1. Okslejd-Čemberlen, posle utakmice protiv Porta:

  "Svi smo mi sanjali da jednom igramo na San Siru."

  Nema veze koliko je Milan slab ili jak, veliko je to ime, pripadnik "plemstva" evropskog fudbala. Forma je prolazna, klasa je večna.

  Nadam se dobroj atmosferi i dobrom fudbalu.

  ynwa
  (ShoneNI, 6. decembar 2021 23:24)

  # Link komentara

 2. Pet mečeva, pet pobeda, gol razlika + 10. Hoćemo li olakšati Milanu? Verujem da hoćemo. Pada mi na pamet komentator Galiani i hteo bih da istaknem da su prošle godine veterani LFC i Milana odigrali prijateljski meč u Liverpoolu i dobro se zabavili. Veliko rivalstvo su pretvorili u prijateljstvo. Možda je propustio da pogleda na Yu Tubeu. Nadam se da necemo podmetnuti nogu velikom rivalu.
  U vreme istorijskih okrsaja AC Milan je bio druga galaksija za nas, sada smo mi znatno jači. Ko zna šta nosi buducnost? Možda je na Milanovoj strani? Jednom veliki klub ima sve šanse da to opet postane.
  Navijam za njih i želim ih uskoro u još jednom velikom finalu, a da LFC dobije, naravno. U svakom slučaju to bi bila nezaboravna trilogija, pao bi i neki film, sigurno.
  Ne zamerite mi, ne volim suvoparne komentare, već da se podsetimo malo i istorije i jos ponečega. Sve je to sport i daje mu draž.
  (LiverBird, 6. decembar 2021 22:29)

  # Link komentara

 3. Vec vidim kako Liverpool izvodi drugi tim, a Milan dobije 1-0 ili 2-0. Onda u komentarima krecu price kako se Serie A vraca, kako su eto prisli Englezima i ostalo. Da nemaju ovakav raspored ,pregazili bi ih 5-0 po trenutnoj formi.
  (Realan, 6. decembar 2021 21:23)

  # Link komentara

 4. U najavi pobeda Milana.
  (Bik Koji Sedi, 6. decembar 2021 21:11)

  # Link komentara

 5. Ali u kakvoj grupi Liverpul ima 100% i 15:5 gol razliku! Kapa dole.
  (Krauch, 6. decembar 2021 20:44)

  # Link komentara