1. Vanderbilta nije draftovao Orlando vec Denver. Uloga Orlanda je samo formalna, kao sto je i Luka formalno draftovan od Hoksa iako je trejd vec dogovoren. Denver je i tu isao na rizik jer je Vanderbilt imao problem sa stopalom. Sto se tice Vanderbilta kao igraca, ja sam mislio da je on dobar fit za Denver jer je odlican u odbrani, sjajan skakac i ume sa loptom. Jedino sto nije bilo dobro je sut, a to je na kraju i presudilo da ga ne zadrze. Verovatno su bili u pravu jer bez suta nema ni spejsinga. To je ujedno i jedini problem sa Gordonom, stim sto Gordon ponekad moze i da pogodi, kao sto je usao u seriju protiv Majamija. Taj tip igraca ne mora da kreira sut ali kada ima potpuno otvoren sut mora da pogodi barem 38%. Kada imas ofanzivce kao sto su Jokic, Marej i MPJ, onda treci i cetvrti igrac u napadu imaju luksuz da su cesto nebranjeni.

  Sto se tice Jokica, znao je on veoma dobro koliko je dobar. Ako nesto nije znao onda je samo to koliko moze da bude dobar i u odbrani. Mislim da je to zasluga Malonea kada ga je uporedio sa Mark Gasolom: "mislis li da je Mark dobar defanzivac jer je brzi, skocniji ili pametniji od tebe?". Tad je Jokic shvatio da je i odbrana vise stvar znanja nego cistih fizikalija.
  (bskfan, 21. septembar 2023 10:13)

  # Link komentara

 2. Gde li je nesretni Vili Barton?
  (Bane, 20. septembar 2023 20:40)

  # Link komentara

 3. Jokic je Lala, sve mu ravno do….nema tu preterano emocija, cist racio, i to je dobro, to ce ga idrzati na duge staze, ne trosi se emotivno kao ostali Balkanci.
  Jedino me brine sto, koliio god se to krilo i USA, smeta afroamerikancima da belac bude No.1.
  (sasa the king, 20. septembar 2023 18:59)
  Jokić pa lala,idi begaj.
  (udarač, 20. septembar 2023 19:43)

  # Link komentara

 4. Jokic je Lala, sve mu ravno do….nema tu preterano emocija, cist racio, i to je dobro, to ce ga idrzati na duge staze, ne trosi se emotivno kao ostali Balkanci.
  Jedino me brine sto, koliio god se to krilo i USA, smeta afroamerikancima da belac bude No.1.
  (sasa the king, 20. septembar 2023 18:59)

  # Link komentara

 5. Dobar lik i ok igrač, nadam se da će ove sezone napraviti iskorak.
  (and1, 20. septembar 2023 18:17)

  # Link komentara

 6. Одушевио ме последњи пасус, одлично размишљање, види се да је дечко на месту
  (Lex, 20. septembar 2023 18:02)

  # Link komentara