Subota, 26.05.2007.

19:45

Zeta prvi šampion Crne Gore

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Zeta prvi šampion Crne Gore IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

41 Komentari

Sortiraj po:

Podgoricanin

pre 16 godina

Nasaliga je sasvim pristojna kad se uzme u obzir broj stanovnika...Zamislite se vi nad vasom. Ima vas 10 miliona, pa prst na celo...A nase probleme ostavite nama. I da, malo je puta Zeta dobila Zvezdu i Partizan a?

Srba

pre 16 godina

Baš ste glupi što se svađate,pa najbolji fudbaleri crnogorske lige uvek će prelaziti u Zvezdu ili partizan I te lige naravno nemogu da se porede kada Crna Gora ima više nego 3 puta manje stanovnika od Beograda...A Crnogorski političari makar ispunjavaju obećanja za razliku od naših,žao mi je samo što Dejo ne kaže ono što je rekao da će da kaže kada se odvojimo,za situaciju u našem fudbalu

Rajo Niksic

pre 16 godina

@dragan - Čelsi
Iz tvog kometara se moze zakljuciti da ako zivis na Crnog Gori odmah si crnogorac, (sta ako neko zivi na Šar Planini)!? Znaci li to da se ti zivis u Španiji da bi automatski bio Španac!? U CG, Raškoj i Hercegovini su uvjek zivjeli pravi izvorni SRBI!To treba da se zna!

dragan - Čelsi

pre 16 godina

Sve mogu da shvatim, al da neko mrzi svoju državu i sve što je njegovo ne mogu. Pa nijedan pravi srbin ništa loše o crnoj gori samo neki SrbinCG i srbin iz crne gore itd...Ljudi, kad smo se već odvojili jedni od drugih(nije nam to trebalo), onda ste crnogorci i gotovo, mislim šta reći, na prošlom popisivanju stanovništva crnogorci, a sada srbi. Sami sebe lažete!! Pozdrav svim srbima i crnogorcima!

Rajo Niksic

pre 16 godina

Treba da se zna da je Zeta srpski klub(uz Grbalj i Rudar iz Pljevalja)!Drago mi je da na proslavi titule na terenu u Beranama nije bilo ni jedne jedine zastave sa leptiricima, a vijorila se Srpska trobojka! Pozdrav za Carlitosa PG! Navijajte za Dečkić mozda ce on biti ispred srpskih klubova jednog dana!

Meni

pre 16 godina

ispratih ove jade i "milo" mi je da je Zeta šampion jer se od forsiranja Budućnosti nije moglo opstat liga je jadna ali što je tu je biće valjda bolje , naročito kad Bokelj udje u prvu ligu i za koju godinu eto i njega u kvalifikacijama za evropu ali realno daleko je evropa i za zvezdu partizan hajduk dinamo i ostale a kamoli za ove naše
Ps. " bolje prvi na selu nego drugi u gradu"

alojzije

pre 16 godina

Gledao sam onu emisiju o zadnjem kolu na rtcg satelitu i nažalost, opravdala je moja očekivanja. Bez želje da se sprdam, iskreno konstatiram da je cg prva liga morbidna tvorevina. Država od 600 000 stanovnika NE MOŽE imat prvu ligu sa 12 klubova!!! To je i slijepcu jasno, ali ne i Crnogorcima. 8 klubova za prvu ligu je optimalno. Možda bi najbolje rješenje bilo da se ukine naziv Prva liga pa de se sadašnja Prva zove Druga liga. To bi bio realan prikaz stanja.

Durmitorac

pre 16 godina

Kao navijacu Buducnosti ni malo mi nije drago zbog ovakog raspleta.
Ta Zeta je ipak recidiv zajednicke drzave u kojoj je bilo obilje slicnih klubova.
Sigurno da je srpska liga jaca ali nije daleko ispred. Prepuna je nekih fuzija i konfuzija. Da ne govorim o tome da su Crnogorci glavni igraci u svojim klubovima.
Neko spomenu da mi u CG prodajemo svoju zemlju. Mi je prodajemo za vise nego dobru cenu Rusima a ne kao vi braco bud zasto Slovencima i Hrvatima.
Izvinjavam se zbog ove digresije ali kada je to vec neko ranije pomenuo...

Aleksandar

pre 16 godina

Cestitke fudbalerima, upravi i navijacima fudbalskih klubova Srba iz Crne Gore- Grblju i Rudaru. Od tunela do tunela 30 je srpskih sela! Nadam se da ce Zvezda i Partizan imati sluha da igracki pomognu ta dva kluba!

prda

pre 16 godina

Blue-skin
Ima jedna stvar u kojoj ste ispred nas. Brzinska prodaja svoje zemlje strancima.
U ostalom, ako ti smetaju nasi komentari, idi na svoj "crnogorski","nijezavisni" web sajt pa tamo prdekaj gluposti.
Mogu da se kladim ta su ti Dinamo i Hajduk miliji srcu.Jer ipak se oni ne raspadaju kao neki tamo srpski klubovi.....

shecky

pre 16 godina

@Blue_skin
**Zeta je klub koji bi sigurno u zajednickoj ligi bio rame uz rame sa Vojvodinom i Partizanom, ako ne i bolja, jer se ova dva kluba raspadaju**
O cemu ti pricas??
Partizan se mozda i raspada ali Vosa je odigrala jednu od boljih sezona ,finalista Kupa oko 3.000 navijaca Vose na finalu Despotovic prvi strelac lige a i gledanost nam je veca nego u proteklih podosta godina, a tebi je to raspadanje?
Sledece godine je Vosa prvak!
A ove cemo da vidimo ko ce dogurati dalje u Evropi Zeta ili Vojvodina?

@SrbinCG
**Zvezda i Partizan su dovoljni da bude jaca od svih u bivsoj Jugoslaviji**
0:3 rhmmm...
nego a Dinamo ZG?
pa on je za sve nas Real ,videce te jedini ce uci u LS od bivse SFRJ.

Vipex

pre 16 godina

@Blue_skin nemoj da lupetas,kako hoces da uporedis dve neuporedive stvari(em po velicini,ekonomiji,itd).nisam veliki patriota ali to sto pricas nema smisla.U cemu smo bolji od vas? hmm,ajde po redu:tenis(ako u CG ima 5 terena to je super),fudbal,kosarka,odbojka,bocanje,plivanje,atletika,stoni tenis,vaterpolo(tu ste najravnopravniji),kuglanje,hokey,badmington itd itd.
Budi realan...

sever 4ever

pre 16 godina

@ (MNE, 26. maj 2007 20:47)
Pa da nas fudbal nije bolji Burza bi ostao u podgorici ne lozite se drugo kolo je za vas plasman u LS

savo

pre 16 godina

Braco Nemojmo se svadjat zbog nicega.Svaka Cast Zecanima(pa to je srpski klub u CG),Svaka cast Zvezdi.
A komentare sa uvredama ,preskocite jer mi smo jedan narod a 2 nacije!
Zar ste sljepi da nevidite ko hoce ove komentare i ko ih pusta.Ne budite ovce i ne nasjedajte na glupe fore! U PAMET SE BRACO I OVAJ CLANAK JE FOL

jedan od dva navijaca ZETE

pre 16 godina

svaka cast momcima i deju na osvojenoj tituli i sto kaze mne da burzo nije otisao zeta bi tesko uzela titulu jer je on rijesio niz neizvjesnih utakmica buducnosti a ta vasa liga braco srbi samo neka vam je zdravo samo je zbog cz i par za nijansu bolja od nase i gledanost vam je ogromna, nasa je ipak veca, uygred zeta je pokazala da ima sjajan mlad perspektivan tim koji ako ostane na okupu za kvalifikacije ls moze u drugo kolo i ako izvuce srpskog prvaka mozda moze i do treceg kola,ustvari ne moze svirace zvezdi po penal na utakmicama,,ustvari nece u evropi nema terzica i korumpiranih sudija onda mozemo do treceg kola

srbin iz crne gore

pre 16 godina

konacno je zavrsena sezona livadskog fudbala!svaka cast zeti i ako me bas briga za tu kretensku ligu koju treba zakonom zabraniti

0000

pre 16 godina

Ej ljudi ne zezajte se sa zetom ostavice ona rekord u ligi sampiona,najmanja poseta u kvalifikacijama ikada zetina publika je manja od prosecne poscenosti u nasoj beton ligi,navijaci su im isti porodice od igraca

Blue_skin

pre 16 godina

Milo mi je sto tako pricate i sto osporavate sve crnogorsko, jer time samo dokazujete da je nasa odluka na referendumu bila PRAVA! Previse ste se folirali ranije! Zeta je klub koji bi sigurno u zajednickoj ligi bio rame uz rame sa Vojvodinom i Partizanom, ako ne i bolja, jer se ova dva kluba raspadaju. Cast jos uvijek Crvenoj Zvezdi, mada se i ona raspada i izvlace je Burzanovic i Milijas igrom, a Purovic golovima... Inace, "oba navijaca Zete" imaju zasigurno daleko vise obraza nego sve navijaca u Srbiji, nebitno cije su pristalice, uz cast izuzecima, naravno i uvijek! Smijesni ste vi kompleksasi koji se uvijek nesto takmicite i poredite, a nama neka su nazdravlje te livade, mi nismo iskompleksirani toliko da trazimo i dobijemo sve, a ne damo nista od sebe... Ljudi, ima vas 10 000 000, a ni u cemu niste ispred nas 600 000!! SRAMOTA!! Zadovoljavate se pobjedom u utakmici juniorskih odbojkaskih reprezentacija koja je bila apsolutno bez znacaja, a ne bi me cudilo i da se nedje pokaze kao poklonjena zbog eventualne vjerovatnoce da Srbija mozda i prodje dalje, s obzirom da je u ovom trenutku ipak uigranija i za nijansu bolja od ekipe momaa koji su se prvi put okupili prije 20-tak dana!! Neka vam je prosta vala... hahahaha!

SCG

pre 16 godina

ej , neka MNE zamisli kako Zeta osvaja Ljigu sampiona ...Kako dobija Celzi u finalu sa 7 - 1 .Kako bi to bilo super za C.Goru .A ovaj MNE daje 5 golova .Majstor .

Birziminium

pre 16 godina

Cestitke Zecanima na osvojenoj tituli.Drago mi je zbog Dejana Vukicevica sto su postali sampioni.I,svaka cast agitatorima DPS-a,obecano-ispunjeno,ozbiljna partija,nema sto.

Neko je pomenuo establisment koji je forsirao Buducnost.Smijesna tvrdnja,jer da je gradonacelnik PG poklonio bar malo paznje FK Buducnost,ne bi imali situaciju da CG u kvalifikacijama za LS predstavlja seljacki klub na cijem je celu kriminalac i ratni profiter.
Zamolio bih sadasnje rukovodstvo da zaborave na Buducnost,i ne brukaju klub koji je dao najveci broj talenata na prostoru SFRJ.I,volio bih da neko od bivsih asova Buducnosti(kad to vec ne smiju zbog politike predsjednik FSCG i sportski direktor Reala)dignu svoj glas protiv marioneta gospodina gradonacelnika.Siguran sam da ce kod navijaca Buducnosti imati pravog saveznika.Pozz i hvala na ustupljenom prostoru.

SrbinCG

pre 16 godina

@MNE
Nije Zvijezda nego Zvezda.I nasa liga ako si mislio na to nije mnogo jaca od vase ali Zvezda i Partizan su dovoljni da bude jaca od svih u bivsoj Jugoslaviji.Da te podsjetim da je Buducnost ispala iz zajdnicke lige a sad ima isti tim.Sto se tice Zete danas je bila konferencija gdje su igraci izjavili da bi ogroman uspjeh bio prolazak u 2. kolo sve dalje je nemoguce.Ali je i pitanje moze li proci 1. kolo jer i tu ima jacih ekipa npr. Dinamo Zagreb.

Stefan

pre 16 godina

Ala ce Zeta da melje sledece sezone u Ligi Sampiona.Od 1. kola do kvalifikacija!A tek Buducnost u kupu UEFA.Bice nezaustavljivi! :)

delije

pre 16 godina

zeta u kvalifikacije za ligu sampiona,e propalo se.Bolje bi bilo da je buducnost prvak,makar imaju stadion za razliku od zetine poljane

Danny

pre 16 godina

Sve cestitke Zeti sto je i pored ogromnih pritisaka (establishment koji forsira Buducnost)osvojila titulu.Buducnost i navijaci ce ipak gledati LŠ jer ce Zeta svakako igrati pod Goricom :)

Djekna

pre 16 godina

Samo se vi smijejte...sledece godine na stadionu u Golubovcima vijorice se barjak lige sampiona...Oba navijaca Zete napravice nezaboravan ambijent i teren ce biti u vrhunskom stanju samo samo su ostali paradajz i krompir da se poberu kod levu korner zastavice i show can begin....

MNE

pre 16 godina

Miketa, a sto da ne Champions League? Zar je vas fudbal nesto bolji od naseg?

Svaka cast Zeti, zasluzili su titulu! Nijesam navijac Zete ali da Burzo nije presao u Zvijezdu u januarskom prelaznom roku, tesko da bi Zeta danas osvojila titulu! Zamislite da se kvalifikuju u Ligi sampiona...to bi bilo super za Crnu Goru!

Djekna

pre 16 godina

Samo se vi smijejte...sledece godine na stadionu u Golubovcima vijorice se barjak lige sampiona...Oba navijaca Zete napravice nezaboravan ambijent i teren ce biti u vrhunskom stanju samo samo su ostali paradajz i krompir da se poberu kod levu korner zastavice i show can begin....

savo

pre 16 godina

Braco Nemojmo se svadjat zbog nicega.Svaka Cast Zecanima(pa to je srpski klub u CG),Svaka cast Zvezdi.
A komentare sa uvredama ,preskocite jer mi smo jedan narod a 2 nacije!
Zar ste sljepi da nevidite ko hoce ove komentare i ko ih pusta.Ne budite ovce i ne nasjedajte na glupe fore! U PAMET SE BRACO I OVAJ CLANAK JE FOL

srbin iz crne gore

pre 16 godina

konacno je zavrsena sezona livadskog fudbala!svaka cast zeti i ako me bas briga za tu kretensku ligu koju treba zakonom zabraniti

prda

pre 16 godina

Blue-skin
Ima jedna stvar u kojoj ste ispred nas. Brzinska prodaja svoje zemlje strancima.
U ostalom, ako ti smetaju nasi komentari, idi na svoj "crnogorski","nijezavisni" web sajt pa tamo prdekaj gluposti.
Mogu da se kladim ta su ti Dinamo i Hajduk miliji srcu.Jer ipak se oni ne raspadaju kao neki tamo srpski klubovi.....

Birziminium

pre 16 godina

Cestitke Zecanima na osvojenoj tituli.Drago mi je zbog Dejana Vukicevica sto su postali sampioni.I,svaka cast agitatorima DPS-a,obecano-ispunjeno,ozbiljna partija,nema sto.

Neko je pomenuo establisment koji je forsirao Buducnost.Smijesna tvrdnja,jer da je gradonacelnik PG poklonio bar malo paznje FK Buducnost,ne bi imali situaciju da CG u kvalifikacijama za LS predstavlja seljacki klub na cijem je celu kriminalac i ratni profiter.
Zamolio bih sadasnje rukovodstvo da zaborave na Buducnost,i ne brukaju klub koji je dao najveci broj talenata na prostoru SFRJ.I,volio bih da neko od bivsih asova Buducnosti(kad to vec ne smiju zbog politike predsjednik FSCG i sportski direktor Reala)dignu svoj glas protiv marioneta gospodina gradonacelnika.Siguran sam da ce kod navijaca Buducnosti imati pravog saveznika.Pozz i hvala na ustupljenom prostoru.

Blue_skin

pre 16 godina

Milo mi je sto tako pricate i sto osporavate sve crnogorsko, jer time samo dokazujete da je nasa odluka na referendumu bila PRAVA! Previse ste se folirali ranije! Zeta je klub koji bi sigurno u zajednickoj ligi bio rame uz rame sa Vojvodinom i Partizanom, ako ne i bolja, jer se ova dva kluba raspadaju. Cast jos uvijek Crvenoj Zvezdi, mada se i ona raspada i izvlace je Burzanovic i Milijas igrom, a Purovic golovima... Inace, "oba navijaca Zete" imaju zasigurno daleko vise obraza nego sve navijaca u Srbiji, nebitno cije su pristalice, uz cast izuzecima, naravno i uvijek! Smijesni ste vi kompleksasi koji se uvijek nesto takmicite i poredite, a nama neka su nazdravlje te livade, mi nismo iskompleksirani toliko da trazimo i dobijemo sve, a ne damo nista od sebe... Ljudi, ima vas 10 000 000, a ni u cemu niste ispred nas 600 000!! SRAMOTA!! Zadovoljavate se pobjedom u utakmici juniorskih odbojkaskih reprezentacija koja je bila apsolutno bez znacaja, a ne bi me cudilo i da se nedje pokaze kao poklonjena zbog eventualne vjerovatnoce da Srbija mozda i prodje dalje, s obzirom da je u ovom trenutku ipak uigranija i za nijansu bolja od ekipe momaa koji su se prvi put okupili prije 20-tak dana!! Neka vam je prosta vala... hahahaha!

Aleksandar

pre 16 godina

Cestitke fudbalerima, upravi i navijacima fudbalskih klubova Srba iz Crne Gore- Grblju i Rudaru. Od tunela do tunela 30 je srpskih sela! Nadam se da ce Zvezda i Partizan imati sluha da igracki pomognu ta dva kluba!

SrbinCG

pre 16 godina

@MNE
Nije Zvijezda nego Zvezda.I nasa liga ako si mislio na to nije mnogo jaca od vase ali Zvezda i Partizan su dovoljni da bude jaca od svih u bivsoj Jugoslaviji.Da te podsjetim da je Buducnost ispala iz zajdnicke lige a sad ima isti tim.Sto se tice Zete danas je bila konferencija gdje su igraci izjavili da bi ogroman uspjeh bio prolazak u 2. kolo sve dalje je nemoguce.Ali je i pitanje moze li proci 1. kolo jer i tu ima jacih ekipa npr. Dinamo Zagreb.

Rajo Niksic

pre 16 godina

Treba da se zna da je Zeta srpski klub(uz Grbalj i Rudar iz Pljevalja)!Drago mi je da na proslavi titule na terenu u Beranama nije bilo ni jedne jedine zastave sa leptiricima, a vijorila se Srpska trobojka! Pozdrav za Carlitosa PG! Navijajte za Dečkić mozda ce on biti ispred srpskih klubova jednog dana!

Stefan

pre 16 godina

Ala ce Zeta da melje sledece sezone u Ligi Sampiona.Od 1. kola do kvalifikacija!A tek Buducnost u kupu UEFA.Bice nezaustavljivi! :)

delije

pre 16 godina

zeta u kvalifikacije za ligu sampiona,e propalo se.Bolje bi bilo da je buducnost prvak,makar imaju stadion za razliku od zetine poljane

Danny

pre 16 godina

Sve cestitke Zeti sto je i pored ogromnih pritisaka (establishment koji forsira Buducnost)osvojila titulu.Buducnost i navijaci ce ipak gledati LŠ jer ce Zeta svakako igrati pod Goricom :)

SCG

pre 16 godina

ej , neka MNE zamisli kako Zeta osvaja Ljigu sampiona ...Kako dobija Celzi u finalu sa 7 - 1 .Kako bi to bilo super za C.Goru .A ovaj MNE daje 5 golova .Majstor .

Durmitorac

pre 16 godina

Kao navijacu Buducnosti ni malo mi nije drago zbog ovakog raspleta.
Ta Zeta je ipak recidiv zajednicke drzave u kojoj je bilo obilje slicnih klubova.
Sigurno da je srpska liga jaca ali nije daleko ispred. Prepuna je nekih fuzija i konfuzija. Da ne govorim o tome da su Crnogorci glavni igraci u svojim klubovima.
Neko spomenu da mi u CG prodajemo svoju zemlju. Mi je prodajemo za vise nego dobru cenu Rusima a ne kao vi braco bud zasto Slovencima i Hrvatima.
Izvinjavam se zbog ove digresije ali kada je to vec neko ranije pomenuo...

0000

pre 16 godina

Ej ljudi ne zezajte se sa zetom ostavice ona rekord u ligi sampiona,najmanja poseta u kvalifikacijama ikada zetina publika je manja od prosecne poscenosti u nasoj beton ligi,navijaci su im isti porodice od igraca

jedan od dva navijaca ZETE

pre 16 godina

svaka cast momcima i deju na osvojenoj tituli i sto kaze mne da burzo nije otisao zeta bi tesko uzela titulu jer je on rijesio niz neizvjesnih utakmica buducnosti a ta vasa liga braco srbi samo neka vam je zdravo samo je zbog cz i par za nijansu bolja od nase i gledanost vam je ogromna, nasa je ipak veca, uygred zeta je pokazala da ima sjajan mlad perspektivan tim koji ako ostane na okupu za kvalifikacije ls moze u drugo kolo i ako izvuce srpskog prvaka mozda moze i do treceg kola,ustvari ne moze svirace zvezdi po penal na utakmicama,,ustvari nece u evropi nema terzica i korumpiranih sudija onda mozemo do treceg kola

sever 4ever

pre 16 godina

@ (MNE, 26. maj 2007 20:47)
Pa da nas fudbal nije bolji Burza bi ostao u podgorici ne lozite se drugo kolo je za vas plasman u LS

alojzije

pre 16 godina

Gledao sam onu emisiju o zadnjem kolu na rtcg satelitu i nažalost, opravdala je moja očekivanja. Bez želje da se sprdam, iskreno konstatiram da je cg prva liga morbidna tvorevina. Država od 600 000 stanovnika NE MOŽE imat prvu ligu sa 12 klubova!!! To je i slijepcu jasno, ali ne i Crnogorcima. 8 klubova za prvu ligu je optimalno. Možda bi najbolje rješenje bilo da se ukine naziv Prva liga pa de se sadašnja Prva zove Druga liga. To bi bio realan prikaz stanja.

Rajo Niksic

pre 16 godina

@dragan - Čelsi
Iz tvog kometara se moze zakljuciti da ako zivis na Crnog Gori odmah si crnogorac, (sta ako neko zivi na Šar Planini)!? Znaci li to da se ti zivis u Španiji da bi automatski bio Španac!? U CG, Raškoj i Hercegovini su uvjek zivjeli pravi izvorni SRBI!To treba da se zna!

shecky

pre 16 godina

@Blue_skin
**Zeta je klub koji bi sigurno u zajednickoj ligi bio rame uz rame sa Vojvodinom i Partizanom, ako ne i bolja, jer se ova dva kluba raspadaju**
O cemu ti pricas??
Partizan se mozda i raspada ali Vosa je odigrala jednu od boljih sezona ,finalista Kupa oko 3.000 navijaca Vose na finalu Despotovic prvi strelac lige a i gledanost nam je veca nego u proteklih podosta godina, a tebi je to raspadanje?
Sledece godine je Vosa prvak!
A ove cemo da vidimo ko ce dogurati dalje u Evropi Zeta ili Vojvodina?

@SrbinCG
**Zvezda i Partizan su dovoljni da bude jaca od svih u bivsoj Jugoslaviji**
0:3 rhmmm...
nego a Dinamo ZG?
pa on je za sve nas Real ,videce te jedini ce uci u LS od bivse SFRJ.

Meni

pre 16 godina

ispratih ove jade i "milo" mi je da je Zeta šampion jer se od forsiranja Budućnosti nije moglo opstat liga je jadna ali što je tu je biće valjda bolje , naročito kad Bokelj udje u prvu ligu i za koju godinu eto i njega u kvalifikacijama za evropu ali realno daleko je evropa i za zvezdu partizan hajduk dinamo i ostale a kamoli za ove naše
Ps. " bolje prvi na selu nego drugi u gradu"

MNE

pre 16 godina

Miketa, a sto da ne Champions League? Zar je vas fudbal nesto bolji od naseg?

Svaka cast Zeti, zasluzili su titulu! Nijesam navijac Zete ali da Burzo nije presao u Zvijezdu u januarskom prelaznom roku, tesko da bi Zeta danas osvojila titulu! Zamislite da se kvalifikuju u Ligi sampiona...to bi bilo super za Crnu Goru!

Vipex

pre 16 godina

@Blue_skin nemoj da lupetas,kako hoces da uporedis dve neuporedive stvari(em po velicini,ekonomiji,itd).nisam veliki patriota ali to sto pricas nema smisla.U cemu smo bolji od vas? hmm,ajde po redu:tenis(ako u CG ima 5 terena to je super),fudbal,kosarka,odbojka,bocanje,plivanje,atletika,stoni tenis,vaterpolo(tu ste najravnopravniji),kuglanje,hokey,badmington itd itd.
Budi realan...

dragan - Čelsi

pre 16 godina

Sve mogu da shvatim, al da neko mrzi svoju državu i sve što je njegovo ne mogu. Pa nijedan pravi srbin ništa loše o crnoj gori samo neki SrbinCG i srbin iz crne gore itd...Ljudi, kad smo se već odvojili jedni od drugih(nije nam to trebalo), onda ste crnogorci i gotovo, mislim šta reći, na prošlom popisivanju stanovništva crnogorci, a sada srbi. Sami sebe lažete!! Pozdrav svim srbima i crnogorcima!

Srba

pre 16 godina

Baš ste glupi što se svađate,pa najbolji fudbaleri crnogorske lige uvek će prelaziti u Zvezdu ili partizan I te lige naravno nemogu da se porede kada Crna Gora ima više nego 3 puta manje stanovnika od Beograda...A Crnogorski političari makar ispunjavaju obećanja za razliku od naših,žao mi je samo što Dejo ne kaže ono što je rekao da će da kaže kada se odvojimo,za situaciju u našem fudbalu

Podgoricanin

pre 16 godina

Nasaliga je sasvim pristojna kad se uzme u obzir broj stanovnika...Zamislite se vi nad vasom. Ima vas 10 miliona, pa prst na celo...A nase probleme ostavite nama. I da, malo je puta Zeta dobila Zvezdu i Partizan a?

Blue_skin

pre 16 godina

Milo mi je sto tako pricate i sto osporavate sve crnogorsko, jer time samo dokazujete da je nasa odluka na referendumu bila PRAVA! Previse ste se folirali ranije! Zeta je klub koji bi sigurno u zajednickoj ligi bio rame uz rame sa Vojvodinom i Partizanom, ako ne i bolja, jer se ova dva kluba raspadaju. Cast jos uvijek Crvenoj Zvezdi, mada se i ona raspada i izvlace je Burzanovic i Milijas igrom, a Purovic golovima... Inace, "oba navijaca Zete" imaju zasigurno daleko vise obraza nego sve navijaca u Srbiji, nebitno cije su pristalice, uz cast izuzecima, naravno i uvijek! Smijesni ste vi kompleksasi koji se uvijek nesto takmicite i poredite, a nama neka su nazdravlje te livade, mi nismo iskompleksirani toliko da trazimo i dobijemo sve, a ne damo nista od sebe... Ljudi, ima vas 10 000 000, a ni u cemu niste ispred nas 600 000!! SRAMOTA!! Zadovoljavate se pobjedom u utakmici juniorskih odbojkaskih reprezentacija koja je bila apsolutno bez znacaja, a ne bi me cudilo i da se nedje pokaze kao poklonjena zbog eventualne vjerovatnoce da Srbija mozda i prodje dalje, s obzirom da je u ovom trenutku ipak uigranija i za nijansu bolja od ekipe momaa koji su se prvi put okupili prije 20-tak dana!! Neka vam je prosta vala... hahahaha!

Djekna

pre 16 godina

Samo se vi smijejte...sledece godine na stadionu u Golubovcima vijorice se barjak lige sampiona...Oba navijaca Zete napravice nezaboravan ambijent i teren ce biti u vrhunskom stanju samo samo su ostali paradajz i krompir da se poberu kod levu korner zastavice i show can begin....

srbin iz crne gore

pre 16 godina

konacno je zavrsena sezona livadskog fudbala!svaka cast zeti i ako me bas briga za tu kretensku ligu koju treba zakonom zabraniti

prda

pre 16 godina

Blue-skin
Ima jedna stvar u kojoj ste ispred nas. Brzinska prodaja svoje zemlje strancima.
U ostalom, ako ti smetaju nasi komentari, idi na svoj "crnogorski","nijezavisni" web sajt pa tamo prdekaj gluposti.
Mogu da se kladim ta su ti Dinamo i Hajduk miliji srcu.Jer ipak se oni ne raspadaju kao neki tamo srpski klubovi.....

delije

pre 16 godina

zeta u kvalifikacije za ligu sampiona,e propalo se.Bolje bi bilo da je buducnost prvak,makar imaju stadion za razliku od zetine poljane

savo

pre 16 godina

Braco Nemojmo se svadjat zbog nicega.Svaka Cast Zecanima(pa to je srpski klub u CG),Svaka cast Zvezdi.
A komentare sa uvredama ,preskocite jer mi smo jedan narod a 2 nacije!
Zar ste sljepi da nevidite ko hoce ove komentare i ko ih pusta.Ne budite ovce i ne nasjedajte na glupe fore! U PAMET SE BRACO I OVAJ CLANAK JE FOL

Stefan

pre 16 godina

Ala ce Zeta da melje sledece sezone u Ligi Sampiona.Od 1. kola do kvalifikacija!A tek Buducnost u kupu UEFA.Bice nezaustavljivi! :)

SCG

pre 16 godina

ej , neka MNE zamisli kako Zeta osvaja Ljigu sampiona ...Kako dobija Celzi u finalu sa 7 - 1 .Kako bi to bilo super za C.Goru .A ovaj MNE daje 5 golova .Majstor .

Birziminium

pre 16 godina

Cestitke Zecanima na osvojenoj tituli.Drago mi je zbog Dejana Vukicevica sto su postali sampioni.I,svaka cast agitatorima DPS-a,obecano-ispunjeno,ozbiljna partija,nema sto.

Neko je pomenuo establisment koji je forsirao Buducnost.Smijesna tvrdnja,jer da je gradonacelnik PG poklonio bar malo paznje FK Buducnost,ne bi imali situaciju da CG u kvalifikacijama za LS predstavlja seljacki klub na cijem je celu kriminalac i ratni profiter.
Zamolio bih sadasnje rukovodstvo da zaborave na Buducnost,i ne brukaju klub koji je dao najveci broj talenata na prostoru SFRJ.I,volio bih da neko od bivsih asova Buducnosti(kad to vec ne smiju zbog politike predsjednik FSCG i sportski direktor Reala)dignu svoj glas protiv marioneta gospodina gradonacelnika.Siguran sam da ce kod navijaca Buducnosti imati pravog saveznika.Pozz i hvala na ustupljenom prostoru.

0000

pre 16 godina

Ej ljudi ne zezajte se sa zetom ostavice ona rekord u ligi sampiona,najmanja poseta u kvalifikacijama ikada zetina publika je manja od prosecne poscenosti u nasoj beton ligi,navijaci su im isti porodice od igraca

jedan od dva navijaca ZETE

pre 16 godina

svaka cast momcima i deju na osvojenoj tituli i sto kaze mne da burzo nije otisao zeta bi tesko uzela titulu jer je on rijesio niz neizvjesnih utakmica buducnosti a ta vasa liga braco srbi samo neka vam je zdravo samo je zbog cz i par za nijansu bolja od nase i gledanost vam je ogromna, nasa je ipak veca, uygred zeta je pokazala da ima sjajan mlad perspektivan tim koji ako ostane na okupu za kvalifikacije ls moze u drugo kolo i ako izvuce srpskog prvaka mozda moze i do treceg kola,ustvari ne moze svirace zvezdi po penal na utakmicama,,ustvari nece u evropi nema terzica i korumpiranih sudija onda mozemo do treceg kola

shecky

pre 16 godina

@Blue_skin
**Zeta je klub koji bi sigurno u zajednickoj ligi bio rame uz rame sa Vojvodinom i Partizanom, ako ne i bolja, jer se ova dva kluba raspadaju**
O cemu ti pricas??
Partizan se mozda i raspada ali Vosa je odigrala jednu od boljih sezona ,finalista Kupa oko 3.000 navijaca Vose na finalu Despotovic prvi strelac lige a i gledanost nam je veca nego u proteklih podosta godina, a tebi je to raspadanje?
Sledece godine je Vosa prvak!
A ove cemo da vidimo ko ce dogurati dalje u Evropi Zeta ili Vojvodina?

@SrbinCG
**Zvezda i Partizan su dovoljni da bude jaca od svih u bivsoj Jugoslaviji**
0:3 rhmmm...
nego a Dinamo ZG?
pa on je za sve nas Real ,videce te jedini ce uci u LS od bivse SFRJ.

Aleksandar

pre 16 godina

Cestitke fudbalerima, upravi i navijacima fudbalskih klubova Srba iz Crne Gore- Grblju i Rudaru. Od tunela do tunela 30 je srpskih sela! Nadam se da ce Zvezda i Partizan imati sluha da igracki pomognu ta dva kluba!

Rajo Niksic

pre 16 godina

@dragan - Čelsi
Iz tvog kometara se moze zakljuciti da ako zivis na Crnog Gori odmah si crnogorac, (sta ako neko zivi na Šar Planini)!? Znaci li to da se ti zivis u Španiji da bi automatski bio Španac!? U CG, Raškoj i Hercegovini su uvjek zivjeli pravi izvorni SRBI!To treba da se zna!

MNE

pre 16 godina

Miketa, a sto da ne Champions League? Zar je vas fudbal nesto bolji od naseg?

Svaka cast Zeti, zasluzili su titulu! Nijesam navijac Zete ali da Burzo nije presao u Zvijezdu u januarskom prelaznom roku, tesko da bi Zeta danas osvojila titulu! Zamislite da se kvalifikuju u Ligi sampiona...to bi bilo super za Crnu Goru!

Danny

pre 16 godina

Sve cestitke Zeti sto je i pored ogromnih pritisaka (establishment koji forsira Buducnost)osvojila titulu.Buducnost i navijaci ce ipak gledati LŠ jer ce Zeta svakako igrati pod Goricom :)

SrbinCG

pre 16 godina

@MNE
Nije Zvijezda nego Zvezda.I nasa liga ako si mislio na to nije mnogo jaca od vase ali Zvezda i Partizan su dovoljni da bude jaca od svih u bivsoj Jugoslaviji.Da te podsjetim da je Buducnost ispala iz zajdnicke lige a sad ima isti tim.Sto se tice Zete danas je bila konferencija gdje su igraci izjavili da bi ogroman uspjeh bio prolazak u 2. kolo sve dalje je nemoguce.Ali je i pitanje moze li proci 1. kolo jer i tu ima jacih ekipa npr. Dinamo Zagreb.

sever 4ever

pre 16 godina

@ (MNE, 26. maj 2007 20:47)
Pa da nas fudbal nije bolji Burza bi ostao u podgorici ne lozite se drugo kolo je za vas plasman u LS

Vipex

pre 16 godina

@Blue_skin nemoj da lupetas,kako hoces da uporedis dve neuporedive stvari(em po velicini,ekonomiji,itd).nisam veliki patriota ali to sto pricas nema smisla.U cemu smo bolji od vas? hmm,ajde po redu:tenis(ako u CG ima 5 terena to je super),fudbal,kosarka,odbojka,bocanje,plivanje,atletika,stoni tenis,vaterpolo(tu ste najravnopravniji),kuglanje,hokey,badmington itd itd.
Budi realan...

Durmitorac

pre 16 godina

Kao navijacu Buducnosti ni malo mi nije drago zbog ovakog raspleta.
Ta Zeta je ipak recidiv zajednicke drzave u kojoj je bilo obilje slicnih klubova.
Sigurno da je srpska liga jaca ali nije daleko ispred. Prepuna je nekih fuzija i konfuzija. Da ne govorim o tome da su Crnogorci glavni igraci u svojim klubovima.
Neko spomenu da mi u CG prodajemo svoju zemlju. Mi je prodajemo za vise nego dobru cenu Rusima a ne kao vi braco bud zasto Slovencima i Hrvatima.
Izvinjavam se zbog ove digresije ali kada je to vec neko ranije pomenuo...

alojzije

pre 16 godina

Gledao sam onu emisiju o zadnjem kolu na rtcg satelitu i nažalost, opravdala je moja očekivanja. Bez želje da se sprdam, iskreno konstatiram da je cg prva liga morbidna tvorevina. Država od 600 000 stanovnika NE MOŽE imat prvu ligu sa 12 klubova!!! To je i slijepcu jasno, ali ne i Crnogorcima. 8 klubova za prvu ligu je optimalno. Možda bi najbolje rješenje bilo da se ukine naziv Prva liga pa de se sadašnja Prva zove Druga liga. To bi bio realan prikaz stanja.

Meni

pre 16 godina

ispratih ove jade i "milo" mi je da je Zeta šampion jer se od forsiranja Budućnosti nije moglo opstat liga je jadna ali što je tu je biće valjda bolje , naročito kad Bokelj udje u prvu ligu i za koju godinu eto i njega u kvalifikacijama za evropu ali realno daleko je evropa i za zvezdu partizan hajduk dinamo i ostale a kamoli za ove naše
Ps. " bolje prvi na selu nego drugi u gradu"

Rajo Niksic

pre 16 godina

Treba da se zna da je Zeta srpski klub(uz Grbalj i Rudar iz Pljevalja)!Drago mi je da na proslavi titule na terenu u Beranama nije bilo ni jedne jedine zastave sa leptiricima, a vijorila se Srpska trobojka! Pozdrav za Carlitosa PG! Navijajte za Dečkić mozda ce on biti ispred srpskih klubova jednog dana!

dragan - Čelsi

pre 16 godina

Sve mogu da shvatim, al da neko mrzi svoju državu i sve što je njegovo ne mogu. Pa nijedan pravi srbin ništa loše o crnoj gori samo neki SrbinCG i srbin iz crne gore itd...Ljudi, kad smo se već odvojili jedni od drugih(nije nam to trebalo), onda ste crnogorci i gotovo, mislim šta reći, na prošlom popisivanju stanovništva crnogorci, a sada srbi. Sami sebe lažete!! Pozdrav svim srbima i crnogorcima!

Srba

pre 16 godina

Baš ste glupi što se svađate,pa najbolji fudbaleri crnogorske lige uvek će prelaziti u Zvezdu ili partizan I te lige naravno nemogu da se porede kada Crna Gora ima više nego 3 puta manje stanovnika od Beograda...A Crnogorski političari makar ispunjavaju obećanja za razliku od naših,žao mi je samo što Dejo ne kaže ono što je rekao da će da kaže kada se odvojimo,za situaciju u našem fudbalu

Podgoricanin

pre 16 godina

Nasaliga je sasvim pristojna kad se uzme u obzir broj stanovnika...Zamislite se vi nad vasom. Ima vas 10 miliona, pa prst na celo...A nase probleme ostavite nama. I da, malo je puta Zeta dobila Zvezdu i Partizan a?