Petak, 03.12.2021.

08:00

Epski debakl Pokuševskog i Tandera – minus 73 za istoriju! VIDEO

Ispisana je istorija prethodne noći u NBA ligi.

Izvor: MS

Epski debakl Pokuševskog i Tandera – minus 73 za istoriju! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

boris

pre 2 godine

Pokuševski i Bogi su za evropsku košarku, eto njih nazad kao i što se Teo vratio, fizikalija je slaba kod njih za NBA.
(Jole, 3. decembar 2021 13:12)

Bogdanove fizikalije su vrlo dobre.

Kako da se Bogdan vrati kao Teo, kada se Teo u Evropu vratio nakon sezone i po, a Bogdan već "guli" 5. sezonu. Njega ćemo još dugo gledati u NBA. Vrlo uskoro u njegovom pravom i realnom izdanju, a to je ono što smo gledali proletos i letos.Kada je potpuno zdrav, jedan je od najboljih bekova lige. Po običaju, biće pravi kada bude najviše trebalo. Odličan, kompletan i pametan igrač.

Pokuš je malo razočarenje, očekivalo se više od njega, pogotovo su to očekivali ljudi iz kluba. Oklahoma je, u trejdu, Minesoti dala dosta za njega... dva pika 1.runde + Rubio..među pikovima je bio i Kvikli kojeg je Minesota u razmeni poslal u Nikse i koji tamo igra vrlo solidno. Zasad nešto kod Pokuševskog ne štima.Najverovatni je samopouzdanje u pitanju, ali će i to doći na svoje, jer se radi o ogromnom talentu.

Tanderi imaju potencijal, ali su i vrlo mlada ekipa. Mislim i najmlađa u ligi. Oni koji ih danas ismejavaju, isti ti su pre 2-3 godine ismejavali i Sanse...a danas...

brazilija

pre 2 godine

Ima još jedna zanimljivost u vezi ove utakmice, a to je da je za Memfis celu poslednju četvrtinu odigrala ista "petorka". Trener Memfisa za tih 12 minuta nije izvršio niti jednu izmenu. Da li se tako nešto skoro desilo?

man

pre 2 godine

Ovakva Oklahoma je pitanje da li bi i Evroligu osvojila
(cici, 3. decembar 2021 08:05)

Pitanje ? Da kako ne bi? Pokusevski mvp pored Micica i Anadolu ili Mirotica i Barsalone!

JPR24

pre 2 godine

Sramota ! Ali za ovo tankovanje totalno, ne zna se ko je gori trenutno od Hjustona i Oklahome na zapadu ili ti Detroita ili Orlanda na istoku, trebale bi kazne da padaju, kad mogu da kažnjavaju za luksuz, mogli bi i za mediokritet i to debelo. Prosto sramota za košarku ! Kao sto neko reče ovi iz OKC dobili neviđeno po tamburi, ali garant su otišli na spavanje bez brige !

dd

pre 2 godine

NBA je jedan veliki cirkus,ima par vrhunskih igraca..ostali su na nivou nekog prosecnog kluba.kvalitet nikada u istoriji nije bio losiji!!!

ovo je blago receno sramota da neki tim izgubi sa tolikom razlikom!!!ja da sam vlasnik kluba prodao bih ga i bavio se necim drugim.a igraci mogu da nadju neki drugi posao,recimo nocni cuvar,portir,ulicni prodavac,perac prozora...itd.

Zeleni Zub

pre 2 godine

Poku, kam tu red star bro.

Taman se dobro spremio za sezonu, a ovi isto ne igraju za reprezentaciju jer su se nabrijali za top16 evrolige.

goran

pre 2 godine

Ovde je problem što gomila ekipa u NBA nema karakter, nema ponos,baš ih briga kad ih protivnik ovako ponizi... Ubeđen sam da su ovi iz Oklahome mirno otišli u krevet na spavanje, u fazonu "šta ima veze,sutra je novi dan". Pokuševski ima dva problema.Prvi problem je taj što kriminalno loše šutira,ali to se i da popraviti.Drugi problem je nedefinisana pozicija koju treba da igra.Sa 2,13m on je spor za pozicije 3 ili 4(jedan je Durant), a zbog nedostatka mase ne može na poziciju 5.Njegova sreća je što igra u timu koji non stop "tankuje" (zaista ne znam koliko njima više treba tih pikova prve runde, imaju ih i previše), pa zato i dobija minute.

Đole

pre 2 godine

Dobro je , ipak ima neko ko je sastavljao ekipu gore od Divca dok je on bio u Sakramentu .
(ivan, 3. decembar 2021 09:41)
Menjao je Kazinsa koji se odmah sledeće sezone povredio i do danas je jedan od tri igrača sa najviše povreda za Badija Hilda koji pobedio u šutiranju trojki, koji je poslednje dve godine u prva tri šutera za 3 poena i koji je prestigao rekord Peđe Stojakovića. Doveo FOX-a najbržeg igrača lige koji je bolji i duplo jeftiniji od Džona Vola. Doveo je za smešne pare Bjelicu koji u drugoj sezoni imao najbolji procenat u šutu za 3 poena od svih PF u NBA i Rišona Holmsa koji je poslednje dve godine u top 10 centara lige, a trenutno je po PER statistici šesti centar NBA. Doveo je Bogdana koji je od igrača od 9 miliona dolara po sezoni postao igrač od 18 miliona i poslednje dve godine je član STARTNE postave Atlante koja je igrala finale Istoka. Preskupo je platio Harisona Barnsa na polovini sezone samo da bi ušli u plej of ali su tada završili kao deveti sa jednom pobedom manje od 8-mog mesta Zapada, i takvog Barnsa koji ima fantastičan početak ove sezone žele natrag Dalas Maveriksi i još jedan tim. USLOVNO SE MOŽE REĆI da je promašio sa biranjem Baglija Trećeg ispred Luke Dončića, jer bi Bagli danas bio jedan od 5 najboljih PF igrača da nije tri godine povređen i NIJE IMAO ISTORIJU POVREDA na koleđu. Manja greška od MPJ i Nagetsa!!! Da ga je doveo, ili bi Luka sedeo na klupi, ili Hild, ili Bogdan. Kako Bogi igra za Srbiju, jasno je zašto je Divac tako birao!

Mare

pre 2 godine

Hahaha... Pokusevski koji cuva Adamsa! Ne mogu da verujem kakvu je ekipu OKC skupio. Celu petorku da stavis na vagu, ne bi bili tezi od Adamsa. Cackalica do cackalice. Kao protiv osnovne skole da su igrali...

smeh

pre 2 godine

Kada misliš da Oklahoma ne može gore od onog poraza od 50 razlike kada su valjda isto primili 150 poena oni izgube još većom razlikom. Što kaže moj kolega, naš bivši trener bi dobio srčku ili bi ga šlog strefio posle ovakvog rezultata ekipe. Ovo bi bilo smešno i za All Star utakmicu. Sada ekipe koje izgube mogu da se teše da barem nisu izgubili sa 70 razlike i da ima mnogo gorih od njih. Gledaš rezultat i ne veruješ očima.

Pant-LA

pre 2 godine

Pokušacu koliko toliko da opravdam neodbranjivo:
Nije im igrao Alexander, jeste mlad ali ima neko iskustvo, definitivno im je najbolji igrac, prosek godina startera im je 21.5god, najmladji u istoriji nba, sa klupe izmedju ostalih im ulazi Poku sa 19god i 60kila, ubitacan ritam, putovanja, po 3,4,5 utakmica nedeljno, pritom tankuju sezonu za pikove (ne znam samo koj ce im vise), regularni deo cirkus i td.
Neko rece Adams zagradio Pokua a ovaj nije pokusao ni da ga zaobidje?!? Ahaha, mogu da zamislim tu scenu, ono tipa kao Akvamen na steroidima zagradi Olivu i ona tu pocne nesto kao da se koprca :) Poku je dete, jedva punoletan, u americi po zakonu ne moze jos dve godine da kupi pivo u marketu, jos raste, tek ce da se razvija.. ne znam da li ste videli Adamsa kao deckica sa 19god, ogromna transformacija, jos veca nego onomad Rebraca..

milan11

pre 2 godine

John Konchar(končar) inače naš Srbin ima sve zapaženiju minutazu sinoc u ovoj pobedi 24 minuta 17 poena, 4 skoka... Kao i Kaminski koji je jedan od najboljih u odbrani zaslužuju poziv u reprezentaciju Srbije!!
(Marko, 3. decembar 2021 08:06)

O bože, jedan deda mu je Srbin i to je to! I Kaminski je sličan slučaj. Obojica su poreklom više Mađari/Slovaci odnosno Poljaci nego Srbi. A kako je to bar treća generacija iseljenika, oni su zapravo Amerikanci. Možda znaju par reči na srpskom te odakle su im preci i sve je to lepo, ali zvati ih u reprezentaciju zbog toga nema baš mnogo smisla. Ako se ne varam momci nemaju ni srpsko državljanstvo. U tom slučaju bolje naturalizirati nekog igrača obzirom na potrebe tima ili pozvati Kevina Pantera koji ima državljanstvo i zapravo više veza sa Srbijom nego spomenuta dvojica.

Dragan Borca

pre 2 godine

Sto je najludje koliko pikova je imala i ima Oklahoma i kao prave tim godinama i da ne ubodu niti jednog sto ce biti neki mocan igrac. Tj ovaj mali Gidi jako podseca na Kukoca( ali slabiji sut) ostalo sve li la. Sai je nahajpovan a u stvari nista posebno. Dort odlican defanzivac i jos ponesto ali generalno od milion pikova i na kraju da ne ubodu neki mocan talenat 🙄

Das

pre 2 godine

Nije Poku za NBA, shvataju to sve više i trener i GM, velika očekivanja (novi Kukoč) su ga uništila. Bolje mu je bilo da je odradio još 2-3 sezone u grčkoj ligi pa onda videti šta dalje. Ali očigledno je bila velika lova u pitanju i veliki NEIZDRŽ...

ras

pre 2 godine

mi kao klinci izgubili od Best-a 150 razlike( bez preterivanja), mi tipa 14 godina a oni 17, presing, kucanja preko nas...ne znam kome je palo na pamet da igramo i zasto je njihov trener odlucio da igraju 100% protiv nas.

Nemanja

pre 2 godine

I ja sam imao slična iskustva dok sam trenirao kao klinac 90-ih, čak i sa većom razlikom.. i što je najvažnije, nije se tu toliko radilo o individualnoj razlici, koliko o tome što jedna ekipa stalno igra presing, godinama su već zajedno, a mi ne znamo kako protiv presinga, skoro se skupili, nismo to vežbali.. i naravno trener sadista koji ne spušta gas i uživa da ponižava decu od 11-12 godina.. to je redovna pojava u mladjim kategorijama i ubija deci volju za daljim treniranjem..

David

pre 2 godine

Javite Jokinim svedocima da upisu u tefter da je Portland jos jednom izgubio bez Lilarda sa 30 razlike i da je Milvoki izgubio bez Janisa.

sasha

pre 2 godine

@Bagzi
Strasno nadmudrivanje, poslednjih pola sata naizmenicno slobodna bacanja. Ako hoces da gledas nadmudrivanje gledaj sah.
Ameri jedini shvataju sustinu sporta - dodju da pojedu hot dog, popiju par piva i gledaju kucanje sa slobodnih bacanja.

marko

pre 2 godine

to vam je danasnji NBA, svakave sunje igraju od japanaca do igraca iz zibambvea i malija.

i onda se desi kao da gledamo olimpijske igre Amerika protiv Angole a ne NBA.

kolika je tu nesrazmernost, pa cak u nasoj super ligi zemun ili metalac ne izgube vise od 30 razlike a ovde Tandersi gube 73 razlike od Grzlija.

Pogan

pre 2 godine

Ne treba biti ekspert da bi se konstatovalo da OKC igra ocajnu odbranu, ali sto se tice Pokusevskog u tom segmentu - zesce razocaranje. Spor, nezainteresovan vec na samom ulasku u igru, pogubljen i okasneo na preuzimanjima... Ima jedna akcija gde Adams zagradi Pokusevskog i jos jednog igraca OKC, dok igrac Memfisa prolazi i neometano zakucava. Ok, jeste Adams jak, al ovi nisu ni pokusali da ga obidju.
Sa takvim stavom i zesce ocajnim sutiranjem vec drugu sezonu, odgovorno tvrdim da nema sanse da igra u NBA.

Bagzi

pre 2 godine

Више волим једну евеопску утакмицу на малу разлику, ако треба и на мали број поена, са надмудривањима тренера него 200 ових"атрактивних".

НБА је цијелу сезону свео на плејоф гдје се колико толико уозбиље сви и гдје се игра коректно на обе стране терена.

Legolas

pre 2 godine

Mark Prajs Doerti i ekipa iz Klivlenda je raskantala 91-e cini mi se Majami predvođen Glen Rajsom i Stiv Smito.
Jako isto,razbucali ih 148 : 80.
Ali ovo je u kulturi spektakla i senzacija bas rastavljanje od strane Memfisa.
Oklahoma kao da je igrala odbranu tri minuta u prvoj cetvrtini,a ostali deo tekme posluzili kao sparing ekipa.
Kome ovo moze biti za gledanje i zanimljivo.
Prave od lepog sporta,cirkus.

Marko

pre 2 godine

John Konchar(končar) inače naš Srbin ima sve zapaženiju minutazu sinoc u ovoj pobedi 24 minuta 17 poena, 4 skoka... Kao i Kaminski koji je jedan od najboljih u odbrani zaslužuju poziv u reprezentaciju Srbije!!

dzoni28

pre 2 godine

Gledah mec, ne razumem ponasanje Alekseja koji je ceo mec bio u "trash talk-u" sa navijacima Grizlisa, i vrlo nedolicno se poneo posle zaista sjajnog zakucavanja iako je u tom trenutku bilo 62 razlike?! Mora da se malo smiri u glavi, jer ja veci talenat u fizickom smislu nisam video jos od Aleksandra Cubrila...

kafa

pre 2 godine

Secam se, nas Zemun odvalio 81 razlike.
Trener Zemuna doveo igrace starije godinu dana i igra presing po celom terenu protiv nas decurlije. 85-4 kraj.
I dalje mi nije jasno posle 15ak godina kako takav covek moze biti trener deci?

Paja iz Vrcina

pre 2 godine

I to ih pobedio Memfis. Pa od ol star ekipe ne bi smeli da izgube ovoliko, bez obzira sto su jedan od najvecih krseva u istoriji lige. Za ovo minimum jedna mesecna plata odbitka.

Lucifer Safin

pre 2 godine

Glavu goru Poku, nedaj se, eto i to se desava, posle onakvog poteza kola naseg igraca, skroman ucinak, Srbija ima blago u vidu ovog vanserijskog igraca, ne treba da brinemo za buducnost nase kosarke.
Napred Tanderi, napred Poku, idemoo u nove pobede...

kafa

pre 2 godine

Secam se, nas Zemun odvalio 81 razlike.
Trener Zemuna doveo igrace starije godinu dana i igra presing po celom terenu protiv nas decurlije. 85-4 kraj.
I dalje mi nije jasno posle 15ak godina kako takav covek moze biti trener deci?

Paja iz Vrcina

pre 2 godine

I to ih pobedio Memfis. Pa od ol star ekipe ne bi smeli da izgube ovoliko, bez obzira sto su jedan od najvecih krseva u istoriji lige. Za ovo minimum jedna mesecna plata odbitka.

Legolas

pre 2 godine

Mark Prajs Doerti i ekipa iz Klivlenda je raskantala 91-e cini mi se Majami predvođen Glen Rajsom i Stiv Smito.
Jako isto,razbucali ih 148 : 80.
Ali ovo je u kulturi spektakla i senzacija bas rastavljanje od strane Memfisa.
Oklahoma kao da je igrala odbranu tri minuta u prvoj cetvrtini,a ostali deo tekme posluzili kao sparing ekipa.
Kome ovo moze biti za gledanje i zanimljivo.
Prave od lepog sporta,cirkus.

Marko

pre 2 godine

John Konchar(končar) inače naš Srbin ima sve zapaženiju minutazu sinoc u ovoj pobedi 24 minuta 17 poena, 4 skoka... Kao i Kaminski koji je jedan od najboljih u odbrani zaslužuju poziv u reprezentaciju Srbije!!

dzoni28

pre 2 godine

Gledah mec, ne razumem ponasanje Alekseja koji je ceo mec bio u "trash talk-u" sa navijacima Grizlisa, i vrlo nedolicno se poneo posle zaista sjajnog zakucavanja iako je u tom trenutku bilo 62 razlike?! Mora da se malo smiri u glavi, jer ja veci talenat u fizickom smislu nisam video jos od Aleksandra Cubrila...

Bagzi

pre 2 godine

Више волим једну евеопску утакмицу на малу разлику, ако треба и на мали број поена, са надмудривањима тренера него 200 ових"атрактивних".

НБА је цијелу сезону свео на плејоф гдје се колико толико уозбиље сви и гдје се игра коректно на обе стране терена.

Mare

pre 2 godine

Hahaha... Pokusevski koji cuva Adamsa! Ne mogu da verujem kakvu je ekipu OKC skupio. Celu petorku da stavis na vagu, ne bi bili tezi od Adamsa. Cackalica do cackalice. Kao protiv osnovne skole da su igrali...

Nemanja

pre 2 godine

I ja sam imao slična iskustva dok sam trenirao kao klinac 90-ih, čak i sa većom razlikom.. i što je najvažnije, nije se tu toliko radilo o individualnoj razlici, koliko o tome što jedna ekipa stalno igra presing, godinama su već zajedno, a mi ne znamo kako protiv presinga, skoro se skupili, nismo to vežbali.. i naravno trener sadista koji ne spušta gas i uživa da ponižava decu od 11-12 godina.. to je redovna pojava u mladjim kategorijama i ubija deci volju za daljim treniranjem..

ras

pre 2 godine

mi kao klinci izgubili od Best-a 150 razlike( bez preterivanja), mi tipa 14 godina a oni 17, presing, kucanja preko nas...ne znam kome je palo na pamet da igramo i zasto je njihov trener odlucio da igraju 100% protiv nas.

Pant-LA

pre 2 godine

Pokušacu koliko toliko da opravdam neodbranjivo:
Nije im igrao Alexander, jeste mlad ali ima neko iskustvo, definitivno im je najbolji igrac, prosek godina startera im je 21.5god, najmladji u istoriji nba, sa klupe izmedju ostalih im ulazi Poku sa 19god i 60kila, ubitacan ritam, putovanja, po 3,4,5 utakmica nedeljno, pritom tankuju sezonu za pikove (ne znam samo koj ce im vise), regularni deo cirkus i td.
Neko rece Adams zagradio Pokua a ovaj nije pokusao ni da ga zaobidje?!? Ahaha, mogu da zamislim tu scenu, ono tipa kao Akvamen na steroidima zagradi Olivu i ona tu pocne nesto kao da se koprca :) Poku je dete, jedva punoletan, u americi po zakonu ne moze jos dve godine da kupi pivo u marketu, jos raste, tek ce da se razvija.. ne znam da li ste videli Adamsa kao deckica sa 19god, ogromna transformacija, jos veca nego onomad Rebraca..

sasha

pre 2 godine

@Bagzi
Strasno nadmudrivanje, poslednjih pola sata naizmenicno slobodna bacanja. Ako hoces da gledas nadmudrivanje gledaj sah.
Ameri jedini shvataju sustinu sporta - dodju da pojedu hot dog, popiju par piva i gledaju kucanje sa slobodnih bacanja.

marko

pre 2 godine

to vam je danasnji NBA, svakave sunje igraju od japanaca do igraca iz zibambvea i malija.

i onda se desi kao da gledamo olimpijske igre Amerika protiv Angole a ne NBA.

kolika je tu nesrazmernost, pa cak u nasoj super ligi zemun ili metalac ne izgube vise od 30 razlike a ovde Tandersi gube 73 razlike od Grzlija.

Das

pre 2 godine

Nije Poku za NBA, shvataju to sve više i trener i GM, velika očekivanja (novi Kukoč) su ga uništila. Bolje mu je bilo da je odradio još 2-3 sezone u grčkoj ligi pa onda videti šta dalje. Ali očigledno je bila velika lova u pitanju i veliki NEIZDRŽ...

Pogan

pre 2 godine

Ne treba biti ekspert da bi se konstatovalo da OKC igra ocajnu odbranu, ali sto se tice Pokusevskog u tom segmentu - zesce razocaranje. Spor, nezainteresovan vec na samom ulasku u igru, pogubljen i okasneo na preuzimanjima... Ima jedna akcija gde Adams zagradi Pokusevskog i jos jednog igraca OKC, dok igrac Memfisa prolazi i neometano zakucava. Ok, jeste Adams jak, al ovi nisu ni pokusali da ga obidju.
Sa takvim stavom i zesce ocajnim sutiranjem vec drugu sezonu, odgovorno tvrdim da nema sanse da igra u NBA.

goran

pre 2 godine

Ovde je problem što gomila ekipa u NBA nema karakter, nema ponos,baš ih briga kad ih protivnik ovako ponizi... Ubeđen sam da su ovi iz Oklahome mirno otišli u krevet na spavanje, u fazonu "šta ima veze,sutra je novi dan". Pokuševski ima dva problema.Prvi problem je taj što kriminalno loše šutira,ali to se i da popraviti.Drugi problem je nedefinisana pozicija koju treba da igra.Sa 2,13m on je spor za pozicije 3 ili 4(jedan je Durant), a zbog nedostatka mase ne može na poziciju 5.Njegova sreća je što igra u timu koji non stop "tankuje" (zaista ne znam koliko njima više treba tih pikova prve runde, imaju ih i previše), pa zato i dobija minute.

milan11

pre 2 godine

John Konchar(končar) inače naš Srbin ima sve zapaženiju minutazu sinoc u ovoj pobedi 24 minuta 17 poena, 4 skoka... Kao i Kaminski koji je jedan od najboljih u odbrani zaslužuju poziv u reprezentaciju Srbije!!
(Marko, 3. decembar 2021 08:06)

O bože, jedan deda mu je Srbin i to je to! I Kaminski je sličan slučaj. Obojica su poreklom više Mađari/Slovaci odnosno Poljaci nego Srbi. A kako je to bar treća generacija iseljenika, oni su zapravo Amerikanci. Možda znaju par reči na srpskom te odakle su im preci i sve je to lepo, ali zvati ih u reprezentaciju zbog toga nema baš mnogo smisla. Ako se ne varam momci nemaju ni srpsko državljanstvo. U tom slučaju bolje naturalizirati nekog igrača obzirom na potrebe tima ili pozvati Kevina Pantera koji ima državljanstvo i zapravo više veza sa Srbijom nego spomenuta dvojica.

smeh

pre 2 godine

Kada misliš da Oklahoma ne može gore od onog poraza od 50 razlike kada su valjda isto primili 150 poena oni izgube još većom razlikom. Što kaže moj kolega, naš bivši trener bi dobio srčku ili bi ga šlog strefio posle ovakvog rezultata ekipe. Ovo bi bilo smešno i za All Star utakmicu. Sada ekipe koje izgube mogu da se teše da barem nisu izgubili sa 70 razlike i da ima mnogo gorih od njih. Gledaš rezultat i ne veruješ očima.

Lucifer Safin

pre 2 godine

Glavu goru Poku, nedaj se, eto i to se desava, posle onakvog poteza kola naseg igraca, skroman ucinak, Srbija ima blago u vidu ovog vanserijskog igraca, ne treba da brinemo za buducnost nase kosarke.
Napred Tanderi, napred Poku, idemoo u nove pobede...

Đole

pre 2 godine

Dobro je , ipak ima neko ko je sastavljao ekipu gore od Divca dok je on bio u Sakramentu .
(ivan, 3. decembar 2021 09:41)
Menjao je Kazinsa koji se odmah sledeće sezone povredio i do danas je jedan od tri igrača sa najviše povreda za Badija Hilda koji pobedio u šutiranju trojki, koji je poslednje dve godine u prva tri šutera za 3 poena i koji je prestigao rekord Peđe Stojakovića. Doveo FOX-a najbržeg igrača lige koji je bolji i duplo jeftiniji od Džona Vola. Doveo je za smešne pare Bjelicu koji u drugoj sezoni imao najbolji procenat u šutu za 3 poena od svih PF u NBA i Rišona Holmsa koji je poslednje dve godine u top 10 centara lige, a trenutno je po PER statistici šesti centar NBA. Doveo je Bogdana koji je od igrača od 9 miliona dolara po sezoni postao igrač od 18 miliona i poslednje dve godine je član STARTNE postave Atlante koja je igrala finale Istoka. Preskupo je platio Harisona Barnsa na polovini sezone samo da bi ušli u plej of ali su tada završili kao deveti sa jednom pobedom manje od 8-mog mesta Zapada, i takvog Barnsa koji ima fantastičan početak ove sezone žele natrag Dalas Maveriksi i još jedan tim. USLOVNO SE MOŽE REĆI da je promašio sa biranjem Baglija Trećeg ispred Luke Dončića, jer bi Bagli danas bio jedan od 5 najboljih PF igrača da nije tri godine povređen i NIJE IMAO ISTORIJU POVREDA na koleđu. Manja greška od MPJ i Nagetsa!!! Da ga je doveo, ili bi Luka sedeo na klupi, ili Hild, ili Bogdan. Kako Bogi igra za Srbiju, jasno je zašto je Divac tako birao!

JPR24

pre 2 godine

Sramota ! Ali za ovo tankovanje totalno, ne zna se ko je gori trenutno od Hjustona i Oklahome na zapadu ili ti Detroita ili Orlanda na istoku, trebale bi kazne da padaju, kad mogu da kažnjavaju za luksuz, mogli bi i za mediokritet i to debelo. Prosto sramota za košarku ! Kao sto neko reče ovi iz OKC dobili neviđeno po tamburi, ali garant su otišli na spavanje bez brige !

David

pre 2 godine

Javite Jokinim svedocima da upisu u tefter da je Portland jos jednom izgubio bez Lilarda sa 30 razlike i da je Milvoki izgubio bez Janisa.

Dragan Borca

pre 2 godine

Sto je najludje koliko pikova je imala i ima Oklahoma i kao prave tim godinama i da ne ubodu niti jednog sto ce biti neki mocan igrac. Tj ovaj mali Gidi jako podseca na Kukoca( ali slabiji sut) ostalo sve li la. Sai je nahajpovan a u stvari nista posebno. Dort odlican defanzivac i jos ponesto ali generalno od milion pikova i na kraju da ne ubodu neki mocan talenat 🙄

dd

pre 2 godine

NBA je jedan veliki cirkus,ima par vrhunskih igraca..ostali su na nivou nekog prosecnog kluba.kvalitet nikada u istoriji nije bio losiji!!!

ovo je blago receno sramota da neki tim izgubi sa tolikom razlikom!!!ja da sam vlasnik kluba prodao bih ga i bavio se necim drugim.a igraci mogu da nadju neki drugi posao,recimo nocni cuvar,portir,ulicni prodavac,perac prozora...itd.

Zeleni Zub

pre 2 godine

Poku, kam tu red star bro.

Taman se dobro spremio za sezonu, a ovi isto ne igraju za reprezentaciju jer su se nabrijali za top16 evrolige.

boris

pre 2 godine

Pokuševski i Bogi su za evropsku košarku, eto njih nazad kao i što se Teo vratio, fizikalija je slaba kod njih za NBA.
(Jole, 3. decembar 2021 13:12)

Bogdanove fizikalije su vrlo dobre.

Kako da se Bogdan vrati kao Teo, kada se Teo u Evropu vratio nakon sezone i po, a Bogdan već "guli" 5. sezonu. Njega ćemo još dugo gledati u NBA. Vrlo uskoro u njegovom pravom i realnom izdanju, a to je ono što smo gledali proletos i letos.Kada je potpuno zdrav, jedan je od najboljih bekova lige. Po običaju, biće pravi kada bude najviše trebalo. Odličan, kompletan i pametan igrač.

Pokuš je malo razočarenje, očekivalo se više od njega, pogotovo su to očekivali ljudi iz kluba. Oklahoma je, u trejdu, Minesoti dala dosta za njega... dva pika 1.runde + Rubio..među pikovima je bio i Kvikli kojeg je Minesota u razmeni poslal u Nikse i koji tamo igra vrlo solidno. Zasad nešto kod Pokuševskog ne štima.Najverovatni je samopouzdanje u pitanju, ali će i to doći na svoje, jer se radi o ogromnom talentu.

Tanderi imaju potencijal, ali su i vrlo mlada ekipa. Mislim i najmlađa u ligi. Oni koji ih danas ismejavaju, isti ti su pre 2-3 godine ismejavali i Sanse...a danas...

man

pre 2 godine

Ovakva Oklahoma je pitanje da li bi i Evroligu osvojila
(cici, 3. decembar 2021 08:05)

Pitanje ? Da kako ne bi? Pokusevski mvp pored Micica i Anadolu ili Mirotica i Barsalone!

brazilija

pre 2 godine

Ima još jedna zanimljivost u vezi ove utakmice, a to je da je za Memfis celu poslednju četvrtinu odigrala ista "petorka". Trener Memfisa za tih 12 minuta nije izvršio niti jednu izmenu. Da li se tako nešto skoro desilo?

Lucifer Safin

pre 2 godine

Glavu goru Poku, nedaj se, eto i to se desava, posle onakvog poteza kola naseg igraca, skroman ucinak, Srbija ima blago u vidu ovog vanserijskog igraca, ne treba da brinemo za buducnost nase kosarke.
Napred Tanderi, napred Poku, idemoo u nove pobede...

sasha

pre 2 godine

@Bagzi
Strasno nadmudrivanje, poslednjih pola sata naizmenicno slobodna bacanja. Ako hoces da gledas nadmudrivanje gledaj sah.
Ameri jedini shvataju sustinu sporta - dodju da pojedu hot dog, popiju par piva i gledaju kucanje sa slobodnih bacanja.

Bagzi

pre 2 godine

Више волим једну евеопску утакмицу на малу разлику, ако треба и на мали број поена, са надмудривањима тренера него 200 ових"атрактивних".

НБА је цијелу сезону свео на плејоф гдје се колико толико уозбиље сви и гдје се игра коректно на обе стране терена.

Marko

pre 2 godine

John Konchar(končar) inače naš Srbin ima sve zapaženiju minutazu sinoc u ovoj pobedi 24 minuta 17 poena, 4 skoka... Kao i Kaminski koji je jedan od najboljih u odbrani zaslužuju poziv u reprezentaciju Srbije!!

kafa

pre 2 godine

Secam se, nas Zemun odvalio 81 razlike.
Trener Zemuna doveo igrace starije godinu dana i igra presing po celom terenu protiv nas decurlije. 85-4 kraj.
I dalje mi nije jasno posle 15ak godina kako takav covek moze biti trener deci?

David

pre 2 godine

Javite Jokinim svedocima da upisu u tefter da je Portland jos jednom izgubio bez Lilarda sa 30 razlike i da je Milvoki izgubio bez Janisa.

Legolas

pre 2 godine

Mark Prajs Doerti i ekipa iz Klivlenda je raskantala 91-e cini mi se Majami predvođen Glen Rajsom i Stiv Smito.
Jako isto,razbucali ih 148 : 80.
Ali ovo je u kulturi spektakla i senzacija bas rastavljanje od strane Memfisa.
Oklahoma kao da je igrala odbranu tri minuta u prvoj cetvrtini,a ostali deo tekme posluzili kao sparing ekipa.
Kome ovo moze biti za gledanje i zanimljivo.
Prave od lepog sporta,cirkus.

milan11

pre 2 godine

John Konchar(končar) inače naš Srbin ima sve zapaženiju minutazu sinoc u ovoj pobedi 24 minuta 17 poena, 4 skoka... Kao i Kaminski koji je jedan od najboljih u odbrani zaslužuju poziv u reprezentaciju Srbije!!
(Marko, 3. decembar 2021 08:06)

O bože, jedan deda mu je Srbin i to je to! I Kaminski je sličan slučaj. Obojica su poreklom više Mađari/Slovaci odnosno Poljaci nego Srbi. A kako je to bar treća generacija iseljenika, oni su zapravo Amerikanci. Možda znaju par reči na srpskom te odakle su im preci i sve je to lepo, ali zvati ih u reprezentaciju zbog toga nema baš mnogo smisla. Ako se ne varam momci nemaju ni srpsko državljanstvo. U tom slučaju bolje naturalizirati nekog igrača obzirom na potrebe tima ili pozvati Kevina Pantera koji ima državljanstvo i zapravo više veza sa Srbijom nego spomenuta dvojica.

Zeleni Zub

pre 2 godine

Poku, kam tu red star bro.

Taman se dobro spremio za sezonu, a ovi isto ne igraju za reprezentaciju jer su se nabrijali za top16 evrolige.

dzoni28

pre 2 godine

Gledah mec, ne razumem ponasanje Alekseja koji je ceo mec bio u "trash talk-u" sa navijacima Grizlisa, i vrlo nedolicno se poneo posle zaista sjajnog zakucavanja iako je u tom trenutku bilo 62 razlike?! Mora da se malo smiri u glavi, jer ja veci talenat u fizickom smislu nisam video jos od Aleksandra Cubrila...

marko

pre 2 godine

to vam je danasnji NBA, svakave sunje igraju od japanaca do igraca iz zibambvea i malija.

i onda se desi kao da gledamo olimpijske igre Amerika protiv Angole a ne NBA.

kolika je tu nesrazmernost, pa cak u nasoj super ligi zemun ili metalac ne izgube vise od 30 razlike a ovde Tandersi gube 73 razlike od Grzlija.

Das

pre 2 godine

Nije Poku za NBA, shvataju to sve više i trener i GM, velika očekivanja (novi Kukoč) su ga uništila. Bolje mu je bilo da je odradio još 2-3 sezone u grčkoj ligi pa onda videti šta dalje. Ali očigledno je bila velika lova u pitanju i veliki NEIZDRŽ...

Đole

pre 2 godine

Dobro je , ipak ima neko ko je sastavljao ekipu gore od Divca dok je on bio u Sakramentu .
(ivan, 3. decembar 2021 09:41)
Menjao je Kazinsa koji se odmah sledeće sezone povredio i do danas je jedan od tri igrača sa najviše povreda za Badija Hilda koji pobedio u šutiranju trojki, koji je poslednje dve godine u prva tri šutera za 3 poena i koji je prestigao rekord Peđe Stojakovića. Doveo FOX-a najbržeg igrača lige koji je bolji i duplo jeftiniji od Džona Vola. Doveo je za smešne pare Bjelicu koji u drugoj sezoni imao najbolji procenat u šutu za 3 poena od svih PF u NBA i Rišona Holmsa koji je poslednje dve godine u top 10 centara lige, a trenutno je po PER statistici šesti centar NBA. Doveo je Bogdana koji je od igrača od 9 miliona dolara po sezoni postao igrač od 18 miliona i poslednje dve godine je član STARTNE postave Atlante koja je igrala finale Istoka. Preskupo je platio Harisona Barnsa na polovini sezone samo da bi ušli u plej of ali su tada završili kao deveti sa jednom pobedom manje od 8-mog mesta Zapada, i takvog Barnsa koji ima fantastičan početak ove sezone žele natrag Dalas Maveriksi i još jedan tim. USLOVNO SE MOŽE REĆI da je promašio sa biranjem Baglija Trećeg ispred Luke Dončića, jer bi Bagli danas bio jedan od 5 najboljih PF igrača da nije tri godine povređen i NIJE IMAO ISTORIJU POVREDA na koleđu. Manja greška od MPJ i Nagetsa!!! Da ga je doveo, ili bi Luka sedeo na klupi, ili Hild, ili Bogdan. Kako Bogi igra za Srbiju, jasno je zašto je Divac tako birao!

dd

pre 2 godine

NBA je jedan veliki cirkus,ima par vrhunskih igraca..ostali su na nivou nekog prosecnog kluba.kvalitet nikada u istoriji nije bio losiji!!!

ovo je blago receno sramota da neki tim izgubi sa tolikom razlikom!!!ja da sam vlasnik kluba prodao bih ga i bavio se necim drugim.a igraci mogu da nadju neki drugi posao,recimo nocni cuvar,portir,ulicni prodavac,perac prozora...itd.

Nemanja

pre 2 godine

I ja sam imao slična iskustva dok sam trenirao kao klinac 90-ih, čak i sa većom razlikom.. i što je najvažnije, nije se tu toliko radilo o individualnoj razlici, koliko o tome što jedna ekipa stalno igra presing, godinama su već zajedno, a mi ne znamo kako protiv presinga, skoro se skupili, nismo to vežbali.. i naravno trener sadista koji ne spušta gas i uživa da ponižava decu od 11-12 godina.. to je redovna pojava u mladjim kategorijama i ubija deci volju za daljim treniranjem..

Paja iz Vrcina

pre 2 godine

I to ih pobedio Memfis. Pa od ol star ekipe ne bi smeli da izgube ovoliko, bez obzira sto su jedan od najvecih krseva u istoriji lige. Za ovo minimum jedna mesecna plata odbitka.

Pant-LA

pre 2 godine

Pokušacu koliko toliko da opravdam neodbranjivo:
Nije im igrao Alexander, jeste mlad ali ima neko iskustvo, definitivno im je najbolji igrac, prosek godina startera im je 21.5god, najmladji u istoriji nba, sa klupe izmedju ostalih im ulazi Poku sa 19god i 60kila, ubitacan ritam, putovanja, po 3,4,5 utakmica nedeljno, pritom tankuju sezonu za pikove (ne znam samo koj ce im vise), regularni deo cirkus i td.
Neko rece Adams zagradio Pokua a ovaj nije pokusao ni da ga zaobidje?!? Ahaha, mogu da zamislim tu scenu, ono tipa kao Akvamen na steroidima zagradi Olivu i ona tu pocne nesto kao da se koprca :) Poku je dete, jedva punoletan, u americi po zakonu ne moze jos dve godine da kupi pivo u marketu, jos raste, tek ce da se razvija.. ne znam da li ste videli Adamsa kao deckica sa 19god, ogromna transformacija, jos veca nego onomad Rebraca..

ras

pre 2 godine

mi kao klinci izgubili od Best-a 150 razlike( bez preterivanja), mi tipa 14 godina a oni 17, presing, kucanja preko nas...ne znam kome je palo na pamet da igramo i zasto je njihov trener odlucio da igraju 100% protiv nas.

Pogan

pre 2 godine

Ne treba biti ekspert da bi se konstatovalo da OKC igra ocajnu odbranu, ali sto se tice Pokusevskog u tom segmentu - zesce razocaranje. Spor, nezainteresovan vec na samom ulasku u igru, pogubljen i okasneo na preuzimanjima... Ima jedna akcija gde Adams zagradi Pokusevskog i jos jednog igraca OKC, dok igrac Memfisa prolazi i neometano zakucava. Ok, jeste Adams jak, al ovi nisu ni pokusali da ga obidju.
Sa takvim stavom i zesce ocajnim sutiranjem vec drugu sezonu, odgovorno tvrdim da nema sanse da igra u NBA.

Dragan Borca

pre 2 godine

Sto je najludje koliko pikova je imala i ima Oklahoma i kao prave tim godinama i da ne ubodu niti jednog sto ce biti neki mocan igrac. Tj ovaj mali Gidi jako podseca na Kukoca( ali slabiji sut) ostalo sve li la. Sai je nahajpovan a u stvari nista posebno. Dort odlican defanzivac i jos ponesto ali generalno od milion pikova i na kraju da ne ubodu neki mocan talenat 🙄

JPR24

pre 2 godine

Sramota ! Ali za ovo tankovanje totalno, ne zna se ko je gori trenutno od Hjustona i Oklahome na zapadu ili ti Detroita ili Orlanda na istoku, trebale bi kazne da padaju, kad mogu da kažnjavaju za luksuz, mogli bi i za mediokritet i to debelo. Prosto sramota za košarku ! Kao sto neko reče ovi iz OKC dobili neviđeno po tamburi, ali garant su otišli na spavanje bez brige !

man

pre 2 godine

Ovakva Oklahoma je pitanje da li bi i Evroligu osvojila
(cici, 3. decembar 2021 08:05)

Pitanje ? Da kako ne bi? Pokusevski mvp pored Micica i Anadolu ili Mirotica i Barsalone!

Mare

pre 2 godine

Hahaha... Pokusevski koji cuva Adamsa! Ne mogu da verujem kakvu je ekipu OKC skupio. Celu petorku da stavis na vagu, ne bi bili tezi od Adamsa. Cackalica do cackalice. Kao protiv osnovne skole da su igrali...

smeh

pre 2 godine

Kada misliš da Oklahoma ne može gore od onog poraza od 50 razlike kada su valjda isto primili 150 poena oni izgube još većom razlikom. Što kaže moj kolega, naš bivši trener bi dobio srčku ili bi ga šlog strefio posle ovakvog rezultata ekipe. Ovo bi bilo smešno i za All Star utakmicu. Sada ekipe koje izgube mogu da se teše da barem nisu izgubili sa 70 razlike i da ima mnogo gorih od njih. Gledaš rezultat i ne veruješ očima.

boris

pre 2 godine

Pokuševski i Bogi su za evropsku košarku, eto njih nazad kao i što se Teo vratio, fizikalija je slaba kod njih za NBA.
(Jole, 3. decembar 2021 13:12)

Bogdanove fizikalije su vrlo dobre.

Kako da se Bogdan vrati kao Teo, kada se Teo u Evropu vratio nakon sezone i po, a Bogdan već "guli" 5. sezonu. Njega ćemo još dugo gledati u NBA. Vrlo uskoro u njegovom pravom i realnom izdanju, a to je ono što smo gledali proletos i letos.Kada je potpuno zdrav, jedan je od najboljih bekova lige. Po običaju, biće pravi kada bude najviše trebalo. Odličan, kompletan i pametan igrač.

Pokuš je malo razočarenje, očekivalo se više od njega, pogotovo su to očekivali ljudi iz kluba. Oklahoma je, u trejdu, Minesoti dala dosta za njega... dva pika 1.runde + Rubio..među pikovima je bio i Kvikli kojeg je Minesota u razmeni poslal u Nikse i koji tamo igra vrlo solidno. Zasad nešto kod Pokuševskog ne štima.Najverovatni je samopouzdanje u pitanju, ali će i to doći na svoje, jer se radi o ogromnom talentu.

Tanderi imaju potencijal, ali su i vrlo mlada ekipa. Mislim i najmlađa u ligi. Oni koji ih danas ismejavaju, isti ti su pre 2-3 godine ismejavali i Sanse...a danas...

goran

pre 2 godine

Ovde je problem što gomila ekipa u NBA nema karakter, nema ponos,baš ih briga kad ih protivnik ovako ponizi... Ubeđen sam da su ovi iz Oklahome mirno otišli u krevet na spavanje, u fazonu "šta ima veze,sutra je novi dan". Pokuševski ima dva problema.Prvi problem je taj što kriminalno loše šutira,ali to se i da popraviti.Drugi problem je nedefinisana pozicija koju treba da igra.Sa 2,13m on je spor za pozicije 3 ili 4(jedan je Durant), a zbog nedostatka mase ne može na poziciju 5.Njegova sreća je što igra u timu koji non stop "tankuje" (zaista ne znam koliko njima više treba tih pikova prve runde, imaju ih i previše), pa zato i dobija minute.

brazilija

pre 2 godine

Ima još jedna zanimljivost u vezi ove utakmice, a to je da je za Memfis celu poslednju četvrtinu odigrala ista "petorka". Trener Memfisa za tih 12 minuta nije izvršio niti jednu izmenu. Da li se tako nešto skoro desilo?