1. Ovo jedva da je i bio faul. Dončić krenuo da zakuca preko jednog od najboljih blokera lige koji ga je sa pola gasa uhvatio. Ovo bacakanje Luke posle toga deluje baš ružno, kao Navara i Rudi Fernandesa da sam gledao.
  (iki, 26. april 2022 13:13)

  Ok, delimicna istina. Sam faul jeste bio cvrst, ali ne prljav, i ne s namerom da povredi. Sigurno nije bilo bacanja kao sto pise u naslovu. Moglo je da bude nezgodno, jer obojica nisu htela da popuste, pa je na kraju doslo do malo izvrtanja u vazduhu. Luka se malo zadrzao za ruku Vajtsajda, cak mi se cini i da je vajtsajd hteo da mu pomogne da ustane, ali su i Luka i ceo tim Dalasa malo teatralno reagovali, sto im je vec nekako postao zastitni znak. Mislim da to nece biti dobro za njega, jer gubi kredibilitet kod sudija, a nije da je vec postao autoritet da bi mogao da igra na tu kartu.
  (Milan, 27. april 2022 16:28)

  # Link komentara

 2. Jel neko utakmicu uopšte?

  Nije čovek isključen "zbog faula" već zbog druge tehničke koju je dobio zbog guranja. Tehničku zbog tog koškanja dobili su Fini-smit i Bulok. A Fini-smit je isto isključen zbog druge tehničke.
  (Marko, 26. april 2022 18:05)

  # Link komentara

 3. Vajtsajd je dobio tehničke zbog koškanja nakon faula (sa Fini Smitom i Bulokom), sam faul je bio regularan.
  (MarkoNi, 26. april 2022 17:29)

  # Link komentara

 4. Nikada Dončiću nećete oprostiti što ne igra za Srbiju i što vas je dobio u finalu europskog prvenstva ...od tuda i proizlaze sve vaše frustracije...hehe...
  (Nestor Mahno, 26. april 2022 16:19)

  # Link komentara

 5. Faul jeste, dolazi iz polukruga i nije baš vertikalan skok, ali više od toga teško. Ako će neko da protumači kao nesportsku, to je samo ono "otresanje" Dončića kada je ovaj već bio skoro na zemlji, tu ima osnova jer je nepotrebno bilo. Ali isključenje nikako, sve nakon toga bila je samoodbrana jer su ga napali igrači Dalasa kao osice.
  (Jim Beam, 26. april 2022 14:45)

  # Link komentara

 6. Ništa strašno, nema potrebe da se diže prašina (što i Dončić kaže),
  možda prestrogo isključenje, najverovatnije zbog gužve kasnije, ali očekivano se igra čvršće u plej-ofu.
  Mislim, čak je i faul bio košarkaški (za razliku od grinovih guranja prstiju u oči i sličnih džiberskih poteza, kao npr. moris prethodnih godina kada je namerno gazio Dončića i pokušavao da ga isprovocira).
  (NNN, 26. april 2022 14:36)

  # Link komentara

 7. Ok, faul. Ali zašto je isključen Whiteside???
  (MCV, 26. april 2022 14:22)

  # Link komentara

 8. Realova škola... odvratno !
  (..., 26. april 2022 13:47)

  # Link komentara

 9. Nije ga uopste zestoko faulirao nego se Zivac razmahao i pokusao da povuce Hasana na parket. Jos sramotnije je to sto je lik dobio 2 tehnicke jer se branio...
  (Kozuki Oden, 26. april 2022 13:39)

  # Link komentara

 10. Pokusao da zastiti obruc bez ikakve lose namere. Vertikalno i pokusao da dohvati loptu, a Doncic se navalio na njega, podvukao ruku i srusio se na parket kao da ga je tenk pogodio.

  Potpuno besmisleno. Cak se Vajtsajd sagnuo da mu pokaze da nije imao losu nameru i onda krenuo da gura ove koji su ga napali. Lik je veoma fer i cvrst igrac. To sto su ovi manekeni navikli da im se svi sklanjaju, a sudije sviraju kada im vetar pokvari frizuru, to je drugo.

  Kosarkaska odbrana i besmisleno bacakanje Doncica.
  (IS, 26. april 2022 13:31)

  # Link komentara

 11. Ovo jedva da je i bio faul. Dončić krenuo da zakuca preko jednog od najboljih blokera lige koji ga je sa pola gasa uhvatio. Ovo bacakanje Luke posle toga deluje baš ružno, kao Navara i Rudi Fernandesa da sam gledao.
  (iki, 26. april 2022 13:13)

  # Link komentara