Četvrtak, 28.10.2021.

16:10

Mrkela kritikovao igrače: Ono nije ličilo ni na šta, nema opravdanja

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela oglasio se posle poraza od Radnika u Surdulici.

Izvor:

Mrkela kritikovao igraèe: Ono nije lièilo ni na šta, nema opravdanja IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

hypatija

pre 2 godine

Činjenica je da moja Crvena Zvezda ima najkvalitetniji i sigurno najskuplji tim u Srbiji, ali priča o nepobedivosti je čista glupost , jer to NE POSTOJI.
Takva priča je samo balast koji zna itekako da smeta.
Meni je bitno da kao mnogo kvalitetniji i bolji klub redovno nakantamo uplakane i izuzetno retko igramo nerešeno sa njima. Tog zadovoljstva nažalost nema i to mi veoma smeta.Derbiji su uglavnom ispunjeni mučenjem i impotencijom. To je za mene kao navijača Crvene Zvezde uvreda.
Drugo, mojoj Crvenoj Zvezdi još uvek nije mesto u LŠ. Ali, očekujem da ako ne ove godine u naredne dve do tri osvojimo Ligu Evrope, gde nam i jeste mesto.
Redovno učestvovanje u evropskim takmičenjima, gde podrazumevam i učešće u nokaut fazi donosi kvalitet igre, rejting i novac. Više od dobrih igrača je potrebna ozbiljna (profesionalna) uprava sa zaposlenim profesionalnim (školovanim po Evropi) skautima.Ovo što trenutno imamo nije loše, ali je daleko od zadovoljavajućeg i potrebnog za neke ozbiljne uspehe.
Izgubiti od Radnika po onakvom terenu i dva - tri dana posle odigrane evropske utakmice i nije neka sramota, ako uzmemo u obzir da i Radnik igra fudbal.
Pozdrav i gazi Zvezdoooo !!!

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Prodati visak u vidu Bakajoka, Krsticica, Rodica, Pavkova, Nikolica, Petrovica, Vukanovica, Zivkovica, Pankova, Dijonija, Gajica, Gobeljica, Srnica i Bena i dovesti VRHUNSKOG napadaca i bekove.

Zamene:
Popovic za Borjana
Erakovic za Degeneka i Dragovica
Omladinac iz podmlatka za nove bekove
Nikolic za Kangu, Stanic za Sanoga
Stanic i Lazetic i jos neki omladinac za napad.

Prvi tim:
Borjan
Desni bek
Dragovic
Degenek
Levi bek
Sanogo
Kanga
Falko
Ivanic
Katai
VRHUNSKI napadac

Zvezdaš

pre 2 godine

Sad se i Mrkela žali na igru, a on i Terzić du doveli Dionija, Falka, Bakajoka, Živkovića, Spiridonovića, pa pre toga Kanjasa, Garsiju, VanLa Paru, Tomanea, Žandera, Jirku, pa pre njih Kafua, Embesilija, Stojiljkovića, Rikardinja, Melega, Čaušića, Jeftovića itd.Pa zar je moguće da naprave tolike promašaju, koliko oni koštaju i ko će da odgovara?
Partizan dovodi 10 puta manje igrača, ali oni odmah igraju i prave razliku.Da li je moguće da Zvezda sa dve LŠ i tri LE svake godine ima lošije igrače i ti?
Da li je zo normalno?Gde je novac?

зуке

pre 2 godine

Па ко је довео те исте играче? Мало више самокритичности није на одмет, али то просто не постоји код дотичног

nema ovde leba

pre 2 godine

Čekamo kraj sezone i obecanje Terze madjije o ostavci posle neosvojene titule koju upravni odbor ne prihvata naravno a sa njim ostaje i Drkela

dr. Udo Brinkman

pre 2 godine

Mozda bi trebalo da se upitas odkuda ti na mestu na kojem si, kakve kfalifikacije imas, kakve rezultate, kakve igrace si dovodio, koliko promasenih transfera, da li imas moral, obraz.. ko si zapravo ti? Idi covece, daleko, daleko, da te nikada vise ne vidimo, nista bolji igrac nisi bio (nikada ti necemo zaboraviti kukavicluk protiv Milana), idi i ne vracaj se, sramoto jedna.

Wllaxy

pre 2 godine

Čak i takva igra je bolja od Mrkelinog dovođenja igrača - čak i ćorava koka ubode neko zrno jedino još od Mrkele to nikako da dočekamo,, ...

Ajgor

pre 2 godine

Jeli Mrkela, a zasto Zvezda vec godinama nema napadaca koji moze da da gol a da mu ne trebaju bar 20 sansi za to?!
(chupavi, 28. oktobar 2021 16:53)

Ima, dolazi u januaru. Zlatna kopačka.

Pera

pre 2 godine

Da imaš bar malo savesti kritikovao bi sebe, jer si ih ti doveo, kao sto si doveo i Stankovica, koji posle svake utakmice ponavlja da je važan samo rezultat, a ne i očajne igre. Ove godine zaostacete za Partizanom minimum 15 bodova...

dzonson

pre 2 godine

Mrkela, najbolji igrac koji igra u klubu je tu zbog svog dede. To sve govori o vama. Da nema velikog imena kluba i velikih navijaca koji istinski vole klub, mi bismo sada bili druga ili treca liga. Zestoko ste imali srece sa milojevicem i vas par u vrhu kluba vec 5 godina zivi na njegovim uspesima. E to je sramota gospodine, a ne to sto su momci izgubili jednu utakmicu. Fudbal je to, desava se, bajern juce pukao 5-0, pa ce opet da izadje za vikend i samelje nekoga, ali i nemaju u klubu neznalice, kao sto mi imamo. E to je problem!

Zulu

pre 2 godine

@ chupavi

Razlog zasto Zvezda nema igraca koji moze iz 20 sansi za gol da postigne gol je u tome sto u ovoj ligi postoje dva kluba (Zvezda i Partizan). Napadac se pravi u jakoj ligi, gde "manji" ili ostali ucesnici lige, smeju da igraju fudbal protiv tzv. "favorita", a ne u ovoj dvoklupskoj ligi.

Navijač Zvezde

pre 2 godine

Za one koji se razbole a nisu vakcinisani nema plate. Dokle ćemo u fudbalu i u košarci da se nerviramo što igramo bez glavnih igrača važne utakmice.

hahahahha

pre 2 godine

A to sto igraci 7 plata nisu primili lopovi jedni ko je za to kriv? Sto nijednu premiju nisu dobili , to nije sramota jel? Budjavi sramota je to sto ste zaradili 100 miliona , a duzni ste 7,8 plata i premije iz 2018 godine , a ne sto se izgubi jedna utakmica u fudbalu.

mađijatori

pre 2 godine

Ajde Mito ne pravi se lud.I ovo ste namestili kao i sve utakmice u poslednjih 5 godina. I domaće i međunarodne. I kad ste pobeđivali i kad ste gubili.

bokte

pre 2 godine

Zar neko iz kluba može da čestita pobedu protivniku?!
(Sheriff, 28. oktobar 2021 16:23)

ovde se cestita sudiji, pa budes neshvacen ahahaa

5. STAR

pre 2 godine

Kao retko kad sad si sve tačno rekao što se tiče jučerašnje utakmice.
A kad smo kod drugog dela, odgovornosti ljudi u klubu. Kad si preuzeo odgovornost za dovođenje ovih fudbalski nepismenih igrača? Znaš kakva je to odgovornost za toliko očajnih igrača? Ostavka!
Kriješ se iza rezultata. Samo splet okolnosti su nam neki dobri transferi, kao Boaći u početku, Katai i Degenek sad, pa Marin i da ne nabrajam, znamo svi koji su zbog navijačke opredeljenosti ili putem preporuke došli kod nas. A tvoj skating je nula!
Gde je nama levi bek godinama? Rodić sam godinama. Gde nam je napadač? Ne ovi koji su drugi ili treći, nego prvi?! Damo pare na teletabise a ne možemo za Falčinelija. Koji je kao i navedeni tu bio zbog Mihe i Stankovića, odnosno faktora koji nisi ti.
Niko generalno nema zamerku na Evropu, 5 godina je igramo ali kad je toliko igramo onda imamo čim da zakrpimo rupe koje su vidljive. Ili bi trebalo da imamo. Ali to je već pitanje za Terzića.

Delije Tirana 1945

pre 2 godine

Golman Radnika je sve odbranio u završnici, Zvezda je igrala dobro, imala inicijativu, šanse, udarce u okvir, sve... Ima dana kad baš neće. Nisu ti igrači krivi Mitre crna strelo, bili su superiorni u odnosu na protivnika, deset puta bolji jednostavno. Koliko smo puta mi bili bolji, ali neće pa neće... Nekad imaš sreće, nekad je namešteno, nekad je prosto tako da Radnik par puta pređe centar i da dva gola. Srećno komšije pa nek derbi odluči šampiona, okreni-obrni tako je najpoštenije...

sta reci

pre 2 godine

Ajde Mito ne pravi se lud.I ovo ste namestili kao i sve utakmice u poslednjih 5 godina. I domaće i međunarodne. I kad ste pobeđivali i kad ste gubili.
(mađijatori, 28. oktobar 2021 16:15)

Namestili evropske utakmice? jel realno sta citam? vi u svojoj mrznji prema zvezdi probijate sve granice nebuloznih komentara

Nikola86

pre 2 godine

Največi krivac za ovaj poraz je gospodin Mitar Mrkela, koji je nesposoban da obavlja funkciju sportskog direktora. Strani netalentovani igrači se dovode kao na traci. Daju se ogromne pare na plate igračima koji su lošiji od domačih. Omladinska škola nije od Grujića izbacila igrača koji je vredan spomena. Tako da umesto što morališe i daje pridike ovaj kvazi sportski direktor treba da podnese ostavku.

Legolas

pre 2 godine

Uzmi ti La Pare,Kanjase,Krsticice,Gobeljice,Dionije,i ostale bisere i igraj sa njima.
Ti koji si toliko pogresnih odluka i losih poluigraca doveo,ti kritikuješ?!
A što?
Šta, Zvezda ne sme da izgubi jednu,dve utakmice.
Partizan isto.
Šta,želiœ prvenstva u narednih sto godina bez remija,bez da izgubimo.
Jer su to normalne lige,Mitre Mrkela?
Da igraci drugih klubova,samo izađu da se rukuju sa nasim,i odu u svlacionicu,sto da igraju kada ne sme da nas pobede?!?!?!
Ali vrhunski bezobrazluk,da onaj koji je prosuo,DESETINE MILIONA evra,kriminalnim pojacanjima,kritikuje,trenera kojem je obezbedio nula bekova i isto toliko srednjaka i stooera.
Jer da nije bilo dede,ni najbolji stoper u zadnjih 15 godina ne bi igrao za Zvezdu.
Dva krstena igraca,unazad nekoliko godina nisi doveo,sa ogromnim budzetom.
Sramota i bezobrazluk!!!

stefan beograd

pre 2 godine

Neko je juce nabrajao sve promasene investicije doticnog, a to je pozamasn broj miliona za igrace koji nisu igrali skoro ni malo, a da trenutne igrace racunamo kao pogodak jer igraju. Znaci bruka i sramota. Motka samo!

super

pre 2 godine

OSTAVKA!!!!zar je teško preuzeti odgovornost,dovodili ste razne igrače ali nisu sem Dragovića se pokazali... Gledaj kako Partizan je doveo super igrače u odnosu na nas!!!

Leonida

pre 2 godine

1. Mrkela i Terzić napolje.
2. Obavezna vakcinacija fudbalera, kako mogu u KK da 11/12 budu vakcinisani, a ovde igramo bez pola ekipe bitne mečeve.

Jones

pre 2 godine

Golman Radnika je sve odbranio u završnici, Zvezda je igrala dobro, imala inicijativu, šanse, udarce u okvir, sve... Ima dana kad baš neće. Nisu ti igrači krivi Mitre crna strelo, bili su superiorni u odnosu na protivnika, deset puta bolji jednostavno. Koliko smo puta mi bili bolji, ali neće pa neće... Nekad imaš sreće, nekad je namešteno, nekad je prosto tako da Radnik par puta pređe centar i da dva gola. Srećno komšije pa nek derbi odluči šampiona, okreni-obrni tako je najpoštenije...
(Delije Tirana 1945, 28. oktobar 2021 16:30)

Ne razumem sta ti grobaru pokusavas, kao glumis nekog navijaca zvezde a po niku ti se vidi da si grobar koji je tu samo da provocira, ne razumem kako neko moze da ima takve komplekse poput tebe

hahahahha

pre 2 godine

A to sto igraci 7 plata nisu primili lopovi jedni ko je za to kriv? Sto nijednu premiju nisu dobili , to nije sramota jel? Budjavi sramota je to sto ste zaradili 100 miliona , a duzni ste 7,8 plata i premije iz 2018 godine , a ne sto se izgubi jedna utakmica u fudbalu.

Legolas

pre 2 godine

Uzmi ti La Pare,Kanjase,Krsticice,Gobeljice,Dionije,i ostale bisere i igraj sa njima.
Ti koji si toliko pogresnih odluka i losih poluigraca doveo,ti kritikuješ?!
A što?
Šta, Zvezda ne sme da izgubi jednu,dve utakmice.
Partizan isto.
Šta,želiœ prvenstva u narednih sto godina bez remija,bez da izgubimo.
Jer su to normalne lige,Mitre Mrkela?
Da igraci drugih klubova,samo izađu da se rukuju sa nasim,i odu u svlacionicu,sto da igraju kada ne sme da nas pobede?!?!?!
Ali vrhunski bezobrazluk,da onaj koji je prosuo,DESETINE MILIONA evra,kriminalnim pojacanjima,kritikuje,trenera kojem je obezbedio nula bekova i isto toliko srednjaka i stooera.
Jer da nije bilo dede,ni najbolji stoper u zadnjih 15 godina ne bi igrao za Zvezdu.
Dva krstena igraca,unazad nekoliko godina nisi doveo,sa ogromnim budzetom.
Sramota i bezobrazluk!!!

dzonson

pre 2 godine

Mrkela, najbolji igrac koji igra u klubu je tu zbog svog dede. To sve govori o vama. Da nema velikog imena kluba i velikih navijaca koji istinski vole klub, mi bismo sada bili druga ili treca liga. Zestoko ste imali srece sa milojevicem i vas par u vrhu kluba vec 5 godina zivi na njegovim uspesima. E to je sramota gospodine, a ne to sto su momci izgubili jednu utakmicu. Fudbal je to, desava se, bajern juce pukao 5-0, pa ce opet da izadje za vikend i samelje nekoga, ali i nemaju u klubu neznalice, kao sto mi imamo. E to je problem!

5. STAR

pre 2 godine

Kao retko kad sad si sve tačno rekao što se tiče jučerašnje utakmice.
A kad smo kod drugog dela, odgovornosti ljudi u klubu. Kad si preuzeo odgovornost za dovođenje ovih fudbalski nepismenih igrača? Znaš kakva je to odgovornost za toliko očajnih igrača? Ostavka!
Kriješ se iza rezultata. Samo splet okolnosti su nam neki dobri transferi, kao Boaći u početku, Katai i Degenek sad, pa Marin i da ne nabrajam, znamo svi koji su zbog navijačke opredeljenosti ili putem preporuke došli kod nas. A tvoj skating je nula!
Gde je nama levi bek godinama? Rodić sam godinama. Gde nam je napadač? Ne ovi koji su drugi ili treći, nego prvi?! Damo pare na teletabise a ne možemo za Falčinelija. Koji je kao i navedeni tu bio zbog Mihe i Stankovića, odnosno faktora koji nisi ti.
Niko generalno nema zamerku na Evropu, 5 godina je igramo ali kad je toliko igramo onda imamo čim da zakrpimo rupe koje su vidljive. Ili bi trebalo da imamo. Ali to je već pitanje za Terzića.

sta reci

pre 2 godine

Ajde Mito ne pravi se lud.I ovo ste namestili kao i sve utakmice u poslednjih 5 godina. I domaće i međunarodne. I kad ste pobeđivali i kad ste gubili.
(mađijatori, 28. oktobar 2021 16:15)

Namestili evropske utakmice? jel realno sta citam? vi u svojoj mrznji prema zvezdi probijate sve granice nebuloznih komentara

Nikola86

pre 2 godine

Največi krivac za ovaj poraz je gospodin Mitar Mrkela, koji je nesposoban da obavlja funkciju sportskog direktora. Strani netalentovani igrači se dovode kao na traci. Daju se ogromne pare na plate igračima koji su lošiji od domačih. Omladinska škola nije od Grujića izbacila igrača koji je vredan spomena. Tako da umesto što morališe i daje pridike ovaj kvazi sportski direktor treba da podnese ostavku.

super

pre 2 godine

OSTAVKA!!!!zar je teško preuzeti odgovornost,dovodili ste razne igrače ali nisu sem Dragovića se pokazali... Gledaj kako Partizan je doveo super igrače u odnosu na nas!!!

Leonida

pre 2 godine

1. Mrkela i Terzić napolje.
2. Obavezna vakcinacija fudbalera, kako mogu u KK da 11/12 budu vakcinisani, a ovde igramo bez pola ekipe bitne mečeve.

stefan beograd

pre 2 godine

Neko je juce nabrajao sve promasene investicije doticnog, a to je pozamasn broj miliona za igrace koji nisu igrali skoro ni malo, a da trenutne igrace racunamo kao pogodak jer igraju. Znaci bruka i sramota. Motka samo!

Wllaxy

pre 2 godine

Čak i takva igra je bolja od Mrkelinog dovođenja igrača - čak i ćorava koka ubode neko zrno jedino još od Mrkele to nikako da dočekamo,, ...

dr. Udo Brinkman

pre 2 godine

Mozda bi trebalo da se upitas odkuda ti na mestu na kojem si, kakve kfalifikacije imas, kakve rezultate, kakve igrace si dovodio, koliko promasenih transfera, da li imas moral, obraz.. ko si zapravo ti? Idi covece, daleko, daleko, da te nikada vise ne vidimo, nista bolji igrac nisi bio (nikada ti necemo zaboraviti kukavicluk protiv Milana), idi i ne vracaj se, sramoto jedna.

Pera

pre 2 godine

Da imaš bar malo savesti kritikovao bi sebe, jer si ih ti doveo, kao sto si doveo i Stankovica, koji posle svake utakmice ponavlja da je važan samo rezultat, a ne i očajne igre. Ove godine zaostacete za Partizanom minimum 15 bodova...

Ajgor

pre 2 godine

Jeli Mrkela, a zasto Zvezda vec godinama nema napadaca koji moze da da gol a da mu ne trebaju bar 20 sansi za to?!
(chupavi, 28. oktobar 2021 16:53)

Ima, dolazi u januaru. Zlatna kopačka.

nema ovde leba

pre 2 godine

Čekamo kraj sezone i obecanje Terze madjije o ostavci posle neosvojene titule koju upravni odbor ne prihvata naravno a sa njim ostaje i Drkela

Zulu

pre 2 godine

@ chupavi

Razlog zasto Zvezda nema igraca koji moze iz 20 sansi za gol da postigne gol je u tome sto u ovoj ligi postoje dva kluba (Zvezda i Partizan). Napadac se pravi u jakoj ligi, gde "manji" ili ostali ucesnici lige, smeju da igraju fudbal protiv tzv. "favorita", a ne u ovoj dvoklupskoj ligi.

mađijatori

pre 2 godine

Ajde Mito ne pravi se lud.I ovo ste namestili kao i sve utakmice u poslednjih 5 godina. I domaće i međunarodne. I kad ste pobeđivali i kad ste gubili.

Navijač Zvezde

pre 2 godine

Za one koji se razbole a nisu vakcinisani nema plate. Dokle ćemo u fudbalu i u košarci da se nerviramo što igramo bez glavnih igrača važne utakmice.

зуке

pre 2 godine

Па ко је довео те исте играче? Мало више самокритичности није на одмет, али то просто не постоји код дотичног

Zvezdaš

pre 2 godine

Sad se i Mrkela žali na igru, a on i Terzić du doveli Dionija, Falka, Bakajoka, Živkovića, Spiridonovića, pa pre toga Kanjasa, Garsiju, VanLa Paru, Tomanea, Žandera, Jirku, pa pre njih Kafua, Embesilija, Stojiljkovića, Rikardinja, Melega, Čaušića, Jeftovića itd.Pa zar je moguće da naprave tolike promašaju, koliko oni koštaju i ko će da odgovara?
Partizan dovodi 10 puta manje igrača, ali oni odmah igraju i prave razliku.Da li je moguće da Zvezda sa dve LŠ i tri LE svake godine ima lošije igrače i ti?
Da li je zo normalno?Gde je novac?

bokte

pre 2 godine

Zar neko iz kluba može da čestita pobedu protivniku?!
(Sheriff, 28. oktobar 2021 16:23)

ovde se cestita sudiji, pa budes neshvacen ahahaa

Delije Tirana 1945

pre 2 godine

Golman Radnika je sve odbranio u završnici, Zvezda je igrala dobro, imala inicijativu, šanse, udarce u okvir, sve... Ima dana kad baš neće. Nisu ti igrači krivi Mitre crna strelo, bili su superiorni u odnosu na protivnika, deset puta bolji jednostavno. Koliko smo puta mi bili bolji, ali neće pa neće... Nekad imaš sreće, nekad je namešteno, nekad je prosto tako da Radnik par puta pređe centar i da dva gola. Srećno komšije pa nek derbi odluči šampiona, okreni-obrni tako je najpoštenije...

Jones

pre 2 godine

Golman Radnika je sve odbranio u završnici, Zvezda je igrala dobro, imala inicijativu, šanse, udarce u okvir, sve... Ima dana kad baš neće. Nisu ti igrači krivi Mitre crna strelo, bili su superiorni u odnosu na protivnika, deset puta bolji jednostavno. Koliko smo puta mi bili bolji, ali neće pa neće... Nekad imaš sreće, nekad je namešteno, nekad je prosto tako da Radnik par puta pređe centar i da dva gola. Srećno komšije pa nek derbi odluči šampiona, okreni-obrni tako je najpoštenije...
(Delije Tirana 1945, 28. oktobar 2021 16:30)

Ne razumem sta ti grobaru pokusavas, kao glumis nekog navijaca zvezde a po niku ti se vidi da si grobar koji je tu samo da provocira, ne razumem kako neko moze da ima takve komplekse poput tebe

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Prodati visak u vidu Bakajoka, Krsticica, Rodica, Pavkova, Nikolica, Petrovica, Vukanovica, Zivkovica, Pankova, Dijonija, Gajica, Gobeljica, Srnica i Bena i dovesti VRHUNSKOG napadaca i bekove.

Zamene:
Popovic za Borjana
Erakovic za Degeneka i Dragovica
Omladinac iz podmlatka za nove bekove
Nikolic za Kangu, Stanic za Sanoga
Stanic i Lazetic i jos neki omladinac za napad.

Prvi tim:
Borjan
Desni bek
Dragovic
Degenek
Levi bek
Sanogo
Kanga
Falko
Ivanic
Katai
VRHUNSKI napadac

hypatija

pre 2 godine

Činjenica je da moja Crvena Zvezda ima najkvalitetniji i sigurno najskuplji tim u Srbiji, ali priča o nepobedivosti je čista glupost , jer to NE POSTOJI.
Takva priča je samo balast koji zna itekako da smeta.
Meni je bitno da kao mnogo kvalitetniji i bolji klub redovno nakantamo uplakane i izuzetno retko igramo nerešeno sa njima. Tog zadovoljstva nažalost nema i to mi veoma smeta.Derbiji su uglavnom ispunjeni mučenjem i impotencijom. To je za mene kao navijača Crvene Zvezde uvreda.
Drugo, mojoj Crvenoj Zvezdi još uvek nije mesto u LŠ. Ali, očekujem da ako ne ove godine u naredne dve do tri osvojimo Ligu Evrope, gde nam i jeste mesto.
Redovno učestvovanje u evropskim takmičenjima, gde podrazumevam i učešće u nokaut fazi donosi kvalitet igre, rejting i novac. Više od dobrih igrača je potrebna ozbiljna (profesionalna) uprava sa zaposlenim profesionalnim (školovanim po Evropi) skautima.Ovo što trenutno imamo nije loše, ali je daleko od zadovoljavajućeg i potrebnog za neke ozbiljne uspehe.
Izgubiti od Radnika po onakvom terenu i dva - tri dana posle odigrane evropske utakmice i nije neka sramota, ako uzmemo u obzir da i Radnik igra fudbal.
Pozdrav i gazi Zvezdoooo !!!

mađijatori

pre 2 godine

Ajde Mito ne pravi se lud.I ovo ste namestili kao i sve utakmice u poslednjih 5 godina. I domaće i međunarodne. I kad ste pobeđivali i kad ste gubili.

Jones

pre 2 godine

Golman Radnika je sve odbranio u završnici, Zvezda je igrala dobro, imala inicijativu, šanse, udarce u okvir, sve... Ima dana kad baš neće. Nisu ti igrači krivi Mitre crna strelo, bili su superiorni u odnosu na protivnika, deset puta bolji jednostavno. Koliko smo puta mi bili bolji, ali neće pa neće... Nekad imaš sreće, nekad je namešteno, nekad je prosto tako da Radnik par puta pređe centar i da dva gola. Srećno komšije pa nek derbi odluči šampiona, okreni-obrni tako je najpoštenije...
(Delije Tirana 1945, 28. oktobar 2021 16:30)

Ne razumem sta ti grobaru pokusavas, kao glumis nekog navijaca zvezde a po niku ti se vidi da si grobar koji je tu samo da provocira, ne razumem kako neko moze da ima takve komplekse poput tebe

Delije Tirana 1945

pre 2 godine

Golman Radnika je sve odbranio u završnici, Zvezda je igrala dobro, imala inicijativu, šanse, udarce u okvir, sve... Ima dana kad baš neće. Nisu ti igrači krivi Mitre crna strelo, bili su superiorni u odnosu na protivnika, deset puta bolji jednostavno. Koliko smo puta mi bili bolji, ali neće pa neće... Nekad imaš sreće, nekad je namešteno, nekad je prosto tako da Radnik par puta pređe centar i da dva gola. Srećno komšije pa nek derbi odluči šampiona, okreni-obrni tako je najpoštenije...

Navijač Zvezde

pre 2 godine

Za one koji se razbole a nisu vakcinisani nema plate. Dokle ćemo u fudbalu i u košarci da se nerviramo što igramo bez glavnih igrača važne utakmice.

sta reci

pre 2 godine

Ajde Mito ne pravi se lud.I ovo ste namestili kao i sve utakmice u poslednjih 5 godina. I domaće i međunarodne. I kad ste pobeđivali i kad ste gubili.
(mađijatori, 28. oktobar 2021 16:15)

Namestili evropske utakmice? jel realno sta citam? vi u svojoj mrznji prema zvezdi probijate sve granice nebuloznih komentara

Pera

pre 2 godine

Da imaš bar malo savesti kritikovao bi sebe, jer si ih ti doveo, kao sto si doveo i Stankovica, koji posle svake utakmice ponavlja da je važan samo rezultat, a ne i očajne igre. Ove godine zaostacete za Partizanom minimum 15 bodova...

Leonida

pre 2 godine

1. Mrkela i Terzić napolje.
2. Obavezna vakcinacija fudbalera, kako mogu u KK da 11/12 budu vakcinisani, a ovde igramo bez pola ekipe bitne mečeve.

Ajgor

pre 2 godine

Jeli Mrkela, a zasto Zvezda vec godinama nema napadaca koji moze da da gol a da mu ne trebaju bar 20 sansi za to?!
(chupavi, 28. oktobar 2021 16:53)

Ima, dolazi u januaru. Zlatna kopačka.

bokte

pre 2 godine

Zar neko iz kluba može da čestita pobedu protivniku?!
(Sheriff, 28. oktobar 2021 16:23)

ovde se cestita sudiji, pa budes neshvacen ahahaa

super

pre 2 godine

OSTAVKA!!!!zar je teško preuzeti odgovornost,dovodili ste razne igrače ali nisu sem Dragovića se pokazali... Gledaj kako Partizan je doveo super igrače u odnosu na nas!!!

hahahahha

pre 2 godine

A to sto igraci 7 plata nisu primili lopovi jedni ko je za to kriv? Sto nijednu premiju nisu dobili , to nije sramota jel? Budjavi sramota je to sto ste zaradili 100 miliona , a duzni ste 7,8 plata i premije iz 2018 godine , a ne sto se izgubi jedna utakmica u fudbalu.

dr. Udo Brinkman

pre 2 godine

Mozda bi trebalo da se upitas odkuda ti na mestu na kojem si, kakve kfalifikacije imas, kakve rezultate, kakve igrace si dovodio, koliko promasenih transfera, da li imas moral, obraz.. ko si zapravo ti? Idi covece, daleko, daleko, da te nikada vise ne vidimo, nista bolji igrac nisi bio (nikada ti necemo zaboraviti kukavicluk protiv Milana), idi i ne vracaj se, sramoto jedna.

Nikola86

pre 2 godine

Največi krivac za ovaj poraz je gospodin Mitar Mrkela, koji je nesposoban da obavlja funkciju sportskog direktora. Strani netalentovani igrači se dovode kao na traci. Daju se ogromne pare na plate igračima koji su lošiji od domačih. Omladinska škola nije od Grujića izbacila igrača koji je vredan spomena. Tako da umesto što morališe i daje pridike ovaj kvazi sportski direktor treba da podnese ostavku.

dzonson

pre 2 godine

Mrkela, najbolji igrac koji igra u klubu je tu zbog svog dede. To sve govori o vama. Da nema velikog imena kluba i velikih navijaca koji istinski vole klub, mi bismo sada bili druga ili treca liga. Zestoko ste imali srece sa milojevicem i vas par u vrhu kluba vec 5 godina zivi na njegovim uspesima. E to je sramota gospodine, a ne to sto su momci izgubili jednu utakmicu. Fudbal je to, desava se, bajern juce pukao 5-0, pa ce opet da izadje za vikend i samelje nekoga, ali i nemaju u klubu neznalice, kao sto mi imamo. E to je problem!

Legolas

pre 2 godine

Uzmi ti La Pare,Kanjase,Krsticice,Gobeljice,Dionije,i ostale bisere i igraj sa njima.
Ti koji si toliko pogresnih odluka i losih poluigraca doveo,ti kritikuješ?!
A što?
Šta, Zvezda ne sme da izgubi jednu,dve utakmice.
Partizan isto.
Šta,želiœ prvenstva u narednih sto godina bez remija,bez da izgubimo.
Jer su to normalne lige,Mitre Mrkela?
Da igraci drugih klubova,samo izađu da se rukuju sa nasim,i odu u svlacionicu,sto da igraju kada ne sme da nas pobede?!?!?!
Ali vrhunski bezobrazluk,da onaj koji je prosuo,DESETINE MILIONA evra,kriminalnim pojacanjima,kritikuje,trenera kojem je obezbedio nula bekova i isto toliko srednjaka i stooera.
Jer da nije bilo dede,ni najbolji stoper u zadnjih 15 godina ne bi igrao za Zvezdu.
Dva krstena igraca,unazad nekoliko godina nisi doveo,sa ogromnim budzetom.
Sramota i bezobrazluk!!!

Zulu

pre 2 godine

@ chupavi

Razlog zasto Zvezda nema igraca koji moze iz 20 sansi za gol da postigne gol je u tome sto u ovoj ligi postoje dva kluba (Zvezda i Partizan). Napadac se pravi u jakoj ligi, gde "manji" ili ostali ucesnici lige, smeju da igraju fudbal protiv tzv. "favorita", a ne u ovoj dvoklupskoj ligi.

hypatija

pre 2 godine

Činjenica je da moja Crvena Zvezda ima najkvalitetniji i sigurno najskuplji tim u Srbiji, ali priča o nepobedivosti je čista glupost , jer to NE POSTOJI.
Takva priča je samo balast koji zna itekako da smeta.
Meni je bitno da kao mnogo kvalitetniji i bolji klub redovno nakantamo uplakane i izuzetno retko igramo nerešeno sa njima. Tog zadovoljstva nažalost nema i to mi veoma smeta.Derbiji su uglavnom ispunjeni mučenjem i impotencijom. To je za mene kao navijača Crvene Zvezde uvreda.
Drugo, mojoj Crvenoj Zvezdi još uvek nije mesto u LŠ. Ali, očekujem da ako ne ove godine u naredne dve do tri osvojimo Ligu Evrope, gde nam i jeste mesto.
Redovno učestvovanje u evropskim takmičenjima, gde podrazumevam i učešće u nokaut fazi donosi kvalitet igre, rejting i novac. Više od dobrih igrača je potrebna ozbiljna (profesionalna) uprava sa zaposlenim profesionalnim (školovanim po Evropi) skautima.Ovo što trenutno imamo nije loše, ali je daleko od zadovoljavajućeg i potrebnog za neke ozbiljne uspehe.
Izgubiti od Radnika po onakvom terenu i dva - tri dana posle odigrane evropske utakmice i nije neka sramota, ako uzmemo u obzir da i Radnik igra fudbal.
Pozdrav i gazi Zvezdoooo !!!

5. STAR

pre 2 godine

Kao retko kad sad si sve tačno rekao što se tiče jučerašnje utakmice.
A kad smo kod drugog dela, odgovornosti ljudi u klubu. Kad si preuzeo odgovornost za dovođenje ovih fudbalski nepismenih igrača? Znaš kakva je to odgovornost za toliko očajnih igrača? Ostavka!
Kriješ se iza rezultata. Samo splet okolnosti su nam neki dobri transferi, kao Boaći u početku, Katai i Degenek sad, pa Marin i da ne nabrajam, znamo svi koji su zbog navijačke opredeljenosti ili putem preporuke došli kod nas. A tvoj skating je nula!
Gde je nama levi bek godinama? Rodić sam godinama. Gde nam je napadač? Ne ovi koji su drugi ili treći, nego prvi?! Damo pare na teletabise a ne možemo za Falčinelija. Koji je kao i navedeni tu bio zbog Mihe i Stankovića, odnosno faktora koji nisi ti.
Niko generalno nema zamerku na Evropu, 5 godina je igramo ali kad je toliko igramo onda imamo čim da zakrpimo rupe koje su vidljive. Ili bi trebalo da imamo. Ali to je već pitanje za Terzića.

nema ovde leba

pre 2 godine

Čekamo kraj sezone i obecanje Terze madjije o ostavci posle neosvojene titule koju upravni odbor ne prihvata naravno a sa njim ostaje i Drkela

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Prodati visak u vidu Bakajoka, Krsticica, Rodica, Pavkova, Nikolica, Petrovica, Vukanovica, Zivkovica, Pankova, Dijonija, Gajica, Gobeljica, Srnica i Bena i dovesti VRHUNSKOG napadaca i bekove.

Zamene:
Popovic za Borjana
Erakovic za Degeneka i Dragovica
Omladinac iz podmlatka za nove bekove
Nikolic za Kangu, Stanic za Sanoga
Stanic i Lazetic i jos neki omladinac za napad.

Prvi tim:
Borjan
Desni bek
Dragovic
Degenek
Levi bek
Sanogo
Kanga
Falko
Ivanic
Katai
VRHUNSKI napadac

stefan beograd

pre 2 godine

Neko je juce nabrajao sve promasene investicije doticnog, a to je pozamasn broj miliona za igrace koji nisu igrali skoro ni malo, a da trenutne igrace racunamo kao pogodak jer igraju. Znaci bruka i sramota. Motka samo!

Wllaxy

pre 2 godine

Čak i takva igra je bolja od Mrkelinog dovođenja igrača - čak i ćorava koka ubode neko zrno jedino još od Mrkele to nikako da dočekamo,, ...

зуке

pre 2 godine

Па ко је довео те исте играче? Мало више самокритичности није на одмет, али то просто не постоји код дотичног

Zvezdaš

pre 2 godine

Sad se i Mrkela žali na igru, a on i Terzić du doveli Dionija, Falka, Bakajoka, Živkovića, Spiridonovića, pa pre toga Kanjasa, Garsiju, VanLa Paru, Tomanea, Žandera, Jirku, pa pre njih Kafua, Embesilija, Stojiljkovića, Rikardinja, Melega, Čaušića, Jeftovića itd.Pa zar je moguće da naprave tolike promašaju, koliko oni koštaju i ko će da odgovara?
Partizan dovodi 10 puta manje igrača, ali oni odmah igraju i prave razliku.Da li je moguće da Zvezda sa dve LŠ i tri LE svake godine ima lošije igrače i ti?
Da li je zo normalno?Gde je novac?