Sreda, 11.05.2022.

20:00

Vlahović pogodio, ali ostao bez trofeja – Perišić junak Intera! VIDEO

Fudbaleri Intera osvojili su Kup Italije posle 11 godina, pobedom nad Juventusom posle produžetka rezultatom 4:2.

Izvor: MT

Vlahoviæ pogodio, ali ostao bez trofeja – Perišiæ junak Intera! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

121 Komentari

Sortiraj po:

gotova rasprava

pre 1 godinu

@drago uhvacen si u svojoj lazi kompleksasu, prvo ovde pises 50 komentara da je bio starter sad odjednom nije. Sta se tice Vlahovica s 22 godine postici 27 golova u najtezoj ligi za napadace sve govori. Perisic to nije mogao ni u Belgiji

drago

pre 1 godinu

Lista najboljih strijelaca na zadnja 4 velika natjecanja:


12
Ronaldo

11
Lukaku

10
Kane
Griezmann

9
Perisic

EXTRA KLASA Perisic!!!

drago

pre 1 godinu

Tvoji kompleksi su nemoguci. Vlahovic mu zasad nije ni do koljena.
Perisic je igrao u svim utakmica u nikaut fazi LP od početka, za finale je bilo 50:50 da će startati, ali igrao je i finale 20 minuta.

Hidden man

pre 1 godinu

@ Uzeo LŠ sa Bajernom bio starter


Bio starter hahahaha
Sastav Bajerna iz finala:
Neuer
Kimmich
Boateng
Alaba
Davies
Thiago
Goretzka
Muller
Lewandovski
Coman
Gnabry

Gde se sakrio Perisic?

Srbin

pre 1 godinu

Uzeo LŠ sa Bajernom bio starter jako važna karika tog tima. Osvajao prvenstva i kupove sa Interom. Sa Hrv igrao finale SP dao gol u polufinalu Englezima i u finalu Francuzima treba to pogledati. Sada u 33 god uz Modrića Brozovića i Kovačića najstandardniji u njihovoj ekipi. Igra na poziciji levog krila i Daliću je nezamenljiv na toj poziciji a tamo je teško ući i reprezentaciju tako da više poštovanja za veliku karijeru.

facts

pre 1 godinu

@drago Vlahovic vec s 22 godine ima vise golova nego perisic u karijeri okani se kompleksa dzaba izvlacis podatke onako kako tebi pasu, u Bajernu je bio na klupi, zadnju sezonu iznad 15 golova je imao u Belgiji

drago

pre 1 godinu

facts, 12. maj 2022 16:50) 

Perisic je individualno godinama u vrhu na svojoj poziciji sto je dokazao na velikim natjecanjima, u Bayernu i u Interu. A Vlahovic će nešto morati i osvojiti da dokaže da je svjetska klasa.
Inače Perisic je najbolji strijelac u Serie A od igraca na njegovoj poziciji bio u sezonama 16/17, 17/18, 18/19 i 21/22. U Njemackoj je to bio u sezonama 11/12, 13/14, i 14/15. Sedam godina.


Inače za sezonu u Bayernu je odigrao 35 utakmica


11


A ne govoriš da je propustio 9 utakmica zbog ozlijeda i kartona.
Imao je ukupno 20 startova, 15 ulazaka sa klupe a samo je 3 pitao ostao na klupi.
A startao je kad je bilo najbitnije: 3 od zadnje 4 tekme u LP a 4. usao.
Igrao bi i puno više da je bio zdrav a ne 2 puta ozlijedjen.
Te sezone jedan od najboljih u timu sa 8 golova i 10 asista, od igraca sa ozbiljnom minutazom (preko 1500 minuta) Bayern je najviše bodova osvajao sa njim na terenu.

cinjenice

pre 1 godinu

@drago dzaba se trudis s fake podacima, ovdje ima postoje ljudi koji daleko vise znaju od tebe i tvojih o sportu, Perisic je bio u rezerva u Bajernu, samo je u Belgiji imao 1 sezonui iznad 20 golova, nikad nije bio igrac statistike niti indvidiualana klasa, Vlahovic to pokazuje s 22 godine u najtezoj ligi na svijetu za napadace

11

pre 1 godinu

Inače za sezonu u Bayernu je odigrao 35 utakmica


da ali u sva 3 takmicenja prvenstvo, kup, LS… inače u prvenstvu od 34 utakmice starter na 11

facts

pre 1 godinu

Vlahovic je odlican igrac 22 godine, 27 golova u ovoj sezoni ,svjetska klasa u ovom trenutku najbolji napadac Balkana uvjerljivo, a tek na pocetku karijere, Perisic je dobar timski igrac, individualno nikad nije bio u vrhu

drago

pre 1 godinu

Perisic je jedan od najboljih lijevih krila na svijetu zadnjih 8 godina.
Premda se ionako naosvajao, da ga je Mamic prodavao igrao bi u najjacim klubovima cijelo vrijeme i stalno igrao završnice u LP.
Inače za sezonu u Bayernu je odigrao 35 utakmica (od toga 20 startova), samo 3 puta ostao na klupi, zbog ozlijeda propustio 12 utakmica. Zabio 8 i namjestio 10 golova. Ono što je najvaznije: igrao stalno i odlicno u nokaut fazi LP.
IGRACINA I SAMPION!

lovac na žižu

pre 1 godinu

"a mi slavili mandzukica koji zabije 31 zgoditak za 4 godine"
(jure bg 91, 12. maj 2022 07:39)

Mi smo slavili Mandžukića koji je zabio u polufinalu i finalu Mundiala te u finalu Lige prvaka. Koga ste vi slavili, nemam pojma. Eventualno Kolarova koji se kao kapetan ekipe sakrio na klupi na domaćem terenu kad je trebalo pucati penale za odlazak na Euro.

Za divljenje

pre 1 godinu

Ovaj Perišić je ozbiljna klasa od igrača, nije on dzaba bio starter u Bayernu.


Klasa jeste ali u bajernu nije bio starter. Bio starter na samo 11 utakmica. Bundesliga 34 utakmice u sezoni
(Border,

Prvak Njemacke s Bayernom.
Prvak Italije s Interom.
Viceprvak svijeta s Hrvatskom.
Osvajac Lige prvaka.
Covjek koji je zabijao u najvaznijim utakmicama, u polufinalu i finalu Svjetskog prvenstva.
Masterklasa i elitni igrac prema kojem svaki normalan covjek ima maksimalno postovanje.
Jedva cekam gledati tog majstora i na SP-u i uzivati u njegovoj energiji, motivaciji, bravurama- covjek sinoc mrtav hladan zabije lijevom i desnom ko od sale. Ekstra klasa.

nice

pre 1 godinu

Lose sudjenje Paola Valerija.
Totalno je izgubio kontrolu na mecu.
U 55 min Brozovic dobija zuti karton.
Uzima loptu u ruke i ispucava je daleko van terena...
Nesportsko ponasanje...
Nije mu dao drugi žuti,i to je prelomilo utakmicu...

Falcon

pre 1 godinu

Sudija ocajan, Brozovic je morao pre vremena na tusiranje. Koliko je VAR doprineo kvalitetu odluka u slucaju ofsajda toliko je postao lakrdija kod presudjivanja penala. Smucilo mi se gledanje. Sudije iz sobe iz milion uglova traze bilo kakav kontakt kako bi potvrdili dosudjen penal. Jadno!

Lav Lazo

pre 1 godinu

Kapa dolje Perišiću. Sjajan igrač. Po prezimenu bi se reklo da vuče porijeklo iz Crne Gore. Ih, kako bi 'legao' Jovetiću, kec na deset...

Obrad

pre 1 godinu

Da se ne lažemo, kup Interu je doneo Alegri preranim izmenama i zatvaranjem utakmice. Retko limitiran I ziheraški trener. Italijanski Pep.

ajme..

pre 1 godinu

Perisic je odlican igrac. Vlahovic je odlican igrac. Nije uopste bitno ko je odakle, gledas klupski fudbal strane zemlje i uzivas u onome sto vidis.
A sto se same utakmice tice, sudija je pobedio kad je Brozovica ostavio u igri. Ozbiljan amater je svirao finale. Penal u regularnom toku za Inter je ozbiljno sumnjiv bio, ali dobro, takve je i Juve dobijao, pa je valjda karma vratila za sve. To, i kukavicluk Alegrija koji je potpuno dominirao kad je poceo otvorenije da igra, a cim se povukao i branio sa 5 dobio po nosu.

beograd011

pre 1 godinu

Ima ovde komentara kojima bi usi pocupao kad njihove reci ponovo lice na one iz 92.Ovaj je nas,a gde je vas i tako u krug.Dokle bre to prepucavanje!? Gledajte fudbal,nogomet sve jedno ali ostavite se takvih zlonamernih poruka! Danas je nec resio pomalo sudija.pomalo lose izdanje Jyventusa nakon izjednacujuceg gola iz penala Intera! Junak je Perisic zbog onog prelepog gola za 4:2,a Vlahoviceva "kasika" laznjak a la Piksi nesto zbog cega se dolazi na stadione! Za neke pretpostavke u vidu pogresio klub,Juventus se raspada i tome slicno slatko sam se nasmejao! Time samo podcenjujete Inter,jer ruku na srce sem onih 10 minuta drugog poluvremena Inter je dominirao,bio opasniji po gol i zasluzeno slavio!

Border

pre 1 godinu

Ovaj Perišić je ozbiljna klasa od igrača, nije on dzaba bio starter u Bayernu.


Klasa jeste ali u bajernu nije bio starter. Bio starter na samo 11 utakmica. Bundesliga 34 utakmice u sezoni

VRLO VRLO ZADOVOLJAN TIP

pre 1 godinu

Hrvatska ima mnogo dobre igrače u fudbalu. Brozović, Modrić, Rebić, Perišić, Mandzukic, Oršić, Kovačić...kako su jaki, sačuvaj Bože. Ja im se divim svaki dan! A mi imamo srednju repku. Pavlović, Veljković, Gudelj, Maksimović, Spajić, Lukić...Kad pogledaš ovako nasumično, mnogo bolju ekipu ima Hrvatska, to je fakat. I zato će da pobedi na svetskom prvenstvu, a Srbija da izgubi.

Lujo

pre 1 godinu

Ivan Perišić zabije penal levom a onda iz igre golčina desnom nogom.Juri gore dole levom stranom terena,neviđeni centaršut u punome trku....glavom između 10 igrača,on odnosi loptu....bez njega Inter nebi bio ni blizi borbe za titulu.A banda se misli dali mu produžiti ugovor jer eto,traži nešto više para od tamo nekog....da je rodom iz neke zemlje "petice" a ne sa Balkana,sam bi određivao kolika mu je plata.Mršššš bando!

Srbin

pre 1 godinu

posto je u interu 2 HRVATA koji su navikli na osvajanje trofeja i naslova a u juventusu srbin vlahovic koji naravno nije prednost dajem interu realno
(marko dalmatinac46, 11. maj 2022 20:38)

Druže,nisi ti marko dalmatinac,već marko talijano. Ha ha ha
(u pomoć je dozivao Genšera i Moka, 11. maj 2022 21:32)

Ma jok on je Marko madjar ???

Sekvoja

pre 1 godinu

Nikad ne sumnjaj u fudbalsko znanje i inteligenciju najveceg ikad sa ovih prostora!
(sir oliver, 11. maj 2022 22:21)

pa tko jos sumnja u Modrića ?

Milan

pre 1 godinu

Ono sto sam pisao pre transfera Vlahovica u Juve se vec ostvaruje, to je ekipa odnosno poligon koji ce sluziti za tankiranje kao u NBA narednih godina a Dusan ce traziti sebe u takvom klubu gde je odbrana uzela sebi mesto u starackom domu, vezni red gotovo da ne postoji, sve treba remontovati, napad je ujedno i najjaci Dibala, Morata i Kin... Dibala ide ostaje Dusan da se mediji izivljavaju nad njim naredne sezone jer Juve nece pokrpiti ovo jos bar 2 prelazna roka. O napadu na LS necu ni da polemisem. Losa odluka Vlahovica svakako...

kiza

pre 1 godinu

Realno Vlahović samo gubi vreme u ovom Juventusu. Stvarno ne znam koji mu je vrag bio kad je prešao u ovakav krš od ekipe. Ovaj Juventus vise nije ni u 10 najboljih klubova Evrope. Siti, Liverpul, Celzi, Arsenal, Totenhem, Junajted, Barsa, Real, Atletiko, Bayern, PSG, Inter, Ajax, Porto, Viljareal.. to je 15 klubova koji su garantovno bolji od Juventusa. Realno najbolje bi mu sjeo Arsenal. Arsenal je perspektivna mlada ekipa, igra napadački fudbal, u Arsenal je trebo otići definitivno, a htjeli su ga, nije da nisu.

2CRAZY

pre 1 godinu

Izgubio Alegri utakmicu, dok su gubili ubacio Moratu, dali dva gola i ja pomislih da je konacno naucio da Juventus mora da igra sa Vlahovicem, Dibalom i Moratom u isto vreme na terenu, tek on par minuta posle pravi bunker od ekipe, uvodi petog odbrambenog igraca...

PimPong

pre 1 godinu

Ja mislim da ja do dana danasnjeg nikad nisam gledao utakmicu koju je Perisic lose odigrao. Svaku odigra ili solidno ili odlicno. Ni dan danas mi nije jasno zasto njega Bajern nije zadrzao.

S vremena na vrijeme

pre 1 godinu

pogodi s vremena na vrijeme


Da susjed s vremena na vrijeme 50 golova u seriji a za 3 godine.vas Mandzukic 31 za 4 godine hahaha

Ma daj

pre 1 godinu

Engleske sudije su užas, ali šta reći za ovog lika? Ja gore suđenje nisam video godinama. Inače ne podnosim Juventus, ali realno nijedan od 2 penala za Inter nije bio penal.

Marko

pre 1 godinu

Perisic pojasnio...piksi ovo piksi ono...covek zabio u polufinalu svetskog i u finalu svetskog...bayern inter kakva masina stvarno ke velik...da je englez vredio bi 100 miliona

147

pre 1 godinu

Vidim svi kukaju Juve pokraden... Jeste. Neka. Da vidi Anjeli i gospoda iz Torina kako to izgleda. Nema većih od njih. Serija B plače za njima. Vlahović strašan, ali promašio klub. Definitivno.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Gde Vlahović dođe tu trofeja nema
(Za’ebo se, 11. maj 2022 23:38)




Pa nije fudbal tenis već igraju 11 igrača u polju. Vojimeoca…

Dorchester

pre 1 godinu

Pogodio je znači, wowwwww.. pogodi s vremena na vrijeme, ali za to ekipa izgubi, jer ona stopira i kvari igru, protok, samo nešto grana rukama, čupa se i trči u prazno.. Prevara

kris

pre 1 godinu

Ovaj De Ligt je Juventusova verzija Nikole Maksimovica.Inace, mišljenja sam da Alegri mora otići jer je najveći krivac za katastrofalnu igru i rezultate ove sezone.

Mihajlo

pre 1 godinu

Ko kaze da od Engleza nema gorih sudija,ovi Italijani su majstori drame,nisu dzabe sinonim za mafiju iako se i ovde u Srbiji trude da ih prate.

Popi

pre 1 godinu

Ne shvatam ovog Alergija. Imas igru, u momentumu si... umesto da nastavis da kontrolises igru, ti izvodis veznjaka I parkiras autobus pola sata pre kraja. Sa ovakvim mentalitetom I pristupom tesko da ce ikada odvojiti titulu.

veder

pre 1 godinu

Svejedno ko pobedi ali sudija je zakopao Juve izmišljenim penalom na kvarno Martineza. Imali su pobedu koju im je oteo sufdija, posle toga sve je išlo protiv Juventusa.

Vrg

pre 1 godinu

Na 2:1 sudija ne daje crveni Interu i to je to. Juve pokraden, ali i ocajan u odbrani. Koji put penale nikad jeftinije poklanjaju. Alegri za otkaz. Vlahovic odabro pogresan klub, premalo mu stvaraju prilika.

Dubrovnik

pre 1 godinu

Sempre Inter.
Perišić najbolji igrač a ovi kinezi škrtare za milju, dvije a Alexis im prima 6 pa Vidal 5.
Ako ga ne produže bolje im je da prodaju klub.

Maximilian

pre 1 godinu

Kad igrač ima podjednako dobre obje noge to je čudo a još odličnu igru glavom,brz i ima dribling...trebaju mu dat 20 milja godišnje. Jedini nogometaš kojeg sam vidio da puca penale i slobodnjake s obje noge isto...kralj Perišić!!!!

*

pre 1 godinu

Dal je bre realno da se ovakvi penali sviraju za inter, ovo je smešno. Još ga zovu iz var sobe i on lik ne ode da pogleda.
(gomez, 11. maj 2022 22:42)

Smešan je jedino tvoj navijački komentar. Ovo je bila majka svih penala.

sir oliver

pre 1 godinu

Pikse izbaksurisao Vlahovića samo tako.
Gde je mnogo loženja i najava, ide raspad.
(cccc, 11. maj 2022 22:03)
Nikad ne sumnjaj u fudbalsko znanje i inteligenciju najveceg ikad sa ovih prostora!

Tor

pre 1 godinu

vlahovic zabija samo iz penala
3:0 za inter perisic 2x brozovic 1x
(Josip zg, 11. maj 2022 22:19)

Trebao si kuću na kladionici da uložiš kad si već tako pametan :--)

Škrinjaja

pre 1 godinu

3014

5 Југословена у Интеру у првој постави. Смешно. Хандановић, Шкрињар, Брозовић, Перишић, Џеко.
(Србија, 11. maj 2022 20:49)

Čovek se izlupao za sve pare i dobio pluseve za to...

bmiles

pre 1 godinu

Komentaru cccc,

Gde zuris.A gol Ducija bio je upravo u Piksi stilu - "kasika"!
Ali ti mora da si mladji od 20 godina pa se i nesecas Piksijeve "kasike" protiv Spanije na SP.Odguglaj!

gremlin je dosao da kaze sta mu je na duši,plagijator može…

pre 1 godinu

Ma loš je fudbal u Seriji A,xaxa…jel i ovo namešteno?!Spektakl utakmica…

pavle

pre 1 godinu

5 Југословена у Интеру у првој постави. Смешно. Хандановић, Шкрињар, Брозовић, Перишић, Џеко.
(Србија, 11. maj 2022 20:49)

Hahaha ovde je najsmesnije sto ti ne razlikujes Sloveniju od Slovacke. Škriniar jugosloven….komedija

Back in Black

pre 1 godinu

Pikse izbaksurisao Vlahovića samo tako.
Gde je mnogo loženja i najava, ide raspad.
(cccc, 11. maj 2022 22:03)
Što je bilo maco?

u pomoć je dozivao Genšera i Moka

pre 1 godinu

posto je u interu 2 HRVATA koji su navikli na osvajanje trofeja i naslova a u juventusu srbin vlahovic koji naravno nije prednost dajem interu realno
(marko dalmatinac46, 11. maj 2022 20:38)

Druže,nisi ti marko dalmatinac,već marko talijano. Ha ha ha

zemunski kej

pre 1 godinu

Bolji Inter,organizovanije igraju, U sustini tabela je ogledalo Juventus je 4 ta ekipa u Italiji. Nemaju dobu sredinu ,Rabio je ogranicen igrac .Drugo stavio Perina da brani ovaj mu sasio sa 23 metra golcinu nije se ni mrdnuo. Jedino d Inter zaigra dosta losije a ovi se razigraju. Kvadrado je ocajan ,premekan stalno pada ,Nas Vlahovic kao pao sa Marsa u ovoj ekipi.
Aegri je trener iz 20 veka ,katanaco.

Србија

pre 1 godinu

5 Југословена у Интеру у првој постави. Смешно. Хандановић, Шкрињар, Брозовић, Перишић, Џеко.

marko dalmatinac46

pre 1 godinu

posto je u interu 2 HRVATA koji su navikli na osvajanje trofeja i naslova a u juventusu srbin vlahovic koji naravno nije prednost dajem interu realno

Popi

pre 1 godinu

Ne shvatam ovog Alergija. Imas igru, u momentumu si... umesto da nastavis da kontrolises igru, ti izvodis veznjaka I parkiras autobus pola sata pre kraja. Sa ovakvim mentalitetom I pristupom tesko da ce ikada odvojiti titulu.

pavle

pre 1 godinu

5 Југословена у Интеру у првој постави. Смешно. Хандановић, Шкрињар, Брозовић, Перишић, Џеко.
(Србија, 11. maj 2022 20:49)

Hahaha ovde je najsmesnije sto ti ne razlikujes Sloveniju od Slovacke. Škriniar jugosloven….komedija

sir oliver

pre 1 godinu

Pikse izbaksurisao Vlahovića samo tako.
Gde je mnogo loženja i najava, ide raspad.
(cccc, 11. maj 2022 22:03)
Nikad ne sumnjaj u fudbalsko znanje i inteligenciju najveceg ikad sa ovih prostora!

Marko

pre 1 godinu

Perisic pojasnio...piksi ovo piksi ono...covek zabio u polufinalu svetskog i u finalu svetskog...bayern inter kakva masina stvarno ke velik...da je englez vredio bi 100 miliona

Maximilian

pre 1 godinu

Kad igrač ima podjednako dobre obje noge to je čudo a još odličnu igru glavom,brz i ima dribling...trebaju mu dat 20 milja godišnje. Jedini nogometaš kojeg sam vidio da puca penale i slobodnjake s obje noge isto...kralj Perišić!!!!

u pomoć je dozivao Genšera i Moka

pre 1 godinu

posto je u interu 2 HRVATA koji su navikli na osvajanje trofeja i naslova a u juventusu srbin vlahovic koji naravno nije prednost dajem interu realno
(marko dalmatinac46, 11. maj 2022 20:38)

Druže,nisi ti marko dalmatinac,već marko talijano. Ha ha ha

147

pre 1 godinu

Vidim svi kukaju Juve pokraden... Jeste. Neka. Da vidi Anjeli i gospoda iz Torina kako to izgleda. Nema većih od njih. Serija B plače za njima. Vlahović strašan, ali promašio klub. Definitivno.

Tor

pre 1 godinu

vlahovic zabija samo iz penala
3:0 za inter perisic 2x brozovic 1x
(Josip zg, 11. maj 2022 22:19)

Trebao si kuću na kladionici da uložiš kad si već tako pametan :--)

Lujo

pre 1 godinu

Ivan Perišić zabije penal levom a onda iz igre golčina desnom nogom.Juri gore dole levom stranom terena,neviđeni centaršut u punome trku....glavom između 10 igrača,on odnosi loptu....bez njega Inter nebi bio ni blizi borbe za titulu.A banda se misli dali mu produžiti ugovor jer eto,traži nešto više para od tamo nekog....da je rodom iz neke zemlje "petice" a ne sa Balkana,sam bi određivao kolika mu je plata.Mršššš bando!

PimPong

pre 1 godinu

Ja mislim da ja do dana danasnjeg nikad nisam gledao utakmicu koju je Perisic lose odigrao. Svaku odigra ili solidno ili odlicno. Ni dan danas mi nije jasno zasto njega Bajern nije zadrzao.

Dubrovnik

pre 1 godinu

Sempre Inter.
Perišić najbolji igrač a ovi kinezi škrtare za milju, dvije a Alexis im prima 6 pa Vidal 5.
Ako ga ne produže bolje im je da prodaju klub.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Gde Vlahović dođe tu trofeja nema
(Za’ebo se, 11. maj 2022 23:38)




Pa nije fudbal tenis već igraju 11 igrača u polju. Vojimeoca…

Sekvoja

pre 1 godinu

Nikad ne sumnjaj u fudbalsko znanje i inteligenciju najveceg ikad sa ovih prostora!
(sir oliver, 11. maj 2022 22:21)

pa tko jos sumnja u Modrića ?

marko dalmatinac46

pre 1 godinu

posto je u interu 2 HRVATA koji su navikli na osvajanje trofeja i naslova a u juventusu srbin vlahovic koji naravno nije prednost dajem interu realno

lovac na žižu

pre 1 godinu

"a mi slavili mandzukica koji zabije 31 zgoditak za 4 godine"
(jure bg 91, 12. maj 2022 07:39)

Mi smo slavili Mandžukića koji je zabio u polufinalu i finalu Mundiala te u finalu Lige prvaka. Koga ste vi slavili, nemam pojma. Eventualno Kolarova koji se kao kapetan ekipe sakrio na klupi na domaćem terenu kad je trebalo pucati penale za odlazak na Euro.

Za divljenje

pre 1 godinu

Ovaj Perišić je ozbiljna klasa od igrača, nije on dzaba bio starter u Bayernu.


Klasa jeste ali u bajernu nije bio starter. Bio starter na samo 11 utakmica. Bundesliga 34 utakmice u sezoni
(Border,

Prvak Njemacke s Bayernom.
Prvak Italije s Interom.
Viceprvak svijeta s Hrvatskom.
Osvajac Lige prvaka.
Covjek koji je zabijao u najvaznijim utakmicama, u polufinalu i finalu Svjetskog prvenstva.
Masterklasa i elitni igrac prema kojem svaki normalan covjek ima maksimalno postovanje.
Jedva cekam gledati tog majstora i na SP-u i uzivati u njegovoj energiji, motivaciji, bravurama- covjek sinoc mrtav hladan zabije lijevom i desnom ko od sale. Ekstra klasa.

*

pre 1 godinu

Dal je bre realno da se ovakvi penali sviraju za inter, ovo je smešno. Još ga zovu iz var sobe i on lik ne ode da pogleda.
(gomez, 11. maj 2022 22:42)

Smešan je jedino tvoj navijački komentar. Ovo je bila majka svih penala.

veder

pre 1 godinu

Svejedno ko pobedi ali sudija je zakopao Juve izmišljenim penalom na kvarno Martineza. Imali su pobedu koju im je oteo sufdija, posle toga sve je išlo protiv Juventusa.

Obrad

pre 1 godinu

Da se ne lažemo, kup Interu je doneo Alegri preranim izmenama i zatvaranjem utakmice. Retko limitiran I ziheraški trener. Italijanski Pep.

Vrg

pre 1 godinu

Na 2:1 sudija ne daje crveni Interu i to je to. Juve pokraden, ali i ocajan u odbrani. Koji put penale nikad jeftinije poklanjaju. Alegri za otkaz. Vlahovic odabro pogresan klub, premalo mu stvaraju prilika.

beograd011

pre 1 godinu

Ima ovde komentara kojima bi usi pocupao kad njihove reci ponovo lice na one iz 92.Ovaj je nas,a gde je vas i tako u krug.Dokle bre to prepucavanje!? Gledajte fudbal,nogomet sve jedno ali ostavite se takvih zlonamernih poruka! Danas je nec resio pomalo sudija.pomalo lose izdanje Jyventusa nakon izjednacujuceg gola iz penala Intera! Junak je Perisic zbog onog prelepog gola za 4:2,a Vlahoviceva "kasika" laznjak a la Piksi nesto zbog cega se dolazi na stadione! Za neke pretpostavke u vidu pogresio klub,Juventus se raspada i tome slicno slatko sam se nasmejao! Time samo podcenjujete Inter,jer ruku na srce sem onih 10 minuta drugog poluvremena Inter je dominirao,bio opasniji po gol i zasluzeno slavio!

ajme..

pre 1 godinu

Perisic je odlican igrac. Vlahovic je odlican igrac. Nije uopste bitno ko je odakle, gledas klupski fudbal strane zemlje i uzivas u onome sto vidis.
A sto se same utakmice tice, sudija je pobedio kad je Brozovica ostavio u igri. Ozbiljan amater je svirao finale. Penal u regularnom toku za Inter je ozbiljno sumnjiv bio, ali dobro, takve je i Juve dobijao, pa je valjda karma vratila za sve. To, i kukavicluk Alegrija koji je potpuno dominirao kad je poceo otvorenije da igra, a cim se povukao i branio sa 5 dobio po nosu.

Back in Black

pre 1 godinu

Pikse izbaksurisao Vlahovića samo tako.
Gde je mnogo loženja i najava, ide raspad.
(cccc, 11. maj 2022 22:03)
Što je bilo maco?

Dorchester

pre 1 godinu

Pogodio je znači, wowwwww.. pogodi s vremena na vrijeme, ali za to ekipa izgubi, jer ona stopira i kvari igru, protok, samo nešto grana rukama, čupa se i trči u prazno.. Prevara

Србија

pre 1 godinu

5 Југословена у Интеру у првој постави. Смешно. Хандановић, Шкрињар, Брозовић, Перишић, Џеко.

VRLO VRLO ZADOVOLJAN TIP

pre 1 godinu

Hrvatska ima mnogo dobre igrače u fudbalu. Brozović, Modrić, Rebić, Perišić, Mandzukic, Oršić, Kovačić...kako su jaki, sačuvaj Bože. Ja im se divim svaki dan! A mi imamo srednju repku. Pavlović, Veljković, Gudelj, Maksimović, Spajić, Lukić...Kad pogledaš ovako nasumično, mnogo bolju ekipu ima Hrvatska, to je fakat. I zato će da pobedi na svetskom prvenstvu, a Srbija da izgubi.

kris

pre 1 godinu

Ovaj De Ligt je Juventusova verzija Nikole Maksimovica.Inace, mišljenja sam da Alegri mora otići jer je najveći krivac za katastrofalnu igru i rezultate ove sezone.

Milan

pre 1 godinu

Ono sto sam pisao pre transfera Vlahovica u Juve se vec ostvaruje, to je ekipa odnosno poligon koji ce sluziti za tankiranje kao u NBA narednih godina a Dusan ce traziti sebe u takvom klubu gde je odbrana uzela sebi mesto u starackom domu, vezni red gotovo da ne postoji, sve treba remontovati, napad je ujedno i najjaci Dibala, Morata i Kin... Dibala ide ostaje Dusan da se mediji izivljavaju nad njim naredne sezone jer Juve nece pokrpiti ovo jos bar 2 prelazna roka. O napadu na LS necu ni da polemisem. Losa odluka Vlahovica svakako...

zemunski kej

pre 1 godinu

Bolji Inter,organizovanije igraju, U sustini tabela je ogledalo Juventus je 4 ta ekipa u Italiji. Nemaju dobu sredinu ,Rabio je ogranicen igrac .Drugo stavio Perina da brani ovaj mu sasio sa 23 metra golcinu nije se ni mrdnuo. Jedino d Inter zaigra dosta losije a ovi se razigraju. Kvadrado je ocajan ,premekan stalno pada ,Nas Vlahovic kao pao sa Marsa u ovoj ekipi.
Aegri je trener iz 20 veka ,katanaco.

Škrinjaja

pre 1 godinu

3014

5 Југословена у Интеру у првој постави. Смешно. Хандановић, Шкрињар, Брозовић, Перишић, Џеко.
(Србија, 11. maj 2022 20:49)

Čovek se izlupao za sve pare i dobio pluseve za to...

Ma daj

pre 1 godinu

Engleske sudije su užas, ali šta reći za ovog lika? Ja gore suđenje nisam video godinama. Inače ne podnosim Juventus, ali realno nijedan od 2 penala za Inter nije bio penal.

2CRAZY

pre 1 godinu

Izgubio Alegri utakmicu, dok su gubili ubacio Moratu, dali dva gola i ja pomislih da je konacno naucio da Juventus mora da igra sa Vlahovicem, Dibalom i Moratom u isto vreme na terenu, tek on par minuta posle pravi bunker od ekipe, uvodi petog odbrambenog igraca...

gremlin je dosao da kaze sta mu je na duši,plagijator može…

pre 1 godinu

Ma loš je fudbal u Seriji A,xaxa…jel i ovo namešteno?!Spektakl utakmica…

Mihajlo

pre 1 godinu

Ko kaze da od Engleza nema gorih sudija,ovi Italijani su majstori drame,nisu dzabe sinonim za mafiju iako se i ovde u Srbiji trude da ih prate.

Srbin

pre 1 godinu

posto je u interu 2 HRVATA koji su navikli na osvajanje trofeja i naslova a u juventusu srbin vlahovic koji naravno nije prednost dajem interu realno
(marko dalmatinac46, 11. maj 2022 20:38)

Druže,nisi ti marko dalmatinac,već marko talijano. Ha ha ha
(u pomoć je dozivao Genšera i Moka, 11. maj 2022 21:32)

Ma jok on je Marko madjar ???

kiza

pre 1 godinu

Realno Vlahović samo gubi vreme u ovom Juventusu. Stvarno ne znam koji mu je vrag bio kad je prešao u ovakav krš od ekipe. Ovaj Juventus vise nije ni u 10 najboljih klubova Evrope. Siti, Liverpul, Celzi, Arsenal, Totenhem, Junajted, Barsa, Real, Atletiko, Bayern, PSG, Inter, Ajax, Porto, Viljareal.. to je 15 klubova koji su garantovno bolji od Juventusa. Realno najbolje bi mu sjeo Arsenal. Arsenal je perspektivna mlada ekipa, igra napadački fudbal, u Arsenal je trebo otići definitivno, a htjeli su ga, nije da nisu.

drago

pre 1 godinu

Perisic je jedan od najboljih lijevih krila na svijetu zadnjih 8 godina.
Premda se ionako naosvajao, da ga je Mamic prodavao igrao bi u najjacim klubovima cijelo vrijeme i stalno igrao završnice u LP.
Inače za sezonu u Bayernu je odigrao 35 utakmica (od toga 20 startova), samo 3 puta ostao na klupi, zbog ozlijeda propustio 12 utakmica. Zabio 8 i namjestio 10 golova. Ono što je najvaznije: igrao stalno i odlicno u nokaut fazi LP.
IGRACINA I SAMPION!

Falcon

pre 1 godinu

Sudija ocajan, Brozovic je morao pre vremena na tusiranje. Koliko je VAR doprineo kvalitetu odluka u slucaju ofsajda toliko je postao lakrdija kod presudjivanja penala. Smucilo mi se gledanje. Sudije iz sobe iz milion uglova traze bilo kakav kontakt kako bi potvrdili dosudjen penal. Jadno!

nice

pre 1 godinu

Lose sudjenje Paola Valerija.
Totalno je izgubio kontrolu na mecu.
U 55 min Brozovic dobija zuti karton.
Uzima loptu u ruke i ispucava je daleko van terena...
Nesportsko ponasanje...
Nije mu dao drugi žuti,i to je prelomilo utakmicu...

S vremena na vrijeme

pre 1 godinu

pogodi s vremena na vrijeme


Da susjed s vremena na vrijeme 50 golova u seriji a za 3 godine.vas Mandzukic 31 za 4 godine hahaha

Border

pre 1 godinu

Ovaj Perišić je ozbiljna klasa od igrača, nije on dzaba bio starter u Bayernu.


Klasa jeste ali u bajernu nije bio starter. Bio starter na samo 11 utakmica. Bundesliga 34 utakmice u sezoni

Lav Lazo

pre 1 godinu

Kapa dolje Perišiću. Sjajan igrač. Po prezimenu bi se reklo da vuče porijeklo iz Crne Gore. Ih, kako bi 'legao' Jovetiću, kec na deset...

bmiles

pre 1 godinu

Komentaru cccc,

Gde zuris.A gol Ducija bio je upravo u Piksi stilu - "kasika"!
Ali ti mora da si mladji od 20 godina pa se i nesecas Piksijeve "kasike" protiv Spanije na SP.Odguglaj!

drago

pre 1 godinu

facts, 12. maj 2022 16:50) 

Perisic je individualno godinama u vrhu na svojoj poziciji sto je dokazao na velikim natjecanjima, u Bayernu i u Interu. A Vlahovic će nešto morati i osvojiti da dokaže da je svjetska klasa.
Inače Perisic je najbolji strijelac u Serie A od igraca na njegovoj poziciji bio u sezonama 16/17, 17/18, 18/19 i 21/22. U Njemackoj je to bio u sezonama 11/12, 13/14, i 14/15. Sedam godina.


Inače za sezonu u Bayernu je odigrao 35 utakmica


11


A ne govoriš da je propustio 9 utakmica zbog ozlijeda i kartona.
Imao je ukupno 20 startova, 15 ulazaka sa klupe a samo je 3 pitao ostao na klupi.
A startao je kad je bilo najbitnije: 3 od zadnje 4 tekme u LP a 4. usao.
Igrao bi i puno više da je bio zdrav a ne 2 puta ozlijedjen.
Te sezone jedan od najboljih u timu sa 8 golova i 10 asista, od igraca sa ozbiljnom minutazom (preko 1500 minuta) Bayern je najviše bodova osvajao sa njim na terenu.

facts

pre 1 godinu

Vlahovic je odlican igrac 22 godine, 27 golova u ovoj sezoni ,svjetska klasa u ovom trenutku najbolji napadac Balkana uvjerljivo, a tek na pocetku karijere, Perisic je dobar timski igrac, individualno nikad nije bio u vrhu

Srbin

pre 1 godinu

Uzeo LŠ sa Bajernom bio starter jako važna karika tog tima. Osvajao prvenstva i kupove sa Interom. Sa Hrv igrao finale SP dao gol u polufinalu Englezima i u finalu Francuzima treba to pogledati. Sada u 33 god uz Modrića Brozovića i Kovačića najstandardniji u njihovoj ekipi. Igra na poziciji levog krila i Daliću je nezamenljiv na toj poziciji a tamo je teško ući i reprezentaciju tako da više poštovanja za veliku karijeru.

facts

pre 1 godinu

@drago Vlahovic vec s 22 godine ima vise golova nego perisic u karijeri okani se kompleksa dzaba izvlacis podatke onako kako tebi pasu, u Bajernu je bio na klupi, zadnju sezonu iznad 15 golova je imao u Belgiji

cinjenice

pre 1 godinu

@drago dzaba se trudis s fake podacima, ovdje ima postoje ljudi koji daleko vise znaju od tebe i tvojih o sportu, Perisic je bio u rezerva u Bajernu, samo je u Belgiji imao 1 sezonui iznad 20 golova, nikad nije bio igrac statistike niti indvidiualana klasa, Vlahovic to pokazuje s 22 godine u najtezoj ligi na svijetu za napadace

drago

pre 1 godinu

Lista najboljih strijelaca na zadnja 4 velika natjecanja:


12
Ronaldo

11
Lukaku

10
Kane
Griezmann

9
Perisic

EXTRA KLASA Perisic!!!

11

pre 1 godinu

Inače za sezonu u Bayernu je odigrao 35 utakmica


da ali u sva 3 takmicenja prvenstvo, kup, LS… inače u prvenstvu od 34 utakmice starter na 11

Hidden man

pre 1 godinu

@ Uzeo LŠ sa Bajernom bio starter


Bio starter hahahaha
Sastav Bajerna iz finala:
Neuer
Kimmich
Boateng
Alaba
Davies
Thiago
Goretzka
Muller
Lewandovski
Coman
Gnabry

Gde se sakrio Perisic?

drago

pre 1 godinu

Tvoji kompleksi su nemoguci. Vlahovic mu zasad nije ni do koljena.
Perisic je igrao u svim utakmica u nikaut fazi LP od početka, za finale je bilo 50:50 da će startati, ali igrao je i finale 20 minuta.

gotova rasprava

pre 1 godinu

@drago uhvacen si u svojoj lazi kompleksasu, prvo ovde pises 50 komentara da je bio starter sad odjednom nije. Sta se tice Vlahovica s 22 godine postici 27 golova u najtezoj ligi za napadace sve govori. Perisic to nije mogao ni u Belgiji

marko dalmatinac46

pre 1 godinu

posto je u interu 2 HRVATA koji su navikli na osvajanje trofeja i naslova a u juventusu srbin vlahovic koji naravno nije prednost dajem interu realno

Dorchester

pre 1 godinu

Pogodio je znači, wowwwww.. pogodi s vremena na vrijeme, ali za to ekipa izgubi, jer ona stopira i kvari igru, protok, samo nešto grana rukama, čupa se i trči u prazno.. Prevara

sir oliver

pre 1 godinu

Pikse izbaksurisao Vlahovića samo tako.
Gde je mnogo loženja i najava, ide raspad.
(cccc, 11. maj 2022 22:03)
Nikad ne sumnjaj u fudbalsko znanje i inteligenciju najveceg ikad sa ovih prostora!

u pomoć je dozivao Genšera i Moka

pre 1 godinu

posto je u interu 2 HRVATA koji su navikli na osvajanje trofeja i naslova a u juventusu srbin vlahovic koji naravno nije prednost dajem interu realno
(marko dalmatinac46, 11. maj 2022 20:38)

Druže,nisi ti marko dalmatinac,već marko talijano. Ha ha ha

VRLO VRLO ZADOVOLJAN TIP

pre 1 godinu

Hrvatska ima mnogo dobre igrače u fudbalu. Brozović, Modrić, Rebić, Perišić, Mandzukic, Oršić, Kovačić...kako su jaki, sačuvaj Bože. Ja im se divim svaki dan! A mi imamo srednju repku. Pavlović, Veljković, Gudelj, Maksimović, Spajić, Lukić...Kad pogledaš ovako nasumično, mnogo bolju ekipu ima Hrvatska, to je fakat. I zato će da pobedi na svetskom prvenstvu, a Srbija da izgubi.

Ma daj

pre 1 godinu

Engleske sudije su užas, ali šta reći za ovog lika? Ja gore suđenje nisam video godinama. Inače ne podnosim Juventus, ali realno nijedan od 2 penala za Inter nije bio penal.

*

pre 1 godinu

Dal je bre realno da se ovakvi penali sviraju za inter, ovo je smešno. Još ga zovu iz var sobe i on lik ne ode da pogleda.
(gomez, 11. maj 2022 22:42)

Smešan je jedino tvoj navijački komentar. Ovo je bila majka svih penala.

veder

pre 1 godinu

Svejedno ko pobedi ali sudija je zakopao Juve izmišljenim penalom na kvarno Martineza. Imali su pobedu koju im je oteo sufdija, posle toga sve je išlo protiv Juventusa.

Србија

pre 1 godinu

5 Југословена у Интеру у првој постави. Смешно. Хандановић, Шкрињар, Брозовић, Перишић, Џеко.

Lav Lazo

pre 1 godinu

Kapa dolje Perišiću. Sjajan igrač. Po prezimenu bi se reklo da vuče porijeklo iz Crne Gore. Ih, kako bi 'legao' Jovetiću, kec na deset...

S vremena na vrijeme

pre 1 godinu

pogodi s vremena na vrijeme


Da susjed s vremena na vrijeme 50 golova u seriji a za 3 godine.vas Mandzukic 31 za 4 godine hahaha

Border

pre 1 godinu

Ovaj Perišić je ozbiljna klasa od igrača, nije on dzaba bio starter u Bayernu.


Klasa jeste ali u bajernu nije bio starter. Bio starter na samo 11 utakmica. Bundesliga 34 utakmice u sezoni

Vrg

pre 1 godinu

Na 2:1 sudija ne daje crveni Interu i to je to. Juve pokraden, ali i ocajan u odbrani. Koji put penale nikad jeftinije poklanjaju. Alegri za otkaz. Vlahovic odabro pogresan klub, premalo mu stvaraju prilika.

Marko

pre 1 godinu

Perisic pojasnio...piksi ovo piksi ono...covek zabio u polufinalu svetskog i u finalu svetskog...bayern inter kakva masina stvarno ke velik...da je englez vredio bi 100 miliona

nice

pre 1 godinu

Lose sudjenje Paola Valerija.
Totalno je izgubio kontrolu na mecu.
U 55 min Brozovic dobija zuti karton.
Uzima loptu u ruke i ispucava je daleko van terena...
Nesportsko ponasanje...
Nije mu dao drugi žuti,i to je prelomilo utakmicu...

facts

pre 1 godinu

Vlahovic je odlican igrac 22 godine, 27 golova u ovoj sezoni ,svjetska klasa u ovom trenutku najbolji napadac Balkana uvjerljivo, a tek na pocetku karijere, Perisic je dobar timski igrac, individualno nikad nije bio u vrhu

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Gde Vlahović dođe tu trofeja nema
(Za’ebo se, 11. maj 2022 23:38)




Pa nije fudbal tenis već igraju 11 igrača u polju. Vojimeoca…

Maximilian

pre 1 godinu

Kad igrač ima podjednako dobre obje noge to je čudo a još odličnu igru glavom,brz i ima dribling...trebaju mu dat 20 milja godišnje. Jedini nogometaš kojeg sam vidio da puca penale i slobodnjake s obje noge isto...kralj Perišić!!!!

Tor

pre 1 godinu

vlahovic zabija samo iz penala
3:0 za inter perisic 2x brozovic 1x
(Josip zg, 11. maj 2022 22:19)

Trebao si kuću na kladionici da uložiš kad si već tako pametan :--)

cinjenice

pre 1 godinu

@drago dzaba se trudis s fake podacima, ovdje ima postoje ljudi koji daleko vise znaju od tebe i tvojih o sportu, Perisic je bio u rezerva u Bajernu, samo je u Belgiji imao 1 sezonui iznad 20 golova, nikad nije bio igrac statistike niti indvidiualana klasa, Vlahovic to pokazuje s 22 godine u najtezoj ligi na svijetu za napadace

147

pre 1 godinu

Vidim svi kukaju Juve pokraden... Jeste. Neka. Da vidi Anjeli i gospoda iz Torina kako to izgleda. Nema većih od njih. Serija B plače za njima. Vlahović strašan, ali promašio klub. Definitivno.

Sekvoja

pre 1 godinu

Nikad ne sumnjaj u fudbalsko znanje i inteligenciju najveceg ikad sa ovih prostora!
(sir oliver, 11. maj 2022 22:21)

pa tko jos sumnja u Modrića ?

Srbin

pre 1 godinu

posto je u interu 2 HRVATA koji su navikli na osvajanje trofeja i naslova a u juventusu srbin vlahovic koji naravno nije prednost dajem interu realno
(marko dalmatinac46, 11. maj 2022 20:38)

Druže,nisi ti marko dalmatinac,već marko talijano. Ha ha ha
(u pomoć je dozivao Genšera i Moka, 11. maj 2022 21:32)

Ma jok on je Marko madjar ???

zemunski kej

pre 1 godinu

Bolji Inter,organizovanije igraju, U sustini tabela je ogledalo Juventus je 4 ta ekipa u Italiji. Nemaju dobu sredinu ,Rabio je ogranicen igrac .Drugo stavio Perina da brani ovaj mu sasio sa 23 metra golcinu nije se ni mrdnuo. Jedino d Inter zaigra dosta losije a ovi se razigraju. Kvadrado je ocajan ,premekan stalno pada ,Nas Vlahovic kao pao sa Marsa u ovoj ekipi.
Aegri je trener iz 20 veka ,katanaco.

bmiles

pre 1 godinu

Komentaru cccc,

Gde zuris.A gol Ducija bio je upravo u Piksi stilu - "kasika"!
Ali ti mora da si mladji od 20 godina pa se i nesecas Piksijeve "kasike" protiv Spanije na SP.Odguglaj!

Mihajlo

pre 1 godinu

Ko kaze da od Engleza nema gorih sudija,ovi Italijani su majstori drame,nisu dzabe sinonim za mafiju iako se i ovde u Srbiji trude da ih prate.

facts

pre 1 godinu

@drago Vlahovic vec s 22 godine ima vise golova nego perisic u karijeri okani se kompleksa dzaba izvlacis podatke onako kako tebi pasu, u Bajernu je bio na klupi, zadnju sezonu iznad 15 golova je imao u Belgiji

Falcon

pre 1 godinu

Sudija ocajan, Brozovic je morao pre vremena na tusiranje. Koliko je VAR doprineo kvalitetu odluka u slucaju ofsajda toliko je postao lakrdija kod presudjivanja penala. Smucilo mi se gledanje. Sudije iz sobe iz milion uglova traze bilo kakav kontakt kako bi potvrdili dosudjen penal. Jadno!

kiza

pre 1 godinu

Realno Vlahović samo gubi vreme u ovom Juventusu. Stvarno ne znam koji mu je vrag bio kad je prešao u ovakav krš od ekipe. Ovaj Juventus vise nije ni u 10 najboljih klubova Evrope. Siti, Liverpul, Celzi, Arsenal, Totenhem, Junajted, Barsa, Real, Atletiko, Bayern, PSG, Inter, Ajax, Porto, Viljareal.. to je 15 klubova koji su garantovno bolji od Juventusa. Realno najbolje bi mu sjeo Arsenal. Arsenal je perspektivna mlada ekipa, igra napadački fudbal, u Arsenal je trebo otići definitivno, a htjeli su ga, nije da nisu.

Škrinjaja

pre 1 godinu

3014

5 Југословена у Интеру у првој постави. Смешно. Хандановић, Шкрињар, Брозовић, Перишић, Џеко.
(Србија, 11. maj 2022 20:49)

Čovek se izlupao za sve pare i dobio pluseve za to...

Dubrovnik

pre 1 godinu

Sempre Inter.
Perišić najbolji igrač a ovi kinezi škrtare za milju, dvije a Alexis im prima 6 pa Vidal 5.
Ako ga ne produže bolje im je da prodaju klub.

ajme..

pre 1 godinu

Perisic je odlican igrac. Vlahovic je odlican igrac. Nije uopste bitno ko je odakle, gledas klupski fudbal strane zemlje i uzivas u onome sto vidis.
A sto se same utakmice tice, sudija je pobedio kad je Brozovica ostavio u igri. Ozbiljan amater je svirao finale. Penal u regularnom toku za Inter je ozbiljno sumnjiv bio, ali dobro, takve je i Juve dobijao, pa je valjda karma vratila za sve. To, i kukavicluk Alegrija koji je potpuno dominirao kad je poceo otvorenije da igra, a cim se povukao i branio sa 5 dobio po nosu.

Popi

pre 1 godinu

Ne shvatam ovog Alergija. Imas igru, u momentumu si... umesto da nastavis da kontrolises igru, ti izvodis veznjaka I parkiras autobus pola sata pre kraja. Sa ovakvim mentalitetom I pristupom tesko da ce ikada odvojiti titulu.

Back in Black

pre 1 godinu

Pikse izbaksurisao Vlahovića samo tako.
Gde je mnogo loženja i najava, ide raspad.
(cccc, 11. maj 2022 22:03)
Što je bilo maco?

PimPong

pre 1 godinu

Ja mislim da ja do dana danasnjeg nikad nisam gledao utakmicu koju je Perisic lose odigrao. Svaku odigra ili solidno ili odlicno. Ni dan danas mi nije jasno zasto njega Bajern nije zadrzao.

Obrad

pre 1 godinu

Da se ne lažemo, kup Interu je doneo Alegri preranim izmenama i zatvaranjem utakmice. Retko limitiran I ziheraški trener. Italijanski Pep.

pavle

pre 1 godinu

5 Југословена у Интеру у првој постави. Смешно. Хандановић, Шкрињар, Брозовић, Перишић, Џеко.
(Србија, 11. maj 2022 20:49)

Hahaha ovde je najsmesnije sto ti ne razlikujes Sloveniju od Slovacke. Škriniar jugosloven….komedija

Milan

pre 1 godinu

Ono sto sam pisao pre transfera Vlahovica u Juve se vec ostvaruje, to je ekipa odnosno poligon koji ce sluziti za tankiranje kao u NBA narednih godina a Dusan ce traziti sebe u takvom klubu gde je odbrana uzela sebi mesto u starackom domu, vezni red gotovo da ne postoji, sve treba remontovati, napad je ujedno i najjaci Dibala, Morata i Kin... Dibala ide ostaje Dusan da se mediji izivljavaju nad njim naredne sezone jer Juve nece pokrpiti ovo jos bar 2 prelazna roka. O napadu na LS necu ni da polemisem. Losa odluka Vlahovica svakako...

beograd011

pre 1 godinu

Ima ovde komentara kojima bi usi pocupao kad njihove reci ponovo lice na one iz 92.Ovaj je nas,a gde je vas i tako u krug.Dokle bre to prepucavanje!? Gledajte fudbal,nogomet sve jedno ali ostavite se takvih zlonamernih poruka! Danas je nec resio pomalo sudija.pomalo lose izdanje Jyventusa nakon izjednacujuceg gola iz penala Intera! Junak je Perisic zbog onog prelepog gola za 4:2,a Vlahoviceva "kasika" laznjak a la Piksi nesto zbog cega se dolazi na stadione! Za neke pretpostavke u vidu pogresio klub,Juventus se raspada i tome slicno slatko sam se nasmejao! Time samo podcenjujete Inter,jer ruku na srce sem onih 10 minuta drugog poluvremena Inter je dominirao,bio opasniji po gol i zasluzeno slavio!

lovac na žižu

pre 1 godinu

"a mi slavili mandzukica koji zabije 31 zgoditak za 4 godine"
(jure bg 91, 12. maj 2022 07:39)

Mi smo slavili Mandžukića koji je zabio u polufinalu i finalu Mundiala te u finalu Lige prvaka. Koga ste vi slavili, nemam pojma. Eventualno Kolarova koji se kao kapetan ekipe sakrio na klupi na domaćem terenu kad je trebalo pucati penale za odlazak na Euro.

Hidden man

pre 1 godinu

@ Uzeo LŠ sa Bajernom bio starter


Bio starter hahahaha
Sastav Bajerna iz finala:
Neuer
Kimmich
Boateng
Alaba
Davies
Thiago
Goretzka
Muller
Lewandovski
Coman
Gnabry

Gde se sakrio Perisic?

kris

pre 1 godinu

Ovaj De Ligt je Juventusova verzija Nikole Maksimovica.Inace, mišljenja sam da Alegri mora otići jer je najveći krivac za katastrofalnu igru i rezultate ove sezone.

Lujo

pre 1 godinu

Ivan Perišić zabije penal levom a onda iz igre golčina desnom nogom.Juri gore dole levom stranom terena,neviđeni centaršut u punome trku....glavom između 10 igrača,on odnosi loptu....bez njega Inter nebi bio ni blizi borbe za titulu.A banda se misli dali mu produžiti ugovor jer eto,traži nešto više para od tamo nekog....da je rodom iz neke zemlje "petice" a ne sa Balkana,sam bi određivao kolika mu je plata.Mršššš bando!

gremlin je dosao da kaze sta mu je na duši,plagijator može…

pre 1 godinu

Ma loš je fudbal u Seriji A,xaxa…jel i ovo namešteno?!Spektakl utakmica…

Za divljenje

pre 1 godinu

Ovaj Perišić je ozbiljna klasa od igrača, nije on dzaba bio starter u Bayernu.


Klasa jeste ali u bajernu nije bio starter. Bio starter na samo 11 utakmica. Bundesliga 34 utakmice u sezoni
(Border,

Prvak Njemacke s Bayernom.
Prvak Italije s Interom.
Viceprvak svijeta s Hrvatskom.
Osvajac Lige prvaka.
Covjek koji je zabijao u najvaznijim utakmicama, u polufinalu i finalu Svjetskog prvenstva.
Masterklasa i elitni igrac prema kojem svaki normalan covjek ima maksimalno postovanje.
Jedva cekam gledati tog majstora i na SP-u i uzivati u njegovoj energiji, motivaciji, bravurama- covjek sinoc mrtav hladan zabije lijevom i desnom ko od sale. Ekstra klasa.

drago

pre 1 godinu

Perisic je jedan od najboljih lijevih krila na svijetu zadnjih 8 godina.
Premda se ionako naosvajao, da ga je Mamic prodavao igrao bi u najjacim klubovima cijelo vrijeme i stalno igrao završnice u LP.
Inače za sezonu u Bayernu je odigrao 35 utakmica (od toga 20 startova), samo 3 puta ostao na klupi, zbog ozlijeda propustio 12 utakmica. Zabio 8 i namjestio 10 golova. Ono što je najvaznije: igrao stalno i odlicno u nokaut fazi LP.
IGRACINA I SAMPION!

drago

pre 1 godinu

facts, 12. maj 2022 16:50) 

Perisic je individualno godinama u vrhu na svojoj poziciji sto je dokazao na velikim natjecanjima, u Bayernu i u Interu. A Vlahovic će nešto morati i osvojiti da dokaže da je svjetska klasa.
Inače Perisic je najbolji strijelac u Serie A od igraca na njegovoj poziciji bio u sezonama 16/17, 17/18, 18/19 i 21/22. U Njemackoj je to bio u sezonama 11/12, 13/14, i 14/15. Sedam godina.


Inače za sezonu u Bayernu je odigrao 35 utakmica


11


A ne govoriš da je propustio 9 utakmica zbog ozlijeda i kartona.
Imao je ukupno 20 startova, 15 ulazaka sa klupe a samo je 3 pitao ostao na klupi.
A startao je kad je bilo najbitnije: 3 od zadnje 4 tekme u LP a 4. usao.
Igrao bi i puno više da je bio zdrav a ne 2 puta ozlijedjen.
Te sezone jedan od najboljih u timu sa 8 golova i 10 asista, od igraca sa ozbiljnom minutazom (preko 1500 minuta) Bayern je najviše bodova osvajao sa njim na terenu.

Srbin

pre 1 godinu

Uzeo LŠ sa Bajernom bio starter jako važna karika tog tima. Osvajao prvenstva i kupove sa Interom. Sa Hrv igrao finale SP dao gol u polufinalu Englezima i u finalu Francuzima treba to pogledati. Sada u 33 god uz Modrića Brozovića i Kovačića najstandardniji u njihovoj ekipi. Igra na poziciji levog krila i Daliću je nezamenljiv na toj poziciji a tamo je teško ući i reprezentaciju tako da više poštovanja za veliku karijeru.

drago

pre 1 godinu

Lista najboljih strijelaca na zadnja 4 velika natjecanja:


12
Ronaldo

11
Lukaku

10
Kane
Griezmann

9
Perisic

EXTRA KLASA Perisic!!!

11

pre 1 godinu

Inače za sezonu u Bayernu je odigrao 35 utakmica


da ali u sva 3 takmicenja prvenstvo, kup, LS… inače u prvenstvu od 34 utakmice starter na 11

drago

pre 1 godinu

Tvoji kompleksi su nemoguci. Vlahovic mu zasad nije ni do koljena.
Perisic je igrao u svim utakmica u nikaut fazi LP od početka, za finale je bilo 50:50 da će startati, ali igrao je i finale 20 minuta.

gotova rasprava

pre 1 godinu

@drago uhvacen si u svojoj lazi kompleksasu, prvo ovde pises 50 komentara da je bio starter sad odjednom nije. Sta se tice Vlahovica s 22 godine postici 27 golova u najtezoj ligi za napadace sve govori. Perisic to nije mogao ni u Belgiji

2CRAZY

pre 1 godinu

Izgubio Alegri utakmicu, dok su gubili ubacio Moratu, dali dva gola i ja pomislih da je konacno naucio da Juventus mora da igra sa Vlahovicem, Dibalom i Moratom u isto vreme na terenu, tek on par minuta posle pravi bunker od ekipe, uvodi petog odbrambenog igraca...