Monako, dijamant u kruni Formule 1

A sada nešto sasvim drugačije... Centar grada u kojem je dozvoljena brzina od 280 km/h... Po predviđenoj distanci najkraća, po brzini najsporija trka u godini... "Vrhunac sezone, najprestižnija trka, gran pri sa najviše sjaja i glamura..." Sintagmu koja Vam najviše odgovara odaberite sami, ali činjenica je da Formula 1 bez ulica Monte Karla jednostavno ne bi više bila ista. Dakle, pred name je trka koji se ne propušta, 54. Velika nagrada Monaka.

Pošaljite komentar
 1. FENOMENALAN TEKST!

  Ovo mi dodje kao jagoda na vrh torte, i sad sve znam do kraja i do koske i na miru mogu da odgledam trku.

  Dakle nemam nameru da komentarisem tekst, niti ijedan njegov deo, nego samo da se zahvalim na istome , jer sam ga sa uzivanjem procitao.... i cekam naredni pred narednu trku.

  Posle svih ovih godina pracenja F-1 na razlicite nacine, ovo mi dodje kao potpuno novi pogled na ovaj sport koji volim od davne 1972. godine

  Hvala Vam jos jednom na izvrsnom i nadahnutom pristupu!
  (Lepi Milance NH, 26. maj 2007 22:39)

  # Link komentara

 2. Naravno predstoji nam najludja trka.Interesuje me ako neko zna sta ce biti sa Hamiltonom,naime imao je prilicno ozbiljan sudar juce na 2.nezvanicnom treningu.Na F1 sajtu juce je pisalo da mu je bolid suspendovan i da je on nepovredjen.Da li iz toga sledi kazna od 10 mesta ili dodatne sekunde na kvalifikacijama ili jednostavno nista osim rastimovanog bolida koji ce biti sredjen.
  Pozdrav iz Leskovca
  (Mileni, 25. maj 2007 08:07)

  # Link komentara

 3. kasnite sa preview vec prosli nezvanicni teninzi salu na stranu dobar tekst kao i svi do sada pozdrav
  (hogu, 25. maj 2007 02:49)

  # Link komentara