Sreda, 08.11.2023.

09:25

Da li je Bahar trener za "velike" utakmice?

Izvor: B92

Da li je Bahar trener za "velike" utakmice? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

114 Komentari

Sortiraj po:

Aleksandar

pre 6 meseci

DA Zvezda sebi dozvoli da joj skoro svaka utakmica u oprvenstvu bude neizvesna ja se ne secamd kada sam to video, pa i u najgore vreme! Kazu neki pa koliko vrede City i Lajpcig, a koliko vrede Vozdovac i RAdnicki iz Kragujevcaa pa su nam dali po tri gola? Radnicki Kg bi dao i cetvrti samo da je bilo jos vremena za igru! Od te propagande mi cemo ovo, mi cem ono, nema nista ko an terenu en uradis nista. I to stalno ocekivanje i pozivanje na navijace kao da ce oni sve da rese. Publika moze da te pogura ali ne mzoe publika da ti odredi ni taktiku ni nacin igre, ni da li se plasis ili ne, i da li hoces da igras ili ne? I niko osim Dragovica se nije suocio sa istinom i rekao da ovako dalje ne moze! Bahar je u pocetku nesto uradio i igrali su onako na pripremama, a sta se posle desilo, da i su umislili da su uhvatili Boga sa cukalj ili sta je u pitanju , ne znam, imaju psihologa u ekipi, valjda, pa neka on to resava! Svaki tim je moguce pobediti, dokaz su pobede Tuluza protiv Liverpula, Slavije iz Praga protiv Rome, Brajtona protiv Ajaksa, Kopenhagena protiv Mancester junajteda od pre neki dani, samo treba svi u klubu da prestanu da seru i da pocnu igraci da igraju! Inace nikakvo mazanje ociju vise ne pomaze. Sve farbe su providne!

Milan

pre 6 meseci

Kad je Zvezda imala uspeha sa strancem na klupi? Pa da vidimo ja se sećam Kad je Piksi doveo Valtera Zengu, sa njim smo kolko se sećam uzeli dve duple krune. I u Evropi smo igrali sasvim pristojno. Dakle nije problem da li je stranac ili ne pitanje je da li je dobar trener i kako će da se uklopi. Nije samo do njega, nego mnogo više do onih koji su ga doveli.

Kanidja

pre 6 meseci

Udariće nam sankcije ako ga otkažemo,čovek umesto da upgraduje tim na jedan viši nivo,srozao nas je da nam Radnički iz Kragujevca zabije 3 komada kao nikome u ovoj sezoni i da četvrti gol visi u vazduhu da sudija nije odsvirao kraj.Sa njim u paketu da odlete i Mrkela i Terza,dosta je bilo.

Ted

pre 6 meseci

Njegova Zvezda u napadu nije tako losa, treba mu jedan asistent koji zna da postavi odbranu, tu nam je najveci problem. Ko god krene u napad cini se da moze da nam da gol iz svake akcije, bilo to Lajpcig ili Vozdovac..

Aleksandar

pre 6 meseci

Narode da se ne lažemo! Mnogo je čudno što su doveli trenera iz Izraela,to se jednostavno ne radi na ovim prostorima...ili bilo gde drugde

PrviServis

pre 6 meseci

Bahar je primer šta znaci kad di proklet, šta znaci ko hoće veće izgubi iz vreće… Došao čovek i razbucao ekipu. Najvažnije igrače oterao telefonom ili zakucao na klupu. Ne ide to tako.

borisc

pre 6 meseci

Sve zavisi ko je odgovoran za pojacanja, dal je terza ili trener? Ako je trazio ove igrace i ovako lose se igra odmah otkaz, a ako je terza i ekipa dovodila igrace onda ne zameram treneru nista!!!!

Mare

pre 6 meseci

Ako nije Bahar za velike utakmice još manje je tim Zvezde. Pa, on u domaćem prvenstvu se pati u gotovo sim utakmicama a hoće čuda da napravi u Evropi. Gluposti.

Aca

pre 6 meseci

Posle postrojavanja od 'delija' ovi igraci koji nisu ni culi za Srbiju, sada samo gledaju da sacuvaju zivu glavu i da beze odavde, isto i trener.

Njima nije u glavi ni 'prolece' ni 'najbolji smo' nego 'daj da begam odavde...'

Nismo mi za strance ni u kosarci ni u fudbalu mozda 1-2. ali pogledajte sliku Zvezde pred mec- zagrljeni kao,a dva Srbina na slici...

Patriota

pre 6 meseci

Nakon žreba za ligu šampiona znalo se da će se Zvezda boriti protiv Jang Boysa za 3 mesto u grupi i odlazak na proleće u ligu evrope. I to je bio osnovni cilj Zvezde. Pobediti Jang Boys kući i u gostima odigrati nerešeno ili izgubiti sa manjom razlikom od eventualne pobede kući. Snovi, samo snovi o veličanstvenim pobedama protiv Mancester Sitija i Lajpciga u realnom vremenu i prostoru nam pokazuju da je Zvezda svetlosnim godinama iza obe ekipe. Da li je Bahar loš trener, nije. Sa svojom ekipom je prošle godine eliminisao Zvezdu i ona nije igrala ligu šampiona. A imao je igru sa tim timom. Zato je i doveden u Zvezdu da stvori igru. A to ne može preko noći. Za njegovu filozofiju i stil igre sve igrači moraju da budu 100% fizički spremni, da igraju odgovorno u oba pravca. A u Zvezdi to nisu ni Katai, ni Kanga, ima ih još mnogo njih. Oni nemaju snage ni kapaciteta da odigraju 30 do 40 minuta punom snagom. U domaćem prvenstvu su sa lakoćom pobedjivali u 20 tak minuta igre sa ali 2,3,4 gola i svi su govorili fantastična Zvezda. Za ligu evrope ili konferencija dobra ekipa koja može da dočeka proleće u Evropi. Za ligu šampiona ne, slaba je, koliko je sigurnih golova spasio golman Zvezde. Trener je doveden, treba ga pustiti da radi i naredne sezone prve 2 ekipe u prvenstvu igraju kvalifikacije za ligu šampiona. A za ovu sezonu probati da pobediš Jang Boys i igrati na proleće. To je sada zadatak Bahara i igrača. Ne uspeju li to sezona je ravna katastrofi. Još ako izgube i titulu.

nesa80

pre 6 meseci

Prva stvar. Ovo je prva sezona gde Zvezda igra sa pritiskom rezultata, do sad su i Vladan i Stankovic i pomocnik trenera igrali opustenu grupnu fazu gde je bilo: sta uradite uradite a pritom ovi jos LE a ne ligu sampiona. Sad je situacija gde se OCEKUJE rezultat a mi u grupi sa Cityem i Leipzigom gde smo se svi slozili na zrebu da ne ocekujemo nista vise od 4 poraza, eventuelno mozda kuci protiv Leipziga izvucemo bod ako bas bude srece. I sta se desava? Kuci sa Leipzigom smo bili blizu tog boda a ostale utakmice izgubili kao sto se ocekivalo pa cak smo i bolje prosli. Jesmo kiksnuli protiv YB ali desava se, nam je cilj bio pobediti YB i biti treci i do sad ide sve kako je i bilo planirano. Tako da ne znam sta bi Bahar trebao da uradi, da pobedi City? Da pobedi Leipzig koji po Bundesligi dobija Bayern, dobija po 6:0 i slicno?
(Specijalac, 8. novembar 2023 11:47)
pa vi sebe svrstavata u ekipe poput liverpola,bayerna,sitija,barselone,reala...sta je sad odjednom,kad treba da se dokazete na terenu vise niste prvaci univerzuma.necete vi ni jang boys pobediti,pojesce vas

md

pre 6 meseci

Ako je on trener trazio ove igrace koji su kupljeni za za nase uslove ogromne pare onda je sva odgovornost na njemu ...NITI jedan od dovedenih igraca nije opravdao ocekivanja, ma ni 50% do sada cak se ne zna ko je gori...zadnjih 10godina nije bilo ovoliko promasenih investicija kao u ovom prlaznom roku, racunajuci ti I trenera.
OK.neko ce reci treba vremena da se uigra tim sa 8,9 novih igraca I to projektovanih za nosioce igre ali to nije alibi za ovako destruktivnu igru bez jasnog cilja I plana...
Ja sam uvek ne popravljivi optimista, ali mi je tog optimizma sve manje I manje...
zelim da verujem u bolje sutra...
idemo dalje-moramo bolje

Strpljen spašen

pre 6 meseci

"Meni nisu jasni zvezdasi koji teraju upravu koja je donela sest titula za redom i tri duple krune za redom, nije pitanje da li neko voli Terzu ili ne, mene bas briga za njega, ja volim Zvezdu. Ono sto vidim je da pravimo pristojan evropski tim, trener moze to da iznese, tim ne za sampiona evrope ali tim koji bi za godinu- dve mogao da dodje do polufinala Lige evrope. Zato strpljenja srbi, sve dodje na svoje mesto.
(Master Yoda, 8. novembar 2023 11:26)"

Realno i tačno.

A 90% ovih šta teraju Bahara, su spinaši i licemeri bez obraza s komšijske strane brda. San su im slaba Zvezda i povratak toletive inkvizicije.

Ostalih 10% su foteljaši koji misle da navijaju za Zvezdu i da lopta skače jer je unutra žaba.

Retrogradni Merkur

pre 6 meseci

Ajde bre više prestanite sa ovim glupostima o proleću u Lš. To su Terzine maštarije i paljenje mase od strane novinara. Nama dva igrača koštala 10 miliona, toliko klubovi u LŠ plaćaju ekonoma. Daj bre nemoj da se zezamo. Kraso iz francuske lige 2, Stamenić i Olajinka iz Češke. Hvang jedini iz Olimpijakosa i pre toga mesecima nije igrao. U kom mi univerzumu živimo. Spustite se na zemlju.

veliki strumf

pre 6 meseci

Многи овде претерују у коментарима! Претерам и ја. Али реално: па овај Ћави Симонс вреди отприлике као цео наш тим! Са резервама! Истина је да нисмо смели да га пустимо онако да да гол, да се ушета сам на 13-14 метара и неометан шутне, али није само то - дечко заиста има екстра квалитет. И дакле, само он вреди више од целог нашег тима, а ми се чудимо што смо изгубили! Где су остали играчи? Па овај Шешко ће вредети преко 50 милиона, а промашио је чист зицер . Опенда, Форсберг, Симакан… Страшни играчи. Ми не можемо себи да приуштимо такве и то је то. Нећемо никада ни моћи, зато немојмо да лажемо себе! Е сад, друга је прича Бахар. Оно што ме код њега нервира је што јон стоп мења формацију, ротира играче, не зна се ко шта и где игра, ко где стоји, како трчи… НЕЂА КОНЦЕПЦИЈЕ!!! Лајпциг увек игра 4-4-2, ко год да је на терену, знају се кретње, брзи су, технички јаки и лопта иде као на малом фудбалу, брзо, на прву, зна се ко где трчи и лако улазе у шансе и долазе пред гол. Код нас се то не зна и то је проблем. Милојевић је имао слаб тим, али је имао формацију и знало се ко шта ради. Па Звезда је 91. освојила титулу првака Европе а тачно се знало ко шта игра, где стоји и како се креће (није за поређење са данашњим временом, сли је суштина та). МОРА ДА СЕ ЗНА ПРВО КО КОЈУ ПОЗИЦИЈУ ИГРА И НЕМА ШЕТАЊА, ДРУГО, МИРА ДА СЕ ЗНА КО ЧИНИ ПРВУ ПОСТАВУ И НЕМА ТУ МНОГО ПРОМЕНА У БИТНИМ МЕЧЕВИМА, ТРЕЋЕ: КАД СЕ ТО ЗНА, ОНДА ЋЕ ИГРАЧИ ЗНАТИ КО ГДЕ ИГРА, КАКО ДА СЕ КРЕЋЕ И КАКО СЕ САИГРАЧИ КРЕЋУ И ОТВАРАЈУ! Ако те основне ствари Бахар не може да постави - биће БАРАК БАХАР ЦРВЕНИ КАРТОН!

[]

pre 6 meseci

ovo samo pokazuje koliko je rukovodstvo glupo jer su mislili da trener koji ih je porazio vodeći klub sa manjim budžetom od njihovog mora biti neki stručnjak. to samo znači da njihov klub nije onoliko jak koliko su mislili.

Antihype

pre 6 meseci

Ajde da budemo realni. Ako zanemarimo potrosene pare (koje nisu ni deseti deo vecine LS ekipa), ovoga puta smo doveli ipak nekakve igrace. Pogledajte sta smo sve dovodili u prethodnih 10g. Tu je bilo takvih krseva, koji su odigrali jednu ili nijednu utakmicu, koji nisu ni za drugu srpsku ligu, a ipak su dovodjeni. Mi realno sada mozemo da sastavimo tim koji kao i na pocetku sezone moze da ocisti domacu ligu i to svakoga da isprati sa po 3-4 razlike. Realno, najveci problem je napravljen kad je razbijen tim koji je prosao pripreme i dobro igrao. Dovodjenje 3 nova igraca koji su odmah gurnuti u prvih 11 je napravilo haos u ekipi, unistilo hemiju koja je ocigledno postojala i dovelo bukvalno sve igrace u poziciju potencijalne rezerve.
Jos jedna stvar, Glazer je najbolji golman koji je dosao u Zvezdu u poslednjih 20 godina i za (matorog) Borjana je Bufon iz najboljih dana licno.

Z

pre 6 meseci

A Baharu otkazna klauzula 3 mil. eura !!!
Njemu natavno ne pada na pamet da podnese ostavku i sporazumni raskid ugovora.
Valjda će neko konačno shvatiti da se u Zvezdu ne dolazi, već se u nju ide kad nema ništa bolje.

Buljko

pre 6 meseci

Ako ove dve utakmice sa lajpcigom nam ne otvore oči da je ulaganje u naše fudbalske timove milionskih državnih sredstava neisplativo onda treba da se dobro zapitamo da li smo ludi ...zvezda je realno u pet godina imala budžet kao nijedan tim ikada na ovim prostorima,pomoć cele države i na kraju -ništa...Lajpcig je tim iz drugog ešalona evropskog fudbala a u dvomeču sa zvezdom je imao preko 50 šuteva?!?!na gol zvezde...o čemu mi ljudi više da pričamo!!!

hill

pre 6 meseci

ja sam razumeo slušajući dr. Terzića da je cilj dočekati proleće u LŠ. arogancija i sujeta sa kojom je nastupao u javnosti zbog plasmana u grupnu fazu, čak toliko da je u najmanju ruku poestovećivao ovu ekipu sa ekipom iz Barija. sada je cilj proleće u Evropi. kako stvari stoje biće da cilj samo učešće u LŠ, jer i taj Yang Bojs je nadigrao Zvezdu. Sa ovolikim brojem primljenih golova Glazer je ubedljivo najbolji igrač, što govori mnogo toga...

Darko

pre 6 meseci

Taman je onakav kako sam i mislio da će biti.Nikakav.Ali nije on kriv kriv je onaj što ga je angažovao i taj treba da plati ceh zbog nesposobnosti.Ali ovo je Srbija gde niko nesnosi odgovornost za loš rad.

Вук

pre 6 meseci

Од тројицу штопера на клупи Дегенека, Спајића и Милуновића, он упорно месецима форсира Мијаиловића који је задњи везни и Родића који је класични леви бек на штоперу. И упорно и упорно ради то. Господин Владан Милојевић би ово затегнуо и направио одличну екипу.

md

pre 6 meseci

Ako je on trener trazio ove igrace koji su kupljeni za za nase uslove ogromne pare onda je sva odgovornost na njemu ...NITI jedan od dovedenih igraca nije opravdao ocekivanja, ma ni 50% do sada cak se ne zna ko je gori...zadnjih 10godina nije bilo ovoliko promasenih investicija kao u ovom prlaznom roku, racunajuci ti I trenera.
OK.neko ce reci treba vremena da se uigra tim sa 8,9 novih igraca I to projektovanih za nosioce igre ali to nije alibi za ovako destruktivnu igru bez jasnog cilja I plana...
Ja sam uvek ne popravljivi optimista, ali mi je tog optimizma sve manje I manje...
zelim da verujem u bolje sutra...
idemo dalje-moramo bolje

Šou Biznis

pre 6 meseci

Na svetu ima na hiljade trenera, ne moze svako da ima dobre rezultate sa svakim timom, on se očigledno nije poklopio sa Zvezdom za sada, to je cinjeica! Mozda ce biti bolje sledece sezone, to je vec na nekom drugom da odluci! Za sada je bolje da je trener bio neko iz omladinskog pogona! Losije rezultate od ovih tesko da bi postigao bilo ko!

nemanja

pre 6 meseci

Kao prvo, nije on kriv što ga je neko doveo za toliki novac i još mu dao toliku platu, to graniči sa zločinom prema klubu, bilo kojeg stranog trenera plaćati toliko, ako su igrači loši.

Drugo, katastrofalna selekcija tima i tvrdoglavost su isključivo njegova krivica. Kanga mu sjedi na klupi pola sezone, ne igra LŠ, a sinoć se vidjelo da smo svi mi bili u pravu koji smo željeli da Kanga igra.

Sinoć je nedostajao još jedan zadnji vezni, a Kanga da igra naprijed, Hvang je dobar ali je slab za duele. Takođe, Kraso koji je bio najbolji u pripremama ne igra, a sinoć ga ubacuje konačno i to da igra špica?

Evo baš bih volio da čujem objašnjenje za ovakve nelogične odluke. Sve u svemu, Bahar apsolutno nije ništa pokazao, naprotiv, ali nisam za njegov otkaz ako to znači dodatnu finansijsku dubiozu kluba.

Samo me nervira što je nerealan i stalno govori, biće bolje, moramo biti bolji, a to se ne dešava. Prodavač magle, bar za sad.

Тја...

pre 6 meseci

"Najskuplji tim Crvene zvezde, sa najskupljim trenerom, najskupljim pojačanjem u istoriji, ove sezone pobeđivao je samo drugi ešalon superligaša. Niko, zaista, nije ni očekivao od crveno-belih da mogu pobediti bundesligaša, tek se to nije očekivalo protiv prvaka Evrope, ali se to podrazumevalo protiv Čukaričkog, TSC-a, Voždovca..."

Само да се сетимо да је Партизан прошле године тукао Келн, бундеслигаша, и то и тамо и овде, па је мало нејасно како се то није очекивало од најбољег и најскупљег у историји...

Gile

pre 6 meseci

Навијачи су обманути од управе која је обећавала превише. Са новим системом, новим тренером и брдом нових играча једино је лаик могао очекивати инстант успех.

Штеточина млађе генерације

pre 6 meseci

Бахар би могао да буде добар помоћни тренер неком ко зна фудбал. На жалост таквог нема а да није напунио 60-ак година. Од млађих генерација само штета...

Master Yoda

pre 6 meseci

Vreme će pokazati da li jeste ili nije, ja mislim da jeste, treba malo vremena, strpljenja i odlučnosti. Igra u evropi je dobra, jučerašnje drugo poluvreme je blizu našeg maksimuma, naš maksimum nije dovoljan da se pobede City i Lajpcig, ali za YB bi trebalo da bude. Svi smo brzo zaboravili koliko smo se nervirali ranije, koliko puta nas je sreća pogledala kad smo bili lošiji a prolazili, ove sezone ni jednom. Sve će se vratiti, samo malo strpljenja.

Petar P

pre 6 meseci

Čitam komentare i ne mogu da se otmem utisku koliko i navijačka publika boluje od gubitka pamćenja. Rezultati i to odmah su svima cilj ali treba biti realan i reći da svaka korenita reforma, a Bakar je zbog nje doveden, traži i vreme i odgovarajući profil igrača. Za modernu igru koju Bahar želi i koju igraju baš svi evropski klubovi potrebno je i taktičko i tehničko usavršavanje. To svakako ne može odmah. Kupljeni su neki igrači koji odgovaraju profilu igrača koji mogu da se uklope u tu savremenu viziju fudbala ali to ni blizu nije bilo dovoljno da pokrpi sve rupe koje Zvezda ima. Napad je doveden do zadovoljavajućeg nivoa ali odbrana je šuplja kao sir. Doveden je Điga koji je odličan ali nama je potrebno još bar 3 igrača koji imaju i brzinu i fudbalsku inteligenciju za ovaj nivo igre. Nema tih para koje mogu sve to u jednoj sezoni da reše. Zašto se prvo nije krenulo od odbrane, e to je ključno pitanje? Da je Bahar prvo doveo odgovarajuće igrače za odbranu, čini se da bi i rezultati bili bolji jer bi se u napadu već nekako i bolje snašli nego što se sada ne snalazimo u odbrani. A da je gorelo u ekipi i pre Bahara, gorelo je i to na sve strane. Potpuno nazadni fudbal smo igrali. Bunkerica za sve pare a u napadu ako sevne neka kontra, neki prekid ili možda neka greška protivnika. Takav fudbal, makar i doneo neka domaća prvenstva, više niko nije želeo da gleda. Ovo sada što Bahar pokušava je pozitivna reforma u svakom segmentu igre koja treba da nam ponovo vrati lepotu fudbalske igre koju smo i sa Milojevićem i sa Stankovićem i drugim Milojevićem izgubili. Zbog svega toga molim sve za strpljenje pa makar nas to i koštalo ovogodišnje titule jer će budućnost sasvim sigurno biti svetla ali ne sada i ne odmah. Setite se samo sa koliko mladih igrača Zvezda već sada igra pa i u ligi šampiona. Kada je to bilo tako? Sve neki treneri ziheraši i kukavice koji su nam ubili fudbal sve pod uticajem fudbalskih menadžera i nesposobnih uprava. Ovde se svetlo vidi na kraju tunela samo treba biti pošten i prisetiti se bliskih prošlih vremena. Zbog svega navedenog predlažem da se skine teret sa Bahara u toku cele sezone i da pustimo čoveka da uradi ono što se svakako moralo uraditi pa makar nas to koštalo i ovogodišnje titule jer ćemo za uzvrat dobiti odličan i savremen sistem igre i mlade igrače koji će dugo moći da nose Zvezdin dres i igru. Podrška promenama i Baharu!

Master Yoda

pre 6 meseci

Meni nisu jasni zvezdasi koji teraju upravu koja je donela sest titula za redom i tri duple krune za redom, nije pitanje da li neko voli Terzu ili ne, mene bas briga za njega, ja volim Zvezdu. Ono sto vidim je da pravimo pristojan evropski tim, trener moze to da iznese, tim ne za sampiona evrope ali tim koji bi za godinu- dve mogao da dodje do polufinala Lige evrope. Zato strpljenja srbi, sve dodje na svoje mesto.

ejjj

pre 6 meseci

Najskuplji trener Obradović, najskuplji igraci i pojačanjima, najveći budzet by Ostoja ah da to se ne gleda tako...samo kod zvezde se to gleda....

free net

pre 6 meseci

Kakvo spinovanje,pa jel bahar kriv sto je ovo najskuplji tim preplacenih polu igraca koji nisu ni za nasu ligu a kamoli ligu sampiona,a onaj sto ih je dovodio jel on za zvezdu kako to niko ne pita

Александар В.

pre 6 meseci

Неко је дебело зарадио,довођењем свих ових које читаоци помињу у коментарима.То је бре наша логика купопродаје.50% нас би продало рођену мајку а камоли неће Звезду.Такви смо,какви смо.

Gossa placa Zeljko 89

pre 6 meseci

Ja ne razumem sta mi kao navijaci hocemo? Jel smo terali Miloja i Dekija jer nam se nije svidelo kako igraju? Jel smo govorili da treba da igramo ofanzivno? Pa to smo sve dobili sa Bakarom. Covek gresi, masi formacije, ne zna gde je levo, sve to stoji, ali Zvezda pokusava da igra fudbal. Pokusava sa jacima da se nadmece i dodje do rezultata. Sa ovim timom je ovo nas max. Nama igraju Rodic i Micko bekove pored silinih para koje imamo? Sramota ljudi majke mi. Nabudzili vezni red, nabudzili napad ali odbrane nema. Eto nam ga ofanzivni fudbal i branje je jedan na jedan. Uprava odmah da odluci: ili smena ili da se covek pusti da radi pa cemo mozda za godinu,dve videti dobre rezultate. Ne moze i jedno i drugo.

PeraKojot

pre 6 meseci

Dobili su oko 25miliona za ulazak u LS. Za jedan remi oko 600k? Da su igrali sa timom od prosle godine, plus ovi pristojni klinci, ne verujem da bi bilo velike razlike u utakmicama. Mozda bi i dobili Jang Bojs. A bar bi klub zaradio. Ne bi bacali novac na trenera, nista boljeg od ranijih. I golman je mozda malo bolji Borjan. I on je znao svasta da odbrani pa da kiksne, kao petlic. Kao i Glazer. Vigo , Azarov,.. bolja resenja nego Rodic i Mijailovic. Djiga? Strasno.

Pedja

pre 6 meseci

Mogu ljudi da pljuju Terzica koliko hoce, ali od kad je on na celu, Zvezda belezi dobre rezultate. Posle vise godina dominacije, normalno je da hoces napred. Da Zvezda moze, doveli bi onda Halanda kao spica, a ne Serifa, ali nema tih para. Zato je izmedju ostalog prodat Erakovic, koliko god da je znacio timu. Igra dosta mladih igraca, pola tima su mladi. I postignut je napredak u igri, pritiskaju se jaci klubovi, stvaraju sanse, rezultati u Evropi su sasvim OK. Kad su dobijane utakmice u pripremama, Barak se dizao u nebesa. COvek stvara tim, gde se igraci rotiraju, a da se ne gubi u kvalitetu igre i rezultatima. I neke bodove sto je Zvezda prosula u nasoj ligi ili gde mucila, dosta toga je bio i stvar srece. Mnogi golovi su primani iz ciste srece za protivnika, iz jedinog suta. Takodje mnoge sanse nisu realizovane, a mogle su. Kad se sve to poslozi, ima da bude odlicna ekipa. Koliko su realni rezultati u superligi drugih ekipa, videce se. Evropski liliputanci gube sa 5:0 u Danskoj, ali u nasoj ligi igraju kao Siti, pisu novinari kako melju sve, preokrecu rezultate od 0:2 na 3:2, kad hoce. Sviraju im se izmisljeni penali, u Pazaru mislim da im prvi put nije sviran penal od pocetka prvenstva. Zvezda i protiv Cukarickog, Vozdovca, TSC-a imala daleko veci posed lopte. Juce ravnopravan posed lopte sa Lajpcigom. Ko je nadigrao Zvezdu u superligi? Niko. Samo je od Zvezde zavisilo koliko ce golova dati.

VO.

pre 6 meseci

Da da upravo to je pravi text..
Zvezda je institucija, tradicija , ugled, večita borba, .. to nisu 2/3stranaca , to je 3/4naše dece i da pojačamo sa strancem kvalitetnim na pozicijama koje fale.. tako se pravi Evropska Zvezda..
uz to Zvezda je uvek i UVEK FAVORIT na Svojoj Marakani ko god da dolazio u Beograd, od 70,80,90,00tih i Reala Bajerna, Barse .. i Rome Liverpula.. Pristup mora biti samo TAKAV..
sa mnogo slabijim na papiru igracima , igrali smo tako..Hrabro napadali odmah , staviliti do znanja gde su, borbeno do granice pogibije, i uvek egal na Marakani... nikad nismo ovako bez koncepcije igre rastureno igrali, Pižonov tim kao trener pre više ,8 godina , bez levonogog igrača, skromnog kvaliteta pružao je 3x više i rasturio bi ovu zvezdu sad, E TO JE UTICAJ TRENERA I STRUCNOG VODJENJA
A OVA LOGIKA kad nam dolaze slabije ekipe , alibi pravdanja "danas svi znaju da igraju i igraju fudbal" Pa zašto je mi ne primenjujemo da ZA NAS da VAŽI kad igramo protiv jačih evropskih VELIKANA,
Plus:-PA ZVEZDA JE U TOJ KATEGORIJI VELIKANA,
ŠTA JE DAKLE PROBLEM? svi sami vide, pa čak deca prvaci, osnovci uz komentare juče:- Ovi igraju i bore se kao da moraju da igraju u Zvezdi , a ne kao da im je i želja da igraju i treniraju Zvezdu...

Specijalac

pre 6 meseci

Prva stvar. Ovo je prva sezona gde Zvezda igra sa pritiskom rezultata, do sad su i Vladan i Stankovic i pomocnik trenera igrali opustenu grupnu fazu gde je bilo: sta uradite uradite a pritom ovi jos LE a ne ligu sampiona. Sad je situacija gde se OCEKUJE rezultat a mi u grupi sa Cityem i Leipzigom gde smo se svi slozili na zrebu da ne ocekujemo nista vise od 4 poraza, eventuelno mozda kuci protiv Leipziga izvucemo bod ako bas bude srece. I sta se desava? Kuci sa Leipzigom smo bili blizu tog boda a ostale utakmice izgubili kao sto se ocekivalo pa cak smo i bolje prosli. Jesmo kiksnuli protiv YB ali desava se, nam je cilj bio pobediti YB i biti treci i do sad ide sve kako je i bilo planirano. Tako da ne znam sta bi Bahar trebao da uradi, da pobedi City? Da pobedi Leipzig koji po Bundesligi dobija Bayern, dobija po 6:0 i slicno?

Dejan

pre 6 meseci

No!

Igram FootballManager-a vec maltene 20 godina!
Garantujem da bih bolje postavio tim jucer i sa tim iskustvom koje imam ja kroz igricu! Da li bih pobedili-neznam, ali jedno je sigurno, imali bih barem isto toliko suta kao oni!

Krasso nije toliko los kao sto je licio jucer. jednostavno igra pogresnu poziciju! on mora biti ZMF ili max OMF - njegovi pasovi su dobri i jedan od retkih koji moze sa loptom, ali ne sa ledjima prema protivnickom golu - tu gubi, kao jucer!

onda malog mijatovica forsirati! Mali barem zna da primi loptu i da je doda!
Nedeljkovica forsirati - sa marsa se vidi da je kvaliteniji od mijalovica!
eh sad, neki se nece sloziti, ali i stamenica forsirati.

osim glasera i bukarija, stranci su nam losiji nego nasa omladina ili barem se ne vidi velika razlika!

igrao bih 3-6-1

Nedeljkovic / Dragovic / Djiga (Rodic)
Stamenic / Kanga
Bukari / Krasso / Ivanic (HF) / Lucic(Mitrovic)
Mijatovic (CF)

ako igras sa jednim spicem, treba ti jedan koji zna da igra, da primi da doda itd...

ГМ

pre 6 meseci

Jel on kriv sto je doveden i sto mu je otkaz 2.000.000 evra?
Jel on kriv sto ne zna i sto niko ne vidi koju formaciju, taktiku on igra?
Jel Serif kriv sto je placen 5.000.000 evra plus bonusi i plata?
Jel "sportski direktor" kriv sto je Zvezda jedini ucesnik LS koji nema pravog beka?

Isuvise je sve amatersko da bi se neko da li pitao nesto, a kamoli nervirao.
Gomila amaterskih ljudi na jednom mestu koja nema pojma sta radi...

zanimljivo

pre 6 meseci

Najskuplji trener Obradović, najskuplji igraci i pojačanjima, najveći budzet by Ostoja ah da to se ne gleda tako...samo kod zvezde se to gleda ,

Zvezdan Tomić

pre 6 meseci

Da li je ovaj tim Zvezde za velike utakmice? Ne bi im pomogao ni Gvardiola. Te NAJSKUPLJI pa onda logično NAJBOLJI tim u istoriji Zvezde, isto kao i u košarci, skrcani milioni ni za šta, ne mogu pare baš sve...

Brane

pre 6 meseci

Koja je onda svrha dovodjenje igraca od par miliona evra ako unapred znamo da necemo pobediti Lajpcig,Siti,Jang Bojs...zasto niste pustili Zvezdinu decu,igrali bi srcem i pokazali sigurno vise od ovih plaćenika...sve je izgubilo na vrednosti,plaćeni igrači,plaćeni navijači...

svasta

pre 6 meseci

Jel trener Jang Bojsa za velike utakmice??? prosto je, previse stvaramo pritisak na igrače, a nismo realni, mi smo na nivou young boys i to je realnost

Strpljen spašen

pre 6 meseci

Opet ovi internet trolola stručnjaci. Terali Stankovića, terali Milojevića, sad teraju Bahara. Isto bi radili i s Anćelotijem ili Gvardijolom da treniraju Zvezdu.

Dalilin Samson

pre 6 meseci

Istinita priča - na divljem zapadu je iznad svirača na pianinu pisalo: ne pucajte u svirača, on samo svira onako kako ume!
Niko da pomene odgovornost onih koji su bili ubedjeni da je ovo trener za ovaj, pa i lokalni nivo. Par dobrih utakmica na klupi Makabija i to je stručnjak kakvog ovi prostori nisu videli...
Kada ljudi koji se bave transfer politikom ne umeju, čemu iščudjavanje otkud ovakav trener i onakvi promašaji pri kupovini igrača svih ovih godina?
Ispada da je ovaj trener Zvezdi nametnut, neizvesno od strane koga, da je u pitanju okolnost, nije pogodjeno...Sa trenerom i sa sportskim direktorom se ne pogadja. Ukoliko ima kompetentnih od kojih kreće prvi izbor, naravno.

С3

pre 6 meseci

Daleko je naša liga od Bundeslige i Premijer lige. Ovo je realnost. Doveo je odličnog golmana sa sobom. Ako ga ostave još godinu dana možda dovede još neko pojačanje. S druge strane, samo neki kontinuitet može da donese rezultate. Stalne izmjene igrača i trenera dovode do toga da se stalno iz početka započinje.

Zvezdas

pre 6 meseci

Bahar za prvenstvo zasluzuje otkaz , a za Evropu ne, Evo zasto navijaci Zvezde posto se ne razumeju u fudbal, prave preveliki pritisak na sopstveni klub ocekuju previse sa premalo ulaganja, Znaci totalna nerealnost, Setimo se Vladana Milojevica igrao 2x LS omiljen , i pazi sad navijaci zvezde zvizdali protiv Olimpijakosa, Covek ne veruje sta cuje, "pa mi igramo LS ljudi alo" Covek posle promasenog penala protiv Olimpijakosa izgubio trece mesto i sve mu se smucilo i otisao je na zimu, Dodje Dejan Stankovic, Igramo super Covek igrao na 40 stepeni bez publike na kipru jednu utakmicu, na penale izgubio i odma krece kao da je ne znam sta bilo, Sledeci put protiv Serifa koji je bio hit evrope koji je imao 6 bodova u grupi izbacio i Dinamo jos ubedljivije , ALi ne navijaci zvezde isprani mozgovi i za to kazu da je bila sramota i kako je ispao od slabijeg?! Makabi izbacio olimpijakos igrao fantasticno, Ispali nesrecno zbog Kange koji ne izbacuje loptu , Ponovo kazu eto ispao od Slabijeg Stankovic, to kao da slusas grobarsku propagandu o nikad slabijim protivnicima, Stankovic ode kao i Vladan Milojevic, Kasnije teranje Borjana, Pesica, Gobeljica govorili kako cemo da blistamo , a evo gde smo sad slusajuci oni koji stvaraju previse veliki pritisak na trenera, Znaci navijaci zvezde sami unistavjau klub nerealnoscu i sto nisu srecni sa onim sto imaju, Sebicnost razmazenost navijaca Zvezde su oterali uspesne trenere od kluba.

Јабучило

pre 6 meseci

Наши клубови нису озбиљнијег европског квалитета. Када лигу спустимо на десет клубова, када се искорени корупција, када приоритет државе не буде Звезда, а резервни приоритет Партизан, е, тада можда и можемо о нечему да причамо. Сада претежно служимо да другима дамо бодове, а неретко и да им поправљамо гол-разлику.

LL

pre 6 meseci

Pre dva meseca rekoh da se pakuje i da vodi kompletnu upravu sa sobom. Tolike pare potrošiti i da tim liči na ovo na šta liči ove sezone je ili velika nesposobnost ili krađa. Treće nema.

Milan

pre 6 meseci

Da li je ovo rukovodstvo za Crvenu Zvezdu?
- Svetsko mega cudo, pojacanje nad pojacanjima iz Praske Slavije!
- Prodaja Erakovica i rasturanje odlicne odbrane.
- Dovodjenje tri igraca za ogromne pare, od kojih je jedan polovican, a ostala dva nikakvi.

Tajming desavanja:
Treniras ekipu celo leto, igraci prodju kompletne pripreme, i one najteze fizicke. Ekipa igra odlicno, i na pripremama i na startu sezone. Zvezda u prva 4 kola u nasoj ligi dobija prtivnike lagano, sa 4-5 razlike.
Terzic izjavi kako bi dovodjenje novih igraca poremetilo hemiju u ekipi.
Terzic dovede nove igrace.
Novi igraci odmah dobiju mesta u prvom timu i istog trenutka se prospe hemija sa priprema.
Najskuplji igrac Zvezde dolazi iz Olimpijakosa, koje se prosle godine raspao u ocajnoj grckoj ligi.
Od prve sledece utakmice Zvezda igra katastrofalno.

Inace, jos jedno zapazanje. Posle utakmice sa MC, svi su kod nas govorili da je korejac bio odlican i da ce onda bude taj sraf koji je falio, dok su sve engleske novine ocenile korejca kao najlosijeg igraca na utakmici. Po njihovim ocenama, svaka lopta je bila bez smisla, ili u nazad, nijednu jedinu akciju nije zapoceo. Ma ta premijer liga, nemaju oni pojma tamo.

Pedja J7

pre 6 meseci

Koliko god to zvučalo nekima smešno, Zvezda je juče npr. 2 poluvreme odigrala 5 puta bolje, nego onda kad smo pobedili Liverpul!

Zvezda je igrala zatvoreno, fudbal od pre 30 godina...

Danas Zvezda igra, tj. trudi se da igra moderan fudbal. Juče je prvo poluvreme previše oprezno i uplašeno odigrano. U drugom smo bili bolji. Realno.

Nije Bahar problem. Covek je uigrao jedan tim, delovali su odlično. Onda su dovedena X igraca koji su odmah ugurani u startnih 11.

Videlo se juče - Kanga je bolji od Stamenića, Olajinka od Lučića, Kraso od Ndijaea...Jedino ko je trebao odmah u tim je HVANG.
I pokazalo se stoti put, KANGA je najbitniji (smejte se slobodno). Mozda Hvang vise trci, ali Kanga najbolje organizuje igru, i najhrabriji je nas igrac.

Da ne duzim, moje misljenje BAHAR JESTE DOBAR TRENER, ali ne treba mu nametati tim. Pustite coveka da radi.
Vidi se kod Zvezde zaista, iako izgubimo, veliki pomak u odnosu na ranije. Pogledajte samo akciju Zvezde, kad je Glazer odbranio zicer... Za 3 sekunde smo imali sut na gol, kontra, Bukari sa 5 metara... Sviran je ofsajd, ali 100000% nije bio, da je dao gol, gledao bi se var i bio pi priznat.

Samo ta akcija bila je nešto novo, pravi segment modernog fudbala, sto ranije nismo mogli videti.

PUSTITE COVEKA DA RADI.

macconi

pre 6 meseci

Ocajno postavljeni igraci Zvezde prilikom presinga...presing koji su igraci Lajpciga resavali kako su hteli...ogroman razmak izmedju linija tima...toliki da su igraci Lajpciga kada probiju taj presing sami trcali sa loptom na sredini terena...Zvizdala je promaja na sve strane...Lajpcig je bio u kontranapadima celu utakmicu i tako smo i primili dva gola...mogli smo i 5...Ne znam odakle ideja da se tako jaka ekipa i tehnicki potkovana kao sto je Lajpcig tako pocetnicki napada dok im je lopta u nogama i da trener uopste ne reaguje...pohvalno je sto su igraci Zvezde u obe utakmice zadnjih 20 minuta imali vise snage od Nemacke ekipe.

Нео@

pre 6 meseci

А шта сте мислили, да дође човек и крене да разбија са својим тимом, а никад се није суочио са лигом где не сме да се изгуби и где само пар тимова одскачу својим квалитетом, а остали боза. И кад не победиш таквог одмах катастрофа! А сви призивамо јачу лигу!?
Уз то, пре тога са доновима какви су Терза и Мркела се сигурно није срео.
Ок, ако ко има 3 милиона евра да исплати овом човеку по уговору, нека му плати, па да Звезда тражи другог тренера, који испод пола милиона неће бити. Све у свему преко 4 милке би требало Звезди за његов отпуст и долазак новог тренера.

realan

pre 6 meseci

Sto se tiče domaćeg prvenstva svi prethodnici njegovi su bili mnogo uspešniji, ali sto se tiče evrope tu se vidi trener, i tu je jedini Vladan Milojević ispunio očekivanja, počinjao od prvog kola izbacivao mnogo skuplje timove, i dva puta za redom nas uvodio u ligu sampiona kroz kvalifikacije

Napokon promena

pre 6 meseci

Ako me secanje dobro sluzi, Crvena Zvezda je u Evropi pobedjivala ali iskljucivo igrala bunker. Konacno se igra fudbal koji je lep za oko. Ne fali mnogo da se igra ravnopravno sa jednim Lajpcigom. E sad, ako zelite da pobedjujete u domacem prvenstvu, dovedite Duljaja i par sporih, tromih, netalentovanih igraca, mrcvarite loptu, tucite se, svadjajte itd. To povlaci 5 primljenih golova na svakoj europskoj utakcmici bez suta ka golu protivnika. Kao da ljudi nisu svesni koliko bi Zvezda morala da plati Baharu ako ga otpuste u ovom momentu. Da li vi stvarno volite svoj klub? Pa podrzite ljude i kada ne ide. Konacno postoji neki pomak u igri, ne mora i ne moze se samo pobedjivati.

Slaya

pre 6 meseci

Treba Bahar da ostane što duže. Jedino tako će uz njega, kad konačno ode, otići i oni koji su ga doveli. Milioni i milioni spiskani da bi u 2023. bekovski par Zvezde bio Rodić-Mijailović. Čist kriminal. Dovođenjem drugog trenera bi glavni krivci samo kupovali vreme za sebe, a ovom i ovakvom timu ni Murinjo ne bi pomogao.

a ha ha

pre 6 meseci

da se zvezda preusmeri na titulu takozvane superlige gde je Partizan sada u prednosti... a svi vec znaju kakav ce biti epilog u maju, cak i na koji nacin ce doci do tog epiloga.

nbgcz

pre 6 meseci

Puna usta priča o strpljenju i novim idejama i onda ovakva histerija ka treneru koji je tek 3-4 meseca u klubu. Smešno. Bez cele sezone nema o čemu da se priča, makar izgubili titulu.

Baharova greška je sklanjanje Viga i Azarova, morali su ostati i ako i njih dvojica imaju svoje mane. Za Rodića i Mićka su 2 aviona, izgledali bi mnogo brže i konkretnije u napadu.

evropejac

pre 6 meseci

NE, on nije trener za Zvezdu! Nije strašno da se izgubi od Sitija i RBL, mi se mučimo u domaćem prvenstvu, Partizan nam beži 6 bodova! Porazi od Čuke i Voždovca, mučenje sa Radničkim, Novim Pazarom i Surdulicom, to je problem! Da ima obraza, podneo bi sam ostavku jer je dobio za 50% bolji tim od Stankovića!

Ejjj

pre 6 meseci

Trebalo je biti zadovoljan sa Milojevićem i Stankovićem, previse velika očekivanja ,previse pritiska, Sad se i previse ocekuje od kluba samo zato sto je trecem sesiru, stvaramo sebi pritisak. Mi hoćemo da kao sa Srbijom da budemo prvaci sveta... Nerealnost ubija Srpski fudbal

svasta

pre 6 meseci

Jel trener Jang Bojsa za velike utakmice??? prosto je, previse stvaramo pritisak na igrače, a nismo realni, mi smo na nivou young boys i to je realnost

nbgcz

pre 6 meseci

Puna usta priča o strpljenju i novim idejama i onda ovakva histerija ka treneru koji je tek 3-4 meseca u klubu. Smešno. Bez cele sezone nema o čemu da se priča, makar izgubili titulu.

Baharova greška je sklanjanje Viga i Azarova, morali su ostati i ako i njih dvojica imaju svoje mane. Za Rodića i Mićka su 2 aviona, izgledali bi mnogo brže i konkretnije u napadu.

ГМ

pre 6 meseci

Jel on kriv sto je doveden i sto mu je otkaz 2.000.000 evra?
Jel on kriv sto ne zna i sto niko ne vidi koju formaciju, taktiku on igra?
Jel Serif kriv sto je placen 5.000.000 evra plus bonusi i plata?
Jel "sportski direktor" kriv sto je Zvezda jedini ucesnik LS koji nema pravog beka?

Isuvise je sve amatersko da bi se neko da li pitao nesto, a kamoli nervirao.
Gomila amaterskih ljudi na jednom mestu koja nema pojma sta radi...

Slaya

pre 6 meseci

Treba Bahar da ostane što duže. Jedino tako će uz njega, kad konačno ode, otići i oni koji su ga doveli. Milioni i milioni spiskani da bi u 2023. bekovski par Zvezde bio Rodić-Mijailović. Čist kriminal. Dovođenjem drugog trenera bi glavni krivci samo kupovali vreme za sebe, a ovom i ovakvom timu ni Murinjo ne bi pomogao.

realan

pre 6 meseci

Sto se tiče domaćeg prvenstva svi prethodnici njegovi su bili mnogo uspešniji, ali sto se tiče evrope tu se vidi trener, i tu je jedini Vladan Milojević ispunio očekivanja, počinjao od prvog kola izbacivao mnogo skuplje timove, i dva puta za redom nas uvodio u ligu sampiona kroz kvalifikacije

Brane

pre 6 meseci

Koja je onda svrha dovodjenje igraca od par miliona evra ako unapred znamo da necemo pobediti Lajpcig,Siti,Jang Bojs...zasto niste pustili Zvezdinu decu,igrali bi srcem i pokazali sigurno vise od ovih plaćenika...sve je izgubilo na vrednosti,plaćeni igrači,plaćeni navijači...

LL

pre 6 meseci

Pre dva meseca rekoh da se pakuje i da vodi kompletnu upravu sa sobom. Tolike pare potrošiti i da tim liči na ovo na šta liči ove sezone je ili velika nesposobnost ili krađa. Treće nema.

Strpljen spašen

pre 6 meseci

Opet ovi internet trolola stručnjaci. Terali Stankovića, terali Milojevića, sad teraju Bahara. Isto bi radili i s Anćelotijem ili Gvardijolom da treniraju Zvezdu.

Александар В.

pre 6 meseci

Неко је дебело зарадио,довођењем свих ових које читаоци помињу у коментарима.То је бре наша логика купопродаје.50% нас би продало рођену мајку а камоли неће Звезду.Такви смо,какви смо.

Тја...

pre 6 meseci

"Najskuplji tim Crvene zvezde, sa najskupljim trenerom, najskupljim pojačanjem u istoriji, ove sezone pobeđivao je samo drugi ešalon superligaša. Niko, zaista, nije ni očekivao od crveno-belih da mogu pobediti bundesligaša, tek se to nije očekivalo protiv prvaka Evrope, ali se to podrazumevalo protiv Čukaričkog, TSC-a, Voždovca..."

Само да се сетимо да је Партизан прошле године тукао Келн, бундеслигаша, и то и тамо и овде, па је мало нејасно како се то није очекивало од најбољег и најскупљег у историји...

Zvezdan Tomić

pre 6 meseci

Da li je ovaj tim Zvezde za velike utakmice? Ne bi im pomogao ni Gvardiola. Te NAJSKUPLJI pa onda logično NAJBOLJI tim u istoriji Zvezde, isto kao i u košarci, skrcani milioni ni za šta, ne mogu pare baš sve...

Petar P

pre 6 meseci

Čitam komentare i ne mogu da se otmem utisku koliko i navijačka publika boluje od gubitka pamćenja. Rezultati i to odmah su svima cilj ali treba biti realan i reći da svaka korenita reforma, a Bakar je zbog nje doveden, traži i vreme i odgovarajući profil igrača. Za modernu igru koju Bahar želi i koju igraju baš svi evropski klubovi potrebno je i taktičko i tehničko usavršavanje. To svakako ne može odmah. Kupljeni su neki igrači koji odgovaraju profilu igrača koji mogu da se uklope u tu savremenu viziju fudbala ali to ni blizu nije bilo dovoljno da pokrpi sve rupe koje Zvezda ima. Napad je doveden do zadovoljavajućeg nivoa ali odbrana je šuplja kao sir. Doveden je Điga koji je odličan ali nama je potrebno još bar 3 igrača koji imaju i brzinu i fudbalsku inteligenciju za ovaj nivo igre. Nema tih para koje mogu sve to u jednoj sezoni da reše. Zašto se prvo nije krenulo od odbrane, e to je ključno pitanje? Da je Bahar prvo doveo odgovarajuće igrače za odbranu, čini se da bi i rezultati bili bolji jer bi se u napadu već nekako i bolje snašli nego što se sada ne snalazimo u odbrani. A da je gorelo u ekipi i pre Bahara, gorelo je i to na sve strane. Potpuno nazadni fudbal smo igrali. Bunkerica za sve pare a u napadu ako sevne neka kontra, neki prekid ili možda neka greška protivnika. Takav fudbal, makar i doneo neka domaća prvenstva, više niko nije želeo da gleda. Ovo sada što Bahar pokušava je pozitivna reforma u svakom segmentu igre koja treba da nam ponovo vrati lepotu fudbalske igre koju smo i sa Milojevićem i sa Stankovićem i drugim Milojevićem izgubili. Zbog svega toga molim sve za strpljenje pa makar nas to i koštalo ovogodišnje titule jer će budućnost sasvim sigurno biti svetla ali ne sada i ne odmah. Setite se samo sa koliko mladih igrača Zvezda već sada igra pa i u ligi šampiona. Kada je to bilo tako? Sve neki treneri ziheraši i kukavice koji su nam ubili fudbal sve pod uticajem fudbalskih menadžera i nesposobnih uprava. Ovde se svetlo vidi na kraju tunela samo treba biti pošten i prisetiti se bliskih prošlih vremena. Zbog svega navedenog predlažem da se skine teret sa Bahara u toku cele sezone i da pustimo čoveka da uradi ono što se svakako moralo uraditi pa makar nas to koštalo i ovogodišnje titule jer ćemo za uzvrat dobiti odličan i savremen sistem igre i mlade igrače koji će dugo moći da nose Zvezdin dres i igru. Podrška promenama i Baharu!

Milan

pre 6 meseci

Da li je ovo rukovodstvo za Crvenu Zvezdu?
- Svetsko mega cudo, pojacanje nad pojacanjima iz Praske Slavije!
- Prodaja Erakovica i rasturanje odlicne odbrane.
- Dovodjenje tri igraca za ogromne pare, od kojih je jedan polovican, a ostala dva nikakvi.

Tajming desavanja:
Treniras ekipu celo leto, igraci prodju kompletne pripreme, i one najteze fizicke. Ekipa igra odlicno, i na pripremama i na startu sezone. Zvezda u prva 4 kola u nasoj ligi dobija prtivnike lagano, sa 4-5 razlike.
Terzic izjavi kako bi dovodjenje novih igraca poremetilo hemiju u ekipi.
Terzic dovede nove igrace.
Novi igraci odmah dobiju mesta u prvom timu i istog trenutka se prospe hemija sa priprema.
Najskuplji igrac Zvezde dolazi iz Olimpijakosa, koje se prosle godine raspao u ocajnoj grckoj ligi.
Od prve sledece utakmice Zvezda igra katastrofalno.

Inace, jos jedno zapazanje. Posle utakmice sa MC, svi su kod nas govorili da je korejac bio odlican i da ce onda bude taj sraf koji je falio, dok su sve engleske novine ocenile korejca kao najlosijeg igraca na utakmici. Po njihovim ocenama, svaka lopta je bila bez smisla, ili u nazad, nijednu jedinu akciju nije zapoceo. Ma ta premijer liga, nemaju oni pojma tamo.

free net

pre 6 meseci

Kakvo spinovanje,pa jel bahar kriv sto je ovo najskuplji tim preplacenih polu igraca koji nisu ni za nasu ligu a kamoli ligu sampiona,a onaj sto ih je dovodio jel on za zvezdu kako to niko ne pita

Ejjj

pre 6 meseci

Trebalo je biti zadovoljan sa Milojevićem i Stankovićem, previse velika očekivanja ,previse pritiska, Sad se i previse ocekuje od kluba samo zato sto je trecem sesiru, stvaramo sebi pritisak. Mi hoćemo da kao sa Srbijom da budemo prvaci sveta... Nerealnost ubija Srpski fudbal

nemanja

pre 6 meseci

Kao prvo, nije on kriv što ga je neko doveo za toliki novac i još mu dao toliku platu, to graniči sa zločinom prema klubu, bilo kojeg stranog trenera plaćati toliko, ako su igrači loši.

Drugo, katastrofalna selekcija tima i tvrdoglavost su isključivo njegova krivica. Kanga mu sjedi na klupi pola sezone, ne igra LŠ, a sinoć se vidjelo da smo svi mi bili u pravu koji smo željeli da Kanga igra.

Sinoć je nedostajao još jedan zadnji vezni, a Kanga da igra naprijed, Hvang je dobar ali je slab za duele. Takođe, Kraso koji je bio najbolji u pripremama ne igra, a sinoć ga ubacuje konačno i to da igra špica?

Evo baš bih volio da čujem objašnjenje za ovakve nelogične odluke. Sve u svemu, Bahar apsolutno nije ništa pokazao, naprotiv, ali nisam za njegov otkaz ako to znači dodatnu finansijsku dubiozu kluba.

Samo me nervira što je nerealan i stalno govori, biće bolje, moramo biti bolji, a to se ne dešava. Prodavač magle, bar za sad.

borisc

pre 6 meseci

Sve zavisi ko je odgovoran za pojacanja, dal je terza ili trener? Ako je trazio ove igrace i ovako lose se igra odmah otkaz, a ako je terza i ekipa dovodila igrace onda ne zameram treneru nista!!!!

PrviServis

pre 6 meseci

Bahar je primer šta znaci kad di proklet, šta znaci ko hoće veće izgubi iz vreće… Došao čovek i razbucao ekipu. Najvažnije igrače oterao telefonom ili zakucao na klupu. Ne ide to tako.

Aca

pre 6 meseci

Posle postrojavanja od 'delija' ovi igraci koji nisu ni culi za Srbiju, sada samo gledaju da sacuvaju zivu glavu i da beze odavde, isto i trener.

Njima nije u glavi ni 'prolece' ni 'najbolji smo' nego 'daj da begam odavde...'

Nismo mi za strance ni u kosarci ni u fudbalu mozda 1-2. ali pogledajte sliku Zvezde pred mec- zagrljeni kao,a dva Srbina na slici...

Patriota

pre 6 meseci

Nakon žreba za ligu šampiona znalo se da će se Zvezda boriti protiv Jang Boysa za 3 mesto u grupi i odlazak na proleće u ligu evrope. I to je bio osnovni cilj Zvezde. Pobediti Jang Boys kući i u gostima odigrati nerešeno ili izgubiti sa manjom razlikom od eventualne pobede kući. Snovi, samo snovi o veličanstvenim pobedama protiv Mancester Sitija i Lajpciga u realnom vremenu i prostoru nam pokazuju da je Zvezda svetlosnim godinama iza obe ekipe. Da li je Bahar loš trener, nije. Sa svojom ekipom je prošle godine eliminisao Zvezdu i ona nije igrala ligu šampiona. A imao je igru sa tim timom. Zato je i doveden u Zvezdu da stvori igru. A to ne može preko noći. Za njegovu filozofiju i stil igre sve igrači moraju da budu 100% fizički spremni, da igraju odgovorno u oba pravca. A u Zvezdi to nisu ni Katai, ni Kanga, ima ih još mnogo njih. Oni nemaju snage ni kapaciteta da odigraju 30 do 40 minuta punom snagom. U domaćem prvenstvu su sa lakoćom pobedjivali u 20 tak minuta igre sa ali 2,3,4 gola i svi su govorili fantastična Zvezda. Za ligu evrope ili konferencija dobra ekipa koja može da dočeka proleće u Evropi. Za ligu šampiona ne, slaba je, koliko je sigurnih golova spasio golman Zvezde. Trener je doveden, treba ga pustiti da radi i naredne sezone prve 2 ekipe u prvenstvu igraju kvalifikacije za ligu šampiona. A za ovu sezonu probati da pobediš Jang Boys i igrati na proleće. To je sada zadatak Bahara i igrača. Ne uspeju li to sezona je ravna katastrofi. Još ako izgube i titulu.

Specijalac

pre 6 meseci

Prva stvar. Ovo je prva sezona gde Zvezda igra sa pritiskom rezultata, do sad su i Vladan i Stankovic i pomocnik trenera igrali opustenu grupnu fazu gde je bilo: sta uradite uradite a pritom ovi jos LE a ne ligu sampiona. Sad je situacija gde se OCEKUJE rezultat a mi u grupi sa Cityem i Leipzigom gde smo se svi slozili na zrebu da ne ocekujemo nista vise od 4 poraza, eventuelno mozda kuci protiv Leipziga izvucemo bod ako bas bude srece. I sta se desava? Kuci sa Leipzigom smo bili blizu tog boda a ostale utakmice izgubili kao sto se ocekivalo pa cak smo i bolje prosli. Jesmo kiksnuli protiv YB ali desava se, nam je cilj bio pobediti YB i biti treci i do sad ide sve kako je i bilo planirano. Tako da ne znam sta bi Bahar trebao da uradi, da pobedi City? Da pobedi Leipzig koji po Bundesligi dobija Bayern, dobija po 6:0 i slicno?

[]

pre 6 meseci

ovo samo pokazuje koliko je rukovodstvo glupo jer su mislili da trener koji ih je porazio vodeći klub sa manjim budžetom od njihovog mora biti neki stručnjak. to samo znači da njihov klub nije onoliko jak koliko su mislili.

nesa80

pre 6 meseci

Prva stvar. Ovo je prva sezona gde Zvezda igra sa pritiskom rezultata, do sad su i Vladan i Stankovic i pomocnik trenera igrali opustenu grupnu fazu gde je bilo: sta uradite uradite a pritom ovi jos LE a ne ligu sampiona. Sad je situacija gde se OCEKUJE rezultat a mi u grupi sa Cityem i Leipzigom gde smo se svi slozili na zrebu da ne ocekujemo nista vise od 4 poraza, eventuelno mozda kuci protiv Leipziga izvucemo bod ako bas bude srece. I sta se desava? Kuci sa Leipzigom smo bili blizu tog boda a ostale utakmice izgubili kao sto se ocekivalo pa cak smo i bolje prosli. Jesmo kiksnuli protiv YB ali desava se, nam je cilj bio pobediti YB i biti treci i do sad ide sve kako je i bilo planirano. Tako da ne znam sta bi Bahar trebao da uradi, da pobedi City? Da pobedi Leipzig koji po Bundesligi dobija Bayern, dobija po 6:0 i slicno?
(Specijalac, 8. novembar 2023 11:47)
pa vi sebe svrstavata u ekipe poput liverpola,bayerna,sitija,barselone,reala...sta je sad odjednom,kad treba da se dokazete na terenu vise niste prvaci univerzuma.necete vi ni jang boys pobediti,pojesce vas

Mare

pre 6 meseci

Ako nije Bahar za velike utakmice još manje je tim Zvezde. Pa, on u domaćem prvenstvu se pati u gotovo sim utakmicama a hoće čuda da napravi u Evropi. Gluposti.

Јабучило

pre 6 meseci

Наши клубови нису озбиљнијег европског квалитета. Када лигу спустимо на десет клубова, када се искорени корупција, када приоритет државе не буде Звезда, а резервни приоритет Партизан, е, тада можда и можемо о нечему да причамо. Сада претежно служимо да другима дамо бодове, а неретко и да им поправљамо гол-разлику.

Gossa placa Zeljko 89

pre 6 meseci

Ja ne razumem sta mi kao navijaci hocemo? Jel smo terali Miloja i Dekija jer nam se nije svidelo kako igraju? Jel smo govorili da treba da igramo ofanzivno? Pa to smo sve dobili sa Bakarom. Covek gresi, masi formacije, ne zna gde je levo, sve to stoji, ali Zvezda pokusava da igra fudbal. Pokusava sa jacima da se nadmece i dodje do rezultata. Sa ovim timom je ovo nas max. Nama igraju Rodic i Micko bekove pored silinih para koje imamo? Sramota ljudi majke mi. Nabudzili vezni red, nabudzili napad ali odbrane nema. Eto nam ga ofanzivni fudbal i branje je jedan na jedan. Uprava odmah da odluci: ili smena ili da se covek pusti da radi pa cemo mozda za godinu,dve videti dobre rezultate. Ne moze i jedno i drugo.

Штеточина млађе генерације

pre 6 meseci

Бахар би могао да буде добар помоћни тренер неком ко зна фудбал. На жалост таквог нема а да није напунио 60-ак година. Од млађих генерација само штета...

veliki strumf

pre 6 meseci

Многи овде претерују у коментарима! Претерам и ја. Али реално: па овај Ћави Симонс вреди отприлике као цео наш тим! Са резервама! Истина је да нисмо смели да га пустимо онако да да гол, да се ушета сам на 13-14 метара и неометан шутне, али није само то - дечко заиста има екстра квалитет. И дакле, само он вреди више од целог нашег тима, а ми се чудимо што смо изгубили! Где су остали играчи? Па овај Шешко ће вредети преко 50 милиона, а промашио је чист зицер . Опенда, Форсберг, Симакан… Страшни играчи. Ми не можемо себи да приуштимо такве и то је то. Нећемо никада ни моћи, зато немојмо да лажемо себе! Е сад, друга је прича Бахар. Оно што ме код њега нервира је што јон стоп мења формацију, ротира играче, не зна се ко шта и где игра, ко где стоји, како трчи… НЕЂА КОНЦЕПЦИЈЕ!!! Лајпциг увек игра 4-4-2, ко год да је на терену, знају се кретње, брзи су, технички јаки и лопта иде као на малом фудбалу, брзо, на прву, зна се ко где трчи и лако улазе у шансе и долазе пред гол. Код нас се то не зна и то је проблем. Милојевић је имао слаб тим, али је имао формацију и знало се ко шта ради. Па Звезда је 91. освојила титулу првака Европе а тачно се знало ко шта игра, где стоји и како се креће (није за поређење са данашњим временом, сли је суштина та). МОРА ДА СЕ ЗНА ПРВО КО КОЈУ ПОЗИЦИЈУ ИГРА И НЕМА ШЕТАЊА, ДРУГО, МИРА ДА СЕ ЗНА КО ЧИНИ ПРВУ ПОСТАВУ И НЕМА ТУ МНОГО ПРОМЕНА У БИТНИМ МЕЧЕВИМА, ТРЕЋЕ: КАД СЕ ТО ЗНА, ОНДА ЋЕ ИГРАЧИ ЗНАТИ КО ГДЕ ИГРА, КАКО ДА СЕ КРЕЋЕ И КАКО СЕ САИГРАЧИ КРЕЋУ И ОТВАРАЈУ! Ако те основне ствари Бахар не може да постави - биће БАРАК БАХАР ЦРВЕНИ КАРТОН!

Gile

pre 6 meseci

Навијачи су обманути од управе која је обећавала превише. Са новим системом, новим тренером и брдом нових играча једино је лаик могао очекивати инстант успех.

hill

pre 6 meseci

ja sam razumeo slušajući dr. Terzića da je cilj dočekati proleće u LŠ. arogancija i sujeta sa kojom je nastupao u javnosti zbog plasmana u grupnu fazu, čak toliko da je u najmanju ruku poestovećivao ovu ekipu sa ekipom iz Barija. sada je cilj proleće u Evropi. kako stvari stoje biće da cilj samo učešće u LŠ, jer i taj Yang Bojs je nadigrao Zvezdu. Sa ovolikim brojem primljenih golova Glazer je ubedljivo najbolji igrač, što govori mnogo toga...

Kanidja

pre 6 meseci

Udariće nam sankcije ako ga otkažemo,čovek umesto da upgraduje tim na jedan viši nivo,srozao nas je da nam Radnički iz Kragujevca zabije 3 komada kao nikome u ovoj sezoni i da četvrti gol visi u vazduhu da sudija nije odsvirao kraj.Sa njim u paketu da odlete i Mrkela i Terza,dosta je bilo.

Antihype

pre 6 meseci

Ajde da budemo realni. Ako zanemarimo potrosene pare (koje nisu ni deseti deo vecine LS ekipa), ovoga puta smo doveli ipak nekakve igrace. Pogledajte sta smo sve dovodili u prethodnih 10g. Tu je bilo takvih krseva, koji su odigrali jednu ili nijednu utakmicu, koji nisu ni za drugu srpsku ligu, a ipak su dovodjeni. Mi realno sada mozemo da sastavimo tim koji kao i na pocetku sezone moze da ocisti domacu ligu i to svakoga da isprati sa po 3-4 razlike. Realno, najveci problem je napravljen kad je razbijen tim koji je prosao pripreme i dobro igrao. Dovodjenje 3 nova igraca koji su odmah gurnuti u prvih 11 je napravilo haos u ekipi, unistilo hemiju koja je ocigledno postojala i dovelo bukvalno sve igrace u poziciju potencijalne rezerve.
Jos jedna stvar, Glazer je najbolji golman koji je dosao u Zvezdu u poslednjih 20 godina i za (matorog) Borjana je Bufon iz najboljih dana licno.

Вук

pre 6 meseci

Од тројицу штопера на клупи Дегенека, Спајића и Милуновића, он упорно месецима форсира Мијаиловића који је задњи везни и Родића који је класични леви бек на штоперу. И упорно и упорно ради то. Господин Владан Милојевић би ово затегнуо и направио одличну екипу.

Aleksandar

pre 6 meseci

Narode da se ne lažemo! Mnogo je čudno što su doveli trenera iz Izraela,to se jednostavno ne radi na ovim prostorima...ili bilo gde drugde

Ted

pre 6 meseci

Njegova Zvezda u napadu nije tako losa, treba mu jedan asistent koji zna da postavi odbranu, tu nam je najveci problem. Ko god krene u napad cini se da moze da nam da gol iz svake akcije, bilo to Lajpcig ili Vozdovac..

PeraKojot

pre 6 meseci

Dobili su oko 25miliona za ulazak u LS. Za jedan remi oko 600k? Da su igrali sa timom od prosle godine, plus ovi pristojni klinci, ne verujem da bi bilo velike razlike u utakmicama. Mozda bi i dobili Jang Bojs. A bar bi klub zaradio. Ne bi bacali novac na trenera, nista boljeg od ranijih. I golman je mozda malo bolji Borjan. I on je znao svasta da odbrani pa da kiksne, kao petlic. Kao i Glazer. Vigo , Azarov,.. bolja resenja nego Rodic i Mijailovic. Djiga? Strasno.

Buljko

pre 6 meseci

Ako ove dve utakmice sa lajpcigom nam ne otvore oči da je ulaganje u naše fudbalske timove milionskih državnih sredstava neisplativo onda treba da se dobro zapitamo da li smo ludi ...zvezda je realno u pet godina imala budžet kao nijedan tim ikada na ovim prostorima,pomoć cele države i na kraju -ništa...Lajpcig je tim iz drugog ešalona evropskog fudbala a u dvomeču sa zvezdom je imao preko 50 šuteva?!?!na gol zvezde...o čemu mi ljudi više da pričamo!!!

Zvezdas

pre 6 meseci

Bahar za prvenstvo zasluzuje otkaz , a za Evropu ne, Evo zasto navijaci Zvezde posto se ne razumeju u fudbal, prave preveliki pritisak na sopstveni klub ocekuju previse sa premalo ulaganja, Znaci totalna nerealnost, Setimo se Vladana Milojevica igrao 2x LS omiljen , i pazi sad navijaci zvezde zvizdali protiv Olimpijakosa, Covek ne veruje sta cuje, "pa mi igramo LS ljudi alo" Covek posle promasenog penala protiv Olimpijakosa izgubio trece mesto i sve mu se smucilo i otisao je na zimu, Dodje Dejan Stankovic, Igramo super Covek igrao na 40 stepeni bez publike na kipru jednu utakmicu, na penale izgubio i odma krece kao da je ne znam sta bilo, Sledeci put protiv Serifa koji je bio hit evrope koji je imao 6 bodova u grupi izbacio i Dinamo jos ubedljivije , ALi ne navijaci zvezde isprani mozgovi i za to kazu da je bila sramota i kako je ispao od slabijeg?! Makabi izbacio olimpijakos igrao fantasticno, Ispali nesrecno zbog Kange koji ne izbacuje loptu , Ponovo kazu eto ispao od Slabijeg Stankovic, to kao da slusas grobarsku propagandu o nikad slabijim protivnicima, Stankovic ode kao i Vladan Milojevic, Kasnije teranje Borjana, Pesica, Gobeljica govorili kako cemo da blistamo , a evo gde smo sad slusajuci oni koji stvaraju previse veliki pritisak na trenera, Znaci navijaci zvezde sami unistavjau klub nerealnoscu i sto nisu srecni sa onim sto imaju, Sebicnost razmazenost navijaca Zvezde su oterali uspesne trenere od kluba.

macconi

pre 6 meseci

Ocajno postavljeni igraci Zvezde prilikom presinga...presing koji su igraci Lajpciga resavali kako su hteli...ogroman razmak izmedju linija tima...toliki da su igraci Lajpciga kada probiju taj presing sami trcali sa loptom na sredini terena...Zvizdala je promaja na sve strane...Lajpcig je bio u kontranapadima celu utakmicu i tako smo i primili dva gola...mogli smo i 5...Ne znam odakle ideja da se tako jaka ekipa i tehnicki potkovana kao sto je Lajpcig tako pocetnicki napada dok im je lopta u nogama i da trener uopste ne reaguje...pohvalno je sto su igraci Zvezde u obe utakmice zadnjih 20 minuta imali vise snage od Nemacke ekipe.

Master Yoda

pre 6 meseci

Meni nisu jasni zvezdasi koji teraju upravu koja je donela sest titula za redom i tri duple krune za redom, nije pitanje da li neko voli Terzu ili ne, mene bas briga za njega, ja volim Zvezdu. Ono sto vidim je da pravimo pristojan evropski tim, trener moze to da iznese, tim ne za sampiona evrope ali tim koji bi za godinu- dve mogao da dodje do polufinala Lige evrope. Zato strpljenja srbi, sve dodje na svoje mesto.

evropejac

pre 6 meseci

NE, on nije trener za Zvezdu! Nije strašno da se izgubi od Sitija i RBL, mi se mučimo u domaćem prvenstvu, Partizan nam beži 6 bodova! Porazi od Čuke i Voždovca, mučenje sa Radničkim, Novim Pazarom i Surdulicom, to je problem! Da ima obraza, podneo bi sam ostavku jer je dobio za 50% bolji tim od Stankovića!

Retrogradni Merkur

pre 6 meseci

Ajde bre više prestanite sa ovim glupostima o proleću u Lš. To su Terzine maštarije i paljenje mase od strane novinara. Nama dva igrača koštala 10 miliona, toliko klubovi u LŠ plaćaju ekonoma. Daj bre nemoj da se zezamo. Kraso iz francuske lige 2, Stamenić i Olajinka iz Češke. Hvang jedini iz Olimpijakosa i pre toga mesecima nije igrao. U kom mi univerzumu živimo. Spustite se na zemlju.

Pedja J7

pre 6 meseci

Koliko god to zvučalo nekima smešno, Zvezda je juče npr. 2 poluvreme odigrala 5 puta bolje, nego onda kad smo pobedili Liverpul!

Zvezda je igrala zatvoreno, fudbal od pre 30 godina...

Danas Zvezda igra, tj. trudi se da igra moderan fudbal. Juče je prvo poluvreme previše oprezno i uplašeno odigrano. U drugom smo bili bolji. Realno.

Nije Bahar problem. Covek je uigrao jedan tim, delovali su odlično. Onda su dovedena X igraca koji su odmah ugurani u startnih 11.

Videlo se juče - Kanga je bolji od Stamenića, Olajinka od Lučića, Kraso od Ndijaea...Jedino ko je trebao odmah u tim je HVANG.
I pokazalo se stoti put, KANGA je najbitniji (smejte se slobodno). Mozda Hvang vise trci, ali Kanga najbolje organizuje igru, i najhrabriji je nas igrac.

Da ne duzim, moje misljenje BAHAR JESTE DOBAR TRENER, ali ne treba mu nametati tim. Pustite coveka da radi.
Vidi se kod Zvezde zaista, iako izgubimo, veliki pomak u odnosu na ranije. Pogledajte samo akciju Zvezde, kad je Glazer odbranio zicer... Za 3 sekunde smo imali sut na gol, kontra, Bukari sa 5 metara... Sviran je ofsajd, ali 100000% nije bio, da je dao gol, gledao bi se var i bio pi priznat.

Samo ta akcija bila je nešto novo, pravi segment modernog fudbala, sto ranije nismo mogli videti.

PUSTITE COVEKA DA RADI.

Нео@

pre 6 meseci

А шта сте мислили, да дође човек и крене да разбија са својим тимом, а никад се није суочио са лигом где не сме да се изгуби и где само пар тимова одскачу својим квалитетом, а остали боза. И кад не победиш таквог одмах катастрофа! А сви призивамо јачу лигу!?
Уз то, пре тога са доновима какви су Терза и Мркела се сигурно није срео.
Ок, ако ко има 3 милиона евра да исплати овом човеку по уговору, нека му плати, па да Звезда тражи другог тренера, који испод пола милиона неће бити. Све у свему преко 4 милке би требало Звезди за његов отпуст и долазак новог тренера.

a ha ha

pre 6 meseci

da se zvezda preusmeri na titulu takozvane superlige gde je Partizan sada u prednosti... a svi vec znaju kakav ce biti epilog u maju, cak i na koji nacin ce doci do tog epiloga.

ejjj

pre 6 meseci

Najskuplji trener Obradović, najskuplji igraci i pojačanjima, najveći budzet by Ostoja ah da to se ne gleda tako...samo kod zvezde se to gleda....

Pedja

pre 6 meseci

Mogu ljudi da pljuju Terzica koliko hoce, ali od kad je on na celu, Zvezda belezi dobre rezultate. Posle vise godina dominacije, normalno je da hoces napred. Da Zvezda moze, doveli bi onda Halanda kao spica, a ne Serifa, ali nema tih para. Zato je izmedju ostalog prodat Erakovic, koliko god da je znacio timu. Igra dosta mladih igraca, pola tima su mladi. I postignut je napredak u igri, pritiskaju se jaci klubovi, stvaraju sanse, rezultati u Evropi su sasvim OK. Kad su dobijane utakmice u pripremama, Barak se dizao u nebesa. COvek stvara tim, gde se igraci rotiraju, a da se ne gubi u kvalitetu igre i rezultatima. I neke bodove sto je Zvezda prosula u nasoj ligi ili gde mucila, dosta toga je bio i stvar srece. Mnogi golovi su primani iz ciste srece za protivnika, iz jedinog suta. Takodje mnoge sanse nisu realizovane, a mogle su. Kad se sve to poslozi, ima da bude odlicna ekipa. Koliko su realni rezultati u superligi drugih ekipa, videce se. Evropski liliputanci gube sa 5:0 u Danskoj, ali u nasoj ligi igraju kao Siti, pisu novinari kako melju sve, preokrecu rezultate od 0:2 na 3:2, kad hoce. Sviraju im se izmisljeni penali, u Pazaru mislim da im prvi put nije sviran penal od pocetka prvenstva. Zvezda i protiv Cukarickog, Vozdovca, TSC-a imala daleko veci posed lopte. Juce ravnopravan posed lopte sa Lajpcigom. Ko je nadigrao Zvezdu u superligi? Niko. Samo je od Zvezde zavisilo koliko ce golova dati.

Dalilin Samson

pre 6 meseci

Istinita priča - na divljem zapadu je iznad svirača na pianinu pisalo: ne pucajte u svirača, on samo svira onako kako ume!
Niko da pomene odgovornost onih koji su bili ubedjeni da je ovo trener za ovaj, pa i lokalni nivo. Par dobrih utakmica na klupi Makabija i to je stručnjak kakvog ovi prostori nisu videli...
Kada ljudi koji se bave transfer politikom ne umeju, čemu iščudjavanje otkud ovakav trener i onakvi promašaji pri kupovini igrača svih ovih godina?
Ispada da je ovaj trener Zvezdi nametnut, neizvesno od strane koga, da je u pitanju okolnost, nije pogodjeno...Sa trenerom i sa sportskim direktorom se ne pogadja. Ukoliko ima kompetentnih od kojih kreće prvi izbor, naravno.

Z

pre 6 meseci

A Baharu otkazna klauzula 3 mil. eura !!!
Njemu natavno ne pada na pamet da podnese ostavku i sporazumni raskid ugovora.
Valjda će neko konačno shvatiti da se u Zvezdu ne dolazi, već se u nju ide kad nema ništa bolje.

С3

pre 6 meseci

Daleko je naša liga od Bundeslige i Premijer lige. Ovo je realnost. Doveo je odličnog golmana sa sobom. Ako ga ostave još godinu dana možda dovede još neko pojačanje. S druge strane, samo neki kontinuitet može da donese rezultate. Stalne izmjene igrača i trenera dovode do toga da se stalno iz početka započinje.

Darko

pre 6 meseci

Taman je onakav kako sam i mislio da će biti.Nikakav.Ali nije on kriv kriv je onaj što ga je angažovao i taj treba da plati ceh zbog nesposobnosti.Ali ovo je Srbija gde niko nesnosi odgovornost za loš rad.

Aleksandar

pre 6 meseci

DA Zvezda sebi dozvoli da joj skoro svaka utakmica u oprvenstvu bude neizvesna ja se ne secamd kada sam to video, pa i u najgore vreme! Kazu neki pa koliko vrede City i Lajpcig, a koliko vrede Vozdovac i RAdnicki iz Kragujevcaa pa su nam dali po tri gola? Radnicki Kg bi dao i cetvrti samo da je bilo jos vremena za igru! Od te propagande mi cemo ovo, mi cem ono, nema nista ko an terenu en uradis nista. I to stalno ocekivanje i pozivanje na navijace kao da ce oni sve da rese. Publika moze da te pogura ali ne mzoe publika da ti odredi ni taktiku ni nacin igre, ni da li se plasis ili ne, i da li hoces da igras ili ne? I niko osim Dragovica se nije suocio sa istinom i rekao da ovako dalje ne moze! Bahar je u pocetku nesto uradio i igrali su onako na pripremama, a sta se posle desilo, da i su umislili da su uhvatili Boga sa cukalj ili sta je u pitanju , ne znam, imaju psihologa u ekipi, valjda, pa neka on to resava! Svaki tim je moguce pobediti, dokaz su pobede Tuluza protiv Liverpula, Slavije iz Praga protiv Rome, Brajtona protiv Ajaksa, Kopenhagena protiv Mancester junajteda od pre neki dani, samo treba svi u klubu da prestanu da seru i da pocnu igraci da igraju! Inace nikakvo mazanje ociju vise ne pomaze. Sve farbe su providne!

zanimljivo

pre 6 meseci

Najskuplji trener Obradović, najskuplji igraci i pojačanjima, najveći budzet by Ostoja ah da to se ne gleda tako...samo kod zvezde se to gleda ,

Strpljen spašen

pre 6 meseci

"Meni nisu jasni zvezdasi koji teraju upravu koja je donela sest titula za redom i tri duple krune za redom, nije pitanje da li neko voli Terzu ili ne, mene bas briga za njega, ja volim Zvezdu. Ono sto vidim je da pravimo pristojan evropski tim, trener moze to da iznese, tim ne za sampiona evrope ali tim koji bi za godinu- dve mogao da dodje do polufinala Lige evrope. Zato strpljenja srbi, sve dodje na svoje mesto.
(Master Yoda, 8. novembar 2023 11:26)"

Realno i tačno.

A 90% ovih šta teraju Bahara, su spinaši i licemeri bez obraza s komšijske strane brda. San su im slaba Zvezda i povratak toletive inkvizicije.

Ostalih 10% su foteljaši koji misle da navijaju za Zvezdu i da lopta skače jer je unutra žaba.

Napokon promena

pre 6 meseci

Ako me secanje dobro sluzi, Crvena Zvezda je u Evropi pobedjivala ali iskljucivo igrala bunker. Konacno se igra fudbal koji je lep za oko. Ne fali mnogo da se igra ravnopravno sa jednim Lajpcigom. E sad, ako zelite da pobedjujete u domacem prvenstvu, dovedite Duljaja i par sporih, tromih, netalentovanih igraca, mrcvarite loptu, tucite se, svadjajte itd. To povlaci 5 primljenih golova na svakoj europskoj utakcmici bez suta ka golu protivnika. Kao da ljudi nisu svesni koliko bi Zvezda morala da plati Baharu ako ga otpuste u ovom momentu. Da li vi stvarno volite svoj klub? Pa podrzite ljude i kada ne ide. Konacno postoji neki pomak u igri, ne mora i ne moze se samo pobedjivati.

Master Yoda

pre 6 meseci

Vreme će pokazati da li jeste ili nije, ja mislim da jeste, treba malo vremena, strpljenja i odlučnosti. Igra u evropi je dobra, jučerašnje drugo poluvreme je blizu našeg maksimuma, naš maksimum nije dovoljan da se pobede City i Lajpcig, ali za YB bi trebalo da bude. Svi smo brzo zaboravili koliko smo se nervirali ranije, koliko puta nas je sreća pogledala kad smo bili lošiji a prolazili, ove sezone ni jednom. Sve će se vratiti, samo malo strpljenja.

md

pre 6 meseci

Ako je on trener trazio ove igrace koji su kupljeni za za nase uslove ogromne pare onda je sva odgovornost na njemu ...NITI jedan od dovedenih igraca nije opravdao ocekivanja, ma ni 50% do sada cak se ne zna ko je gori...zadnjih 10godina nije bilo ovoliko promasenih investicija kao u ovom prlaznom roku, racunajuci ti I trenera.
OK.neko ce reci treba vremena da se uigra tim sa 8,9 novih igraca I to projektovanih za nosioce igre ali to nije alibi za ovako destruktivnu igru bez jasnog cilja I plana...
Ja sam uvek ne popravljivi optimista, ali mi je tog optimizma sve manje I manje...
zelim da verujem u bolje sutra...
idemo dalje-moramo bolje

Milan

pre 6 meseci

Kad je Zvezda imala uspeha sa strancem na klupi? Pa da vidimo ja se sećam Kad je Piksi doveo Valtera Zengu, sa njim smo kolko se sećam uzeli dve duple krune. I u Evropi smo igrali sasvim pristojno. Dakle nije problem da li je stranac ili ne pitanje je da li je dobar trener i kako će da se uklopi. Nije samo do njega, nego mnogo više do onih koji su ga doveli.

Šou Biznis

pre 6 meseci

Na svetu ima na hiljade trenera, ne moze svako da ima dobre rezultate sa svakim timom, on se očigledno nije poklopio sa Zvezdom za sada, to je cinjeica! Mozda ce biti bolje sledece sezone, to je vec na nekom drugom da odluci! Za sada je bolje da je trener bio neko iz omladinskog pogona! Losije rezultate od ovih tesko da bi postigao bilo ko!

VO.

pre 6 meseci

Da da upravo to je pravi text..
Zvezda je institucija, tradicija , ugled, večita borba, .. to nisu 2/3stranaca , to je 3/4naše dece i da pojačamo sa strancem kvalitetnim na pozicijama koje fale.. tako se pravi Evropska Zvezda..
uz to Zvezda je uvek i UVEK FAVORIT na Svojoj Marakani ko god da dolazio u Beograd, od 70,80,90,00tih i Reala Bajerna, Barse .. i Rome Liverpula.. Pristup mora biti samo TAKAV..
sa mnogo slabijim na papiru igracima , igrali smo tako..Hrabro napadali odmah , staviliti do znanja gde su, borbeno do granice pogibije, i uvek egal na Marakani... nikad nismo ovako bez koncepcije igre rastureno igrali, Pižonov tim kao trener pre više ,8 godina , bez levonogog igrača, skromnog kvaliteta pružao je 3x više i rasturio bi ovu zvezdu sad, E TO JE UTICAJ TRENERA I STRUCNOG VODJENJA
A OVA LOGIKA kad nam dolaze slabije ekipe , alibi pravdanja "danas svi znaju da igraju i igraju fudbal" Pa zašto je mi ne primenjujemo da ZA NAS da VAŽI kad igramo protiv jačih evropskih VELIKANA,
Plus:-PA ZVEZDA JE U TOJ KATEGORIJI VELIKANA,
ŠTA JE DAKLE PROBLEM? svi sami vide, pa čak deca prvaci, osnovci uz komentare juče:- Ovi igraju i bore se kao da moraju da igraju u Zvezdi , a ne kao da im je i želja da igraju i treniraju Zvezdu...

md

pre 6 meseci

Ako je on trener trazio ove igrace koji su kupljeni za za nase uslove ogromne pare onda je sva odgovornost na njemu ...NITI jedan od dovedenih igraca nije opravdao ocekivanja, ma ni 50% do sada cak se ne zna ko je gori...zadnjih 10godina nije bilo ovoliko promasenih investicija kao u ovom prlaznom roku, racunajuci ti I trenera.
OK.neko ce reci treba vremena da se uigra tim sa 8,9 novih igraca I to projektovanih za nosioce igre ali to nije alibi za ovako destruktivnu igru bez jasnog cilja I plana...
Ja sam uvek ne popravljivi optimista, ali mi je tog optimizma sve manje I manje...
zelim da verujem u bolje sutra...
idemo dalje-moramo bolje

Dejan

pre 6 meseci

No!

Igram FootballManager-a vec maltene 20 godina!
Garantujem da bih bolje postavio tim jucer i sa tim iskustvom koje imam ja kroz igricu! Da li bih pobedili-neznam, ali jedno je sigurno, imali bih barem isto toliko suta kao oni!

Krasso nije toliko los kao sto je licio jucer. jednostavno igra pogresnu poziciju! on mora biti ZMF ili max OMF - njegovi pasovi su dobri i jedan od retkih koji moze sa loptom, ali ne sa ledjima prema protivnickom golu - tu gubi, kao jucer!

onda malog mijatovica forsirati! Mali barem zna da primi loptu i da je doda!
Nedeljkovica forsirati - sa marsa se vidi da je kvaliteniji od mijalovica!
eh sad, neki se nece sloziti, ali i stamenica forsirati.

osim glasera i bukarija, stranci su nam losiji nego nasa omladina ili barem se ne vidi velika razlika!

igrao bih 3-6-1

Nedeljkovic / Dragovic / Djiga (Rodic)
Stamenic / Kanga
Bukari / Krasso / Ivanic (HF) / Lucic(Mitrovic)
Mijatovic (CF)

ako igras sa jednim spicem, treba ti jedan koji zna da igra, da primi da doda itd...

Pedja

pre 6 meseci

Mogu ljudi da pljuju Terzica koliko hoce, ali od kad je on na celu, Zvezda belezi dobre rezultate. Posle vise godina dominacije, normalno je da hoces napred. Da Zvezda moze, doveli bi onda Halanda kao spica, a ne Serifa, ali nema tih para. Zato je izmedju ostalog prodat Erakovic, koliko god da je znacio timu. Igra dosta mladih igraca, pola tima su mladi. I postignut je napredak u igri, pritiskaju se jaci klubovi, stvaraju sanse, rezultati u Evropi su sasvim OK. Kad su dobijane utakmice u pripremama, Barak se dizao u nebesa. COvek stvara tim, gde se igraci rotiraju, a da se ne gubi u kvalitetu igre i rezultatima. I neke bodove sto je Zvezda prosula u nasoj ligi ili gde mucila, dosta toga je bio i stvar srece. Mnogi golovi su primani iz ciste srece za protivnika, iz jedinog suta. Takodje mnoge sanse nisu realizovane, a mogle su. Kad se sve to poslozi, ima da bude odlicna ekipa. Koliko su realni rezultati u superligi drugih ekipa, videce se. Evropski liliputanci gube sa 5:0 u Danskoj, ali u nasoj ligi igraju kao Siti, pisu novinari kako melju sve, preokrecu rezultate od 0:2 na 3:2, kad hoce. Sviraju im se izmisljeni penali, u Pazaru mislim da im prvi put nije sviran penal od pocetka prvenstva. Zvezda i protiv Cukarickog, Vozdovca, TSC-a imala daleko veci posed lopte. Juce ravnopravan posed lopte sa Lajpcigom. Ko je nadigrao Zvezdu u superligi? Niko. Samo je od Zvezde zavisilo koliko ce golova dati.

Master Yoda

pre 6 meseci

Meni nisu jasni zvezdasi koji teraju upravu koja je donela sest titula za redom i tri duple krune za redom, nije pitanje da li neko voli Terzu ili ne, mene bas briga za njega, ja volim Zvezdu. Ono sto vidim je da pravimo pristojan evropski tim, trener moze to da iznese, tim ne za sampiona evrope ali tim koji bi za godinu- dve mogao da dodje do polufinala Lige evrope. Zato strpljenja srbi, sve dodje na svoje mesto.

zanimljivo

pre 6 meseci

Najskuplji trener Obradović, najskuplji igraci i pojačanjima, najveći budzet by Ostoja ah da to se ne gleda tako...samo kod zvezde se to gleda ,

Тја...

pre 6 meseci

"Najskuplji tim Crvene zvezde, sa najskupljim trenerom, najskupljim pojačanjem u istoriji, ove sezone pobeđivao je samo drugi ešalon superligaša. Niko, zaista, nije ni očekivao od crveno-belih da mogu pobediti bundesligaša, tek se to nije očekivalo protiv prvaka Evrope, ali se to podrazumevalo protiv Čukaričkog, TSC-a, Voždovca..."

Само да се сетимо да је Партизан прошле године тукао Келн, бундеслигаша, и то и тамо и овде, па је мало нејасно како се то није очекивало од најбољег и најскупљег у историји...

LL

pre 6 meseci

Pre dva meseca rekoh da se pakuje i da vodi kompletnu upravu sa sobom. Tolike pare potrošiti i da tim liči na ovo na šta liči ove sezone je ili velika nesposobnost ili krađa. Treće nema.

Dejan

pre 6 meseci

No!

Igram FootballManager-a vec maltene 20 godina!
Garantujem da bih bolje postavio tim jucer i sa tim iskustvom koje imam ja kroz igricu! Da li bih pobedili-neznam, ali jedno je sigurno, imali bih barem isto toliko suta kao oni!

Krasso nije toliko los kao sto je licio jucer. jednostavno igra pogresnu poziciju! on mora biti ZMF ili max OMF - njegovi pasovi su dobri i jedan od retkih koji moze sa loptom, ali ne sa ledjima prema protivnickom golu - tu gubi, kao jucer!

onda malog mijatovica forsirati! Mali barem zna da primi loptu i da je doda!
Nedeljkovica forsirati - sa marsa se vidi da je kvaliteniji od mijalovica!
eh sad, neki se nece sloziti, ali i stamenica forsirati.

osim glasera i bukarija, stranci su nam losiji nego nasa omladina ili barem se ne vidi velika razlika!

igrao bih 3-6-1

Nedeljkovic / Dragovic / Djiga (Rodic)
Stamenic / Kanga
Bukari / Krasso / Ivanic (HF) / Lucic(Mitrovic)
Mijatovic (CF)

ako igras sa jednim spicem, treba ti jedan koji zna da igra, da primi da doda itd...

nbgcz

pre 6 meseci

Puna usta priča o strpljenju i novim idejama i onda ovakva histerija ka treneru koji je tek 3-4 meseca u klubu. Smešno. Bez cele sezone nema o čemu da se priča, makar izgubili titulu.

Baharova greška je sklanjanje Viga i Azarova, morali su ostati i ako i njih dvojica imaju svoje mane. Za Rodića i Mićka su 2 aviona, izgledali bi mnogo brže i konkretnije u napadu.

svasta

pre 6 meseci

Jel trener Jang Bojsa za velike utakmice??? prosto je, previse stvaramo pritisak na igrače, a nismo realni, mi smo na nivou young boys i to je realnost

Strpljen spašen

pre 6 meseci

Opet ovi internet trolola stručnjaci. Terali Stankovića, terali Milojevića, sad teraju Bahara. Isto bi radili i s Anćelotijem ili Gvardijolom da treniraju Zvezdu.

Napokon promena

pre 6 meseci

Ako me secanje dobro sluzi, Crvena Zvezda je u Evropi pobedjivala ali iskljucivo igrala bunker. Konacno se igra fudbal koji je lep za oko. Ne fali mnogo da se igra ravnopravno sa jednim Lajpcigom. E sad, ako zelite da pobedjujete u domacem prvenstvu, dovedite Duljaja i par sporih, tromih, netalentovanih igraca, mrcvarite loptu, tucite se, svadjajte itd. To povlaci 5 primljenih golova na svakoj europskoj utakcmici bez suta ka golu protivnika. Kao da ljudi nisu svesni koliko bi Zvezda morala da plati Baharu ako ga otpuste u ovom momentu. Da li vi stvarno volite svoj klub? Pa podrzite ljude i kada ne ide. Konacno postoji neki pomak u igri, ne mora i ne moze se samo pobedjivati.

ejjj

pre 6 meseci

Najskuplji trener Obradović, najskuplji igraci i pojačanjima, najveći budzet by Ostoja ah da to se ne gleda tako...samo kod zvezde se to gleda....

Specijalac

pre 6 meseci

Prva stvar. Ovo je prva sezona gde Zvezda igra sa pritiskom rezultata, do sad su i Vladan i Stankovic i pomocnik trenera igrali opustenu grupnu fazu gde je bilo: sta uradite uradite a pritom ovi jos LE a ne ligu sampiona. Sad je situacija gde se OCEKUJE rezultat a mi u grupi sa Cityem i Leipzigom gde smo se svi slozili na zrebu da ne ocekujemo nista vise od 4 poraza, eventuelno mozda kuci protiv Leipziga izvucemo bod ako bas bude srece. I sta se desava? Kuci sa Leipzigom smo bili blizu tog boda a ostale utakmice izgubili kao sto se ocekivalo pa cak smo i bolje prosli. Jesmo kiksnuli protiv YB ali desava se, nam je cilj bio pobediti YB i biti treci i do sad ide sve kako je i bilo planirano. Tako da ne znam sta bi Bahar trebao da uradi, da pobedi City? Da pobedi Leipzig koji po Bundesligi dobija Bayern, dobija po 6:0 i slicno?

nesa80

pre 6 meseci

Prva stvar. Ovo je prva sezona gde Zvezda igra sa pritiskom rezultata, do sad su i Vladan i Stankovic i pomocnik trenera igrali opustenu grupnu fazu gde je bilo: sta uradite uradite a pritom ovi jos LE a ne ligu sampiona. Sad je situacija gde se OCEKUJE rezultat a mi u grupi sa Cityem i Leipzigom gde smo se svi slozili na zrebu da ne ocekujemo nista vise od 4 poraza, eventuelno mozda kuci protiv Leipziga izvucemo bod ako bas bude srece. I sta se desava? Kuci sa Leipzigom smo bili blizu tog boda a ostale utakmice izgubili kao sto se ocekivalo pa cak smo i bolje prosli. Jesmo kiksnuli protiv YB ali desava se, nam je cilj bio pobediti YB i biti treci i do sad ide sve kako je i bilo planirano. Tako da ne znam sta bi Bahar trebao da uradi, da pobedi City? Da pobedi Leipzig koji po Bundesligi dobija Bayern, dobija po 6:0 i slicno?
(Specijalac, 8. novembar 2023 11:47)
pa vi sebe svrstavata u ekipe poput liverpola,bayerna,sitija,barselone,reala...sta je sad odjednom,kad treba da se dokazete na terenu vise niste prvaci univerzuma.necete vi ni jang boys pobediti,pojesce vas

Gossa placa Zeljko 89

pre 6 meseci

Ja ne razumem sta mi kao navijaci hocemo? Jel smo terali Miloja i Dekija jer nam se nije svidelo kako igraju? Jel smo govorili da treba da igramo ofanzivno? Pa to smo sve dobili sa Bakarom. Covek gresi, masi formacije, ne zna gde je levo, sve to stoji, ali Zvezda pokusava da igra fudbal. Pokusava sa jacima da se nadmece i dodje do rezultata. Sa ovim timom je ovo nas max. Nama igraju Rodic i Micko bekove pored silinih para koje imamo? Sramota ljudi majke mi. Nabudzili vezni red, nabudzili napad ali odbrane nema. Eto nam ga ofanzivni fudbal i branje je jedan na jedan. Uprava odmah da odluci: ili smena ili da se covek pusti da radi pa cemo mozda za godinu,dve videti dobre rezultate. Ne moze i jedno i drugo.

Pedja J7

pre 6 meseci

Koliko god to zvučalo nekima smešno, Zvezda je juče npr. 2 poluvreme odigrala 5 puta bolje, nego onda kad smo pobedili Liverpul!

Zvezda je igrala zatvoreno, fudbal od pre 30 godina...

Danas Zvezda igra, tj. trudi se da igra moderan fudbal. Juče je prvo poluvreme previše oprezno i uplašeno odigrano. U drugom smo bili bolji. Realno.

Nije Bahar problem. Covek je uigrao jedan tim, delovali su odlično. Onda su dovedena X igraca koji su odmah ugurani u startnih 11.

Videlo se juče - Kanga je bolji od Stamenića, Olajinka od Lučića, Kraso od Ndijaea...Jedino ko je trebao odmah u tim je HVANG.
I pokazalo se stoti put, KANGA je najbitniji (smejte se slobodno). Mozda Hvang vise trci, ali Kanga najbolje organizuje igru, i najhrabriji je nas igrac.

Da ne duzim, moje misljenje BAHAR JESTE DOBAR TRENER, ali ne treba mu nametati tim. Pustite coveka da radi.
Vidi se kod Zvezde zaista, iako izgubimo, veliki pomak u odnosu na ranije. Pogledajte samo akciju Zvezde, kad je Glazer odbranio zicer... Za 3 sekunde smo imali sut na gol, kontra, Bukari sa 5 metara... Sviran je ofsajd, ali 100000% nije bio, da je dao gol, gledao bi se var i bio pi priznat.

Samo ta akcija bila je nešto novo, pravi segment modernog fudbala, sto ranije nismo mogli videti.

PUSTITE COVEKA DA RADI.

Petar P

pre 6 meseci

Čitam komentare i ne mogu da se otmem utisku koliko i navijačka publika boluje od gubitka pamćenja. Rezultati i to odmah su svima cilj ali treba biti realan i reći da svaka korenita reforma, a Bakar je zbog nje doveden, traži i vreme i odgovarajući profil igrača. Za modernu igru koju Bahar želi i koju igraju baš svi evropski klubovi potrebno je i taktičko i tehničko usavršavanje. To svakako ne može odmah. Kupljeni su neki igrači koji odgovaraju profilu igrača koji mogu da se uklope u tu savremenu viziju fudbala ali to ni blizu nije bilo dovoljno da pokrpi sve rupe koje Zvezda ima. Napad je doveden do zadovoljavajućeg nivoa ali odbrana je šuplja kao sir. Doveden je Điga koji je odličan ali nama je potrebno još bar 3 igrača koji imaju i brzinu i fudbalsku inteligenciju za ovaj nivo igre. Nema tih para koje mogu sve to u jednoj sezoni da reše. Zašto se prvo nije krenulo od odbrane, e to je ključno pitanje? Da je Bahar prvo doveo odgovarajuće igrače za odbranu, čini se da bi i rezultati bili bolji jer bi se u napadu već nekako i bolje snašli nego što se sada ne snalazimo u odbrani. A da je gorelo u ekipi i pre Bahara, gorelo je i to na sve strane. Potpuno nazadni fudbal smo igrali. Bunkerica za sve pare a u napadu ako sevne neka kontra, neki prekid ili možda neka greška protivnika. Takav fudbal, makar i doneo neka domaća prvenstva, više niko nije želeo da gleda. Ovo sada što Bahar pokušava je pozitivna reforma u svakom segmentu igre koja treba da nam ponovo vrati lepotu fudbalske igre koju smo i sa Milojevićem i sa Stankovićem i drugim Milojevićem izgubili. Zbog svega toga molim sve za strpljenje pa makar nas to i koštalo ovogodišnje titule jer će budućnost sasvim sigurno biti svetla ali ne sada i ne odmah. Setite se samo sa koliko mladih igrača Zvezda već sada igra pa i u ligi šampiona. Kada je to bilo tako? Sve neki treneri ziheraši i kukavice koji su nam ubili fudbal sve pod uticajem fudbalskih menadžera i nesposobnih uprava. Ovde se svetlo vidi na kraju tunela samo treba biti pošten i prisetiti se bliskih prošlih vremena. Zbog svega navedenog predlažem da se skine teret sa Bahara u toku cele sezone i da pustimo čoveka da uradi ono što se svakako moralo uraditi pa makar nas to koštalo i ovogodišnje titule jer ćemo za uzvrat dobiti odličan i savremen sistem igre i mlade igrače koji će dugo moći da nose Zvezdin dres i igru. Podrška promenama i Baharu!

free net

pre 6 meseci

Kakvo spinovanje,pa jel bahar kriv sto je ovo najskuplji tim preplacenih polu igraca koji nisu ni za nasu ligu a kamoli ligu sampiona,a onaj sto ih je dovodio jel on za zvezdu kako to niko ne pita

Штеточина млађе генерације

pre 6 meseci

Бахар би могао да буде добар помоћни тренер неком ко зна фудбал. На жалост таквог нема а да није напунио 60-ак година. Од млађих генерација само штета...

nemanja

pre 6 meseci

Kao prvo, nije on kriv što ga je neko doveo za toliki novac i još mu dao toliku platu, to graniči sa zločinom prema klubu, bilo kojeg stranog trenera plaćati toliko, ako su igrači loši.

Drugo, katastrofalna selekcija tima i tvrdoglavost su isključivo njegova krivica. Kanga mu sjedi na klupi pola sezone, ne igra LŠ, a sinoć se vidjelo da smo svi mi bili u pravu koji smo željeli da Kanga igra.

Sinoć je nedostajao još jedan zadnji vezni, a Kanga da igra naprijed, Hvang je dobar ali je slab za duele. Takođe, Kraso koji je bio najbolji u pripremama ne igra, a sinoć ga ubacuje konačno i to da igra špica?

Evo baš bih volio da čujem objašnjenje za ovakve nelogične odluke. Sve u svemu, Bahar apsolutno nije ništa pokazao, naprotiv, ali nisam za njegov otkaz ako to znači dodatnu finansijsku dubiozu kluba.

Samo me nervira što je nerealan i stalno govori, biće bolje, moramo biti bolji, a to se ne dešava. Prodavač magle, bar za sad.

Strpljen spašen

pre 6 meseci

"Meni nisu jasni zvezdasi koji teraju upravu koja je donela sest titula za redom i tri duple krune za redom, nije pitanje da li neko voli Terzu ili ne, mene bas briga za njega, ja volim Zvezdu. Ono sto vidim je da pravimo pristojan evropski tim, trener moze to da iznese, tim ne za sampiona evrope ali tim koji bi za godinu- dve mogao da dodje do polufinala Lige evrope. Zato strpljenja srbi, sve dodje na svoje mesto.
(Master Yoda, 8. novembar 2023 11:26)"

Realno i tačno.

A 90% ovih šta teraju Bahara, su spinaši i licemeri bez obraza s komšijske strane brda. San su im slaba Zvezda i povratak toletive inkvizicije.

Ostalih 10% su foteljaši koji misle da navijaju za Zvezdu i da lopta skače jer je unutra žaba.

Patriota

pre 6 meseci

Nakon žreba za ligu šampiona znalo se da će se Zvezda boriti protiv Jang Boysa za 3 mesto u grupi i odlazak na proleće u ligu evrope. I to je bio osnovni cilj Zvezde. Pobediti Jang Boys kući i u gostima odigrati nerešeno ili izgubiti sa manjom razlikom od eventualne pobede kući. Snovi, samo snovi o veličanstvenim pobedama protiv Mancester Sitija i Lajpciga u realnom vremenu i prostoru nam pokazuju da je Zvezda svetlosnim godinama iza obe ekipe. Da li je Bahar loš trener, nije. Sa svojom ekipom je prošle godine eliminisao Zvezdu i ona nije igrala ligu šampiona. A imao je igru sa tim timom. Zato je i doveden u Zvezdu da stvori igru. A to ne može preko noći. Za njegovu filozofiju i stil igre sve igrači moraju da budu 100% fizički spremni, da igraju odgovorno u oba pravca. A u Zvezdi to nisu ni Katai, ni Kanga, ima ih još mnogo njih. Oni nemaju snage ni kapaciteta da odigraju 30 do 40 minuta punom snagom. U domaćem prvenstvu su sa lakoćom pobedjivali u 20 tak minuta igre sa ali 2,3,4 gola i svi su govorili fantastična Zvezda. Za ligu evrope ili konferencija dobra ekipa koja može da dočeka proleće u Evropi. Za ligu šampiona ne, slaba je, koliko je sigurnih golova spasio golman Zvezde. Trener je doveden, treba ga pustiti da radi i naredne sezone prve 2 ekipe u prvenstvu igraju kvalifikacije za ligu šampiona. A za ovu sezonu probati da pobediš Jang Boys i igrati na proleće. To je sada zadatak Bahara i igrača. Ne uspeju li to sezona je ravna katastrofi. Još ako izgube i titulu.

ГМ

pre 6 meseci

Jel on kriv sto je doveden i sto mu je otkaz 2.000.000 evra?
Jel on kriv sto ne zna i sto niko ne vidi koju formaciju, taktiku on igra?
Jel Serif kriv sto je placen 5.000.000 evra plus bonusi i plata?
Jel "sportski direktor" kriv sto je Zvezda jedini ucesnik LS koji nema pravog beka?

Isuvise je sve amatersko da bi se neko da li pitao nesto, a kamoli nervirao.
Gomila amaterskih ljudi na jednom mestu koja nema pojma sta radi...

realan

pre 6 meseci

Sto se tiče domaćeg prvenstva svi prethodnici njegovi su bili mnogo uspešniji, ali sto se tiče evrope tu se vidi trener, i tu je jedini Vladan Milojević ispunio očekivanja, počinjao od prvog kola izbacivao mnogo skuplje timove, i dva puta za redom nas uvodio u ligu sampiona kroz kvalifikacije

Aleksandar

pre 6 meseci

Narode da se ne lažemo! Mnogo je čudno što su doveli trenera iz Izraela,to se jednostavno ne radi na ovim prostorima...ili bilo gde drugde

Brane

pre 6 meseci

Koja je onda svrha dovodjenje igraca od par miliona evra ako unapred znamo da necemo pobediti Lajpcig,Siti,Jang Bojs...zasto niste pustili Zvezdinu decu,igrali bi srcem i pokazali sigurno vise od ovih plaćenika...sve je izgubilo na vrednosti,plaćeni igrači,plaćeni navijači...

Zvezdas

pre 6 meseci

Bahar za prvenstvo zasluzuje otkaz , a za Evropu ne, Evo zasto navijaci Zvezde posto se ne razumeju u fudbal, prave preveliki pritisak na sopstveni klub ocekuju previse sa premalo ulaganja, Znaci totalna nerealnost, Setimo se Vladana Milojevica igrao 2x LS omiljen , i pazi sad navijaci zvezde zvizdali protiv Olimpijakosa, Covek ne veruje sta cuje, "pa mi igramo LS ljudi alo" Covek posle promasenog penala protiv Olimpijakosa izgubio trece mesto i sve mu se smucilo i otisao je na zimu, Dodje Dejan Stankovic, Igramo super Covek igrao na 40 stepeni bez publike na kipru jednu utakmicu, na penale izgubio i odma krece kao da je ne znam sta bilo, Sledeci put protiv Serifa koji je bio hit evrope koji je imao 6 bodova u grupi izbacio i Dinamo jos ubedljivije , ALi ne navijaci zvezde isprani mozgovi i za to kazu da je bila sramota i kako je ispao od slabijeg?! Makabi izbacio olimpijakos igrao fantasticno, Ispali nesrecno zbog Kange koji ne izbacuje loptu , Ponovo kazu eto ispao od Slabijeg Stankovic, to kao da slusas grobarsku propagandu o nikad slabijim protivnicima, Stankovic ode kao i Vladan Milojevic, Kasnije teranje Borjana, Pesica, Gobeljica govorili kako cemo da blistamo , a evo gde smo sad slusajuci oni koji stvaraju previse veliki pritisak na trenera, Znaci navijaci zvezde sami unistavjau klub nerealnoscu i sto nisu srecni sa onim sto imaju, Sebicnost razmazenost navijaca Zvezde su oterali uspesne trenere od kluba.

Вук

pre 6 meseci

Од тројицу штопера на клупи Дегенека, Спајића и Милуновића, он упорно месецима форсира Мијаиловића који је задњи везни и Родића који је класични леви бек на штоперу. И упорно и упорно ради то. Господин Владан Милојевић би ово затегнуо и направио одличну екипу.

Aca

pre 6 meseci

Posle postrojavanja od 'delija' ovi igraci koji nisu ni culi za Srbiju, sada samo gledaju da sacuvaju zivu glavu i da beze odavde, isto i trener.

Njima nije u glavi ni 'prolece' ni 'najbolji smo' nego 'daj da begam odavde...'

Nismo mi za strance ni u kosarci ni u fudbalu mozda 1-2. ali pogledajte sliku Zvezde pred mec- zagrljeni kao,a dva Srbina na slici...

Slaya

pre 6 meseci

Treba Bahar da ostane što duže. Jedino tako će uz njega, kad konačno ode, otići i oni koji su ga doveli. Milioni i milioni spiskani da bi u 2023. bekovski par Zvezde bio Rodić-Mijailović. Čist kriminal. Dovođenjem drugog trenera bi glavni krivci samo kupovali vreme za sebe, a ovom i ovakvom timu ni Murinjo ne bi pomogao.

evropejac

pre 6 meseci

NE, on nije trener za Zvezdu! Nije strašno da se izgubi od Sitija i RBL, mi se mučimo u domaćem prvenstvu, Partizan nam beži 6 bodova! Porazi od Čuke i Voždovca, mučenje sa Radničkim, Novim Pazarom i Surdulicom, to je problem! Da ima obraza, podneo bi sam ostavku jer je dobio za 50% bolji tim od Stankovića!

Master Yoda

pre 6 meseci

Vreme će pokazati da li jeste ili nije, ja mislim da jeste, treba malo vremena, strpljenja i odlučnosti. Igra u evropi je dobra, jučerašnje drugo poluvreme je blizu našeg maksimuma, naš maksimum nije dovoljan da se pobede City i Lajpcig, ali za YB bi trebalo da bude. Svi smo brzo zaboravili koliko smo se nervirali ranije, koliko puta nas je sreća pogledala kad smo bili lošiji a prolazili, ove sezone ni jednom. Sve će se vratiti, samo malo strpljenja.

VO.

pre 6 meseci

Da da upravo to je pravi text..
Zvezda je institucija, tradicija , ugled, večita borba, .. to nisu 2/3stranaca , to je 3/4naše dece i da pojačamo sa strancem kvalitetnim na pozicijama koje fale.. tako se pravi Evropska Zvezda..
uz to Zvezda je uvek i UVEK FAVORIT na Svojoj Marakani ko god da dolazio u Beograd, od 70,80,90,00tih i Reala Bajerna, Barse .. i Rome Liverpula.. Pristup mora biti samo TAKAV..
sa mnogo slabijim na papiru igracima , igrali smo tako..Hrabro napadali odmah , staviliti do znanja gde su, borbeno do granice pogibije, i uvek egal na Marakani... nikad nismo ovako bez koncepcije igre rastureno igrali, Pižonov tim kao trener pre više ,8 godina , bez levonogog igrača, skromnog kvaliteta pružao je 3x više i rasturio bi ovu zvezdu sad, E TO JE UTICAJ TRENERA I STRUCNOG VODJENJA
A OVA LOGIKA kad nam dolaze slabije ekipe , alibi pravdanja "danas svi znaju da igraju i igraju fudbal" Pa zašto je mi ne primenjujemo da ZA NAS da VAŽI kad igramo protiv jačih evropskih VELIKANA,
Plus:-PA ZVEZDA JE U TOJ KATEGORIJI VELIKANA,
ŠTA JE DAKLE PROBLEM? svi sami vide, pa čak deca prvaci, osnovci uz komentare juče:- Ovi igraju i bore se kao da moraju da igraju u Zvezdi , a ne kao da im je i želja da igraju i treniraju Zvezdu...

PrviServis

pre 6 meseci

Bahar je primer šta znaci kad di proklet, šta znaci ko hoće veće izgubi iz vreće… Došao čovek i razbucao ekipu. Najvažnije igrače oterao telefonom ili zakucao na klupu. Ne ide to tako.

Šou Biznis

pre 6 meseci

Na svetu ima na hiljade trenera, ne moze svako da ima dobre rezultate sa svakim timom, on se očigledno nije poklopio sa Zvezdom za sada, to je cinjeica! Mozda ce biti bolje sledece sezone, to je vec na nekom drugom da odluci! Za sada je bolje da je trener bio neko iz omladinskog pogona! Losije rezultate od ovih tesko da bi postigao bilo ko!

Александар В.

pre 6 meseci

Неко је дебело зарадио,довођењем свих ових које читаоци помињу у коментарима.То је бре наша логика купопродаје.50% нас би продало рођену мајку а камоли неће Звезду.Такви смо,какви смо.

Buljko

pre 6 meseci

Ako ove dve utakmice sa lajpcigom nam ne otvore oči da je ulaganje u naše fudbalske timove milionskih državnih sredstava neisplativo onda treba da se dobro zapitamo da li smo ludi ...zvezda je realno u pet godina imala budžet kao nijedan tim ikada na ovim prostorima,pomoć cele države i na kraju -ništa...Lajpcig je tim iz drugog ešalona evropskog fudbala a u dvomeču sa zvezdom je imao preko 50 šuteva?!?!na gol zvezde...o čemu mi ljudi više da pričamo!!!

Antihype

pre 6 meseci

Ajde da budemo realni. Ako zanemarimo potrosene pare (koje nisu ni deseti deo vecine LS ekipa), ovoga puta smo doveli ipak nekakve igrace. Pogledajte sta smo sve dovodili u prethodnih 10g. Tu je bilo takvih krseva, koji su odigrali jednu ili nijednu utakmicu, koji nisu ni za drugu srpsku ligu, a ipak su dovodjeni. Mi realno sada mozemo da sastavimo tim koji kao i na pocetku sezone moze da ocisti domacu ligu i to svakoga da isprati sa po 3-4 razlike. Realno, najveci problem je napravljen kad je razbijen tim koji je prosao pripreme i dobro igrao. Dovodjenje 3 nova igraca koji su odmah gurnuti u prvih 11 je napravilo haos u ekipi, unistilo hemiju koja je ocigledno postojala i dovelo bukvalno sve igrace u poziciju potencijalne rezerve.
Jos jedna stvar, Glazer je najbolji golman koji je dosao u Zvezdu u poslednjih 20 godina i za (matorog) Borjana je Bufon iz najboljih dana licno.

Ejjj

pre 6 meseci

Trebalo je biti zadovoljan sa Milojevićem i Stankovićem, previse velika očekivanja ,previse pritiska, Sad se i previse ocekuje od kluba samo zato sto je trecem sesiru, stvaramo sebi pritisak. Mi hoćemo da kao sa Srbijom da budemo prvaci sveta... Nerealnost ubija Srpski fudbal

Zvezdan Tomić

pre 6 meseci

Da li je ovaj tim Zvezde za velike utakmice? Ne bi im pomogao ni Gvardiola. Te NAJSKUPLJI pa onda logično NAJBOLJI tim u istoriji Zvezde, isto kao i u košarci, skrcani milioni ni za šta, ne mogu pare baš sve...

С3

pre 6 meseci

Daleko je naša liga od Bundeslige i Premijer lige. Ovo je realnost. Doveo je odličnog golmana sa sobom. Ako ga ostave još godinu dana možda dovede još neko pojačanje. S druge strane, samo neki kontinuitet može da donese rezultate. Stalne izmjene igrača i trenera dovode do toga da se stalno iz početka započinje.

Z

pre 6 meseci

A Baharu otkazna klauzula 3 mil. eura !!!
Njemu natavno ne pada na pamet da podnese ostavku i sporazumni raskid ugovora.
Valjda će neko konačno shvatiti da se u Zvezdu ne dolazi, već se u nju ide kad nema ništa bolje.

veliki strumf

pre 6 meseci

Многи овде претерују у коментарима! Претерам и ја. Али реално: па овај Ћави Симонс вреди отприлике као цео наш тим! Са резервама! Истина је да нисмо смели да га пустимо онако да да гол, да се ушета сам на 13-14 метара и неометан шутне, али није само то - дечко заиста има екстра квалитет. И дакле, само он вреди више од целог нашег тима, а ми се чудимо што смо изгубили! Где су остали играчи? Па овај Шешко ће вредети преко 50 милиона, а промашио је чист зицер . Опенда, Форсберг, Симакан… Страшни играчи. Ми не можемо себи да приуштимо такве и то је то. Нећемо никада ни моћи, зато немојмо да лажемо себе! Е сад, друга је прича Бахар. Оно што ме код њега нервира је што јон стоп мења формацију, ротира играче, не зна се ко шта и где игра, ко где стоји, како трчи… НЕЂА КОНЦЕПЦИЈЕ!!! Лајпциг увек игра 4-4-2, ко год да је на терену, знају се кретње, брзи су, технички јаки и лопта иде као на малом фудбалу, брзо, на прву, зна се ко где трчи и лако улазе у шансе и долазе пред гол. Код нас се то не зна и то је проблем. Милојевић је имао слаб тим, али је имао формацију и знало се ко шта ради. Па Звезда је 91. освојила титулу првака Европе а тачно се знало ко шта игра, где стоји и како се креће (није за поређење са данашњим временом, сли је суштина та). МОРА ДА СЕ ЗНА ПРВО КО КОЈУ ПОЗИЦИЈУ ИГРА И НЕМА ШЕТАЊА, ДРУГО, МИРА ДА СЕ ЗНА КО ЧИНИ ПРВУ ПОСТАВУ И НЕМА ТУ МНОГО ПРОМЕНА У БИТНИМ МЕЧЕВИМА, ТРЕЋЕ: КАД СЕ ТО ЗНА, ОНДА ЋЕ ИГРАЧИ ЗНАТИ КО ГДЕ ИГРА, КАКО ДА СЕ КРЕЋЕ И КАКО СЕ САИГРАЧИ КРЕЋУ И ОТВАРАЈУ! Ако те основне ствари Бахар не може да постави - биће БАРАК БАХАР ЦРВЕНИ КАРТОН!

Mare

pre 6 meseci

Ako nije Bahar za velike utakmice još manje je tim Zvezde. Pa, on u domaćem prvenstvu se pati u gotovo sim utakmicama a hoće čuda da napravi u Evropi. Gluposti.

a ha ha

pre 6 meseci

da se zvezda preusmeri na titulu takozvane superlige gde je Partizan sada u prednosti... a svi vec znaju kakav ce biti epilog u maju, cak i na koji nacin ce doci do tog epiloga.

Gile

pre 6 meseci

Навијачи су обманути од управе која је обећавала превише. Са новим системом, новим тренером и брдом нових играча једино је лаик могао очекивати инстант успех.

PeraKojot

pre 6 meseci

Dobili su oko 25miliona za ulazak u LS. Za jedan remi oko 600k? Da su igrali sa timom od prosle godine, plus ovi pristojni klinci, ne verujem da bi bilo velike razlike u utakmicama. Mozda bi i dobili Jang Bojs. A bar bi klub zaradio. Ne bi bacali novac na trenera, nista boljeg od ranijih. I golman je mozda malo bolji Borjan. I on je znao svasta da odbrani pa da kiksne, kao petlic. Kao i Glazer. Vigo , Azarov,.. bolja resenja nego Rodic i Mijailovic. Djiga? Strasno.

Retrogradni Merkur

pre 6 meseci

Ajde bre više prestanite sa ovim glupostima o proleću u Lš. To su Terzine maštarije i paljenje mase od strane novinara. Nama dva igrača koštala 10 miliona, toliko klubovi u LŠ plaćaju ekonoma. Daj bre nemoj da se zezamo. Kraso iz francuske lige 2, Stamenić i Olajinka iz Češke. Hvang jedini iz Olimpijakosa i pre toga mesecima nije igrao. U kom mi univerzumu živimo. Spustite se na zemlju.

md

pre 6 meseci

Ako je on trener trazio ove igrace koji su kupljeni za za nase uslove ogromne pare onda je sva odgovornost na njemu ...NITI jedan od dovedenih igraca nije opravdao ocekivanja, ma ni 50% do sada cak se ne zna ko je gori...zadnjih 10godina nije bilo ovoliko promasenih investicija kao u ovom prlaznom roku, racunajuci ti I trenera.
OK.neko ce reci treba vremena da se uigra tim sa 8,9 novih igraca I to projektovanih za nosioce igre ali to nije alibi za ovako destruktivnu igru bez jasnog cilja I plana...
Ja sam uvek ne popravljivi optimista, ali mi je tog optimizma sve manje I manje...
zelim da verujem u bolje sutra...
idemo dalje-moramo bolje

md

pre 6 meseci

Ako je on trener trazio ove igrace koji su kupljeni za za nase uslove ogromne pare onda je sva odgovornost na njemu ...NITI jedan od dovedenih igraca nije opravdao ocekivanja, ma ni 50% do sada cak se ne zna ko je gori...zadnjih 10godina nije bilo ovoliko promasenih investicija kao u ovom prlaznom roku, racunajuci ti I trenera.
OK.neko ce reci treba vremena da se uigra tim sa 8,9 novih igraca I to projektovanih za nosioce igre ali to nije alibi za ovako destruktivnu igru bez jasnog cilja I plana...
Ja sam uvek ne popravljivi optimista, ali mi je tog optimizma sve manje I manje...
zelim da verujem u bolje sutra...
idemo dalje-moramo bolje

Kanidja

pre 6 meseci

Udariće nam sankcije ako ga otkažemo,čovek umesto da upgraduje tim na jedan viši nivo,srozao nas je da nam Radnički iz Kragujevca zabije 3 komada kao nikome u ovoj sezoni i da četvrti gol visi u vazduhu da sudija nije odsvirao kraj.Sa njim u paketu da odlete i Mrkela i Terza,dosta je bilo.

Јабучило

pre 6 meseci

Наши клубови нису озбиљнијег европског квалитета. Када лигу спустимо на десет клубова, када се искорени корупција, када приоритет државе не буде Звезда, а резервни приоритет Партизан, е, тада можда и можемо о нечему да причамо. Сада претежно служимо да другима дамо бодове, а неретко и да им поправљамо гол-разлику.

Нео@

pre 6 meseci

А шта сте мислили, да дође човек и крене да разбија са својим тимом, а никад се није суочио са лигом где не сме да се изгуби и где само пар тимова одскачу својим квалитетом, а остали боза. И кад не победиш таквог одмах катастрофа! А сви призивамо јачу лигу!?
Уз то, пре тога са доновима какви су Терза и Мркела се сигурно није срео.
Ок, ако ко има 3 милиона евра да исплати овом човеку по уговору, нека му плати, па да Звезда тражи другог тренера, који испод пола милиона неће бити. Све у свему преко 4 милке би требало Звезди за његов отпуст и долазак новог тренера.

hill

pre 6 meseci

ja sam razumeo slušajući dr. Terzića da je cilj dočekati proleće u LŠ. arogancija i sujeta sa kojom je nastupao u javnosti zbog plasmana u grupnu fazu, čak toliko da je u najmanju ruku poestovećivao ovu ekipu sa ekipom iz Barija. sada je cilj proleće u Evropi. kako stvari stoje biće da cilj samo učešće u LŠ, jer i taj Yang Bojs je nadigrao Zvezdu. Sa ovolikim brojem primljenih golova Glazer je ubedljivo najbolji igrač, što govori mnogo toga...

borisc

pre 6 meseci

Sve zavisi ko je odgovoran za pojacanja, dal je terza ili trener? Ako je trazio ove igrace i ovako lose se igra odmah otkaz, a ako je terza i ekipa dovodila igrace onda ne zameram treneru nista!!!!

Ted

pre 6 meseci

Njegova Zvezda u napadu nije tako losa, treba mu jedan asistent koji zna da postavi odbranu, tu nam je najveci problem. Ko god krene u napad cini se da moze da nam da gol iz svake akcije, bilo to Lajpcig ili Vozdovac..

Milan

pre 6 meseci

Da li je ovo rukovodstvo za Crvenu Zvezdu?
- Svetsko mega cudo, pojacanje nad pojacanjima iz Praske Slavije!
- Prodaja Erakovica i rasturanje odlicne odbrane.
- Dovodjenje tri igraca za ogromne pare, od kojih je jedan polovican, a ostala dva nikakvi.

Tajming desavanja:
Treniras ekipu celo leto, igraci prodju kompletne pripreme, i one najteze fizicke. Ekipa igra odlicno, i na pripremama i na startu sezone. Zvezda u prva 4 kola u nasoj ligi dobija prtivnike lagano, sa 4-5 razlike.
Terzic izjavi kako bi dovodjenje novih igraca poremetilo hemiju u ekipi.
Terzic dovede nove igrace.
Novi igraci odmah dobiju mesta u prvom timu i istog trenutka se prospe hemija sa priprema.
Najskuplji igrac Zvezde dolazi iz Olimpijakosa, koje se prosle godine raspao u ocajnoj grckoj ligi.
Od prve sledece utakmice Zvezda igra katastrofalno.

Inace, jos jedno zapazanje. Posle utakmice sa MC, svi su kod nas govorili da je korejac bio odlican i da ce onda bude taj sraf koji je falio, dok su sve engleske novine ocenile korejca kao najlosijeg igraca na utakmici. Po njihovim ocenama, svaka lopta je bila bez smisla, ili u nazad, nijednu jedinu akciju nije zapoceo. Ma ta premijer liga, nemaju oni pojma tamo.

Dalilin Samson

pre 6 meseci

Istinita priča - na divljem zapadu je iznad svirača na pianinu pisalo: ne pucajte u svirača, on samo svira onako kako ume!
Niko da pomene odgovornost onih koji su bili ubedjeni da je ovo trener za ovaj, pa i lokalni nivo. Par dobrih utakmica na klupi Makabija i to je stručnjak kakvog ovi prostori nisu videli...
Kada ljudi koji se bave transfer politikom ne umeju, čemu iščudjavanje otkud ovakav trener i onakvi promašaji pri kupovini igrača svih ovih godina?
Ispada da je ovaj trener Zvezdi nametnut, neizvesno od strane koga, da je u pitanju okolnost, nije pogodjeno...Sa trenerom i sa sportskim direktorom se ne pogadja. Ukoliko ima kompetentnih od kojih kreće prvi izbor, naravno.

macconi

pre 6 meseci

Ocajno postavljeni igraci Zvezde prilikom presinga...presing koji su igraci Lajpciga resavali kako su hteli...ogroman razmak izmedju linija tima...toliki da su igraci Lajpciga kada probiju taj presing sami trcali sa loptom na sredini terena...Zvizdala je promaja na sve strane...Lajpcig je bio u kontranapadima celu utakmicu i tako smo i primili dva gola...mogli smo i 5...Ne znam odakle ideja da se tako jaka ekipa i tehnicki potkovana kao sto je Lajpcig tako pocetnicki napada dok im je lopta u nogama i da trener uopste ne reaguje...pohvalno je sto su igraci Zvezde u obe utakmice zadnjih 20 minuta imali vise snage od Nemacke ekipe.

Darko

pre 6 meseci

Taman je onakav kako sam i mislio da će biti.Nikakav.Ali nije on kriv kriv je onaj što ga je angažovao i taj treba da plati ceh zbog nesposobnosti.Ali ovo je Srbija gde niko nesnosi odgovornost za loš rad.

[]

pre 6 meseci

ovo samo pokazuje koliko je rukovodstvo glupo jer su mislili da trener koji ih je porazio vodeći klub sa manjim budžetom od njihovog mora biti neki stručnjak. to samo znači da njihov klub nije onoliko jak koliko su mislili.

Milan

pre 6 meseci

Kad je Zvezda imala uspeha sa strancem na klupi? Pa da vidimo ja se sećam Kad je Piksi doveo Valtera Zengu, sa njim smo kolko se sećam uzeli dve duple krune. I u Evropi smo igrali sasvim pristojno. Dakle nije problem da li je stranac ili ne pitanje je da li je dobar trener i kako će da se uklopi. Nije samo do njega, nego mnogo više do onih koji su ga doveli.

Aleksandar

pre 6 meseci

DA Zvezda sebi dozvoli da joj skoro svaka utakmica u oprvenstvu bude neizvesna ja se ne secamd kada sam to video, pa i u najgore vreme! Kazu neki pa koliko vrede City i Lajpcig, a koliko vrede Vozdovac i RAdnicki iz Kragujevcaa pa su nam dali po tri gola? Radnicki Kg bi dao i cetvrti samo da je bilo jos vremena za igru! Od te propagande mi cemo ovo, mi cem ono, nema nista ko an terenu en uradis nista. I to stalno ocekivanje i pozivanje na navijace kao da ce oni sve da rese. Publika moze da te pogura ali ne mzoe publika da ti odredi ni taktiku ni nacin igre, ni da li se plasis ili ne, i da li hoces da igras ili ne? I niko osim Dragovica se nije suocio sa istinom i rekao da ovako dalje ne moze! Bahar je u pocetku nesto uradio i igrali su onako na pripremama, a sta se posle desilo, da i su umislili da su uhvatili Boga sa cukalj ili sta je u pitanju , ne znam, imaju psihologa u ekipi, valjda, pa neka on to resava! Svaki tim je moguce pobediti, dokaz su pobede Tuluza protiv Liverpula, Slavije iz Praga protiv Rome, Brajtona protiv Ajaksa, Kopenhagena protiv Mancester junajteda od pre neki dani, samo treba svi u klubu da prestanu da seru i da pocnu igraci da igraju! Inace nikakvo mazanje ociju vise ne pomaze. Sve farbe su providne!