lan, dabogda crk'o Partizan..." sa sve gostima, pravim srbima, istinskim demokratama, posto je opste poznato da sve prave demokrate navijaju za pravi sprski antikomunisticki klub koji se zove crvena zvezda, a pravi primerci su Bora Corba, Dan-Tana, Goran Vesic i uvek nasmejani Uros Djuric, nas proslavljani umetnik koji je glumio u takvim remek delima kao sto su "Mi nismo andjeli ali smo zato smarachi" 2 i 3. A na kraju emisije bi mogao i Velja da uruci jos jedan orden za brend Srbije...Kakva drzava takav i brend...Nego, nezgodni ovi crnci,

Dragiša

pre 16 godina

@Nikola

Za napadača sam se malo zeznuo. Za trenutak sam se zamislio kako bi bilo ako bi se Diarra nedaj Bože povredio pa sam zato to napisao. Mislio sam da nam treba još jedan napadač njegovog profila, ali OK, valjda ih imamo dovoljno i VALJDA KONAČNO SVI BUDU EFIKASNI KAO DIARRA SINOĆ(priznaćeš da nam napadači nisu bili baš efikasni u poslednje 2 sezone).

Što se Jovetića tiče, ne vidim interes u tome da mu dajemo prostora da se razvija kao igrač da bi sutra uzeo silne milione prelaskom u Milan, Arsenal, Real itd a s druge strane davao golove za Crnu Goru protiv npr Srbije? POGOTOVO AKO SE RAZVIJA KAO IGRAČ TAKO ŠTO SOLIRA, USPORAVA NAPADE I PROPUŠTA ŠANSE. Dobar je igrač, nema priče, ali ako Juca i Diarra mogu da budu požrtvovani i disciplinovani u igri, ne vidim zašto bi Jovetić dobio neku posebnu slobodu.

Ali ja generalno ne volim fudbalere koji preteruju u soliranju pa se možda zato moj stav o Jovetiću ne slaže ne samo sa tvojim već i sa stavom većine naših navijača. Ja npr. ne volim Ronaldinha. Jeste, lepo ga je gledati, ALI KOLIKO JE STVARNO KORISTAN IGRAČ? Fudbal nije gimnastika i ne dobijaju se bodovi za "umetnički dojam". Mišljenja sam da bi Barcelona SIGURNO uzela titulu da nije "imala" Ronaldinha, koji je DEFINITIVNO IMAO PREVELIKU SLOBODU U TIMU.

Pozdrav svim GROBARIMA!

PATRIOTA

pre 16 godina

Svaka cast Partizanu, 2:0 je,ali ako ovako nastave promasivati 1000 postotne sanse nece im se dobro pisati...nevjerovatno sta su izmasili,nastavlja se stara boljka...

Luda grobarija

pre 16 godina

Odbrana suplja,ali zato sve ostalo je ok!!!
jos kada dodje mali Tosic i jos jedan stoper...jadna im svima majka sta cemo da im radimo!!!!!!

nebitan

pre 16 godina

Jesam Zvezdas, ali svaka cast Partizanu...posebno mi je drago zbog lika na ovom sajtu pricao kako je BIH fudbal mnogo bolji od srpskog....bas bih voleo da se javi ponovo!!!

Bane S

pre 16 godina

Mnogo mi je zao Hrvata, al' moraju da znaju ko su tate ... Sliskovic i Mostar ce da sanjaju Partizan i Srbiju!!!
Samo jedan tim - Samo jedan grad!!!!

nbg70

pre 16 godina

ovi su mnogo losi. Pa IMT iz Beogradske zone je bolji klub. U svakom slucaju, ovo je bila dobra trening utakmica za Partizan pred teze utakmice.

grobar austrija

pre 16 godina

Svi na jug 2. Avgusta!!

Dolazim ekstra iz Austrije!!!

Proslavicemo 10 golova zajedno!!!!

Crno beli crno beeelliii.........

6ica

pre 16 godina

Gotovo 1:6!!! Sto bi rek'o Lola Smiljanic a moglo je da bude i 9 komada! Samo ne mogu da verujem da Nebojsa Marinkovic zasluzuje samo 10 minuta igre, i jos sa ovim jadnim protivnik protiv kojeg je sve vec bilo reseno na poluvremenu!

Zoran Todorovic

pre 16 godina

...cisto radi troskova i jedne i druge ekipe, predlazem da Partizan ovakve utakmice odbija da odigra i da se telefonski dogovore oko rezultata koji je "human" za domacu ekipu...mislim ovaj...

ppm_pfc

pre 16 godina

Posle toliko godina da imamo igrace koji znaju da igraju jednostavno i lako...svaka ima cast...bicemo sve JACI i JACI...
PARTIZAN SE VOLI , ZA PARTIZAN SE NAVIJA ...NAPRED PARTIZAN

Gost

pre 16 godina

Ako se po jutru dan poznaje onda ce dan biti prelep ;) Svaka cast Djukicu, stvarno smo kao drzava i u fudbalu dobili jedno trenersko ime, ali videcemo. Jedino me nervira Jovetic. Otkud on izvodi slobodne udarce, mali mora da zna sta mu je posao a slobodne udarce prepusti Zuki. Moreira me odusevio vidi se da zna. Tomicu svaka cast na pojacanjima. Bjekovicu evo kako se to radi. Da si na vreme doveo centarfora ne bi bilo svih onih problema prosle i predprosle godine. Jeste da sa himnom je bilo problem u Italiji ali u Mostaru koliko cuh nije.

Zoran

pre 16 godina

Igrao sam iz 2-2 jer je senegalac obećao. Hvala momci! Živi bili i tako nastavili!!!
Oooo Partizane, volimo te, srcem svim
gde god ti da igraš tu su tvoji grobari
samo tebi verni samo tebi odani
oooo Partizane...

Sone Zvornik

pre 16 godina

Bravo za Partizan ali da se ne opustite previse,prave tekme sad tek prestoje.Posto sam iz RS,znam da Zrinjski i nije neka ekipa,sto ne umanjuje pobedu Partizana.zao mi je sto Grobari ne naucise pameti ono obezbedjenje.Sad svi igramo za Srbiju,zeznula nas je Bezanija,treba i njih izbaciti iz lige,a ubaciti Radnicki iz Nisa.Sta ce nam Bezanija kad ne moze ni ove da pobedi.Sad da i Zvezda pobedi u obe utakmice,Partizan i Vosa u revansu kao i Bezanija,u sta sumnjam,i eto bodova za Srbiju.

Marjan

pre 16 godina

Volim Partizan. Raduje me pocetak nove sezone, ma koliko god oni bili slabi, ipak je bilo 1:6. Alo ujo, dje ba zapelo buahahaha. Ajmo, ajmo sad u Beogradu 15:0 kao shto ste napunili one shvabe :D Partizan 4 ever !

brane

pre 16 godina

cestitke grobarija, ovi su smesni, i ovi bi hteli da mi sa njima igramo neku jugo ligu..kakav uzas od ekipe, jos jednom cestitke crno belima i pozdrav grobarima od jednog delije

z3zanje

pre 16 godina

I sta sad kao treba da se iznenadimo sto je rezultat ovoliki,mada smo trebali jos da im damo.
@Zrinsjki ustrasi
jer dolazite u Bg?

Dejan-K.Mitrovica

pre 16 godina

Partizan Sampion!!!

http://www.sportcentar.ba/prikaz_novosti.php?subaction=showfull&id=1184865472&archive=&start_from=&ucat=3&

grobelar

pre 16 godina

alal vera DJuka bas si ih otreso
pozivam sve iskrene grobare da na neki nacin podrzimo u narednih 6. meseci ove momke
veteran

ivan v.

pre 16 godina

Nadam se da je ovo pocetak jedne dobre sezone,imamo dobar tim,koji moderno i tecno igra,pozdrav za bracu Grobare,znaju oni kako se brani voljeni klub!

expert

pre 16 godina

nadam se da se po jutru dan poznajcu e! Nisam gledao utakmicu pa necu da pricam o kvalitetu ali se nadam da je ovo najava zimovanja u Evropi!

wuk

pre 16 godina

svaka chast.. ko sto rece jedan lik.. dijara je dokazao da je pojacanje... vec je dao 3 puta vise golova od boye u zadnje 2 god :)

pfc79

pre 16 godina

@Ja
Partizan je bio u finalu !!! Zatvori se bre care u taj svoj svet u kojem zivis, citaj knjige ili sta vec radis i ne pokusavaj da budes pametan u spoljnem svetu ! Nije to za tebe ;)

DZI

pre 16 godina

Zvezdas sam, ali sam juce odgledao celu utakmicu. Zuka je vrlo dobar, pravi borac. Moreira, dobar, ali gleda samo sebe i proci ce kao Georgijev. Sikimic solidan, ali ga nisam mnogo primetio. Diara jeste dao 3 gola, ali iz onakvih situacija bih dao i Bozovic.

Only South

pre 16 godina

Molba za Djukica:
Molim te izdigni se iznad sitnih interesa iz uprave partizana,podigni glavu i reci :"Dosta je bilo,Lazarevic vise ne igra u prvom timu Partizana."
inache..ekipa bez dotichnog deluje izvanredno.pozdrav grobarima

Destruction 1970

pre 16 godina

(dejan, 19. jul 2007 22:48)

Nista se ne brini.Uskoro i tvoj klub dolazi na red za punjenje.Ovo je bilo samo zagrevanje...

Dragiša

pre 16 godina

UTAKMICA/REZULTAT

Danas nigde nikom u Evropi nije lako pobediti u gostima, pogotovo ne sa 6:1! Pogledajte kako je prošao npr. Dinamo iz Zagreba. Stvarno ne mogu da zamislim da je njihov protivnik mnogo jači od Zrinjskog. Na karaju krajeva - svarno TREBA DATI 6 GOLOVA!

PARTIZAN

Nakon prethodne 2 sezone priznajem da sam prijatno iznenađen(bez obzira na kvalitet protivnika). Mislim da smo KONAČNO doveli dobra pojačanja koja su nam i trebala. Ne kažem da su sad oni svemirci, ali igraju borbeno, jednostavno i što je najvažnije - nema izgubljene lopte. Juca je FENOMENALAN! Mada je to možda prerano reći posle jedne utakmice, ali ako se ovako bude borio u svakoj utakmici o će biti najjače pojačanje Partizana u poslednjih 10tak godina. Tu titulu može samo Diarra da mu ugrozi pošto je momak SUVI PROFESIONALAC, napadač kakvog Partizna odavno nije imao. Neko napisa da ga podseća na Henrry-a. Možda je to ipak prejako poređenje, ali prva zvanična utakmica protiv bivšeg kluba i 3 gola! Videćemo. Moreira(ili Moriera ako ste sa RTSa:) je odigrao jako lepo, ali bih ga ja ipak malo povukao nazad, jer mislim da ćemo ove sezone imati dovoljno dobrih napadača da Moreira ne mora da promašuje onako kako je to činio sinoć. Ipak, osim promašaja, odigrao je vrlo dobro. Što se ostalih tiče, Rukavina je vrlo dobro odigrao svoju prvu "kapitensku" utakmicu, a mislim da Jovetić u ovakvoj igri kakvu je Partizan pokazao sinoć ima previše slobode. TREBA NAM JOŠ JEDAN DOBAR NAPADAČ.

NAVIJAČI

SVAKA ČAST! Znam da će se sada naći neki dušebrižnici koji će mi zameriti na ovakvoj oceni, ali šta ste vi očekivali? Zastavice i karanfile?!? Za razliku od nekih, meni ne smetaju ni Karadžić ni Mladić, a što se tiče ponašanja na tribinama, momci su sve vreme pevali i navijali osim u par navrata kada su bili isprovocirani Ustaškim povicima i maltretiranjem od strane policije i redara(što bi trebalo da piše u žalbi koju bi iz Partizana trebalo da podnese UEFI, tako bi naprimer uradili Englezi). Ipak mislim da je ideja da se uopšte dozvoli da gostujući navijači prisustvuju ovakvim utakmicama čista glupost jer je potupuno jasno da su odnosi Srbije i BiH daleko od normalnih, pogotovo kada te odnose predstavite kroz fudbalske navijače.

Na kraju, ne smem previše da se oduševljavam jer ne znam koliko je (ne)kvalitetan ovaj tim iz Bosne, ali ipak naši momci su odigrali jednostavno, hladne glave, hrabro, borbeno i efikasno, i to u utakmici "visokog rizika" na +40C bez ijednog treninga na terenu na kome se igrala utakmica, a pritom nalaze se u sred priprema! Pa, moram da budem zadovoljan! Ako 70% utakmica budu igrali ovako kako su odigrali sinoć mislim da Partizan ove sezone može daleko u UEFA ligi(prvo se treba plasirati, naravno), a kod kuće mislim da ne bi trebalo biti "iznenađenja" koja su nam se dešavala u poslednje 2 godine.

P.S. Hvala navijačima Veleža na podršci u svakom smislu.

ŽIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA.
GROBAR DO GROBA

...

pre 16 godina

Ne razumem sto svi okrivljuju Partizanove naijace? Da je utakmica bila dobro organizovana, da je obezbedjenje radilo svoj pos'o kako treba (a ne sto je tuklo protivnicke navijace) nista od toga ne bi ni bilo. Da li znate da su sinoc pucali iz vatrenog oruzja na navijace Partizana??!! Da li se to moze dogoditi u Beogradu??!! Pogledajte sta su navijaci radili u Podgorici. To su, jednostavno, utakmice visokog rizika i zna se vrlo dobro kako se iste organizuju. A Zrinjski je ipak jedan mali klub koji ne zasluzuje ni ovo prvo kolo. I nadam se da ce biti kaznjeni zbog sinocnih propusta, kojih je bilo i previse!!!

Zevs

pre 16 godina

Ej stvarno su ovi crno beli carevi.Mislim i nije neka jaka ekipa Zrinjski ali treba odigrati jednu tako dobru utakmicu sa puno ozbiljnosti i brzine uzimajuci u obzir da su igraci jos umorni od priprema.Ja mislim da su pojacanja odlicna i daju dosta na tempu,nema vise one spore igre kao kod Jesica.Samo nam je leva strana slaba jer je onaj Lazarevic slab igrac i nije za Partizan.Milim da je od ove ekipe realno ocekivati da prezimi u Evropi.Imamo tim,ideju,volju i osvajamo ove godine titulu.Ovo je bila jedna trening utakmica pred ono sto nam sledia to je drugo kolo UEFA kupa i prvenstvo.Ekipa se polako uigrava i sa jos par igraca koja su povredjena i koja ce podici konkurenciju u timu ovo biti jedna iskusna i cvrsta ekipa koja vraca Partizan tamo gde mu je mesto a to je vrh Evrope i Partizan ce ponovo da predstavlja svetlost Srbije na starom kontinentu.Potrebno je i doci na jug i da se ponovo zavijore zastave crno bele boje koje ce se videti sve do Istanbula i Pariza.Ono sinoc nisu bili navijaci,vec obicni huligani kojih se treba plasiti jer ce ako tako nastave izbaciti Partizan iz evropskih takmicenja.Trebamo vratiti partizanu pravi sjaj,vernost,ljubav i mi njegovi puleni stvoriti jedan srpski brend a to je PARTIZAN.PFC forever

Nikola

pre 16 godina

Kakva ce tek biti ova ekipa Partizana kad zaigra OBRADOVIC umesto Lazarevica, taj momak ce se u ovu brzu igru fantasticno uklopiti, plus je odlican u odbrani, jedini u zemlji stvarno centrira iz trka…

@ Dragisa

Slazem se sa nekim tvojim razmisljanjima ali Moreira ne treba da bude povucen pozadi, jer je centralni vezni igrac, na zadnjem veznom igra Zuka (a ovo je igra sa jednim zadnjim veznim) i treba da ostane tako jer smo ofanzivniji. Tumba je igrao tako- sa jednim zadnjim veznim.
Sto se Jovetica tice- on je extra igrac i buducnost evropskog fudbala, i takvom talentu treba dopustiti i da se igra da bi se razvio u ono sto treba da bude, a pritom ne zaboravi da je namestio 3 gola.
Joveta je bio i strelac jednog gola, i iako je igrac odbrane Zrinjskog prethodno pogresio- to je posledica toga sto su Joveta i Diara neprestano vrsili presing na zadnju liniju Zrinjskog-sto je za svaku pohvalu!
Oko cega se ne slazem_APSOLUTNO NAM NE TREBA JOS JEDAN NAPADAC
Imamo ih toliko da ne znam kako svima dati minutazu- juce nije igrao jer je povredjen (a na njega se mora racunati) jedan fenomenalni Borko Veselinovic koji ce se perfektno uklopiti u ovu brzu igru, pa imamo Huga-visokog napadaca, odlicnog i u skoku i po zemlji.
Znaci imamo napadace apsolutno svih profila!

Sto se ODBRANE tice-vidim da su mnogi navijaci nespokojni, treba se imati u vidu da je ovo nova odbrana, i da ce sigurno biti bolja i kad se malo uigra…Sikimic vec sad pleni sigurnoscu i zalaganjem.
Drugo, Partizan ce ubuduce igrati sa ofanzivnijom varijantom (sa jednim zadnjim veznim) pa onda zadnja linija ima vise posla. Zato se ljudima juce odbrana cinila nesigurnijom nego sto stvarno jeste.
Trece, Lazarevic nece jos dugo igrati u zadnjoj liniji jer ce ga zameniti Obradovic koji je odlican u odbrani.
Cetvrto, Mihajlova moze da zameni MARKO JOVANOVIC, jedan od najboljih stopera koje je zadnjih godina izbacila Partizanova omlad.skola, a jak je ko stena.

Jos da napisem da sam zapanjen brzinom kojom Partizan igra, da ovaj tim ima mnogo raznovrsnih igraca, te je mogucnost kombinovanja i timova i stilova igre ogromna.
Igra koju smo juce pokazali je najbolje resenje za razbijanje bunkera, a tak ce se videti koliko ovaj tim moze raznovrsno da igra.

Nikola

pre 16 godina

@ Dragisa

Postujem tvoj stav, iako se razlikuje od mog… upravo je sve stvar ukusa.
Jeste- ja npr.obozavam Ronaldinja, zato mi se Jovetic i svidja.
Isto tako, Ronaldinjo nije bio ovo sto je danas u godinama u kojim je sad Jovetic, nego mu je trebalo vrema da se razvije, i zato smatram i da mi treba da sacekamo Jovetu.
Veliki sam postovaoc Tumbe koji je stvorio puno igraca. Recimo, veliki broj ljudi koji se kune u Ilica zaboravlja da on u prvoj sezoni u prvom timu Partizana nije bio ono sto je postao kasnije. Ali njega je Tumba pustao da igra i kad je gresio, prosto ga je brusio…
Tako je radio sa celom Ilicevom generacijom (i napravio ekipu koja je godinama igrala zajedno)zapravo sa svim igracima koje je stvorio. Ali zato je stvorio toliko reprezentativaca, Partizanu obezbedio puno titula E sad tu se naravno postavlja pitanje politike kluba- da li zeli da pravi ekipu koja ce trajati, ili ekipu-od godine do godine.
Naravno stvaranje igraca treba ide uporedo sa trofejima, ne smeju da trpe rezultati.
Tako da dok se greske Jovetica ne odrazavaju na rezultat, nego mogu da se kompenzuju, a pritom smatram da on ipak i kad gresi opet je igrac poteza koji moze da resi tekmu, ponavljam i kad ne daje golove-odvlaci protivnicke igrace, asistira kod postignutih golova. Treba da imas u vidu, da fudbalski znalci nikad ne mogu ometati igru, igra kakva je bila juce, je bila takva i njegovom zaslugom. Ima tacan pas, a kad je puno igraca znalaca lopta ide tecno. Da je neko drugi bio na njegovom mestu, mozda ne bi bilo tako tecno, a mozda i bi…Prosto on je juce odigrao svoju ulogu
Naravno, i to sto se on zaigra ponekad, ce se vremenom ispraviti… jer on se zaigra, nekad pogresi, ali zato ce ti sacuvati loptu u nogama kad treba, nepredvidivim potezom napraviti sansu iz vec izgubljene situacije, sustina je u tome da veliki znalci (kakvim njega smatraju) mogu da urade ono sto dugi ne mogu. Stvore sebi sansu ni iz cega.
E, sad cenim ja isto tako i vredne igrace koji igraju jednostavno, odgovorno…(ne volim ni ja one sto driblaju bez ikakvog ucinka, tipa izdribla pa ne zna sta dalje sa loptom) zato fudbal jeste kolektivna igra i zahteva profil i jednih i drugih igraca
Iskreno, redovni sam posetilac stadiona u Humskoj, i on je igrac koji dize publiku na noge, odigra neke poteze koje retko vidjas na nasim stadionima…meni je tako zanimljivije.
Kapiram sve sto si rekao, i iz ugla tvog ukusa sve to stoji.
E raspisah se, i smorih sam sebe…ono sto je sigurno je da cemo svaki na svoj nacin uzivati u ovom Partizanu.
Pozdrav!

KenionMartin

pre 16 godina

A sada samo kupiti Zokija Bambicu i jednog odlicnog stopera, mozda i levog beka, Obrad je premlad iako je ekstratalentovan.
I Evropa je nasa, samo ...gledaoci su problem. kada ih nema bez njih nikako, kad se vrate- mnogo problema donesu!
Da bog da da se sve razmine na novcanoj kazni.