1. secam se jos jednog tima koga je ta uefa posle osvajanja KES-a kaznjavala tako sto mu nije dozvoljavala da igra u Bg-u,secam se jedne reperezentacije koja je osvojila ucesce na EP ali ta ista uefa ih vrati kuci....ono sto smo mi doziveli od tog zapada niko nije doziveo,preko 30god ponizavanja i izivljavanja nad nama tako da kosito spavaj mirno...nije to nista
  (boban, 5. oktobar 2022 11:55)

  # Link komentara

 2. "Protiv Metalista smo prvi put u 20 godina izveli tim s 11 Ukrajinaca u početnom sastavu, a 90 odsto njih je iz naše akademije", pohvalio se Srna

  onda vam je pomogla fifa, nije vas uništila. niste ni znali da vam treba takva pomoć
  ([], 5. oktobar 2022 11:49)

  # Link komentara

 3. Podrška Šahtjoru, ukrajinskim ekipama u svim sportovima u svim reprezentacijama Ukrajine! Mi znamo kako je igrati kao domaćin u drugim zemljama, usled bombardovanja 1999. naša fudbalska reprezentacija je igrala utakmicu kvalifikacija za EP kao domaćin u Solunu protiv Malte! Partizan 1999. godine utakmicu kupa UEFA protiv Lidsa igrao u Herenvenu, iako je prethodne evropske utakmice te sezone igrao u Beogradu! Isti slučaj sa Zvezdom i Lesterom godinu dana kasnije kada je Zvezda igrala kao domaćin u Beču i sa mladom reprezentacijom protiv Engleske kada se igralo na mini Kamp Nou! Iako su svi uveliko tolazili tada u Jugoslaviju, Englezi nisu hteli zbog navodne bezbednosti!
  Te zbog sankcija kada je FK Crvena Zvezda sezonu 1991/92 kao domaćin igrala u Sofiji i Segedinu, a KK Partizan u Fuenlabradi!

  Podrška i ruskim klubovima i reprezentacijama Rusije! Mi najbolje znamo kako je to zbog sankcija ne igrati kao kad su nas vratili za EP u fudbalu 1992. i kada naši klubovi i reprezentacije godinama nisu učestvovali na međunarodnim takmičenjima!
  (cukce, 5. oktobar 2022 11:27)

  # Link komentara

 4. Da osvoje ligu sampiona kao i na eurosong
  (grade, 5. oktobar 2022 11:20)

  # Link komentara

 5. Uz svo poštovanje, malo je teško, u bilo kom pogledu, porediti Šahtjor sa Realom, Barsom ili Bajernom.
  (Bocko, 5. oktobar 2022 10:32)

  # Link komentara