Ponedeljak, 28.11.2022.

22:51

Obradović: Odigrali smo katastrofalnu završnicu

Trener Partizana, Željko Obradović, prokomentarisao je prvi poraz svog tima u ABA ligi ove sezone.

Izvor: B92

Obradoviæ: Odigrali smo katastrofalnu završnicu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

40 Komentari

Sortiraj po:

Miša

pre 1 godinu

Tu smo po godinama. Zeljko, ne glumi "mangupa", ne ide ti. Niti si bio, niti si sada, niti ces biti. Šmeker jos manje. O tvojim titulama se da pricati, svaka ima svoj istorijat kao i sve u zivotu. Zato, ne budi toliko nadmen, jer neces primetiti trenutak pred apsolutni sunovrat svih tvojih zasluga u kosarci. Jednostavno, budi pravi, naš, pozitivni mangup, budi šmeker koji se voli i postuje, budi covek. Zelim ti sve najbolje, ali shvati! Ne ide ti vise ovako. Sve nas verne navijace Partizana, tvoje vodjenje tima poprilicno pogadja i vredja. Zato, molim te, pokazi sta znaci imati obraz, dostojanstvo, dignitet, postovanje prema navijacima. Od svega, cini mi se da imas samo samopostovanje, ali na tvoj nacin. Rastanimo se kao ljudi, kao partizanovci, jer realno sa ovakvim timom i ovakvim vodjenjem mi nemamo sansi nigde, ne za nekakve titule, vec za postovanje protivnika. Ne gledam vise tvoje utakmice Zeljko, jer to nije moj Partizan. Sve ti najbolje u zivotu zelim.

Miskec

pre 1 godinu

"Stalno se potencira kako je Obradović najbolji trener Evrope, ali da je trenutno tako zar ga ne bi angažovao neki bogatiji klub od Partizana ?
(ispijač piva ispred dragstora, 29. novembar 2022 13:04)"
Evo ja cu kao zvezdas da ti objasnim!
Jeste Obradovic najbolji trener u Evropi, dela govore vise od reci!
Problem je sto ni jedan ozbiljniji kosarkaski klub nece ili nema sponzore da izdvoji znacajna sredstva da bi bio na nivou koji zahteva Obradovic.
Sto puta je rekao da njega stvaranje igraca ne zanima, vec samo i iskljucivo trofeji!
Hocete trofej Evroplige, gospodo ovo su uslovi i to ne odmah, vec za par sezona, tako je bilo svuda gde je radio.
Partizan je neka druga prica, nema para za vrh evrolige, Obradovic je uzeo sve sto je iole vredelo da se uzme i napravio tim.
To sto navijaci zahtevaju f4, finale i slicno su njihove zelje, ali stvarnost je drugacija.
Obradovica ne zanima koje je nacije kosarkas, ako ispunjava minimum njegovih zahteva igrace, pa makar bio Indijanac, a ne Srbin, pomirite se stim!

Grr

pre 1 godinu

hoće opet begati iz Aba lige i Ksl? Zna li se nešto?
(super, 29. novembar 2022 10:34)

Jos se ne zna ali ponovna licitacija i prodaja koseva na Kalemegdanu je u najavi.

ispijač piva ispred dragstora

pre 1 godinu

Stalno se potencira kako je Obradović najbolji trener Evrope, ali da je trenutno tako zar ga ne bi angažovao neki bogatiji klub od Partizana ?

Tex Willer

pre 1 godinu

hoće opet begati iz Aba lige i Ksl? Zna li se nešto?
(super, 29. novembar 2022 10:34)
Iz ABA neće jer je to ipak sigurniji i jeftiniji način eventualnog učešća u EL nego pozivnice od 3.000.000 eur , dok iz KSL moguće ukoliko na kraju regularnog dela ABA ne budu prvi i time steknu prednost domaćeg terena i u KSL.Ukoliko ne budu prvi u ABA biće opet Kalimero : to je nepravda , to je nepravda.

Max von Laaberg

pre 1 godinu

Ljudi ovo se vise ne moze tolerisati.Najbolji trener??.Kad domaci igrac promasi trojku izvodi ga iz igre i sedi do kraja na klupi,ovi ofarbani mogu da probaju 100puta i kad pogode 3 su dobri.Vlada Srbije treba pomoc klubovima ograniciti brojem stranaca,ako su u klubu 4 amera ni dinar pomoci.

Bibac

pre 1 godinu

Grobari nije fer da se na ovakav način odnosite prema legendi kluba. Obradović je bio i ostao doktor košarke, a bogme svi vi ste ga veličali kada se deljali u evroligi do samo pre par nedelja. Svaka ekipa ima neki svoj momentum, vi ste ga imali pre mesec dana, Zvezda ga ima sada. To je normalno u košarci. Ono što je bitno je da će biti velike borbe za trofeje jer ste pomalo potcenili Zvezdu i mislili ste da će ona bez borbe da prepusti presto. Imate bolje individualce a Zvezda ima bolji tim. Zvezda ima timski mnogo veću košarkašku inteligenciju i to je fakat, a to u velikom broju slučajeva može biti odlučujuće.Trofeji se nikada nisu osvajali napadom već odbranom.
Biće zanimljivo u ovoj sezoni ali mala prednost je na strani Zvezde. Mwdjutim ako Partizan dovede makar jednog igrača sa mozgom onda im niko ništa ne može.

aleksaczv

pre 1 godinu

36617

Hocu da vidim samo petorku za Trifom, Tristanom, Smajlijem i Danilom u derbiju, a ne da gubimo i da i dalje guramo strance...
(sta reci, 28. novembar 2022 23:15)

Hoces, ali znas kada? Nikada dok ti je Zeks tu! I sta ako opet bude nularica na karju sezone? Tj, mozda osvojite kup. Sta tada? E moji Grobari.... nista niste nauzili od nas dok smo bili u kanalau! Zika pauk/Ostoja su sve sem vodje kluba!

super

pre 1 godinu

Partizan zavisi od šuta...a najviše za 3 poena.
Protiv Reala 17 a sinoć 7 trojki ako gledamo to je razlika 30 poena ali to retko kad može da da dobar rezultat tj pobedu... čim dođe ekipa sa jakom odbranom sve puca,videli smo protiv Olimpijakosa Albe Zvezda gde su jedva ubace 65-75 poena.
Nema akcija poena iz reketa sve se svodi na šutiranje trojki a tako se ne osvajaju trofeji,ako bude finale Aba Zvezda -Partizan možda uzmu jednu pobedu! Problem je u igračima tj selekcija šuta a ovi obojeni misle samo na tri poena... Problem je Evroliga čim je krenulo duplo kolo počele su povrede a Željko malo rotira za razliku od Ivanovića kome redovno igraju skoro svi igrači!

Mile 0407

pre 1 godinu

Gospodine Obradoviću, nakon ovog meča, mislim da vas na klupi drži samo ime i prezime. Tim je u rasulu, odbrana ne postoji, a napad zavisi od jednog ili dvojice pojedinaca i njihovog šuta. Od prosle godine nisam video nijednu izgradjenu akciju za koš, o odbrani bolje da ne pričamo. Već prošle godine se videlo da nema ideje u sklapanju tima, a još manje u samoj igri. Možemo da pljujemo po Trinkijeriju ali je čovek 10x bolje odradio posao, barem je bilo neke ideje u igri.

Milos

pre 1 godinu

U zadnjih nekoliko godina ni jedan trener Partizana nije imao ovoliku podršku i poverenje, a da ga baš ničim nije zaslužio. O starim zaslugama ne bih, jer je prošlo 30 godina a od stare slave se svakako ne živi.
Imali smo razumevanja za prošlu sezonu iako se završila razočaravajuće, a u ovoj je od početka bilo jasno šta su ciljevi i kako doći do njih. Obezbeđen je sasvim solidan tim, za uslove ABA i i više nego dovoljan i konačno jači od Zvezdinog, pre svega jer je kostur ekipe sačuvan od prošle sezone i pojačan na na pozicijama koje su škripale prošle sezone. I onda se desi rutiniranje od strane jedne prosečne ekipe. Bezidejna igra, bez odbrane, jalovo… Pogubljeni i ubijeni u pojam igrači koji gledaju u prazno i trener koji ih je ostavio same na terenu. Nakon toga bahat i arogantan, ne priznaje svoju krivicu, krive su okolnosti, on sve zna ali eto…
Da mi navijači zaista volimo Partizan kao što pričamo nikad ne bi dozvolili da jedan pojedinac, ma ko to bio bude iznad tima…
Zbog ovog poraza ga treba najuriti iz ekipe već kolilo sutra, jer je izgubio najvažniji meč sezone i to na ovakav način. Jedini meč koji nije smeo da izgubi, zbog svoje sujete, javašluka i samoživosti… Jasno je već sada da ni ove sezone ništa neće uraditi, što pre ode manja će biti šteta. Bojim se da posle njega neće ostati ništa sem dugova i da nam sleduje gašenje. Zaslužio je da ga cela Arena “pozdravi” na sledećoj utakmici i da ga pošaljemo u istoriju, gde mu je i mesto.
(Srđan, 28. novembar 2022 23:46)

Ti partizanovac i ti se razumes u kosarku? Sram te bilo. Najvaznija utakmica u sezoni u osmom kolu? Ne moze da sastavi pet utakmica u punom sastavu, non stop neko povredjen. Sezona je tek pocela. Zvezda prosecan tim? Sa onim imenima i sa Ivanovicem na klupi, prosecna ekipa? Stara slava Obradovica od pre 30 godina? Pre nekoliko godina je bio sampion Evrope, titule u prvenstvima... On je vec u istoriji i pravi navijaci ga ne mogu tamo ni ispratiti. Cast i privilegija je da se vratio da radi u Partizanu, a mogao je bilo gde. Sad bi ga Real uzeo oberucke.

View

pre 1 godinu

Lako je napadati trenera. Mi znamo šta treba da radi a on ne zna. Padova u igri ima i to se ponavlja.verovatno je kratka klupa kriva za to, mnogo povreda. Prošle godine mučenje u napadu a sad to ide. Ako se otklone ovakvi padovi u igri kao večeras biće to druga lepša priča. Prednost publike u derbiju je značajna. Kvalitet mora da dođe do izražaja,

Randy Marsh

pre 1 godinu

Ništa strašno. Samo jedna utakmica u nizu... A sad nam kreće serija pobeda. Prvo Valensija, pa Budućnost, pa opet komšije al u EL...

Ognjen

pre 1 godinu

Secam se kad je vodio Fener protiv CSKA u finalu Final Fora pre nekoliko godina. I ja posmatram samo igru, ne navijam. On kod Turaka, Teo kod Rusa, pa neka pobedi bolji. Posle 15 minuta shvatim da Fener igra toliko ruzno i bezidejno, iskljucivo na individualni kvalitet De Koloa, Veselog itd, da pocinjem da navijam za tradicionalno antipaticni CSKA. I tada shvatim, ovakva igra mora da izgubi na kraju...

Rajkovic

pre 1 godinu

Sta ostade od onakog coveka samo dugmici. Centri u nasoj igri ne postoje Niti ih razvija I koristi Dule je uvek imao centre Veseli na trojci pa ti uhvati loptu u napadu pored njih mesto da spoji lesora I smajlija koristi Tristana I ceha njemu je centar smesni ledej koga udvoje on se pogubi u odbrani preuzimanje I onda nasi bekici cuvaju Martina mitrovica petruseva ....

Стара школа

pre 1 godinu

Можда би требало уложити још новца и довести још два странца место двојице наших играча. И тада би сигурно било испод 15 разлике.

Srđan

pre 1 godinu

U zadnjih nekoliko godina ni jedan trener Partizana nije imao ovoliku podršku i poverenje, a da ga baš ničim nije zaslužio. O starim zaslugama ne bih, jer je prošlo 30 godina a od stare slave se svakako ne živi.
Imali smo razumevanja za prošlu sezonu iako se završila razočaravajuće, a u ovoj je od početka bilo jasno šta su ciljevi i kako doći do njih. Obezbeđen je sasvim solidan tim, za uslove ABA i i više nego dovoljan i konačno jači od Zvezdinog, pre svega jer je kostur ekipe sačuvan od prošle sezone i pojačan na na pozicijama koje su škripale prošle sezone. I onda se desi rutiniranje od strane jedne prosečne ekipe. Bezidejna igra, bez odbrane, jalovo… Pogubljeni i ubijeni u pojam igrači koji gledaju u prazno i trener koji ih je ostavio same na terenu. Nakon toga bahat i arogantan, ne priznaje svoju krivicu, krive su okolnosti, on sve zna ali eto…
Da mi navijači zaista volimo Partizan kao što pričamo nikad ne bi dozvolili da jedan pojedinac, ma ko to bio bude iznad tima…
Zbog ovog poraza ga treba najuriti iz ekipe već kolilo sutra, jer je izgubio najvažniji meč sezone i to na ovakav način. Jedini meč koji nije smeo da izgubi, zbog svoje sujete, javašluka i samoživosti… Jasno je već sada da ni ove sezone ništa neće uraditi, što pre ode manja će biti šteta. Bojim se da posle njega neće ostati ništa sem dugova i da nam sleduje gašenje. Zaslužio je da ga cela Arena “pozdravi” na sledećoj utakmici i da ga pošaljemo u istoriju, gde mu je i mesto.

Зорг

pre 1 godinu

Торњај се бре сујетни човече, за годину и по дана си успео све играче да уништиш, довео си лично хрпу индијанаца које пушташ да радиш шта хоће а на нашу децу се дереш као магарац. Никакав ауторитет немаш, ниједну акцију у нападу ниси осмислио а одбрана је званично најгора у Европи.

davor

pre 1 godinu

Eh, dosadila su mi tvoja opravdanja. Igra je katastrofalna već drugu godinu. Prošle te školovao Radonja, ove Ivanović. Odbrana ne postoji, organizovani napadi ne postoje. Sve se svodi na individualni kvalitet. Izvini, ali ovu ekipu tako mogu i ja da vidim. Isti bi rezultat bio.
Ako zaista voliš Partizan, podnesi ostavku. Nisi više ni bleda senka nekadašnjeg Željka...

Evropejac

pre 1 godinu

Samo je završnica bila loša? Polako te davio Duško kao zmija žabu, od samog početka! Javor prekida utakmicu, prazni tribinu, slomite nam Džonija i na kraju opet nemoć na tvom licu! Taktički si razbijen, ekipa ti je bila nadigrana u svakom segmentu igre! Jednostavno, kad stane šut, Partizan ne postoji na terenu!

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Lako je osvajati evrotitulu kada u ekipi imaš Bodirogu, Spanulisa, Dijamantidisa, i slične igrače u prajmu. Tu trener nije ni potreban. Partizan ako ne promeni trenera neće još dugo ništa osvojiti. Kakva sramota od igre. Pa ovo kao deca do 12 godina života… Nit odbrane, nit želje za pobedom a milioni kaplju njemu i njegovim igračima svaki mesec? Odgovornost nikakva. Ni brige ni pameti…

Lex

pre 1 godinu

Жељко сујета те поједе!! Цео меч си ти бацио и катастрофално водио!! Броџианског си ставио против Мартина и Митровића, са поста смо примили тад гомилу поена! После враћаш Лесора и наравно сад са њим преузимаш пик што је самоубиство, очекујеш да Пантер, Мадар или ко већ доле сачувају високе звездине играче.Пантер и Ледеј могу да раде шта хоће на терену, ал наравно да нећеш на њих глас подићи.Нанелија и Анђушића закуцаваш на клупу па их враћаш у завршници онако "олађене" да ваде кестење из ватре.Докле бре више човече ова дефанзивна коцнепција и дивљачка игра у нападу? Докле бре?

Bajro Župić

pre 1 godinu

Vodiš ekipu evo 2 god, popuniš roster elitnim igračima Barse, Makabija, Panate, Monaka i oduči te od košarke Duško Ivanović koji nije ni sklapao tim Zvezde i vodi ga 3-4 nedelje.

Odbrana, agresivnost, timska hemija, odgovornost. Ne treba ni pričati. Očigledno je čovek došao da zida i gradi, pravi neke lične biznise i promocije a košarka eto tako usput ako se desi-desi se. Ovo nije Željko iz Grčke, ovo je neka domaća šatorsko kafanska verzija koja samo liči na njega. Tuga.

Goks

pre 1 godinu

Željko Obradivić nekada veliki trener je postao sramota svoje profesije. Duško Ivanović za dve nedelje zategne Zvezdu do maksimuma, ovaj za dve godine nema poštenu akciju, o odbrani da se ne govori. Bez akcije, samopouzdanja, automatizma, šuta, sa suludom svič odbranom koju na način kako je on igra, ne igra više niko. Jednom rečju katastrofa. Sad se izgleda još i primio na Papapetrua što je vrhunac tragikomedije. Imam osećaj da mu dovedu Luku i Jokića, posle mesec dana rada sa njim ti momci ne bi znali gde se nalaze, šta ih je snašlo. Nekad velikog trenera je nažalost vreme pregazilo a sujeta i ego do neba. Da ima malo obraza kao što nema još večeras bi podneo ostavku ali taj film nažalost nećemo gledati. Trajaće ova agonija...

Bajro Župić

pre 1 godinu

Vodiš ekipu evo 2 god, popuniš roster elitnim igračima Barse, Makabija, Panate, Monaka i oduči te od košarke Duško Ivanović koji nije ni sklapao tim Zvezde i vodi ga 3-4 nedelje.

Odbrana, agresivnost, timska hemija, odgovornost. Ne treba ni pričati. Očigledno je čovek došao da zida i gradi, pravi neke lične biznise i promocije a košarka eto tako usput ako se desi-desi se. Ovo nije Željko iz Grčke, ovo je neka domaća šatorsko kafanska verzija koja samo liči na njega. Tuga.

Lex

pre 1 godinu

Жељко сујета те поједе!! Цео меч си ти бацио и катастрофално водио!! Броџианског си ставио против Мартина и Митровића, са поста смо примили тад гомилу поена! После враћаш Лесора и наравно сад са њим преузимаш пик што је самоубиство, очекујеш да Пантер, Мадар или ко већ доле сачувају високе звездине играче.Пантер и Ледеј могу да раде шта хоће на терену, ал наравно да нећеш на њих глас подићи.Нанелија и Анђушића закуцаваш на клупу па их враћаш у завршници онако "олађене" да ваде кестење из ватре.Докле бре више човече ова дефанзивна коцнепција и дивљачка игра у нападу? Докле бре?

Evropejac

pre 1 godinu

Samo je završnica bila loša? Polako te davio Duško kao zmija žabu, od samog početka! Javor prekida utakmicu, prazni tribinu, slomite nam Džonija i na kraju opet nemoć na tvom licu! Taktički si razbijen, ekipa ti je bila nadigrana u svakom segmentu igre! Jednostavno, kad stane šut, Partizan ne postoji na terenu!

Стара школа

pre 1 godinu

Можда би требало уложити још новца и довести још два странца место двојице наших играча. И тада би сигурно било испод 15 разлике.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Lako je osvajati evrotitulu kada u ekipi imaš Bodirogu, Spanulisa, Dijamantidisa, i slične igrače u prajmu. Tu trener nije ni potreban. Partizan ako ne promeni trenera neće još dugo ništa osvojiti. Kakva sramota od igre. Pa ovo kao deca do 12 godina života… Nit odbrane, nit želje za pobedom a milioni kaplju njemu i njegovim igračima svaki mesec? Odgovornost nikakva. Ni brige ni pameti…

Зорг

pre 1 godinu

Торњај се бре сујетни човече, за годину и по дана си успео све играче да уништиш, довео си лично хрпу индијанаца које пушташ да радиш шта хоће а на нашу децу се дереш као магарац. Никакав ауторитет немаш, ниједну акцију у нападу ниси осмислио а одбрана је званично најгора у Европи.

Srđan

pre 1 godinu

U zadnjih nekoliko godina ni jedan trener Partizana nije imao ovoliku podršku i poverenje, a da ga baš ničim nije zaslužio. O starim zaslugama ne bih, jer je prošlo 30 godina a od stare slave se svakako ne živi.
Imali smo razumevanja za prošlu sezonu iako se završila razočaravajuće, a u ovoj je od početka bilo jasno šta su ciljevi i kako doći do njih. Obezbeđen je sasvim solidan tim, za uslove ABA i i više nego dovoljan i konačno jači od Zvezdinog, pre svega jer je kostur ekipe sačuvan od prošle sezone i pojačan na na pozicijama koje su škripale prošle sezone. I onda se desi rutiniranje od strane jedne prosečne ekipe. Bezidejna igra, bez odbrane, jalovo… Pogubljeni i ubijeni u pojam igrači koji gledaju u prazno i trener koji ih je ostavio same na terenu. Nakon toga bahat i arogantan, ne priznaje svoju krivicu, krive su okolnosti, on sve zna ali eto…
Da mi navijači zaista volimo Partizan kao što pričamo nikad ne bi dozvolili da jedan pojedinac, ma ko to bio bude iznad tima…
Zbog ovog poraza ga treba najuriti iz ekipe već kolilo sutra, jer je izgubio najvažniji meč sezone i to na ovakav način. Jedini meč koji nije smeo da izgubi, zbog svoje sujete, javašluka i samoživosti… Jasno je već sada da ni ove sezone ništa neće uraditi, što pre ode manja će biti šteta. Bojim se da posle njega neće ostati ništa sem dugova i da nam sleduje gašenje. Zaslužio je da ga cela Arena “pozdravi” na sledećoj utakmici i da ga pošaljemo u istoriju, gde mu je i mesto.

davor

pre 1 godinu

Eh, dosadila su mi tvoja opravdanja. Igra je katastrofalna već drugu godinu. Prošle te školovao Radonja, ove Ivanović. Odbrana ne postoji, organizovani napadi ne postoje. Sve se svodi na individualni kvalitet. Izvini, ali ovu ekipu tako mogu i ja da vidim. Isti bi rezultat bio.
Ako zaista voliš Partizan, podnesi ostavku. Nisi više ni bleda senka nekadašnjeg Željka...

Goks

pre 1 godinu

Željko Obradivić nekada veliki trener je postao sramota svoje profesije. Duško Ivanović za dve nedelje zategne Zvezdu do maksimuma, ovaj za dve godine nema poštenu akciju, o odbrani da se ne govori. Bez akcije, samopouzdanja, automatizma, šuta, sa suludom svič odbranom koju na način kako je on igra, ne igra više niko. Jednom rečju katastrofa. Sad se izgleda još i primio na Papapetrua što je vrhunac tragikomedije. Imam osećaj da mu dovedu Luku i Jokića, posle mesec dana rada sa njim ti momci ne bi znali gde se nalaze, šta ih je snašlo. Nekad velikog trenera je nažalost vreme pregazilo a sujeta i ego do neba. Da ima malo obraza kao što nema još večeras bi podneo ostavku ali taj film nažalost nećemo gledati. Trajaće ova agonija...

Mile 0407

pre 1 godinu

Gospodine Obradoviću, nakon ovog meča, mislim da vas na klupi drži samo ime i prezime. Tim je u rasulu, odbrana ne postoji, a napad zavisi od jednog ili dvojice pojedinaca i njihovog šuta. Od prosle godine nisam video nijednu izgradjenu akciju za koš, o odbrani bolje da ne pričamo. Već prošle godine se videlo da nema ideje u sklapanju tima, a još manje u samoj igri. Možemo da pljujemo po Trinkijeriju ali je čovek 10x bolje odradio posao, barem je bilo neke ideje u igri.

super

pre 1 godinu

Partizan zavisi od šuta...a najviše za 3 poena.
Protiv Reala 17 a sinoć 7 trojki ako gledamo to je razlika 30 poena ali to retko kad može da da dobar rezultat tj pobedu... čim dođe ekipa sa jakom odbranom sve puca,videli smo protiv Olimpijakosa Albe Zvezda gde su jedva ubace 65-75 poena.
Nema akcija poena iz reketa sve se svodi na šutiranje trojki a tako se ne osvajaju trofeji,ako bude finale Aba Zvezda -Partizan možda uzmu jednu pobedu! Problem je u igračima tj selekcija šuta a ovi obojeni misle samo na tri poena... Problem je Evroliga čim je krenulo duplo kolo počele su povrede a Željko malo rotira za razliku od Ivanovića kome redovno igraju skoro svi igrači!

Rajkovic

pre 1 godinu

Sta ostade od onakog coveka samo dugmici. Centri u nasoj igri ne postoje Niti ih razvija I koristi Dule je uvek imao centre Veseli na trojci pa ti uhvati loptu u napadu pored njih mesto da spoji lesora I smajlija koristi Tristana I ceha njemu je centar smesni ledej koga udvoje on se pogubi u odbrani preuzimanje I onda nasi bekici cuvaju Martina mitrovica petruseva ....

Ognjen

pre 1 godinu

Secam se kad je vodio Fener protiv CSKA u finalu Final Fora pre nekoliko godina. I ja posmatram samo igru, ne navijam. On kod Turaka, Teo kod Rusa, pa neka pobedi bolji. Posle 15 minuta shvatim da Fener igra toliko ruzno i bezidejno, iskljucivo na individualni kvalitet De Koloa, Veselog itd, da pocinjem da navijam za tradicionalno antipaticni CSKA. I tada shvatim, ovakva igra mora da izgubi na kraju...

aleksaczv

pre 1 godinu

36617

Hocu da vidim samo petorku za Trifom, Tristanom, Smajlijem i Danilom u derbiju, a ne da gubimo i da i dalje guramo strance...
(sta reci, 28. novembar 2022 23:15)

Hoces, ali znas kada? Nikada dok ti je Zeks tu! I sta ako opet bude nularica na karju sezone? Tj, mozda osvojite kup. Sta tada? E moji Grobari.... nista niste nauzili od nas dok smo bili u kanalau! Zika pauk/Ostoja su sve sem vodje kluba!

Max von Laaberg

pre 1 godinu

Ljudi ovo se vise ne moze tolerisati.Najbolji trener??.Kad domaci igrac promasi trojku izvodi ga iz igre i sedi do kraja na klupi,ovi ofarbani mogu da probaju 100puta i kad pogode 3 su dobri.Vlada Srbije treba pomoc klubovima ograniciti brojem stranaca,ako su u klubu 4 amera ni dinar pomoci.

Bibac

pre 1 godinu

Grobari nije fer da se na ovakav način odnosite prema legendi kluba. Obradović je bio i ostao doktor košarke, a bogme svi vi ste ga veličali kada se deljali u evroligi do samo pre par nedelja. Svaka ekipa ima neki svoj momentum, vi ste ga imali pre mesec dana, Zvezda ga ima sada. To je normalno u košarci. Ono što je bitno je da će biti velike borbe za trofeje jer ste pomalo potcenili Zvezdu i mislili ste da će ona bez borbe da prepusti presto. Imate bolje individualce a Zvezda ima bolji tim. Zvezda ima timski mnogo veću košarkašku inteligenciju i to je fakat, a to u velikom broju slučajeva može biti odlučujuće.Trofeji se nikada nisu osvajali napadom već odbranom.
Biće zanimljivo u ovoj sezoni ali mala prednost je na strani Zvezde. Mwdjutim ako Partizan dovede makar jednog igrača sa mozgom onda im niko ništa ne može.

ispijač piva ispred dragstora

pre 1 godinu

Stalno se potencira kako je Obradović najbolji trener Evrope, ali da je trenutno tako zar ga ne bi angažovao neki bogatiji klub od Partizana ?

Milos

pre 1 godinu

U zadnjih nekoliko godina ni jedan trener Partizana nije imao ovoliku podršku i poverenje, a da ga baš ničim nije zaslužio. O starim zaslugama ne bih, jer je prošlo 30 godina a od stare slave se svakako ne živi.
Imali smo razumevanja za prošlu sezonu iako se završila razočaravajuće, a u ovoj je od početka bilo jasno šta su ciljevi i kako doći do njih. Obezbeđen je sasvim solidan tim, za uslove ABA i i više nego dovoljan i konačno jači od Zvezdinog, pre svega jer je kostur ekipe sačuvan od prošle sezone i pojačan na na pozicijama koje su škripale prošle sezone. I onda se desi rutiniranje od strane jedne prosečne ekipe. Bezidejna igra, bez odbrane, jalovo… Pogubljeni i ubijeni u pojam igrači koji gledaju u prazno i trener koji ih je ostavio same na terenu. Nakon toga bahat i arogantan, ne priznaje svoju krivicu, krive su okolnosti, on sve zna ali eto…
Da mi navijači zaista volimo Partizan kao što pričamo nikad ne bi dozvolili da jedan pojedinac, ma ko to bio bude iznad tima…
Zbog ovog poraza ga treba najuriti iz ekipe već kolilo sutra, jer je izgubio najvažniji meč sezone i to na ovakav način. Jedini meč koji nije smeo da izgubi, zbog svoje sujete, javašluka i samoživosti… Jasno je već sada da ni ove sezone ništa neće uraditi, što pre ode manja će biti šteta. Bojim se da posle njega neće ostati ništa sem dugova i da nam sleduje gašenje. Zaslužio je da ga cela Arena “pozdravi” na sledećoj utakmici i da ga pošaljemo u istoriju, gde mu je i mesto.
(Srđan, 28. novembar 2022 23:46)

Ti partizanovac i ti se razumes u kosarku? Sram te bilo. Najvaznija utakmica u sezoni u osmom kolu? Ne moze da sastavi pet utakmica u punom sastavu, non stop neko povredjen. Sezona je tek pocela. Zvezda prosecan tim? Sa onim imenima i sa Ivanovicem na klupi, prosecna ekipa? Stara slava Obradovica od pre 30 godina? Pre nekoliko godina je bio sampion Evrope, titule u prvenstvima... On je vec u istoriji i pravi navijaci ga ne mogu tamo ni ispratiti. Cast i privilegija je da se vratio da radi u Partizanu, a mogao je bilo gde. Sad bi ga Real uzeo oberucke.

Tex Willer

pre 1 godinu

hoće opet begati iz Aba lige i Ksl? Zna li se nešto?
(super, 29. novembar 2022 10:34)
Iz ABA neće jer je to ipak sigurniji i jeftiniji način eventualnog učešća u EL nego pozivnice od 3.000.000 eur , dok iz KSL moguće ukoliko na kraju regularnog dela ABA ne budu prvi i time steknu prednost domaćeg terena i u KSL.Ukoliko ne budu prvi u ABA biće opet Kalimero : to je nepravda , to je nepravda.

View

pre 1 godinu

Lako je napadati trenera. Mi znamo šta treba da radi a on ne zna. Padova u igri ima i to se ponavlja.verovatno je kratka klupa kriva za to, mnogo povreda. Prošle godine mučenje u napadu a sad to ide. Ako se otklone ovakvi padovi u igri kao večeras biće to druga lepša priča. Prednost publike u derbiju je značajna. Kvalitet mora da dođe do izražaja,

Randy Marsh

pre 1 godinu

Ništa strašno. Samo jedna utakmica u nizu... A sad nam kreće serija pobeda. Prvo Valensija, pa Budućnost, pa opet komšije al u EL...

Miskec

pre 1 godinu

"Stalno se potencira kako je Obradović najbolji trener Evrope, ali da je trenutno tako zar ga ne bi angažovao neki bogatiji klub od Partizana ?
(ispijač piva ispred dragstora, 29. novembar 2022 13:04)"
Evo ja cu kao zvezdas da ti objasnim!
Jeste Obradovic najbolji trener u Evropi, dela govore vise od reci!
Problem je sto ni jedan ozbiljniji kosarkaski klub nece ili nema sponzore da izdvoji znacajna sredstva da bi bio na nivou koji zahteva Obradovic.
Sto puta je rekao da njega stvaranje igraca ne zanima, vec samo i iskljucivo trofeji!
Hocete trofej Evroplige, gospodo ovo su uslovi i to ne odmah, vec za par sezona, tako je bilo svuda gde je radio.
Partizan je neka druga prica, nema para za vrh evrolige, Obradovic je uzeo sve sto je iole vredelo da se uzme i napravio tim.
To sto navijaci zahtevaju f4, finale i slicno su njihove zelje, ali stvarnost je drugacija.
Obradovica ne zanima koje je nacije kosarkas, ako ispunjava minimum njegovih zahteva igrace, pa makar bio Indijanac, a ne Srbin, pomirite se stim!

Miša

pre 1 godinu

Tu smo po godinama. Zeljko, ne glumi "mangupa", ne ide ti. Niti si bio, niti si sada, niti ces biti. Šmeker jos manje. O tvojim titulama se da pricati, svaka ima svoj istorijat kao i sve u zivotu. Zato, ne budi toliko nadmen, jer neces primetiti trenutak pred apsolutni sunovrat svih tvojih zasluga u kosarci. Jednostavno, budi pravi, naš, pozitivni mangup, budi šmeker koji se voli i postuje, budi covek. Zelim ti sve najbolje, ali shvati! Ne ide ti vise ovako. Sve nas verne navijace Partizana, tvoje vodjenje tima poprilicno pogadja i vredja. Zato, molim te, pokazi sta znaci imati obraz, dostojanstvo, dignitet, postovanje prema navijacima. Od svega, cini mi se da imas samo samopostovanje, ali na tvoj nacin. Rastanimo se kao ljudi, kao partizanovci, jer realno sa ovakvim timom i ovakvim vodjenjem mi nemamo sansi nigde, ne za nekakve titule, vec za postovanje protivnika. Ne gledam vise tvoje utakmice Zeljko, jer to nije moj Partizan. Sve ti najbolje u zivotu zelim.

Grr

pre 1 godinu

hoće opet begati iz Aba lige i Ksl? Zna li se nešto?
(super, 29. novembar 2022 10:34)

Jos se ne zna ali ponovna licitacija i prodaja koseva na Kalemegdanu je u najavi.

Milos

pre 1 godinu

U zadnjih nekoliko godina ni jedan trener Partizana nije imao ovoliku podršku i poverenje, a da ga baš ničim nije zaslužio. O starim zaslugama ne bih, jer je prošlo 30 godina a od stare slave se svakako ne živi.
Imali smo razumevanja za prošlu sezonu iako se završila razočaravajuće, a u ovoj je od početka bilo jasno šta su ciljevi i kako doći do njih. Obezbeđen je sasvim solidan tim, za uslove ABA i i više nego dovoljan i konačno jači od Zvezdinog, pre svega jer je kostur ekipe sačuvan od prošle sezone i pojačan na na pozicijama koje su škripale prošle sezone. I onda se desi rutiniranje od strane jedne prosečne ekipe. Bezidejna igra, bez odbrane, jalovo… Pogubljeni i ubijeni u pojam igrači koji gledaju u prazno i trener koji ih je ostavio same na terenu. Nakon toga bahat i arogantan, ne priznaje svoju krivicu, krive su okolnosti, on sve zna ali eto…
Da mi navijači zaista volimo Partizan kao što pričamo nikad ne bi dozvolili da jedan pojedinac, ma ko to bio bude iznad tima…
Zbog ovog poraza ga treba najuriti iz ekipe već kolilo sutra, jer je izgubio najvažniji meč sezone i to na ovakav način. Jedini meč koji nije smeo da izgubi, zbog svoje sujete, javašluka i samoživosti… Jasno je već sada da ni ove sezone ništa neće uraditi, što pre ode manja će biti šteta. Bojim se da posle njega neće ostati ništa sem dugova i da nam sleduje gašenje. Zaslužio je da ga cela Arena “pozdravi” na sledećoj utakmici i da ga pošaljemo u istoriju, gde mu je i mesto.
(Srđan, 28. novembar 2022 23:46)

Ti partizanovac i ti se razumes u kosarku? Sram te bilo. Najvaznija utakmica u sezoni u osmom kolu? Ne moze da sastavi pet utakmica u punom sastavu, non stop neko povredjen. Sezona je tek pocela. Zvezda prosecan tim? Sa onim imenima i sa Ivanovicem na klupi, prosecna ekipa? Stara slava Obradovica od pre 30 godina? Pre nekoliko godina je bio sampion Evrope, titule u prvenstvima... On je vec u istoriji i pravi navijaci ga ne mogu tamo ni ispratiti. Cast i privilegija je da se vratio da radi u Partizanu, a mogao je bilo gde. Sad bi ga Real uzeo oberucke.

View

pre 1 godinu

Lako je napadati trenera. Mi znamo šta treba da radi a on ne zna. Padova u igri ima i to se ponavlja.verovatno je kratka klupa kriva za to, mnogo povreda. Prošle godine mučenje u napadu a sad to ide. Ako se otklone ovakvi padovi u igri kao večeras biće to druga lepša priča. Prednost publike u derbiju je značajna. Kvalitet mora da dođe do izražaja,

Randy Marsh

pre 1 godinu

Ništa strašno. Samo jedna utakmica u nizu... A sad nam kreće serija pobeda. Prvo Valensija, pa Budućnost, pa opet komšije al u EL...

Grr

pre 1 godinu

hoće opet begati iz Aba lige i Ksl? Zna li se nešto?
(super, 29. novembar 2022 10:34)

Jos se ne zna ali ponovna licitacija i prodaja koseva na Kalemegdanu je u najavi.

Srđan

pre 1 godinu

U zadnjih nekoliko godina ni jedan trener Partizana nije imao ovoliku podršku i poverenje, a da ga baš ničim nije zaslužio. O starim zaslugama ne bih, jer je prošlo 30 godina a od stare slave se svakako ne živi.
Imali smo razumevanja za prošlu sezonu iako se završila razočaravajuće, a u ovoj je od početka bilo jasno šta su ciljevi i kako doći do njih. Obezbeđen je sasvim solidan tim, za uslove ABA i i više nego dovoljan i konačno jači od Zvezdinog, pre svega jer je kostur ekipe sačuvan od prošle sezone i pojačan na na pozicijama koje su škripale prošle sezone. I onda se desi rutiniranje od strane jedne prosečne ekipe. Bezidejna igra, bez odbrane, jalovo… Pogubljeni i ubijeni u pojam igrači koji gledaju u prazno i trener koji ih je ostavio same na terenu. Nakon toga bahat i arogantan, ne priznaje svoju krivicu, krive su okolnosti, on sve zna ali eto…
Da mi navijači zaista volimo Partizan kao što pričamo nikad ne bi dozvolili da jedan pojedinac, ma ko to bio bude iznad tima…
Zbog ovog poraza ga treba najuriti iz ekipe već kolilo sutra, jer je izgubio najvažniji meč sezone i to na ovakav način. Jedini meč koji nije smeo da izgubi, zbog svoje sujete, javašluka i samoživosti… Jasno je već sada da ni ove sezone ništa neće uraditi, što pre ode manja će biti šteta. Bojim se da posle njega neće ostati ništa sem dugova i da nam sleduje gašenje. Zaslužio je da ga cela Arena “pozdravi” na sledećoj utakmici i da ga pošaljemo u istoriju, gde mu je i mesto.

Evropejac

pre 1 godinu

Samo je završnica bila loša? Polako te davio Duško kao zmija žabu, od samog početka! Javor prekida utakmicu, prazni tribinu, slomite nam Džonija i na kraju opet nemoć na tvom licu! Taktički si razbijen, ekipa ti je bila nadigrana u svakom segmentu igre! Jednostavno, kad stane šut, Partizan ne postoji na terenu!

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Lako je osvajati evrotitulu kada u ekipi imaš Bodirogu, Spanulisa, Dijamantidisa, i slične igrače u prajmu. Tu trener nije ni potreban. Partizan ako ne promeni trenera neće još dugo ništa osvojiti. Kakva sramota od igre. Pa ovo kao deca do 12 godina života… Nit odbrane, nit želje za pobedom a milioni kaplju njemu i njegovim igračima svaki mesec? Odgovornost nikakva. Ni brige ni pameti…

Lex

pre 1 godinu

Жељко сујета те поједе!! Цео меч си ти бацио и катастрофално водио!! Броџианског си ставио против Мартина и Митровића, са поста смо примили тад гомилу поена! После враћаш Лесора и наравно сад са њим преузимаш пик што је самоубиство, очекујеш да Пантер, Мадар или ко већ доле сачувају високе звездине играче.Пантер и Ледеј могу да раде шта хоће на терену, ал наравно да нећеш на њих глас подићи.Нанелија и Анђушића закуцаваш на клупу па их враћаш у завршници онако "олађене" да ваде кестење из ватре.Докле бре више човече ова дефанзивна коцнепција и дивљачка игра у нападу? Докле бре?

Стара школа

pre 1 godinu

Можда би требало уложити још новца и довести још два странца место двојице наших играча. И тада би сигурно било испод 15 разлике.

Miskec

pre 1 godinu

"Stalno se potencira kako je Obradović najbolji trener Evrope, ali da je trenutno tako zar ga ne bi angažovao neki bogatiji klub od Partizana ?
(ispijač piva ispred dragstora, 29. novembar 2022 13:04)"
Evo ja cu kao zvezdas da ti objasnim!
Jeste Obradovic najbolji trener u Evropi, dela govore vise od reci!
Problem je sto ni jedan ozbiljniji kosarkaski klub nece ili nema sponzore da izdvoji znacajna sredstva da bi bio na nivou koji zahteva Obradovic.
Sto puta je rekao da njega stvaranje igraca ne zanima, vec samo i iskljucivo trofeji!
Hocete trofej Evroplige, gospodo ovo su uslovi i to ne odmah, vec za par sezona, tako je bilo svuda gde je radio.
Partizan je neka druga prica, nema para za vrh evrolige, Obradovic je uzeo sve sto je iole vredelo da se uzme i napravio tim.
To sto navijaci zahtevaju f4, finale i slicno su njihove zelje, ali stvarnost je drugacija.
Obradovica ne zanima koje je nacije kosarkas, ako ispunjava minimum njegovih zahteva igrace, pa makar bio Indijanac, a ne Srbin, pomirite se stim!

Bajro Župić

pre 1 godinu

Vodiš ekipu evo 2 god, popuniš roster elitnim igračima Barse, Makabija, Panate, Monaka i oduči te od košarke Duško Ivanović koji nije ni sklapao tim Zvezde i vodi ga 3-4 nedelje.

Odbrana, agresivnost, timska hemija, odgovornost. Ne treba ni pričati. Očigledno je čovek došao da zida i gradi, pravi neke lične biznise i promocije a košarka eto tako usput ako se desi-desi se. Ovo nije Željko iz Grčke, ovo je neka domaća šatorsko kafanska verzija koja samo liči na njega. Tuga.

davor

pre 1 godinu

Eh, dosadila su mi tvoja opravdanja. Igra je katastrofalna već drugu godinu. Prošle te školovao Radonja, ove Ivanović. Odbrana ne postoji, organizovani napadi ne postoje. Sve se svodi na individualni kvalitet. Izvini, ali ovu ekipu tako mogu i ja da vidim. Isti bi rezultat bio.
Ako zaista voliš Partizan, podnesi ostavku. Nisi više ni bleda senka nekadašnjeg Željka...

Goks

pre 1 godinu

Željko Obradivić nekada veliki trener je postao sramota svoje profesije. Duško Ivanović za dve nedelje zategne Zvezdu do maksimuma, ovaj za dve godine nema poštenu akciju, o odbrani da se ne govori. Bez akcije, samopouzdanja, automatizma, šuta, sa suludom svič odbranom koju na način kako je on igra, ne igra više niko. Jednom rečju katastrofa. Sad se izgleda još i primio na Papapetrua što je vrhunac tragikomedije. Imam osećaj da mu dovedu Luku i Jokića, posle mesec dana rada sa njim ti momci ne bi znali gde se nalaze, šta ih je snašlo. Nekad velikog trenera je nažalost vreme pregazilo a sujeta i ego do neba. Da ima malo obraza kao što nema još večeras bi podneo ostavku ali taj film nažalost nećemo gledati. Trajaće ova agonija...

Зорг

pre 1 godinu

Торњај се бре сујетни човече, за годину и по дана си успео све играче да уништиш, довео си лично хрпу индијанаца које пушташ да радиш шта хоће а на нашу децу се дереш као магарац. Никакав ауторитет немаш, ниједну акцију у нападу ниси осмислио а одбрана је званично најгора у Европи.

Mile 0407

pre 1 godinu

Gospodine Obradoviću, nakon ovog meča, mislim da vas na klupi drži samo ime i prezime. Tim je u rasulu, odbrana ne postoji, a napad zavisi od jednog ili dvojice pojedinaca i njihovog šuta. Od prosle godine nisam video nijednu izgradjenu akciju za koš, o odbrani bolje da ne pričamo. Već prošle godine se videlo da nema ideje u sklapanju tima, a još manje u samoj igri. Možemo da pljujemo po Trinkijeriju ali je čovek 10x bolje odradio posao, barem je bilo neke ideje u igri.

ispijač piva ispred dragstora

pre 1 godinu

Stalno se potencira kako je Obradović najbolji trener Evrope, ali da je trenutno tako zar ga ne bi angažovao neki bogatiji klub od Partizana ?

Ognjen

pre 1 godinu

Secam se kad je vodio Fener protiv CSKA u finalu Final Fora pre nekoliko godina. I ja posmatram samo igru, ne navijam. On kod Turaka, Teo kod Rusa, pa neka pobedi bolji. Posle 15 minuta shvatim da Fener igra toliko ruzno i bezidejno, iskljucivo na individualni kvalitet De Koloa, Veselog itd, da pocinjem da navijam za tradicionalno antipaticni CSKA. I tada shvatim, ovakva igra mora da izgubi na kraju...

aleksaczv

pre 1 godinu

36617

Hocu da vidim samo petorku za Trifom, Tristanom, Smajlijem i Danilom u derbiju, a ne da gubimo i da i dalje guramo strance...
(sta reci, 28. novembar 2022 23:15)

Hoces, ali znas kada? Nikada dok ti je Zeks tu! I sta ako opet bude nularica na karju sezone? Tj, mozda osvojite kup. Sta tada? E moji Grobari.... nista niste nauzili od nas dok smo bili u kanalau! Zika pauk/Ostoja su sve sem vodje kluba!

Rajkovic

pre 1 godinu

Sta ostade od onakog coveka samo dugmici. Centri u nasoj igri ne postoje Niti ih razvija I koristi Dule je uvek imao centre Veseli na trojci pa ti uhvati loptu u napadu pored njih mesto da spoji lesora I smajlija koristi Tristana I ceha njemu je centar smesni ledej koga udvoje on se pogubi u odbrani preuzimanje I onda nasi bekici cuvaju Martina mitrovica petruseva ....

Max von Laaberg

pre 1 godinu

Ljudi ovo se vise ne moze tolerisati.Najbolji trener??.Kad domaci igrac promasi trojku izvodi ga iz igre i sedi do kraja na klupi,ovi ofarbani mogu da probaju 100puta i kad pogode 3 su dobri.Vlada Srbije treba pomoc klubovima ograniciti brojem stranaca,ako su u klubu 4 amera ni dinar pomoci.

Bibac

pre 1 godinu

Grobari nije fer da se na ovakav način odnosite prema legendi kluba. Obradović je bio i ostao doktor košarke, a bogme svi vi ste ga veličali kada se deljali u evroligi do samo pre par nedelja. Svaka ekipa ima neki svoj momentum, vi ste ga imali pre mesec dana, Zvezda ga ima sada. To je normalno u košarci. Ono što je bitno je da će biti velike borbe za trofeje jer ste pomalo potcenili Zvezdu i mislili ste da će ona bez borbe da prepusti presto. Imate bolje individualce a Zvezda ima bolji tim. Zvezda ima timski mnogo veću košarkašku inteligenciju i to je fakat, a to u velikom broju slučajeva može biti odlučujuće.Trofeji se nikada nisu osvajali napadom već odbranom.
Biće zanimljivo u ovoj sezoni ali mala prednost je na strani Zvezde. Mwdjutim ako Partizan dovede makar jednog igrača sa mozgom onda im niko ništa ne može.

Tex Willer

pre 1 godinu

hoće opet begati iz Aba lige i Ksl? Zna li se nešto?
(super, 29. novembar 2022 10:34)
Iz ABA neće jer je to ipak sigurniji i jeftiniji način eventualnog učešća u EL nego pozivnice od 3.000.000 eur , dok iz KSL moguće ukoliko na kraju regularnog dela ABA ne budu prvi i time steknu prednost domaćeg terena i u KSL.Ukoliko ne budu prvi u ABA biće opet Kalimero : to je nepravda , to je nepravda.

super

pre 1 godinu

Partizan zavisi od šuta...a najviše za 3 poena.
Protiv Reala 17 a sinoć 7 trojki ako gledamo to je razlika 30 poena ali to retko kad može da da dobar rezultat tj pobedu... čim dođe ekipa sa jakom odbranom sve puca,videli smo protiv Olimpijakosa Albe Zvezda gde su jedva ubace 65-75 poena.
Nema akcija poena iz reketa sve se svodi na šutiranje trojki a tako se ne osvajaju trofeji,ako bude finale Aba Zvezda -Partizan možda uzmu jednu pobedu! Problem je u igračima tj selekcija šuta a ovi obojeni misle samo na tri poena... Problem je Evroliga čim je krenulo duplo kolo počele su povrede a Željko malo rotira za razliku od Ivanovića kome redovno igraju skoro svi igrači!

Miša

pre 1 godinu

Tu smo po godinama. Zeljko, ne glumi "mangupa", ne ide ti. Niti si bio, niti si sada, niti ces biti. Šmeker jos manje. O tvojim titulama se da pricati, svaka ima svoj istorijat kao i sve u zivotu. Zato, ne budi toliko nadmen, jer neces primetiti trenutak pred apsolutni sunovrat svih tvojih zasluga u kosarci. Jednostavno, budi pravi, naš, pozitivni mangup, budi šmeker koji se voli i postuje, budi covek. Zelim ti sve najbolje, ali shvati! Ne ide ti vise ovako. Sve nas verne navijace Partizana, tvoje vodjenje tima poprilicno pogadja i vredja. Zato, molim te, pokazi sta znaci imati obraz, dostojanstvo, dignitet, postovanje prema navijacima. Od svega, cini mi se da imas samo samopostovanje, ali na tvoj nacin. Rastanimo se kao ljudi, kao partizanovci, jer realno sa ovakvim timom i ovakvim vodjenjem mi nemamo sansi nigde, ne za nekakve titule, vec za postovanje protivnika. Ne gledam vise tvoje utakmice Zeljko, jer to nije moj Partizan. Sve ti najbolje u zivotu zelim.