Subota, 04.12.2021.

18:00

Partizan preokrenuo -14 i posle drame slavio u Laktašima!

Košarkaši Partizana savladali su Igokeu u Laktašima rezultatom 70:68, u okviru 10. kola ABA lige.

Izvor: MT

Partizan preokrenuo -14 i posle drame slavio u Laktašima! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

263 Komentari

Sortiraj po:

Lord87

pre 2 godine

1.
Nije moguce da se fuzionisu dvije ekipe iz razlicitih drzava.
2.
Igokea je promasila maltene otvoren sut za pobjedu, mogla je i da uđe.

sone

pre 2 godine

Ekipa iz Železnika u šoku
(sone

Jedini koji su u šoku ste vi. Niste znali za koga da navijate. Da li za Igokeupartizan ili za partizanIgokeu?? Ja verujem da ti ne znaš da li da se raduješ ili da tuguješ!! Nisi siguran.
(Gorski, 04. decembar 2021 22:42
AU, tebi je loše...

Tragikomedija

pre 2 godine

Na stranu ova prepucavanja da li je Igokea nije jeste, i ko je tu ko. Utisak broj jedan da se ne lazemo je los Partizan. Ovo vise nije slucajno,los dan i slicno. Igraju slabo, i uopste mi nije jasan Zeljko sa ovom selekcijom. Pusti Eurohoops i projekcije svaku iole jacu utakmicu gubimo ili izgledamo lose. Nesto tu ne valja i nisam siguran da mozemo bilo Sta ove sezone
(prilog iz konjizma, 4. decembar 2021 19:44)

Ja stvarno ne razumem ovakve komentare u momentu u sezoni kad smo prvi i u ABA ligi i u Evrokupu. Pored nas se za sada vidno odvajaju Zvezda, Budućnost i FMP u trci za plejof - pobedili smo 2 od ta 3 tima. Jel Budućnost i Huventud nisu iole jače utakmice i dovoljno ozbiljni protivnici? Igokea je ove sezone pobedila Zvezdu, prošle dvaput, jako su nezgodan tim na domaćem terenu. Jedina utakmica gde mogu da kažem da smo bili previše kritični je bila protiv Zvezde. Do Nove godine imamo bitne utakmice u Evrokupu protiv Levaloa i Lokomotive, ako izgubimo te dve imaće nekog smisla ovo što si napisao, al da se sada unapred nerviram i da budem pesimističan što ne pobeđujemo sa 20 razlike svaku utakmicu neću.

Dejan

pre 2 godine

Mutavci o cemu bre vi vise pricate...Koga lazete vise....
Pa bio je i taj derbi i svi smo gledali i videli dominaciju...
Lepo je rekao vas kapiten posle utakmice da treba jos mnogo da rade da bi dosli na Zvezdin nivo................

TIGER

pre 2 godine

A pudlicine ovce plaču 😂😂😂
Očajno smo odigrali. Ali eto...
Šta mogu jadnici iz predgrađa. Oni ovoliko navijača nemaju ni u Beogradu kad igraju EL 😁😁😁

mladići borovi, devojke jele

pre 2 godine

(Gossa placa Zeljko 23, 4. decembar 2021 22:49)



čovek ladno komunicira sa tegličinim kao da je ovaj razuman?!
ima, bre, ovde i većih filantropa od mene...

Gossa placa Zeljko 23

pre 2 godine

Vlado, cekaj, sada je i ta utakmica namestena? Vidi, ja sam gledao tu utakmicu uzivo, ni nod namestanja nije bilo. FMP je igrao mnogo bolje. Produzetak smo obezbedili jedva nekim trojkama Dobrica preko ruke. Da smo hteli da namestimo utakmicu protiv FMP-a igrali bi produzetke? U sta vi sve verujte ljudi moji.

terza1.

pre 2 godine

Da li je karta kostala 40km kao za utakmicu sa Zvezdom?
(Doom, 4. decembar 2021 22:32)
Karta za utakmicu Partizana, nema cenu, panteru.

Lajavi krelac

pre 2 godine

Šta će, jadan Bajić nije smeo da kaže Starksu i strancima "play bad, we must lose" jer bi izgubio i ono malo kredibiliteta kod svojih igrača. Ovako dok Ostoja i Mile ne nađoše krštenog prevodioca da im objasni kako stvari stoje, oni se igraše sa 14 razlike lagano.
Naravno, ovi domaći su navikli na ovakva muljanja, ali strancima je trebalo objasniti "institution, europian champions on Historry channel, must play bad, will be payed by Ostoja The Limarian".

molina

pre 2 godine

Smorili se panteri. Propao im vikend...

A priznajte da ste se ponadali :)
(društvance iz predgrađa, 4. decembar 2021 21:06)

Mi se jesmo ponadali, a vi ne mozete ni da se ponadate kada igrate protiv nas.

JSD PFC

pre 2 godine

Samo napred Partizan. Za druge se navija, Partizan se voli. Volim ga uvek, sa svim vrlinama i manama. To vam je ono kao kad ste zaljubljeni u neku ženu. Na njoj vam je sve lepo. E, sad me razumete.

vlado

pre 2 godine

@prvi komsija iz B70
Te utakmice sam se druze odmah setio ali je namerno nisam spominjao jer je ona ogledalo sramnog odnosa zvezda/fmp.I onda neko ima obraza da nam prosipa ovde price o moralu i ostrascenosti.Bruka i sramota!

RUMENIge

pre 2 godine

Zašto su Dangubić i Miletić u Partizanu? Gde nam je ozbiljan centar?
(NiĐe veze, 04. decembar 2021 21:51)

Polako bre sine vidis sta se desava u Jadru. Dok se to malo smiri dace tata opet koji milion da se dovede centar...

vlado

pre 2 godine

@prvi komsija iz B70
Vlado, da te podsetim kada su Zvezda i FMP igrali makar egal? Pa evo recimo kada je Sakota bio trener, dobili smo FMP kuci jedva posle produzetka na primer. Secam se Dobric dao neku trojku preko ruke i jedva smo dobili. I opet pitam zasto da me bude sramota? 

O ovome druze pisem.Oni se i tom sramnom utakmicom ponose.Inace ovo pise navijač (gossa plaća zeljko) zvezde koji ima koliko toliko objektivan pristup,druge je iluzorno i spominjati.

mister Deki, omonski šerif od Kairata

pre 2 godine

123: a inače kod vas je sve bilo regularno?! Uopšte vas Igokea nije pustila!! Jedan poziv sve rešava!
(SAŠA FRANKFURT, 04. decembar 

dobismo "nameštenu" na jedvite jade

kada igrate protiv FMP 1 poziv nije ni potreban - ishod se podrazumeva

IGOKEA nas je dobila 2x prošle godine
A FMP 1 ima sa vama skor?...bez i jedne pobede

posle se ljutite na nadimak koji vas krasi još iz SFRJ. Znao je i onda narod ko ovde voli da krade

miki

pre 2 godine

Vlado, da te podsetim kada su Zvezda i FMP igrali makar egal? Pa evo recimo kada je Sakota bio trener, dobili smo FMP kuci jedva posle produzetka na primer. Secam se Dobric dao neku trojku preko ruke i jedva smo dobili. I opet pitam zasto da me bude sramota? Jel imam oci ili zato sto treba da cutim na ociglednu namestaljku?
(Gossa placa Zeljko 23, 4. decembar 2021 21:53)

Kada je utakmica namestena, ne cekaju se zadnje sekunde da se odluci pobednik, nego ekipa koja treba da pobedi takve utakmice resi mnogo ranije.

Gorski

pre 2 godine

Ekipa iz Železnika u šoku
(sone

Jedini koji su u šoku ste vi. Niste znali za koga da navijate. Da li za Igokeupartizan ili za partizanIgokeu?? Ja verujem da ti ne znaš da li da se raduješ ili da tuguješ!! Nisi siguran.

View

pre 2 godine

Navijači ove CZB su izmanipulisani od čoveka iz predgrađa. Uzeo im ime, trebali su mu navijači koje nije imao, a pravi šok će biti kada zvanično saznaju da to nije onaj njihov tim.

Ranko Nikolic

pre 2 godine

Proslo je dovoljno vremena da bi Partizan trebalo bolje da izgleda.Malo iritira ta bezgranicna sloboda Pantera.Igraci izgledaju dosta stegnuto kao da se plase odgovornosti i da ne odigraju nacrtano cak i kada postoje druga povoljnija resenja na terenu.Mur bi mogao imati mnogo vecu napadacku ulogu da dobije vise slobode i manje obaveza u prenosu i organizaciji igre.Dangubic i Zagorac potpuno udavljeni.Madar bi mogao sigurno suterski da da vise da ne pokusava svaki put extra pas.
U ovakvim utakmicama kada je tvrdo i tesno Koprivica jos nije dorastao da igra zavrsnice.Trifa raduje sa ona dva bitna slobodna bacanja koja je dao.Avramovic standardno od sjaja do ocaja.Tesko je poverovati da ova skupina moze drasticno bolje izgledati u aprilu,maju.Obradovic valjda zna gde je i zasto dosao i sta se od njih ove godine ocekuje.
Bice tesko planirati formu sa onim blesavim sistemom takmicenja u EC
kada se budu igrale eliminacione utakmice.U EL mozes da brusis formu u nebitnim utakmicama,a stices cvrstinu i rutinu koja ti u zavrsnici donosi prednost u domacim takmicenjima.Zvezda vec od novembra igra EL kao pripremne utakmice za zavrsnicu ABA lige.Partizan igra EC da ga osvoji,a nece bas mnogo napredovati igrajuci sa Poljacima i
Cankovim Litvancima.Za sada Partizan ne izgleda dobro.

Tutankamon

pre 2 godine

Smorili se panteri. Propao im vikend...

A priznajte da ste se ponadali :)
(društvance iz predgrađa, 4. decembar 2021 21:06)

Ponadali isto onoliko koliko se ti nadaš da si poslao "inteligentan" komentar , odnosno koliko se nadaš da nisi baš skroz piglu

vlado

pre 2 godine

@gossa plaća zeljko
Mislio sam da si malo posteniji i inteligentniji od tvojih saboraca spala,velikog strumpfa i ostalih ali sam sad shvatio da si isti,ako ne i gori.Samo bih te pitao:" Kako te bre nije sramota"?

nicija nije do zore gorela

pre 2 godine

Dokle da im se ojasnjava,dok je trajao ugovor o poslovnoj saradnji Igokea nije igrala Abu? Da je bila fuzija kao zvezde vi bi nas zezali od prvog dana a ne od monenta kad ste se vi fuzionisali pa pokusavate da se branite....

deki

pre 2 godine

Na stranu prepucavanja, naravno da su zvezdini navijaci prizeljkivali pobedu Igokee .Kad neki tim vodi 14 razlike, ocekujes da dobije. Stvarno ne vidim razog da se grobari mnogo raduju jer ovo je bila ocajna igra, veceras je upalilo, kod drugih nece. Sudije su dodale koliko je trebalo,Stivensa su ubijali pod kosem ali nema faula. Bajic je bio prilicno miran, kao da dobija 20 razlike. Utakmicu je dobio Zeljko Obradovic tako sto je veceras bio trener, svako drugi na klupi Partizana bi izgubio.

Ide Gas

pre 2 godine

@posle ovolikih protesta tek cemo da vas je//// romi


Ko je bio je/// videli smo pre mesec dana,tako da aj sad nazad u rupe,moraju da vam namestaju pobedu nad igokeom,nabili bi vas 30+ razlike da nije stigla direktiva da morate da dobijete.

Msi

pre 2 godine

Pa plaćate ga 2,5 miliona evra za jednu trojku i jedan koš iz igre protiv strašne i nikad jače Igokee.
(Strahotni, 4. decembar 2021 21:44) 
Dovoljno za pobjedu!!

petar markovic

pre 2 godine

Iznenada drama! Partizan preokreće! Svaka čast! Sve regularno! Srpski Seltiksi!
(Sofronije, 4. decembar 2021 20:49)

navijaci preimenovanog fmp-a koji svake godine sa filijalom, preimenovanim radnickim basketom, igra u 3 od 4 takmicenja, poslednji su na svetu koji imaju pravo da bilo koga prozivaju za regularnost. naravno, sama cinjenica da su u stanju da sa svojom filijalom igraju u istom takmicenju govori o odsustvu svakog stida, pa zato ni ovakvi komentari ne treba da cude.

Crnobelac

pre 2 godine

Nevjerovatni navijači ljubimice sistema! Kad FMP2, redovito u svim košarkaškim utakmicama pobeđuje FMP1,onda je po njima objektivnim navijačima FMP2 sve regularno.Partizan kad sasvim zasluženo pobedi danas u Laktašima,to je nameštaljka.Buhahahaha..
..

123

pre 2 godine

Hahaha, koliko providno. Milina je bilo gledati, nikakve sumnje nije bilo za rezultat!!
(SAŠA FRANKFURT, 4. decembar 2021 21:08)


Vidis, ovo su utakmice. Ti u stvari ne znas ni sta si gledao. Bitno je da se rezultat izmedju FMP1 i FMP2 zna 10 godina unapred.

Mustra

pre 2 godine

Sad kreće komedija u drugom poluvremenu.
(Mustra, 04. decembar 2021 19:54

Stvarno vas nicega nije sramota?!
Kako vas nije vise stid da se javljate povodom ovakvih stvari?!
Od poslednjih 20 utakmica Igokea je dobila "samo" 8,od koliko poslednjih desetina utakmica je FMP dobio isto 8 meceva?
Pokrijte se usima i ne pricajte o postenju,ajde sto vas nije sramota ko vas vodi ali to sto je on direktan cinilac u neregularnosti bi bar trebalo da vam bude dovoljno da usta ne otvarate.
(marko992, 04. decembar 2021 20:14)

Hahahahahahhahah Marko hahahhahha
Marko hahahahahahhahah ne mogu da prestanem... Hahahhahhahhahahh

veliki

pre 2 godine

Nezabelezena prodaja utakmice trenera Bajica! Nezabelezena. Čovek je mrtav ladan gledao kako mu se topi prednost i nije ga bilo briga da reaguje. Na kraju umesto da brani napad jer je nizak rezultat, on pravi faul. Utakmicu mu zadnja 2 min završavaju Starks i Voler koji vola nisu uboli. Klasična prodaja.

sajber_kurajber

pre 2 godine

Iznenada drama! Partizan preokreće! Svaka čast! Sve regularno! Srpski Seltiksi!
(Sofronije, 4. decembar 2021 20:49)
Kakvi idiotski komentari. Voler, veliki navijac Partizana, namerno promasuje poslednja dva suta...

Z.Dj.

pre 2 godine

Iznenada drama! Partizan preokreće! Svaka čast! Sve regularno! Srpski Seltiksi!
(Sofronije, 04. decembar 2021 20:49)

Golden State Partizan se "iznenada" raspucao pet minuta do kraja.

Mirotvorac

pre 2 godine

Ovo treba shvatiti ozbiljno. Covek ima dobre namere. Ipak njegov klub ima ozbiljne rezultate u Evropi i zna kako se osvajaju trofeji. Molim upravu bivseg prvaka Evrope i visestrukog ucesnika F4 da pazljivo prati komentare uvazenog gospodina.
(Peki, 4. decembar 2021 20:13)

Njegov i moj tim ima od sinoć veći broj pobeda u Evroligi nego tvoja Igokea iz Humske,a pritom su ekipe,protiv kojih je Zvezda igrala zadnjih 7-8 sezona, nemerljivo kvalitetnije od onih sa kojima ste vi igrali! Evroliga se zadnjih 7-8 godina drastično promenila i sada igraju samo najbolji,a iz najjačih liga i država ima po nekoliko klubova,dok za Zjelinsku goru,partizan i slične više nema mesta. Njegovo pitanje je sasvim na mestu a vaš budžet od 15 miliona evra premali za bilo kakve uspehe! Ipak Ćaćaninu treba barem 30 miliona.
(Malo vas je grobari!, 04. decembar 2021 20:27)
Vazi. Dobicete nagradu za naprednu statistiku ti i burazer. I 200 pobeda vise da imate, i dalje cete biti komsija Evropskog prvaka. Kapiras? Pozdravi ortaka.
(Peki, 04. decembar 2021 20:34)

Ne vredi Peki, ne, kapiraju oni sve al im kompleksi nize vrednosti nedaju da sagledaju realnost vec prezivljavaju u tom nekom paralelnom univerzumu... Pusti ih Peki, pusti nek lebde univerzumom, ne obracaj paznju na te nebitne komsije EVROPSKOG SAMPIONA... Zeleli bi i oni imati neke Evro uspehe, al ne ide, ostace im za sva vremena najveci uspeh 10 ak titula Na Roland Garrosu Kalemegdana krpenjacom 50 ih i 60 ih godina proslog veka... U zdravlje

petar markovic

pre 2 godine

Ne vredi Peki, ne, kapiraju oni sve al im kompleksi nize vrednosti nedaju da sagledaju realnost vec prezivljavaju u tom nekom paralelnom univerzumu... Pusti ih Peki, pusti nek lebde univerzumom, ne obracaj paznju na te nebitne komsije EVROPSKOG SAMPIONA... Zeleli bi i oni imati neke Evro uspehe, al ne ide, ostace im za sva vremena najveci uspeh 10 ak titula Na Roland Garrosu Kalemegdana krpenjacom 50 ih i 60 ih godina proslog veka... U zdravlje
(Mirotvorac, 4. decembar 2021 21:12)

Ne znam da li sad racunaju to sa rolan garosa, posto su nas ovih dana ubedjivali da kosarka postoji od 2016e i da su je 2010e igrali samo partizan, azovmas i budiveljnik

iks

pre 2 godine

Koliko komentara na šablon ,,priznajte da ste se ponadali". Jedina istina je da se vi nadate da ćete osvojiti ABA ligu, Evrokup pa da ćete sledeće sezone igrati Evroligu i tamo značajnu ulogu. Videćemo sledeće godine u aprilu i maju. A onda sledi konferencija Željka Obradovića kao 2005. godine u kojoj će da optuži ko zna koga za neuspeh.

Gossa placa Zeljko 23

pre 2 godine

Vlado, da te podsetim kada su Zvezda i FMP igrali makar egal? Pa evo recimo kada je Sakota bio trener, dobili smo FMP kuci jedva posle produzetka na primer. Secam se Dobric dao neku trojku preko ruke i jedva smo dobili. I opet pitam zasto da me bude sramota? Jel imam oci ili zato sto treba da cutim na ociglednu namestaljku?

партизановац НС

pre 2 godine

Какав је ово хркљуш.Ово више личи на рекреативни баскет на терену испред дома пензионера где покретни пензионери играју кошарку.Знам да је Игокеа победила Звезду с 20 разлике,али је тада Игокеа имала непоновљиво фантастично шутерско вече.То не умањује победу Игокее над звездом без обзира што је Звезда била преморена,преоптерећена короном и повредама.Али овај очај од тзв игре је мучно и тешко гледати без средстава за смирење.Побогу шта ради Жељко Обрадовић са својим стручним штабом н играчима на тренинзима?Па што више сезона одмиче ми сво све гори и гори из утакмице у утакмицу.Некако извлачимо победе са поеном,два,али игра је катастрофа.Молићемо Петра Божића да нам се врати кад му се извине управа.

marko992

pre 2 godine

Hahahahaa ,LAKRDIJA !!! Ne moze IgokeaPartizan da se sastavi u zadnjoj cetvrtini ,svemirski Partizai projektovan za NBA ligu preokrece na domacem terenu !!!
(Nemam komentar, 04. decembar 2021 20:59)
Nemam ni ja,13 prema 8 je mnogo gore od 50,60 prema 0.
Da li je tako preposteni?

Milija

pre 2 godine

Nevjerovatni navijači ljubimice sistema! Kad FMP2, redovito u svim košarkaškim utakmicama pobeđuje FMP1,onda je po njima objektivnim navijačima FMP2 sve regularno.Partizan kad sasvim zasluženo pobedi danas u Laktašima,to je nameštaljka.Buhahahaha..
..
(Crnobelac, 4. decembar 2021 21:17)

Postoji samo jedan FMP i on vas, kad je regularno sudjenje, oder, a to su igraci koji ne mogu da udju u tim Crvene Zvezde, pa ti vidi koja ste boranija. I da, sta postizes sa tim kad zavrsavas komentar sa Buhahahaha? Sta si ti Baba Roga?

ultrasrbin

pre 2 godine

(Malo vas je grobari!, 04. decembar 2021 20:27)

Saradnja dva kluba nije gasila i manjala PIB ni jednog od njih, dok CZ nema isti PIB kao i do 2011. Pametnom jasno.
Ma kada je Partizan osvajao EL i igrao F4 ucestvovale neke azijske ekipe samo da se popuni broj.
Steta sto niko nije obavestio Makabi, Real, Barselonu, CSKA, Fenerbahce, OLimpijakos, Panatenaikos da su krs.
Da igraju samo najbolji vi EL ne bi ste videli 80% ucesca.
O budzetima prica neko ciji je trener (Pesic) imao vecu platu od prve petorke Partizana koji je te 2010 ucestvovao na F4.
Mozda nas je malo, al smo normalni i pravilno rasporedjeni.
Vas je toliko da navijaci Makabija pitaju "Koji ste vi..."
Ajde sto racunate samo Uleb EL, ali vas klub ne postoji od 2011.
Zamisli da Zvezda sasilnim pobedama nije videla bolje od Top17, a Partizan su eto pustali na F4, poklonili mu titulu EL ( Fibina, ali EL) i molili ga da ucestvuje na Top8 zbog interesa kosarke.
Mozete vi navijati za privatni Covicev klub koji se eto zove CZ.
Ako vam se ne svidja mozete i da kupite klub pa ga nazovite isto CZ.

Mirko

pre 2 godine

Trudicu se biti realan. Utakmica koju je trebala dobiti Igokea, po svemu prikazanom zaslužili su. To sto nisu dobili je zato sto su se uplašili pobede i nisu priveli kraju kako treba. Partizan bas lose, ali ovakve pobede umeju bas da zavaraju.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Panter 2 puta izsimulira faul plus gazi aut liniju ove sudije znaju šta rade i naravno da nema sramote suditi dogovor gurale partizan ali dobro ovi se neče buniti protiv partizana kad se radi o partizan-igokea klubu. Mogli ste komotno neigrati kao da je sudia unapred znao da je sve dogovoreno i partizan dobiva a sudija odtaljava umesto igrača da se nebi zabunili za svaki slučaj i dobili sami sebe.

Aleksandar

pre 2 godine

Bajić od 14 razlike dopušta da se spuste na 2 i TEK TADA TRAŽI TAJM AUT!!! Pa gde to ima. Pojedini igrači u serijama prave greske, niti traži tajm aut, niti menja igrače! I evo izjednačenja. E moj Bajicu i ti si neki trener. Ovo je klasična prodaja.
(veliki, 04. decembar 2021 20:51)

A, ono što sledi sutra protiv FMP-a je klasičan poklon.

Gossa placa Zeljko 23

pre 2 godine

Vlado, cega mene da bude sramota? To sto imam oci? Bajic drzi Djordjevica kada se lomi, Radanov odigra par napada kako treba, Bajic ga izbacuje napolje i uvodi Starksa koji celu utakmicu baca lopte u aut. Jel treba da ne vidim da se kasni sa tajmoutom namerno, jel treba da ne vidim da se poklanjaju slobodna bacanja za pobedu? Partizan ocajno sutira celu utakmicu, i Bajic se odlucuje da ne brani zadnji napad. Akcija za igrava zadnji napad da sutira sa 9 metara? Vi ako ne vidite ocigledno, onda se radujte ovakvim “pobedama”.

Željkov pušten šut za 3 protiv Marusija

pre 2 godine

Grobari ne prestaju da nas uveseljavaju svih ovih godina. Dalo, Dulo, Salo, Vrabac, Zagor Tenej, Rumenige, hvala vam za sve, bez vas bi sve ove titule bile dosadne.

Rajkovic

pre 2 godine

Kakva fustracija ojadzenost aposlutno kosarkaski nepismene publike( postoji par pojdinaca Koji se razumeju u kosarku) ipak njihov pantent su urinske kese a imaju resurse da proizvode urinske limenke I time snabdevaju fudbalska rulja sirom sveta .

Milija

pre 2 godine

I samo da podsetim ove miseve, kad se govori o Zeljku, ne sedi se, stoji se!
(Vaske Grobarcina, 4. decembar 2021 21:10)

Slobodno ti stoj ali ces da osedis dok sacekas da gledas svoj tim u Evroligi. Lijep pozdrav

Gossa placa Zeljko 23

pre 2 godine

Vlado, ti pricas o prvom poluvremenu a ja o zavrsnici utakmice. Pokusavas da opravdas nesto sto ne moze niko. Jel si video prodor Radanova, pa kos, pa asistenciju za plus 10. Jel si video u zavrsnici Starka koji celu utakmicu baca lopte u aut i gresi. Ja stvarno ne znam da li ne zelite da vidite neke stvari ili je ipak tolika ostrascenost u pitanju. Pa ko bi normalan dao lopte u ruke igracu koji celu utakmicu ne moze da se sastavi da odlucuje? Ko bi uz ovakav ocajan sut Partizana pravio poklon faul za bacanja? Jedino Bajic u celoj ABA ligi i niko vise.

Djida Mova

pre 2 godine

Само је Раданов кидао.
Ваљда му нико није рекао да је склањалица или нису смели да му кажу.
Јуче докторска слагалица др. Радоњића.

objektivan

pre 2 godine

Punter? Pa doveden si da praviš razliku na terenu!!! Šta igraš čoveče? Šta se dešava sa tobom?

Koliko se ja sećam, do prošle godine čovek se zvao Panter. Ne znam zašto ga sad zovete Punter. Jel vas sad sramota što ste ga zezali Panter igra za Pantere?

talle007

pre 2 godine

Ljudi, da li je moguće da ne radi ton iz dvorane??? U kratkim crtama to je arena, takvi će biti prenosi. Dali su bogatstvo za premijer ligu a ne radi im ton... Ovi drugi su zakon

Pedja

pre 2 godine

U susretu dve Igokee, mora ova iz Beograda da pobedi, bez obzira kako se krece utakmica. Kao sto i Mega redovno gubi od Partizana, dok ih pobedjuje u prijateljskim.

duka

pre 2 godine

Vise vredi Kevin Panter nego svi Nebojsini Panteri iz Zeleznika i okoline. Kmeče panteri a tek ce da kmeče.
(fenomen, 04. decembar 2021 21:27)

Videli smo u derbiju koliko vredi taj vaš panter, lakši trenin smo odradili sa vama u derbiju hahaha

marko992

pre 2 godine

@marko992
Javi se majstore prepošteni Grobaru i prokomentariši
(DžejAr65, 04. decembar 2021 21

Treci put ponavljam ali mi se komentar ne objavljuje.

Kada odvoris na prosto pitanje,da li Covic upravlja sa 2 kluba u istim rangovima takmicenja(ABA i domaca) i da li su ta takmicenja zbog toga neregularna?
Eto prilike da se posteno ispricamo.
Jedva cekam odgovor od postenog Cigana.

Molim moderatore da mi objave komentar,nikoga ne vrrdjam.

fenomen

pre 2 godine

Najvise mi se svidja sto je Zeljko u poslednjoj cetvrtini ostavio Zagorca na klupi. Zašto Miletic nikako a Koprivica samo par minuta na parketu. Znam da su mladi i zeleni ali na klupi nece nista nauciti. One minute sto daje Zagorcu nek da njima, ne moze biti lošije.

Gossa placa Zeljko 23

pre 2 godine

Peki, moje pitanje se odnosi na ekipu koja ne moze da regularno pobedi utakmicu u Laktasima. Ovo je definicija poklon pobede. I sve tako dok ne naleti neka Andora ili ne daj Boze Zvezda pa vas otrese 15 razlike lagano. Daleko ste vi od Evrolige, kilometrima daleko.

N.T.369

pre 2 godine

Punter? Pa doveden si da praviš razliku na terenu!!! Šta igraš čoveče? Šta se dešava sa tobom?

Ovo je mnogo loša igra. Ne verujem da bilo šta može partizan ove sezone.

Strahotni

pre 2 godine

Vise vredi Kevin Panter nego svi Nebojsini Panteri iz Zeleznika i okoline. Kmeče panteri a tek ce da kmeče.
(fenomen, 4. decembar 2021 21:27)

Pa plaćate ga 2,5 miliona evra za jednu trojku i jedan koš iz igre protiv strašne i nikad jače Igokee.

Prvi komsija iz B70

pre 2 godine

Da li video reakciju Bajića posle greške Radanova ili mislis da je to bila gluma?Neka bude gluma za oskara, ali ostaje cinjenica da Igokea gotovo redovno dobija Partizan u Laktasima.Ali me samo podseti kada je zvezda odigrala bar egal utakmicu protiv fmp-a!!!!!?????E zato treba da te bude sramota!
(vlado, 04. decembar 2021 21:31)

Ima jedna utakmica, mislim u sezoni koja je prekinuta zbog Covida, FMP je bio na domak pobede nad Zvezdom, vodio je 7-8 razlike na 2 min do kraja, i da je FMP to dobio, CZ je bila na domak da ne udje u polufinale. Naravno, FMP je iznenada stao, cak na par sekundi do kraja igrac FMPa nije ni sutnuo, da ne rizikuje da pogodi, uslo se u produzetke, i CZ je dobila. To je najbolji dokaz o svom besmislu poredjenja veze izmedju CZ/FMP i Partizan/Igokea. Na stranu sto je Igokea do sada dobila Partizan bar 10 puta, a CZ je dobila FMP isto koliko je Harlem Globtroters dobio one luzere.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

U svakoj utakmici smo lošiji od protivnika u 3 stvari. Skokovoma, asistencijama i šutu za 3. Ali smo zato bolji u jedinoj negativnoj stvari, izgubljenim loptama.
Željko ja sastavljao ekipu, Željko je trenira. Ne treba biti mnogo inteligentan pa videti da ovo ne liči ni na šta.
(panter pudlica, 4. decembar 2021 20:17)

Dva poraza u 15 utakmica u ABA i EK tebi ne lici ni na sta? Ne znam sta ocekujes, da posle 3 meseca potpuno nov tim sa novim trenerom dobija sve redom sa 20 razlike? Ova Igokea je otresla cezempe sa 20 razlike. Malo realnosti nije na odmet. Daleko je od dobre i dopadljive igre ali ni za leprsvost se ne dobija nista. A Obradovic verovatno nesto malo vise zna o kosarci od mene i tebe.

konto

pre 2 godine

Na stranu ova prepucavanja da li je Igokea nije jeste, i ko je tu ko. Utisak broj jedan da se ne lazemo je los Partizan. Ovo vise nije slucajno,los dan i slicno. Igraju slabo, i uopste mi nije jasan Zeljko sa ovom selekcijom. Pusti Eurohoops i projekcije svaku iole jacu utakmicu gubimo ili izgledamo lose. Nesto tu ne valja i nisam siguran da mozemo bilo Sta ove sezone
(prilog iz konjizma, 04. decembar 2021 19:44)

Dobro, šta ima veze, sledeće sezone onda...

2CRAZY

pre 2 godine

Iznenada drama! Partizan preokreće! Svaka čast! Sve regularno! Srpski Seltiksi!
(Sofronije, 4. decembar 2021 20:49)

Nije lako biti navijac zvezde...

нероји сервер

pre 2 godine

Kao sto i Mega redovno gubi od Partizana, dok ih pobedjuje u prijateljskim.
(Pedja, 04. decembar 2021 21:13)....Pogotovo se pamti ona "prijateljaska" iz nisa u kupu, kako te bre nije sramota da lupas

Gossa placa Zeljko 23

pre 2 godine

Odavno nisam video ovakav cirkus od utakmice. Ljudi vode 10 razlike, gube lopte, pustaju igrace KKP da sutiraju, Bajic normalno kasni sa tajm outom, drzi Djordjevica u igri kada se lomi dok mu je Stivens na klupi i jos im poklanja slobodna bacanja za pobedu. Trener koji je veceras sve ucinio da mu tim izgubi. Radanov pocne da igra, da par koseva, podeli par asistencija i odmah ide na klupu. Jednostavno cirkus i to je to.

Master Yoda

pre 2 godine

Nisu se navijaci komsinice ponadali, znali smo da ce upravo ovako da bude.
Igokea sama sebe pobedila, sklonila se, kad vec vi niste bili i stanju to da uradite.

zemunski kej

pre 2 godine

Vazna pobeda,mada da se i izgubilo ne bi bilo velikih problema. Videcemo sta moze Cedevita sa novim plejom Yogi Ferelom secate ga se iz Sacramento Kingsa. Zvezda ,Partizan ,Buducnost i Cedevita idu sigurno u plej off, FMP I Igokea idu u ona dva prosirena mesta u plej offu.
Partizan je za sada solidan mada nije vrhunski tim. Ima par igraca koji ni za milimetar ne napreduju.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

И не знам зашто ви поједини прозивате тренера Игокее Бајића? Па човјек је морао пустити да ови побиједе, МОРАО. Какво кашњење са тајм аутом, извођење Раданова, и остале ствари. Па они су један клуб. Ево, ја сад кажем овим путем, јавно да сам против било каквих фузија, братских клубова, филијала и томе слично било то да је ријеч о Звезди, Партизану, Цедевити, Олимпији или било ком другом клубу. Јер она унапријед знамо ко мора да побиједи. И онда то испада да је нерегуларно. Одувијек сам иначе против тога. Имаћете ви питања за мене сад и неугодних реплика ал нећу никоме одговорити јер сам своје рекао гласно и јасно.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Jel treba da ne vidim da se kasni sa tajmoutom namerno, jel treba da ne vidim da se poklanjaju slobodna bacanja za pobedu? Partizan ocajno sutira celu utakmicu, i Bajic se odlucuje da ne brani zadnji napad. Akcija za igrava zadnji napad da sutira sa 9 metara? Vi ako ne vidite ocigledno, onda se radujte ovakvim “pobedama”.
(Gossa placa Zeljko 23, 4. decembar 2021 21:22)

Ja sam mislio da ti nesto malo vise znas o kosarci.
Zasto bi branio poslednji napad? Da se nada promasaju i da u najboljem slucaju ode u produzetke? Dva bitna igraca mu imaju po 4 faula. Pri tome je odavno van bonusa i moze da se desi faul na par sekundi pred istek. I sta onda? Da ne moze ni da sutne za pobedu.
Vujosevic je npr. UVEK trazio brzi faul i poslednji posed. I ne samo on. Veliki broj trenera zeli da njegov tim sutem odlucuje ishod utakmice.
Koliko se secam vi ste bili na 20 i kusur poena daleko od ovakve zavrsnice. Mozda te to vise boli od zasluzene pobede Partizana?

duledudule

pre 2 godine

Vise vredi Kevin Panter nego svi Nebojsini Panteri iz Zeleznika i okoline. Kmeče panteri a tek ce da kmeče.
(fenomen, 04. decembar 2021 21:27)
Vas smo dobili rutinski sa pola snage, ne znam o kom kmecanju pricas. Utakmicu ne komentarisem nisam gledao, ali vidim da je bilo napeto.

marko992

pre 2 godine

Sad kreće komedija u drugom poluvremenu.
(Mustra, 04. decembar 2021 19:54

Stvarno vas nicega nije sramota?!
Kako vas nije vise stid da se javljate povodom ovakvih stvari?!
Od poslednjih 20 utakmica Igokea je dobila "samo" 8,od koliko poslednjih desetina utakmica je FMP dobio isto 8 meceva?
Pokrijte se usima i ne pricajte o postenju,ajde sto vas nije sramota ko vas vodi ali to sto je on direktan cinilac u neregularnosti bi bar trebalo da vam bude dovoljno da usta ne otvarate.
(marko992, 04. decembar 2021 20:14)

Hahahahahahhahah Marko hahahhahha
Marko hahahahahahhahah ne mogu da prestanem... Hahahhahhahhahahh
(Mustra, 04. decembar 2021 21:30)

Au covece,koji imas iq?!
Shvati da vi NEMATE PRAVA da komentarisete bilo ciju neregularnost jer ste vi IZVOR neregularnosti.
Znas li zasto,ili treba da ti crtam?

Crnobelac

pre 2 godine

Nevjerovatni navijači ljubimice sistema! Kad FMP2, redovito u svim košarkaškim utakmicama pobeđuje FMP1,onda je po njima objektivnim navijačima FMP2 sve regularno.Partizan kad sasvim zasluženo pobedi danas u Laktašima,to je nameštaljka.Buhahahaha..
..

celinc

pre 2 godine

sudenje kriminalno,posebno krajem 3 i celu 4 deonicu,gledajuci rvacke zahvate i sekire gostiju koje sudije kobajagi ne vide,a na drugoj strani smesne faule sudene domacinu je tragokomedija regionalne lige,bez uvrede,Partizan ocajan,osim Smajlija od domacih igraca niko blage veze nema,od stranaca jedino Panter,moze on svakome 15-20 koseva uvaliti,samo je pitanje iz koju procentazu,od standarnih 60 odsto ili 20 odsto,nema tu tecnih akcija,premalo asistencija,sve se svodi na siledzijsku kosarku,forsiranje jedan na jedan uz neki poluulaz i sutiranje iz reketa,sa ovim sastavom bez krstene 5 i neke solidne 3 nema Partizan sta da trazi protiv ozbiljnih ekipa,mogu svi da hvale Obradovica koliko zele,ali ja licno nisam video pomak u igri Partizana u zadnja dva meseca,to sto veci deo igraca nema potrebni kvalitet nije opravdanje,trener mora dase spusti na njihov nivo i priblizi ih timskoj igri posto nemaju individualni kvalitet,jer izgleda da ne mogu pratiti tih Zovovih 120 kombinacija,verujem da bi ti igraci mnogo bolje prezentirali sa recimo 20 kombinacija,ili jos bolje 10,sve u svemu za tolike ulupane milione ispodprosecna ekipa

vuk

pre 2 godine

Iznenada drama! Partizan preokreće! Svaka čast! Sve regularno! Srpski Seltiksi!
(Sofronije, 04. decembar 2021 20:49)
kad igrač efempea 1 u zadnjoj sek šutne trojku za pobedu protiv efempea 2 i lopta izađe iz obruča javi se ;)

Evropejac

pre 2 godine

Stigla naredba, providno predata utakmica! Sramota za Igokeu, za 2 minuta gube +10 i još na kraju prave faul i daju 2 bacanja protivniku za pobedu! Bruka za ABA ligu i srpsku košarku!

vlado

pre 2 godine

@gossa placa zeljko
Da li video reakciju Bajića posle greške Radanova ili mislis da je to bila gluma?Neka bude gluma za oskara, ali ostaje cinjenica da Igokea gotovo redovno dobija Partizan u Laktasima.Ali me samo podseti kada je zvezda odigrala bar egal utakmicu protiv fmp-a!!!!!?????E zato treba da te bude sramota!

Misa

pre 2 godine

Sramota da Igokejci opet puste Partizane i Željka , sram vas bilo , svi znaju da ce biti bar + 7 za Partizane.
Sramota više , vodiiš ,dereš i onda da ti jadni momci moraju u 4/4 da prodaju utakmicu.

Dr.Mabuzo

pre 2 godine

Grozno izgleda igra partizana u napadu
Bek(bez suta) i centar (bez tehnike) , besomucno vrte neki pik, dok ostala tri igraca stoje.Nema kretnje, nema ideje ..grozno nas je gledati
Igraci u grcu, niko ne sme da sutne jer Zeljko trazi pas vise i dere se na sve..
Kad nema tranzicije partizan nema poene u rukama.
Moore koji ima kosgeterski potencijal sedi na klupi ceo mec
Ipak je sa Trinkijem bila milina gledati igru partizana...
Mozda je ovo neki sistem al ja ga izgleda ne razumem..

marko992

pre 2 godine

Stvarno vas nicega nije sramota?!
Kako vas nije vise stid da se javljate povodom ovakvih stvari?!
Od poslednjih 20 utakmica Igokea je dobila "samo" 8,od koliko poslednjih desetina utakmica je FMP dobio isto 8 meceva?
Pokrijte se usima i ne pricajte o postenju,ajde sto vas nije sramota ko vas vodi ali to sto je on direktan cinilac u neregularnosti bi bar trebalo da vam bude dovoljno da usta ne otvarate.
(marko992, 4. decembar 2021 20:14)

Izuzetno pametan komentar! A koliko puta nas je Split dobio ili Krka u poslednjih 10 godina. Živite u paralelnom univerzumu!
(Sofronije, 04. decembar 2021 20:47

Po tvojim komentarima bih rekao da nisi glup ali sada vidim da jesi licemeran i to 100%.Ponovi jos jednom te ekipe,gde su oni na tabeli,koliko puta ih je "nejaki" FMP razbio.....i na kraju -da li vasa najveca legenda upravlja sa dva kluba?

Ijaooo

pre 2 godine

Oh ne, sada će ponovo da krenu sa kuknjavom kako ih Ostoja namerno uništava i kako je zeljko doveden da bude samo paravan za uništavanje kluba, samo gledajte... takvi su navijaci partizana

Milisav Vokri

pre 2 godine

Panter nastavlja po starom!!!
1/7 iz igre. Poena 2.
Trojke u prethodne 3 aba utakmice i veceras 0/16 !!! eeeejjj 16 trojki vezano promasiti sa tolikim ugovorom i doveden da bude prvi igrac tima, uzas!

Đura

pre 2 godine

Sada već ozbiljno sumnjam u inteligenciju Obradovića!!! Toliko držati one dve budaletine u igri je stvarno zabrinjavajuće! Naravno, pogađate, u pitanju su zagorac i trifunović.

marko992

pre 2 godine

Glavni utisak,licemerni crveni ostali bez teksta-nista ono dva kluba...i ostale gluposti ,gubimo ali se moraju pokriti usima jer ih je Igokeja nekoliko puta bukvalno pocepala.
Ako izgubimo bilo bi logicno da smo ih pustili,da li je tako pitam postene sledbenike legende iz predgradja?

marko992

pre 2 godine

Sad kreće komedija u drugom poluvremenu.
(Mustra, 04. decembar 2021 19:54

Stvarno vas nicega nije sramota?!
Kako vas nije vise stid da se javljate povodom ovakvih stvari?!
Od poslednjih 20 utakmica Igokea je dobila "samo" 8,od koliko poslednjih desetina utakmica je FMP dobio isto 8 meceva?
Pokrijte se usima i ne pricajte o postenju,ajde sto vas nije sramota ko vas vodi ali to sto je on direktan cinilac u neregularnosti bi bar trebalo da vam bude dovoljno da usta ne otvarate.

Urox

pre 2 godine

Bojim se da će se završiti sa Željkom isto kao u reprezentaciji 2005.
Žoc je tu pobegao glavom bez obzira. Bojim se da se istorija ponavlja

I verovatno ce mu.opet biti krivi igracu koje je sam birao a on nikako 😁

doktor

pre 2 godine

lub unistava? E da mi je da docekam FMP ovako sa Zvezdom..
(marshall, 04. decembar 2021 20:18)
Teško. Zvezda je Evroligas. Godinama. Džaba vam tolike drzavne pare, sto ste skrcali u Rumenog i strance. Sudbina vam je da navijate protiv Zvezde , a ne za Partizan.

Peki

pre 2 godine

I ovo hoce da igra Evroligu?
(Gossa placa Zeljko 23, 04. decembar 2021 19:57)
Ovo treba shvatiti ozbiljno. Covek ima dobre namere. Ipak njegov klub ima ozbiljne rezultate u Evropi i zna kako se osvajaju trofeji. Molim upravu bivseg prvaka Evrope i visestrukog ucesnika F4 da pazljivo prati komentare uvazenog gospodina.
(Peki, 4. decembar 2021 20:13)

Njegov i moj tim ima od sinoć veći broj pobeda u Evroligi nego tvoja Igokea iz Humske,a pritom su ekipe,protiv kojih je Zvezda igrala zadnjih 7-8 sezona, nemerljivo kvalitetnije od onih sa kojima ste vi igrali! Evroliga se zadnjih 7-8 godina drastično promenila i sada igraju samo najbolji,a iz najjačih liga i država ima po nekoliko klubova,dok za Zjelinsku goru,partizan i slične više nema mesta. Njegovo pitanje je sasvim na mestu a vaš budžet od 15 miliona evra premali za bilo kakve uspehe! Ipak Ćaćaninu treba barem 30 miliona.
(Malo vas je grobari!, 04. decembar 2021 20:27)
Vazi. Dobicete nagradu za naprednu statistiku ti i burazer. I 200 pobeda vise da imate, i dalje cete biti komsija Evropskog prvaka. Kapiras? Pozdravi ortaka.

marko992

pre 2 godine

lub unistava? E da mi je da docekam FMP ovako sa Zvezdom..
(marshall, 04. decembar 2021 20:18)
Teško. Zvezda je Evroligas. Godinama. Džaba vam tolike drzavne pare, sto ste skrcali u Rumenog i strance. Sudbina vam je da navijate protiv Zvezde , a ne za Partizan.
(doktor, 04. decembar 2021 20:32)

Smeje ti se vasa legenda na ovu dosetku.
Vidi se njegov pecat ovakvom razmisljanju.
Imas li obraza da ovako pises,bar malo?

dmis

pre 2 godine

Na stranu to sto igokea igra dobro ali ova igra partizana deluje cudno i nedefinisano. Nekoliko igraca koja nisu ni za ovakav nivo kosarke a kamoli za nesto vise. Autoritet kao Obradovic mora da prelomi i da izbaci(ne da im se zahvali) te igrace iz tima jer ovde se vidi sta skripi i kod koga. Ovako muci i njih i njega i nas.

marko992

pre 2 godine

Vazi. Dobicete nagradu za naprednu statistiku ti i burazer. I 200 pobeda vise da imate, i dalje cete biti komsija Evropskog prvaka. Kapiras? Pozdravi ortaka.
(Peki, 4. decembar 2021 20:34) # Link komentara

Kao i vi svetskog i evropskog u fudbalu. Kapiraš? Pozdravi dečka.
(Sofronije, 04. decembar 2021 20:

Slazem se,a o kom sportu je sada rec,kakve veze ima fudbal?

Nikola

pre 2 godine

Ja sam grobar, ali realno zvezda je dvaput jaca od partizana, nemamo sanse u aba ligi a i u evrokupu ove sezone. Ako se nadtavi sa dobrim radom mozda sledece sezone ili one tamo realno bude nesto. U svakom slucaju mnogo bolje nego prosle sezone.

cole

pre 2 godine

i da dodam...grobari, ne nadajte se nekom sjajnom zavrsetku sezone, jer vam rumeni posle nove godine odlazi u panatenaikos. predugovor potpisan, a otici ce "jer su svi u zemlji protiv njega, a u takvoj atmosferi ne zeli da radi".

Mi smo Igokea već 14 godina i ne znamo šta je Evroliga!

pre 2 godine

Nema Kuruksa,sigurno ga je kostala izjava da ne zna sta Obradovic trazi od njega!?
Mislim da su mu nakon te izjave i vrata Partizana zatvorena.
Steta jer je veci potencijal od Zagorca,Dangubica i Trifunovica zajedno.
(Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?, 4. decembar 2021 18:51)

Treba dodati da je Kuruks posle Pantera,Ledeja i Smailagića(1,5 miliona evra neto po sezoni) četvrti najplaćeniji igrač sa 1,3 miliona evra neto po sezoni. Zagorac sa 600.000,Dangibić sa 400.000 i Trifunović sa 250.000 evra,zajedno su manje plaćeni od nejga samog.

miki

pre 2 godine

Treba dodati da je Kuruks posle Pantera,Ledeja i Smailagića(1,5 miliona evra neto po sezoni) četvrti najplaćeniji igrač sa 1,3 miliona evra neto po sezoni. Zagorac sa 600.000,Dangibić sa 400.000 i Trifunović sa 250.000 evra,zajedno su manje plaćeni od nejga samog.
(Mi smo Igokea već 14 godina i ne znamo šta je Evroliga!, 04. decembar 2021 20:16)

Pa te plate nisu u fudbalu, da si ziv i zdrav. Zagorac 50.000 mesecno? Mozda dinara...

društvance iz predgrađa

pre 2 godine

Treba dodati da je Kuruks posle Pantera,Ledeja i Smailagića(1,5 miliona evra neto po sezoni) četvrti najplaćeniji igrač sa 1,3 miliona evra neto po sezoni. Zagorac sa 600.000,Dangibić sa 400.000 i Trifunović sa 250.000 evra,zajedno su manje plaćeni od nejga samog.
(Mi smo Igokea već 14 godina i ne znamo šta je Evroliga!, 04. decembar 2021 20:16)

Au brate, al se ti razbacuješ sa milionima. Panter je najplaćeniji i ima ugovor na dve godine od dva i po miliona ali u dolarima,što mu dođe oko milion i 150 hiljada po sezoni. I to je mnogo, ali nikako milion i po. Još navodiš čak tri igrača sa tom cifrom? Pa ti si čoveče prsao načisto... Zagorac 600 hiljada???
Nisi čist definitivno...

Peki

pre 2 godine

I ovo hoce da igra Evroligu?
(Gossa placa Zeljko 23, 04. decembar 2021 19:57)
Ovo treba shvatiti ozbiljno. Covek ima dobre namere. Ipak njegov klub ima ozbiljne rezultate u Evropi i zna kako se osvajaju trofeji. Molim upravu bivseg prvaka Evrope i visestrukog ucesnika F4 da pazljivo prati komentare uvazenog gospodina.

Nemam komentar

pre 2 godine

Hahahahaa ,LAKRDIJA !!! Ne moze IgokeaPartizan da se sastavi u zadnjoj cetvrtini ,svemirski Partizai projektovan za NBA ligu preokrece na domacem terenu !!!

panter pudlica

pre 2 godine

U svakoj utakmici smo lošiji od protivnika u 3 stvari. Skokovoma, asistencijama i šutu za 3. Ali smo zato bolji u jedinoj negativnoj stvari, izgubljenim loptama.
Željko ja sastavljao ekipu, Željko je trenira. Ne treba biti mnogo inteligentan pa videti da ovo ne liči ni na šta.

Hogar

pre 2 godine

Realno,ne vidim nikakvu razliku izmedju Zoca i Sase Filipovskog ili Petra Bozica!!!
Osim razlike u budzetu...
(Dejan, 04. decembar 2021 19:50)
Sa ovim budzetom, imali bi isti uspeh.

Panter

pre 2 godine

Bojim se da će se završiti sa Željkom isto kao u reprezentaciji 2005.
Žoc je tu pobegao glavom bez obzira. Bojim se da se istorija ponavlja.

Sofronije

pre 2 godine

Stvarno vas nicega nije sramota?!
Kako vas nije vise stid da se javljate povodom ovakvih stvari?!
Od poslednjih 20 utakmica Igokea je dobila "samo" 8,od koliko poslednjih desetina utakmica je FMP dobio isto 8 meceva?
Pokrijte se usima i ne pricajte o postenju,ajde sto vas nije sramota ko vas vodi ali to sto je on direktan cinilac u neregularnosti bi bar trebalo da vam bude dovoljno da usta ne otvarate.
(marko992, 4. decembar 2021 20:14)

Izuzetno pametan komentar! A koliko puta nas je Split dobio ili Krka u poslednjih 10 godina. Živite u paralelnom univerzumu!

veliki

pre 2 godine

Bajić od 14 razlike dopušta da se spuste na 2 i TEK TADA TRAŽI TAJM AUT!!! Pa gde to ima. Pojedini igrači u serijama prave greske, niti traži tajm aut, niti menja igrače! I evo izjednačenja. E moj Bajicu i ti si neki trener. Ovo je klasična prodaja.

marko992

pre 2 godine

Nikad jaca Igokea projektovana za Evroligu, i nikada slabiji Zenit. :)
(Realno, 04. decembar 2021 20:47)

Pretpostavljam da se salis,ili ti bas tako mislis sa debellim pravom 20,30 koseva u dve utakmice?

Милутин

pre 2 godine

Ми смо недад били у фгузији-двоимени клуб.У Србији се клуб звао Партизан-Игокеа,а у Лакташима Игокеа-Партизан.После је то као промењено папирима.Нама то не смета,не смета ни што Будућност има 2 клуба (Будућност и СЦД) и то нам не смета јер смо пријатељски клуб са сличним интересима.Али нам смета што у АБА лиги се Човић појављује и у Звезди и у ФМП.Са Звездом смо после 1992 године постали ривали и конкурентни,Човић нам је отерао Вујошевића у Румунију,а ФМП је освајао АБА лигу,КРК и избацивао нас у КЛС и КРК и зато га не подносимо.Док нам је Човић давао изграђене играче попут Милојевића,Мачвана,Кецмана и многих за џабе био нам је добар.А сада и оно мало добрих младих што има даје Звезди и зато их стално прозивамо и тужакамо у Лозани.

Malo vas je grobari!

pre 2 godine

I ovo hoce da igra Evroligu?
(Gossa placa Zeljko 23, 04. decembar 2021 19:57)
Ovo treba shvatiti ozbiljno. Covek ima dobre namere. Ipak njegov klub ima ozbiljne rezultate u Evropi i zna kako se osvajaju trofeji. Molim upravu bivseg prvaka Evrope i visestrukog ucesnika F4 da pazljivo prati komentare uvazenog gospodina.
(Peki, 4. decembar 2021 20:13)

Njegov i moj tim ima od sinoć veći broj pobeda u Evroligi nego tvoja Igokea iz Humske,a pritom su ekipe,protiv kojih je Zvezda igrala zadnjih 7-8 sezona, nemerljivo kvalitetnije od onih sa kojima ste vi igrali! Evroliga se zadnjih 7-8 godina drastično promenila i sada igraju samo najbolji,a iz najjačih liga i država ima po nekoliko klubova,dok za Zjelinsku goru,partizan i slične više nema mesta. Njegovo pitanje je sasvim na mestu a vaš budžet od 15 miliona evra premali za bilo kakve uspehe! Ipak Ćaćaninu treba barem 30 miliona.

Sofronije

pre 2 godine

Vazi. Dobicete nagradu za naprednu statistiku ti i burazer. I 200 pobeda vise da imate, i dalje cete biti komsija Evropskog prvaka. Kapiras? Pozdravi ortaka.
(Peki, 4. decembar 2021 20:34) # Link komentara

Kao i vi svetskog i evropskog u fudbalu. Kapiraš? Pozdravi dečka.

Nestle

pre 2 godine

Zasto li placate ovog Pantera toliko.. Covek ne moze otvorene trojke da ubaci.. Provaljeni ste, zaustaviti Pantera ovi ostali ne mogu da se sklope.. Tuzno

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?

pre 2 godine

Ovaj Partizan je napadacki veoma limitiran tim.Pod kosem nam igra Smailagic koji je prirodna cetvorka uz Ledeja,jer centra prakticki nemamo,a bekovi su u losoj formi.

Raucher

pre 2 godine

Kako Obradović više uigrava ekipu ona igra ne lošije, već kriminalno loše a i oni što se na početku nešto i pokazivali utopili su se u promašaje i sivilo. Partizan loš, neprepoznatljiv, dekoncetrisan i krajnje anemičan.

Zoran

pre 2 godine

До сада су се и склањалице прилично редовно преносиле на тв.Али откако дође нај нај тренер из Галаксије то је постало забрањено.И то је једна ставка у низу гаранција.

prilog iz konjizma

pre 2 godine

Na stranu ova prepucavanja da li je Igokea nije jeste, i ko je tu ko. Utisak broj jedan da se ne lazemo je los Partizan. Ovo vise nije slucajno,los dan i slicno. Igraju slabo, i uopste mi nije jasan Zeljko sa ovom selekcijom. Pusti Eurohoops i projekcije svaku iole jacu utakmicu gubimo ili izgledamo lose. Nesto tu ne valja i nisam siguran da mozemo bilo Sta ove sezone

panter pudlica

pre 2 godine

Nema ništa od ovog Partizana. Jednostavno ekipa je loše sklopljena.
Od početka sezone nikakav pomak. Šta oni rade na treningu da mi je znati.
Ovaj što dobija milionski ugovor, ne može da se sastavi od početka sezone. Sramota zaista...

pre 2 godine

Na poluvreme mogu da vam kažem grobarčići da ste još uvek na -15 u odnosu na Zvezdu, vredno trenirajte, vežbajte, pa se vidimo naredne kalendarske godine da li ste porasli.

sgdp

pre 2 godine

Nema Kuruksa,sigurno ga je kostala izjava da ne zna sta Obradovic trazi od njega!?
Mislim da su mu nakon te izjave i vrata Partizana zatvorena.
Steta jer je veci potencijal od Zagorca,Dangubica i Trifunovica zajedno.
(Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?, 4. decembar 2021 18:51)

Kuruc nije igrao ni drugi meč svoje reprezentacije prošli vikend zbog manje povrede. Moguće da je to razlog i za odsustvo sa ovog meča.

King

pre 2 godine

Uh, napraviše seriju 18-3, Zagorac, ne daje loptu posle auta slobodnom Madaru, nego baca preko celog terena Ledeju, a ovaj zatvoren u ćošku, pa šta je Zagore sa glavom bokte?

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?

pre 2 godine

Nema Kuruksa,sigurno ga je kostala izjava da ne zna sta Obradovic trazi od njega!?
Mislim da su mu nakon te izjave i vrata Partizana zatvorena.
Steta jer je veci potencijal od Zagorca,Dangubica i Trifunovica zajedno.

Dodik je Dodig , jer navija za..

pre 2 godine

Već 14 godina su jedan tim formalno pravno, a sa 2 ekipe igraju! Prvenstvo je neregularno dok su Igokeapartizan i partizanigokea sa dve ekipe u tom takmičenju!

prilog iz konjizma

pre 2 godine

Na stranu ova prepucavanja da li je Igokea nije jeste, i ko je tu ko. Utisak broj jedan da se ne lazemo je los Partizan. Ovo vise nije slucajno,los dan i slicno. Igraju slabo, i uopste mi nije jasan Zeljko sa ovom selekcijom. Pusti Eurohoops i projekcije svaku iole jacu utakmicu gubimo ili izgledamo lose. Nesto tu ne valja i nisam siguran da mozemo bilo Sta ove sezone

Milisav Vokri

pre 2 godine

Panter nastavlja po starom!!!
1/7 iz igre. Poena 2.
Trojke u prethodne 3 aba utakmice i veceras 0/16 !!! eeeejjj 16 trojki vezano promasiti sa tolikim ugovorom i doveden da bude prvi igrac tima, uzas!

Sofronije

pre 2 godine

Vazi. Dobicete nagradu za naprednu statistiku ti i burazer. I 200 pobeda vise da imate, i dalje cete biti komsija Evropskog prvaka. Kapiras? Pozdravi ortaka.
(Peki, 4. decembar 2021 20:34) # Link komentara

Kao i vi svetskog i evropskog u fudbalu. Kapiraš? Pozdravi dečka.

Dodik je Dodig , jer navija za..

pre 2 godine

Već 14 godina su jedan tim formalno pravno, a sa 2 ekipe igraju! Prvenstvo je neregularno dok su Igokeapartizan i partizanigokea sa dve ekipe u tom takmičenju!

vlado

pre 2 godine

@gossa placa zeljko
Da li video reakciju Bajića posle greške Radanova ili mislis da je to bila gluma?Neka bude gluma za oskara, ali ostaje cinjenica da Igokea gotovo redovno dobija Partizan u Laktasima.Ali me samo podseti kada je zvezda odigrala bar egal utakmicu protiv fmp-a!!!!!?????E zato treba da te bude sramota!

Strahotni

pre 2 godine

Vise vredi Kevin Panter nego svi Nebojsini Panteri iz Zeleznika i okoline. Kmeče panteri a tek ce da kmeče.
(fenomen, 4. decembar 2021 21:27)

Pa plaćate ga 2,5 miliona evra za jednu trojku i jedan koš iz igre protiv strašne i nikad jače Igokee.

Gossa placa Zeljko 23

pre 2 godine

Odavno nisam video ovakav cirkus od utakmice. Ljudi vode 10 razlike, gube lopte, pustaju igrace KKP da sutiraju, Bajic normalno kasni sa tajm outom, drzi Djordjevica u igri kada se lomi dok mu je Stivens na klupi i jos im poklanja slobodna bacanja za pobedu. Trener koji je veceras sve ucinio da mu tim izgubi. Radanov pocne da igra, da par koseva, podeli par asistencija i odmah ide na klupu. Jednostavno cirkus i to je to.

ultrasrbin

pre 2 godine

(Malo vas je grobari!, 04. decembar 2021 20:27)

Saradnja dva kluba nije gasila i manjala PIB ni jednog od njih, dok CZ nema isti PIB kao i do 2011. Pametnom jasno.
Ma kada je Partizan osvajao EL i igrao F4 ucestvovale neke azijske ekipe samo da se popuni broj.
Steta sto niko nije obavestio Makabi, Real, Barselonu, CSKA, Fenerbahce, OLimpijakos, Panatenaikos da su krs.
Da igraju samo najbolji vi EL ne bi ste videli 80% ucesca.
O budzetima prica neko ciji je trener (Pesic) imao vecu platu od prve petorke Partizana koji je te 2010 ucestvovao na F4.
Mozda nas je malo, al smo normalni i pravilno rasporedjeni.
Vas je toliko da navijaci Makabija pitaju "Koji ste vi..."
Ajde sto racunate samo Uleb EL, ali vas klub ne postoji od 2011.
Zamisli da Zvezda sasilnim pobedama nije videla bolje od Top17, a Partizan su eto pustali na F4, poklonili mu titulu EL ( Fibina, ali EL) i molili ga da ucestvuje na Top8 zbog interesa kosarke.
Mozete vi navijati za privatni Covicev klub koji se eto zove CZ.
Ako vam se ne svidja mozete i da kupite klub pa ga nazovite isto CZ.

Prvi komsija iz B70

pre 2 godine

Da li video reakciju Bajića posle greške Radanova ili mislis da je to bila gluma?Neka bude gluma za oskara, ali ostaje cinjenica da Igokea gotovo redovno dobija Partizan u Laktasima.Ali me samo podseti kada je zvezda odigrala bar egal utakmicu protiv fmp-a!!!!!?????E zato treba da te bude sramota!
(vlado, 04. decembar 2021 21:31)

Ima jedna utakmica, mislim u sezoni koja je prekinuta zbog Covida, FMP je bio na domak pobede nad Zvezdom, vodio je 7-8 razlike na 2 min do kraja, i da je FMP to dobio, CZ je bila na domak da ne udje u polufinale. Naravno, FMP je iznenada stao, cak na par sekundi do kraja igrac FMPa nije ni sutnuo, da ne rizikuje da pogodi, uslo se u produzetke, i CZ je dobila. To je najbolji dokaz o svom besmislu poredjenja veze izmedju CZ/FMP i Partizan/Igokea. Na stranu sto je Igokea do sada dobila Partizan bar 10 puta, a CZ je dobila FMP isto koliko je Harlem Globtroters dobio one luzere.

terza1.

pre 2 godine

Da li je karta kostala 40km kao za utakmicu sa Zvezdom?
(Doom, 4. decembar 2021 22:32)
Karta za utakmicu Partizana, nema cenu, panteru.

TIGER

pre 2 godine

A pudlicine ovce plaču 😂😂😂
Očajno smo odigrali. Ali eto...
Šta mogu jadnici iz predgrađa. Oni ovoliko navijača nemaju ni u Beogradu kad igraju EL 😁😁😁

Dejan

pre 2 godine

Mutavci o cemu bre vi vise pricate...Koga lazete vise....
Pa bio je i taj derbi i svi smo gledali i videli dominaciju...
Lepo je rekao vas kapiten posle utakmice da treba jos mnogo da rade da bi dosli na Zvezdin nivo................

View

pre 2 godine

Navijači ove CZB su izmanipulisani od čoveka iz predgrađa. Uzeo im ime, trebali su mu navijači koje nije imao, a pravi šok će biti kada zvanično saznaju da to nije onaj njihov tim.

marko992

pre 2 godine

Sad kreće komedija u drugom poluvremenu.
(Mustra, 04. decembar 2021 19:54

Stvarno vas nicega nije sramota?!
Kako vas nije vise stid da se javljate povodom ovakvih stvari?!
Od poslednjih 20 utakmica Igokea je dobila "samo" 8,od koliko poslednjih desetina utakmica je FMP dobio isto 8 meceva?
Pokrijte se usima i ne pricajte o postenju,ajde sto vas nije sramota ko vas vodi ali to sto je on direktan cinilac u neregularnosti bi bar trebalo da vam bude dovoljno da usta ne otvarate.
(marko992, 04. decembar 2021 20:14)

Hahahahahahhahah Marko hahahhahha
Marko hahahahahahhahah ne mogu da prestanem... Hahahhahhahhahahh
(Mustra, 04. decembar 2021 21:30)

Au covece,koji imas iq?!
Shvati da vi NEMATE PRAVA da komentarisete bilo ciju neregularnost jer ste vi IZVOR neregularnosti.
Znas li zasto,ili treba da ti crtam?

Ranko Nikolic

pre 2 godine

Proslo je dovoljno vremena da bi Partizan trebalo bolje da izgleda.Malo iritira ta bezgranicna sloboda Pantera.Igraci izgledaju dosta stegnuto kao da se plase odgovornosti i da ne odigraju nacrtano cak i kada postoje druga povoljnija resenja na terenu.Mur bi mogao imati mnogo vecu napadacku ulogu da dobije vise slobode i manje obaveza u prenosu i organizaciji igre.Dangubic i Zagorac potpuno udavljeni.Madar bi mogao sigurno suterski da da vise da ne pokusava svaki put extra pas.
U ovakvim utakmicama kada je tvrdo i tesno Koprivica jos nije dorastao da igra zavrsnice.Trifa raduje sa ona dva bitna slobodna bacanja koja je dao.Avramovic standardno od sjaja do ocaja.Tesko je poverovati da ova skupina moze drasticno bolje izgledati u aprilu,maju.Obradovic valjda zna gde je i zasto dosao i sta se od njih ove godine ocekuje.
Bice tesko planirati formu sa onim blesavim sistemom takmicenja u EC
kada se budu igrale eliminacione utakmice.U EL mozes da brusis formu u nebitnim utakmicama,a stices cvrstinu i rutinu koja ti u zavrsnici donosi prednost u domacim takmicenjima.Zvezda vec od novembra igra EL kao pripremne utakmice za zavrsnicu ABA lige.Partizan igra EC da ga osvoji,a nece bas mnogo napredovati igrajuci sa Poljacima i
Cankovim Litvancima.Za sada Partizan ne izgleda dobro.

Gossa placa Zeljko 23

pre 2 godine

Vlado, cega mene da bude sramota? To sto imam oci? Bajic drzi Djordjevica kada se lomi, Radanov odigra par napada kako treba, Bajic ga izbacuje napolje i uvodi Starksa koji celu utakmicu baca lopte u aut. Jel treba da ne vidim da se kasni sa tajmoutom namerno, jel treba da ne vidim da se poklanjaju slobodna bacanja za pobedu? Partizan ocajno sutira celu utakmicu, i Bajic se odlucuje da ne brani zadnji napad. Akcija za igrava zadnji napad da sutira sa 9 metara? Vi ako ne vidite ocigledno, onda se radujte ovakvim “pobedama”.

Lajavi krelac

pre 2 godine

Šta će, jadan Bajić nije smeo da kaže Starksu i strancima "play bad, we must lose" jer bi izgubio i ono malo kredibiliteta kod svojih igrača. Ovako dok Ostoja i Mile ne nađoše krštenog prevodioca da im objasni kako stvari stoje, oni se igraše sa 14 razlike lagano.
Naravno, ovi domaći su navikli na ovakva muljanja, ali strancima je trebalo objasniti "institution, europian champions on Historry channel, must play bad, will be payed by Ostoja The Limarian".

molina

pre 2 godine

Smorili se panteri. Propao im vikend...

A priznajte da ste se ponadali :)
(društvance iz predgrađa, 4. decembar 2021 21:06)

Mi se jesmo ponadali, a vi ne mozete ni da se ponadate kada igrate protiv nas.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Jel treba da ne vidim da se kasni sa tajmoutom namerno, jel treba da ne vidim da se poklanjaju slobodna bacanja za pobedu? Partizan ocajno sutira celu utakmicu, i Bajic se odlucuje da ne brani zadnji napad. Akcija za igrava zadnji napad da sutira sa 9 metara? Vi ako ne vidite ocigledno, onda se radujte ovakvim “pobedama”.
(Gossa placa Zeljko 23, 4. decembar 2021 21:22)

Ja sam mislio da ti nesto malo vise znas o kosarci.
Zasto bi branio poslednji napad? Da se nada promasaju i da u najboljem slucaju ode u produzetke? Dva bitna igraca mu imaju po 4 faula. Pri tome je odavno van bonusa i moze da se desi faul na par sekundi pred istek. I sta onda? Da ne moze ni da sutne za pobedu.
Vujosevic je npr. UVEK trazio brzi faul i poslednji posed. I ne samo on. Veliki broj trenera zeli da njegov tim sutem odlucuje ishod utakmice.
Koliko se secam vi ste bili na 20 i kusur poena daleko od ovakve zavrsnice. Mozda te to vise boli od zasluzene pobede Partizana?

Msi

pre 2 godine

Pa plaćate ga 2,5 miliona evra za jednu trojku i jedan koš iz igre protiv strašne i nikad jače Igokee.
(Strahotni, 4. decembar 2021 21:44) 
Dovoljno za pobjedu!!

društvance iz predgrađa

pre 2 godine

Treba dodati da je Kuruks posle Pantera,Ledeja i Smailagića(1,5 miliona evra neto po sezoni) četvrti najplaćeniji igrač sa 1,3 miliona evra neto po sezoni. Zagorac sa 600.000,Dangibić sa 400.000 i Trifunović sa 250.000 evra,zajedno su manje plaćeni od nejga samog.
(Mi smo Igokea već 14 godina i ne znamo šta je Evroliga!, 04. decembar 2021 20:16)

Au brate, al se ti razbacuješ sa milionima. Panter je najplaćeniji i ima ugovor na dve godine od dva i po miliona ali u dolarima,što mu dođe oko milion i 150 hiljada po sezoni. I to je mnogo, ali nikako milion i po. Još navodiš čak tri igrača sa tom cifrom? Pa ti si čoveče prsao načisto... Zagorac 600 hiljada???
Nisi čist definitivno...

marko992

pre 2 godine

lub unistava? E da mi je da docekam FMP ovako sa Zvezdom..
(marshall, 04. decembar 2021 20:18)
Teško. Zvezda je Evroligas. Godinama. Džaba vam tolike drzavne pare, sto ste skrcali u Rumenog i strance. Sudbina vam je da navijate protiv Zvezde , a ne za Partizan.
(doktor, 04. decembar 2021 20:32)

Smeje ti se vasa legenda na ovu dosetku.
Vidi se njegov pecat ovakvom razmisljanju.
Imas li obraza da ovako pises,bar malo?

sajber_kurajber

pre 2 godine

Iznenada drama! Partizan preokreće! Svaka čast! Sve regularno! Srpski Seltiksi!
(Sofronije, 4. decembar 2021 20:49)
Kakvi idiotski komentari. Voler, veliki navijac Partizana, namerno promasuje poslednja dva suta...

marko992

pre 2 godine

@marko992
Javi se majstore prepošteni Grobaru i prokomentariši
(DžejAr65, 04. decembar 2021 21

Treci put ponavljam ali mi se komentar ne objavljuje.

Kada odvoris na prosto pitanje,da li Covic upravlja sa 2 kluba u istim rangovima takmicenja(ABA i domaca) i da li su ta takmicenja zbog toga neregularna?
Eto prilike da se posteno ispricamo.
Jedva cekam odgovor od postenog Cigana.

Molim moderatore da mi objave komentar,nikoga ne vrrdjam.

JSD PFC

pre 2 godine

Samo napred Partizan. Za druge se navija, Partizan se voli. Volim ga uvek, sa svim vrlinama i manama. To vam je ono kao kad ste zaljubljeni u neku ženu. Na njoj vam je sve lepo. E, sad me razumete.

Dr.Mabuzo

pre 2 godine

Grozno izgleda igra partizana u napadu
Bek(bez suta) i centar (bez tehnike) , besomucno vrte neki pik, dok ostala tri igraca stoje.Nema kretnje, nema ideje ..grozno nas je gledati
Igraci u grcu, niko ne sme da sutne jer Zeljko trazi pas vise i dere se na sve..
Kad nema tranzicije partizan nema poene u rukama.
Moore koji ima kosgeterski potencijal sedi na klupi ceo mec
Ipak je sa Trinkijem bila milina gledati igru partizana...
Mozda je ovo neki sistem al ja ga izgleda ne razumem..

Đura

pre 2 godine

Sada već ozbiljno sumnjam u inteligenciju Obradovića!!! Toliko držati one dve budaletine u igri je stvarno zabrinjavajuće! Naravno, pogađate, u pitanju su zagorac i trifunović.

Master Yoda

pre 2 godine

Nisu se navijaci komsinice ponadali, znali smo da ce upravo ovako da bude.
Igokea sama sebe pobedila, sklonila se, kad vec vi niste bili i stanju to da uradite.

2CRAZY

pre 2 godine

Iznenada drama! Partizan preokreće! Svaka čast! Sve regularno! Srpski Seltiksi!
(Sofronije, 4. decembar 2021 20:49)

Nije lako biti navijac zvezde...

mister Deki, omonski šerif od Kairata

pre 2 godine

123: a inače kod vas je sve bilo regularno?! Uopšte vas Igokea nije pustila!! Jedan poziv sve rešava!
(SAŠA FRANKFURT, 04. decembar 

dobismo "nameštenu" na jedvite jade

kada igrate protiv FMP 1 poziv nije ni potreban - ishod se podrazumeva

IGOKEA nas je dobila 2x prošle godine
A FMP 1 ima sa vama skor?...bez i jedne pobede

posle se ljutite na nadimak koji vas krasi još iz SFRJ. Znao je i onda narod ko ovde voli da krade

panter pudlica

pre 2 godine

U svakoj utakmici smo lošiji od protivnika u 3 stvari. Skokovoma, asistencijama i šutu za 3. Ali smo zato bolji u jedinoj negativnoj stvari, izgubljenim loptama.
Željko ja sastavljao ekipu, Željko je trenira. Ne treba biti mnogo inteligentan pa videti da ovo ne liči ni na šta.

Evropejac

pre 2 godine

Stigla naredba, providno predata utakmica! Sramota za Igokeu, za 2 minuta gube +10 i još na kraju prave faul i daju 2 bacanja protivniku za pobedu! Bruka za ABA ligu i srpsku košarku!

Milija

pre 2 godine

I samo da podsetim ove miseve, kad se govori o Zeljku, ne sedi se, stoji se!
(Vaske Grobarcina, 4. decembar 2021 21:10)

Slobodno ti stoj ali ces da osedis dok sacekas da gledas svoj tim u Evroligi. Lijep pozdrav

партизановац НС

pre 2 godine

Какав је ово хркљуш.Ово више личи на рекреативни баскет на терену испред дома пензионера где покретни пензионери играју кошарку.Знам да је Игокеа победила Звезду с 20 разлике,али је тада Игокеа имала непоновљиво фантастично шутерско вече.То не умањује победу Игокее над звездом без обзира што је Звезда била преморена,преоптерећена короном и повредама.Али овај очај од тзв игре је мучно и тешко гледати без средстава за смирење.Побогу шта ради Жељко Обрадовић са својим стручним штабом н играчима на тренинзима?Па што више сезона одмиче ми сво све гори и гори из утакмице у утакмицу.Некако извлачимо победе са поеном,два,али игра је катастрофа.Молићемо Петра Божића да нам се врати кад му се извине управа.

Željkov pušten šut za 3 protiv Marusija

pre 2 godine

Grobari ne prestaju da nas uveseljavaju svih ovih godina. Dalo, Dulo, Salo, Vrabac, Zagor Tenej, Rumenige, hvala vam za sve, bez vas bi sve ove titule bile dosadne.

miki

pre 2 godine

Vlado, da te podsetim kada su Zvezda i FMP igrali makar egal? Pa evo recimo kada je Sakota bio trener, dobili smo FMP kuci jedva posle produzetka na primer. Secam se Dobric dao neku trojku preko ruke i jedva smo dobili. I opet pitam zasto da me bude sramota? Jel imam oci ili zato sto treba da cutim na ociglednu namestaljku?
(Gossa placa Zeljko 23, 4. decembar 2021 21:53)

Kada je utakmica namestena, ne cekaju se zadnje sekunde da se odluci pobednik, nego ekipa koja treba da pobedi takve utakmice resi mnogo ranije.

Mirko

pre 2 godine

Trudicu se biti realan. Utakmica koju je trebala dobiti Igokea, po svemu prikazanom zaslužili su. To sto nisu dobili je zato sto su se uplašili pobede i nisu priveli kraju kako treba. Partizan bas lose, ali ovakve pobede umeju bas da zavaraju.

panter pudlica

pre 2 godine

Nema ništa od ovog Partizana. Jednostavno ekipa je loše sklopljena.
Od početka sezone nikakav pomak. Šta oni rade na treningu da mi je znati.
Ovaj što dobija milionski ugovor, ne može da se sastavi od početka sezone. Sramota zaista...

Urox

pre 2 godine

Bojim se da će se završiti sa Željkom isto kao u reprezentaciji 2005.
Žoc je tu pobegao glavom bez obzira. Bojim se da se istorija ponavlja

I verovatno ce mu.opet biti krivi igracu koje je sam birao a on nikako 😁

Gossa placa Zeljko 23

pre 2 godine

Vlado, ti pricas o prvom poluvremenu a ja o zavrsnici utakmice. Pokusavas da opravdas nesto sto ne moze niko. Jel si video prodor Radanova, pa kos, pa asistenciju za plus 10. Jel si video u zavrsnici Starka koji celu utakmicu baca lopte u aut i gresi. Ja stvarno ne znam da li ne zelite da vidite neke stvari ili je ipak tolika ostrascenost u pitanju. Pa ko bi normalan dao lopte u ruke igracu koji celu utakmicu ne moze da se sastavi da odlucuje? Ko bi uz ovakav ocajan sut Partizana pravio poklon faul za bacanja? Jedino Bajic u celoj ABA ligi i niko vise.

Peki

pre 2 godine

I ovo hoce da igra Evroligu?
(Gossa placa Zeljko 23, 04. decembar 2021 19:57)
Ovo treba shvatiti ozbiljno. Covek ima dobre namere. Ipak njegov klub ima ozbiljne rezultate u Evropi i zna kako se osvajaju trofeji. Molim upravu bivseg prvaka Evrope i visestrukog ucesnika F4 da pazljivo prati komentare uvazenog gospodina.
(Peki, 4. decembar 2021 20:13)

Njegov i moj tim ima od sinoć veći broj pobeda u Evroligi nego tvoja Igokea iz Humske,a pritom su ekipe,protiv kojih je Zvezda igrala zadnjih 7-8 sezona, nemerljivo kvalitetnije od onih sa kojima ste vi igrali! Evroliga se zadnjih 7-8 godina drastično promenila i sada igraju samo najbolji,a iz najjačih liga i država ima po nekoliko klubova,dok za Zjelinsku goru,partizan i slične više nema mesta. Njegovo pitanje je sasvim na mestu a vaš budžet od 15 miliona evra premali za bilo kakve uspehe! Ipak Ćaćaninu treba barem 30 miliona.
(Malo vas je grobari!, 04. decembar 2021 20:27)
Vazi. Dobicete nagradu za naprednu statistiku ti i burazer. I 200 pobeda vise da imate, i dalje cete biti komsija Evropskog prvaka. Kapiras? Pozdravi ortaka.

cole

pre 2 godine

i da dodam...grobari, ne nadajte se nekom sjajnom zavrsetku sezone, jer vam rumeni posle nove godine odlazi u panatenaikos. predugovor potpisan, a otici ce "jer su svi u zemlji protiv njega, a u takvoj atmosferi ne zeli da radi".

vuk

pre 2 godine

Iznenada drama! Partizan preokreće! Svaka čast! Sve regularno! Srpski Seltiksi!
(Sofronije, 04. decembar 2021 20:49)
kad igrač efempea 1 u zadnjoj sek šutne trojku za pobedu protiv efempea 2 i lopta izađe iz obruča javi se ;)

нероји сервер

pre 2 godine

Kao sto i Mega redovno gubi od Partizana, dok ih pobedjuje u prijateljskim.
(Pedja, 04. decembar 2021 21:13)....Pogotovo se pamti ona "prijateljaska" iz nisa u kupu, kako te bre nije sramota da lupas

iks

pre 2 godine

Koliko komentara na šablon ,,priznajte da ste se ponadali". Jedina istina je da se vi nadate da ćete osvojiti ABA ligu, Evrokup pa da ćete sledeće sezone igrati Evroligu i tamo značajnu ulogu. Videćemo sledeće godine u aprilu i maju. A onda sledi konferencija Željka Obradovića kao 2005. godine u kojoj će da optuži ko zna koga za neuspeh.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

U svakoj utakmici smo lošiji od protivnika u 3 stvari. Skokovoma, asistencijama i šutu za 3. Ali smo zato bolji u jedinoj negativnoj stvari, izgubljenim loptama.
Željko ja sastavljao ekipu, Željko je trenira. Ne treba biti mnogo inteligentan pa videti da ovo ne liči ni na šta.
(panter pudlica, 4. decembar 2021 20:17)

Dva poraza u 15 utakmica u ABA i EK tebi ne lici ni na sta? Ne znam sta ocekujes, da posle 3 meseca potpuno nov tim sa novim trenerom dobija sve redom sa 20 razlike? Ova Igokea je otresla cezempe sa 20 razlike. Malo realnosti nije na odmet. Daleko je od dobre i dopadljive igre ali ni za leprsvost se ne dobija nista. A Obradovic verovatno nesto malo vise zna o kosarci od mene i tebe.

vlado

pre 2 godine

@prvi komsija iz B70
Te utakmice sam se druze odmah setio ali je namerno nisam spominjao jer je ona ogledalo sramnog odnosa zvezda/fmp.I onda neko ima obraza da nam prosipa ovde price o moralu i ostrascenosti.Bruka i sramota!

RUMENIge

pre 2 godine

Zašto su Dangubić i Miletić u Partizanu? Gde nam je ozbiljan centar?
(NiĐe veze, 04. decembar 2021 21:51)

Polako bre sine vidis sta se desava u Jadru. Dok se to malo smiri dace tata opet koji milion da se dovede centar...

Ijaooo

pre 2 godine

Oh ne, sada će ponovo da krenu sa kuknjavom kako ih Ostoja namerno uništava i kako je zeljko doveden da bude samo paravan za uništavanje kluba, samo gledajte... takvi su navijaci partizana

petar markovic

pre 2 godine

Iznenada drama! Partizan preokreće! Svaka čast! Sve regularno! Srpski Seltiksi!
(Sofronije, 4. decembar 2021 20:49)

navijaci preimenovanog fmp-a koji svake godine sa filijalom, preimenovanim radnickim basketom, igra u 3 od 4 takmicenja, poslednji su na svetu koji imaju pravo da bilo koga prozivaju za regularnost. naravno, sama cinjenica da su u stanju da sa svojom filijalom igraju u istom takmicenju govori o odsustvu svakog stida, pa zato ni ovakvi komentari ne treba da cude.

nicija nije do zore gorela

pre 2 godine

Dokle da im se ojasnjava,dok je trajao ugovor o poslovnoj saradnji Igokea nije igrala Abu? Da je bila fuzija kao zvezde vi bi nas zezali od prvog dana a ne od monenta kad ste se vi fuzionisali pa pokusavate da se branite....

Gorski

pre 2 godine

Ekipa iz Železnika u šoku
(sone

Jedini koji su u šoku ste vi. Niste znali za koga da navijate. Da li za Igokeupartizan ili za partizanIgokeu?? Ja verujem da ti ne znaš da li da se raduješ ili da tuguješ!! Nisi siguran.

Nikola

pre 2 godine

Ja sam grobar, ali realno zvezda je dvaput jaca od partizana, nemamo sanse u aba ligi a i u evrokupu ove sezone. Ako se nadtavi sa dobrim radom mozda sledece sezone ili one tamo realno bude nesto. U svakom slucaju mnogo bolje nego prosle sezone.

Djida Mova

pre 2 godine

Само је Раданов кидао.
Ваљда му нико није рекао да је склањалица или нису смели да му кажу.
Јуче докторска слагалица др. Радоњића.

duka

pre 2 godine

Vise vredi Kevin Panter nego svi Nebojsini Panteri iz Zeleznika i okoline. Kmeče panteri a tek ce da kmeče.
(fenomen, 04. decembar 2021 21:27)

Videli smo u derbiju koliko vredi taj vaš panter, lakši trenin smo odradili sa vama u derbiju hahaha

Hogar

pre 2 godine

Realno,ne vidim nikakvu razliku izmedju Zoca i Sase Filipovskog ili Petra Bozica!!!
Osim razlike u budzetu...
(Dejan, 04. decembar 2021 19:50)
Sa ovim budzetom, imali bi isti uspeh.

Nemam komentar

pre 2 godine

Hahahahaa ,LAKRDIJA !!! Ne moze IgokeaPartizan da se sastavi u zadnjoj cetvrtini ,svemirski Partizai projektovan za NBA ligu preokrece na domacem terenu !!!

Pedja

pre 2 godine

U susretu dve Igokee, mora ova iz Beograda da pobedi, bez obzira kako se krece utakmica. Kao sto i Mega redovno gubi od Partizana, dok ih pobedjuje u prijateljskim.

Tragikomedija

pre 2 godine

Na stranu ova prepucavanja da li je Igokea nije jeste, i ko je tu ko. Utisak broj jedan da se ne lazemo je los Partizan. Ovo vise nije slucajno,los dan i slicno. Igraju slabo, i uopste mi nije jasan Zeljko sa ovom selekcijom. Pusti Eurohoops i projekcije svaku iole jacu utakmicu gubimo ili izgledamo lose. Nesto tu ne valja i nisam siguran da mozemo bilo Sta ove sezone
(prilog iz konjizma, 4. decembar 2021 19:44)

Ja stvarno ne razumem ovakve komentare u momentu u sezoni kad smo prvi i u ABA ligi i u Evrokupu. Pored nas se za sada vidno odvajaju Zvezda, Budućnost i FMP u trci za plejof - pobedili smo 2 od ta 3 tima. Jel Budućnost i Huventud nisu iole jače utakmice i dovoljno ozbiljni protivnici? Igokea je ove sezone pobedila Zvezdu, prošle dvaput, jako su nezgodan tim na domaćem terenu. Jedina utakmica gde mogu da kažem da smo bili previše kritični je bila protiv Zvezde. Do Nove godine imamo bitne utakmice u Evrokupu protiv Levaloa i Lokomotive, ako izgubimo te dve imaće nekog smisla ovo što si napisao, al da se sada unapred nerviram i da budem pesimističan što ne pobeđujemo sa 20 razlike svaku utakmicu neću.

Gossa placa Zeljko 23

pre 2 godine

Peki, moje pitanje se odnosi na ekipu koja ne moze da regularno pobedi utakmicu u Laktasima. Ovo je definicija poklon pobede. I sve tako dok ne naleti neka Andora ili ne daj Boze Zvezda pa vas otrese 15 razlike lagano. Daleko ste vi od Evrolige, kilometrima daleko.

celinc

pre 2 godine

sudenje kriminalno,posebno krajem 3 i celu 4 deonicu,gledajuci rvacke zahvate i sekire gostiju koje sudije kobajagi ne vide,a na drugoj strani smesne faule sudene domacinu je tragokomedija regionalne lige,bez uvrede,Partizan ocajan,osim Smajlija od domacih igraca niko blage veze nema,od stranaca jedino Panter,moze on svakome 15-20 koseva uvaliti,samo je pitanje iz koju procentazu,od standarnih 60 odsto ili 20 odsto,nema tu tecnih akcija,premalo asistencija,sve se svodi na siledzijsku kosarku,forsiranje jedan na jedan uz neki poluulaz i sutiranje iz reketa,sa ovim sastavom bez krstene 5 i neke solidne 3 nema Partizan sta da trazi protiv ozbiljnih ekipa,mogu svi da hvale Obradovica koliko zele,ali ja licno nisam video pomak u igri Partizana u zadnja dva meseca,to sto veci deo igraca nema potrebni kvalitet nije opravdanje,trener mora dase spusti na njihov nivo i priblizi ih timskoj igri posto nemaju individualni kvalitet,jer izgleda da ne mogu pratiti tih Zovovih 120 kombinacija,verujem da bi ti igraci mnogo bolje prezentirali sa recimo 20 kombinacija,ili jos bolje 10,sve u svemu za tolike ulupane milione ispodprosecna ekipa

konto

pre 2 godine

Na stranu ova prepucavanja da li je Igokea nije jeste, i ko je tu ko. Utisak broj jedan da se ne lazemo je los Partizan. Ovo vise nije slucajno,los dan i slicno. Igraju slabo, i uopste mi nije jasan Zeljko sa ovom selekcijom. Pusti Eurohoops i projekcije svaku iole jacu utakmicu gubimo ili izgledamo lose. Nesto tu ne valja i nisam siguran da mozemo bilo Sta ove sezone
(prilog iz konjizma, 04. decembar 2021 19:44)

Dobro, šta ima veze, sledeće sezone onda...

123

pre 2 godine

Hahaha, koliko providno. Milina je bilo gledati, nikakve sumnje nije bilo za rezultat!!
(SAŠA FRANKFURT, 4. decembar 2021 21:08)


Vidis, ovo su utakmice. Ti u stvari ne znas ni sta si gledao. Bitno je da se rezultat izmedju FMP1 i FMP2 zna 10 godina unapred.

duledudule

pre 2 godine

Vise vredi Kevin Panter nego svi Nebojsini Panteri iz Zeleznika i okoline. Kmeče panteri a tek ce da kmeče.
(fenomen, 04. decembar 2021 21:27)
Vas smo dobili rutinski sa pola snage, ne znam o kom kmecanju pricas. Utakmicu ne komentarisem nisam gledao, ali vidim da je bilo napeto.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Panter 2 puta izsimulira faul plus gazi aut liniju ove sudije znaju šta rade i naravno da nema sramote suditi dogovor gurale partizan ali dobro ovi se neče buniti protiv partizana kad se radi o partizan-igokea klubu. Mogli ste komotno neigrati kao da je sudia unapred znao da je sve dogovoreno i partizan dobiva a sudija odtaljava umesto igrača da se nebi zabunili za svaki slučaj i dobili sami sebe.

Mirotvorac

pre 2 godine

Ovo treba shvatiti ozbiljno. Covek ima dobre namere. Ipak njegov klub ima ozbiljne rezultate u Evropi i zna kako se osvajaju trofeji. Molim upravu bivseg prvaka Evrope i visestrukog ucesnika F4 da pazljivo prati komentare uvazenog gospodina.
(Peki, 4. decembar 2021 20:13)

Njegov i moj tim ima od sinoć veći broj pobeda u Evroligi nego tvoja Igokea iz Humske,a pritom su ekipe,protiv kojih je Zvezda igrala zadnjih 7-8 sezona, nemerljivo kvalitetnije od onih sa kojima ste vi igrali! Evroliga se zadnjih 7-8 godina drastično promenila i sada igraju samo najbolji,a iz najjačih liga i država ima po nekoliko klubova,dok za Zjelinsku goru,partizan i slične više nema mesta. Njegovo pitanje je sasvim na mestu a vaš budžet od 15 miliona evra premali za bilo kakve uspehe! Ipak Ćaćaninu treba barem 30 miliona.
(Malo vas je grobari!, 04. decembar 2021 20:27)
Vazi. Dobicete nagradu za naprednu statistiku ti i burazer. I 200 pobeda vise da imate, i dalje cete biti komsija Evropskog prvaka. Kapiras? Pozdravi ortaka.
(Peki, 04. decembar 2021 20:34)

Ne vredi Peki, ne, kapiraju oni sve al im kompleksi nize vrednosti nedaju da sagledaju realnost vec prezivljavaju u tom nekom paralelnom univerzumu... Pusti ih Peki, pusti nek lebde univerzumom, ne obracaj paznju na te nebitne komsije EVROPSKOG SAMPIONA... Zeleli bi i oni imati neke Evro uspehe, al ne ide, ostace im za sva vremena najveci uspeh 10 ak titula Na Roland Garrosu Kalemegdana krpenjacom 50 ih i 60 ih godina proslog veka... U zdravlje

Gossa placa Zeljko 23

pre 2 godine

Vlado, cekaj, sada je i ta utakmica namestena? Vidi, ja sam gledao tu utakmicu uzivo, ni nod namestanja nije bilo. FMP je igrao mnogo bolje. Produzetak smo obezbedili jedva nekim trojkama Dobrica preko ruke. Da smo hteli da namestimo utakmicu protiv FMP-a igrali bi produzetke? U sta vi sve verujte ljudi moji.

talle007

pre 2 godine

Ljudi, da li je moguće da ne radi ton iz dvorane??? U kratkim crtama to je arena, takvi će biti prenosi. Dali su bogatstvo za premijer ligu a ne radi im ton... Ovi drugi su zakon

Raucher

pre 2 godine

Kako Obradović više uigrava ekipu ona igra ne lošije, već kriminalno loše a i oni što se na početku nešto i pokazivali utopili su se u promašaje i sivilo. Partizan loš, neprepoznatljiv, dekoncetrisan i krajnje anemičan.

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?

pre 2 godine

Ovaj Partizan je napadacki veoma limitiran tim.Pod kosem nam igra Smailagic koji je prirodna cetvorka uz Ledeja,jer centra prakticki nemamo,a bekovi su u losoj formi.

Tutankamon

pre 2 godine

Smorili se panteri. Propao im vikend...

A priznajte da ste se ponadali :)
(društvance iz predgrađa, 4. decembar 2021 21:06)

Ponadali isto onoliko koliko se ti nadaš da si poslao "inteligentan" komentar , odnosno koliko se nadaš da nisi baš skroz piglu

sgdp

pre 2 godine

Nema Kuruksa,sigurno ga je kostala izjava da ne zna sta Obradovic trazi od njega!?
Mislim da su mu nakon te izjave i vrata Partizana zatvorena.
Steta jer je veci potencijal od Zagorca,Dangubica i Trifunovica zajedno.
(Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?, 4. decembar 2021 18:51)

Kuruc nije igrao ni drugi meč svoje reprezentacije prošli vikend zbog manje povrede. Moguće da je to razlog i za odsustvo sa ovog meča.

Zoran

pre 2 godine

До сада су се и склањалице прилично редовно преносиле на тв.Али откако дође нај нај тренер из Галаксије то је постало забрањено.И то је једна ставка у низу гаранција.

King

pre 2 godine

Uh, napraviše seriju 18-3, Zagorac, ne daje loptu posle auta slobodnom Madaru, nego baca preko celog terena Ledeju, a ovaj zatvoren u ćošku, pa šta je Zagore sa glavom bokte?

doktor

pre 2 godine

lub unistava? E da mi je da docekam FMP ovako sa Zvezdom..
(marshall, 04. decembar 2021 20:18)
Teško. Zvezda je Evroligas. Godinama. Džaba vam tolike drzavne pare, sto ste skrcali u Rumenog i strance. Sudbina vam je da navijate protiv Zvezde , a ne za Partizan.

Ide Gas

pre 2 godine

@posle ovolikih protesta tek cemo da vas je//// romi


Ko je bio je/// videli smo pre mesec dana,tako da aj sad nazad u rupe,moraju da vam namestaju pobedu nad igokeom,nabili bi vas 30+ razlike da nije stigla direktiva da morate da dobijete.

sone

pre 2 godine

Ekipa iz Železnika u šoku
(sone

Jedini koji su u šoku ste vi. Niste znali za koga da navijate. Da li za Igokeupartizan ili za partizanIgokeu?? Ja verujem da ti ne znaš da li da se raduješ ili da tuguješ!! Nisi siguran.
(Gorski, 04. decembar 2021 22:42
AU, tebi je loše...

veliki

pre 2 godine

Nezabelezena prodaja utakmice trenera Bajica! Nezabelezena. Čovek je mrtav ladan gledao kako mu se topi prednost i nije ga bilo briga da reaguje. Na kraju umesto da brani napad jer je nizak rezultat, on pravi faul. Utakmicu mu zadnja 2 min završavaju Starks i Voler koji vola nisu uboli. Klasična prodaja.

Milija

pre 2 godine

Nevjerovatni navijači ljubimice sistema! Kad FMP2, redovito u svim košarkaškim utakmicama pobeđuje FMP1,onda je po njima objektivnim navijačima FMP2 sve regularno.Partizan kad sasvim zasluženo pobedi danas u Laktašima,to je nameštaljka.Buhahahaha..
..
(Crnobelac, 4. decembar 2021 21:17)

Postoji samo jedan FMP i on vas, kad je regularno sudjenje, oder, a to su igraci koji ne mogu da udju u tim Crvene Zvezde, pa ti vidi koja ste boranija. I da, sta postizes sa tim kad zavrsavas komentar sa Buhahahaha? Sta si ti Baba Roga?

mladići borovi, devojke jele

pre 2 godine

(Gossa placa Zeljko 23, 4. decembar 2021 22:49)



čovek ladno komunicira sa tegličinim kao da je ovaj razuman?!
ima, bre, ovde i većih filantropa od mene...

Милутин

pre 2 godine

Ми смо недад били у фгузији-двоимени клуб.У Србији се клуб звао Партизан-Игокеа,а у Лакташима Игокеа-Партизан.После је то као промењено папирима.Нама то не смета,не смета ни што Будућност има 2 клуба (Будућност и СЦД) и то нам не смета јер смо пријатељски клуб са сличним интересима.Али нам смета што у АБА лиги се Човић појављује и у Звезди и у ФМП.Са Звездом смо после 1992 године постали ривали и конкурентни,Човић нам је отерао Вујошевића у Румунију,а ФМП је освајао АБА лигу,КРК и избацивао нас у КЛС и КРК и зато га не подносимо.Док нам је Човић давао изграђене играче попут Милојевића,Мачвана,Кецмана и многих за џабе био нам је добар.А сада и оно мало добрих младих што има даје Звезди и зато их стално прозивамо и тужакамо у Лозани.

marko992

pre 2 godine

Hahahahaa ,LAKRDIJA !!! Ne moze IgokeaPartizan da se sastavi u zadnjoj cetvrtini ,svemirski Partizai projektovan za NBA ligu preokrece na domacem terenu !!!
(Nemam komentar, 04. decembar 2021 20:59)
Nemam ni ja,13 prema 8 je mnogo gore od 50,60 prema 0.
Da li je tako preposteni?

N.T.369

pre 2 godine

Punter? Pa doveden si da praviš razliku na terenu!!! Šta igraš čoveče? Šta se dešava sa tobom?

Ovo je mnogo loša igra. Ne verujem da bilo šta može partizan ove sezone.

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?

pre 2 godine

Nema Kuruksa,sigurno ga je kostala izjava da ne zna sta Obradovic trazi od njega!?
Mislim da su mu nakon te izjave i vrata Partizana zatvorena.
Steta jer je veci potencijal od Zagorca,Dangubica i Trifunovica zajedno.

Mi smo Igokea već 14 godina i ne znamo šta je Evroliga!

pre 2 godine

Nema Kuruksa,sigurno ga je kostala izjava da ne zna sta Obradovic trazi od njega!?
Mislim da su mu nakon te izjave i vrata Partizana zatvorena.
Steta jer je veci potencijal od Zagorca,Dangubica i Trifunovica zajedno.
(Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?, 4. decembar 2021 18:51)

Treba dodati da je Kuruks posle Pantera,Ledeja i Smailagića(1,5 miliona evra neto po sezoni) četvrti najplaćeniji igrač sa 1,3 miliona evra neto po sezoni. Zagorac sa 600.000,Dangibić sa 400.000 i Trifunović sa 250.000 evra,zajedno su manje plaćeni od nejga samog.

veliki

pre 2 godine

Bajić od 14 razlike dopušta da se spuste na 2 i TEK TADA TRAŽI TAJM AUT!!! Pa gde to ima. Pojedini igrači u serijama prave greske, niti traži tajm aut, niti menja igrače! I evo izjednačenja. E moj Bajicu i ti si neki trener. Ovo je klasična prodaja.

Z.Dj.

pre 2 godine

Iznenada drama! Partizan preokreće! Svaka čast! Sve regularno! Srpski Seltiksi!
(Sofronije, 04. decembar 2021 20:49)

Golden State Partizan se "iznenada" raspucao pet minuta do kraja.

Aleksandar

pre 2 godine

Bajić od 14 razlike dopušta da se spuste na 2 i TEK TADA TRAŽI TAJM AUT!!! Pa gde to ima. Pojedini igrači u serijama prave greske, niti traži tajm aut, niti menja igrače! I evo izjednačenja. E moj Bajicu i ti si neki trener. Ovo je klasična prodaja.
(veliki, 04. decembar 2021 20:51)

A, ono što sledi sutra protiv FMP-a je klasičan poklon.

vlado

pre 2 godine

@gossa plaća zeljko
Mislio sam da si malo posteniji i inteligentniji od tvojih saboraca spala,velikog strumpfa i ostalih ali sam sad shvatio da si isti,ako ne i gori.Samo bih te pitao:" Kako te bre nije sramota"?

Mustra

pre 2 godine

Sad kreće komedija u drugom poluvremenu.
(Mustra, 04. decembar 2021 19:54

Stvarno vas nicega nije sramota?!
Kako vas nije vise stid da se javljate povodom ovakvih stvari?!
Od poslednjih 20 utakmica Igokea je dobila "samo" 8,od koliko poslednjih desetina utakmica je FMP dobio isto 8 meceva?
Pokrijte se usima i ne pricajte o postenju,ajde sto vas nije sramota ko vas vodi ali to sto je on direktan cinilac u neregularnosti bi bar trebalo da vam bude dovoljno da usta ne otvarate.
(marko992, 04. decembar 2021 20:14)

Hahahahahahhahah Marko hahahhahha
Marko hahahahahahhahah ne mogu da prestanem... Hahahhahhahhahahh

Nestle

pre 2 godine

Zasto li placate ovog Pantera toliko.. Covek ne moze otvorene trojke da ubaci.. Provaljeni ste, zaustaviti Pantera ovi ostali ne mogu da se sklope.. Tuzno

Panter

pre 2 godine

Bojim se da će se završiti sa Željkom isto kao u reprezentaciji 2005.
Žoc je tu pobegao glavom bez obzira. Bojim se da se istorija ponavlja.

marko992

pre 2 godine

Stvarno vas nicega nije sramota?!
Kako vas nije vise stid da se javljate povodom ovakvih stvari?!
Od poslednjih 20 utakmica Igokea je dobila "samo" 8,od koliko poslednjih desetina utakmica je FMP dobio isto 8 meceva?
Pokrijte se usima i ne pricajte o postenju,ajde sto vas nije sramota ko vas vodi ali to sto je on direktan cinilac u neregularnosti bi bar trebalo da vam bude dovoljno da usta ne otvarate.
(marko992, 4. decembar 2021 20:14)

Izuzetno pametan komentar! A koliko puta nas je Split dobio ili Krka u poslednjih 10 godina. Živite u paralelnom univerzumu!
(Sofronije, 04. decembar 2021 20:47

Po tvojim komentarima bih rekao da nisi glup ali sada vidim da jesi licemeran i to 100%.Ponovi jos jednom te ekipe,gde su oni na tabeli,koliko puta ih je "nejaki" FMP razbio.....i na kraju -da li vasa najveca legenda upravlja sa dva kluba?

marko992

pre 2 godine

Glavni utisak,licemerni crveni ostali bez teksta-nista ono dva kluba...i ostale gluposti ,gubimo ali se moraju pokriti usima jer ih je Igokeja nekoliko puta bukvalno pocepala.
Ako izgubimo bilo bi logicno da smo ih pustili,da li je tako pitam postene sledbenike legende iz predgradja?

Sofronije

pre 2 godine

Stvarno vas nicega nije sramota?!
Kako vas nije vise stid da se javljate povodom ovakvih stvari?!
Od poslednjih 20 utakmica Igokea je dobila "samo" 8,od koliko poslednjih desetina utakmica je FMP dobio isto 8 meceva?
Pokrijte se usima i ne pricajte o postenju,ajde sto vas nije sramota ko vas vodi ali to sto je on direktan cinilac u neregularnosti bi bar trebalo da vam bude dovoljno da usta ne otvarate.
(marko992, 4. decembar 2021 20:14)

Izuzetno pametan komentar! A koliko puta nas je Split dobio ili Krka u poslednjih 10 godina. Živite u paralelnom univerzumu!

dmis

pre 2 godine

Na stranu to sto igokea igra dobro ali ova igra partizana deluje cudno i nedefinisano. Nekoliko igraca koja nisu ni za ovakav nivo kosarke a kamoli za nesto vise. Autoritet kao Obradovic mora da prelomi i da izbaci(ne da im se zahvali) te igrace iz tima jer ovde se vidi sta skripi i kod koga. Ovako muci i njih i njega i nas.

Rajkovic

pre 2 godine

Kakva fustracija ojadzenost aposlutno kosarkaski nepismene publike( postoji par pojdinaca Koji se razumeju u kosarku) ipak njihov pantent su urinske kese a imaju resurse da proizvode urinske limenke I time snabdevaju fudbalska rulja sirom sveta .

Malo vas je grobari!

pre 2 godine

I ovo hoce da igra Evroligu?
(Gossa placa Zeljko 23, 04. decembar 2021 19:57)
Ovo treba shvatiti ozbiljno. Covek ima dobre namere. Ipak njegov klub ima ozbiljne rezultate u Evropi i zna kako se osvajaju trofeji. Molim upravu bivseg prvaka Evrope i visestrukog ucesnika F4 da pazljivo prati komentare uvazenog gospodina.
(Peki, 4. decembar 2021 20:13)

Njegov i moj tim ima od sinoć veći broj pobeda u Evroligi nego tvoja Igokea iz Humske,a pritom su ekipe,protiv kojih je Zvezda igrala zadnjih 7-8 sezona, nemerljivo kvalitetnije od onih sa kojima ste vi igrali! Evroliga se zadnjih 7-8 godina drastično promenila i sada igraju samo najbolji,a iz najjačih liga i država ima po nekoliko klubova,dok za Zjelinsku goru,partizan i slične više nema mesta. Njegovo pitanje je sasvim na mestu a vaš budžet od 15 miliona evra premali za bilo kakve uspehe! Ipak Ćaćaninu treba barem 30 miliona.

objektivan

pre 2 godine

Punter? Pa doveden si da praviš razliku na terenu!!! Šta igraš čoveče? Šta se dešava sa tobom?

Koliko se ja sećam, do prošle godine čovek se zvao Panter. Ne znam zašto ga sad zovete Punter. Jel vas sad sramota što ste ga zezali Panter igra za Pantere?

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

И не знам зашто ви поједини прозивате тренера Игокее Бајића? Па човјек је морао пустити да ови побиједе, МОРАО. Какво кашњење са тајм аутом, извођење Раданова, и остале ствари. Па они су један клуб. Ево, ја сад кажем овим путем, јавно да сам против било каквих фузија, братских клубова, филијала и томе слично било то да је ријеч о Звезди, Партизану, Цедевити, Олимпији или било ком другом клубу. Јер она унапријед знамо ко мора да побиједи. И онда то испада да је нерегуларно. Одувијек сам иначе против тога. Имаћете ви питања за мене сад и неугодних реплика ал нећу никоме одговорити јер сам своје рекао гласно и јасно.

deki

pre 2 godine

Na stranu prepucavanja, naravno da su zvezdini navijaci prizeljkivali pobedu Igokee .Kad neki tim vodi 14 razlike, ocekujes da dobije. Stvarno ne vidim razog da se grobari mnogo raduju jer ovo je bila ocajna igra, veceras je upalilo, kod drugih nece. Sudije su dodale koliko je trebalo,Stivensa su ubijali pod kosem ali nema faula. Bajic je bio prilicno miran, kao da dobija 20 razlike. Utakmicu je dobio Zeljko Obradovic tako sto je veceras bio trener, svako drugi na klupi Partizana bi izgubio.

pre 2 godine

Na poluvreme mogu da vam kažem grobarčići da ste još uvek na -15 u odnosu na Zvezdu, vredno trenirajte, vežbajte, pa se vidimo naredne kalendarske godine da li ste porasli.

petar markovic

pre 2 godine

Ne vredi Peki, ne, kapiraju oni sve al im kompleksi nize vrednosti nedaju da sagledaju realnost vec prezivljavaju u tom nekom paralelnom univerzumu... Pusti ih Peki, pusti nek lebde univerzumom, ne obracaj paznju na te nebitne komsije EVROPSKOG SAMPIONA... Zeleli bi i oni imati neke Evro uspehe, al ne ide, ostace im za sva vremena najveci uspeh 10 ak titula Na Roland Garrosu Kalemegdana krpenjacom 50 ih i 60 ih godina proslog veka... U zdravlje
(Mirotvorac, 4. decembar 2021 21:12)

Ne znam da li sad racunaju to sa rolan garosa, posto su nas ovih dana ubedjivali da kosarka postoji od 2016e i da su je 2010e igrali samo partizan, azovmas i budiveljnik

Gossa placa Zeljko 23

pre 2 godine

Vlado, da te podsetim kada su Zvezda i FMP igrali makar egal? Pa evo recimo kada je Sakota bio trener, dobili smo FMP kuci jedva posle produzetka na primer. Secam se Dobric dao neku trojku preko ruke i jedva smo dobili. I opet pitam zasto da me bude sramota? Jel imam oci ili zato sto treba da cutim na ociglednu namestaljku?

marko992

pre 2 godine

Sad kreće komedija u drugom poluvremenu.
(Mustra, 04. decembar 2021 19:54

Stvarno vas nicega nije sramota?!
Kako vas nije vise stid da se javljate povodom ovakvih stvari?!
Od poslednjih 20 utakmica Igokea je dobila "samo" 8,od koliko poslednjih desetina utakmica je FMP dobio isto 8 meceva?
Pokrijte se usima i ne pricajte o postenju,ajde sto vas nije sramota ko vas vodi ali to sto je on direktan cinilac u neregularnosti bi bar trebalo da vam bude dovoljno da usta ne otvarate.

miki

pre 2 godine

Treba dodati da je Kuruks posle Pantera,Ledeja i Smailagića(1,5 miliona evra neto po sezoni) četvrti najplaćeniji igrač sa 1,3 miliona evra neto po sezoni. Zagorac sa 600.000,Dangibić sa 400.000 i Trifunović sa 250.000 evra,zajedno su manje plaćeni od nejga samog.
(Mi smo Igokea već 14 godina i ne znamo šta je Evroliga!, 04. decembar 2021 20:16)

Pa te plate nisu u fudbalu, da si ziv i zdrav. Zagorac 50.000 mesecno? Mozda dinara...

Crnobelac

pre 2 godine

Nevjerovatni navijači ljubimice sistema! Kad FMP2, redovito u svim košarkaškim utakmicama pobeđuje FMP1,onda je po njima objektivnim navijačima FMP2 sve regularno.Partizan kad sasvim zasluženo pobedi danas u Laktašima,to je nameštaljka.Buhahahaha..
..

zemunski kej

pre 2 godine

Vazna pobeda,mada da se i izgubilo ne bi bilo velikih problema. Videcemo sta moze Cedevita sa novim plejom Yogi Ferelom secate ga se iz Sacramento Kingsa. Zvezda ,Partizan ,Buducnost i Cedevita idu sigurno u plej off, FMP I Igokea idu u ona dva prosirena mesta u plej offu.
Partizan je za sada solidan mada nije vrhunski tim. Ima par igraca koji ni za milimetar ne napreduju.

Lord87

pre 2 godine

1.
Nije moguce da se fuzionisu dvije ekipe iz razlicitih drzava.
2.
Igokea je promasila maltene otvoren sut za pobjedu, mogla je i da uđe.

Misa

pre 2 godine

Sramota da Igokejci opet puste Partizane i Željka , sram vas bilo , svi znaju da ce biti bar + 7 za Partizane.
Sramota više , vodiiš ,dereš i onda da ti jadni momci moraju u 4/4 da prodaju utakmicu.

vlado

pre 2 godine

@prvi komsija iz B70
Vlado, da te podsetim kada su Zvezda i FMP igrali makar egal? Pa evo recimo kada je Sakota bio trener, dobili smo FMP kuci jedva posle produzetka na primer. Secam se Dobric dao neku trojku preko ruke i jedva smo dobili. I opet pitam zasto da me bude sramota? 

O ovome druze pisem.Oni se i tom sramnom utakmicom ponose.Inace ovo pise navijač (gossa plaća zeljko) zvezde koji ima koliko toliko objektivan pristup,druge je iluzorno i spominjati.

Crnobelac

pre 2 godine

Nevjerovatni navijači ljubimice sistema! Kad FMP2, redovito u svim košarkaškim utakmicama pobeđuje FMP1,onda je po njima objektivnim navijačima FMP2 sve regularno.Partizan kad sasvim zasluženo pobedi danas u Laktašima,to je nameštaljka.Buhahahaha..
..

fenomen

pre 2 godine

Najvise mi se svidja sto je Zeljko u poslednjoj cetvrtini ostavio Zagorca na klupi. Zašto Miletic nikako a Koprivica samo par minuta na parketu. Znam da su mladi i zeleni ali na klupi nece nista nauciti. One minute sto daje Zagorcu nek da njima, ne moze biti lošije.

marko992

pre 2 godine

Vazi. Dobicete nagradu za naprednu statistiku ti i burazer. I 200 pobeda vise da imate, i dalje cete biti komsija Evropskog prvaka. Kapiras? Pozdravi ortaka.
(Peki, 4. decembar 2021 20:34) # Link komentara

Kao i vi svetskog i evropskog u fudbalu. Kapiraš? Pozdravi dečka.
(Sofronije, 04. decembar 2021 20:

Slazem se,a o kom sportu je sada rec,kakve veze ima fudbal?

marko992

pre 2 godine

Nikad jaca Igokea projektovana za Evroligu, i nikada slabiji Zenit. :)
(Realno, 04. decembar 2021 20:47)

Pretpostavljam da se salis,ili ti bas tako mislis sa debellim pravom 20,30 koseva u dve utakmice?

Peki

pre 2 godine

I ovo hoce da igra Evroligu?
(Gossa placa Zeljko 23, 04. decembar 2021 19:57)
Ovo treba shvatiti ozbiljno. Covek ima dobre namere. Ipak njegov klub ima ozbiljne rezultate u Evropi i zna kako se osvajaju trofeji. Molim upravu bivseg prvaka Evrope i visestrukog ucesnika F4 da pazljivo prati komentare uvazenog gospodina.

Dodik je Dodig , jer navija za..

pre 2 godine

Već 14 godina su jedan tim formalno pravno, a sa 2 ekipe igraju! Prvenstvo je neregularno dok su Igokeapartizan i partizanigokea sa dve ekipe u tom takmičenju!

Sofronije

pre 2 godine

Vazi. Dobicete nagradu za naprednu statistiku ti i burazer. I 200 pobeda vise da imate, i dalje cete biti komsija Evropskog prvaka. Kapiras? Pozdravi ortaka.
(Peki, 4. decembar 2021 20:34) # Link komentara

Kao i vi svetskog i evropskog u fudbalu. Kapiraš? Pozdravi dečka.

Gossa placa Zeljko 23

pre 2 godine

Vlado, ti pricas o prvom poluvremenu a ja o zavrsnici utakmice. Pokusavas da opravdas nesto sto ne moze niko. Jel si video prodor Radanova, pa kos, pa asistenciju za plus 10. Jel si video u zavrsnici Starka koji celu utakmicu baca lopte u aut i gresi. Ja stvarno ne znam da li ne zelite da vidite neke stvari ili je ipak tolika ostrascenost u pitanju. Pa ko bi normalan dao lopte u ruke igracu koji celu utakmicu ne moze da se sastavi da odlucuje? Ko bi uz ovakav ocajan sut Partizana pravio poklon faul za bacanja? Jedino Bajic u celoj ABA ligi i niko vise.

Lajavi krelac

pre 2 godine

Šta će, jadan Bajić nije smeo da kaže Starksu i strancima "play bad, we must lose" jer bi izgubio i ono malo kredibiliteta kod svojih igrača. Ovako dok Ostoja i Mile ne nađoše krštenog prevodioca da im objasni kako stvari stoje, oni se igraše sa 14 razlike lagano.
Naravno, ovi domaći su navikli na ovakva muljanja, ali strancima je trebalo objasniti "institution, europian champions on Historry channel, must play bad, will be payed by Ostoja The Limarian".

Gossa placa Zeljko 23

pre 2 godine

Odavno nisam video ovakav cirkus od utakmice. Ljudi vode 10 razlike, gube lopte, pustaju igrace KKP da sutiraju, Bajic normalno kasni sa tajm outom, drzi Djordjevica u igri kada se lomi dok mu je Stivens na klupi i jos im poklanja slobodna bacanja za pobedu. Trener koji je veceras sve ucinio da mu tim izgubi. Radanov pocne da igra, da par koseva, podeli par asistencija i odmah ide na klupu. Jednostavno cirkus i to je to.

terza1.

pre 2 godine

Da li je karta kostala 40km kao za utakmicu sa Zvezdom?
(Doom, 4. decembar 2021 22:32)
Karta za utakmicu Partizana, nema cenu, panteru.

Gossa placa Zeljko 23

pre 2 godine

Vlado, cega mene da bude sramota? To sto imam oci? Bajic drzi Djordjevica kada se lomi, Radanov odigra par napada kako treba, Bajic ga izbacuje napolje i uvodi Starksa koji celu utakmicu baca lopte u aut. Jel treba da ne vidim da se kasni sa tajmoutom namerno, jel treba da ne vidim da se poklanjaju slobodna bacanja za pobedu? Partizan ocajno sutira celu utakmicu, i Bajic se odlucuje da ne brani zadnji napad. Akcija za igrava zadnji napad da sutira sa 9 metara? Vi ako ne vidite ocigledno, onda se radujte ovakvim “pobedama”.

TIGER

pre 2 godine

A pudlicine ovce plaču 😂😂😂
Očajno smo odigrali. Ali eto...
Šta mogu jadnici iz predgrađa. Oni ovoliko navijača nemaju ni u Beogradu kad igraju EL 😁😁😁

molina

pre 2 godine

Smorili se panteri. Propao im vikend...

A priznajte da ste se ponadali :)
(društvance iz predgrađa, 4. decembar 2021 21:06)

Mi se jesmo ponadali, a vi ne mozete ni da se ponadate kada igrate protiv nas.

Strahotni

pre 2 godine

Vise vredi Kevin Panter nego svi Nebojsini Panteri iz Zeleznika i okoline. Kmeče panteri a tek ce da kmeče.
(fenomen, 4. decembar 2021 21:27)

Pa plaćate ga 2,5 miliona evra za jednu trojku i jedan koš iz igre protiv strašne i nikad jače Igokee.

View

pre 2 godine

Navijači ove CZB su izmanipulisani od čoveka iz predgrađa. Uzeo im ime, trebali su mu navijači koje nije imao, a pravi šok će biti kada zvanično saznaju da to nije onaj njihov tim.

Dejan

pre 2 godine

Mutavci o cemu bre vi vise pricate...Koga lazete vise....
Pa bio je i taj derbi i svi smo gledali i videli dominaciju...
Lepo je rekao vas kapiten posle utakmice da treba jos mnogo da rade da bi dosli na Zvezdin nivo................

RUMENIge

pre 2 godine

Zašto su Dangubić i Miletić u Partizanu? Gde nam je ozbiljan centar?
(NiĐe veze, 04. decembar 2021 21:51)

Polako bre sine vidis sta se desava u Jadru. Dok se to malo smiri dace tata opet koji milion da se dovede centar...

Gossa placa Zeljko 23

pre 2 godine

Vlado, da te podsetim kada su Zvezda i FMP igrali makar egal? Pa evo recimo kada je Sakota bio trener, dobili smo FMP kuci jedva posle produzetka na primer. Secam se Dobric dao neku trojku preko ruke i jedva smo dobili. I opet pitam zasto da me bude sramota? Jel imam oci ili zato sto treba da cutim na ociglednu namestaljku?

Djida Mova

pre 2 godine

Само је Раданов кидао.
Ваљда му нико није рекао да је склањалица или нису смели да му кажу.
Јуче докторска слагалица др. Радоњића.

Gorski

pre 2 godine

Ekipa iz Železnika u šoku
(sone

Jedini koji su u šoku ste vi. Niste znali za koga da navijate. Da li za Igokeupartizan ili za partizanIgokeu?? Ja verujem da ti ne znaš da li da se raduješ ili da tuguješ!! Nisi siguran.

društvance iz predgrađa

pre 2 godine

Treba dodati da je Kuruks posle Pantera,Ledeja i Smailagića(1,5 miliona evra neto po sezoni) četvrti najplaćeniji igrač sa 1,3 miliona evra neto po sezoni. Zagorac sa 600.000,Dangibić sa 400.000 i Trifunović sa 250.000 evra,zajedno su manje plaćeni od nejga samog.
(Mi smo Igokea već 14 godina i ne znamo šta je Evroliga!, 04. decembar 2021 20:16)

Au brate, al se ti razbacuješ sa milionima. Panter je najplaćeniji i ima ugovor na dve godine od dva i po miliona ali u dolarima,što mu dođe oko milion i 150 hiljada po sezoni. I to je mnogo, ali nikako milion i po. Još navodiš čak tri igrača sa tom cifrom? Pa ti si čoveče prsao načisto... Zagorac 600 hiljada???
Nisi čist definitivno...

cole

pre 2 godine

i da dodam...grobari, ne nadajte se nekom sjajnom zavrsetku sezone, jer vam rumeni posle nove godine odlazi u panatenaikos. predugovor potpisan, a otici ce "jer su svi u zemlji protiv njega, a u takvoj atmosferi ne zeli da radi".

ultrasrbin

pre 2 godine

(Malo vas je grobari!, 04. decembar 2021 20:27)

Saradnja dva kluba nije gasila i manjala PIB ni jednog od njih, dok CZ nema isti PIB kao i do 2011. Pametnom jasno.
Ma kada je Partizan osvajao EL i igrao F4 ucestvovale neke azijske ekipe samo da se popuni broj.
Steta sto niko nije obavestio Makabi, Real, Barselonu, CSKA, Fenerbahce, OLimpijakos, Panatenaikos da su krs.
Da igraju samo najbolji vi EL ne bi ste videli 80% ucesca.
O budzetima prica neko ciji je trener (Pesic) imao vecu platu od prve petorke Partizana koji je te 2010 ucestvovao na F4.
Mozda nas je malo, al smo normalni i pravilno rasporedjeni.
Vas je toliko da navijaci Makabija pitaju "Koji ste vi..."
Ajde sto racunate samo Uleb EL, ali vas klub ne postoji od 2011.
Zamisli da Zvezda sasilnim pobedama nije videla bolje od Top17, a Partizan su eto pustali na F4, poklonili mu titulu EL ( Fibina, ali EL) i molili ga da ucestvuje na Top8 zbog interesa kosarke.
Mozete vi navijati za privatni Covicev klub koji se eto zove CZ.
Ako vam se ne svidja mozete i da kupite klub pa ga nazovite isto CZ.

JSD PFC

pre 2 godine

Samo napred Partizan. Za druge se navija, Partizan se voli. Volim ga uvek, sa svim vrlinama i manama. To vam je ono kao kad ste zaljubljeni u neku ženu. Na njoj vam je sve lepo. E, sad me razumete.

Gossa placa Zeljko 23

pre 2 godine

Vlado, cekaj, sada je i ta utakmica namestena? Vidi, ja sam gledao tu utakmicu uzivo, ni nod namestanja nije bilo. FMP je igrao mnogo bolje. Produzetak smo obezbedili jedva nekim trojkama Dobrica preko ruke. Da smo hteli da namestimo utakmicu protiv FMP-a igrali bi produzetke? U sta vi sve verujte ljudi moji.

Željkov pušten šut za 3 protiv Marusija

pre 2 godine

Grobari ne prestaju da nas uveseljavaju svih ovih godina. Dalo, Dulo, Salo, Vrabac, Zagor Tenej, Rumenige, hvala vam za sve, bez vas bi sve ove titule bile dosadne.

mladići borovi, devojke jele

pre 2 godine

(Gossa placa Zeljko 23, 4. decembar 2021 22:49)



čovek ladno komunicira sa tegličinim kao da je ovaj razuman?!
ima, bre, ovde i većih filantropa od mene...

Master Yoda

pre 2 godine

Nisu se navijaci komsinice ponadali, znali smo da ce upravo ovako da bude.
Igokea sama sebe pobedila, sklonila se, kad vec vi niste bili i stanju to da uradite.

Milija

pre 2 godine

I samo da podsetim ove miseve, kad se govori o Zeljku, ne sedi se, stoji se!
(Vaske Grobarcina, 4. decembar 2021 21:10)

Slobodno ti stoj ali ces da osedis dok sacekas da gledas svoj tim u Evroligi. Lijep pozdrav

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

И не знам зашто ви поједини прозивате тренера Игокее Бајића? Па човјек је морао пустити да ови побиједе, МОРАО. Какво кашњење са тајм аутом, извођење Раданова, и остале ствари. Па они су један клуб. Ево, ја сад кажем овим путем, јавно да сам против било каквих фузија, братских клубова, филијала и томе слично било то да је ријеч о Звезди, Партизану, Цедевити, Олимпији или било ком другом клубу. Јер она унапријед знамо ко мора да побиједи. И онда то испада да је нерегуларно. Одувијек сам иначе против тога. Имаћете ви питања за мене сад и неугодних реплика ал нећу никоме одговорити јер сам своје рекао гласно и јасно.

celinc

pre 2 godine

sudenje kriminalno,posebno krajem 3 i celu 4 deonicu,gledajuci rvacke zahvate i sekire gostiju koje sudije kobajagi ne vide,a na drugoj strani smesne faule sudene domacinu je tragokomedija regionalne lige,bez uvrede,Partizan ocajan,osim Smajlija od domacih igraca niko blage veze nema,od stranaca jedino Panter,moze on svakome 15-20 koseva uvaliti,samo je pitanje iz koju procentazu,od standarnih 60 odsto ili 20 odsto,nema tu tecnih akcija,premalo asistencija,sve se svodi na siledzijsku kosarku,forsiranje jedan na jedan uz neki poluulaz i sutiranje iz reketa,sa ovim sastavom bez krstene 5 i neke solidne 3 nema Partizan sta da trazi protiv ozbiljnih ekipa,mogu svi da hvale Obradovica koliko zele,ali ja licno nisam video pomak u igri Partizana u zadnja dva meseca,to sto veci deo igraca nema potrebni kvalitet nije opravdanje,trener mora dase spusti na njihov nivo i priblizi ih timskoj igri posto nemaju individualni kvalitet,jer izgleda da ne mogu pratiti tih Zovovih 120 kombinacija,verujem da bi ti igraci mnogo bolje prezentirali sa recimo 20 kombinacija,ili jos bolje 10,sve u svemu za tolike ulupane milione ispodprosecna ekipa

Peki

pre 2 godine

I ovo hoce da igra Evroligu?
(Gossa placa Zeljko 23, 04. decembar 2021 19:57)
Ovo treba shvatiti ozbiljno. Covek ima dobre namere. Ipak njegov klub ima ozbiljne rezultate u Evropi i zna kako se osvajaju trofeji. Molim upravu bivseg prvaka Evrope i visestrukog ucesnika F4 da pazljivo prati komentare uvazenog gospodina.
(Peki, 4. decembar 2021 20:13)

Njegov i moj tim ima od sinoć veći broj pobeda u Evroligi nego tvoja Igokea iz Humske,a pritom su ekipe,protiv kojih je Zvezda igrala zadnjih 7-8 sezona, nemerljivo kvalitetnije od onih sa kojima ste vi igrali! Evroliga se zadnjih 7-8 godina drastično promenila i sada igraju samo najbolji,a iz najjačih liga i država ima po nekoliko klubova,dok za Zjelinsku goru,partizan i slične više nema mesta. Njegovo pitanje je sasvim na mestu a vaš budžet od 15 miliona evra premali za bilo kakve uspehe! Ipak Ćaćaninu treba barem 30 miliona.
(Malo vas je grobari!, 04. decembar 2021 20:27)
Vazi. Dobicete nagradu za naprednu statistiku ti i burazer. I 200 pobeda vise da imate, i dalje cete biti komsija Evropskog prvaka. Kapiras? Pozdravi ortaka.

Mustra

pre 2 godine

Sad kreće komedija u drugom poluvremenu.
(Mustra, 04. decembar 2021 19:54

Stvarno vas nicega nije sramota?!
Kako vas nije vise stid da se javljate povodom ovakvih stvari?!
Od poslednjih 20 utakmica Igokea je dobila "samo" 8,od koliko poslednjih desetina utakmica je FMP dobio isto 8 meceva?
Pokrijte se usima i ne pricajte o postenju,ajde sto vas nije sramota ko vas vodi ali to sto je on direktan cinilac u neregularnosti bi bar trebalo da vam bude dovoljno da usta ne otvarate.
(marko992, 04. decembar 2021 20:14)

Hahahahahahhahah Marko hahahhahha
Marko hahahahahahhahah ne mogu da prestanem... Hahahhahhahhahahh

marko992

pre 2 godine

lub unistava? E da mi je da docekam FMP ovako sa Zvezdom..
(marshall, 04. decembar 2021 20:18)
Teško. Zvezda je Evroligas. Godinama. Džaba vam tolike drzavne pare, sto ste skrcali u Rumenog i strance. Sudbina vam je da navijate protiv Zvezde , a ne za Partizan.
(doktor, 04. decembar 2021 20:32)

Smeje ti se vasa legenda na ovu dosetku.
Vidi se njegov pecat ovakvom razmisljanju.
Imas li obraza da ovako pises,bar malo?

Evropejac

pre 2 godine

Stigla naredba, providno predata utakmica! Sramota za Igokeu, za 2 minuta gube +10 i još na kraju prave faul i daju 2 bacanja protivniku za pobedu! Bruka za ABA ligu i srpsku košarku!

Pedja

pre 2 godine

U susretu dve Igokee, mora ova iz Beograda da pobedi, bez obzira kako se krece utakmica. Kao sto i Mega redovno gubi od Partizana, dok ih pobedjuje u prijateljskim.

prilog iz konjizma

pre 2 godine

Na stranu ova prepucavanja da li je Igokea nije jeste, i ko je tu ko. Utisak broj jedan da se ne lazemo je los Partizan. Ovo vise nije slucajno,los dan i slicno. Igraju slabo, i uopste mi nije jasan Zeljko sa ovom selekcijom. Pusti Eurohoops i projekcije svaku iole jacu utakmicu gubimo ili izgledamo lose. Nesto tu ne valja i nisam siguran da mozemo bilo Sta ove sezone

Đura

pre 2 godine

Sada već ozbiljno sumnjam u inteligenciju Obradovića!!! Toliko držati one dve budaletine u igri je stvarno zabrinjavajuće! Naravno, pogađate, u pitanju su zagorac i trifunović.

Prvi komsija iz B70

pre 2 godine

Da li video reakciju Bajića posle greške Radanova ili mislis da je to bila gluma?Neka bude gluma za oskara, ali ostaje cinjenica da Igokea gotovo redovno dobija Partizan u Laktasima.Ali me samo podseti kada je zvezda odigrala bar egal utakmicu protiv fmp-a!!!!!?????E zato treba da te bude sramota!
(vlado, 04. decembar 2021 21:31)

Ima jedna utakmica, mislim u sezoni koja je prekinuta zbog Covida, FMP je bio na domak pobede nad Zvezdom, vodio je 7-8 razlike na 2 min do kraja, i da je FMP to dobio, CZ je bila na domak da ne udje u polufinale. Naravno, FMP je iznenada stao, cak na par sekundi do kraja igrac FMPa nije ni sutnuo, da ne rizikuje da pogodi, uslo se u produzetke, i CZ je dobila. To je najbolji dokaz o svom besmislu poredjenja veze izmedju CZ/FMP i Partizan/Igokea. Na stranu sto je Igokea do sada dobila Partizan bar 10 puta, a CZ je dobila FMP isto koliko je Harlem Globtroters dobio one luzere.

vlado

pre 2 godine

@gossa placa zeljko
Da li video reakciju Bajića posle greške Radanova ili mislis da je to bila gluma?Neka bude gluma za oskara, ali ostaje cinjenica da Igokea gotovo redovno dobija Partizan u Laktasima.Ali me samo podseti kada je zvezda odigrala bar egal utakmicu protiv fmp-a!!!!!?????E zato treba da te bude sramota!

Milija

pre 2 godine

Nevjerovatni navijači ljubimice sistema! Kad FMP2, redovito u svim košarkaškim utakmicama pobeđuje FMP1,onda je po njima objektivnim navijačima FMP2 sve regularno.Partizan kad sasvim zasluženo pobedi danas u Laktašima,to je nameštaljka.Buhahahaha..
..
(Crnobelac, 4. decembar 2021 21:17)

Postoji samo jedan FMP i on vas, kad je regularno sudjenje, oder, a to su igraci koji ne mogu da udju u tim Crvene Zvezde, pa ti vidi koja ste boranija. I da, sta postizes sa tim kad zavrsavas komentar sa Buhahahaha? Sta si ti Baba Roga?

marko992

pre 2 godine

Sad kreće komedija u drugom poluvremenu.
(Mustra, 04. decembar 2021 19:54

Stvarno vas nicega nije sramota?!
Kako vas nije vise stid da se javljate povodom ovakvih stvari?!
Od poslednjih 20 utakmica Igokea je dobila "samo" 8,od koliko poslednjih desetina utakmica je FMP dobio isto 8 meceva?
Pokrijte se usima i ne pricajte o postenju,ajde sto vas nije sramota ko vas vodi ali to sto je on direktan cinilac u neregularnosti bi bar trebalo da vam bude dovoljno da usta ne otvarate.
(marko992, 04. decembar 2021 20:14)

Hahahahahahhahah Marko hahahhahha
Marko hahahahahahhahah ne mogu da prestanem... Hahahhahhahhahahh
(Mustra, 04. decembar 2021 21:30)

Au covece,koji imas iq?!
Shvati da vi NEMATE PRAVA da komentarisete bilo ciju neregularnost jer ste vi IZVOR neregularnosti.
Znas li zasto,ili treba da ti crtam?

Sofronije

pre 2 godine

Stvarno vas nicega nije sramota?!
Kako vas nije vise stid da se javljate povodom ovakvih stvari?!
Od poslednjih 20 utakmica Igokea je dobila "samo" 8,od koliko poslednjih desetina utakmica je FMP dobio isto 8 meceva?
Pokrijte se usima i ne pricajte o postenju,ajde sto vas nije sramota ko vas vodi ali to sto je on direktan cinilac u neregularnosti bi bar trebalo da vam bude dovoljno da usta ne otvarate.
(marko992, 4. decembar 2021 20:14)

Izuzetno pametan komentar! A koliko puta nas je Split dobio ili Krka u poslednjih 10 godina. Živite u paralelnom univerzumu!

Милутин

pre 2 godine

Ми смо недад били у фгузији-двоимени клуб.У Србији се клуб звао Партизан-Игокеа,а у Лакташима Игокеа-Партизан.После је то као промењено папирима.Нама то не смета,не смета ни што Будућност има 2 клуба (Будућност и СЦД) и то нам не смета јер смо пријатељски клуб са сличним интересима.Али нам смета што у АБА лиги се Човић појављује и у Звезди и у ФМП.Са Звездом смо после 1992 године постали ривали и конкурентни,Човић нам је отерао Вујошевића у Румунију,а ФМП је освајао АБА лигу,КРК и избацивао нас у КЛС и КРК и зато га не подносимо.Док нам је Човић давао изграђене играче попут Милојевића,Мачвана,Кецмана и многих за џабе био нам је добар.А сада и оно мало добрих младих што има даје Звезди и зато их стално прозивамо и тужакамо у Лозани.

Nemam komentar

pre 2 godine

Hahahahaa ,LAKRDIJA !!! Ne moze IgokeaPartizan da se sastavi u zadnjoj cetvrtini ,svemirski Partizai projektovan za NBA ligu preokrece na domacem terenu !!!

veliki

pre 2 godine

Nezabelezena prodaja utakmice trenera Bajica! Nezabelezena. Čovek je mrtav ladan gledao kako mu se topi prednost i nije ga bilo briga da reaguje. Na kraju umesto da brani napad jer je nizak rezultat, on pravi faul. Utakmicu mu zadnja 2 min završavaju Starks i Voler koji vola nisu uboli. Klasična prodaja.

Ide Gas

pre 2 godine

@posle ovolikih protesta tek cemo da vas je//// romi


Ko je bio je/// videli smo pre mesec dana,tako da aj sad nazad u rupe,moraju da vam namestaju pobedu nad igokeom,nabili bi vas 30+ razlike da nije stigla direktiva da morate da dobijete.

sajber_kurajber

pre 2 godine

Iznenada drama! Partizan preokreće! Svaka čast! Sve regularno! Srpski Seltiksi!
(Sofronije, 4. decembar 2021 20:49)
Kakvi idiotski komentari. Voler, veliki navijac Partizana, namerno promasuje poslednja dva suta...

iks

pre 2 godine

Koliko komentara na šablon ,,priznajte da ste se ponadali". Jedina istina je da se vi nadate da ćete osvojiti ABA ligu, Evrokup pa da ćete sledeće sezone igrati Evroligu i tamo značajnu ulogu. Videćemo sledeće godine u aprilu i maju. A onda sledi konferencija Željka Obradovića kao 2005. godine u kojoj će da optuži ko zna koga za neuspeh.

Nikola

pre 2 godine

Ja sam grobar, ali realno zvezda je dvaput jaca od partizana, nemamo sanse u aba ligi a i u evrokupu ove sezone. Ako se nadtavi sa dobrim radom mozda sledece sezone ili one tamo realno bude nesto. U svakom slucaju mnogo bolje nego prosle sezone.

petar markovic

pre 2 godine

Iznenada drama! Partizan preokreće! Svaka čast! Sve regularno! Srpski Seltiksi!
(Sofronije, 4. decembar 2021 20:49)

navijaci preimenovanog fmp-a koji svake godine sa filijalom, preimenovanim radnickim basketom, igra u 3 od 4 takmicenja, poslednji su na svetu koji imaju pravo da bilo koga prozivaju za regularnost. naravno, sama cinjenica da su u stanju da sa svojom filijalom igraju u istom takmicenju govori o odsustvu svakog stida, pa zato ni ovakvi komentari ne treba da cude.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

U svakoj utakmici smo lošiji od protivnika u 3 stvari. Skokovoma, asistencijama i šutu za 3. Ali smo zato bolji u jedinoj negativnoj stvari, izgubljenim loptama.
Željko ja sastavljao ekipu, Željko je trenira. Ne treba biti mnogo inteligentan pa videti da ovo ne liči ni na šta.
(panter pudlica, 4. decembar 2021 20:17)

Dva poraza u 15 utakmica u ABA i EK tebi ne lici ni na sta? Ne znam sta ocekujes, da posle 3 meseca potpuno nov tim sa novim trenerom dobija sve redom sa 20 razlike? Ova Igokea je otresla cezempe sa 20 razlike. Malo realnosti nije na odmet. Daleko je od dobre i dopadljive igre ali ni za leprsvost se ne dobija nista. A Obradovic verovatno nesto malo vise zna o kosarci od mene i tebe.

2CRAZY

pre 2 godine

Iznenada drama! Partizan preokreće! Svaka čast! Sve regularno! Srpski Seltiksi!
(Sofronije, 4. decembar 2021 20:49)

Nije lako biti navijac zvezde...

партизановац НС

pre 2 godine

Какав је ово хркљуш.Ово више личи на рекреативни баскет на терену испред дома пензионера где покретни пензионери играју кошарку.Знам да је Игокеа победила Звезду с 20 разлике,али је тада Игокеа имала непоновљиво фантастично шутерско вече.То не умањује победу Игокее над звездом без обзира што је Звезда била преморена,преоптерећена короном и повредама.Али овај очај од тзв игре је мучно и тешко гледати без средстава за смирење.Побогу шта ради Жељко Обрадовић са својим стручним штабом н играчима на тренинзима?Па што више сезона одмиче ми сво све гори и гори из утакмице у утакмицу.Некако извлачимо победе са поеном,два,али игра је катастрофа.Молићемо Петра Божића да нам се врати кад му се извине управа.

Msi

pre 2 godine

Pa plaćate ga 2,5 miliona evra za jednu trojku i jedan koš iz igre protiv strašne i nikad jače Igokee.
(Strahotni, 4. decembar 2021 21:44) 
Dovoljno za pobjedu!!

vuk

pre 2 godine

Iznenada drama! Partizan preokreće! Svaka čast! Sve regularno! Srpski Seltiksi!
(Sofronije, 04. decembar 2021 20:49)
kad igrač efempea 1 u zadnjoj sek šutne trojku za pobedu protiv efempea 2 i lopta izađe iz obruča javi se ;)

Aleksandar

pre 2 godine

Bajić od 14 razlike dopušta da se spuste na 2 i TEK TADA TRAŽI TAJM AUT!!! Pa gde to ima. Pojedini igrači u serijama prave greske, niti traži tajm aut, niti menja igrače! I evo izjednačenja. E moj Bajicu i ti si neki trener. Ovo je klasična prodaja.
(veliki, 04. decembar 2021 20:51)

A, ono što sledi sutra protiv FMP-a je klasičan poklon.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Panter 2 puta izsimulira faul plus gazi aut liniju ove sudije znaju šta rade i naravno da nema sramote suditi dogovor gurale partizan ali dobro ovi se neče buniti protiv partizana kad se radi o partizan-igokea klubu. Mogli ste komotno neigrati kao da je sudia unapred znao da je sve dogovoreno i partizan dobiva a sudija odtaljava umesto igrača da se nebi zabunili za svaki slučaj i dobili sami sebe.

marko992

pre 2 godine

Glavni utisak,licemerni crveni ostali bez teksta-nista ono dva kluba...i ostale gluposti ,gubimo ali se moraju pokriti usima jer ih je Igokeja nekoliko puta bukvalno pocepala.
Ako izgubimo bilo bi logicno da smo ih pustili,da li je tako pitam postene sledbenike legende iz predgradja?

Gossa placa Zeljko 23

pre 2 godine

Peki, moje pitanje se odnosi na ekipu koja ne moze da regularno pobedi utakmicu u Laktasima. Ovo je definicija poklon pobede. I sve tako dok ne naleti neka Andora ili ne daj Boze Zvezda pa vas otrese 15 razlike lagano. Daleko ste vi od Evrolige, kilometrima daleko.

Mirotvorac

pre 2 godine

Ovo treba shvatiti ozbiljno. Covek ima dobre namere. Ipak njegov klub ima ozbiljne rezultate u Evropi i zna kako se osvajaju trofeji. Molim upravu bivseg prvaka Evrope i visestrukog ucesnika F4 da pazljivo prati komentare uvazenog gospodina.
(Peki, 4. decembar 2021 20:13)

Njegov i moj tim ima od sinoć veći broj pobeda u Evroligi nego tvoja Igokea iz Humske,a pritom su ekipe,protiv kojih je Zvezda igrala zadnjih 7-8 sezona, nemerljivo kvalitetnije od onih sa kojima ste vi igrali! Evroliga se zadnjih 7-8 godina drastično promenila i sada igraju samo najbolji,a iz najjačih liga i država ima po nekoliko klubova,dok za Zjelinsku goru,partizan i slične više nema mesta. Njegovo pitanje je sasvim na mestu a vaš budžet od 15 miliona evra premali za bilo kakve uspehe! Ipak Ćaćaninu treba barem 30 miliona.
(Malo vas je grobari!, 04. decembar 2021 20:27)
Vazi. Dobicete nagradu za naprednu statistiku ti i burazer. I 200 pobeda vise da imate, i dalje cete biti komsija Evropskog prvaka. Kapiras? Pozdravi ortaka.
(Peki, 04. decembar 2021 20:34)

Ne vredi Peki, ne, kapiraju oni sve al im kompleksi nize vrednosti nedaju da sagledaju realnost vec prezivljavaju u tom nekom paralelnom univerzumu... Pusti ih Peki, pusti nek lebde univerzumom, ne obracaj paznju na te nebitne komsije EVROPSKOG SAMPIONA... Zeleli bi i oni imati neke Evro uspehe, al ne ide, ostace im za sva vremena najveci uspeh 10 ak titula Na Roland Garrosu Kalemegdana krpenjacom 50 ih i 60 ih godina proslog veka... U zdravlje

123

pre 2 godine

Hahaha, koliko providno. Milina je bilo gledati, nikakve sumnje nije bilo za rezultat!!
(SAŠA FRANKFURT, 4. decembar 2021 21:08)


Vidis, ovo su utakmice. Ti u stvari ne znas ni sta si gledao. Bitno je da se rezultat izmedju FMP1 i FMP2 zna 10 godina unapred.

nicija nije do zore gorela

pre 2 godine

Dokle da im se ojasnjava,dok je trajao ugovor o poslovnoj saradnji Igokea nije igrala Abu? Da je bila fuzija kao zvezde vi bi nas zezali od prvog dana a ne od monenta kad ste se vi fuzionisali pa pokusavate da se branite....

Peki

pre 2 godine

I ovo hoce da igra Evroligu?
(Gossa placa Zeljko 23, 04. decembar 2021 19:57)
Ovo treba shvatiti ozbiljno. Covek ima dobre namere. Ipak njegov klub ima ozbiljne rezultate u Evropi i zna kako se osvajaju trofeji. Molim upravu bivseg prvaka Evrope i visestrukog ucesnika F4 da pazljivo prati komentare uvazenog gospodina.

marko992

pre 2 godine

Sad kreće komedija u drugom poluvremenu.
(Mustra, 04. decembar 2021 19:54

Stvarno vas nicega nije sramota?!
Kako vas nije vise stid da se javljate povodom ovakvih stvari?!
Od poslednjih 20 utakmica Igokea je dobila "samo" 8,od koliko poslednjih desetina utakmica je FMP dobio isto 8 meceva?
Pokrijte se usima i ne pricajte o postenju,ajde sto vas nije sramota ko vas vodi ali to sto je on direktan cinilac u neregularnosti bi bar trebalo da vam bude dovoljno da usta ne otvarate.

Crnobelac

pre 2 godine

Nevjerovatni navijači ljubimice sistema! Kad FMP2, redovito u svim košarkaškim utakmicama pobeđuje FMP1,onda je po njima objektivnim navijačima FMP2 sve regularno.Partizan kad sasvim zasluženo pobedi danas u Laktašima,to je nameštaljka.Buhahahaha..
..

Tutankamon

pre 2 godine

Smorili se panteri. Propao im vikend...

A priznajte da ste se ponadali :)
(društvance iz predgrađa, 4. decembar 2021 21:06)

Ponadali isto onoliko koliko se ti nadaš da si poslao "inteligentan" komentar , odnosno koliko se nadaš da nisi baš skroz piglu

duledudule

pre 2 godine

Vise vredi Kevin Panter nego svi Nebojsini Panteri iz Zeleznika i okoline. Kmeče panteri a tek ce da kmeče.
(fenomen, 04. decembar 2021 21:27)
Vas smo dobili rutinski sa pola snage, ne znam o kom kmecanju pricas. Utakmicu ne komentarisem nisam gledao, ali vidim da je bilo napeto.

Mi smo Igokea već 14 godina i ne znamo šta je Evroliga!

pre 2 godine

Nema Kuruksa,sigurno ga je kostala izjava da ne zna sta Obradovic trazi od njega!?
Mislim da su mu nakon te izjave i vrata Partizana zatvorena.
Steta jer je veci potencijal od Zagorca,Dangubica i Trifunovica zajedno.
(Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?, 4. decembar 2021 18:51)

Treba dodati da je Kuruks posle Pantera,Ledeja i Smailagića(1,5 miliona evra neto po sezoni) četvrti najplaćeniji igrač sa 1,3 miliona evra neto po sezoni. Zagorac sa 600.000,Dangibić sa 400.000 i Trifunović sa 250.000 evra,zajedno su manje plaćeni od nejga samog.

Malo vas je grobari!

pre 2 godine

I ovo hoce da igra Evroligu?
(Gossa placa Zeljko 23, 04. decembar 2021 19:57)
Ovo treba shvatiti ozbiljno. Covek ima dobre namere. Ipak njegov klub ima ozbiljne rezultate u Evropi i zna kako se osvajaju trofeji. Molim upravu bivseg prvaka Evrope i visestrukog ucesnika F4 da pazljivo prati komentare uvazenog gospodina.
(Peki, 4. decembar 2021 20:13)

Njegov i moj tim ima od sinoć veći broj pobeda u Evroligi nego tvoja Igokea iz Humske,a pritom su ekipe,protiv kojih je Zvezda igrala zadnjih 7-8 sezona, nemerljivo kvalitetnije od onih sa kojima ste vi igrali! Evroliga se zadnjih 7-8 godina drastično promenila i sada igraju samo najbolji,a iz najjačih liga i država ima po nekoliko klubova,dok za Zjelinsku goru,partizan i slične više nema mesta. Njegovo pitanje je sasvim na mestu a vaš budžet od 15 miliona evra premali za bilo kakve uspehe! Ipak Ćaćaninu treba barem 30 miliona.

Urox

pre 2 godine

Bojim se da će se završiti sa Željkom isto kao u reprezentaciji 2005.
Žoc je tu pobegao glavom bez obzira. Bojim se da se istorija ponavlja

I verovatno ce mu.opet biti krivi igracu koje je sam birao a on nikako 😁

deki

pre 2 godine

Na stranu prepucavanja, naravno da su zvezdini navijaci prizeljkivali pobedu Igokee .Kad neki tim vodi 14 razlike, ocekujes da dobije. Stvarno ne vidim razog da se grobari mnogo raduju jer ovo je bila ocajna igra, veceras je upalilo, kod drugih nece. Sudije su dodale koliko je trebalo,Stivensa su ubijali pod kosem ali nema faula. Bajic je bio prilicno miran, kao da dobija 20 razlike. Utakmicu je dobio Zeljko Obradovic tako sto je veceras bio trener, svako drugi na klupi Partizana bi izgubio.

konto

pre 2 godine

Na stranu ova prepucavanja da li je Igokea nije jeste, i ko je tu ko. Utisak broj jedan da se ne lazemo je los Partizan. Ovo vise nije slucajno,los dan i slicno. Igraju slabo, i uopste mi nije jasan Zeljko sa ovom selekcijom. Pusti Eurohoops i projekcije svaku iole jacu utakmicu gubimo ili izgledamo lose. Nesto tu ne valja i nisam siguran da mozemo bilo Sta ove sezone
(prilog iz konjizma, 04. decembar 2021 19:44)

Dobro, šta ima veze, sledeće sezone onda...

mister Deki, omonski šerif od Kairata

pre 2 godine

123: a inače kod vas je sve bilo regularno?! Uopšte vas Igokea nije pustila!! Jedan poziv sve rešava!
(SAŠA FRANKFURT, 04. decembar 

dobismo "nameštenu" na jedvite jade

kada igrate protiv FMP 1 poziv nije ni potreban - ishod se podrazumeva

IGOKEA nas je dobila 2x prošle godine
A FMP 1 ima sa vama skor?...bez i jedne pobede

posle se ljutite na nadimak koji vas krasi još iz SFRJ. Znao je i onda narod ko ovde voli da krade

veliki

pre 2 godine

Bajić od 14 razlike dopušta da se spuste na 2 i TEK TADA TRAŽI TAJM AUT!!! Pa gde to ima. Pojedini igrači u serijama prave greske, niti traži tajm aut, niti menja igrače! I evo izjednačenja. E moj Bajicu i ti si neki trener. Ovo je klasična prodaja.

doktor

pre 2 godine

lub unistava? E da mi je da docekam FMP ovako sa Zvezdom..
(marshall, 04. decembar 2021 20:18)
Teško. Zvezda je Evroligas. Godinama. Džaba vam tolike drzavne pare, sto ste skrcali u Rumenog i strance. Sudbina vam je da navijate protiv Zvezde , a ne za Partizan.

marko992

pre 2 godine

Stvarno vas nicega nije sramota?!
Kako vas nije vise stid da se javljate povodom ovakvih stvari?!
Od poslednjih 20 utakmica Igokea je dobila "samo" 8,od koliko poslednjih desetina utakmica je FMP dobio isto 8 meceva?
Pokrijte se usima i ne pricajte o postenju,ajde sto vas nije sramota ko vas vodi ali to sto je on direktan cinilac u neregularnosti bi bar trebalo da vam bude dovoljno da usta ne otvarate.
(marko992, 4. decembar 2021 20:14)

Izuzetno pametan komentar! A koliko puta nas je Split dobio ili Krka u poslednjih 10 godina. Živite u paralelnom univerzumu!
(Sofronije, 04. decembar 2021 20:47

Po tvojim komentarima bih rekao da nisi glup ali sada vidim da jesi licemeran i to 100%.Ponovi jos jednom te ekipe,gde su oni na tabeli,koliko puta ih je "nejaki" FMP razbio.....i na kraju -da li vasa najveca legenda upravlja sa dva kluba?

marko992

pre 2 godine

Hahahahaa ,LAKRDIJA !!! Ne moze IgokeaPartizan da se sastavi u zadnjoj cetvrtini ,svemirski Partizai projektovan za NBA ligu preokrece na domacem terenu !!!
(Nemam komentar, 04. decembar 2021 20:59)
Nemam ni ja,13 prema 8 je mnogo gore od 50,60 prema 0.
Da li je tako preposteni?

duka

pre 2 godine

Vise vredi Kevin Panter nego svi Nebojsini Panteri iz Zeleznika i okoline. Kmeče panteri a tek ce da kmeče.
(fenomen, 04. decembar 2021 21:27)

Videli smo u derbiju koliko vredi taj vaš panter, lakši trenin smo odradili sa vama u derbiju hahaha

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Jel treba da ne vidim da se kasni sa tajmoutom namerno, jel treba da ne vidim da se poklanjaju slobodna bacanja za pobedu? Partizan ocajno sutira celu utakmicu, i Bajic se odlucuje da ne brani zadnji napad. Akcija za igrava zadnji napad da sutira sa 9 metara? Vi ako ne vidite ocigledno, onda se radujte ovakvim “pobedama”.
(Gossa placa Zeljko 23, 4. decembar 2021 21:22)

Ja sam mislio da ti nesto malo vise znas o kosarci.
Zasto bi branio poslednji napad? Da se nada promasaju i da u najboljem slucaju ode u produzetke? Dva bitna igraca mu imaju po 4 faula. Pri tome je odavno van bonusa i moze da se desi faul na par sekundi pred istek. I sta onda? Da ne moze ni da sutne za pobedu.
Vujosevic je npr. UVEK trazio brzi faul i poslednji posed. I ne samo on. Veliki broj trenera zeli da njegov tim sutem odlucuje ishod utakmice.
Koliko se secam vi ste bili na 20 i kusur poena daleko od ovakve zavrsnice. Mozda te to vise boli od zasluzene pobede Partizana?

vlado

pre 2 godine

@gossa plaća zeljko
Mislio sam da si malo posteniji i inteligentniji od tvojih saboraca spala,velikog strumpfa i ostalih ali sam sad shvatio da si isti,ako ne i gori.Samo bih te pitao:" Kako te bre nije sramota"?

petar markovic

pre 2 godine

Ne vredi Peki, ne, kapiraju oni sve al im kompleksi nize vrednosti nedaju da sagledaju realnost vec prezivljavaju u tom nekom paralelnom univerzumu... Pusti ih Peki, pusti nek lebde univerzumom, ne obracaj paznju na te nebitne komsije EVROPSKOG SAMPIONA... Zeleli bi i oni imati neke Evro uspehe, al ne ide, ostace im za sva vremena najveci uspeh 10 ak titula Na Roland Garrosu Kalemegdana krpenjacom 50 ih i 60 ih godina proslog veka... U zdravlje
(Mirotvorac, 4. decembar 2021 21:12)

Ne znam da li sad racunaju to sa rolan garosa, posto su nas ovih dana ubedjivali da kosarka postoji od 2016e i da su je 2010e igrali samo partizan, azovmas i budiveljnik

vlado

pre 2 godine

@prvi komsija iz B70
Te utakmice sam se druze odmah setio ali je namerno nisam spominjao jer je ona ogledalo sramnog odnosa zvezda/fmp.I onda neko ima obraza da nam prosipa ovde price o moralu i ostrascenosti.Bruka i sramota!

sone

pre 2 godine

Ekipa iz Železnika u šoku
(sone

Jedini koji su u šoku ste vi. Niste znali za koga da navijate. Da li za Igokeupartizan ili za partizanIgokeu?? Ja verujem da ti ne znaš da li da se raduješ ili da tuguješ!! Nisi siguran.
(Gorski, 04. decembar 2021 22:42
AU, tebi je loše...

vlado

pre 2 godine

@prvi komsija iz B70
Vlado, da te podsetim kada su Zvezda i FMP igrali makar egal? Pa evo recimo kada je Sakota bio trener, dobili smo FMP kuci jedva posle produzetka na primer. Secam se Dobric dao neku trojku preko ruke i jedva smo dobili. I opet pitam zasto da me bude sramota? 

O ovome druze pisem.Oni se i tom sramnom utakmicom ponose.Inace ovo pise navijač (gossa plaća zeljko) zvezde koji ima koliko toliko objektivan pristup,druge je iluzorno i spominjati.

Milisav Vokri

pre 2 godine

Panter nastavlja po starom!!!
1/7 iz igre. Poena 2.
Trojke u prethodne 3 aba utakmice i veceras 0/16 !!! eeeejjj 16 trojki vezano promasiti sa tolikim ugovorom i doveden da bude prvi igrac tima, uzas!

Panter

pre 2 godine

Bojim se da će se završiti sa Željkom isto kao u reprezentaciji 2005.
Žoc je tu pobegao glavom bez obzira. Bojim se da se istorija ponavlja.

Ijaooo

pre 2 godine

Oh ne, sada će ponovo da krenu sa kuknjavom kako ih Ostoja namerno uništava i kako je zeljko doveden da bude samo paravan za uništavanje kluba, samo gledajte... takvi su navijaci partizana

Mirko

pre 2 godine

Trudicu se biti realan. Utakmica koju je trebala dobiti Igokea, po svemu prikazanom zaslužili su. To sto nisu dobili je zato sto su se uplašili pobede i nisu priveli kraju kako treba. Partizan bas lose, ali ovakve pobede umeju bas da zavaraju.

Crnobelac

pre 2 godine

Nevjerovatni navijači ljubimice sistema! Kad FMP2, redovito u svim košarkaškim utakmicama pobeđuje FMP1,onda je po njima objektivnim navijačima FMP2 sve regularno.Partizan kad sasvim zasluženo pobedi danas u Laktašima,to je nameštaljka.Buhahahaha..
..

Rajkovic

pre 2 godine

Kakva fustracija ojadzenost aposlutno kosarkaski nepismene publike( postoji par pojdinaca Koji se razumeju u kosarku) ipak njihov pantent su urinske kese a imaju resurse da proizvode urinske limenke I time snabdevaju fudbalska rulja sirom sveta .

miki

pre 2 godine

Vlado, da te podsetim kada su Zvezda i FMP igrali makar egal? Pa evo recimo kada je Sakota bio trener, dobili smo FMP kuci jedva posle produzetka na primer. Secam se Dobric dao neku trojku preko ruke i jedva smo dobili. I opet pitam zasto da me bude sramota? Jel imam oci ili zato sto treba da cutim na ociglednu namestaljku?
(Gossa placa Zeljko 23, 4. decembar 2021 21:53)

Kada je utakmica namestena, ne cekaju se zadnje sekunde da se odluci pobednik, nego ekipa koja treba da pobedi takve utakmice resi mnogo ranije.

нероји сервер

pre 2 godine

Kao sto i Mega redovno gubi od Partizana, dok ih pobedjuje u prijateljskim.
(Pedja, 04. decembar 2021 21:13)....Pogotovo se pamti ona "prijateljaska" iz nisa u kupu, kako te bre nije sramota da lupas

marko992

pre 2 godine

@marko992
Javi se majstore prepošteni Grobaru i prokomentariši
(DžejAr65, 04. decembar 2021 21

Treci put ponavljam ali mi se komentar ne objavljuje.

Kada odvoris na prosto pitanje,da li Covic upravlja sa 2 kluba u istim rangovima takmicenja(ABA i domaca) i da li su ta takmicenja zbog toga neregularna?
Eto prilike da se posteno ispricamo.
Jedva cekam odgovor od postenog Cigana.

Molim moderatore da mi objave komentar,nikoga ne vrrdjam.

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?

pre 2 godine

Nema Kuruksa,sigurno ga je kostala izjava da ne zna sta Obradovic trazi od njega!?
Mislim da su mu nakon te izjave i vrata Partizana zatvorena.
Steta jer je veci potencijal od Zagorca,Dangubica i Trifunovica zajedno.

Zoran

pre 2 godine

До сада су се и склањалице прилично редовно преносиле на тв.Али откако дође нај нај тренер из Галаксије то је постало забрањено.И то је једна ставка у низу гаранција.

Misa

pre 2 godine

Sramota da Igokejci opet puste Partizane i Željka , sram vas bilo , svi znaju da ce biti bar + 7 za Partizane.
Sramota više , vodiiš ,dereš i onda da ti jadni momci moraju u 4/4 da prodaju utakmicu.

Z.Dj.

pre 2 godine

Iznenada drama! Partizan preokreće! Svaka čast! Sve regularno! Srpski Seltiksi!
(Sofronije, 04. decembar 2021 20:49)

Golden State Partizan se "iznenada" raspucao pet minuta do kraja.

marko992

pre 2 godine

Vazi. Dobicete nagradu za naprednu statistiku ti i burazer. I 200 pobeda vise da imate, i dalje cete biti komsija Evropskog prvaka. Kapiras? Pozdravi ortaka.
(Peki, 4. decembar 2021 20:34) # Link komentara

Kao i vi svetskog i evropskog u fudbalu. Kapiraš? Pozdravi dečka.
(Sofronije, 04. decembar 2021 20:

Slazem se,a o kom sportu je sada rec,kakve veze ima fudbal?

Tragikomedija

pre 2 godine

Na stranu ova prepucavanja da li je Igokea nije jeste, i ko je tu ko. Utisak broj jedan da se ne lazemo je los Partizan. Ovo vise nije slucajno,los dan i slicno. Igraju slabo, i uopste mi nije jasan Zeljko sa ovom selekcijom. Pusti Eurohoops i projekcije svaku iole jacu utakmicu gubimo ili izgledamo lose. Nesto tu ne valja i nisam siguran da mozemo bilo Sta ove sezone
(prilog iz konjizma, 4. decembar 2021 19:44)

Ja stvarno ne razumem ovakve komentare u momentu u sezoni kad smo prvi i u ABA ligi i u Evrokupu. Pored nas se za sada vidno odvajaju Zvezda, Budućnost i FMP u trci za plejof - pobedili smo 2 od ta 3 tima. Jel Budućnost i Huventud nisu iole jače utakmice i dovoljno ozbiljni protivnici? Igokea je ove sezone pobedila Zvezdu, prošle dvaput, jako su nezgodan tim na domaćem terenu. Jedina utakmica gde mogu da kažem da smo bili previše kritični je bila protiv Zvezde. Do Nove godine imamo bitne utakmice u Evrokupu protiv Levaloa i Lokomotive, ako izgubimo te dve imaće nekog smisla ovo što si napisao, al da se sada unapred nerviram i da budem pesimističan što ne pobeđujemo sa 20 razlike svaku utakmicu neću.

marko992

pre 2 godine

Nikad jaca Igokea projektovana za Evroligu, i nikada slabiji Zenit. :)
(Realno, 04. decembar 2021 20:47)

Pretpostavljam da se salis,ili ti bas tako mislis sa debellim pravom 20,30 koseva u dve utakmice?

pre 2 godine

Na poluvreme mogu da vam kažem grobarčići da ste još uvek na -15 u odnosu na Zvezdu, vredno trenirajte, vežbajte, pa se vidimo naredne kalendarske godine da li ste porasli.

Nestle

pre 2 godine

Zasto li placate ovog Pantera toliko.. Covek ne moze otvorene trojke da ubaci.. Provaljeni ste, zaustaviti Pantera ovi ostali ne mogu da se sklope.. Tuzno

panter pudlica

pre 2 godine

U svakoj utakmici smo lošiji od protivnika u 3 stvari. Skokovoma, asistencijama i šutu za 3. Ali smo zato bolji u jedinoj negativnoj stvari, izgubljenim loptama.
Željko ja sastavljao ekipu, Željko je trenira. Ne treba biti mnogo inteligentan pa videti da ovo ne liči ni na šta.

Hogar

pre 2 godine

Realno,ne vidim nikakvu razliku izmedju Zoca i Sase Filipovskog ili Petra Bozica!!!
Osim razlike u budzetu...
(Dejan, 04. decembar 2021 19:50)
Sa ovim budzetom, imali bi isti uspeh.

Ranko Nikolic

pre 2 godine

Proslo je dovoljno vremena da bi Partizan trebalo bolje da izgleda.Malo iritira ta bezgranicna sloboda Pantera.Igraci izgledaju dosta stegnuto kao da se plase odgovornosti i da ne odigraju nacrtano cak i kada postoje druga povoljnija resenja na terenu.Mur bi mogao imati mnogo vecu napadacku ulogu da dobije vise slobode i manje obaveza u prenosu i organizaciji igre.Dangubic i Zagorac potpuno udavljeni.Madar bi mogao sigurno suterski da da vise da ne pokusava svaki put extra pas.
U ovakvim utakmicama kada je tvrdo i tesno Koprivica jos nije dorastao da igra zavrsnice.Trifa raduje sa ona dva bitna slobodna bacanja koja je dao.Avramovic standardno od sjaja do ocaja.Tesko je poverovati da ova skupina moze drasticno bolje izgledati u aprilu,maju.Obradovic valjda zna gde je i zasto dosao i sta se od njih ove godine ocekuje.
Bice tesko planirati formu sa onim blesavim sistemom takmicenja u EC
kada se budu igrale eliminacione utakmice.U EL mozes da brusis formu u nebitnim utakmicama,a stices cvrstinu i rutinu koja ti u zavrsnici donosi prednost u domacim takmicenjima.Zvezda vec od novembra igra EL kao pripremne utakmice za zavrsnicu ABA lige.Partizan igra EC da ga osvoji,a nece bas mnogo napredovati igrajuci sa Poljacima i
Cankovim Litvancima.Za sada Partizan ne izgleda dobro.

Lord87

pre 2 godine

1.
Nije moguce da se fuzionisu dvije ekipe iz razlicitih drzava.
2.
Igokea je promasila maltene otvoren sut za pobjedu, mogla je i da uđe.

talle007

pre 2 godine

Ljudi, da li je moguće da ne radi ton iz dvorane??? U kratkim crtama to je arena, takvi će biti prenosi. Dali su bogatstvo za premijer ligu a ne radi im ton... Ovi drugi su zakon

N.T.369

pre 2 godine

Punter? Pa doveden si da praviš razliku na terenu!!! Šta igraš čoveče? Šta se dešava sa tobom?

Ovo je mnogo loša igra. Ne verujem da bilo šta može partizan ove sezone.

King

pre 2 godine

Uh, napraviše seriju 18-3, Zagorac, ne daje loptu posle auta slobodnom Madaru, nego baca preko celog terena Ledeju, a ovaj zatvoren u ćošku, pa šta je Zagore sa glavom bokte?

panter pudlica

pre 2 godine

Nema ništa od ovog Partizana. Jednostavno ekipa je loše sklopljena.
Od početka sezone nikakav pomak. Šta oni rade na treningu da mi je znati.
Ovaj što dobija milionski ugovor, ne može da se sastavi od početka sezone. Sramota zaista...

miki

pre 2 godine

Treba dodati da je Kuruks posle Pantera,Ledeja i Smailagića(1,5 miliona evra neto po sezoni) četvrti najplaćeniji igrač sa 1,3 miliona evra neto po sezoni. Zagorac sa 600.000,Dangibić sa 400.000 i Trifunović sa 250.000 evra,zajedno su manje plaćeni od nejga samog.
(Mi smo Igokea već 14 godina i ne znamo šta je Evroliga!, 04. decembar 2021 20:16)

Pa te plate nisu u fudbalu, da si ziv i zdrav. Zagorac 50.000 mesecno? Mozda dinara...

fenomen

pre 2 godine

Najvise mi se svidja sto je Zeljko u poslednjoj cetvrtini ostavio Zagorca na klupi. Zašto Miletic nikako a Koprivica samo par minuta na parketu. Znam da su mladi i zeleni ali na klupi nece nista nauciti. One minute sto daje Zagorcu nek da njima, ne moze biti lošije.

objektivan

pre 2 godine

Punter? Pa doveden si da praviš razliku na terenu!!! Šta igraš čoveče? Šta se dešava sa tobom?

Koliko se ja sećam, do prošle godine čovek se zvao Panter. Ne znam zašto ga sad zovete Punter. Jel vas sad sramota što ste ga zezali Panter igra za Pantere?

Dr.Mabuzo

pre 2 godine

Grozno izgleda igra partizana u napadu
Bek(bez suta) i centar (bez tehnike) , besomucno vrte neki pik, dok ostala tri igraca stoje.Nema kretnje, nema ideje ..grozno nas je gledati
Igraci u grcu, niko ne sme da sutne jer Zeljko trazi pas vise i dere se na sve..
Kad nema tranzicije partizan nema poene u rukama.
Moore koji ima kosgeterski potencijal sedi na klupi ceo mec
Ipak je sa Trinkijem bila milina gledati igru partizana...
Mozda je ovo neki sistem al ja ga izgleda ne razumem..

dmis

pre 2 godine

Na stranu to sto igokea igra dobro ali ova igra partizana deluje cudno i nedefinisano. Nekoliko igraca koja nisu ni za ovakav nivo kosarke a kamoli za nesto vise. Autoritet kao Obradovic mora da prelomi i da izbaci(ne da im se zahvali) te igrace iz tima jer ovde se vidi sta skripi i kod koga. Ovako muci i njih i njega i nas.

sgdp

pre 2 godine

Nema Kuruksa,sigurno ga je kostala izjava da ne zna sta Obradovic trazi od njega!?
Mislim da su mu nakon te izjave i vrata Partizana zatvorena.
Steta jer je veci potencijal od Zagorca,Dangubica i Trifunovica zajedno.
(Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?, 4. decembar 2021 18:51)

Kuruc nije igrao ni drugi meč svoje reprezentacije prošli vikend zbog manje povrede. Moguće da je to razlog i za odsustvo sa ovog meča.

Raucher

pre 2 godine

Kako Obradović više uigrava ekipu ona igra ne lošije, već kriminalno loše a i oni što se na početku nešto i pokazivali utopili su se u promašaje i sivilo. Partizan loš, neprepoznatljiv, dekoncetrisan i krajnje anemičan.

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?

pre 2 godine

Ovaj Partizan je napadacki veoma limitiran tim.Pod kosem nam igra Smailagic koji je prirodna cetvorka uz Ledeja,jer centra prakticki nemamo,a bekovi su u losoj formi.

zemunski kej

pre 2 godine

Vazna pobeda,mada da se i izgubilo ne bi bilo velikih problema. Videcemo sta moze Cedevita sa novim plejom Yogi Ferelom secate ga se iz Sacramento Kingsa. Zvezda ,Partizan ,Buducnost i Cedevita idu sigurno u plej off, FMP I Igokea idu u ona dva prosirena mesta u plej offu.
Partizan je za sada solidan mada nije vrhunski tim. Ima par igraca koji ni za milimetar ne napreduju.