Četvrtak, 21.07.2022.

09:33

Papapetru otkrio ko je bio ključan za dolazak u Partizan

Novi košarkaš Partizana Joanis Papapetru kaže da je Željko Obradović odigrao važnu ulogu u njegovom dolasku među crno-bele.

Izvor: B92

Papapetru otkrio ko je bio kljuèan za dolazak u Partizan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

Zastava101specijal

pre 1 godinu

 sad ce prednost Partizana da bude uigranost. Ved od ove godine stvari dolaze na svoje mjesto.
(delboj, 21. jul 2022 21:38)
Jel će biti uigranosti jer je ekipa na okupu već tri sezone, ili su drugi parametri bitni? pre će biti sledeće sezone ili one tamo.

Milan

pre 1 godinu

Pa sad, evo ja navijam za to da partizan preko rusa dovede i pangosa i milutinova ali ovaj grk implicitno nam saopstava da to nece biti slucaj, a mislim, da koliko god ja zeleo da zvezda dovede i sabaza i henrya, mozda dodje jedan treći, jer ipak su budzeti zvrzde i partizana nekoliko puta manji u odnosu na evropljane

delboj

pre 1 godinu

Obradovic je napravio dobru selekciju prethodne godine, koliko se to moglo te godine... Bilo je i promasaja, ali i to je normalno... Ipak da je Kurucs pruzio 50 odsto od onoga cemu se nadalo, Partizan bi osvojio ABA prosle sezone. Trojka je skripala maksimalno jer je i Zagorac ostao na spavanje.... Sad je ta pozicija pojacana sa Papapetruom i Nanelijom. Prejako. Plus bolje zamjene na osrednjim pozicijama prosle godine.
I sad ce prednost Partizana da bude uigranost. Ved od ove godine stvari dolaze na svoje mjesto.

Grdoje

pre 1 godinu

# basketaš
U kojem ti svetu živiš? Kalinoglu je klasičan igrač zadatka, vremenom je poboljšao šut, od ranije je znao ledjima ka košu, ulaz pristojan.
On klasičan skorer? Drži se ti basketa... On i Bogdan su imali isti broj poena u finalu EL, ali reći da je Kalinić bio drugi strelac u ekipi je smešno. Bogdan, Veseli, Judo su bili okosnica a Datome, Kalinić, Slukas, Dikson... su imali svoje epizodne role.
Probala je ove godine zvezda u EL sa Kaligulom kao prvom opcijom i mogao si da vidiš na šta to liči. Ponavljam, odličan 3D igrač za EL.

Basketas

pre 1 godinu

Pa Strasos je bio u Zvezda pa nista. Papapetro je odlican kosarkas uz to vrlo moguce da bi mogao u startnoj petorci da zaigra za partizan.

realno

pre 1 godinu

Tradicionakis la familis
(Atomski budzet, 21. jul 2022 12:06)

Ни овај није "дошао за паре".....
(Црвена звезда 1913, 21. jul 2022 13:19)

Dobro je pa u zvezdu dolaze zbog Nebojse, Vlase Jovanovica, zelje da igraju a Brankom Lazicem i cuvenog porodicnog koncepta FMP 1 i FMP 2
(sve jasno, 21. jul 2022 14:16

Pa betonirao si ga znaci.

Demar Derozan

pre 1 godinu

Dobar i borben igrac, u najboljim godinama, vrlo lako moze da se desi da bude najisplativije pojacanje Partizana jer igra srcem i slicnog je mentaliteta sa nama, jedino mi se ne dopada njegov prelazak iz Olija u Panatu

sve jasno

pre 1 godinu

Tradicionakis la familis
(Atomski budzet, 21. jul 2022 12:06)

Ни овај није "дошао за паре".....
(Црвена звезда 1913, 21. jul 2022 13:19)

Dobro je pa u zvezdu dolaze zbog Nebojse, Vlase Jovanovica, zelje da igraju a Brankom Lazicem i cuvenog porodicnog koncepta FMP 1 i FMP 2

sima

pre 1 godinu

Koliki ste vi dušmani. Ko od vas nebi promenio posao za bolju plati i još da saradjuje sa jednim od najboljih trenera u evropi,aj da realno sagledate.!!!
Prema tome Ajde prekini više sa lupetanjem i gledanjem u tudji život. Navijajte za svoj klub i prekinitr da gurate nos gde vam nije mesto. Napred Partizan do 3titule ove godine

i to vam je tako

pre 1 godinu

A nije hteo da ostane kod Rudonje?

To dovoljno govori ko je bolji trener!!!!
(Grobar, 21. jul 2022 09:34)

Koliko je prosle sezone trofeja osvojio "Rudonja", a koliko ovaj tvoj ?

vlada

pre 1 godinu

Ključne su pare tj evro kakav Obradović stranca zabole i za trenera i navijače samo su im pare u glavi. Isto važi za Zvezdu samo što njeni navijači to prihvataju a ovi grobari žive u iluzijama

Vule

pre 1 godinu

Долазили су и раније странци, али од њих је Партизан стварао играче, ово је први пут да долазе неки играчи екстра квалитета и звучна имена. Као Софо у Звезду својевремено, само што је он имао име, ништа друго, док је Перпероглу имао и име и квалитет. Да ли паре или нешто друго, не бих улазио у то, али добро је што су наши клубови конкурентни за довођење и оних најбољих играча. Пантер и Лоренцо Браун су били добри и раније, али су праву афирмацију постигли у Звезди, као Гос у Партизану. Егзум и Нанели су можда и највећа имена међу странцима које је довео неки наш клуб.

smeh

pre 1 godinu

Standardna priča stranaca. Naravno novac uopšte nije igrao glavnu ulogu. Baš me interesuje da li bi se sve isto završilo i da li bi isto pričao da su mu ponudili manje novca od Panatinaikosa? Kapiten nekog kluba da pređe u drugi klub a da igraju isto takmičenje? To se i kod nas retko događa.

Aleksej je bilde

pre 1 godinu

Četvorica otišla, četvorica došla.

Mislim da je to i kraj zasad, bez obzira na razna pisanja. Pridošli moraju da doprinesu dosta više od onih koji su otišli, ali bez napretka mladih igrača, nema velikog uspeha.

Srećno, Papu, u crno belom taboru. Da ga obiđu povrede i nađe motivaciju da nastavi tamo gde je stao u zelenom dresu.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Izuzetan igrač. Kapiten Pao i MVP Grčke lige za 2021. Što je bio Kalinić prošle godine za CZ, on će biti u Partizanu ove sezone…

PredragDrobnjak

pre 1 godinu

Lesor nije za prvog centra, nadam se da neće biti ni drugi i gušiti Balsu koji ima neuporedivo veći potencijal. Još Milutiov i da uzmemo opet tu EL.

basketaš

pre 1 godinu

@pedja

Papapetru ne može biti bolji od Kalinića ni za dva života. Prvo nema taj pobednički karakter, nikada nije rešavao bitne mečeve niti uzimao velike titule. U Grčkoj ga zovu gubitnik, to može svako da proveri.

Kalina je igrao još od Dude teške mečeve reprezentacije, kasnije i kod Saleta do 2019, u Zvezdi i Feneru dominirao, uzeo EL kao drugi skorer tima. Grk ima svoje kvalitete naravno, dobra ruka, pametan je, samo ne može u isti koš sa Nikolom nikako. Lučić je bolji od Grka i može da bude egal Kaliniću, samo što je i on zaglavio predugo u Bajernu.

KROJF

pre 1 godinu

Svi znamo ko. Evrici..
(Dusko, 21. jul 2022 09:42)

A kod Zvezdinih pojacanja je presudio Vlada Jovanovic, trener poznat sirokoj javnosti kao bivsi trener FMP-a i Cibone.

mba

pre 1 godinu

Nemam najveci budzet, veci ima Zvezda, sto je njihov predsednik potvrdio. I ove godine su krenuli da kukaju, a onda dovode Nejpire, Singltone, Bentlije, Martine, Nedovice, Ilice. Svi oni igraju za 100k. Ubi ih drzava, a sampioni u svi sportovima godinama. To moze samo Zvezda!

bobo mk

pre 1 godinu

Za momka važi deviza "učiš dok si živ", a od Željka se najbolje uči. Igraće za siću dolara, a kasnije kada se vrati u Pao naplatiće sve.

mali covek

pre 1 godinu

Pa nije bas da Obradovic osvaja titule.
(Peki, 21. jul 2022 09:38)

Devet titula prvaka Evrope, toliko tvoj klub iz zeleznika nema trofeja

super

pre 1 godinu

Najbolji je trener gospodin Evro...boli ga ko mu je trener važne su pare i bolja ponuda kao i kod Pantera,Lideja,i nikad u Partizan Lesora...a ko je bolji trener videli smo prošle godine 3:0!

nesa80

pre 1 godinu

zamislite pre par godina da nam je neko rekao da ce obradovic biti trener i da ce dovesti najboljeg igraca iz panatenikosa,ja bi pre verovao u smak sveta nego u to.pa taj pao je bio pojam za nas i nas najbolji igrac kecman odlazio kod njih da bude epizodna uloga,nismo ni svesni u kakvom momentu je nas partizan i treba da uzivamo

pedja

pre 1 godinu

Zaboravite Pantera,Nanelija,Egzuma.Ovako kompletnog igraca nismo gledali odavno u srpskoj kosarci i iskreno jedva čekam.Nesto najsličnije Kalinicu u svakom smislu ali po mom misljenju čak i bolji i kompletniji igrac.Videcemo ali mislim da ce momak da pokida.

Solarnaut

pre 1 godinu

ma sta znaju ovi u Evropi sarlatani ko je Zeljko Obradovic, mi koji radimo za 500€ najbolje znamo da on nevalja i da je spas u Zelezniku, otkako je Zvezda sampion bolje se zivi u Srbiji sto rekose jednom davno

Lester Bo Mekejleb

pre 1 godinu

Petorka Dante, Panter, Papapetru ili Naneli, Ledej, Lesor to je baš moćno sa klupe Andjušić, Avramovic, Smajli, Koprivica, Madar, Tristan još ako dodje Milutinov ne znam imamo tim za top8 sigurno a za dalje ko zna.

veliki strumf

pre 1 godinu

Да и дечачки сан му је био да игра за Партизан јер је он био првак пре него се овај родио… И тако, наместе им питање везано за Жоца и они људи шта ће… Ок велики тренер и тако то, али да странац дође због тренера а не због пара - те гробарске бајке су на трећем спрату, друга полица десно. Најлуђе је што клинци стварно у то верују, а и они маторији. Show с вама, заиста би нам било досадно без вас!

Bruks 021

pre 1 godinu

Peki
Daj stručnjače objasni nam.Jedino ako nisi mislio na onog Obradovića što vam je sudskim putem morao naplaćivati potraživanja.

Franko Gavrić Mlađi

pre 1 godinu

A nije hteo da ostane kod Rudonje?

To dovoljno govori ko je bolji trener!!!!
(Grobar, 21. jul 2022 09:34)

Radonjić i Žoc nisu u istoj stratosferi trenerskoj.

Jedan ima više EL trofeja nego ovaj drugi učešća u EL.

Prosto nisu za poređenje.

Masariko

pre 1 godinu

Pa naravno da je Željko. Neće valjda doći zbog Ostoje. Tri faktora su bitna da sada u Partizan može bilo ko da dođe: Željko, Evroliga i jaka plata. A Partizan trenutno sve to ima. Ako se ne pokažemo ove godine, nisam siguran da ćemo uskoro imati ponovo priliku.

dzo

pre 1 godinu

Posto navijaci Zvezde kmece kako se vise para sipa u Partizan, interesuje me sta je kljucno kod igraca koji dolaze u Zvezdu jer nemaju respektabilnog trenera i nemaju rezultate u Evropi vredne dolaska... Sta je to ako nisu pare? Da ne dolaze mozda zbog pozorisne atmosfere u hali koja usledi kada protivnik povede 7 razlike?

lionac

pre 1 godinu

Stvarno smo mi indijanci komplet.
Lozimo se na te emocije, dosai zbog Zeljka zbog nzm ni ja cega. Svi oni su ovde i igraju za veliku lovu samo kalisu gde im je lakse da do nje dodju.

KROJF

pre 1 godinu

Svi znamo ko. Evrici..
(Dusko, 21. jul 2022 09:42)

A kod Zvezdinih pojacanja je presudio Vlada Jovanovic, trener poznat sirokoj javnosti kao bivsi trener FMP-a i Cibone.

mali covek

pre 1 godinu

Pa nije bas da Obradovic osvaja titule.
(Peki, 21. jul 2022 09:38)

Devet titula prvaka Evrope, toliko tvoj klub iz zeleznika nema trofeja

mba

pre 1 godinu

Nemam najveci budzet, veci ima Zvezda, sto je njihov predsednik potvrdio. I ove godine su krenuli da kukaju, a onda dovode Nejpire, Singltone, Bentlije, Martine, Nedovice, Ilice. Svi oni igraju za 100k. Ubi ih drzava, a sampioni u svi sportovima godinama. To moze samo Zvezda!

Franko Gavrić Mlađi

pre 1 godinu

A nije hteo da ostane kod Rudonje?

To dovoljno govori ko je bolji trener!!!!
(Grobar, 21. jul 2022 09:34)

Radonjić i Žoc nisu u istoj stratosferi trenerskoj.

Jedan ima više EL trofeja nego ovaj drugi učešća u EL.

Prosto nisu za poređenje.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Izuzetan igrač. Kapiten Pao i MVP Grčke lige za 2021. Što je bio Kalinić prošle godine za CZ, on će biti u Partizanu ove sezone…

pedja

pre 1 godinu

Zaboravite Pantera,Nanelija,Egzuma.Ovako kompletnog igraca nismo gledali odavno u srpskoj kosarci i iskreno jedva čekam.Nesto najsličnije Kalinicu u svakom smislu ali po mom misljenju čak i bolji i kompletniji igrac.Videcemo ali mislim da ce momak da pokida.

dzo

pre 1 godinu

Posto navijaci Zvezde kmece kako se vise para sipa u Partizan, interesuje me sta je kljucno kod igraca koji dolaze u Zvezdu jer nemaju respektabilnog trenera i nemaju rezultate u Evropi vredne dolaska... Sta je to ako nisu pare? Da ne dolaze mozda zbog pozorisne atmosfere u hali koja usledi kada protivnik povede 7 razlike?

Solarnaut

pre 1 godinu

ma sta znaju ovi u Evropi sarlatani ko je Zeljko Obradovic, mi koji radimo za 500€ najbolje znamo da on nevalja i da je spas u Zelezniku, otkako je Zvezda sampion bolje se zivi u Srbiji sto rekose jednom davno

nesa80

pre 1 godinu

zamislite pre par godina da nam je neko rekao da ce obradovic biti trener i da ce dovesti najboljeg igraca iz panatenikosa,ja bi pre verovao u smak sveta nego u to.pa taj pao je bio pojam za nas i nas najbolji igrac kecman odlazio kod njih da bude epizodna uloga,nismo ni svesni u kakvom momentu je nas partizan i treba da uzivamo

Masariko

pre 1 godinu

Pa naravno da je Željko. Neće valjda doći zbog Ostoje. Tri faktora su bitna da sada u Partizan može bilo ko da dođe: Željko, Evroliga i jaka plata. A Partizan trenutno sve to ima. Ako se ne pokažemo ove godine, nisam siguran da ćemo uskoro imati ponovo priliku.

basketaš

pre 1 godinu

@pedja

Papapetru ne može biti bolji od Kalinića ni za dva života. Prvo nema taj pobednički karakter, nikada nije rešavao bitne mečeve niti uzimao velike titule. U Grčkoj ga zovu gubitnik, to može svako da proveri.

Kalina je igrao još od Dude teške mečeve reprezentacije, kasnije i kod Saleta do 2019, u Zvezdi i Feneru dominirao, uzeo EL kao drugi skorer tima. Grk ima svoje kvalitete naravno, dobra ruka, pametan je, samo ne može u isti koš sa Nikolom nikako. Lučić je bolji od Grka i može da bude egal Kaliniću, samo što je i on zaglavio predugo u Bajernu.

PredragDrobnjak

pre 1 godinu

Lesor nije za prvog centra, nadam se da neće biti ni drugi i gušiti Balsu koji ima neuporedivo veći potencijal. Još Milutiov i da uzmemo opet tu EL.

smeh

pre 1 godinu

Standardna priča stranaca. Naravno novac uopšte nije igrao glavnu ulogu. Baš me interesuje da li bi se sve isto završilo i da li bi isto pričao da su mu ponudili manje novca od Panatinaikosa? Kapiten nekog kluba da pređe u drugi klub a da igraju isto takmičenje? To se i kod nas retko događa.

Lester Bo Mekejleb

pre 1 godinu

Petorka Dante, Panter, Papapetru ili Naneli, Ledej, Lesor to je baš moćno sa klupe Andjušić, Avramovic, Smajli, Koprivica, Madar, Tristan još ako dodje Milutinov ne znam imamo tim za top8 sigurno a za dalje ko zna.

super

pre 1 godinu

Najbolji je trener gospodin Evro...boli ga ko mu je trener važne su pare i bolja ponuda kao i kod Pantera,Lideja,i nikad u Partizan Lesora...a ko je bolji trener videli smo prošle godine 3:0!

lionac

pre 1 godinu

Stvarno smo mi indijanci komplet.
Lozimo se na te emocije, dosai zbog Zeljka zbog nzm ni ja cega. Svi oni su ovde i igraju za veliku lovu samo kalisu gde im je lakse da do nje dodju.

sve jasno

pre 1 godinu

Tradicionakis la familis
(Atomski budzet, 21. jul 2022 12:06)

Ни овај није "дошао за паре".....
(Црвена звезда 1913, 21. jul 2022 13:19)

Dobro je pa u zvezdu dolaze zbog Nebojse, Vlase Jovanovica, zelje da igraju a Brankom Lazicem i cuvenog porodicnog koncepta FMP 1 i FMP 2

veliki strumf

pre 1 godinu

Да и дечачки сан му је био да игра за Партизан јер је он био првак пре него се овај родио… И тако, наместе им питање везано за Жоца и они људи шта ће… Ок велики тренер и тако то, али да странац дође због тренера а не због пара - те гробарске бајке су на трећем спрату, друга полица десно. Најлуђе је што клинци стварно у то верују, а и они маторији. Show с вама, заиста би нам било досадно без вас!

bobo mk

pre 1 godinu

Za momka važi deviza "učiš dok si živ", a od Željka se najbolje uči. Igraće za siću dolara, a kasnije kada se vrati u Pao naplatiće sve.

i to vam je tako

pre 1 godinu

A nije hteo da ostane kod Rudonje?

To dovoljno govori ko je bolji trener!!!!
(Grobar, 21. jul 2022 09:34)

Koliko je prosle sezone trofeja osvojio "Rudonja", a koliko ovaj tvoj ?

Bruks 021

pre 1 godinu

Peki
Daj stručnjače objasni nam.Jedino ako nisi mislio na onog Obradovića što vam je sudskim putem morao naplaćivati potraživanja.

realno

pre 1 godinu

Tradicionakis la familis
(Atomski budzet, 21. jul 2022 12:06)

Ни овај није "дошао за паре".....
(Црвена звезда 1913, 21. jul 2022 13:19)

Dobro je pa u zvezdu dolaze zbog Nebojse, Vlase Jovanovica, zelje da igraju a Brankom Lazicem i cuvenog porodicnog koncepta FMP 1 i FMP 2
(sve jasno, 21. jul 2022 14:16

Pa betonirao si ga znaci.

sima

pre 1 godinu

Koliki ste vi dušmani. Ko od vas nebi promenio posao za bolju plati i još da saradjuje sa jednim od najboljih trenera u evropi,aj da realno sagledate.!!!
Prema tome Ajde prekini više sa lupetanjem i gledanjem u tudji život. Navijajte za svoj klub i prekinitr da gurate nos gde vam nije mesto. Napred Partizan do 3titule ove godine

vlada

pre 1 godinu

Ključne su pare tj evro kakav Obradović stranca zabole i za trenera i navijače samo su im pare u glavi. Isto važi za Zvezdu samo što njeni navijači to prihvataju a ovi grobari žive u iluzijama

Grdoje

pre 1 godinu

# basketaš
U kojem ti svetu živiš? Kalinoglu je klasičan igrač zadatka, vremenom je poboljšao šut, od ranije je znao ledjima ka košu, ulaz pristojan.
On klasičan skorer? Drži se ti basketa... On i Bogdan su imali isti broj poena u finalu EL, ali reći da je Kalinić bio drugi strelac u ekipi je smešno. Bogdan, Veseli, Judo su bili okosnica a Datome, Kalinić, Slukas, Dikson... su imali svoje epizodne role.
Probala je ove godine zvezda u EL sa Kaligulom kao prvom opcijom i mogao si da vidiš na šta to liči. Ponavljam, odličan 3D igrač za EL.

Aleksej je bilde

pre 1 godinu

Četvorica otišla, četvorica došla.

Mislim da je to i kraj zasad, bez obzira na razna pisanja. Pridošli moraju da doprinesu dosta više od onih koji su otišli, ali bez napretka mladih igrača, nema velikog uspeha.

Srećno, Papu, u crno belom taboru. Da ga obiđu povrede i nađe motivaciju da nastavi tamo gde je stao u zelenom dresu.

Vule

pre 1 godinu

Долазили су и раније странци, али од њих је Партизан стварао играче, ово је први пут да долазе неки играчи екстра квалитета и звучна имена. Као Софо у Звезду својевремено, само што је он имао име, ништа друго, док је Перпероглу имао и име и квалитет. Да ли паре или нешто друго, не бих улазио у то, али добро је што су наши клубови конкурентни за довођење и оних најбољих играча. Пантер и Лоренцо Браун су били добри и раније, али су праву афирмацију постигли у Звезди, као Гос у Партизану. Егзум и Нанели су можда и највећа имена међу странцима које је довео неки наш клуб.

Demar Derozan

pre 1 godinu

Dobar i borben igrac, u najboljim godinama, vrlo lako moze da se desi da bude najisplativije pojacanje Partizana jer igra srcem i slicnog je mentaliteta sa nama, jedino mi se ne dopada njegov prelazak iz Olija u Panatu

delboj

pre 1 godinu

Obradovic je napravio dobru selekciju prethodne godine, koliko se to moglo te godine... Bilo je i promasaja, ali i to je normalno... Ipak da je Kurucs pruzio 50 odsto od onoga cemu se nadalo, Partizan bi osvojio ABA prosle sezone. Trojka je skripala maksimalno jer je i Zagorac ostao na spavanje.... Sad je ta pozicija pojacana sa Papapetruom i Nanelijom. Prejako. Plus bolje zamjene na osrednjim pozicijama prosle godine.
I sad ce prednost Partizana da bude uigranost. Ved od ove godine stvari dolaze na svoje mjesto.

Basketas

pre 1 godinu

Pa Strasos je bio u Zvezda pa nista. Papapetro je odlican kosarkas uz to vrlo moguce da bi mogao u startnoj petorci da zaigra za partizan.

Milan

pre 1 godinu

Pa sad, evo ja navijam za to da partizan preko rusa dovede i pangosa i milutinova ali ovaj grk implicitno nam saopstava da to nece biti slucaj, a mislim, da koliko god ja zeleo da zvezda dovede i sabaza i henrya, mozda dodje jedan treći, jer ipak su budzeti zvrzde i partizana nekoliko puta manji u odnosu na evropljane

Zastava101specijal

pre 1 godinu

 sad ce prednost Partizana da bude uigranost. Ved od ove godine stvari dolaze na svoje mjesto.
(delboj, 21. jul 2022 21:38)
Jel će biti uigranosti jer je ekipa na okupu već tri sezone, ili su drugi parametri bitni? pre će biti sledeće sezone ili one tamo.

mali covek

pre 1 godinu

Pa nije bas da Obradovic osvaja titule.
(Peki, 21. jul 2022 09:38)

Devet titula prvaka Evrope, toliko tvoj klub iz zeleznika nema trofeja

KROJF

pre 1 godinu

Svi znamo ko. Evrici..
(Dusko, 21. jul 2022 09:42)

A kod Zvezdinih pojacanja je presudio Vlada Jovanovic, trener poznat sirokoj javnosti kao bivsi trener FMP-a i Cibone.

mba

pre 1 godinu

Nemam najveci budzet, veci ima Zvezda, sto je njihov predsednik potvrdio. I ove godine su krenuli da kukaju, a onda dovode Nejpire, Singltone, Bentlije, Martine, Nedovice, Ilice. Svi oni igraju za 100k. Ubi ih drzava, a sampioni u svi sportovima godinama. To moze samo Zvezda!

basketaš

pre 1 godinu

@pedja

Papapetru ne može biti bolji od Kalinića ni za dva života. Prvo nema taj pobednički karakter, nikada nije rešavao bitne mečeve niti uzimao velike titule. U Grčkoj ga zovu gubitnik, to može svako da proveri.

Kalina je igrao još od Dude teške mečeve reprezentacije, kasnije i kod Saleta do 2019, u Zvezdi i Feneru dominirao, uzeo EL kao drugi skorer tima. Grk ima svoje kvalitete naravno, dobra ruka, pametan je, samo ne može u isti koš sa Nikolom nikako. Lučić je bolji od Grka i može da bude egal Kaliniću, samo što je i on zaglavio predugo u Bajernu.

dzo

pre 1 godinu

Posto navijaci Zvezde kmece kako se vise para sipa u Partizan, interesuje me sta je kljucno kod igraca koji dolaze u Zvezdu jer nemaju respektabilnog trenera i nemaju rezultate u Evropi vredne dolaska... Sta je to ako nisu pare? Da ne dolaze mozda zbog pozorisne atmosfere u hali koja usledi kada protivnik povede 7 razlike?

Solarnaut

pre 1 godinu

ma sta znaju ovi u Evropi sarlatani ko je Zeljko Obradovic, mi koji radimo za 500€ najbolje znamo da on nevalja i da je spas u Zelezniku, otkako je Zvezda sampion bolje se zivi u Srbiji sto rekose jednom davno

PredragDrobnjak

pre 1 godinu

Lesor nije za prvog centra, nadam se da neće biti ni drugi i gušiti Balsu koji ima neuporedivo veći potencijal. Još Milutiov i da uzmemo opet tu EL.

pedja

pre 1 godinu

Zaboravite Pantera,Nanelija,Egzuma.Ovako kompletnog igraca nismo gledali odavno u srpskoj kosarci i iskreno jedva čekam.Nesto najsličnije Kalinicu u svakom smislu ali po mom misljenju čak i bolji i kompletniji igrac.Videcemo ali mislim da ce momak da pokida.

super

pre 1 godinu

Najbolji je trener gospodin Evro...boli ga ko mu je trener važne su pare i bolja ponuda kao i kod Pantera,Lideja,i nikad u Partizan Lesora...a ko je bolji trener videli smo prošle godine 3:0!

veliki strumf

pre 1 godinu

Да и дечачки сан му је био да игра за Партизан јер је он био првак пре него се овај родио… И тако, наместе им питање везано за Жоца и они људи шта ће… Ок велики тренер и тако то, али да странац дође због тренера а не због пара - те гробарске бајке су на трећем спрату, друга полица десно. Најлуђе је што клинци стварно у то верују, а и они маторији. Show с вама, заиста би нам било досадно без вас!

Franko Gavrić Mlađi

pre 1 godinu

A nije hteo da ostane kod Rudonje?

To dovoljno govori ko je bolji trener!!!!
(Grobar, 21. jul 2022 09:34)

Radonjić i Žoc nisu u istoj stratosferi trenerskoj.

Jedan ima više EL trofeja nego ovaj drugi učešća u EL.

Prosto nisu za poređenje.

Lester Bo Mekejleb

pre 1 godinu

Petorka Dante, Panter, Papapetru ili Naneli, Ledej, Lesor to je baš moćno sa klupe Andjušić, Avramovic, Smajli, Koprivica, Madar, Tristan još ako dodje Milutinov ne znam imamo tim za top8 sigurno a za dalje ko zna.

Bruks 021

pre 1 godinu

Peki
Daj stručnjače objasni nam.Jedino ako nisi mislio na onog Obradovića što vam je sudskim putem morao naplaćivati potraživanja.

i to vam je tako

pre 1 godinu

A nije hteo da ostane kod Rudonje?

To dovoljno govori ko je bolji trener!!!!
(Grobar, 21. jul 2022 09:34)

Koliko je prosle sezone trofeja osvojio "Rudonja", a koliko ovaj tvoj ?

sve jasno

pre 1 godinu

Tradicionakis la familis
(Atomski budzet, 21. jul 2022 12:06)

Ни овај није "дошао за паре".....
(Црвена звезда 1913, 21. jul 2022 13:19)

Dobro je pa u zvezdu dolaze zbog Nebojse, Vlase Jovanovica, zelje da igraju a Brankom Lazicem i cuvenog porodicnog koncepta FMP 1 i FMP 2

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Izuzetan igrač. Kapiten Pao i MVP Grčke lige za 2021. Što je bio Kalinić prošle godine za CZ, on će biti u Partizanu ove sezone…

smeh

pre 1 godinu

Standardna priča stranaca. Naravno novac uopšte nije igrao glavnu ulogu. Baš me interesuje da li bi se sve isto završilo i da li bi isto pričao da su mu ponudili manje novca od Panatinaikosa? Kapiten nekog kluba da pređe u drugi klub a da igraju isto takmičenje? To se i kod nas retko događa.

bobo mk

pre 1 godinu

Za momka važi deviza "učiš dok si živ", a od Željka se najbolje uči. Igraće za siću dolara, a kasnije kada se vrati u Pao naplatiće sve.

nesa80

pre 1 godinu

zamislite pre par godina da nam je neko rekao da ce obradovic biti trener i da ce dovesti najboljeg igraca iz panatenikosa,ja bi pre verovao u smak sveta nego u to.pa taj pao je bio pojam za nas i nas najbolji igrac kecman odlazio kod njih da bude epizodna uloga,nismo ni svesni u kakvom momentu je nas partizan i treba da uzivamo

sima

pre 1 godinu

Koliki ste vi dušmani. Ko od vas nebi promenio posao za bolju plati i još da saradjuje sa jednim od najboljih trenera u evropi,aj da realno sagledate.!!!
Prema tome Ajde prekini više sa lupetanjem i gledanjem u tudji život. Navijajte za svoj klub i prekinitr da gurate nos gde vam nije mesto. Napred Partizan do 3titule ove godine

lionac

pre 1 godinu

Stvarno smo mi indijanci komplet.
Lozimo se na te emocije, dosai zbog Zeljka zbog nzm ni ja cega. Svi oni su ovde i igraju za veliku lovu samo kalisu gde im je lakse da do nje dodju.

Masariko

pre 1 godinu

Pa naravno da je Željko. Neće valjda doći zbog Ostoje. Tri faktora su bitna da sada u Partizan može bilo ko da dođe: Željko, Evroliga i jaka plata. A Partizan trenutno sve to ima. Ako se ne pokažemo ove godine, nisam siguran da ćemo uskoro imati ponovo priliku.

vlada

pre 1 godinu

Ključne su pare tj evro kakav Obradović stranca zabole i za trenera i navijače samo su im pare u glavi. Isto važi za Zvezdu samo što njeni navijači to prihvataju a ovi grobari žive u iluzijama

realno

pre 1 godinu

Tradicionakis la familis
(Atomski budzet, 21. jul 2022 12:06)

Ни овај није "дошао за паре".....
(Црвена звезда 1913, 21. jul 2022 13:19)

Dobro je pa u zvezdu dolaze zbog Nebojse, Vlase Jovanovica, zelje da igraju a Brankom Lazicem i cuvenog porodicnog koncepta FMP 1 i FMP 2
(sve jasno, 21. jul 2022 14:16

Pa betonirao si ga znaci.

Vule

pre 1 godinu

Долазили су и раније странци, али од њих је Партизан стварао играче, ово је први пут да долазе неки играчи екстра квалитета и звучна имена. Као Софо у Звезду својевремено, само што је он имао име, ништа друго, док је Перпероглу имао и име и квалитет. Да ли паре или нешто друго, не бих улазио у то, али добро је што су наши клубови конкурентни за довођење и оних најбољих играча. Пантер и Лоренцо Браун су били добри и раније, али су праву афирмацију постигли у Звезди, као Гос у Партизану. Егзум и Нанели су можда и највећа имена међу странцима које је довео неки наш клуб.

Aleksej je bilde

pre 1 godinu

Četvorica otišla, četvorica došla.

Mislim da je to i kraj zasad, bez obzira na razna pisanja. Pridošli moraju da doprinesu dosta više od onih koji su otišli, ali bez napretka mladih igrača, nema velikog uspeha.

Srećno, Papu, u crno belom taboru. Da ga obiđu povrede i nađe motivaciju da nastavi tamo gde je stao u zelenom dresu.

delboj

pre 1 godinu

Obradovic je napravio dobru selekciju prethodne godine, koliko se to moglo te godine... Bilo je i promasaja, ali i to je normalno... Ipak da je Kurucs pruzio 50 odsto od onoga cemu se nadalo, Partizan bi osvojio ABA prosle sezone. Trojka je skripala maksimalno jer je i Zagorac ostao na spavanje.... Sad je ta pozicija pojacana sa Papapetruom i Nanelijom. Prejako. Plus bolje zamjene na osrednjim pozicijama prosle godine.
I sad ce prednost Partizana da bude uigranost. Ved od ove godine stvari dolaze na svoje mjesto.

Demar Derozan

pre 1 godinu

Dobar i borben igrac, u najboljim godinama, vrlo lako moze da se desi da bude najisplativije pojacanje Partizana jer igra srcem i slicnog je mentaliteta sa nama, jedino mi se ne dopada njegov prelazak iz Olija u Panatu

Grdoje

pre 1 godinu

# basketaš
U kojem ti svetu živiš? Kalinoglu je klasičan igrač zadatka, vremenom je poboljšao šut, od ranije je znao ledjima ka košu, ulaz pristojan.
On klasičan skorer? Drži se ti basketa... On i Bogdan su imali isti broj poena u finalu EL, ali reći da je Kalinić bio drugi strelac u ekipi je smešno. Bogdan, Veseli, Judo su bili okosnica a Datome, Kalinić, Slukas, Dikson... su imali svoje epizodne role.
Probala je ove godine zvezda u EL sa Kaligulom kao prvom opcijom i mogao si da vidiš na šta to liči. Ponavljam, odličan 3D igrač za EL.

Basketas

pre 1 godinu

Pa Strasos je bio u Zvezda pa nista. Papapetro je odlican kosarkas uz to vrlo moguce da bi mogao u startnoj petorci da zaigra za partizan.

Zastava101specijal

pre 1 godinu

 sad ce prednost Partizana da bude uigranost. Ved od ove godine stvari dolaze na svoje mjesto.
(delboj, 21. jul 2022 21:38)
Jel će biti uigranosti jer je ekipa na okupu već tri sezone, ili su drugi parametri bitni? pre će biti sledeće sezone ili one tamo.

Milan

pre 1 godinu

Pa sad, evo ja navijam za to da partizan preko rusa dovede i pangosa i milutinova ali ovaj grk implicitno nam saopstava da to nece biti slucaj, a mislim, da koliko god ja zeleo da zvezda dovede i sabaza i henrya, mozda dodje jedan treći, jer ipak su budzeti zvrzde i partizana nekoliko puta manji u odnosu na evropljane