Četvrtak, 07.09.2006.

03:26

Klemente: "Rezultat je realan"

Izvor: Miloš Šaranoviæ

Klemente: "Rezultat je realan" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

kajmakcalanac

pre 17 godina

@ Zeks
Uf,sto volim takve pametnjakovice kao sto si ti.
Sta bismo mi bez tebe tako mudrog i pametnog?Kako si samo "lepo" dao sociolosko-psiholoski presek/profil naseg drustva.
A,ko tebi daje pravo da procenjujes ko treba,a ko ne treba da salje komentare?Mislis da si kompetentan u tome?
Mozda bi trebalo da otvorimo neku novu temu o opstem stanju naseg drustva gde bi samo ti ostavljao svoje komentare i prosvetljavao nas,objasnjavao ko je glup,a ko pametan.Ili,jos bolje, odgovarao na pitanja gledalaca/citalaca.Pa da te nazovemo "draga Saveta".
Sto si uopste ostavio komentar kada smatras da uopste ne treba iznositi svoje misljenje na ovakvim forumima i da uvek postoji neko kompetentniji u toj oblasti o kojoj se govori?
Ili mozda smatras da svako treba samo da se bavi svojom strukom i ne govori ni o cemu drugom?
Onda,sto ti saljes komentare iz sociologije i psihologije?

Zeks

pre 17 godina

Prosto nemogu da verujem! Nemogu da verujem svojim ocima, sta se sve moze procitati ovde. Stvarno sam zabrinut za psihicko stanje nas Srba. Evo procitao sam ovih cetrdesetak komentara ovde i nije za poverovati koliko bolesnika se javljaju. Neki cak stvarno sebi umisljaju da nesto znaju i umeju. Do te mere su poremeceni, da cak pisu komentare na engleskom, jer zbilja sebi umisljaju da ce
A) Klemente to procitati
B) taj isti Klemente slediti instrukcije nekog budale anonimusa sa sajta

Mislim stvarno...do koje mere trebas biti bolestan, glup i uobrazen da sebi umisljas vecu kvalifikaciju nego jednom Klementeu ili bilo kojem treneru na ovome svetu koji ima trenersku licencu? Svi se toliko pravite pametni a vecina vas nije sposobna da svoj sopstveni zivot dovede u neki red. Ali vazno je da se pravite pametni. Srpski narod - sve pametnjakovic do pametnjakovica. Izuzetni, nemojte mi zameriti, vama svaka cast.

coyote

pre 17 godina

Vecina vas je sebicna i misli samo na igrace koji igraju za jedan ili drugi klub.Srbija nije Partizan ni Zvezda i treba realno sagledavati cinjenice a ne pljuvati bez osnova,samo po klubskoj pripadnosti.Kazete igracima nije do dresa,himne i grba,a dosta nas po komentarima navija za jedan ili drugi klub.
Jedni pljuju Zvezdine,drugi Partizanove a ni sami neshvataju da zajedno brukaju naciju kao i igraci ponekad.
Ja sam Zvezdas,ali smatram da Zigic netreba da igra ako ostatak tima nije sposoban da mu dostavi potreban broj upotrebljivih lopti.Kezman takodje ne jer je preveliki pozer.Realno treba igrati sa 3 napadaca,ali pokretljiva.Ilic bi trebao da igra jer je jedini koji moze imalo da stane na loptu i ima kakav takav pregled igre.Takodje i Ljuboja koji ima brzinu i dribling.Stankovic mora bolje,treba probati na toj desnoj strani ali ako neide bolje Koroman.
Stojkovic
Ivanovic-Basta(ali kad bude ponovo u formi od prosle godine)
Stepanov-Gavrancic
Vidic
Lukovic
Stankovic-Koroman
Ilic
Krasic(jedan od najboljih mladih igraca)
Ljuboja
Pantelic
Zigic-Lazovic(bez Lukovica u prvih 11 netreba pocinjati sa Zigicem)
Mene uopste necudi sto su nas Poljaci u igri odvalili jer imaju sada Benhakera koji kao i svaki Holandjanin forsira lepu,atraktivnu,brzu i agresivnu igru.Nadam se da ce i Klemente koji je inace stvarno veliki trener za nase uslove sagledati malo bolje profil fudbalera i napraviti kakav takav tim koji ce imati pas i kretanje,a ne zavisiti od jedne ili dve sanse.Ipak je on kratko da ocekujemo cudo.
Krstajica netreba izostaviti,kao ni Duljaja i Kovacevica.Krstajic treba da bude na klupi kao pomoc jer ako se plasiramo na EP bice malo prestar,a Kovacevic i Duljaj nemaju nista drugo sem srca i borbe.Nema pasa,niti akcije od njih.
Ali sto vec rece neko ko sam ja da tu postavljam nesto.
PS:Nezaboravite kada igra Srbija,svi treba na prvom mestu da smo Srbi a tek onda Delije ili Grobari.Kada se mi budemo tako ponasali i oni koji igraju nece brukati taj dres,grb i himnu do koje nam je tako stalo.Do tada prvo neka pogleda svako sebe,sta pise i kako razmislja a tek onda komentar o drugima.

Pedja

pre 17 godina

Rezultat je realan, dobar za nas i uopste ne razumem zasto ga ljudi shvataju kao neuspeh. Otkad smo mi to favoriti na bilo kom gostovanju u Evropi?

Budala

pre 17 godina

Slusaj ovog lika,misli da ovo Klemente cita...MR Clemente pay attention to RNIC(Alo pa taj nema pojma dobija redovno sestice u nasoj ligi) and VUKIc(dobar igrac ali neigra u sahtjoru i trazi novi klub!!!) Dear mr clemente kovacevic sucks! heheh :)It is time tu harmonize tim! Molim redakciju B92 da napravi listu najsmesnijih komentara da se svi smejemo srpskom inteligencijom...

OVO JE SRBIJA???

pre 17 godina

"Mrzim Partizana"!!!
"Mrzim Zvezdu"!!!
"Ma kakav Zigic"!!!
"Ma Kakav Lazovic"!!!
"Hocu Ramba"???
"Ja bi Bastu"!!!
"Gde je Sasa Ilic"!!!
"Ovaj Klemente nema pojma"!!!
"Uprava Napolje"!!!
"Jeli, dali moze Piksi da igra"???
"Gde bas crveni dresovi"!!!´
"Nemamo mi pojma"!!!
"Treba drzava da zabrani fudbal da se igra kod nas"!!!
"Ma kakva Srbija"!!!
"Kezman najgori igrac Srbije"!!!
"Milosevic nema pojma"!!!
"Zigic u ArsenalHAHAHAHAHAHA"!!!

"?????????????????????????????????"

POGLEDAJTE "SRBI" KAKO STE SMESNI!!!!!!!!!
SVAKA VAM CAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(NE)DAJ BOZE DA SE "SRBI" SLOZE!!!!!!!!!!!!!
ZA KOGA VI "SRBI" NAVIJATE, DA MI JE ZNATI??????
SRAM DA VAS BUDE!!!!!
SRAMOTA!SRAMOTA!SRAMOTA!
DALI BI MI MOGAO JEDAN OD VAS "OPTIMISTA" ODGOVORI "STA IMA DOBRO U NASU REPREZENTACIJU"???????????????
MUKA MI JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NAPRED SRBIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mita

pre 17 godina

@PG_man
trisovic je tebi brz i prodoran???
naravno da nisu kreatori vezni igraci, ali ako ti ne mozes da se izboris za centarsut ili za neki povratak lopte na 16m, onda nisi nikakvo krilo. pa pogledaj matorog djordjevica kako igra, jedna finta levo, desno, i pogadja napadaca u sta oces nogu, glavu,...
pa ako nemas takve igrace, a nemamo, onda treba da igraju poluspicevi kao ilic ili vukic ili krasic ili neko treci
a krstajic je tata-stoper za onog bisevca

Bane

pre 17 godina

Imali smo srece koliko smo teski kao rezultat je realan mi trebali 5 komada da primimo izasdto ne igra Ilic umjesto Kovacevica pa covjek se nije vidio ni na mapi

karadjordje

pre 17 godina

Bishevac i Kovachevic definitivno moraju da idu,a pogotovo ovaj prvi.Shta reci za Trishovica?Ko je njega zvao u reprezentaciju?PANTELIC je pokazao kako se bori za Srbiju!Krasic obavezno u prvih 11,zajedno sa onim Ilicem(jeste spor,ali barem zna sa loptom).NEMAMO SREDINU,to nam je rak rana..Stankovic losh,ako ovako nastavi...treba mu se zahvaliti..Golman STOJKOVIC fenomenalan!!!Samo da se oporavi Vidic.Pozdrav svima

Gabriel

pre 17 godina

Kakvi su rezultati ostalih utakmica u grupi treba da smo prezadovoljni osvajanjem jednog boda,pošto su Poljaci išli na sve ili ništa.Mislim da će mo bez problema da se plasiramo u završnicu bitno je da se tim uigrava.

PFC

pre 17 godina

Mr Clemente,
It is time tu harmonize tim, dont be the slave of yuor first choice for match against Checks. Bisevac is the blander guy, he shouldn't be in the team.Lomic is much beter than Lukovic.Main problem is midfielders.Very best serbian midfielder is Zvonimir Vukic, but he is out of game in Shaktar Doneck. Kovacevic is good player, but not enough for national team.Stankovic must go on the bench!He cant be main organizer of game.You have to take Krasic from CSKA and ignoring Ilic is quite questening.Zigic is not player for whole 90 minutes in game, only for last 25. His presens is killing system and whole team slowing game, expecting he will decide, but he actually destroying the game.Kezman must be in team, and pay atention on Rnic and Smiljanic from Partizan.

Sander

pre 17 godina

A da nam je neko rekao posle utakmica sa Holandijom, Argentinom i O.Slonovace da cemo igrati sa Poljskom 1:1 100% vas bi bilo prezadovoljno, a sad nabrajamo koliko je ko lopti izgubio i ciji je igrac bio dok je igrao u Srbiji itd. Ljudi, od onog jada i bede na SP ovi momci jos nisu izgubili, 2 pobede i remi, ajmo malo podrske. Sto se tice Kezmana, na znam po cemu on to zasluzuje da igra, ajde da mi neko objasni. To sto su ga navijaci Partizana dizali u nebesa (a u svom toru je i mozda bio najbolji) automatski ne znaci da on nesto i vredi.

Delija from Podgardci

pre 17 godina

Za ove koji kažu da Zvedini ništa ne valjaju a eto da je Danko dao gol i da je super odigrao. A što promaši onu prvu šansu kad je samo trebao da plasira loptu kraj golmana? Lopte se od njega odbijaju kao od drveta. Da je dao taj gol mi pobjedili. Sad će neko reći e da je dao. Ono se jednostavno mora zabiti. I Stanković ne može igrati kreativca jer on to nije. Tu trebaju Krasić ili Ilić, ili možda Ergić, samo sinoć kad je ušao uopšte se nije vidio. Sve u svemu bod nije loš. Mi još nismo napravili kiks. A Poljska može se reći već dva a Portugal i Belgija po jedan. Finska ne vjerujem da može da se umješa u borbu za prva dva mjesta ali je važno ne kiksati upravo protiv tih protivnika koji se ne mogu plasirati ali mogu pokvariti planove drugima, kao recimo BiH koja je uzela 4 boda Špancima a nama samo 2, što je bilo dovoljno za prvo mjesto. Portugal uopšte nije velika sila u fudbalu i mislim sa pametnim radom i mladim igračima da možemo ostvariti plasman ne Evropsko. U ovaj tim još polako treba uvesti Krasića,Ivanovića,Jankovića,Bastu,Milijaša i bićemo stvarno jaki.

Lord Bajro

pre 17 godina

@Ulixes
''Startna postava sa 8 (sto bivsih, sto sadasnjih igraca Zvezde) je fenomenalna, i tu se vidi sta koji klub predstavlja u srpskom fudbalu.''
Jel misliš na onu postavu od sinoć? Onu što je gubila 1:0?
Stvarno su vezli po terenu, a naročito se istakao golman.

Iverson

pre 17 godina

Cim sam ja video Miljana Miljanica u lozi na stadionu u Novom Sadu...
Elem,ja sam jako zabrinut za buducnost naseg reprezentativnog fudbala.Cak sam mnogo vise zabrinut sada nego posle zavrsetka Svetskog prvenstva.Evo zasto.
U Nemackoj mi je bilo jasno da ne igramo dobro iz par razloga:
-Pogresna Petkoviceva taktika
-nedostatak nekoliko bitnih igraca i medju 23,a i u prvoj postavi.
Medjutim,sta je sad problem?Nije Petkovic tu,Klemente ipak trazi ofanzivniju igru,igraci koji su trebali biti u Nemackoj su uglavnom tu,pa i u prvoj postavi(Zigic,Pantelic,Stepanov,Lukovic,pa i Ilic),ali nesto opet ne ide.
Necu da budem patetican,pa da spominjem da imamo i himnu(cak su igraci uglavnom i naucili reci),dresove (kao Spanci),zastavu (koju i treba),a i stranca za selektora.(mozda zato i imamo takve dresove,da ga podsetimo na najlepsi period njegovog trenerskog opusa,kada je bio selektor "crvene furije").Ali opet nesto ne valja.

Mene ove dve utakmice,protiv Azerbejdzana i Poljske,STRASNO podsecaju na nase utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo protiv Spanije u Madridu i Bosne u Bgd-u.Cak su i rezultati isti.Pa i igra.I Spanci su mogli da nas napune,a Bosnu smo jedva dobili.
I OPET TA PROKLETA SREDINA TERENA !!!
Opet smo tu najslabiji.Zato i slabi Poljaci stvaraju sanse,prolaze kroz nju,a nismo smeli da im dozvolimo da dodju do naseg gola.Toliko smo igracki jaci.Zasto mi ne umemo da igramo i "drzimo" taj deo terena.Da li je moguce da na planeti zemaljskoj nemamo igrace koji tu umeju da igraju?Pa zar treba da potezemo Ramba zbog takve rabote?Zar nema niko drugi?
Iako sam predlagao Dujkovica za selektora,samo zbog toga sto UME odlicno da organizuje igru svog tima na sredini terena,i to jedne limitirane ekipe kakva je Gana,ja ipak jos uvek dajem podrsku Klementeu,jer mi se i dalje cini da ima neku ideju u vezi nase igre.I,trazi ofanzivu.
Mada mi nisu bas jasna tolika tumbanja tima.Pokusao je sa eksperimentom sa tri spica protiv Azera,nije bas bilo dobro.Stankovic kao centralni vezni igrac,tesko,nema on tu tehniku i okretnost.Da ne igra bas dobro u reprezentaciji,i to je tacno.Da Ilic mora vise da igra,mora.Ali ipak njih dvojicu vidim tu i kao glavne poluge.Odbranu tumba "do bola".Centarhalfove,pa i bekove stalno menja i kombinuje.
Cas igramo sa dva,cas sa tri spica.Opet jurimo rezultat kao i ranije,i onda igramo sa tri spica.Cas imamo dva zadnja vezna igraca,cas jednog.Trisovic,Bisevac i Markovic mi se ne cine bas kao igraci reprezentativnog kalibra.Koroman "sumnjiv".Zigic neiskoriscen,Lazovic nije za 90 minuta,itd...Jedino se Pantelic zaista bori i izgara,a i sasvim solidno igra.
Sva ta tumbanja i promene sprecavaju uigravanje JEDNE FORMACIJE,ma ko da igra,Uigraj formaciju,pa ces lako posle da menjas samo igrace.Razumem ja da postavu pravis i prema protivniku,ali ne mozes se stalno prilagodjavati protivniku.Moras da imas svoju igru i formaciju.Nemojmo da radimo kao Petkovic sto je radio.Na kraju moze da se desi da se potpuno "izgubimo",da ne nadjemo uopste svoju neku igru,pa ce se sve opet svesti samo "na kvarenje igre protivnika".A znamo kud nas je to dovelo.
Posto definitivno moramo da popravimo igru na sredini terena,nedostaju nam igraci(najverovatnije je to u pitanju),da li je neko iz strucnog staba razmisljao o igracu Obradovicu iz svajcarskog Siona?Gledao sam ga samo jednu utakmicu,ali cini mi se da je to bas takav profil igraca koji nedostaje nasoj sredini terena.Kreativan,prodoran,ima odlican pas,okretan na sredini terena,dobar pregled.Naravno,posto sam ga ja gledao samo jednu utakmicu,treba proveriti da li on dobro igra u kontinuitetu,kako stoji sa kondicijom,da li igra dobro odbranu na svim utakmicama,itd.Ja to sve nisam mogao da vidim za 90 minuta.Ali,ima ko moze,treneri iz strucnog staba, koji mogu da prate njegove igre u duzem periodu.Ono sto sam ja video je da je tehnicki odlican,i,sto se toga tice,kod mene je "prosao".
Ne znam da li je to onaj Obradovic koji je nekada igrao u Partizanu,i bas me briga,iako sam zvezdas,moze da bude grobar i po sto puta,ali da je odlican igrac,jeste.Ne znam ni da li ima nase ili svajcarsko drzavljanstvo (ako je to neki drugi Obradovic a ne taj iz Partizana),koliko je star,ni da li ima pravo nastupa za nasu reprezentaciju,ni da li to hoce,ali vredelo bi to proveriti.A mozda se to sve vec i zna.Mozda je nekada i igrao za nas,ne secam se.
Ali,ako sve te uslove ispunjava,vredelo bi ga imati u timu.
P.S.Da ne zaboravim,pozdrav Brkajliji,izgleda da je "vaskrsnuo" na ovom sajtu,ako je to "onaj" Brkajlija (a mislim da jeste).

fortifajters

pre 17 godina

Sve što nam treba u A reprezentaciji imamo: Najboljeg desnog beka(Rnić),sredina(Ilić,Đorđević,Janković), napad(Kežman,Mrđa)sve ove ljude pozvati a Markoviću,Kovačeviću,Trišoviću,Biševcu i Stankoviću se lepo zahvaliti na saradnji.
Fudbal je 50% trčanje, 40% znanje,9% zalaganje i trud i 1% talenat.Kada se gore navedeni momci ubace sa ostatkom A reprezentacije to će sve mnogo bolje da izgleda,ovako prva ozbiljnija ekipa koja bude igrala protiv nas biće 6-ca kao u Nemačkoj.

Marko-RS

pre 17 godina

Muka mi je bilo dok sam gledao prvo poluvrijeme!Ljudi pa nije ovo Zvijezda da se lopta nabija na Zigica,pa sta ovaj uradi.To je Zvijezda usavrsila i niko vise.Necu vise ni gledati reprezentaciju ako budu ovako igrali.Pogledajte malo druge repke i vidjecete kako se nasi igraci slabo krecu po terenu.Jedino su sinoc trcali kao ljudi Pantelic i Lazovic.Stojkovicu svaka cast,spasio nas je!Krstajic je citavu tekmu glumio Mihajlovica,jedinog odbrambenog igraca koji je iz odbrane mogao da nadje igraca u povoljnoj situaciji.Koliko god da je Zigic dobar ,ne svidja mi se stil igre repke kad je on na terenu.A i nije ga sinoc islo,da je imao jos 5 100%-tnih prilika isto bi ih zavrsio kao sinoc.Naprijed SRBIJA!!!

дујо

pre 17 godina

predrag djordjević je nam neophodan,zna covek s loptom,ovi slepci samo duraju lopte,nemamo kreativca koji će da prenese loptu,duljaj i kovačević nikad zajedno,ja sam najbolji poznavalac fudbala,učite od mene,ljuboja mora da igra,zna sa loptom,uaaa stanković

djole

pre 17 godina

Sve navijace partizana, kao sto je jedan od prethodnih, trebalo je pre raspada raseliti u neku od bivsih republika SFRJ (izuzev nase), da vise ne moramo da slusamo ovakve komentare.

Nikkz

pre 17 godina

@ Bob@n: Cinjenica da se ti ne secas ili ne znas, govori vise protiv tebe nego protiv Klementea. Zlatno pravilo: Prvo saberi informacije, pa onda izvaljuj.

PG_man

pre 17 godina

@ili_kapiten(tako pise), Kezman je nadam se kao i vecina nas van svih planova Klementea zajedno sa Savom. On je jednostavno ograničen igrač jer ne može niđe da igra đe pođe. Igrao je u lijevoj Holandskoj ligi đe je PSV bolji za tri koplja od ostalih, a u LŠ nije ga prca gola, kao ni u Engleskoj , kao ni u Španiji. Pa više je golova u Primeri dao ovaj Partizanov polovnjak Mir(l)osavljević od njega.

@mita

A koji to tim obraza ti ima sve kreativce u veznom redu, pogotovo po bokovima. Krila kako smo ih nekad zvali igraju brzi igrači koji imaju dobar centaršut i takva su 2 u veznom redu, jedan je tipa Gatuza ili Duljaja u našem slučaju - dakle ne igra fudbal nego gura protivnika trči za njim, vuče za dres i pokušava da ga spriječi da i on igra fudbal, e jedan ili najviše dvojica su kreativci tipa Pirlo-Toti. Jedan djeluje povučenije a drugi iza špiceva ili je kadkad i sam polušpic i opasan je po gol.
E sad kako je kod nas slučaj.
Ja tvrdim da je Trišović odlično rešenje, Stanković može biti dobro rešenje(Klemente mu još uvjek traži idealno mjesto - možda desno), Kovačević(Duljaj) solidno rešenje ali samo jedan od njih. E ođe su problemi jer nama hvale Pirlo i Toti. To je moje viđenje. Slažem se sa jednim brojem onih koji traže Sašu Ilića, mada i sa onima koji kažu da je pi..ast. Eto to je problem. Zajebite više priču o Zvezdi i Partizanu, to je za mlađe od 16 godina.

Ulixes

pre 17 godina

@realan navijac
Ma jesi realan, Zvezdini nemaju pojma, a Partizanovci su razbili kako su odigrali. Startna postava sa 8 (sto bivsih, sto sadasnjih igraca Zvezde) je fenomenalna, i tu se vidi sta koji klub predstavlja u srpskom fudbalu. Lazovicev gol je cista slucajnost, lopta je mogla da se odbije i kod nekog drugog igraca, a mogla je i da izadje u korner. Pocni fudbal da gledas realno, i odrasti vec jednom.

Recoba20

pre 17 godina

Eh sto volim da procitam ovakve komentare, narocito mi se dopada ovo "realno komentarisanje" "realnog navijaca". Kao sto rece neko, nekima je nekada smetao tandem Kezman-Milosevic, a danas neki ne mogu da se pomire sa time da u repki igra vecina igraca Zvezde.

Eh, takvi smo mi Srbi. Nije nam odgovaralo sto slusamo "Hej Sloveni", nije nam odgovarao naziv drzave, nije nam odgovarala zastava... Sada smo dobili sta smo hteli i opet se klupski prepucavamo preko reprezentacije.

Meni je jedino bitno da ljudi sto igraju za repku su maximalno posveceni tome i da daju svoj maximum u svakoj tekmi. Rezultat nije los. U ostalom bitno je da nismo izgubili. Klemente zna posao, bas kao i Terzic. Ne moze sve preko noci da se promeni, ali bitno je da je krenulo na bolje.

Boban

pre 17 godina

Za realnog navijaca@
Ti si prijatelju moj jos samo jedan kompleksas u nizu koji tako prica. Znam da ti nije lako da gledas sve Zvezdine igrace u reprezentaciji (sadasnje ili bivse), ali bolje trenutno nemamo. Da ne treba mozda opet da igraju Nadj,Djordjevic,Kezman ili Milosevic???!!! Probalo se i sa njima pa smo prosli kako smo prosli. A i definitivno ti nemas veze sa zivotom kada kazes da Pantelicu nedostaje znanje. Pa on je bre Ronaldinjo za Kezmana ili Milosevica. Znam ja da ti nije lako, nije malo da 6 godina ides na derbije, a da se nijednom ne radujes. ALi bice bolje, nekad, hahahaha!

Keine Lust

pre 17 godina

Ne mogu da vjerujem, još uvijek ima veliki broj ljudi kojima je glavna briga koliko je igrača iz reprezentacije igralo ili igra za C.Zvijezdu i Pratizan, ma šta vam je , meni je potpuno svejedno samo da nam reprezentacija igra dobro i pobjeđuje, osvaja bodove! Ali ne mogu da vjerujem da neko može da konstatuje da Žigić, Pantelić, Kovačević ne treba da igraju za reprezentaciju, ljudi pustite ljubav prema klubu i podredite je reprezentaciji, kad već može Pantelić, Žigić da sarađuju i igraju zajedno sa Duljajem, Ilićem, Lazovićem, što vi ne možete zajedno navijati (mislim na grobare i delije)! Sramota je kakvi se sve komentari mogu ovdje pročitati, svak uzima za pravo da prigovara i selektoru i igračima, a kad treba navijati dok gubimo nigdje vas nema! Pružite jednom u životu potpunu podršku igračima na terenu i selektoru pa će i nas krenuti! Imamo himnu, imamo nove dresove, na šta ćemo se sada vaditi kad ne dođemo na utakmicu da navijamo! Ja kažem , "NAPRIJED SRBIJA,KLEMENTE! SAMO NEBO JE GRANICA!"

mita

pre 17 godina

@PG_man
obrana se stvara, a vidic nije igrao ni jednu utakmicu za srbiju??
kovascevic bolji od duljaja??
kreatori stankovic i trisovic??
zigic i pantelic na svakoj takmicarskoj utakmici daju golove??
jos jedan zvezdin navijac

ili_kapiten

pre 17 godina

@PG_man

Svestan li si ti da od tvog napadackog tandema nema nista , Pantelic igra samo dok Kezman neodsluzi za crveni karton.

RONNY

pre 17 godina

Ja ne mogu da verujem koliko je vecina vas plitka.Jedan pise da su samo zvezdini igraci igrali dobro,drugi partizanovi.Kako ne mozete da shvatite da je to reprezentacija
da tada treba da zaboravimo na primitivna prepucavanja.Alo Klemente nam je selektor,ajde Petko je mozda i mogao da navija za nekoga ali ovog coveka to savrseno ne interesuje(igra mu za koga misli da mu treba),stoga nemjte smarati!
SRBIJA

DeKom

pre 17 godina

realni navijacu
Po tebi je sinoc trebalo da istrci na teren cela zvezdina postava.Pa da nije malo mnogo majke ti.
Sto se nebunis sto nije Sasa ilic u startnih jedanaest iako je nas najboljin igrac ubedljivo!!!a pogotovu ob onaog vaseg koji igra u Arsenalu.ups!...Santanderu.

sale

pre 17 godina

Jeste da mrzim partizan i da mi je Ilic odvratan, ali ipak on mora da igra.U strasnoj je formi.Ni Lazovica ne gotivim ali zna on cesto da da gol za reprezentaciju.
Al' dobro, ima mnogo da se igra, a Klemente jos eksperimentise.

дујо

pre 17 godina

sredina spora,bokovi ne postoje smešni,stanković van,napadačima treba sto šansi,vratiti pod hitno djordjrvića,sve mi ovo liči na petka

DeKom Nis

pre 17 godina

Smatram da je Klemente solidan strucnjak ali ga zaista nerazumem da za jednog Sasu Ilica nema mesta u startnih jedanaest a covek igra u zivotnoj formi.

realni navijač

pre 17 godina

Pretpostavljam da ste na kraju zadovoljni samo rezultatom, kao i ja.

Čim sam video sastav i formaciju bilo mi je jasno da je to ekipa Cigana koji će pokušavati dugačkim loptama svo vreme da gađaju onog visokog smotanka.

Ta igra je mogla da prođe protiv neke nižerazredne ekipe iz prvenstva, ali teško prolazi protiv bilo koje reprezentacije.

Sve u svemu jad i beda.

Nemamo vezni red, nemamo sigurnost u odbrani (Biševac je kikser neviđeni), Markoviću fali bar 30 cm visine, Kovačević igra ko muva bez glave.

Stanković utopljen u sivilo, ali je za 90 minuta imao dva lepa poteza (proigravanje Žigića i šut ka golu), Panteliću se vidi da ima volju ali fali mu znanje,

Što se tiče onog Trišovića ??? iako sam nedavno prvi put čuo za njega radujem se što je došao u Zvezdu. Za svo vreme nijedan koristan potez, pas, prodor ništa. Samo je bez veze zauzeo mesto u timu nekom ko bi bar nešto uradio po sistemu ''i ćorava koka ubode neko zrno''. Ovaj Trišović ni to. Da odigraš skoro celu utakmicu i da na kraju nemaš da kažeš da si bar blokirao neku loptu – Sramota.

Jedina svetla tačka bio je golman Stojković i njemu svaka čast. On nas je spasio ubedljivog poraza. Ipak dečku treba obajsniti da je odličan golman i da ne treba da stalno dugim loptama učestvuje u organizaciji napada - koliko je puta samo dugom loptom tražio Žigića???

I nakraju da sve bude podnošljivo za dušu pobrinulo se partizanovo dete Danko Lazović. Iako ga cenim kao jednog od lošijih igrača koji je ponikao u crno belom dresu bio je za nijansu bolji od svojih kolega cigana iz reprezentacije i dovoljan da slabunjavim Poljacima uvali gol.

Nadam se da će i neko ko je u blizini Klementea moći da mu pojasni ovu analizu, jer ako nastavimo da forsiramo igru koju je forsirala Zvezda sa onim trenerom Italijanom sigurno nećemo učestvovati na EP i moraćemo još 12 puta da se nerviramo kraj malih ekrana gledajući ovaj jad i bedu

PG_man

pre 17 godina

Samo naprijed Klemente. Pored neuspjelog eksperimenta sa Krstajićem na lijevom beku što nas je nedavno u Njemačkoj puno koštalo, nije bilo tako crno kao što neki pišu.
Klemente ima još par mogućnosti da kombinuje.


Tim polako dobija obrise:

Odbrana se polako stvara.
Dakle halfovi Vidić i Stepanov(rezerve Biševaci i Krstajić kad zatreba), lijevi bek Luković, desni mi nije baš idealan - Marković. Ja bih dao šansu Ivanoviću ali ko sam ja.
Ali u svakom slučaju mi se sviđa što reprezentacija konačno koristi malo bokove.

Sredina - tu najviše škripi ali polako se slažu kockice.
Recimo po meni je sredina sa Duljajem i Kovačeviće zajedno dosta siromašna, isto sam tvrdio i kad su par činili Nađ i Duljaj.
Dovoljan je jedan od njih dvojice(nadam se Kovačević jer je zeru kreativniji).
Trišović - odlično rješenje za lijevu stranu i konačno je taj akutni problem riješen.
Stanković mi jednostavno nije "fantazista" a sinoć mu je to bila uloga, mada se mora priznati da je imao trenutaka i da najviše zna. Opet ko sam ja ali Krasića treba imati u mislima.

Napad se iskristalisao i tu nema problema. Žigić - Pantelić odličan tandem iako to svim grobarima bode oči isto kao što je nama bolo sa Milošević-Kežman. Lazović dobar.

Sve u svemu sinoć su Poljaci bili bolji, pogotovo u prvom poluvremenu, ali raduje činjenica da je reprezentacija u stanju da se vrati posle primljenog gola. Sjetite se samo kako se to završavalo do sada: primimo gol i onda Kežman iz nemoći trupačke uleti u protivničkog igrača, dobije crveni i kraj.
Zato moj podrška Klementeu, uz opasku da i on griješi ali svakako ima m... za razliku od prethodnika!

Milutin

pre 17 godina

Realno bi bilo i 4:4 ali golmani su bili fenomenalni.
Verujem da su svi dali sve od sebe i imali jaku zelju da dobijemo Poljake ali zelje su jedno a nase mogucnosti od sinoc nesto sasvim drugo.
Mislim da se videlo da borbenost Kovacevica i svih ostalih nije dovoljna, morace neko da nam zaigra i u veznom redu.
Gubimo loptu u roku od 5-6 sekundi- to je bilo ocigledno.
Svejedno, svidela mi se borbenost i velika zelja kod svih. Samo napred Srbijo!

Aleksa

pre 17 godina

Ka sto vidim nedostaje nam kreativac ali koje nije previse "svilen" kao Sale Ilic tako da fakticki igra "libero" (bez obaveza)posto ne moze ni prosecan start nekog "kvarise" da izdrzi jer ga zaboga remeti u razmisljanju.
OK. Covek se zove DEJAN (RAMBO) PETKOVIC!
Hoce li neko vec jednom ukapirati?

Bob@n

pre 17 godina

Sasa Ilic je trenutno u zivotnoj formi i ne mogu da razumem zasto jedan takav dobar igrac kao sto je on za Srbiju sinoc nije igrao od pocetka. Kad se videlo u prvom poluvremenu da ne mozemo da igramo bez sredine trebao je Klemene da ubaci Sasu Ilica barem za drugo poluvreme umesto Trisovica ali nije. Klemente za mene nikakav trener nije, on jeste poznat ali ne secam se da je bio ikad i uspesan negde.

Brkajlija

pre 17 godina

Mi necemo napraviti tim i rezultat dok se ne napravi tim u savezu.Mislim na tim kreativnih,obrazovanih,sposobnih i postenih ljudi.Kad taj tim zaigra, na Terazijama ,zaigracemo i na Marakani i drugde.Bez toga pisi propalo.
Isto vazi i za Partizan,Zvezdu,OFK....i sve timove u zemlji.
Hiljadu Klementa i Murinja,pre nego se to uradi,ne moze nam pomoci.
SAMOZVANI ,MOLIMO VAS ODLAZITE,JER NEMATE SMISLA ZA TO I NEUMETE DA RADITE TO I GLUPI STE I NEPISMENI ZA TU VRSTU POSLA.
ZIVELI I POZDRAV ZA SVE LJUBITELJE FUDBALA I NEMOJTE DA VAS OVI SEKIRAJU JER NE ZAVREDJUJU.Nemojmo ici na utakmice dok ne propadne sve sto ne valja.Nemamo drugi izbor.

Brkajlija

pre 17 godina

Mi necemo napraviti tim i rezultat dok se ne napravi tim u savezu.Mislim na tim kreativnih,obrazovanih,sposobnih i postenih ljudi.Kad taj tim zaigra, na Terazijama ,zaigracemo i na Marakani i drugde.Bez toga pisi propalo.
Isto vazi i za Partizan,Zvezdu,OFK....i sve timove u zemlji.
Hiljadu Klementa i Murinja,pre nego se to uradi,ne moze nam pomoci.
SAMOZVANI ,MOLIMO VAS ODLAZITE,JER NEMATE SMISLA ZA TO I NEUMETE DA RADITE TO I GLUPI STE I NEPISMENI ZA TU VRSTU POSLA.
ZIVELI I POZDRAV ZA SVE LJUBITELJE FUDBALA I NEMOJTE DA VAS OVI SEKIRAJU JER NE ZAVREDJUJU.Nemojmo ici na utakmice dok ne propadne sve sto ne valja.Nemamo drugi izbor.

Bob@n

pre 17 godina

Sasa Ilic je trenutno u zivotnoj formi i ne mogu da razumem zasto jedan takav dobar igrac kao sto je on za Srbiju sinoc nije igrao od pocetka. Kad se videlo u prvom poluvremenu da ne mozemo da igramo bez sredine trebao je Klemene da ubaci Sasu Ilica barem za drugo poluvreme umesto Trisovica ali nije. Klemente za mene nikakav trener nije, on jeste poznat ali ne secam se da je bio ikad i uspesan negde.

Milutin

pre 17 godina

Realno bi bilo i 4:4 ali golmani su bili fenomenalni.
Verujem da su svi dali sve od sebe i imali jaku zelju da dobijemo Poljake ali zelje su jedno a nase mogucnosti od sinoc nesto sasvim drugo.
Mislim da se videlo da borbenost Kovacevica i svih ostalih nije dovoljna, morace neko da nam zaigra i u veznom redu.
Gubimo loptu u roku od 5-6 sekundi- to je bilo ocigledno.
Svejedno, svidela mi se borbenost i velika zelja kod svih. Samo napred Srbijo!

PG_man

pre 17 godina

Samo naprijed Klemente. Pored neuspjelog eksperimenta sa Krstajićem na lijevom beku što nas je nedavno u Njemačkoj puno koštalo, nije bilo tako crno kao što neki pišu.
Klemente ima još par mogućnosti da kombinuje.


Tim polako dobija obrise:

Odbrana se polako stvara.
Dakle halfovi Vidić i Stepanov(rezerve Biševaci i Krstajić kad zatreba), lijevi bek Luković, desni mi nije baš idealan - Marković. Ja bih dao šansu Ivanoviću ali ko sam ja.
Ali u svakom slučaju mi se sviđa što reprezentacija konačno koristi malo bokove.

Sredina - tu najviše škripi ali polako se slažu kockice.
Recimo po meni je sredina sa Duljajem i Kovačeviće zajedno dosta siromašna, isto sam tvrdio i kad su par činili Nađ i Duljaj.
Dovoljan je jedan od njih dvojice(nadam se Kovačević jer je zeru kreativniji).
Trišović - odlično rješenje za lijevu stranu i konačno je taj akutni problem riješen.
Stanković mi jednostavno nije "fantazista" a sinoć mu je to bila uloga, mada se mora priznati da je imao trenutaka i da najviše zna. Opet ko sam ja ali Krasića treba imati u mislima.

Napad se iskristalisao i tu nema problema. Žigić - Pantelić odličan tandem iako to svim grobarima bode oči isto kao što je nama bolo sa Milošević-Kežman. Lazović dobar.

Sve u svemu sinoć su Poljaci bili bolji, pogotovo u prvom poluvremenu, ali raduje činjenica da je reprezentacija u stanju da se vrati posle primljenog gola. Sjetite se samo kako se to završavalo do sada: primimo gol i onda Kežman iz nemoći trupačke uleti u protivničkog igrača, dobije crveni i kraj.
Zato moj podrška Klementeu, uz opasku da i on griješi ali svakako ima m... za razliku od prethodnika!

realni navijač

pre 17 godina

Pretpostavljam da ste na kraju zadovoljni samo rezultatom, kao i ja.

Čim sam video sastav i formaciju bilo mi je jasno da je to ekipa Cigana koji će pokušavati dugačkim loptama svo vreme da gađaju onog visokog smotanka.

Ta igra je mogla da prođe protiv neke nižerazredne ekipe iz prvenstva, ali teško prolazi protiv bilo koje reprezentacije.

Sve u svemu jad i beda.

Nemamo vezni red, nemamo sigurnost u odbrani (Biševac je kikser neviđeni), Markoviću fali bar 30 cm visine, Kovačević igra ko muva bez glave.

Stanković utopljen u sivilo, ali je za 90 minuta imao dva lepa poteza (proigravanje Žigića i šut ka golu), Panteliću se vidi da ima volju ali fali mu znanje,

Što se tiče onog Trišovića ??? iako sam nedavno prvi put čuo za njega radujem se što je došao u Zvezdu. Za svo vreme nijedan koristan potez, pas, prodor ništa. Samo je bez veze zauzeo mesto u timu nekom ko bi bar nešto uradio po sistemu ''i ćorava koka ubode neko zrno''. Ovaj Trišović ni to. Da odigraš skoro celu utakmicu i da na kraju nemaš da kažeš da si bar blokirao neku loptu – Sramota.

Jedina svetla tačka bio je golman Stojković i njemu svaka čast. On nas je spasio ubedljivog poraza. Ipak dečku treba obajsniti da je odličan golman i da ne treba da stalno dugim loptama učestvuje u organizaciji napada - koliko je puta samo dugom loptom tražio Žigića???

I nakraju da sve bude podnošljivo za dušu pobrinulo se partizanovo dete Danko Lazović. Iako ga cenim kao jednog od lošijih igrača koji je ponikao u crno belom dresu bio je za nijansu bolji od svojih kolega cigana iz reprezentacije i dovoljan da slabunjavim Poljacima uvali gol.

Nadam se da će i neko ko je u blizini Klementea moći da mu pojasni ovu analizu, jer ako nastavimo da forsiramo igru koju je forsirala Zvezda sa onim trenerom Italijanom sigurno nećemo učestvovati na EP i moraćemo još 12 puta da se nerviramo kraj malih ekrana gledajući ovaj jad i bedu

Aleksa

pre 17 godina

Ka sto vidim nedostaje nam kreativac ali koje nije previse "svilen" kao Sale Ilic tako da fakticki igra "libero" (bez obaveza)posto ne moze ni prosecan start nekog "kvarise" da izdrzi jer ga zaboga remeti u razmisljanju.
OK. Covek se zove DEJAN (RAMBO) PETKOVIC!
Hoce li neko vec jednom ukapirati?

DeKom Nis

pre 17 godina

Smatram da je Klemente solidan strucnjak ali ga zaista nerazumem da za jednog Sasu Ilica nema mesta u startnih jedanaest a covek igra u zivotnoj formi.

дујо

pre 17 godina

sredina spora,bokovi ne postoje smešni,stanković van,napadačima treba sto šansi,vratiti pod hitno djordjrvića,sve mi ovo liči na petka

DeKom

pre 17 godina

realni navijacu
Po tebi je sinoc trebalo da istrci na teren cela zvezdina postava.Pa da nije malo mnogo majke ti.
Sto se nebunis sto nije Sasa ilic u startnih jedanaest iako je nas najboljin igrac ubedljivo!!!a pogotovu ob onaog vaseg koji igra u Arsenalu.ups!...Santanderu.

sale

pre 17 godina

Jeste da mrzim partizan i da mi je Ilic odvratan, ali ipak on mora da igra.U strasnoj je formi.Ni Lazovica ne gotivim ali zna on cesto da da gol za reprezentaciju.
Al' dobro, ima mnogo da se igra, a Klemente jos eksperimentise.

ili_kapiten

pre 17 godina

@PG_man

Svestan li si ti da od tvog napadackog tandema nema nista , Pantelic igra samo dok Kezman neodsluzi za crveni karton.

RONNY

pre 17 godina

Ja ne mogu da verujem koliko je vecina vas plitka.Jedan pise da su samo zvezdini igraci igrali dobro,drugi partizanovi.Kako ne mozete da shvatite da je to reprezentacija
da tada treba da zaboravimo na primitivna prepucavanja.Alo Klemente nam je selektor,ajde Petko je mozda i mogao da navija za nekoga ali ovog coveka to savrseno ne interesuje(igra mu za koga misli da mu treba),stoga nemjte smarati!
SRBIJA

Keine Lust

pre 17 godina

Ne mogu da vjerujem, još uvijek ima veliki broj ljudi kojima je glavna briga koliko je igrača iz reprezentacije igralo ili igra za C.Zvijezdu i Pratizan, ma šta vam je , meni je potpuno svejedno samo da nam reprezentacija igra dobro i pobjeđuje, osvaja bodove! Ali ne mogu da vjerujem da neko može da konstatuje da Žigić, Pantelić, Kovačević ne treba da igraju za reprezentaciju, ljudi pustite ljubav prema klubu i podredite je reprezentaciji, kad već može Pantelić, Žigić da sarađuju i igraju zajedno sa Duljajem, Ilićem, Lazovićem, što vi ne možete zajedno navijati (mislim na grobare i delije)! Sramota je kakvi se sve komentari mogu ovdje pročitati, svak uzima za pravo da prigovara i selektoru i igračima, a kad treba navijati dok gubimo nigdje vas nema! Pružite jednom u životu potpunu podršku igračima na terenu i selektoru pa će i nas krenuti! Imamo himnu, imamo nove dresove, na šta ćemo se sada vaditi kad ne dođemo na utakmicu da navijamo! Ja kažem , "NAPRIJED SRBIJA,KLEMENTE! SAMO NEBO JE GRANICA!"

mita

pre 17 godina

@PG_man
obrana se stvara, a vidic nije igrao ni jednu utakmicu za srbiju??
kovascevic bolji od duljaja??
kreatori stankovic i trisovic??
zigic i pantelic na svakoj takmicarskoj utakmici daju golove??
jos jedan zvezdin navijac

дујо

pre 17 godina

predrag djordjević je nam neophodan,zna covek s loptom,ovi slepci samo duraju lopte,nemamo kreativca koji će da prenese loptu,duljaj i kovačević nikad zajedno,ja sam najbolji poznavalac fudbala,učite od mene,ljuboja mora da igra,zna sa loptom,uaaa stanković

Nikkz

pre 17 godina

@ Bob@n: Cinjenica da se ti ne secas ili ne znas, govori vise protiv tebe nego protiv Klementea. Zlatno pravilo: Prvo saberi informacije, pa onda izvaljuj.

djole

pre 17 godina

Sve navijace partizana, kao sto je jedan od prethodnih, trebalo je pre raspada raseliti u neku od bivsih republika SFRJ (izuzev nase), da vise ne moramo da slusamo ovakve komentare.

Boban

pre 17 godina

Za realnog navijaca@
Ti si prijatelju moj jos samo jedan kompleksas u nizu koji tako prica. Znam da ti nije lako da gledas sve Zvezdine igrace u reprezentaciji (sadasnje ili bivse), ali bolje trenutno nemamo. Da ne treba mozda opet da igraju Nadj,Djordjevic,Kezman ili Milosevic???!!! Probalo se i sa njima pa smo prosli kako smo prosli. A i definitivno ti nemas veze sa zivotom kada kazes da Pantelicu nedostaje znanje. Pa on je bre Ronaldinjo za Kezmana ili Milosevica. Znam ja da ti nije lako, nije malo da 6 godina ides na derbije, a da se nijednom ne radujes. ALi bice bolje, nekad, hahahaha!

Ulixes

pre 17 godina

@realan navijac
Ma jesi realan, Zvezdini nemaju pojma, a Partizanovci su razbili kako su odigrali. Startna postava sa 8 (sto bivsih, sto sadasnjih igraca Zvezde) je fenomenalna, i tu se vidi sta koji klub predstavlja u srpskom fudbalu. Lazovicev gol je cista slucajnost, lopta je mogla da se odbije i kod nekog drugog igraca, a mogla je i da izadje u korner. Pocni fudbal da gledas realno, i odrasti vec jednom.

Recoba20

pre 17 godina

Eh sto volim da procitam ovakve komentare, narocito mi se dopada ovo "realno komentarisanje" "realnog navijaca". Kao sto rece neko, nekima je nekada smetao tandem Kezman-Milosevic, a danas neki ne mogu da se pomire sa time da u repki igra vecina igraca Zvezde.

Eh, takvi smo mi Srbi. Nije nam odgovaralo sto slusamo "Hej Sloveni", nije nam odgovarao naziv drzave, nije nam odgovarala zastava... Sada smo dobili sta smo hteli i opet se klupski prepucavamo preko reprezentacije.

Meni je jedino bitno da ljudi sto igraju za repku su maximalno posveceni tome i da daju svoj maximum u svakoj tekmi. Rezultat nije los. U ostalom bitno je da nismo izgubili. Klemente zna posao, bas kao i Terzic. Ne moze sve preko noci da se promeni, ali bitno je da je krenulo na bolje.

PG_man

pre 17 godina

@ili_kapiten(tako pise), Kezman je nadam se kao i vecina nas van svih planova Klementea zajedno sa Savom. On je jednostavno ograničen igrač jer ne može niđe da igra đe pođe. Igrao je u lijevoj Holandskoj ligi đe je PSV bolji za tri koplja od ostalih, a u LŠ nije ga prca gola, kao ni u Engleskoj , kao ni u Španiji. Pa više je golova u Primeri dao ovaj Partizanov polovnjak Mir(l)osavljević od njega.

@mita

A koji to tim obraza ti ima sve kreativce u veznom redu, pogotovo po bokovima. Krila kako smo ih nekad zvali igraju brzi igrači koji imaju dobar centaršut i takva su 2 u veznom redu, jedan je tipa Gatuza ili Duljaja u našem slučaju - dakle ne igra fudbal nego gura protivnika trči za njim, vuče za dres i pokušava da ga spriječi da i on igra fudbal, e jedan ili najviše dvojica su kreativci tipa Pirlo-Toti. Jedan djeluje povučenije a drugi iza špiceva ili je kadkad i sam polušpic i opasan je po gol.
E sad kako je kod nas slučaj.
Ja tvrdim da je Trišović odlično rešenje, Stanković može biti dobro rešenje(Klemente mu još uvjek traži idealno mjesto - možda desno), Kovačević(Duljaj) solidno rešenje ali samo jedan od njih. E ođe su problemi jer nama hvale Pirlo i Toti. To je moje viđenje. Slažem se sa jednim brojem onih koji traže Sašu Ilića, mada i sa onima koji kažu da je pi..ast. Eto to je problem. Zajebite više priču o Zvezdi i Partizanu, to je za mlađe od 16 godina.

Marko-RS

pre 17 godina

Muka mi je bilo dok sam gledao prvo poluvrijeme!Ljudi pa nije ovo Zvijezda da se lopta nabija na Zigica,pa sta ovaj uradi.To je Zvijezda usavrsila i niko vise.Necu vise ni gledati reprezentaciju ako budu ovako igrali.Pogledajte malo druge repke i vidjecete kako se nasi igraci slabo krecu po terenu.Jedino su sinoc trcali kao ljudi Pantelic i Lazovic.Stojkovicu svaka cast,spasio nas je!Krstajic je citavu tekmu glumio Mihajlovica,jedinog odbrambenog igraca koji je iz odbrane mogao da nadje igraca u povoljnoj situaciji.Koliko god da je Zigic dobar ,ne svidja mi se stil igre repke kad je on na terenu.A i nije ga sinoc islo,da je imao jos 5 100%-tnih prilika isto bi ih zavrsio kao sinoc.Naprijed SRBIJA!!!

Delija from Podgardci

pre 17 godina

Za ove koji kažu da Zvedini ništa ne valjaju a eto da je Danko dao gol i da je super odigrao. A što promaši onu prvu šansu kad je samo trebao da plasira loptu kraj golmana? Lopte se od njega odbijaju kao od drveta. Da je dao taj gol mi pobjedili. Sad će neko reći e da je dao. Ono se jednostavno mora zabiti. I Stanković ne može igrati kreativca jer on to nije. Tu trebaju Krasić ili Ilić, ili možda Ergić, samo sinoć kad je ušao uopšte se nije vidio. Sve u svemu bod nije loš. Mi još nismo napravili kiks. A Poljska može se reći već dva a Portugal i Belgija po jedan. Finska ne vjerujem da može da se umješa u borbu za prva dva mjesta ali je važno ne kiksati upravo protiv tih protivnika koji se ne mogu plasirati ali mogu pokvariti planove drugima, kao recimo BiH koja je uzela 4 boda Špancima a nama samo 2, što je bilo dovoljno za prvo mjesto. Portugal uopšte nije velika sila u fudbalu i mislim sa pametnim radom i mladim igračima da možemo ostvariti plasman ne Evropsko. U ovaj tim još polako treba uvesti Krasića,Ivanovića,Jankovića,Bastu,Milijaša i bićemo stvarno jaki.

Iverson

pre 17 godina

Cim sam ja video Miljana Miljanica u lozi na stadionu u Novom Sadu...
Elem,ja sam jako zabrinut za buducnost naseg reprezentativnog fudbala.Cak sam mnogo vise zabrinut sada nego posle zavrsetka Svetskog prvenstva.Evo zasto.
U Nemackoj mi je bilo jasno da ne igramo dobro iz par razloga:
-Pogresna Petkoviceva taktika
-nedostatak nekoliko bitnih igraca i medju 23,a i u prvoj postavi.
Medjutim,sta je sad problem?Nije Petkovic tu,Klemente ipak trazi ofanzivniju igru,igraci koji su trebali biti u Nemackoj su uglavnom tu,pa i u prvoj postavi(Zigic,Pantelic,Stepanov,Lukovic,pa i Ilic),ali nesto opet ne ide.
Necu da budem patetican,pa da spominjem da imamo i himnu(cak su igraci uglavnom i naucili reci),dresove (kao Spanci),zastavu (koju i treba),a i stranca za selektora.(mozda zato i imamo takve dresove,da ga podsetimo na najlepsi period njegovog trenerskog opusa,kada je bio selektor "crvene furije").Ali opet nesto ne valja.

Mene ove dve utakmice,protiv Azerbejdzana i Poljske,STRASNO podsecaju na nase utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo protiv Spanije u Madridu i Bosne u Bgd-u.Cak su i rezultati isti.Pa i igra.I Spanci su mogli da nas napune,a Bosnu smo jedva dobili.
I OPET TA PROKLETA SREDINA TERENA !!!
Opet smo tu najslabiji.Zato i slabi Poljaci stvaraju sanse,prolaze kroz nju,a nismo smeli da im dozvolimo da dodju do naseg gola.Toliko smo igracki jaci.Zasto mi ne umemo da igramo i "drzimo" taj deo terena.Da li je moguce da na planeti zemaljskoj nemamo igrace koji tu umeju da igraju?Pa zar treba da potezemo Ramba zbog takve rabote?Zar nema niko drugi?
Iako sam predlagao Dujkovica za selektora,samo zbog toga sto UME odlicno da organizuje igru svog tima na sredini terena,i to jedne limitirane ekipe kakva je Gana,ja ipak jos uvek dajem podrsku Klementeu,jer mi se i dalje cini da ima neku ideju u vezi nase igre.I,trazi ofanzivu.
Mada mi nisu bas jasna tolika tumbanja tima.Pokusao je sa eksperimentom sa tri spica protiv Azera,nije bas bilo dobro.Stankovic kao centralni vezni igrac,tesko,nema on tu tehniku i okretnost.Da ne igra bas dobro u reprezentaciji,i to je tacno.Da Ilic mora vise da igra,mora.Ali ipak njih dvojicu vidim tu i kao glavne poluge.Odbranu tumba "do bola".Centarhalfove,pa i bekove stalno menja i kombinuje.
Cas igramo sa dva,cas sa tri spica.Opet jurimo rezultat kao i ranije,i onda igramo sa tri spica.Cas imamo dva zadnja vezna igraca,cas jednog.Trisovic,Bisevac i Markovic mi se ne cine bas kao igraci reprezentativnog kalibra.Koroman "sumnjiv".Zigic neiskoriscen,Lazovic nije za 90 minuta,itd...Jedino se Pantelic zaista bori i izgara,a i sasvim solidno igra.
Sva ta tumbanja i promene sprecavaju uigravanje JEDNE FORMACIJE,ma ko da igra,Uigraj formaciju,pa ces lako posle da menjas samo igrace.Razumem ja da postavu pravis i prema protivniku,ali ne mozes se stalno prilagodjavati protivniku.Moras da imas svoju igru i formaciju.Nemojmo da radimo kao Petkovic sto je radio.Na kraju moze da se desi da se potpuno "izgubimo",da ne nadjemo uopste svoju neku igru,pa ce se sve opet svesti samo "na kvarenje igre protivnika".A znamo kud nas je to dovelo.
Posto definitivno moramo da popravimo igru na sredini terena,nedostaju nam igraci(najverovatnije je to u pitanju),da li je neko iz strucnog staba razmisljao o igracu Obradovicu iz svajcarskog Siona?Gledao sam ga samo jednu utakmicu,ali cini mi se da je to bas takav profil igraca koji nedostaje nasoj sredini terena.Kreativan,prodoran,ima odlican pas,okretan na sredini terena,dobar pregled.Naravno,posto sam ga ja gledao samo jednu utakmicu,treba proveriti da li on dobro igra u kontinuitetu,kako stoji sa kondicijom,da li igra dobro odbranu na svim utakmicama,itd.Ja to sve nisam mogao da vidim za 90 minuta.Ali,ima ko moze,treneri iz strucnog staba, koji mogu da prate njegove igre u duzem periodu.Ono sto sam ja video je da je tehnicki odlican,i,sto se toga tice,kod mene je "prosao".
Ne znam da li je to onaj Obradovic koji je nekada igrao u Partizanu,i bas me briga,iako sam zvezdas,moze da bude grobar i po sto puta,ali da je odlican igrac,jeste.Ne znam ni da li ima nase ili svajcarsko drzavljanstvo (ako je to neki drugi Obradovic a ne taj iz Partizana),koliko je star,ni da li ima pravo nastupa za nasu reprezentaciju,ni da li to hoce,ali vredelo bi to proveriti.A mozda se to sve vec i zna.Mozda je nekada i igrao za nas,ne secam se.
Ali,ako sve te uslove ispunjava,vredelo bi ga imati u timu.
P.S.Da ne zaboravim,pozdrav Brkajliji,izgleda da je "vaskrsnuo" na ovom sajtu,ako je to "onaj" Brkajlija (a mislim da jeste).

fortifajters

pre 17 godina

Sve što nam treba u A reprezentaciji imamo: Najboljeg desnog beka(Rnić),sredina(Ilić,Đorđević,Janković), napad(Kežman,Mrđa)sve ove ljude pozvati a Markoviću,Kovačeviću,Trišoviću,Biševcu i Stankoviću se lepo zahvaliti na saradnji.
Fudbal je 50% trčanje, 40% znanje,9% zalaganje i trud i 1% talenat.Kada se gore navedeni momci ubace sa ostatkom A reprezentacije to će sve mnogo bolje da izgleda,ovako prva ozbiljnija ekipa koja bude igrala protiv nas biće 6-ca kao u Nemačkoj.

Lord Bajro

pre 17 godina

@Ulixes
''Startna postava sa 8 (sto bivsih, sto sadasnjih igraca Zvezde) je fenomenalna, i tu se vidi sta koji klub predstavlja u srpskom fudbalu.''
Jel misliš na onu postavu od sinoć? Onu što je gubila 1:0?
Stvarno su vezli po terenu, a naročito se istakao golman.

Sander

pre 17 godina

A da nam je neko rekao posle utakmica sa Holandijom, Argentinom i O.Slonovace da cemo igrati sa Poljskom 1:1 100% vas bi bilo prezadovoljno, a sad nabrajamo koliko je ko lopti izgubio i ciji je igrac bio dok je igrao u Srbiji itd. Ljudi, od onog jada i bede na SP ovi momci jos nisu izgubili, 2 pobede i remi, ajmo malo podrske. Sto se tice Kezmana, na znam po cemu on to zasluzuje da igra, ajde da mi neko objasni. To sto su ga navijaci Partizana dizali u nebesa (a u svom toru je i mozda bio najbolji) automatski ne znaci da on nesto i vredi.

PFC

pre 17 godina

Mr Clemente,
It is time tu harmonize tim, dont be the slave of yuor first choice for match against Checks. Bisevac is the blander guy, he shouldn't be in the team.Lomic is much beter than Lukovic.Main problem is midfielders.Very best serbian midfielder is Zvonimir Vukic, but he is out of game in Shaktar Doneck. Kovacevic is good player, but not enough for national team.Stankovic must go on the bench!He cant be main organizer of game.You have to take Krasic from CSKA and ignoring Ilic is quite questening.Zigic is not player for whole 90 minutes in game, only for last 25. His presens is killing system and whole team slowing game, expecting he will decide, but he actually destroying the game.Kezman must be in team, and pay atention on Rnic and Smiljanic from Partizan.

karadjordje

pre 17 godina

Bishevac i Kovachevic definitivno moraju da idu,a pogotovo ovaj prvi.Shta reci za Trishovica?Ko je njega zvao u reprezentaciju?PANTELIC je pokazao kako se bori za Srbiju!Krasic obavezno u prvih 11,zajedno sa onim Ilicem(jeste spor,ali barem zna sa loptom).NEMAMO SREDINU,to nam je rak rana..Stankovic losh,ako ovako nastavi...treba mu se zahvaliti..Golman STOJKOVIC fenomenalan!!!Samo da se oporavi Vidic.Pozdrav svima

Gabriel

pre 17 godina

Kakvi su rezultati ostalih utakmica u grupi treba da smo prezadovoljni osvajanjem jednog boda,pošto su Poljaci išli na sve ili ništa.Mislim da će mo bez problema da se plasiramo u završnicu bitno je da se tim uigrava.

Bane

pre 17 godina

Imali smo srece koliko smo teski kao rezultat je realan mi trebali 5 komada da primimo izasdto ne igra Ilic umjesto Kovacevica pa covjek se nije vidio ni na mapi

Budala

pre 17 godina

Slusaj ovog lika,misli da ovo Klemente cita...MR Clemente pay attention to RNIC(Alo pa taj nema pojma dobija redovno sestice u nasoj ligi) and VUKIc(dobar igrac ali neigra u sahtjoru i trazi novi klub!!!) Dear mr clemente kovacevic sucks! heheh :)It is time tu harmonize tim! Molim redakciju B92 da napravi listu najsmesnijih komentara da se svi smejemo srpskom inteligencijom...

OVO JE SRBIJA???

pre 17 godina

"Mrzim Partizana"!!!
"Mrzim Zvezdu"!!!
"Ma kakav Zigic"!!!
"Ma Kakav Lazovic"!!!
"Hocu Ramba"???
"Ja bi Bastu"!!!
"Gde je Sasa Ilic"!!!
"Ovaj Klemente nema pojma"!!!
"Uprava Napolje"!!!
"Jeli, dali moze Piksi da igra"???
"Gde bas crveni dresovi"!!!´
"Nemamo mi pojma"!!!
"Treba drzava da zabrani fudbal da se igra kod nas"!!!
"Ma kakva Srbija"!!!
"Kezman najgori igrac Srbije"!!!
"Milosevic nema pojma"!!!
"Zigic u ArsenalHAHAHAHAHAHA"!!!

"?????????????????????????????????"

POGLEDAJTE "SRBI" KAKO STE SMESNI!!!!!!!!!
SVAKA VAM CAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(NE)DAJ BOZE DA SE "SRBI" SLOZE!!!!!!!!!!!!!
ZA KOGA VI "SRBI" NAVIJATE, DA MI JE ZNATI??????
SRAM DA VAS BUDE!!!!!
SRAMOTA!SRAMOTA!SRAMOTA!
DALI BI MI MOGAO JEDAN OD VAS "OPTIMISTA" ODGOVORI "STA IMA DOBRO U NASU REPREZENTACIJU"???????????????
MUKA MI JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NAPRED SRBIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mita

pre 17 godina

@PG_man
trisovic je tebi brz i prodoran???
naravno da nisu kreatori vezni igraci, ali ako ti ne mozes da se izboris za centarsut ili za neki povratak lopte na 16m, onda nisi nikakvo krilo. pa pogledaj matorog djordjevica kako igra, jedna finta levo, desno, i pogadja napadaca u sta oces nogu, glavu,...
pa ako nemas takve igrace, a nemamo, onda treba da igraju poluspicevi kao ilic ili vukic ili krasic ili neko treci
a krstajic je tata-stoper za onog bisevca

Pedja

pre 17 godina

Rezultat je realan, dobar za nas i uopste ne razumem zasto ga ljudi shvataju kao neuspeh. Otkad smo mi to favoriti na bilo kom gostovanju u Evropi?

coyote

pre 17 godina

Vecina vas je sebicna i misli samo na igrace koji igraju za jedan ili drugi klub.Srbija nije Partizan ni Zvezda i treba realno sagledavati cinjenice a ne pljuvati bez osnova,samo po klubskoj pripadnosti.Kazete igracima nije do dresa,himne i grba,a dosta nas po komentarima navija za jedan ili drugi klub.
Jedni pljuju Zvezdine,drugi Partizanove a ni sami neshvataju da zajedno brukaju naciju kao i igraci ponekad.
Ja sam Zvezdas,ali smatram da Zigic netreba da igra ako ostatak tima nije sposoban da mu dostavi potreban broj upotrebljivih lopti.Kezman takodje ne jer je preveliki pozer.Realno treba igrati sa 3 napadaca,ali pokretljiva.Ilic bi trebao da igra jer je jedini koji moze imalo da stane na loptu i ima kakav takav pregled igre.Takodje i Ljuboja koji ima brzinu i dribling.Stankovic mora bolje,treba probati na toj desnoj strani ali ako neide bolje Koroman.
Stojkovic
Ivanovic-Basta(ali kad bude ponovo u formi od prosle godine)
Stepanov-Gavrancic
Vidic
Lukovic
Stankovic-Koroman
Ilic
Krasic(jedan od najboljih mladih igraca)
Ljuboja
Pantelic
Zigic-Lazovic(bez Lukovica u prvih 11 netreba pocinjati sa Zigicem)
Mene uopste necudi sto su nas Poljaci u igri odvalili jer imaju sada Benhakera koji kao i svaki Holandjanin forsira lepu,atraktivnu,brzu i agresivnu igru.Nadam se da ce i Klemente koji je inace stvarno veliki trener za nase uslove sagledati malo bolje profil fudbalera i napraviti kakav takav tim koji ce imati pas i kretanje,a ne zavisiti od jedne ili dve sanse.Ipak je on kratko da ocekujemo cudo.
Krstajica netreba izostaviti,kao ni Duljaja i Kovacevica.Krstajic treba da bude na klupi kao pomoc jer ako se plasiramo na EP bice malo prestar,a Kovacevic i Duljaj nemaju nista drugo sem srca i borbe.Nema pasa,niti akcije od njih.
Ali sto vec rece neko ko sam ja da tu postavljam nesto.
PS:Nezaboravite kada igra Srbija,svi treba na prvom mestu da smo Srbi a tek onda Delije ili Grobari.Kada se mi budemo tako ponasali i oni koji igraju nece brukati taj dres,grb i himnu do koje nam je tako stalo.Do tada prvo neka pogleda svako sebe,sta pise i kako razmislja a tek onda komentar o drugima.

Zeks

pre 17 godina

Prosto nemogu da verujem! Nemogu da verujem svojim ocima, sta se sve moze procitati ovde. Stvarno sam zabrinut za psihicko stanje nas Srba. Evo procitao sam ovih cetrdesetak komentara ovde i nije za poverovati koliko bolesnika se javljaju. Neki cak stvarno sebi umisljaju da nesto znaju i umeju. Do te mere su poremeceni, da cak pisu komentare na engleskom, jer zbilja sebi umisljaju da ce
A) Klemente to procitati
B) taj isti Klemente slediti instrukcije nekog budale anonimusa sa sajta

Mislim stvarno...do koje mere trebas biti bolestan, glup i uobrazen da sebi umisljas vecu kvalifikaciju nego jednom Klementeu ili bilo kojem treneru na ovome svetu koji ima trenersku licencu? Svi se toliko pravite pametni a vecina vas nije sposobna da svoj sopstveni zivot dovede u neki red. Ali vazno je da se pravite pametni. Srpski narod - sve pametnjakovic do pametnjakovica. Izuzetni, nemojte mi zameriti, vama svaka cast.

kajmakcalanac

pre 17 godina

@ Zeks
Uf,sto volim takve pametnjakovice kao sto si ti.
Sta bismo mi bez tebe tako mudrog i pametnog?Kako si samo "lepo" dao sociolosko-psiholoski presek/profil naseg drustva.
A,ko tebi daje pravo da procenjujes ko treba,a ko ne treba da salje komentare?Mislis da si kompetentan u tome?
Mozda bi trebalo da otvorimo neku novu temu o opstem stanju naseg drustva gde bi samo ti ostavljao svoje komentare i prosvetljavao nas,objasnjavao ko je glup,a ko pametan.Ili,jos bolje, odgovarao na pitanja gledalaca/citalaca.Pa da te nazovemo "draga Saveta".
Sto si uopste ostavio komentar kada smatras da uopste ne treba iznositi svoje misljenje na ovakvim forumima i da uvek postoji neko kompetentniji u toj oblasti o kojoj se govori?
Ili mozda smatras da svako treba samo da se bavi svojom strukom i ne govori ni o cemu drugom?
Onda,sto ti saljes komentare iz sociologije i psihologije?

Brkajlija

pre 17 godina

Mi necemo napraviti tim i rezultat dok se ne napravi tim u savezu.Mislim na tim kreativnih,obrazovanih,sposobnih i postenih ljudi.Kad taj tim zaigra, na Terazijama ,zaigracemo i na Marakani i drugde.Bez toga pisi propalo.
Isto vazi i za Partizan,Zvezdu,OFK....i sve timove u zemlji.
Hiljadu Klementa i Murinja,pre nego se to uradi,ne moze nam pomoci.
SAMOZVANI ,MOLIMO VAS ODLAZITE,JER NEMATE SMISLA ZA TO I NEUMETE DA RADITE TO I GLUPI STE I NEPISMENI ZA TU VRSTU POSLA.
ZIVELI I POZDRAV ZA SVE LJUBITELJE FUDBALA I NEMOJTE DA VAS OVI SEKIRAJU JER NE ZAVREDJUJU.Nemojmo ici na utakmice dok ne propadne sve sto ne valja.Nemamo drugi izbor.

Bob@n

pre 17 godina

Sasa Ilic je trenutno u zivotnoj formi i ne mogu da razumem zasto jedan takav dobar igrac kao sto je on za Srbiju sinoc nije igrao od pocetka. Kad se videlo u prvom poluvremenu da ne mozemo da igramo bez sredine trebao je Klemene da ubaci Sasu Ilica barem za drugo poluvreme umesto Trisovica ali nije. Klemente za mene nikakav trener nije, on jeste poznat ali ne secam se da je bio ikad i uspesan negde.

Milutin

pre 17 godina

Realno bi bilo i 4:4 ali golmani su bili fenomenalni.
Verujem da su svi dali sve od sebe i imali jaku zelju da dobijemo Poljake ali zelje su jedno a nase mogucnosti od sinoc nesto sasvim drugo.
Mislim da se videlo da borbenost Kovacevica i svih ostalih nije dovoljna, morace neko da nam zaigra i u veznom redu.
Gubimo loptu u roku od 5-6 sekundi- to je bilo ocigledno.
Svejedno, svidela mi se borbenost i velika zelja kod svih. Samo napred Srbijo!

PG_man

pre 17 godina

Samo naprijed Klemente. Pored neuspjelog eksperimenta sa Krstajićem na lijevom beku što nas je nedavno u Njemačkoj puno koštalo, nije bilo tako crno kao što neki pišu.
Klemente ima još par mogućnosti da kombinuje.


Tim polako dobija obrise:

Odbrana se polako stvara.
Dakle halfovi Vidić i Stepanov(rezerve Biševaci i Krstajić kad zatreba), lijevi bek Luković, desni mi nije baš idealan - Marković. Ja bih dao šansu Ivanoviću ali ko sam ja.
Ali u svakom slučaju mi se sviđa što reprezentacija konačno koristi malo bokove.

Sredina - tu najviše škripi ali polako se slažu kockice.
Recimo po meni je sredina sa Duljajem i Kovačeviće zajedno dosta siromašna, isto sam tvrdio i kad su par činili Nađ i Duljaj.
Dovoljan je jedan od njih dvojice(nadam se Kovačević jer je zeru kreativniji).
Trišović - odlično rješenje za lijevu stranu i konačno je taj akutni problem riješen.
Stanković mi jednostavno nije "fantazista" a sinoć mu je to bila uloga, mada se mora priznati da je imao trenutaka i da najviše zna. Opet ko sam ja ali Krasića treba imati u mislima.

Napad se iskristalisao i tu nema problema. Žigić - Pantelić odličan tandem iako to svim grobarima bode oči isto kao što je nama bolo sa Milošević-Kežman. Lazović dobar.

Sve u svemu sinoć su Poljaci bili bolji, pogotovo u prvom poluvremenu, ali raduje činjenica da je reprezentacija u stanju da se vrati posle primljenog gola. Sjetite se samo kako se to završavalo do sada: primimo gol i onda Kežman iz nemoći trupačke uleti u protivničkog igrača, dobije crveni i kraj.
Zato moj podrška Klementeu, uz opasku da i on griješi ali svakako ima m... za razliku od prethodnika!

realni navijač

pre 17 godina

Pretpostavljam da ste na kraju zadovoljni samo rezultatom, kao i ja.

Čim sam video sastav i formaciju bilo mi je jasno da je to ekipa Cigana koji će pokušavati dugačkim loptama svo vreme da gađaju onog visokog smotanka.

Ta igra je mogla da prođe protiv neke nižerazredne ekipe iz prvenstva, ali teško prolazi protiv bilo koje reprezentacije.

Sve u svemu jad i beda.

Nemamo vezni red, nemamo sigurnost u odbrani (Biševac je kikser neviđeni), Markoviću fali bar 30 cm visine, Kovačević igra ko muva bez glave.

Stanković utopljen u sivilo, ali je za 90 minuta imao dva lepa poteza (proigravanje Žigića i šut ka golu), Panteliću se vidi da ima volju ali fali mu znanje,

Što se tiče onog Trišovića ??? iako sam nedavno prvi put čuo za njega radujem se što je došao u Zvezdu. Za svo vreme nijedan koristan potez, pas, prodor ništa. Samo je bez veze zauzeo mesto u timu nekom ko bi bar nešto uradio po sistemu ''i ćorava koka ubode neko zrno''. Ovaj Trišović ni to. Da odigraš skoro celu utakmicu i da na kraju nemaš da kažeš da si bar blokirao neku loptu – Sramota.

Jedina svetla tačka bio je golman Stojković i njemu svaka čast. On nas je spasio ubedljivog poraza. Ipak dečku treba obajsniti da je odličan golman i da ne treba da stalno dugim loptama učestvuje u organizaciji napada - koliko je puta samo dugom loptom tražio Žigića???

I nakraju da sve bude podnošljivo za dušu pobrinulo se partizanovo dete Danko Lazović. Iako ga cenim kao jednog od lošijih igrača koji je ponikao u crno belom dresu bio je za nijansu bolji od svojih kolega cigana iz reprezentacije i dovoljan da slabunjavim Poljacima uvali gol.

Nadam se da će i neko ko je u blizini Klementea moći da mu pojasni ovu analizu, jer ako nastavimo da forsiramo igru koju je forsirala Zvezda sa onim trenerom Italijanom sigurno nećemo učestvovati na EP i moraćemo još 12 puta da se nerviramo kraj malih ekrana gledajući ovaj jad i bedu

Aleksa

pre 17 godina

Ka sto vidim nedostaje nam kreativac ali koje nije previse "svilen" kao Sale Ilic tako da fakticki igra "libero" (bez obaveza)posto ne moze ni prosecan start nekog "kvarise" da izdrzi jer ga zaboga remeti u razmisljanju.
OK. Covek se zove DEJAN (RAMBO) PETKOVIC!
Hoce li neko vec jednom ukapirati?

DeKom Nis

pre 17 godina

Smatram da je Klemente solidan strucnjak ali ga zaista nerazumem da za jednog Sasu Ilica nema mesta u startnih jedanaest a covek igra u zivotnoj formi.

дујо

pre 17 godina

sredina spora,bokovi ne postoje smešni,stanković van,napadačima treba sto šansi,vratiti pod hitno djordjrvića,sve mi ovo liči na petka

DeKom

pre 17 godina

realni navijacu
Po tebi je sinoc trebalo da istrci na teren cela zvezdina postava.Pa da nije malo mnogo majke ti.
Sto se nebunis sto nije Sasa ilic u startnih jedanaest iako je nas najboljin igrac ubedljivo!!!a pogotovu ob onaog vaseg koji igra u Arsenalu.ups!...Santanderu.

sale

pre 17 godina

Jeste da mrzim partizan i da mi je Ilic odvratan, ali ipak on mora da igra.U strasnoj je formi.Ni Lazovica ne gotivim ali zna on cesto da da gol za reprezentaciju.
Al' dobro, ima mnogo da se igra, a Klemente jos eksperimentise.

ili_kapiten

pre 17 godina

@PG_man

Svestan li si ti da od tvog napadackog tandema nema nista , Pantelic igra samo dok Kezman neodsluzi za crveni karton.

RONNY

pre 17 godina

Ja ne mogu da verujem koliko je vecina vas plitka.Jedan pise da su samo zvezdini igraci igrali dobro,drugi partizanovi.Kako ne mozete da shvatite da je to reprezentacija
da tada treba da zaboravimo na primitivna prepucavanja.Alo Klemente nam je selektor,ajde Petko je mozda i mogao da navija za nekoga ali ovog coveka to savrseno ne interesuje(igra mu za koga misli da mu treba),stoga nemjte smarati!
SRBIJA

Keine Lust

pre 17 godina

Ne mogu da vjerujem, još uvijek ima veliki broj ljudi kojima je glavna briga koliko je igrača iz reprezentacije igralo ili igra za C.Zvijezdu i Pratizan, ma šta vam je , meni je potpuno svejedno samo da nam reprezentacija igra dobro i pobjeđuje, osvaja bodove! Ali ne mogu da vjerujem da neko može da konstatuje da Žigić, Pantelić, Kovačević ne treba da igraju za reprezentaciju, ljudi pustite ljubav prema klubu i podredite je reprezentaciji, kad već može Pantelić, Žigić da sarađuju i igraju zajedno sa Duljajem, Ilićem, Lazovićem, što vi ne možete zajedno navijati (mislim na grobare i delije)! Sramota je kakvi se sve komentari mogu ovdje pročitati, svak uzima za pravo da prigovara i selektoru i igračima, a kad treba navijati dok gubimo nigdje vas nema! Pružite jednom u životu potpunu podršku igračima na terenu i selektoru pa će i nas krenuti! Imamo himnu, imamo nove dresove, na šta ćemo se sada vaditi kad ne dođemo na utakmicu da navijamo! Ja kažem , "NAPRIJED SRBIJA,KLEMENTE! SAMO NEBO JE GRANICA!"

mita

pre 17 godina

@PG_man
obrana se stvara, a vidic nije igrao ni jednu utakmicu za srbiju??
kovascevic bolji od duljaja??
kreatori stankovic i trisovic??
zigic i pantelic na svakoj takmicarskoj utakmici daju golove??
jos jedan zvezdin navijac

дујо

pre 17 godina

predrag djordjević je nam neophodan,zna covek s loptom,ovi slepci samo duraju lopte,nemamo kreativca koji će da prenese loptu,duljaj i kovačević nikad zajedno,ja sam najbolji poznavalac fudbala,učite od mene,ljuboja mora da igra,zna sa loptom,uaaa stanković

Nikkz

pre 17 godina

@ Bob@n: Cinjenica da se ti ne secas ili ne znas, govori vise protiv tebe nego protiv Klementea. Zlatno pravilo: Prvo saberi informacije, pa onda izvaljuj.

djole

pre 17 godina

Sve navijace partizana, kao sto je jedan od prethodnih, trebalo je pre raspada raseliti u neku od bivsih republika SFRJ (izuzev nase), da vise ne moramo da slusamo ovakve komentare.

Boban

pre 17 godina

Za realnog navijaca@
Ti si prijatelju moj jos samo jedan kompleksas u nizu koji tako prica. Znam da ti nije lako da gledas sve Zvezdine igrace u reprezentaciji (sadasnje ili bivse), ali bolje trenutno nemamo. Da ne treba mozda opet da igraju Nadj,Djordjevic,Kezman ili Milosevic???!!! Probalo se i sa njima pa smo prosli kako smo prosli. A i definitivno ti nemas veze sa zivotom kada kazes da Pantelicu nedostaje znanje. Pa on je bre Ronaldinjo za Kezmana ili Milosevica. Znam ja da ti nije lako, nije malo da 6 godina ides na derbije, a da se nijednom ne radujes. ALi bice bolje, nekad, hahahaha!

Ulixes

pre 17 godina

@realan navijac
Ma jesi realan, Zvezdini nemaju pojma, a Partizanovci su razbili kako su odigrali. Startna postava sa 8 (sto bivsih, sto sadasnjih igraca Zvezde) je fenomenalna, i tu se vidi sta koji klub predstavlja u srpskom fudbalu. Lazovicev gol je cista slucajnost, lopta je mogla da se odbije i kod nekog drugog igraca, a mogla je i da izadje u korner. Pocni fudbal da gledas realno, i odrasti vec jednom.

Recoba20

pre 17 godina

Eh sto volim da procitam ovakve komentare, narocito mi se dopada ovo "realno komentarisanje" "realnog navijaca". Kao sto rece neko, nekima je nekada smetao tandem Kezman-Milosevic, a danas neki ne mogu da se pomire sa time da u repki igra vecina igraca Zvezde.

Eh, takvi smo mi Srbi. Nije nam odgovaralo sto slusamo "Hej Sloveni", nije nam odgovarao naziv drzave, nije nam odgovarala zastava... Sada smo dobili sta smo hteli i opet se klupski prepucavamo preko reprezentacije.

Meni je jedino bitno da ljudi sto igraju za repku su maximalno posveceni tome i da daju svoj maximum u svakoj tekmi. Rezultat nije los. U ostalom bitno je da nismo izgubili. Klemente zna posao, bas kao i Terzic. Ne moze sve preko noci da se promeni, ali bitno je da je krenulo na bolje.

PG_man

pre 17 godina

@ili_kapiten(tako pise), Kezman je nadam se kao i vecina nas van svih planova Klementea zajedno sa Savom. On je jednostavno ograničen igrač jer ne može niđe da igra đe pođe. Igrao je u lijevoj Holandskoj ligi đe je PSV bolji za tri koplja od ostalih, a u LŠ nije ga prca gola, kao ni u Engleskoj , kao ni u Španiji. Pa više je golova u Primeri dao ovaj Partizanov polovnjak Mir(l)osavljević od njega.

@mita

A koji to tim obraza ti ima sve kreativce u veznom redu, pogotovo po bokovima. Krila kako smo ih nekad zvali igraju brzi igrači koji imaju dobar centaršut i takva su 2 u veznom redu, jedan je tipa Gatuza ili Duljaja u našem slučaju - dakle ne igra fudbal nego gura protivnika trči za njim, vuče za dres i pokušava da ga spriječi da i on igra fudbal, e jedan ili najviše dvojica su kreativci tipa Pirlo-Toti. Jedan djeluje povučenije a drugi iza špiceva ili je kadkad i sam polušpic i opasan je po gol.
E sad kako je kod nas slučaj.
Ja tvrdim da je Trišović odlično rešenje, Stanković može biti dobro rešenje(Klemente mu još uvjek traži idealno mjesto - možda desno), Kovačević(Duljaj) solidno rešenje ali samo jedan od njih. E ođe su problemi jer nama hvale Pirlo i Toti. To je moje viđenje. Slažem se sa jednim brojem onih koji traže Sašu Ilića, mada i sa onima koji kažu da je pi..ast. Eto to je problem. Zajebite više priču o Zvezdi i Partizanu, to je za mlađe od 16 godina.

Marko-RS

pre 17 godina

Muka mi je bilo dok sam gledao prvo poluvrijeme!Ljudi pa nije ovo Zvijezda da se lopta nabija na Zigica,pa sta ovaj uradi.To je Zvijezda usavrsila i niko vise.Necu vise ni gledati reprezentaciju ako budu ovako igrali.Pogledajte malo druge repke i vidjecete kako se nasi igraci slabo krecu po terenu.Jedino su sinoc trcali kao ljudi Pantelic i Lazovic.Stojkovicu svaka cast,spasio nas je!Krstajic je citavu tekmu glumio Mihajlovica,jedinog odbrambenog igraca koji je iz odbrane mogao da nadje igraca u povoljnoj situaciji.Koliko god da je Zigic dobar ,ne svidja mi se stil igre repke kad je on na terenu.A i nije ga sinoc islo,da je imao jos 5 100%-tnih prilika isto bi ih zavrsio kao sinoc.Naprijed SRBIJA!!!

Delija from Podgardci

pre 17 godina

Za ove koji kažu da Zvedini ništa ne valjaju a eto da je Danko dao gol i da je super odigrao. A što promaši onu prvu šansu kad je samo trebao da plasira loptu kraj golmana? Lopte se od njega odbijaju kao od drveta. Da je dao taj gol mi pobjedili. Sad će neko reći e da je dao. Ono se jednostavno mora zabiti. I Stanković ne može igrati kreativca jer on to nije. Tu trebaju Krasić ili Ilić, ili možda Ergić, samo sinoć kad je ušao uopšte se nije vidio. Sve u svemu bod nije loš. Mi još nismo napravili kiks. A Poljska može se reći već dva a Portugal i Belgija po jedan. Finska ne vjerujem da može da se umješa u borbu za prva dva mjesta ali je važno ne kiksati upravo protiv tih protivnika koji se ne mogu plasirati ali mogu pokvariti planove drugima, kao recimo BiH koja je uzela 4 boda Špancima a nama samo 2, što je bilo dovoljno za prvo mjesto. Portugal uopšte nije velika sila u fudbalu i mislim sa pametnim radom i mladim igračima da možemo ostvariti plasman ne Evropsko. U ovaj tim još polako treba uvesti Krasića,Ivanovića,Jankovića,Bastu,Milijaša i bićemo stvarno jaki.

Iverson

pre 17 godina

Cim sam ja video Miljana Miljanica u lozi na stadionu u Novom Sadu...
Elem,ja sam jako zabrinut za buducnost naseg reprezentativnog fudbala.Cak sam mnogo vise zabrinut sada nego posle zavrsetka Svetskog prvenstva.Evo zasto.
U Nemackoj mi je bilo jasno da ne igramo dobro iz par razloga:
-Pogresna Petkoviceva taktika
-nedostatak nekoliko bitnih igraca i medju 23,a i u prvoj postavi.
Medjutim,sta je sad problem?Nije Petkovic tu,Klemente ipak trazi ofanzivniju igru,igraci koji su trebali biti u Nemackoj su uglavnom tu,pa i u prvoj postavi(Zigic,Pantelic,Stepanov,Lukovic,pa i Ilic),ali nesto opet ne ide.
Necu da budem patetican,pa da spominjem da imamo i himnu(cak su igraci uglavnom i naucili reci),dresove (kao Spanci),zastavu (koju i treba),a i stranca za selektora.(mozda zato i imamo takve dresove,da ga podsetimo na najlepsi period njegovog trenerskog opusa,kada je bio selektor "crvene furije").Ali opet nesto ne valja.

Mene ove dve utakmice,protiv Azerbejdzana i Poljske,STRASNO podsecaju na nase utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo protiv Spanije u Madridu i Bosne u Bgd-u.Cak su i rezultati isti.Pa i igra.I Spanci su mogli da nas napune,a Bosnu smo jedva dobili.
I OPET TA PROKLETA SREDINA TERENA !!!
Opet smo tu najslabiji.Zato i slabi Poljaci stvaraju sanse,prolaze kroz nju,a nismo smeli da im dozvolimo da dodju do naseg gola.Toliko smo igracki jaci.Zasto mi ne umemo da igramo i "drzimo" taj deo terena.Da li je moguce da na planeti zemaljskoj nemamo igrace koji tu umeju da igraju?Pa zar treba da potezemo Ramba zbog takve rabote?Zar nema niko drugi?
Iako sam predlagao Dujkovica za selektora,samo zbog toga sto UME odlicno da organizuje igru svog tima na sredini terena,i to jedne limitirane ekipe kakva je Gana,ja ipak jos uvek dajem podrsku Klementeu,jer mi se i dalje cini da ima neku ideju u vezi nase igre.I,trazi ofanzivu.
Mada mi nisu bas jasna tolika tumbanja tima.Pokusao je sa eksperimentom sa tri spica protiv Azera,nije bas bilo dobro.Stankovic kao centralni vezni igrac,tesko,nema on tu tehniku i okretnost.Da ne igra bas dobro u reprezentaciji,i to je tacno.Da Ilic mora vise da igra,mora.Ali ipak njih dvojicu vidim tu i kao glavne poluge.Odbranu tumba "do bola".Centarhalfove,pa i bekove stalno menja i kombinuje.
Cas igramo sa dva,cas sa tri spica.Opet jurimo rezultat kao i ranije,i onda igramo sa tri spica.Cas imamo dva zadnja vezna igraca,cas jednog.Trisovic,Bisevac i Markovic mi se ne cine bas kao igraci reprezentativnog kalibra.Koroman "sumnjiv".Zigic neiskoriscen,Lazovic nije za 90 minuta,itd...Jedino se Pantelic zaista bori i izgara,a i sasvim solidno igra.
Sva ta tumbanja i promene sprecavaju uigravanje JEDNE FORMACIJE,ma ko da igra,Uigraj formaciju,pa ces lako posle da menjas samo igrace.Razumem ja da postavu pravis i prema protivniku,ali ne mozes se stalno prilagodjavati protivniku.Moras da imas svoju igru i formaciju.Nemojmo da radimo kao Petkovic sto je radio.Na kraju moze da se desi da se potpuno "izgubimo",da ne nadjemo uopste svoju neku igru,pa ce se sve opet svesti samo "na kvarenje igre protivnika".A znamo kud nas je to dovelo.
Posto definitivno moramo da popravimo igru na sredini terena,nedostaju nam igraci(najverovatnije je to u pitanju),da li je neko iz strucnog staba razmisljao o igracu Obradovicu iz svajcarskog Siona?Gledao sam ga samo jednu utakmicu,ali cini mi se da je to bas takav profil igraca koji nedostaje nasoj sredini terena.Kreativan,prodoran,ima odlican pas,okretan na sredini terena,dobar pregled.Naravno,posto sam ga ja gledao samo jednu utakmicu,treba proveriti da li on dobro igra u kontinuitetu,kako stoji sa kondicijom,da li igra dobro odbranu na svim utakmicama,itd.Ja to sve nisam mogao da vidim za 90 minuta.Ali,ima ko moze,treneri iz strucnog staba, koji mogu da prate njegove igre u duzem periodu.Ono sto sam ja video je da je tehnicki odlican,i,sto se toga tice,kod mene je "prosao".
Ne znam da li je to onaj Obradovic koji je nekada igrao u Partizanu,i bas me briga,iako sam zvezdas,moze da bude grobar i po sto puta,ali da je odlican igrac,jeste.Ne znam ni da li ima nase ili svajcarsko drzavljanstvo (ako je to neki drugi Obradovic a ne taj iz Partizana),koliko je star,ni da li ima pravo nastupa za nasu reprezentaciju,ni da li to hoce,ali vredelo bi to proveriti.A mozda se to sve vec i zna.Mozda je nekada i igrao za nas,ne secam se.
Ali,ako sve te uslove ispunjava,vredelo bi ga imati u timu.
P.S.Da ne zaboravim,pozdrav Brkajliji,izgleda da je "vaskrsnuo" na ovom sajtu,ako je to "onaj" Brkajlija (a mislim da jeste).

fortifajters

pre 17 godina

Sve što nam treba u A reprezentaciji imamo: Najboljeg desnog beka(Rnić),sredina(Ilić,Đorđević,Janković), napad(Kežman,Mrđa)sve ove ljude pozvati a Markoviću,Kovačeviću,Trišoviću,Biševcu i Stankoviću se lepo zahvaliti na saradnji.
Fudbal je 50% trčanje, 40% znanje,9% zalaganje i trud i 1% talenat.Kada se gore navedeni momci ubace sa ostatkom A reprezentacije to će sve mnogo bolje da izgleda,ovako prva ozbiljnija ekipa koja bude igrala protiv nas biće 6-ca kao u Nemačkoj.

Lord Bajro

pre 17 godina

@Ulixes
''Startna postava sa 8 (sto bivsih, sto sadasnjih igraca Zvezde) je fenomenalna, i tu se vidi sta koji klub predstavlja u srpskom fudbalu.''
Jel misliš na onu postavu od sinoć? Onu što je gubila 1:0?
Stvarno su vezli po terenu, a naročito se istakao golman.

Sander

pre 17 godina

A da nam je neko rekao posle utakmica sa Holandijom, Argentinom i O.Slonovace da cemo igrati sa Poljskom 1:1 100% vas bi bilo prezadovoljno, a sad nabrajamo koliko je ko lopti izgubio i ciji je igrac bio dok je igrao u Srbiji itd. Ljudi, od onog jada i bede na SP ovi momci jos nisu izgubili, 2 pobede i remi, ajmo malo podrske. Sto se tice Kezmana, na znam po cemu on to zasluzuje da igra, ajde da mi neko objasni. To sto su ga navijaci Partizana dizali u nebesa (a u svom toru je i mozda bio najbolji) automatski ne znaci da on nesto i vredi.

PFC

pre 17 godina

Mr Clemente,
It is time tu harmonize tim, dont be the slave of yuor first choice for match against Checks. Bisevac is the blander guy, he shouldn't be in the team.Lomic is much beter than Lukovic.Main problem is midfielders.Very best serbian midfielder is Zvonimir Vukic, but he is out of game in Shaktar Doneck. Kovacevic is good player, but not enough for national team.Stankovic must go on the bench!He cant be main organizer of game.You have to take Krasic from CSKA and ignoring Ilic is quite questening.Zigic is not player for whole 90 minutes in game, only for last 25. His presens is killing system and whole team slowing game, expecting he will decide, but he actually destroying the game.Kezman must be in team, and pay atention on Rnic and Smiljanic from Partizan.

karadjordje

pre 17 godina

Bishevac i Kovachevic definitivno moraju da idu,a pogotovo ovaj prvi.Shta reci za Trishovica?Ko je njega zvao u reprezentaciju?PANTELIC je pokazao kako se bori za Srbiju!Krasic obavezno u prvih 11,zajedno sa onim Ilicem(jeste spor,ali barem zna sa loptom).NEMAMO SREDINU,to nam je rak rana..Stankovic losh,ako ovako nastavi...treba mu se zahvaliti..Golman STOJKOVIC fenomenalan!!!Samo da se oporavi Vidic.Pozdrav svima

Gabriel

pre 17 godina

Kakvi su rezultati ostalih utakmica u grupi treba da smo prezadovoljni osvajanjem jednog boda,pošto su Poljaci išli na sve ili ništa.Mislim da će mo bez problema da se plasiramo u završnicu bitno je da se tim uigrava.

Bane

pre 17 godina

Imali smo srece koliko smo teski kao rezultat je realan mi trebali 5 komada da primimo izasdto ne igra Ilic umjesto Kovacevica pa covjek se nije vidio ni na mapi

Budala

pre 17 godina

Slusaj ovog lika,misli da ovo Klemente cita...MR Clemente pay attention to RNIC(Alo pa taj nema pojma dobija redovno sestice u nasoj ligi) and VUKIc(dobar igrac ali neigra u sahtjoru i trazi novi klub!!!) Dear mr clemente kovacevic sucks! heheh :)It is time tu harmonize tim! Molim redakciju B92 da napravi listu najsmesnijih komentara da se svi smejemo srpskom inteligencijom...

OVO JE SRBIJA???

pre 17 godina

"Mrzim Partizana"!!!
"Mrzim Zvezdu"!!!
"Ma kakav Zigic"!!!
"Ma Kakav Lazovic"!!!
"Hocu Ramba"???
"Ja bi Bastu"!!!
"Gde je Sasa Ilic"!!!
"Ovaj Klemente nema pojma"!!!
"Uprava Napolje"!!!
"Jeli, dali moze Piksi da igra"???
"Gde bas crveni dresovi"!!!´
"Nemamo mi pojma"!!!
"Treba drzava da zabrani fudbal da se igra kod nas"!!!
"Ma kakva Srbija"!!!
"Kezman najgori igrac Srbije"!!!
"Milosevic nema pojma"!!!
"Zigic u ArsenalHAHAHAHAHAHA"!!!

"?????????????????????????????????"

POGLEDAJTE "SRBI" KAKO STE SMESNI!!!!!!!!!
SVAKA VAM CAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(NE)DAJ BOZE DA SE "SRBI" SLOZE!!!!!!!!!!!!!
ZA KOGA VI "SRBI" NAVIJATE, DA MI JE ZNATI??????
SRAM DA VAS BUDE!!!!!
SRAMOTA!SRAMOTA!SRAMOTA!
DALI BI MI MOGAO JEDAN OD VAS "OPTIMISTA" ODGOVORI "STA IMA DOBRO U NASU REPREZENTACIJU"???????????????
MUKA MI JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NAPRED SRBIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mita

pre 17 godina

@PG_man
trisovic je tebi brz i prodoran???
naravno da nisu kreatori vezni igraci, ali ako ti ne mozes da se izboris za centarsut ili za neki povratak lopte na 16m, onda nisi nikakvo krilo. pa pogledaj matorog djordjevica kako igra, jedna finta levo, desno, i pogadja napadaca u sta oces nogu, glavu,...
pa ako nemas takve igrace, a nemamo, onda treba da igraju poluspicevi kao ilic ili vukic ili krasic ili neko treci
a krstajic je tata-stoper za onog bisevca

Pedja

pre 17 godina

Rezultat je realan, dobar za nas i uopste ne razumem zasto ga ljudi shvataju kao neuspeh. Otkad smo mi to favoriti na bilo kom gostovanju u Evropi?

coyote

pre 17 godina

Vecina vas je sebicna i misli samo na igrace koji igraju za jedan ili drugi klub.Srbija nije Partizan ni Zvezda i treba realno sagledavati cinjenice a ne pljuvati bez osnova,samo po klubskoj pripadnosti.Kazete igracima nije do dresa,himne i grba,a dosta nas po komentarima navija za jedan ili drugi klub.
Jedni pljuju Zvezdine,drugi Partizanove a ni sami neshvataju da zajedno brukaju naciju kao i igraci ponekad.
Ja sam Zvezdas,ali smatram da Zigic netreba da igra ako ostatak tima nije sposoban da mu dostavi potreban broj upotrebljivih lopti.Kezman takodje ne jer je preveliki pozer.Realno treba igrati sa 3 napadaca,ali pokretljiva.Ilic bi trebao da igra jer je jedini koji moze imalo da stane na loptu i ima kakav takav pregled igre.Takodje i Ljuboja koji ima brzinu i dribling.Stankovic mora bolje,treba probati na toj desnoj strani ali ako neide bolje Koroman.
Stojkovic
Ivanovic-Basta(ali kad bude ponovo u formi od prosle godine)
Stepanov-Gavrancic
Vidic
Lukovic
Stankovic-Koroman
Ilic
Krasic(jedan od najboljih mladih igraca)
Ljuboja
Pantelic
Zigic-Lazovic(bez Lukovica u prvih 11 netreba pocinjati sa Zigicem)
Mene uopste necudi sto su nas Poljaci u igri odvalili jer imaju sada Benhakera koji kao i svaki Holandjanin forsira lepu,atraktivnu,brzu i agresivnu igru.Nadam se da ce i Klemente koji je inace stvarno veliki trener za nase uslove sagledati malo bolje profil fudbalera i napraviti kakav takav tim koji ce imati pas i kretanje,a ne zavisiti od jedne ili dve sanse.Ipak je on kratko da ocekujemo cudo.
Krstajica netreba izostaviti,kao ni Duljaja i Kovacevica.Krstajic treba da bude na klupi kao pomoc jer ako se plasiramo na EP bice malo prestar,a Kovacevic i Duljaj nemaju nista drugo sem srca i borbe.Nema pasa,niti akcije od njih.
Ali sto vec rece neko ko sam ja da tu postavljam nesto.
PS:Nezaboravite kada igra Srbija,svi treba na prvom mestu da smo Srbi a tek onda Delije ili Grobari.Kada se mi budemo tako ponasali i oni koji igraju nece brukati taj dres,grb i himnu do koje nam je tako stalo.Do tada prvo neka pogleda svako sebe,sta pise i kako razmislja a tek onda komentar o drugima.

Zeks

pre 17 godina

Prosto nemogu da verujem! Nemogu da verujem svojim ocima, sta se sve moze procitati ovde. Stvarno sam zabrinut za psihicko stanje nas Srba. Evo procitao sam ovih cetrdesetak komentara ovde i nije za poverovati koliko bolesnika se javljaju. Neki cak stvarno sebi umisljaju da nesto znaju i umeju. Do te mere su poremeceni, da cak pisu komentare na engleskom, jer zbilja sebi umisljaju da ce
A) Klemente to procitati
B) taj isti Klemente slediti instrukcije nekog budale anonimusa sa sajta

Mislim stvarno...do koje mere trebas biti bolestan, glup i uobrazen da sebi umisljas vecu kvalifikaciju nego jednom Klementeu ili bilo kojem treneru na ovome svetu koji ima trenersku licencu? Svi se toliko pravite pametni a vecina vas nije sposobna da svoj sopstveni zivot dovede u neki red. Ali vazno je da se pravite pametni. Srpski narod - sve pametnjakovic do pametnjakovica. Izuzetni, nemojte mi zameriti, vama svaka cast.

kajmakcalanac

pre 17 godina

@ Zeks
Uf,sto volim takve pametnjakovice kao sto si ti.
Sta bismo mi bez tebe tako mudrog i pametnog?Kako si samo "lepo" dao sociolosko-psiholoski presek/profil naseg drustva.
A,ko tebi daje pravo da procenjujes ko treba,a ko ne treba da salje komentare?Mislis da si kompetentan u tome?
Mozda bi trebalo da otvorimo neku novu temu o opstem stanju naseg drustva gde bi samo ti ostavljao svoje komentare i prosvetljavao nas,objasnjavao ko je glup,a ko pametan.Ili,jos bolje, odgovarao na pitanja gledalaca/citalaca.Pa da te nazovemo "draga Saveta".
Sto si uopste ostavio komentar kada smatras da uopste ne treba iznositi svoje misljenje na ovakvim forumima i da uvek postoji neko kompetentniji u toj oblasti o kojoj se govori?
Ili mozda smatras da svako treba samo da se bavi svojom strukom i ne govori ni o cemu drugom?
Onda,sto ti saljes komentare iz sociologije i psihologije?