1. Polufinalni mecevi su negledljivi za sad.
  Valjda ce finale da bude tesno.
  Ovo je nula sta se desava sad.
  Sipaj trojke pa koji tim bolje sutne.
  (Florentino, 24. maj 2022 15:06)

  # Link komentara

 2. je l ovo sad poceo load management i u plejofu? sta je ovo? ako ih ne krene prvih 10 minuta, onda nastave da igraju peske i vec se cuvaju za narednu utakmicu. i tako naizmenicno.
  (zigi, 24. maj 2022 11:07)

  # Link komentara

 3. Ok, sad vec postaje ozbiljno dosadno gledati svaki mec gde jedna ekipa od starta oduva drugu. Ne znam sta se ovo desava ali ne pamtim da je bio ovakav plejof ikada, gde nijedan mec ne ode u produzetke, gde se skoro svaki mec zavrsi ubedljivom pobedom jednog tima. Mislim na ceo ovogodisnji plejof, ne samo na ovaj dvomec.
  (noble, 24. maj 2022 10:16)

  # Link komentara

 4. Cudna serija potpuno, uopsteno cudan play-off, rezultati idu iz krajnosti u krajnost. Evo ovde 2-2 gde su 3 utakmice resene u prvoj cetvrtini, i generalno uglavnom u svim serijama uglavnom ubedljive pobede, malo je bilo meceva na jednu loptu, mislim da ce na kraju Boston proci ovo u 7. GS je realno najblizi tituli
  (Nbgd, 24. maj 2022 10:12)

  # Link komentara

 5. U ovim finalima jedino GSW prikazao raznovrsnu košarku. Ostali kao da su imali jedan trening i sada samo sprovode ono što su na tom treningu naučili. Gubiš velikom razlikom a ti i dalje igraš istu igru, šutiraš trojke kao na takmičenju iako ne ide i ne pokušavaš da promeniš bilo šta. Šta reći za igrače koji igraju od sjaja do očaja, od utakmice do utakmice? Tolike amplitude su baš neverovatne. Kao da igraju drugi igrači na svakoj utakmici. Barem da protivnik nešto promeni u igri pa da kažeš zbog odbrane su igrali loše ali ljudi promašuju otvorene šuteve, greše u dodavanjima na metar, dva razdaljine, zabijaju se u dva, tri igrača odbrane bez ikakvog driblinga nego idu pravolinijski. Valjda misle da će se protivnici skloniti ili da će im sudije stalno dodeljivati bacanja. A na sledećoj utakmici će protivnik da radi to isto. Da li je umor uzročnik svega ovoga ne znam ali je veliko razočarenje kako igraju, pogotovo ekipa koja gubi. Malodušnost igrača pre svega jako smeta. Sve u svemu loša košarka se igra. Valjda će biti bolje u velikom finalu.
  (smeh, 24. maj 2022 09:57)

  # Link komentara

 6. Sve utakmice za sad idu iz krajnosti u krajnost,jos na poluvremenu jedna ekipa napravi 20+ razlike i onda se do kraja igra revijalno,jos nijedna nije donela neizvestan kraj,utakmicu na jednu loptu,na jedan sut,totalno nezanimljive serije na obe strane.
  (Da..a, 24. maj 2022 09:53)

  # Link komentara

 7. Video prvo poluvreme, tu je sve bilo jasno sto se tiče ove utakmice. Batler je imao loš dan, ostali nisu uspeo da se izdignu, povrede, i onda sam prešao na Hokej posto je Majami potpuno potonuo. Boston je samo posle rutinski odradio posao. No kako god, i dalje sam mišljenja da ovo lako može ići do sedme utakmice.
  (JPR24, 24. maj 2022 08:49)

  # Link komentara

 8. Čekao da Tatum ubaci 32+, on 31 za 3 četvrtine i tu i ostao na kraju. 400 Eura. Bedak
  (komša, 24. maj 2022 08:44)

  # Link komentara

 9. Jako ujednačena serija gde će na kraju presuditi jedna loša noć određenog tima ili ne daj Bože povreda ili veliki zamor nekog od nosioca igre. I jedna i druga ekipa su tvrde i dobre i želim timu koji prođe puno uspeha u finalu. Smatram da Boston možda ima malo bolje šanse protiv GSW u finalu ali opet protiv GSW retko ko ima šanse ako su u punom sastavu. Majami je takođe jako gotivan tim sa Džimijem i Adebajom i ne bi mi bilo krivo da i oni prođu u finale. Jedino je šteta jer nema evropskih termina da bi mogla i uživo malo više da se isprati spektakularna košarka koja se sada igra u NBA.
  (Janko, 24. maj 2022 08:18)

  # Link komentara

 10. E to je vec Batler na koga sam navikao..
  (Lars, 24. maj 2022 08:14)

  # Link komentara

 11. Želim da Boston osvoji prsten.
  (Panac, 24. maj 2022 08:11)

  # Link komentara