Nedelja, 01.04.2007.

19:28

Het-trik Žigića za pobedu 5:4

Izvor: Miloš Todoroviæ

Het-trik Žigiæa za pobedu 5:4 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

Saša

pre 17 godina

Žiga-žirafa.Zašto nije u reprezentaciji,zašto širi nedisciplinu,zašto nije bio ni na najširem spisku za Portugal,Santander je svetska ekipa a o Bilbaou i da ne pričamo.Objavili ste važnu informaciju da ŽŽ u Španiji i da je pojačao srpski fudbal.Može da se udruži sa Klementeom kome drugi sastavljaju repku.Saša Ilić jedini plejmejker ne igra za reprezentaciju.Za Klementea reprezentacija ne predstavlja ništa već mu je važnija reklama španskih provincijskih timova kao što je Santander.

12th Carragher

pre 17 godina

@dex
Slazem se da je Zigic dobar, da li je bolji od Croucha ne znam ali
*Krauc ne zna sa loptom, ima srece ponekad i to je to*. Ima toliko srece da je blago receno izblejao igrace Arsenala, to sto su mu noge kao 2 pritke pa to ne izgleda lijepo za oko je druga stvar. Samo pogledaj 3.gol. Savrsenstvo
I jos hat trick sa desnom pa glavom(oko 11m udaljenosti) i na kraju lijevom je nesto sto se vrlo rijetko gleda.
Davao je golove i sa 20 metara, prvi gol za Lpool (protiv Vigana 2005) je dao sa te udaljenosti.
Zigicu svaka cast, ali govoriti da je sigurno bolji od Krauca, pa jos da je ovaj prosjecan igrac moze da kaze onaj koji ne posmatra ugru Krauca

v

pre 17 godina

Auuu ala imamo strucnjake za fudbal samo tako. Prvo u zvezdi bi i Kaka propao kakva je sada. A problem Srba kao nacije je da su svi pametni i svi skloni kritici. Srbin jos bije bitku sa turcima, i misli da je 1991 godina kada je Zvezda bila klub. Zvezda je sada grupa gradjana, koju vodi Piski sa svojim pajtosima, fudbalerima u penziji.

Rus

pre 17 godina

Neka svi pljuvaci Nikole Zigica dobro zapuse usta. Njegovim igrama Santander se probio na 7. mesto, pa sta vise reci o njemu osim da je trenutno nas najbolji napadac.

dex

pre 17 godina

Pa dobro koliko je trebalo da da golova da bi neki bili srecni? 9,10? Tamo nekom Bilbau je dao 3 gola.... Pa Kezman ni Spartaku svojevremeno nije davao 3...
A price o Kraucu su smesne... Ja takodje gotivim Liverpul,ali ne omalovazavam ucinak Zigica zbog Krauca! Krauc ne zna sa loptom,ima srece ponekad i to je to! Naravno da nije samo zbog viska srece dao Arsenalu 3 gola,ali treba reci da je Krauc ipak samo prosecan igrac! Kada je Krauc dao gol sa vise od 10 metara? I ne shvatam zasto se odmah neko javlja na ovu vest da vrsi ovakvo poredjenje?! Verovatno je i neki Ming Li Fu dao juce 3 gola pa ne znaci da ga treba uporedjivati sa Zigicem! I da ne zaboreavim da me neki ne bi odmah napadali,NE MISLIM da je Zigic najbolji napadac na svetu,ali sigurno je medju korisnijim! To sto kvari igru reprezentacije,to je nasa glupost jer idemo samo na njega! Nesto ne vidim da u Rasingu kvari igru...

nislij@

pre 17 godina

Ko ce koga ako nece svoj svoga, Zigicu dugujes mi 37697 dinara jer si me za toliko oborio na tiketu. Nije ti trebao bas taj treci gol sa ixom bi svi bili zadovoljni.
Zvezda sampion....

Nemanja, Zemun

pre 17 godina

Zigic nije toliko strasan igrac kome je dao 3 gola Atletiku koji se bori za opstanak u ligi.Videli ste sta je uradio protiv Kazahstana (gubio lopte)
(gavrilo, 2. april 2007 08:20)

rodjache, a sa kim da igra u reprezentaciji? sa vidicem jedino? da ovaj ispucava lopte iz odbrane ...

koga srbija ima u reprezentaciji?

ziga, vidic, eto ovaj krasic mozda bude dobar, kovachevic tu i tamo ... to je 3/4 igracha ...

gavrilo

pre 17 godina

Zigic nije toliko strasan igrac kome je dao 3 gola Atletiku koji se bori za opstanak u ligi.Videli ste sta je uradio protiv Kazahstana (gubio lopte)

fidelio

pre 17 godina

sveti nikola trese spaniju,a rasing se sada bori za mesto u evropi,znamo gde su bili pre dolaska zige! bravo i daj boze da nam prihvate zalbu !

BLUE FAN

pre 17 godina

Bravo Nidzo, legendo. Svaka ti cast pokazi svima kako se igra, jos samo da budes precizniji u reprezentaciji pa gde bismo bili... Ti nekakav Racing dovede u borbu za Evropu koju oni nisu vidjeli. Pozdrav Delijama i svima koji navijaju za Chelsea.

pero

pre 17 godina

Ma on je bas owo,ono,malo je opicen,i visok brate,ali eto ide u grad,Ziginjo je jedan,jos dok je igrao u Mornar iz Bara bio je visok koletva

Vlada Delija

pre 17 godina

Ljudi puno mi je srce!!!Zvezdi cveta!!!Danas lep ambijent na Marakani,pobeda(naravno),Ziga rastura,Zvezda u kosarci dovela onog crnju(mozda i tu padne titula)...sve nam ide!!!Ajde budite se Delije,ma ajde da ih rasturimo,ma najbolji smo!!!Jedna je CRVENA ZVEZDA!!!-Zelim Vidicu i Jankovicu brz oporavak-DELIJE su uvek uz vas!!!

L P F

pre 17 godina

Ziga je postigao 2 gola a treci je auto gol(Iraola 77.min)
Athletic 4

0-1, min 7. Luis Prieto.
1-2, min 62. Etxeberría
4-3, min 79. Etxeberria
4-4, min 82. Iraola

Racing 5

1-1, min 58. Cristian Fernández
2-2, min 65. Garay, de penalty
3-2, min 69. Zigic
4-2, min 77. Iraola, en propia puerta
5-4, min 89. Zigic

Competición: Temporada 2006-2007. Liga. Jornada 28.

Fecha: Domingo 1/4/2007 a las 17:00.

5 - Racing: Toño; Pinillos, Rubén, Garay, Cristian Fernández; Balboa (Momo, min 90), Vitolo, Colsa, Serrano (Cristian Alvarez, min 80); Munitis (Juanjo, min 91) y Zigic.

4 - Athletic Club: Aranzubia; Espósito, Prieto, Amorebieta, Gabilondo (Yeste, min 68); Iraola, Murillo; Etxeberria, Javi Martínez (Garmendia, min 75), Javi González; y Urzaiz (Llorente, min55).

Arbitro: Carlos Velasco Carballo (comité madrileño). Mostró cartulinas amarillas a Munitis, Serrano y Toño y a Murillo, Amorebieta, Exposito e Iraola por el Athletic.

Goles: 0-1, min 7. Luis Prieto. 1-1, min 58. Cristian Fernández, 1-2, min 62. Etxeberría. 2-2, min 65. Garay, de penalty. 3-2, min 69. Zigic. 4-2, min 77. Iraola, en propia puerta. 4-3, min 79. Etxeberria. 4-4, min 82. Iraola. 5-4, min 89. Zigic.

Incidencias: 28ª jornada de Primera División. Estadio: Campos de Sport de El Sardinero ante 19.126 personas.

bondero

pre 17 godina

Peter Crouch je postigao hat trick protiv arsenala za liverpul u engleskoj ligi a zigic protiv nekog bilbaoa i to se nikako ne moze porediti
jedan je PETER CROUCH-LIVERPOOL

Nobel

pre 17 godina

Čovek napiše veliku misao (malim slovom) - "jedan je Nikola Zigic!!!...!!!", izmisli novu interpunkciju (pet uzvičnika, 3+2), i sasvim ubedljivo zaradi moju nagradu za književnost. Ipak, zašto tog momka zovu Ziga, kad se on preziva Žigić, rodom je iz Laktaša, kod Banje Luke, ili Banjaluke.Mi Šveđani pišemo Žigić ili Žiga.

ct2712

pre 17 godina

Dobro je sto je Nikola otisao u klub srednje ruke, cime je automatski dobio sansu da stalno igra i pruza ovakve partije. Ovo je samo potvrda da za prave stvari ne treba zuriti i preskakati stepenike. Da je otisao u neki od klubova-velikana bio bi inventar na klupi i rijetko u prvoj postavi, a ovako ce uskoro sa "Sardinera" u dosta jacu ekipu tipa Valensije i to ne kao vodeci strijelac prvenstva Srbije, no kao golgeter Primere! Pred njim su tek velika djela, a i gazde u Rasingu nisu mutave, debelo ce da naplate taj transfer! A kako su se samo grobari zlurado smijali kad je vidoviti Muslin odlucio da mu pruzi sansu... BRAVO, NIKOLA, DAJ BOZE DA TE MIMOIDJU POVREDE, A GOLMANI IMA SVE CESCE DA VADE LOPTU IZ MREZE!!!

Небојша

pre 17 godina

Реално гледајући ми би са три играча екстра класе - Видић, Станковић и Жигић требали као репрезентација да смо аутоматски на ЕП али изгледа да нам не иде баш нешто глатко. Ипак оптимиста сам и мислим да ће све бити у реду.

carragher

pre 17 godina

Svaka cast, sta drugo reci.
Ma koliko on donosio ekipi mislim da dosta unistava igru tima za koji igra. Tako je bilo i u zvezdi, tako i reprezentacija, mada ona ni pre Zige nije imala neku igru. Videcemo sta ce biti kad ode iz rasinga, koliko ce im trebatii da se oporave.
Neko da tri komada Arsenalu neko Bilbau

Немања, Земун

pre 17 godina

ДОКТОР ЖИГИЊО !!!

ЖИГА ЦАРЕ!!!

кад је последњу пут неку гробар дао 3 комада у једној од 4 најаче лиге? хехехе
ни редакција нема тај податак ... хахаха

НАПРЕД ЗВЕЗДА!!!

делије српско сарајево

pre 17 godina

Браво мајсторе,свака част легендо,ма покажи свима како мајстори играју само тако ЦАРЕ,најбољи си.
Један је НИКОЛА ЖИГИЋ!!!

Zeka peka

pre 17 godina

Bravo care!Samo ih cepaj! Akoi vec imamo Vidica u jakom evropskom klubu kao odbrambenog igraca, uskoro cemo dobiti i napadaca u nekom velikom klubu...

Mrzni

pre 17 godina

Tako igra Zigic, al za lepu lovu, a crveni karton je fin nachin da se uzme malo odmora posle naporne sezone. Svim trenerima se smrkne kad dobiju spisak pozvanih za repku. Sve vishe javno se zale "zasto bas moj igrac mora da ide na tamo neku utakmicu" i te fore... A i sami igrachi znaju da ne mogu sve da izdrze sto se od njih zahteva, pa onda tako ispadne crveni na finjaka i niko uvredjen. Teshko je u stranim ligama. Zato cemo uvek da imamo problem sa igrachima koji igraju u inostranstvu. Na FSS-e je da se presabere i da odvoji kintu za nastup (takodje i novchane kazne za onakve nastupe), jer od pozivanja na patriotizam i te fore nema nista vishe. Danas se lome noge za onog ko dobro placa!
Zigic je zmaj! Zelim Vidicu brz i dobar oporavak!

milos

pre 17 godina

BRAVO NOLE MAJSTORE!!!
NOLE SAMPION! NOLE SAMPION! NOLE SAMPION! NOLE SAMPION!!!
OOOO SRBIJO JESI LI GLEDALA OVO NOLETOVO MAJSTORSTVO!
3:0 U FINALU!!!!

BRAVO MAJSTORE!!!!

marko_bgd

pre 17 godina

bravo zigo kralju...danas je zvezdin dan...onakva atmosfera na marakani,pobeda zvezde,het-trik zigica...uh...zvezda mi je sveee,zvezda zivot jeee,srce moje je uvek uz tebe zvezdo volim teeeeeeee....

marko_bgd

pre 17 godina

bravo zigo kralju...danas je zvezdin dan...onakva atmosfera na marakani,pobeda zvezde,het-trik zigica...uh...zvezda mi je sveee,zvezda zivot jeee,srce moje je uvek uz tebe zvezdo volim teeeeeeee....

Немања, Земун

pre 17 godina

ДОКТОР ЖИГИЊО !!!

ЖИГА ЦАРЕ!!!

кад је последњу пут неку гробар дао 3 комада у једној од 4 најаче лиге? хехехе
ни редакција нема тај податак ... хахаха

НАПРЕД ЗВЕЗДА!!!

milos

pre 17 godina

BRAVO NOLE MAJSTORE!!!
NOLE SAMPION! NOLE SAMPION! NOLE SAMPION! NOLE SAMPION!!!
OOOO SRBIJO JESI LI GLEDALA OVO NOLETOVO MAJSTORSTVO!
3:0 U FINALU!!!!

BRAVO MAJSTORE!!!!

Zeka peka

pre 17 godina

Bravo care!Samo ih cepaj! Akoi vec imamo Vidica u jakom evropskom klubu kao odbrambenog igraca, uskoro cemo dobiti i napadaca u nekom velikom klubu...

Mrzni

pre 17 godina

Tako igra Zigic, al za lepu lovu, a crveni karton je fin nachin da se uzme malo odmora posle naporne sezone. Svim trenerima se smrkne kad dobiju spisak pozvanih za repku. Sve vishe javno se zale "zasto bas moj igrac mora da ide na tamo neku utakmicu" i te fore... A i sami igrachi znaju da ne mogu sve da izdrze sto se od njih zahteva, pa onda tako ispadne crveni na finjaka i niko uvredjen. Teshko je u stranim ligama. Zato cemo uvek da imamo problem sa igrachima koji igraju u inostranstvu. Na FSS-e je da se presabere i da odvoji kintu za nastup (takodje i novchane kazne za onakve nastupe), jer od pozivanja na patriotizam i te fore nema nista vishe. Danas se lome noge za onog ko dobro placa!
Zigic je zmaj! Zelim Vidicu brz i dobar oporavak!

L P F

pre 17 godina

Ziga je postigao 2 gola a treci je auto gol(Iraola 77.min)
Athletic 4

0-1, min 7. Luis Prieto.
1-2, min 62. Etxeberría
4-3, min 79. Etxeberria
4-4, min 82. Iraola

Racing 5

1-1, min 58. Cristian Fernández
2-2, min 65. Garay, de penalty
3-2, min 69. Zigic
4-2, min 77. Iraola, en propia puerta
5-4, min 89. Zigic

Competición: Temporada 2006-2007. Liga. Jornada 28.

Fecha: Domingo 1/4/2007 a las 17:00.

5 - Racing: Toño; Pinillos, Rubén, Garay, Cristian Fernández; Balboa (Momo, min 90), Vitolo, Colsa, Serrano (Cristian Alvarez, min 80); Munitis (Juanjo, min 91) y Zigic.

4 - Athletic Club: Aranzubia; Espósito, Prieto, Amorebieta, Gabilondo (Yeste, min 68); Iraola, Murillo; Etxeberria, Javi Martínez (Garmendia, min 75), Javi González; y Urzaiz (Llorente, min55).

Arbitro: Carlos Velasco Carballo (comité madrileño). Mostró cartulinas amarillas a Munitis, Serrano y Toño y a Murillo, Amorebieta, Exposito e Iraola por el Athletic.

Goles: 0-1, min 7. Luis Prieto. 1-1, min 58. Cristian Fernández, 1-2, min 62. Etxeberría. 2-2, min 65. Garay, de penalty. 3-2, min 69. Zigic. 4-2, min 77. Iraola, en propia puerta. 4-3, min 79. Etxeberria. 4-4, min 82. Iraola. 5-4, min 89. Zigic.

Incidencias: 28ª jornada de Primera División. Estadio: Campos de Sport de El Sardinero ante 19.126 personas.

делије српско сарајево

pre 17 godina

Браво мајсторе,свака част легендо,ма покажи свима како мајстори играју само тако ЦАРЕ,најбољи си.
Један је НИКОЛА ЖИГИЋ!!!

carragher

pre 17 godina

Svaka cast, sta drugo reci.
Ma koliko on donosio ekipi mislim da dosta unistava igru tima za koji igra. Tako je bilo i u zvezdi, tako i reprezentacija, mada ona ni pre Zige nije imala neku igru. Videcemo sta ce biti kad ode iz rasinga, koliko ce im trebatii da se oporave.
Neko da tri komada Arsenalu neko Bilbau

Небојша

pre 17 godina

Реално гледајући ми би са три играча екстра класе - Видић, Станковић и Жигић требали као репрезентација да смо аутоматски на ЕП али изгледа да нам не иде баш нешто глатко. Ипак оптимиста сам и мислим да ће све бити у реду.

bondero

pre 17 godina

Peter Crouch je postigao hat trick protiv arsenala za liverpul u engleskoj ligi a zigic protiv nekog bilbaoa i to se nikako ne moze porediti
jedan je PETER CROUCH-LIVERPOOL

Nobel

pre 17 godina

Čovek napiše veliku misao (malim slovom) - "jedan je Nikola Zigic!!!...!!!", izmisli novu interpunkciju (pet uzvičnika, 3+2), i sasvim ubedljivo zaradi moju nagradu za književnost. Ipak, zašto tog momka zovu Ziga, kad se on preziva Žigić, rodom je iz Laktaša, kod Banje Luke, ili Banjaluke.Mi Šveđani pišemo Žigić ili Žiga.

gavrilo

pre 17 godina

Zigic nije toliko strasan igrac kome je dao 3 gola Atletiku koji se bori za opstanak u ligi.Videli ste sta je uradio protiv Kazahstana (gubio lopte)

ct2712

pre 17 godina

Dobro je sto je Nikola otisao u klub srednje ruke, cime je automatski dobio sansu da stalno igra i pruza ovakve partije. Ovo je samo potvrda da za prave stvari ne treba zuriti i preskakati stepenike. Da je otisao u neki od klubova-velikana bio bi inventar na klupi i rijetko u prvoj postavi, a ovako ce uskoro sa "Sardinera" u dosta jacu ekipu tipa Valensije i to ne kao vodeci strijelac prvenstva Srbije, no kao golgeter Primere! Pred njim su tek velika djela, a i gazde u Rasingu nisu mutave, debelo ce da naplate taj transfer! A kako su se samo grobari zlurado smijali kad je vidoviti Muslin odlucio da mu pruzi sansu... BRAVO, NIKOLA, DAJ BOZE DA TE MIMOIDJU POVREDE, A GOLMANI IMA SVE CESCE DA VADE LOPTU IZ MREZE!!!

pero

pre 17 godina

Ma on je bas owo,ono,malo je opicen,i visok brate,ali eto ide u grad,Ziginjo je jedan,jos dok je igrao u Mornar iz Bara bio je visok koletva

fidelio

pre 17 godina

sveti nikola trese spaniju,a rasing se sada bori za mesto u evropi,znamo gde su bili pre dolaska zige! bravo i daj boze da nam prihvate zalbu !

dex

pre 17 godina

Pa dobro koliko je trebalo da da golova da bi neki bili srecni? 9,10? Tamo nekom Bilbau je dao 3 gola.... Pa Kezman ni Spartaku svojevremeno nije davao 3...
A price o Kraucu su smesne... Ja takodje gotivim Liverpul,ali ne omalovazavam ucinak Zigica zbog Krauca! Krauc ne zna sa loptom,ima srece ponekad i to je to! Naravno da nije samo zbog viska srece dao Arsenalu 3 gola,ali treba reci da je Krauc ipak samo prosecan igrac! Kada je Krauc dao gol sa vise od 10 metara? I ne shvatam zasto se odmah neko javlja na ovu vest da vrsi ovakvo poredjenje?! Verovatno je i neki Ming Li Fu dao juce 3 gola pa ne znaci da ga treba uporedjivati sa Zigicem! I da ne zaboreavim da me neki ne bi odmah napadali,NE MISLIM da je Zigic najbolji napadac na svetu,ali sigurno je medju korisnijim! To sto kvari igru reprezentacije,to je nasa glupost jer idemo samo na njega! Nesto ne vidim da u Rasingu kvari igru...

Vlada Delija

pre 17 godina

Ljudi puno mi je srce!!!Zvezdi cveta!!!Danas lep ambijent na Marakani,pobeda(naravno),Ziga rastura,Zvezda u kosarci dovela onog crnju(mozda i tu padne titula)...sve nam ide!!!Ajde budite se Delije,ma ajde da ih rasturimo,ma najbolji smo!!!Jedna je CRVENA ZVEZDA!!!-Zelim Vidicu i Jankovicu brz oporavak-DELIJE su uvek uz vas!!!

nislij@

pre 17 godina

Ko ce koga ako nece svoj svoga, Zigicu dugujes mi 37697 dinara jer si me za toliko oborio na tiketu. Nije ti trebao bas taj treci gol sa ixom bi svi bili zadovoljni.
Zvezda sampion....

Rus

pre 17 godina

Neka svi pljuvaci Nikole Zigica dobro zapuse usta. Njegovim igrama Santander se probio na 7. mesto, pa sta vise reci o njemu osim da je trenutno nas najbolji napadac.

BLUE FAN

pre 17 godina

Bravo Nidzo, legendo. Svaka ti cast pokazi svima kako se igra, jos samo da budes precizniji u reprezentaciji pa gde bismo bili... Ti nekakav Racing dovede u borbu za Evropu koju oni nisu vidjeli. Pozdrav Delijama i svima koji navijaju za Chelsea.

Nemanja, Zemun

pre 17 godina

Zigic nije toliko strasan igrac kome je dao 3 gola Atletiku koji se bori za opstanak u ligi.Videli ste sta je uradio protiv Kazahstana (gubio lopte)
(gavrilo, 2. april 2007 08:20)

rodjache, a sa kim da igra u reprezentaciji? sa vidicem jedino? da ovaj ispucava lopte iz odbrane ...

koga srbija ima u reprezentaciji?

ziga, vidic, eto ovaj krasic mozda bude dobar, kovachevic tu i tamo ... to je 3/4 igracha ...

v

pre 17 godina

Auuu ala imamo strucnjake za fudbal samo tako. Prvo u zvezdi bi i Kaka propao kakva je sada. A problem Srba kao nacije je da su svi pametni i svi skloni kritici. Srbin jos bije bitku sa turcima, i misli da je 1991 godina kada je Zvezda bila klub. Zvezda je sada grupa gradjana, koju vodi Piski sa svojim pajtosima, fudbalerima u penziji.

12th Carragher

pre 17 godina

@dex
Slazem se da je Zigic dobar, da li je bolji od Croucha ne znam ali
*Krauc ne zna sa loptom, ima srece ponekad i to je to*. Ima toliko srece da je blago receno izblejao igrace Arsenala, to sto su mu noge kao 2 pritke pa to ne izgleda lijepo za oko je druga stvar. Samo pogledaj 3.gol. Savrsenstvo
I jos hat trick sa desnom pa glavom(oko 11m udaljenosti) i na kraju lijevom je nesto sto se vrlo rijetko gleda.
Davao je golove i sa 20 metara, prvi gol za Lpool (protiv Vigana 2005) je dao sa te udaljenosti.
Zigicu svaka cast, ali govoriti da je sigurno bolji od Krauca, pa jos da je ovaj prosjecan igrac moze da kaze onaj koji ne posmatra ugru Krauca

Saša

pre 17 godina

Žiga-žirafa.Zašto nije u reprezentaciji,zašto širi nedisciplinu,zašto nije bio ni na najširem spisku za Portugal,Santander je svetska ekipa a o Bilbaou i da ne pričamo.Objavili ste važnu informaciju da ŽŽ u Španiji i da je pojačao srpski fudbal.Može da se udruži sa Klementeom kome drugi sastavljaju repku.Saša Ilić jedini plejmejker ne igra za reprezentaciju.Za Klementea reprezentacija ne predstavlja ništa već mu je važnija reklama španskih provincijskih timova kao što je Santander.

milos

pre 17 godina

BRAVO NOLE MAJSTORE!!!
NOLE SAMPION! NOLE SAMPION! NOLE SAMPION! NOLE SAMPION!!!
OOOO SRBIJO JESI LI GLEDALA OVO NOLETOVO MAJSTORSTVO!
3:0 U FINALU!!!!

BRAVO MAJSTORE!!!!

bondero

pre 17 godina

Peter Crouch je postigao hat trick protiv arsenala za liverpul u engleskoj ligi a zigic protiv nekog bilbaoa i to se nikako ne moze porediti
jedan je PETER CROUCH-LIVERPOOL

marko_bgd

pre 17 godina

bravo zigo kralju...danas je zvezdin dan...onakva atmosfera na marakani,pobeda zvezde,het-trik zigica...uh...zvezda mi je sveee,zvezda zivot jeee,srce moje je uvek uz tebe zvezdo volim teeeeeeee....

Немања, Земун

pre 17 godina

ДОКТОР ЖИГИЊО !!!

ЖИГА ЦАРЕ!!!

кад је последњу пут неку гробар дао 3 комада у једној од 4 најаче лиге? хехехе
ни редакција нема тај податак ... хахаха

НАПРЕД ЗВЕЗДА!!!

Nobel

pre 17 godina

Čovek napiše veliku misao (malim slovom) - "jedan je Nikola Zigic!!!...!!!", izmisli novu interpunkciju (pet uzvičnika, 3+2), i sasvim ubedljivo zaradi moju nagradu za književnost. Ipak, zašto tog momka zovu Ziga, kad se on preziva Žigić, rodom je iz Laktaša, kod Banje Luke, ili Banjaluke.Mi Šveđani pišemo Žigić ili Žiga.

Mrzni

pre 17 godina

Tako igra Zigic, al za lepu lovu, a crveni karton je fin nachin da se uzme malo odmora posle naporne sezone. Svim trenerima se smrkne kad dobiju spisak pozvanih za repku. Sve vishe javno se zale "zasto bas moj igrac mora da ide na tamo neku utakmicu" i te fore... A i sami igrachi znaju da ne mogu sve da izdrze sto se od njih zahteva, pa onda tako ispadne crveni na finjaka i niko uvredjen. Teshko je u stranim ligama. Zato cemo uvek da imamo problem sa igrachima koji igraju u inostranstvu. Na FSS-e je da se presabere i da odvoji kintu za nastup (takodje i novchane kazne za onakve nastupe), jer od pozivanja na patriotizam i te fore nema nista vishe. Danas se lome noge za onog ko dobro placa!
Zigic je zmaj! Zelim Vidicu brz i dobar oporavak!

carragher

pre 17 godina

Svaka cast, sta drugo reci.
Ma koliko on donosio ekipi mislim da dosta unistava igru tima za koji igra. Tako je bilo i u zvezdi, tako i reprezentacija, mada ona ni pre Zige nije imala neku igru. Videcemo sta ce biti kad ode iz rasinga, koliko ce im trebatii da se oporave.
Neko da tri komada Arsenalu neko Bilbau

L P F

pre 17 godina

Ziga je postigao 2 gola a treci je auto gol(Iraola 77.min)
Athletic 4

0-1, min 7. Luis Prieto.
1-2, min 62. Etxeberría
4-3, min 79. Etxeberria
4-4, min 82. Iraola

Racing 5

1-1, min 58. Cristian Fernández
2-2, min 65. Garay, de penalty
3-2, min 69. Zigic
4-2, min 77. Iraola, en propia puerta
5-4, min 89. Zigic

Competición: Temporada 2006-2007. Liga. Jornada 28.

Fecha: Domingo 1/4/2007 a las 17:00.

5 - Racing: Toño; Pinillos, Rubén, Garay, Cristian Fernández; Balboa (Momo, min 90), Vitolo, Colsa, Serrano (Cristian Alvarez, min 80); Munitis (Juanjo, min 91) y Zigic.

4 - Athletic Club: Aranzubia; Espósito, Prieto, Amorebieta, Gabilondo (Yeste, min 68); Iraola, Murillo; Etxeberria, Javi Martínez (Garmendia, min 75), Javi González; y Urzaiz (Llorente, min55).

Arbitro: Carlos Velasco Carballo (comité madrileño). Mostró cartulinas amarillas a Munitis, Serrano y Toño y a Murillo, Amorebieta, Exposito e Iraola por el Athletic.

Goles: 0-1, min 7. Luis Prieto. 1-1, min 58. Cristian Fernández, 1-2, min 62. Etxeberría. 2-2, min 65. Garay, de penalty. 3-2, min 69. Zigic. 4-2, min 77. Iraola, en propia puerta. 4-3, min 79. Etxeberria. 4-4, min 82. Iraola. 5-4, min 89. Zigic.

Incidencias: 28ª jornada de Primera División. Estadio: Campos de Sport de El Sardinero ante 19.126 personas.

gavrilo

pre 17 godina

Zigic nije toliko strasan igrac kome je dao 3 gola Atletiku koji se bori za opstanak u ligi.Videli ste sta je uradio protiv Kazahstana (gubio lopte)

делије српско сарајево

pre 17 godina

Браво мајсторе,свака част легендо,ма покажи свима како мајстори играју само тако ЦАРЕ,најбољи си.
Један је НИКОЛА ЖИГИЋ!!!

Vlada Delija

pre 17 godina

Ljudi puno mi je srce!!!Zvezdi cveta!!!Danas lep ambijent na Marakani,pobeda(naravno),Ziga rastura,Zvezda u kosarci dovela onog crnju(mozda i tu padne titula)...sve nam ide!!!Ajde budite se Delije,ma ajde da ih rasturimo,ma najbolji smo!!!Jedna je CRVENA ZVEZDA!!!-Zelim Vidicu i Jankovicu brz oporavak-DELIJE su uvek uz vas!!!

Zeka peka

pre 17 godina

Bravo care!Samo ih cepaj! Akoi vec imamo Vidica u jakom evropskom klubu kao odbrambenog igraca, uskoro cemo dobiti i napadaca u nekom velikom klubu...

BLUE FAN

pre 17 godina

Bravo Nidzo, legendo. Svaka ti cast pokazi svima kako se igra, jos samo da budes precizniji u reprezentaciji pa gde bismo bili... Ti nekakav Racing dovede u borbu za Evropu koju oni nisu vidjeli. Pozdrav Delijama i svima koji navijaju za Chelsea.

pero

pre 17 godina

Ma on je bas owo,ono,malo je opicen,i visok brate,ali eto ide u grad,Ziginjo je jedan,jos dok je igrao u Mornar iz Bara bio je visok koletva

fidelio

pre 17 godina

sveti nikola trese spaniju,a rasing se sada bori za mesto u evropi,znamo gde su bili pre dolaska zige! bravo i daj boze da nam prihvate zalbu !

Nemanja, Zemun

pre 17 godina

Zigic nije toliko strasan igrac kome je dao 3 gola Atletiku koji se bori za opstanak u ligi.Videli ste sta je uradio protiv Kazahstana (gubio lopte)
(gavrilo, 2. april 2007 08:20)

rodjache, a sa kim da igra u reprezentaciji? sa vidicem jedino? da ovaj ispucava lopte iz odbrane ...

koga srbija ima u reprezentaciji?

ziga, vidic, eto ovaj krasic mozda bude dobar, kovachevic tu i tamo ... to je 3/4 igracha ...

Rus

pre 17 godina

Neka svi pljuvaci Nikole Zigica dobro zapuse usta. Njegovim igrama Santander se probio na 7. mesto, pa sta vise reci o njemu osim da je trenutno nas najbolji napadac.

v

pre 17 godina

Auuu ala imamo strucnjake za fudbal samo tako. Prvo u zvezdi bi i Kaka propao kakva je sada. A problem Srba kao nacije je da su svi pametni i svi skloni kritici. Srbin jos bije bitku sa turcima, i misli da je 1991 godina kada je Zvezda bila klub. Zvezda je sada grupa gradjana, koju vodi Piski sa svojim pajtosima, fudbalerima u penziji.

Небојша

pre 17 godina

Реално гледајући ми би са три играча екстра класе - Видић, Станковић и Жигић требали као репрезентација да смо аутоматски на ЕП али изгледа да нам не иде баш нешто глатко. Ипак оптимиста сам и мислим да ће све бити у реду.

ct2712

pre 17 godina

Dobro je sto je Nikola otisao u klub srednje ruke, cime je automatski dobio sansu da stalno igra i pruza ovakve partije. Ovo je samo potvrda da za prave stvari ne treba zuriti i preskakati stepenike. Da je otisao u neki od klubova-velikana bio bi inventar na klupi i rijetko u prvoj postavi, a ovako ce uskoro sa "Sardinera" u dosta jacu ekipu tipa Valensije i to ne kao vodeci strijelac prvenstva Srbije, no kao golgeter Primere! Pred njim su tek velika djela, a i gazde u Rasingu nisu mutave, debelo ce da naplate taj transfer! A kako su se samo grobari zlurado smijali kad je vidoviti Muslin odlucio da mu pruzi sansu... BRAVO, NIKOLA, DAJ BOZE DA TE MIMOIDJU POVREDE, A GOLMANI IMA SVE CESCE DA VADE LOPTU IZ MREZE!!!

dex

pre 17 godina

Pa dobro koliko je trebalo da da golova da bi neki bili srecni? 9,10? Tamo nekom Bilbau je dao 3 gola.... Pa Kezman ni Spartaku svojevremeno nije davao 3...
A price o Kraucu su smesne... Ja takodje gotivim Liverpul,ali ne omalovazavam ucinak Zigica zbog Krauca! Krauc ne zna sa loptom,ima srece ponekad i to je to! Naravno da nije samo zbog viska srece dao Arsenalu 3 gola,ali treba reci da je Krauc ipak samo prosecan igrac! Kada je Krauc dao gol sa vise od 10 metara? I ne shvatam zasto se odmah neko javlja na ovu vest da vrsi ovakvo poredjenje?! Verovatno je i neki Ming Li Fu dao juce 3 gola pa ne znaci da ga treba uporedjivati sa Zigicem! I da ne zaboreavim da me neki ne bi odmah napadali,NE MISLIM da je Zigic najbolji napadac na svetu,ali sigurno je medju korisnijim! To sto kvari igru reprezentacije,to je nasa glupost jer idemo samo na njega! Nesto ne vidim da u Rasingu kvari igru...

nislij@

pre 17 godina

Ko ce koga ako nece svoj svoga, Zigicu dugujes mi 37697 dinara jer si me za toliko oborio na tiketu. Nije ti trebao bas taj treci gol sa ixom bi svi bili zadovoljni.
Zvezda sampion....

12th Carragher

pre 17 godina

@dex
Slazem se da je Zigic dobar, da li je bolji od Croucha ne znam ali
*Krauc ne zna sa loptom, ima srece ponekad i to je to*. Ima toliko srece da je blago receno izblejao igrace Arsenala, to sto su mu noge kao 2 pritke pa to ne izgleda lijepo za oko je druga stvar. Samo pogledaj 3.gol. Savrsenstvo
I jos hat trick sa desnom pa glavom(oko 11m udaljenosti) i na kraju lijevom je nesto sto se vrlo rijetko gleda.
Davao je golove i sa 20 metara, prvi gol za Lpool (protiv Vigana 2005) je dao sa te udaljenosti.
Zigicu svaka cast, ali govoriti da je sigurno bolji od Krauca, pa jos da je ovaj prosjecan igrac moze da kaze onaj koji ne posmatra ugru Krauca

Saša

pre 17 godina

Žiga-žirafa.Zašto nije u reprezentaciji,zašto širi nedisciplinu,zašto nije bio ni na najširem spisku za Portugal,Santander je svetska ekipa a o Bilbaou i da ne pričamo.Objavili ste važnu informaciju da ŽŽ u Španiji i da je pojačao srpski fudbal.Može da se udruži sa Klementeom kome drugi sastavljaju repku.Saša Ilić jedini plejmejker ne igra za reprezentaciju.Za Klementea reprezentacija ne predstavlja ništa već mu je važnija reklama španskih provincijskih timova kao što je Santander.