1. Kao sto sam već ovde i pisao, od toga ne može biti ništa. Razlozi koji su navedeni su sa namerom da ne uvrede igrača koji se sam ponudio, a suštinski razlog je samo jedan. Jednostavno, on se ne uklapa u viziju modernog fudbala kakav namerava da igra Bajern. Dakle, iz istog razloga iz koga ga ne bi uzeo ni Gvardiola, ni Klop, ni Tuhel, pa ni Arteta...
  (CZ***, 26. jun 2022 14:15)

  # Link komentara

 2. Nisu u pitanju godine već činjenica da nikada nije igrao obranu.
  Tako je momčad sa njim u ekipi uvijek u minusu za 1 u fazi obrane.
  U današnjem nogometu to je puno i zbog takvih igrača ostali se brže troše tj. umaraju.
  Zato su ovakvi igrači - prošlost.
  (Ivan ZG, 26. jun 2022 11:22)

  # Link komentara

 3. Sve je to delimicno tacno,ali ja mogu navesti i kontra argumente. Prvo,ne bi ga potpisali za 5 godina,nego godinu ili dve,a Ronaldo sigurno moze igrati na vrhunskom nivou jos toliko vremena,s obzirom kakav je fanatik za zdravlje i trening. Drugo,platu mogu i da mu smanje,a saigrači nemaju sta da se bune,jer je u pitanju jedan od dva najbolja igrača na svetu,najboljem strelcu u Ligi sampiona u istoriji. Koga ce da uzmu umesto Lewandowskog? Samo je Ronaldo bolji od njega. I mozda Benzema. Dalje,dobitak u marketinškom smislu bi bio ogroman. Bayern bi postao jedan od najgledanijih klubova na svetu,povukao bi sve Ronaldove fanove za sobom. Novi Bayernovi dresovi za ovu sezonu se prodaju za 140 evra komad, zamislite koliko bi prodali sa Ronaldovim imenom. Cak i ako bi se potez pokazao pogresnim,to bi bila samo jedna ili dve sezone. Treba rizikovati,jer nema sta da se izgubi,ako necemo opet poraze od Viljareala. Gore od toga ne moze. A Ronaldova glad za golovima i titulama bi od Bayerna napravila glavnog favorita za Ligu sampiona.
  (Oliver, 25. jun 2022 16:33)

  # Link komentara

 4. Bavarci su naveli da su im potrebni mladi igrači koji mogu da trče i vrše presing pa su zato doveli "mladog" Manea a neće "matorog" Ronalda.
  (Voćni jogurt, 25. jun 2022 15:53)

  # Link komentara

 5. Bayern je gospodski klub. Tamo se zna ko pije i ko plaća za razliku od recimo PSG-a... funkcionišu kao radnička firma gde vlada dogovor i saradnja i gde svako zna svoju ulogu na poslu. Neće oni sad da menjaju sve koncepte koji su do sada imali radi jednog igrača bez kojeg su i do sada osvajali trofeje. Nisam fan Bayerna ali cenim kako funkcionišu.
  (Fan Pennyja Hardaweya, 25. jun 2022 14:20)

  # Link komentara

 6. Nece niko prevaru!
  (Darco, 25. jun 2022 14:16)

  # Link komentara

 7. Ostaje bajern bez napadaca
  (Daki, 25. jun 2022 14:11)

  # Link komentara

 8. Momak je masinerija! Godine su skroz nebitne,kad je ovakva masina u pitanju!
  (KB, 25. jun 2022 13:57)

  # Link komentara

 9. Istina.
  (Sale, 25. jun 2022 13:40)

  # Link komentara