1. Neko bi napokon trebalo da stavi tacku na ovu lakrdiju i politikanstvo sa ovim tzv klubom. Nacin njihovog ulaska u 1.ligu, kao i neocekivani niz dobrih rezultata koji ime je omogucio borbu za opstanak dokaz su politickih igara iza kulisa. O navijanju i navijacima ne vredi ni pricati, jer o tome postoji zid cutanja u ligi. Mnogi su jedva zive glave izneli odande, sa tribina se redovno cuju najgroznije parole i prozivke, ali se o tome redovno cuti i nema novinara koji smeju da pisu o tome. Velicaju grad i navojace, a ispod toga se krije vesta politicka igra i ozbiljno mutne radnje.
  (Mile0407, 15. maj 2022 11:24)

  # Link komentara

 2. Bilo kako bilo ja kao zakleti DELIJAod srca zelim Pazaru opstanak (mislim da je to dobro za nas fudbal steta je da bilo koji deo srbije bude uskraćen za super ligu)SRECNO PAZARU
  (dragan, 14. maj 2022 20:44)

  # Link komentara

 3. dragiša ..Nauči pravila

  Grafičar ne može da igra jer je filijala

  Mada kod Krcun kluba moze sve...
  (djoka, 14. maj 2022 17:17)

  # Link komentara

 4. Svi protiv njih?! Kad god je Novi Pazar usao u prvu ligu to je bilo mimo terena, administrativnim putem i preko reda (politika je u pitanju). Nikada na terenu nisu izborili ulazak a stalno se nešto žale. I ovo prvenstvo su uglavnom bili na poslednjem mestu i onda su odjednom postali Liverpul i počeli da ređaju pobede i blizu su toga da opstanu i ligi. Svi protiv njih...aha, važi.
  (RN, 14. maj 2022 16:44)

  # Link komentara

 5. Не знам о чему прича овај човек. Па њих не прозива нико одавде, већ УЕФА.
  (Марко, 14. maj 2022 16:33)

  # Link komentara

 6. Izneću nekoliko činjenica koje govore da je vaše saopštenje politikkanstvo kao i celo vaše učešće u Super ligi. Ušli ste u Super ligu 2019. sa 12 . mestza u Prvoj ligi pošto je Grafičar zbog nedosttka terena odustao. Ko vas je izvukao iz šešira,rekao bih političkog,kada su na tabeliu mnogi trebalo ranije da udju_ I Raniji vaši ulasci su bili plod nekih sumnjivih okolnosti.
  Drugo, jedino vaša ekipa igra sutra utakmicu od ekipa koje se bore za goli život u Sper lifi.Sve igraju danas. Zašto vi sutra. Za to je odgovoran FSS,ali ne treba da zaboravi da će se dići veliki glas naroda zbog svega ovoga što FSS čini vama kao mezimčetu.
  Dalje, vi ste pod lupom UEFA. Poslednji put ste označeni i FSS vas je kaznio uslovno. Da se vlasi ne sete.
  I sada vi imate morala da o nečemu govorite. Da druge napadate,a setite se pre dve nedelje kako ste pobedili ubefljivo jednu ekipu na njenom terenu.Gledali smo tu utakmicu.
  (dragiša, 14. maj 2022 16:25)

  # Link komentara

 7. "Iz tog kluba su upitali da li je moguće da je od toliko klubova, koji se bore za opstanak u Super ligi Srbije, Novi Pazar jedina tema."

  Pa vidiš, moguće je. Možda zato što ste poznati kao šibicari prevaranti?

  Na osnovu čega ste ušli uopšte u superligu? 7.og mesta??
  (Dusanovo carstvo!, 14. maj 2022 16:01)

  # Link komentara