Sreda, 27.06.2007.

17:40

Rakočević ne igra na EP

Izvor: Andrijana Žikiæ

Rakoèeviæ ne igra na EP IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

RS

pre 16 godina

Znaci, posto je Rakocevic glavni krivac za sunovrat nase reprezentacije zadnjih godina, stvar je resena - covek nece igrati i mi uzimamo zlato, zar ne? Kako da ne...
Ako neko nije podnosio Rakocevica godinama, to sam bio ja, jer je stvarno divljao po terenu. Medjutim, u sezoni 2003/04 kod Sagadina se definitivno smirio, sazreo je. Da neko ne pomisli da ga dizem u nebesa, daleko je on od zvezda, ali za nasu repku koristan igrac. To sto je on bio glavni igrac prehodne tri godine - pa nije on dosao na trening i rekao - ja sam glavni. To mora da odredi selektor. E sad, posto ovde sve mora da ide po navijackoj liniji, pa tako i ove prozivke vecinom idu od Partizanovaca pitanje za sve njih: on je postao glavni kod Obradovica u Atini. Da li to znaci da doticni trener nema pojma? Onaj isti koji vas je doveo do krova Evrope? Sam Obradovic je rekao da se decko NAMETNUO kao lider. Sta to znaci? Nije on mogao na silu da se nametne jer bi ga Obradovic zakucao za klupu, ako bi poceo da divlja, pa valjda je on covek od autoriteta za igrace. A i nije imao nikakvog interesa da forsira Rakocevica, jer ovaj nikad nije igrao za neki Obradovicev tim. To sto se on NAMETNUO da bude lider, kakav je takav je, govori nam o kvalitetu i formi ostalih reprezentativaca tih godina. Zasto se neko drugi nije nametnuo? Nehumano je bilo ocekivati da Bodiroga iz godine u godinu igra po 40 minuta i nosi ekipu, ali sta je sa mladjima? Koliko se secam, u Svedskoj su igrali Vujanic i Jaric, a ne Rakocevic pa se nismo proslavili. Nemam nista protiv ove dvojice, daleko bilo, sjajni su to igraci, ali zar ne vidite da je problem nase reprezentacije malo dublji od (ne)igranja Igora Rakocevica. Voleo bih da ste u pravu i da sada bez njega rasturamo, ali nesto sumnjam da ce tako biti...

Blue_skin

pre 16 godina

Eeee, kad se sjetim da su mu "Delije" nekad pjevale u Podgorici:"Nekada si bio Srbin Igore...", a danas vidim pola Srbije place sto "bivsi Srbin nece (ili stvarno ne moze) da igra za Srbiju... to dovoljno govori!!

@Peja,
mislis li ti stvarno da nekog ovaj tvoj naziv "Cigaretalend" vrijedja??:PP hahahahaaa!
Kad tako nesto dodje od drzavljanina zemlje koja ima toliki broj "institucija" u EU, tacnije u Hagu, onda to mora da imponuje, ne da smeta!! ;)
Pozdrav za sve ljude koji ne mrze Crnu Goru! ;)

Nadam se da se odgovori na "provokacije" ovakvog (Pejinog) tipa nece selektivno objevljivati...

glupi zma

pre 16 godina

Pustite momka na miru. Jeste da nisam lud za njegovom igrom, mada smatram da uz njegove fizicke predispozicije i manju alavost jeste nas bek broj 1, ali on se odazivao kad god su ga pozvali pa i kad se znalo da su nam sanse lose i da nam je tim nula. Nije on folic ko neki drugi uvek je davao svoj maksimum.

MilosRS

pre 16 godina

@pinckney
Meni se bas svidja spisak koji si napravio, mada bi trebalo ubaciti Vujanica i to da bude kapiten, jer je za Rakocevica i Jarica izmislio kosarku i bolji je covjek, i Tepica koji je potencijalni novi Bodiroga i eto ti za 2 godine vrhunske reprezentacije

horny.cg

pre 16 godina

rakocevic je jedan od najboljih evropskih igraca u zadnjih 15 godina.veliki je igrac, al jos veci covjek. sjecam se,dok je igrao za buducnost, da je vozio neko najobicnije auto (nesto kao pezo 207),totalno skroman, pristupacan momak. od 15.igra svake godine za reprezentaciju.eeeej, to je vec 13-14 godina bez odmora...misicna vlakna upravo pucaju od velikih napora.igor je jedan od igraca koji je na svakom takmicenju davao 110%sebe, izgarao i ginuo na terenu. u pocetku karijere najvaznija mu je bila licna statistika i nije bio pravi igrac, timski.
kako je vrijeme teklo,i tu manu je ispravio, i sada je kompletan igrac.sjajan suter, odlican,brz dribler, vodja ekipe, asistent...
a vi koji ga nazivate "gubitnikom", bas me zanima sta ste vi u zivotu postigli i osvojili. uspjeh vam je ispljuvati vrhunskog sportistu i osvajaca svjetskih i evropskih prvenstava. prosle godine je,uz milicica,sam drzao reprezentaciju,bas kao i prethodnih godina...kako se brzo dobro zaboravlja u srbiji

Giga

pre 16 godina

Ovo je katastrofa....a ja mislio da su Srbi neke patriote. Pre su ljudi ,,umirali'' samo da bi bili u prvih 12. a sad ovo otkazivanje....Pa BRUKA!!!! Nemam reci za vas - Stojakovic, Radmanovic i ostala kompanija. A shto se tice Rakocevica koji mi je omiljen igrac, ako ne bude igrao, mislim nemam reci, patriotizam na nivou... Propast... Moko,daj zameni celu ekipu i ubaci sve mlade igrace, oni ce bar dusu da ostave na parketu, za SRBIJU !!! Pozz

Keng

pre 16 godina

Kako je neko lepo primetio tesko povredjeni Garbahosa van svih rezona zeli da igra za Spaniju.
Igora treba da bude sramota...kao i Radmana...kako i Pedju...i njih ubuduce ne treba zvati.
Naklon do zemlje Novickom, Parkeru i Gasolu, koji su svi do jednog Dzordani za Igora.
Jos jednom...SRAMOTA!!!

Rus

pre 16 godina

Ljudi, pa jeste videli da u tekstu pise da mu je klub preporucio da ne igra, a ne da je on to izjavio. Nemojte otpisivati coveka pre vremena, sacekajmo da vidimo sta ce biti pa onda da sudimo. Pozdrav svim ljubiteljima kosarke.

Byjke

pre 16 godina

Као прво, да су остали пола као Игор Ракочебић не би било никаквих проблема! Дечко на сваком такмичењу одигра максимално и један је од ретких за које бих могао рећи да би срце оставили на терену... Да не кажем да бољег вођу у овом тренутку наша репрезентација нема... Разумем га у потпуности и желим му брз опоравак и да га ускоро поново гледамо у репрезентацији!

novak

pre 16 godina

Ovo je odlicna i ocekivana vest.Odlicna,jer otkad je Igor kljucni igrac reprezentacije mi ne mozemo nikoga da dobijemo.U kljucnim trenucima bi mu ispadala lopta,promasivao bi suteve za tri,koliko god da ima telo koje moze da ponovi sve sto je Dzordan mogao da uradi, njegova glava jednostavno je na nivou prosecnog.Sada Moka jednostavno treba da osvezi memoriju,da pozove Vasica ali i Micova i Savanovica,da stvori borbenu ekipu koju ce predvoditi Milicic,Pavlovic ali i Teodosic,mozda jedini legitimni naslednik Moke Slavnica posle Aleksandra Djordjevica.

Boumchy Boumchy

pre 16 godina

Rakocevic zalecuje povredu,Milojevic takodje,Radmanovic nece da igra(i ne treba),Gurovic ljut na Savez,onaj nas 'superstar' iz NBA se i ne javlja,Vujanic pod znakom pitanja...Ljudi,sta je ovo?Zar je moguce da se takve stvari desavaju samo nasoj reprezentaciji dok su se Spanci svi odazvali(pa cak i Garbahosa hoce da igra a tesko se povredio).Mozda da pozovemo neke iz Crne Gore,ocigledno tamo ima vise srpskih patriota.

Zeka peka

pre 16 godina

Ne moze mu se nista zameriti. Momak je propustio samo 2003. a i onda ostao s timom na pripremama iako je znao da nece igrati. Ima onih koji su zbog mnogo banalnijih stvari otkazivali. Ne treba ga kritikovati...

Trzi

pre 16 godina

E sada vi vidite sta su bili Divac i ostali ! Kada bi ovim danasnjim igracima rekli da ce za ucesce dobiti 2 miliona evra,prestali bi i bolovi u misicima,izrasle bi im nove kicme , dosadio bi im godisnji odmor i ....

Djuro

pre 16 godina

Kako ga nije sramota? Ima jednu odlicnu ekipu, i ne zeli da bude clan te ekipe, a Novicki igra za Nemacku, koja nema nikakve sanse na prvenstvu. Stvrano bruka!!!

Analiticar

pre 16 godina

Procitah interesantnan naslov u sportu "Zbog pucanja misica..." Mislim da njemu nesto drugo puca (*&%#@) za reprezentacijom.

pinckney

pre 16 godina

e pa sad smo bas nagrabusili.
ako ni vujanic ne bude igrao, jaric ce biti jedini preko 24 godine.

jaric
popovic
pavlovic
erceg
milicic

marinovic
teodosic
tripkovic
aleksandrov
dragicevic
perovic
ilic (i on je pod upitnikom)

miljan

pre 16 godina

zbilja tužne stvari oko košarke, nekako je teško vjerovati da će mo se opet veseliti kao u 90-ima i početkom 2000, ali valjda će opet sunce da zasja i valjda će mo dati jednu sjajnu generaciju i prebroditi sve te krize koje nas muče. Igore tebi želim svako dobro, zdravljke je javažnije a obitelj i domovina su odmah iza toga.

Kobac

pre 16 godina

Da nije smesno, bilo bi tuzno...

Ali ljudi, znam ja kao i skoro svi ovde da nam kosarka ne lici na sebe jos od, pa recimo, 2oo2.godine, ali ja se svaki put iznerviram za ovakve ili slicne vesti i cini mi se da cu se i dalje nervirati!!! :(

Zobla

pre 16 godina

Igor je od kad igra za reprezentaciju propustio samo jednu godinu i to 2003. u Svedskoj ali ako se secate tad je korektno odradio cele pripreme i kad mu je Dule rekao da ce biti treci plej, posle Jarica i Avdalovica zahvalio se i nije otputovao. Retko korektan igrac i ne treba dizati galamu zato sto jedanput nece igrati!

Blue_skin

pre 16 godina

E, sad bi vec mogli da pitate Mijatovica ili Koljevica da igra za vasu reprezentaciju, posto ovi vasi ne zele nikako...
Te zdravlje, te kamp za djecicu u USA, te nekakvi nesporazumi,... pa ima li Srbina koji zeli da igra za Srbiju, a da nije neki naturalizovani poput eventualno Pavlovica ili Dragovica ili ko zna koga vec...
O qq! :PP

superhik

pre 16 godina

Opet "veliko iznenadjenje".Pa ovi iz saveza stvarno misle da smo mi magarci. Prvo kao nisu znali ko ce biti trener pa "na opste iznenadjenje" izglasase Moku.Jao nerviram se ne mogu ni da nabrojim koliko lazi je izgovoreno u zadnjih par meseci.Pa svima je bilo jasno kad se pojavio Jaric da Rakocevic nece igrati.To nista ne boli, samo kazite istinu.To hocemo i nista vise.Sta je sa Mokom bez dlake na jeziku.Kakve izjave daje od kad je selektor.

markos

pre 16 godina

Ma nemam sta da kazem,tuzni su svi,svi se sprdaju sa kosarkom i reprezentacijom,boli ih uvo,tuga!!!Divac i kompanija vratite se u repku!!!

Србислав

pre 16 godina

Људи, не играм ни ја на овом ЕП, па шта сад?

Кад сам у доброј форми могу да закуцам и на други обруч, тако да ми је јасно да ћу много недостајати екипи, али сигурно ће успети да надокнаде овако колосалан губитак.

johny5

pre 16 godina

Opa krenule "patriote"!!!Ajde "idoli" nase dece dajte im primer kakvi ljudi treba da budu sutra.Stavite im do znanja da postoji samo jedan bog (koji ima vise naziva doduse-evro,dolar...)!Pokazite im da decja radost,radost nacije nemaju nikakvu vrednost u zivotu i dokazite da ste vi apsolutno u pravu i jedine prave zvezde(stojakovic,jaric,radmanovic...)a ne papci i kao sto su GASOL,NOVICKI;PAVLOVIC..)koji i pored napornih sezona,kampova,love do krova imaju jos snage da igraju na nekom bezvrednom ep za svoju domovinu!

daca

pre 16 godina

Hmm... Taukeramika predlozili da preskoci evropsko prvenstvo gde je Spanija domacin i potencijalni protivnik.

Meni to zvuci dosta cudno...
Muchas gracias! ;-)

Marko Jaric

pre 16 godina

Konacno dobre vesti za reprezentaciju. Igrac cija je sebicnost direktno odgovorna za brojne neuspehe reprezentacije (daleko od toga da bi rezultati bili izrazito bolji) je shvatio da su Jaric i Vujanic za njega izmislili basket. Rakocevo nadmeno ponasanje i potpuna nesrazmera u onome sto on misli da jeste i koliko stvarno ume da igra basket samo su sprecavali nacionalni tim da napreduje.

Sada su karte najzad otvorene i imamo pravo da se nadamo medalji.

Napred Srbija!

Petar

pre 16 godina

Znalo se da ako igra Jaric, nece Rakocevic, i obrnuto. Bolje je tako, njih dvojica zajedno u ekipi naprave vise stete negko koristi, bas zbog tog sukoba koji postoji. Meni se licno vise svidja Rakocevic, ali sta sada. Bolje jedan od njih dvojice, nego nijedan. Nadam se da ova vest nece proci kao udarna, ocekivano je bilo nakon dolaska Jarica na pripreme.

Zobla

pre 16 godina

Igor je od kad igra za reprezentaciju propustio samo jednu godinu i to 2003. u Svedskoj ali ako se secate tad je korektno odradio cele pripreme i kad mu je Dule rekao da ce biti treci plej, posle Jarica i Avdalovica zahvalio se i nije otputovao. Retko korektan igrac i ne treba dizati galamu zato sto jedanput nece igrati!

daca

pre 16 godina

Hmm... Taukeramika predlozili da preskoci evropsko prvenstvo gde je Spanija domacin i potencijalni protivnik.

Meni to zvuci dosta cudno...
Muchas gracias! ;-)

johny5

pre 16 godina

Opa krenule "patriote"!!!Ajde "idoli" nase dece dajte im primer kakvi ljudi treba da budu sutra.Stavite im do znanja da postoji samo jedan bog (koji ima vise naziva doduse-evro,dolar...)!Pokazite im da decja radost,radost nacije nemaju nikakvu vrednost u zivotu i dokazite da ste vi apsolutno u pravu i jedine prave zvezde(stojakovic,jaric,radmanovic...)a ne papci i kao sto su GASOL,NOVICKI;PAVLOVIC..)koji i pored napornih sezona,kampova,love do krova imaju jos snage da igraju na nekom bezvrednom ep za svoju domovinu!

horny.cg

pre 16 godina

rakocevic je jedan od najboljih evropskih igraca u zadnjih 15 godina.veliki je igrac, al jos veci covjek. sjecam se,dok je igrao za buducnost, da je vozio neko najobicnije auto (nesto kao pezo 207),totalno skroman, pristupacan momak. od 15.igra svake godine za reprezentaciju.eeeej, to je vec 13-14 godina bez odmora...misicna vlakna upravo pucaju od velikih napora.igor je jedan od igraca koji je na svakom takmicenju davao 110%sebe, izgarao i ginuo na terenu. u pocetku karijere najvaznija mu je bila licna statistika i nije bio pravi igrac, timski.
kako je vrijeme teklo,i tu manu je ispravio, i sada je kompletan igrac.sjajan suter, odlican,brz dribler, vodja ekipe, asistent...
a vi koji ga nazivate "gubitnikom", bas me zanima sta ste vi u zivotu postigli i osvojili. uspjeh vam je ispljuvati vrhunskog sportistu i osvajaca svjetskih i evropskih prvenstava. prosle godine je,uz milicica,sam drzao reprezentaciju,bas kao i prethodnih godina...kako se brzo dobro zaboravlja u srbiji

Trzi

pre 16 godina

E sada vi vidite sta su bili Divac i ostali ! Kada bi ovim danasnjim igracima rekli da ce za ucesce dobiti 2 miliona evra,prestali bi i bolovi u misicima,izrasle bi im nove kicme , dosadio bi im godisnji odmor i ....

Byjke

pre 16 godina

Као прво, да су остали пола као Игор Ракочебић не би било никаквих проблема! Дечко на сваком такмичењу одигра максимално и један је од ретких за које бих могао рећи да би срце оставили на терену... Да не кажем да бољег вођу у овом тренутку наша репрезентација нема... Разумем га у потпуности и желим му брз опоравак и да га ускоро поново гледамо у репрезентацији!

Boumchy Boumchy

pre 16 godina

Rakocevic zalecuje povredu,Milojevic takodje,Radmanovic nece da igra(i ne treba),Gurovic ljut na Savez,onaj nas 'superstar' iz NBA se i ne javlja,Vujanic pod znakom pitanja...Ljudi,sta je ovo?Zar je moguce da se takve stvari desavaju samo nasoj reprezentaciji dok su se Spanci svi odazvali(pa cak i Garbahosa hoce da igra a tesko se povredio).Mozda da pozovemo neke iz Crne Gore,ocigledno tamo ima vise srpskih patriota.

Petar

pre 16 godina

Znalo se da ako igra Jaric, nece Rakocevic, i obrnuto. Bolje je tako, njih dvojica zajedno u ekipi naprave vise stete negko koristi, bas zbog tog sukoba koji postoji. Meni se licno vise svidja Rakocevic, ali sta sada. Bolje jedan od njih dvojice, nego nijedan. Nadam se da ova vest nece proci kao udarna, ocekivano je bilo nakon dolaska Jarica na pripreme.

Analiticar

pre 16 godina

Procitah interesantnan naslov u sportu "Zbog pucanja misica..." Mislim da njemu nesto drugo puca (*&%#@) za reprezentacijom.

Србислав

pre 16 godina

Људи, не играм ни ја на овом ЕП, па шта сад?

Кад сам у доброј форми могу да закуцам и на други обруч, тако да ми је јасно да ћу много недостајати екипи, али сигурно ће успети да надокнаде овако колосалан губитак.

Zeka peka

pre 16 godina

Ne moze mu se nista zameriti. Momak je propustio samo 2003. a i onda ostao s timom na pripremama iako je znao da nece igrati. Ima onih koji su zbog mnogo banalnijih stvari otkazivali. Ne treba ga kritikovati...

Kobac

pre 16 godina

Da nije smesno, bilo bi tuzno...

Ali ljudi, znam ja kao i skoro svi ovde da nam kosarka ne lici na sebe jos od, pa recimo, 2oo2.godine, ali ja se svaki put iznerviram za ovakve ili slicne vesti i cini mi se da cu se i dalje nervirati!!! :(

Blue_skin

pre 16 godina

E, sad bi vec mogli da pitate Mijatovica ili Koljevica da igra za vasu reprezentaciju, posto ovi vasi ne zele nikako...
Te zdravlje, te kamp za djecicu u USA, te nekakvi nesporazumi,... pa ima li Srbina koji zeli da igra za Srbiju, a da nije neki naturalizovani poput eventualno Pavlovica ili Dragovica ili ko zna koga vec...
O qq! :PP

Keng

pre 16 godina

Kako je neko lepo primetio tesko povredjeni Garbahosa van svih rezona zeli da igra za Spaniju.
Igora treba da bude sramota...kao i Radmana...kako i Pedju...i njih ubuduce ne treba zvati.
Naklon do zemlje Novickom, Parkeru i Gasolu, koji su svi do jednog Dzordani za Igora.
Jos jednom...SRAMOTA!!!

Marko Jaric

pre 16 godina

Konacno dobre vesti za reprezentaciju. Igrac cija je sebicnost direktno odgovorna za brojne neuspehe reprezentacije (daleko od toga da bi rezultati bili izrazito bolji) je shvatio da su Jaric i Vujanic za njega izmislili basket. Rakocevo nadmeno ponasanje i potpuna nesrazmera u onome sto on misli da jeste i koliko stvarno ume da igra basket samo su sprecavali nacionalni tim da napreduje.

Sada su karte najzad otvorene i imamo pravo da se nadamo medalji.

Napred Srbija!

superhik

pre 16 godina

Opet "veliko iznenadjenje".Pa ovi iz saveza stvarno misle da smo mi magarci. Prvo kao nisu znali ko ce biti trener pa "na opste iznenadjenje" izglasase Moku.Jao nerviram se ne mogu ni da nabrojim koliko lazi je izgovoreno u zadnjih par meseci.Pa svima je bilo jasno kad se pojavio Jaric da Rakocevic nece igrati.To nista ne boli, samo kazite istinu.To hocemo i nista vise.Sta je sa Mokom bez dlake na jeziku.Kakve izjave daje od kad je selektor.

Rus

pre 16 godina

Ljudi, pa jeste videli da u tekstu pise da mu je klub preporucio da ne igra, a ne da je on to izjavio. Nemojte otpisivati coveka pre vremena, sacekajmo da vidimo sta ce biti pa onda da sudimo. Pozdrav svim ljubiteljima kosarke.

Blue_skin

pre 16 godina

Eeee, kad se sjetim da su mu "Delije" nekad pjevale u Podgorici:"Nekada si bio Srbin Igore...", a danas vidim pola Srbije place sto "bivsi Srbin nece (ili stvarno ne moze) da igra za Srbiju... to dovoljno govori!!

@Peja,
mislis li ti stvarno da nekog ovaj tvoj naziv "Cigaretalend" vrijedja??:PP hahahahaaa!
Kad tako nesto dodje od drzavljanina zemlje koja ima toliki broj "institucija" u EU, tacnije u Hagu, onda to mora da imponuje, ne da smeta!! ;)
Pozdrav za sve ljude koji ne mrze Crnu Goru! ;)

Nadam se da se odgovori na "provokacije" ovakvog (Pejinog) tipa nece selektivno objevljivati...

miljan

pre 16 godina

zbilja tužne stvari oko košarke, nekako je teško vjerovati da će mo se opet veseliti kao u 90-ima i početkom 2000, ali valjda će opet sunce da zasja i valjda će mo dati jednu sjajnu generaciju i prebroditi sve te krize koje nas muče. Igore tebi želim svako dobro, zdravljke je javažnije a obitelj i domovina su odmah iza toga.

novak

pre 16 godina

Ovo je odlicna i ocekivana vest.Odlicna,jer otkad je Igor kljucni igrac reprezentacije mi ne mozemo nikoga da dobijemo.U kljucnim trenucima bi mu ispadala lopta,promasivao bi suteve za tri,koliko god da ima telo koje moze da ponovi sve sto je Dzordan mogao da uradi, njegova glava jednostavno je na nivou prosecnog.Sada Moka jednostavno treba da osvezi memoriju,da pozove Vasica ali i Micova i Savanovica,da stvori borbenu ekipu koju ce predvoditi Milicic,Pavlovic ali i Teodosic,mozda jedini legitimni naslednik Moke Slavnica posle Aleksandra Djordjevica.

Giga

pre 16 godina

Ovo je katastrofa....a ja mislio da su Srbi neke patriote. Pre su ljudi ,,umirali'' samo da bi bili u prvih 12. a sad ovo otkazivanje....Pa BRUKA!!!! Nemam reci za vas - Stojakovic, Radmanovic i ostala kompanija. A shto se tice Rakocevica koji mi je omiljen igrac, ako ne bude igrao, mislim nemam reci, patriotizam na nivou... Propast... Moko,daj zameni celu ekipu i ubaci sve mlade igrace, oni ce bar dusu da ostave na parketu, za SRBIJU !!! Pozz

glupi zma

pre 16 godina

Pustite momka na miru. Jeste da nisam lud za njegovom igrom, mada smatram da uz njegove fizicke predispozicije i manju alavost jeste nas bek broj 1, ali on se odazivao kad god su ga pozvali pa i kad se znalo da su nam sanse lose i da nam je tim nula. Nije on folic ko neki drugi uvek je davao svoj maksimum.

markos

pre 16 godina

Ma nemam sta da kazem,tuzni su svi,svi se sprdaju sa kosarkom i reprezentacijom,boli ih uvo,tuga!!!Divac i kompanija vratite se u repku!!!

RS

pre 16 godina

Znaci, posto je Rakocevic glavni krivac za sunovrat nase reprezentacije zadnjih godina, stvar je resena - covek nece igrati i mi uzimamo zlato, zar ne? Kako da ne...
Ako neko nije podnosio Rakocevica godinama, to sam bio ja, jer je stvarno divljao po terenu. Medjutim, u sezoni 2003/04 kod Sagadina se definitivno smirio, sazreo je. Da neko ne pomisli da ga dizem u nebesa, daleko je on od zvezda, ali za nasu repku koristan igrac. To sto je on bio glavni igrac prehodne tri godine - pa nije on dosao na trening i rekao - ja sam glavni. To mora da odredi selektor. E sad, posto ovde sve mora da ide po navijackoj liniji, pa tako i ove prozivke vecinom idu od Partizanovaca pitanje za sve njih: on je postao glavni kod Obradovica u Atini. Da li to znaci da doticni trener nema pojma? Onaj isti koji vas je doveo do krova Evrope? Sam Obradovic je rekao da se decko NAMETNUO kao lider. Sta to znaci? Nije on mogao na silu da se nametne jer bi ga Obradovic zakucao za klupu, ako bi poceo da divlja, pa valjda je on covek od autoriteta za igrace. A i nije imao nikakvog interesa da forsira Rakocevica, jer ovaj nikad nije igrao za neki Obradovicev tim. To sto se on NAMETNUO da bude lider, kakav je takav je, govori nam o kvalitetu i formi ostalih reprezentativaca tih godina. Zasto se neko drugi nije nametnuo? Nehumano je bilo ocekivati da Bodiroga iz godine u godinu igra po 40 minuta i nosi ekipu, ali sta je sa mladjima? Koliko se secam, u Svedskoj su igrali Vujanic i Jaric, a ne Rakocevic pa se nismo proslavili. Nemam nista protiv ove dvojice, daleko bilo, sjajni su to igraci, ali zar ne vidite da je problem nase reprezentacije malo dublji od (ne)igranja Igora Rakocevica. Voleo bih da ste u pravu i da sada bez njega rasturamo, ali nesto sumnjam da ce tako biti...

pinckney

pre 16 godina

e pa sad smo bas nagrabusili.
ako ni vujanic ne bude igrao, jaric ce biti jedini preko 24 godine.

jaric
popovic
pavlovic
erceg
milicic

marinovic
teodosic
tripkovic
aleksandrov
dragicevic
perovic
ilic (i on je pod upitnikom)

Djuro

pre 16 godina

Kako ga nije sramota? Ima jednu odlicnu ekipu, i ne zeli da bude clan te ekipe, a Novicki igra za Nemacku, koja nema nikakve sanse na prvenstvu. Stvrano bruka!!!

MilosRS

pre 16 godina

@pinckney
Meni se bas svidja spisak koji si napravio, mada bi trebalo ubaciti Vujanica i to da bude kapiten, jer je za Rakocevica i Jarica izmislio kosarku i bolji je covjek, i Tepica koji je potencijalni novi Bodiroga i eto ti za 2 godine vrhunske reprezentacije

Blue_skin

pre 16 godina

E, sad bi vec mogli da pitate Mijatovica ili Koljevica da igra za vasu reprezentaciju, posto ovi vasi ne zele nikako...
Te zdravlje, te kamp za djecicu u USA, te nekakvi nesporazumi,... pa ima li Srbina koji zeli da igra za Srbiju, a da nije neki naturalizovani poput eventualno Pavlovica ili Dragovica ili ko zna koga vec...
O qq! :PP

Zobla

pre 16 godina

Igor je od kad igra za reprezentaciju propustio samo jednu godinu i to 2003. u Svedskoj ali ako se secate tad je korektno odradio cele pripreme i kad mu je Dule rekao da ce biti treci plej, posle Jarica i Avdalovica zahvalio se i nije otputovao. Retko korektan igrac i ne treba dizati galamu zato sto jedanput nece igrati!

daca

pre 16 godina

Hmm... Taukeramika predlozili da preskoci evropsko prvenstvo gde je Spanija domacin i potencijalni protivnik.

Meni to zvuci dosta cudno...
Muchas gracias! ;-)

Marko Jaric

pre 16 godina

Konacno dobre vesti za reprezentaciju. Igrac cija je sebicnost direktno odgovorna za brojne neuspehe reprezentacije (daleko od toga da bi rezultati bili izrazito bolji) je shvatio da su Jaric i Vujanic za njega izmislili basket. Rakocevo nadmeno ponasanje i potpuna nesrazmera u onome sto on misli da jeste i koliko stvarno ume da igra basket samo su sprecavali nacionalni tim da napreduje.

Sada su karte najzad otvorene i imamo pravo da se nadamo medalji.

Napred Srbija!

Analiticar

pre 16 godina

Procitah interesantnan naslov u sportu "Zbog pucanja misica..." Mislim da njemu nesto drugo puca (*&%#@) za reprezentacijom.

Byjke

pre 16 godina

Као прво, да су остали пола као Игор Ракочебић не би било никаквих проблема! Дечко на сваком такмичењу одигра максимално и један је од ретких за које бих могао рећи да би срце оставили на терену... Да не кажем да бољег вођу у овом тренутку наша репрезентација нема... Разумем га у потпуности и желим му брз опоравак и да га ускоро поново гледамо у репрезентацији!

Boumchy Boumchy

pre 16 godina

Rakocevic zalecuje povredu,Milojevic takodje,Radmanovic nece da igra(i ne treba),Gurovic ljut na Savez,onaj nas 'superstar' iz NBA se i ne javlja,Vujanic pod znakom pitanja...Ljudi,sta je ovo?Zar je moguce da se takve stvari desavaju samo nasoj reprezentaciji dok su se Spanci svi odazvali(pa cak i Garbahosa hoce da igra a tesko se povredio).Mozda da pozovemo neke iz Crne Gore,ocigledno tamo ima vise srpskih patriota.

Blue_skin

pre 16 godina

Eeee, kad se sjetim da su mu "Delije" nekad pjevale u Podgorici:"Nekada si bio Srbin Igore...", a danas vidim pola Srbije place sto "bivsi Srbin nece (ili stvarno ne moze) da igra za Srbiju... to dovoljno govori!!

@Peja,
mislis li ti stvarno da nekog ovaj tvoj naziv "Cigaretalend" vrijedja??:PP hahahahaaa!
Kad tako nesto dodje od drzavljanina zemlje koja ima toliki broj "institucija" u EU, tacnije u Hagu, onda to mora da imponuje, ne da smeta!! ;)
Pozdrav za sve ljude koji ne mrze Crnu Goru! ;)

Nadam se da se odgovori na "provokacije" ovakvog (Pejinog) tipa nece selektivno objevljivati...

johny5

pre 16 godina

Opa krenule "patriote"!!!Ajde "idoli" nase dece dajte im primer kakvi ljudi treba da budu sutra.Stavite im do znanja da postoji samo jedan bog (koji ima vise naziva doduse-evro,dolar...)!Pokazite im da decja radost,radost nacije nemaju nikakvu vrednost u zivotu i dokazite da ste vi apsolutno u pravu i jedine prave zvezde(stojakovic,jaric,radmanovic...)a ne papci i kao sto su GASOL,NOVICKI;PAVLOVIC..)koji i pored napornih sezona,kampova,love do krova imaju jos snage da igraju na nekom bezvrednom ep za svoju domovinu!

Petar

pre 16 godina

Znalo se da ako igra Jaric, nece Rakocevic, i obrnuto. Bolje je tako, njih dvojica zajedno u ekipi naprave vise stete negko koristi, bas zbog tog sukoba koji postoji. Meni se licno vise svidja Rakocevic, ali sta sada. Bolje jedan od njih dvojice, nego nijedan. Nadam se da ova vest nece proci kao udarna, ocekivano je bilo nakon dolaska Jarica na pripreme.

superhik

pre 16 godina

Opet "veliko iznenadjenje".Pa ovi iz saveza stvarno misle da smo mi magarci. Prvo kao nisu znali ko ce biti trener pa "na opste iznenadjenje" izglasase Moku.Jao nerviram se ne mogu ni da nabrojim koliko lazi je izgovoreno u zadnjih par meseci.Pa svima je bilo jasno kad se pojavio Jaric da Rakocevic nece igrati.To nista ne boli, samo kazite istinu.To hocemo i nista vise.Sta je sa Mokom bez dlake na jeziku.Kakve izjave daje od kad je selektor.

Србислав

pre 16 godina

Људи, не играм ни ја на овом ЕП, па шта сад?

Кад сам у доброј форми могу да закуцам и на други обруч, тако да ми је јасно да ћу много недостајати екипи, али сигурно ће успети да надокнаде овако колосалан губитак.

Trzi

pre 16 godina

E sada vi vidite sta su bili Divac i ostali ! Kada bi ovim danasnjim igracima rekli da ce za ucesce dobiti 2 miliona evra,prestali bi i bolovi u misicima,izrasle bi im nove kicme , dosadio bi im godisnji odmor i ....

Zeka peka

pre 16 godina

Ne moze mu se nista zameriti. Momak je propustio samo 2003. a i onda ostao s timom na pripremama iako je znao da nece igrati. Ima onih koji su zbog mnogo banalnijih stvari otkazivali. Ne treba ga kritikovati...

miljan

pre 16 godina

zbilja tužne stvari oko košarke, nekako je teško vjerovati da će mo se opet veseliti kao u 90-ima i početkom 2000, ali valjda će opet sunce da zasja i valjda će mo dati jednu sjajnu generaciju i prebroditi sve te krize koje nas muče. Igore tebi želim svako dobro, zdravljke je javažnije a obitelj i domovina su odmah iza toga.

pinckney

pre 16 godina

e pa sad smo bas nagrabusili.
ako ni vujanic ne bude igrao, jaric ce biti jedini preko 24 godine.

jaric
popovic
pavlovic
erceg
milicic

marinovic
teodosic
tripkovic
aleksandrov
dragicevic
perovic
ilic (i on je pod upitnikom)

Djuro

pre 16 godina

Kako ga nije sramota? Ima jednu odlicnu ekipu, i ne zeli da bude clan te ekipe, a Novicki igra za Nemacku, koja nema nikakve sanse na prvenstvu. Stvrano bruka!!!

Keng

pre 16 godina

Kako je neko lepo primetio tesko povredjeni Garbahosa van svih rezona zeli da igra za Spaniju.
Igora treba da bude sramota...kao i Radmana...kako i Pedju...i njih ubuduce ne treba zvati.
Naklon do zemlje Novickom, Parkeru i Gasolu, koji su svi do jednog Dzordani za Igora.
Jos jednom...SRAMOTA!!!

horny.cg

pre 16 godina

rakocevic je jedan od najboljih evropskih igraca u zadnjih 15 godina.veliki je igrac, al jos veci covjek. sjecam se,dok je igrao za buducnost, da je vozio neko najobicnije auto (nesto kao pezo 207),totalno skroman, pristupacan momak. od 15.igra svake godine za reprezentaciju.eeeej, to je vec 13-14 godina bez odmora...misicna vlakna upravo pucaju od velikih napora.igor je jedan od igraca koji je na svakom takmicenju davao 110%sebe, izgarao i ginuo na terenu. u pocetku karijere najvaznija mu je bila licna statistika i nije bio pravi igrac, timski.
kako je vrijeme teklo,i tu manu je ispravio, i sada je kompletan igrac.sjajan suter, odlican,brz dribler, vodja ekipe, asistent...
a vi koji ga nazivate "gubitnikom", bas me zanima sta ste vi u zivotu postigli i osvojili. uspjeh vam je ispljuvati vrhunskog sportistu i osvajaca svjetskih i evropskih prvenstava. prosle godine je,uz milicica,sam drzao reprezentaciju,bas kao i prethodnih godina...kako se brzo dobro zaboravlja u srbiji

Kobac

pre 16 godina

Da nije smesno, bilo bi tuzno...

Ali ljudi, znam ja kao i skoro svi ovde da nam kosarka ne lici na sebe jos od, pa recimo, 2oo2.godine, ali ja se svaki put iznerviram za ovakve ili slicne vesti i cini mi se da cu se i dalje nervirati!!! :(

markos

pre 16 godina

Ma nemam sta da kazem,tuzni su svi,svi se sprdaju sa kosarkom i reprezentacijom,boli ih uvo,tuga!!!Divac i kompanija vratite se u repku!!!

novak

pre 16 godina

Ovo je odlicna i ocekivana vest.Odlicna,jer otkad je Igor kljucni igrac reprezentacije mi ne mozemo nikoga da dobijemo.U kljucnim trenucima bi mu ispadala lopta,promasivao bi suteve za tri,koliko god da ima telo koje moze da ponovi sve sto je Dzordan mogao da uradi, njegova glava jednostavno je na nivou prosecnog.Sada Moka jednostavno treba da osvezi memoriju,da pozove Vasica ali i Micova i Savanovica,da stvori borbenu ekipu koju ce predvoditi Milicic,Pavlovic ali i Teodosic,mozda jedini legitimni naslednik Moke Slavnica posle Aleksandra Djordjevica.

Rus

pre 16 godina

Ljudi, pa jeste videli da u tekstu pise da mu je klub preporucio da ne igra, a ne da je on to izjavio. Nemojte otpisivati coveka pre vremena, sacekajmo da vidimo sta ce biti pa onda da sudimo. Pozdrav svim ljubiteljima kosarke.

Giga

pre 16 godina

Ovo je katastrofa....a ja mislio da su Srbi neke patriote. Pre su ljudi ,,umirali'' samo da bi bili u prvih 12. a sad ovo otkazivanje....Pa BRUKA!!!! Nemam reci za vas - Stojakovic, Radmanovic i ostala kompanija. A shto se tice Rakocevica koji mi je omiljen igrac, ako ne bude igrao, mislim nemam reci, patriotizam na nivou... Propast... Moko,daj zameni celu ekipu i ubaci sve mlade igrace, oni ce bar dusu da ostave na parketu, za SRBIJU !!! Pozz

MilosRS

pre 16 godina

@pinckney
Meni se bas svidja spisak koji si napravio, mada bi trebalo ubaciti Vujanica i to da bude kapiten, jer je za Rakocevica i Jarica izmislio kosarku i bolji je covjek, i Tepica koji je potencijalni novi Bodiroga i eto ti za 2 godine vrhunske reprezentacije

glupi zma

pre 16 godina

Pustite momka na miru. Jeste da nisam lud za njegovom igrom, mada smatram da uz njegove fizicke predispozicije i manju alavost jeste nas bek broj 1, ali on se odazivao kad god su ga pozvali pa i kad se znalo da su nam sanse lose i da nam je tim nula. Nije on folic ko neki drugi uvek je davao svoj maksimum.

RS

pre 16 godina

Znaci, posto je Rakocevic glavni krivac za sunovrat nase reprezentacije zadnjih godina, stvar je resena - covek nece igrati i mi uzimamo zlato, zar ne? Kako da ne...
Ako neko nije podnosio Rakocevica godinama, to sam bio ja, jer je stvarno divljao po terenu. Medjutim, u sezoni 2003/04 kod Sagadina se definitivno smirio, sazreo je. Da neko ne pomisli da ga dizem u nebesa, daleko je on od zvezda, ali za nasu repku koristan igrac. To sto je on bio glavni igrac prehodne tri godine - pa nije on dosao na trening i rekao - ja sam glavni. To mora da odredi selektor. E sad, posto ovde sve mora da ide po navijackoj liniji, pa tako i ove prozivke vecinom idu od Partizanovaca pitanje za sve njih: on je postao glavni kod Obradovica u Atini. Da li to znaci da doticni trener nema pojma? Onaj isti koji vas je doveo do krova Evrope? Sam Obradovic je rekao da se decko NAMETNUO kao lider. Sta to znaci? Nije on mogao na silu da se nametne jer bi ga Obradovic zakucao za klupu, ako bi poceo da divlja, pa valjda je on covek od autoriteta za igrace. A i nije imao nikakvog interesa da forsira Rakocevica, jer ovaj nikad nije igrao za neki Obradovicev tim. To sto se on NAMETNUO da bude lider, kakav je takav je, govori nam o kvalitetu i formi ostalih reprezentativaca tih godina. Zasto se neko drugi nije nametnuo? Nehumano je bilo ocekivati da Bodiroga iz godine u godinu igra po 40 minuta i nosi ekipu, ali sta je sa mladjima? Koliko se secam, u Svedskoj su igrali Vujanic i Jaric, a ne Rakocevic pa se nismo proslavili. Nemam nista protiv ove dvojice, daleko bilo, sjajni su to igraci, ali zar ne vidite da je problem nase reprezentacije malo dublji od (ne)igranja Igora Rakocevica. Voleo bih da ste u pravu i da sada bez njega rasturamo, ali nesto sumnjam da ce tako biti...