Četvrtak, 17.03.2022.

21:20

Zvezda na skeneru B92.net: Stankovićeva ofanziva – i jedna greška

Izvor: B92

Zvezda na skeneru B92.net: Stankoviæeva ofanziva –  i jedna greška IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

mighty banana

pre 2 godine

Moram na napišem da mi je jako drago što velika većina nas razmišlja na isti način a to je da ćemo biti svakako zadovoljni samo da igrači daju sve od sebe, a rezultat kakav bude. A zaista su u obe utakmice dali sve od sebe. Neće me niko ubediti da nas je Rendžers nadigrao u ovom dvomeču. Ali to je fudbal... Biće bolje!

mighty banana

pre 2 godine

Nema razloga da se iko ljuti i da bude razočaran. Svi smo svesni koliko smo imali sreće na nekim utakmicama prethodnih sezona. Vratilo se. Meni samo nisu dve odluke Dejana Stankovića jasne. Prva, zašto Pićini nije zamenjen u poluvremenu? Znam da je Gajić automatski igrač manje ali je isto to i povređeni Pićini, Gajić je bar mogao da trči. Drugo, vadi Ohija kojeg evidentno nije htelo u ovom dvomeču a ostavlja nikad goreg Pavkova koji sinoć nije imao volje ni da jednom ukliže, svi se sećamo te situacije.
Sve u svemu igra sa dva napadača za svaku pohvalu. Zalaganje igrača u obe utakmice od 0-10 za 20! Neka smo i to dočekali da gledamo Zvezdine igrače kako lete po terenu kao osice, meni je srce puno.
Bila je ovo dobra sezona, bili smo i grupi ispred Brage koja je u četvrtfinalu znači da smo na pravom putu. Malo se pojačati i biće to sve ok.

Ovo ili ono

pre 2 godine

Posle utakmice su mi osećanja bila pomešana.Bio sam i srećan zbog igre i tužan zbog ispadanja.Nije se moglo zaspati pa sam razmišljao dugo o svim evropskim utakmicama otkad je Deki na klupi.Zaključak je da smo četiri najbolje utakmice odigrali protiv Milana i Rendžersa,to je bila Zvezda koja igra fudbal i napada do kraja.Rezultat tih sjajnih igara je nažalost ispadanje iz Evrope.Onda se setim svih onih utakmica,koje smo odigrali jadno i kukavički ali smo rezultatski sjajno prolazili.Izgleda da ne može,i igrati napadački fudbal i imati rezultate.To je Zvezda u ovom trenutku.

Bane

pre 2 godine

Zvezda je bila bolja al nije imala srece.Katai los nadmen kao i uvek samo je kocio igru.Erakovic kikser ne pouzdan.Vidim hvale ga po onoj narodnoj ja sam postena samo sam jednom pogresila.Rendzersi se valjali celu utakmicu jadan tim i ispasce koga god da dobiju Dortmund se namestio slucajno.sve u svemu zvezda je ok tim i mora biti prva po svaku cenu jer bolji klub nemamo u srbiji.

Walldorf

pre 2 godine

@Najrealnije Već sam u komentaru ispod izveštaja sa utakmice rekao da će nam za nešto više u Evropi trebati i nešto više kvaliteta.Posebno na desnoj strani terena,gde smo bezopasni.Što se mladog Erakovića tiče,pre i posle primljenog gola je bio izvanredan.Kod gola je bio na sredini terena,ispao iz igre i umesto da po svaku cenu pravi faul,ostavio je rovitog Picinia na vetrometini što je njihov brzanac iskoristio, ušao u šesnaest dok je Picini šepao za njim. Usledio je još jedan neverovatan detalj gde lopta od Dragovića vara Borjana.I tu je bio kraj.Zašto "Mister" nije Picinia ostavio u svlačionici,ostaje zagonetka.Na KZŠ,"Mister"kaže da je pitao Picinia da li može još i da mu je ovaj odgovorio potvrdno.Sad se tu otvaraju dve mogućnosti.Prva,Picini nije bio iskren i druga,da je "Mister" silno pogrešio,jer kod povrede zadnje lože nema pitanja:Možeš li ili ne.Takav igrač odmah ide van i umesto njega ulazi igrač sposoban za pun sprint.Greška je još i veća ako znamo da oni imaju brzonoga krila,tako da primljeni gol pre svega ide na dušu "Misteru",pa onda Piciniu ako je lagao da može i na kraju samom Erakoviću koji je ispao na sredini(Šta je tamo tražio?).Na kraju,toliko toga negativnog nam se izdešavalo u ovom dvomeču,da je to prosto neverovatno.Od promašenog penala,mrtvih gol šansi(posebno u Glazgovu),do jedne greške Erakovića koja nas je sasekla.Ipak,još jednom,čestitke svima,ispali smo časno i hrabro od ekipe koja je zgromila Dortmund.Sportski pozdrav!

matori ciganin

pre 2 godine

Okreni obrni meni puno srce. Pun stadion, dobra atmosfera, momci su izginuli do kraja. Moglo je biti sve obrnuto i sve je već rečeno ali Bože moj to je igra i ne dobija uvek bolji.

Bolja realizacija, više bržih igrača i bićemo samo bolji od leta. Nadam se da je jasno da igrači poput Srnića, Gobeljića, Pankova i sličnih nemaju šta da traže na ovom nivou i da smo završili sa njima. Mali Eraković se već podigao na odličan nivo uz Dragovića a imamo i Stankovića, Radulovića, Mituljikiće itd. Dajte deci šansu i što manje polovnjaka. Nije to tako teško.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Шутирали смо 13 пута у оквир гола, њихов голман је имао 11 одбрана и био играч утакмице са "чистом 9-ком". Еј људи, па како после тога да прођемо даље?

Nebojsa

pre 2 godine

Dva ista ili slicna napadaca nemogu zajedno, to je bila greska.
Sa jednim napadacem i sa trojicom iza C.Zvezda je mnogo opasnija po protivnicki gol.
Stankovic voli da mesa karte ovaj eksperiment sa dva napadaca nije uspeo.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

@БИО - Слажем се за Кангу. И управа већ одсад треба да тражи играча таквог профила и платити га колико је потребно јер ми Канги тренутно немамо достојну замјену. А једном кад се Канга опрости од Звезде, замјена мора да буде спремна преузмети његову улогу.

Mikac

pre 2 godine

Ko god da ovo piše kao da nije gledao utakmicu.
Pićini veoma dobar do povrede.
Ohi bolji od Pavkov koji je trebao da igra na klupi.
Katai očajan u obe utakmice.
Eraković večeras najbolji u odbrani.
Kanga puno promašenih centaršuteva.
Ivanić standardno najbolji.
Falko morao da počne kao starter/ Stankoviću na dušu./
Ostali uglavnom korektni.

Zijan

pre 2 godine

Zvezda je dobro odigrala oba meča,požrtvovano,borbeno,napadački i mislim da ova analiza nije merilo,merilo su pune tribine i pozdrav navijača koji su verovali u ove momke!

Mile

pre 2 godine

Cinjenica je da Srpski fudbal ide uzlaznom putanjom iz godine u godinu.Svaka cast ekipi za borbu ali fali nam realizacija .
(Sledece godine, 17. mart 2022 21:59

Ako pod terminom "srpski fudbal" podrazumevas Zvezdu i Partizan, onda si u pravu.
Ostali timovi su poluamaterski.

Bio

pre 2 godine

Na utakmici , svaka čast svima ali po meni igrač utakmice Kanga , vidiš ga na levom beku , u sredini , desno , skidam kapu , kupio me je totalno večerašnjom partijom . Lopta jednostavno nije htela u gol , dešava se , idemo dalje.

Mladen cg

pre 2 godine

Uvijek sa posebnom pažnjom pratim analize bitnih mečeva na ovom sajtu, ali zaista mi je utisak da su fudbaleri Crvene Zvezde,, premalo " ocijenjeni, odnosno, da se ovako dobra partija svih momaka u crveno-bijelom dresu, prilično minimizirala.. Pićini jeste krivac kod gola gostiju, ali je u svim drugim segmentima sasvim zadovoljavajuće odigrao.

gshahab

pre 2 godine

ja bi rekao da smo konacno uboli desnog beka ljudi.. picini je klasa za nas i najbolji desni bek u predhodnih 15 godina, ako ne i jace.
steta za gol kod povrede, do tad jaka 8.5 ocena od mene.
misljenja sam da ligu privodimo kraju, i pre derbija.
prezadovoljan ovom sezonom!

goblin

pre 2 godine

Rendžers je dao 4 gola Borusiji, u gostima... Malo realnosti, nemamo Mbapea u ekipi.Momci su danas odigrali vrhunski,bukvalno svi. Falilo je malo sreće, a preko puta je bio sjajan tim, pa još kao da je duh Oblaka ili Alisona ušao u onog njihovog matorog golmana, šta je sve čovek odbranio u ova dva meča sa Zvezdom, nestvarno...

Najrealnije

pre 2 godine

Eraković jedna greška i odmah gol. U Glazgovu dve greške i dva gola. Inače odličan igrač...hahaha.
(Strahotni, 17. mart 2022 21:55)

Erakoviceve dosadasnje igre sam i ja cesto kritikovao ali vecras je bio najbolji na terenu,odigrao doktorski,bez greske i gol sigurno nije njegov vec Picinijeva greska i povreda.Cim je se uhvatio za lozu krajem poluvremena,morao je biti zamenjen,najdalje na poluvremenu jer ko je igrao fudbal,zna sta znaci kad se u zadnjoj lozi oseti bol.

xex

pre 2 godine

Sram Vas bilo, iz nedelje u nedelju pljujete po Zvezdi, alo bre, ljudi bili bolji u obe utakmice, jeste-nije bilo srece i to je to, ali treba reci da su nadigrali jednu ekipu koja je dominirala protiv jedne Borusije Dortmund!!

B

pre 2 godine

Najveća greška je što je Pićini ostao u igri kad se vidjelo da ima povredu ali pretpostavljam da je to zato što je bio dobar, a ne loš. Njihov golman je bio odličan, a našim igračim igračima nedostajalo i malo sreće. Pavkov je bio malo lošiji dio napadačkog dvojca ali su oni otvorili više prostora ostalim. Sve kad se sabere odavno nismo odigrali ovako dobru utakmicu. Ipak je ovaj Rendžers dobio Dortmund 6:4.

Master Yoda

pre 2 godine

Prilicno losa analiza.
Picini dobar dok je mogao, Ohi korektan, Ivanic, Katai, Kanga stvorili toliko sansi.
Odbrana dobra.
Zvezda obe utakmice odigrala dobro, jak tempo, puno trcanja, duela, napadacki, sa dva spica.
Deki odlican!
Zvezda napreduje iz sezone u sezonu, lepo igramo, uzivanje je gledati.

Radisa

pre 2 godine

Izgleda da ni ovaj komentaror a ni vecina koji komentarisu nismo gledali isti fudbal!? Borjan i nije imao posla, oni nekoliko odbrana je dobro odradio. Rodic neprimetan nijedan prodor ni centarsut. Picini imao nekoliko prodora ali evidentan nedostatak snage i samouzdanja, Dragovic slabiji nego obicno, Erakovic znacajno bolji, Sanogo nije gresio ali i nista posebno nije uradio prema napred lopta najblizem igracu, Kanga uz Ivanica najbolji i najkonkretniji. Ohi i Pavkov? Ohi bolji ali nije konkretan ni jednom bio, malo. Pavkov slab Katai? Mnogo hteo mnogo zapoceo ali nista konkretno. Spor za ovaj nivo igre i takmicenja. Mirko Ivanic najbolji u Zvezdi dok je imao snage, jedini je mogao da probije driblingom i pretrci protivnika! Sve u svemu jedan smo nivo manje. U fizickom i kondicionom smislu narocito a i o tehnicko taktickom zaostajemo bas prilicno! Narocito u pojedinacnoj fudbalskoj tehnici!?

S

pre 2 godine

... Pićini, Ohi, Pavkov statiraju u kukuruzu ... kretnja lopte na prvu očaj, kretnja bez lopte loša, pokrivanje protivničkih igrača skoro ne postoji, Škotima ide lopta sa noge na nogu skoro ko nekad Barsa ... vreme je da neki dobiju šut kartu a i taktika trenera nije baš slavna ... Škoti opasniji u napadu a bolji od nas u odbrani ... Zvezda je bolje taktički odigrala u gostima nego u Bg ... sve u svemu ... očajno loše sveukupno izdanje Z Zvezde nažalost ...

xyz

pre 2 godine

Samo me zanima po cemu je Ben bio opasniji od Ohija? Imao je samo jedan sut i to promasaj ciste sanse. Ohi moze i bolje, ali je mnogo lopti pokupio i zadrzao, imao dva suta na gol (glavom i nogom kad je izblokiran) i namestio 2 stopostotne sanse Pavkovu ( jednu u prvom i drugu kad je dodao loptu ali Pavkov je samo stajao)

Betolingar Misdongard

pre 2 godine

Odličan meč i dvomeč generalno. Svima je jasno da smo bili egal sa njima i da su milimetri ofsajda i prečka Kange odneli prevagu Škotima. I to je fudbal, ipak je ovo borba za 1/4 finale i uvek detalji odlučuju.

Kanga izuzetan, Ivanić i Katai u svom elementu i nema im se šta zameriti. Bacali su ih na muke, mali časovi fudbala. Ohi je napravio 2 zicera Pavkovu, koji je jedini bio baš katastrofalan ali ne treba ga razapinjati. Čupavi Erak odigrao za 10-ku, sve pohvale. Bio je čak i sigurniji od Dragovića, malo čudo.

Ekipu treba samo pojačati, ubrzati i podmladiti na par pozicija. Ne treba tu mnogo igrača, 2-3 dobra sasvim dovoljna.
Teraj dalje, Zvezda šampion!

Hamurabi

pre 2 godine

Odlična igra i borba svih igrača, loša završnica u oba meča, mislim da je takav momentum, nisko samopouzdanje Kataia, Pavkova i Ohija... Možemo da budemo zadovoljni, a imamo ista ili veća očekivanja za sledeću sezonu. Ekipa je kompletna, samo zdravlja i sledeće godine pucamo na finale LE, nikad se ne zna.

sale

pre 2 godine

Los tekst, lose ocene.. Picini se borio koliko je mogao. Hrabro smo pokusali-skupo kozu prodali!! Hvala ti Zvezdo za jos jednu bitku. Pokazali ste sta je Zvezda!!!

markoD

pre 2 godine

Ohi odličan, velika želja, uglavnom dobri potezi, čak pametno i nesebično dodavanje kad je mogao on da se proslavi.
Pavkov ne samo da se nije ispružio u situaciji kad bih i ja dohvatio loptu, nego je ceo meč bio trom, neprimetan, i igrač manje.
Picini pokazao da obećava, mada ima još prostora, Erakovic odličan, Katai slab...

Zex

pre 2 godine

Pavkov Razbio Liverpul, postigao gomilu golova u evropi i sada ga pljuju neki lazni navijaci? Sta je uradio cuveni Ronaldo pre dva dana ili Vlahovic? najbolji napadac u istoriji fudbala? O cemu vi pricate?

Boka

pre 2 godine

Po ovome što čovek izanalizira mi izgubili 6-1. Sramno je koliko umemo da letimo visoko bez ikakve moguće podloge, ejjj, urnisali smo Rendzers igrom, pa i da smo izgubili, šta ima veze, fudbal se igra zbog gola više, a ne zbog primljenog manje, samo ovako nastavite momci, svaka vam čast!

profesor

pre 2 godine

stankovic je lose spremio tim takticki, igracki za ovaj nivo takmicenja, bez obzira na protivnika,a kondicioni trener igrace takodje slabo. pa ne igra se samo ling long superliga!

rodjaksasela

pre 2 godine

Pičini je odigrao max sto moze u ovom trenutku, trebalo je da bude zameljen na poluvremenu zbog povrede zadnje loze. Čupa odigrao doktorski jednom ispao, to se seče faulom ali nije nam se dalo. Pavkov dečko pozicioniranje i anticipacija katastrofalni. Sve u svemu, bravo Zvezdo! Bravo momci! Ponosan sam!

devil himself

pre 2 godine

SVAKA CAST DEKIJU I EKIPI!!!!!!!
Apsolutno smo bili bolji 180 minuta, promasili penal i 5-6 zicera!!!
primili gol iz NEPOSTOJECEG penala, gol glavom sa 11m i veceras posle neverovatnog odbitka od Dragovica!!!
Daleko smo mi dogurali, ispali smo od jakog Randzersa i trebalo bi svaki navijac da bude ponosan na sve sto je zvezda uradila u evropi ove sezone!!!
Ima tu losih stvari, o kojima necu da pricam posle pobede i dobrog fudbala koji smo prikazali!!!!!!!

Zex

pre 2 godine

Penal je napravljen nad Falkom, toliko o tome koliko pratite fudbal i o vasem znanju.Pavkov je bio dobar, korektna utamica,odvlacio je stopere i pravio prostor za Ivanica ali vi to ne razumete!

sale

pre 2 godine

Los tekst, lose ocene.. Picini se borio koliko je mogao. Hrabro smo pokusali-skupo kozu prodali!! Hvala ti Zvezdo za jos jednu bitku. Pokazali ste sta je Zvezda!!!

rodjaksasela

pre 2 godine

Pičini je odigrao max sto moze u ovom trenutku, trebalo je da bude zameljen na poluvremenu zbog povrede zadnje loze. Čupa odigrao doktorski jednom ispao, to se seče faulom ali nije nam se dalo. Pavkov dečko pozicioniranje i anticipacija katastrofalni. Sve u svemu, bravo Zvezdo! Bravo momci! Ponosan sam!

markoD

pre 2 godine

Ohi odličan, velika želja, uglavnom dobri potezi, čak pametno i nesebično dodavanje kad je mogao on da se proslavi.
Pavkov ne samo da se nije ispružio u situaciji kad bih i ja dohvatio loptu, nego je ceo meč bio trom, neprimetan, i igrač manje.
Picini pokazao da obećava, mada ima još prostora, Erakovic odličan, Katai slab...

Master Yoda

pre 2 godine

Prilicno losa analiza.
Picini dobar dok je mogao, Ohi korektan, Ivanic, Katai, Kanga stvorili toliko sansi.
Odbrana dobra.
Zvezda obe utakmice odigrala dobro, jak tempo, puno trcanja, duela, napadacki, sa dva spica.
Deki odlican!
Zvezda napreduje iz sezone u sezonu, lepo igramo, uzivanje je gledati.

goblin

pre 2 godine

Rendžers je dao 4 gola Borusiji, u gostima... Malo realnosti, nemamo Mbapea u ekipi.Momci su danas odigrali vrhunski,bukvalno svi. Falilo je malo sreće, a preko puta je bio sjajan tim, pa još kao da je duh Oblaka ili Alisona ušao u onog njihovog matorog golmana, šta je sve čovek odbranio u ova dva meča sa Zvezdom, nestvarno...

xyz

pre 2 godine

Samo me zanima po cemu je Ben bio opasniji od Ohija? Imao je samo jedan sut i to promasaj ciste sanse. Ohi moze i bolje, ali je mnogo lopti pokupio i zadrzao, imao dva suta na gol (glavom i nogom kad je izblokiran) i namestio 2 stopostotne sanse Pavkovu ( jednu u prvom i drugu kad je dodao loptu ali Pavkov je samo stajao)

devil himself

pre 2 godine

SVAKA CAST DEKIJU I EKIPI!!!!!!!
Apsolutno smo bili bolji 180 minuta, promasili penal i 5-6 zicera!!!
primili gol iz NEPOSTOJECEG penala, gol glavom sa 11m i veceras posle neverovatnog odbitka od Dragovica!!!
Daleko smo mi dogurali, ispali smo od jakog Randzersa i trebalo bi svaki navijac da bude ponosan na sve sto je zvezda uradila u evropi ove sezone!!!
Ima tu losih stvari, o kojima necu da pricam posle pobede i dobrog fudbala koji smo prikazali!!!!!!!

Boka

pre 2 godine

Po ovome što čovek izanalizira mi izgubili 6-1. Sramno je koliko umemo da letimo visoko bez ikakve moguće podloge, ejjj, urnisali smo Rendzers igrom, pa i da smo izgubili, šta ima veze, fudbal se igra zbog gola više, a ne zbog primljenog manje, samo ovako nastavite momci, svaka vam čast!

Betolingar Misdongard

pre 2 godine

Odličan meč i dvomeč generalno. Svima je jasno da smo bili egal sa njima i da su milimetri ofsajda i prečka Kange odneli prevagu Škotima. I to je fudbal, ipak je ovo borba za 1/4 finale i uvek detalji odlučuju.

Kanga izuzetan, Ivanić i Katai u svom elementu i nema im se šta zameriti. Bacali su ih na muke, mali časovi fudbala. Ohi je napravio 2 zicera Pavkovu, koji je jedini bio baš katastrofalan ali ne treba ga razapinjati. Čupavi Erak odigrao za 10-ku, sve pohvale. Bio je čak i sigurniji od Dragovića, malo čudo.

Ekipu treba samo pojačati, ubrzati i podmladiti na par pozicija. Ne treba tu mnogo igrača, 2-3 dobra sasvim dovoljna.
Teraj dalje, Zvezda šampion!

xex

pre 2 godine

Sram Vas bilo, iz nedelje u nedelju pljujete po Zvezdi, alo bre, ljudi bili bolji u obe utakmice, jeste-nije bilo srece i to je to, ali treba reci da su nadigrali jednu ekipu koja je dominirala protiv jedne Borusije Dortmund!!

Najrealnije

pre 2 godine

Eraković jedna greška i odmah gol. U Glazgovu dve greške i dva gola. Inače odličan igrač...hahaha.
(Strahotni, 17. mart 2022 21:55)

Erakoviceve dosadasnje igre sam i ja cesto kritikovao ali vecras je bio najbolji na terenu,odigrao doktorski,bez greske i gol sigurno nije njegov vec Picinijeva greska i povreda.Cim je se uhvatio za lozu krajem poluvremena,morao je biti zamenjen,najdalje na poluvremenu jer ko je igrao fudbal,zna sta znaci kad se u zadnjoj lozi oseti bol.

B

pre 2 godine

Najveća greška je što je Pićini ostao u igri kad se vidjelo da ima povredu ali pretpostavljam da je to zato što je bio dobar, a ne loš. Njihov golman je bio odličan, a našim igračim igračima nedostajalo i malo sreće. Pavkov je bio malo lošiji dio napadačkog dvojca ali su oni otvorili više prostora ostalim. Sve kad se sabere odavno nismo odigrali ovako dobru utakmicu. Ipak je ovaj Rendžers dobio Dortmund 6:4.

Zex

pre 2 godine

Pavkov Razbio Liverpul, postigao gomilu golova u evropi i sada ga pljuju neki lazni navijaci? Sta je uradio cuveni Ronaldo pre dva dana ili Vlahovic? najbolji napadac u istoriji fudbala? O cemu vi pricate?

Zex

pre 2 godine

Penal je napravljen nad Falkom, toliko o tome koliko pratite fudbal i o vasem znanju.Pavkov je bio dobar, korektna utamica,odvlacio je stopere i pravio prostor za Ivanica ali vi to ne razumete!

Bio

pre 2 godine

Na utakmici , svaka čast svima ali po meni igrač utakmice Kanga , vidiš ga na levom beku , u sredini , desno , skidam kapu , kupio me je totalno večerašnjom partijom . Lopta jednostavno nije htela u gol , dešava se , idemo dalje.

Mladen cg

pre 2 godine

Uvijek sa posebnom pažnjom pratim analize bitnih mečeva na ovom sajtu, ali zaista mi je utisak da su fudbaleri Crvene Zvezde,, premalo " ocijenjeni, odnosno, da se ovako dobra partija svih momaka u crveno-bijelom dresu, prilično minimizirala.. Pićini jeste krivac kod gola gostiju, ali je u svim drugim segmentima sasvim zadovoljavajuće odigrao.

gshahab

pre 2 godine

ja bi rekao da smo konacno uboli desnog beka ljudi.. picini je klasa za nas i najbolji desni bek u predhodnih 15 godina, ako ne i jace.
steta za gol kod povrede, do tad jaka 8.5 ocena od mene.
misljenja sam da ligu privodimo kraju, i pre derbija.
prezadovoljan ovom sezonom!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Шутирали смо 13 пута у оквир гола, њихов голман је имао 11 одбрана и био играч утакмице са "чистом 9-ком". Еј људи, па како после тога да прођемо даље?

Hamurabi

pre 2 godine

Odlična igra i borba svih igrača, loša završnica u oba meča, mislim da je takav momentum, nisko samopouzdanje Kataia, Pavkova i Ohija... Možemo da budemo zadovoljni, a imamo ista ili veća očekivanja za sledeću sezonu. Ekipa je kompletna, samo zdravlja i sledeće godine pucamo na finale LE, nikad se ne zna.

Zijan

pre 2 godine

Zvezda je dobro odigrala oba meča,požrtvovano,borbeno,napadački i mislim da ova analiza nije merilo,merilo su pune tribine i pozdrav navijača koji su verovali u ove momke!

Mikac

pre 2 godine

Ko god da ovo piše kao da nije gledao utakmicu.
Pićini veoma dobar do povrede.
Ohi bolji od Pavkov koji je trebao da igra na klupi.
Katai očajan u obe utakmice.
Eraković večeras najbolji u odbrani.
Kanga puno promašenih centaršuteva.
Ivanić standardno najbolji.
Falko morao da počne kao starter/ Stankoviću na dušu./
Ostali uglavnom korektni.

Mile

pre 2 godine

Cinjenica je da Srpski fudbal ide uzlaznom putanjom iz godine u godinu.Svaka cast ekipi za borbu ali fali nam realizacija .
(Sledece godine, 17. mart 2022 21:59

Ako pod terminom "srpski fudbal" podrazumevas Zvezdu i Partizan, onda si u pravu.
Ostali timovi su poluamaterski.

Radisa

pre 2 godine

Izgleda da ni ovaj komentaror a ni vecina koji komentarisu nismo gledali isti fudbal!? Borjan i nije imao posla, oni nekoliko odbrana je dobro odradio. Rodic neprimetan nijedan prodor ni centarsut. Picini imao nekoliko prodora ali evidentan nedostatak snage i samouzdanja, Dragovic slabiji nego obicno, Erakovic znacajno bolji, Sanogo nije gresio ali i nista posebno nije uradio prema napred lopta najblizem igracu, Kanga uz Ivanica najbolji i najkonkretniji. Ohi i Pavkov? Ohi bolji ali nije konkretan ni jednom bio, malo. Pavkov slab Katai? Mnogo hteo mnogo zapoceo ali nista konkretno. Spor za ovaj nivo igre i takmicenja. Mirko Ivanic najbolji u Zvezdi dok je imao snage, jedini je mogao da probije driblingom i pretrci protivnika! Sve u svemu jedan smo nivo manje. U fizickom i kondicionom smislu narocito a i o tehnicko taktickom zaostajemo bas prilicno! Narocito u pojedinacnoj fudbalskoj tehnici!?

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

@БИО - Слажем се за Кангу. И управа већ одсад треба да тражи играча таквог профила и платити га колико је потребно јер ми Канги тренутно немамо достојну замјену. А једном кад се Канга опрости од Звезде, замјена мора да буде спремна преузмети његову улогу.

Walldorf

pre 2 godine

@Najrealnije Već sam u komentaru ispod izveštaja sa utakmice rekao da će nam za nešto više u Evropi trebati i nešto više kvaliteta.Posebno na desnoj strani terena,gde smo bezopasni.Što se mladog Erakovića tiče,pre i posle primljenog gola je bio izvanredan.Kod gola je bio na sredini terena,ispao iz igre i umesto da po svaku cenu pravi faul,ostavio je rovitog Picinia na vetrometini što je njihov brzanac iskoristio, ušao u šesnaest dok je Picini šepao za njim. Usledio je još jedan neverovatan detalj gde lopta od Dragovića vara Borjana.I tu je bio kraj.Zašto "Mister" nije Picinia ostavio u svlačionici,ostaje zagonetka.Na KZŠ,"Mister"kaže da je pitao Picinia da li može još i da mu je ovaj odgovorio potvrdno.Sad se tu otvaraju dve mogućnosti.Prva,Picini nije bio iskren i druga,da je "Mister" silno pogrešio,jer kod povrede zadnje lože nema pitanja:Možeš li ili ne.Takav igrač odmah ide van i umesto njega ulazi igrač sposoban za pun sprint.Greška je još i veća ako znamo da oni imaju brzonoga krila,tako da primljeni gol pre svega ide na dušu "Misteru",pa onda Piciniu ako je lagao da može i na kraju samom Erakoviću koji je ispao na sredini(Šta je tamo tražio?).Na kraju,toliko toga negativnog nam se izdešavalo u ovom dvomeču,da je to prosto neverovatno.Od promašenog penala,mrtvih gol šansi(posebno u Glazgovu),do jedne greške Erakovića koja nas je sasekla.Ipak,još jednom,čestitke svima,ispali smo časno i hrabro od ekipe koja je zgromila Dortmund.Sportski pozdrav!

Nebojsa

pre 2 godine

Dva ista ili slicna napadaca nemogu zajedno, to je bila greska.
Sa jednim napadacem i sa trojicom iza C.Zvezda je mnogo opasnija po protivnicki gol.
Stankovic voli da mesa karte ovaj eksperiment sa dva napadaca nije uspeo.

matori ciganin

pre 2 godine

Okreni obrni meni puno srce. Pun stadion, dobra atmosfera, momci su izginuli do kraja. Moglo je biti sve obrnuto i sve je već rečeno ali Bože moj to je igra i ne dobija uvek bolji.

Bolja realizacija, više bržih igrača i bićemo samo bolji od leta. Nadam se da je jasno da igrači poput Srnića, Gobeljića, Pankova i sličnih nemaju šta da traže na ovom nivou i da smo završili sa njima. Mali Eraković se već podigao na odličan nivo uz Dragovića a imamo i Stankovića, Radulovića, Mituljikiće itd. Dajte deci šansu i što manje polovnjaka. Nije to tako teško.

profesor

pre 2 godine

stankovic je lose spremio tim takticki, igracki za ovaj nivo takmicenja, bez obzira na protivnika,a kondicioni trener igrace takodje slabo. pa ne igra se samo ling long superliga!

Ovo ili ono

pre 2 godine

Posle utakmice su mi osećanja bila pomešana.Bio sam i srećan zbog igre i tužan zbog ispadanja.Nije se moglo zaspati pa sam razmišljao dugo o svim evropskim utakmicama otkad je Deki na klupi.Zaključak je da smo četiri najbolje utakmice odigrali protiv Milana i Rendžersa,to je bila Zvezda koja igra fudbal i napada do kraja.Rezultat tih sjajnih igara je nažalost ispadanje iz Evrope.Onda se setim svih onih utakmica,koje smo odigrali jadno i kukavički ali smo rezultatski sjajno prolazili.Izgleda da ne može,i igrati napadački fudbal i imati rezultate.To je Zvezda u ovom trenutku.

mighty banana

pre 2 godine

Moram na napišem da mi je jako drago što velika većina nas razmišlja na isti način a to je da ćemo biti svakako zadovoljni samo da igrači daju sve od sebe, a rezultat kakav bude. A zaista su u obe utakmice dali sve od sebe. Neće me niko ubediti da nas je Rendžers nadigrao u ovom dvomeču. Ali to je fudbal... Biće bolje!

mighty banana

pre 2 godine

Nema razloga da se iko ljuti i da bude razočaran. Svi smo svesni koliko smo imali sreće na nekim utakmicama prethodnih sezona. Vratilo se. Meni samo nisu dve odluke Dejana Stankovića jasne. Prva, zašto Pićini nije zamenjen u poluvremenu? Znam da je Gajić automatski igrač manje ali je isto to i povređeni Pićini, Gajić je bar mogao da trči. Drugo, vadi Ohija kojeg evidentno nije htelo u ovom dvomeču a ostavlja nikad goreg Pavkova koji sinoć nije imao volje ni da jednom ukliže, svi se sećamo te situacije.
Sve u svemu igra sa dva napadača za svaku pohvalu. Zalaganje igrača u obe utakmice od 0-10 za 20! Neka smo i to dočekali da gledamo Zvezdine igrače kako lete po terenu kao osice, meni je srce puno.
Bila je ovo dobra sezona, bili smo i grupi ispred Brage koja je u četvrtfinalu znači da smo na pravom putu. Malo se pojačati i biće to sve ok.

S

pre 2 godine

... Pićini, Ohi, Pavkov statiraju u kukuruzu ... kretnja lopte na prvu očaj, kretnja bez lopte loša, pokrivanje protivničkih igrača skoro ne postoji, Škotima ide lopta sa noge na nogu skoro ko nekad Barsa ... vreme je da neki dobiju šut kartu a i taktika trenera nije baš slavna ... Škoti opasniji u napadu a bolji od nas u odbrani ... Zvezda je bolje taktički odigrala u gostima nego u Bg ... sve u svemu ... očajno loše sveukupno izdanje Z Zvezde nažalost ...

Bane

pre 2 godine

Zvezda je bila bolja al nije imala srece.Katai los nadmen kao i uvek samo je kocio igru.Erakovic kikser ne pouzdan.Vidim hvale ga po onoj narodnoj ja sam postena samo sam jednom pogresila.Rendzersi se valjali celu utakmicu jadan tim i ispasce koga god da dobiju Dortmund se namestio slucajno.sve u svemu zvezda je ok tim i mora biti prva po svaku cenu jer bolji klub nemamo u srbiji.

S

pre 2 godine

... Pićini, Ohi, Pavkov statiraju u kukuruzu ... kretnja lopte na prvu očaj, kretnja bez lopte loša, pokrivanje protivničkih igrača skoro ne postoji, Škotima ide lopta sa noge na nogu skoro ko nekad Barsa ... vreme je da neki dobiju šut kartu a i taktika trenera nije baš slavna ... Škoti opasniji u napadu a bolji od nas u odbrani ... Zvezda je bolje taktički odigrala u gostima nego u Bg ... sve u svemu ... očajno loše sveukupno izdanje Z Zvezde nažalost ...

profesor

pre 2 godine

stankovic je lose spremio tim takticki, igracki za ovaj nivo takmicenja, bez obzira na protivnika,a kondicioni trener igrace takodje slabo. pa ne igra se samo ling long superliga!

sale

pre 2 godine

Los tekst, lose ocene.. Picini se borio koliko je mogao. Hrabro smo pokusali-skupo kozu prodali!! Hvala ti Zvezdo za jos jednu bitku. Pokazali ste sta je Zvezda!!!

Zex

pre 2 godine

Pavkov Razbio Liverpul, postigao gomilu golova u evropi i sada ga pljuju neki lazni navijaci? Sta je uradio cuveni Ronaldo pre dva dana ili Vlahovic? najbolji napadac u istoriji fudbala? O cemu vi pricate?

devil himself

pre 2 godine

SVAKA CAST DEKIJU I EKIPI!!!!!!!
Apsolutno smo bili bolji 180 minuta, promasili penal i 5-6 zicera!!!
primili gol iz NEPOSTOJECEG penala, gol glavom sa 11m i veceras posle neverovatnog odbitka od Dragovica!!!
Daleko smo mi dogurali, ispali smo od jakog Randzersa i trebalo bi svaki navijac da bude ponosan na sve sto je zvezda uradila u evropi ove sezone!!!
Ima tu losih stvari, o kojima necu da pricam posle pobede i dobrog fudbala koji smo prikazali!!!!!!!

Radisa

pre 2 godine

Izgleda da ni ovaj komentaror a ni vecina koji komentarisu nismo gledali isti fudbal!? Borjan i nije imao posla, oni nekoliko odbrana je dobro odradio. Rodic neprimetan nijedan prodor ni centarsut. Picini imao nekoliko prodora ali evidentan nedostatak snage i samouzdanja, Dragovic slabiji nego obicno, Erakovic znacajno bolji, Sanogo nije gresio ali i nista posebno nije uradio prema napred lopta najblizem igracu, Kanga uz Ivanica najbolji i najkonkretniji. Ohi i Pavkov? Ohi bolji ali nije konkretan ni jednom bio, malo. Pavkov slab Katai? Mnogo hteo mnogo zapoceo ali nista konkretno. Spor za ovaj nivo igre i takmicenja. Mirko Ivanic najbolji u Zvezdi dok je imao snage, jedini je mogao da probije driblingom i pretrci protivnika! Sve u svemu jedan smo nivo manje. U fizickom i kondicionom smislu narocito a i o tehnicko taktickom zaostajemo bas prilicno! Narocito u pojedinacnoj fudbalskoj tehnici!?

xex

pre 2 godine

Sram Vas bilo, iz nedelje u nedelju pljujete po Zvezdi, alo bre, ljudi bili bolji u obe utakmice, jeste-nije bilo srece i to je to, ali treba reci da su nadigrali jednu ekipu koja je dominirala protiv jedne Borusije Dortmund!!

markoD

pre 2 godine

Ohi odličan, velika želja, uglavnom dobri potezi, čak pametno i nesebično dodavanje kad je mogao on da se proslavi.
Pavkov ne samo da se nije ispružio u situaciji kad bih i ja dohvatio loptu, nego je ceo meč bio trom, neprimetan, i igrač manje.
Picini pokazao da obećava, mada ima još prostora, Erakovic odličan, Katai slab...

Master Yoda

pre 2 godine

Prilicno losa analiza.
Picini dobar dok je mogao, Ohi korektan, Ivanic, Katai, Kanga stvorili toliko sansi.
Odbrana dobra.
Zvezda obe utakmice odigrala dobro, jak tempo, puno trcanja, duela, napadacki, sa dva spica.
Deki odlican!
Zvezda napreduje iz sezone u sezonu, lepo igramo, uzivanje je gledati.

Nebojsa

pre 2 godine

Dva ista ili slicna napadaca nemogu zajedno, to je bila greska.
Sa jednim napadacem i sa trojicom iza C.Zvezda je mnogo opasnija po protivnicki gol.
Stankovic voli da mesa karte ovaj eksperiment sa dva napadaca nije uspeo.

gshahab

pre 2 godine

ja bi rekao da smo konacno uboli desnog beka ljudi.. picini je klasa za nas i najbolji desni bek u predhodnih 15 godina, ako ne i jace.
steta za gol kod povrede, do tad jaka 8.5 ocena od mene.
misljenja sam da ligu privodimo kraju, i pre derbija.
prezadovoljan ovom sezonom!

Betolingar Misdongard

pre 2 godine

Odličan meč i dvomeč generalno. Svima je jasno da smo bili egal sa njima i da su milimetri ofsajda i prečka Kange odneli prevagu Škotima. I to je fudbal, ipak je ovo borba za 1/4 finale i uvek detalji odlučuju.

Kanga izuzetan, Ivanić i Katai u svom elementu i nema im se šta zameriti. Bacali su ih na muke, mali časovi fudbala. Ohi je napravio 2 zicera Pavkovu, koji je jedini bio baš katastrofalan ali ne treba ga razapinjati. Čupavi Erak odigrao za 10-ku, sve pohvale. Bio je čak i sigurniji od Dragovića, malo čudo.

Ekipu treba samo pojačati, ubrzati i podmladiti na par pozicija. Ne treba tu mnogo igrača, 2-3 dobra sasvim dovoljna.
Teraj dalje, Zvezda šampion!

rodjaksasela

pre 2 godine

Pičini je odigrao max sto moze u ovom trenutku, trebalo je da bude zameljen na poluvremenu zbog povrede zadnje loze. Čupa odigrao doktorski jednom ispao, to se seče faulom ali nije nam se dalo. Pavkov dečko pozicioniranje i anticipacija katastrofalni. Sve u svemu, bravo Zvezdo! Bravo momci! Ponosan sam!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Шутирали смо 13 пута у оквир гола, њихов голман је имао 11 одбрана и био играч утакмице са "чистом 9-ком". Еј људи, па како после тога да прођемо даље?

Bane

pre 2 godine

Zvezda je bila bolja al nije imala srece.Katai los nadmen kao i uvek samo je kocio igru.Erakovic kikser ne pouzdan.Vidim hvale ga po onoj narodnoj ja sam postena samo sam jednom pogresila.Rendzersi se valjali celu utakmicu jadan tim i ispasce koga god da dobiju Dortmund se namestio slucajno.sve u svemu zvezda je ok tim i mora biti prva po svaku cenu jer bolji klub nemamo u srbiji.

Zex

pre 2 godine

Penal je napravljen nad Falkom, toliko o tome koliko pratite fudbal i o vasem znanju.Pavkov je bio dobar, korektna utamica,odvlacio je stopere i pravio prostor za Ivanica ali vi to ne razumete!

Mikac

pre 2 godine

Ko god da ovo piše kao da nije gledao utakmicu.
Pićini veoma dobar do povrede.
Ohi bolji od Pavkov koji je trebao da igra na klupi.
Katai očajan u obe utakmice.
Eraković večeras najbolji u odbrani.
Kanga puno promašenih centaršuteva.
Ivanić standardno najbolji.
Falko morao da počne kao starter/ Stankoviću na dušu./
Ostali uglavnom korektni.

Mile

pre 2 godine

Cinjenica je da Srpski fudbal ide uzlaznom putanjom iz godine u godinu.Svaka cast ekipi za borbu ali fali nam realizacija .
(Sledece godine, 17. mart 2022 21:59

Ako pod terminom "srpski fudbal" podrazumevas Zvezdu i Partizan, onda si u pravu.
Ostali timovi su poluamaterski.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

@БИО - Слажем се за Кангу. И управа већ одсад треба да тражи играча таквог профила и платити га колико је потребно јер ми Канги тренутно немамо достојну замјену. А једном кад се Канга опрости од Звезде, замјена мора да буде спремна преузмети његову улогу.

xyz

pre 2 godine

Samo me zanima po cemu je Ben bio opasniji od Ohija? Imao je samo jedan sut i to promasaj ciste sanse. Ohi moze i bolje, ali je mnogo lopti pokupio i zadrzao, imao dva suta na gol (glavom i nogom kad je izblokiran) i namestio 2 stopostotne sanse Pavkovu ( jednu u prvom i drugu kad je dodao loptu ali Pavkov je samo stajao)

goblin

pre 2 godine

Rendžers je dao 4 gola Borusiji, u gostima... Malo realnosti, nemamo Mbapea u ekipi.Momci su danas odigrali vrhunski,bukvalno svi. Falilo je malo sreće, a preko puta je bio sjajan tim, pa još kao da je duh Oblaka ili Alisona ušao u onog njihovog matorog golmana, šta je sve čovek odbranio u ova dva meča sa Zvezdom, nestvarno...

Zijan

pre 2 godine

Zvezda je dobro odigrala oba meča,požrtvovano,borbeno,napadački i mislim da ova analiza nije merilo,merilo su pune tribine i pozdrav navijača koji su verovali u ove momke!

Boka

pre 2 godine

Po ovome što čovek izanalizira mi izgubili 6-1. Sramno je koliko umemo da letimo visoko bez ikakve moguće podloge, ejjj, urnisali smo Rendzers igrom, pa i da smo izgubili, šta ima veze, fudbal se igra zbog gola više, a ne zbog primljenog manje, samo ovako nastavite momci, svaka vam čast!

Hamurabi

pre 2 godine

Odlična igra i borba svih igrača, loša završnica u oba meča, mislim da je takav momentum, nisko samopouzdanje Kataia, Pavkova i Ohija... Možemo da budemo zadovoljni, a imamo ista ili veća očekivanja za sledeću sezonu. Ekipa je kompletna, samo zdravlja i sledeće godine pucamo na finale LE, nikad se ne zna.

Najrealnije

pre 2 godine

Eraković jedna greška i odmah gol. U Glazgovu dve greške i dva gola. Inače odličan igrač...hahaha.
(Strahotni, 17. mart 2022 21:55)

Erakoviceve dosadasnje igre sam i ja cesto kritikovao ali vecras je bio najbolji na terenu,odigrao doktorski,bez greske i gol sigurno nije njegov vec Picinijeva greska i povreda.Cim je se uhvatio za lozu krajem poluvremena,morao je biti zamenjen,najdalje na poluvremenu jer ko je igrao fudbal,zna sta znaci kad se u zadnjoj lozi oseti bol.

Bio

pre 2 godine

Na utakmici , svaka čast svima ali po meni igrač utakmice Kanga , vidiš ga na levom beku , u sredini , desno , skidam kapu , kupio me je totalno večerašnjom partijom . Lopta jednostavno nije htela u gol , dešava se , idemo dalje.

Mladen cg

pre 2 godine

Uvijek sa posebnom pažnjom pratim analize bitnih mečeva na ovom sajtu, ali zaista mi je utisak da su fudbaleri Crvene Zvezde,, premalo " ocijenjeni, odnosno, da se ovako dobra partija svih momaka u crveno-bijelom dresu, prilično minimizirala.. Pićini jeste krivac kod gola gostiju, ali je u svim drugim segmentima sasvim zadovoljavajuće odigrao.

Ovo ili ono

pre 2 godine

Posle utakmice su mi osećanja bila pomešana.Bio sam i srećan zbog igre i tužan zbog ispadanja.Nije se moglo zaspati pa sam razmišljao dugo o svim evropskim utakmicama otkad je Deki na klupi.Zaključak je da smo četiri najbolje utakmice odigrali protiv Milana i Rendžersa,to je bila Zvezda koja igra fudbal i napada do kraja.Rezultat tih sjajnih igara je nažalost ispadanje iz Evrope.Onda se setim svih onih utakmica,koje smo odigrali jadno i kukavički ali smo rezultatski sjajno prolazili.Izgleda da ne može,i igrati napadački fudbal i imati rezultate.To je Zvezda u ovom trenutku.

B

pre 2 godine

Najveća greška je što je Pićini ostao u igri kad se vidjelo da ima povredu ali pretpostavljam da je to zato što je bio dobar, a ne loš. Njihov golman je bio odličan, a našim igračim igračima nedostajalo i malo sreće. Pavkov je bio malo lošiji dio napadačkog dvojca ali su oni otvorili više prostora ostalim. Sve kad se sabere odavno nismo odigrali ovako dobru utakmicu. Ipak je ovaj Rendžers dobio Dortmund 6:4.

matori ciganin

pre 2 godine

Okreni obrni meni puno srce. Pun stadion, dobra atmosfera, momci su izginuli do kraja. Moglo je biti sve obrnuto i sve je već rečeno ali Bože moj to je igra i ne dobija uvek bolji.

Bolja realizacija, više bržih igrača i bićemo samo bolji od leta. Nadam se da je jasno da igrači poput Srnića, Gobeljića, Pankova i sličnih nemaju šta da traže na ovom nivou i da smo završili sa njima. Mali Eraković se već podigao na odličan nivo uz Dragovića a imamo i Stankovića, Radulovića, Mituljikiće itd. Dajte deci šansu i što manje polovnjaka. Nije to tako teško.

Walldorf

pre 2 godine

@Najrealnije Već sam u komentaru ispod izveštaja sa utakmice rekao da će nam za nešto više u Evropi trebati i nešto više kvaliteta.Posebno na desnoj strani terena,gde smo bezopasni.Što se mladog Erakovića tiče,pre i posle primljenog gola je bio izvanredan.Kod gola je bio na sredini terena,ispao iz igre i umesto da po svaku cenu pravi faul,ostavio je rovitog Picinia na vetrometini što je njihov brzanac iskoristio, ušao u šesnaest dok je Picini šepao za njim. Usledio je još jedan neverovatan detalj gde lopta od Dragovića vara Borjana.I tu je bio kraj.Zašto "Mister" nije Picinia ostavio u svlačionici,ostaje zagonetka.Na KZŠ,"Mister"kaže da je pitao Picinia da li može još i da mu je ovaj odgovorio potvrdno.Sad se tu otvaraju dve mogućnosti.Prva,Picini nije bio iskren i druga,da je "Mister" silno pogrešio,jer kod povrede zadnje lože nema pitanja:Možeš li ili ne.Takav igrač odmah ide van i umesto njega ulazi igrač sposoban za pun sprint.Greška je još i veća ako znamo da oni imaju brzonoga krila,tako da primljeni gol pre svega ide na dušu "Misteru",pa onda Piciniu ako je lagao da može i na kraju samom Erakoviću koji je ispao na sredini(Šta je tamo tražio?).Na kraju,toliko toga negativnog nam se izdešavalo u ovom dvomeču,da je to prosto neverovatno.Od promašenog penala,mrtvih gol šansi(posebno u Glazgovu),do jedne greške Erakovića koja nas je sasekla.Ipak,još jednom,čestitke svima,ispali smo časno i hrabro od ekipe koja je zgromila Dortmund.Sportski pozdrav!

mighty banana

pre 2 godine

Nema razloga da se iko ljuti i da bude razočaran. Svi smo svesni koliko smo imali sreće na nekim utakmicama prethodnih sezona. Vratilo se. Meni samo nisu dve odluke Dejana Stankovića jasne. Prva, zašto Pićini nije zamenjen u poluvremenu? Znam da je Gajić automatski igrač manje ali je isto to i povređeni Pićini, Gajić je bar mogao da trči. Drugo, vadi Ohija kojeg evidentno nije htelo u ovom dvomeču a ostavlja nikad goreg Pavkova koji sinoć nije imao volje ni da jednom ukliže, svi se sećamo te situacije.
Sve u svemu igra sa dva napadača za svaku pohvalu. Zalaganje igrača u obe utakmice od 0-10 za 20! Neka smo i to dočekali da gledamo Zvezdine igrače kako lete po terenu kao osice, meni je srce puno.
Bila je ovo dobra sezona, bili smo i grupi ispred Brage koja je u četvrtfinalu znači da smo na pravom putu. Malo se pojačati i biće to sve ok.

mighty banana

pre 2 godine

Moram na napišem da mi je jako drago što velika većina nas razmišlja na isti način a to je da ćemo biti svakako zadovoljni samo da igrači daju sve od sebe, a rezultat kakav bude. A zaista su u obe utakmice dali sve od sebe. Neće me niko ubediti da nas je Rendžers nadigrao u ovom dvomeču. Ali to je fudbal... Biće bolje!