1. Profesor kad uđe a neda niti jedan koš on je svoj zadatak ispunio. Zato što kad je i ušao u igru njegov zadatak je bio da ne ubaci niti jedan koš već da onemogući protivnika a kroz tranziciju da pomogne svoima da dođu do istoga, kužiš spiku
  (nostradamus, 22. novembar 2021 01:25)

  # Link komentara

 2. Vi ni ne gledate utakmice GSW-a a komentarisete... Sto rece jedan, vjerovatno nakon ovih pohvala ide ciscenje mjesta u rosteru... Bjelica je bas ono zavrsena prica kad je NBA u pitanju. Ne bih ruzne izraze da koristim, ali njegov uticaj na igru je ili 0 ili u minusu. Spor, nezgrapan, pogodi po koju trojku, ali onu kad je otvoren i kad je gusto nece sigurno...
  (Srpce, 20. novembar 2021 18:06)

  # Link komentara

 3. Konačno prava ekipa za Bjelicu idemo GSW do titule.
  (mare, 20. novembar 2021 16:22)

  # Link komentara

 4. @War Inside My Head

  Mislim da trejd uslediti neće jer su već neko vreme ciljali Belog, ali nikako nisu mogli da se usaglase sa klubovima. Sezonu sigurno im je bio želja, a možda čak i nešto preko. Što se minutaže tiče, sasvim je moguće, ali to se zaslužuje igrama. Mislim da će Beli biti na nekih 10-20 minuta po meču tokom regularne sezone, a za plej-of zavisi od protivnika. Može se desiti i da bude zakucan za klupu, a možda dobije i sličnu minutažu iz regularne sezone. Na kraju krajeva, jak je ovaj GS, nije ni realno da očekujemo da igra tipa 30 minuta.
  (Višekruna, 20. novembar 2021 16:08)

  # Link komentara

 5. Ako sam šta naučio prateći decenijama izjave američkih NBA trenera,to je da se ovakvih izjava plašim!Posebno što se tiče naših igrača koji nemaju konstantnu minutažu.Čim krenu sa izjavama ovog tipa,sa povremenim pohvalama,uvijek bude kontra toga,ili klupa ili trejd.Nadam se da griješim ovog puta i da će Bjelica imati minutažu koju će opravdati,a ovom timu GSW se smiješi titula po dosad prikazanim igrama!
  (War Inside My Head, 20. novembar 2021 15:11)

  # Link komentara

 6. Profesor do prstena!!!
  (laki, 20. novembar 2021 14:43)

  # Link komentara

 7. Kako ne bi bio zadovoljan, dobio je takvu igračinu za siću, plus čovek koji igra za tim i ima iskustvo. Bjeli je tako dobro legao Golden Stejtu, uklopio se najbolje moguće u sistem, svaki minut koji dobije na terenu iskoristi na najbolji mogući način.
  (srle, 20. novembar 2021 14:25)

  # Link komentara