Nedelja, 25.03.2007.

21:14

Đoković lako u osmini finala

Izvor: Aleksa Gutoviæ

Ðokoviæ lako u osmini finala IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

Diego

pre 17 godina

Nole je na putu. Vidi se koliko su mu bili bitni porazi od najboljih na svetu. U tim mecevima ima priliku da popravi svoje mane i da napreduje svoju igru. Samo tako i sto pre cim vise merenje snaga sa igracima kao sto su Federer, Nadal, Juschni ili Safin.

Dragan,BGD

pre 17 godina

@Neobavesten
Nemojte me shvatiti pogresno,
ali bolje je za zdravlje svih da se ne javljate na sajt,nego lepo gledajte i navijajte.
Jer ako ste ponovo poceli da gledate tenis zbog nasih igraca,vi niste ljubitelj tenisa.I onda dodje do rasprava nas malobrojnih ljubitelja tenisa i sporta uopste sa vama,vecinskim navijacima u svakom sportu,ukoliko igrao neko nas,pa moze biti i bocanje.
Uprosceno gledano,stalno moras da pazis,kako ces nesto reci,da ne uvredis "velike patriote" koji misle da su bas oni zastitnici srpstva.Pa kad neko nas izgubi sve se nekako cinculira,kako da se objasni poraz,a da se vecina ne uvredi.Isto kao u drzavi,
kad ne smes da kazes-Izgubili smo Kosovo,nego uvijas u neke fraze.Vecina Srba voli lekara koji ce ti reci-Ma zdrav si ko dren,iako si mnogo bolestan,voli mnogo vise nego lekara koji ti kaze pravo stanje stvari.Tako je tako je to kod nas,znate i sami,bice vazda problema medju Unionistima(podrzavaju Srbiju u EU) i "Patriota"(Srbija do Tokija).
Mozda ovaj prilog nece objaviti,pa ipak,morao sam da vam napisem.
Pozdrav

Ženevljanin

pre 17 godina

Nole je zaista "zaslužio" lakši žreb svojim mestom na rang listi, ali je - ruku na srce - imao i malo sreće. Federer je br.1 pa je imao objektivno teže protivnike: u prvom kolu verovatno najboljeg mladog Amera a i Almagro je vrlo jak igrač - do 5:6 je bio potpuno ravnopravan a onda je očajno odigrao (s dve duple servis greške) i - pao... kao što se većini igrača otseku noge u odlučujućim momentima kad igraju s Rodžerom. Nadal (br.2) bi se sada susreo s Južnjim (koji je Novaku dva puta nedavno uzeo meru) ali će umesto njega imati mladog Del Potra koji je već skinuo nekoliko važnih skalpova. U ostalim mečevima praktično nema favorita, sem Novaka protiv Lopeza. Ipak, moram da kažem da je razlika među vrhunskim teniserima veoma mala, u pitanju su nijanse (najčešće u glavi), pa je i Novakova "sreća" uslovna; da ne igra zaista dobro ne bi mu mnogo pomogla. Optimista sam i verujem da će Noleta nastaviti da prati "sreća" i da će u finalu protiv njega Federer uganuti nogu!:-)

Neobavesten

pre 17 godina

Napokon da i Srbi imaju za koga da navijaju. Poceo sam, ponovo, da gledam tenis, kada igraju srpski igraci, zahvaljujuci ovom odlicnom momku. Samo napred. Za razliku od JJ ovaj momak ima, pored odlicne igre, i psihicku stabilnost.

Nenad

pre 17 godina

Bravo Nole,svaka cast a od one Deb.Ane samo mozes dobiti neki dobar recept za rucak posto od tenisa vec dve godine nema nista...

Momirov Vojislav

pre 17 godina

Novak je stvarno u fantasticnoj formi! Svaka cast i Jeleni i Ani, sto su u vrhu svetskog tenisa, ali jedino je Nole konstantan i ne dozivljava iznenadjujuce poraze. Mislim da je on vec sada medju pet najboljih tenisera sveta, a da ce do kraja godine, ako Bog da, to biti i na ATP listi. Svaka cast Nole i samo nastavi tako!!!

gmboki

pre 17 godina

Svima onima koji neprekidno vec 10 dana potenciraju da Nole ima srece sa zrebom!!!
GOSPODO! Novak je taj zreb zasluzio svojim plasmanom na ATP listi.Ne mislite valjda da kao 10.nosilac treba da igra sa Federerom u 1.kolu

Marko Novakovic iz Kraljeva kontakt 0656180888 zovite devojke radi upoznavanja{zovite,zovite}

pre 17 godina

Nadal je samo godinu dana stariji od DJokovica a mnogo
vise je postigao ya nekoliko godina bice
1.Rafael Nadal]
2.Novak DJokovic
3.Andi Maraj
4.Federer
5.Joakim Johanson

Marko Novakovic iz Kraljeva kontakt broj 0656180888 zovite devojke ispod 12 god ja sam 94god

pre 17 godina

Nole je samo godinu dana mladji od Nadala i mislim da ce narednih nekoliko godina stanje biti ovako
1.Nadal
2.DJokovic
3.Maraj
4.Gaske
5.joakim johanson

Bojan

pre 17 godina

Dosta vise tih prica.Igrao je sa mnogo slabijim od sebe.I Lopez je znatno slabiji.Ali.
Koliko vidim,posle Lopeza dolazi Nadal,ili momak koji se zove Del Potro,Argentinac visok 195 cm i tek u septembu puni 19 godina.Zbrisao je Bjorkmana(nista strasno),pa Bagdatisa,pa Juznija.Sad ide na Nadala.
Iako je Novak opet imao srece sa zrebom,on je sigurno nas najveci adut u tenisu.Za Anu ne znam sta ce biti,Jelena nema snage za niz turnira i meceve sa jakim protivnicama.
Svake godine kao nove biljke pojavljuju se nove teniserke,
posle naravno neprikosnovene Sharapove,Chakvetadze,zatim mala Safarova,pa Poljakinja Radvanska koja jos nema 18.
Za dve godine bice promenjena kompletna slika Top 10 u zenskom tenisu.Ostace mozda dve,tri sa sadasnje liste,Kim i Hingis odlaze ove godine,
Sharapova mozda za dve godine,
Dementijeva pada,Snider je vec pala,Kuznjecova nece moci da izdrzi svoju masu,Justin ostaje ako ne bude povredjena,
mozda jos Petrova,eventualno Serena i niko vise,a njihova mesta zauzece Vaidisova,Per,
Chakvetadze,Safarova,Radvanska,i ko zna ko jos za koga nismo ni culi.

Sauron

pre 17 godina

Polako ljudi, do sad je igrao sa polovnim igračima što ne umanjuje njegov uspeh, ali ipak treba biti čiste glave! Prvi "pravi izazov" je Feliciano Lopez koji je puno bolji igrač nego što to njegov ranking pokazuje! Igra levom rukom, ima odličan servis, a dobar je i sa osnovne linije! Ipak, ukoliko želi da ostane u TOP 10, ovakve igrače mora dobijati u 2 seta bez puno komplikacija! Ukoliko prođe, čeka ga Nadal i u tom meču će pokazati koliko daleko je spreman ići ove godine!!! Sretno Nole!!!

Ema

pre 17 godina

PA MISLIM STA RECI...BRAVO NOLE,SVAKA CAST,STICI CES TI DALEKO...I 8. U SVETU,KOLIKO TO ZNACI ZA SRBIJU...SAMO NAPRED NOLE,TI SI NAS SAMPION!!!SAMO NAPRED,I DA TAKO NASTAVIS,DA DO KRAJA SEZONE BUDES U PRVIH PET!!VIDIMO SE U KOVILOVU 6. APRILA!!!!

bushbaby

pre 17 godina

Novak je trenutno najbolji srpski brend, najbolje sto Srbija moze da pokaze. Ujedno je to i ogroman pritisak na jednog 19-godisnjaka, ali nadam se da moze da izadje na kraj s tim, potencijala sigurno ima. Pravi izazov u buducnosti su sada Federer i Nadal. Za to treba sada jos vise i pojacano raditi, ne trositi zaradjene pare i popularnost. Dajmo mu podrsku.

Ženevljanin

pre 17 godina

Novak danas ne igra, ali možda će neki odigrati za njega... recimo Almagro!:-). Već su ispali neki direktni konkurenti za najviši plasman: Has, Gonzales, Južnji, pa Nole ima dobre šanse da dalje napreduje i na Entry i na Race listi... ako bude nastavio da dobija.

Nikola-Nis

pre 17 godina

Svaka cast Noletu i samo napred za SRBIJU.
Moram se sloziti sa INSPEKTOROM, zato sam i naglasio napred za SRBIJU. I mene izludjuje komentator na Sport Klubu koji kaze teniser iz Beograda, pa aman ljudi on igra pod zastavom Srbije a ne Beograda. Da li to znaci da samo Beogradjani imaju pravo da se raduju njegovim pobedama. Uzasno je koliko mi Srbi sami sebe delimo, toga nema nigde na svetu, zato smo tu gde jesmo.
Nole samo da znas i Nislije su uz tebe, samo napred.

srpkinja

pre 17 godina

Nole, kako bi bilo da Ankicu i Jelkicu naucis kako se igra tenis?
Salu na stranu, svaka ti cast!(svaka cast i Ankici i Jelkici - biti u prvih 20 na svetu je uspeh vredan svakog divljenja). Cestitke na svim tvojim uspesima i svaka sreca i ubuduce! Napred Nole! Zivela Srbija!

coyote

pre 17 godina

Ok za Noleta svaka čast i samo napred, ali zašto to beogradski zar nije srpski, kao što se dalje u tekstu naveli da igra sa Špancem, a ne njegovim rodnim gradon, stvarno nema smisla!

vlado-

pre 17 godina

Nole svaka cast. Samo napred i uskoro da te docekamo ispred skupstine kao osvajaca vimbldona, ili nekog drugog gren slema.
Samo tako nastavi i da te bog i sreca prate do broja 1.

zoran

pre 17 godina

@Neki nasi ljudi
ma daj sta si se nalozio, covek se sigurno zezao. malo bodrenja malo preterivanja ali ne zato sto misli tako nego da bi podigao atmosferu.
a ti od toga pravis drzavni problem broj 1.
opusteno bre:)

Inspektor

pre 17 godina

Bravo Nole kralju! Samo napred,ti treba da budes uzor ovoj deci,a ne prepotentni fudbaleri!

Za redakciju:
Beogradski teniser? Pazite malo sta pisete,na pocetku teksta je srpski,posle je boegradski,verovatno ce u nekoj narednoj vesti biti dorcolski ili sta vec....

Neki nasi ljudi

pre 17 godina

Sve, sve, ali pozivanje da poducava Federera tenisu?
Kako nije sramota neke ljude da daju takve izjave i da tako nesto pisu?
Gde je granica nase bahatosti, neupucenosti, megalomanije i manjka osecaja za meru?

Svaka cast Noletu, neka samo nastavi, ali dug je put do broja 1 i ostajanja na istom.
Trebace mu puno srece, pameti i najvise od svega rada da stigne dotle.

slawisha

pre 17 godina

Bravo , ali samo da se ne opusti kao u prvom setu...gledao sam i nisam mogao da verujem da je to Novak Djokovic...ne moze da uzme brejk do kada nije prigustilo jer se opustio...zato na Lopeza sa 90% snage :)

abdul

pre 17 godina

Nole je jedini nas teniser koji moze da udje medju prva 3.Ana i Jelena to nikada nece moci.Jelena je prvi put osetila da je dobra zenska tamo napolje, jer je ovde samo jedan prosek, pa je pocela vise da obraca paznju na fotoreportere nego na svoju igru.Bolje da se ne vraca u Beograd jer ce opet dobiti kompleks koji je imala pre nego sto je krenula sa tenisom.
Nole do kraja godine treci na lestvici.
Pozdrav svima

darkooo

pre 17 godina

BRAVO NOLE,JEDINO ME TI USRECUJES OVIH DANA NARAVNO I VATERPOLISTI.OPET TI JE OTVOREN PUT DO POLUFINALA I 7 MESTA NA LISTI PA SRECNOOOOO

Bane

pre 17 godina

Bravo Nole, gledao sam mec i mogu da kazem da si stvarno izrastao u pravog igraca. Tako se glava koristi, a ne ko Jankovićka. Mada bi se ja rado žrtvovao da joj sredim ljubavni život. Srecno s Lopezom, pa da vratis Nadalu za Indijan Vels. Svaka čast!

mina

pre 17 godina

super nole,samo nemoj onoliko da se nerviras i da "udaras onaj reket" , pa nije on kriv.ma super,samo da ne naletis na nadala jaoj,ma svaka ti cast

pre 17 godina

Nakon što je Llodra neuspješno skratio loptu u desetoj igri, Đoković je bio dva poena do osvajanja prvoga seta. Ubrzo smo čuli Novakov karakteristični krik – Francuz smanjuje na 15:30. Terapija nakon lošega forhenda dala je ploda i Nole ima dvije set-lopte. Ljevoruki Francuz prvu spašava kvalitetnim servisom, ali je potom forhendom izbacio lopticu izvan igrališta i Đokica slavi – 6:4. Drugi set označio je raspad Francuzove igre, a Nole je forhendima stvarao nedostižnu prednost. Zadnji poen osvojio je nakon Llodrina neuspješna izlaska na mrežu – 6:1.

Petar Veliki

pre 17 godina

Kada neko sa toliko (malo) godina vec rutinski pobedjuje, to je pokazatelj koliko potencijala ima. Delje ih sve redom- car!
Jos jedna pobeda i to bas za moj rodjendan. Hvala, majstore...

Petar Veliki

pre 17 godina

Kada neko sa toliko (malo) godina vec rutinski pobedjuje, to je pokazatelj koliko potencijala ima. Delje ih sve redom- car!
Jos jedna pobeda i to bas za moj rodjendan. Hvala, majstore...

pre 17 godina

Nakon što je Llodra neuspješno skratio loptu u desetoj igri, Đoković je bio dva poena do osvajanja prvoga seta. Ubrzo smo čuli Novakov karakteristični krik – Francuz smanjuje na 15:30. Terapija nakon lošega forhenda dala je ploda i Nole ima dvije set-lopte. Ljevoruki Francuz prvu spašava kvalitetnim servisom, ali je potom forhendom izbacio lopticu izvan igrališta i Đokica slavi – 6:4. Drugi set označio je raspad Francuzove igre, a Nole je forhendima stvarao nedostižnu prednost. Zadnji poen osvojio je nakon Llodrina neuspješna izlaska na mrežu – 6:1.

mina

pre 17 godina

super nole,samo nemoj onoliko da se nerviras i da "udaras onaj reket" , pa nije on kriv.ma super,samo da ne naletis na nadala jaoj,ma svaka ti cast

Bane

pre 17 godina

Bravo Nole, gledao sam mec i mogu da kazem da si stvarno izrastao u pravog igraca. Tako se glava koristi, a ne ko Jankovićka. Mada bi se ja rado žrtvovao da joj sredim ljubavni život. Srecno s Lopezom, pa da vratis Nadalu za Indijan Vels. Svaka čast!

darkooo

pre 17 godina

BRAVO NOLE,JEDINO ME TI USRECUJES OVIH DANA NARAVNO I VATERPOLISTI.OPET TI JE OTVOREN PUT DO POLUFINALA I 7 MESTA NA LISTI PA SRECNOOOOO

slawisha

pre 17 godina

Bravo , ali samo da se ne opusti kao u prvom setu...gledao sam i nisam mogao da verujem da je to Novak Djokovic...ne moze da uzme brejk do kada nije prigustilo jer se opustio...zato na Lopeza sa 90% snage :)

Neki nasi ljudi

pre 17 godina

Sve, sve, ali pozivanje da poducava Federera tenisu?
Kako nije sramota neke ljude da daju takve izjave i da tako nesto pisu?
Gde je granica nase bahatosti, neupucenosti, megalomanije i manjka osecaja za meru?

Svaka cast Noletu, neka samo nastavi, ali dug je put do broja 1 i ostajanja na istom.
Trebace mu puno srece, pameti i najvise od svega rada da stigne dotle.

abdul

pre 17 godina

Nole je jedini nas teniser koji moze da udje medju prva 3.Ana i Jelena to nikada nece moci.Jelena je prvi put osetila da je dobra zenska tamo napolje, jer je ovde samo jedan prosek, pa je pocela vise da obraca paznju na fotoreportere nego na svoju igru.Bolje da se ne vraca u Beograd jer ce opet dobiti kompleks koji je imala pre nego sto je krenula sa tenisom.
Nole do kraja godine treci na lestvici.
Pozdrav svima

coyote

pre 17 godina

Ok za Noleta svaka čast i samo napred, ali zašto to beogradski zar nije srpski, kao što se dalje u tekstu naveli da igra sa Špancem, a ne njegovim rodnim gradon, stvarno nema smisla!

vlado-

pre 17 godina

Nole svaka cast. Samo napred i uskoro da te docekamo ispred skupstine kao osvajaca vimbldona, ili nekog drugog gren slema.
Samo tako nastavi i da te bog i sreca prate do broja 1.

zoran

pre 17 godina

@Neki nasi ljudi
ma daj sta si se nalozio, covek se sigurno zezao. malo bodrenja malo preterivanja ali ne zato sto misli tako nego da bi podigao atmosferu.
a ti od toga pravis drzavni problem broj 1.
opusteno bre:)

Inspektor

pre 17 godina

Bravo Nole kralju! Samo napred,ti treba da budes uzor ovoj deci,a ne prepotentni fudbaleri!

Za redakciju:
Beogradski teniser? Pazite malo sta pisete,na pocetku teksta je srpski,posle je boegradski,verovatno ce u nekoj narednoj vesti biti dorcolski ili sta vec....

srpkinja

pre 17 godina

Nole, kako bi bilo da Ankicu i Jelkicu naucis kako se igra tenis?
Salu na stranu, svaka ti cast!(svaka cast i Ankici i Jelkici - biti u prvih 20 na svetu je uspeh vredan svakog divljenja). Cestitke na svim tvojim uspesima i svaka sreca i ubuduce! Napred Nole! Zivela Srbija!

bushbaby

pre 17 godina

Novak je trenutno najbolji srpski brend, najbolje sto Srbija moze da pokaze. Ujedno je to i ogroman pritisak na jednog 19-godisnjaka, ali nadam se da moze da izadje na kraj s tim, potencijala sigurno ima. Pravi izazov u buducnosti su sada Federer i Nadal. Za to treba sada jos vise i pojacano raditi, ne trositi zaradjene pare i popularnost. Dajmo mu podrsku.

Nikola-Nis

pre 17 godina

Svaka cast Noletu i samo napred za SRBIJU.
Moram se sloziti sa INSPEKTOROM, zato sam i naglasio napred za SRBIJU. I mene izludjuje komentator na Sport Klubu koji kaze teniser iz Beograda, pa aman ljudi on igra pod zastavom Srbije a ne Beograda. Da li to znaci da samo Beogradjani imaju pravo da se raduju njegovim pobedama. Uzasno je koliko mi Srbi sami sebe delimo, toga nema nigde na svetu, zato smo tu gde jesmo.
Nole samo da znas i Nislije su uz tebe, samo napred.

Ženevljanin

pre 17 godina

Novak danas ne igra, ali možda će neki odigrati za njega... recimo Almagro!:-). Već su ispali neki direktni konkurenti za najviši plasman: Has, Gonzales, Južnji, pa Nole ima dobre šanse da dalje napreduje i na Entry i na Race listi... ako bude nastavio da dobija.

Ema

pre 17 godina

PA MISLIM STA RECI...BRAVO NOLE,SVAKA CAST,STICI CES TI DALEKO...I 8. U SVETU,KOLIKO TO ZNACI ZA SRBIJU...SAMO NAPRED NOLE,TI SI NAS SAMPION!!!SAMO NAPRED,I DA TAKO NASTAVIS,DA DO KRAJA SEZONE BUDES U PRVIH PET!!VIDIMO SE U KOVILOVU 6. APRILA!!!!

Sauron

pre 17 godina

Polako ljudi, do sad je igrao sa polovnim igračima što ne umanjuje njegov uspeh, ali ipak treba biti čiste glave! Prvi "pravi izazov" je Feliciano Lopez koji je puno bolji igrač nego što to njegov ranking pokazuje! Igra levom rukom, ima odličan servis, a dobar je i sa osnovne linije! Ipak, ukoliko želi da ostane u TOP 10, ovakve igrače mora dobijati u 2 seta bez puno komplikacija! Ukoliko prođe, čeka ga Nadal i u tom meču će pokazati koliko daleko je spreman ići ove godine!!! Sretno Nole!!!

Marko Novakovic iz Kraljeva kontakt broj 0656180888 zovite devojke ispod 12 god ja sam 94god

pre 17 godina

Nole je samo godinu dana mladji od Nadala i mislim da ce narednih nekoliko godina stanje biti ovako
1.Nadal
2.DJokovic
3.Maraj
4.Gaske
5.joakim johanson

Marko Novakovic iz Kraljeva kontakt 0656180888 zovite devojke radi upoznavanja{zovite,zovite}

pre 17 godina

Nadal je samo godinu dana stariji od DJokovica a mnogo
vise je postigao ya nekoliko godina bice
1.Rafael Nadal]
2.Novak DJokovic
3.Andi Maraj
4.Federer
5.Joakim Johanson

Bojan

pre 17 godina

Dosta vise tih prica.Igrao je sa mnogo slabijim od sebe.I Lopez je znatno slabiji.Ali.
Koliko vidim,posle Lopeza dolazi Nadal,ili momak koji se zove Del Potro,Argentinac visok 195 cm i tek u septembu puni 19 godina.Zbrisao je Bjorkmana(nista strasno),pa Bagdatisa,pa Juznija.Sad ide na Nadala.
Iako je Novak opet imao srece sa zrebom,on je sigurno nas najveci adut u tenisu.Za Anu ne znam sta ce biti,Jelena nema snage za niz turnira i meceve sa jakim protivnicama.
Svake godine kao nove biljke pojavljuju se nove teniserke,
posle naravno neprikosnovene Sharapove,Chakvetadze,zatim mala Safarova,pa Poljakinja Radvanska koja jos nema 18.
Za dve godine bice promenjena kompletna slika Top 10 u zenskom tenisu.Ostace mozda dve,tri sa sadasnje liste,Kim i Hingis odlaze ove godine,
Sharapova mozda za dve godine,
Dementijeva pada,Snider je vec pala,Kuznjecova nece moci da izdrzi svoju masu,Justin ostaje ako ne bude povredjena,
mozda jos Petrova,eventualno Serena i niko vise,a njihova mesta zauzece Vaidisova,Per,
Chakvetadze,Safarova,Radvanska,i ko zna ko jos za koga nismo ni culi.

gmboki

pre 17 godina

Svima onima koji neprekidno vec 10 dana potenciraju da Nole ima srece sa zrebom!!!
GOSPODO! Novak je taj zreb zasluzio svojim plasmanom na ATP listi.Ne mislite valjda da kao 10.nosilac treba da igra sa Federerom u 1.kolu

Momirov Vojislav

pre 17 godina

Novak je stvarno u fantasticnoj formi! Svaka cast i Jeleni i Ani, sto su u vrhu svetskog tenisa, ali jedino je Nole konstantan i ne dozivljava iznenadjujuce poraze. Mislim da je on vec sada medju pet najboljih tenisera sveta, a da ce do kraja godine, ako Bog da, to biti i na ATP listi. Svaka cast Nole i samo nastavi tako!!!

Nenad

pre 17 godina

Bravo Nole,svaka cast a od one Deb.Ane samo mozes dobiti neki dobar recept za rucak posto od tenisa vec dve godine nema nista...

Neobavesten

pre 17 godina

Napokon da i Srbi imaju za koga da navijaju. Poceo sam, ponovo, da gledam tenis, kada igraju srpski igraci, zahvaljujuci ovom odlicnom momku. Samo napred. Za razliku od JJ ovaj momak ima, pored odlicne igre, i psihicku stabilnost.

Ženevljanin

pre 17 godina

Nole je zaista "zaslužio" lakši žreb svojim mestom na rang listi, ali je - ruku na srce - imao i malo sreće. Federer je br.1 pa je imao objektivno teže protivnike: u prvom kolu verovatno najboljeg mladog Amera a i Almagro je vrlo jak igrač - do 5:6 je bio potpuno ravnopravan a onda je očajno odigrao (s dve duple servis greške) i - pao... kao što se većini igrača otseku noge u odlučujućim momentima kad igraju s Rodžerom. Nadal (br.2) bi se sada susreo s Južnjim (koji je Novaku dva puta nedavno uzeo meru) ali će umesto njega imati mladog Del Potra koji je već skinuo nekoliko važnih skalpova. U ostalim mečevima praktično nema favorita, sem Novaka protiv Lopeza. Ipak, moram da kažem da je razlika među vrhunskim teniserima veoma mala, u pitanju su nijanse (najčešće u glavi), pa je i Novakova "sreća" uslovna; da ne igra zaista dobro ne bi mu mnogo pomogla. Optimista sam i verujem da će Noleta nastaviti da prati "sreća" i da će u finalu protiv njega Federer uganuti nogu!:-)

Dragan,BGD

pre 17 godina

@Neobavesten
Nemojte me shvatiti pogresno,
ali bolje je za zdravlje svih da se ne javljate na sajt,nego lepo gledajte i navijajte.
Jer ako ste ponovo poceli da gledate tenis zbog nasih igraca,vi niste ljubitelj tenisa.I onda dodje do rasprava nas malobrojnih ljubitelja tenisa i sporta uopste sa vama,vecinskim navijacima u svakom sportu,ukoliko igrao neko nas,pa moze biti i bocanje.
Uprosceno gledano,stalno moras da pazis,kako ces nesto reci,da ne uvredis "velike patriote" koji misle da su bas oni zastitnici srpstva.Pa kad neko nas izgubi sve se nekako cinculira,kako da se objasni poraz,a da se vecina ne uvredi.Isto kao u drzavi,
kad ne smes da kazes-Izgubili smo Kosovo,nego uvijas u neke fraze.Vecina Srba voli lekara koji ce ti reci-Ma zdrav si ko dren,iako si mnogo bolestan,voli mnogo vise nego lekara koji ti kaze pravo stanje stvari.Tako je tako je to kod nas,znate i sami,bice vazda problema medju Unionistima(podrzavaju Srbiju u EU) i "Patriota"(Srbija do Tokija).
Mozda ovaj prilog nece objaviti,pa ipak,morao sam da vam napisem.
Pozdrav

Diego

pre 17 godina

Nole je na putu. Vidi se koliko su mu bili bitni porazi od najboljih na svetu. U tim mecevima ima priliku da popravi svoje mane i da napreduje svoju igru. Samo tako i sto pre cim vise merenje snaga sa igracima kao sto su Federer, Nadal, Juschni ili Safin.

Petar Veliki

pre 17 godina

Kada neko sa toliko (malo) godina vec rutinski pobedjuje, to je pokazatelj koliko potencijala ima. Delje ih sve redom- car!
Jos jedna pobeda i to bas za moj rodjendan. Hvala, majstore...

pre 17 godina

Nakon što je Llodra neuspješno skratio loptu u desetoj igri, Đoković je bio dva poena do osvajanja prvoga seta. Ubrzo smo čuli Novakov karakteristični krik – Francuz smanjuje na 15:30. Terapija nakon lošega forhenda dala je ploda i Nole ima dvije set-lopte. Ljevoruki Francuz prvu spašava kvalitetnim servisom, ali je potom forhendom izbacio lopticu izvan igrališta i Đokica slavi – 6:4. Drugi set označio je raspad Francuzove igre, a Nole je forhendima stvarao nedostižnu prednost. Zadnji poen osvojio je nakon Llodrina neuspješna izlaska na mrežu – 6:1.

mina

pre 17 godina

super nole,samo nemoj onoliko da se nerviras i da "udaras onaj reket" , pa nije on kriv.ma super,samo da ne naletis na nadala jaoj,ma svaka ti cast

Bane

pre 17 godina

Bravo Nole, gledao sam mec i mogu da kazem da si stvarno izrastao u pravog igraca. Tako se glava koristi, a ne ko Jankovićka. Mada bi se ja rado žrtvovao da joj sredim ljubavni život. Srecno s Lopezom, pa da vratis Nadalu za Indijan Vels. Svaka čast!

darkooo

pre 17 godina

BRAVO NOLE,JEDINO ME TI USRECUJES OVIH DANA NARAVNO I VATERPOLISTI.OPET TI JE OTVOREN PUT DO POLUFINALA I 7 MESTA NA LISTI PA SRECNOOOOO

slawisha

pre 17 godina

Bravo , ali samo da se ne opusti kao u prvom setu...gledao sam i nisam mogao da verujem da je to Novak Djokovic...ne moze da uzme brejk do kada nije prigustilo jer se opustio...zato na Lopeza sa 90% snage :)

Neki nasi ljudi

pre 17 godina

Sve, sve, ali pozivanje da poducava Federera tenisu?
Kako nije sramota neke ljude da daju takve izjave i da tako nesto pisu?
Gde je granica nase bahatosti, neupucenosti, megalomanije i manjka osecaja za meru?

Svaka cast Noletu, neka samo nastavi, ali dug je put do broja 1 i ostajanja na istom.
Trebace mu puno srece, pameti i najvise od svega rada da stigne dotle.

abdul

pre 17 godina

Nole je jedini nas teniser koji moze da udje medju prva 3.Ana i Jelena to nikada nece moci.Jelena je prvi put osetila da je dobra zenska tamo napolje, jer je ovde samo jedan prosek, pa je pocela vise da obraca paznju na fotoreportere nego na svoju igru.Bolje da se ne vraca u Beograd jer ce opet dobiti kompleks koji je imala pre nego sto je krenula sa tenisom.
Nole do kraja godine treci na lestvici.
Pozdrav svima

coyote

pre 17 godina

Ok za Noleta svaka čast i samo napred, ali zašto to beogradski zar nije srpski, kao što se dalje u tekstu naveli da igra sa Špancem, a ne njegovim rodnim gradon, stvarno nema smisla!

vlado-

pre 17 godina

Nole svaka cast. Samo napred i uskoro da te docekamo ispred skupstine kao osvajaca vimbldona, ili nekog drugog gren slema.
Samo tako nastavi i da te bog i sreca prate do broja 1.

zoran

pre 17 godina

@Neki nasi ljudi
ma daj sta si se nalozio, covek se sigurno zezao. malo bodrenja malo preterivanja ali ne zato sto misli tako nego da bi podigao atmosferu.
a ti od toga pravis drzavni problem broj 1.
opusteno bre:)

Inspektor

pre 17 godina

Bravo Nole kralju! Samo napred,ti treba da budes uzor ovoj deci,a ne prepotentni fudbaleri!

Za redakciju:
Beogradski teniser? Pazite malo sta pisete,na pocetku teksta je srpski,posle je boegradski,verovatno ce u nekoj narednoj vesti biti dorcolski ili sta vec....

srpkinja

pre 17 godina

Nole, kako bi bilo da Ankicu i Jelkicu naucis kako se igra tenis?
Salu na stranu, svaka ti cast!(svaka cast i Ankici i Jelkici - biti u prvih 20 na svetu je uspeh vredan svakog divljenja). Cestitke na svim tvojim uspesima i svaka sreca i ubuduce! Napred Nole! Zivela Srbija!

bushbaby

pre 17 godina

Novak je trenutno najbolji srpski brend, najbolje sto Srbija moze da pokaze. Ujedno je to i ogroman pritisak na jednog 19-godisnjaka, ali nadam se da moze da izadje na kraj s tim, potencijala sigurno ima. Pravi izazov u buducnosti su sada Federer i Nadal. Za to treba sada jos vise i pojacano raditi, ne trositi zaradjene pare i popularnost. Dajmo mu podrsku.

Nikola-Nis

pre 17 godina

Svaka cast Noletu i samo napred za SRBIJU.
Moram se sloziti sa INSPEKTOROM, zato sam i naglasio napred za SRBIJU. I mene izludjuje komentator na Sport Klubu koji kaze teniser iz Beograda, pa aman ljudi on igra pod zastavom Srbije a ne Beograda. Da li to znaci da samo Beogradjani imaju pravo da se raduju njegovim pobedama. Uzasno je koliko mi Srbi sami sebe delimo, toga nema nigde na svetu, zato smo tu gde jesmo.
Nole samo da znas i Nislije su uz tebe, samo napred.

Ženevljanin

pre 17 godina

Novak danas ne igra, ali možda će neki odigrati za njega... recimo Almagro!:-). Već su ispali neki direktni konkurenti za najviši plasman: Has, Gonzales, Južnji, pa Nole ima dobre šanse da dalje napreduje i na Entry i na Race listi... ako bude nastavio da dobija.

Ema

pre 17 godina

PA MISLIM STA RECI...BRAVO NOLE,SVAKA CAST,STICI CES TI DALEKO...I 8. U SVETU,KOLIKO TO ZNACI ZA SRBIJU...SAMO NAPRED NOLE,TI SI NAS SAMPION!!!SAMO NAPRED,I DA TAKO NASTAVIS,DA DO KRAJA SEZONE BUDES U PRVIH PET!!VIDIMO SE U KOVILOVU 6. APRILA!!!!

Sauron

pre 17 godina

Polako ljudi, do sad je igrao sa polovnim igračima što ne umanjuje njegov uspeh, ali ipak treba biti čiste glave! Prvi "pravi izazov" je Feliciano Lopez koji je puno bolji igrač nego što to njegov ranking pokazuje! Igra levom rukom, ima odličan servis, a dobar je i sa osnovne linije! Ipak, ukoliko želi da ostane u TOP 10, ovakve igrače mora dobijati u 2 seta bez puno komplikacija! Ukoliko prođe, čeka ga Nadal i u tom meču će pokazati koliko daleko je spreman ići ove godine!!! Sretno Nole!!!

Marko Novakovic iz Kraljeva kontakt broj 0656180888 zovite devojke ispod 12 god ja sam 94god

pre 17 godina

Nole je samo godinu dana mladji od Nadala i mislim da ce narednih nekoliko godina stanje biti ovako
1.Nadal
2.DJokovic
3.Maraj
4.Gaske
5.joakim johanson

Marko Novakovic iz Kraljeva kontakt 0656180888 zovite devojke radi upoznavanja{zovite,zovite}

pre 17 godina

Nadal je samo godinu dana stariji od DJokovica a mnogo
vise je postigao ya nekoliko godina bice
1.Rafael Nadal]
2.Novak DJokovic
3.Andi Maraj
4.Federer
5.Joakim Johanson

Bojan

pre 17 godina

Dosta vise tih prica.Igrao je sa mnogo slabijim od sebe.I Lopez je znatno slabiji.Ali.
Koliko vidim,posle Lopeza dolazi Nadal,ili momak koji se zove Del Potro,Argentinac visok 195 cm i tek u septembu puni 19 godina.Zbrisao je Bjorkmana(nista strasno),pa Bagdatisa,pa Juznija.Sad ide na Nadala.
Iako je Novak opet imao srece sa zrebom,on je sigurno nas najveci adut u tenisu.Za Anu ne znam sta ce biti,Jelena nema snage za niz turnira i meceve sa jakim protivnicama.
Svake godine kao nove biljke pojavljuju se nove teniserke,
posle naravno neprikosnovene Sharapove,Chakvetadze,zatim mala Safarova,pa Poljakinja Radvanska koja jos nema 18.
Za dve godine bice promenjena kompletna slika Top 10 u zenskom tenisu.Ostace mozda dve,tri sa sadasnje liste,Kim i Hingis odlaze ove godine,
Sharapova mozda za dve godine,
Dementijeva pada,Snider je vec pala,Kuznjecova nece moci da izdrzi svoju masu,Justin ostaje ako ne bude povredjena,
mozda jos Petrova,eventualno Serena i niko vise,a njihova mesta zauzece Vaidisova,Per,
Chakvetadze,Safarova,Radvanska,i ko zna ko jos za koga nismo ni culi.

gmboki

pre 17 godina

Svima onima koji neprekidno vec 10 dana potenciraju da Nole ima srece sa zrebom!!!
GOSPODO! Novak je taj zreb zasluzio svojim plasmanom na ATP listi.Ne mislite valjda da kao 10.nosilac treba da igra sa Federerom u 1.kolu

Momirov Vojislav

pre 17 godina

Novak je stvarno u fantasticnoj formi! Svaka cast i Jeleni i Ani, sto su u vrhu svetskog tenisa, ali jedino je Nole konstantan i ne dozivljava iznenadjujuce poraze. Mislim da je on vec sada medju pet najboljih tenisera sveta, a da ce do kraja godine, ako Bog da, to biti i na ATP listi. Svaka cast Nole i samo nastavi tako!!!

Nenad

pre 17 godina

Bravo Nole,svaka cast a od one Deb.Ane samo mozes dobiti neki dobar recept za rucak posto od tenisa vec dve godine nema nista...

Neobavesten

pre 17 godina

Napokon da i Srbi imaju za koga da navijaju. Poceo sam, ponovo, da gledam tenis, kada igraju srpski igraci, zahvaljujuci ovom odlicnom momku. Samo napred. Za razliku od JJ ovaj momak ima, pored odlicne igre, i psihicku stabilnost.

Ženevljanin

pre 17 godina

Nole je zaista "zaslužio" lakši žreb svojim mestom na rang listi, ali je - ruku na srce - imao i malo sreće. Federer je br.1 pa je imao objektivno teže protivnike: u prvom kolu verovatno najboljeg mladog Amera a i Almagro je vrlo jak igrač - do 5:6 je bio potpuno ravnopravan a onda je očajno odigrao (s dve duple servis greške) i - pao... kao što se većini igrača otseku noge u odlučujućim momentima kad igraju s Rodžerom. Nadal (br.2) bi se sada susreo s Južnjim (koji je Novaku dva puta nedavno uzeo meru) ali će umesto njega imati mladog Del Potra koji je već skinuo nekoliko važnih skalpova. U ostalim mečevima praktično nema favorita, sem Novaka protiv Lopeza. Ipak, moram da kažem da je razlika među vrhunskim teniserima veoma mala, u pitanju su nijanse (najčešće u glavi), pa je i Novakova "sreća" uslovna; da ne igra zaista dobro ne bi mu mnogo pomogla. Optimista sam i verujem da će Noleta nastaviti da prati "sreća" i da će u finalu protiv njega Federer uganuti nogu!:-)

Dragan,BGD

pre 17 godina

@Neobavesten
Nemojte me shvatiti pogresno,
ali bolje je za zdravlje svih da se ne javljate na sajt,nego lepo gledajte i navijajte.
Jer ako ste ponovo poceli da gledate tenis zbog nasih igraca,vi niste ljubitelj tenisa.I onda dodje do rasprava nas malobrojnih ljubitelja tenisa i sporta uopste sa vama,vecinskim navijacima u svakom sportu,ukoliko igrao neko nas,pa moze biti i bocanje.
Uprosceno gledano,stalno moras da pazis,kako ces nesto reci,da ne uvredis "velike patriote" koji misle da su bas oni zastitnici srpstva.Pa kad neko nas izgubi sve se nekako cinculira,kako da se objasni poraz,a da se vecina ne uvredi.Isto kao u drzavi,
kad ne smes da kazes-Izgubili smo Kosovo,nego uvijas u neke fraze.Vecina Srba voli lekara koji ce ti reci-Ma zdrav si ko dren,iako si mnogo bolestan,voli mnogo vise nego lekara koji ti kaze pravo stanje stvari.Tako je tako je to kod nas,znate i sami,bice vazda problema medju Unionistima(podrzavaju Srbiju u EU) i "Patriota"(Srbija do Tokija).
Mozda ovaj prilog nece objaviti,pa ipak,morao sam da vam napisem.
Pozdrav

Diego

pre 17 godina

Nole je na putu. Vidi se koliko su mu bili bitni porazi od najboljih na svetu. U tim mecevima ima priliku da popravi svoje mane i da napreduje svoju igru. Samo tako i sto pre cim vise merenje snaga sa igracima kao sto su Federer, Nadal, Juschni ili Safin.