Utorak, 08.08.2006.

09:44

Precrtani Saveljić, Nađ i Radonjić?

Izvor: Miloš Šaranoviæ

Precrtani Saveljiæ, Nað i Radonjiæ? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

Bob Sent Kler

pre 17 godina

To meni lici na namestaljku za koju jedino Jesic nije znao.
bjeka ima svoje igrace na terenu koji su trebali da prime 3 komada u poluvremenu. Citaj:Saveljic, Bajic (kome je ovo drugi put jer protiv Petah Tikve je odigrao cudnu tekmu, pravio penale itd.), Nadj (koji je i na SP dobio dva namerna zuta).
Medjutim posto Jesa ocigledno ne zna za namestaljku njemu je verovatno bilo cudno: Sta bre to rade ova dvojica? Ali vratice njih Bjeka u tim ne bojim se ja.
Ne zna samo kako Jesicu da saopsti. ispostavi se da onaj Reber nije tako lud.
A za Babovica no comment. Necu da sudim da li vredi ili ne vreme ce pokazati (po meni ne) ali drskost i bezobrazluk ima vecu od bilo koje zvezde na svetu. Zato RAUS!

Igor iz Nisa

pre 17 godina

jedna stvar mi nije jasna zasto nema Borka Veselinovica, jesicu trba da ti bude jasno ako hoces da napravis igraca centafora mora da igra kao mlad, pogledaj sve centarfore u evropi pojedini vec igraju od 18 godine za najbolje evropske klubove, a nemoze niko da je mali netalentovan pa bio je nabolji strelac EP za juniore. Stavite svi prst na celo fudbalski srucnjaci i razmislite svi i u Partizanu, Zvezdi, Radnickom, Napretku i svi ostali i setite se akako ste vi postali fudbaleri i dali bi iko od svih vas bio ovo danas da vam neko nije pruzio sansu. A u nekom od sledecih komentara napisacu vam ko unistava niski fudbak i kako.
Pozdrav svim iskrenim ljubiteljima fudbala, ali ne preko mali ekrana nego BATO UZIVO NA STADION pa makar gledali patos ligu!!!

Skec

pre 17 godina

Ma svaka cast Pixiju kao fudbaleru (zato njegovo ime i pocinjem velikim slovom za razliku od Partizanovih lopova) ali kao funkcioner je isti kao i ostali,seti se samo kako je vodio FSJ,a kako vodi Zvezdu videcemo vec danas. Ako je uspeh sto je Zvezda prvak onda vam i ne treba bolji.
Srecno

Nikylebron

pre 17 godina

Samo ovo u zadnjih 11god...8 TITULA PARTIZANA!!!!!!!!!
3 romale romalia i jedna arkanova.... tako da GANCICI jedan veliki MUK...i jos istorijski plasman u LIGU SAMPIONA... u BASKETU zadnjih 11 god. 8TITULA P.F.C.-a!!!!!!!!! jedna romale romalia i dve mile djukanovica.... Znaci opet jedan veliki MUK svaki komentar od strane "delija"-inace rec turskog porekla je suvisna...!!!!!

Ivan

pre 17 godina

Mislim da je Partizan napravio kardinalnu grešku u ovom prelaznom roku, jer je doveo 10-ak pojačanja, a osim Radovića i penzionisanog Mirkovića niko nije otišao. Mnogo je tu igrača i nužno će se pojaviti zavisnost.
OK. dobra je konkurencija, ali je konkurencija kada imaš 4 špica, pa će 1 ili 2 da igraju o druga dva neka se potrude.
U Partizanu ima ih:Radonjić, Odita, Markovski, Stojkov, Lazić, Mirosavljević, Boja....... , Zvezda ih ima dvojcu: Žigića i Djokića i to je to, uz Purovića + ofanzivni vezni i spoljni igrači (Georgijev, Brazilac...)

Mare

pre 17 godina

Bjekovic je mnogo proracunatiji nego sto mnogi ovde misle, a Jesic radi ono sto mu kazu.
Boji istice ugovor sledeceg leta. Ako sada ne ode, sledeceg leta ide za dzabe. Oni hoce ili da ga sada prodaju, ali Boji to izgleda da ne odgovara, ili da produze ugovor. Njemu to ne pada na pamet. I onda - ucena - neces da radis sto mi hocemo - OK, neces ni da igras, nema te godinu dana, pa posle gledaj kakvu ces cenu da napravis za sebe... Verovatno je slicno i sa Radonjicem. i ove matore (Nadja) bi da nekom uvale, ali ne ide...
Stalno nekoga prodaju, a nikako nikoga da prodaju...
Ali ko im je svima kriv kada su se uhvatili sa tim moralnim velicinama u kolo.

Grobar do groba

pre 17 godina

Svaka cast Jeso! Otjeraj sve lopove koji su prodavali utakmice i brukali nas PArtizan u cijelom svijetu!!! Mi ginemo za taj klub a oni ga prodaju za saku dolara! Neka se svi ugledaju na Lazica! Decko je u svojoj prvoj utakmici poginuo na terenu i pokazao kako se voli i igra za Partizan! Ima jos prodanih dusa i njih treba poslati kuci! Neka svi idu dzabe! Samim njihovim odlaskom Partizan je na dobitku! Neka je i Stefan Milijin Babovic napokon napustio PArtizan. Zna se kako je dosao u njega i kako je zaigrao z aprvi tim. Tajo da dva auta pa nas decko bruka gdje god se pojavi!
Jos da hoce otici Bjekovic i Curkovic!!! JESO SAMO NAPRIJED!!!!!!

Milan

pre 17 godina

Pa decko se cudi sto u 36. godini zivota ,na samom izmaku cetvrte decenije zivota sedi na klupi Partizana,a mi navijaci se cudimo sta ce on uopste u Partizanu.Tu je dosao da ceka penziju.Neka ide odakle je dosao,a neka oslobodi mesto nekom ko je bar dvadeset godina mladji od njega , da uci i da se kali.
UPRAVA NAPOLJE -BOJKOT DO POBEDE.

goranBN

pre 17 godina

@luka
U pravu si potpuno. Poznajem Milosa Karisika odlicno, stvarno je VELIKI talenat i bolji je od svih saveljica i nadjova (jeste davao 100% UVEK, ali vise ne moze, godine rade svoje, ni ZiZu nece igrati do 45 godine po zaslugama). Slazem se i za Sljivancanina, on bi trebao da igra, kao sto su trebali i Ivan Babic i Dejan Ognjanovic, a ne da se vuku po neki Estoril-ima. To je trebala biti buducnost, a ne Mirkovic & Saveljic.
A Babovic, nek se nosi, daleko mu lepa kuca, neka nauci fudbal pa neka se javi, ja bih bolje igrao, zato sto jqa imam SRCE, i poginuo bih svaki put na terenu, a ne moraju me ni placati. A on neka pocne nesto da jede, i malo teretane, i mozda da bude nesto od njega. Nije on tehnicar kao Ronaldinjo, da moze sa 45 kilograma da igra i da se baletanise po terenu.

Promene sto pre

pre 17 godina

Ovo je prvi potez u pravaom smeru. Na zalost, time je ocajan, za sta treba da odgovara Bjekovic [a mozda i zecevic]. Zao mi je Saveljica i Nadja, ali obojica vise nisu za igrace Partizana. Nadj je borben i dobar covek, pravi Grobar ali o fudbalu malo sta zna. Radonjic nikada nije ni bio za Partizan. Ode i Babovic. Odlicno. Momak ne bi mogao da igra ni za Beograd sa Karaburme. Nema ni snagu ni znanje, a misli da je genije - neobicno. Ako Jesic nastavi putem kojim treba: da vidimo recimo sta je sa Bajicem [koji takodje treba da se proda]? Dajte Rnica i Nebojsu Marinkovica. Dajte jos nekog momka koji nesto malo zna o fudbalu. Ako to jesic uradi cak i sadasnji nikakav tim bice u rangu Zvezdinog, u kome takodje niko nista ne zna. jesic i igraci rade sto mogu, a nisu preterano mocni [sta je-tu je]. Za to je, na zalost, glavni krivac NESPOSOBNA UPRAVA koji NIJE UMELA da nadje prava pojacanja. Za razliku od bojkotasa, koje uglavnom ne razumem [ni njihov bojkot] moja osnovna je primedba: ako ne znate, Zecevicu i Bjekovicu, ako vam je previse tesko, ako ne mozete da nadjete novac, ako ne mozete da nadjete igrace, ako klub nema sredstava, ako je liga bezbezna, ako novinari [kao] lazu i dizu tenziju bez osnova - ako je sve to tacno - IDITE ODMAH. neka dodje neko ko ce to moci da sredi, ko je da je. Dakle, cak i mi sto ne razumemo bojkot i mislimo da su momci koji ga provode nedovoljno inteligentni, mislimo isto: UPRAVA NAPOLJE. Promene sto pre!

voja

pre 17 godina

Puna podrska treneru Jesicu! Bravo, bez obzira na stare zasluge svi moraju da ginu za crno-beli dres!!!
A i cinjenica je da sva trojica (Nadj,Saveljic i Radonjic) imaju velikih problema sa brzinom!!!

O

pre 17 godina

Partizan svakako nije u najboljem stanju, ali bice vremena. Zvezda svakako ima znatno bolji tim, ali se prethodnih godina to i nije pokazlivalo kao presudno.

Dzasta momenat

pre 17 godina

..." Tuga i jad jeste,ali moramo biti realni,nas maximum su prvenstvo i kup,a sto se tice Evro kupova treba biti srecan ako jednom u 10 godina udjemo u LS,zato sto fudbal vode ljudi poput Terzica,Piksija,bjekovica... "
Ne petljaj Piksija u to tvoje drustvo.Verovatno si mislio na ZekoCureta.
Napred Zvezda! A sto se Partizana tice , zaista vam zelim da izbacite Maribor.Rivalitet izmedju Zvezde i Partizana ovde prestaje.Navijacu za vas kada budete igrali protiv Maribora ili bilo kog inostranog tima.Sto se domacih takmicenja tice, tu nema dileme, samo Zvezda!
I zaista mi nije jasno Skec, kako su vam prvenstvo i kup maksimum, kada imate ovako los tim ? Najsikrenije, maksimum vam je drugo mesto.

SHEARER

pre 17 godina

Saveljicu, sta ti u svojoj 36 mozes da pruzis Partizanu??? Nadj je ocajan igrac koji kad primi loptu ne zna sta ce sa njom. Radonjica Bjeka zeli da uvalja posto poto jer znamo svi kolko on voli pare. Nije mi jasno samo zasto Stojkov al verujem u Jesu.

Zoran

pre 17 godina

Ха, ха !
Радоњић ????
А, толико је бољи од Жигића !!!
Партизан = Монти Пајтон

peja

pre 17 godina

SVAKA CAST, JESICU! gerijatrijski duet saveljic- nadj je najvise naskodio PARTIZANU. nije sada fazon ako neko ima 30+ godina moze da se vuce po terenu i pritom ni za sta ne odgovara. nisu treba otpustiti po hitnom postupku (da covek na vreme nadje klub i nametne se selektru “geniju”:), dok nadj i moze da igra za nas ako prestane da se mesa u posao trenera. radonjic i ovako uskoro ide u tursku, rusiju ili neki drugi azerbejdzan. od simonove prodaje mi nije bilo toliko milo sto neko ide… sto se tice boje i posebno babovica ponovo mogu samo da kazem- JESO, MAJSTORE!!! golgeter koji ne zna da postigne gol i najpoznatiji tatin sin naseg fudbala nikome nece nedostajati.
pazite sta vam kazem, sa ovakvim trenerom mozda ovo nece biti bas toliko losa sezona…

Pfc

pre 17 godina

Sve,sve ali zasto NADJA?Jedini koji je uvek davao 100% i koji je umirao za crno beli dres i grb.NADJ MORA DA IGRA!!!!!Jedan je Albert!!!

luka

pre 17 godina

Bakero rodjace,
pitas se sta je sa mladjim kategorijama. Sta je sa 88 godistem? Pa nista jer Bjeka je kao i Zeka. Pohlepan. Iz te najtalentovanije generacije ikada u prvi tim su prebaceni Marinkovic i Bosancic iz razloga sto igraju napad i sredinu. Zbog toga ce za godinu dve biti aktuelni za prodaju. Inace Partizan ima dva igraca odbrane iz iste generacije koji su po kvalitetu daleko iznad ovih matorih staticara koji terenutno igraju u prvom timu. Dragicevic i Karisik tavore u Teleoptiku bez ugovora i igraju za DZ. Sva sreca sto igraju za reprezentaciju pa im se iz tog razloga udeli 50-100 evrica godisnje kako bi imali da kupe kopacke.Sramota.... Steta, jer klinci ne mogu ni iz kluba da odu jer ih je Bjeka konzervisao za svaki slucaj ukoliko slucajno zatrebaju..... Neverovatno ali istinito. Prosle godine je kupljen Sljivancanin i jos dva levaka za potrebu odbrane a vec ove su isti ti igraci prosledjeni nekim klubovima druge i trece lige. To dovoljno govori kakvu politiku klub vodi....

Moca

pre 17 godina

Pa jeste Saveljicu, nije ti ovo trebalo. Sto se ko dzentlmen ne povuces i ustupis svoje mjesto nekom mladjem i sposobnijem, a ti idi u trenere ili menadzere. Koja si ti neka samonabijedjena velicina!!!!

MAD4RED

pre 17 godina

koji vezni red!!!!!!! i oni ce da se suprotstave Georgijevu, Jankovicu, Milijasu, Basti, Milovanovicu, Kovacevicu.....
bolje vama da se prebacite na sadnju tikvica, prosle godine ste ih imali i za izvoz.

jroman

pre 17 godina

I ja bi isto uradijo partizanu ne treba igraci sa 36 god. Stvarno nije mi jasno zasto je izbacijo Babovica?
Dobar potez trenera.

Dragan,BGD

pre 17 godina

Slazem se sa mnogim komentarima,a postavljam jedno pitanje - Kako Nadj nije na listi igraca Partizana pocetkom avgusta a samo pre mesec dana igrao je medju prvih 11 za SCG na Svetskom prvenstvu u Nemackoj.Moje pitanje je kako je mogao igrati na Svetskom prvenstvu?

Delija Bijeljina

pre 17 godina

Saveljic i ne zna nesto da igra ja ne znam sta ce im Saveljic,Boya(koji ne da gol 1 god pa onda da dva na jednoj utakmici),Nadj,Radonjic(on im ne treba da bi zaradili para),Cirkovic(star) i oni koje su doveli iz dvadesetih liga!Sad ce Maribor da ih odere.....PONAVLJA SE ARTMEDIA,TIKVA,VOZDOVAC(oni su ih zasluzeno),OFK(i oni) i ostala "cista" posla!

Juke

pre 17 godina

Skec@, odlican ti je predlog ali nazalost,to ce biti vrlo, vrlo tesko izvodljivo. "Cuveni trio fantastikus" je prakticno nedodirljiv a i "jaki su ko zemlja".
Sta je potrebno uraditi da bi taj "trio" konacno "sjasio", mozda opstenarodna revolucija? Pokazalo se da je lakse bilo "skinuti" i samog S.Milocevica nego ove uzurpatore.

bakero

pre 17 godina

Dobro je da su Partizanova najveca pojacanja pojacanja stigla iz BASK-a.Koliko znam nisu mladi igraci, sto znaci da ce njihovo iskustvo sa jakih utakmica doneti mnogo.Sramota je sta se radi u Partizanu.Pre dve godine Emgehara je bio 1.igrac, sigurno. Prosle godine Nadj. Ali izgleda da su igraci dobri samo za jednu godinu. Vise kiksera u odbrani nema ni FKSrem. Bajic je dokaz za to.Lomic, odlican u fazi napada, takodje.Pogledajte spisak reprezentativaca.Gde su igraci iz te cuvene skole.Ruku na srce, C.Zvezda ima mnogo kvalitetnije mlade igrace. Ne znam kako, kad Bjekovic kaze da je Partizan najbolji u svim uzrastima. Gde su ti talenti!

Joga Bonito

pre 17 godina

A kad se samo setim, kako je Adi, govorio posle Reala, da je Bekam devojcica... Konacno neko, da kaze zemljace, idi cepaj drva, a ne da fingiras kapitena, ili fudbalera, uopste

srki

pre 17 godina

auuuuuuuu, sta ce da vam radi maribor!!!!!!! grobari samo da znate, da se posle ne pravdate, nije maribor milan iako pocinje na M !!!!!!!!!!!!

Skec

pre 17 godina

Tuga i jad jeste,ali moramo biti realni,nas maximum su prvenstvo i kup,a sto se tice Evro kupova treba biti srecan ako jednom u 10 godina udjemo u LS,zato sto fudbal vode ljudi poput Terzica,Piksija,bjekovica...

doox

pre 17 godina

Bravo Jesho! Odlican potez, bas pogodjeni moji pikovi! Ajde bre Bjekovicu prodajte bre ovog decka Srdjana, ne mucite ga vise...

Ajde Majstori!

Veki

pre 17 godina

Iako sam Zvezdas cini mi se da je ova grupa od 18 igraca stvarno najbolje sto Partizan ima. Ako Jesic bude izdrzao pritiske, bice zanimljiv Derbi!!!

*bane*

pre 17 godina

*Partizan ima mnogo igrača koji su mu na teretu i fizički i finansijski.Razloga za to ima više , jedan od bitnih je taj da Bjeković i Zečević za Radonjića traže obeštećenje, kao da je Žigić u pitanju, za Nadja i Saveljića, kojima je biološki sat otkucao svoje ,za prelazak u "neki" Katar, gde bi mogli da završe karijeru i uzmu još neki dolar, isto obeštećenje traže kao pre 2 god. , a izgovor menadžerima za Nađa, je da je odigrao sve utakmice na svetskom prvenstvu, a za Saveljića da je igrao u svim poznatim Francuskim timovima i da ima status standarnog reprezentativca , ali Crne Gore!!? Boja je isto standardni reprezentativac Kameruna i njega prvo mogu da prodaju ali On je duplo skuplji od "Blaga" iz Zvezde !!??Šteta za Nadja, koji je ginuo za Partizan, a sad ga drže kao da je neophodan , a ako jeste, neka mu to kažu!! Normalno je da su Oni psihički slomljeni i da im se "ne igra" jer se osećaju izigranim od sopostvenog kluba, koji je već jednom zaradio na njima, prodajući ih u Betis , odnosno Bordo!! Pustite ljude da idu , pa zar je red da Oni sami otkupljuju svoje ugovore i da treniraju kao dečaci ,istim intezitetom!! PARTIZAN MI JE DRAG ,ALI ISTINA MI JE NAJDRAŽA!!!

Iggy

pre 17 godina

Nema ko da se ljuti! Moraju se napokon nasi igraci nauciti da nema vise samoupravljanja. Ako je Trezege mogao da sedi naklupi na svetskom prvenstvu onda to moze i Nisa, Adi ili bilo ko drugi!

adrijan

pre 17 godina

Pet igraca sredine terena, tri napadaca i OSAM ODBRAMBENIH FUDBALERA. Jasna taktika za Maribor. Jadno. Na sta je spao Partizan.

Pera iz solitera

pre 17 godina

Sada znamo ko namešta utakmice, starim ''asovima'' nije dovoljno para što su zaradili , pa se dosetili novog izvora finansiranja.SRAMOTA
Ovo je prvi potez trenera Ješića koji cenim, navijam za Zvezdu , naravno, ali poštujem ovakve poteze, suparničkog tabora.

@Skec

pre 17 godina

Duplu krunu cete svakako osvojiti u narednim godinama, ne zato sto cete biti bolji, nego zato sto ce i Zvezda da osciluje gore-dole. Isto kao u Hrvatskoj... Ali, ako vam je to primarni cilj, a o Evro kupovima i ne razmisljate, onda su vam ambicije iste kao i kod kolega u CZ, tj. prvi u svom selu (ili brdu, kako god). Tuga i jad...

crni bombarder

pre 17 godina

Precrto je on tako i sebe.........on misli da ce Bjekovic gledati kako mu novci bjeze iz ruku.Ko ce sada kupita Nadja i Radonjica ako nisu u kombinaciji sa jednim Mariborom.Ili,ko zna mozda ih nema zato sto treba da odu.

crni bombarder

pre 17 godina

Precrto je on tako i sebe.........on misli da ce Bjekovic gledati kako mu novci bjeze iz ruku.Ko ce sada kupita Nadja i Radonjica ako nisu u kombinaciji sa jednim Mariborom.Ili,ko zna mozda ih nema zato sto treba da odu.

*bane*

pre 17 godina

*Partizan ima mnogo igrača koji su mu na teretu i fizički i finansijski.Razloga za to ima više , jedan od bitnih je taj da Bjeković i Zečević za Radonjića traže obeštećenje, kao da je Žigić u pitanju, za Nadja i Saveljića, kojima je biološki sat otkucao svoje ,za prelazak u "neki" Katar, gde bi mogli da završe karijeru i uzmu još neki dolar, isto obeštećenje traže kao pre 2 god. , a izgovor menadžerima za Nađa, je da je odigrao sve utakmice na svetskom prvenstvu, a za Saveljića da je igrao u svim poznatim Francuskim timovima i da ima status standarnog reprezentativca , ali Crne Gore!!? Boja je isto standardni reprezentativac Kameruna i njega prvo mogu da prodaju ali On je duplo skuplji od "Blaga" iz Zvezde !!??Šteta za Nadja, koji je ginuo za Partizan, a sad ga drže kao da je neophodan , a ako jeste, neka mu to kažu!! Normalno je da su Oni psihički slomljeni i da im se "ne igra" jer se osećaju izigranim od sopostvenog kluba, koji je već jednom zaradio na njima, prodajući ih u Betis , odnosno Bordo!! Pustite ljude da idu , pa zar je red da Oni sami otkupljuju svoje ugovore i da treniraju kao dečaci ,istim intezitetom!! PARTIZAN MI JE DRAG ,ALI ISTINA MI JE NAJDRAŽA!!!

@Skec

pre 17 godina

Duplu krunu cete svakako osvojiti u narednim godinama, ne zato sto cete biti bolji, nego zato sto ce i Zvezda da osciluje gore-dole. Isto kao u Hrvatskoj... Ali, ako vam je to primarni cilj, a o Evro kupovima i ne razmisljate, onda su vam ambicije iste kao i kod kolega u CZ, tj. prvi u svom selu (ili brdu, kako god). Tuga i jad...

Veki

pre 17 godina

Iako sam Zvezdas cini mi se da je ova grupa od 18 igraca stvarno najbolje sto Partizan ima. Ako Jesic bude izdrzao pritiske, bice zanimljiv Derbi!!!

adrijan

pre 17 godina

Pet igraca sredine terena, tri napadaca i OSAM ODBRAMBENIH FUDBALERA. Jasna taktika za Maribor. Jadno. Na sta je spao Partizan.

Iggy

pre 17 godina

Nema ko da se ljuti! Moraju se napokon nasi igraci nauciti da nema vise samoupravljanja. Ako je Trezege mogao da sedi naklupi na svetskom prvenstvu onda to moze i Nisa, Adi ili bilo ko drugi!

Pera iz solitera

pre 17 godina

Sada znamo ko namešta utakmice, starim ''asovima'' nije dovoljno para što su zaradili , pa se dosetili novog izvora finansiranja.SRAMOTA
Ovo je prvi potez trenera Ješića koji cenim, navijam za Zvezdu , naravno, ali poštujem ovakve poteze, suparničkog tabora.

Juke

pre 17 godina

Skec@, odlican ti je predlog ali nazalost,to ce biti vrlo, vrlo tesko izvodljivo. "Cuveni trio fantastikus" je prakticno nedodirljiv a i "jaki su ko zemlja".
Sta je potrebno uraditi da bi taj "trio" konacno "sjasio", mozda opstenarodna revolucija? Pokazalo se da je lakse bilo "skinuti" i samog S.Milocevica nego ove uzurpatore.

Skec

pre 17 godina

Tuga i jad jeste,ali moramo biti realni,nas maximum su prvenstvo i kup,a sto se tice Evro kupova treba biti srecan ako jednom u 10 godina udjemo u LS,zato sto fudbal vode ljudi poput Terzica,Piksija,bjekovica...

bakero

pre 17 godina

Dobro je da su Partizanova najveca pojacanja pojacanja stigla iz BASK-a.Koliko znam nisu mladi igraci, sto znaci da ce njihovo iskustvo sa jakih utakmica doneti mnogo.Sramota je sta se radi u Partizanu.Pre dve godine Emgehara je bio 1.igrac, sigurno. Prosle godine Nadj. Ali izgleda da su igraci dobri samo za jednu godinu. Vise kiksera u odbrani nema ni FKSrem. Bajic je dokaz za to.Lomic, odlican u fazi napada, takodje.Pogledajte spisak reprezentativaca.Gde su igraci iz te cuvene skole.Ruku na srce, C.Zvezda ima mnogo kvalitetnije mlade igrace. Ne znam kako, kad Bjekovic kaze da je Partizan najbolji u svim uzrastima. Gde su ti talenti!

Joga Bonito

pre 17 godina

A kad se samo setim, kako je Adi, govorio posle Reala, da je Bekam devojcica... Konacno neko, da kaze zemljace, idi cepaj drva, a ne da fingiras kapitena, ili fudbalera, uopste

doox

pre 17 godina

Bravo Jesho! Odlican potez, bas pogodjeni moji pikovi! Ajde bre Bjekovicu prodajte bre ovog decka Srdjana, ne mucite ga vise...

Ajde Majstori!

srki

pre 17 godina

auuuuuuuu, sta ce da vam radi maribor!!!!!!! grobari samo da znate, da se posle ne pravdate, nije maribor milan iako pocinje na M !!!!!!!!!!!!

jroman

pre 17 godina

I ja bi isto uradijo partizanu ne treba igraci sa 36 god. Stvarno nije mi jasno zasto je izbacijo Babovica?
Dobar potez trenera.

Delija Bijeljina

pre 17 godina

Saveljic i ne zna nesto da igra ja ne znam sta ce im Saveljic,Boya(koji ne da gol 1 god pa onda da dva na jednoj utakmici),Nadj,Radonjic(on im ne treba da bi zaradili para),Cirkovic(star) i oni koje su doveli iz dvadesetih liga!Sad ce Maribor da ih odere.....PONAVLJA SE ARTMEDIA,TIKVA,VOZDOVAC(oni su ih zasluzeno),OFK(i oni) i ostala "cista" posla!

Dragan,BGD

pre 17 godina

Slazem se sa mnogim komentarima,a postavljam jedno pitanje - Kako Nadj nije na listi igraca Partizana pocetkom avgusta a samo pre mesec dana igrao je medju prvih 11 za SCG na Svetskom prvenstvu u Nemackoj.Moje pitanje je kako je mogao igrati na Svetskom prvenstvu?

Moca

pre 17 godina

Pa jeste Saveljicu, nije ti ovo trebalo. Sto se ko dzentlmen ne povuces i ustupis svoje mjesto nekom mladjem i sposobnijem, a ti idi u trenere ili menadzere. Koja si ti neka samonabijedjena velicina!!!!

MAD4RED

pre 17 godina

koji vezni red!!!!!!! i oni ce da se suprotstave Georgijevu, Jankovicu, Milijasu, Basti, Milovanovicu, Kovacevicu.....
bolje vama da se prebacite na sadnju tikvica, prosle godine ste ih imali i za izvoz.

luka

pre 17 godina

Bakero rodjace,
pitas se sta je sa mladjim kategorijama. Sta je sa 88 godistem? Pa nista jer Bjeka je kao i Zeka. Pohlepan. Iz te najtalentovanije generacije ikada u prvi tim su prebaceni Marinkovic i Bosancic iz razloga sto igraju napad i sredinu. Zbog toga ce za godinu dve biti aktuelni za prodaju. Inace Partizan ima dva igraca odbrane iz iste generacije koji su po kvalitetu daleko iznad ovih matorih staticara koji terenutno igraju u prvom timu. Dragicevic i Karisik tavore u Teleoptiku bez ugovora i igraju za DZ. Sva sreca sto igraju za reprezentaciju pa im se iz tog razloga udeli 50-100 evrica godisnje kako bi imali da kupe kopacke.Sramota.... Steta, jer klinci ne mogu ni iz kluba da odu jer ih je Bjeka konzervisao za svaki slucaj ukoliko slucajno zatrebaju..... Neverovatno ali istinito. Prosle godine je kupljen Sljivancanin i jos dva levaka za potrebu odbrane a vec ove su isti ti igraci prosledjeni nekim klubovima druge i trece lige. To dovoljno govori kakvu politiku klub vodi....

Pfc

pre 17 godina

Sve,sve ali zasto NADJA?Jedini koji je uvek davao 100% i koji je umirao za crno beli dres i grb.NADJ MORA DA IGRA!!!!!Jedan je Albert!!!

Zoran

pre 17 godina

Ха, ха !
Радоњић ????
А, толико је бољи од Жигића !!!
Партизан = Монти Пајтон

peja

pre 17 godina

SVAKA CAST, JESICU! gerijatrijski duet saveljic- nadj je najvise naskodio PARTIZANU. nije sada fazon ako neko ima 30+ godina moze da se vuce po terenu i pritom ni za sta ne odgovara. nisu treba otpustiti po hitnom postupku (da covek na vreme nadje klub i nametne se selektru “geniju”:), dok nadj i moze da igra za nas ako prestane da se mesa u posao trenera. radonjic i ovako uskoro ide u tursku, rusiju ili neki drugi azerbejdzan. od simonove prodaje mi nije bilo toliko milo sto neko ide… sto se tice boje i posebno babovica ponovo mogu samo da kazem- JESO, MAJSTORE!!! golgeter koji ne zna da postigne gol i najpoznatiji tatin sin naseg fudbala nikome nece nedostajati.
pazite sta vam kazem, sa ovakvim trenerom mozda ovo nece biti bas toliko losa sezona…

O

pre 17 godina

Partizan svakako nije u najboljem stanju, ali bice vremena. Zvezda svakako ima znatno bolji tim, ali se prethodnih godina to i nije pokazlivalo kao presudno.

Dzasta momenat

pre 17 godina

..." Tuga i jad jeste,ali moramo biti realni,nas maximum su prvenstvo i kup,a sto se tice Evro kupova treba biti srecan ako jednom u 10 godina udjemo u LS,zato sto fudbal vode ljudi poput Terzica,Piksija,bjekovica... "
Ne petljaj Piksija u to tvoje drustvo.Verovatno si mislio na ZekoCureta.
Napred Zvezda! A sto se Partizana tice , zaista vam zelim da izbacite Maribor.Rivalitet izmedju Zvezde i Partizana ovde prestaje.Navijacu za vas kada budete igrali protiv Maribora ili bilo kog inostranog tima.Sto se domacih takmicenja tice, tu nema dileme, samo Zvezda!
I zaista mi nije jasno Skec, kako su vam prvenstvo i kup maksimum, kada imate ovako los tim ? Najsikrenije, maksimum vam je drugo mesto.

voja

pre 17 godina

Puna podrska treneru Jesicu! Bravo, bez obzira na stare zasluge svi moraju da ginu za crno-beli dres!!!
A i cinjenica je da sva trojica (Nadj,Saveljic i Radonjic) imaju velikih problema sa brzinom!!!

SHEARER

pre 17 godina

Saveljicu, sta ti u svojoj 36 mozes da pruzis Partizanu??? Nadj je ocajan igrac koji kad primi loptu ne zna sta ce sa njom. Radonjica Bjeka zeli da uvalja posto poto jer znamo svi kolko on voli pare. Nije mi jasno samo zasto Stojkov al verujem u Jesu.

goranBN

pre 17 godina

@luka
U pravu si potpuno. Poznajem Milosa Karisika odlicno, stvarno je VELIKI talenat i bolji je od svih saveljica i nadjova (jeste davao 100% UVEK, ali vise ne moze, godine rade svoje, ni ZiZu nece igrati do 45 godine po zaslugama). Slazem se i za Sljivancanina, on bi trebao da igra, kao sto su trebali i Ivan Babic i Dejan Ognjanovic, a ne da se vuku po neki Estoril-ima. To je trebala biti buducnost, a ne Mirkovic & Saveljic.
A Babovic, nek se nosi, daleko mu lepa kuca, neka nauci fudbal pa neka se javi, ja bih bolje igrao, zato sto jqa imam SRCE, i poginuo bih svaki put na terenu, a ne moraju me ni placati. A on neka pocne nesto da jede, i malo teretane, i mozda da bude nesto od njega. Nije on tehnicar kao Ronaldinjo, da moze sa 45 kilograma da igra i da se baletanise po terenu.

Promene sto pre

pre 17 godina

Ovo je prvi potez u pravaom smeru. Na zalost, time je ocajan, za sta treba da odgovara Bjekovic [a mozda i zecevic]. Zao mi je Saveljica i Nadja, ali obojica vise nisu za igrace Partizana. Nadj je borben i dobar covek, pravi Grobar ali o fudbalu malo sta zna. Radonjic nikada nije ni bio za Partizan. Ode i Babovic. Odlicno. Momak ne bi mogao da igra ni za Beograd sa Karaburme. Nema ni snagu ni znanje, a misli da je genije - neobicno. Ako Jesic nastavi putem kojim treba: da vidimo recimo sta je sa Bajicem [koji takodje treba da se proda]? Dajte Rnica i Nebojsu Marinkovica. Dajte jos nekog momka koji nesto malo zna o fudbalu. Ako to jesic uradi cak i sadasnji nikakav tim bice u rangu Zvezdinog, u kome takodje niko nista ne zna. jesic i igraci rade sto mogu, a nisu preterano mocni [sta je-tu je]. Za to je, na zalost, glavni krivac NESPOSOBNA UPRAVA koji NIJE UMELA da nadje prava pojacanja. Za razliku od bojkotasa, koje uglavnom ne razumem [ni njihov bojkot] moja osnovna je primedba: ako ne znate, Zecevicu i Bjekovicu, ako vam je previse tesko, ako ne mozete da nadjete novac, ako ne mozete da nadjete igrace, ako klub nema sredstava, ako je liga bezbezna, ako novinari [kao] lazu i dizu tenziju bez osnova - ako je sve to tacno - IDITE ODMAH. neka dodje neko ko ce to moci da sredi, ko je da je. Dakle, cak i mi sto ne razumemo bojkot i mislimo da su momci koji ga provode nedovoljno inteligentni, mislimo isto: UPRAVA NAPOLJE. Promene sto pre!

Milan

pre 17 godina

Pa decko se cudi sto u 36. godini zivota ,na samom izmaku cetvrte decenije zivota sedi na klupi Partizana,a mi navijaci se cudimo sta ce on uopste u Partizanu.Tu je dosao da ceka penziju.Neka ide odakle je dosao,a neka oslobodi mesto nekom ko je bar dvadeset godina mladji od njega , da uci i da se kali.
UPRAVA NAPOLJE -BOJKOT DO POBEDE.

Grobar do groba

pre 17 godina

Svaka cast Jeso! Otjeraj sve lopove koji su prodavali utakmice i brukali nas PArtizan u cijelom svijetu!!! Mi ginemo za taj klub a oni ga prodaju za saku dolara! Neka se svi ugledaju na Lazica! Decko je u svojoj prvoj utakmici poginuo na terenu i pokazao kako se voli i igra za Partizan! Ima jos prodanih dusa i njih treba poslati kuci! Neka svi idu dzabe! Samim njihovim odlaskom Partizan je na dobitku! Neka je i Stefan Milijin Babovic napokon napustio PArtizan. Zna se kako je dosao u njega i kako je zaigrao z aprvi tim. Tajo da dva auta pa nas decko bruka gdje god se pojavi!
Jos da hoce otici Bjekovic i Curkovic!!! JESO SAMO NAPRIJED!!!!!!

Ivan

pre 17 godina

Mislim da je Partizan napravio kardinalnu grešku u ovom prelaznom roku, jer je doveo 10-ak pojačanja, a osim Radovića i penzionisanog Mirkovića niko nije otišao. Mnogo je tu igrača i nužno će se pojaviti zavisnost.
OK. dobra je konkurencija, ali je konkurencija kada imaš 4 špica, pa će 1 ili 2 da igraju o druga dva neka se potrude.
U Partizanu ima ih:Radonjić, Odita, Markovski, Stojkov, Lazić, Mirosavljević, Boja....... , Zvezda ih ima dvojcu: Žigića i Djokića i to je to, uz Purovića + ofanzivni vezni i spoljni igrači (Georgijev, Brazilac...)

Mare

pre 17 godina

Bjekovic je mnogo proracunatiji nego sto mnogi ovde misle, a Jesic radi ono sto mu kazu.
Boji istice ugovor sledeceg leta. Ako sada ne ode, sledeceg leta ide za dzabe. Oni hoce ili da ga sada prodaju, ali Boji to izgleda da ne odgovara, ili da produze ugovor. Njemu to ne pada na pamet. I onda - ucena - neces da radis sto mi hocemo - OK, neces ni da igras, nema te godinu dana, pa posle gledaj kakvu ces cenu da napravis za sebe... Verovatno je slicno i sa Radonjicem. i ove matore (Nadja) bi da nekom uvale, ali ne ide...
Stalno nekoga prodaju, a nikako nikoga da prodaju...
Ali ko im je svima kriv kada su se uhvatili sa tim moralnim velicinama u kolo.

Nikylebron

pre 17 godina

Samo ovo u zadnjih 11god...8 TITULA PARTIZANA!!!!!!!!!
3 romale romalia i jedna arkanova.... tako da GANCICI jedan veliki MUK...i jos istorijski plasman u LIGU SAMPIONA... u BASKETU zadnjih 11 god. 8TITULA P.F.C.-a!!!!!!!!! jedna romale romalia i dve mile djukanovica.... Znaci opet jedan veliki MUK svaki komentar od strane "delija"-inace rec turskog porekla je suvisna...!!!!!

Skec

pre 17 godina

Ma svaka cast Pixiju kao fudbaleru (zato njegovo ime i pocinjem velikim slovom za razliku od Partizanovih lopova) ali kao funkcioner je isti kao i ostali,seti se samo kako je vodio FSJ,a kako vodi Zvezdu videcemo vec danas. Ako je uspeh sto je Zvezda prvak onda vam i ne treba bolji.
Srecno

Igor iz Nisa

pre 17 godina

jedna stvar mi nije jasna zasto nema Borka Veselinovica, jesicu trba da ti bude jasno ako hoces da napravis igraca centafora mora da igra kao mlad, pogledaj sve centarfore u evropi pojedini vec igraju od 18 godine za najbolje evropske klubove, a nemoze niko da je mali netalentovan pa bio je nabolji strelac EP za juniore. Stavite svi prst na celo fudbalski srucnjaci i razmislite svi i u Partizanu, Zvezdi, Radnickom, Napretku i svi ostali i setite se akako ste vi postali fudbaleri i dali bi iko od svih vas bio ovo danas da vam neko nije pruzio sansu. A u nekom od sledecih komentara napisacu vam ko unistava niski fudbak i kako.
Pozdrav svim iskrenim ljubiteljima fudbala, ali ne preko mali ekrana nego BATO UZIVO NA STADION pa makar gledali patos ligu!!!

Bob Sent Kler

pre 17 godina

To meni lici na namestaljku za koju jedino Jesic nije znao.
bjeka ima svoje igrace na terenu koji su trebali da prime 3 komada u poluvremenu. Citaj:Saveljic, Bajic (kome je ovo drugi put jer protiv Petah Tikve je odigrao cudnu tekmu, pravio penale itd.), Nadj (koji je i na SP dobio dva namerna zuta).
Medjutim posto Jesa ocigledno ne zna za namestaljku njemu je verovatno bilo cudno: Sta bre to rade ova dvojica? Ali vratice njih Bjeka u tim ne bojim se ja.
Ne zna samo kako Jesicu da saopsti. ispostavi se da onaj Reber nije tako lud.
A za Babovica no comment. Necu da sudim da li vredi ili ne vreme ce pokazati (po meni ne) ali drskost i bezobrazluk ima vecu od bilo koje zvezde na svetu. Zato RAUS!

crni bombarder

pre 17 godina

Precrto je on tako i sebe.........on misli da ce Bjekovic gledati kako mu novci bjeze iz ruku.Ko ce sada kupita Nadja i Radonjica ako nisu u kombinaciji sa jednim Mariborom.Ili,ko zna mozda ih nema zato sto treba da odu.

*bane*

pre 17 godina

*Partizan ima mnogo igrača koji su mu na teretu i fizički i finansijski.Razloga za to ima više , jedan od bitnih je taj da Bjeković i Zečević za Radonjića traže obeštećenje, kao da je Žigić u pitanju, za Nadja i Saveljića, kojima je biološki sat otkucao svoje ,za prelazak u "neki" Katar, gde bi mogli da završe karijeru i uzmu još neki dolar, isto obeštećenje traže kao pre 2 god. , a izgovor menadžerima za Nađa, je da je odigrao sve utakmice na svetskom prvenstvu, a za Saveljića da je igrao u svim poznatim Francuskim timovima i da ima status standarnog reprezentativca , ali Crne Gore!!? Boja je isto standardni reprezentativac Kameruna i njega prvo mogu da prodaju ali On je duplo skuplji od "Blaga" iz Zvezde !!??Šteta za Nadja, koji je ginuo za Partizan, a sad ga drže kao da je neophodan , a ako jeste, neka mu to kažu!! Normalno je da su Oni psihički slomljeni i da im se "ne igra" jer se osećaju izigranim od sopostvenog kluba, koji je već jednom zaradio na njima, prodajući ih u Betis , odnosno Bordo!! Pustite ljude da idu , pa zar je red da Oni sami otkupljuju svoje ugovore i da treniraju kao dečaci ,istim intezitetom!! PARTIZAN MI JE DRAG ,ALI ISTINA MI JE NAJDRAŽA!!!

@Skec

pre 17 godina

Duplu krunu cete svakako osvojiti u narednim godinama, ne zato sto cete biti bolji, nego zato sto ce i Zvezda da osciluje gore-dole. Isto kao u Hrvatskoj... Ali, ako vam je to primarni cilj, a o Evro kupovima i ne razmisljate, onda su vam ambicije iste kao i kod kolega u CZ, tj. prvi u svom selu (ili brdu, kako god). Tuga i jad...

Veki

pre 17 godina

Iako sam Zvezdas cini mi se da je ova grupa od 18 igraca stvarno najbolje sto Partizan ima. Ako Jesic bude izdrzao pritiske, bice zanimljiv Derbi!!!

adrijan

pre 17 godina

Pet igraca sredine terena, tri napadaca i OSAM ODBRAMBENIH FUDBALERA. Jasna taktika za Maribor. Jadno. Na sta je spao Partizan.

Iggy

pre 17 godina

Nema ko da se ljuti! Moraju se napokon nasi igraci nauciti da nema vise samoupravljanja. Ako je Trezege mogao da sedi naklupi na svetskom prvenstvu onda to moze i Nisa, Adi ili bilo ko drugi!

Pera iz solitera

pre 17 godina

Sada znamo ko namešta utakmice, starim ''asovima'' nije dovoljno para što su zaradili , pa se dosetili novog izvora finansiranja.SRAMOTA
Ovo je prvi potez trenera Ješića koji cenim, navijam za Zvezdu , naravno, ali poštujem ovakve poteze, suparničkog tabora.

Juke

pre 17 godina

Skec@, odlican ti je predlog ali nazalost,to ce biti vrlo, vrlo tesko izvodljivo. "Cuveni trio fantastikus" je prakticno nedodirljiv a i "jaki su ko zemlja".
Sta je potrebno uraditi da bi taj "trio" konacno "sjasio", mozda opstenarodna revolucija? Pokazalo se da je lakse bilo "skinuti" i samog S.Milocevica nego ove uzurpatore.

Skec

pre 17 godina

Tuga i jad jeste,ali moramo biti realni,nas maximum su prvenstvo i kup,a sto se tice Evro kupova treba biti srecan ako jednom u 10 godina udjemo u LS,zato sto fudbal vode ljudi poput Terzica,Piksija,bjekovica...

bakero

pre 17 godina

Dobro je da su Partizanova najveca pojacanja pojacanja stigla iz BASK-a.Koliko znam nisu mladi igraci, sto znaci da ce njihovo iskustvo sa jakih utakmica doneti mnogo.Sramota je sta se radi u Partizanu.Pre dve godine Emgehara je bio 1.igrac, sigurno. Prosle godine Nadj. Ali izgleda da su igraci dobri samo za jednu godinu. Vise kiksera u odbrani nema ni FKSrem. Bajic je dokaz za to.Lomic, odlican u fazi napada, takodje.Pogledajte spisak reprezentativaca.Gde su igraci iz te cuvene skole.Ruku na srce, C.Zvezda ima mnogo kvalitetnije mlade igrace. Ne znam kako, kad Bjekovic kaze da je Partizan najbolji u svim uzrastima. Gde su ti talenti!

Joga Bonito

pre 17 godina

A kad se samo setim, kako je Adi, govorio posle Reala, da je Bekam devojcica... Konacno neko, da kaze zemljace, idi cepaj drva, a ne da fingiras kapitena, ili fudbalera, uopste

doox

pre 17 godina

Bravo Jesho! Odlican potez, bas pogodjeni moji pikovi! Ajde bre Bjekovicu prodajte bre ovog decka Srdjana, ne mucite ga vise...

Ajde Majstori!

srki

pre 17 godina

auuuuuuuu, sta ce da vam radi maribor!!!!!!! grobari samo da znate, da se posle ne pravdate, nije maribor milan iako pocinje na M !!!!!!!!!!!!

jroman

pre 17 godina

I ja bi isto uradijo partizanu ne treba igraci sa 36 god. Stvarno nije mi jasno zasto je izbacijo Babovica?
Dobar potez trenera.

Delija Bijeljina

pre 17 godina

Saveljic i ne zna nesto da igra ja ne znam sta ce im Saveljic,Boya(koji ne da gol 1 god pa onda da dva na jednoj utakmici),Nadj,Radonjic(on im ne treba da bi zaradili para),Cirkovic(star) i oni koje su doveli iz dvadesetih liga!Sad ce Maribor da ih odere.....PONAVLJA SE ARTMEDIA,TIKVA,VOZDOVAC(oni su ih zasluzeno),OFK(i oni) i ostala "cista" posla!

Dragan,BGD

pre 17 godina

Slazem se sa mnogim komentarima,a postavljam jedno pitanje - Kako Nadj nije na listi igraca Partizana pocetkom avgusta a samo pre mesec dana igrao je medju prvih 11 za SCG na Svetskom prvenstvu u Nemackoj.Moje pitanje je kako je mogao igrati na Svetskom prvenstvu?

Moca

pre 17 godina

Pa jeste Saveljicu, nije ti ovo trebalo. Sto se ko dzentlmen ne povuces i ustupis svoje mjesto nekom mladjem i sposobnijem, a ti idi u trenere ili menadzere. Koja si ti neka samonabijedjena velicina!!!!

MAD4RED

pre 17 godina

koji vezni red!!!!!!! i oni ce da se suprotstave Georgijevu, Jankovicu, Milijasu, Basti, Milovanovicu, Kovacevicu.....
bolje vama da se prebacite na sadnju tikvica, prosle godine ste ih imali i za izvoz.

luka

pre 17 godina

Bakero rodjace,
pitas se sta je sa mladjim kategorijama. Sta je sa 88 godistem? Pa nista jer Bjeka je kao i Zeka. Pohlepan. Iz te najtalentovanije generacije ikada u prvi tim su prebaceni Marinkovic i Bosancic iz razloga sto igraju napad i sredinu. Zbog toga ce za godinu dve biti aktuelni za prodaju. Inace Partizan ima dva igraca odbrane iz iste generacije koji su po kvalitetu daleko iznad ovih matorih staticara koji terenutno igraju u prvom timu. Dragicevic i Karisik tavore u Teleoptiku bez ugovora i igraju za DZ. Sva sreca sto igraju za reprezentaciju pa im se iz tog razloga udeli 50-100 evrica godisnje kako bi imali da kupe kopacke.Sramota.... Steta, jer klinci ne mogu ni iz kluba da odu jer ih je Bjeka konzervisao za svaki slucaj ukoliko slucajno zatrebaju..... Neverovatno ali istinito. Prosle godine je kupljen Sljivancanin i jos dva levaka za potrebu odbrane a vec ove su isti ti igraci prosledjeni nekim klubovima druge i trece lige. To dovoljno govori kakvu politiku klub vodi....

Pfc

pre 17 godina

Sve,sve ali zasto NADJA?Jedini koji je uvek davao 100% i koji je umirao za crno beli dres i grb.NADJ MORA DA IGRA!!!!!Jedan je Albert!!!

Zoran

pre 17 godina

Ха, ха !
Радоњић ????
А, толико је бољи од Жигића !!!
Партизан = Монти Пајтон

peja

pre 17 godina

SVAKA CAST, JESICU! gerijatrijski duet saveljic- nadj je najvise naskodio PARTIZANU. nije sada fazon ako neko ima 30+ godina moze da se vuce po terenu i pritom ni za sta ne odgovara. nisu treba otpustiti po hitnom postupku (da covek na vreme nadje klub i nametne se selektru “geniju”:), dok nadj i moze da igra za nas ako prestane da se mesa u posao trenera. radonjic i ovako uskoro ide u tursku, rusiju ili neki drugi azerbejdzan. od simonove prodaje mi nije bilo toliko milo sto neko ide… sto se tice boje i posebno babovica ponovo mogu samo da kazem- JESO, MAJSTORE!!! golgeter koji ne zna da postigne gol i najpoznatiji tatin sin naseg fudbala nikome nece nedostajati.
pazite sta vam kazem, sa ovakvim trenerom mozda ovo nece biti bas toliko losa sezona…

O

pre 17 godina

Partizan svakako nije u najboljem stanju, ali bice vremena. Zvezda svakako ima znatno bolji tim, ali se prethodnih godina to i nije pokazlivalo kao presudno.

Dzasta momenat

pre 17 godina

..." Tuga i jad jeste,ali moramo biti realni,nas maximum su prvenstvo i kup,a sto se tice Evro kupova treba biti srecan ako jednom u 10 godina udjemo u LS,zato sto fudbal vode ljudi poput Terzica,Piksija,bjekovica... "
Ne petljaj Piksija u to tvoje drustvo.Verovatno si mislio na ZekoCureta.
Napred Zvezda! A sto se Partizana tice , zaista vam zelim da izbacite Maribor.Rivalitet izmedju Zvezde i Partizana ovde prestaje.Navijacu za vas kada budete igrali protiv Maribora ili bilo kog inostranog tima.Sto se domacih takmicenja tice, tu nema dileme, samo Zvezda!
I zaista mi nije jasno Skec, kako su vam prvenstvo i kup maksimum, kada imate ovako los tim ? Najsikrenije, maksimum vam je drugo mesto.

voja

pre 17 godina

Puna podrska treneru Jesicu! Bravo, bez obzira na stare zasluge svi moraju da ginu za crno-beli dres!!!
A i cinjenica je da sva trojica (Nadj,Saveljic i Radonjic) imaju velikih problema sa brzinom!!!

SHEARER

pre 17 godina

Saveljicu, sta ti u svojoj 36 mozes da pruzis Partizanu??? Nadj je ocajan igrac koji kad primi loptu ne zna sta ce sa njom. Radonjica Bjeka zeli da uvalja posto poto jer znamo svi kolko on voli pare. Nije mi jasno samo zasto Stojkov al verujem u Jesu.

goranBN

pre 17 godina

@luka
U pravu si potpuno. Poznajem Milosa Karisika odlicno, stvarno je VELIKI talenat i bolji je od svih saveljica i nadjova (jeste davao 100% UVEK, ali vise ne moze, godine rade svoje, ni ZiZu nece igrati do 45 godine po zaslugama). Slazem se i za Sljivancanina, on bi trebao da igra, kao sto su trebali i Ivan Babic i Dejan Ognjanovic, a ne da se vuku po neki Estoril-ima. To je trebala biti buducnost, a ne Mirkovic & Saveljic.
A Babovic, nek se nosi, daleko mu lepa kuca, neka nauci fudbal pa neka se javi, ja bih bolje igrao, zato sto jqa imam SRCE, i poginuo bih svaki put na terenu, a ne moraju me ni placati. A on neka pocne nesto da jede, i malo teretane, i mozda da bude nesto od njega. Nije on tehnicar kao Ronaldinjo, da moze sa 45 kilograma da igra i da se baletanise po terenu.

Promene sto pre

pre 17 godina

Ovo je prvi potez u pravaom smeru. Na zalost, time je ocajan, za sta treba da odgovara Bjekovic [a mozda i zecevic]. Zao mi je Saveljica i Nadja, ali obojica vise nisu za igrace Partizana. Nadj je borben i dobar covek, pravi Grobar ali o fudbalu malo sta zna. Radonjic nikada nije ni bio za Partizan. Ode i Babovic. Odlicno. Momak ne bi mogao da igra ni za Beograd sa Karaburme. Nema ni snagu ni znanje, a misli da je genije - neobicno. Ako Jesic nastavi putem kojim treba: da vidimo recimo sta je sa Bajicem [koji takodje treba da se proda]? Dajte Rnica i Nebojsu Marinkovica. Dajte jos nekog momka koji nesto malo zna o fudbalu. Ako to jesic uradi cak i sadasnji nikakav tim bice u rangu Zvezdinog, u kome takodje niko nista ne zna. jesic i igraci rade sto mogu, a nisu preterano mocni [sta je-tu je]. Za to je, na zalost, glavni krivac NESPOSOBNA UPRAVA koji NIJE UMELA da nadje prava pojacanja. Za razliku od bojkotasa, koje uglavnom ne razumem [ni njihov bojkot] moja osnovna je primedba: ako ne znate, Zecevicu i Bjekovicu, ako vam je previse tesko, ako ne mozete da nadjete novac, ako ne mozete da nadjete igrace, ako klub nema sredstava, ako je liga bezbezna, ako novinari [kao] lazu i dizu tenziju bez osnova - ako je sve to tacno - IDITE ODMAH. neka dodje neko ko ce to moci da sredi, ko je da je. Dakle, cak i mi sto ne razumemo bojkot i mislimo da su momci koji ga provode nedovoljno inteligentni, mislimo isto: UPRAVA NAPOLJE. Promene sto pre!

Milan

pre 17 godina

Pa decko se cudi sto u 36. godini zivota ,na samom izmaku cetvrte decenije zivota sedi na klupi Partizana,a mi navijaci se cudimo sta ce on uopste u Partizanu.Tu je dosao da ceka penziju.Neka ide odakle je dosao,a neka oslobodi mesto nekom ko je bar dvadeset godina mladji od njega , da uci i da se kali.
UPRAVA NAPOLJE -BOJKOT DO POBEDE.

Grobar do groba

pre 17 godina

Svaka cast Jeso! Otjeraj sve lopove koji su prodavali utakmice i brukali nas PArtizan u cijelom svijetu!!! Mi ginemo za taj klub a oni ga prodaju za saku dolara! Neka se svi ugledaju na Lazica! Decko je u svojoj prvoj utakmici poginuo na terenu i pokazao kako se voli i igra za Partizan! Ima jos prodanih dusa i njih treba poslati kuci! Neka svi idu dzabe! Samim njihovim odlaskom Partizan je na dobitku! Neka je i Stefan Milijin Babovic napokon napustio PArtizan. Zna se kako je dosao u njega i kako je zaigrao z aprvi tim. Tajo da dva auta pa nas decko bruka gdje god se pojavi!
Jos da hoce otici Bjekovic i Curkovic!!! JESO SAMO NAPRIJED!!!!!!

Ivan

pre 17 godina

Mislim da je Partizan napravio kardinalnu grešku u ovom prelaznom roku, jer je doveo 10-ak pojačanja, a osim Radovića i penzionisanog Mirkovića niko nije otišao. Mnogo je tu igrača i nužno će se pojaviti zavisnost.
OK. dobra je konkurencija, ali je konkurencija kada imaš 4 špica, pa će 1 ili 2 da igraju o druga dva neka se potrude.
U Partizanu ima ih:Radonjić, Odita, Markovski, Stojkov, Lazić, Mirosavljević, Boja....... , Zvezda ih ima dvojcu: Žigića i Djokića i to je to, uz Purovića + ofanzivni vezni i spoljni igrači (Georgijev, Brazilac...)

Mare

pre 17 godina

Bjekovic je mnogo proracunatiji nego sto mnogi ovde misle, a Jesic radi ono sto mu kazu.
Boji istice ugovor sledeceg leta. Ako sada ne ode, sledeceg leta ide za dzabe. Oni hoce ili da ga sada prodaju, ali Boji to izgleda da ne odgovara, ili da produze ugovor. Njemu to ne pada na pamet. I onda - ucena - neces da radis sto mi hocemo - OK, neces ni da igras, nema te godinu dana, pa posle gledaj kakvu ces cenu da napravis za sebe... Verovatno je slicno i sa Radonjicem. i ove matore (Nadja) bi da nekom uvale, ali ne ide...
Stalno nekoga prodaju, a nikako nikoga da prodaju...
Ali ko im je svima kriv kada su se uhvatili sa tim moralnim velicinama u kolo.

Nikylebron

pre 17 godina

Samo ovo u zadnjih 11god...8 TITULA PARTIZANA!!!!!!!!!
3 romale romalia i jedna arkanova.... tako da GANCICI jedan veliki MUK...i jos istorijski plasman u LIGU SAMPIONA... u BASKETU zadnjih 11 god. 8TITULA P.F.C.-a!!!!!!!!! jedna romale romalia i dve mile djukanovica.... Znaci opet jedan veliki MUK svaki komentar od strane "delija"-inace rec turskog porekla je suvisna...!!!!!

Skec

pre 17 godina

Ma svaka cast Pixiju kao fudbaleru (zato njegovo ime i pocinjem velikim slovom za razliku od Partizanovih lopova) ali kao funkcioner je isti kao i ostali,seti se samo kako je vodio FSJ,a kako vodi Zvezdu videcemo vec danas. Ako je uspeh sto je Zvezda prvak onda vam i ne treba bolji.
Srecno

Igor iz Nisa

pre 17 godina

jedna stvar mi nije jasna zasto nema Borka Veselinovica, jesicu trba da ti bude jasno ako hoces da napravis igraca centafora mora da igra kao mlad, pogledaj sve centarfore u evropi pojedini vec igraju od 18 godine za najbolje evropske klubove, a nemoze niko da je mali netalentovan pa bio je nabolji strelac EP za juniore. Stavite svi prst na celo fudbalski srucnjaci i razmislite svi i u Partizanu, Zvezdi, Radnickom, Napretku i svi ostali i setite se akako ste vi postali fudbaleri i dali bi iko od svih vas bio ovo danas da vam neko nije pruzio sansu. A u nekom od sledecih komentara napisacu vam ko unistava niski fudbak i kako.
Pozdrav svim iskrenim ljubiteljima fudbala, ali ne preko mali ekrana nego BATO UZIVO NA STADION pa makar gledali patos ligu!!!

Bob Sent Kler

pre 17 godina

To meni lici na namestaljku za koju jedino Jesic nije znao.
bjeka ima svoje igrace na terenu koji su trebali da prime 3 komada u poluvremenu. Citaj:Saveljic, Bajic (kome je ovo drugi put jer protiv Petah Tikve je odigrao cudnu tekmu, pravio penale itd.), Nadj (koji je i na SP dobio dva namerna zuta).
Medjutim posto Jesa ocigledno ne zna za namestaljku njemu je verovatno bilo cudno: Sta bre to rade ova dvojica? Ali vratice njih Bjeka u tim ne bojim se ja.
Ne zna samo kako Jesicu da saopsti. ispostavi se da onaj Reber nije tako lud.
A za Babovica no comment. Necu da sudim da li vredi ili ne vreme ce pokazati (po meni ne) ali drskost i bezobrazluk ima vecu od bilo koje zvezde na svetu. Zato RAUS!