Četvrtak, 08.12.2022.

12:35

Poginuo Miodrag Ješić

Bivši fudbaler i trener Partizana Miodrag Ješić (64) poginuo je u saobraćajnoj nesreći.

Izvor: B92

Poginuo Miodrag Ješiæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

104 Komentari

Sortiraj po:

GGrobar

pre 1 godinu

Mnogo mi je žao. Saučešće svima koji su ga voleli i poznavali, a posebno porodici. Ješić je odavao i kao fudbaler i kao trener uvek utisak jednog gospodina i dobre, korektne, požrtvovane i vredne duše. Srce me boli, jako mi je žao.

Barx

pre 1 godinu

Panini a
lbum Francuska '84 - Miodrag Ješić između Simovića i Drobnjaka.

Poslednji pozdrav od matorog Zvezdaša.

Gospodin, retka sorta danas..

Jovan

pre 1 godinu

Saučešće porodici. Nisam poznavao, ni gledao kako igra, niti mogu da ocenjujem kakav je neko trener. Ali ono sto mi je ostalo u secanju je jedna odmerenost i kultura koju je ispoljavao u javnim doduse retkim pojavljivanjima.A takođe i neka seta i rekao bih otmena tuga na ovim fotografijama koje danas izlaze govore da je bio dobar čovek i kao takav nije imao lak život. Verujem da je na boljem mestu sada i sa svojom ćerkom. Bog da mu dušu prosti.

dragan

pre 1 godinu

Мислим да је погрешан број утакмица за Партизан,14 година а само 148 утакмица! Слава му! Звездаш.

ramiz karaeski

pre 1 godinu

Fudbaler razornog šuta! Iako zvezdaš, sećam se utakmice između Partizana i Dinama (Drezden). Ne mogu se setiti koji je to evropski kup bio. Mislim Evropski kup pobednika kupova ili UEFA kup. Sredina '80 - ih. Nemcima dao gol iz slobodnog udarca sa skoro 40 metara. U neku ruku preteča Siniše Mihajlovića. No desnonog. Laka ti zemlja Miodraže!

Majstor

pre 1 godinu

Kao treneru Radničkog sa Novog Beograda rečeno mu je da mora da odigra nerešeno protiv Dinama iz Pančeva (tada filijala Obilića). Ješić je to odbio i podneo ostavku. Dobio je odlikovanje od profesora Aleksića za zaštitu i prosperitet fudbala.
Veliki čovek i sportista, Miodrag Ješić!

arhitekt

pre 1 godinu

Saučešće porodici Ješić od strane velikog zvezdaša i jednako velikog poštovalaca lika i dela Miodraga Ješića. Imao sam, sasvim slučajno, prilike da sedim u avionu do njega na letu Bgd-Podgorica i da se lično uverim o kako se divnom čoveku radi. Počivaj Legendo u miru.

Mika Mikic

pre 1 godinu

Saucesce porodici.Velika tuga.
Inace za one koji neznaju, igrao je na onoj legendarnoj i nezaboravnoj odlucujucoj utakmici za odlazak na EP u Splitu protiv Bugarske (3-2) kao starter u kojoj su u poslednjih 20 min on i Peruzovic sami cinili poslednju liniju(Radanovic presao u vrh napada).

M.J.

pre 1 godinu

Stojić
Radović
Rojević
JEŠIC
Stojković
Radanović
Smajić
Dimitrijević
Mance
Vukotić
Prekazi ...

Zalad
Mašić
Trifunović
Klinčarski
Živković
Varga ...

Milos

pre 1 godinu

Kao Partizanovac imao sam priliku da upoznam ovog coveka dok je vodio podgoricku Buducnost.Jedan jako dobar i prijatan covek.Prema svima je takav bio.Gospodine Jesicu,veliki Partizanovcu i jos veci covece,pocivajte u miru.

zemunski kej

pre 1 godinu

Sad sam procitao kakvu sudbinu ima ova porodica. Dzaba sve moras da imas i srece u zivotu. Saucesce supruzi,mislim da je bio karakteran covek.

ercovgrobar

pre 1 godinu

Bog da mu Dušu prosti.
Saučešće porodici.
Baš mi je zao svakog čoveka koji ovako nasilno nastrada.
Da li će se ikada vratiti vremena da zajedno sede Zvezdaši i Partizanovci a da prestanu da postoje huligani...
Poštovanje međusobno uvek treba imati a pogotovo u ovakvim trenucima.
(Grebić Delija, 08. decembar 2022 13:43)

Bravo komšija

Комша

pre 1 godinu

Између Руме и Јарка се изводе обимни радови на изградњи аутопута до Шапца. Редовно виђам људе како кроз зону радова пролазе са 100 на сат. Не знам шта се овде тачно догодило, али са слика које сам видео видим да је то у зони радова. Људи пазите се, поготово сада када је мокар коловоз, а у зонама радова има и блата по њему који је јако клизав.

YUGO TEMPO 1.1

pre 1 godinu

Saučešće porodici. Taj prokleti put Ruma-Šabac je odneo previše života. Neka požure sa završetkom autoputa.
Inače,Turska će ga pamtiti po njegovom startu, dok je igrao za Trabzon, nad tada možda najvećom zvezdom zemlje, Ridvanom Dilmenom, koji je završio njegovu blistavu karijeru.

stari jug

pre 1 godinu

7. novembra 1984. bio sam na onom nasem starom jugu protiv Qeens Park Rangers-a na sipki, i u 46. minutu te utkamice bio tacno u pravcu kretanja lopte koju je njihov golman ispustio nakon tvog suta, i gledao kako se ona tromo krece u malu mrezu i to kertanje je trajalo kao mala vecnost do 3:0. Hvala ti makar samo zbog te radosti dobri nas Jeso, i oprosto sto smo te omalovazavali kao trenera.

belgrado,nocu

pre 1 godinu

miodrag jesic !!!
miodrag jesic !!!
miodrag jesic !!!

skandiralo se na jugu
za izgranje na terenu i veliko srce u duelima.

vecna ti slava ....

kognitivna disonanca

pre 1 godinu

Simpatičan lik na našoj fudbalskoj sceni!

Jeziva nesreća, izgleda da je proklizao na blatu, koje je naneto od kamiona pošto se u blizini obavljaju radovi na novom autoputu, ili je naneto sa njiva od traktora. Nesreća je da je baš u tom trenutku nailazio kamion, mada su gužve sada jezive, i teško je nekoga izbeći. Ne verujem da je nešto previše brzo vozio, pošto je gužva takva da se i ne može brzo, ograničenja su od 40-60 km/h, a dosta je i policije.

Dr. Fix

pre 1 godinu

Strasna vaset. Nije sa suprugom Irenom već sa prvom suprugom je imao ćerku Jelenu koja je bila moja drugarica. Fantastična devojka od još boljeg oca. Jesa je nju voleo više od života i to je bila katastrofa vraćali su se iz Zvezda diskoteke i na uglu Kneza Miloša i Nemanjine nisu radili semafori. Ja sam poznavao Jesu i neretko sam ostajao u njihovoj kući u Zarkovu do kasno u noc. Jelenu sam znao jer sam se družio sa Zdravkom, Jeleninim bratom od tetke. Dosta puta nas smo ostajali do kasno kod njih i dosta puta nas je Jesa vraćao kući u kasnu noc, probudimo ga i on bez reci nasmejan nas vozi kući. Jesa je bio car. Nek ti je laka zemlja i hvala.

Demar Derozan

pre 1 godinu

Tuzna vest u ova ne tako dobra vremena. Igracina velikog srca je Jesa bio. Saucesce porodici koja moze biti ponosna na njega ii njegov zivot.

Grebić Delija

pre 1 godinu

Bog da mu Dušu prosti.
Saučešće porodici.
Baš mi je zao svakog čoveka koji ovako nasilno nastrada.
Da li će se ikada vratiti vremena da zajedno sede Zvezdaši i Partizanovci a da prestanu da postoje huligani...
Poštovanje međusobno uvek treba imati a pogotovo u ovakvim trenucima.

Vukvlad

pre 1 godinu

Otkida se biser po biser ogrlice secanja na odrastanje. Otisao je jedan od onih zbog kojih smo kao osmogodisnjaci zacementirali ljubav prema FK Partizan, kroz epski dvomec sa QPR. Dokazan fudbaler kroz razvoj turskog fudbala gde su nasi igraci dali znacajan doprinos. Dokazan trener kroz sve klubove koje je na razlicitim tackama kugle zemaljske vodio. Jesic je bio za svoje vreme moderan igrac, korektan trener i pre svega jako pristojan i odmeren covek, sto je kad se podvuce crta najvaznije za svakog. Legende ne odlaze, zauvek ostaju sa nama i u nasim srcima.

Fišer

pre 1 godinu

Na tom kilometru puta u poslednjih 15 godina poginulo je bar 10 osoba. Postoji naizgled blaga krivina koja zatvara vidik, a ljudi iz nekog razloga divljaju...

Mare

pre 1 godinu

Najiskrenije saucesce porodici. Mnogo mi je zao. Zbog njegove generacije sam zavoleo Partizan i fudbal uopste. Sada sam se podsetio kakav je to tim bio:
Omerović, Radović, Rojević, Ješić, Кaličanin, Radanović (Vermezović), Đelmaš (Dimitrijević), Smajić, Mance (Varga), Živković, Stevanović, (Vučićević).

Pocivaj u miru legendo i pozdravi nam Cavu i Usketa.

Gde ja živim

pre 1 godinu

Tužna sudbina i gorak život. Sada je sa ćerkom na nekom boljem mestu. Neka vam je laka zemlja gospodine Ješiću i počivajte u miru.

Pedja,Cacak

pre 1 godinu

au kakva tužna i bolna vest...
legendarni fudbaler,legendarne generacije Partizana...
odmah sam pomislio, na takodje tragično nastradalog Dragana Mancea...
ostaćeš u lepom i nezaboravnom sećanju, svih nas partizanovaca...
počivaju u miru...
najiskrenije saučešće porodici, prijateljima, f.k.partizan i FSS...

Dragan

pre 1 godinu

Partizanovac veliki i ljudina veliki covek!!!! Grobari da odamo pocast u areni nasem Miodragom Jesicu svi u glas jedan je Miodrag Jesic tuga velika !!!!!!

key and peele

pre 1 godinu

кажу да је буразер био још бољи фудбалер, већи таленат, али није хтео да се посвети како треба.

јутрос колега прича о режисеру карпентеру, ма шта сам га пецнуо са: “а, карпентера из назарета не волиш”, пошто је атеиста. он на то рече: “јешуа” због чега ми је на памет прво пао јешић. а види сад.

лака ти земља султане.

pink movies

pre 1 godinu

Jedini trener koji nikome nije dao da mu se mešaju u sastav ekipe , čak je pred 300 huligana grobara izlazio sam i u lice im govorio da samo on može da sastavi tim i zato su ga svi izuzetno poštovali .....bio je veliki Grobar i bio je ispred svog vremena zato ga nisu mnogi shvatali ......laka ti zemlja legendo !

Mancini

pre 1 godinu

Poznavao sam mu strica i brata od strica, jednom sam zahvaljujući njima i imao
susret sa njim i ceo dan razgovarali o svemu i svačemu. Svi odreda ljidine.
Kao Grobara i kao čovekoljubca, strašno me pogodilo. Bog da mu dušu prosti. Putuj moja istinska legendo !

Predrag

pre 1 godinu

Stvarno mi je žao. Dobar i hrabar čovek. Imao je jedini petlju da se javno suprotstavi Zvezdanu Terziću kada je ovaj bio na čelu FSS.

Alek

pre 1 godinu

Dobar čovek. Veliki Partizanovac, šampion.
Nisam znao da mu je ćerka poginula sa 19 godina,daje poptuno drugi ugao gledanja na sve što se dešavalo sa njim posle toga , uvek je bio nekako tih i povučen, čak i kad je Partizan pobeđivao i kada je gubio, sada je jasnije sve. Bog neka mu dušu prosti, počivao u miru Miodraze .

Alek

pre 1 godinu

Dobar čovek. Veliki Partizanovac, šampion.
Nisam znao da mu je ćerka poginula sa 19 godina,daje poptuno drugi ugao gledanja na sve što se dešavalo sa njim posle toga , uvek je bio nekako tih i povučen, čak i kad je Partizan pobeđivao i kada je gubio, sada je jasnije sve. Bog neka mu dušu prosti, počivao u miru Miodraze .

Dr. Fix

pre 1 godinu

Strasna vaset. Nije sa suprugom Irenom već sa prvom suprugom je imao ćerku Jelenu koja je bila moja drugarica. Fantastična devojka od još boljeg oca. Jesa je nju voleo više od života i to je bila katastrofa vraćali su se iz Zvezda diskoteke i na uglu Kneza Miloša i Nemanjine nisu radili semafori. Ja sam poznavao Jesu i neretko sam ostajao u njihovoj kući u Zarkovu do kasno u noc. Jelenu sam znao jer sam se družio sa Zdravkom, Jeleninim bratom od tetke. Dosta puta nas smo ostajali do kasno kod njih i dosta puta nas je Jesa vraćao kući u kasnu noc, probudimo ga i on bez reci nasmejan nas vozi kući. Jesa je bio car. Nek ti je laka zemlja i hvala.

pink movies

pre 1 godinu

Jedini trener koji nikome nije dao da mu se mešaju u sastav ekipe , čak je pred 300 huligana grobara izlazio sam i u lice im govorio da samo on može da sastavi tim i zato su ga svi izuzetno poštovali .....bio je veliki Grobar i bio je ispred svog vremena zato ga nisu mnogi shvatali ......laka ti zemlja legendo !

Mancini

pre 1 godinu

Poznavao sam mu strica i brata od strica, jednom sam zahvaljujući njima i imao
susret sa njim i ceo dan razgovarali o svemu i svačemu. Svi odreda ljidine.
Kao Grobara i kao čovekoljubca, strašno me pogodilo. Bog da mu dušu prosti. Putuj moja istinska legendo !

stari jug

pre 1 godinu

7. novembra 1984. bio sam na onom nasem starom jugu protiv Qeens Park Rangers-a na sipki, i u 46. minutu te utkamice bio tacno u pravcu kretanja lopte koju je njihov golman ispustio nakon tvog suta, i gledao kako se ona tromo krece u malu mrezu i to kertanje je trajalo kao mala vecnost do 3:0. Hvala ti makar samo zbog te radosti dobri nas Jeso, i oprosto sto smo te omalovazavali kao trenera.

Vukvlad

pre 1 godinu

Otkida se biser po biser ogrlice secanja na odrastanje. Otisao je jedan od onih zbog kojih smo kao osmogodisnjaci zacementirali ljubav prema FK Partizan, kroz epski dvomec sa QPR. Dokazan fudbaler kroz razvoj turskog fudbala gde su nasi igraci dali znacajan doprinos. Dokazan trener kroz sve klubove koje je na razlicitim tackama kugle zemaljske vodio. Jesic je bio za svoje vreme moderan igrac, korektan trener i pre svega jako pristojan i odmeren covek, sto je kad se podvuce crta najvaznije za svakog. Legende ne odlaze, zauvek ostaju sa nama i u nasim srcima.

Pedja,Cacak

pre 1 godinu

au kakva tužna i bolna vest...
legendarni fudbaler,legendarne generacije Partizana...
odmah sam pomislio, na takodje tragično nastradalog Dragana Mancea...
ostaćeš u lepom i nezaboravnom sećanju, svih nas partizanovaca...
počivaju u miru...
najiskrenije saučešće porodici, prijateljima, f.k.partizan i FSS...

ercovgrobar

pre 1 godinu

Bog da mu Dušu prosti.
Saučešće porodici.
Baš mi je zao svakog čoveka koji ovako nasilno nastrada.
Da li će se ikada vratiti vremena da zajedno sede Zvezdaši i Partizanovci a da prestanu da postoje huligani...
Poštovanje međusobno uvek treba imati a pogotovo u ovakvim trenucima.
(Grebić Delija, 08. decembar 2022 13:43)

Bravo komšija

Mika Mikic

pre 1 godinu

Saucesce porodici.Velika tuga.
Inace za one koji neznaju, igrao je na onoj legendarnoj i nezaboravnoj odlucujucoj utakmici za odlazak na EP u Splitu protiv Bugarske (3-2) kao starter u kojoj su u poslednjih 20 min on i Peruzovic sami cinili poslednju liniju(Radanovic presao u vrh napada).

zemunski kej

pre 1 godinu

Sad sam procitao kakvu sudbinu ima ova porodica. Dzaba sve moras da imas i srece u zivotu. Saucesce supruzi,mislim da je bio karakteran covek.

belgrado,nocu

pre 1 godinu

miodrag jesic !!!
miodrag jesic !!!
miodrag jesic !!!

skandiralo se na jugu
za izgranje na terenu i veliko srce u duelima.

vecna ti slava ....

Mare

pre 1 godinu

Najiskrenije saucesce porodici. Mnogo mi je zao. Zbog njegove generacije sam zavoleo Partizan i fudbal uopste. Sada sam se podsetio kakav je to tim bio:
Omerović, Radović, Rojević, Ješić, Кaličanin, Radanović (Vermezović), Đelmaš (Dimitrijević), Smajić, Mance (Varga), Živković, Stevanović, (Vučićević).

Pocivaj u miru legendo i pozdravi nam Cavu i Usketa.

Predrag

pre 1 godinu

Stvarno mi je žao. Dobar i hrabar čovek. Imao je jedini petlju da se javno suprotstavi Zvezdanu Terziću kada je ovaj bio na čelu FSS.

Grebić Delija

pre 1 godinu

Bog da mu Dušu prosti.
Saučešće porodici.
Baš mi je zao svakog čoveka koji ovako nasilno nastrada.
Da li će se ikada vratiti vremena da zajedno sede Zvezdaši i Partizanovci a da prestanu da postoje huligani...
Poštovanje međusobno uvek treba imati a pogotovo u ovakvim trenucima.

Milos

pre 1 godinu

Kao Partizanovac imao sam priliku da upoznam ovog coveka dok je vodio podgoricku Buducnost.Jedan jako dobar i prijatan covek.Prema svima je takav bio.Gospodine Jesicu,veliki Partizanovcu i jos veci covece,pocivajte u miru.

Majstor

pre 1 godinu

Kao treneru Radničkog sa Novog Beograda rečeno mu je da mora da odigra nerešeno protiv Dinama iz Pančeva (tada filijala Obilića). Ješić je to odbio i podneo ostavku. Dobio je odlikovanje od profesora Aleksića za zaštitu i prosperitet fudbala.
Veliki čovek i sportista, Miodrag Ješić!

arhitekt

pre 1 godinu

Saučešće porodici Ješić od strane velikog zvezdaša i jednako velikog poštovalaca lika i dela Miodraga Ješića. Imao sam, sasvim slučajno, prilike da sedim u avionu do njega na letu Bgd-Podgorica i da se lično uverim o kako se divnom čoveku radi. Počivaj Legendo u miru.

Комша

pre 1 godinu

Између Руме и Јарка се изводе обимни радови на изградњи аутопута до Шапца. Редовно виђам људе како кроз зону радова пролазе са 100 на сат. Не знам шта се овде тачно догодило, али са слика које сам видео видим да је то у зони радова. Људи пазите се, поготово сада када је мокар коловоз, а у зонама радова има и блата по њему који је јако клизав.

M.J.

pre 1 godinu

Stojić
Radović
Rojević
JEŠIC
Stojković
Radanović
Smajić
Dimitrijević
Mance
Vukotić
Prekazi ...

Zalad
Mašić
Trifunović
Klinčarski
Živković
Varga ...

Gde ja živim

pre 1 godinu

Tužna sudbina i gorak život. Sada je sa ćerkom na nekom boljem mestu. Neka vam je laka zemlja gospodine Ješiću i počivajte u miru.

Dragan

pre 1 godinu

Partizanovac veliki i ljudina veliki covek!!!! Grobari da odamo pocast u areni nasem Miodragom Jesicu svi u glas jedan je Miodrag Jesic tuga velika !!!!!!

Fišer

pre 1 godinu

Na tom kilometru puta u poslednjih 15 godina poginulo je bar 10 osoba. Postoji naizgled blaga krivina koja zatvara vidik, a ljudi iz nekog razloga divljaju...

key and peele

pre 1 godinu

кажу да је буразер био још бољи фудбалер, већи таленат, али није хтео да се посвети како треба.

јутрос колега прича о режисеру карпентеру, ма шта сам га пецнуо са: “а, карпентера из назарета не волиш”, пошто је атеиста. он на то рече: “јешуа” због чега ми је на памет прво пао јешић. а види сад.

лака ти земља султане.

kognitivna disonanca

pre 1 godinu

Simpatičan lik na našoj fudbalskoj sceni!

Jeziva nesreća, izgleda da je proklizao na blatu, koje je naneto od kamiona pošto se u blizini obavljaju radovi na novom autoputu, ili je naneto sa njiva od traktora. Nesreća je da je baš u tom trenutku nailazio kamion, mada su gužve sada jezive, i teško je nekoga izbeći. Ne verujem da je nešto previše brzo vozio, pošto je gužva takva da se i ne može brzo, ograničenja su od 40-60 km/h, a dosta je i policije.

YUGO TEMPO 1.1

pre 1 godinu

Saučešće porodici. Taj prokleti put Ruma-Šabac je odneo previše života. Neka požure sa završetkom autoputa.
Inače,Turska će ga pamtiti po njegovom startu, dok je igrao za Trabzon, nad tada možda najvećom zvezdom zemlje, Ridvanom Dilmenom, koji je završio njegovu blistavu karijeru.

Demar Derozan

pre 1 godinu

Tuzna vest u ova ne tako dobra vremena. Igracina velikog srca je Jesa bio. Saucesce porodici koja moze biti ponosna na njega ii njegov zivot.

ramiz karaeski

pre 1 godinu

Fudbaler razornog šuta! Iako zvezdaš, sećam se utakmice između Partizana i Dinama (Drezden). Ne mogu se setiti koji je to evropski kup bio. Mislim Evropski kup pobednika kupova ili UEFA kup. Sredina '80 - ih. Nemcima dao gol iz slobodnog udarca sa skoro 40 metara. U neku ruku preteča Siniše Mihajlovića. No desnonog. Laka ti zemlja Miodraže!

Jovan

pre 1 godinu

Saučešće porodici. Nisam poznavao, ni gledao kako igra, niti mogu da ocenjujem kakav je neko trener. Ali ono sto mi je ostalo u secanju je jedna odmerenost i kultura koju je ispoljavao u javnim doduse retkim pojavljivanjima.A takođe i neka seta i rekao bih otmena tuga na ovim fotografijama koje danas izlaze govore da je bio dobar čovek i kao takav nije imao lak život. Verujem da je na boljem mestu sada i sa svojom ćerkom. Bog da mu dušu prosti.

dragan

pre 1 godinu

Мислим да је погрешан број утакмица за Партизан,14 година а само 148 утакмица! Слава му! Звездаш.

Barx

pre 1 godinu

Panini a
lbum Francuska '84 - Miodrag Ješić između Simovića i Drobnjaka.

Poslednji pozdrav od matorog Zvezdaša.

Gospodin, retka sorta danas..

GGrobar

pre 1 godinu

Mnogo mi je žao. Saučešće svima koji su ga voleli i poznavali, a posebno porodici. Ješić je odavao i kao fudbaler i kao trener uvek utisak jednog gospodina i dobre, korektne, požrtvovane i vredne duše. Srce me boli, jako mi je žao.

key and peele

pre 1 godinu

кажу да је буразер био још бољи фудбалер, већи таленат, али није хтео да се посвети како треба.

јутрос колега прича о режисеру карпентеру, ма шта сам га пецнуо са: “а, карпентера из назарета не волиш”, пошто је атеиста. он на то рече: “јешуа” због чега ми је на памет прво пао јешић. а види сад.

лака ти земља султане.

Mancini

pre 1 godinu

Poznavao sam mu strica i brata od strica, jednom sam zahvaljujući njima i imao
susret sa njim i ceo dan razgovarali o svemu i svačemu. Svi odreda ljidine.
Kao Grobara i kao čovekoljubca, strašno me pogodilo. Bog da mu dušu prosti. Putuj moja istinska legendo !

Dr. Fix

pre 1 godinu

Strasna vaset. Nije sa suprugom Irenom već sa prvom suprugom je imao ćerku Jelenu koja je bila moja drugarica. Fantastična devojka od još boljeg oca. Jesa je nju voleo više od života i to je bila katastrofa vraćali su se iz Zvezda diskoteke i na uglu Kneza Miloša i Nemanjine nisu radili semafori. Ja sam poznavao Jesu i neretko sam ostajao u njihovoj kući u Zarkovu do kasno u noc. Jelenu sam znao jer sam se družio sa Zdravkom, Jeleninim bratom od tetke. Dosta puta nas smo ostajali do kasno kod njih i dosta puta nas je Jesa vraćao kući u kasnu noc, probudimo ga i on bez reci nasmejan nas vozi kući. Jesa je bio car. Nek ti je laka zemlja i hvala.

Predrag

pre 1 godinu

Stvarno mi je žao. Dobar i hrabar čovek. Imao je jedini petlju da se javno suprotstavi Zvezdanu Terziću kada je ovaj bio na čelu FSS.

YUGO TEMPO 1.1

pre 1 godinu

Saučešće porodici. Taj prokleti put Ruma-Šabac je odneo previše života. Neka požure sa završetkom autoputa.
Inače,Turska će ga pamtiti po njegovom startu, dok je igrao za Trabzon, nad tada možda najvećom zvezdom zemlje, Ridvanom Dilmenom, koji je završio njegovu blistavu karijeru.

Alek

pre 1 godinu

Dobar čovek. Veliki Partizanovac, šampion.
Nisam znao da mu je ćerka poginula sa 19 godina,daje poptuno drugi ugao gledanja na sve što se dešavalo sa njim posle toga , uvek je bio nekako tih i povučen, čak i kad je Partizan pobeđivao i kada je gubio, sada je jasnije sve. Bog neka mu dušu prosti, počivao u miru Miodraze .

Fišer

pre 1 godinu

Na tom kilometru puta u poslednjih 15 godina poginulo je bar 10 osoba. Postoji naizgled blaga krivina koja zatvara vidik, a ljudi iz nekog razloga divljaju...

Demar Derozan

pre 1 godinu

Tuzna vest u ova ne tako dobra vremena. Igracina velikog srca je Jesa bio. Saucesce porodici koja moze biti ponosna na njega ii njegov zivot.

stari jug

pre 1 godinu

7. novembra 1984. bio sam na onom nasem starom jugu protiv Qeens Park Rangers-a na sipki, i u 46. minutu te utkamice bio tacno u pravcu kretanja lopte koju je njihov golman ispustio nakon tvog suta, i gledao kako se ona tromo krece u malu mrezu i to kertanje je trajalo kao mala vecnost do 3:0. Hvala ti makar samo zbog te radosti dobri nas Jeso, i oprosto sto smo te omalovazavali kao trenera.

kognitivna disonanca

pre 1 godinu

Simpatičan lik na našoj fudbalskoj sceni!

Jeziva nesreća, izgleda da je proklizao na blatu, koje je naneto od kamiona pošto se u blizini obavljaju radovi na novom autoputu, ili je naneto sa njiva od traktora. Nesreća je da je baš u tom trenutku nailazio kamion, mada su gužve sada jezive, i teško je nekoga izbeći. Ne verujem da je nešto previše brzo vozio, pošto je gužva takva da se i ne može brzo, ograničenja su od 40-60 km/h, a dosta je i policije.

zemunski kej

pre 1 godinu

Sad sam procitao kakvu sudbinu ima ova porodica. Dzaba sve moras da imas i srece u zivotu. Saucesce supruzi,mislim da je bio karakteran covek.

Gde ja živim

pre 1 godinu

Tužna sudbina i gorak život. Sada je sa ćerkom na nekom boljem mestu. Neka vam je laka zemlja gospodine Ješiću i počivajte u miru.

Grebić Delija

pre 1 godinu

Bog da mu Dušu prosti.
Saučešće porodici.
Baš mi je zao svakog čoveka koji ovako nasilno nastrada.
Da li će se ikada vratiti vremena da zajedno sede Zvezdaši i Partizanovci a da prestanu da postoje huligani...
Poštovanje međusobno uvek treba imati a pogotovo u ovakvim trenucima.

ercovgrobar

pre 1 godinu

Bog da mu Dušu prosti.
Saučešće porodici.
Baš mi je zao svakog čoveka koji ovako nasilno nastrada.
Da li će se ikada vratiti vremena da zajedno sede Zvezdaši i Partizanovci a da prestanu da postoje huligani...
Poštovanje međusobno uvek treba imati a pogotovo u ovakvim trenucima.
(Grebić Delija, 08. decembar 2022 13:43)

Bravo komšija

Milos

pre 1 godinu

Kao Partizanovac imao sam priliku da upoznam ovog coveka dok je vodio podgoricku Buducnost.Jedan jako dobar i prijatan covek.Prema svima je takav bio.Gospodine Jesicu,veliki Partizanovcu i jos veci covece,pocivajte u miru.

dragan

pre 1 godinu

Мислим да је погрешан број утакмица за Партизан,14 година а само 148 утакмица! Слава му! Звездаш.

Mare

pre 1 godinu

Najiskrenije saucesce porodici. Mnogo mi je zao. Zbog njegove generacije sam zavoleo Partizan i fudbal uopste. Sada sam se podsetio kakav je to tim bio:
Omerović, Radović, Rojević, Ješić, Кaličanin, Radanović (Vermezović), Đelmaš (Dimitrijević), Smajić, Mance (Varga), Živković, Stevanović, (Vučićević).

Pocivaj u miru legendo i pozdravi nam Cavu i Usketa.

Dragan

pre 1 godinu

Partizanovac veliki i ljudina veliki covek!!!! Grobari da odamo pocast u areni nasem Miodragom Jesicu svi u glas jedan je Miodrag Jesic tuga velika !!!!!!

pink movies

pre 1 godinu

Jedini trener koji nikome nije dao da mu se mešaju u sastav ekipe , čak je pred 300 huligana grobara izlazio sam i u lice im govorio da samo on može da sastavi tim i zato su ga svi izuzetno poštovali .....bio je veliki Grobar i bio je ispred svog vremena zato ga nisu mnogi shvatali ......laka ti zemlja legendo !

Pedja,Cacak

pre 1 godinu

au kakva tužna i bolna vest...
legendarni fudbaler,legendarne generacije Partizana...
odmah sam pomislio, na takodje tragično nastradalog Dragana Mancea...
ostaćeš u lepom i nezaboravnom sećanju, svih nas partizanovaca...
počivaju u miru...
najiskrenije saučešće porodici, prijateljima, f.k.partizan i FSS...

Vukvlad

pre 1 godinu

Otkida se biser po biser ogrlice secanja na odrastanje. Otisao je jedan od onih zbog kojih smo kao osmogodisnjaci zacementirali ljubav prema FK Partizan, kroz epski dvomec sa QPR. Dokazan fudbaler kroz razvoj turskog fudbala gde su nasi igraci dali znacajan doprinos. Dokazan trener kroz sve klubove koje je na razlicitim tackama kugle zemaljske vodio. Jesic je bio za svoje vreme moderan igrac, korektan trener i pre svega jako pristojan i odmeren covek, sto je kad se podvuce crta najvaznije za svakog. Legende ne odlaze, zauvek ostaju sa nama i u nasim srcima.

Комша

pre 1 godinu

Између Руме и Јарка се изводе обимни радови на изградњи аутопута до Шапца. Редовно виђам људе како кроз зону радова пролазе са 100 на сат. Не знам шта се овде тачно догодило, али са слика које сам видео видим да је то у зони радова. Људи пазите се, поготово сада када је мокар коловоз, а у зонама радова има и блата по њему који је јако клизав.

belgrado,nocu

pre 1 godinu

miodrag jesic !!!
miodrag jesic !!!
miodrag jesic !!!

skandiralo se na jugu
za izgranje na terenu i veliko srce u duelima.

vecna ti slava ....

Mika Mikic

pre 1 godinu

Saucesce porodici.Velika tuga.
Inace za one koji neznaju, igrao je na onoj legendarnoj i nezaboravnoj odlucujucoj utakmici za odlazak na EP u Splitu protiv Bugarske (3-2) kao starter u kojoj su u poslednjih 20 min on i Peruzovic sami cinili poslednju liniju(Radanovic presao u vrh napada).

M.J.

pre 1 godinu

Stojić
Radović
Rojević
JEŠIC
Stojković
Radanović
Smajić
Dimitrijević
Mance
Vukotić
Prekazi ...

Zalad
Mašić
Trifunović
Klinčarski
Živković
Varga ...

Majstor

pre 1 godinu

Kao treneru Radničkog sa Novog Beograda rečeno mu je da mora da odigra nerešeno protiv Dinama iz Pančeva (tada filijala Obilića). Ješić je to odbio i podneo ostavku. Dobio je odlikovanje od profesora Aleksića za zaštitu i prosperitet fudbala.
Veliki čovek i sportista, Miodrag Ješić!

arhitekt

pre 1 godinu

Saučešće porodici Ješić od strane velikog zvezdaša i jednako velikog poštovalaca lika i dela Miodraga Ješića. Imao sam, sasvim slučajno, prilike da sedim u avionu do njega na letu Bgd-Podgorica i da se lično uverim o kako se divnom čoveku radi. Počivaj Legendo u miru.

ramiz karaeski

pre 1 godinu

Fudbaler razornog šuta! Iako zvezdaš, sećam se utakmice između Partizana i Dinama (Drezden). Ne mogu se setiti koji je to evropski kup bio. Mislim Evropski kup pobednika kupova ili UEFA kup. Sredina '80 - ih. Nemcima dao gol iz slobodnog udarca sa skoro 40 metara. U neku ruku preteča Siniše Mihajlovića. No desnonog. Laka ti zemlja Miodraže!

Jovan

pre 1 godinu

Saučešće porodici. Nisam poznavao, ni gledao kako igra, niti mogu da ocenjujem kakav je neko trener. Ali ono sto mi je ostalo u secanju je jedna odmerenost i kultura koju je ispoljavao u javnim doduse retkim pojavljivanjima.A takođe i neka seta i rekao bih otmena tuga na ovim fotografijama koje danas izlaze govore da je bio dobar čovek i kao takav nije imao lak život. Verujem da je na boljem mestu sada i sa svojom ćerkom. Bog da mu dušu prosti.

Barx

pre 1 godinu

Panini a
lbum Francuska '84 - Miodrag Ješić između Simovića i Drobnjaka.

Poslednji pozdrav od matorog Zvezdaša.

Gospodin, retka sorta danas..

GGrobar

pre 1 godinu

Mnogo mi je žao. Saučešće svima koji su ga voleli i poznavali, a posebno porodici. Ješić je odavao i kao fudbaler i kao trener uvek utisak jednog gospodina i dobre, korektne, požrtvovane i vredne duše. Srce me boli, jako mi je žao.