Četvrtak, 05.07.2007.

16:59

Stojković: "Radimo na pojačanjima"

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Stojkoviæ: "Radimo na pojaèanjima" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

@Pixy

pre 16 godina

Polako deco, sve ovo dosad izrečeno je samo to- rekla/kazala. Kao one godine kad je došao Zenga, a da prethodno nijednom nije pomenut u štampi. Koliko god da kritikujem Pixija, ipak verujem da čovek ima dovoljno zdravog razuma, da ne uđe sa ovakvim sastavom u sledeću sezonu. Jedinu zamerku imam na skauting- mesec dana se pregovara sa nekim Rumunom, koji je odigrao 10 tekim i postiga 2 gola u poslednje 3-4 godine. Da je skauting kako treba, taj lik ne bi ni došao u obzir. Sa druge strane- Petković ode iz Rada u Vošu, pa iz Voše za 500kE u Tursku. Niko nije mogao da se iscima do Banjice i pogleda šta se dešava. A svake godine igramo sa njima prijateljsku i šaljemo igrače na kaljenje... Milan Jovanović se nudi Zvezdi za DŽ a Pixy potpiše Ailtona od 100 kila i prsne 400kE za njegovu platu. I šta je više sa tim štoperima. Dudić je "zaslužio" da ide, OK(mada je to najgluplji argument u svetu fudbala) Biševac je bio 1/2 menadžerski igrač, OK. Pixy, nisi valjda očekivao da Joxa, Tutora i Miladin nadokande odlazak ova dva lika(koji ni sami nisu pojam pouzdanosti)? Ibrahim Gaj, da nije iz Senegala, da je malo svetliji, da se zove Ibro Gajević, bio bi nam 30-40% lošiji igrač, verujte. Dobar je on, jak i srčan, brz- ali pitanje da li je objektivno najbolji i u našoj ligi. ŠTO NE DOVEDE BAREM JEDNOG JAKOG ŠTOPERA ČOVEČE???(Bajalicu kiks majstora ne računam)
To je dovoljno da se zamislite. Što reče neko- džaba Ronaldinjo u napadu kad nam odbrana prima 3 gola po utakmici. Zar smo morali da primimo gol i od debelih penzosa iz Olimpije? U sredini imamo nagomilane igrače, a nikakav jasan koncept. Masa likova čiji igrački profil ne odgovara sistemu koji Boško igra. U napadu najviše napora se ulaže u dovođenje novih Ailtona... Golmana niko ne spominje ali svi mi znamo kakav je golman Šmuci.
Ne znam Pixy, nada umire poslednja, ali vidim ja da smo i ove sezone rekli ćao LŠ mesec dana pre početka kvalifikacija. Prvo ono glupiranje sa trenerom, sada sa ovim Rumunom, pa još kad u 5 do 12 odu Koroman, Purović i Bomba, pa Kastiljo na polusezoni... nećemo mi, po svemu sudeći, ni u kup UEFA. Važno samo da smo bolji od Partizana, jbo nas više Partizan.

IGUANA

pre 16 godina

GK Randjelovic(Banovic)
RB Basta(Pantic)
CB Gaj(Miladinovic)
CB Tutoric(Bajalica)
LB POJACANJE 1(Andjelkovic)
CM Milovanovic(Castiljo)
CM Milijas(Trajkovic)
RM Koroman(Lukas)
LM Burzanovic(Trisovic)
AM POJACANJE 2(Raskovic)
CF POJACANJE 3(Purovic)

Srbenda

pre 16 godina

Ma daj Pixi majke ti!Sad si nasao da trazis pojacanja?!Pa sta si radio citavu godinu?I opet ces naci neke pacere koji ce da dodju 2 dana pred utakmice i opet ista prica iz pocetka!

@Pixy

pre 16 godina

http://www.blackburn.vitalfootball.co.uk/article.asp?a=39414
Toliko što se tiče Okasa. Ni Rumun ne dolazi- Bogu hvala. Ništa ni od Beniteza. Pixy, da molimo Boga da Filip Đorđević odigra sezonu života. Ako sad ode Purović ugasili smo.
Daj bar dovedi štopera? Ajde...

Roy Keane

pre 16 godina

Slazem se sa onima koji misle da je prelazni rok (zasad) odradjen jako lose. Kazem zasad, jer do kraja transfer perioda ima jos ihaha vremena, ali bih vas podsetio i da Zvezda igra svoju prvu utakmicu 1. avgusta iliti za manje od mesec dana. A ti igraci bi trebalo da odigraju neki pripremni mec zajedno, ili bar, ako nista drugo, da spoje dva treninga. Vidim da mnogi vec prave sastav: Koroman, Benitez, Kandela... Samo bih vas podsetio, ti igraci prvo moraju da DODJU! Ne slazem se sa onima koji su protiv Kandele. Daj Boze da on dodje, ali ima ponude iz zapadne Evrope, mnogo primamljivije u svakom smislu. Nama mogu da se zapadnu jedino neki avanturisti sa vise ludosti nego mozga(citaj informacija). Sto se Kandele tice, super bi bilo da dodje, da nam malo sabere ovu odbranu. Pixi&Bole verovatno misle: Ako ce vec da nam jbu Bastu po desnom boku, ne moraju da nas cepaju i po levoj. Benitez, Okas(Nikulae), Tosic, Ljuboja, svi bi nam oni trebali ako hocemo da se borimo za LS. Nazalost bice dobro ako dovedemo i polovinu od tih zelja. I najtoplije bih vas posavetovao da ne verujete u ono sto pise transfermarkt, oni samo se*u. Za kraj, ovaj ovakav tim, sa ovakvim trenerom(svaka cast Boletu, ali nije on trener za LS) nema nikakve sanse, pogotovo protiv Engleza i Spanaca, koji bi nas stavili uvideo-klipove. Na kraju krajeva, neke igrace dodajte, neke oduzmite(iz prvih 20), i ovo je tim koji je pukao od Libereca!

KNEZ

pre 16 godina

Izbor igraca za Pixya
GOLMAN
Vladimir Disljenkovic,
02/07/81,1.88cm/82kg,
Metalurg Doneck,500.000 €
ODBRANA
Bruno Cirillo (Stoper),
21/03/77,1.87cm/77kg,
AEK Athina, slobodan igrac
Djordje Jokic (Stoper),
20/01/81,1.81cm/80kg,
Torpedo Moskva,slobodan igrac
Nino Pekaric (Stoper),
16/08/82,1.90cm/80kg,
Vojvodina Novi Sad,300.000 €
Marjan Markovic (Desni spoljni),
28/09/81,1.70cm/69kg,
Dinamo Kiev, 500.000 €
John Paintsil (Desni spoljni),
15/06/81,1.78cm/80kg,
West Ham United,slobodan igrac
Vincent Candela (Levi&Desni spoljni)
24/10/73,1.81cm/78kg,
FC Messina, slobodan igrac
Ivan Gvozdenovic (Levi spoljni &Levi Vezni),
19/08/78,1.85cm/77kg,
Club Brugge,slobodan igrac
Nikola Mijailovic (Levi spoljni),
15/02/82,1.84cn/75kg,
Wisla Krakow,600.000 €
VEZNI
Milan Davidov (Centralni),
01/06/79,1.85cm/77kg,
Vojvodina Novi Sad, 500.000 €
Milos Maric (Centralni),
05/03/82,1.76cm/73kg,
Olympiakos Piraeus, slobodan igrac
Bojan Neziri (Levi Vezni&Levi spoljni),
26/02/82,1.81cm/71kg,
Metalurg Doneck, 800.000 €
Zoran Tosic (Levi Vezni&Levo krilo),
28/04/87,
Banat Zrenjanin, 650.000 €
NAPAD
Cristian Rogelio Benitez Betancourt,
01/05/86,1.68cm/68kg,
El Nacional Quito, 2.000.000 €
Danijel Ljuboja,
04/09/78,1.89cm/78kg,
Hamburger SV (igrac VfB Stuttgart-a), 500.000 €
Marius Constantin Niculae,
16/05/81,1.88cm/80kg,
FSV Mainz 05, slobodan igrac
Giannakis Okkas, 11/02/77,1.77cm/74kg,
Olympiakos Piraeus, slobodan igrac
Djordje Rakic,
31/10/85,1.88cm/80kg,
OFK Beograd, 1.150.000 €
Ugovor od Ognjen-a Koroman-a treba otkupiti, 1.000.000 €
Mladim igracima Vladimir Bogdanovic, Filip Djordjevic, Nenad Tomovic, Goran Adamovic, Nenad Sreckovic, Milan Prso itd. treba forsirati & sansu im dati. Pozdrav iz Berlin-a

Ceda

pre 16 godina

Veoma sam nezadovoljan sa prelaznim rokom.Ovaj tim bez ozbiljnih pojacanja nema sta da trazi u LS. Kada je trebalo kupovati igrace nas predsednik gleda Rolan Garos.Da nece mozda da pazari u oktobru dobre fudbalere? Umesto da je zagrizao za Despotovica (za klasu bolji od Purovica kojeg odmah treba prodati ako ga zaista traze),Petkovica (odlican levi bek, bolji cak i od Kolarova za nase bolno mesto levog beka - nije valjda da Zvzda nije mogla da plati EUR 450.000 koliko je Butorovic trazio za njega od Turaka), Zorana Tosica, Davidova,eventualno i Gajica iz Napretka i jos ponekog domaceg igraca on stalno vice da nema pojacanja iz domaceg prvenstva. Ali zato se interesujemo za nekog Rumuna koji ne moze da igra ni u Mainzu i Kandelu koji je zreo za penziju. Sta ceka, da domaci talenti odu u Evropu, pa kada im cena skoci na nekoliko miliona, onda ce da ih trazi. Tako su nam izmakli Krasic, Ivanovic, Stepanov, Milan Jovanovic, Tosic iz OFK-a i jos neki koji su otisli a sigurno je da bi im bolja odskocna daska za Evropu bila Zvezda. Tim za LS se pravi godinu dana unapred, i ne sa isluzenim igracima kao sto su Ailton, Nikolae ili Kandela. Sada i ako dodje neko nema sansi da se uigra za 3-4 nedelje i da predstavlja pojacanje za Ligu Sampiona. Ali neka, vaznije od Zvezde za Pixija je da ode na Rolan Garos i gleda tenis.

ZVEZDAS PATRIOTA

pre 16 godina

U zvezdi su po meni problematicne ove pozicije:
golman, levi bek, napadac. i to je to, tu treba dovesti pojacanja. Molim boga da piksi dovede tosica i beniteza zato sto su vrh igraci. Sta kazete a?

@Pixy

pre 16 godina

@Lopez, u vezi H.Suaza:
Ma da, pretpostavio sam da je taj lik preskup. Ipak, ako je verovati weltfussbalu(koji je slichan sajt kao transfermarket- pun dezinformacija) Suazu ističe ugovor u decembru. Ne znam koliko ga ColoColo plaća ali prilično sam siguran da ne možemo to da ispratimo. Šteta, nemoj samo da ispadne od ovoga naslov u Qriru: "Suazo u Zvezdi?" pošto je ovo samo moje razmišljanje naglas.
Nisu važna imena likova koje će Pixy dovesti u Zvezdu, važan je njihov KARAKTER. Za ovog Lukaša sam čuo(od ljudi koji prate portugalsku ligu) da je fajter. Samo takvih likova što više u Zvezdi, što više fajtera i fudbalera, a što manje Joksimovića i Pantića. Zato mislim da bi jedan iskusan južnoamerički štoper doprineo ekipi. Neka nađe lika od 30+ koji je igrao najmanje 20ak tekmi godišnje u proseku. Nekog bezobraznog prljavog lika da malo dobije oštrine ova naša mlitava odbrana. I samo što više takvih likova a što manje dilova sa menadžerima za reklamiranje defektne robe(v.Trišović i Pantić.
Malo je vremena i prostora za manevrisanje, ali nije nemoguće napraviti pristojnu ekipu, koja bi ušla u grupu kupa UEFA. A možda i prezimila u Evropi.
Pixy kupuj Okasa i još jednog štopera(otišo Joxa, oslabljeni smo na toj poziciji) A možda ne bi bilo loše još 1 mladog levog beka(pored Candele)

Marko Loznica

pre 16 godina

Piksi,dovedi Beniteza,Marius Niculae,Candelu,Kahrimana i eto nama tima za LIGU SAMPIONA!!!
Tim za Ligu Sampiona:
Kahriman,Basta,Candela,Gaj,Bajalica,Castiljo,Lucas,Milijas,Burzanovic,Niculae,Benitez

Lopez

pre 16 godina

suazo je mnogo skup za zvezdu,jer je medju 3 najbolja napadaca u juznoj americi,on jos uvek ne igra u evropi samo zbog toga sto kolo kolo trazi ogromne pare.

nema nikakve sanse da dodje kod nas,zavrsice u nekoj valensiji ili hamburgu ili laciu.

steta,opasan igrac,pratio sam njegove igre u kolo kolo-u prosle godine,klasican hitmen koji trpa sa stilom na svakoj tekmi po gol,ne zanima ga dal igra protiv boke juniors ili protiv radnickog iz pirota.

ali ako dodje,auu

ajmo na stadion

Delija London

pre 16 godina

DOSTA sa tim Kahrimanom!

Jeste branio ok na EP, ali je tu kljuc bio u dobroj odbrani. U Vojvodini, nista posebno, ponekad cak i RUPA.

Kahriman - NIJE ZA ZVEZDU!

@Pixy

pre 16 godina

@Christiano Ronaldo:
Vidiš da se slažemo za Rakića? Nebitno, nema šasne da taj lik dođe zato zatvaramo diskusiju.
Dosta ljudi pominje Tošića. Mislim da ni taj voz nećemo dočekati. Navodno je imao ponudu Rangersa, a neko reče i da je na već na pripremama Partizana.
Pogledajte Okasa na youtube. I ja sam se smorio kad sam čuo da hoće da dovedu Kipranina od 30 godina ali lik je profi. Nije bio u prvom planu u Olimpijakosu u poslednje vreme, ali mislim da je u najmanju ruku bio džoker. Postigao samo tri gola prošle sezone ali mislim da on i nije klasičan golgeter. Više je lik da razbija odbranu- i kretanjem i pasovima i trik udarcima. Po tome me najviše podseća na Pantelića, čini mi se da je još bolji. Ne znam ima li šanse da dođe, ali lično mislim da bi nam taj lik konkretnije podigao nivo igre nego Benitez. Btw to što pišu po transfermarketu su budalaštine. Ako neko ima konkretne informacije neka postuje.
Spomenu neki lik Drulića. I ja sam bio za tu opciju, solidno odigrao lik prošlu sezonu u solidnoj ekipi, postigao 12 golova. Povredio se na pripremama. Žao mi čoveka, ali bolje nego da smo ga doveli pa da se kod nas povredi. Obratiti pažnju da je Rumun proteklih godina uglavnom bio povređen. I da prođe detaljan lekarski (što je, koliko sam skapirao, bio problem prvi put kad je produžio za Tursku) opet je to sumnjiva kupovina, oštećena roba, a ne košta manje od 300-400k po sezoni.
@menager
Ko je taj Brazilac Santos Cicero? Znam da su, navodno, pregovarali sa nekim Andre Santos Clarindom. Nemam pojma ko je taj Argentinac. A šta mislite o Humbertu Suazu iz Colo Colo-a? Njemu ističe ugovor na zimu, ali mislim da ga Čileanci plaćaju papreno, tako da ne vidim čime bi mogli da ga namamimo. Kvalifikacije za CL? Hm... tanko. Da imamo neku atomsku ekipu i trenera superstara, mogli bismo da privučemo neko jače ime. Ovako, da pevamo ako i taj Rumun dođe. A neće valjda. Bolje Okas.
I daj Pixy dovedi još jednog štopera. Zafaliće, kad ti ja kažem. Nekog malog opakog lika kao što je bio Nenad Sakić. Ili onaj Slavoljub Đorđević što ga je Džaja prodao u Rusiju. Uh da nam je sad taj... iako je bio vezara. I kiksara. Šta je sa Vitakićem, Gvozdenom, Džodićem, Gavrančićem? Svi bez ugovora koliko znam... ajde vidi malo to Pixy plizz...

Kico

pre 16 godina

Tosic bi trebao biti prvi izbor za Zvezdu,extra igrac,pravca steta ako ga Zvezda ispusti.Od njega Zvezda moze imati samo i samo veliku korist. Sa Burzanovicem u napadu treba da igra extra brz igrac,a sa ovim pojacanjem iz Rumunije tesko da zvezdin napad dobija na brzini.Sredina terena je ok,zadrzati Koromana,angazovati Tosica,dovesti brzog centarfora kao i jednog iskusnog stopera.....

zwezdan zwezdic

pre 16 godina

navalili na beniteza ... ok nije los , ali njegov kolega iz spica ekvadora carlos tenorio je izmislio fudbal za njega ... pixi KOLAROVA ti nikada necu oprostiti ... randjelovic je rupa i mislim da kahrimana bi stvarno mogao da dovede , kao i tosica ... purovica ni slucajno nesmeju da prodaju dok nekupe nekog ko bi ga adekvatno zamenio , a nesto neverujem da je niculae za to sposoban ... obavezno jedan dobar igrac i u zadnjoj liniji ... ipak mislim da je najveci nas problem bosko djurovski koji od kako je seo na klupu igra bajevicevih 4-5-1 ... covek i na pripremnoj utakmici igra 4-5-1 ... zamenio je sve igrace u poluvremenu ali sramnih 4-5-1 nemenja ... nikada zvezda nije igrala dosadniji fudbal ... ti da bi igrao 4-5-1 moras da imas super jaku odbranu i u napadu brze igrace ... tutoric , bajalica , djordjevic nemogu da igraju takavu odbranu ... milovanovic , milijas , purovic su dobri tehnicari snazni u duelu ali su spori i tromi za igru na kontranapade ... u nasem prvenstvu i protiv slabijih ekipa iz evro kvalifikacija moramo da igramo 3-5-2 i mislim da bi uz ova pojacanja o kojima svi govorimo mogli mnogo bolje rezultate da postizemo ... sta kazete na ovaj tim ...

golman kahriman

odbrana gay , bajalica , pojacanje

sredina castillo , milovanovic , milijas , lucas (koroman) , burzanovic

napad purovic , benitez

plus bastu i tosica koristiti po potrebi ...

Mila

pre 16 godina

Pa kad ce vise ta pojacanja?
Svaki drugi dan:,,Radimo na pojacanjima".Svaki dan novo moguce pojacanje.Dok vi smislite da dovedete Beniteza ima mu stignu jos neka bolja ponude.Dovedi nekog odbrambenog igraca obavezno.Ionako i golman nije nesto posebno,al dobro.I obavezno da ostanu Koroman i Kastiljo.
Al dobro verujem ja da cete vi to sve dobro da odradite...
Ajd uzdravlje i samo pametno pazari Pixi,sto rece @Pixy.

Aleksandar

pre 16 godina

Ja stvarno ne znam odakle vam ljudi te gluposti za Kahrimana. Pa taj dečko veze nema, setite se samo kako smo dobili tekmu u Novom Sadu! Ne bi bilo loše dovesti Beniteza, da Koroman ostane, ali onog Bastu (NEMA ČOVEK KAP KRVI U SEBI) treba dati u dobrotvorne svrhe... Ali nema veze kako god da bude TI DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA....

menager

pre 16 godina

LJudi Kandelu trazi Udineze i Bolton,nije lud da dodje da u Srbiju i da juri kokoske sa terena...
Rumun Nikulae potpisao sa Turcima trogodisnji ugovor.
Benitiz potpisao za Zvezdu!!!!trebalo bi!!!
Pixi dovedi Brazilca Santosa Cicera iz Brazila i Pabla Vitija iz Argentine,zajedno kostaju oko 700-800 hiljada $.Santos je levi bek a Pablo je odlicni napadac!!!!!

DeLiJa

pre 16 godina

Ako je Rakic dobro odigrao na U21 ja sam onda Christiano Ronaldo.DECKO NEMA POJMA FUDBAL DA IGRA.Ako nam dodje Ljuboja nema potrebe da dovodimo Beniteza.Jer je Danijel mnogo bolji i iskusniji od Beniteza.Mi 'ladno mozemo da dovedemo Ljuboju od prodaje Jankovica u Palermo ako je obestecenje 500000evra jer Zvezda za prodaju Jankovica dobija 700000evra.Mada ne bi bilo lose da nam dodje Benitez...Samo neznam sta ce nam Niculae.Sve mi mirise da nam Tosic ne dolazi a za Candelu jos neznam.Pixy valjda zna sta radi.Ako napravi los posao sto se tice transfera TREBA GA ODMAH OTERATI IZ ZVEZDE.

ZVEZDAS PATRIOTA

pre 16 godina

Ljudi polako,pustite coveka da radi.Zna on najbolje sta zvezdi treba,ali mogao bi i ponekad da poslusa glas naroda.Evo nekoliko mojih predloga:Kahriman,Kandela,Kacar,Tosic,Benitez,Ljuboja,Darko Kovacevic(STO DA NE),itd.moze itekako solidna ekipa da se sklopi za ls.Uz malo srece na zrebu eto nas u zeljno ocekivanoj ligi sampiona,a onda je sve moguce.

vicente-sarkazam

pre 16 godina

Vidim da nemate srece sa napadacima,ne znate koga cete a pratite ove sa Copa America! Dobar je onaj Brazilac bre, dao 4 gola u 2 utakmice protiv Cilea i Ekvadora (jeste da je 2 iz penala ali daj ti 4 gola)! Ja mislim da bi on bio pravo pojacanje za Zvezdu a ni najbolji igrac Zvezde Castillo mu nije mogao nista na utakmici! Vidite pa dovedite njega a ni onaj Peruanac sto dade 2 gola Boliviji nije los...

Bojan

pre 16 godina

po meni idealna ekipa za ovu sezonu bi bila:
golman:kahriman
odbrana:basta,tutoric,gaj,kandela
sredina:kastiljo,milovanovic,koroman,zoran tosic
napad:ljuboja,benitez
to je onako realna ekipa za napad na ls
kad bi ovo piksi uspeo da sklopi bilo bi extra

umalo

pre 16 godina

pa gde su vam,beze od vas kao i svi treneri i malo jaca imena u fudbalu!!!Manite se corava posla mi smo srbija a ne grcka ili rusija!!!

zvezda_u_srcu

pre 16 godina

Vidite kako moji zvezdasi. Avgust se blizi, a sa njim dolaze 6 utakmice (4 u Evropi). Da bi se ostvario zeljeni start treba formirati ekipu (uigrati je, STO PRE DOVESTI KVALITETNA POJACANJA...) i zajedno sa vernim DELIJAMA i SEVEROM krenuti u nova osvajanja.
Zato Pixi i Djurovski:
- Ne bi bilo lose da se dovede golman (Kahriman), ali neka bude da je za sad to manje bitna pozicija
- Stoperi po meni nisu zadovoljavajuci za vece izazove (narocito Tutoric); mozda je bolje da se uz Gaja stavi Bajalica, ako vec ne moze da se dovede bolja alternativa
- Zatim sto se tice bekova, bolje je zadrzati na levoj strani Andjelkovica, a na desnoj staviti KANDELU (a Bastu cak i prodati)
- Sredina je po meni sasvim solidna, s tim da sto pre treba da se RESI status KASTILJA, KOROMANA I MILOVANOVICA. Burzanovic je sasvim solidan, Milijas tek treba da se dokazuje Evropi...
- Napad. Mislim da Purovica treba prodati (isti slucaj kao i Basta) i dovesti BENITEZA. Ako se on dovede (sto bi bilo extra), bilo bi odlicno da igra u tandemu sa LJUBOJOM ili OKASOM, ali posto je Nikulae doveden prakticno mislim da ni od jednog od njih dvojice nema vajde na zalost
ZVEZDO SRECNO !!!

@Pixy

pre 16 godina

Ako je istina ovo što piše za Ljuboju, moguće je da će on biti kompenzacija Koromanovom odlasku. Koliko sam ja upućen, Koromanov ugovor vredi oko milion E. Sada, kad se u licitaciju uključio i Olimpijakos, vredi verovatno i više. U sport bildu kažu da Ljuboja vredi 500k i meni to zvuči realno. U tom slučaju, rokada Koroman/Ljuboja je ipak legitiman potez Pixija.
Ljuboja- brz, brzonog, ima loptu u nogama, zna da igra fudbal, zna da postigne gol, zna i da namesti, solidan i kao centarfor i kao krilo. To je na papiru. Nezvanično, čoveka bije glas da ne živi baš sportski i da zato ima slabiji učinak. Dodajmo tome i neophodne vreme adaptacije(pripreme već počele) biće bolno ako taj lik dođe, a daj Bože da i on dođe.
Kandela može da pruži još 1/2 pristojne sezone. Čovek je igrao prosečno 30ak tekmi godišnje u karijeri. Ako ga prištedimo na domaćim njivama(tu je Anđelko i onako neprikosnoven, takoreći najbolji igrač) može biti velike koristi od tog Kandele. Još jedan indijanac da pritegne odbranu i bićemo opaki. Valjda će se čemerni Basta sastaviti, valjda ga primicač neće izdati. U svakom slučaju, verujem da je zato doveden Lukaš, a da će veseli Pantić biti poslat na desetogodišnje kaljenje u Žitorađu. Ako Pixy zadrži na okupu osovinu Kastiljo-Milijaš-Milovanović barem godinu dana, to može biti osnova solidne igre u budućnosti. Koroman ili Ljuboja(mada bih mnogo više voleo da ostane ovaj prvi) i Burzanović kao polušpicevi. Ne uzdam se mnogo u dolazak Beniteza. Bolje da dovedu tog Okasa i onda možemo da kombinujemo sa 1 ili 2 špica. Purovića neka ne prodaje ako mu ne nađe ozbiljnu zamenu. Rumuna bolje da ispale i ne jave mu se. Taj je Blago u najavi. Neka se otvori za Okasa, mada ne znam kako će da licitira ako je jedna Herta zainteresovana? Šta može Zvezda da ponudi Okasu što Herta ne može? Da li je primamljivije igrati 5 tekmi u kvalifikacijama za CL/UEFACup ili 20 u Bundesligi? Ako hoće da ladi jaja i glumi ludilo, doći će u Zvezdu- a takav nam ne treba. Ako hoće da kida i da se dokazuje- otići će u Hertu. Jedino ako oni dovedu nekoga jačeg a ovaj ostane nama. Ne znam, u svakom slučaju bolje on nego Rumun.
Biće čupavo Pixy, drž se samo

179

pre 16 godina

Imamo 3 miliona. Treba prodati Purovica i Milovanovica (ima dosta dobrih igraca na sredini terena). I s tim parama dovesti Beniteza, Kandelu, odkupiti Koromanov ugovor, sacuvati Kastilja, dovesti jos jednog napadaca, to ce izgleda biti Marijus Nikolae, i treba nam jedan dobar odbrambeni fudbaler jer samo Gaj nesto vredi, Tutoric, Miladinovic, Djordjevic, Bajalica su rupe, dok je Adamovic mlad i neiskusan.
RANDJELOVIC
BASTA GAJ _______ KANDELA
KOROMAN KASTILJO MILIJAS (LUKAS) BURZANOVIC
BENITEZ NIKOLAE
TIM ZA LS

Srdja

pre 16 godina

alo bre Piksi prvo treba da se resi status koromana,covek hoce da ostane do kraja karijere u zvezdi,ako pravite jak tim za evropu to je prvi pametan potez koji treba uraditi,takav igrac za 800,000 eura,sramota,ajde dok ga Ivic nije odveo,prvo ognjen pa onda svi ostali,ako je ovo za ljuboju tacno-odlicno,ali bez kandele molim tebolje sto ovi neki kazu gvozdeni ili neziri nemoj samo penzose

verujem ja vama...ali...

pre 16 godina

znaci konkretno nista...a? te cemo ovako te onako...i naravno da cemo ojacati tim, kako bre ako mognemo, imamo pare i dovidimo ih sto posto. ali daj malo nas obraduj nekim benitezom gulitom ili robinjom...

Ulixes

pre 16 godina

Gledajte grobari kako nas predsednik barata loptom, ako ne dovede neko pojacanje uvek moze da obuce dres i da zaigra. Ajde da vidimo vaseg Zeku sta zna. To je pravi predsednik koji se priprema sa ekipom pod dirigentskom palicom trenera Djurovskog :)

@Pixy

pre 16 godina

Vidi ovako Pixy:

Pod broj 1.

Pixy, ako Candela dođe u Zvezdu poješću javno pola bljuvotina koje sam prosuo u ovim komentarima na tvoj račun.

Pod broj 2.
Ako dovedeš i nekog štopera sa tog COPA AMERICA (a bolje da si to jurio nego Beniteza) poješću i drugu polovinu. Neko je pomenuo Paragvajce- dobro razmišljanje. Nekog malog prgavog indijanca tipa Ivan Cordoba, da može da pokrije sve pozicije u odbrani.

Pod broj 3.
Ako dođe Okas, Purovića slobodno prodaj, ali pojuri Rakića. Lupetaju ljudi kako je loše igrao EP U21 a on je dečko u toj formaciji 4-5-1- sam u špicu- dobio većinu duela, solidno kontrolisao loptu, čak se solidno snalazio u gol šansama, ima samo 21 godinu i dosta prostora da napreduje. A Purović već dugo ima neku crnu mađiju, možda bolje da ide. Okas je opasan igrač, nešto tipa Panelić samo još konkretniji. Iskusan lik koji je profesionalac od 16.godine- Izvanredan prijem lopte i pregled igre, šutira sa obe noge i dobro igra glavom. Što je najvažnije, poslednjih 6-7 godina igra u kontinuitetu 20ak tekmi godišnje. Znači, u porećenju sa ovim Rumunom, čelični čovek. Daj Bože da dođe.

Pod broj 4.
Džaba sve ovo gore nabrojano ako ode Koroman.

Pod broj 5.
Još jednom svaka čast za prodaju Joxe. Izveo si pravu Mađiju.

Ajd uzdravlje i samo pametno pazari.

Zeljko

pre 16 godina

Radite AL IZGLEDA MNOGO TRALJAVO.Pa kad ce te novajlije da se uigraju???Dovodite bre vise nekog "ovi Topalovici"imaju upola manji budzet od nas (1,5 mil)a dovedose vec 3-4 igraca(kakvi god da su) a mi pregovaramo s anekim penzosima od 34-35 godine kojima nije bitna Zvezda ev da uzmu koji evro pred penziju.

daki_ch

pre 16 godina

Ajmo Piksi obuvaj kopacke i predvodi nas uragan sa MARAKANE!!!!
Ti bi nam bio najvece pojacanje, jer si najveci majstor od svih....

delija Pancevo

pre 16 godina

Hocu da vidim u Zvezdinom dresu Beniteza,Tosica(moze i onaj rumun ako bs mora) Mada bilo bi lepo da ste kupili nekog golmana(Kahrimana)i trenera(Kupera)ali sta god bilo... Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Markony

pre 16 godina

Ajde Pixi dovedi vise tog Beniteza! Bolje jedan da valja nego 5 losih za iste pare! A i Benitez bi bio odlicna investicija, jeste da je 2.000.000$ za ovdasnje prilike fina cifra ali bi vec iduce sezone kostao u najmanju ruku duplo!!!

Dragan Stefanovic

pre 16 godina

Zvezda treba pod hitno da vrati Ivana Gvozdenovica jer je slobodan igrac i da dovede 2 desna beka. potencijalna pojacanja mozemo videti na prvenstvu Amerike koje uveliko traje. iz kluba mogu da odu Miladinovic, Joksimovic, Tadeu, Pantic i Raskovic. Zvezda bi mogla da dovede Bojana Nezirija a ako proda Milovanovica da dovede Ljubomira Fejsu iz Hajduka.

Markony

pre 16 godina

Ajde Pixi dovedi vise tog Beniteza! Bolje jedan da valja nego 5 losih za iste pare! A i Benitez bi bio odlicna investicija, jeste da je 2.000.000$ za ovdasnje prilike fina cifra ali bi vec iduce sezone kostao u najmanju ruku duplo!!!

@Pixy

pre 16 godina

Vidi ovako Pixy:

Pod broj 1.

Pixy, ako Candela dođe u Zvezdu poješću javno pola bljuvotina koje sam prosuo u ovim komentarima na tvoj račun.

Pod broj 2.
Ako dovedeš i nekog štopera sa tog COPA AMERICA (a bolje da si to jurio nego Beniteza) poješću i drugu polovinu. Neko je pomenuo Paragvajce- dobro razmišljanje. Nekog malog prgavog indijanca tipa Ivan Cordoba, da može da pokrije sve pozicije u odbrani.

Pod broj 3.
Ako dođe Okas, Purovića slobodno prodaj, ali pojuri Rakića. Lupetaju ljudi kako je loše igrao EP U21 a on je dečko u toj formaciji 4-5-1- sam u špicu- dobio većinu duela, solidno kontrolisao loptu, čak se solidno snalazio u gol šansama, ima samo 21 godinu i dosta prostora da napreduje. A Purović već dugo ima neku crnu mađiju, možda bolje da ide. Okas je opasan igrač, nešto tipa Panelić samo još konkretniji. Iskusan lik koji je profesionalac od 16.godine- Izvanredan prijem lopte i pregled igre, šutira sa obe noge i dobro igra glavom. Što je najvažnije, poslednjih 6-7 godina igra u kontinuitetu 20ak tekmi godišnje. Znači, u porećenju sa ovim Rumunom, čelični čovek. Daj Bože da dođe.

Pod broj 4.
Džaba sve ovo gore nabrojano ako ode Koroman.

Pod broj 5.
Još jednom svaka čast za prodaju Joxe. Izveo si pravu Mađiju.

Ajd uzdravlje i samo pametno pazari.

delija Pancevo

pre 16 godina

Hocu da vidim u Zvezdinom dresu Beniteza,Tosica(moze i onaj rumun ako bs mora) Mada bilo bi lepo da ste kupili nekog golmana(Kahrimana)i trenera(Kupera)ali sta god bilo... Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Ulixes

pre 16 godina

Gledajte grobari kako nas predsednik barata loptom, ako ne dovede neko pojacanje uvek moze da obuce dres i da zaigra. Ajde da vidimo vaseg Zeku sta zna. To je pravi predsednik koji se priprema sa ekipom pod dirigentskom palicom trenera Djurovskog :)

daki_ch

pre 16 godina

Ajmo Piksi obuvaj kopacke i predvodi nas uragan sa MARAKANE!!!!
Ti bi nam bio najvece pojacanje, jer si najveci majstor od svih....

Dragan Stefanovic

pre 16 godina

Zvezda treba pod hitno da vrati Ivana Gvozdenovica jer je slobodan igrac i da dovede 2 desna beka. potencijalna pojacanja mozemo videti na prvenstvu Amerike koje uveliko traje. iz kluba mogu da odu Miladinovic, Joksimovic, Tadeu, Pantic i Raskovic. Zvezda bi mogla da dovede Bojana Nezirija a ako proda Milovanovica da dovede Ljubomira Fejsu iz Hajduka.

@Pixy

pre 16 godina

Ako je istina ovo što piše za Ljuboju, moguće je da će on biti kompenzacija Koromanovom odlasku. Koliko sam ja upućen, Koromanov ugovor vredi oko milion E. Sada, kad se u licitaciju uključio i Olimpijakos, vredi verovatno i više. U sport bildu kažu da Ljuboja vredi 500k i meni to zvuči realno. U tom slučaju, rokada Koroman/Ljuboja je ipak legitiman potez Pixija.
Ljuboja- brz, brzonog, ima loptu u nogama, zna da igra fudbal, zna da postigne gol, zna i da namesti, solidan i kao centarfor i kao krilo. To je na papiru. Nezvanično, čoveka bije glas da ne živi baš sportski i da zato ima slabiji učinak. Dodajmo tome i neophodne vreme adaptacije(pripreme već počele) biće bolno ako taj lik dođe, a daj Bože da i on dođe.
Kandela može da pruži još 1/2 pristojne sezone. Čovek je igrao prosečno 30ak tekmi godišnje u karijeri. Ako ga prištedimo na domaćim njivama(tu je Anđelko i onako neprikosnoven, takoreći najbolji igrač) može biti velike koristi od tog Kandele. Još jedan indijanac da pritegne odbranu i bićemo opaki. Valjda će se čemerni Basta sastaviti, valjda ga primicač neće izdati. U svakom slučaju, verujem da je zato doveden Lukaš, a da će veseli Pantić biti poslat na desetogodišnje kaljenje u Žitorađu. Ako Pixy zadrži na okupu osovinu Kastiljo-Milijaš-Milovanović barem godinu dana, to može biti osnova solidne igre u budućnosti. Koroman ili Ljuboja(mada bih mnogo više voleo da ostane ovaj prvi) i Burzanović kao polušpicevi. Ne uzdam se mnogo u dolazak Beniteza. Bolje da dovedu tog Okasa i onda možemo da kombinujemo sa 1 ili 2 špica. Purovića neka ne prodaje ako mu ne nađe ozbiljnu zamenu. Rumuna bolje da ispale i ne jave mu se. Taj je Blago u najavi. Neka se otvori za Okasa, mada ne znam kako će da licitira ako je jedna Herta zainteresovana? Šta može Zvezda da ponudi Okasu što Herta ne može? Da li je primamljivije igrati 5 tekmi u kvalifikacijama za CL/UEFACup ili 20 u Bundesligi? Ako hoće da ladi jaja i glumi ludilo, doći će u Zvezdu- a takav nam ne treba. Ako hoće da kida i da se dokazuje- otići će u Hertu. Jedino ako oni dovedu nekoga jačeg a ovaj ostane nama. Ne znam, u svakom slučaju bolje on nego Rumun.
Biće čupavo Pixy, drž se samo

KNEZ

pre 16 godina

Izbor igraca za Pixya
GOLMAN
Vladimir Disljenkovic,
02/07/81,1.88cm/82kg,
Metalurg Doneck,500.000 €
ODBRANA
Bruno Cirillo (Stoper),
21/03/77,1.87cm/77kg,
AEK Athina, slobodan igrac
Djordje Jokic (Stoper),
20/01/81,1.81cm/80kg,
Torpedo Moskva,slobodan igrac
Nino Pekaric (Stoper),
16/08/82,1.90cm/80kg,
Vojvodina Novi Sad,300.000 €
Marjan Markovic (Desni spoljni),
28/09/81,1.70cm/69kg,
Dinamo Kiev, 500.000 €
John Paintsil (Desni spoljni),
15/06/81,1.78cm/80kg,
West Ham United,slobodan igrac
Vincent Candela (Levi&Desni spoljni)
24/10/73,1.81cm/78kg,
FC Messina, slobodan igrac
Ivan Gvozdenovic (Levi spoljni &Levi Vezni),
19/08/78,1.85cm/77kg,
Club Brugge,slobodan igrac
Nikola Mijailovic (Levi spoljni),
15/02/82,1.84cn/75kg,
Wisla Krakow,600.000 €
VEZNI
Milan Davidov (Centralni),
01/06/79,1.85cm/77kg,
Vojvodina Novi Sad, 500.000 €
Milos Maric (Centralni),
05/03/82,1.76cm/73kg,
Olympiakos Piraeus, slobodan igrac
Bojan Neziri (Levi Vezni&Levi spoljni),
26/02/82,1.81cm/71kg,
Metalurg Doneck, 800.000 €
Zoran Tosic (Levi Vezni&Levo krilo),
28/04/87,
Banat Zrenjanin, 650.000 €
NAPAD
Cristian Rogelio Benitez Betancourt,
01/05/86,1.68cm/68kg,
El Nacional Quito, 2.000.000 €
Danijel Ljuboja,
04/09/78,1.89cm/78kg,
Hamburger SV (igrac VfB Stuttgart-a), 500.000 €
Marius Constantin Niculae,
16/05/81,1.88cm/80kg,
FSV Mainz 05, slobodan igrac
Giannakis Okkas, 11/02/77,1.77cm/74kg,
Olympiakos Piraeus, slobodan igrac
Djordje Rakic,
31/10/85,1.88cm/80kg,
OFK Beograd, 1.150.000 €
Ugovor od Ognjen-a Koroman-a treba otkupiti, 1.000.000 €
Mladim igracima Vladimir Bogdanovic, Filip Djordjevic, Nenad Tomovic, Goran Adamovic, Nenad Sreckovic, Milan Prso itd. treba forsirati & sansu im dati. Pozdrav iz Berlin-a

179

pre 16 godina

Imamo 3 miliona. Treba prodati Purovica i Milovanovica (ima dosta dobrih igraca na sredini terena). I s tim parama dovesti Beniteza, Kandelu, odkupiti Koromanov ugovor, sacuvati Kastilja, dovesti jos jednog napadaca, to ce izgleda biti Marijus Nikolae, i treba nam jedan dobar odbrambeni fudbaler jer samo Gaj nesto vredi, Tutoric, Miladinovic, Djordjevic, Bajalica su rupe, dok je Adamovic mlad i neiskusan.
RANDJELOVIC
BASTA GAJ _______ KANDELA
KOROMAN KASTILJO MILIJAS (LUKAS) BURZANOVIC
BENITEZ NIKOLAE
TIM ZA LS

Bojan

pre 16 godina

po meni idealna ekipa za ovu sezonu bi bila:
golman:kahriman
odbrana:basta,tutoric,gaj,kandela
sredina:kastiljo,milovanovic,koroman,zoran tosic
napad:ljuboja,benitez
to je onako realna ekipa za napad na ls
kad bi ovo piksi uspeo da sklopi bilo bi extra

Zeljko

pre 16 godina

Radite AL IZGLEDA MNOGO TRALJAVO.Pa kad ce te novajlije da se uigraju???Dovodite bre vise nekog "ovi Topalovici"imaju upola manji budzet od nas (1,5 mil)a dovedose vec 3-4 igraca(kakvi god da su) a mi pregovaramo s anekim penzosima od 34-35 godine kojima nije bitna Zvezda ev da uzmu koji evro pred penziju.

Srdja

pre 16 godina

alo bre Piksi prvo treba da se resi status koromana,covek hoce da ostane do kraja karijere u zvezdi,ako pravite jak tim za evropu to je prvi pametan potez koji treba uraditi,takav igrac za 800,000 eura,sramota,ajde dok ga Ivic nije odveo,prvo ognjen pa onda svi ostali,ako je ovo za ljuboju tacno-odlicno,ali bez kandele molim tebolje sto ovi neki kazu gvozdeni ili neziri nemoj samo penzose

vicente-sarkazam

pre 16 godina

Vidim da nemate srece sa napadacima,ne znate koga cete a pratite ove sa Copa America! Dobar je onaj Brazilac bre, dao 4 gola u 2 utakmice protiv Cilea i Ekvadora (jeste da je 2 iz penala ali daj ti 4 gola)! Ja mislim da bi on bio pravo pojacanje za Zvezdu a ni najbolji igrac Zvezde Castillo mu nije mogao nista na utakmici! Vidite pa dovedite njega a ni onaj Peruanac sto dade 2 gola Boliviji nije los...

menager

pre 16 godina

LJudi Kandelu trazi Udineze i Bolton,nije lud da dodje da u Srbiju i da juri kokoske sa terena...
Rumun Nikulae potpisao sa Turcima trogodisnji ugovor.
Benitiz potpisao za Zvezdu!!!!trebalo bi!!!
Pixi dovedi Brazilca Santosa Cicera iz Brazila i Pabla Vitija iz Argentine,zajedno kostaju oko 700-800 hiljada $.Santos je levi bek a Pablo je odlicni napadac!!!!!

zwezdan zwezdic

pre 16 godina

navalili na beniteza ... ok nije los , ali njegov kolega iz spica ekvadora carlos tenorio je izmislio fudbal za njega ... pixi KOLAROVA ti nikada necu oprostiti ... randjelovic je rupa i mislim da kahrimana bi stvarno mogao da dovede , kao i tosica ... purovica ni slucajno nesmeju da prodaju dok nekupe nekog ko bi ga adekvatno zamenio , a nesto neverujem da je niculae za to sposoban ... obavezno jedan dobar igrac i u zadnjoj liniji ... ipak mislim da je najveci nas problem bosko djurovski koji od kako je seo na klupu igra bajevicevih 4-5-1 ... covek i na pripremnoj utakmici igra 4-5-1 ... zamenio je sve igrace u poluvremenu ali sramnih 4-5-1 nemenja ... nikada zvezda nije igrala dosadniji fudbal ... ti da bi igrao 4-5-1 moras da imas super jaku odbranu i u napadu brze igrace ... tutoric , bajalica , djordjevic nemogu da igraju takavu odbranu ... milovanovic , milijas , purovic su dobri tehnicari snazni u duelu ali su spori i tromi za igru na kontranapade ... u nasem prvenstvu i protiv slabijih ekipa iz evro kvalifikacija moramo da igramo 3-5-2 i mislim da bi uz ova pojacanja o kojima svi govorimo mogli mnogo bolje rezultate da postizemo ... sta kazete na ovaj tim ...

golman kahriman

odbrana gay , bajalica , pojacanje

sredina castillo , milovanovic , milijas , lucas (koroman) , burzanovic

napad purovic , benitez

plus bastu i tosica koristiti po potrebi ...

IGUANA

pre 16 godina

GK Randjelovic(Banovic)
RB Basta(Pantic)
CB Gaj(Miladinovic)
CB Tutoric(Bajalica)
LB POJACANJE 1(Andjelkovic)
CM Milovanovic(Castiljo)
CM Milijas(Trajkovic)
RM Koroman(Lukas)
LM Burzanovic(Trisovic)
AM POJACANJE 2(Raskovic)
CF POJACANJE 3(Purovic)

zvezda_u_srcu

pre 16 godina

Vidite kako moji zvezdasi. Avgust se blizi, a sa njim dolaze 6 utakmice (4 u Evropi). Da bi se ostvario zeljeni start treba formirati ekipu (uigrati je, STO PRE DOVESTI KVALITETNA POJACANJA...) i zajedno sa vernim DELIJAMA i SEVEROM krenuti u nova osvajanja.
Zato Pixi i Djurovski:
- Ne bi bilo lose da se dovede golman (Kahriman), ali neka bude da je za sad to manje bitna pozicija
- Stoperi po meni nisu zadovoljavajuci za vece izazove (narocito Tutoric); mozda je bolje da se uz Gaja stavi Bajalica, ako vec ne moze da se dovede bolja alternativa
- Zatim sto se tice bekova, bolje je zadrzati na levoj strani Andjelkovica, a na desnoj staviti KANDELU (a Bastu cak i prodati)
- Sredina je po meni sasvim solidna, s tim da sto pre treba da se RESI status KASTILJA, KOROMANA I MILOVANOVICA. Burzanovic je sasvim solidan, Milijas tek treba da se dokazuje Evropi...
- Napad. Mislim da Purovica treba prodati (isti slucaj kao i Basta) i dovesti BENITEZA. Ako se on dovede (sto bi bilo extra), bilo bi odlicno da igra u tandemu sa LJUBOJOM ili OKASOM, ali posto je Nikulae doveden prakticno mislim da ni od jednog od njih dvojice nema vajde na zalost
ZVEZDO SRECNO !!!

Roy Keane

pre 16 godina

Slazem se sa onima koji misle da je prelazni rok (zasad) odradjen jako lose. Kazem zasad, jer do kraja transfer perioda ima jos ihaha vremena, ali bih vas podsetio i da Zvezda igra svoju prvu utakmicu 1. avgusta iliti za manje od mesec dana. A ti igraci bi trebalo da odigraju neki pripremni mec zajedno, ili bar, ako nista drugo, da spoje dva treninga. Vidim da mnogi vec prave sastav: Koroman, Benitez, Kandela... Samo bih vas podsetio, ti igraci prvo moraju da DODJU! Ne slazem se sa onima koji su protiv Kandele. Daj Boze da on dodje, ali ima ponude iz zapadne Evrope, mnogo primamljivije u svakom smislu. Nama mogu da se zapadnu jedino neki avanturisti sa vise ludosti nego mozga(citaj informacija). Sto se Kandele tice, super bi bilo da dodje, da nam malo sabere ovu odbranu. Pixi&Bole verovatno misle: Ako ce vec da nam jbu Bastu po desnom boku, ne moraju da nas cepaju i po levoj. Benitez, Okas(Nikulae), Tosic, Ljuboja, svi bi nam oni trebali ako hocemo da se borimo za LS. Nazalost bice dobro ako dovedemo i polovinu od tih zelja. I najtoplije bih vas posavetovao da ne verujete u ono sto pise transfermarkt, oni samo se*u. Za kraj, ovaj ovakav tim, sa ovakvim trenerom(svaka cast Boletu, ali nije on trener za LS) nema nikakve sanse, pogotovo protiv Engleza i Spanaca, koji bi nas stavili uvideo-klipove. Na kraju krajeva, neke igrace dodajte, neke oduzmite(iz prvih 20), i ovo je tim koji je pukao od Libereca!

ZVEZDAS PATRIOTA

pre 16 godina

Ljudi polako,pustite coveka da radi.Zna on najbolje sta zvezdi treba,ali mogao bi i ponekad da poslusa glas naroda.Evo nekoliko mojih predloga:Kahriman,Kandela,Kacar,Tosic,Benitez,Ljuboja,Darko Kovacevic(STO DA NE),itd.moze itekako solidna ekipa da se sklopi za ls.Uz malo srece na zrebu eto nas u zeljno ocekivanoj ligi sampiona,a onda je sve moguce.

DeLiJa

pre 16 godina

Ako je Rakic dobro odigrao na U21 ja sam onda Christiano Ronaldo.DECKO NEMA POJMA FUDBAL DA IGRA.Ako nam dodje Ljuboja nema potrebe da dovodimo Beniteza.Jer je Danijel mnogo bolji i iskusniji od Beniteza.Mi 'ladno mozemo da dovedemo Ljuboju od prodaje Jankovica u Palermo ako je obestecenje 500000evra jer Zvezda za prodaju Jankovica dobija 700000evra.Mada ne bi bilo lose da nam dodje Benitez...Samo neznam sta ce nam Niculae.Sve mi mirise da nam Tosic ne dolazi a za Candelu jos neznam.Pixy valjda zna sta radi.Ako napravi los posao sto se tice transfera TREBA GA ODMAH OTERATI IZ ZVEZDE.

@Pixy

pre 16 godina

@Christiano Ronaldo:
Vidiš da se slažemo za Rakića? Nebitno, nema šasne da taj lik dođe zato zatvaramo diskusiju.
Dosta ljudi pominje Tošića. Mislim da ni taj voz nećemo dočekati. Navodno je imao ponudu Rangersa, a neko reče i da je na već na pripremama Partizana.
Pogledajte Okasa na youtube. I ja sam se smorio kad sam čuo da hoće da dovedu Kipranina od 30 godina ali lik je profi. Nije bio u prvom planu u Olimpijakosu u poslednje vreme, ali mislim da je u najmanju ruku bio džoker. Postigao samo tri gola prošle sezone ali mislim da on i nije klasičan golgeter. Više je lik da razbija odbranu- i kretanjem i pasovima i trik udarcima. Po tome me najviše podseća na Pantelića, čini mi se da je još bolji. Ne znam ima li šanse da dođe, ali lično mislim da bi nam taj lik konkretnije podigao nivo igre nego Benitez. Btw to što pišu po transfermarketu su budalaštine. Ako neko ima konkretne informacije neka postuje.
Spomenu neki lik Drulića. I ja sam bio za tu opciju, solidno odigrao lik prošlu sezonu u solidnoj ekipi, postigao 12 golova. Povredio se na pripremama. Žao mi čoveka, ali bolje nego da smo ga doveli pa da se kod nas povredi. Obratiti pažnju da je Rumun proteklih godina uglavnom bio povređen. I da prođe detaljan lekarski (što je, koliko sam skapirao, bio problem prvi put kad je produžio za Tursku) opet je to sumnjiva kupovina, oštećena roba, a ne košta manje od 300-400k po sezoni.
@menager
Ko je taj Brazilac Santos Cicero? Znam da su, navodno, pregovarali sa nekim Andre Santos Clarindom. Nemam pojma ko je taj Argentinac. A šta mislite o Humbertu Suazu iz Colo Colo-a? Njemu ističe ugovor na zimu, ali mislim da ga Čileanci plaćaju papreno, tako da ne vidim čime bi mogli da ga namamimo. Kvalifikacije za CL? Hm... tanko. Da imamo neku atomsku ekipu i trenera superstara, mogli bismo da privučemo neko jače ime. Ovako, da pevamo ako i taj Rumun dođe. A neće valjda. Bolje Okas.
I daj Pixy dovedi još jednog štopera. Zafaliće, kad ti ja kažem. Nekog malog opakog lika kao što je bio Nenad Sakić. Ili onaj Slavoljub Đorđević što ga je Džaja prodao u Rusiju. Uh da nam je sad taj... iako je bio vezara. I kiksara. Šta je sa Vitakićem, Gvozdenom, Džodićem, Gavrančićem? Svi bez ugovora koliko znam... ajde vidi malo to Pixy plizz...

Marko Loznica

pre 16 godina

Piksi,dovedi Beniteza,Marius Niculae,Candelu,Kahrimana i eto nama tima za LIGU SAMPIONA!!!
Tim za Ligu Sampiona:
Kahriman,Basta,Candela,Gaj,Bajalica,Castiljo,Lucas,Milijas,Burzanovic,Niculae,Benitez

Ceda

pre 16 godina

Veoma sam nezadovoljan sa prelaznim rokom.Ovaj tim bez ozbiljnih pojacanja nema sta da trazi u LS. Kada je trebalo kupovati igrace nas predsednik gleda Rolan Garos.Da nece mozda da pazari u oktobru dobre fudbalere? Umesto da je zagrizao za Despotovica (za klasu bolji od Purovica kojeg odmah treba prodati ako ga zaista traze),Petkovica (odlican levi bek, bolji cak i od Kolarova za nase bolno mesto levog beka - nije valjda da Zvzda nije mogla da plati EUR 450.000 koliko je Butorovic trazio za njega od Turaka), Zorana Tosica, Davidova,eventualno i Gajica iz Napretka i jos ponekog domaceg igraca on stalno vice da nema pojacanja iz domaceg prvenstva. Ali zato se interesujemo za nekog Rumuna koji ne moze da igra ni u Mainzu i Kandelu koji je zreo za penziju. Sta ceka, da domaci talenti odu u Evropu, pa kada im cena skoci na nekoliko miliona, onda ce da ih trazi. Tako su nam izmakli Krasic, Ivanovic, Stepanov, Milan Jovanovic, Tosic iz OFK-a i jos neki koji su otisli a sigurno je da bi im bolja odskocna daska za Evropu bila Zvezda. Tim za LS se pravi godinu dana unapred, i ne sa isluzenim igracima kao sto su Ailton, Nikolae ili Kandela. Sada i ako dodje neko nema sansi da se uigra za 3-4 nedelje i da predstavlja pojacanje za Ligu Sampiona. Ali neka, vaznije od Zvezde za Pixija je da ode na Rolan Garos i gleda tenis.

verujem ja vama...ali...

pre 16 godina

znaci konkretno nista...a? te cemo ovako te onako...i naravno da cemo ojacati tim, kako bre ako mognemo, imamo pare i dovidimo ih sto posto. ali daj malo nas obraduj nekim benitezom gulitom ili robinjom...

Aleksandar

pre 16 godina

Ja stvarno ne znam odakle vam ljudi te gluposti za Kahrimana. Pa taj dečko veze nema, setite se samo kako smo dobili tekmu u Novom Sadu! Ne bi bilo loše dovesti Beniteza, da Koroman ostane, ali onog Bastu (NEMA ČOVEK KAP KRVI U SEBI) treba dati u dobrotvorne svrhe... Ali nema veze kako god da bude TI DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA....

Mila

pre 16 godina

Pa kad ce vise ta pojacanja?
Svaki drugi dan:,,Radimo na pojacanjima".Svaki dan novo moguce pojacanje.Dok vi smislite da dovedete Beniteza ima mu stignu jos neka bolja ponude.Dovedi nekog odbrambenog igraca obavezno.Ionako i golman nije nesto posebno,al dobro.I obavezno da ostanu Koroman i Kastiljo.
Al dobro verujem ja da cete vi to sve dobro da odradite...
Ajd uzdravlje i samo pametno pazari Pixi,sto rece @Pixy.

Kico

pre 16 godina

Tosic bi trebao biti prvi izbor za Zvezdu,extra igrac,pravca steta ako ga Zvezda ispusti.Od njega Zvezda moze imati samo i samo veliku korist. Sa Burzanovicem u napadu treba da igra extra brz igrac,a sa ovim pojacanjem iz Rumunije tesko da zvezdin napad dobija na brzini.Sredina terena je ok,zadrzati Koromana,angazovati Tosica,dovesti brzog centarfora kao i jednog iskusnog stopera.....

Delija London

pre 16 godina

DOSTA sa tim Kahrimanom!

Jeste branio ok na EP, ali je tu kljuc bio u dobroj odbrani. U Vojvodini, nista posebno, ponekad cak i RUPA.

Kahriman - NIJE ZA ZVEZDU!

@Pixy

pre 16 godina

@Lopez, u vezi H.Suaza:
Ma da, pretpostavio sam da je taj lik preskup. Ipak, ako je verovati weltfussbalu(koji je slichan sajt kao transfermarket- pun dezinformacija) Suazu ističe ugovor u decembru. Ne znam koliko ga ColoColo plaća ali prilično sam siguran da ne možemo to da ispratimo. Šteta, nemoj samo da ispadne od ovoga naslov u Qriru: "Suazo u Zvezdi?" pošto je ovo samo moje razmišljanje naglas.
Nisu važna imena likova koje će Pixy dovesti u Zvezdu, važan je njihov KARAKTER. Za ovog Lukaša sam čuo(od ljudi koji prate portugalsku ligu) da je fajter. Samo takvih likova što više u Zvezdi, što više fajtera i fudbalera, a što manje Joksimovića i Pantića. Zato mislim da bi jedan iskusan južnoamerički štoper doprineo ekipi. Neka nađe lika od 30+ koji je igrao najmanje 20ak tekmi godišnje u proseku. Nekog bezobraznog prljavog lika da malo dobije oštrine ova naša mlitava odbrana. I samo što više takvih likova a što manje dilova sa menadžerima za reklamiranje defektne robe(v.Trišović i Pantić.
Malo je vremena i prostora za manevrisanje, ali nije nemoguće napraviti pristojnu ekipu, koja bi ušla u grupu kupa UEFA. A možda i prezimila u Evropi.
Pixy kupuj Okasa i još jednog štopera(otišo Joxa, oslabljeni smo na toj poziciji) A možda ne bi bilo loše još 1 mladog levog beka(pored Candele)

ZVEZDAS PATRIOTA

pre 16 godina

U zvezdi su po meni problematicne ove pozicije:
golman, levi bek, napadac. i to je to, tu treba dovesti pojacanja. Molim boga da piksi dovede tosica i beniteza zato sto su vrh igraci. Sta kazete a?

@Pixy

pre 16 godina

Polako deco, sve ovo dosad izrečeno je samo to- rekla/kazala. Kao one godine kad je došao Zenga, a da prethodno nijednom nije pomenut u štampi. Koliko god da kritikujem Pixija, ipak verujem da čovek ima dovoljno zdravog razuma, da ne uđe sa ovakvim sastavom u sledeću sezonu. Jedinu zamerku imam na skauting- mesec dana se pregovara sa nekim Rumunom, koji je odigrao 10 tekim i postiga 2 gola u poslednje 3-4 godine. Da je skauting kako treba, taj lik ne bi ni došao u obzir. Sa druge strane- Petković ode iz Rada u Vošu, pa iz Voše za 500kE u Tursku. Niko nije mogao da se iscima do Banjice i pogleda šta se dešava. A svake godine igramo sa njima prijateljsku i šaljemo igrače na kaljenje... Milan Jovanović se nudi Zvezdi za DŽ a Pixy potpiše Ailtona od 100 kila i prsne 400kE za njegovu platu. I šta je više sa tim štoperima. Dudić je "zaslužio" da ide, OK(mada je to najgluplji argument u svetu fudbala) Biševac je bio 1/2 menadžerski igrač, OK. Pixy, nisi valjda očekivao da Joxa, Tutora i Miladin nadokande odlazak ova dva lika(koji ni sami nisu pojam pouzdanosti)? Ibrahim Gaj, da nije iz Senegala, da je malo svetliji, da se zove Ibro Gajević, bio bi nam 30-40% lošiji igrač, verujte. Dobar je on, jak i srčan, brz- ali pitanje da li je objektivno najbolji i u našoj ligi. ŠTO NE DOVEDE BAREM JEDNOG JAKOG ŠTOPERA ČOVEČE???(Bajalicu kiks majstora ne računam)
To je dovoljno da se zamislite. Što reče neko- džaba Ronaldinjo u napadu kad nam odbrana prima 3 gola po utakmici. Zar smo morali da primimo gol i od debelih penzosa iz Olimpije? U sredini imamo nagomilane igrače, a nikakav jasan koncept. Masa likova čiji igrački profil ne odgovara sistemu koji Boško igra. U napadu najviše napora se ulaže u dovođenje novih Ailtona... Golmana niko ne spominje ali svi mi znamo kakav je golman Šmuci.
Ne znam Pixy, nada umire poslednja, ali vidim ja da smo i ove sezone rekli ćao LŠ mesec dana pre početka kvalifikacija. Prvo ono glupiranje sa trenerom, sada sa ovim Rumunom, pa još kad u 5 do 12 odu Koroman, Purović i Bomba, pa Kastiljo na polusezoni... nećemo mi, po svemu sudeći, ni u kup UEFA. Važno samo da smo bolji od Partizana, jbo nas više Partizan.

umalo

pre 16 godina

pa gde su vam,beze od vas kao i svi treneri i malo jaca imena u fudbalu!!!Manite se corava posla mi smo srbija a ne grcka ili rusija!!!

Lopez

pre 16 godina

suazo je mnogo skup za zvezdu,jer je medju 3 najbolja napadaca u juznoj americi,on jos uvek ne igra u evropi samo zbog toga sto kolo kolo trazi ogromne pare.

nema nikakve sanse da dodje kod nas,zavrsice u nekoj valensiji ili hamburgu ili laciu.

steta,opasan igrac,pratio sam njegove igre u kolo kolo-u prosle godine,klasican hitmen koji trpa sa stilom na svakoj tekmi po gol,ne zanima ga dal igra protiv boke juniors ili protiv radnickog iz pirota.

ali ako dodje,auu

ajmo na stadion

@Pixy

pre 16 godina

http://www.blackburn.vitalfootball.co.uk/article.asp?a=39414
Toliko što se tiče Okasa. Ni Rumun ne dolazi- Bogu hvala. Ništa ni od Beniteza. Pixy, da molimo Boga da Filip Đorđević odigra sezonu života. Ako sad ode Purović ugasili smo.
Daj bar dovedi štopera? Ajde...

Srbenda

pre 16 godina

Ma daj Pixi majke ti!Sad si nasao da trazis pojacanja?!Pa sta si radio citavu godinu?I opet ces naci neke pacere koji ce da dodju 2 dana pred utakmice i opet ista prica iz pocetka!

Dragan Stefanovic

pre 16 godina

Zvezda treba pod hitno da vrati Ivana Gvozdenovica jer je slobodan igrac i da dovede 2 desna beka. potencijalna pojacanja mozemo videti na prvenstvu Amerike koje uveliko traje. iz kluba mogu da odu Miladinovic, Joksimovic, Tadeu, Pantic i Raskovic. Zvezda bi mogla da dovede Bojana Nezirija a ako proda Milovanovica da dovede Ljubomira Fejsu iz Hajduka.

Zeljko

pre 16 godina

Radite AL IZGLEDA MNOGO TRALJAVO.Pa kad ce te novajlije da se uigraju???Dovodite bre vise nekog "ovi Topalovici"imaju upola manji budzet od nas (1,5 mil)a dovedose vec 3-4 igraca(kakvi god da su) a mi pregovaramo s anekim penzosima od 34-35 godine kojima nije bitna Zvezda ev da uzmu koji evro pred penziju.

delija Pancevo

pre 16 godina

Hocu da vidim u Zvezdinom dresu Beniteza,Tosica(moze i onaj rumun ako bs mora) Mada bilo bi lepo da ste kupili nekog golmana(Kahrimana)i trenera(Kupera)ali sta god bilo... Dobro znaj da uvek tu sam ja...

daki_ch

pre 16 godina

Ajmo Piksi obuvaj kopacke i predvodi nas uragan sa MARAKANE!!!!
Ti bi nam bio najvece pojacanje, jer si najveci majstor od svih....

Ulixes

pre 16 godina

Gledajte grobari kako nas predsednik barata loptom, ako ne dovede neko pojacanje uvek moze da obuce dres i da zaigra. Ajde da vidimo vaseg Zeku sta zna. To je pravi predsednik koji se priprema sa ekipom pod dirigentskom palicom trenera Djurovskog :)

verujem ja vama...ali...

pre 16 godina

znaci konkretno nista...a? te cemo ovako te onako...i naravno da cemo ojacati tim, kako bre ako mognemo, imamo pare i dovidimo ih sto posto. ali daj malo nas obraduj nekim benitezom gulitom ili robinjom...

zvezda_u_srcu

pre 16 godina

Vidite kako moji zvezdasi. Avgust se blizi, a sa njim dolaze 6 utakmice (4 u Evropi). Da bi se ostvario zeljeni start treba formirati ekipu (uigrati je, STO PRE DOVESTI KVALITETNA POJACANJA...) i zajedno sa vernim DELIJAMA i SEVEROM krenuti u nova osvajanja.
Zato Pixi i Djurovski:
- Ne bi bilo lose da se dovede golman (Kahriman), ali neka bude da je za sad to manje bitna pozicija
- Stoperi po meni nisu zadovoljavajuci za vece izazove (narocito Tutoric); mozda je bolje da se uz Gaja stavi Bajalica, ako vec ne moze da se dovede bolja alternativa
- Zatim sto se tice bekova, bolje je zadrzati na levoj strani Andjelkovica, a na desnoj staviti KANDELU (a Bastu cak i prodati)
- Sredina je po meni sasvim solidna, s tim da sto pre treba da se RESI status KASTILJA, KOROMANA I MILOVANOVICA. Burzanovic je sasvim solidan, Milijas tek treba da se dokazuje Evropi...
- Napad. Mislim da Purovica treba prodati (isti slucaj kao i Basta) i dovesti BENITEZA. Ako se on dovede (sto bi bilo extra), bilo bi odlicno da igra u tandemu sa LJUBOJOM ili OKASOM, ali posto je Nikulae doveden prakticno mislim da ni od jednog od njih dvojice nema vajde na zalost
ZVEZDO SRECNO !!!

vicente-sarkazam

pre 16 godina

Vidim da nemate srece sa napadacima,ne znate koga cete a pratite ove sa Copa America! Dobar je onaj Brazilac bre, dao 4 gola u 2 utakmice protiv Cilea i Ekvadora (jeste da je 2 iz penala ali daj ti 4 gola)! Ja mislim da bi on bio pravo pojacanje za Zvezdu a ni najbolji igrac Zvezde Castillo mu nije mogao nista na utakmici! Vidite pa dovedite njega a ni onaj Peruanac sto dade 2 gola Boliviji nije los...

umalo

pre 16 godina

pa gde su vam,beze od vas kao i svi treneri i malo jaca imena u fudbalu!!!Manite se corava posla mi smo srbija a ne grcka ili rusija!!!

DeLiJa

pre 16 godina

Ako je Rakic dobro odigrao na U21 ja sam onda Christiano Ronaldo.DECKO NEMA POJMA FUDBAL DA IGRA.Ako nam dodje Ljuboja nema potrebe da dovodimo Beniteza.Jer je Danijel mnogo bolji i iskusniji od Beniteza.Mi 'ladno mozemo da dovedemo Ljuboju od prodaje Jankovica u Palermo ako je obestecenje 500000evra jer Zvezda za prodaju Jankovica dobija 700000evra.Mada ne bi bilo lose da nam dodje Benitez...Samo neznam sta ce nam Niculae.Sve mi mirise da nam Tosic ne dolazi a za Candelu jos neznam.Pixy valjda zna sta radi.Ako napravi los posao sto se tice transfera TREBA GA ODMAH OTERATI IZ ZVEZDE.

Aleksandar

pre 16 godina

Ja stvarno ne znam odakle vam ljudi te gluposti za Kahrimana. Pa taj dečko veze nema, setite se samo kako smo dobili tekmu u Novom Sadu! Ne bi bilo loše dovesti Beniteza, da Koroman ostane, ali onog Bastu (NEMA ČOVEK KAP KRVI U SEBI) treba dati u dobrotvorne svrhe... Ali nema veze kako god da bude TI DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA....

@Pixy

pre 16 godina

Polako deco, sve ovo dosad izrečeno je samo to- rekla/kazala. Kao one godine kad je došao Zenga, a da prethodno nijednom nije pomenut u štampi. Koliko god da kritikujem Pixija, ipak verujem da čovek ima dovoljno zdravog razuma, da ne uđe sa ovakvim sastavom u sledeću sezonu. Jedinu zamerku imam na skauting- mesec dana se pregovara sa nekim Rumunom, koji je odigrao 10 tekim i postiga 2 gola u poslednje 3-4 godine. Da je skauting kako treba, taj lik ne bi ni došao u obzir. Sa druge strane- Petković ode iz Rada u Vošu, pa iz Voše za 500kE u Tursku. Niko nije mogao da se iscima do Banjice i pogleda šta se dešava. A svake godine igramo sa njima prijateljsku i šaljemo igrače na kaljenje... Milan Jovanović se nudi Zvezdi za DŽ a Pixy potpiše Ailtona od 100 kila i prsne 400kE za njegovu platu. I šta je više sa tim štoperima. Dudić je "zaslužio" da ide, OK(mada je to najgluplji argument u svetu fudbala) Biševac je bio 1/2 menadžerski igrač, OK. Pixy, nisi valjda očekivao da Joxa, Tutora i Miladin nadokande odlazak ova dva lika(koji ni sami nisu pojam pouzdanosti)? Ibrahim Gaj, da nije iz Senegala, da je malo svetliji, da se zove Ibro Gajević, bio bi nam 30-40% lošiji igrač, verujte. Dobar je on, jak i srčan, brz- ali pitanje da li je objektivno najbolji i u našoj ligi. ŠTO NE DOVEDE BAREM JEDNOG JAKOG ŠTOPERA ČOVEČE???(Bajalicu kiks majstora ne računam)
To je dovoljno da se zamislite. Što reče neko- džaba Ronaldinjo u napadu kad nam odbrana prima 3 gola po utakmici. Zar smo morali da primimo gol i od debelih penzosa iz Olimpije? U sredini imamo nagomilane igrače, a nikakav jasan koncept. Masa likova čiji igrački profil ne odgovara sistemu koji Boško igra. U napadu najviše napora se ulaže u dovođenje novih Ailtona... Golmana niko ne spominje ali svi mi znamo kakav je golman Šmuci.
Ne znam Pixy, nada umire poslednja, ali vidim ja da smo i ove sezone rekli ćao LŠ mesec dana pre početka kvalifikacija. Prvo ono glupiranje sa trenerom, sada sa ovim Rumunom, pa još kad u 5 do 12 odu Koroman, Purović i Bomba, pa Kastiljo na polusezoni... nećemo mi, po svemu sudeći, ni u kup UEFA. Važno samo da smo bolji od Partizana, jbo nas više Partizan.

Markony

pre 16 godina

Ajde Pixi dovedi vise tog Beniteza! Bolje jedan da valja nego 5 losih za iste pare! A i Benitez bi bio odlicna investicija, jeste da je 2.000.000$ za ovdasnje prilike fina cifra ali bi vec iduce sezone kostao u najmanju ruku duplo!!!

@Pixy

pre 16 godina

Vidi ovako Pixy:

Pod broj 1.

Pixy, ako Candela dođe u Zvezdu poješću javno pola bljuvotina koje sam prosuo u ovim komentarima na tvoj račun.

Pod broj 2.
Ako dovedeš i nekog štopera sa tog COPA AMERICA (a bolje da si to jurio nego Beniteza) poješću i drugu polovinu. Neko je pomenuo Paragvajce- dobro razmišljanje. Nekog malog prgavog indijanca tipa Ivan Cordoba, da može da pokrije sve pozicije u odbrani.

Pod broj 3.
Ako dođe Okas, Purovića slobodno prodaj, ali pojuri Rakića. Lupetaju ljudi kako je loše igrao EP U21 a on je dečko u toj formaciji 4-5-1- sam u špicu- dobio većinu duela, solidno kontrolisao loptu, čak se solidno snalazio u gol šansama, ima samo 21 godinu i dosta prostora da napreduje. A Purović već dugo ima neku crnu mađiju, možda bolje da ide. Okas je opasan igrač, nešto tipa Panelić samo još konkretniji. Iskusan lik koji je profesionalac od 16.godine- Izvanredan prijem lopte i pregled igre, šutira sa obe noge i dobro igra glavom. Što je najvažnije, poslednjih 6-7 godina igra u kontinuitetu 20ak tekmi godišnje. Znači, u porećenju sa ovim Rumunom, čelični čovek. Daj Bože da dođe.

Pod broj 4.
Džaba sve ovo gore nabrojano ako ode Koroman.

Pod broj 5.
Još jednom svaka čast za prodaju Joxe. Izveo si pravu Mađiju.

Ajd uzdravlje i samo pametno pazari.

Srdja

pre 16 godina

alo bre Piksi prvo treba da se resi status koromana,covek hoce da ostane do kraja karijere u zvezdi,ako pravite jak tim za evropu to je prvi pametan potez koji treba uraditi,takav igrac za 800,000 eura,sramota,ajde dok ga Ivic nije odveo,prvo ognjen pa onda svi ostali,ako je ovo za ljuboju tacno-odlicno,ali bez kandele molim tebolje sto ovi neki kazu gvozdeni ili neziri nemoj samo penzose

179

pre 16 godina

Imamo 3 miliona. Treba prodati Purovica i Milovanovica (ima dosta dobrih igraca na sredini terena). I s tim parama dovesti Beniteza, Kandelu, odkupiti Koromanov ugovor, sacuvati Kastilja, dovesti jos jednog napadaca, to ce izgleda biti Marijus Nikolae, i treba nam jedan dobar odbrambeni fudbaler jer samo Gaj nesto vredi, Tutoric, Miladinovic, Djordjevic, Bajalica su rupe, dok je Adamovic mlad i neiskusan.
RANDJELOVIC
BASTA GAJ _______ KANDELA
KOROMAN KASTILJO MILIJAS (LUKAS) BURZANOVIC
BENITEZ NIKOLAE
TIM ZA LS

@Pixy

pre 16 godina

Ako je istina ovo što piše za Ljuboju, moguće je da će on biti kompenzacija Koromanovom odlasku. Koliko sam ja upućen, Koromanov ugovor vredi oko milion E. Sada, kad se u licitaciju uključio i Olimpijakos, vredi verovatno i više. U sport bildu kažu da Ljuboja vredi 500k i meni to zvuči realno. U tom slučaju, rokada Koroman/Ljuboja je ipak legitiman potez Pixija.
Ljuboja- brz, brzonog, ima loptu u nogama, zna da igra fudbal, zna da postigne gol, zna i da namesti, solidan i kao centarfor i kao krilo. To je na papiru. Nezvanično, čoveka bije glas da ne živi baš sportski i da zato ima slabiji učinak. Dodajmo tome i neophodne vreme adaptacije(pripreme već počele) biće bolno ako taj lik dođe, a daj Bože da i on dođe.
Kandela može da pruži još 1/2 pristojne sezone. Čovek je igrao prosečno 30ak tekmi godišnje u karijeri. Ako ga prištedimo na domaćim njivama(tu je Anđelko i onako neprikosnoven, takoreći najbolji igrač) može biti velike koristi od tog Kandele. Još jedan indijanac da pritegne odbranu i bićemo opaki. Valjda će se čemerni Basta sastaviti, valjda ga primicač neće izdati. U svakom slučaju, verujem da je zato doveden Lukaš, a da će veseli Pantić biti poslat na desetogodišnje kaljenje u Žitorađu. Ako Pixy zadrži na okupu osovinu Kastiljo-Milijaš-Milovanović barem godinu dana, to može biti osnova solidne igre u budućnosti. Koroman ili Ljuboja(mada bih mnogo više voleo da ostane ovaj prvi) i Burzanović kao polušpicevi. Ne uzdam se mnogo u dolazak Beniteza. Bolje da dovedu tog Okasa i onda možemo da kombinujemo sa 1 ili 2 špica. Purovića neka ne prodaje ako mu ne nađe ozbiljnu zamenu. Rumuna bolje da ispale i ne jave mu se. Taj je Blago u najavi. Neka se otvori za Okasa, mada ne znam kako će da licitira ako je jedna Herta zainteresovana? Šta može Zvezda da ponudi Okasu što Herta ne može? Da li je primamljivije igrati 5 tekmi u kvalifikacijama za CL/UEFACup ili 20 u Bundesligi? Ako hoće da ladi jaja i glumi ludilo, doći će u Zvezdu- a takav nam ne treba. Ako hoće da kida i da se dokazuje- otići će u Hertu. Jedino ako oni dovedu nekoga jačeg a ovaj ostane nama. Ne znam, u svakom slučaju bolje on nego Rumun.
Biće čupavo Pixy, drž se samo

Bojan

pre 16 godina

po meni idealna ekipa za ovu sezonu bi bila:
golman:kahriman
odbrana:basta,tutoric,gaj,kandela
sredina:kastiljo,milovanovic,koroman,zoran tosic
napad:ljuboja,benitez
to je onako realna ekipa za napad na ls
kad bi ovo piksi uspeo da sklopi bilo bi extra

ZVEZDAS PATRIOTA

pre 16 godina

Ljudi polako,pustite coveka da radi.Zna on najbolje sta zvezdi treba,ali mogao bi i ponekad da poslusa glas naroda.Evo nekoliko mojih predloga:Kahriman,Kandela,Kacar,Tosic,Benitez,Ljuboja,Darko Kovacevic(STO DA NE),itd.moze itekako solidna ekipa da se sklopi za ls.Uz malo srece na zrebu eto nas u zeljno ocekivanoj ligi sampiona,a onda je sve moguce.

menager

pre 16 godina

LJudi Kandelu trazi Udineze i Bolton,nije lud da dodje da u Srbiju i da juri kokoske sa terena...
Rumun Nikulae potpisao sa Turcima trogodisnji ugovor.
Benitiz potpisao za Zvezdu!!!!trebalo bi!!!
Pixi dovedi Brazilca Santosa Cicera iz Brazila i Pabla Vitija iz Argentine,zajedno kostaju oko 700-800 hiljada $.Santos je levi bek a Pablo je odlicni napadac!!!!!

Mila

pre 16 godina

Pa kad ce vise ta pojacanja?
Svaki drugi dan:,,Radimo na pojacanjima".Svaki dan novo moguce pojacanje.Dok vi smislite da dovedete Beniteza ima mu stignu jos neka bolja ponude.Dovedi nekog odbrambenog igraca obavezno.Ionako i golman nije nesto posebno,al dobro.I obavezno da ostanu Koroman i Kastiljo.
Al dobro verujem ja da cete vi to sve dobro da odradite...
Ajd uzdravlje i samo pametno pazari Pixi,sto rece @Pixy.

zwezdan zwezdic

pre 16 godina

navalili na beniteza ... ok nije los , ali njegov kolega iz spica ekvadora carlos tenorio je izmislio fudbal za njega ... pixi KOLAROVA ti nikada necu oprostiti ... randjelovic je rupa i mislim da kahrimana bi stvarno mogao da dovede , kao i tosica ... purovica ni slucajno nesmeju da prodaju dok nekupe nekog ko bi ga adekvatno zamenio , a nesto neverujem da je niculae za to sposoban ... obavezno jedan dobar igrac i u zadnjoj liniji ... ipak mislim da je najveci nas problem bosko djurovski koji od kako je seo na klupu igra bajevicevih 4-5-1 ... covek i na pripremnoj utakmici igra 4-5-1 ... zamenio je sve igrace u poluvremenu ali sramnih 4-5-1 nemenja ... nikada zvezda nije igrala dosadniji fudbal ... ti da bi igrao 4-5-1 moras da imas super jaku odbranu i u napadu brze igrace ... tutoric , bajalica , djordjevic nemogu da igraju takavu odbranu ... milovanovic , milijas , purovic su dobri tehnicari snazni u duelu ali su spori i tromi za igru na kontranapade ... u nasem prvenstvu i protiv slabijih ekipa iz evro kvalifikacija moramo da igramo 3-5-2 i mislim da bi uz ova pojacanja o kojima svi govorimo mogli mnogo bolje rezultate da postizemo ... sta kazete na ovaj tim ...

golman kahriman

odbrana gay , bajalica , pojacanje

sredina castillo , milovanovic , milijas , lucas (koroman) , burzanovic

napad purovic , benitez

plus bastu i tosica koristiti po potrebi ...

Kico

pre 16 godina

Tosic bi trebao biti prvi izbor za Zvezdu,extra igrac,pravca steta ako ga Zvezda ispusti.Od njega Zvezda moze imati samo i samo veliku korist. Sa Burzanovicem u napadu treba da igra extra brz igrac,a sa ovim pojacanjem iz Rumunije tesko da zvezdin napad dobija na brzini.Sredina terena je ok,zadrzati Koromana,angazovati Tosica,dovesti brzog centarfora kao i jednog iskusnog stopera.....

Delija London

pre 16 godina

DOSTA sa tim Kahrimanom!

Jeste branio ok na EP, ali je tu kljuc bio u dobroj odbrani. U Vojvodini, nista posebno, ponekad cak i RUPA.

Kahriman - NIJE ZA ZVEZDU!

@Pixy

pre 16 godina

@Christiano Ronaldo:
Vidiš da se slažemo za Rakića? Nebitno, nema šasne da taj lik dođe zato zatvaramo diskusiju.
Dosta ljudi pominje Tošića. Mislim da ni taj voz nećemo dočekati. Navodno je imao ponudu Rangersa, a neko reče i da je na već na pripremama Partizana.
Pogledajte Okasa na youtube. I ja sam se smorio kad sam čuo da hoće da dovedu Kipranina od 30 godina ali lik je profi. Nije bio u prvom planu u Olimpijakosu u poslednje vreme, ali mislim da je u najmanju ruku bio džoker. Postigao samo tri gola prošle sezone ali mislim da on i nije klasičan golgeter. Više je lik da razbija odbranu- i kretanjem i pasovima i trik udarcima. Po tome me najviše podseća na Pantelića, čini mi se da je još bolji. Ne znam ima li šanse da dođe, ali lično mislim da bi nam taj lik konkretnije podigao nivo igre nego Benitez. Btw to što pišu po transfermarketu su budalaštine. Ako neko ima konkretne informacije neka postuje.
Spomenu neki lik Drulića. I ja sam bio za tu opciju, solidno odigrao lik prošlu sezonu u solidnoj ekipi, postigao 12 golova. Povredio se na pripremama. Žao mi čoveka, ali bolje nego da smo ga doveli pa da se kod nas povredi. Obratiti pažnju da je Rumun proteklih godina uglavnom bio povređen. I da prođe detaljan lekarski (što je, koliko sam skapirao, bio problem prvi put kad je produžio za Tursku) opet je to sumnjiva kupovina, oštećena roba, a ne košta manje od 300-400k po sezoni.
@menager
Ko je taj Brazilac Santos Cicero? Znam da su, navodno, pregovarali sa nekim Andre Santos Clarindom. Nemam pojma ko je taj Argentinac. A šta mislite o Humbertu Suazu iz Colo Colo-a? Njemu ističe ugovor na zimu, ali mislim da ga Čileanci plaćaju papreno, tako da ne vidim čime bi mogli da ga namamimo. Kvalifikacije za CL? Hm... tanko. Da imamo neku atomsku ekipu i trenera superstara, mogli bismo da privučemo neko jače ime. Ovako, da pevamo ako i taj Rumun dođe. A neće valjda. Bolje Okas.
I daj Pixy dovedi još jednog štopera. Zafaliće, kad ti ja kažem. Nekog malog opakog lika kao što je bio Nenad Sakić. Ili onaj Slavoljub Đorđević što ga je Džaja prodao u Rusiju. Uh da nam je sad taj... iako je bio vezara. I kiksara. Šta je sa Vitakićem, Gvozdenom, Džodićem, Gavrančićem? Svi bez ugovora koliko znam... ajde vidi malo to Pixy plizz...

Marko Loznica

pre 16 godina

Piksi,dovedi Beniteza,Marius Niculae,Candelu,Kahrimana i eto nama tima za LIGU SAMPIONA!!!
Tim za Ligu Sampiona:
Kahriman,Basta,Candela,Gaj,Bajalica,Castiljo,Lucas,Milijas,Burzanovic,Niculae,Benitez

Lopez

pre 16 godina

suazo je mnogo skup za zvezdu,jer je medju 3 najbolja napadaca u juznoj americi,on jos uvek ne igra u evropi samo zbog toga sto kolo kolo trazi ogromne pare.

nema nikakve sanse da dodje kod nas,zavrsice u nekoj valensiji ili hamburgu ili laciu.

steta,opasan igrac,pratio sam njegove igre u kolo kolo-u prosle godine,klasican hitmen koji trpa sa stilom na svakoj tekmi po gol,ne zanima ga dal igra protiv boke juniors ili protiv radnickog iz pirota.

ali ako dodje,auu

ajmo na stadion

@Pixy

pre 16 godina

@Lopez, u vezi H.Suaza:
Ma da, pretpostavio sam da je taj lik preskup. Ipak, ako je verovati weltfussbalu(koji je slichan sajt kao transfermarket- pun dezinformacija) Suazu ističe ugovor u decembru. Ne znam koliko ga ColoColo plaća ali prilično sam siguran da ne možemo to da ispratimo. Šteta, nemoj samo da ispadne od ovoga naslov u Qriru: "Suazo u Zvezdi?" pošto je ovo samo moje razmišljanje naglas.
Nisu važna imena likova koje će Pixy dovesti u Zvezdu, važan je njihov KARAKTER. Za ovog Lukaša sam čuo(od ljudi koji prate portugalsku ligu) da je fajter. Samo takvih likova što više u Zvezdi, što više fajtera i fudbalera, a što manje Joksimovića i Pantića. Zato mislim da bi jedan iskusan južnoamerički štoper doprineo ekipi. Neka nađe lika od 30+ koji je igrao najmanje 20ak tekmi godišnje u proseku. Nekog bezobraznog prljavog lika da malo dobije oštrine ova naša mlitava odbrana. I samo što više takvih likova a što manje dilova sa menadžerima za reklamiranje defektne robe(v.Trišović i Pantić.
Malo je vremena i prostora za manevrisanje, ali nije nemoguće napraviti pristojnu ekipu, koja bi ušla u grupu kupa UEFA. A možda i prezimila u Evropi.
Pixy kupuj Okasa i još jednog štopera(otišo Joxa, oslabljeni smo na toj poziciji) A možda ne bi bilo loše još 1 mladog levog beka(pored Candele)

ZVEZDAS PATRIOTA

pre 16 godina

U zvezdi su po meni problematicne ove pozicije:
golman, levi bek, napadac. i to je to, tu treba dovesti pojacanja. Molim boga da piksi dovede tosica i beniteza zato sto su vrh igraci. Sta kazete a?

Ceda

pre 16 godina

Veoma sam nezadovoljan sa prelaznim rokom.Ovaj tim bez ozbiljnih pojacanja nema sta da trazi u LS. Kada je trebalo kupovati igrace nas predsednik gleda Rolan Garos.Da nece mozda da pazari u oktobru dobre fudbalere? Umesto da je zagrizao za Despotovica (za klasu bolji od Purovica kojeg odmah treba prodati ako ga zaista traze),Petkovica (odlican levi bek, bolji cak i od Kolarova za nase bolno mesto levog beka - nije valjda da Zvzda nije mogla da plati EUR 450.000 koliko je Butorovic trazio za njega od Turaka), Zorana Tosica, Davidova,eventualno i Gajica iz Napretka i jos ponekog domaceg igraca on stalno vice da nema pojacanja iz domaceg prvenstva. Ali zato se interesujemo za nekog Rumuna koji ne moze da igra ni u Mainzu i Kandelu koji je zreo za penziju. Sta ceka, da domaci talenti odu u Evropu, pa kada im cena skoci na nekoliko miliona, onda ce da ih trazi. Tako su nam izmakli Krasic, Ivanovic, Stepanov, Milan Jovanovic, Tosic iz OFK-a i jos neki koji su otisli a sigurno je da bi im bolja odskocna daska za Evropu bila Zvezda. Tim za LS se pravi godinu dana unapred, i ne sa isluzenim igracima kao sto su Ailton, Nikolae ili Kandela. Sada i ako dodje neko nema sansi da se uigra za 3-4 nedelje i da predstavlja pojacanje za Ligu Sampiona. Ali neka, vaznije od Zvezde za Pixija je da ode na Rolan Garos i gleda tenis.

KNEZ

pre 16 godina

Izbor igraca za Pixya
GOLMAN
Vladimir Disljenkovic,
02/07/81,1.88cm/82kg,
Metalurg Doneck,500.000 €
ODBRANA
Bruno Cirillo (Stoper),
21/03/77,1.87cm/77kg,
AEK Athina, slobodan igrac
Djordje Jokic (Stoper),
20/01/81,1.81cm/80kg,
Torpedo Moskva,slobodan igrac
Nino Pekaric (Stoper),
16/08/82,1.90cm/80kg,
Vojvodina Novi Sad,300.000 €
Marjan Markovic (Desni spoljni),
28/09/81,1.70cm/69kg,
Dinamo Kiev, 500.000 €
John Paintsil (Desni spoljni),
15/06/81,1.78cm/80kg,
West Ham United,slobodan igrac
Vincent Candela (Levi&Desni spoljni)
24/10/73,1.81cm/78kg,
FC Messina, slobodan igrac
Ivan Gvozdenovic (Levi spoljni &Levi Vezni),
19/08/78,1.85cm/77kg,
Club Brugge,slobodan igrac
Nikola Mijailovic (Levi spoljni),
15/02/82,1.84cn/75kg,
Wisla Krakow,600.000 €
VEZNI
Milan Davidov (Centralni),
01/06/79,1.85cm/77kg,
Vojvodina Novi Sad, 500.000 €
Milos Maric (Centralni),
05/03/82,1.76cm/73kg,
Olympiakos Piraeus, slobodan igrac
Bojan Neziri (Levi Vezni&Levi spoljni),
26/02/82,1.81cm/71kg,
Metalurg Doneck, 800.000 €
Zoran Tosic (Levi Vezni&Levo krilo),
28/04/87,
Banat Zrenjanin, 650.000 €
NAPAD
Cristian Rogelio Benitez Betancourt,
01/05/86,1.68cm/68kg,
El Nacional Quito, 2.000.000 €
Danijel Ljuboja,
04/09/78,1.89cm/78kg,
Hamburger SV (igrac VfB Stuttgart-a), 500.000 €
Marius Constantin Niculae,
16/05/81,1.88cm/80kg,
FSV Mainz 05, slobodan igrac
Giannakis Okkas, 11/02/77,1.77cm/74kg,
Olympiakos Piraeus, slobodan igrac
Djordje Rakic,
31/10/85,1.88cm/80kg,
OFK Beograd, 1.150.000 €
Ugovor od Ognjen-a Koroman-a treba otkupiti, 1.000.000 €
Mladim igracima Vladimir Bogdanovic, Filip Djordjevic, Nenad Tomovic, Goran Adamovic, Nenad Sreckovic, Milan Prso itd. treba forsirati & sansu im dati. Pozdrav iz Berlin-a

Roy Keane

pre 16 godina

Slazem se sa onima koji misle da je prelazni rok (zasad) odradjen jako lose. Kazem zasad, jer do kraja transfer perioda ima jos ihaha vremena, ali bih vas podsetio i da Zvezda igra svoju prvu utakmicu 1. avgusta iliti za manje od mesec dana. A ti igraci bi trebalo da odigraju neki pripremni mec zajedno, ili bar, ako nista drugo, da spoje dva treninga. Vidim da mnogi vec prave sastav: Koroman, Benitez, Kandela... Samo bih vas podsetio, ti igraci prvo moraju da DODJU! Ne slazem se sa onima koji su protiv Kandele. Daj Boze da on dodje, ali ima ponude iz zapadne Evrope, mnogo primamljivije u svakom smislu. Nama mogu da se zapadnu jedino neki avanturisti sa vise ludosti nego mozga(citaj informacija). Sto se Kandele tice, super bi bilo da dodje, da nam malo sabere ovu odbranu. Pixi&Bole verovatno misle: Ako ce vec da nam jbu Bastu po desnom boku, ne moraju da nas cepaju i po levoj. Benitez, Okas(Nikulae), Tosic, Ljuboja, svi bi nam oni trebali ako hocemo da se borimo za LS. Nazalost bice dobro ako dovedemo i polovinu od tih zelja. I najtoplije bih vas posavetovao da ne verujete u ono sto pise transfermarkt, oni samo se*u. Za kraj, ovaj ovakav tim, sa ovakvim trenerom(svaka cast Boletu, ali nije on trener za LS) nema nikakve sanse, pogotovo protiv Engleza i Spanaca, koji bi nas stavili uvideo-klipove. Na kraju krajeva, neke igrace dodajte, neke oduzmite(iz prvih 20), i ovo je tim koji je pukao od Libereca!

@Pixy

pre 16 godina

http://www.blackburn.vitalfootball.co.uk/article.asp?a=39414
Toliko što se tiče Okasa. Ni Rumun ne dolazi- Bogu hvala. Ništa ni od Beniteza. Pixy, da molimo Boga da Filip Đorđević odigra sezonu života. Ako sad ode Purović ugasili smo.
Daj bar dovedi štopera? Ajde...

Srbenda

pre 16 godina

Ma daj Pixi majke ti!Sad si nasao da trazis pojacanja?!Pa sta si radio citavu godinu?I opet ces naci neke pacere koji ce da dodju 2 dana pred utakmice i opet ista prica iz pocetka!

IGUANA

pre 16 godina

GK Randjelovic(Banovic)
RB Basta(Pantic)
CB Gaj(Miladinovic)
CB Tutoric(Bajalica)
LB POJACANJE 1(Andjelkovic)
CM Milovanovic(Castiljo)
CM Milijas(Trajkovic)
RM Koroman(Lukas)
LM Burzanovic(Trisovic)
AM POJACANJE 2(Raskovic)
CF POJACANJE 3(Purovic)