1. Zamisli imas tim kao PSG,odigras 1:1 sa Benfikom (sramota) i jos se zalis........
  (Ja, 7. oktobar 2022 20:52)

  # Link komentara

 2. @Sinke isto sam i ja pomislio za Barselonu ali...naknadno sam video snimak iz ugla koji pokazuje da je igrac Intera prvo minimalno zakacio loptu glavom pa tek onda rukom. Prema pravilima to nije penal tako da su sudije iz VAR sobe stvarno videle nemoguce i ono sto 99% nas poded TV-a nije.
  (Nebitan lik, 6. oktobar 2022 21:58)

  # Link komentara

 3. Definitivno su sudije totalno pogubljene i imaju skroz razlicite kriterijume sudjenja.....I to jednostavno ne valja....Moraju se svi drzati istog kriterijuma.Ako igrac ide na protivnika direktno nogom u zglob,tu nema rasprave da li je bilo manjeg ili vec inteziteta,nego se dodjeljuje crveni karton.Vidjeli smo i u mecu Intera i Barse....Ruka Fstija,ponisten gol Pderija...Sa druge strane ruka igraca Intera,sudija se ne oglasava.
  (Sinke, 06. oktobar 2022 18:38)

  У суштини, док на истој утакмици има исти критеријум према оба тима, све је у реду. А да било који старт свесно усмерен на играча заслужује искључење, заслужује.
  (Јабучило, 6. oktobar 2022 19:21)

  # Link komentara

 4. Definitivno su sudije totalno pogubljene i imaju skroz razlicite kriterijume sudjenja.....I to jednostavno ne valja....Moraju se svi drzati istog kriterijuma.Ako igrac ide na protivnika direktno nogom u zglob,tu nema rasprave da li je bilo manjeg ili vec inteziteta,nego se dodjeljuje crveni karton.Vidjeli smo i u mecu Intera i Barse....Ruka Fstija,ponisten gol Pderija...Sa druge strane ruka igraca Intera,sudija se ne oglasava.
  (Sinke, 6. oktobar 2022 18:38)

  # Link komentara