Utorak, 03.07.2007.

18:09

Bartoli bolja od Jelene Janković

Izvor: A G

Bartoli bolja od Jelene Jankoviæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

159 Komentari

Sortiraj po:

Milos, Novi BGD

pre 16 godina

Izvinjenje i Gosn Voji, ova brzina u tipkanju bas ne donosi neku objektivnost a ni korektnost. Sad vidim da on veruje i u Anu i u Jelenu a da je samo Dragan BGD u cijim komentarima nema mesta za nase teniserke. ali tu se ne radi o objektivnosti i realnosti nego o pukoj patologiji.

Milos, Novi BGD

pre 16 godina

Observer, u pravu si i izvinjavam se casnim ljubiteljima tenisa. Tacno je dolazi i vreme Ane ivanovic, i ja tako mislim i ubedjen sam u to. Naveo sam samo strane teniserke jer, eto, za Dragan BGD i Gosn Voju ne postoje nasi teniseri.

Observer

pre 16 godina

@Miloš
Naveo si nekoliko mladih teniserki, čije vreme tek dolazi. Bogami, i ti i gosn Voja nikako da se setite Ane Ivanović! Zar ona, sa 19 godina, nije u grupi mladih? A postigla je i bolje rezultate od ovih koje si nabrojao, osim Šarapove, koju si takođe zaboravio. Čudna objektivnost.

Tatjana

pre 16 godina

@ Gosn Voja
Sve je moguce, pa i to da Jelena naglo padne u igri, ali razlika je u tome sto ja nikad ne gledam negativno na napredovanje nasih tenisera, verujem da mogu vise od ovoga sto su do sada postigli, ako kojim slucajem krenu nadole, necu biti od onih koji su tu da likuju zbog njihovog neuspeha.
Nadam se da ste danas uzivali u mecevima Ane i Novaka. I jedno pitanje za kraj, jesu li Ana i Novak onakvi kakvim ih je opisao Dragan?

Milos, Novi Bgd

pre 16 godina

Gosn Vojo, svi znamo, oni koji prate redovno tenis, da vreme Cakvetadze, Safarove, Per, evo i Pasek, dolazi i da su to teniserke koje puno obecavaju. Nije problem u tome da li to Dragan BGD vidi i prepozna jer svi koji iole malo znaju nesto o tenisu to vide i prepoznaju, problem je u tome sto on to tako radi da ispada da samo on zna sta su pravi sportisti.
Urlas, neprestano Dragane BGD, kao pravi stari komunista menjas boje vec onako kako je kad koja u modi i isplativija, to se vidi i sa Marsa. A tvoje licemerje je nadaleko poznato, uzivas da vredjas srpske tenisere ali niko ne sme da vredja Bekama. Gade mi se tvoje bljuvotine kao i vecini ovde.

Milos

pre 16 godina

Dragan od Kulina BGD Bana, najgrlatiji si ovde, stari komunisto, ispeko si zanat i znas kako da nadjacas sve i da u svojim ocima budes najveci strucnjak. Prvo tvrdis da je crno belo, pa kad to crno pobeli ti onda tvrdis da je ipak crno. Samo da bi bio u centru paznje jer tamo gde si niko te ne slusa i nikoga ti ne interesujes.

Gosn Voja

pre 16 godina

@Tatjana
pa ne znam ... nisam citao taj Draganov komentar od januara, ali ... ja znam tenis, i potpisao bih svaku njegovu rec izrecenu tom prilikom. Peer, Chakvetadze, Vaidisova, Murrey, Safarova, sve je tacno zpazio.
Za Anu je svima bilo jasno, zna se sta treba da uradi i poravi, to je delimicno uradila, i uspeh je tu. Jelena se popravila mimo svakog ocekivanja, bojim se da isto tako, mimo ocekivanja i ne padne.

Tatjana

pre 16 godina

@ Dragan, BGD
Da, Dragane bavim se komentarima, tvoje je tesko zaobici, strce u masi drugih.
Opet bacas prasinu u oci. Tvoj komentar sam citirala da pokazem KOLIKO NISI BIO U PRAVU govoreci o sanasama nase popularne trojke. Sto se tice Vaidisove Cakvetadze, Safarove i Pir, njihovo vreme svakako dolazi, ali i one moraju dokazati da su konstantno dobre na svim podlogama.
Takodje, prozivas sve koji su skoro poceli pratiti tenis, pa nismo svi matori i dokoni kao ti:-)I na kraju, ti si ostrasceni navijac, mrzis konkurenciju svojih favorita, ti ne gledas tenis zato sto uzivas u njemu, gledas ga jer ti zivot ispunjava samo uspeh tvojih favorita, Nadala, Rodika, a cini mi se da si bio vatreni navijac Pita Samprasa, pa ti dominacija Federera ne prija, jer ako nastavi ovakvim tempom prestici ce tvog idola. Za tvoju informaciju tenis pratim od Rolan Garosa 2005 (u tom periodu sam i pocela da citam komentare) , zahvaljujuci Ani i Novaku,navijanje za njih nikad ne dolazi u pitanje pa bili oni samo dobri ili vrhunski, a ostale tenisere i teniserke (vrhunske) gledam sa uzivanjem i bez ostrascenog navijanja koje je rezervisano samo za nase i Nadala:-)
A sto se tice mog besa, pa samo tako se sa tobom moze "razgovarati":-)

Dragan,BGD

pre 16 godina

@Jelena
Ovo je tipicno za nas,kada se neko uhvati za sitnicu.Morezmo sam greskom ubacio,jer sam vec sa jednim covekom Zenevljaninom,nekoliko puta spominjao da je ona jedina koja je kasnije uspela.Ali to je bilo pre.
Zistin jhe sa 19 godina igrala finale Vimbldona,a kada vec na tome insistirate,
sta je imala osvojeno sa 22 godine i par meseci.To je poenta.Ako vam nije jasno,reci cu vam ali samo jos jednom:Sve teniserke koje
su ostavile veliki trag u ovom sportu,bile suvec atrakcija sa 17,18 godina,eto,izuzev Moresmo.Da
nabrajam:Graf,Seles,Hingis,
sestre Vilijams,Enan,Sarapova,
a ima ih jos.Koja od mnogih iz svetskog vrha nije bila medju 10 do 20.godine.
@Tatjana
Vidim da se bavite komentarima.Bas lepo.Da nesto nisam pogresio kod Chakvetadze,Safarove,Per i ostalih.Pa Vaidisova je pre 2 meseca tek postala punoletna.
Za koga radi vreme i ko to sve ima osvojenih 4 turnira,
hajde da sabiramo.Koliko ima Kuznjecova,koja je mladja od Jelene,ili Sharapova.Ma idite.
Sta je dokazano,sto je Jelena treca.Devojko,broje se nedelje provedene na prvom mestu broj turnira,broj GS-a i finala GS-a.Nikad nisam rekao da Jelena nema pojma i da je losa teniserka.Taman posla.Samo nije vrhunska,to je svakom jasno.Nazalost,mnogo njih je bilo na 3.mestu,ali je mnogo malo ostalo u vrhu.Da vidite kada budu poceli da se brane bodovi sa turnira od SAF pa nadalje,kako ce biti tesko zadrzati poziciju.
:Posto niste Jelenin advokat,ni zastupnik,resite problem identifikacije tako sto cete pojacati sopstvenu licnost.I smirite taj bes,ne prilici teniskim navijacima,
osim ako niste tek popcetnik.
Ako jeste,manje se lozite,zbog zdravlja i ugleda.
P.S.
Vec sam napisao,mada to znate,
Jelena je vec bila(teniski),
nadigrana jos od Safarove.

JELENA

pre 16 godina

DraganeBGD,
Iako mislim da ste jedan od ljudi koji zaista poznaju tenis,moram da Vas ispravim:Morezmo je rodjena 1979.a prvi GS-Australian Open je osvojila 2006.Enan takodje,posle 20-te(rodj.1982,dan posle mene).Zato Vas molim da ne potcenjujete JelenuJ.Pozdrav

Tatjana

pre 16 godina

@ Dragan, BGD
Ovde niko nije komentarisao da je Jeleni smetala kisa, vec da su je stalni prekidi izbacili iz ritma. Kako je mec odmicao Jelena je igrala sve bolje, a Bartoli je disala na skrge. Svaki prekid je dobro dosao da se, upravo, Bartoli odmori, a Jelena je, bas kod tih prekida slabije ulazila u mec.
Posto si sebi dao zapravo da jedino ti znas sve o tenisu, evo kako si ti opisao nasu popularnu trojku, pocetkom godine: "Mislim da nijedan od nasa tri teniska talenta(Jankovic,Ivanovic,Djokovic),nisu igraci za
sam vrh svetskog tenisa.Jelena je na korak da
napuni 22 godine i ona ce ove godine biti na
turnirima "srednja generacija".Ana je previse
nezna i meka,a sami vidite kako igraju neke
teniserke na Australien Openu.Djokovic je jos
mlad i bio bi u svetskom vrhu da ima mentalne
i fizicke predispozicije jednog Nadala.
Praveci planove kako ce Jelena dospeti medju
10,pa posle medju 5,kombinatori koji malo znaju o sportu i tenisu,zaboravili su lavinu
koja nailazi iza Jelene i Ane.Vaidisova(17)
vec je bila medju 10,mlada i inteligentna Ana
Cakvetadze je neka nova Martina Hingis,
Izraelka Shahar Per stize svaku loptu,na
veliku scenu se vraca mocna Zvonarjeva,
Golovin je vidjena za pevih 10 u toku ove
sezone,odjednom iskoci Safarova,i ko zna
koliko ce novi Gren Slemovi afirmisati novih
tenisera za koje ranije niko nije cuo.
U muskoj konkurenciji,Marej je najkompletniji
od mladih igraca,Djokovic bi trebalo dsa bude
pomenut kao drugi.Nazalost,on nosi neke osobine ovog podneblja:nedostatak mentalne snage,lako gubljenje koncentracije i volje,
malodusnost i da ne nabrajam dalje."
Mrzi me da pretrazujem sve tvoje bljuvotine na racun Jelene Jankovic, ali ona te je na najbolji moguci nacin demantovala svojim dobrim igrama, pisao si da nema nijedan osvojen turnir, da joj veme istice...koliko danas ima osvojenih turnira? A sto se tice GS-a...pa, i tu ce te demantovati. Vreme radi za nju, a ne protiv nje, ZIVI BILI PA VIDELI!

milan

pre 16 godina

kako se Sarapovoj smesi poraz
da li ce JJ i pored "neuspeha" doci do drugog mesta WTA ?

----------------------

@ branitelji Index-a

nemo' da ste smesni
ogroman naslov o Jeleninom porazu i u nekom cosku sitnim slovima kao dodatak Anina pobeda , o kojoj ne bi bilo ni pomena ( kao sto evo nema ni slova o Noletu a ni izvestaja o pobedama svih ostalih do sada), da je i Jelena pobedila

Dragan,BGD

pre 16 godina

Vidim ima 145 komentara,ovako odokativno bar 120 do pre dve godine nisu pratli tenis.
Priloga za Antologiju gluposti ima vise nego sto treba.Pre svega mislim na jadikovke i babe narikace koje posle "velikog bola i patnje" u poslednjoj recenici,
kazu-Ali idemo dalje Jeco,nije to nista,samo guraj napred.Kakva patetika,nema je ni u juznoamerickim sapunicama.
Kako nije vazno?Pa mnogo je vazno,da pored velike srece sa zrebom,ispadnes od "Bucke" u jednom prilicno losem mecu.
Padala je kisa,pa je smetala Jeci i Bartoli nije,jer ona je vodozemac.Da je Jelena prosla niko ne bi pominjao kisu,prekide,sve bi bilo u redu.Ovako,eto sve ide protiv nas-tipicna karakterologija naseg mentaliteta.Imamo i poslovice-Nema za rajka kapa,
Rdjavom ovnu i runo smeta,ali ima i ona-rukama Mandusica Vuka...
Izgubila Jelena,pa sta.Nije red da je bilo ko vredja,jer na to nema prava.
Veliki broj meceva,ma nemoj.
Igra tek sest meseci u svetskom vrhu,sta da kazu one teniserke koje godinama biju velike bitke.
Problem je prvo,sto vecina vas nema pojma o sportu i tenbisu naravno,ali bogami mnogo vas nema pojma o nicemu.
Lupati,kako je Jelena vec najbolja na svetu,a da ne da nije osvojila nijedan GS,nego nije igrala ni finale,a usla u 23.godinu,pa ko jos ima takav bilans.Od velikih niko.
Evo brojacu redom:Enan,Sharapova,Morezmo,
Kuznjecova,Petrova,Hingis,
sestre Vilijams... sve su one pre 20te godine bile velike sampionke,a neke bogami i sa 16.
Pre godinu dana sam rekao-Ljudi,dolaze nove teniserke(Chakvetadze,Safarova,Per...( i neke koje su jos sa 17 bile u vrhu kao sto je Vaidisova,a
videcete i kako ce igrati 18 godisnja Krajicek,koja je za pola godine izdzigljala,veoma pojacala muskulaturu,igra sve bolje.Nema vreme za dominaciju u tenisu ako si na listu Prvih 10 dosao sa 22 godine.I nije poenta doci na listu,nego na njoj ostati bar nbekoliko godina.
Jelena je odlicna teniserka,
ali vrhunbska igracica nije.
@jecko
Pitaj nekog ako ne znas,batali pisanje
@Tesic Goran
Kada se za nekog kaze da igra sjajno godinu dana,to znaci da je osvojio bar 2 Gren Slema i igrao bar jos jedno finale.
Pozdrav Peri Zderi.

Milana

pre 16 godina

Sanja, niko nije rekao da su negativni komentari u vecini ali da bodu oci, to, da. Pre svega sto su jako ostrasceni, maliciozni, sto i ne pokusavaju da prikriju, puni predrasuda i izrazene zelje da zigosu. Sve osobine koje nikako ne odaju civilizovani osobu niti civilizovani diskurs. Kritika uvek moze biti korisna, edukativna i zdrava, o takvima ovde ne govorim a ima i njih, ali izrecena odmereno, razlozno i argumentovano sto u ovim slucajevima ni slucajno ne moze biti reci. Razumem da momenat hemije ,moze da igra vrlo vaznu ulogu ali ce civilizovani diskutanti to uvek potisnuti u onaj plan gde nece biti primetan. Zalosno je, ipak, da ljude cine srecnima niske strasti kojima su svi maliciozni komentari i inspirisani.

Nenad

pre 16 godina

Jeco, glavu gore, svi smo jako ponosni na tebe, samo onaj koji nema veze sa sportom moze da te pljuje sada, odmori se, dolaze novi turniri i nove pobede.

Sanja

pre 16 godina

Steta za Jelenu, ali bice prilike da se ponovo nadmece za tanjirce vimbldonsko. Sto se tice negativnih i pozitivnih komentara na ovaj poraz, nikako se ne slazem da preovladjuju negativni. Oni samo bodu oci jer su u suprotnosti sa onom drugom stranom, ali nema ih vise. I ne treba im pridavati znacaja, jer su smesni, ni slucajno objektivni, niti kriticki...Zasto se sminka!?-)))) Mislim, stvarno....! A da vi sto je terate u penziju probate da budete samo 2567. na svetu, a ne treci? Ha, ha, jadno....bas jadno!

Samo napred Jeco, bice boljih dana. Nadamo se uskoro!

marina

pre 16 godina

neki komentari stvarno nisu NORMALNI,zasto prica na engleskom??

zato sto su englezi i ljudi koji ne pricaju srpski oko nje,pa stvarno nevidjeno glupo pitanje.

to sto se sminka nema nikakve veze s njezinim tenisom,a i cinjenica da je ranije pobedila istu protivnicu,dakle kakve to sad ima veze s jucerasnjim danom,jel' to znaci da kad jednom nekog pobedis onda vise od tog istog igraca neces gubiti????

a to sto komentarisete tenis,a ne znate sta je volley ili backhand je preslo svaku meru. pustite devojku na miru,izgubila pa sta sad? bartoli je imala niske "flat" udarce,veoma specificne i teske za odbranu.

Alex

pre 16 godina

Neki od komentara ovde su sramotini i neljudski a bogami i neznalacki - ocito da pojedinci znaju samo zlurado da komentarisu ne dizuci svoje guzice iz fotelja, ali ajde to - nego kao da su nepismeni i ne umeju ni da citaju: da li ste bre, seljacine jedne, imali nekoga u porodici ko je bolestan, ko ima probleme sa srcem, z akoga se brinete, ko mora kod lekara, za koga vas trese nezivesnost kako ce mu biti i da li moze da umre?? Stoke bezobrazne, eto to ste, em nepokretni, em nepismeni, em nepratite, em zluradi do srzi, SRAM VAS BILO! Srpska posla, od zvezda do blata u stanju ste da bacite coveka u roku od samo par dana, ma samo par sati! Ja sam na bolovanju jer mi je otac u bolnici, ne mogu da radim jer su mi misli tamo - a ona treba da se koncentrise na glupavi tensi mec, ko da je to najvaznija stvar u zivotu njenom, dok ne zna sta joj je sa majkom, pa i to malo mozga sto ukljuci da ima iole koncentracije prekine kisa sto puta - znate li koliko puta su izlazile sa i na teren?! Strasno, strasnih ljudi ima, neznalice i sitne duse! Sramota je da se takvi komentari uopste pustaju i da se ne edituju od strane urednistva!
Niko ne hvali Jelenu za poraz, normalno, ali porazi su deo zivota i deo sporta, losi dani takodje, i uostalom - sta ste se bre vi navrzli: ko ste bre vi pa da vama bude krivo, da se vi na nju jedite - ona igra za sebe, a to sto igra pod Srpskom zastavom njena je dobra volja i cin patriotizma, i nista - ali NISTA!!!! - nikome od nas, a posebno od vas dusebriznika! - NE DUGUJE! Zato mars bre, uvucite se u svoje pacovske rupe i ostavite devojku na miru, nije joj dosta njene muke, jok - vama je valjda teze nego njoj! Boze ima li te - u ovoj Srbiji samo gluposti uvek ima na pretek, nice ko ambrozija, i gde je ne sadis.....!

Ivan Jelenkovic

pre 16 godina

Pa sta ako je izgubila Jelena? Ona je treca na svetu ej!!! Ana je sesta, Djokovic cetvrti, Zimonjic sesti ili sedmi igrac sveta u dublu, Tipsarevic ce uci u prvih pedeset.... Sta bre hocete vise iskompleksirani kriticari? Mislim da vi prizeljkujete vise da oni gube, kako bi bili na istom nivou sa vama gubitnicima. Nasi teniseri su za mene svetski sampioni. Pustite ljude da napreduju, kritike ostavite za njihove trenere. Budite uz njih ili jednostavo zaboravite ih pa navijajte za bezgresne po vasem misljenju ( Federer, Enan... ).

Maja

pre 16 godina

Jeca se sminka,ne valja joj to za igru!?Kakve to veze ima uopste!Pa zensko je i hoce da izgleda lepo!Pa i Sarapova bira haljinice i ulaze u svoj izgled!Te gluposti ,molim vas ,nemojte vise da pisete.Zar neko stvarno ocekuje da Jelena mora konstantno da pobedjuje!Koliko sam upucena trenutno to moze samo Zistin Enan.Jelena je objektivno druga igracica sveta po rezultatima do sada.Svako ima los dan,pruzimo joj podrsku!

Иван-Ниш

pre 16 godina

Има и овде свакаквих коментара, типа "изгубила од Бартоли која је испод сваког просека". По мени Бартоли је много боље играла против Јелене него Петрова против Ане. Јелена се изгледа није надала тако јаком отпору, а кад је схватила нервоза и умор су учинили своје.

addave

pre 16 godina

Zar od one debele da izgubi??? Ne mogu da verujem... Disgusting

Ali, zapravo, sad smo videli njene krajnje domete, sa onim servisom moze jos da se par godina lomata po terenu i stize projektile koje upucuju kojekakve debeljuce, ali kada malo popusti sa snagom, potonuce.

Sa ovim servisom, nazalost, nikad nece da bude preko treceg mesta na listi. Shta da se radi.

Ana ima daleko veci potencijal. Samo shto nema stalnog trenera, ne znam zasto uzima coveka koji ne moze da je uvek vodi, nego samo ako ne igra sa jos nekim adidas igracem

sloba

pre 16 godina

Boze kakvih demagoga na ovom forumu. U stilu ona je treca na svetu izgubila pa sta. Ali ljudi ona se bavi tim poslom valjda da bude najbolja na svetu. Isto moze da se kaze i za nekog sportistu koji je cetvrti na Olimpijskim igrama. Nije uzeo medalju i gotovo zaboravlja se sve ostalo.Ivanisevic kakav je teniser bio ali uzeo wibledon i na peharu pise njegovo ime. Mauresmo sada ispala ali je bila prva na listi i prosle godine uzela Wimledon. Mi ovde u Beogradu pravimo cirkus ispred gradske skupstine za ulazak u polufinale.Hocemo li u buducnosti isti taj cirkus da pravimo ako daj boze hokejasi udju u svetsku grupu. Mediji su napravili medvedju usligu teniserima.
A sto se opet tice JJ procitajte misljenje naseg najveceg strucnjaka Radmila Armenulica koji isto kaze da psiholoska sprema za turnir ocajna i preveliki broj turnira verovatno radi skupljanja bodova i para je ucinio svoje. Marija Sarapova je druga na svetu osvajala wimbledon i sada isto barem do sada ne prepusta nista slucaju.A nadiru mladje i sve bolje vaidiisova npr i Ana

Jelena

pre 16 godina

Alo Ljudi. I Jelena i Ana i Novak i Zima, svi oni su nasa deca kojoj smo se divili koliko juce. A sad pljujemo i ne stajemo. Mi smo SRAMOTA. Svoju decu, valjda volis stalno a ne samo kada pobedjuju.
E ja ih volim i kada izgube i od gorih!

RUNI

pre 16 godina

Prvo svaka cast Jeleni za sve sta je uradila do sada. Posle onakve krize rezultata,tako brzo doci do broja 3,to mogu samo vrhunski igraci. Juce joj jednostavno nije bio dan,mozda umor,mozda dosadna kisa,ali i to se desava. Meni samo nisu jasni ljudi koji posle jednog poraza i losije igre odmah pljuju po igracima,kao da su oni masine i da moraju dobijati svaki mec. Kada dobijaju svi smo uz njih i nazivamo ih velikim Srbima. Cim izgube odmah su losi igrci,treba da ostave tenis itd. Zato bih porucio tim misevima da se vrate u svoje rupe odakle su dosli,i da prestanu da pljuju po nasim najboljim ambasadorima. I U PORAZU TREBA BITI VELIKI!!! Pozdrav pravim ljubiteljima tenisa!

voja

pre 16 godina

@Aleks
Komentar ti je totalno konfuzan i nepismen, bez ikakvog osecaja za recenicu i interpunkciju, pa te molim da meni i ostalima napises, sta je u stvari "pisac hteo da kaze", jer i pored nadljudskih napora - ne shvatamo poentu. Ubaci svoje reci u rod, broj, padeze, vreme, ispomeraj tacke i zareze... bilo sta, samo... daj da te razumemo!

dule nbg

pre 16 godina

Glavu gore,Jeco...I dalje te volimo i navijamo za tebe
P.S.Svi vi klosari (izvinjenje moderatoru i normalnim ljudima ovde) sto ovde pljujete Jelenu,javite se kad budete usli na Wimbldon kao gledaoci samo...A kamoli da igrate na glavnom terenu istog ili budete nekad u necemu 3.na svetu...Sram vas bre bilo (jos jednom izvinjenje svim normalnim)

Shumadinac

pre 16 godina

Čitam pojedine komentare i ne mogu da verujem.Alo bre pa ona je TREĆA NA SVETU.Sve je to sama stvorila i svaka joj čast na tome.Ovakvi šabani od navijača joj ne trebaju.SAMO NAPRED

Petar

pre 16 godina

Zasto je Jelena na Vimbldonu izgubila, a na RG je pobedila Bartoli (koja je tada bila i malo povredjena)sa lakocom? Prvo, potcenila je protivnicu. Sve su to jako dobre teniserke, i mali pad u igri je dovoljan da se izgubi. Drugo, premorena je, jer je izmedju RG i Vimbldona igrala dva turnira do iscrpljenosti, umesto da igra samo prvi, a drugu nedelju iskoristi za odmor i treninge. I mecevi su dobri treninzi, ali nisu dovoljni. Trece, mora pod hitno da popravi servis, jer i inace precesto gubi gemove na svoj servis, i kada to dovede u red bice broj 1, to je evidentno. APSOLUTNO MOZE BITI BROJ 1, pa to svi vide, tu je, samo MALI KORAK JOJ JOS NEDOSTAJE, ali mora POPRAVITI SERVIS i mora PAMETNIJE USKLADITI TURNIRE SA ODMOROM i TRENINZIMA, sto takodje svi vide. Ajde, Jelena, do broja 1.

Mie

pre 16 godina

Zao mi je sto je izgubila...Jeste da je lose igrala, ali i druge lose igraju pa prodju, treba mlao i srece u svemu tome. Ja volim Jelenu, ali i mene nervira sto na terenu prica na engleskom, malo mi je to iskompleksirano...ali dobro ona zna zasto to radi... Zelim Jeleni mnogo vise srece na sledecem turniru i da bude No. 1

Space Jam

pre 16 godina

Nesportsko i prepotentno ponašanje prema Bartolijevoj na RG se ovog puta vratilo na najgori mogući način. JJ bi trebala da prestane da izlazi našminkana i nalakiranih noktiju na teren, nego da više razmišlja o protivnici i taktici pre početka meča, mada je istina da ima puno muškaraca koji više vole da gledaju u ženske obline, nego samu igru na terenu. Osim toga, trebala bi još puno da poradi na servisu ako misli da ostane na tako visokoj poziciji na kojoj se trenutno nalazi, a verujem da bi, ukoliko popravi servis, znatno popravila i rezultate na brzim podlogama. Sada na zasluženi odmor pa u nove pobede.

eduardo

pre 16 godina

nemoj da je tešite, mnogo se uzdigla, manekeniše se, nek skine minđuše i ugleda se malo na Anu, to je kultura.
Pozdrav, ali realno.

banker

pre 16 godina

Jelena mora da radi mnogo više na servisu jer sa ovakvim servisom se ne može dalje stići. Dakle, servis, servis i servis. Kada to popravi biće najbolja.

ANGEL

pre 16 godina

Citajuci dosadasnje komentare mora reci da sam razocarana ljudima koji napadaju nase tenesere kada imaju los mec. Prosto je neverovatno kako nam je malo potrebno da zaboravimo da su u pitanju vrhunski sportisti koje smo dan pre uzdizali u nebo.
Jelena J. je imala los mec. Pa, sta? Ona je dokaz da se to desava i najboljim sportistima. Sta su trebali Svajcarci da urade kad je Federer dva puta za redom izgubio od Canasa, koji je povratnik na teren posle dosta dugog perioda ne igranja. Da li su ga ispljuvali? Ne nisu. On i u tom trenutku uzivao je svu podrusku svog naroda. Tako treba i mi da postupamo sa nasim teniserima.

Ko se malo raspitao mogao je da pronadje podatak da Jelenina majka, dan pre je imala ozbiljnih problema sa srcem. Zato je i razumljiva tako losa igra. Zato molim vas malo razuvanja za ovu izuzetnu devojku.

Eki

pre 16 godina

Ljudskoj zlobi nikad kraja! Jelena je divan covek i veliki sportista i nije tacno da nije pruzila ruku u poslednjem mecu sa Bartoli, nego je podigla ruku da sa osmehom pozdravi publiku dok se Bartoli sporo i tromo dovukla do nje i onda su se , naravno, rukovale! Jeca je zasluzila orden zasluga za narod zbog svoje plemenite sportske borbe i postovanja prema svojoj zemlji! Zaboravili ste da je Jeca, iako umorna, bez kalkulisanja, promenila pet aviona da bi stigla u Bugarsku da igra za reprezentaciju Srbije, a Ana Ivanovic to nije ucinila. Jelenu je potreslo sto je njenoj majci pozlilo za vreme meca sa Safarovom, i to je poremetilo koncentraciju, pored besmislenih prekida zbog kise

Dragiša

pre 16 godina

Ovaj Wimbledon je SMEŠAN! Poštujem tradiciju, ali da se u današnje vreme igra vrhunski turnir u ovakvim uslovima to je zaista smešno. Ne tražim opravdanje za Jelenin poraz(a mogao bih da ih navedem nekoliko), ali ovaj tekući Grand Slam nije praznik tenisa nego jedno ogromno mrcvarenje igrača i publike. Dobro, kiša može uvek da padne, ali pokrijte više bar 2 terena! Jučerašnji meč je traja o 6 sati!!! Naravno da računam i vreme dok je padala kiša jer sam siguran da za to vreme JJ i Bartoli nisu švrćkale i šopingovale nego sedele i razmišljale kako dalje da igraju u meču. Ovaj turnir dolazi posle veoma naporne serije turnira i treba imati i fizičke i psihičke snage da se odigra najbolje moguće, čak i bez prekida svakih pola sata zbog kiše. Naravno, Jecin izbor je bio da igra sve te turnire i možda je i svesno žrtvovala ovaj Wimbledon zarad proboja na WTA listi. Ako je tako, nema za čime da žali jer je trenutno TREĆA NA SVETU! Svaka čast! Igraće se Wimbledon i sledeće godine i nadam se da će do njega JJ skupiti dovoljno bodova da može da se odmori bar desetak dana pred turnir. Zna se koje bolji - JJ JE BOLJA, ali čak i Federer ponekad gubi, pa što ne bi i JJ. Bravo Jeco, samo napred ka No.1!!!

DDT

pre 16 godina

Čitam ove komentare u kojima se JJ kritikuje zato što posvećuje puno pažnje "šminci"!!!
Jeste li vi gledali meč? Znate li uopšte o čemu govorite? Jelena je imala problem sa levim okom - nešto joj je upalo, šta li već - i zato je vadila ogledalo.
Prema tome, NE LUPAJTE!

Danas očigledno nije bio njen dan, što se dogadja i najboljima medju najboljim. Nije imala snage, udarci su joj bili tupi, slabo plasirani, bez snage...
Pa šta? Da li Španci psuju Nadala što je izgubio dva seta za redom, umesto da završi meč u tie-breaku trećeg seta? Da li Francuzi proklinju Mauresmo što je onako katastrofalno odigrala 3. set i izgubila?
Obrazujte se i prevaspitajte pre nego što uopšte krenete da komentarišete tenis! Ruku dajem da do juče niste ni znali šta je to tie-break!

Srpkinja

pre 16 godina

Ne znam zašto smo mi Srbi odmah spremni za najgore kritike. Više od polovine onih koji su poslali zamerke bilo koje vrste u komentarima su nesposobni da na bilo koji način dođu do nečeg sličnog kao Jelena. Zato, nije propast, još mnogo Vimbldona je pred Jelenom. Samo napred,još uvek si najbolja.

dzoni

pre 16 godina

Jelena je mnogo bolja od francuskinje koja je na Rolan Garosu uspela da dobije samo 2 gema protiv Jelene.Medjutim kisa non stop je skroz izbacila iz ritma Jelenu dok je Bartoli dobro dolazila da se odmori jer je bila konstantno veoma zadihana tako da su joj ti odmoru mnogo pomogli

Anna Chakvetadze

pre 16 godina

Jelena ne poseduje niti pokazuje ni jednu stvar iz koje bi se zakljucilo da je ona umislila da je neka riba, zaista. Poraz je bolan iz samo jednog razloga: a to je kad izgubis od losijeg od sebe!odnosno kad pravda nije zadovoljena. Primetno je ne samo ovaj put vec i od ranije da Jelena ima problema sa njemim forhendom koji je bio katastrofa pred kraj meca kada je imala 0:40 na Bartolin servis. Jelenin servis uopste nije los a dokaz za to je mec na RG protiv Vaidisove kada je osvojila skoro svaki svoj servis gem u celom mecu i na kraju je zahvaljujuci servisu pobedila, jedva. Idemo dalje, bice jos meceva na kojima ce se pokazati prave vrednosti. Pozdrav svima

Uca, Nislija u Kvebeku

pre 16 godina

Sa "Index.hr":
"S druge starne nositeljica br 6, finalistica Roland Garrosa Ana Ivanović je nakon pravog trilera u tri seta, gotovo izgubljen meč protiv Ruskinje Nadie Petrove uspjela dobiti (6-1, 2-6, 6-4)." - ovo pise u istoj vesti kojoj je naslov "Bartoli iznenadila Jankovic".
Prema tome, treba citati STA PISE, a ne sta HOCU da procitam.
Dalje (a ima mnogo veze sa prethodnom - mojom -tvrdnjom):
Da bi se POSTENO otpratio neki mec (u bilo kom sportu) treba ZNATI PROTUMACITI i izjave aktera. Pre i posle meca.
Koliko je puta do sada Jelena rekla da joj je na turniru najteze odigrati prvi mec. Drugim recima: dok ne udje u ritam. Tako i u mec. Ona najteze dobija prve setove (Protiv Bartoli je bilo drugacije, ali vec je imala ritam igranja ovog turnira i iskustva s njom - Bartoli). Kisa joj je danas dobrano poremetila ritam igre. Da se odmah odigrao ceo mec... Bartoli bi vec bila u Francuskoj. To je i razlog (verovatno) sto JJ igra toliko turnira. Umor danas nije mogao da odigra znacajniju ulogu. "Odmarala" ju je kisa.
JJ je poslednja dva gema meca najslabije odigrala. PROCITAJTE u stampi: mama joj je na tribinama imala problema sa srcem. Moze li se onda misliti na igru? Ovde je na TV prikazano samo nekoliko poslednjih gemova i, iako komentatori to nisu rekli, moglo se videti da se sa JJ nesto dogadja sto je izvan tenisa. Ispostavili su se, eto, problemi sa zdravljem njene mame.
(Mats Vilander,npr.- legenda nad legendama, je bio izgubio skoro dobijen mec kad je video da mu verenica ustaje i odlazi iz loze.)
Sve u svemu, ovaj Vimbldon ce ostati zabelezen kao jedan od najtezih turnira (po mom misljenju) zbog kise. Pratim tenis vec vise od 20 god. i ne secam se da je ikad bilo ovoliko prekida.
Bojim se da ce i Novaku kisa "doci glave": danas je izgubio prvi tajbrek (mislim da se ne varam) u ovoj sezoni.
PS: nisam znao da i Bog prati tenis (Kaznio JJ Bog zato sto nije pruzila ruku. Svasta. A ako hocemo da ne budemo maliciozni, pozdravile su se posle ONOG meca. Sreca, pa teniseri znaju da razumeju reakcije radosti i tuge svojih suparnika, pa ne uzimaju jedni drugima takve reakcije za zlo.)

Siptar s Kosova- Esad

pre 16 godina

Pravo da vam kazem meni je tesko da se vratim na gledanje meca posle tih silnih prekida a mogu samo da zamislim kako je igracima. To je komentar sto se tice organizacije. A za JJ mogu da kazem da mi je stvarno zao, hteo sam da polomim TV. Voleo bih da znam sta su govorili oni koji kritikuju Jelenu, kada je stigla do 1/2 finala RG a to nije mali turnir kako oni kazu. I broj sakupljenih bodova sam po sebi govori o kakvoj je teniserki rec. Sta da kazu Francuzi sto im Moresmo nije odbranila titulu? Ja sam siguran da je ne pljuju. Ani zelim pobedu u narednom mecu.Ona je za mene numero 1. A da sam ja Novak otero bih organizatore tamo odakle su "izasli".

Braca

pre 16 godina

Samo napred malena. Ne brigaj, dodje i takav dan. Sad se konacno odmori pa zajedno sa Anom za dve nedelje da smazete one Slovakinje.

Bartoli je igrala tvoju igru, tako da sad mozes da vidis kako je tvojim protivnicama kada ti ide. Nadji resenje da se @odbranis od svoje igre@ i od @svoje sumnje u sebe@ zato sto znas i mozes. Ona se kretala kao ti, igrala agresivno kao ti. Dakle, sta radi Enanova tad, radi i ti. Sigurno mozes! Super si i uzivkaj u odmoru.

ZaSM

pre 16 godina

JECA se borila i nije imala srece. Mi na nju mozemo da budemo samo PONOSNI. Cestitke i za protivnicu koja je stvarno dobro odigrala.

Aleksandar

pre 16 godina

Danas je "bucka" bila bolja,a J.J. bi ipak trebalo da se vrati svojoj igri koja svakako nije defanziva sa osnovne linije....

Jecin fan

pre 16 godina

Jeco, Srbija je i dalje uz tebe.
I stvarno se slazem da pojedinci nisu fer sto sad, nakon poraza, pljuju po njoj.
Bice jos mnogo titula za tebe. A ti si i lepsa i bolja teniserka od Francuskinje.
Samo napred!!!

Pera Zdera

pre 16 godina

"Baron je pricao posle da je spil bio star, da je previse pio,da ga poneo zar..."
Isti slucaj sa Jelenom,:Umor,kisa,povreda itd,itd. Nikada ona nece biti #1 verujte mi.Njoj nista drugo ne preostaje nego da i dalje tezgari po nekim malim turnirima i tu ubere neku kintu i poen,a mi naravno i dalje da se lozimo na nju u fazonu "Kraljice, Carice,Lepotice..."

GoranRS

pre 16 godina

Lupate gluposti.Srbi.Samo ako pobedjujes onda si voljen.Ko je imalo upuceniji u sve, cuo je da je Jelena usla u mec sa teretom porodicnih problema koji su je ovih dana lomili.Nije ono bila Jeca!

ivan

pre 16 godina

Nije uspela,naravno kad je Vimbldon ostao,bio i ostace
raj za snobove kad se vidi lista pobednika muskog i zenskog singla.Ove godine kao i uvek osvojice ga jaaaake zemlje,kakvi smo i ovaj rezultat je o.k.

Aleks

pre 16 godina

A,konacno,izgubila je i ona i olepsala moj dan! Steta sto je Ana prosla,za Tipsarevica velika steta sto nije prosao jer do sad covek nikako ne govori,tih je,mir i ne pokaze aroganciju kao svi drugi zvezde... "Hollywood".Ali za Djokovica,momka Ane Ivanovic i ne samo druga,kao sto nas Anica kaze,zelim mu dobar neuspeh sutra.Kad svi oni sem Tipsarevica,nauce kako da dokaze ponizenje i ne aroganciju,e...mozda cu tada poceti da navijam za njih.Jer,da je bila njihova arogancija hrana,hranila bi jedan narod...neka kazemo,ako ne vise.I jednostavno, nikad nece postati broj jedan!Ajde,pozdrav!

zzz

pre 16 godina

Ovo je vec smesno. Utakmice traju po 4 dana. I ja sam nervozan zbog toga pa mogu misliti kako se osecaju teniserke(teniseri). Ovaj turnir vec nema nikakve veze sa tenisom! Vec dve decenije planiraju da stae krov na cetralni teren. I? Nista! Onda nek nadju u kalendaru 2 nedelje kad ima manje padavine po statistici(verovatno to prate vec 150 god. - ipak je to Engleska)! Ne interesuje me nikakva tradicija! Hocu svetsko prvenstvo u skijanju od 06.avgusta na Kipru! Smesno. I naravno mi je jako zao i zbog Jelene i zbog Janka. JAKO SAM BESAN!!!

The Sima

pre 16 godina

Naslov ne odgovara : Bartoli nikako nije bolja od Jelene . Ni u snu .Jelena je premorena od mnogih turnira , zasicena , bezvoljna , ne polaze joj za rukom udarci koje ima . Preko joj je potreban dobar odmor i razonoda . Verujem da ce do Slovacke biti kao nova . Bice jos Vimbldona , nadam se bez kise svakih pet minuta . Neverovatno kako ti uredni ljudi nisu proucili meteoroloske karakteristike na mestu na kojem se igra najveci svetski turnir. Ovako sve se pomalo pretvara u cirkus sa ciradama i mecevima koji traju po tri dana ...

Milana

pre 16 godina

Bas lep komentar, Zo! Steta je sto je Jelena izgubila ali nije veliko cudo. Toliko prekida, toliko ponovnih pocetaka istog meca, ponovnih zagrevanja, koncentracije, pokusaja da se ponovo motivises, i nikad kraja mukama i nadmudrivanjima sa kisom, sa organizatorom, sa establismentom. Bice jos meceva, turnira i GS-a. I Jeleni svako dobro treba pozeleti! A onima, koji su toliko negativni prema njoj ne treba zameriti, nisu ljudi krivi sto ih srecnima cine niske strasti!
Ani zelim mnogo mudrosti, motivacije i koncentracije protiv Nikol.

Zo

pre 16 godina

Kisa je ove godine izbrisala svu draz Wimbledona. Koliko je nama kao ljubiteljima tenisa mucno pratiti isprekidane meceve, verovatno je igracima mnogo teze. Ne napominjem to kao opravdanje Jeleninog danasnjeg poraza, Bartoli je danas bila bolja, imala je vise srece, odgovarali su joj prekidi...ili kako vec hocete. Porazi su sastavni deo sporta i to je to. Jelena nije sigurno izgubila zato sto je to zelela. I sigurno joj je jako tesko kao i nama koji smo njeni verni navijaci.
Nije zasluzila Jelena negativne komentare. Pametna je ona devojka i sigurno zna sta, kako, koliko i kada treba nesto da radi. Mnogi joj zameraju njeno ponasanje...Boze moj...sto ljudi-sto cudi!
Pozdrav za fusta i ostale kriticare: potrudite se da Jelena stupi u kontakt i ostvari saradnju sa tim Vasim trenerima koji su uspeli od Vas da naprave 1.tenisera/teniserku na svetu! Do tada, Jelena je No 3. na svetu i ja se nadam tj. ubedjena sam da cemo je jos dugo gledati kako uz osmeh podize pobednicki pehar!!!!!!!
P.S. Sreno Ani sutra protiv Vaidisove!

jeconi

pre 16 godina

Ma nije smak sveta,to je sport,nikad se nezna!!Nije joj islo i sta sad,Nije sramota izgubiti od losijeg,pa i oni imaju prava da napreduju.Jeco,samo trebas da poradis na servisu i bice super!!

milan

pre 16 godina

Dešava se i najboljima da kiksnu. Prvi set je pokazao ko je ko tu. Ono posle- prekid,gem,prekid,gem nije tenis nego .....ko zna šta. Idemo dalje!!!! Pozdrav!!!!

sale

pre 16 godina

Tacno je ono za nas srbe: kad se pobedjuje dizemo ih do nebesa a cim se izgubi odma drvlje i kamenje na sve. Svi imaju los dan, sezonu, treba im samo malo podrske kako bi se opet uzdigli . Sramota za neke komentare

Hm

pre 16 godina

@ Milan

Kada si vec nasao za shodno da komentiras clana na indexu, trebao si kliknuti na taj clanak o Jeci i vidio bi da se tamo spominje i Ana. Malo manje kompleksiju i brzopletosti...

zare

pre 16 godina

Jeco ti si ono sto treba da budes.Kome god da je danasnji tvoj poraz doneo srecu(mislim na nasoj strani),neka mu bude poslednja!GLAVA GORE!TI SI NASE NAJSVETLIJE!!!

Nena

pre 16 godina

Svi znamo kakvi ljudi mogu da kritikuju Jecu,a oni nisu vredni njene paznje.Oni verovatno treniraju tenis ili bilo koji drugi sport ceo zivot,i znaju kako je to lako pa zato pricaju to!Ne mogu da verujem ko sve hoda ovom planetom!Pogotovo posle onoga sa jecinom mamom,hvala Bogu da joj je vaznija porodica od bilo koga.
A neki ljudi i ne zasluzuju da im se pruzi ruka.A i ona Bartoli je imala mnogo srece sa ovom kisom.Ona nema snage za mec,i jeca je mogla lako da je dobije,ali joj kisa padne uvek kada treba i ona ima vremena da se odmori!A i ta kisa,izlazis 100 puta,igras jedan mec par dana,sve u komadima...Mislite da to ne deprimira tenisere?!
Bravo jeco,a sada na zasluzeni odmor!
Ti si nasa kraljica!Uzivaj!!!

teniski_sudija

pre 16 godina

Zaista zalim sto je Jelena propustila sansu da se plasira u polufinalu,jer joj je put bio otvoren racunajuci da joj Krajicek ne bi bila prepreka.U svakom slucaju,stice se utisak da ovo nije bio Jecin dan,sto se svakome desava od igraca,uz to stalni prekidi i neizvesnost koliko ce se igrati ni gledaocima nisu prijali,a kamoli igracima.Tako je bilo sudjeno i desilo se da ide dalje Bartoli koju ne pamtim u boljem izdanju.
Za one koji misle da je Bog vratio Jeleni zbog ne pruzene ruke na vreme Bartolijevoj na Roland Garrosu,i za one koji ovde sakriveni pljuju po Jeleni i njenoj igri,zelim da upitm da li s ei oni boje da ce im Bog platiti to pljuvanje?!

Zox

pre 16 godina

E, pa ne mogu da verujem. Ja vec video Jelenu u polufinalu gde joj je i mesto jer joj se otvorio zreb, kad ono - Bartolijeva bila opasna.
Ono sto je presudilo je Jecin servis, koji je uopste nije hteo. Jeste da ona nema jak servis, ali danas je ubacila svega 50 posto prvog servisa. Takodje, da kisa nije sto puta prekidala mec, Jeca bi 'ladno dobila Bartoli, jer bi bila sve umornija, a fizicka sprema joj nije jaca strana. Ovako, imala je priliku da se cvesto odmori i sveza udje u nastavak meca.
Mislim i da je Jelena malo potcenila protivnicu sto je rezultiralo njenim porazom.
Ali, desava se i poraz od slabije. Nije kraj sveta.
Samo me nerviraju ovi sto pljuju po Jeleni kako nema pojma. Da nema, ne bi bila treci nosilac.

nevermind

pre 16 godina

Ovogodisnji wimledon je prava prilika za autsajdere. One koji nemaju sta da izgube, igraju ziceraski pa kako bude. Ako se ja ovoliko nerviram oko 152 prekida u toku jednog meca, mogu da zamislim kako je vrhunskim igracima koji se psihicki, mentalno, voljno, fizicki i igracki natempiraju i onda ih kisa prekine toliko puta. Zaista je tesko za gledanje, a kamoli njima za igranje. Slabije rangirani igraci u ovakvim uslovima imaju vise sanse.
Bartoli je danas odigrala veoma dobro u drugom delu igre, gotovo da je igrom skinula Jelenine pokrete i taktiku. Veoma me podsecala na Jeleninu igru tokom drugog dela meca (koji cine one igre izmedju 152 prekida). Jelena je bila vidno nervozna zbog 152 zagrevanja, mozda je malo bila i iznenadjena igrom protivnice, koja je udarala nemoguce lopte i to oberucke. Ali Jelena je jedna i jedinstvena, takvu gazelu na terenu, soim eventualno Henin, svet nema. Zelja mi je da je ovo ne uzbudi previse, jer uz ovakve uslove i kisurinu tesko je igrati tenis, onaj vrhunski. Jeco, ako ovo citas, samo nastavi, za tebe je prvo mesto na domak ruke, tj. reketa. Divna si i na terenu i van njega. Zao mi je sto si bila vidno nervozna, ali ja te potpuno razumem jer smo mi ludeli i ludimo gledajuci ovaj turnir koji je sve samo ne vrhunski tenis. Naigrala se kisa vise od svih tenisera. Jeco ti si najbolja srpska teniserka, u svim elementima si jaka, mozes jos bolje i vise, samo nemoj mnogo da se nerviras kad ti ne ide, jer to ti utice posle na svaki sledeci poen. Zelim ti suv sledeci turnir i pratimo te gde god da igras, a licno uzivam gledajuci tvoj tenis. Impresivna si na terenu i milina te je gledati.

noname

pre 16 godina

E pa...prosli put na RGu Jeca izjavljuje 'zamislite sta bih tek radila ovim devojkama kad bih imala dobar servis', ovaj put 'Ihave a game for Bartolli'.

Prvo skoci pa reci 'hop'.

I naravno, to sto se nije rukovala sa Baroli je vazno. Ne zato sto je kaznio Bog, nego zato sto je ovo za Bartoli bilo pitanje casti, a ne obican teniski mec. Zasto za sobom ostavljati gnevne tenisere zeljne osvete?

Inace, ne mislim da je u pitanju umor, jer u tom slucaju bi joj prekidi koristili?

Takticko-psiholoske greske + los prvi servis + losa koncentracija i eto ti.

oblacic

pre 16 godina

Sada su svi veliki stucnjaci, Jeco samo ti nastavi u istom ritmu divno te je gledati. Ov je samo malo vise srece za malenu francuskinju koja mnogo toga ima da nauci od tebe. Mlada si i nadam se da ces iduce godine svima objasniti kako se igra pravi tenis. Nedaj se i lep odmor ti zelim. Hvala puno na dosadasnjim uspesima.

Bojan Popovic

pre 16 godina

@mikasa

ma jesi li ti lud?
ko je reko da Jelena napusti tenis???????????

nerazumem kako tvoj komentar ima najvise preporuka...

Sashko

pre 16 godina

Premor + kisa + uporna protivnica (BTW, ni priblizno kvalitetna kao Jelena) = ipak neocekivani poraz. A da Bartoli stvarno vise lici na kecerku nego na teniserku - lici! ;-)

LU

pre 16 godina

Kakva gomila glupih komentara! Sve sam strucnjak do strucnjaka! O kakvom premoru vi pricate. Da nije bilo kise videlo bi se ko ima vise snage Bartoli ili Jelena. Bartoli je fenomenalno odigrala, ali ne bi svoju igru mogla da odrzi na istom nivou da se mec odigrao bez prekida. Servis je svakako nesto sto Jelena treba da popravi u svojoj igri, a nisam video da i njena danasnja protivnica ima nesto bolji. U svakom slucaju porazi su sastavni deo sporta i ne vidim da je neka tragedija ako se izgubi u cetvrtom kolu Wimbledon-a.

Iznervirani

pre 16 godina

@ Partizan or nothing
Budaloooo!!!
Kakive veze ima Partizan sa jednim neuspehom nase teniserke?! Pa sta i da jeca navija za Zvezdu,da li je to toliko bitno?Kako te ne mrzi da napises i posaljes ovakav komentar i zasto se ovakve budalastina objavljuju?
Jeca je ove godine postigla i
suvise da bi ovakvim komentarima bilo mesta!

milan

pre 16 godina

I Jeca se pojavila na hr portalima
index.hr prvi put objavljuje rezultat meca nasih predstavnika.
Naravno , o Aninoj pobedi nema ni slovceta

jecko

pre 16 godina

Jelena igra definitivno najlepsi tenis na svetu trenutno a iskreno da kisa nije pocela Ana bi pukla k'o bas dok Jeci ovi prekidi uopste nisu prijali. Bila je ocigledno premorena a ova Marion je smesna k'o bioskop. Nije nista strasno sto je izgubila mozda je i dobro da se dozove pameti i smanji broj turnira, da se odmori. Pa pobogu devojka igra neverovatno ove godine a onda se nadjemo mi da je kritikujemo. Pa zasto nismo mi treci na svetu? I zasto mi nismo pobedjivali koliko je ona?I ona definitivno nije za male turnire zato sto je Jelena velika igracica i nemamo pravo da je osudjujemo. Samo neka se ona odmori i u sledecem mecu ce da "samelje " Bartoli jer ona nije ni blizu dobra kao sto je Jeca niti ce ikada biti. Anu volim ali definitivno nije precizna kao Jelena i ne krece se dobro kao Jelena. Imala je i malo srece mada joj naravno zelim puno srece protiv Vaidisove ali ako hoce da je pobedi mora mnogo bolje da se krece jer Nikol koristi skoro svaku priliku.

boco

pre 16 godina

Dobro je sto vise ne koristite za JJ termin najbolja srpska teniserka jer se sad vidi ko je bolji. Bartoli je danas bila bolja i zasluzeno je pobedila i sacekala je JJ i pruzila joj ruku, a ne kao JJ koja je na
Rolan Garosu to izbegla mada je tada bartoli bila povredjena. Tesko da ce zbog
tog svog postupka ikad vise pobediti MB jer joj ova to nece zaboraviti i protiv nje ce uvek igrati kao protiv neprijetwelja.

olga

pre 16 godina

Jeca je velika teniserka i ostvarila je vec do sada mnogo dobrih rezultata. Sve i da nista od sada ne postigne ostaje zabelezena u nasoj sportskoj istoriji. Ovo je bio samo los dan. Jeco, ponosni smo na tebe i puno te volimo. Bice jos pobeda i pehara. Kamo lepe srece da smo svi mi ostali tako neuspesni kao ona,gde bi nam bio kraj?. Biti samo ucesnik na W, pa makar bio zadnji na njemu, ej pa to je ogroman uspeh. A vi svi koji odmah pljujete cim neko izgubi, pitam se cime se vi mozete pohvaliti? Napred Jeco,Ana,Nole i Janko!Vi ste nas ponos!

AUUUU!!!!

pre 16 godina

Leleeeeeee!!! Znaci Bog je kaznio Jecu, zato sto nije na vreme pruzila ruku Bartoli?! Znaci ima Boga, ali nikako da kazni one koji cine zlocine po celom svetu, nego, bas, Jelenu! Juce se nisam javila komsiji, bila sam mrzovoljna, ko zna sta ce mi se desiti ovih dana i kakva ce me bozja pravda stici :-)

Nik

pre 16 godina

@ blo 29

Ima dosta ispisanih gluposti ovde, ali ovo je NAJGLUPLJE sto sam do sada procitao.
Hajde molim te pojasni kako neko moze da bude br. 3 na svetu a da ga samo ide? O, Boze, ne mogu da verujem sta neki ljudi pisu

Eca

pre 16 godina

Oni koji kritikuju Jelenu treba da se stide! Nisu videli da u danasnjim novinama pise da je Jeleninoj majci Snezani pozlilo za vreme treceg seta u mecu sa Safarovom i da je imala srcane probleme, zbog cega se Jeca mnogo nasekirala i mislila na mamu! Rekla je da je prece da njena majka ode kod lekara nego rezultat bilo kojeg meca! Svaka cast, bila je i ostala veliki covek i veliki sportista! Samo napred Jeco! Volimo te!

nikol dž. femija

pre 16 godina

Pozdrav svima!
Zna li neko da mi kaže zašto postoji obaveštenje o broju preporuka,a ne i o broju predloga za brisanje.

Teniserima sve čestitke.Ana je hvala Bogu prošla i to je divno,Srbija ima jedno ime medju najboljih 8. To je vrh. Jelena i Janko nisu uspeli ali Janko će ući medju 5o, što je odlično, a Jelena će ostati 3, što je fantastično, ako tako i ne bude sigurno će biti medju 5.Setimo se da je njen cilj za ovu godinu bio ulazak medju 10. Sem toga već je ušla u istoriju sa više od 50 pobeda za pola godine, pretekla je Navratilovu i samo je Kris Evert ispred nje.

Vule

pre 16 godina

Ja ne znam koja je svrha ovog Vimbldona dzaba mu velika tradicija kada jedan mec traje po 3-4 dana zbog kise, igraci izlaze na teren i po osam puta. Tesko je u takvim situacijama ostati koncetrisan i na kraju dobijaju psihicki spremniji igraci(igracice), a citav ovaj turnir gubi na regularnosti.

zoka

pre 16 godina

Boze, moj! Izgubila, pa sta? Jeco, svala cast, bice dana i za vece rezultate, samo igraj i smej se. Ponosimo se tobom i uvek navijamo za tebe.

Vladan

pre 16 godina

Bice bolje drugi put. Ovo bi trebalo da posluzi za nauk Jeleni. Mislim da je pobeda nad Bartoli na Rolan Garosu doprineo da Jelena malo opustenije pridje ovom mecu, prekidi zbog kise su dali francuskinji predah koji joj je bio preko potreban (zena nije u najboljoj fizickoj spremi) a izbacili Jelenu iz ritma kompletno, i to je sve rezultiralo losim mecom i porazom za Jelenu.

Djole

pre 16 godina

Zaista je tuzno kad te pobedi igracica koja ima 20 kg viska i koju bi da nije bilo kise izneli sa terena i davali joj reanimaciju!Danas je odigrala ocajno, a imala je priliku da komotno prodje do polufinala!

GoSha

pre 16 godina

Najveci problem imaju nasi u glavi!!! Ana za malo sto nije izgubila jer nemoze da se skoncentrise na brejk sanse (imala je 6 na zadnja dva servisa Petrove i tek je zadnju iskoristila!). Jelena ima problem sto je umislila da je neka riba pa mora da izlazi na teren sa sminkom i onda joj je djavo kriv sto ima problem sa ocima. Novak ima ist problem kao i Ana. Bilo bi zanimljivo videti procenat uspesnosti Djokovica u brejk sansama u celoj sezoni. Imao je na svakom mecu bar 5-10 NEiskoriscenih!!! Sada je u drugom setu imao tri vezane set lopte i posle toga gubi PET poena i gudi se sa 8-6 u taj-breku. Ovo nije nista drugo nego problem u GLAVI!!!

SAMO NAPRED PA DA POBEDIMO!!!!

sale

pre 16 godina

Svako ko je gledao mec, mogao je da vidi da su jecini udarci bes snage, dobro je pa je izgubila imace vise vremena za odmor. Treba dobro razmisliti gde igrati u nastavku sezone. Samo hrabro, bice bolje a vec je super

Profesor

pre 16 godina

Stalni prekidi zbog kise (bilo ih je 4) su rezultirali u 5 razlicite faze meca. Najbolje je Jeleni islo kada se igralo najduze. U pretposlednjoj fazi obe su igracice igrale dobro i Jelena je igrala bas kontrolisano i imala je peh da nije imala vece vodjstvo. Na samom kraju jednostavno je izgubila ritam i nije preostalo dovoljno gemova da se ponovo uigra. Ipak dostici cetvrtu rundu, mislim da je njen dosada najbolji rezultat za Vimbldon, definitivno nije neuspeh.

Takodje u onom prethodnom mecu protiv Safarove JECA je pokazala da je prava LAVICA. Nije trebalo mnogo da i ovaj mec resi u svoju korist. Nije uspela ali za borbenost na turniru - BRAVO JECO!

Pedja

pre 16 godina

Jelena , znam da Ti je tesko , znam da si je imala , par nesrecnih lopti i to ti je to , da ne spominjem dosadnu kisu , pa verujem da Vama sportistima uopste nije lako , taman zagrejes misice pa jovo nanovo .
No , sta je tu je , glavu gore , nebrini , to je samo jedan los dan u tvojoj karijeri , bices Ti ubrzo BR 1 u svetu , samo nastavi uporno da treniras .
Puno Te volimo , i uvek smo uz Tebe.
Pozdrav iz Vojvodine.

Vlada

pre 16 godina

Obozavam Jelenu, i jako sam se iznervirao kada sam cuo da je ispala, a jos vise kada sam cuo od koga je ispala (zivim u Francuskoj), medjutim, posle odgledanog meca, jasno je da je Jeca bila daleko od svog nivoa, verovatno je bila premorena tako da ... Nije strasno, bice bolje !!

Tesic Goran

pre 16 godina

Jelena se dobro borila na ovogodisnjem Vimbldonu, ali, na zalost, nije uspela da udje u cetvrt-finale. Sada bi trebalo da se malo odmori i da, zajedno, sa Anom Ivanovic, ucini sve da nasa zemlja Srbija, pobedi Slovacku u zavrsnoj rundi kvalifikacija za svetsku grupu "Federejsn" kupa.

Ovo jeste kiks, ali ne treba zaboraviti da Jelena vec godinu dana igra konstantno, ne dobro, vec sjajno i da je mali pad u formi morao kad tad da dodje. Takodje, Francuskinja Marion Bartoli, u poslednje vreme igra u fantasticnoj formi. Ipak, bar je odbranila poene od prosle godine, sto je veoma vazno u trci za prvo mesto na WTA listi.

Ne daj se Jelena, ti si velika sampionka! Cela Srbija je uz tebe!

danijela

pre 16 godina

Bravo, za sve sto si nam u poslednjih godinu dana pruzila.Stigao te je umor,a i objektivno bez dobrog servisa se nije moglo dalje.Dobro se odmori,napuni baterije pa u Ameriku na beton da razbijamo redom(ipak je svima vama/Ivanovic,jankovic,Djokovic,Tipsarevic/ najbolja podloga beton!).

Predsjednik Kluba

pre 16 godina

Bravo Jelena za borbu do kraja. Nista strasno, sto si izgubila.Sa malo vise srece mogla si i da pobijedis. Ipak danas nijesi bila na visini tvojih boljih partija. Dogodine manje turnira prije Wimbldona i sugurno ces jos bolje proci.

Nevena

pre 16 godina

Pa ne moze stalno da se pobedjuje. Jelena je igrala dobro, a da nije dobra teniserka ne bi bila treca na ATP listi. Dajte ljudi, prekinite kritiku, svako moze da ima los dan.

Knight

pre 16 godina

"Definitivno nije za velika dela"?! Jeste li vi svesni šta pišete?! Koje mesto Vi zauzimate na svetskoj listi, kad imate obraza da ostavite ovakav komentar?

blo 29

pre 16 godina

Kada ce ljudi shvatiti da Jelena Jankovic ne zna da igra,vec je samo ide? Zapamtite sta sam Vam rekao kada za 2 godine bude 103. na wta

ivan

pre 16 godina

Samo da podsetim: Jelena je treca igracica sveta, prva u WTA trci, postavila rekord ove godine u broju pobeda za pola sezone, osvojila cetiri turnira na tri razlicite podloge,pobedjivala najbolje igracice... Malo li je? Samo napred, Jeco!!!

sloba

pre 16 godina

Definitivno nije za velika dela. Prosle god US open ove godine RG i Wimbledon.Ona je za srednje turnire i tu da skuplja bodove. Mentalno nije jaka kada treba.Slabo kretanje i prepustanje inicijative protivnici. Sta joj je trebalo da odigra tolike turnire ove godine.Pametni uzmu malo odmora i predah i veliki igraci (Federer, Henin) sve meceve resavaju lako i brzo nema umaranja.Prosli mec JJ je pokazao da je nespremna i fizicki i psihicki a krcag ide na vodu dok se ne razbije.Neki kazu mrcvarenje od prekida zbog kuse. Kako za nju tako i za ostale

Tijana

pre 16 godina

Nisam bila upoznata s tim podatkom da ju je iskulirala u Parizu ne pruzivsi joj ruku,ali ako je tako drago mi je sto je Jelena izgubila upravo od nje,pa nek se nauci pameti,ljudi kad Ana to bude uradila nek se jave svi ti koji Jelenu kuju u zvezde!A ti Jeco,nije sve u igranju tenisa,ima nesto i u kucnom vaspitanju!

Francuz

pre 16 godina

Bartoli je sasvim osrednja igracica ali je danas imala posebnu motivaciju zbog vrlo nespotskog stava Jelene koja je na RG demonstrativno "zaboravila" da joj pruzi ruku... To je bilo vidjeno ovde kao nesto vrlo ruzno, i samo zahvaljujuci izvanrednom Novaku, koji je u vise prilika pokazao veliki fer-plej, ugled Srba (koji je ovde dosta ostecen od Milosevicevih godina) nije patio.

Macvanin

pre 16 godina

U ovom mecu se sve skupilo na jednu stranu. Jelana je premorena od non-stop igranja i igrala je lose, ova bucka je odigrala svoj najbolji tenis na granici fizicke izdrzljivosti, a tu dolazimo do najvaznijeg razloga za poraz. Evidentno je da je posle svakog prekida Jelena gubila gemove u nizu. Bartoli je udarala i istrcavala svaki poen, a sa onom konstiucijom tako ne bi mogla u kontinuitetu. Ovako , kad god bi joj bio potreban odmor, Bog joj je slao kisu, plus sve veca nervoza i neverica kod Jelene. Mozda joj je onaj s neba zaista vratio ono nerukovanje iz Pariza. Jelena, zeno, odmori se i vezbaj servis, buducnost je pred tobom!

Keng

pre 16 godina

Jedino sto zameram Jeleni je prevelik broj turnira koje igra...evidentno je premorena...
Jako mi je zao sto nije prosla, ali bice bolje...svi smo uz Jecu....osvojice Jelena US Open
Pozivam ove koji polufinala RG i US opena, kao i turnire tipa Rima i Charlstona ne smatraju velikim delima, da nam iznesu svoje podvige i poduhvate koji to zasenjuju
Zahvaljujem

PATRIOTA

pre 16 godina

Odmor odmor i odmor!!!
Nije mi jasno sto je navalila da igra onolike turnire prije Wimbledona,zbog para?Cisto sumnjam.Mnogi se odmaraju pred grand slam pa bi trebala i ti,mali turniri su ipak MALI, a GRAND SLAM je druga prica.GRAND SLAM uzmes jednom i bices pisana zlatnim slovima u istoriji tenisa a ovako...uostalom
BICE BOLJE
GLAVU GORE JELENA :o)

sokiran

pre 16 godina

los dan...
desava se i najboljima...
a ona voditeljka na sport klubu je toliko ocajna da sam ubedjen da je direktno uticala na jecin maler!

Nena

pre 16 godina

Steta,bas mi je krivo...Ali sta cete,Jeca je stvarno strava igrala do danas,ali ne prolaze dalje uvek bolji...(ne mislim da je Bartoli bila losija danas,nego ceo turnir uopste,glupo je sto ispadas zbog jednog meca,i to se ne moze reci da si lako izgubio,pa zato).Stata za tenisu uopste,ali vec ja sam se vec pomirila s tim da nema pravde na ovom svetu,tako da.Prodje onaj ko ima vise srece.Jeco,sada na dobar i zasluen odmor...Imala si otvoren put do 1/2,ali tu bi verovatno bio kraj.Henin ce uzeti i W,ko sa decom da igra.

Ding Dong

pre 16 godina

Jos cemo mi vas da gledamo i tebe Jeco i Janka i Anu i Novaka i... Ovo je tek pocetak uspeha ovih mladih i borbenih ljudi. Ima mi njih i te kako da slavimo narednih deset i kusur godina. Nema mesta za tugu, ovo je tek dobro iskustvo pred osvajanje velikih turnira.

Alex

pre 16 godina

Katastrofalna igra.Nekako se provukla protiv Cehinje ali danas nije bilo izlaza sa onakvom igrom.Servis pogotovo drugi joj je uzasno los ne izlazi na mrezu kad je ocigledno da treba da izadje i volejom zavrsi poen.Nervira se i aplaudira bez razloga,pravi chalenge kad je ocigledan aut itd...Ova Bartoli je solidna ali vidjecete ako prodje ovu Krajicek u cetvrtfinalu sta ce joj Henin uraditi.Ja mislim da ako hoce sledece godine da nesto uradi na Vimbldonu da treba da unajmi nekog trenera koji ce joj objasniti i nauciti kako se igra na travi.

EU

pre 16 godina

Nista strasno, ne moze uvek da se pobedjuje. Kiksevi se desavaju. A sad malo odmora u BG (zadnja loza mora da zaceli), pa onda protiv protiv Slovacke u FED-CUP-u.

glisa

pre 16 godina

Preterala je sa turnirama. Da je bila malo odmornija i svezija ponovo bi iskidalu francuskinju. Ovako, sta reci odmor odmor i samo odmor....

ivan

pre 16 godina

Umor je ucinio svoje a i odvratni vremenski uslovi.Verovatno bi,kao i Ana da nije bilo prekida,mec zavrsila u dva seta.A i sama je rekla da joj je odmor preko potreban.Njoj se u svakom slucaju ne moze nista zameriti zbog svega sto je do sada uradila. A da nisam mogao da odgledam mec ko covek koliko me je nervirala, i to je tacno.Uzasno los treci set.Zao mi je sto je ovako glupo izgubila

Mil@n

pre 16 godina

Jeleni sada treba pruziti podrsku, jer je to zasluzila!!!
Odmor ce joj dobro doci, jer je evidentno premorena,a treba i da poradi na servisu.
P.S. JECO, NE TREBA TI SMINKA DOK SI NA TERENU, JER SI TU DA BI POBEDjIVALA!!! IMA I MESTO I VREME GDE MOZES DA POKAZES SVOJU LEPOTU.

Toshke

pre 16 godina

Pa vi ste stvarno luudi! Prvo, ajde jeco, bravo jeco, a sad, nemoj da igras tenis.

Ocigledno, Jelena je bolja igracica ,danas joj nije islo, promasivala je zicere. Kisa tri puta prekida mec, sta da se radi. Okrenuti se novim partijama, fed kup, novi turniri...

DO SADA U ZABLUDI

pre 16 godina

Jeco, nije te ni Enan prošetala ko ova Bartoli. Ako, da zapamtiš zbog one neprijatnosti koju si joj priredila u Parizu, kad si je iskulirala da joj pružiš ruku. To nije sportski. A i Bartoli je tada bila povređena, da se jedva kretala terenom.
Sada, odmori malo, po cenu da ne igraš ni FC. Jer, od tebe, tako deprimirane, slaba vajda. Želim Jeleni uspeh koji priželjkuje, ali, mislim, da je ovo njen maximum. Ovaj servis nije ni za prvih 50. Bolje da malo gledaš Anu i učiš servirati!

faust

pre 16 godina

Servis nije ni u rangu amatera koji krate vrijeme na nekom teniskom terenu, a kamoli dovoljan da se dodje do zavrsnice, iako je raspored bio gotovo idealan.
S druge strane, astmacina i nervozna igra Djokovica sluti da ce se protiv matorog i nerangiranog Kiefer-a pridruziti Jeleni na putu kuci, mada je ruku na srce najbolje da se ovaj Wibmledon ukine, ili da ubuduce ove terene prekriju, posto ovi mecevi na rate nemaju vise nikakvu sportsku draz.

dragan

pre 16 godina

Ocekivano..jer vise paznje obracas na izgled nego na igru u poslednje vreme..drugo,seti se Parisa kada si je iskulirala na kraju meca(milo za drago)..trece,pocela si da "vices" tj. pricas sama sa sobom na engleskom(zasto,ne valja ti ti srpski..je'l)ne mozes reci "ajde" kao Ana.....ali nema veze..Ana ce te osvetiti

maja

pre 16 godina

zaista ne mogu da verujem da je Jelena uspela da izgubi od Bartoli! Ona je zaista ispod svakog proseka, ali JJ ju je ocigledno potcenila. ako sam bila u nesto sigurna to je bio Jelenin prolaz dalje. Nazalost, uz ovakvu igru izgubila bi i od 100-te teniserke sveta.

djole

pre 16 godina

Bravo JELENA!!! Ti si i dalje broj 1 u nasem tenisu!!!Ljudi pa do juce nismo ni imali predstavnike na Vimbldonu,jedva su prolazili kvalifikacije, a sada se desi jedan kiks i svi smo razocarani!!!Pa ne moze uvek najbolje!!!I dalje tvrdim da je Jelena nasa najbolja teniserka...

mikasa

pre 16 godina

Joj najvise volim ove koji komentarisu kako je najbolje resenje Jankovicke da napusti tenis,pa i ona je covek!!! Devojka odigra perfektno vise od pola sezone(tada je svi vole i hvale)zatim malo podbaci u Londonu i odmah joj se savetuje da napusta tenis...Sta je sa vama?!?! Zanima me da li je neko od ljudi koji daju ovakve komentare ikada uzeo reket u ruke! Svakako da je kisa poremetila ali je sigurno i dosta umorna u svakom slucaju
treba da smo ponosni na nju i samo napred.SRECNO.

FGM

pre 16 godina

E kad nece ono nece. Nista, idemo dalje, Jeleni ne treba moja kritika, zna ona i sama gde je gresila. Moja podrska za ubuduce i cestitke za dosadasnji trud i uspehe.

Neutron

pre 16 godina

Eh, steta Jeleno! Sigurno mi je zao koliko i tebi. U sledecem kolu te je cekala relativno laka protivnica i polufinale. Jaoo, bas mi je mnogo zao, samo kad pomisli. Nema veze. Tera se dalje.

Filip

pre 16 godina

Mnogo sam se iznervirao, pa ona Bartoli je pre za rvanje, pa zar od nje da izgubi? Trebala je sve vreme da je setka levo-desno i da joj skracuje lopte i ova ne bi imala sanse, bilo bi 2:0 lagano. Bartoli nije mogla da dise posle svakog duzeg poena, Jelena je morala to da iskoristi. Ali sad je kasno, tek dogodine moze to da ispravi. Steta, stvarno steta, odlicna prilika je olako propustena!

Bre

pre 16 godina

Kažem ja Jeco ne igraj Birmingem,odmori se za Wimbledon al neće da sluša pa to ti je:).Nije smak sveta,i dalje si treća i dalje te naravno svi volimo i bodrimo.Samo napred!

ma baker

pre 16 godina

Kisa...Koliko je odmogla Jeleni, toliko je pomogla Bartoli. Previse prekida je uticalo na Jelenin ritam igre sto je njeno glavno oruzje. A Bartoli, ni kriva ni duzna, mogla je da se odmara na svakih 15-20 min( sto njoj extremno odgovara). Jelena jeste umorna, ali da nije bilo prekida, sve bi se zavrsilo u 2 seta. Drugi bi verovatno i ubedjivije dobila nego prvi, jer Bartoli ne bi imala snage da je prati (+ Jelena je bar za klasu bolja) Ovako... Svaka cast Jeleni. Nek se odmori dobro i brzo ce doci dan kada ce ona uzeti neki GS, koliko vec na US Open-u :) Ajmoooo Jelena

Vesna

pre 16 godina

Jelena, ponosim se tobom i beskrajno te volim! Ti si veliki sportista, veliki borac i veliki covek. Nisi ti kriva sto je kisa prekidala mec svaki cas i vecini ucesnika je to pomeralo citav plan i bioritam.. A organizatori su apsolutno krivci za ovoliko maltretiranje svih tenisera, i zato sto nisu pokrili na neki nacin terene, kad vec znaju kakva im je klima.

svetlana

pre 16 godina

Bolji je pobedio, a pobedjenoj ostaje da razmislja zasto je Federa uzeo nedelju dana odmora pred Vimbldon...
Jelena treba pod hitno da se baci na jacanje servisa jer joj je to slaba tacka.

au bruka

pre 16 godina

sramota da je 100% loshija pobedila jelenu, TOLIKO JE ZHALOSTNO.
Ja plachem sada i ochu samo da vam kazhem neshto da ako imate neshto pametno da kazhete nemojte da pochinjete da kazhete "bolja je pobedila" ZATO SHTO NIJE
Josh me i iznervirala kada je sevrirala tako kako je radila. Jelena je 6-0 , 6-0 puta bolje kad igra svoj tenis bez frke. Tako da losha teniserka je pobedila JELENA JE NAJBOLJA NA SVETU PRED KRAJOM GODINE!

mikasa

pre 16 godina

Joj najvise volim ove koji komentarisu kako je najbolje resenje Jankovicke da napusti tenis,pa i ona je covek!!! Devojka odigra perfektno vise od pola sezone(tada je svi vole i hvale)zatim malo podbaci u Londonu i odmah joj se savetuje da napusta tenis...Sta je sa vama?!?! Zanima me da li je neko od ljudi koji daju ovakve komentare ikada uzeo reket u ruke! Svakako da je kisa poremetila ali je sigurno i dosta umorna u svakom slucaju
treba da smo ponosni na nju i samo napred.SRECNO.

Bre

pre 16 godina

Kažem ja Jeco ne igraj Birmingem,odmori se za Wimbledon al neće da sluša pa to ti je:).Nije smak sveta,i dalje si treća i dalje te naravno svi volimo i bodrimo.Samo napred!

ivan

pre 16 godina

Samo da podsetim: Jelena je treca igracica sveta, prva u WTA trci, postavila rekord ove godine u broju pobeda za pola sezone, osvojila cetiri turnira na tri razlicite podloge,pobedjivala najbolje igracice... Malo li je? Samo napred, Jeco!!!

EU

pre 16 godina

Nista strasno, ne moze uvek da se pobedjuje. Kiksevi se desavaju. A sad malo odmora u BG (zadnja loza mora da zaceli), pa onda protiv protiv Slovacke u FED-CUP-u.

DO SADA U ZABLUDI

pre 16 godina

Jeco, nije te ni Enan prošetala ko ova Bartoli. Ako, da zapamtiš zbog one neprijatnosti koju si joj priredila u Parizu, kad si je iskulirala da joj pružiš ruku. To nije sportski. A i Bartoli je tada bila povređena, da se jedva kretala terenom.
Sada, odmori malo, po cenu da ne igraš ni FC. Jer, od tebe, tako deprimirane, slaba vajda. Želim Jeleni uspeh koji priželjkuje, ali, mislim, da je ovo njen maximum. Ovaj servis nije ni za prvih 50. Bolje da malo gledaš Anu i učiš servirati!

Knight

pre 16 godina

"Definitivno nije za velika dela"?! Jeste li vi svesni šta pišete?! Koje mesto Vi zauzimate na svetskoj listi, kad imate obraza da ostavite ovakav komentar?

svetlana

pre 16 godina

Bolji je pobedio, a pobedjenoj ostaje da razmislja zasto je Federa uzeo nedelju dana odmora pred Vimbldon...
Jelena treba pod hitno da se baci na jacanje servisa jer joj je to slaba tacka.

ma baker

pre 16 godina

Kisa...Koliko je odmogla Jeleni, toliko je pomogla Bartoli. Previse prekida je uticalo na Jelenin ritam igre sto je njeno glavno oruzje. A Bartoli, ni kriva ni duzna, mogla je da se odmara na svakih 15-20 min( sto njoj extremno odgovara). Jelena jeste umorna, ali da nije bilo prekida, sve bi se zavrsilo u 2 seta. Drugi bi verovatno i ubedjivije dobila nego prvi, jer Bartoli ne bi imala snage da je prati (+ Jelena je bar za klasu bolja) Ovako... Svaka cast Jeleni. Nek se odmori dobro i brzo ce doci dan kada ce ona uzeti neki GS, koliko vec na US Open-u :) Ajmoooo Jelena

Vesna

pre 16 godina

Jelena, ponosim se tobom i beskrajno te volim! Ti si veliki sportista, veliki borac i veliki covek. Nisi ti kriva sto je kisa prekidala mec svaki cas i vecini ucesnika je to pomeralo citav plan i bioritam.. A organizatori su apsolutno krivci za ovoliko maltretiranje svih tenisera, i zato sto nisu pokrili na neki nacin terene, kad vec znaju kakva im je klima.

Eca

pre 16 godina

Oni koji kritikuju Jelenu treba da se stide! Nisu videli da u danasnjim novinama pise da je Jeleninoj majci Snezani pozlilo za vreme treceg seta u mecu sa Safarovom i da je imala srcane probleme, zbog cega se Jeca mnogo nasekirala i mislila na mamu! Rekla je da je prece da njena majka ode kod lekara nego rezultat bilo kojeg meca! Svaka cast, bila je i ostala veliki covek i veliki sportista! Samo napred Jeco! Volimo te!

Mil@n

pre 16 godina

Jeleni sada treba pruziti podrsku, jer je to zasluzila!!!
Odmor ce joj dobro doci, jer je evidentno premorena,a treba i da poradi na servisu.
P.S. JECO, NE TREBA TI SMINKA DOK SI NA TERENU, JER SI TU DA BI POBEDjIVALA!!! IMA I MESTO I VREME GDE MOZES DA POKAZES SVOJU LEPOTU.

djole

pre 16 godina

Bravo JELENA!!! Ti si i dalje broj 1 u nasem tenisu!!!Ljudi pa do juce nismo ni imali predstavnike na Vimbldonu,jedva su prolazili kvalifikacije, a sada se desi jedan kiks i svi smo razocarani!!!Pa ne moze uvek najbolje!!!I dalje tvrdim da je Jelena nasa najbolja teniserka...

Nik

pre 16 godina

@ blo 29

Ima dosta ispisanih gluposti ovde, ali ovo je NAJGLUPLJE sto sam do sada procitao.
Hajde molim te pojasni kako neko moze da bude br. 3 na svetu a da ga samo ide? O, Boze, ne mogu da verujem sta neki ljudi pisu

sokiran

pre 16 godina

los dan...
desava se i najboljima...
a ona voditeljka na sport klubu je toliko ocajna da sam ubedjen da je direktno uticala na jecin maler!

faust

pre 16 godina

Servis nije ni u rangu amatera koji krate vrijeme na nekom teniskom terenu, a kamoli dovoljan da se dodje do zavrsnice, iako je raspored bio gotovo idealan.
S druge strane, astmacina i nervozna igra Djokovica sluti da ce se protiv matorog i nerangiranog Kiefer-a pridruziti Jeleni na putu kuci, mada je ruku na srce najbolje da se ovaj Wibmledon ukine, ili da ubuduce ove terene prekriju, posto ovi mecevi na rate nemaju vise nikakvu sportsku draz.

Toshke

pre 16 godina

Pa vi ste stvarno luudi! Prvo, ajde jeco, bravo jeco, a sad, nemoj da igras tenis.

Ocigledno, Jelena je bolja igracica ,danas joj nije islo, promasivala je zicere. Kisa tri puta prekida mec, sta da se radi. Okrenuti se novim partijama, fed kup, novi turniri...

LU

pre 16 godina

Kakva gomila glupih komentara! Sve sam strucnjak do strucnjaka! O kakvom premoru vi pricate. Da nije bilo kise videlo bi se ko ima vise snage Bartoli ili Jelena. Bartoli je fenomenalno odigrala, ali ne bi svoju igru mogla da odrzi na istom nivou da se mec odigrao bez prekida. Servis je svakako nesto sto Jelena treba da popravi u svojoj igri, a nisam video da i njena danasnja protivnica ima nesto bolji. U svakom slucaju porazi su sastavni deo sporta i ne vidim da je neka tragedija ako se izgubi u cetvrtom kolu Wimbledon-a.

Zo

pre 16 godina

Kisa je ove godine izbrisala svu draz Wimbledona. Koliko je nama kao ljubiteljima tenisa mucno pratiti isprekidane meceve, verovatno je igracima mnogo teze. Ne napominjem to kao opravdanje Jeleninog danasnjeg poraza, Bartoli je danas bila bolja, imala je vise srece, odgovarali su joj prekidi...ili kako vec hocete. Porazi su sastavni deo sporta i to je to. Jelena nije sigurno izgubila zato sto je to zelela. I sigurno joj je jako tesko kao i nama koji smo njeni verni navijaci.
Nije zasluzila Jelena negativne komentare. Pametna je ona devojka i sigurno zna sta, kako, koliko i kada treba nesto da radi. Mnogi joj zameraju njeno ponasanje...Boze moj...sto ljudi-sto cudi!
Pozdrav za fusta i ostale kriticare: potrudite se da Jelena stupi u kontakt i ostvari saradnju sa tim Vasim trenerima koji su uspeli od Vas da naprave 1.tenisera/teniserku na svetu! Do tada, Jelena je No 3. na svetu i ja se nadam tj. ubedjena sam da cemo je jos dugo gledati kako uz osmeh podize pobednicki pehar!!!!!!!
P.S. Sreno Ani sutra protiv Vaidisove!

Ding Dong

pre 16 godina

Jos cemo mi vas da gledamo i tebe Jeco i Janka i Anu i Novaka i... Ovo je tek pocetak uspeha ovih mladih i borbenih ljudi. Ima mi njih i te kako da slavimo narednih deset i kusur godina. Nema mesta za tugu, ovo je tek dobro iskustvo pred osvajanje velikih turnira.

teniski_sudija

pre 16 godina

Zaista zalim sto je Jelena propustila sansu da se plasira u polufinalu,jer joj je put bio otvoren racunajuci da joj Krajicek ne bi bila prepreka.U svakom slucaju,stice se utisak da ovo nije bio Jecin dan,sto se svakome desava od igraca,uz to stalni prekidi i neizvesnost koliko ce se igrati ni gledaocima nisu prijali,a kamoli igracima.Tako je bilo sudjeno i desilo se da ide dalje Bartoli koju ne pamtim u boljem izdanju.
Za one koji misle da je Bog vratio Jeleni zbog ne pruzene ruke na vreme Bartolijevoj na Roland Garrosu,i za one koji ovde sakriveni pljuju po Jeleni i njenoj igri,zelim da upitm da li s ei oni boje da ce im Bog platiti to pljuvanje?!

Milana

pre 16 godina

Bas lep komentar, Zo! Steta je sto je Jelena izgubila ali nije veliko cudo. Toliko prekida, toliko ponovnih pocetaka istog meca, ponovnih zagrevanja, koncentracije, pokusaja da se ponovo motivises, i nikad kraja mukama i nadmudrivanjima sa kisom, sa organizatorom, sa establismentom. Bice jos meceva, turnira i GS-a. I Jeleni svako dobro treba pozeleti! A onima, koji su toliko negativni prema njoj ne treba zameriti, nisu ljudi krivi sto ih srecnima cine niske strasti!
Ani zelim mnogo mudrosti, motivacije i koncentracije protiv Nikol.

Neutron

pre 16 godina

Eh, steta Jeleno! Sigurno mi je zao koliko i tebi. U sledecem kolu te je cekala relativno laka protivnica i polufinale. Jaoo, bas mi je mnogo zao, samo kad pomisli. Nema veze. Tera se dalje.

Macvanin

pre 16 godina

U ovom mecu se sve skupilo na jednu stranu. Jelana je premorena od non-stop igranja i igrala je lose, ova bucka je odigrala svoj najbolji tenis na granici fizicke izdrzljivosti, a tu dolazimo do najvaznijeg razloga za poraz. Evidentno je da je posle svakog prekida Jelena gubila gemove u nizu. Bartoli je udarala i istrcavala svaki poen, a sa onom konstiucijom tako ne bi mogla u kontinuitetu. Ovako , kad god bi joj bio potreban odmor, Bog joj je slao kisu, plus sve veca nervoza i neverica kod Jelene. Mozda joj je onaj s neba zaista vratio ono nerukovanje iz Pariza. Jelena, zeno, odmori se i vezbaj servis, buducnost je pred tobom!

Iznervirani

pre 16 godina

@ Partizan or nothing
Budaloooo!!!
Kakive veze ima Partizan sa jednim neuspehom nase teniserke?! Pa sta i da jeca navija za Zvezdu,da li je to toliko bitno?Kako te ne mrzi da napises i posaljes ovakav komentar i zasto se ovakve budalastina objavljuju?
Jeca je ove godine postigla i
suvise da bi ovakvim komentarima bilo mesta!

dragan

pre 16 godina

Ocekivano..jer vise paznje obracas na izgled nego na igru u poslednje vreme..drugo,seti se Parisa kada si je iskulirala na kraju meca(milo za drago)..trece,pocela si da "vices" tj. pricas sama sa sobom na engleskom(zasto,ne valja ti ti srpski..je'l)ne mozes reci "ajde" kao Ana.....ali nema veze..Ana ce te osvetiti

sloba

pre 16 godina

Definitivno nije za velika dela. Prosle god US open ove godine RG i Wimbledon.Ona je za srednje turnire i tu da skuplja bodove. Mentalno nije jaka kada treba.Slabo kretanje i prepustanje inicijative protivnici. Sta joj je trebalo da odigra tolike turnire ove godine.Pametni uzmu malo odmora i predah i veliki igraci (Federer, Henin) sve meceve resavaju lako i brzo nema umaranja.Prosli mec JJ je pokazao da je nespremna i fizicki i psihicki a krcag ide na vodu dok se ne razbije.Neki kazu mrcvarenje od prekida zbog kuse. Kako za nju tako i za ostale

Tijana

pre 16 godina

Nisam bila upoznata s tim podatkom da ju je iskulirala u Parizu ne pruzivsi joj ruku,ali ako je tako drago mi je sto je Jelena izgubila upravo od nje,pa nek se nauci pameti,ljudi kad Ana to bude uradila nek se jave svi ti koji Jelenu kuju u zvezde!A ti Jeco,nije sve u igranju tenisa,ima nesto i u kucnom vaspitanju!

Francuz

pre 16 godina

Bartoli je sasvim osrednja igracica ali je danas imala posebnu motivaciju zbog vrlo nespotskog stava Jelene koja je na RG demonstrativno "zaboravila" da joj pruzi ruku... To je bilo vidjeno ovde kao nesto vrlo ruzno, i samo zahvaljujuci izvanrednom Novaku, koji je u vise prilika pokazao veliki fer-plej, ugled Srba (koji je ovde dosta ostecen od Milosevicevih godina) nije patio.

noname

pre 16 godina

E pa...prosli put na RGu Jeca izjavljuje 'zamislite sta bih tek radila ovim devojkama kad bih imala dobar servis', ovaj put 'Ihave a game for Bartolli'.

Prvo skoci pa reci 'hop'.

I naravno, to sto se nije rukovala sa Baroli je vazno. Ne zato sto je kaznio Bog, nego zato sto je ovo za Bartoli bilo pitanje casti, a ne obican teniski mec. Zasto za sobom ostavljati gnevne tenisere zeljne osvete?

Inace, ne mislim da je u pitanju umor, jer u tom slucaju bi joj prekidi koristili?

Takticko-psiholoske greske + los prvi servis + losa koncentracija i eto ti.

GoranRS

pre 16 godina

Lupate gluposti.Srbi.Samo ako pobedjujes onda si voljen.Ko je imalo upuceniji u sve, cuo je da je Jelena usla u mec sa teretom porodicnih problema koji su je ovih dana lomili.Nije ono bila Jeca!

zzz

pre 16 godina

Ovo je vec smesno. Utakmice traju po 4 dana. I ja sam nervozan zbog toga pa mogu misliti kako se osecaju teniserke(teniseri). Ovaj turnir vec nema nikakve veze sa tenisom! Vec dve decenije planiraju da stae krov na cetralni teren. I? Nista! Onda nek nadju u kalendaru 2 nedelje kad ima manje padavine po statistici(verovatno to prate vec 150 god. - ipak je to Engleska)! Ne interesuje me nikakva tradicija! Hocu svetsko prvenstvo u skijanju od 06.avgusta na Kipru! Smesno. I naravno mi je jako zao i zbog Jelene i zbog Janka. JAKO SAM BESAN!!!

Filip

pre 16 godina

Mnogo sam se iznervirao, pa ona Bartoli je pre za rvanje, pa zar od nje da izgubi? Trebala je sve vreme da je setka levo-desno i da joj skracuje lopte i ova ne bi imala sanse, bilo bi 2:0 lagano. Bartoli nije mogla da dise posle svakog duzeg poena, Jelena je morala to da iskoristi. Ali sad je kasno, tek dogodine moze to da ispravi. Steta, stvarno steta, odlicna prilika je olako propustena!

Vlada

pre 16 godina

Obozavam Jelenu, i jako sam se iznervirao kada sam cuo da je ispala, a jos vise kada sam cuo od koga je ispala (zivim u Francuskoj), medjutim, posle odgledanog meca, jasno je da je Jeca bila daleko od svog nivoa, verovatno je bila premorena tako da ... Nije strasno, bice bolje !!

nevermind

pre 16 godina

Ovogodisnji wimledon je prava prilika za autsajdere. One koji nemaju sta da izgube, igraju ziceraski pa kako bude. Ako se ja ovoliko nerviram oko 152 prekida u toku jednog meca, mogu da zamislim kako je vrhunskim igracima koji se psihicki, mentalno, voljno, fizicki i igracki natempiraju i onda ih kisa prekine toliko puta. Zaista je tesko za gledanje, a kamoli njima za igranje. Slabije rangirani igraci u ovakvim uslovima imaju vise sanse.
Bartoli je danas odigrala veoma dobro u drugom delu igre, gotovo da je igrom skinula Jelenine pokrete i taktiku. Veoma me podsecala na Jeleninu igru tokom drugog dela meca (koji cine one igre izmedju 152 prekida). Jelena je bila vidno nervozna zbog 152 zagrevanja, mozda je malo bila i iznenadjena igrom protivnice, koja je udarala nemoguce lopte i to oberucke. Ali Jelena je jedna i jedinstvena, takvu gazelu na terenu, soim eventualno Henin, svet nema. Zelja mi je da je ovo ne uzbudi previse, jer uz ovakve uslove i kisurinu tesko je igrati tenis, onaj vrhunski. Jeco, ako ovo citas, samo nastavi, za tebe je prvo mesto na domak ruke, tj. reketa. Divna si i na terenu i van njega. Zao mi je sto si bila vidno nervozna, ali ja te potpuno razumem jer smo mi ludeli i ludimo gledajuci ovaj turnir koji je sve samo ne vrhunski tenis. Naigrala se kisa vise od svih tenisera. Jeco ti si najbolja srpska teniserka, u svim elementima si jaka, mozes jos bolje i vise, samo nemoj mnogo da se nerviras kad ti ne ide, jer to ti utice posle na svaki sledeci poen. Zelim ti suv sledeci turnir i pratimo te gde god da igras, a licno uzivam gledajuci tvoj tenis. Impresivna si na terenu i milina te je gledati.

sale

pre 16 godina

Tacno je ono za nas srbe: kad se pobedjuje dizemo ih do nebesa a cim se izgubi odma drvlje i kamenje na sve. Svi imaju los dan, sezonu, treba im samo malo podrske kako bi se opet uzdigli . Sramota za neke komentare

blo 29

pre 16 godina

Kada ce ljudi shvatiti da Jelena Jankovic ne zna da igra,vec je samo ide? Zapamtite sta sam Vam rekao kada za 2 godine bude 103. na wta

Pedja

pre 16 godina

Jelena , znam da Ti je tesko , znam da si je imala , par nesrecnih lopti i to ti je to , da ne spominjem dosadnu kisu , pa verujem da Vama sportistima uopste nije lako , taman zagrejes misice pa jovo nanovo .
No , sta je tu je , glavu gore , nebrini , to je samo jedan los dan u tvojoj karijeri , bices Ti ubrzo BR 1 u svetu , samo nastavi uporno da treniras .
Puno Te volimo , i uvek smo uz Tebe.
Pozdrav iz Vojvodine.

glisa

pre 16 godina

Preterala je sa turnirama. Da je bila malo odmornija i svezija ponovo bi iskidalu francuskinju. Ovako, sta reci odmor odmor i samo odmor....

Alex

pre 16 godina

Katastrofalna igra.Nekako se provukla protiv Cehinje ali danas nije bilo izlaza sa onakvom igrom.Servis pogotovo drugi joj je uzasno los ne izlazi na mrezu kad je ocigledno da treba da izadje i volejom zavrsi poen.Nervira se i aplaudira bez razloga,pravi chalenge kad je ocigledan aut itd...Ova Bartoli je solidna ali vidjecete ako prodje ovu Krajicek u cetvrtfinalu sta ce joj Henin uraditi.Ja mislim da ako hoce sledece godine da nesto uradi na Vimbldonu da treba da unajmi nekog trenera koji ce joj objasniti i nauciti kako se igra na travi.

FGM

pre 16 godina

E kad nece ono nece. Nista, idemo dalje, Jeleni ne treba moja kritika, zna ona i sama gde je gresila. Moja podrska za ubuduce i cestitke za dosadasnji trud i uspehe.

danijela

pre 16 godina

Bravo, za sve sto si nam u poslednjih godinu dana pruzila.Stigao te je umor,a i objektivno bez dobrog servisa se nije moglo dalje.Dobro se odmori,napuni baterije pa u Ameriku na beton da razbijamo redom(ipak je svima vama/Ivanovic,jankovic,Djokovic,Tipsarevic/ najbolja podloga beton!).

boco

pre 16 godina

Dobro je sto vise ne koristite za JJ termin najbolja srpska teniserka jer se sad vidi ko je bolji. Bartoli je danas bila bolja i zasluzeno je pobedila i sacekala je JJ i pruzila joj ruku, a ne kao JJ koja je na
Rolan Garosu to izbegla mada je tada bartoli bila povredjena. Tesko da ce zbog
tog svog postupka ikad vise pobediti MB jer joj ova to nece zaboraviti i protiv nje ce uvek igrati kao protiv neprijetwelja.

Uca, Nislija u Kvebeku

pre 16 godina

Sa "Index.hr":
"S druge starne nositeljica br 6, finalistica Roland Garrosa Ana Ivanović je nakon pravog trilera u tri seta, gotovo izgubljen meč protiv Ruskinje Nadie Petrove uspjela dobiti (6-1, 2-6, 6-4)." - ovo pise u istoj vesti kojoj je naslov "Bartoli iznenadila Jankovic".
Prema tome, treba citati STA PISE, a ne sta HOCU da procitam.
Dalje (a ima mnogo veze sa prethodnom - mojom -tvrdnjom):
Da bi se POSTENO otpratio neki mec (u bilo kom sportu) treba ZNATI PROTUMACITI i izjave aktera. Pre i posle meca.
Koliko je puta do sada Jelena rekla da joj je na turniru najteze odigrati prvi mec. Drugim recima: dok ne udje u ritam. Tako i u mec. Ona najteze dobija prve setove (Protiv Bartoli je bilo drugacije, ali vec je imala ritam igranja ovog turnira i iskustva s njom - Bartoli). Kisa joj je danas dobrano poremetila ritam igre. Da se odmah odigrao ceo mec... Bartoli bi vec bila u Francuskoj. To je i razlog (verovatno) sto JJ igra toliko turnira. Umor danas nije mogao da odigra znacajniju ulogu. "Odmarala" ju je kisa.
JJ je poslednja dva gema meca najslabije odigrala. PROCITAJTE u stampi: mama joj je na tribinama imala problema sa srcem. Moze li se onda misliti na igru? Ovde je na TV prikazano samo nekoliko poslednjih gemova i, iako komentatori to nisu rekli, moglo se videti da se sa JJ nesto dogadja sto je izvan tenisa. Ispostavili su se, eto, problemi sa zdravljem njene mame.
(Mats Vilander,npr.- legenda nad legendama, je bio izgubio skoro dobijen mec kad je video da mu verenica ustaje i odlazi iz loze.)
Sve u svemu, ovaj Vimbldon ce ostati zabelezen kao jedan od najtezih turnira (po mom misljenju) zbog kise. Pratim tenis vec vise od 20 god. i ne secam se da je ikad bilo ovoliko prekida.
Bojim se da ce i Novaku kisa "doci glave": danas je izgubio prvi tajbrek (mislim da se ne varam) u ovoj sezoni.
PS: nisam znao da i Bog prati tenis (Kaznio JJ Bog zato sto nije pruzila ruku. Svasta. A ako hocemo da ne budemo maliciozni, pozdravile su se posle ONOG meca. Sreca, pa teniseri znaju da razumeju reakcije radosti i tuge svojih suparnika, pa ne uzimaju jedni drugima takve reakcije za zlo.)

Dragiša

pre 16 godina

Ovaj Wimbledon je SMEŠAN! Poštujem tradiciju, ali da se u današnje vreme igra vrhunski turnir u ovakvim uslovima to je zaista smešno. Ne tražim opravdanje za Jelenin poraz(a mogao bih da ih navedem nekoliko), ali ovaj tekući Grand Slam nije praznik tenisa nego jedno ogromno mrcvarenje igrača i publike. Dobro, kiša može uvek da padne, ali pokrijte više bar 2 terena! Jučerašnji meč je traja o 6 sati!!! Naravno da računam i vreme dok je padala kiša jer sam siguran da za to vreme JJ i Bartoli nisu švrćkale i šopingovale nego sedele i razmišljale kako dalje da igraju u meču. Ovaj turnir dolazi posle veoma naporne serije turnira i treba imati i fizičke i psihičke snage da se odigra najbolje moguće, čak i bez prekida svakih pola sata zbog kiše. Naravno, Jecin izbor je bio da igra sve te turnire i možda je i svesno žrtvovala ovaj Wimbledon zarad proboja na WTA listi. Ako je tako, nema za čime da žali jer je trenutno TREĆA NA SVETU! Svaka čast! Igraće se Wimbledon i sledeće godine i nadam se da će do njega JJ skupiti dovoljno bodova da može da se odmori bar desetak dana pred turnir. Zna se koje bolji - JJ JE BOLJA, ali čak i Federer ponekad gubi, pa što ne bi i JJ. Bravo Jeco, samo napred ka No.1!!!

voja

pre 16 godina

@Aleks
Komentar ti je totalno konfuzan i nepismen, bez ikakvog osecaja za recenicu i interpunkciju, pa te molim da meni i ostalima napises, sta je u stvari "pisac hteo da kaze", jer i pored nadljudskih napora - ne shvatamo poentu. Ubaci svoje reci u rod, broj, padeze, vreme, ispomeraj tacke i zareze... bilo sta, samo... daj da te razumemo!

Tatjana

pre 16 godina

@ Dragan, BGD
Ovde niko nije komentarisao da je Jeleni smetala kisa, vec da su je stalni prekidi izbacili iz ritma. Kako je mec odmicao Jelena je igrala sve bolje, a Bartoli je disala na skrge. Svaki prekid je dobro dosao da se, upravo, Bartoli odmori, a Jelena je, bas kod tih prekida slabije ulazila u mec.
Posto si sebi dao zapravo da jedino ti znas sve o tenisu, evo kako si ti opisao nasu popularnu trojku, pocetkom godine: "Mislim da nijedan od nasa tri teniska talenta(Jankovic,Ivanovic,Djokovic),nisu igraci za
sam vrh svetskog tenisa.Jelena je na korak da
napuni 22 godine i ona ce ove godine biti na
turnirima "srednja generacija".Ana je previse
nezna i meka,a sami vidite kako igraju neke
teniserke na Australien Openu.Djokovic je jos
mlad i bio bi u svetskom vrhu da ima mentalne
i fizicke predispozicije jednog Nadala.
Praveci planove kako ce Jelena dospeti medju
10,pa posle medju 5,kombinatori koji malo znaju o sportu i tenisu,zaboravili su lavinu
koja nailazi iza Jelene i Ane.Vaidisova(17)
vec je bila medju 10,mlada i inteligentna Ana
Cakvetadze je neka nova Martina Hingis,
Izraelka Shahar Per stize svaku loptu,na
veliku scenu se vraca mocna Zvonarjeva,
Golovin je vidjena za pevih 10 u toku ove
sezone,odjednom iskoci Safarova,i ko zna
koliko ce novi Gren Slemovi afirmisati novih
tenisera za koje ranije niko nije cuo.
U muskoj konkurenciji,Marej je najkompletniji
od mladih igraca,Djokovic bi trebalo dsa bude
pomenut kao drugi.Nazalost,on nosi neke osobine ovog podneblja:nedostatak mentalne snage,lako gubljenje koncentracije i volje,
malodusnost i da ne nabrajam dalje."
Mrzi me da pretrazujem sve tvoje bljuvotine na racun Jelene Jankovic, ali ona te je na najbolji moguci nacin demantovala svojim dobrim igrama, pisao si da nema nijedan osvojen turnir, da joj veme istice...koliko danas ima osvojenih turnira? A sto se tice GS-a...pa, i tu ce te demantovati. Vreme radi za nju, a ne protiv nje, ZIVI BILI PA VIDELI!

Nena

pre 16 godina

Steta,bas mi je krivo...Ali sta cete,Jeca je stvarno strava igrala do danas,ali ne prolaze dalje uvek bolji...(ne mislim da je Bartoli bila losija danas,nego ceo turnir uopste,glupo je sto ispadas zbog jednog meca,i to se ne moze reci da si lako izgubio,pa zato).Stata za tenisu uopste,ali vec ja sam se vec pomirila s tim da nema pravde na ovom svetu,tako da.Prodje onaj ko ima vise srece.Jeco,sada na dobar i zasluen odmor...Imala si otvoren put do 1/2,ali tu bi verovatno bio kraj.Henin ce uzeti i W,ko sa decom da igra.

au bruka

pre 16 godina

sramota da je 100% loshija pobedila jelenu, TOLIKO JE ZHALOSTNO.
Ja plachem sada i ochu samo da vam kazhem neshto da ako imate neshto pametno da kazhete nemojte da pochinjete da kazhete "bolja je pobedila" ZATO SHTO NIJE
Josh me i iznervirala kada je sevrirala tako kako je radila. Jelena je 6-0 , 6-0 puta bolje kad igra svoj tenis bez frke. Tako da losha teniserka je pobedila JELENA JE NAJBOLJA NA SVETU PRED KRAJOM GODINE!

Profesor

pre 16 godina

Stalni prekidi zbog kise (bilo ih je 4) su rezultirali u 5 razlicite faze meca. Najbolje je Jeleni islo kada se igralo najduze. U pretposlednjoj fazi obe su igracice igrale dobro i Jelena je igrala bas kontrolisano i imala je peh da nije imala vece vodjstvo. Na samom kraju jednostavno je izgubila ritam i nije preostalo dovoljno gemova da se ponovo uigra. Ipak dostici cetvrtu rundu, mislim da je njen dosada najbolji rezultat za Vimbldon, definitivno nije neuspeh.

Takodje u onom prethodnom mecu protiv Safarove JECA je pokazala da je prava LAVICA. Nije trebalo mnogo da i ovaj mec resi u svoju korist. Nije uspela ali za borbenost na turniru - BRAVO JECO!

Tesic Goran

pre 16 godina

Jelena se dobro borila na ovogodisnjem Vimbldonu, ali, na zalost, nije uspela da udje u cetvrt-finale. Sada bi trebalo da se malo odmori i da, zajedno, sa Anom Ivanovic, ucini sve da nasa zemlja Srbija, pobedi Slovacku u zavrsnoj rundi kvalifikacija za svetsku grupu "Federejsn" kupa.

Ovo jeste kiks, ali ne treba zaboraviti da Jelena vec godinu dana igra konstantno, ne dobro, vec sjajno i da je mali pad u formi morao kad tad da dodje. Takodje, Francuskinja Marion Bartoli, u poslednje vreme igra u fantasticnoj formi. Ipak, bar je odbranila poene od prosle godine, sto je veoma vazno u trci za prvo mesto na WTA listi.

Ne daj se Jelena, ti si velika sampionka! Cela Srbija je uz tebe!

Vule

pre 16 godina

Ja ne znam koja je svrha ovog Vimbldona dzaba mu velika tradicija kada jedan mec traje po 3-4 dana zbog kise, igraci izlaze na teren i po osam puta. Tesko je u takvim situacijama ostati koncetrisan i na kraju dobijaju psihicki spremniji igraci(igracice), a citav ovaj turnir gubi na regularnosti.

zoka

pre 16 godina

Boze, moj! Izgubila, pa sta? Jeco, svala cast, bice dana i za vece rezultate, samo igraj i smej se. Ponosimo se tobom i uvek navijamo za tebe.

nikol dž. femija

pre 16 godina

Pozdrav svima!
Zna li neko da mi kaže zašto postoji obaveštenje o broju preporuka,a ne i o broju predloga za brisanje.

Teniserima sve čestitke.Ana je hvala Bogu prošla i to je divno,Srbija ima jedno ime medju najboljih 8. To je vrh. Jelena i Janko nisu uspeli ali Janko će ući medju 5o, što je odlično, a Jelena će ostati 3, što je fantastično, ako tako i ne bude sigurno će biti medju 5.Setimo se da je njen cilj za ovu godinu bio ulazak medju 10. Sem toga već je ušla u istoriju sa više od 50 pobeda za pola godine, pretekla je Navratilovu i samo je Kris Evert ispred nje.

milan

pre 16 godina

I Jeca se pojavila na hr portalima
index.hr prvi put objavljuje rezultat meca nasih predstavnika.
Naravno , o Aninoj pobedi nema ni slovceta

Pera Zdera

pre 16 godina

"Baron je pricao posle da je spil bio star, da je previse pio,da ga poneo zar..."
Isti slucaj sa Jelenom,:Umor,kisa,povreda itd,itd. Nikada ona nece biti #1 verujte mi.Njoj nista drugo ne preostaje nego da i dalje tezgari po nekim malim turnirima i tu ubere neku kintu i poen,a mi naravno i dalje da se lozimo na nju u fazonu "Kraljice, Carice,Lepotice..."

DDT

pre 16 godina

Čitam ove komentare u kojima se JJ kritikuje zato što posvećuje puno pažnje "šminci"!!!
Jeste li vi gledali meč? Znate li uopšte o čemu govorite? Jelena je imala problem sa levim okom - nešto joj je upalo, šta li već - i zato je vadila ogledalo.
Prema tome, NE LUPAJTE!

Danas očigledno nije bio njen dan, što se dogadja i najboljima medju najboljim. Nije imala snage, udarci su joj bili tupi, slabo plasirani, bez snage...
Pa šta? Da li Španci psuju Nadala što je izgubio dva seta za redom, umesto da završi meč u tie-breaku trećeg seta? Da li Francuzi proklinju Mauresmo što je onako katastrofalno odigrala 3. set i izgubila?
Obrazujte se i prevaspitajte pre nego što uopšte krenete da komentarišete tenis! Ruku dajem da do juče niste ni znali šta je to tie-break!

Alex

pre 16 godina

Neki od komentara ovde su sramotini i neljudski a bogami i neznalacki - ocito da pojedinci znaju samo zlurado da komentarisu ne dizuci svoje guzice iz fotelja, ali ajde to - nego kao da su nepismeni i ne umeju ni da citaju: da li ste bre, seljacine jedne, imali nekoga u porodici ko je bolestan, ko ima probleme sa srcem, z akoga se brinete, ko mora kod lekara, za koga vas trese nezivesnost kako ce mu biti i da li moze da umre?? Stoke bezobrazne, eto to ste, em nepokretni, em nepismeni, em nepratite, em zluradi do srzi, SRAM VAS BILO! Srpska posla, od zvezda do blata u stanju ste da bacite coveka u roku od samo par dana, ma samo par sati! Ja sam na bolovanju jer mi je otac u bolnici, ne mogu da radim jer su mi misli tamo - a ona treba da se koncentrise na glupavi tensi mec, ko da je to najvaznija stvar u zivotu njenom, dok ne zna sta joj je sa majkom, pa i to malo mozga sto ukljuci da ima iole koncentracije prekine kisa sto puta - znate li koliko puta su izlazile sa i na teren?! Strasno, strasnih ljudi ima, neznalice i sitne duse! Sramota je da se takvi komentari uopste pustaju i da se ne edituju od strane urednistva!
Niko ne hvali Jelenu za poraz, normalno, ali porazi su deo zivota i deo sporta, losi dani takodje, i uostalom - sta ste se bre vi navrzli: ko ste bre vi pa da vama bude krivo, da se vi na nju jedite - ona igra za sebe, a to sto igra pod Srpskom zastavom njena je dobra volja i cin patriotizma, i nista - ali NISTA!!!! - nikome od nas, a posebno od vas dusebriznika! - NE DUGUJE! Zato mars bre, uvucite se u svoje pacovske rupe i ostavite devojku na miru, nije joj dosta njene muke, jok - vama je valjda teze nego njoj! Boze ima li te - u ovoj Srbiji samo gluposti uvek ima na pretek, nice ko ambrozija, i gde je ne sadis.....!

maja

pre 16 godina

zaista ne mogu da verujem da je Jelena uspela da izgubi od Bartoli! Ona je zaista ispod svakog proseka, ali JJ ju je ocigledno potcenila. ako sam bila u nesto sigurna to je bio Jelenin prolaz dalje. Nazalost, uz ovakvu igru izgubila bi i od 100-te teniserke sveta.

ivan

pre 16 godina

Umor je ucinio svoje a i odvratni vremenski uslovi.Verovatno bi,kao i Ana da nije bilo prekida,mec zavrsila u dva seta.A i sama je rekla da joj je odmor preko potreban.Njoj se u svakom slucaju ne moze nista zameriti zbog svega sto je do sada uradila. A da nisam mogao da odgledam mec ko covek koliko me je nervirala, i to je tacno.Uzasno los treci set.Zao mi je sto je ovako glupo izgubila

sale

pre 16 godina

Svako ko je gledao mec, mogao je da vidi da su jecini udarci bes snage, dobro je pa je izgubila imace vise vremena za odmor. Treba dobro razmisliti gde igrati u nastavku sezone. Samo hrabro, bice bolje a vec je super

AUUUU!!!!

pre 16 godina

Leleeeeeee!!! Znaci Bog je kaznio Jecu, zato sto nije na vreme pruzila ruku Bartoli?! Znaci ima Boga, ali nikako da kazni one koji cine zlocine po celom svetu, nego, bas, Jelenu! Juce se nisam javila komsiji, bila sam mrzovoljna, ko zna sta ce mi se desiti ovih dana i kakva ce me bozja pravda stici :-)

Sashko

pre 16 godina

Premor + kisa + uporna protivnica (BTW, ni priblizno kvalitetna kao Jelena) = ipak neocekivani poraz. A da Bartoli stvarno vise lici na kecerku nego na teniserku - lici! ;-)

jecko

pre 16 godina

Jelena igra definitivno najlepsi tenis na svetu trenutno a iskreno da kisa nije pocela Ana bi pukla k'o bas dok Jeci ovi prekidi uopste nisu prijali. Bila je ocigledno premorena a ova Marion je smesna k'o bioskop. Nije nista strasno sto je izgubila mozda je i dobro da se dozove pameti i smanji broj turnira, da se odmori. Pa pobogu devojka igra neverovatno ove godine a onda se nadjemo mi da je kritikujemo. Pa zasto nismo mi treci na svetu? I zasto mi nismo pobedjivali koliko je ona?I ona definitivno nije za male turnire zato sto je Jelena velika igracica i nemamo pravo da je osudjujemo. Samo neka se ona odmori i u sledecem mecu ce da "samelje " Bartoli jer ona nije ni blizu dobra kao sto je Jeca niti ce ikada biti. Anu volim ali definitivno nije precizna kao Jelena i ne krece se dobro kao Jelena. Imala je i malo srece mada joj naravno zelim puno srece protiv Vaidisove ali ako hoce da je pobedi mora mnogo bolje da se krece jer Nikol koristi skoro svaku priliku.

Hm

pre 16 godina

@ Milan

Kada si vec nasao za shodno da komentiras clana na indexu, trebao si kliknuti na taj clanak o Jeci i vidio bi da se tamo spominje i Ana. Malo manje kompleksiju i brzopletosti...

The Sima

pre 16 godina

Naslov ne odgovara : Bartoli nikako nije bolja od Jelene . Ni u snu .Jelena je premorena od mnogih turnira , zasicena , bezvoljna , ne polaze joj za rukom udarci koje ima . Preko joj je potreban dobar odmor i razonoda . Verujem da ce do Slovacke biti kao nova . Bice jos Vimbldona , nadam se bez kise svakih pet minuta . Neverovatno kako ti uredni ljudi nisu proucili meteoroloske karakteristike na mestu na kojem se igra najveci svetski turnir. Ovako sve se pomalo pretvara u cirkus sa ciradama i mecevima koji traju po tri dana ...

Braca

pre 16 godina

Samo napred malena. Ne brigaj, dodje i takav dan. Sad se konacno odmori pa zajedno sa Anom za dve nedelje da smazete one Slovakinje.

Bartoli je igrala tvoju igru, tako da sad mozes da vidis kako je tvojim protivnicama kada ti ide. Nadji resenje da se @odbranis od svoje igre@ i od @svoje sumnje u sebe@ zato sto znas i mozes. Ona se kretala kao ti, igrala agresivno kao ti. Dakle, sta radi Enanova tad, radi i ti. Sigurno mozes! Super si i uzivkaj u odmoru.

Anna Chakvetadze

pre 16 godina

Jelena ne poseduje niti pokazuje ni jednu stvar iz koje bi se zakljucilo da je ona umislila da je neka riba, zaista. Poraz je bolan iz samo jednog razloga: a to je kad izgubis od losijeg od sebe!odnosno kad pravda nije zadovoljena. Primetno je ne samo ovaj put vec i od ranije da Jelena ima problema sa njemim forhendom koji je bio katastrofa pred kraj meca kada je imala 0:40 na Bartolin servis. Jelenin servis uopste nije los a dokaz za to je mec na RG protiv Vaidisove kada je osvojila skoro svaki svoj servis gem u celom mecu i na kraju je zahvaljujuci servisu pobedila, jedva. Idemo dalje, bice jos meceva na kojima ce se pokazati prave vrednosti. Pozdrav svima

Eki

pre 16 godina

Ljudskoj zlobi nikad kraja! Jelena je divan covek i veliki sportista i nije tacno da nije pruzila ruku u poslednjem mecu sa Bartoli, nego je podigla ruku da sa osmehom pozdravi publiku dok se Bartoli sporo i tromo dovukla do nje i onda su se , naravno, rukovale! Jeca je zasluzila orden zasluga za narod zbog svoje plemenite sportske borbe i postovanja prema svojoj zemlji! Zaboravili ste da je Jeca, iako umorna, bez kalkulisanja, promenila pet aviona da bi stigla u Bugarsku da igra za reprezentaciju Srbije, a Ana Ivanovic to nije ucinila. Jelenu je potreslo sto je njenoj majci pozlilo za vreme meca sa Safarovom, i to je poremetilo koncentraciju, pored besmislenih prekida zbog kise

dule nbg

pre 16 godina

Glavu gore,Jeco...I dalje te volimo i navijamo za tebe
P.S.Svi vi klosari (izvinjenje moderatoru i normalnim ljudima ovde) sto ovde pljujete Jelenu,javite se kad budete usli na Wimbldon kao gledaoci samo...A kamoli da igrate na glavnom terenu istog ili budete nekad u necemu 3.na svetu...Sram vas bre bilo (jos jednom izvinjenje svim normalnim)

Ivan Jelenkovic

pre 16 godina

Pa sta ako je izgubila Jelena? Ona je treca na svetu ej!!! Ana je sesta, Djokovic cetvrti, Zimonjic sesti ili sedmi igrac sveta u dublu, Tipsarevic ce uci u prvih pedeset.... Sta bre hocete vise iskompleksirani kriticari? Mislim da vi prizeljkujete vise da oni gube, kako bi bili na istom nivou sa vama gubitnicima. Nasi teniseri su za mene svetski sampioni. Pustite ljude da napreduju, kritike ostavite za njihove trenere. Budite uz njih ili jednostavo zaboravite ih pa navijajte za bezgresne po vasem misljenju ( Federer, Enan... ).

Milana

pre 16 godina

Sanja, niko nije rekao da su negativni komentari u vecini ali da bodu oci, to, da. Pre svega sto su jako ostrasceni, maliciozni, sto i ne pokusavaju da prikriju, puni predrasuda i izrazene zelje da zigosu. Sve osobine koje nikako ne odaju civilizovani osobu niti civilizovani diskurs. Kritika uvek moze biti korisna, edukativna i zdrava, o takvima ovde ne govorim a ima i njih, ali izrecena odmereno, razlozno i argumentovano sto u ovim slucajevima ni slucajno ne moze biti reci. Razumem da momenat hemije ,moze da igra vrlo vaznu ulogu ali ce civilizovani diskutanti to uvek potisnuti u onaj plan gde nece biti primetan. Zalosno je, ipak, da ljude cine srecnima niske strasti kojima su svi maliciozni komentari i inspirisani.

JELENA

pre 16 godina

DraganeBGD,
Iako mislim da ste jedan od ljudi koji zaista poznaju tenis,moram da Vas ispravim:Morezmo je rodjena 1979.a prvi GS-Australian Open je osvojila 2006.Enan takodje,posle 20-te(rodj.1982,dan posle mene).Zato Vas molim da ne potcenjujete JelenuJ.Pozdrav

Nevena

pre 16 godina

Pa ne moze stalno da se pobedjuje. Jelena je igrala dobro, a da nije dobra teniserka ne bi bila treca na ATP listi. Dajte ljudi, prekinite kritiku, svako moze da ima los dan.

GoSha

pre 16 godina

Najveci problem imaju nasi u glavi!!! Ana za malo sto nije izgubila jer nemoze da se skoncentrise na brejk sanse (imala je 6 na zadnja dva servisa Petrove i tek je zadnju iskoristila!). Jelena ima problem sto je umislila da je neka riba pa mora da izlazi na teren sa sminkom i onda joj je djavo kriv sto ima problem sa ocima. Novak ima ist problem kao i Ana. Bilo bi zanimljivo videti procenat uspesnosti Djokovica u brejk sansama u celoj sezoni. Imao je na svakom mecu bar 5-10 NEiskoriscenih!!! Sada je u drugom setu imao tri vezane set lopte i posle toga gubi PET poena i gudi se sa 8-6 u taj-breku. Ovo nije nista drugo nego problem u GLAVI!!!

SAMO NAPRED PA DA POBEDIMO!!!!

Keng

pre 16 godina

Jedino sto zameram Jeleni je prevelik broj turnira koje igra...evidentno je premorena...
Jako mi je zao sto nije prosla, ali bice bolje...svi smo uz Jecu....osvojice Jelena US Open
Pozivam ove koji polufinala RG i US opena, kao i turnire tipa Rima i Charlstona ne smatraju velikim delima, da nam iznesu svoje podvige i poduhvate koji to zasenjuju
Zahvaljujem

oblacic

pre 16 godina

Sada su svi veliki stucnjaci, Jeco samo ti nastavi u istom ritmu divno te je gledati. Ov je samo malo vise srece za malenu francuskinju koja mnogo toga ima da nauci od tebe. Mlada si i nadam se da ces iduce godine svima objasniti kako se igra pravi tenis. Nedaj se i lep odmor ti zelim. Hvala puno na dosadasnjim uspesima.

milan

pre 16 godina

Dešava se i najboljima da kiksnu. Prvi set je pokazao ko je ko tu. Ono posle- prekid,gem,prekid,gem nije tenis nego .....ko zna šta. Idemo dalje!!!! Pozdrav!!!!

Nena

pre 16 godina

Svi znamo kakvi ljudi mogu da kritikuju Jecu,a oni nisu vredni njene paznje.Oni verovatno treniraju tenis ili bilo koji drugi sport ceo zivot,i znaju kako je to lako pa zato pricaju to!Ne mogu da verujem ko sve hoda ovom planetom!Pogotovo posle onoga sa jecinom mamom,hvala Bogu da joj je vaznija porodica od bilo koga.
A neki ljudi i ne zasluzuju da im se pruzi ruka.A i ona Bartoli je imala mnogo srece sa ovom kisom.Ona nema snage za mec,i jeca je mogla lako da je dobije,ali joj kisa padne uvek kada treba i ona ima vremena da se odmori!A i ta kisa,izlazis 100 puta,igras jedan mec par dana,sve u komadima...Mislite da to ne deprimira tenisere?!
Bravo jeco,a sada na zasluzeni odmor!
Ti si nasa kraljica!Uzivaj!!!

zare

pre 16 godina

Jeco ti si ono sto treba da budes.Kome god da je danasnji tvoj poraz doneo srecu(mislim na nasoj strani),neka mu bude poslednja!GLAVA GORE!TI SI NASE NAJSVETLIJE!!!

Jecin fan

pre 16 godina

Jeco, Srbija je i dalje uz tebe.
I stvarno se slazem da pojedinci nisu fer sto sad, nakon poraza, pljuju po njoj.
Bice jos mnogo titula za tebe. A ti si i lepsa i bolja teniserka od Francuskinje.
Samo napred!!!

Siptar s Kosova- Esad

pre 16 godina

Pravo da vam kazem meni je tesko da se vratim na gledanje meca posle tih silnih prekida a mogu samo da zamislim kako je igracima. To je komentar sto se tice organizacije. A za JJ mogu da kazem da mi je stvarno zao, hteo sam da polomim TV. Voleo bih da znam sta su govorili oni koji kritikuju Jelenu, kada je stigla do 1/2 finala RG a to nije mali turnir kako oni kazu. I broj sakupljenih bodova sam po sebi govori o kakvoj je teniserki rec. Sta da kazu Francuzi sto im Moresmo nije odbranila titulu? Ja sam siguran da je ne pljuju. Ani zelim pobedu u narednom mecu.Ona je za mene numero 1. A da sam ja Novak otero bih organizatore tamo odakle su "izasli".

ZaSM

pre 16 godina

JECA se borila i nije imala srece. Mi na nju mozemo da budemo samo PONOSNI. Cestitke i za protivnicu koja je stvarno dobro odigrala.

eduardo

pre 16 godina

nemoj da je tešite, mnogo se uzdigla, manekeniše se, nek skine minđuše i ugleda se malo na Anu, to je kultura.
Pozdrav, ali realno.

Иван-Ниш

pre 16 godina

Има и овде свакаквих коментара, типа "изгубила од Бартоли која је испод сваког просека". По мени Бартоли је много боље играла против Јелене него Петрова против Ане. Јелена се изгледа није надала тако јаком отпору, а кад је схватила нервоза и умор су учинили своје.

Milos, Novi Bgd

pre 16 godina

Gosn Vojo, svi znamo, oni koji prate redovno tenis, da vreme Cakvetadze, Safarove, Per, evo i Pasek, dolazi i da su to teniserke koje puno obecavaju. Nije problem u tome da li to Dragan BGD vidi i prepozna jer svi koji iole malo znaju nesto o tenisu to vide i prepoznaju, problem je u tome sto on to tako radi da ispada da samo on zna sta su pravi sportisti.
Urlas, neprestano Dragane BGD, kao pravi stari komunista menjas boje vec onako kako je kad koja u modi i isplativija, to se vidi i sa Marsa. A tvoje licemerje je nadaleko poznato, uzivas da vredjas srpske tenisere ali niko ne sme da vredja Bekama. Gade mi se tvoje bljuvotine kao i vecini ovde.

PATRIOTA

pre 16 godina

Odmor odmor i odmor!!!
Nije mi jasno sto je navalila da igra onolike turnire prije Wimbledona,zbog para?Cisto sumnjam.Mnogi se odmaraju pred grand slam pa bi trebala i ti,mali turniri su ipak MALI, a GRAND SLAM je druga prica.GRAND SLAM uzmes jednom i bices pisana zlatnim slovima u istoriji tenisa a ovako...uostalom
BICE BOLJE
GLAVU GORE JELENA :o)

Vladan

pre 16 godina

Bice bolje drugi put. Ovo bi trebalo da posluzi za nauk Jeleni. Mislim da je pobeda nad Bartoli na Rolan Garosu doprineo da Jelena malo opustenije pridje ovom mecu, prekidi zbog kise su dali francuskinji predah koji joj je bio preko potreban (zena nije u najboljoj fizickoj spremi) a izbacili Jelenu iz ritma kompletno, i to je sve rezultiralo losim mecom i porazom za Jelenu.

olga

pre 16 godina

Jeca je velika teniserka i ostvarila je vec do sada mnogo dobrih rezultata. Sve i da nista od sada ne postigne ostaje zabelezena u nasoj sportskoj istoriji. Ovo je bio samo los dan. Jeco, ponosni smo na tebe i puno te volimo. Bice jos pobeda i pehara. Kamo lepe srece da smo svi mi ostali tako neuspesni kao ona,gde bi nam bio kraj?. Biti samo ucesnik na W, pa makar bio zadnji na njemu, ej pa to je ogroman uspeh. A vi svi koji odmah pljujete cim neko izgubi, pitam se cime se vi mozete pohvaliti? Napred Jeco,Ana,Nole i Janko!Vi ste nas ponos!

Djole

pre 16 godina

Zaista je tuzno kad te pobedi igracica koja ima 20 kg viska i koju bi da nije bilo kise izneli sa terena i davali joj reanimaciju!Danas je odigrala ocajno, a imala je priliku da komotno prodje do polufinala!

jeconi

pre 16 godina

Ma nije smak sveta,to je sport,nikad se nezna!!Nije joj islo i sta sad,Nije sramota izgubiti od losijeg,pa i oni imaju prava da napreduju.Jeco,samo trebas da poradis na servisu i bice super!!

Aleksandar

pre 16 godina

Danas je "bucka" bila bolja,a J.J. bi ipak trebalo da se vrati svojoj igri koja svakako nije defanziva sa osnovne linije....

Aleks

pre 16 godina

A,konacno,izgubila je i ona i olepsala moj dan! Steta sto je Ana prosla,za Tipsarevica velika steta sto nije prosao jer do sad covek nikako ne govori,tih je,mir i ne pokaze aroganciju kao svi drugi zvezde... "Hollywood".Ali za Djokovica,momka Ane Ivanovic i ne samo druga,kao sto nas Anica kaze,zelim mu dobar neuspeh sutra.Kad svi oni sem Tipsarevica,nauce kako da dokaze ponizenje i ne aroganciju,e...mozda cu tada poceti da navijam za njih.Jer,da je bila njihova arogancija hrana,hranila bi jedan narod...neka kazemo,ako ne vise.I jednostavno, nikad nece postati broj jedan!Ajde,pozdrav!

dzoni

pre 16 godina

Jelena je mnogo bolja od francuskinje koja je na Rolan Garosu uspela da dobije samo 2 gema protiv Jelene.Medjutim kisa non stop je skroz izbacila iz ritma Jelenu dok je Bartoli dobro dolazila da se odmori jer je bila konstantno veoma zadihana tako da su joj ti odmoru mnogo pomogli

Srpkinja

pre 16 godina

Ne znam zašto smo mi Srbi odmah spremni za najgore kritike. Više od polovine onih koji su poslali zamerke bilo koje vrste u komentarima su nesposobni da na bilo koji način dođu do nečeg sličnog kao Jelena. Zato, nije propast, još mnogo Vimbldona je pred Jelenom. Samo napred,još uvek si najbolja.

Shumadinac

pre 16 godina

Čitam pojedine komentare i ne mogu da verujem.Alo bre pa ona je TREĆA NA SVETU.Sve je to sama stvorila i svaka joj čast na tome.Ovakvi šabani od navijača joj ne trebaju.SAMO NAPRED

Mie

pre 16 godina

Zao mi je sto je izgubila...Jeste da je lose igrala, ali i druge lose igraju pa prodju, treba mlao i srece u svemu tome. Ja volim Jelenu, ali i mene nervira sto na terenu prica na engleskom, malo mi je to iskompleksirano...ali dobro ona zna zasto to radi... Zelim Jeleni mnogo vise srece na sledecem turniru i da bude No. 1

Space Jam

pre 16 godina

Nesportsko i prepotentno ponašanje prema Bartolijevoj na RG se ovog puta vratilo na najgori mogući način. JJ bi trebala da prestane da izlazi našminkana i nalakiranih noktiju na teren, nego da više razmišlja o protivnici i taktici pre početka meča, mada je istina da ima puno muškaraca koji više vole da gledaju u ženske obline, nego samu igru na terenu. Osim toga, trebala bi još puno da poradi na servisu ako misli da ostane na tako visokoj poziciji na kojoj se trenutno nalazi, a verujem da bi, ukoliko popravi servis, znatno popravila i rezultate na brzim podlogama. Sada na zasluženi odmor pa u nove pobede.

Jelena

pre 16 godina

Alo Ljudi. I Jelena i Ana i Novak i Zima, svi oni su nasa deca kojoj smo se divili koliko juce. A sad pljujemo i ne stajemo. Mi smo SRAMOTA. Svoju decu, valjda volis stalno a ne samo kada pobedjuju.
E ja ih volim i kada izgube i od gorih!

Maja

pre 16 godina

Jeca se sminka,ne valja joj to za igru!?Kakve to veze ima uopste!Pa zensko je i hoce da izgleda lepo!Pa i Sarapova bira haljinice i ulaze u svoj izgled!Te gluposti ,molim vas ,nemojte vise da pisete.Zar neko stvarno ocekuje da Jelena mora konstantno da pobedjuje!Koliko sam upucena trenutno to moze samo Zistin Enan.Jelena je objektivno druga igracica sveta po rezultatima do sada.Svako ima los dan,pruzimo joj podrsku!

marina

pre 16 godina

neki komentari stvarno nisu NORMALNI,zasto prica na engleskom??

zato sto su englezi i ljudi koji ne pricaju srpski oko nje,pa stvarno nevidjeno glupo pitanje.

to sto se sminka nema nikakve veze s njezinim tenisom,a i cinjenica da je ranije pobedila istu protivnicu,dakle kakve to sad ima veze s jucerasnjim danom,jel' to znaci da kad jednom nekog pobedis onda vise od tog istog igraca neces gubiti????

a to sto komentarisete tenis,a ne znate sta je volley ili backhand je preslo svaku meru. pustite devojku na miru,izgubila pa sta sad? bartoli je imala niske "flat" udarce,veoma specificne i teske za odbranu.

Sanja

pre 16 godina

Steta za Jelenu, ali bice prilike da se ponovo nadmece za tanjirce vimbldonsko. Sto se tice negativnih i pozitivnih komentara na ovaj poraz, nikako se ne slazem da preovladjuju negativni. Oni samo bodu oci jer su u suprotnosti sa onom drugom stranom, ali nema ih vise. I ne treba im pridavati znacaja, jer su smesni, ni slucajno objektivni, niti kriticki...Zasto se sminka!?-)))) Mislim, stvarno....! A da vi sto je terate u penziju probate da budete samo 2567. na svetu, a ne treci? Ha, ha, jadno....bas jadno!

Samo napred Jeco, bice boljih dana. Nadamo se uskoro!

Milos

pre 16 godina

Dragan od Kulina BGD Bana, najgrlatiji si ovde, stari komunisto, ispeko si zanat i znas kako da nadjacas sve i da u svojim ocima budes najveci strucnjak. Prvo tvrdis da je crno belo, pa kad to crno pobeli ti onda tvrdis da je ipak crno. Samo da bi bio u centru paznje jer tamo gde si niko te ne slusa i nikoga ti ne interesujes.

Tatjana

pre 16 godina

@ Gosn Voja
Sve je moguce, pa i to da Jelena naglo padne u igri, ali razlika je u tome sto ja nikad ne gledam negativno na napredovanje nasih tenisera, verujem da mogu vise od ovoga sto su do sada postigli, ako kojim slucajem krenu nadole, necu biti od onih koji su tu da likuju zbog njihovog neuspeha.
Nadam se da ste danas uzivali u mecevima Ane i Novaka. I jedno pitanje za kraj, jesu li Ana i Novak onakvi kakvim ih je opisao Dragan?

Predsjednik Kluba

pre 16 godina

Bravo Jelena za borbu do kraja. Nista strasno, sto si izgubila.Sa malo vise srece mogla si i da pobijedis. Ipak danas nijesi bila na visini tvojih boljih partija. Dogodine manje turnira prije Wimbldona i sugurno ces jos bolje proci.

Zox

pre 16 godina

E, pa ne mogu da verujem. Ja vec video Jelenu u polufinalu gde joj je i mesto jer joj se otvorio zreb, kad ono - Bartolijeva bila opasna.
Ono sto je presudilo je Jecin servis, koji je uopste nije hteo. Jeste da ona nema jak servis, ali danas je ubacila svega 50 posto prvog servisa. Takodje, da kisa nije sto puta prekidala mec, Jeca bi 'ladno dobila Bartoli, jer bi bila sve umornija, a fizicka sprema joj nije jaca strana. Ovako, imala je priliku da se cvesto odmori i sveza udje u nastavak meca.
Mislim i da je Jelena malo potcenila protivnicu sto je rezultiralo njenim porazom.
Ali, desava se i poraz od slabije. Nije kraj sveta.
Samo me nerviraju ovi sto pljuju po Jeleni kako nema pojma. Da nema, ne bi bila treci nosilac.

Bojan Popovic

pre 16 godina

@mikasa

ma jesi li ti lud?
ko je reko da Jelena napusti tenis???????????

nerazumem kako tvoj komentar ima najvise preporuka...

ANGEL

pre 16 godina

Citajuci dosadasnje komentare mora reci da sam razocarana ljudima koji napadaju nase tenesere kada imaju los mec. Prosto je neverovatno kako nam je malo potrebno da zaboravimo da su u pitanju vrhunski sportisti koje smo dan pre uzdizali u nebo.
Jelena J. je imala los mec. Pa, sta? Ona je dokaz da se to desava i najboljim sportistima. Sta su trebali Svajcarci da urade kad je Federer dva puta za redom izgubio od Canasa, koji je povratnik na teren posle dosta dugog perioda ne igranja. Da li su ga ispljuvali? Ne nisu. On i u tom trenutku uzivao je svu podrusku svog naroda. Tako treba i mi da postupamo sa nasim teniserima.

Ko se malo raspitao mogao je da pronadje podatak da Jelenina majka, dan pre je imala ozbiljnih problema sa srcem. Zato je i razumljiva tako losa igra. Zato molim vas malo razuvanja za ovu izuzetnu devojku.

Petar

pre 16 godina

Zasto je Jelena na Vimbldonu izgubila, a na RG je pobedila Bartoli (koja je tada bila i malo povredjena)sa lakocom? Prvo, potcenila je protivnicu. Sve su to jako dobre teniserke, i mali pad u igri je dovoljan da se izgubi. Drugo, premorena je, jer je izmedju RG i Vimbldona igrala dva turnira do iscrpljenosti, umesto da igra samo prvi, a drugu nedelju iskoristi za odmor i treninge. I mecevi su dobri treninzi, ali nisu dovoljni. Trece, mora pod hitno da popravi servis, jer i inace precesto gubi gemove na svoj servis, i kada to dovede u red bice broj 1, to je evidentno. APSOLUTNO MOZE BITI BROJ 1, pa to svi vide, tu je, samo MALI KORAK JOJ JOS NEDOSTAJE, ali mora POPRAVITI SERVIS i mora PAMETNIJE USKLADITI TURNIRE SA ODMOROM i TRENINZIMA, sto takodje svi vide. Ajde, Jelena, do broja 1.

RUNI

pre 16 godina

Prvo svaka cast Jeleni za sve sta je uradila do sada. Posle onakve krize rezultata,tako brzo doci do broja 3,to mogu samo vrhunski igraci. Juce joj jednostavno nije bio dan,mozda umor,mozda dosadna kisa,ali i to se desava. Meni samo nisu jasni ljudi koji posle jednog poraza i losije igre odmah pljuju po igracima,kao da su oni masine i da moraju dobijati svaki mec. Kada dobijaju svi smo uz njih i nazivamo ih velikim Srbima. Cim izgube odmah su losi igrci,treba da ostave tenis itd. Zato bih porucio tim misevima da se vrate u svoje rupe odakle su dosli,i da prestanu da pljuju po nasim najboljim ambasadorima. I U PORAZU TREBA BITI VELIKI!!! Pozdrav pravim ljubiteljima tenisa!

addave

pre 16 godina

Zar od one debele da izgubi??? Ne mogu da verujem... Disgusting

Ali, zapravo, sad smo videli njene krajnje domete, sa onim servisom moze jos da se par godina lomata po terenu i stize projektile koje upucuju kojekakve debeljuce, ali kada malo popusti sa snagom, potonuce.

Sa ovim servisom, nazalost, nikad nece da bude preko treceg mesta na listi. Shta da se radi.

Ana ima daleko veci potencijal. Samo shto nema stalnog trenera, ne znam zasto uzima coveka koji ne moze da je uvek vodi, nego samo ako ne igra sa jos nekim adidas igracem

sloba

pre 16 godina

Boze kakvih demagoga na ovom forumu. U stilu ona je treca na svetu izgubila pa sta. Ali ljudi ona se bavi tim poslom valjda da bude najbolja na svetu. Isto moze da se kaze i za nekog sportistu koji je cetvrti na Olimpijskim igrama. Nije uzeo medalju i gotovo zaboravlja se sve ostalo.Ivanisevic kakav je teniser bio ali uzeo wibledon i na peharu pise njegovo ime. Mauresmo sada ispala ali je bila prva na listi i prosle godine uzela Wimledon. Mi ovde u Beogradu pravimo cirkus ispred gradske skupstine za ulazak u polufinale.Hocemo li u buducnosti isti taj cirkus da pravimo ako daj boze hokejasi udju u svetsku grupu. Mediji su napravili medvedju usligu teniserima.
A sto se opet tice JJ procitajte misljenje naseg najveceg strucnjaka Radmila Armenulica koji isto kaze da psiholoska sprema za turnir ocajna i preveliki broj turnira verovatno radi skupljanja bodova i para je ucinio svoje. Marija Sarapova je druga na svetu osvajala wimbledon i sada isto barem do sada ne prepusta nista slucaju.A nadiru mladje i sve bolje vaidiisova npr i Ana

Nenad

pre 16 godina

Jeco, glavu gore, svi smo jako ponosni na tebe, samo onaj koji nema veze sa sportom moze da te pljuje sada, odmori se, dolaze novi turniri i nove pobede.

Dragan,BGD

pre 16 godina

Vidim ima 145 komentara,ovako odokativno bar 120 do pre dve godine nisu pratli tenis.
Priloga za Antologiju gluposti ima vise nego sto treba.Pre svega mislim na jadikovke i babe narikace koje posle "velikog bola i patnje" u poslednjoj recenici,
kazu-Ali idemo dalje Jeco,nije to nista,samo guraj napred.Kakva patetika,nema je ni u juznoamerickim sapunicama.
Kako nije vazno?Pa mnogo je vazno,da pored velike srece sa zrebom,ispadnes od "Bucke" u jednom prilicno losem mecu.
Padala je kisa,pa je smetala Jeci i Bartoli nije,jer ona je vodozemac.Da je Jelena prosla niko ne bi pominjao kisu,prekide,sve bi bilo u redu.Ovako,eto sve ide protiv nas-tipicna karakterologija naseg mentaliteta.Imamo i poslovice-Nema za rajka kapa,
Rdjavom ovnu i runo smeta,ali ima i ona-rukama Mandusica Vuka...
Izgubila Jelena,pa sta.Nije red da je bilo ko vredja,jer na to nema prava.
Veliki broj meceva,ma nemoj.
Igra tek sest meseci u svetskom vrhu,sta da kazu one teniserke koje godinama biju velike bitke.
Problem je prvo,sto vecina vas nema pojma o sportu i tenbisu naravno,ali bogami mnogo vas nema pojma o nicemu.
Lupati,kako je Jelena vec najbolja na svetu,a da ne da nije osvojila nijedan GS,nego nije igrala ni finale,a usla u 23.godinu,pa ko jos ima takav bilans.Od velikih niko.
Evo brojacu redom:Enan,Sharapova,Morezmo,
Kuznjecova,Petrova,Hingis,
sestre Vilijams... sve su one pre 20te godine bile velike sampionke,a neke bogami i sa 16.
Pre godinu dana sam rekao-Ljudi,dolaze nove teniserke(Chakvetadze,Safarova,Per...( i neke koje su jos sa 17 bile u vrhu kao sto je Vaidisova,a
videcete i kako ce igrati 18 godisnja Krajicek,koja je za pola godine izdzigljala,veoma pojacala muskulaturu,igra sve bolje.Nema vreme za dominaciju u tenisu ako si na listu Prvih 10 dosao sa 22 godine.I nije poenta doci na listu,nego na njoj ostati bar nbekoliko godina.
Jelena je odlicna teniserka,
ali vrhunbska igracica nije.
@jecko
Pitaj nekog ako ne znas,batali pisanje
@Tesic Goran
Kada se za nekog kaze da igra sjajno godinu dana,to znaci da je osvojio bar 2 Gren Slema i igrao bar jos jedno finale.
Pozdrav Peri Zderi.

Tatjana

pre 16 godina

@ Dragan, BGD
Da, Dragane bavim se komentarima, tvoje je tesko zaobici, strce u masi drugih.
Opet bacas prasinu u oci. Tvoj komentar sam citirala da pokazem KOLIKO NISI BIO U PRAVU govoreci o sanasama nase popularne trojke. Sto se tice Vaidisove Cakvetadze, Safarove i Pir, njihovo vreme svakako dolazi, ali i one moraju dokazati da su konstantno dobre na svim podlogama.
Takodje, prozivas sve koji su skoro poceli pratiti tenis, pa nismo svi matori i dokoni kao ti:-)I na kraju, ti si ostrasceni navijac, mrzis konkurenciju svojih favorita, ti ne gledas tenis zato sto uzivas u njemu, gledas ga jer ti zivot ispunjava samo uspeh tvojih favorita, Nadala, Rodika, a cini mi se da si bio vatreni navijac Pita Samprasa, pa ti dominacija Federera ne prija, jer ako nastavi ovakvim tempom prestici ce tvog idola. Za tvoju informaciju tenis pratim od Rolan Garosa 2005 (u tom periodu sam i pocela da citam komentare) , zahvaljujuci Ani i Novaku,navijanje za njih nikad ne dolazi u pitanje pa bili oni samo dobri ili vrhunski, a ostale tenisere i teniserke (vrhunske) gledam sa uzivanjem i bez ostrascenog navijanja koje je rezervisano samo za nase i Nadala:-)
A sto se tice mog besa, pa samo tako se sa tobom moze "razgovarati":-)

ivan

pre 16 godina

Nije uspela,naravno kad je Vimbldon ostao,bio i ostace
raj za snobove kad se vidi lista pobednika muskog i zenskog singla.Ove godine kao i uvek osvojice ga jaaaake zemlje,kakvi smo i ovaj rezultat je o.k.

banker

pre 16 godina

Jelena mora da radi mnogo više na servisu jer sa ovakvim servisom se ne može dalje stići. Dakle, servis, servis i servis. Kada to popravi biće najbolja.

milan

pre 16 godina

kako se Sarapovoj smesi poraz
da li ce JJ i pored "neuspeha" doci do drugog mesta WTA ?

----------------------

@ branitelji Index-a

nemo' da ste smesni
ogroman naslov o Jeleninom porazu i u nekom cosku sitnim slovima kao dodatak Anina pobeda , o kojoj ne bi bilo ni pomena ( kao sto evo nema ni slova o Noletu a ni izvestaja o pobedama svih ostalih do sada), da je i Jelena pobedila

Dragan,BGD

pre 16 godina

@Jelena
Ovo je tipicno za nas,kada se neko uhvati za sitnicu.Morezmo sam greskom ubacio,jer sam vec sa jednim covekom Zenevljaninom,nekoliko puta spominjao da je ona jedina koja je kasnije uspela.Ali to je bilo pre.
Zistin jhe sa 19 godina igrala finale Vimbldona,a kada vec na tome insistirate,
sta je imala osvojeno sa 22 godine i par meseci.To je poenta.Ako vam nije jasno,reci cu vam ali samo jos jednom:Sve teniserke koje
su ostavile veliki trag u ovom sportu,bile suvec atrakcija sa 17,18 godina,eto,izuzev Moresmo.Da
nabrajam:Graf,Seles,Hingis,
sestre Vilijams,Enan,Sarapova,
a ima ih jos.Koja od mnogih iz svetskog vrha nije bila medju 10 do 20.godine.
@Tatjana
Vidim da se bavite komentarima.Bas lepo.Da nesto nisam pogresio kod Chakvetadze,Safarove,Per i ostalih.Pa Vaidisova je pre 2 meseca tek postala punoletna.
Za koga radi vreme i ko to sve ima osvojenih 4 turnira,
hajde da sabiramo.Koliko ima Kuznjecova,koja je mladja od Jelene,ili Sharapova.Ma idite.
Sta je dokazano,sto je Jelena treca.Devojko,broje se nedelje provedene na prvom mestu broj turnira,broj GS-a i finala GS-a.Nikad nisam rekao da Jelena nema pojma i da je losa teniserka.Taman posla.Samo nije vrhunska,to je svakom jasno.Nazalost,mnogo njih je bilo na 3.mestu,ali je mnogo malo ostalo u vrhu.Da vidite kada budu poceli da se brane bodovi sa turnira od SAF pa nadalje,kako ce biti tesko zadrzati poziciju.
:Posto niste Jelenin advokat,ni zastupnik,resite problem identifikacije tako sto cete pojacati sopstvenu licnost.I smirite taj bes,ne prilici teniskim navijacima,
osim ako niste tek popcetnik.
Ako jeste,manje se lozite,zbog zdravlja i ugleda.
P.S.
Vec sam napisao,mada to znate,
Jelena je vec bila(teniski),
nadigrana jos od Safarove.

Gosn Voja

pre 16 godina

@Tatjana
pa ne znam ... nisam citao taj Draganov komentar od januara, ali ... ja znam tenis, i potpisao bih svaku njegovu rec izrecenu tom prilikom. Peer, Chakvetadze, Vaidisova, Murrey, Safarova, sve je tacno zpazio.
Za Anu je svima bilo jasno, zna se sta treba da uradi i poravi, to je delimicno uradila, i uspeh je tu. Jelena se popravila mimo svakog ocekivanja, bojim se da isto tako, mimo ocekivanja i ne padne.

Observer

pre 16 godina

@Miloš
Naveo si nekoliko mladih teniserki, čije vreme tek dolazi. Bogami, i ti i gosn Voja nikako da se setite Ane Ivanović! Zar ona, sa 19 godina, nije u grupi mladih? A postigla je i bolje rezultate od ovih koje si nabrojao, osim Šarapove, koju si takođe zaboravio. Čudna objektivnost.

Milos, Novi BGD

pre 16 godina

Observer, u pravu si i izvinjavam se casnim ljubiteljima tenisa. Tacno je dolazi i vreme Ane ivanovic, i ja tako mislim i ubedjen sam u to. Naveo sam samo strane teniserke jer, eto, za Dragan BGD i Gosn Voju ne postoje nasi teniseri.

Milos, Novi BGD

pre 16 godina

Izvinjenje i Gosn Voji, ova brzina u tipkanju bas ne donosi neku objektivnost a ni korektnost. Sad vidim da on veruje i u Anu i u Jelenu a da je samo Dragan BGD u cijim komentarima nema mesta za nase teniserke. ali tu se ne radi o objektivnosti i realnosti nego o pukoj patologiji.

blo 29

pre 16 godina

Kada ce ljudi shvatiti da Jelena Jankovic ne zna da igra,vec je samo ide? Zapamtite sta sam Vam rekao kada za 2 godine bude 103. na wta

DO SADA U ZABLUDI

pre 16 godina

Jeco, nije te ni Enan prošetala ko ova Bartoli. Ako, da zapamtiš zbog one neprijatnosti koju si joj priredila u Parizu, kad si je iskulirala da joj pružiš ruku. To nije sportski. A i Bartoli je tada bila povređena, da se jedva kretala terenom.
Sada, odmori malo, po cenu da ne igraš ni FC. Jer, od tebe, tako deprimirane, slaba vajda. Želim Jeleni uspeh koji priželjkuje, ali, mislim, da je ovo njen maximum. Ovaj servis nije ni za prvih 50. Bolje da malo gledaš Anu i učiš servirati!

sloba

pre 16 godina

Definitivno nije za velika dela. Prosle god US open ove godine RG i Wimbledon.Ona je za srednje turnire i tu da skuplja bodove. Mentalno nije jaka kada treba.Slabo kretanje i prepustanje inicijative protivnici. Sta joj je trebalo da odigra tolike turnire ove godine.Pametni uzmu malo odmora i predah i veliki igraci (Federer, Henin) sve meceve resavaju lako i brzo nema umaranja.Prosli mec JJ je pokazao da je nespremna i fizicki i psihicki a krcag ide na vodu dok se ne razbije.Neki kazu mrcvarenje od prekida zbog kuse. Kako za nju tako i za ostale

Aleks

pre 16 godina

A,konacno,izgubila je i ona i olepsala moj dan! Steta sto je Ana prosla,za Tipsarevica velika steta sto nije prosao jer do sad covek nikako ne govori,tih je,mir i ne pokaze aroganciju kao svi drugi zvezde... "Hollywood".Ali za Djokovica,momka Ane Ivanovic i ne samo druga,kao sto nas Anica kaze,zelim mu dobar neuspeh sutra.Kad svi oni sem Tipsarevica,nauce kako da dokaze ponizenje i ne aroganciju,e...mozda cu tada poceti da navijam za njih.Jer,da je bila njihova arogancija hrana,hranila bi jedan narod...neka kazemo,ako ne vise.I jednostavno, nikad nece postati broj jedan!Ajde,pozdrav!

Tijana

pre 16 godina

Nisam bila upoznata s tim podatkom da ju je iskulirala u Parizu ne pruzivsi joj ruku,ali ako je tako drago mi je sto je Jelena izgubila upravo od nje,pa nek se nauci pameti,ljudi kad Ana to bude uradila nek se jave svi ti koji Jelenu kuju u zvezde!A ti Jeco,nije sve u igranju tenisa,ima nesto i u kucnom vaspitanju!

dragan

pre 16 godina

Ocekivano..jer vise paznje obracas na izgled nego na igru u poslednje vreme..drugo,seti se Parisa kada si je iskulirala na kraju meca(milo za drago)..trece,pocela si da "vices" tj. pricas sama sa sobom na engleskom(zasto,ne valja ti ti srpski..je'l)ne mozes reci "ajde" kao Ana.....ali nema veze..Ana ce te osvetiti

svetlana

pre 16 godina

Bolji je pobedio, a pobedjenoj ostaje da razmislja zasto je Federa uzeo nedelju dana odmora pred Vimbldon...
Jelena treba pod hitno da se baci na jacanje servisa jer joj je to slaba tacka.

faust

pre 16 godina

Servis nije ni u rangu amatera koji krate vrijeme na nekom teniskom terenu, a kamoli dovoljan da se dodje do zavrsnice, iako je raspored bio gotovo idealan.
S druge strane, astmacina i nervozna igra Djokovica sluti da ce se protiv matorog i nerangiranog Kiefer-a pridruziti Jeleni na putu kuci, mada je ruku na srce najbolje da se ovaj Wibmledon ukine, ili da ubuduce ove terene prekriju, posto ovi mecevi na rate nemaju vise nikakvu sportsku draz.

au bruka

pre 16 godina

sramota da je 100% loshija pobedila jelenu, TOLIKO JE ZHALOSTNO.
Ja plachem sada i ochu samo da vam kazhem neshto da ako imate neshto pametno da kazhete nemojte da pochinjete da kazhete "bolja je pobedila" ZATO SHTO NIJE
Josh me i iznervirala kada je sevrirala tako kako je radila. Jelena je 6-0 , 6-0 puta bolje kad igra svoj tenis bez frke. Tako da losha teniserka je pobedila JELENA JE NAJBOLJA NA SVETU PRED KRAJOM GODINE!

boco

pre 16 godina

Dobro je sto vise ne koristite za JJ termin najbolja srpska teniserka jer se sad vidi ko je bolji. Bartoli je danas bila bolja i zasluzeno je pobedila i sacekala je JJ i pruzila joj ruku, a ne kao JJ koja je na
Rolan Garosu to izbegla mada je tada bartoli bila povredjena. Tesko da ce zbog
tog svog postupka ikad vise pobediti MB jer joj ova to nece zaboraviti i protiv nje ce uvek igrati kao protiv neprijetwelja.

Pera Zdera

pre 16 godina

"Baron je pricao posle da je spil bio star, da je previse pio,da ga poneo zar..."
Isti slucaj sa Jelenom,:Umor,kisa,povreda itd,itd. Nikada ona nece biti #1 verujte mi.Njoj nista drugo ne preostaje nego da i dalje tezgari po nekim malim turnirima i tu ubere neku kintu i poen,a mi naravno i dalje da se lozimo na nju u fazonu "Kraljice, Carice,Lepotice..."

Bre

pre 16 godina

Kažem ja Jeco ne igraj Birmingem,odmori se za Wimbledon al neće da sluša pa to ti je:).Nije smak sveta,i dalje si treća i dalje te naravno svi volimo i bodrimo.Samo napred!

maja

pre 16 godina

zaista ne mogu da verujem da je Jelena uspela da izgubi od Bartoli! Ona je zaista ispod svakog proseka, ali JJ ju je ocigledno potcenila. ako sam bila u nesto sigurna to je bio Jelenin prolaz dalje. Nazalost, uz ovakvu igru izgubila bi i od 100-te teniserke sveta.

Filip

pre 16 godina

Mnogo sam se iznervirao, pa ona Bartoli je pre za rvanje, pa zar od nje da izgubi? Trebala je sve vreme da je setka levo-desno i da joj skracuje lopte i ova ne bi imala sanse, bilo bi 2:0 lagano. Bartoli nije mogla da dise posle svakog duzeg poena, Jelena je morala to da iskoristi. Ali sad je kasno, tek dogodine moze to da ispravi. Steta, stvarno steta, odlicna prilika je olako propustena!

Alex

pre 16 godina

Katastrofalna igra.Nekako se provukla protiv Cehinje ali danas nije bilo izlaza sa onakvom igrom.Servis pogotovo drugi joj je uzasno los ne izlazi na mrezu kad je ocigledno da treba da izadje i volejom zavrsi poen.Nervira se i aplaudira bez razloga,pravi chalenge kad je ocigledan aut itd...Ova Bartoli je solidna ali vidjecete ako prodje ovu Krajicek u cetvrtfinalu sta ce joj Henin uraditi.Ja mislim da ako hoce sledece godine da nesto uradi na Vimbldonu da treba da unajmi nekog trenera koji ce joj objasniti i nauciti kako se igra na travi.

Francuz

pre 16 godina

Bartoli je sasvim osrednja igracica ali je danas imala posebnu motivaciju zbog vrlo nespotskog stava Jelene koja je na RG demonstrativno "zaboravila" da joj pruzi ruku... To je bilo vidjeno ovde kao nesto vrlo ruzno, i samo zahvaljujuci izvanrednom Novaku, koji je u vise prilika pokazao veliki fer-plej, ugled Srba (koji je ovde dosta ostecen od Milosevicevih godina) nije patio.

AUUUU!!!!

pre 16 godina

Leleeeeeee!!! Znaci Bog je kaznio Jecu, zato sto nije na vreme pruzila ruku Bartoli?! Znaci ima Boga, ali nikako da kazni one koji cine zlocine po celom svetu, nego, bas, Jelenu! Juce se nisam javila komsiji, bila sam mrzovoljna, ko zna sta ce mi se desiti ovih dana i kakva ce me bozja pravda stici :-)

Neutron

pre 16 godina

Eh, steta Jeleno! Sigurno mi je zao koliko i tebi. U sledecem kolu te je cekala relativno laka protivnica i polufinale. Jaoo, bas mi je mnogo zao, samo kad pomisli. Nema veze. Tera se dalje.

Mil@n

pre 16 godina

Jeleni sada treba pruziti podrsku, jer je to zasluzila!!!
Odmor ce joj dobro doci, jer je evidentno premorena,a treba i da poradi na servisu.
P.S. JECO, NE TREBA TI SMINKA DOK SI NA TERENU, JER SI TU DA BI POBEDjIVALA!!! IMA I MESTO I VREME GDE MOZES DA POKAZES SVOJU LEPOTU.

ma baker

pre 16 godina

Kisa...Koliko je odmogla Jeleni, toliko je pomogla Bartoli. Previse prekida je uticalo na Jelenin ritam igre sto je njeno glavno oruzje. A Bartoli, ni kriva ni duzna, mogla je da se odmara na svakih 15-20 min( sto njoj extremno odgovara). Jelena jeste umorna, ali da nije bilo prekida, sve bi se zavrsilo u 2 seta. Drugi bi verovatno i ubedjivije dobila nego prvi, jer Bartoli ne bi imala snage da je prati (+ Jelena je bar za klasu bolja) Ovako... Svaka cast Jeleni. Nek se odmori dobro i brzo ce doci dan kada ce ona uzeti neki GS, koliko vec na US Open-u :) Ajmoooo Jelena

Vladan

pre 16 godina

Bice bolje drugi put. Ovo bi trebalo da posluzi za nauk Jeleni. Mislim da je pobeda nad Bartoli na Rolan Garosu doprineo da Jelena malo opustenije pridje ovom mecu, prekidi zbog kise su dali francuskinji predah koji joj je bio preko potreban (zena nije u najboljoj fizickoj spremi) a izbacili Jelenu iz ritma kompletno, i to je sve rezultiralo losim mecom i porazom za Jelenu.

Iznervirani

pre 16 godina

@ Partizan or nothing
Budaloooo!!!
Kakive veze ima Partizan sa jednim neuspehom nase teniserke?! Pa sta i da jeca navija za Zvezdu,da li je to toliko bitno?Kako te ne mrzi da napises i posaljes ovakav komentar i zasto se ovakve budalastina objavljuju?
Jeca je ove godine postigla i
suvise da bi ovakvim komentarima bilo mesta!

Nena

pre 16 godina

Svi znamo kakvi ljudi mogu da kritikuju Jecu,a oni nisu vredni njene paznje.Oni verovatno treniraju tenis ili bilo koji drugi sport ceo zivot,i znaju kako je to lako pa zato pricaju to!Ne mogu da verujem ko sve hoda ovom planetom!Pogotovo posle onoga sa jecinom mamom,hvala Bogu da joj je vaznija porodica od bilo koga.
A neki ljudi i ne zasluzuju da im se pruzi ruka.A i ona Bartoli je imala mnogo srece sa ovom kisom.Ona nema snage za mec,i jeca je mogla lako da je dobije,ali joj kisa padne uvek kada treba i ona ima vremena da se odmori!A i ta kisa,izlazis 100 puta,igras jedan mec par dana,sve u komadima...Mislite da to ne deprimira tenisere?!
Bravo jeco,a sada na zasluzeni odmor!
Ti si nasa kraljica!Uzivaj!!!

Vesna

pre 16 godina

Jelena, ponosim se tobom i beskrajno te volim! Ti si veliki sportista, veliki borac i veliki covek. Nisi ti kriva sto je kisa prekidala mec svaki cas i vecini ucesnika je to pomeralo citav plan i bioritam.. A organizatori su apsolutno krivci za ovoliko maltretiranje svih tenisera, i zato sto nisu pokrili na neki nacin terene, kad vec znaju kakva im je klima.

mikasa

pre 16 godina

Joj najvise volim ove koji komentarisu kako je najbolje resenje Jankovicke da napusti tenis,pa i ona je covek!!! Devojka odigra perfektno vise od pola sezone(tada je svi vole i hvale)zatim malo podbaci u Londonu i odmah joj se savetuje da napusta tenis...Sta je sa vama?!?! Zanima me da li je neko od ljudi koji daju ovakve komentare ikada uzeo reket u ruke! Svakako da je kisa poremetila ali je sigurno i dosta umorna u svakom slucaju
treba da smo ponosni na nju i samo napred.SRECNO.

Vlada

pre 16 godina

Obozavam Jelenu, i jako sam se iznervirao kada sam cuo da je ispala, a jos vise kada sam cuo od koga je ispala (zivim u Francuskoj), medjutim, posle odgledanog meca, jasno je da je Jeca bila daleko od svog nivoa, verovatno je bila premorena tako da ... Nije strasno, bice bolje !!

GoSha

pre 16 godina

Najveci problem imaju nasi u glavi!!! Ana za malo sto nije izgubila jer nemoze da se skoncentrise na brejk sanse (imala je 6 na zadnja dva servisa Petrove i tek je zadnju iskoristila!). Jelena ima problem sto je umislila da je neka riba pa mora da izlazi na teren sa sminkom i onda joj je djavo kriv sto ima problem sa ocima. Novak ima ist problem kao i Ana. Bilo bi zanimljivo videti procenat uspesnosti Djokovica u brejk sansama u celoj sezoni. Imao je na svakom mecu bar 5-10 NEiskoriscenih!!! Sada je u drugom setu imao tri vezane set lopte i posle toga gubi PET poena i gudi se sa 8-6 u taj-breku. Ovo nije nista drugo nego problem u GLAVI!!!

SAMO NAPRED PA DA POBEDIMO!!!!

Pedja

pre 16 godina

Jelena , znam da Ti je tesko , znam da si je imala , par nesrecnih lopti i to ti je to , da ne spominjem dosadnu kisu , pa verujem da Vama sportistima uopste nije lako , taman zagrejes misice pa jovo nanovo .
No , sta je tu je , glavu gore , nebrini , to je samo jedan los dan u tvojoj karijeri , bices Ti ubrzo BR 1 u svetu , samo nastavi uporno da treniras .
Puno Te volimo , i uvek smo uz Tebe.
Pozdrav iz Vojvodine.

Vule

pre 16 godina

Ja ne znam koja je svrha ovog Vimbldona dzaba mu velika tradicija kada jedan mec traje po 3-4 dana zbog kise, igraci izlaze na teren i po osam puta. Tesko je u takvim situacijama ostati koncetrisan i na kraju dobijaju psihicki spremniji igraci(igracice), a citav ovaj turnir gubi na regularnosti.

Eca

pre 16 godina

Oni koji kritikuju Jelenu treba da se stide! Nisu videli da u danasnjim novinama pise da je Jeleninoj majci Snezani pozlilo za vreme treceg seta u mecu sa Safarovom i da je imala srcane probleme, zbog cega se Jeca mnogo nasekirala i mislila na mamu! Rekla je da je prece da njena majka ode kod lekara nego rezultat bilo kojeg meca! Svaka cast, bila je i ostala veliki covek i veliki sportista! Samo napred Jeco! Volimo te!

Djole

pre 16 godina

Zaista je tuzno kad te pobedi igracica koja ima 20 kg viska i koju bi da nije bilo kise izneli sa terena i davali joj reanimaciju!Danas je odigrala ocajno, a imala je priliku da komotno prodje do polufinala!

milan

pre 16 godina

I Jeca se pojavila na hr portalima
index.hr prvi put objavljuje rezultat meca nasih predstavnika.
Naravno , o Aninoj pobedi nema ni slovceta

noname

pre 16 godina

E pa...prosli put na RGu Jeca izjavljuje 'zamislite sta bih tek radila ovim devojkama kad bih imala dobar servis', ovaj put 'Ihave a game for Bartolli'.

Prvo skoci pa reci 'hop'.

I naravno, to sto se nije rukovala sa Baroli je vazno. Ne zato sto je kaznio Bog, nego zato sto je ovo za Bartoli bilo pitanje casti, a ne obican teniski mec. Zasto za sobom ostavljati gnevne tenisere zeljne osvete?

Inace, ne mislim da je u pitanju umor, jer u tom slucaju bi joj prekidi koristili?

Takticko-psiholoske greske + los prvi servis + losa koncentracija i eto ti.

Zox

pre 16 godina

E, pa ne mogu da verujem. Ja vec video Jelenu u polufinalu gde joj je i mesto jer joj se otvorio zreb, kad ono - Bartolijeva bila opasna.
Ono sto je presudilo je Jecin servis, koji je uopste nije hteo. Jeste da ona nema jak servis, ali danas je ubacila svega 50 posto prvog servisa. Takodje, da kisa nije sto puta prekidala mec, Jeca bi 'ladno dobila Bartoli, jer bi bila sve umornija, a fizicka sprema joj nije jaca strana. Ovako, imala je priliku da se cvesto odmori i sveza udje u nastavak meca.
Mislim i da je Jelena malo potcenila protivnicu sto je rezultiralo njenim porazom.
Ali, desava se i poraz od slabije. Nije kraj sveta.
Samo me nerviraju ovi sto pljuju po Jeleni kako nema pojma. Da nema, ne bi bila treci nosilac.

jecko

pre 16 godina

Jelena igra definitivno najlepsi tenis na svetu trenutno a iskreno da kisa nije pocela Ana bi pukla k'o bas dok Jeci ovi prekidi uopste nisu prijali. Bila je ocigledno premorena a ova Marion je smesna k'o bioskop. Nije nista strasno sto je izgubila mozda je i dobro da se dozove pameti i smanji broj turnira, da se odmori. Pa pobogu devojka igra neverovatno ove godine a onda se nadjemo mi da je kritikujemo. Pa zasto nismo mi treci na svetu? I zasto mi nismo pobedjivali koliko je ona?I ona definitivno nije za male turnire zato sto je Jelena velika igracica i nemamo pravo da je osudjujemo. Samo neka se ona odmori i u sledecem mecu ce da "samelje " Bartoli jer ona nije ni blizu dobra kao sto je Jeca niti ce ikada biti. Anu volim ali definitivno nije precizna kao Jelena i ne krece se dobro kao Jelena. Imala je i malo srece mada joj naravno zelim puno srece protiv Vaidisove ali ako hoce da je pobedi mora mnogo bolje da se krece jer Nikol koristi skoro svaku priliku.

teniski_sudija

pre 16 godina

Zaista zalim sto je Jelena propustila sansu da se plasira u polufinalu,jer joj je put bio otvoren racunajuci da joj Krajicek ne bi bila prepreka.U svakom slucaju,stice se utisak da ovo nije bio Jecin dan,sto se svakome desava od igraca,uz to stalni prekidi i neizvesnost koliko ce se igrati ni gledaocima nisu prijali,a kamoli igracima.Tako je bilo sudjeno i desilo se da ide dalje Bartoli koju ne pamtim u boljem izdanju.
Za one koji misle da je Bog vratio Jeleni zbog ne pruzene ruke na vreme Bartolijevoj na Roland Garrosu,i za one koji ovde sakriveni pljuju po Jeleni i njenoj igri,zelim da upitm da li s ei oni boje da ce im Bog platiti to pljuvanje?!

The Sima

pre 16 godina

Naslov ne odgovara : Bartoli nikako nije bolja od Jelene . Ni u snu .Jelena je premorena od mnogih turnira , zasicena , bezvoljna , ne polaze joj za rukom udarci koje ima . Preko joj je potreban dobar odmor i razonoda . Verujem da ce do Slovacke biti kao nova . Bice jos Vimbldona , nadam se bez kise svakih pet minuta . Neverovatno kako ti uredni ljudi nisu proucili meteoroloske karakteristike na mestu na kojem se igra najveci svetski turnir. Ovako sve se pomalo pretvara u cirkus sa ciradama i mecevima koji traju po tri dana ...

ivan

pre 16 godina

Nije uspela,naravno kad je Vimbldon ostao,bio i ostace
raj za snobove kad se vidi lista pobednika muskog i zenskog singla.Ove godine kao i uvek osvojice ga jaaaake zemlje,kakvi smo i ovaj rezultat je o.k.

glisa

pre 16 godina

Preterala je sa turnirama. Da je bila malo odmornija i svezija ponovo bi iskidalu francuskinju. Ovako, sta reci odmor odmor i samo odmor....

Nena

pre 16 godina

Steta,bas mi je krivo...Ali sta cete,Jeca je stvarno strava igrala do danas,ali ne prolaze dalje uvek bolji...(ne mislim da je Bartoli bila losija danas,nego ceo turnir uopste,glupo je sto ispadas zbog jednog meca,i to se ne moze reci da si lako izgubio,pa zato).Stata za tenisu uopste,ali vec ja sam se vec pomirila s tim da nema pravde na ovom svetu,tako da.Prodje onaj ko ima vise srece.Jeco,sada na dobar i zasluen odmor...Imala si otvoren put do 1/2,ali tu bi verovatno bio kraj.Henin ce uzeti i W,ko sa decom da igra.

sokiran

pre 16 godina

los dan...
desava se i najboljima...
a ona voditeljka na sport klubu je toliko ocajna da sam ubedjen da je direktno uticala na jecin maler!

Ding Dong

pre 16 godina

Jos cemo mi vas da gledamo i tebe Jeco i Janka i Anu i Novaka i... Ovo je tek pocetak uspeha ovih mladih i borbenih ljudi. Ima mi njih i te kako da slavimo narednih deset i kusur godina. Nema mesta za tugu, ovo je tek dobro iskustvo pred osvajanje velikih turnira.

FGM

pre 16 godina

E kad nece ono nece. Nista, idemo dalje, Jeleni ne treba moja kritika, zna ona i sama gde je gresila. Moja podrska za ubuduce i cestitke za dosadasnji trud i uspehe.

Profesor

pre 16 godina

Stalni prekidi zbog kise (bilo ih je 4) su rezultirali u 5 razlicite faze meca. Najbolje je Jeleni islo kada se igralo najduze. U pretposlednjoj fazi obe su igracice igrale dobro i Jelena je igrala bas kontrolisano i imala je peh da nije imala vece vodjstvo. Na samom kraju jednostavno je izgubila ritam i nije preostalo dovoljno gemova da se ponovo uigra. Ipak dostici cetvrtu rundu, mislim da je njen dosada najbolji rezultat za Vimbldon, definitivno nije neuspeh.

Takodje u onom prethodnom mecu protiv Safarove JECA je pokazala da je prava LAVICA. Nije trebalo mnogo da i ovaj mec resi u svoju korist. Nije uspela ali za borbenost na turniru - BRAVO JECO!

danijela

pre 16 godina

Bravo, za sve sto si nam u poslednjih godinu dana pruzila.Stigao te je umor,a i objektivno bez dobrog servisa se nije moglo dalje.Dobro se odmori,napuni baterije pa u Ameriku na beton da razbijamo redom(ipak je svima vama/Ivanovic,jankovic,Djokovic,Tipsarevic/ najbolja podloga beton!).

ivan

pre 16 godina

Samo da podsetim: Jelena je treca igracica sveta, prva u WTA trci, postavila rekord ove godine u broju pobeda za pola sezone, osvojila cetiri turnira na tri razlicite podloge,pobedjivala najbolje igracice... Malo li je? Samo napred, Jeco!!!

Knight

pre 16 godina

"Definitivno nije za velika dela"?! Jeste li vi svesni šta pišete?! Koje mesto Vi zauzimate na svetskoj listi, kad imate obraza da ostavite ovakav komentar?

Tesic Goran

pre 16 godina

Jelena se dobro borila na ovogodisnjem Vimbldonu, ali, na zalost, nije uspela da udje u cetvrt-finale. Sada bi trebalo da se malo odmori i da, zajedno, sa Anom Ivanovic, ucini sve da nasa zemlja Srbija, pobedi Slovacku u zavrsnoj rundi kvalifikacija za svetsku grupu "Federejsn" kupa.

Ovo jeste kiks, ali ne treba zaboraviti da Jelena vec godinu dana igra konstantno, ne dobro, vec sjajno i da je mali pad u formi morao kad tad da dodje. Takodje, Francuskinja Marion Bartoli, u poslednje vreme igra u fantasticnoj formi. Ipak, bar je odbranila poene od prosle godine, sto je veoma vazno u trci za prvo mesto na WTA listi.

Ne daj se Jelena, ti si velika sampionka! Cela Srbija je uz tebe!

Nevena

pre 16 godina

Pa ne moze stalno da se pobedjuje. Jelena je igrala dobro, a da nije dobra teniserka ne bi bila treca na ATP listi. Dajte ljudi, prekinite kritiku, svako moze da ima los dan.

Predsjednik Kluba

pre 16 godina

Bravo Jelena za borbu do kraja. Nista strasno, sto si izgubila.Sa malo vise srece mogla si i da pobijedis. Ipak danas nijesi bila na visini tvojih boljih partija. Dogodine manje turnira prije Wimbldona i sugurno ces jos bolje proci.

Keng

pre 16 godina

Jedino sto zameram Jeleni je prevelik broj turnira koje igra...evidentno je premorena...
Jako mi je zao sto nije prosla, ali bice bolje...svi smo uz Jecu....osvojice Jelena US Open
Pozivam ove koji polufinala RG i US opena, kao i turnire tipa Rima i Charlstona ne smatraju velikim delima, da nam iznesu svoje podvige i poduhvate koji to zasenjuju
Zahvaljujem

nikol dž. femija

pre 16 godina

Pozdrav svima!
Zna li neko da mi kaže zašto postoji obaveštenje o broju preporuka,a ne i o broju predloga za brisanje.

Teniserima sve čestitke.Ana je hvala Bogu prošla i to je divno,Srbija ima jedno ime medju najboljih 8. To je vrh. Jelena i Janko nisu uspeli ali Janko će ući medju 5o, što je odlično, a Jelena će ostati 3, što je fantastično, ako tako i ne bude sigurno će biti medju 5.Setimo se da je njen cilj za ovu godinu bio ulazak medju 10. Sem toga već je ušla u istoriju sa više od 50 pobeda za pola godine, pretekla je Navratilovu i samo je Kris Evert ispred nje.

Nik

pre 16 godina

@ blo 29

Ima dosta ispisanih gluposti ovde, ali ovo je NAJGLUPLJE sto sam do sada procitao.
Hajde molim te pojasni kako neko moze da bude br. 3 na svetu a da ga samo ide? O, Boze, ne mogu da verujem sta neki ljudi pisu

Sashko

pre 16 godina

Premor + kisa + uporna protivnica (BTW, ni priblizno kvalitetna kao Jelena) = ipak neocekivani poraz. A da Bartoli stvarno vise lici na kecerku nego na teniserku - lici! ;-)

nevermind

pre 16 godina

Ovogodisnji wimledon je prava prilika za autsajdere. One koji nemaju sta da izgube, igraju ziceraski pa kako bude. Ako se ja ovoliko nerviram oko 152 prekida u toku jednog meca, mogu da zamislim kako je vrhunskim igracima koji se psihicki, mentalno, voljno, fizicki i igracki natempiraju i onda ih kisa prekine toliko puta. Zaista je tesko za gledanje, a kamoli njima za igranje. Slabije rangirani igraci u ovakvim uslovima imaju vise sanse.
Bartoli je danas odigrala veoma dobro u drugom delu igre, gotovo da je igrom skinula Jelenine pokrete i taktiku. Veoma me podsecala na Jeleninu igru tokom drugog dela meca (koji cine one igre izmedju 152 prekida). Jelena je bila vidno nervozna zbog 152 zagrevanja, mozda je malo bila i iznenadjena igrom protivnice, koja je udarala nemoguce lopte i to oberucke. Ali Jelena je jedna i jedinstvena, takvu gazelu na terenu, soim eventualno Henin, svet nema. Zelja mi je da je ovo ne uzbudi previse, jer uz ovakve uslove i kisurinu tesko je igrati tenis, onaj vrhunski. Jeco, ako ovo citas, samo nastavi, za tebe je prvo mesto na domak ruke, tj. reketa. Divna si i na terenu i van njega. Zao mi je sto si bila vidno nervozna, ali ja te potpuno razumem jer smo mi ludeli i ludimo gledajuci ovaj turnir koji je sve samo ne vrhunski tenis. Naigrala se kisa vise od svih tenisera. Jeco ti si najbolja srpska teniserka, u svim elementima si jaka, mozes jos bolje i vise, samo nemoj mnogo da se nerviras kad ti ne ide, jer to ti utice posle na svaki sledeci poen. Zelim ti suv sledeci turnir i pratimo te gde god da igras, a licno uzivam gledajuci tvoj tenis. Impresivna si na terenu i milina te je gledati.

zare

pre 16 godina

Jeco ti si ono sto treba da budes.Kome god da je danasnji tvoj poraz doneo srecu(mislim na nasoj strani),neka mu bude poslednja!GLAVA GORE!TI SI NASE NAJSVETLIJE!!!

GoranRS

pre 16 godina

Lupate gluposti.Srbi.Samo ako pobedjujes onda si voljen.Ko je imalo upuceniji u sve, cuo je da je Jelena usla u mec sa teretom porodicnih problema koji su je ovih dana lomili.Nije ono bila Jeca!

zzz

pre 16 godina

Ovo je vec smesno. Utakmice traju po 4 dana. I ja sam nervozan zbog toga pa mogu misliti kako se osecaju teniserke(teniseri). Ovaj turnir vec nema nikakve veze sa tenisom! Vec dve decenije planiraju da stae krov na cetralni teren. I? Nista! Onda nek nadju u kalendaru 2 nedelje kad ima manje padavine po statistici(verovatno to prate vec 150 god. - ipak je to Engleska)! Ne interesuje me nikakva tradicija! Hocu svetsko prvenstvo u skijanju od 06.avgusta na Kipru! Smesno. I naravno mi je jako zao i zbog Jelene i zbog Janka. JAKO SAM BESAN!!!

dzoni

pre 16 godina

Jelena je mnogo bolja od francuskinje koja je na Rolan Garosu uspela da dobije samo 2 gema protiv Jelene.Medjutim kisa non stop je skroz izbacila iz ritma Jelenu dok je Bartoli dobro dolazila da se odmori jer je bila konstantno veoma zadihana tako da su joj ti odmoru mnogo pomogli

DDT

pre 16 godina

Čitam ove komentare u kojima se JJ kritikuje zato što posvećuje puno pažnje "šminci"!!!
Jeste li vi gledali meč? Znate li uopšte o čemu govorite? Jelena je imala problem sa levim okom - nešto joj je upalo, šta li već - i zato je vadila ogledalo.
Prema tome, NE LUPAJTE!

Danas očigledno nije bio njen dan, što se dogadja i najboljima medju najboljim. Nije imala snage, udarci su joj bili tupi, slabo plasirani, bez snage...
Pa šta? Da li Španci psuju Nadala što je izgubio dva seta za redom, umesto da završi meč u tie-breaku trećeg seta? Da li Francuzi proklinju Mauresmo što je onako katastrofalno odigrala 3. set i izgubila?
Obrazujte se i prevaspitajte pre nego što uopšte krenete da komentarišete tenis! Ruku dajem da do juče niste ni znali šta je to tie-break!

Srpkinja

pre 16 godina

Ne znam zašto smo mi Srbi odmah spremni za najgore kritike. Više od polovine onih koji su poslali zamerke bilo koje vrste u komentarima su nesposobni da na bilo koji način dođu do nečeg sličnog kao Jelena. Zato, nije propast, još mnogo Vimbldona je pred Jelenom. Samo napred,još uvek si najbolja.

ANGEL

pre 16 godina

Citajuci dosadasnje komentare mora reci da sam razocarana ljudima koji napadaju nase tenesere kada imaju los mec. Prosto je neverovatno kako nam je malo potrebno da zaboravimo da su u pitanju vrhunski sportisti koje smo dan pre uzdizali u nebo.
Jelena J. je imala los mec. Pa, sta? Ona je dokaz da se to desava i najboljim sportistima. Sta su trebali Svajcarci da urade kad je Federer dva puta za redom izgubio od Canasa, koji je povratnik na teren posle dosta dugog perioda ne igranja. Da li su ga ispljuvali? Ne nisu. On i u tom trenutku uzivao je svu podrusku svog naroda. Tako treba i mi da postupamo sa nasim teniserima.

Ko se malo raspitao mogao je da pronadje podatak da Jelenina majka, dan pre je imala ozbiljnih problema sa srcem. Zato je i razumljiva tako losa igra. Zato molim vas malo razuvanja za ovu izuzetnu devojku.

Dragiša

pre 16 godina

Ovaj Wimbledon je SMEŠAN! Poštujem tradiciju, ali da se u današnje vreme igra vrhunski turnir u ovakvim uslovima to je zaista smešno. Ne tražim opravdanje za Jelenin poraz(a mogao bih da ih navedem nekoliko), ali ovaj tekući Grand Slam nije praznik tenisa nego jedno ogromno mrcvarenje igrača i publike. Dobro, kiša može uvek da padne, ali pokrijte više bar 2 terena! Jučerašnji meč je traja o 6 sati!!! Naravno da računam i vreme dok je padala kiša jer sam siguran da za to vreme JJ i Bartoli nisu švrćkale i šopingovale nego sedele i razmišljale kako dalje da igraju u meču. Ovaj turnir dolazi posle veoma naporne serije turnira i treba imati i fizičke i psihičke snage da se odigra najbolje moguće, čak i bez prekida svakih pola sata zbog kiše. Naravno, Jecin izbor je bio da igra sve te turnire i možda je i svesno žrtvovala ovaj Wimbledon zarad proboja na WTA listi. Ako je tako, nema za čime da žali jer je trenutno TREĆA NA SVETU! Svaka čast! Igraće se Wimbledon i sledeće godine i nadam se da će do njega JJ skupiti dovoljno bodova da može da se odmori bar desetak dana pred turnir. Zna se koje bolji - JJ JE BOLJA, ali čak i Federer ponekad gubi, pa što ne bi i JJ. Bravo Jeco, samo napred ka No.1!!!

Shumadinac

pre 16 godina

Čitam pojedine komentare i ne mogu da verujem.Alo bre pa ona je TREĆA NA SVETU.Sve je to sama stvorila i svaka joj čast na tome.Ovakvi šabani od navijača joj ne trebaju.SAMO NAPRED

Nenad

pre 16 godina

Jeco, glavu gore, svi smo jako ponosni na tebe, samo onaj koji nema veze sa sportom moze da te pljuje sada, odmori se, dolaze novi turniri i nove pobede.

Sanja

pre 16 godina

Steta za Jelenu, ali bice prilike da se ponovo nadmece za tanjirce vimbldonsko. Sto se tice negativnih i pozitivnih komentara na ovaj poraz, nikako se ne slazem da preovladjuju negativni. Oni samo bodu oci jer su u suprotnosti sa onom drugom stranom, ali nema ih vise. I ne treba im pridavati znacaja, jer su smesni, ni slucajno objektivni, niti kriticki...Zasto se sminka!?-)))) Mislim, stvarno....! A da vi sto je terate u penziju probate da budete samo 2567. na svetu, a ne treci? Ha, ha, jadno....bas jadno!

Samo napred Jeco, bice boljih dana. Nadamo se uskoro!

Dragan,BGD

pre 16 godina

Vidim ima 145 komentara,ovako odokativno bar 120 do pre dve godine nisu pratli tenis.
Priloga za Antologiju gluposti ima vise nego sto treba.Pre svega mislim na jadikovke i babe narikace koje posle "velikog bola i patnje" u poslednjoj recenici,
kazu-Ali idemo dalje Jeco,nije to nista,samo guraj napred.Kakva patetika,nema je ni u juznoamerickim sapunicama.
Kako nije vazno?Pa mnogo je vazno,da pored velike srece sa zrebom,ispadnes od "Bucke" u jednom prilicno losem mecu.
Padala je kisa,pa je smetala Jeci i Bartoli nije,jer ona je vodozemac.Da je Jelena prosla niko ne bi pominjao kisu,prekide,sve bi bilo u redu.Ovako,eto sve ide protiv nas-tipicna karakterologija naseg mentaliteta.Imamo i poslovice-Nema za rajka kapa,
Rdjavom ovnu i runo smeta,ali ima i ona-rukama Mandusica Vuka...
Izgubila Jelena,pa sta.Nije red da je bilo ko vredja,jer na to nema prava.
Veliki broj meceva,ma nemoj.
Igra tek sest meseci u svetskom vrhu,sta da kazu one teniserke koje godinama biju velike bitke.
Problem je prvo,sto vecina vas nema pojma o sportu i tenbisu naravno,ali bogami mnogo vas nema pojma o nicemu.
Lupati,kako je Jelena vec najbolja na svetu,a da ne da nije osvojila nijedan GS,nego nije igrala ni finale,a usla u 23.godinu,pa ko jos ima takav bilans.Od velikih niko.
Evo brojacu redom:Enan,Sharapova,Morezmo,
Kuznjecova,Petrova,Hingis,
sestre Vilijams... sve su one pre 20te godine bile velike sampionke,a neke bogami i sa 16.
Pre godinu dana sam rekao-Ljudi,dolaze nove teniserke(Chakvetadze,Safarova,Per...( i neke koje su jos sa 17 bile u vrhu kao sto je Vaidisova,a
videcete i kako ce igrati 18 godisnja Krajicek,koja je za pola godine izdzigljala,veoma pojacala muskulaturu,igra sve bolje.Nema vreme za dominaciju u tenisu ako si na listu Prvih 10 dosao sa 22 godine.I nije poenta doci na listu,nego na njoj ostati bar nbekoliko godina.
Jelena je odlicna teniserka,
ali vrhunbska igracica nije.
@jecko
Pitaj nekog ako ne znas,batali pisanje
@Tesic Goran
Kada se za nekog kaze da igra sjajno godinu dana,to znaci da je osvojio bar 2 Gren Slema i igrao bar jos jedno finale.
Pozdrav Peri Zderi.

Dragan,BGD

pre 16 godina

@Jelena
Ovo je tipicno za nas,kada se neko uhvati za sitnicu.Morezmo sam greskom ubacio,jer sam vec sa jednim covekom Zenevljaninom,nekoliko puta spominjao da je ona jedina koja je kasnije uspela.Ali to je bilo pre.
Zistin jhe sa 19 godina igrala finale Vimbldona,a kada vec na tome insistirate,
sta je imala osvojeno sa 22 godine i par meseci.To je poenta.Ako vam nije jasno,reci cu vam ali samo jos jednom:Sve teniserke koje
su ostavile veliki trag u ovom sportu,bile suvec atrakcija sa 17,18 godina,eto,izuzev Moresmo.Da
nabrajam:Graf,Seles,Hingis,
sestre Vilijams,Enan,Sarapova,
a ima ih jos.Koja od mnogih iz svetskog vrha nije bila medju 10 do 20.godine.
@Tatjana
Vidim da se bavite komentarima.Bas lepo.Da nesto nisam pogresio kod Chakvetadze,Safarove,Per i ostalih.Pa Vaidisova je pre 2 meseca tek postala punoletna.
Za koga radi vreme i ko to sve ima osvojenih 4 turnira,
hajde da sabiramo.Koliko ima Kuznjecova,koja je mladja od Jelene,ili Sharapova.Ma idite.
Sta je dokazano,sto je Jelena treca.Devojko,broje se nedelje provedene na prvom mestu broj turnira,broj GS-a i finala GS-a.Nikad nisam rekao da Jelena nema pojma i da je losa teniserka.Taman posla.Samo nije vrhunska,to je svakom jasno.Nazalost,mnogo njih je bilo na 3.mestu,ali je mnogo malo ostalo u vrhu.Da vidite kada budu poceli da se brane bodovi sa turnira od SAF pa nadalje,kako ce biti tesko zadrzati poziciju.
:Posto niste Jelenin advokat,ni zastupnik,resite problem identifikacije tako sto cete pojacati sopstvenu licnost.I smirite taj bes,ne prilici teniskim navijacima,
osim ako niste tek popcetnik.
Ako jeste,manje se lozite,zbog zdravlja i ugleda.
P.S.
Vec sam napisao,mada to znate,
Jelena je vec bila(teniski),
nadigrana jos od Safarove.

EU

pre 16 godina

Nista strasno, ne moze uvek da se pobedjuje. Kiksevi se desavaju. A sad malo odmora u BG (zadnja loza mora da zaceli), pa onda protiv protiv Slovacke u FED-CUP-u.

Toshke

pre 16 godina

Pa vi ste stvarno luudi! Prvo, ajde jeco, bravo jeco, a sad, nemoj da igras tenis.

Ocigledno, Jelena je bolja igracica ,danas joj nije islo, promasivala je zicere. Kisa tri puta prekida mec, sta da se radi. Okrenuti se novim partijama, fed kup, novi turniri...

ivan

pre 16 godina

Umor je ucinio svoje a i odvratni vremenski uslovi.Verovatno bi,kao i Ana da nije bilo prekida,mec zavrsila u dva seta.A i sama je rekla da joj je odmor preko potreban.Njoj se u svakom slucaju ne moze nista zameriti zbog svega sto je do sada uradila. A da nisam mogao da odgledam mec ko covek koliko me je nervirala, i to je tacno.Uzasno los treci set.Zao mi je sto je ovako glupo izgubila

djole

pre 16 godina

Bravo JELENA!!! Ti si i dalje broj 1 u nasem tenisu!!!Ljudi pa do juce nismo ni imali predstavnike na Vimbldonu,jedva su prolazili kvalifikacije, a sada se desi jedan kiks i svi smo razocarani!!!Pa ne moze uvek najbolje!!!I dalje tvrdim da je Jelena nasa najbolja teniserka...

sale

pre 16 godina

Svako ko je gledao mec, mogao je da vidi da su jecini udarci bes snage, dobro je pa je izgubila imace vise vremena za odmor. Treba dobro razmisliti gde igrati u nastavku sezone. Samo hrabro, bice bolje a vec je super

Macvanin

pre 16 godina

U ovom mecu se sve skupilo na jednu stranu. Jelana je premorena od non-stop igranja i igrala je lose, ova bucka je odigrala svoj najbolji tenis na granici fizicke izdrzljivosti, a tu dolazimo do najvaznijeg razloga za poraz. Evidentno je da je posle svakog prekida Jelena gubila gemove u nizu. Bartoli je udarala i istrcavala svaki poen, a sa onom konstiucijom tako ne bi mogla u kontinuitetu. Ovako , kad god bi joj bio potreban odmor, Bog joj je slao kisu, plus sve veca nervoza i neverica kod Jelene. Mozda joj je onaj s neba zaista vratio ono nerukovanje iz Pariza. Jelena, zeno, odmori se i vezbaj servis, buducnost je pred tobom!

PATRIOTA

pre 16 godina

Odmor odmor i odmor!!!
Nije mi jasno sto je navalila da igra onolike turnire prije Wimbledona,zbog para?Cisto sumnjam.Mnogi se odmaraju pred grand slam pa bi trebala i ti,mali turniri su ipak MALI, a GRAND SLAM je druga prica.GRAND SLAM uzmes jednom i bices pisana zlatnim slovima u istoriji tenisa a ovako...uostalom
BICE BOLJE
GLAVU GORE JELENA :o)

zoka

pre 16 godina

Boze, moj! Izgubila, pa sta? Jeco, svala cast, bice dana i za vece rezultate, samo igraj i smej se. Ponosimo se tobom i uvek navijamo za tebe.

olga

pre 16 godina

Jeca je velika teniserka i ostvarila je vec do sada mnogo dobrih rezultata. Sve i da nista od sada ne postigne ostaje zabelezena u nasoj sportskoj istoriji. Ovo je bio samo los dan. Jeco, ponosni smo na tebe i puno te volimo. Bice jos pobeda i pehara. Kamo lepe srece da smo svi mi ostali tako neuspesni kao ona,gde bi nam bio kraj?. Biti samo ucesnik na W, pa makar bio zadnji na njemu, ej pa to je ogroman uspeh. A vi svi koji odmah pljujete cim neko izgubi, pitam se cime se vi mozete pohvaliti? Napred Jeco,Ana,Nole i Janko!Vi ste nas ponos!

LU

pre 16 godina

Kakva gomila glupih komentara! Sve sam strucnjak do strucnjaka! O kakvom premoru vi pricate. Da nije bilo kise videlo bi se ko ima vise snage Bartoli ili Jelena. Bartoli je fenomenalno odigrala, ali ne bi svoju igru mogla da odrzi na istom nivou da se mec odigrao bez prekida. Servis je svakako nesto sto Jelena treba da popravi u svojoj igri, a nisam video da i njena danasnja protivnica ima nesto bolji. U svakom slucaju porazi su sastavni deo sporta i ne vidim da je neka tragedija ako se izgubi u cetvrtom kolu Wimbledon-a.

oblacic

pre 16 godina

Sada su svi veliki stucnjaci, Jeco samo ti nastavi u istom ritmu divno te je gledati. Ov je samo malo vise srece za malenu francuskinju koja mnogo toga ima da nauci od tebe. Mlada si i nadam se da ces iduce godine svima objasniti kako se igra pravi tenis. Nedaj se i lep odmor ti zelim. Hvala puno na dosadasnjim uspesima.

Bojan Popovic

pre 16 godina

@mikasa

ma jesi li ti lud?
ko je reko da Jelena napusti tenis???????????

nerazumem kako tvoj komentar ima najvise preporuka...

milan

pre 16 godina

Dešava se i najboljima da kiksnu. Prvi set je pokazao ko je ko tu. Ono posle- prekid,gem,prekid,gem nije tenis nego .....ko zna šta. Idemo dalje!!!! Pozdrav!!!!

jeconi

pre 16 godina

Ma nije smak sveta,to je sport,nikad se nezna!!Nije joj islo i sta sad,Nije sramota izgubiti od losijeg,pa i oni imaju prava da napreduju.Jeco,samo trebas da poradis na servisu i bice super!!

Hm

pre 16 godina

@ Milan

Kada si vec nasao za shodno da komentiras clana na indexu, trebao si kliknuti na taj clanak o Jeci i vidio bi da se tamo spominje i Ana. Malo manje kompleksiju i brzopletosti...

sale

pre 16 godina

Tacno je ono za nas srbe: kad se pobedjuje dizemo ih do nebesa a cim se izgubi odma drvlje i kamenje na sve. Svi imaju los dan, sezonu, treba im samo malo podrske kako bi se opet uzdigli . Sramota za neke komentare

Zo

pre 16 godina

Kisa je ove godine izbrisala svu draz Wimbledona. Koliko je nama kao ljubiteljima tenisa mucno pratiti isprekidane meceve, verovatno je igracima mnogo teze. Ne napominjem to kao opravdanje Jeleninog danasnjeg poraza, Bartoli je danas bila bolja, imala je vise srece, odgovarali su joj prekidi...ili kako vec hocete. Porazi su sastavni deo sporta i to je to. Jelena nije sigurno izgubila zato sto je to zelela. I sigurno joj je jako tesko kao i nama koji smo njeni verni navijaci.
Nije zasluzila Jelena negativne komentare. Pametna je ona devojka i sigurno zna sta, kako, koliko i kada treba nesto da radi. Mnogi joj zameraju njeno ponasanje...Boze moj...sto ljudi-sto cudi!
Pozdrav za fusta i ostale kriticare: potrudite se da Jelena stupi u kontakt i ostvari saradnju sa tim Vasim trenerima koji su uspeli od Vas da naprave 1.tenisera/teniserku na svetu! Do tada, Jelena je No 3. na svetu i ja se nadam tj. ubedjena sam da cemo je jos dugo gledati kako uz osmeh podize pobednicki pehar!!!!!!!
P.S. Sreno Ani sutra protiv Vaidisove!

Aleksandar

pre 16 godina

Danas je "bucka" bila bolja,a J.J. bi ipak trebalo da se vrati svojoj igri koja svakako nije defanziva sa osnovne linije....

Jecin fan

pre 16 godina

Jeco, Srbija je i dalje uz tebe.
I stvarno se slazem da pojedinci nisu fer sto sad, nakon poraza, pljuju po njoj.
Bice jos mnogo titula za tebe. A ti si i lepsa i bolja teniserka od Francuskinje.
Samo napred!!!

Milana

pre 16 godina

Bas lep komentar, Zo! Steta je sto je Jelena izgubila ali nije veliko cudo. Toliko prekida, toliko ponovnih pocetaka istog meca, ponovnih zagrevanja, koncentracije, pokusaja da se ponovo motivises, i nikad kraja mukama i nadmudrivanjima sa kisom, sa organizatorom, sa establismentom. Bice jos meceva, turnira i GS-a. I Jeleni svako dobro treba pozeleti! A onima, koji su toliko negativni prema njoj ne treba zameriti, nisu ljudi krivi sto ih srecnima cine niske strasti!
Ani zelim mnogo mudrosti, motivacije i koncentracije protiv Nikol.

Siptar s Kosova- Esad

pre 16 godina

Pravo da vam kazem meni je tesko da se vratim na gledanje meca posle tih silnih prekida a mogu samo da zamislim kako je igracima. To je komentar sto se tice organizacije. A za JJ mogu da kazem da mi je stvarno zao, hteo sam da polomim TV. Voleo bih da znam sta su govorili oni koji kritikuju Jelenu, kada je stigla do 1/2 finala RG a to nije mali turnir kako oni kazu. I broj sakupljenih bodova sam po sebi govori o kakvoj je teniserki rec. Sta da kazu Francuzi sto im Moresmo nije odbranila titulu? Ja sam siguran da je ne pljuju. Ani zelim pobedu u narednom mecu.Ona je za mene numero 1. A da sam ja Novak otero bih organizatore tamo odakle su "izasli".

ZaSM

pre 16 godina

JECA se borila i nije imala srece. Mi na nju mozemo da budemo samo PONOSNI. Cestitke i za protivnicu koja je stvarno dobro odigrala.

Braca

pre 16 godina

Samo napred malena. Ne brigaj, dodje i takav dan. Sad se konacno odmori pa zajedno sa Anom za dve nedelje da smazete one Slovakinje.

Bartoli je igrala tvoju igru, tako da sad mozes da vidis kako je tvojim protivnicama kada ti ide. Nadji resenje da se @odbranis od svoje igre@ i od @svoje sumnje u sebe@ zato sto znas i mozes. Ona se kretala kao ti, igrala agresivno kao ti. Dakle, sta radi Enanova tad, radi i ti. Sigurno mozes! Super si i uzivkaj u odmoru.

Anna Chakvetadze

pre 16 godina

Jelena ne poseduje niti pokazuje ni jednu stvar iz koje bi se zakljucilo da je ona umislila da je neka riba, zaista. Poraz je bolan iz samo jednog razloga: a to je kad izgubis od losijeg od sebe!odnosno kad pravda nije zadovoljena. Primetno je ne samo ovaj put vec i od ranije da Jelena ima problema sa njemim forhendom koji je bio katastrofa pred kraj meca kada je imala 0:40 na Bartolin servis. Jelenin servis uopste nije los a dokaz za to je mec na RG protiv Vaidisove kada je osvojila skoro svaki svoj servis gem u celom mecu i na kraju je zahvaljujuci servisu pobedila, jedva. Idemo dalje, bice jos meceva na kojima ce se pokazati prave vrednosti. Pozdrav svima

Uca, Nislija u Kvebeku

pre 16 godina

Sa "Index.hr":
"S druge starne nositeljica br 6, finalistica Roland Garrosa Ana Ivanović je nakon pravog trilera u tri seta, gotovo izgubljen meč protiv Ruskinje Nadie Petrove uspjela dobiti (6-1, 2-6, 6-4)." - ovo pise u istoj vesti kojoj je naslov "Bartoli iznenadila Jankovic".
Prema tome, treba citati STA PISE, a ne sta HOCU da procitam.
Dalje (a ima mnogo veze sa prethodnom - mojom -tvrdnjom):
Da bi se POSTENO otpratio neki mec (u bilo kom sportu) treba ZNATI PROTUMACITI i izjave aktera. Pre i posle meca.
Koliko je puta do sada Jelena rekla da joj je na turniru najteze odigrati prvi mec. Drugim recima: dok ne udje u ritam. Tako i u mec. Ona najteze dobija prve setove (Protiv Bartoli je bilo drugacije, ali vec je imala ritam igranja ovog turnira i iskustva s njom - Bartoli). Kisa joj je danas dobrano poremetila ritam igre. Da se odmah odigrao ceo mec... Bartoli bi vec bila u Francuskoj. To je i razlog (verovatno) sto JJ igra toliko turnira. Umor danas nije mogao da odigra znacajniju ulogu. "Odmarala" ju je kisa.
JJ je poslednja dva gema meca najslabije odigrala. PROCITAJTE u stampi: mama joj je na tribinama imala problema sa srcem. Moze li se onda misliti na igru? Ovde je na TV prikazano samo nekoliko poslednjih gemova i, iako komentatori to nisu rekli, moglo se videti da se sa JJ nesto dogadja sto je izvan tenisa. Ispostavili su se, eto, problemi sa zdravljem njene mame.
(Mats Vilander,npr.- legenda nad legendama, je bio izgubio skoro dobijen mec kad je video da mu verenica ustaje i odlazi iz loze.)
Sve u svemu, ovaj Vimbldon ce ostati zabelezen kao jedan od najtezih turnira (po mom misljenju) zbog kise. Pratim tenis vec vise od 20 god. i ne secam se da je ikad bilo ovoliko prekida.
Bojim se da ce i Novaku kisa "doci glave": danas je izgubio prvi tajbrek (mislim da se ne varam) u ovoj sezoni.
PS: nisam znao da i Bog prati tenis (Kaznio JJ Bog zato sto nije pruzila ruku. Svasta. A ako hocemo da ne budemo maliciozni, pozdravile su se posle ONOG meca. Sreca, pa teniseri znaju da razumeju reakcije radosti i tuge svojih suparnika, pa ne uzimaju jedni drugima takve reakcije za zlo.)

banker

pre 16 godina

Jelena mora da radi mnogo više na servisu jer sa ovakvim servisom se ne može dalje stići. Dakle, servis, servis i servis. Kada to popravi biće najbolja.

Eki

pre 16 godina

Ljudskoj zlobi nikad kraja! Jelena je divan covek i veliki sportista i nije tacno da nije pruzila ruku u poslednjem mecu sa Bartoli, nego je podigla ruku da sa osmehom pozdravi publiku dok se Bartoli sporo i tromo dovukla do nje i onda su se , naravno, rukovale! Jeca je zasluzila orden zasluga za narod zbog svoje plemenite sportske borbe i postovanja prema svojoj zemlji! Zaboravili ste da je Jeca, iako umorna, bez kalkulisanja, promenila pet aviona da bi stigla u Bugarsku da igra za reprezentaciju Srbije, a Ana Ivanovic to nije ucinila. Jelenu je potreslo sto je njenoj majci pozlilo za vreme meca sa Safarovom, i to je poremetilo koncentraciju, pored besmislenih prekida zbog kise

Mie

pre 16 godina

Zao mi je sto je izgubila...Jeste da je lose igrala, ali i druge lose igraju pa prodju, treba mlao i srece u svemu tome. Ja volim Jelenu, ali i mene nervira sto na terenu prica na engleskom, malo mi je to iskompleksirano...ali dobro ona zna zasto to radi... Zelim Jeleni mnogo vise srece na sledecem turniru i da bude No. 1

Space Jam

pre 16 godina

Nesportsko i prepotentno ponašanje prema Bartolijevoj na RG se ovog puta vratilo na najgori mogući način. JJ bi trebala da prestane da izlazi našminkana i nalakiranih noktiju na teren, nego da više razmišlja o protivnici i taktici pre početka meča, mada je istina da ima puno muškaraca koji više vole da gledaju u ženske obline, nego samu igru na terenu. Osim toga, trebala bi još puno da poradi na servisu ako misli da ostane na tako visokoj poziciji na kojoj se trenutno nalazi, a verujem da bi, ukoliko popravi servis, znatno popravila i rezultate na brzim podlogama. Sada na zasluženi odmor pa u nove pobede.

Petar

pre 16 godina

Zasto je Jelena na Vimbldonu izgubila, a na RG je pobedila Bartoli (koja je tada bila i malo povredjena)sa lakocom? Prvo, potcenila je protivnicu. Sve su to jako dobre teniserke, i mali pad u igri je dovoljan da se izgubi. Drugo, premorena je, jer je izmedju RG i Vimbldona igrala dva turnira do iscrpljenosti, umesto da igra samo prvi, a drugu nedelju iskoristi za odmor i treninge. I mecevi su dobri treninzi, ali nisu dovoljni. Trece, mora pod hitno da popravi servis, jer i inace precesto gubi gemove na svoj servis, i kada to dovede u red bice broj 1, to je evidentno. APSOLUTNO MOZE BITI BROJ 1, pa to svi vide, tu je, samo MALI KORAK JOJ JOS NEDOSTAJE, ali mora POPRAVITI SERVIS i mora PAMETNIJE USKLADITI TURNIRE SA ODMOROM i TRENINZIMA, sto takodje svi vide. Ajde, Jelena, do broja 1.

dule nbg

pre 16 godina

Glavu gore,Jeco...I dalje te volimo i navijamo za tebe
P.S.Svi vi klosari (izvinjenje moderatoru i normalnim ljudima ovde) sto ovde pljujete Jelenu,javite se kad budete usli na Wimbldon kao gledaoci samo...A kamoli da igrate na glavnom terenu istog ili budete nekad u necemu 3.na svetu...Sram vas bre bilo (jos jednom izvinjenje svim normalnim)

eduardo

pre 16 godina

nemoj da je tešite, mnogo se uzdigla, manekeniše se, nek skine minđuše i ugleda se malo na Anu, to je kultura.
Pozdrav, ali realno.

RUNI

pre 16 godina

Prvo svaka cast Jeleni za sve sta je uradila do sada. Posle onakve krize rezultata,tako brzo doci do broja 3,to mogu samo vrhunski igraci. Juce joj jednostavno nije bio dan,mozda umor,mozda dosadna kisa,ali i to se desava. Meni samo nisu jasni ljudi koji posle jednog poraza i losije igre odmah pljuju po igracima,kao da su oni masine i da moraju dobijati svaki mec. Kada dobijaju svi smo uz njih i nazivamo ih velikim Srbima. Cim izgube odmah su losi igrci,treba da ostave tenis itd. Zato bih porucio tim misevima da se vrate u svoje rupe odakle su dosli,i da prestanu da pljuju po nasim najboljim ambasadorima. I U PORAZU TREBA BITI VELIKI!!! Pozdrav pravim ljubiteljima tenisa!

voja

pre 16 godina

@Aleks
Komentar ti je totalno konfuzan i nepismen, bez ikakvog osecaja za recenicu i interpunkciju, pa te molim da meni i ostalima napises, sta je u stvari "pisac hteo da kaze", jer i pored nadljudskih napora - ne shvatamo poentu. Ubaci svoje reci u rod, broj, padeze, vreme, ispomeraj tacke i zareze... bilo sta, samo... daj da te razumemo!

Jelena

pre 16 godina

Alo Ljudi. I Jelena i Ana i Novak i Zima, svi oni su nasa deca kojoj smo se divili koliko juce. A sad pljujemo i ne stajemo. Mi smo SRAMOTA. Svoju decu, valjda volis stalno a ne samo kada pobedjuju.
E ja ih volim i kada izgube i od gorih!

Ivan Jelenkovic

pre 16 godina

Pa sta ako je izgubila Jelena? Ona je treca na svetu ej!!! Ana je sesta, Djokovic cetvrti, Zimonjic sesti ili sedmi igrac sveta u dublu, Tipsarevic ce uci u prvih pedeset.... Sta bre hocete vise iskompleksirani kriticari? Mislim da vi prizeljkujete vise da oni gube, kako bi bili na istom nivou sa vama gubitnicima. Nasi teniseri su za mene svetski sampioni. Pustite ljude da napreduju, kritike ostavite za njihove trenere. Budite uz njih ili jednostavo zaboravite ih pa navijajte za bezgresne po vasem misljenju ( Federer, Enan... ).

addave

pre 16 godina

Zar od one debele da izgubi??? Ne mogu da verujem... Disgusting

Ali, zapravo, sad smo videli njene krajnje domete, sa onim servisom moze jos da se par godina lomata po terenu i stize projektile koje upucuju kojekakve debeljuce, ali kada malo popusti sa snagom, potonuce.

Sa ovim servisom, nazalost, nikad nece da bude preko treceg mesta na listi. Shta da se radi.

Ana ima daleko veci potencijal. Samo shto nema stalnog trenera, ne znam zasto uzima coveka koji ne moze da je uvek vodi, nego samo ako ne igra sa jos nekim adidas igracem

Maja

pre 16 godina

Jeca se sminka,ne valja joj to za igru!?Kakve to veze ima uopste!Pa zensko je i hoce da izgleda lepo!Pa i Sarapova bira haljinice i ulaze u svoj izgled!Te gluposti ,molim vas ,nemojte vise da pisete.Zar neko stvarno ocekuje da Jelena mora konstantno da pobedjuje!Koliko sam upucena trenutno to moze samo Zistin Enan.Jelena je objektivno druga igracica sveta po rezultatima do sada.Svako ima los dan,pruzimo joj podrsku!

sloba

pre 16 godina

Boze kakvih demagoga na ovom forumu. U stilu ona je treca na svetu izgubila pa sta. Ali ljudi ona se bavi tim poslom valjda da bude najbolja na svetu. Isto moze da se kaze i za nekog sportistu koji je cetvrti na Olimpijskim igrama. Nije uzeo medalju i gotovo zaboravlja se sve ostalo.Ivanisevic kakav je teniser bio ali uzeo wibledon i na peharu pise njegovo ime. Mauresmo sada ispala ali je bila prva na listi i prosle godine uzela Wimledon. Mi ovde u Beogradu pravimo cirkus ispred gradske skupstine za ulazak u polufinale.Hocemo li u buducnosti isti taj cirkus da pravimo ako daj boze hokejasi udju u svetsku grupu. Mediji su napravili medvedju usligu teniserima.
A sto se opet tice JJ procitajte misljenje naseg najveceg strucnjaka Radmila Armenulica koji isto kaze da psiholoska sprema za turnir ocajna i preveliki broj turnira verovatno radi skupljanja bodova i para je ucinio svoje. Marija Sarapova je druga na svetu osvajala wimbledon i sada isto barem do sada ne prepusta nista slucaju.A nadiru mladje i sve bolje vaidiisova npr i Ana

Иван-Ниш

pre 16 godina

Има и овде свакаквих коментара, типа "изгубила од Бартоли која је испод сваког просека". По мени Бартоли је много боље играла против Јелене него Петрова против Ане. Јелена се изгледа није надала тако јаком отпору, а кад је схватила нервоза и умор су учинили своје.

Alex

pre 16 godina

Neki od komentara ovde su sramotini i neljudski a bogami i neznalacki - ocito da pojedinci znaju samo zlurado da komentarisu ne dizuci svoje guzice iz fotelja, ali ajde to - nego kao da su nepismeni i ne umeju ni da citaju: da li ste bre, seljacine jedne, imali nekoga u porodici ko je bolestan, ko ima probleme sa srcem, z akoga se brinete, ko mora kod lekara, za koga vas trese nezivesnost kako ce mu biti i da li moze da umre?? Stoke bezobrazne, eto to ste, em nepokretni, em nepismeni, em nepratite, em zluradi do srzi, SRAM VAS BILO! Srpska posla, od zvezda do blata u stanju ste da bacite coveka u roku od samo par dana, ma samo par sati! Ja sam na bolovanju jer mi je otac u bolnici, ne mogu da radim jer su mi misli tamo - a ona treba da se koncentrise na glupavi tensi mec, ko da je to najvaznija stvar u zivotu njenom, dok ne zna sta joj je sa majkom, pa i to malo mozga sto ukljuci da ima iole koncentracije prekine kisa sto puta - znate li koliko puta su izlazile sa i na teren?! Strasno, strasnih ljudi ima, neznalice i sitne duse! Sramota je da se takvi komentari uopste pustaju i da se ne edituju od strane urednistva!
Niko ne hvali Jelenu za poraz, normalno, ali porazi su deo zivota i deo sporta, losi dani takodje, i uostalom - sta ste se bre vi navrzli: ko ste bre vi pa da vama bude krivo, da se vi na nju jedite - ona igra za sebe, a to sto igra pod Srpskom zastavom njena je dobra volja i cin patriotizma, i nista - ali NISTA!!!! - nikome od nas, a posebno od vas dusebriznika! - NE DUGUJE! Zato mars bre, uvucite se u svoje pacovske rupe i ostavite devojku na miru, nije joj dosta njene muke, jok - vama je valjda teze nego njoj! Boze ima li te - u ovoj Srbiji samo gluposti uvek ima na pretek, nice ko ambrozija, i gde je ne sadis.....!

marina

pre 16 godina

neki komentari stvarno nisu NORMALNI,zasto prica na engleskom??

zato sto su englezi i ljudi koji ne pricaju srpski oko nje,pa stvarno nevidjeno glupo pitanje.

to sto se sminka nema nikakve veze s njezinim tenisom,a i cinjenica da je ranije pobedila istu protivnicu,dakle kakve to sad ima veze s jucerasnjim danom,jel' to znaci da kad jednom nekog pobedis onda vise od tog istog igraca neces gubiti????

a to sto komentarisete tenis,a ne znate sta je volley ili backhand je preslo svaku meru. pustite devojku na miru,izgubila pa sta sad? bartoli je imala niske "flat" udarce,veoma specificne i teske za odbranu.

Milana

pre 16 godina

Sanja, niko nije rekao da su negativni komentari u vecini ali da bodu oci, to, da. Pre svega sto su jako ostrasceni, maliciozni, sto i ne pokusavaju da prikriju, puni predrasuda i izrazene zelje da zigosu. Sve osobine koje nikako ne odaju civilizovani osobu niti civilizovani diskurs. Kritika uvek moze biti korisna, edukativna i zdrava, o takvima ovde ne govorim a ima i njih, ali izrecena odmereno, razlozno i argumentovano sto u ovim slucajevima ni slucajno ne moze biti reci. Razumem da momenat hemije ,moze da igra vrlo vaznu ulogu ali ce civilizovani diskutanti to uvek potisnuti u onaj plan gde nece biti primetan. Zalosno je, ipak, da ljude cine srecnima niske strasti kojima su svi maliciozni komentari i inspirisani.

milan

pre 16 godina

kako se Sarapovoj smesi poraz
da li ce JJ i pored "neuspeha" doci do drugog mesta WTA ?

----------------------

@ branitelji Index-a

nemo' da ste smesni
ogroman naslov o Jeleninom porazu i u nekom cosku sitnim slovima kao dodatak Anina pobeda , o kojoj ne bi bilo ni pomena ( kao sto evo nema ni slova o Noletu a ni izvestaja o pobedama svih ostalih do sada), da je i Jelena pobedila

Tatjana

pre 16 godina

@ Dragan, BGD
Ovde niko nije komentarisao da je Jeleni smetala kisa, vec da su je stalni prekidi izbacili iz ritma. Kako je mec odmicao Jelena je igrala sve bolje, a Bartoli je disala na skrge. Svaki prekid je dobro dosao da se, upravo, Bartoli odmori, a Jelena je, bas kod tih prekida slabije ulazila u mec.
Posto si sebi dao zapravo da jedino ti znas sve o tenisu, evo kako si ti opisao nasu popularnu trojku, pocetkom godine: "Mislim da nijedan od nasa tri teniska talenta(Jankovic,Ivanovic,Djokovic),nisu igraci za
sam vrh svetskog tenisa.Jelena je na korak da
napuni 22 godine i ona ce ove godine biti na
turnirima "srednja generacija".Ana je previse
nezna i meka,a sami vidite kako igraju neke
teniserke na Australien Openu.Djokovic je jos
mlad i bio bi u svetskom vrhu da ima mentalne
i fizicke predispozicije jednog Nadala.
Praveci planove kako ce Jelena dospeti medju
10,pa posle medju 5,kombinatori koji malo znaju o sportu i tenisu,zaboravili su lavinu
koja nailazi iza Jelene i Ane.Vaidisova(17)
vec je bila medju 10,mlada i inteligentna Ana
Cakvetadze je neka nova Martina Hingis,
Izraelka Shahar Per stize svaku loptu,na
veliku scenu se vraca mocna Zvonarjeva,
Golovin je vidjena za pevih 10 u toku ove
sezone,odjednom iskoci Safarova,i ko zna
koliko ce novi Gren Slemovi afirmisati novih
tenisera za koje ranije niko nije cuo.
U muskoj konkurenciji,Marej je najkompletniji
od mladih igraca,Djokovic bi trebalo dsa bude
pomenut kao drugi.Nazalost,on nosi neke osobine ovog podneblja:nedostatak mentalne snage,lako gubljenje koncentracije i volje,
malodusnost i da ne nabrajam dalje."
Mrzi me da pretrazujem sve tvoje bljuvotine na racun Jelene Jankovic, ali ona te je na najbolji moguci nacin demantovala svojim dobrim igrama, pisao si da nema nijedan osvojen turnir, da joj veme istice...koliko danas ima osvojenih turnira? A sto se tice GS-a...pa, i tu ce te demantovati. Vreme radi za nju, a ne protiv nje, ZIVI BILI PA VIDELI!

JELENA

pre 16 godina

DraganeBGD,
Iako mislim da ste jedan od ljudi koji zaista poznaju tenis,moram da Vas ispravim:Morezmo je rodjena 1979.a prvi GS-Australian Open je osvojila 2006.Enan takodje,posle 20-te(rodj.1982,dan posle mene).Zato Vas molim da ne potcenjujete JelenuJ.Pozdrav

Milos

pre 16 godina

Dragan od Kulina BGD Bana, najgrlatiji si ovde, stari komunisto, ispeko si zanat i znas kako da nadjacas sve i da u svojim ocima budes najveci strucnjak. Prvo tvrdis da je crno belo, pa kad to crno pobeli ti onda tvrdis da je ipak crno. Samo da bi bio u centru paznje jer tamo gde si niko te ne slusa i nikoga ti ne interesujes.

Tatjana

pre 16 godina

@ Dragan, BGD
Da, Dragane bavim se komentarima, tvoje je tesko zaobici, strce u masi drugih.
Opet bacas prasinu u oci. Tvoj komentar sam citirala da pokazem KOLIKO NISI BIO U PRAVU govoreci o sanasama nase popularne trojke. Sto se tice Vaidisove Cakvetadze, Safarove i Pir, njihovo vreme svakako dolazi, ali i one moraju dokazati da su konstantno dobre na svim podlogama.
Takodje, prozivas sve koji su skoro poceli pratiti tenis, pa nismo svi matori i dokoni kao ti:-)I na kraju, ti si ostrasceni navijac, mrzis konkurenciju svojih favorita, ti ne gledas tenis zato sto uzivas u njemu, gledas ga jer ti zivot ispunjava samo uspeh tvojih favorita, Nadala, Rodika, a cini mi se da si bio vatreni navijac Pita Samprasa, pa ti dominacija Federera ne prija, jer ako nastavi ovakvim tempom prestici ce tvog idola. Za tvoju informaciju tenis pratim od Rolan Garosa 2005 (u tom periodu sam i pocela da citam komentare) , zahvaljujuci Ani i Novaku,navijanje za njih nikad ne dolazi u pitanje pa bili oni samo dobri ili vrhunski, a ostale tenisere i teniserke (vrhunske) gledam sa uzivanjem i bez ostrascenog navijanja koje je rezervisano samo za nase i Nadala:-)
A sto se tice mog besa, pa samo tako se sa tobom moze "razgovarati":-)

Gosn Voja

pre 16 godina

@Tatjana
pa ne znam ... nisam citao taj Draganov komentar od januara, ali ... ja znam tenis, i potpisao bih svaku njegovu rec izrecenu tom prilikom. Peer, Chakvetadze, Vaidisova, Murrey, Safarova, sve je tacno zpazio.
Za Anu je svima bilo jasno, zna se sta treba da uradi i poravi, to je delimicno uradila, i uspeh je tu. Jelena se popravila mimo svakog ocekivanja, bojim se da isto tako, mimo ocekivanja i ne padne.

Milos, Novi Bgd

pre 16 godina

Gosn Vojo, svi znamo, oni koji prate redovno tenis, da vreme Cakvetadze, Safarove, Per, evo i Pasek, dolazi i da su to teniserke koje puno obecavaju. Nije problem u tome da li to Dragan BGD vidi i prepozna jer svi koji iole malo znaju nesto o tenisu to vide i prepoznaju, problem je u tome sto on to tako radi da ispada da samo on zna sta su pravi sportisti.
Urlas, neprestano Dragane BGD, kao pravi stari komunista menjas boje vec onako kako je kad koja u modi i isplativija, to se vidi i sa Marsa. A tvoje licemerje je nadaleko poznato, uzivas da vredjas srpske tenisere ali niko ne sme da vredja Bekama. Gade mi se tvoje bljuvotine kao i vecini ovde.

Tatjana

pre 16 godina

@ Gosn Voja
Sve je moguce, pa i to da Jelena naglo padne u igri, ali razlika je u tome sto ja nikad ne gledam negativno na napredovanje nasih tenisera, verujem da mogu vise od ovoga sto su do sada postigli, ako kojim slucajem krenu nadole, necu biti od onih koji su tu da likuju zbog njihovog neuspeha.
Nadam se da ste danas uzivali u mecevima Ane i Novaka. I jedno pitanje za kraj, jesu li Ana i Novak onakvi kakvim ih je opisao Dragan?

Observer

pre 16 godina

@Miloš
Naveo si nekoliko mladih teniserki, čije vreme tek dolazi. Bogami, i ti i gosn Voja nikako da se setite Ane Ivanović! Zar ona, sa 19 godina, nije u grupi mladih? A postigla je i bolje rezultate od ovih koje si nabrojao, osim Šarapove, koju si takođe zaboravio. Čudna objektivnost.

Milos, Novi BGD

pre 16 godina

Observer, u pravu si i izvinjavam se casnim ljubiteljima tenisa. Tacno je dolazi i vreme Ane ivanovic, i ja tako mislim i ubedjen sam u to. Naveo sam samo strane teniserke jer, eto, za Dragan BGD i Gosn Voju ne postoje nasi teniseri.

Milos, Novi BGD

pre 16 godina

Izvinjenje i Gosn Voji, ova brzina u tipkanju bas ne donosi neku objektivnost a ni korektnost. Sad vidim da on veruje i u Anu i u Jelenu a da je samo Dragan BGD u cijim komentarima nema mesta za nase teniserke. ali tu se ne radi o objektivnosti i realnosti nego o pukoj patologiji.