1. Fali samo da se fotografija malo isece i ispod stavi izvor BRAZZERS.COM
  (Bero Rakun, 14. januar 2022 20:32)

  # Link komentara

 2. Kukića zaboravili!??!
  (rukometaš, 14. januar 2022 19:05)

  # Link komentara

 3. Ide li neko u Segedin sutra?
  (Gon, 14. januar 2022 17:47)

  # Link komentara

 4. Za sve koji pricaju da su Hrvati oslabljeni,informacija i da je Srbija oslabljena.Cindric se verovatno vraca Hrvatima,dok Mamic zbog korone i Duvnjak zbog povrede ledja nece igrati.Ali i Srbija je poprilicno oslabljena,ne brani nas najbolji golman Dejan Milosavljev,Jovica Nikolic desni bek,odlican i u napadu i u odbrani,potpisao za 5 tim Bundeslige,samo 20 godina,braca Ilic,Abutovic,Zelenovic.Hrvati jesu favoriti ali u buducnisti Srbija moze da se vrati u vrh svetskog rukometa.
  (Stara kuka, 14. januar 2022 17:26)

  # Link komentara

 5. Nisam gledao prve utakmice, tako da o samoj igri nemam šta reci ni za jedne ni za druge. Reci ću samo da do sada sto sam mogao videti od naših, to je napredak, i za to je zaslužan trener Đerona, sad je pitanje da li je to dovoljan napredak trenutno, a to će se videti u naredne dve utakmice. Možda i više protiv Hrvatske kojoj ipak fali nekoliko važnih igrača, i tu su nam šanse veće nego protiv Francuza. Na papiru naravno. A Htvati iako ne u 100% ful sastavu, igrače maksimalno od prve do zadnje, oni ne smu da izgube, inače je za njih gotovo, naši pak ako joce nešto, trebali bi isto tako da misle, da zaborave Ukrajinu, da ne misle da mogu da se vade sa Francuzima, već prosto da igraju za pobedu kao da nemaju pravo na grešku. Sve u svemu nadam se dobrom rukometu, bolji neka pobedi, i pogotovo da ne vidimo nikakve budalastine na tribinama !
  (JPR24, 14. januar 2022 16:59)

  # Link komentara

 6. Realno ne treba ocekivati nesto puno od ove ekipe ove godine. Hrvati i Francuzi su ipak veliki favoriti za prolazak. To što su Hrvati oslabljeni i to što smo dobili Francuze u kvalifikacijama ne mora ništa da znači jer su to preiskusne ekipe. Naše vreme dolazi i momcima ne treba ništa zamerati ako ispadnu sve dok budu pokazivali želju i igru kao do sad.
  (egil, 14. januar 2022 16:52)

  # Link komentara

 7. Mislim da smo mi zalutali na to takmičenje.
  (Loznica, Gučevo, Cer....., 14. januar 2022 16:45)

  # Link komentara