Ponedeljak, 14.05.2007.

17:57

Oproštaj Siniše Mihajlovića 28.maja

Izvor: Miloš Todoroviæ

Oproštaj Siniše Mihajloviæa 28.maja IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

Mare NS

pre 16 godina

Svaka cast Sinisi,u svim ovim teskim godinama u nasem fudbalu jedino sto mi ostaje je onaj osecaj u stomaku kada krene da izvodi slobodnjak..i kada je masio bili smo srecni jer smo nekako zapretili...Sa cime sada da zapretimo????

Peco

pre 16 godina

Hvala ti za sve radosti koje si nam pruzio u dresu nase Zvezde, reprezentacije. Hvala ti sto sam 10-tak godina uzivao u tvojim igrama u talijanskim klubovima i to u posebno dva meni omiljena (Lacio,Inter), hvala ti za sve tvoje humanitarne akcije znane i neznane. Na kraju nadam se da ces jednog dana na velika vrata da se vratis u Zvezdu kao sef strucnog staba!!!

ps. za one koji njegov sportski uspeh omalovazavaju: Nazalost kod nas srba sve osim USPEHA se moze oprostiti!

Disco Stu

pre 16 godina

Legendarni Zi-Zu je rekao kako mu je Miha idol, jer postigao 3 gola iz slobodnjaka na jednoj utakmici.
Miho, legendo hvala ti

Milutin

pre 16 godina

Jes' vala nekulturan biJo :) A cena ulaznica, pa izlazak na neki splav u bgu ili gde i gledanje onih "pevacica" i balavljenje za njima je mnogo skuplje, ali se tu niko ne buni.
Mozda se tog dana nece gledati kvalitetan fudbal u novom sadu ali ce se sigurno videti kvalitetni igraci. Nikada nisam voleo ni zvezdu ni slobu milosevica i sama mi pomisao na njih dovodi do poremecaja u zelucu, ali Mihajlovic je jedan jedini, radovali smo se njegovom slobodnom udarcu kao da je gol vec pao.
Steta sto medju ovim fudbalercicima nema takvog kome ce ovaj bar malcice biti uzor, a ne da im budu uzor pevaci i voditelji sa TVa s obzirom da im je vishe stalo do izgleda nego do igre...
Sve u svemu, ljudi, Mihajlovic se samo oprasta od igre, ne od fudbala a jos manje od zivota, pricamo ovde kao da je umro (pu pu, daleko bilo) :) Miho, primitivcu, al' legendo :)
PS To za slobu sto je bio sa njim... mnogi su i gore stvari radili za slobu pa im niko ni rec nije rekao.

Zeljko

pre 16 godina

A za "Red Hot Chilli Peperse"vam cena nije visoka????
Najsrecniji bi ste bili kad bio bio 1 dinar ulaz...

Pa gde ce vam dusa o deci se radi...

Suad

pre 16 godina

Ovo je velika cast za Srbiju i grad Novi Sad. Miha je jedan od najvecih fudbaera koji je igrao na ovim prostorima,a to sto je najbolji izvodjac slobodnih udaraca u istoriji serie A je dovoljan dokaz. Miho ti si najbolji.

Mile-Pazza Inter amala

pre 16 godina

E te pare...Ne mogu da prezalim da ne gledam Inter uzivo,ali ja jednostavno nemam da odvojim 150 eura za put i ulaz. E kakva nam je drzava...

Superhik

pre 16 godina

O njegovim igrackim kvalitetima (ili nedostatku istih) moglo bi se rasparavljati danima, ali ono sto je nesporno, jeste cinjenica da ce ostati upamcen kao jedan od najbezobraznijih, najnekulturnijih i najprimitivnijih fudbalera sa ovih prostora, uprkos zestokoj konkurenciji koja vlada medju njegovim kolegama kada su slicne osobine u pitanju (cast izuzecima). Covek koji je u stanju da protivnickom igracu pljune u usta ne zasluzuje nista osim gadjenja i prezira. A njegova politicka opredeljenja i clanstvo u SPS-u, u vreme dok smo mi skapavali pod Milosevicevim terorom a on se u Italiji gadjao milionima, suvisno je i komentarisati. Porazavajuce je kako se neke stvari brzo i olako zaboravljaju i kako pojedine individue, umesto da budu predmet jednodusne moralne osude, postaju i ostaju uzori i heroji. Mislim da bi bilo mnogo korisnije da malo razmislimo o tom fenomenu, umesto sto se zgrazavamo nad cenom ulaznice od 15 ili 20 evra.

marjan n.sad

pre 16 godina

Karte nisu skupe kao prvo ide u humanutarne svrhe,a drugo ako cete da gledate uzivo Totija i Sevcenka platite... karte se mogu nabaviti od sutra u hotelu park u n.sadu

lud & zbunjen

pre 16 godina

mene samo zanima da li ce pocasni udarac da izvede neko od njegovih partijskih drugova? Mozda doskora predsedavajuca Skupstine ( Borka Vucic) ili mozda Mrkonjic . Taj covek je kao genijalan fudbaler sigurno zasluzio pocasti ali mu nikada ne smemo oprostiti politicki angazman na onoj strani i to kada je ovde bilo najgore!!!

Dragan

pre 16 godina

Još uvek nije poznato od kada će se ulaznice za oproštajnu utakmicu Siniše Mihajlovića naći u prodaji, ali će to, sasvim je sigurno, uslediti jednog od narednih dana. Karte će se prodavati u novosadskom hotelu “Park” na posebnom štandu, a njihova cena biće 15 i 20 evra, odnosno 1.200 i 1.600 dinara. http://dnevnik.co.yu

SinisaNS

pre 16 godina

Pa kakvi ste vi to ljudi, puno vam je da date 20 evra za nezbrinutu decu iz doma u Kamenici!! Nije ni cudo sto nam je drzava ovakva kakva je, kad nemamo ni trunku saosecanja cak ni prema sirocicima!

borcha

pre 16 godina

Za sve koji ne znaju, verovatno ce u ekipi Mihinih prijatelja braniti Divac, a igrace Eros Ramacoti (koji ce odrzati i mini koncert pred tekmu) i Djankarlo Fizikela..

daka

pre 16 godina

Legende polako odlaze,a evo i Mihajlovic,kad sam gledao te slobodne udarce znao sam da ta lopta ide u gol,igrao je strastveno za Zvezdu i Jugoslaviju nemoze ze zaboraviti takva legenda!!!!!!

ciganović

pre 16 godina

@šuker
ma štimac i ber(g)kamp mož mu pljunu pod prozor. onako kao što je miha pljuvao!
jesi bio ljak*se ali si bio i majstor

siouxNS

pre 16 godina

@nedved

a ti bi da se svi iz srbije presele u bg?? sve u bg?? ajde oladi s tim bg-om.
naime i dok je igrao u žlezdi, non stop je visio u NS, pa normalno da se tu i oprašta:)
btw Toti dolazi u Vošu, dosadila mu Roma, da ugovara posao sa "Batom", hehehe, pa u CL

df

pre 16 godina

pa jeste puno skupa karta al kad cu moci da vidim kako igraju totti,ibro,juga,jokanovic.... a i miha posednji put.nije steta novca jer ce otici unima kojem stvarno treba

veeegi

pre 16 godina

Ni 50 eura ne bi bilo mnogo, em sto je u dobrotvorne svrhe , em sto ces gledati igrace koje u zivotu neces verovatno vise videti, em zbog toga sto je to legendarni Miha!!

slobodan valjevo

pre 16 godina

Odlazi cirkus iz naseg lepog grada.Sirokim drumom sto izlazi na most.
Jedna velika legenda okacice patike o klin. Pamtimo ga samo po dobrim stvarima. Da njega nije bilo zivot nas koji volimo zvezdu bi bio mnogo siromasniji. Hvala mu za sve sto nam je dao. Takav fudbaler a pre svega takav covek se nece skoro pojaviti na nasim prostorima. Miha hvala ti.

Bojan

pre 16 godina

Ne zelim da miniram ljude koji planiraju da odu na utakmicu, ali Mihajlovic je meta sprdnje svih poznavalaca fudbala sa ovih prostora u poslednjih deset godina.
Sinisa nije u tom periodu potrcao tokom utakmice nikada, osim kada je izvodio korner ili slobodnjak.
A 2000-te smo primili dvanaest golova za dve i po tekme - koliko je on igrao.
jednom je neki CAR rekao da samo zbog Mihe treba uvesti hokejaske izmene u fudbal. Bojim se da je bio apsolutno u pravu.
Svejedno, Mihajlovic je ucinio stvarno mnogo za Zvezdu na pocetku devedesetih te bi bio i red da ga posteno i ispratimo.

p.s. Nadam se da nece istrcati na teren direktno iz helikoptera kao Piksi. To bi bilo previse.

mrki

pre 16 godina

Šteta što je imao par nepromišljenih poteza za reprezentaciju. Ali to se zaboravlja. Ostaje ono dobro, a toga je bilo...gol protiv Irana...a ono u zagrebu protiv trećih na svijetu,čini mi se da njihovi komentatori i danas zastanu kad je slobodan udarac sa "onog" mjesta u Maksimiru bez obzira na utakmicu...a ona posebna sezona u Italiji, Božo Sušec bi rekao:slobodan udarac u "zoni Mihajlović"...

OP

pre 16 godina

Taj Siniša će ostati upamćen kao vjerovatno najbolji šuter svih vremna.I na tom mu hvala,a kao igrač i stoper je bio cirkus,kad se sjetim Ep 2000,kako je jadno odigrao,a dalo bi se govriti i o njegovom ponašanju na terenu,koje je najčešće bilo primitivno i nerazumno za sav normalan svijet.

Bureu

pre 16 godina

Šta se bunite srbi, pa 20 evra za upad takve utakmice nije ništa! I još uz to sve ide u dobrotvorne svrhe. U Zagrebu je karta za Dinamo-Hajduk sjedenje 15 evra!

Marko, Beograd

pre 16 godina

Ma sta "jedan od najboljih svetskih izvodjaca slobodnih udaraca". NAJBOLJI, bre! I to ubedljivo. Roberto Karlos, Zola, Bekam mu nisu ni do kolena kad su slobodnjaci u pitanju (ni statisticki po ukupnom broju golova iz slobodnjaka ni po stilu).

Dacha

pre 16 godina

ide jedna, mozda cak i najveca licnost srpskog fudbala. miha hvala ti za sve. hvala ti za sve lepe trenutke sto si nam priredio. ulepsao si nam godine sa tvojim igrama. i kao licnost si jedan velikan cime se moze srbija diciti. kratko receno ziva LEGENDA!

dusan d

pre 16 godina

cuj kao Miha nija dao nista reprezentaciji?! A gol u Slovackoj, a Iranu, a Hrvati u Zagrebu...?? Sramota kakve izjave.
Miha=LEGENDA!!!

dr Nick Riviera

pre 16 godina

jel neko zvao Jensa Jeremisa. Nemojte njega da zaboravite, i nikako ne Stimca, pa da repriziraju one epizode sa SP Francuska i finala Kupa Marsala Tita

Uki

pre 16 godina

Miho od srca ti cestitam sto poklanjas sav prihpd od ulaznica u humanitarne svrhe, ALI U REPREZENTACIJI NAM NIKADA NISTA NISI POMOGAO SAMO SI NAM ODMAGAO.

delija

pre 16 godina

bio je veliki igrač a sada pokazuje koliki je čovek i koliko srce ima. Miho uvek sam bio tvoj veliki fan i tvoj odlazak sa terena če za mene biti veliki gubitak...Svakako puno sreče u životu.

stefan paris

pre 16 godina

e pa neka se pitaju sad ovi nasi mladi fudbaleri dali neko od njih ima bar malo od onoga sto je imao miha.da li ce neko od njih postici makar trecinu od onoga sto je postigao ovaj KRALJ.a ne sad ovi fudbalercici napune 17&18 god. odigraju pet utakmica u nasoj "KUKU LELE LIGA" i misle da su zvezde i da su vec mnogo postigli u zivotu. PIKSI,DEJO,JUGA,MIJAT,MIHA TO SU NASE LEGENDE!!!!!!!!!!!!!! HVALA VAM!!!!!!!!!!!

Zigic

pre 16 godina

Kralj...Uvek cu se secati izjave koju je dao kada je prelazio iz Lazia u Inter...Na pitanju novinara koji je najbolji tim u kojem je igrao, ocekujuci da odgovori Roma, Lazio ili Inter, rekao je Crvena zvezda '91...

Zigic

pre 16 godina

Kralj...Uvek cu se secati izjave koju je dao kada je prelazio iz Lazia u Inter...Na pitanju novinara koji je najbolji tim u kojem je igrao, ocekujuci da odgovori Roma, Lazio ili Inter, rekao je Crvena zvezda '91...

stefan paris

pre 16 godina

e pa neka se pitaju sad ovi nasi mladi fudbaleri dali neko od njih ima bar malo od onoga sto je imao miha.da li ce neko od njih postici makar trecinu od onoga sto je postigao ovaj KRALJ.a ne sad ovi fudbalercici napune 17&18 god. odigraju pet utakmica u nasoj "KUKU LELE LIGA" i misle da su zvezde i da su vec mnogo postigli u zivotu. PIKSI,DEJO,JUGA,MIJAT,MIHA TO SU NASE LEGENDE!!!!!!!!!!!!!! HVALA VAM!!!!!!!!!!!

Bureu

pre 16 godina

Šta se bunite srbi, pa 20 evra za upad takve utakmice nije ništa! I još uz to sve ide u dobrotvorne svrhe. U Zagrebu je karta za Dinamo-Hajduk sjedenje 15 evra!

mrki

pre 16 godina

Šteta što je imao par nepromišljenih poteza za reprezentaciju. Ali to se zaboravlja. Ostaje ono dobro, a toga je bilo...gol protiv Irana...a ono u zagrebu protiv trećih na svijetu,čini mi se da njihovi komentatori i danas zastanu kad je slobodan udarac sa "onog" mjesta u Maksimiru bez obzira na utakmicu...a ona posebna sezona u Italiji, Božo Sušec bi rekao:slobodan udarac u "zoni Mihajlović"...

dusan d

pre 16 godina

cuj kao Miha nija dao nista reprezentaciji?! A gol u Slovackoj, a Iranu, a Hrvati u Zagrebu...?? Sramota kakve izjave.
Miha=LEGENDA!!!

Marko, Beograd

pre 16 godina

Ma sta "jedan od najboljih svetskih izvodjaca slobodnih udaraca". NAJBOLJI, bre! I to ubedljivo. Roberto Karlos, Zola, Bekam mu nisu ni do kolena kad su slobodnjaci u pitanju (ni statisticki po ukupnom broju golova iz slobodnjaka ni po stilu).

delija

pre 16 godina

bio je veliki igrač a sada pokazuje koliki je čovek i koliko srce ima. Miho uvek sam bio tvoj veliki fan i tvoj odlazak sa terena če za mene biti veliki gubitak...Svakako puno sreče u životu.

dr Nick Riviera

pre 16 godina

jel neko zvao Jensa Jeremisa. Nemojte njega da zaboravite, i nikako ne Stimca, pa da repriziraju one epizode sa SP Francuska i finala Kupa Marsala Tita

Dacha

pre 16 godina

ide jedna, mozda cak i najveca licnost srpskog fudbala. miha hvala ti za sve. hvala ti za sve lepe trenutke sto si nam priredio. ulepsao si nam godine sa tvojim igrama. i kao licnost si jedan velikan cime se moze srbija diciti. kratko receno ziva LEGENDA!

SinisaNS

pre 16 godina

Pa kakvi ste vi to ljudi, puno vam je da date 20 evra za nezbrinutu decu iz doma u Kamenici!! Nije ni cudo sto nam je drzava ovakva kakva je, kad nemamo ni trunku saosecanja cak ni prema sirocicima!

marjan n.sad

pre 16 godina

Karte nisu skupe kao prvo ide u humanutarne svrhe,a drugo ako cete da gledate uzivo Totija i Sevcenka platite... karte se mogu nabaviti od sutra u hotelu park u n.sadu

Superhik

pre 16 godina

O njegovim igrackim kvalitetima (ili nedostatku istih) moglo bi se rasparavljati danima, ali ono sto je nesporno, jeste cinjenica da ce ostati upamcen kao jedan od najbezobraznijih, najnekulturnijih i najprimitivnijih fudbalera sa ovih prostora, uprkos zestokoj konkurenciji koja vlada medju njegovim kolegama kada su slicne osobine u pitanju (cast izuzecima). Covek koji je u stanju da protivnickom igracu pljune u usta ne zasluzuje nista osim gadjenja i prezira. A njegova politicka opredeljenja i clanstvo u SPS-u, u vreme dok smo mi skapavali pod Milosevicevim terorom a on se u Italiji gadjao milionima, suvisno je i komentarisati. Porazavajuce je kako se neke stvari brzo i olako zaboravljaju i kako pojedine individue, umesto da budu predmet jednodusne moralne osude, postaju i ostaju uzori i heroji. Mislim da bi bilo mnogo korisnije da malo razmislimo o tom fenomenu, umesto sto se zgrazavamo nad cenom ulaznice od 15 ili 20 evra.

Zeljko

pre 16 godina

A za "Red Hot Chilli Peperse"vam cena nije visoka????
Najsrecniji bi ste bili kad bio bio 1 dinar ulaz...

Pa gde ce vam dusa o deci se radi...

veeegi

pre 16 godina

Ni 50 eura ne bi bilo mnogo, em sto je u dobrotvorne svrhe , em sto ces gledati igrace koje u zivotu neces verovatno vise videti, em zbog toga sto je to legendarni Miha!!

daka

pre 16 godina

Legende polako odlaze,a evo i Mihajlovic,kad sam gledao te slobodne udarce znao sam da ta lopta ide u gol,igrao je strastveno za Zvezdu i Jugoslaviju nemoze ze zaboraviti takva legenda!!!!!!

OP

pre 16 godina

Taj Siniša će ostati upamćen kao vjerovatno najbolji šuter svih vremna.I na tom mu hvala,a kao igrač i stoper je bio cirkus,kad se sjetim Ep 2000,kako je jadno odigrao,a dalo bi se govriti i o njegovom ponašanju na terenu,koje je najčešće bilo primitivno i nerazumno za sav normalan svijet.

siouxNS

pre 16 godina

@nedved

a ti bi da se svi iz srbije presele u bg?? sve u bg?? ajde oladi s tim bg-om.
naime i dok je igrao u žlezdi, non stop je visio u NS, pa normalno da se tu i oprašta:)
btw Toti dolazi u Vošu, dosadila mu Roma, da ugovara posao sa "Batom", hehehe, pa u CL

ciganović

pre 16 godina

@šuker
ma štimac i ber(g)kamp mož mu pljunu pod prozor. onako kao što je miha pljuvao!
jesi bio ljak*se ali si bio i majstor

borcha

pre 16 godina

Za sve koji ne znaju, verovatno ce u ekipi Mihinih prijatelja braniti Divac, a igrace Eros Ramacoti (koji ce odrzati i mini koncert pred tekmu) i Djankarlo Fizikela..

lud & zbunjen

pre 16 godina

mene samo zanima da li ce pocasni udarac da izvede neko od njegovih partijskih drugova? Mozda doskora predsedavajuca Skupstine ( Borka Vucic) ili mozda Mrkonjic . Taj covek je kao genijalan fudbaler sigurno zasluzio pocasti ali mu nikada ne smemo oprostiti politicki angazman na onoj strani i to kada je ovde bilo najgore!!!

Milutin

pre 16 godina

Jes' vala nekulturan biJo :) A cena ulaznica, pa izlazak na neki splav u bgu ili gde i gledanje onih "pevacica" i balavljenje za njima je mnogo skuplje, ali se tu niko ne buni.
Mozda se tog dana nece gledati kvalitetan fudbal u novom sadu ali ce se sigurno videti kvalitetni igraci. Nikada nisam voleo ni zvezdu ni slobu milosevica i sama mi pomisao na njih dovodi do poremecaja u zelucu, ali Mihajlovic je jedan jedini, radovali smo se njegovom slobodnom udarcu kao da je gol vec pao.
Steta sto medju ovim fudbalercicima nema takvog kome ce ovaj bar malcice biti uzor, a ne da im budu uzor pevaci i voditelji sa TVa s obzirom da im je vishe stalo do izgleda nego do igre...
Sve u svemu, ljudi, Mihajlovic se samo oprasta od igre, ne od fudbala a jos manje od zivota, pricamo ovde kao da je umro (pu pu, daleko bilo) :) Miho, primitivcu, al' legendo :)
PS To za slobu sto je bio sa njim... mnogi su i gore stvari radili za slobu pa im niko ni rec nije rekao.

Uki

pre 16 godina

Miho od srca ti cestitam sto poklanjas sav prihpd od ulaznica u humanitarne svrhe, ALI U REPREZENTACIJI NAM NIKADA NISTA NISI POMOGAO SAMO SI NAM ODMAGAO.

df

pre 16 godina

pa jeste puno skupa karta al kad cu moci da vidim kako igraju totti,ibro,juga,jokanovic.... a i miha posednji put.nije steta novca jer ce otici unima kojem stvarno treba

Bojan

pre 16 godina

Ne zelim da miniram ljude koji planiraju da odu na utakmicu, ali Mihajlovic je meta sprdnje svih poznavalaca fudbala sa ovih prostora u poslednjih deset godina.
Sinisa nije u tom periodu potrcao tokom utakmice nikada, osim kada je izvodio korner ili slobodnjak.
A 2000-te smo primili dvanaest golova za dve i po tekme - koliko je on igrao.
jednom je neki CAR rekao da samo zbog Mihe treba uvesti hokejaske izmene u fudbal. Bojim se da je bio apsolutno u pravu.
Svejedno, Mihajlovic je ucinio stvarno mnogo za Zvezdu na pocetku devedesetih te bi bio i red da ga posteno i ispratimo.

p.s. Nadam se da nece istrcati na teren direktno iz helikoptera kao Piksi. To bi bilo previse.

slobodan valjevo

pre 16 godina

Odlazi cirkus iz naseg lepog grada.Sirokim drumom sto izlazi na most.
Jedna velika legenda okacice patike o klin. Pamtimo ga samo po dobrim stvarima. Da njega nije bilo zivot nas koji volimo zvezdu bi bio mnogo siromasniji. Hvala mu za sve sto nam je dao. Takav fudbaler a pre svega takav covek se nece skoro pojaviti na nasim prostorima. Miha hvala ti.

Suad

pre 16 godina

Ovo je velika cast za Srbiju i grad Novi Sad. Miha je jedan od najvecih fudbaera koji je igrao na ovim prostorima,a to sto je najbolji izvodjac slobodnih udaraca u istoriji serie A je dovoljan dokaz. Miho ti si najbolji.

Peco

pre 16 godina

Hvala ti za sve radosti koje si nam pruzio u dresu nase Zvezde, reprezentacije. Hvala ti sto sam 10-tak godina uzivao u tvojim igrama u talijanskim klubovima i to u posebno dva meni omiljena (Lacio,Inter), hvala ti za sve tvoje humanitarne akcije znane i neznane. Na kraju nadam se da ces jednog dana na velika vrata da se vratis u Zvezdu kao sef strucnog staba!!!

ps. za one koji njegov sportski uspeh omalovazavaju: Nazalost kod nas srba sve osim USPEHA se moze oprostiti!

Mare NS

pre 16 godina

Svaka cast Sinisi,u svim ovim teskim godinama u nasem fudbalu jedino sto mi ostaje je onaj osecaj u stomaku kada krene da izvodi slobodnjak..i kada je masio bili smo srecni jer smo nekako zapretili...Sa cime sada da zapretimo????

Mile-Pazza Inter amala

pre 16 godina

E te pare...Ne mogu da prezalim da ne gledam Inter uzivo,ali ja jednostavno nemam da odvojim 150 eura za put i ulaz. E kakva nam je drzava...

Dragan

pre 16 godina

Još uvek nije poznato od kada će se ulaznice za oproštajnu utakmicu Siniše Mihajlovića naći u prodaji, ali će to, sasvim je sigurno, uslediti jednog od narednih dana. Karte će se prodavati u novosadskom hotelu “Park” na posebnom štandu, a njihova cena biće 15 i 20 evra, odnosno 1.200 i 1.600 dinara. http://dnevnik.co.yu

Disco Stu

pre 16 godina

Legendarni Zi-Zu je rekao kako mu je Miha idol, jer postigao 3 gola iz slobodnjaka na jednoj utakmici.
Miho, legendo hvala ti

Uki

pre 16 godina

Miho od srca ti cestitam sto poklanjas sav prihpd od ulaznica u humanitarne svrhe, ALI U REPREZENTACIJI NAM NIKADA NISTA NISI POMOGAO SAMO SI NAM ODMAGAO.

Superhik

pre 16 godina

O njegovim igrackim kvalitetima (ili nedostatku istih) moglo bi se rasparavljati danima, ali ono sto je nesporno, jeste cinjenica da ce ostati upamcen kao jedan od najbezobraznijih, najnekulturnijih i najprimitivnijih fudbalera sa ovih prostora, uprkos zestokoj konkurenciji koja vlada medju njegovim kolegama kada su slicne osobine u pitanju (cast izuzecima). Covek koji je u stanju da protivnickom igracu pljune u usta ne zasluzuje nista osim gadjenja i prezira. A njegova politicka opredeljenja i clanstvo u SPS-u, u vreme dok smo mi skapavali pod Milosevicevim terorom a on se u Italiji gadjao milionima, suvisno je i komentarisati. Porazavajuce je kako se neke stvari brzo i olako zaboravljaju i kako pojedine individue, umesto da budu predmet jednodusne moralne osude, postaju i ostaju uzori i heroji. Mislim da bi bilo mnogo korisnije da malo razmislimo o tom fenomenu, umesto sto se zgrazavamo nad cenom ulaznice od 15 ili 20 evra.

OP

pre 16 godina

Taj Siniša će ostati upamćen kao vjerovatno najbolji šuter svih vremna.I na tom mu hvala,a kao igrač i stoper je bio cirkus,kad se sjetim Ep 2000,kako je jadno odigrao,a dalo bi se govriti i o njegovom ponašanju na terenu,koje je najčešće bilo primitivno i nerazumno za sav normalan svijet.

lud & zbunjen

pre 16 godina

mene samo zanima da li ce pocasni udarac da izvede neko od njegovih partijskih drugova? Mozda doskora predsedavajuca Skupstine ( Borka Vucic) ili mozda Mrkonjic . Taj covek je kao genijalan fudbaler sigurno zasluzio pocasti ali mu nikada ne smemo oprostiti politicki angazman na onoj strani i to kada je ovde bilo najgore!!!

Bureu

pre 16 godina

Šta se bunite srbi, pa 20 evra za upad takve utakmice nije ništa! I još uz to sve ide u dobrotvorne svrhe. U Zagrebu je karta za Dinamo-Hajduk sjedenje 15 evra!

Zigic

pre 16 godina

Kralj...Uvek cu se secati izjave koju je dao kada je prelazio iz Lazia u Inter...Na pitanju novinara koji je najbolji tim u kojem je igrao, ocekujuci da odgovori Roma, Lazio ili Inter, rekao je Crvena zvezda '91...

Bojan

pre 16 godina

Ne zelim da miniram ljude koji planiraju da odu na utakmicu, ali Mihajlovic je meta sprdnje svih poznavalaca fudbala sa ovih prostora u poslednjih deset godina.
Sinisa nije u tom periodu potrcao tokom utakmice nikada, osim kada je izvodio korner ili slobodnjak.
A 2000-te smo primili dvanaest golova za dve i po tekme - koliko je on igrao.
jednom je neki CAR rekao da samo zbog Mihe treba uvesti hokejaske izmene u fudbal. Bojim se da je bio apsolutno u pravu.
Svejedno, Mihajlovic je ucinio stvarno mnogo za Zvezdu na pocetku devedesetih te bi bio i red da ga posteno i ispratimo.

p.s. Nadam se da nece istrcati na teren direktno iz helikoptera kao Piksi. To bi bilo previse.

dr Nick Riviera

pre 16 godina

jel neko zvao Jensa Jeremisa. Nemojte njega da zaboravite, i nikako ne Stimca, pa da repriziraju one epizode sa SP Francuska i finala Kupa Marsala Tita

stefan paris

pre 16 godina

e pa neka se pitaju sad ovi nasi mladi fudbaleri dali neko od njih ima bar malo od onoga sto je imao miha.da li ce neko od njih postici makar trecinu od onoga sto je postigao ovaj KRALJ.a ne sad ovi fudbalercici napune 17&18 god. odigraju pet utakmica u nasoj "KUKU LELE LIGA" i misle da su zvezde i da su vec mnogo postigli u zivotu. PIKSI,DEJO,JUGA,MIJAT,MIHA TO SU NASE LEGENDE!!!!!!!!!!!!!! HVALA VAM!!!!!!!!!!!

delija

pre 16 godina

bio je veliki igrač a sada pokazuje koliki je čovek i koliko srce ima. Miho uvek sam bio tvoj veliki fan i tvoj odlazak sa terena če za mene biti veliki gubitak...Svakako puno sreče u životu.

Dacha

pre 16 godina

ide jedna, mozda cak i najveca licnost srpskog fudbala. miha hvala ti za sve. hvala ti za sve lepe trenutke sto si nam priredio. ulepsao si nam godine sa tvojim igrama. i kao licnost si jedan velikan cime se moze srbija diciti. kratko receno ziva LEGENDA!

Marko, Beograd

pre 16 godina

Ma sta "jedan od najboljih svetskih izvodjaca slobodnih udaraca". NAJBOLJI, bre! I to ubedljivo. Roberto Karlos, Zola, Bekam mu nisu ni do kolena kad su slobodnjaci u pitanju (ni statisticki po ukupnom broju golova iz slobodnjaka ni po stilu).

dusan d

pre 16 godina

cuj kao Miha nija dao nista reprezentaciji?! A gol u Slovackoj, a Iranu, a Hrvati u Zagrebu...?? Sramota kakve izjave.
Miha=LEGENDA!!!

mrki

pre 16 godina

Šteta što je imao par nepromišljenih poteza za reprezentaciju. Ali to se zaboravlja. Ostaje ono dobro, a toga je bilo...gol protiv Irana...a ono u zagrebu protiv trećih na svijetu,čini mi se da njihovi komentatori i danas zastanu kad je slobodan udarac sa "onog" mjesta u Maksimiru bez obzira na utakmicu...a ona posebna sezona u Italiji, Božo Sušec bi rekao:slobodan udarac u "zoni Mihajlović"...

df

pre 16 godina

pa jeste puno skupa karta al kad cu moci da vidim kako igraju totti,ibro,juga,jokanovic.... a i miha posednji put.nije steta novca jer ce otici unima kojem stvarno treba

veeegi

pre 16 godina

Ni 50 eura ne bi bilo mnogo, em sto je u dobrotvorne svrhe , em sto ces gledati igrace koje u zivotu neces verovatno vise videti, em zbog toga sto je to legendarni Miha!!

slobodan valjevo

pre 16 godina

Odlazi cirkus iz naseg lepog grada.Sirokim drumom sto izlazi na most.
Jedna velika legenda okacice patike o klin. Pamtimo ga samo po dobrim stvarima. Da njega nije bilo zivot nas koji volimo zvezdu bi bio mnogo siromasniji. Hvala mu za sve sto nam je dao. Takav fudbaler a pre svega takav covek se nece skoro pojaviti na nasim prostorima. Miha hvala ti.

siouxNS

pre 16 godina

@nedved

a ti bi da se svi iz srbije presele u bg?? sve u bg?? ajde oladi s tim bg-om.
naime i dok je igrao u žlezdi, non stop je visio u NS, pa normalno da se tu i oprašta:)
btw Toti dolazi u Vošu, dosadila mu Roma, da ugovara posao sa "Batom", hehehe, pa u CL

ciganović

pre 16 godina

@šuker
ma štimac i ber(g)kamp mož mu pljunu pod prozor. onako kao što je miha pljuvao!
jesi bio ljak*se ali si bio i majstor

daka

pre 16 godina

Legende polako odlaze,a evo i Mihajlovic,kad sam gledao te slobodne udarce znao sam da ta lopta ide u gol,igrao je strastveno za Zvezdu i Jugoslaviju nemoze ze zaboraviti takva legenda!!!!!!

borcha

pre 16 godina

Za sve koji ne znaju, verovatno ce u ekipi Mihinih prijatelja braniti Divac, a igrace Eros Ramacoti (koji ce odrzati i mini koncert pred tekmu) i Djankarlo Fizikela..

Dragan

pre 16 godina

Još uvek nije poznato od kada će se ulaznice za oproštajnu utakmicu Siniše Mihajlovića naći u prodaji, ali će to, sasvim je sigurno, uslediti jednog od narednih dana. Karte će se prodavati u novosadskom hotelu “Park” na posebnom štandu, a njihova cena biće 15 i 20 evra, odnosno 1.200 i 1.600 dinara. http://dnevnik.co.yu

SinisaNS

pre 16 godina

Pa kakvi ste vi to ljudi, puno vam je da date 20 evra za nezbrinutu decu iz doma u Kamenici!! Nije ni cudo sto nam je drzava ovakva kakva je, kad nemamo ni trunku saosecanja cak ni prema sirocicima!

marjan n.sad

pre 16 godina

Karte nisu skupe kao prvo ide u humanutarne svrhe,a drugo ako cete da gledate uzivo Totija i Sevcenka platite... karte se mogu nabaviti od sutra u hotelu park u n.sadu

Mile-Pazza Inter amala

pre 16 godina

E te pare...Ne mogu da prezalim da ne gledam Inter uzivo,ali ja jednostavno nemam da odvojim 150 eura za put i ulaz. E kakva nam je drzava...

Suad

pre 16 godina

Ovo je velika cast za Srbiju i grad Novi Sad. Miha je jedan od najvecih fudbaera koji je igrao na ovim prostorima,a to sto je najbolji izvodjac slobodnih udaraca u istoriji serie A je dovoljan dokaz. Miho ti si najbolji.

Milutin

pre 16 godina

Jes' vala nekulturan biJo :) A cena ulaznica, pa izlazak na neki splav u bgu ili gde i gledanje onih "pevacica" i balavljenje za njima je mnogo skuplje, ali se tu niko ne buni.
Mozda se tog dana nece gledati kvalitetan fudbal u novom sadu ali ce se sigurno videti kvalitetni igraci. Nikada nisam voleo ni zvezdu ni slobu milosevica i sama mi pomisao na njih dovodi do poremecaja u zelucu, ali Mihajlovic je jedan jedini, radovali smo se njegovom slobodnom udarcu kao da je gol vec pao.
Steta sto medju ovim fudbalercicima nema takvog kome ce ovaj bar malcice biti uzor, a ne da im budu uzor pevaci i voditelji sa TVa s obzirom da im je vishe stalo do izgleda nego do igre...
Sve u svemu, ljudi, Mihajlovic se samo oprasta od igre, ne od fudbala a jos manje od zivota, pricamo ovde kao da je umro (pu pu, daleko bilo) :) Miho, primitivcu, al' legendo :)
PS To za slobu sto je bio sa njim... mnogi su i gore stvari radili za slobu pa im niko ni rec nije rekao.

Zeljko

pre 16 godina

A za "Red Hot Chilli Peperse"vam cena nije visoka????
Najsrecniji bi ste bili kad bio bio 1 dinar ulaz...

Pa gde ce vam dusa o deci se radi...

Disco Stu

pre 16 godina

Legendarni Zi-Zu je rekao kako mu je Miha idol, jer postigao 3 gola iz slobodnjaka na jednoj utakmici.
Miho, legendo hvala ti

Peco

pre 16 godina

Hvala ti za sve radosti koje si nam pruzio u dresu nase Zvezde, reprezentacije. Hvala ti sto sam 10-tak godina uzivao u tvojim igrama u talijanskim klubovima i to u posebno dva meni omiljena (Lacio,Inter), hvala ti za sve tvoje humanitarne akcije znane i neznane. Na kraju nadam se da ces jednog dana na velika vrata da se vratis u Zvezdu kao sef strucnog staba!!!

ps. za one koji njegov sportski uspeh omalovazavaju: Nazalost kod nas srba sve osim USPEHA se moze oprostiti!

Mare NS

pre 16 godina

Svaka cast Sinisi,u svim ovim teskim godinama u nasem fudbalu jedino sto mi ostaje je onaj osecaj u stomaku kada krene da izvodi slobodnjak..i kada je masio bili smo srecni jer smo nekako zapretili...Sa cime sada da zapretimo????