Ponedeljak, 08.11.2021.

13:00

Piksijeva "teška artiljerija" – Portugal ima razlog za strepnju

Izvor: B92

Piksijeva "teška artiljerija" – Portugal ima razlog za strepnju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

92 Komentari

Sortiraj po:

Hrundi Bakshi

pre 2 godine

Mi imamo odbranu u rangu Andore, Lihtenstajna, Gibraltara, (bez uvrede, naravno).
Tako da, stvari su tu jasne i pre pocetka utakmice

Onako realno

pre 2 godine

(mitomanija je čudo, 08. novembar 2021 14:48) nama je ta utakmica bila odlucujuca i mi smo je odigrali kako treba, tako da, mitomanija jeste chudo naroda u pokusaju...
(Bruder, 8. novembar 2021 16:33) # Link komentara

Kakve veze ima je li vam ta utakmica bila odlučujuća sa tim je li NAS to koštalo plasmana. Ako ste nam vi glavni konkurenti tada bili i obje utakmice završe nerješeno, a mi "prospemo" bodove protiv Makedonaca, tko nas je onda izbacio? Vi ili Makedonci? Btw. čestitke na nerješenom (tada). Ne može svatko to odigrati sa reprezentacijom kalibra HR...ni onda - niti sada...a niti ubuduće.

Slavisa

pre 2 godine

hoćeš iskreno ?!, 8. novembar 2021 17:37)
Iskreno.... Pobratime, daj 1000 e, kad si tako siguran... Zaradis 500 e, i eto ti letovanje, odnosno odmor na Kosta Bravi u januaru....
Znaci lupas... Da nece slucajno i Egipat zbog Salaha sigurno u Katar?

kris

pre 2 godine

Nedavno sam pisao jedan komentar na slicnu temu,pa bih ga sad ponovio.Dakle,Portugal je u svakom smislu bolja ekipa,i igracki pojedinacno i kao kolektiv.Osim toga u Beogradu im je ponisten cist gol i to ce biti u podsvjesti i FIFI i sudijama.Medjutim drugo poluvrijeme u Beogradu je pokazalo da mi mozemo sa njima igrati,osim toga vecinu utakmica u grupi se muce,ali ipak mislim da ih ne mozemo pobjediti.Ne mozemo iskljucivo zbog nase psihe.Kad bi u 90. minutu bilo 2:0 za nas,ja bi znao da cemo u 91. napraviti penal,a u 94. primiti gol nakon nesvatljive greske nekolicine nasih igraca.To smo jednostavno mi,i reprezentacija i Zvezda i Partizan.Ono sto mene raduje i motivise da jos vise navijam jeste cinjenica da imamo selektora koji se ne boji napasti bilo koga i koji kod 1:0 za nas ubacuje Jovica i Radonjica,a ne kao svi dosadasnji predhodnici sa nekim zadnjim veznim i odbranom pokusava sacuvati tih 1:0.Nek daju sve od sebe,pa ako izgube,izgubili su bar od boljeg.Predhodna dva ciklusa smo prvo imali mec loptu protiv Austrije i glatko porazeni,a onda na jedvite jade dobili Gruziju u Beogradu.Potom smo sledece kvalifikacije odlucujucu igrali sa Skotskom i svi znamo kako smo prosli,sto pokazuje nasu mentalnu snagu za ova "finala".U svakom slucaju puno srece i nek pobjedi slabiji!

Zvezda

pre 2 godine

Mene najviše brine ko će biti sudija. Osećam da će to biti španac. Teško da će biti grk, Rus,. Sada se pakuju karte. Ima i uticaj naš ekonomski status države. Koliko bi naših bilo u Kataru. Skupe karte. Ali ne treba ići na meč bez samopouzdanja. Portugal je jak, malo vremešna ekipa naročito u odbrani. Treba poginuti i najzad pobeda protiv ekipe iz prvih deset. Baraž je mnogo teži. Dva kruga

Puh

pre 2 godine

Ama,ljudi, Ronaldo je pred početak kvalifikacija rekao da mu je ovo poslednji Mundial
Tako da će svi sve uraditi i Fifa i... ma svi koji imaju veze sa prvenstvom i fudbalom da se on tamo i pojavi. Fudbal je biznis a takvi likovi donose novac, prema tome, sta god mi uradili, oni će, nažalost, biti prvi!!!
(mladson, 8. novembar 2021 18:00)

Znaci ti smatras da ako izgubimo, to ce iskljucivo biti zato jer su nas sudije pokrale, a ne zato jer jer Portugal bolji od nas?
Mislim, ja ne znam da li smo samo mi ovako deluzioniran narod, ili je to slucaj u celom svetu, sa 90% ljudi.

mladson

pre 2 godine

Ama,ljudi, Ronaldo je pred početak kvalifikacija rekao da mu je ovo poslednji Mundial
Tako da će svi sve uraditi i Fifa i... ma svi koji imaju veze sa prvenstvom i fudbalom da se on tamo i pojavi. Fudbal je biznis a takvi likovi donose novac, prema tome, sta god mi uradili, oni će, nažalost, biti prvi!!!

Zdenko

pre 2 godine

Hajde jednom da uradite i ono što se ne očekuje od vas. Puni para a nemate rezultata. Digao narod ruke od vas. Politika preuzela odavno fudbal, zato i jesmo dotakli dno. Jbt. izginite jednom kao ljudi, pa da kažemo kako ste bili kakvi treba da budete uvek. Sa verom u boga i radni narod svoj.

hoćeš iskreno ?!

pre 2 godine

Ako Luka Jović i Nemanja Radonjić vide teren protiv Portugalije , mi nemamo čemu da se nadamo.
Mitrović,Vlahović,SMS,Tadić imaju kvalitet , ostali mrka kapa , sve same kiksare i to najmanje po 2puta po meču.
Svako Portugalija ima 75% šanse da prođe dalje naspram nas.
Ajde što su od nas kvalitetniji , nego što imaju i Ronalda , zamislite mundijal , pa još u Kataru, a bez jedne od najvećih medijskih zvezda...a i dužni smo im gol iz Bg-a .
Probaću da se kladim na Portugaliju čisto malera radi :D je..š 10 eura. :D

Pratim futbal

pre 2 godine

Svaka cast Draganu Stojkovicu kao selektoru.
Bio je izvrstan fudbaler u ono vreme kada je igrao za C.Zvezdu i Jugolsaviju.
Medjutim, Portugal je uvek imao dobre igrace, a kao podruznica brazilskim
igracima, uvek je jak i nezgodan protivnik, narocito kod kuce. A poznato je,
da je 2016. godine bio prvak Evrope. Zato malo verujem da Srbija ima sanse
da pobedi Portugaliju.

Buks

pre 2 godine

Normalno je da se nadam i verujem da možemo da pobedimo. Ne verujem šta čitam u ovim komentarima. Kakav svet, zašto uopšte pratite fudbal? Baksuzi...

Andrea Djani

pre 2 godine

Nasa velika prednost je sto Portugal igra takmicarski mec u Irskoj tri dana ranije . Uz to mozda ih Irci premlate , jer su njima Portugalci veliki duznici . Kad kazem premlate mislim bukvalno ne rezultatski , pa onda dodju nama onako prebijeni na rende .

Milutin

pre 2 godine

Nezahvalno je danas da se predvidi ishod bilo kog meca .Sinoc Ajaks gol nije mogao da zabije protiv " kanta " ekipe u Holandiji . Mislim da mi imamo sanse u Portugalu ali trebace nam dosta srece narocito u odbrani . Ko zna mozda nas pogleda sreca ., a mozda i Irci odigraju nereseno sa Porugalom i tad Piksiju i ekipi stvore sasvim drugi momenat u taktickom planu za utakmicu .pozz
(kladzom do bola, 8. novembar 2021 15:10)

Irska-Portugal nerešeno ne menja apsolutno ništa. I u tom slučaju bi nam odgovarala samo pobeda a Portugalu i nerešeno.

Jedino što bi promenilo situaciju je da Irska pobedi Portugal nekim čudom. Ali šanse da se to desi su ravne nuli, a pravo da ti kažem to mi se ne bi ni svidelo, jer bi mi onda igrali na nerešeno, a to nismo nikad znali kako.

Na pobedu u nedelju pa šta bude.

cole

pre 2 godine

auh, kako cemo se otrezniti u portugalu! nije toliki problem napad...vlahovic i mitar uvek mogu da daju gol...mada, sa sms je tadic oteran na stranu i debelo placamo ceh tome. ali, drvored u odbrani ce biti "topovsko meso" za portugalce. ko jos moze da veruje odbrani u kojoj "igraju" stefan mitrovic i veljkovic, za koje i dalje ne znam u kojim su klubovima, napaljeni pavlovic koji je umislio da je zajec i elsner u jednom, milenkovic koji je veca pretnja nasim golmanima nego sto ih brani...igramo bez pismenih bekova...i mi bi u katar? mi da pretimo nekome? dobri moj Piksi...voleo sam te kao Boga dok si igrao u Zvezdi...ali, batice moj, nemas tim da bilo kome pretis! fudbalska neinteligencija cele tvoje odbrani ti je vec dosla glave i samo ce te dokusuriti.

mare

pre 2 godine

sve je to tacno, neverovatni napadaci, ali opet po starom Srpskom fudbalskom obicaju kad igramo protiv velikih njih nigde nece biti. Jednostavno mentalitet luzera

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

@ МИЛУТИН - Мени би се свидјело да Португал изгуби у Ирској. И има шансе да се то деси. Не велике ал има. А ми свакако у недељу требамо ићи на побједу.

Baba Stanojka

pre 2 godine

Sto rece jedan moj prijatelj, pa majku mu, ne mogu ni oni večno da dobijaju utakmice protiv nas. Jednom moramo i mi pobediti. Niko nije ostao ne poražen. Zato opušteno i hrabro samo, najgore što može da se desi je da izgubimo i odemo u baraž.

hr mitomanija je cudo nad cudima

pre 2 godine

Samo se ti nadaj...Znaš onu - "i ćorava kokoš JEDNOM nađe zrno"...

P.S. bio u ZG na navedenoj utakmici...ne znam o kakvom "muku" ti pričaš, završilo 2:2 + niste VI nešto napravili što je HR ostavilo "doma", već Makedonci...Pogledaj rezultate skupine pa ćeš vidjeti o čemu govorim.
(mitomanija je čudo, 08. novembar 2021 14:48)

Je, je tocno. I corava kokos zvana Hrvatska je slucajno nasla jedno penal finale ali nogometni trofej nece ni slucajno jos tisucu godina. A dobro ti znas frende o kakvom muku prica, o muku koji sam osobito dozivjeo na Maksimiru kada su nas Srbi ostavili doma a ne neka Makedonija. Cijelu noc se od tuge nije nista culo u ZG. Podsjetit cu te, te veceri smo igrali sa Srbima i nismo ih kao treca repka svijeta uspjeli dobiti za EURO. Makedonci s time nemaju nista. Pogledaj malo snimke pa ces znati o cemu govorim. Samo se ti nadaj da ti netko vjeruje u to u cega ni sam ne vjerujes.

Earth is not round

pre 2 godine

Mi bolje od ovoga nemamo. Ako neko misli da je ovo dovoljno za Portugal taj ne prati fudbal ni blizu koliko bi trebalo za neki kršten komentar.

Šande da dobijemo Portugal kod njih je malo veća od toga da dobijem osmicu na lotou kojeg ne igram.

Ko razume, shvatiće, ko ne razume videće uskoro.
(Lajavi krelac, 08. novembar 2021 14:24)
Nadam se samo da ce se svi ovakvi likovi javiti i posle utakmice ako bude drugi ishod, a ne samo da prosipaju svoju inteligenciju ovde, i priznaju da su pogresili i da nikog ne zanima njihova izjava.

croata

pre 2 godine

Portugal nije nepobjediv, ni kod kuce, al treba pronaci pravi nacin kako igrati. Mi ga nismo nikad dobili iako smo nekad bili i jasno bolji. Imaju taj neki prljavi juznoamericki stil igre koji nam jednostavni ne odgovara. Veliki posjed, umrtve protivnika, a onda nekako ucackaju. Jos imaju i trenera koji forsira defanzivniji odgovorni nogomet, a to im ocito donosi rezultat. No imaju i oni svojih krvnika a to su prije svih svabe. Njemacka ih ladno gazi i to s vise golova razlike. A na izgled ko da igraju s pola gasa. Nevjerojatno je da portugal protiv njih izgleda ko ispodprosjecna reprezentacija. Preslikat njemacku igru, to bi trebalo biti rjesenje, ali lako je to napisati, teren je nesto drugo.
Sto se tice ove utakmice, srbija nema pritisak jer nitko ni ne ocekuje njenu pobjedu, a uz piksija koji je mangup moglo bi biti svega. Mi smo pokazali na mundijalu da "mali" mogu do vrha svijeta, to je vec dovoljan razlog da srbi u lisabonu ne skinu gace prije vremena. Uz nespornu kvalitetu koju imate to su preduvjeti za iznenadjenje. Bas me zanima ta utakmica.

DEX

pre 2 godine

Od kad Srbija ima reprezentaciju verovao sam samo pokojnom Radomiru Antiću i sada Piksiju. Obojica su ostvarene fudbalske legende spremne da pomognu reprezentaciji i naprave rezultat. Zato verujem u plasman na prvenstvo i verujem da neće tamo brisati pod sa nama kao ranije.

Bruder

pre 2 godine

(mitomanija je čudo, 08. novembar 2021 14:48) nama je ta utakmica bila odlucujuca i mi smo je odigrali kako treba, tako da, mitomanija jeste chudo naroda u pokusaju...

misko

pre 2 godine

Samo bez Pavlovića,ni u protokolu Monaka nije bio.Rajković dobar a ispred njega da Bog sačuva.Ako igramo na kontru Lazović i Radonjić obavezno.Mitrović i Radonjić su najbolji tandem u napadu,dosta golova i opasnih akcija su odigrali.Ko ne veruje neka pogleda snimke.Ozbiljno računati na Grujića,klasa igrač a već je igrao protiv većine protivničkih igrača.

lik

pre 2 godine

Bez brige i lozenja, ima Portugal da nas napuni k’o lovac plovku
(makarena, 08. novembar 2021 15:03)
nisu nas napunili ni kad smo bili 3 puta slabiji.

celinc

pre 2 godine

Cim igra Kostic nemamo se cemu nadati,teski folirant,vecito igra u strahu,svaki peti centarsut na nesto lici,ostala cetri na nivou opstinske lige,a odbrana bolje i ne pricati,ali nada umire zadnja

2CRAZY

pre 2 godine

zadnjih 15 godina nemamo napadaca a odbrana granit, sad odjednom imamo napadace i vezni red, odbrana šuplja ko sir....nikad komplet to je nasa sudbina
(Dragan, 8. novembar 2021 13:31)

Naša ofanzivna postavka, uslovljava to i da odbrana bude lošija, jer igramo sa manje igrača u odbrani.

kladzom do bola

pre 2 godine

Nezahvalno je danas da se predvidi ishod bilo kog meca .Sinoc Ajaks gol nije mogao da zabije protiv " kanta " ekipe u Holandiji . Mislim da mi imamo sanse u Portugalu ali trebace nam dosta srece narocito u odbrani . Ko zna mozda nas pogleda sreca ., a mozda i Irci odigraju nereseno sa Porugalom i tad Piksiju i ekipi stvore sasvim drugi momenat u taktickom planu za utakmicu .pozz

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Вјерујем да можемо извући повољан резултат. Ал вјерујем и да Ирска на њихов инат и упорност побиједити Португал. Неће Ирска играти за Србију, играће за своју част и свој будући рејтинг. Много би и њима значило да побиједе бившег шампиона Европе, још пред својом публиком. И тамо су били близу побједе.

Fenomen

pre 2 godine

Ne mogu da shvatim da neko može očekivati našu pobedu. Sa kim? Sa čim? Dajte ljudi budimo ozbiljni. Zar verovati ovim našim folirantima koji su jaki samo u izjavama pre utakmica...a nakon njih tu je gomila već poznatih opravdanja u stilu...pokrao nas sudija, napustila nas sreća, bili smo bolji, ovo nam je dobra škola...naša šansa je baraž...i slična opravdanja i nebuloze.

Зума

pre 2 godine

Од кога да се боје, шта претјерујете, њима утакмица као свака друга, сви наши прије утакмице нешто се бусају у прса, кад изгубе нико да каже лоше смо одиграли, кажу то је фудбал, па за пораз од Шкотске, на свим позицијама бољи, и да нису могли побједити, и ником ништа то је фудбал...

Master Inženjer IT

pre 2 godine

@mitrojovic

Tadić i Mitrović najbolji igrači na svetu na svojim pozicijama? Mitrović je možda najbolji igrač druge engleske lige, ali u Premijer ligi bi bio jedan od najlošijih špiceva, ako ne i najgori.. Tadić je izuzetan igrač, ali daleko od vrhunskog. Što se Vlahovića tiče, on je šest meseci stariji od Halanda, a evo uporedne statistike:

Vlahović
Fiorentina 97 utakmica 39 golova 5 asistencija
Liga šampiona- nije igrao.
Reprezentacija 12 ut 6 golova

Haland
Borusija Dortmund 69 utakmica 70 golova, 19 asistencija
Liga šampiona 12 utakmica 13 golova, 2 asistencije
Reprezentacija 15 utakmica 12 golova

прле

pre 2 godine

Очекивао сам неку повреду, Роналда или тако нешто али цврц! Барем Жота да се напије па да буде мамуран!

MitroJovic

pre 2 godine

kanselo ManC
dias ManC
bernardo ManC
fernandes ManU
ronaldo ManU

mislim da samo sa ovih 5 mogu da nas pobede

to su sve najbolji igraci na svetu na svojim pozicijama.

e sad, smatram da su i tadic i mitrovic najbolji igraci na svetu na svojim pozicijama. ako im doturimo nekako loptu napred mislim da ce najbolji duo na svetu (to nije samo moje misljenje nego i cista statistika) u istoriji reprezentacija otici na svetsko!

mitomanija je čudo

pre 2 godine

@ (мишо, 8. novembar 2021 13:12)
Ukoliko se ne secate ili pripadate mladjim generacijama, da Vas podsetim na pricu od pre 22 godine. Tada smo isli u Zagreb trecoj reprezentaciji sveta i kao i sada odlucivala je jedna utakmica. Kao sto Vi pisete o tri komada, svi su tada pricali o minimum cetiri komada. Posle 90 minuta na Maksimiru su ostali tisina i muk, a mi bili na EP u Holandiji. Tako je bilo pre 22 godine i tako ce biti u nedelju!! Portugalci jesu jaki, reprezentacija puna zvezda, ali ovog puta mi smo bolji. Imamo sve, na svakoj poziciji imamo po dvojicu igraca u formi, pozitivnu atmosfera i na kraju imamo Piksija, koji me je pozitivno iznenadio kao selektor. Portugalci imaju teret domacina i favorita, tako da u Katar idemo direktno u nedelju!
(hm?, 8. novembar 2021 13:57) # Link komentara

Samo se ti nadaj...Znaš onu - "i ćorava kokoš JEDNOM nađe zrno"...

P.S. bio u ZG na navedenoj utakmici...ne znam o kakvom "muku" ti pričaš, završilo 2:2 + niste VI nešto napravili što je HR ostavilo "doma", već Makedonci...Pogledaj rezultate skupine pa ćeš vidjeti o čemu govorim.

dtegaq62

pre 2 godine

na golu rajković pozadi bleki ,pavlović , veljković zadnji vezni gudelj po boku živković ,kostić na sredini sergej ispred njega tadić u špicu vlahović ,mitrović. i udri portugalce .ovo su momci koji su trenutno u formi nisam se vodio niti obojen bojama niti bilo šta drugo . odbrana nam škripi zbog igre sa tri odbrambena i to je svima jasno ( bekove nemamo) ako gudelj koji je radilica pokupi lopte koje idu po sredini odbrane a kostić i živković pokriju i napred i nazad pored aut linije možemo nečemu da se nadamo da sergej poveže tadića sa napadačima i da se molimo nekom krštenom centaršutu od kostića i žikovića ka našim jakim i odličnim špicevima koji su u nikad boljoj formi. da se ne ljuti niko dareta lazovića volim ali živković je trenutno brži i mlađi a i u boljoj formi

Boki

pre 2 godine

да се не лажемо ,бићемо срећни ако не попијемо 3 комада.
(мишо, 8. novembar 2021 13:12)

Isti djavo da li je 1:1 ili 10:0 ...tako da ako ne pobedimo, bas me briga koliko cem oda primimo. Neka daju sve od sebe pa kako bude...

zilijen

pre 2 godine

Treba da izadjemo ofanzivno 3-5-2.
Dmitrovic na golu, stoperi Nastasic, Mitrovic, Milenkovic,desno Lazivic, levo Kostic, sredina Sergej, Maksimovic i Tadic, napad Mitar i Vlahovic

Lajavi krelac

pre 2 godine

Mi bolje od ovoga nemamo. Ako neko misli da je ovo dovoljno za Portugal taj ne prati fudbal ni blizu koliko bi trebalo za neki kršten komentar.

Šande da dobijemo Portugal kod njih je malo veća od toga da dobijem osmicu na lotou kojeg ne igram.

Ko razume, shvatiće, ko ne razume videće uskoro.

Čaša Ilić

pre 2 godine

Svaka čast Mitroviću ali nadavao se golova u Čempionšipu. Treba očekivati ofanzivu Portugala. A za kontre mislim da je Vlahović bolje rešenje.

w

pre 2 godine

Pobedicemo veliki Portugal u gostima a Fifa ce onda dobiti dodatne pare zbog prenosa Portugala u barazu. Bravo Piksi genije!
(LOL, 8. novembar 2021 14:03) # Link komentara

Koliko god sarkastičan komentar bio, ipak je realnije da tako dobijemo ni krivi i dužni, nego da ih realno dobijemo, pa da imaju i dva lša dana.

U Beogradu smo imali mnogo sreće i jedva izvukli nerešeno.
To se dva puta neće ponoviti.

Master ekonomista

pre 2 godine

Realno, bolje igrače od ovih nemamo.. Eventualno Ivan Ilić iz Verone fali, ali je povređen. Svakako ne verujem da bi bio starter u Portugalu. Matić, Kolarov, Ivanovic i Milivojević su se oprostili od reprezentacije, Ljajić i Gacinovic ne igraju.

U odlicnoj formi su Mitrovic, Vlahovic, SMS i Tadić. Videcemo sta ce biti sa Lazovicem. Gudelj mora da startuje, iako malo igra u Sevilji. Kostić takođe. Pozadi jedino Milenkovic odskace, Veljkovic je standardan, kao i Mitrović. Neka probaju sve pa šta bude. Malo ko ocekuje da mozemo da pobedimo, svakako baraž smo obezbedili. Piksi zna najbolje šta ce i kako će, ko sam ja da pametujem. Sportski pozdrav i sve najbolje!

vlada

pre 2 godine

Oni nemaju razlog da se boje našeg tima jer su za klasu bolji od naše reprezentacije. Portugalci imaju i dodatni motiv nepriznat gol Ronalda i sigurno će kidisati na naš gol.

Dragan

pre 2 godine

zadnjih 15 godina nemamo napadaca a odbrana granit, sad odjednom imamo napadace i vezni red, odbrana šuplja ko sir....nikad komplet to je nasa sudbina

Snaga je u razumu

pre 2 godine

Nije sporan kvalitet kod nasih...da bi smo ih dobili moramo mnogo da trcimo...da pritiskamo sve njihove linije... PRESING PRESING I SAMO PRESING.... PA KOM OPANCI KOM 3 BODA...

salerno

pre 2 godine

Pa vidite sad nisu problem ta teska artillerija, vec teska glava, zamislite sad, srbija dolazi u vodstvo u prvih 15 min, sta mislite ostalih 75 min kakva ce biti igra srbije? svi nazad da se cuva vodstvo to est bunker, to je problem srbije, nemaju pobednicki mentalitet.

Marko

pre 2 godine

Kakva izjava, alal vera, kad bi u Srbiji pravi ljudi bili na pravim mestima, gde bi nam bio kraj, ovo mesto njemu pripada, samo što na čelu saveza npr treba da bude Dzaja, Moca Vukotić npr, a neki mutni tipovi, nažalost ovo je Srbija u kome ekonomista radi kao fizički radnik, cvećar ili mesar kao inspektor u supu, inženjer prodaje povrće na pijaci,itd, sve vrednosti su se izgubile ...

fudbaloman

pre 2 godine

Nadam se da Piksi neće upasti u zamku da ponovo proba sa Mitrom i Vlahovićem u špicu. Neće proći protiv Portugala, razbiće nas već u srednjoj zoni. Znači jedan od njih uz Tadića, lično bi krenuo sa Dušanom kao bržim i tehnički boljim. Da igramo fino do noge i pecamo polukontre i rupe koje ostavljaju bekovi i krila Portugala. Oni imaju mnogo veći pritisak i tenziju od nas. Moramo konačno izaći na crtu najvećima sa stavom da ih se ne plašimo ni malo i da smo došli da uzmemo prolaz na SP. U Lisabonu svi moraju biti drčni i bezobrazni kao Piksi.

11 Piksija na terenu i mi ćemo ih dobiti.

Andrea Djani

pre 2 godine

Jedini Piksijev "greh" je sto je u izuzetno dobrim odnosima da najvecim genijem u svakom smislu Dejom Savicevicem , a on je cuvenog akademika Terzica precrtao kao coveka za sva vremena . Imajuci to u vidu za ocekivati je napade na Piksija iz svih oruzja , za pocetak od tuznog Mrkele . Sve ce to negativno uticati i na reprezentaciju , narocito u najverovatnijem barazu , mada se uskreno nadam da bi mozda mogli i da odusevimo sve i pobedimo .

PlayBoy

pre 2 godine

Mislim da je glupo ocekivati pobedu u Portugalu,naravno da svi to zelimo i da se nadamo uspehu ali ipak su Portugalci jedna od najjacih evropskih repki.Samo da ne stavi Vlahovica i Mitra zajedno videlo se da se guse,na mesto Vlahovica SMS kao second striker sto mu je prirodna pozicija da spusta duge lopte,iza Tadić ispred Mitar,ostatak tima standarno.

hm?

pre 2 godine

@ (мишо, 8. novembar 2021 13:12)
Ukoliko se ne secate ili pripadate mladjim generacijama, da Vas podsetim na pricu od pre 22 godine. Tada smo isli u Zagreb trecoj reprezentaciji sveta i kao i sada odlucivala je jedna utakmica. Kao sto Vi pisete o tri komada, svi su tada pricali o minimum cetiri komada. Posle 90 minuta na Maksimiru su ostali tisina i muk, a mi bili na EP u Holandiji. Tako je bilo pre 22 godine i tako ce biti u nedelju!! Portugalci jesu jaki, reprezentacija puna zvezda, ali ovog puta mi smo bolji. Imamo sve, na svakoj poziciji imamo po dvojicu igraca u formi, pozitivnu atmosfera i na kraju imamo Piksija, koji me je pozitivno iznenadio kao selektor. Portugalci imaju teret domacina i favorita, tako da u Katar idemo direktno u nedelju!

Randy Marsh

pre 2 godine

Vec sam pisao o ovome.
Da su favoriti, jesu. Da su medju 5 najjacih selekcija na svetu, nije sporno. Da su bolji od nas, nema nikakve dileme. Da pucaju od kvaliteta bukvalno na svim pozicijama, pucaju. Da umeju da igraju dosta lose, umeju. Da su nestabilni u ovim kvalifikacijama, jesu. Da ih je prakticno Ronaldo efekat spasavao gubitaka bodova, jeste.
Da smo u izuzetnoj formi sa vecinom igraca, jesmo. Da smo napredovali pod Piksijem timski, napredovali smo. Da smo nikad jaci u napadu, ocigledno je. Da igramo napadacki i pakujemo golove, takodje. Da imamo jednu od najslabijih odbrana gledajuci u proslost, i to se zna. Da propustamo dosta sansi, propustamo. Da ce nam dosta srece trebati, hoce. Da smo zasluzili da nas pogleda konacno igrama a ne pricama kao ranije, jesmo.
Da je sve moguce u jednom mecu, moguce je. Svi u napad pa sta Bog da!

Milorad

pre 2 godine

Kakvo iznenađenje imati selektora koji ume da priča. Posle raznih Pižona, Advokata, Krstajića, Ćurčića, Tumbe, i ostalih kerefeka, ovo je pravo osveženje.

Master ekonomista

pre 2 godine

Nekad odbrana

Ivanović Chelsea
Vidić Manchester United
Subotić BVB
Kolarov Manchester City

Sredina

Matić Chelsea
Stanković Inter
Kuzmanović Inter

drmilan.stankovic@gmail.com

pre 2 godine

Nekad odbrana

Ivanović Chelsea
Vidić Manchester United
Subotić BVB
Kolarov Manchester City

Sredina

Matić Chelsea
Stanković Inter
Kuzmanović Inter
(Master ekonomista, 08. novembar

Jeste shefe, ali napad Zigara i Pantela i izmena Danko Lazovic, a sad ne znaš kog ces spica pre. Ali slazem se, razlika u odbrani je ogromna. Vezni red nam je sada i jaci, SMS i Grujic su ozbiljni igraci, kad bi Gudelj bio na nivou... ili Zdjelar... A imamo igrace Racic, Milivojevic, pa cak i Matic kad bi hteo. Realno odbrana nam je talentovana, ali deficit bekova je neverovatan.

Randy Marsh

pre 2 godine

Vec sam pisao o ovome.
Da su favoriti, jesu. Da su medju 5 najjacih selekcija na svetu, nije sporno. Da su bolji od nas, nema nikakve dileme. Da pucaju od kvaliteta bukvalno na svim pozicijama, pucaju. Da umeju da igraju dosta lose, umeju. Da su nestabilni u ovim kvalifikacijama, jesu. Da ih je prakticno Ronaldo efekat spasavao gubitaka bodova, jeste.
Da smo u izuzetnoj formi sa vecinom igraca, jesmo. Da smo napredovali pod Piksijem timski, napredovali smo. Da smo nikad jaci u napadu, ocigledno je. Da igramo napadacki i pakujemo golove, takodje. Da imamo jednu od najslabijih odbrana gledajuci u proslost, i to se zna. Da propustamo dosta sansi, propustamo. Da ce nam dosta srece trebati, hoce. Da smo zasluzili da nas pogleda konacno igrama a ne pricama kao ranije, jesmo.
Da je sve moguce u jednom mecu, moguce je. Svi u napad pa sta Bog da!

Milorad

pre 2 godine

Kakvo iznenađenje imati selektora koji ume da priča. Posle raznih Pižona, Advokata, Krstajića, Ćurčića, Tumbe, i ostalih kerefeka, ovo je pravo osveženje.

Dragan

pre 2 godine

zadnjih 15 godina nemamo napadaca a odbrana granit, sad odjednom imamo napadace i vezni red, odbrana šuplja ko sir....nikad komplet to je nasa sudbina

fudbaloman

pre 2 godine

Nadam se da Piksi neće upasti u zamku da ponovo proba sa Mitrom i Vlahovićem u špicu. Neće proći protiv Portugala, razbiće nas već u srednjoj zoni. Znači jedan od njih uz Tadića, lično bi krenuo sa Dušanom kao bržim i tehnički boljim. Da igramo fino do noge i pecamo polukontre i rupe koje ostavljaju bekovi i krila Portugala. Oni imaju mnogo veći pritisak i tenziju od nas. Moramo konačno izaći na crtu najvećima sa stavom da ih se ne plašimo ni malo i da smo došli da uzmemo prolaz na SP. U Lisabonu svi moraju biti drčni i bezobrazni kao Piksi.

11 Piksija na terenu i mi ćemo ih dobiti.

Boki

pre 2 godine

да се не лажемо ,бићемо срећни ако не попијемо 3 комада.
(мишо, 8. novembar 2021 13:12)

Isti djavo da li je 1:1 ili 10:0 ...tako da ako ne pobedimo, bas me briga koliko cem oda primimo. Neka daju sve od sebe pa kako bude...

Marko

pre 2 godine

Kakva izjava, alal vera, kad bi u Srbiji pravi ljudi bili na pravim mestima, gde bi nam bio kraj, ovo mesto njemu pripada, samo što na čelu saveza npr treba da bude Dzaja, Moca Vukotić npr, a neki mutni tipovi, nažalost ovo je Srbija u kome ekonomista radi kao fizički radnik, cvećar ili mesar kao inspektor u supu, inženjer prodaje povrće na pijaci,itd, sve vrednosti su se izgubile ...

Master ekonomista

pre 2 godine

Realno, bolje igrače od ovih nemamo.. Eventualno Ivan Ilić iz Verone fali, ali je povređen. Svakako ne verujem da bi bio starter u Portugalu. Matić, Kolarov, Ivanovic i Milivojević su se oprostili od reprezentacije, Ljajić i Gacinovic ne igraju.

U odlicnoj formi su Mitrovic, Vlahovic, SMS i Tadić. Videcemo sta ce biti sa Lazovicem. Gudelj mora da startuje, iako malo igra u Sevilji. Kostić takođe. Pozadi jedino Milenkovic odskace, Veljkovic je standardan, kao i Mitrović. Neka probaju sve pa šta bude. Malo ko ocekuje da mozemo da pobedimo, svakako baraž smo obezbedili. Piksi zna najbolje šta ce i kako će, ko sam ja da pametujem. Sportski pozdrav i sve najbolje!

hm?

pre 2 godine

@ (мишо, 8. novembar 2021 13:12)
Ukoliko se ne secate ili pripadate mladjim generacijama, da Vas podsetim na pricu od pre 22 godine. Tada smo isli u Zagreb trecoj reprezentaciji sveta i kao i sada odlucivala je jedna utakmica. Kao sto Vi pisete o tri komada, svi su tada pricali o minimum cetiri komada. Posle 90 minuta na Maksimiru su ostali tisina i muk, a mi bili na EP u Holandiji. Tako je bilo pre 22 godine i tako ce biti u nedelju!! Portugalci jesu jaki, reprezentacija puna zvezda, ali ovog puta mi smo bolji. Imamo sve, na svakoj poziciji imamo po dvojicu igraca u formi, pozitivnu atmosfera i na kraju imamo Piksija, koji me je pozitivno iznenadio kao selektor. Portugalci imaju teret domacina i favorita, tako da u Katar idemo direktno u nedelju!

salerno

pre 2 godine

Pa vidite sad nisu problem ta teska artillerija, vec teska glava, zamislite sad, srbija dolazi u vodstvo u prvih 15 min, sta mislite ostalih 75 min kakva ce biti igra srbije? svi nazad da se cuva vodstvo to est bunker, to je problem srbije, nemaju pobednicki mentalitet.

vlada

pre 2 godine

Oni nemaju razlog da se boje našeg tima jer su za klasu bolji od naše reprezentacije. Portugalci imaju i dodatni motiv nepriznat gol Ronalda i sigurno će kidisati na naš gol.

Snaga je u razumu

pre 2 godine

Nije sporan kvalitet kod nasih...da bi smo ih dobili moramo mnogo da trcimo...da pritiskamo sve njihove linije... PRESING PRESING I SAMO PRESING.... PA KOM OPANCI KOM 3 BODA...

Andrea Djani

pre 2 godine

Jedini Piksijev "greh" je sto je u izuzetno dobrim odnosima da najvecim genijem u svakom smislu Dejom Savicevicem , a on je cuvenog akademika Terzica precrtao kao coveka za sva vremena . Imajuci to u vidu za ocekivati je napade na Piksija iz svih oruzja , za pocetak od tuznog Mrkele . Sve ce to negativno uticati i na reprezentaciju , narocito u najverovatnijem barazu , mada se uskreno nadam da bi mozda mogli i da odusevimo sve i pobedimo .

croata

pre 2 godine

Portugal nije nepobjediv, ni kod kuce, al treba pronaci pravi nacin kako igrati. Mi ga nismo nikad dobili iako smo nekad bili i jasno bolji. Imaju taj neki prljavi juznoamericki stil igre koji nam jednostavni ne odgovara. Veliki posjed, umrtve protivnika, a onda nekako ucackaju. Jos imaju i trenera koji forsira defanzivniji odgovorni nogomet, a to im ocito donosi rezultat. No imaju i oni svojih krvnika a to su prije svih svabe. Njemacka ih ladno gazi i to s vise golova razlike. A na izgled ko da igraju s pola gasa. Nevjerojatno je da portugal protiv njih izgleda ko ispodprosjecna reprezentacija. Preslikat njemacku igru, to bi trebalo biti rjesenje, ali lako je to napisati, teren je nesto drugo.
Sto se tice ove utakmice, srbija nema pritisak jer nitko ni ne ocekuje njenu pobjedu, a uz piksija koji je mangup moglo bi biti svega. Mi smo pokazali na mundijalu da "mali" mogu do vrha svijeta, to je vec dovoljan razlog da srbi u lisabonu ne skinu gace prije vremena. Uz nespornu kvalitetu koju imate to su preduvjeti za iznenadjenje. Bas me zanima ta utakmica.

lik

pre 2 godine

Bez brige i lozenja, ima Portugal da nas napuni k’o lovac plovku
(makarena, 08. novembar 2021 15:03)
nisu nas napunili ni kad smo bili 3 puta slabiji.

Čaša Ilić

pre 2 godine

Svaka čast Mitroviću ali nadavao se golova u Čempionšipu. Treba očekivati ofanzivu Portugala. A za kontre mislim da je Vlahović bolje rešenje.

drmilan.stankovic@gmail.com

pre 2 godine

Nekad odbrana

Ivanović Chelsea
Vidić Manchester United
Subotić BVB
Kolarov Manchester City

Sredina

Matić Chelsea
Stanković Inter
Kuzmanović Inter
(Master ekonomista, 08. novembar

Jeste shefe, ali napad Zigara i Pantela i izmena Danko Lazovic, a sad ne znaš kog ces spica pre. Ali slazem se, razlika u odbrani je ogromna. Vezni red nam je sada i jaci, SMS i Grujic su ozbiljni igraci, kad bi Gudelj bio na nivou... ili Zdjelar... A imamo igrace Racic, Milivojevic, pa cak i Matic kad bi hteo. Realno odbrana nam je talentovana, ali deficit bekova je neverovatan.

Baba Stanojka

pre 2 godine

Sto rece jedan moj prijatelj, pa majku mu, ne mogu ni oni večno da dobijaju utakmice protiv nas. Jednom moramo i mi pobediti. Niko nije ostao ne poražen. Zato opušteno i hrabro samo, najgore što može da se desi je da izgubimo i odemo u baraž.

Pratim futbal

pre 2 godine

Svaka cast Draganu Stojkovicu kao selektoru.
Bio je izvrstan fudbaler u ono vreme kada je igrao za C.Zvezdu i Jugolsaviju.
Medjutim, Portugal je uvek imao dobre igrace, a kao podruznica brazilskim
igracima, uvek je jak i nezgodan protivnik, narocito kod kuce. A poznato je,
da je 2016. godine bio prvak Evrope. Zato malo verujem da Srbija ima sanse
da pobedi Portugaliju.

Andrea Djani

pre 2 godine

Nasa velika prednost je sto Portugal igra takmicarski mec u Irskoj tri dana ranije . Uz to mozda ih Irci premlate , jer su njima Portugalci veliki duznici . Kad kazem premlate mislim bukvalno ne rezultatski , pa onda dodju nama onako prebijeni na rende .

Master Inženjer IT

pre 2 godine

@mitrojovic

Tadić i Mitrović najbolji igrači na svetu na svojim pozicijama? Mitrović je možda najbolji igrač druge engleske lige, ali u Premijer ligi bi bio jedan od najlošijih špiceva, ako ne i najgori.. Tadić je izuzetan igrač, ali daleko od vrhunskog. Što se Vlahovića tiče, on je šest meseci stariji od Halanda, a evo uporedne statistike:

Vlahović
Fiorentina 97 utakmica 39 golova 5 asistencija
Liga šampiona- nije igrao.
Reprezentacija 12 ut 6 golova

Haland
Borusija Dortmund 69 utakmica 70 golova, 19 asistencija
Liga šampiona 12 utakmica 13 golova, 2 asistencije
Reprezentacija 15 utakmica 12 golova

Zdenko

pre 2 godine

Hajde jednom da uradite i ono što se ne očekuje od vas. Puni para a nemate rezultata. Digao narod ruke od vas. Politika preuzela odavno fudbal, zato i jesmo dotakli dno. Jbt. izginite jednom kao ljudi, pa da kažemo kako ste bili kakvi treba da budete uvek. Sa verom u boga i radni narod svoj.

Milutin

pre 2 godine

Nezahvalno je danas da se predvidi ishod bilo kog meca .Sinoc Ajaks gol nije mogao da zabije protiv " kanta " ekipe u Holandiji . Mislim da mi imamo sanse u Portugalu ali trebace nam dosta srece narocito u odbrani . Ko zna mozda nas pogleda sreca ., a mozda i Irci odigraju nereseno sa Porugalom i tad Piksiju i ekipi stvore sasvim drugi momenat u taktickom planu za utakmicu .pozz
(kladzom do bola, 8. novembar 2021 15:10)

Irska-Portugal nerešeno ne menja apsolutno ništa. I u tom slučaju bi nam odgovarala samo pobeda a Portugalu i nerešeno.

Jedino što bi promenilo situaciju je da Irska pobedi Portugal nekim čudom. Ali šanse da se to desi su ravne nuli, a pravo da ti kažem to mi se ne bi ni svidelo, jer bi mi onda igrali na nerešeno, a to nismo nikad znali kako.

Na pobedu u nedelju pa šta bude.

прле

pre 2 godine

Очекивао сам неку повреду, Роналда или тако нешто али цврц! Барем Жота да се напије па да буде мамуран!

Lajavi krelac

pre 2 godine

Mi bolje od ovoga nemamo. Ako neko misli da je ovo dovoljno za Portugal taj ne prati fudbal ni blizu koliko bi trebalo za neki kršten komentar.

Šande da dobijemo Portugal kod njih je malo veća od toga da dobijem osmicu na lotou kojeg ne igram.

Ko razume, shvatiće, ko ne razume videće uskoro.

Fenomen

pre 2 godine

Ne mogu da shvatim da neko može očekivati našu pobedu. Sa kim? Sa čim? Dajte ljudi budimo ozbiljni. Zar verovati ovim našim folirantima koji su jaki samo u izjavama pre utakmica...a nakon njih tu je gomila već poznatih opravdanja u stilu...pokrao nas sudija, napustila nas sreća, bili smo bolji, ovo nam je dobra škola...naša šansa je baraž...i slična opravdanja i nebuloze.

Earth is not round

pre 2 godine

Mi bolje od ovoga nemamo. Ako neko misli da je ovo dovoljno za Portugal taj ne prati fudbal ni blizu koliko bi trebalo za neki kršten komentar.

Šande da dobijemo Portugal kod njih je malo veća od toga da dobijem osmicu na lotou kojeg ne igram.

Ko razume, shvatiće, ko ne razume videće uskoro.
(Lajavi krelac, 08. novembar 2021 14:24)
Nadam se samo da ce se svi ovakvi likovi javiti i posle utakmice ako bude drugi ishod, a ne samo da prosipaju svoju inteligenciju ovde, i priznaju da su pogresili i da nikog ne zanima njihova izjava.

mitomanija je čudo

pre 2 godine

@ (мишо, 8. novembar 2021 13:12)
Ukoliko se ne secate ili pripadate mladjim generacijama, da Vas podsetim na pricu od pre 22 godine. Tada smo isli u Zagreb trecoj reprezentaciji sveta i kao i sada odlucivala je jedna utakmica. Kao sto Vi pisete o tri komada, svi su tada pricali o minimum cetiri komada. Posle 90 minuta na Maksimiru su ostali tisina i muk, a mi bili na EP u Holandiji. Tako je bilo pre 22 godine i tako ce biti u nedelju!! Portugalci jesu jaki, reprezentacija puna zvezda, ali ovog puta mi smo bolji. Imamo sve, na svakoj poziciji imamo po dvojicu igraca u formi, pozitivnu atmosfera i na kraju imamo Piksija, koji me je pozitivno iznenadio kao selektor. Portugalci imaju teret domacina i favorita, tako da u Katar idemo direktno u nedelju!
(hm?, 8. novembar 2021 13:57) # Link komentara

Samo se ti nadaj...Znaš onu - "i ćorava kokoš JEDNOM nađe zrno"...

P.S. bio u ZG na navedenoj utakmici...ne znam o kakvom "muku" ti pričaš, završilo 2:2 + niste VI nešto napravili što je HR ostavilo "doma", već Makedonci...Pogledaj rezultate skupine pa ćeš vidjeti o čemu govorim.

Master ekonomista

pre 2 godine

Nekad odbrana

Ivanović Chelsea
Vidić Manchester United
Subotić BVB
Kolarov Manchester City

Sredina

Matić Chelsea
Stanković Inter
Kuzmanović Inter

DEX

pre 2 godine

Od kad Srbija ima reprezentaciju verovao sam samo pokojnom Radomiru Antiću i sada Piksiju. Obojica su ostvarene fudbalske legende spremne da pomognu reprezentaciji i naprave rezultat. Zato verujem u plasman na prvenstvo i verujem da neće tamo brisati pod sa nama kao ranije.

Puh

pre 2 godine

Ama,ljudi, Ronaldo je pred početak kvalifikacija rekao da mu je ovo poslednji Mundial
Tako da će svi sve uraditi i Fifa i... ma svi koji imaju veze sa prvenstvom i fudbalom da se on tamo i pojavi. Fudbal je biznis a takvi likovi donose novac, prema tome, sta god mi uradili, oni će, nažalost, biti prvi!!!
(mladson, 8. novembar 2021 18:00)

Znaci ti smatras da ako izgubimo, to ce iskljucivo biti zato jer su nas sudije pokrale, a ne zato jer jer Portugal bolji od nas?
Mislim, ja ne znam da li smo samo mi ovako deluzioniran narod, ili je to slucaj u celom svetu, sa 90% ljudi.

dtegaq62

pre 2 godine

na golu rajković pozadi bleki ,pavlović , veljković zadnji vezni gudelj po boku živković ,kostić na sredini sergej ispred njega tadić u špicu vlahović ,mitrović. i udri portugalce .ovo su momci koji su trenutno u formi nisam se vodio niti obojen bojama niti bilo šta drugo . odbrana nam škripi zbog igre sa tri odbrambena i to je svima jasno ( bekove nemamo) ako gudelj koji je radilica pokupi lopte koje idu po sredini odbrane a kostić i živković pokriju i napred i nazad pored aut linije možemo nečemu da se nadamo da sergej poveže tadića sa napadačima i da se molimo nekom krštenom centaršutu od kostića i žikovića ka našim jakim i odličnim špicevima koji su u nikad boljoj formi. da se ne ljuti niko dareta lazovića volim ali živković je trenutno brži i mlađi a i u boljoj formi

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Вјерујем да можемо извући повољан резултат. Ал вјерујем и да Ирска на њихов инат и упорност побиједити Португал. Неће Ирска играти за Србију, играће за своју част и свој будући рејтинг. Много би и њима значило да побиједе бившег шампиона Европе, још пред својом публиком. И тамо су били близу побједе.

hoćeš iskreno ?!

pre 2 godine

Ako Luka Jović i Nemanja Radonjić vide teren protiv Portugalije , mi nemamo čemu da se nadamo.
Mitrović,Vlahović,SMS,Tadić imaju kvalitet , ostali mrka kapa , sve same kiksare i to najmanje po 2puta po meču.
Svako Portugalija ima 75% šanse da prođe dalje naspram nas.
Ajde što su od nas kvalitetniji , nego što imaju i Ronalda , zamislite mundijal , pa još u Kataru, a bez jedne od najvećih medijskih zvezda...a i dužni smo im gol iz Bg-a .
Probaću da se kladim na Portugaliju čisto malera radi :D je..š 10 eura. :D

PlayBoy

pre 2 godine

Mislim da je glupo ocekivati pobedu u Portugalu,naravno da svi to zelimo i da se nadamo uspehu ali ipak su Portugalci jedna od najjacih evropskih repki.Samo da ne stavi Vlahovica i Mitra zajedno videlo se da se guse,na mesto Vlahovica SMS kao second striker sto mu je prirodna pozicija da spusta duge lopte,iza Tadić ispred Mitar,ostatak tima standarno.

kris

pre 2 godine

Nedavno sam pisao jedan komentar na slicnu temu,pa bih ga sad ponovio.Dakle,Portugal je u svakom smislu bolja ekipa,i igracki pojedinacno i kao kolektiv.Osim toga u Beogradu im je ponisten cist gol i to ce biti u podsvjesti i FIFI i sudijama.Medjutim drugo poluvrijeme u Beogradu je pokazalo da mi mozemo sa njima igrati,osim toga vecinu utakmica u grupi se muce,ali ipak mislim da ih ne mozemo pobjediti.Ne mozemo iskljucivo zbog nase psihe.Kad bi u 90. minutu bilo 2:0 za nas,ja bi znao da cemo u 91. napraviti penal,a u 94. primiti gol nakon nesvatljive greske nekolicine nasih igraca.To smo jednostavno mi,i reprezentacija i Zvezda i Partizan.Ono sto mene raduje i motivise da jos vise navijam jeste cinjenica da imamo selektora koji se ne boji napasti bilo koga i koji kod 1:0 za nas ubacuje Jovica i Radonjica,a ne kao svi dosadasnji predhodnici sa nekim zadnjim veznim i odbranom pokusava sacuvati tih 1:0.Nek daju sve od sebe,pa ako izgube,izgubili su bar od boljeg.Predhodna dva ciklusa smo prvo imali mec loptu protiv Austrije i glatko porazeni,a onda na jedvite jade dobili Gruziju u Beogradu.Potom smo sledece kvalifikacije odlucujucu igrali sa Skotskom i svi znamo kako smo prosli,sto pokazuje nasu mentalnu snagu za ova "finala".U svakom slucaju puno srece i nek pobjedi slabiji!

Buks

pre 2 godine

Normalno je da se nadam i verujem da možemo da pobedimo. Ne verujem šta čitam u ovim komentarima. Kakav svet, zašto uopšte pratite fudbal? Baksuzi...

MitroJovic

pre 2 godine

kanselo ManC
dias ManC
bernardo ManC
fernandes ManU
ronaldo ManU

mislim da samo sa ovih 5 mogu da nas pobede

to su sve najbolji igraci na svetu na svojim pozicijama.

e sad, smatram da su i tadic i mitrovic najbolji igraci na svetu na svojim pozicijama. ako im doturimo nekako loptu napred mislim da ce najbolji duo na svetu (to nije samo moje misljenje nego i cista statistika) u istoriji reprezentacija otici na svetsko!

hr mitomanija je cudo nad cudima

pre 2 godine

Samo se ti nadaj...Znaš onu - "i ćorava kokoš JEDNOM nađe zrno"...

P.S. bio u ZG na navedenoj utakmici...ne znam o kakvom "muku" ti pričaš, završilo 2:2 + niste VI nešto napravili što je HR ostavilo "doma", već Makedonci...Pogledaj rezultate skupine pa ćeš vidjeti o čemu govorim.
(mitomanija je čudo, 08. novembar 2021 14:48)

Je, je tocno. I corava kokos zvana Hrvatska je slucajno nasla jedno penal finale ali nogometni trofej nece ni slucajno jos tisucu godina. A dobro ti znas frende o kakvom muku prica, o muku koji sam osobito dozivjeo na Maksimiru kada su nas Srbi ostavili doma a ne neka Makedonija. Cijelu noc se od tuge nije nista culo u ZG. Podsjetit cu te, te veceri smo igrali sa Srbima i nismo ih kao treca repka svijeta uspjeli dobiti za EURO. Makedonci s time nemaju nista. Pogledaj malo snimke pa ces znati o cemu govorim. Samo se ti nadaj da ti netko vjeruje u to u cega ni sam ne vjerujes.

w

pre 2 godine

Pobedicemo veliki Portugal u gostima a Fifa ce onda dobiti dodatne pare zbog prenosa Portugala u barazu. Bravo Piksi genije!
(LOL, 8. novembar 2021 14:03) # Link komentara

Koliko god sarkastičan komentar bio, ipak je realnije da tako dobijemo ni krivi i dužni, nego da ih realno dobijemo, pa da imaju i dva lša dana.

U Beogradu smo imali mnogo sreće i jedva izvukli nerešeno.
To se dva puta neće ponoviti.

2CRAZY

pre 2 godine

zadnjih 15 godina nemamo napadaca a odbrana granit, sad odjednom imamo napadace i vezni red, odbrana šuplja ko sir....nikad komplet to je nasa sudbina
(Dragan, 8. novembar 2021 13:31)

Naša ofanzivna postavka, uslovljava to i da odbrana bude lošija, jer igramo sa manje igrača u odbrani.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

@ МИЛУТИН - Мени би се свидјело да Португал изгуби у Ирској. И има шансе да се то деси. Не велике ал има. А ми свакако у недељу требамо ићи на побједу.

mare

pre 2 godine

sve je to tacno, neverovatni napadaci, ali opet po starom Srpskom fudbalskom obicaju kad igramo protiv velikih njih nigde nece biti. Jednostavno mentalitet luzera

misko

pre 2 godine

Samo bez Pavlovića,ni u protokolu Monaka nije bio.Rajković dobar a ispred njega da Bog sačuva.Ako igramo na kontru Lazović i Radonjić obavezno.Mitrović i Radonjić su najbolji tandem u napadu,dosta golova i opasnih akcija su odigrali.Ko ne veruje neka pogleda snimke.Ozbiljno računati na Grujića,klasa igrač a već je igrao protiv većine protivničkih igrača.

cole

pre 2 godine

auh, kako cemo se otrezniti u portugalu! nije toliki problem napad...vlahovic i mitar uvek mogu da daju gol...mada, sa sms je tadic oteran na stranu i debelo placamo ceh tome. ali, drvored u odbrani ce biti "topovsko meso" za portugalce. ko jos moze da veruje odbrani u kojoj "igraju" stefan mitrovic i veljkovic, za koje i dalje ne znam u kojim su klubovima, napaljeni pavlovic koji je umislio da je zajec i elsner u jednom, milenkovic koji je veca pretnja nasim golmanima nego sto ih brani...igramo bez pismenih bekova...i mi bi u katar? mi da pretimo nekome? dobri moj Piksi...voleo sam te kao Boga dok si igrao u Zvezdi...ali, batice moj, nemas tim da bilo kome pretis! fudbalska neinteligencija cele tvoje odbrani ti je vec dosla glave i samo ce te dokusuriti.

zilijen

pre 2 godine

Treba da izadjemo ofanzivno 3-5-2.
Dmitrovic na golu, stoperi Nastasic, Mitrovic, Milenkovic,desno Lazivic, levo Kostic, sredina Sergej, Maksimovic i Tadic, napad Mitar i Vlahovic

mladson

pre 2 godine

Ama,ljudi, Ronaldo je pred početak kvalifikacija rekao da mu je ovo poslednji Mundial
Tako da će svi sve uraditi i Fifa i... ma svi koji imaju veze sa prvenstvom i fudbalom da se on tamo i pojavi. Fudbal je biznis a takvi likovi donose novac, prema tome, sta god mi uradili, oni će, nažalost, biti prvi!!!

Slavisa

pre 2 godine

hoćeš iskreno ?!, 8. novembar 2021 17:37)
Iskreno.... Pobratime, daj 1000 e, kad si tako siguran... Zaradis 500 e, i eto ti letovanje, odnosno odmor na Kosta Bravi u januaru....
Znaci lupas... Da nece slucajno i Egipat zbog Salaha sigurno u Katar?

kladzom do bola

pre 2 godine

Nezahvalno je danas da se predvidi ishod bilo kog meca .Sinoc Ajaks gol nije mogao da zabije protiv " kanta " ekipe u Holandiji . Mislim da mi imamo sanse u Portugalu ali trebace nam dosta srece narocito u odbrani . Ko zna mozda nas pogleda sreca ., a mozda i Irci odigraju nereseno sa Porugalom i tad Piksiju i ekipi stvore sasvim drugi momenat u taktickom planu za utakmicu .pozz

Zvezda

pre 2 godine

Mene najviše brine ko će biti sudija. Osećam da će to biti španac. Teško da će biti grk, Rus,. Sada se pakuju karte. Ima i uticaj naš ekonomski status države. Koliko bi naših bilo u Kataru. Skupe karte. Ali ne treba ići na meč bez samopouzdanja. Portugal je jak, malo vremešna ekipa naročito u odbrani. Treba poginuti i najzad pobeda protiv ekipe iz prvih deset. Baraž je mnogo teži. Dva kruga

Зума

pre 2 godine

Од кога да се боје, шта претјерујете, њима утакмица као свака друга, сви наши прије утакмице нешто се бусају у прса, кад изгубе нико да каже лоше смо одиграли, кажу то је фудбал, па за пораз од Шкотске, на свим позицијама бољи, и да нису могли побједити, и ником ништа то је фудбал...

Hrundi Bakshi

pre 2 godine

Mi imamo odbranu u rangu Andore, Lihtenstajna, Gibraltara, (bez uvrede, naravno).
Tako da, stvari su tu jasne i pre pocetka utakmice

celinc

pre 2 godine

Cim igra Kostic nemamo se cemu nadati,teski folirant,vecito igra u strahu,svaki peti centarsut na nesto lici,ostala cetri na nivou opstinske lige,a odbrana bolje i ne pricati,ali nada umire zadnja

Bruder

pre 2 godine

(mitomanija je čudo, 08. novembar 2021 14:48) nama je ta utakmica bila odlucujuca i mi smo je odigrali kako treba, tako da, mitomanija jeste chudo naroda u pokusaju...

Onako realno

pre 2 godine

(mitomanija je čudo, 08. novembar 2021 14:48) nama je ta utakmica bila odlucujuca i mi smo je odigrali kako treba, tako da, mitomanija jeste chudo naroda u pokusaju...
(Bruder, 8. novembar 2021 16:33) # Link komentara

Kakve veze ima je li vam ta utakmica bila odlučujuća sa tim je li NAS to koštalo plasmana. Ako ste nam vi glavni konkurenti tada bili i obje utakmice završe nerješeno, a mi "prospemo" bodove protiv Makedonaca, tko nas je onda izbacio? Vi ili Makedonci? Btw. čestitke na nerješenom (tada). Ne može svatko to odigrati sa reprezentacijom kalibra HR...ni onda - niti sada...a niti ubuduće.

Randy Marsh

pre 2 godine

Vec sam pisao o ovome.
Da su favoriti, jesu. Da su medju 5 najjacih selekcija na svetu, nije sporno. Da su bolji od nas, nema nikakve dileme. Da pucaju od kvaliteta bukvalno na svim pozicijama, pucaju. Da umeju da igraju dosta lose, umeju. Da su nestabilni u ovim kvalifikacijama, jesu. Da ih je prakticno Ronaldo efekat spasavao gubitaka bodova, jeste.
Da smo u izuzetnoj formi sa vecinom igraca, jesmo. Da smo napredovali pod Piksijem timski, napredovali smo. Da smo nikad jaci u napadu, ocigledno je. Da igramo napadacki i pakujemo golove, takodje. Da imamo jednu od najslabijih odbrana gledajuci u proslost, i to se zna. Da propustamo dosta sansi, propustamo. Da ce nam dosta srece trebati, hoce. Da smo zasluzili da nas pogleda konacno igrama a ne pricama kao ranije, jesmo.
Da je sve moguce u jednom mecu, moguce je. Svi u napad pa sta Bog da!

Lajavi krelac

pre 2 godine

Mi bolje od ovoga nemamo. Ako neko misli da je ovo dovoljno za Portugal taj ne prati fudbal ni blizu koliko bi trebalo za neki kršten komentar.

Šande da dobijemo Portugal kod njih je malo veća od toga da dobijem osmicu na lotou kojeg ne igram.

Ko razume, shvatiće, ko ne razume videće uskoro.

mitomanija je čudo

pre 2 godine

@ (мишо, 8. novembar 2021 13:12)
Ukoliko se ne secate ili pripadate mladjim generacijama, da Vas podsetim na pricu od pre 22 godine. Tada smo isli u Zagreb trecoj reprezentaciji sveta i kao i sada odlucivala je jedna utakmica. Kao sto Vi pisete o tri komada, svi su tada pricali o minimum cetiri komada. Posle 90 minuta na Maksimiru su ostali tisina i muk, a mi bili na EP u Holandiji. Tako je bilo pre 22 godine i tako ce biti u nedelju!! Portugalci jesu jaki, reprezentacija puna zvezda, ali ovog puta mi smo bolji. Imamo sve, na svakoj poziciji imamo po dvojicu igraca u formi, pozitivnu atmosfera i na kraju imamo Piksija, koji me je pozitivno iznenadio kao selektor. Portugalci imaju teret domacina i favorita, tako da u Katar idemo direktno u nedelju!
(hm?, 8. novembar 2021 13:57) # Link komentara

Samo se ti nadaj...Znaš onu - "i ćorava kokoš JEDNOM nađe zrno"...

P.S. bio u ZG na navedenoj utakmici...ne znam o kakvom "muku" ti pričaš, završilo 2:2 + niste VI nešto napravili što je HR ostavilo "doma", već Makedonci...Pogledaj rezultate skupine pa ćeš vidjeti o čemu govorim.

vlada

pre 2 godine

Oni nemaju razlog da se boje našeg tima jer su za klasu bolji od naše reprezentacije. Portugalci imaju i dodatni motiv nepriznat gol Ronalda i sigurno će kidisati na naš gol.

Master Inženjer IT

pre 2 godine

@mitrojovic

Tadić i Mitrović najbolji igrači na svetu na svojim pozicijama? Mitrović je možda najbolji igrač druge engleske lige, ali u Premijer ligi bi bio jedan od najlošijih špiceva, ako ne i najgori.. Tadić je izuzetan igrač, ali daleko od vrhunskog. Što se Vlahovića tiče, on je šest meseci stariji od Halanda, a evo uporedne statistike:

Vlahović
Fiorentina 97 utakmica 39 golova 5 asistencija
Liga šampiona- nije igrao.
Reprezentacija 12 ut 6 golova

Haland
Borusija Dortmund 69 utakmica 70 golova, 19 asistencija
Liga šampiona 12 utakmica 13 golova, 2 asistencije
Reprezentacija 15 utakmica 12 golova

celinc

pre 2 godine

Cim igra Kostic nemamo se cemu nadati,teski folirant,vecito igra u strahu,svaki peti centarsut na nesto lici,ostala cetri na nivou opstinske lige,a odbrana bolje i ne pricati,ali nada umire zadnja

Fenomen

pre 2 godine

Ne mogu da shvatim da neko može očekivati našu pobedu. Sa kim? Sa čim? Dajte ljudi budimo ozbiljni. Zar verovati ovim našim folirantima koji su jaki samo u izjavama pre utakmica...a nakon njih tu je gomila već poznatih opravdanja u stilu...pokrao nas sudija, napustila nas sreća, bili smo bolji, ovo nam je dobra škola...naša šansa je baraž...i slična opravdanja i nebuloze.

PlayBoy

pre 2 godine

Mislim da je glupo ocekivati pobedu u Portugalu,naravno da svi to zelimo i da se nadamo uspehu ali ipak su Portugalci jedna od najjacih evropskih repki.Samo da ne stavi Vlahovica i Mitra zajedno videlo se da se guse,na mesto Vlahovica SMS kao second striker sto mu je prirodna pozicija da spusta duge lopte,iza Tadić ispred Mitar,ostatak tima standarno.

hm?

pre 2 godine

@ (мишо, 8. novembar 2021 13:12)
Ukoliko se ne secate ili pripadate mladjim generacijama, da Vas podsetim na pricu od pre 22 godine. Tada smo isli u Zagreb trecoj reprezentaciji sveta i kao i sada odlucivala je jedna utakmica. Kao sto Vi pisete o tri komada, svi su tada pricali o minimum cetiri komada. Posle 90 minuta na Maksimiru su ostali tisina i muk, a mi bili na EP u Holandiji. Tako je bilo pre 22 godine i tako ce biti u nedelju!! Portugalci jesu jaki, reprezentacija puna zvezda, ali ovog puta mi smo bolji. Imamo sve, na svakoj poziciji imamo po dvojicu igraca u formi, pozitivnu atmosfera i na kraju imamo Piksija, koji me je pozitivno iznenadio kao selektor. Portugalci imaju teret domacina i favorita, tako da u Katar idemo direktno u nedelju!

misko

pre 2 godine

Samo bez Pavlovića,ni u protokolu Monaka nije bio.Rajković dobar a ispred njega da Bog sačuva.Ako igramo na kontru Lazović i Radonjić obavezno.Mitrović i Radonjić su najbolji tandem u napadu,dosta golova i opasnih akcija su odigrali.Ko ne veruje neka pogleda snimke.Ozbiljno računati na Grujića,klasa igrač a već je igrao protiv većine protivničkih igrača.

MitroJovic

pre 2 godine

kanselo ManC
dias ManC
bernardo ManC
fernandes ManU
ronaldo ManU

mislim da samo sa ovih 5 mogu da nas pobede

to su sve najbolji igraci na svetu na svojim pozicijama.

e sad, smatram da su i tadic i mitrovic najbolji igraci na svetu na svojim pozicijama. ako im doturimo nekako loptu napred mislim da ce najbolji duo na svetu (to nije samo moje misljenje nego i cista statistika) u istoriji reprezentacija otici na svetsko!

mladson

pre 2 godine

Ama,ljudi, Ronaldo je pred početak kvalifikacija rekao da mu je ovo poslednji Mundial
Tako da će svi sve uraditi i Fifa i... ma svi koji imaju veze sa prvenstvom i fudbalom da se on tamo i pojavi. Fudbal je biznis a takvi likovi donose novac, prema tome, sta god mi uradili, oni će, nažalost, biti prvi!!!

Master ekonomista

pre 2 godine

Nekad odbrana

Ivanović Chelsea
Vidić Manchester United
Subotić BVB
Kolarov Manchester City

Sredina

Matić Chelsea
Stanković Inter
Kuzmanović Inter

zilijen

pre 2 godine

Treba da izadjemo ofanzivno 3-5-2.
Dmitrovic na golu, stoperi Nastasic, Mitrovic, Milenkovic,desno Lazivic, levo Kostic, sredina Sergej, Maksimovic i Tadic, napad Mitar i Vlahovic

cole

pre 2 godine

auh, kako cemo se otrezniti u portugalu! nije toliki problem napad...vlahovic i mitar uvek mogu da daju gol...mada, sa sms je tadic oteran na stranu i debelo placamo ceh tome. ali, drvored u odbrani ce biti "topovsko meso" za portugalce. ko jos moze da veruje odbrani u kojoj "igraju" stefan mitrovic i veljkovic, za koje i dalje ne znam u kojim su klubovima, napaljeni pavlovic koji je umislio da je zajec i elsner u jednom, milenkovic koji je veca pretnja nasim golmanima nego sto ih brani...igramo bez pismenih bekova...i mi bi u katar? mi da pretimo nekome? dobri moj Piksi...voleo sam te kao Boga dok si igrao u Zvezdi...ali, batice moj, nemas tim da bilo kome pretis! fudbalska neinteligencija cele tvoje odbrani ti je vec dosla glave i samo ce te dokusuriti.

hr mitomanija je cudo nad cudima

pre 2 godine

Samo se ti nadaj...Znaš onu - "i ćorava kokoš JEDNOM nađe zrno"...

P.S. bio u ZG na navedenoj utakmici...ne znam o kakvom "muku" ti pričaš, završilo 2:2 + niste VI nešto napravili što je HR ostavilo "doma", već Makedonci...Pogledaj rezultate skupine pa ćeš vidjeti o čemu govorim.
(mitomanija je čudo, 08. novembar 2021 14:48)

Je, je tocno. I corava kokos zvana Hrvatska je slucajno nasla jedno penal finale ali nogometni trofej nece ni slucajno jos tisucu godina. A dobro ti znas frende o kakvom muku prica, o muku koji sam osobito dozivjeo na Maksimiru kada su nas Srbi ostavili doma a ne neka Makedonija. Cijelu noc se od tuge nije nista culo u ZG. Podsjetit cu te, te veceri smo igrali sa Srbima i nismo ih kao treca repka svijeta uspjeli dobiti za EURO. Makedonci s time nemaju nista. Pogledaj malo snimke pa ces znati o cemu govorim. Samo se ti nadaj da ti netko vjeruje u to u cega ni sam ne vjerujes.

drmilan.stankovic@gmail.com

pre 2 godine

Nekad odbrana

Ivanović Chelsea
Vidić Manchester United
Subotić BVB
Kolarov Manchester City

Sredina

Matić Chelsea
Stanković Inter
Kuzmanović Inter
(Master ekonomista, 08. novembar

Jeste shefe, ali napad Zigara i Pantela i izmena Danko Lazovic, a sad ne znaš kog ces spica pre. Ali slazem se, razlika u odbrani je ogromna. Vezni red nam je sada i jaci, SMS i Grujic su ozbiljni igraci, kad bi Gudelj bio na nivou... ili Zdjelar... A imamo igrace Racic, Milivojevic, pa cak i Matic kad bi hteo. Realno odbrana nam je talentovana, ali deficit bekova je neverovatan.

dtegaq62

pre 2 godine

na golu rajković pozadi bleki ,pavlović , veljković zadnji vezni gudelj po boku živković ,kostić na sredini sergej ispred njega tadić u špicu vlahović ,mitrović. i udri portugalce .ovo su momci koji su trenutno u formi nisam se vodio niti obojen bojama niti bilo šta drugo . odbrana nam škripi zbog igre sa tri odbrambena i to je svima jasno ( bekove nemamo) ako gudelj koji je radilica pokupi lopte koje idu po sredini odbrane a kostić i živković pokriju i napred i nazad pored aut linije možemo nečemu da se nadamo da sergej poveže tadića sa napadačima i da se molimo nekom krštenom centaršutu od kostića i žikovića ka našim jakim i odličnim špicevima koji su u nikad boljoj formi. da se ne ljuti niko dareta lazovića volim ali živković je trenutno brži i mlađi a i u boljoj formi

Andrea Djani

pre 2 godine

Jedini Piksijev "greh" je sto je u izuzetno dobrim odnosima da najvecim genijem u svakom smislu Dejom Savicevicem , a on je cuvenog akademika Terzica precrtao kao coveka za sva vremena . Imajuci to u vidu za ocekivati je napade na Piksija iz svih oruzja , za pocetak od tuznog Mrkele . Sve ce to negativno uticati i na reprezentaciju , narocito u najverovatnijem barazu , mada se uskreno nadam da bi mozda mogli i da odusevimo sve i pobedimo .

Milorad

pre 2 godine

Kakvo iznenađenje imati selektora koji ume da priča. Posle raznih Pižona, Advokata, Krstajića, Ćurčića, Tumbe, i ostalih kerefeka, ovo je pravo osveženje.

hoćeš iskreno ?!

pre 2 godine

Ako Luka Jović i Nemanja Radonjić vide teren protiv Portugalije , mi nemamo čemu da se nadamo.
Mitrović,Vlahović,SMS,Tadić imaju kvalitet , ostali mrka kapa , sve same kiksare i to najmanje po 2puta po meču.
Svako Portugalija ima 75% šanse da prođe dalje naspram nas.
Ajde što su od nas kvalitetniji , nego što imaju i Ronalda , zamislite mundijal , pa još u Kataru, a bez jedne od najvećih medijskih zvezda...a i dužni smo im gol iz Bg-a .
Probaću da se kladim na Portugaliju čisto malera radi :D je..š 10 eura. :D

fudbaloman

pre 2 godine

Nadam se da Piksi neće upasti u zamku da ponovo proba sa Mitrom i Vlahovićem u špicu. Neće proći protiv Portugala, razbiće nas već u srednjoj zoni. Znači jedan od njih uz Tadića, lično bi krenuo sa Dušanom kao bržim i tehnički boljim. Da igramo fino do noge i pecamo polukontre i rupe koje ostavljaju bekovi i krila Portugala. Oni imaju mnogo veći pritisak i tenziju od nas. Moramo konačno izaći na crtu najvećima sa stavom da ih se ne plašimo ni malo i da smo došli da uzmemo prolaz na SP. U Lisabonu svi moraju biti drčni i bezobrazni kao Piksi.

11 Piksija na terenu i mi ćemo ih dobiti.

salerno

pre 2 godine

Pa vidite sad nisu problem ta teska artillerija, vec teska glava, zamislite sad, srbija dolazi u vodstvo u prvih 15 min, sta mislite ostalih 75 min kakva ce biti igra srbije? svi nazad da se cuva vodstvo to est bunker, to je problem srbije, nemaju pobednicki mentalitet.

Čaša Ilić

pre 2 godine

Svaka čast Mitroviću ali nadavao se golova u Čempionšipu. Treba očekivati ofanzivu Portugala. A za kontre mislim da je Vlahović bolje rešenje.

lik

pre 2 godine

Bez brige i lozenja, ima Portugal da nas napuni k’o lovac plovku
(makarena, 08. novembar 2021 15:03)
nisu nas napunili ni kad smo bili 3 puta slabiji.

Earth is not round

pre 2 godine

Mi bolje od ovoga nemamo. Ako neko misli da je ovo dovoljno za Portugal taj ne prati fudbal ni blizu koliko bi trebalo za neki kršten komentar.

Šande da dobijemo Portugal kod njih je malo veća od toga da dobijem osmicu na lotou kojeg ne igram.

Ko razume, shvatiće, ko ne razume videće uskoro.
(Lajavi krelac, 08. novembar 2021 14:24)
Nadam se samo da ce se svi ovakvi likovi javiti i posle utakmice ako bude drugi ishod, a ne samo da prosipaju svoju inteligenciju ovde, i priznaju da su pogresili i da nikog ne zanima njihova izjava.

mare

pre 2 godine

sve je to tacno, neverovatni napadaci, ali opet po starom Srpskom fudbalskom obicaju kad igramo protiv velikih njih nigde nece biti. Jednostavno mentalitet luzera

w

pre 2 godine

Pobedicemo veliki Portugal u gostima a Fifa ce onda dobiti dodatne pare zbog prenosa Portugala u barazu. Bravo Piksi genije!
(LOL, 8. novembar 2021 14:03) # Link komentara

Koliko god sarkastičan komentar bio, ipak je realnije da tako dobijemo ni krivi i dužni, nego da ih realno dobijemo, pa da imaju i dva lša dana.

U Beogradu smo imali mnogo sreće i jedva izvukli nerešeno.
To se dva puta neće ponoviti.

Boki

pre 2 godine

да се не лажемо ,бићемо срећни ако не попијемо 3 комада.
(мишо, 8. novembar 2021 13:12)

Isti djavo da li je 1:1 ili 10:0 ...tako da ako ne pobedimo, bas me briga koliko cem oda primimo. Neka daju sve od sebe pa kako bude...

2CRAZY

pre 2 godine

zadnjih 15 godina nemamo napadaca a odbrana granit, sad odjednom imamo napadace i vezni red, odbrana šuplja ko sir....nikad komplet to je nasa sudbina
(Dragan, 8. novembar 2021 13:31)

Naša ofanzivna postavka, uslovljava to i da odbrana bude lošija, jer igramo sa manje igrača u odbrani.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Вјерујем да можемо извући повољан резултат. Ал вјерујем и да Ирска на њихов инат и упорност побиједити Португал. Неће Ирска играти за Србију, играће за своју част и свој будући рејтинг. Много би и њима значило да побиједе бившег шампиона Европе, још пред својом публиком. И тамо су били близу побједе.

Andrea Djani

pre 2 godine

Nasa velika prednost je sto Portugal igra takmicarski mec u Irskoj tri dana ranije . Uz to mozda ih Irci premlate , jer su njima Portugalci veliki duznici . Kad kazem premlate mislim bukvalno ne rezultatski , pa onda dodju nama onako prebijeni na rende .

Pratim futbal

pre 2 godine

Svaka cast Draganu Stojkovicu kao selektoru.
Bio je izvrstan fudbaler u ono vreme kada je igrao za C.Zvezdu i Jugolsaviju.
Medjutim, Portugal je uvek imao dobre igrace, a kao podruznica brazilskim
igracima, uvek je jak i nezgodan protivnik, narocito kod kuce. A poznato je,
da je 2016. godine bio prvak Evrope. Zato malo verujem da Srbija ima sanse
da pobedi Portugaliju.

Marko

pre 2 godine

Kakva izjava, alal vera, kad bi u Srbiji pravi ljudi bili na pravim mestima, gde bi nam bio kraj, ovo mesto njemu pripada, samo što na čelu saveza npr treba da bude Dzaja, Moca Vukotić npr, a neki mutni tipovi, nažalost ovo je Srbija u kome ekonomista radi kao fizički radnik, cvećar ili mesar kao inspektor u supu, inženjer prodaje povrće na pijaci,itd, sve vrednosti su se izgubile ...

Dragan

pre 2 godine

zadnjih 15 godina nemamo napadaca a odbrana granit, sad odjednom imamo napadace i vezni red, odbrana šuplja ko sir....nikad komplet to je nasa sudbina

Snaga je u razumu

pre 2 godine

Nije sporan kvalitet kod nasih...da bi smo ih dobili moramo mnogo da trcimo...da pritiskamo sve njihove linije... PRESING PRESING I SAMO PRESING.... PA KOM OPANCI KOM 3 BODA...

Зума

pre 2 godine

Од кога да се боје, шта претјерујете, њима утакмица као свака друга, сви наши прије утакмице нешто се бусају у прса, кад изгубе нико да каже лоше смо одиграли, кажу то је фудбал, па за пораз од Шкотске, на свим позицијама бољи, и да нису могли побједити, и ником ништа то је фудбал...

Buks

pre 2 godine

Normalno je da se nadam i verujem da možemo da pobedimo. Ne verujem šta čitam u ovim komentarima. Kakav svet, zašto uopšte pratite fudbal? Baksuzi...

kladzom do bola

pre 2 godine

Nezahvalno je danas da se predvidi ishod bilo kog meca .Sinoc Ajaks gol nije mogao da zabije protiv " kanta " ekipe u Holandiji . Mislim da mi imamo sanse u Portugalu ali trebace nam dosta srece narocito u odbrani . Ko zna mozda nas pogleda sreca ., a mozda i Irci odigraju nereseno sa Porugalom i tad Piksiju i ekipi stvore sasvim drugi momenat u taktickom planu za utakmicu .pozz

Milutin

pre 2 godine

Nezahvalno je danas da se predvidi ishod bilo kog meca .Sinoc Ajaks gol nije mogao da zabije protiv " kanta " ekipe u Holandiji . Mislim da mi imamo sanse u Portugalu ali trebace nam dosta srece narocito u odbrani . Ko zna mozda nas pogleda sreca ., a mozda i Irci odigraju nereseno sa Porugalom i tad Piksiju i ekipi stvore sasvim drugi momenat u taktickom planu za utakmicu .pozz
(kladzom do bola, 8. novembar 2021 15:10)

Irska-Portugal nerešeno ne menja apsolutno ništa. I u tom slučaju bi nam odgovarala samo pobeda a Portugalu i nerešeno.

Jedino što bi promenilo situaciju je da Irska pobedi Portugal nekim čudom. Ali šanse da se to desi su ravne nuli, a pravo da ti kažem to mi se ne bi ni svidelo, jer bi mi onda igrali na nerešeno, a to nismo nikad znali kako.

Na pobedu u nedelju pa šta bude.

croata

pre 2 godine

Portugal nije nepobjediv, ni kod kuce, al treba pronaci pravi nacin kako igrati. Mi ga nismo nikad dobili iako smo nekad bili i jasno bolji. Imaju taj neki prljavi juznoamericki stil igre koji nam jednostavni ne odgovara. Veliki posjed, umrtve protivnika, a onda nekako ucackaju. Jos imaju i trenera koji forsira defanzivniji odgovorni nogomet, a to im ocito donosi rezultat. No imaju i oni svojih krvnika a to su prije svih svabe. Njemacka ih ladno gazi i to s vise golova razlike. A na izgled ko da igraju s pola gasa. Nevjerojatno je da portugal protiv njih izgleda ko ispodprosjecna reprezentacija. Preslikat njemacku igru, to bi trebalo biti rjesenje, ali lako je to napisati, teren je nesto drugo.
Sto se tice ove utakmice, srbija nema pritisak jer nitko ni ne ocekuje njenu pobjedu, a uz piksija koji je mangup moglo bi biti svega. Mi smo pokazali na mundijalu da "mali" mogu do vrha svijeta, to je vec dovoljan razlog da srbi u lisabonu ne skinu gace prije vremena. Uz nespornu kvalitetu koju imate to su preduvjeti za iznenadjenje. Bas me zanima ta utakmica.

DEX

pre 2 godine

Od kad Srbija ima reprezentaciju verovao sam samo pokojnom Radomiru Antiću i sada Piksiju. Obojica su ostvarene fudbalske legende spremne da pomognu reprezentaciji i naprave rezultat. Zato verujem u plasman na prvenstvo i verujem da neće tamo brisati pod sa nama kao ranije.

Onako realno

pre 2 godine

(mitomanija je čudo, 08. novembar 2021 14:48) nama je ta utakmica bila odlucujuca i mi smo je odigrali kako treba, tako da, mitomanija jeste chudo naroda u pokusaju...
(Bruder, 8. novembar 2021 16:33) # Link komentara

Kakve veze ima je li vam ta utakmica bila odlučujuća sa tim je li NAS to koštalo plasmana. Ako ste nam vi glavni konkurenti tada bili i obje utakmice završe nerješeno, a mi "prospemo" bodove protiv Makedonaca, tko nas je onda izbacio? Vi ili Makedonci? Btw. čestitke na nerješenom (tada). Ne može svatko to odigrati sa reprezentacijom kalibra HR...ni onda - niti sada...a niti ubuduće.

Master ekonomista

pre 2 godine

Realno, bolje igrače od ovih nemamo.. Eventualno Ivan Ilić iz Verone fali, ali je povređen. Svakako ne verujem da bi bio starter u Portugalu. Matić, Kolarov, Ivanovic i Milivojević su se oprostili od reprezentacije, Ljajić i Gacinovic ne igraju.

U odlicnoj formi su Mitrovic, Vlahovic, SMS i Tadić. Videcemo sta ce biti sa Lazovicem. Gudelj mora da startuje, iako malo igra u Sevilji. Kostić takođe. Pozadi jedino Milenkovic odskace, Veljkovic je standardan, kao i Mitrović. Neka probaju sve pa šta bude. Malo ko ocekuje da mozemo da pobedimo, svakako baraž smo obezbedili. Piksi zna najbolje šta ce i kako će, ko sam ja da pametujem. Sportski pozdrav i sve najbolje!

прле

pre 2 godine

Очекивао сам неку повреду, Роналда или тако нешто али цврц! Барем Жота да се напије па да буде мамуран!

Bruder

pre 2 godine

(mitomanija je čudo, 08. novembar 2021 14:48) nama je ta utakmica bila odlucujuca i mi smo je odigrali kako treba, tako da, mitomanija jeste chudo naroda u pokusaju...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

@ МИЛУТИН - Мени би се свидјело да Португал изгуби у Ирској. И има шансе да се то деси. Не велике ал има. А ми свакако у недељу требамо ићи на побједу.

Baba Stanojka

pre 2 godine

Sto rece jedan moj prijatelj, pa majku mu, ne mogu ni oni večno da dobijaju utakmice protiv nas. Jednom moramo i mi pobediti. Niko nije ostao ne poražen. Zato opušteno i hrabro samo, najgore što može da se desi je da izgubimo i odemo u baraž.

Zdenko

pre 2 godine

Hajde jednom da uradite i ono što se ne očekuje od vas. Puni para a nemate rezultata. Digao narod ruke od vas. Politika preuzela odavno fudbal, zato i jesmo dotakli dno. Jbt. izginite jednom kao ljudi, pa da kažemo kako ste bili kakvi treba da budete uvek. Sa verom u boga i radni narod svoj.

Puh

pre 2 godine

Ama,ljudi, Ronaldo je pred početak kvalifikacija rekao da mu je ovo poslednji Mundial
Tako da će svi sve uraditi i Fifa i... ma svi koji imaju veze sa prvenstvom i fudbalom da se on tamo i pojavi. Fudbal je biznis a takvi likovi donose novac, prema tome, sta god mi uradili, oni će, nažalost, biti prvi!!!
(mladson, 8. novembar 2021 18:00)

Znaci ti smatras da ako izgubimo, to ce iskljucivo biti zato jer su nas sudije pokrale, a ne zato jer jer Portugal bolji od nas?
Mislim, ja ne znam da li smo samo mi ovako deluzioniran narod, ili je to slucaj u celom svetu, sa 90% ljudi.

Zvezda

pre 2 godine

Mene najviše brine ko će biti sudija. Osećam da će to biti španac. Teško da će biti grk, Rus,. Sada se pakuju karte. Ima i uticaj naš ekonomski status države. Koliko bi naših bilo u Kataru. Skupe karte. Ali ne treba ići na meč bez samopouzdanja. Portugal je jak, malo vremešna ekipa naročito u odbrani. Treba poginuti i najzad pobeda protiv ekipe iz prvih deset. Baraž je mnogo teži. Dva kruga

kris

pre 2 godine

Nedavno sam pisao jedan komentar na slicnu temu,pa bih ga sad ponovio.Dakle,Portugal je u svakom smislu bolja ekipa,i igracki pojedinacno i kao kolektiv.Osim toga u Beogradu im je ponisten cist gol i to ce biti u podsvjesti i FIFI i sudijama.Medjutim drugo poluvrijeme u Beogradu je pokazalo da mi mozemo sa njima igrati,osim toga vecinu utakmica u grupi se muce,ali ipak mislim da ih ne mozemo pobjediti.Ne mozemo iskljucivo zbog nase psihe.Kad bi u 90. minutu bilo 2:0 za nas,ja bi znao da cemo u 91. napraviti penal,a u 94. primiti gol nakon nesvatljive greske nekolicine nasih igraca.To smo jednostavno mi,i reprezentacija i Zvezda i Partizan.Ono sto mene raduje i motivise da jos vise navijam jeste cinjenica da imamo selektora koji se ne boji napasti bilo koga i koji kod 1:0 za nas ubacuje Jovica i Radonjica,a ne kao svi dosadasnji predhodnici sa nekim zadnjim veznim i odbranom pokusava sacuvati tih 1:0.Nek daju sve od sebe,pa ako izgube,izgubili su bar od boljeg.Predhodna dva ciklusa smo prvo imali mec loptu protiv Austrije i glatko porazeni,a onda na jedvite jade dobili Gruziju u Beogradu.Potom smo sledece kvalifikacije odlucujucu igrali sa Skotskom i svi znamo kako smo prosli,sto pokazuje nasu mentalnu snagu za ova "finala".U svakom slucaju puno srece i nek pobjedi slabiji!

Slavisa

pre 2 godine

hoćeš iskreno ?!, 8. novembar 2021 17:37)
Iskreno.... Pobratime, daj 1000 e, kad si tako siguran... Zaradis 500 e, i eto ti letovanje, odnosno odmor na Kosta Bravi u januaru....
Znaci lupas... Da nece slucajno i Egipat zbog Salaha sigurno u Katar?

Hrundi Bakshi

pre 2 godine

Mi imamo odbranu u rangu Andore, Lihtenstajna, Gibraltara, (bez uvrede, naravno).
Tako da, stvari su tu jasne i pre pocetka utakmice