Utorak, 27.06.2006.

15:09

Bajević čeka štopera

Izvor: Beta

Bajeviæ èeka štopera IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

30 Komentari

Sortiraj po:

Football Doctor

pre 17 godina

Mislim da bi zvezda trebalo da nadje iskusnog igraca slicne konstitucije defanzivca Bajerna iz Minhena Lusija koji ima izuzetne defanzivne i fizicke predispozicije.

sto se tice sajta godinama ga pratim i

pre 17 godina

sto se tice sajta godinama ga pratim i najbolji je i najtacniji ali jesteli obratili paznju na vrednost igraca Zvezde i partizana Zvezda skoro 44 miliona a partizan 18 miliona

DZI

pre 17 godina

OBJASNJENJE:
REINALDO JE ODBRAMBENI FUDBALER(SANTOS)-10% DA DODJE.BRAZILAC JE I IGRAO JE I ZA PSZ.
MARTIN,TAKODJE STOPER(REAL B)-10% DA DODJE.
NEMACKI SAJT JE NJIH DVOJICU VEC UVRSTIO U NAS TIM KAO POTENCIJALNO POJACANJE

Vukasin

pre 17 godina

Dejane jel si ti dobro!roberto karlos, tiram, nedved,zidan!Alo bre zapitaj se malo!Oni u zvezdi!Mene bi bilo sramota da napisem takav komentar!Znas kad ce ti ta imena doci u zvezdu?-NIKAD pa ni onda!FORZA AC MILAN

BOBA DELIJA

pre 17 godina

Nemojmo da dovodimo neke stopere iz nase lige jer tu ni jedan nema kvalitet za Zvezdu!
Kao sto neko vec rece, treba dovesti proverenog stranca, pa nek je i mator ali sezonu-dve bi posluzio!!!!!!!!!1

milan nis

pre 17 godina

sto se tice golmanas slazem se da bi kuja bio odlican potez. znam odlicno kako decko brani.sobzirom da je nislija mozda bi pixi mogo da ima presudnu ulogu oko dovodjenja ovog igraca,jedino je pitanje dali roda zeli da pusti sjajnog golmana. pozdrav svim delijama i vidimo se u ligi sampiona

Ducca

pre 17 godina

Ne mogu da verujem, ali na tom transfermarkt.de pise da smo doveli Brazilca Reinalda koji je do prosle godine igrao u PSG-u,sigurno ga znate jos iz doba prenosa na SOS-u, mislimdaje odigrao godinu dana i sa LJubojom i Boskovicem.Proslu sezonu bio u Santosu. Koliko se ja secam,on je jako dobar spic,tehnicar koji voli da odigra malo sire pre nego da se zabije u peterac. Isto tako procenjena mu je cena na 4 miliona,madase ne zna zakoliko je u Zvezdi. Menadzer mu je neki Gilmar, na cijem se spisku klijenata nalazi odmah iza ADRIANA i JUANA. Dakle, nije sprdnja. Ako je ovo tacno, odlican potez koji nazalost verovatno znaci da je oko Zige vec nadjen neki dogovor za odlazak. Takodje, ne bi bilo lose pronacii nekog iskusnog stopera koji je sad i potrebniji nego spic,a sto se mene tice ne bih se bunio da dobijemojos i novog golmana i 3. stopera cisto da u slucaju povrede nekoga ne udju Miladin ili Joksa.

Dejan Tasic

pre 17 godina

A STO NEBI ZVEZDA DOVELA IGRACE, KOJI ZAVRSAVAJU KARIJRU, JESU MATORI ALI UZETI IH ZA 1 SEZONU, DOBRO BI NAM DOSLO NJIHOVO ISKUSTVO ZA LIGU SAMPIONA A TO SU ROBERTO KARLOS, TIRAM, ZIDAN, NEDVED, RONALDO I LARSON !

southrail

pre 17 godina

Ljudi,
ne znam pouzdanost tog nemackog sajta ali znam da imamo pakleni tim za sledecu godinu. Naravno, moramo da dovedemo proverenog golmana i stopera. Ja glasam za moga brata Kuju (Vladan Kujovic iz Rode) nevidjeno dobrog cuvara mreze koji je bio reprezentativac u svim generacijama do seniorske u koju nije us'o jer nikom nije bio dao pare za to. Da ste gledali kako je izludeo Kezmana u Ajndhovenu (0:0) kada je jedno desetak situacija 1 na 1 resio u svoju korist. Jos uvek je u istoj formi ('79 godiste) a problem mu je taj sto brani u slabom klubu koji stavlja akcenat samo na napad (npr. oba stopera zajedno imaju oko 70 godina). Sledece godine mu istice ugovor a januara je slobodan da potpise predugovor.
Od Smucija Randjelovica nema nista sto je on i mnogo puta vec dokazao a jedini razlog sto ga jos uvek nismo prodali je taj sto ga niko i nece!
Stoper mora da bude pravi jer samo pored takvog Bisevac ume da bude kakav treba! Rajkovic je extra potencijal ali mi vec imamo slicnog mladog Adamovica tako da ne verujem da ce njega da jurimo iako mislim da i da ga nikada necemo dobiti jer Zvezda ne placa igrace, ona ih za male pare dovodi na foru jer je vecini Srba zivotni san da obuce crveno-beli dres!
Desni bek Pantic - odlican, jak, odvazan, pravi linijas.
Levi - Andjelkovic - verujte bolji od kuma Lukovica - toliko brz a mnogo bolji defanzivac!
Zadnji vezni, najbolji belac na toj poziciji - Nenad Pixi Kovacevic !
Do njega u manevru - Deki Bomba Milovanovic !
Desno krilo Gergijev - nema bolji !
Levo krilo - Milijas - ljubim mu levicu !
U napadu Zigic - vidite da ce najverovatnije da ostane, ne zato sto necemo da ga prodamo vec zato sto ga je "Sestko" zavuko Pixiju i nije ga isforsirao na Mondijalu!
Najistureniji - Dule Djokic - mnogo opasan i efektan!
U toj 4-4-2 formaciji nema mesta ni za Boskovica (moze da igra kao polutka u 4-5-1 ili da konkurise za srednji red ako 'oce da prestane da se pe..r.s.). Niti za Bastu u trenutnoj formi. Perovic je svojim zalaganjem odavno otpao iz startne ekipe. I tu mogu sa klupe jos samo da konkurisu Mudrinic i nesrecni Trajkovic (Bajevicu daj mu sansu !). Naravno, podrazumeva se da cemo Mladenovica, Krivokapica, Miladinovica, Da Silvu, Stancica i jos neke kojih vise i ne mogu da se setim, prodati ili proslediti na pozajmicu.
I na kraju, obavezno iskoristiti potencijale Purovica, isforsirati Suzukija i obavezno dovesti Kolarova jer mnogo obecava!
P. S. Srecno nama!

janko_ultra_boy

pre 17 godina

Treba da dovedemo LEONARTA CHABANGYA IGRA DECKO SMO CEPA U SPICU.A za stopera Da Costy iz Obale Slonovace,mozemo u EVROPU.Nismo trebali da prodamo Stojkovica i Lukovica ko ce da ih menja?pozdravljam sve delije!!!
DeLiJe KRUSEVAC ULTRAS

Mihailo

pre 17 godina

Martin i Reinaldo potpisuju u naredna dva dana ali je nacelni dogovor vec postignut! Pantic potpisuje u petak! Stojkovic je preksinoc, uz konsultaciju sa Bajevicem stopirao transfer Dramana u Gencerbirligi, koji je trebao da se realizuje po igracevom povratku iz Nemacke! To znaci da ovaj igrac OSTAJE! Klub je zainteresovan za jos dvojicu izuzetnih odbrambenih igraca iz inostranstva s cijim bi dolaskom spisak pojacanja za ovo leto bio zaokruzen. O imenima - kad dodje vreme, mada su oba transfera veoma blizu realizacije!

delijaPA

pre 17 godina

Evo sta ja znam o tome...Taj reinaldo je ovaj igrac koji je dosao na probu zajedno sa tadeuom,njega nasi mediji oslovljavaju za sada sa oliveira.Sto se tice ovog adrian martina,potrazio sam ga u menadzeru gde su skoro svi igraci predstavljeni onim kvalitetom kakvi su u stvarnosit,i nasao sam sledece:Odlicne ocene ima,igra na poziciji ofanzivnog desnog veziste(za one koji igraju menadzer AMR),23 godine,i ima vrednost od 1.200.000 evra.Inace u stvarnosti je prosle godine odigrao 33 minuta za Real u ligi sampiona.Mozda je stvarno dobar igrac ali sto je mnogo vezista u timu,mnogo je....

delijaaa

pre 17 godina

na sajtu www.transfermarkt.de ukucajte Roter Stern i videcete Zvezdine igrace ima:Adrian Martin koji je dosao iz Real Madrida(levi bek),Reinaldo koji je dosao iz Santosa(napadac).Sta je ovo???da li su to ta pojacanja?

Juke

pre 17 godina

Evo, dovedite Zlatana Ibrahimovica iz Italije.
Juventus se verovatno seli u drugu ligu a Zlatan bi sa Zigicem u tandemu cuda pravio, jos pride sto razume jezik. Skup je ali se isplati.

J E L E N A_15

pre 17 godina

To sto je Pixy prodao Stojkovica nantu uopste nije bio pogresan potez.On je bio vrhunski golman,najbolji u zemlji,pa i u Evropi,ali ponuda od preko 2 miliona evra za golmana se ne odbija lako.A tim za ligu sampiona se ne stvara za jedno leto,i ne mozete odjednom da kupite najbolje igrace,a pogotovo ako klubsko rukovodstvo ranije nije vodilo dobru ekonomsku politiku,pa se i sada osecaju posledice.Slazem se da nam trebaju odbrambeni igraci,i nadamo se dobrom i kvalitetnom pojacanju,ali treba imati strpljenja.

Borko , Delija iz Majdanpeka

pre 17 godina

E mogli su da dovedu HARTSONA iz SELTIKA,to bi bio pravi potez,jer je mnogo dobar i iskusan igrac!
Otisao je u Vest Bromvic za neku sicu,koliko sam ja informisan za citavih 500,000 eura, a to je sica za takvog golgetera!

A sto se tice stopera, S.RAJKOVIC iz OFK Beograda je najvrednija investicija u koju bi zvezda tebala da ulozi,ma koliko da kosta!!!

Ime: Slobodan Rajković
Pozicija: odbrana/defender
rođen/born: 03. 02. 1989
visina/height: 189cm
težina/weight: 81kg
neoženjen/single
prethodni klub/previous club:
OFK Beograd

Delija

pre 17 godina

Jel moze neko ovo da mi objasni?Jesmo li mi to dobili levog beka iz Reala ili sta?

http://www.transfermarkt.de/index.html?anz=/spieler/spieler_details.php4?spieler_id=36315

ALO BRE

pre 17 godina

SRAMOTA!!

Sa ovim timom nemozemo ni da prismrdimo LS.Jedino sto vredi od pojacanja je Bajevic al ON NE IGRA.
Trebaju nam 2 CENTRALA STOPERA + BEKOVI (oba) i GOOOLLLMAN .Piksi kaze Randjelovic iskusan mora da se sali.DOVEDI GOLMANA covece kad si vec prodao NAJBOLJEG nemoj sa bogaljima d aprobas proboj u LS.

delijaPA

pre 17 godina

To je najvaznije pojacanje za ligu sampiona,i vrlo je vazno ko ce doci.Bilo bi dobro kad bi to bio Bunjevcevic koji je bio najbolji igrac prosle sezone u ligi rezervi premijer lige,koja nije za potcenjivanje.Gledao sam im par utakmica na satelitu i tu igraju sve mnogo dobri igraci koji su duboko pri prvom timu.Ukoliko ne moze Bunjevcevic mozda onaj Kaje,ali za njega je znak pitanja kakav je igrac.

nikola delija

pre 17 godina

ma gde cini vam se da nam fali stoper ma jok kakvi...
Fali nam bar 2 centrlana odbranbena plus levi bek + golman.
P.S. I dalje mislim da je pixi pogresio sto je prodao stojkovica! jer onakvog golmana tesko da ce skoro da nadje...

delijaPA

pre 17 godina

To je najvaznije pojacanje za ligu sampiona,i vrlo je vazno ko ce doci.Bilo bi dobro kad bi to bio Bunjevcevic koji je bio najbolji igrac prosle sezone u ligi rezervi premijer lige,koja nije za potcenjivanje.Gledao sam im par utakmica na satelitu i tu igraju sve mnogo dobri igraci koji su duboko pri prvom timu.Ukoliko ne moze Bunjevcevic mozda onaj Kaje,ali za njega je znak pitanja kakav je igrac.

nikola delija

pre 17 godina

ma gde cini vam se da nam fali stoper ma jok kakvi...
Fali nam bar 2 centrlana odbranbena plus levi bek + golman.
P.S. I dalje mislim da je pixi pogresio sto je prodao stojkovica! jer onakvog golmana tesko da ce skoro da nadje...

ALO BRE

pre 17 godina

SRAMOTA!!

Sa ovim timom nemozemo ni da prismrdimo LS.Jedino sto vredi od pojacanja je Bajevic al ON NE IGRA.
Trebaju nam 2 CENTRALA STOPERA + BEKOVI (oba) i GOOOLLLMAN .Piksi kaze Randjelovic iskusan mora da se sali.DOVEDI GOLMANA covece kad si vec prodao NAJBOLJEG nemoj sa bogaljima d aprobas proboj u LS.

Borko , Delija iz Majdanpeka

pre 17 godina

E mogli su da dovedu HARTSONA iz SELTIKA,to bi bio pravi potez,jer je mnogo dobar i iskusan igrac!
Otisao je u Vest Bromvic za neku sicu,koliko sam ja informisan za citavih 500,000 eura, a to je sica za takvog golgetera!

A sto se tice stopera, S.RAJKOVIC iz OFK Beograda je najvrednija investicija u koju bi zvezda tebala da ulozi,ma koliko da kosta!!!

Ime: Slobodan Rajković
Pozicija: odbrana/defender
rođen/born: 03. 02. 1989
visina/height: 189cm
težina/weight: 81kg
neoženjen/single
prethodni klub/previous club:
OFK Beograd

Delija

pre 17 godina

Jel moze neko ovo da mi objasni?Jesmo li mi to dobili levog beka iz Reala ili sta?

http://www.transfermarkt.de/index.html?anz=/spieler/spieler_details.php4?spieler_id=36315

J E L E N A_15

pre 17 godina

To sto je Pixy prodao Stojkovica nantu uopste nije bio pogresan potez.On je bio vrhunski golman,najbolji u zemlji,pa i u Evropi,ali ponuda od preko 2 miliona evra za golmana se ne odbija lako.A tim za ligu sampiona se ne stvara za jedno leto,i ne mozete odjednom da kupite najbolje igrace,a pogotovo ako klubsko rukovodstvo ranije nije vodilo dobru ekonomsku politiku,pa se i sada osecaju posledice.Slazem se da nam trebaju odbrambeni igraci,i nadamo se dobrom i kvalitetnom pojacanju,ali treba imati strpljenja.

delijaaa

pre 17 godina

na sajtu www.transfermarkt.de ukucajte Roter Stern i videcete Zvezdine igrace ima:Adrian Martin koji je dosao iz Real Madrida(levi bek),Reinaldo koji je dosao iz Santosa(napadac).Sta je ovo???da li su to ta pojacanja?

Juke

pre 17 godina

Evo, dovedite Zlatana Ibrahimovica iz Italije.
Juventus se verovatno seli u drugu ligu a Zlatan bi sa Zigicem u tandemu cuda pravio, jos pride sto razume jezik. Skup je ali se isplati.

delijaPA

pre 17 godina

Evo sta ja znam o tome...Taj reinaldo je ovaj igrac koji je dosao na probu zajedno sa tadeuom,njega nasi mediji oslovljavaju za sada sa oliveira.Sto se tice ovog adrian martina,potrazio sam ga u menadzeru gde su skoro svi igraci predstavljeni onim kvalitetom kakvi su u stvarnosit,i nasao sam sledece:Odlicne ocene ima,igra na poziciji ofanzivnog desnog veziste(za one koji igraju menadzer AMR),23 godine,i ima vrednost od 1.200.000 evra.Inace u stvarnosti je prosle godine odigrao 33 minuta za Real u ligi sampiona.Mozda je stvarno dobar igrac ali sto je mnogo vezista u timu,mnogo je....

janko_ultra_boy

pre 17 godina

Treba da dovedemo LEONARTA CHABANGYA IGRA DECKO SMO CEPA U SPICU.A za stopera Da Costy iz Obale Slonovace,mozemo u EVROPU.Nismo trebali da prodamo Stojkovica i Lukovica ko ce da ih menja?pozdravljam sve delije!!!
DeLiJe KRUSEVAC ULTRAS

Mihailo

pre 17 godina

Martin i Reinaldo potpisuju u naredna dva dana ali je nacelni dogovor vec postignut! Pantic potpisuje u petak! Stojkovic je preksinoc, uz konsultaciju sa Bajevicem stopirao transfer Dramana u Gencerbirligi, koji je trebao da se realizuje po igracevom povratku iz Nemacke! To znaci da ovaj igrac OSTAJE! Klub je zainteresovan za jos dvojicu izuzetnih odbrambenih igraca iz inostranstva s cijim bi dolaskom spisak pojacanja za ovo leto bio zaokruzen. O imenima - kad dodje vreme, mada su oba transfera veoma blizu realizacije!

southrail

pre 17 godina

Ljudi,
ne znam pouzdanost tog nemackog sajta ali znam da imamo pakleni tim za sledecu godinu. Naravno, moramo da dovedemo proverenog golmana i stopera. Ja glasam za moga brata Kuju (Vladan Kujovic iz Rode) nevidjeno dobrog cuvara mreze koji je bio reprezentativac u svim generacijama do seniorske u koju nije us'o jer nikom nije bio dao pare za to. Da ste gledali kako je izludeo Kezmana u Ajndhovenu (0:0) kada je jedno desetak situacija 1 na 1 resio u svoju korist. Jos uvek je u istoj formi ('79 godiste) a problem mu je taj sto brani u slabom klubu koji stavlja akcenat samo na napad (npr. oba stopera zajedno imaju oko 70 godina). Sledece godine mu istice ugovor a januara je slobodan da potpise predugovor.
Od Smucija Randjelovica nema nista sto je on i mnogo puta vec dokazao a jedini razlog sto ga jos uvek nismo prodali je taj sto ga niko i nece!
Stoper mora da bude pravi jer samo pored takvog Bisevac ume da bude kakav treba! Rajkovic je extra potencijal ali mi vec imamo slicnog mladog Adamovica tako da ne verujem da ce njega da jurimo iako mislim da i da ga nikada necemo dobiti jer Zvezda ne placa igrace, ona ih za male pare dovodi na foru jer je vecini Srba zivotni san da obuce crveno-beli dres!
Desni bek Pantic - odlican, jak, odvazan, pravi linijas.
Levi - Andjelkovic - verujte bolji od kuma Lukovica - toliko brz a mnogo bolji defanzivac!
Zadnji vezni, najbolji belac na toj poziciji - Nenad Pixi Kovacevic !
Do njega u manevru - Deki Bomba Milovanovic !
Desno krilo Gergijev - nema bolji !
Levo krilo - Milijas - ljubim mu levicu !
U napadu Zigic - vidite da ce najverovatnije da ostane, ne zato sto necemo da ga prodamo vec zato sto ga je "Sestko" zavuko Pixiju i nije ga isforsirao na Mondijalu!
Najistureniji - Dule Djokic - mnogo opasan i efektan!
U toj 4-4-2 formaciji nema mesta ni za Boskovica (moze da igra kao polutka u 4-5-1 ili da konkurise za srednji red ako 'oce da prestane da se pe..r.s.). Niti za Bastu u trenutnoj formi. Perovic je svojim zalaganjem odavno otpao iz startne ekipe. I tu mogu sa klupe jos samo da konkurisu Mudrinic i nesrecni Trajkovic (Bajevicu daj mu sansu !). Naravno, podrazumeva se da cemo Mladenovica, Krivokapica, Miladinovica, Da Silvu, Stancica i jos neke kojih vise i ne mogu da se setim, prodati ili proslediti na pozajmicu.
I na kraju, obavezno iskoristiti potencijale Purovica, isforsirati Suzukija i obavezno dovesti Kolarova jer mnogo obecava!
P. S. Srecno nama!

Ducca

pre 17 godina

Ne mogu da verujem, ali na tom transfermarkt.de pise da smo doveli Brazilca Reinalda koji je do prosle godine igrao u PSG-u,sigurno ga znate jos iz doba prenosa na SOS-u, mislimdaje odigrao godinu dana i sa LJubojom i Boskovicem.Proslu sezonu bio u Santosu. Koliko se ja secam,on je jako dobar spic,tehnicar koji voli da odigra malo sire pre nego da se zabije u peterac. Isto tako procenjena mu je cena na 4 miliona,madase ne zna zakoliko je u Zvezdi. Menadzer mu je neki Gilmar, na cijem se spisku klijenata nalazi odmah iza ADRIANA i JUANA. Dakle, nije sprdnja. Ako je ovo tacno, odlican potez koji nazalost verovatno znaci da je oko Zige vec nadjen neki dogovor za odlazak. Takodje, ne bi bilo lose pronacii nekog iskusnog stopera koji je sad i potrebniji nego spic,a sto se mene tice ne bih se bunio da dobijemojos i novog golmana i 3. stopera cisto da u slucaju povrede nekoga ne udju Miladin ili Joksa.

Dejan Tasic

pre 17 godina

A STO NEBI ZVEZDA DOVELA IGRACE, KOJI ZAVRSAVAJU KARIJRU, JESU MATORI ALI UZETI IH ZA 1 SEZONU, DOBRO BI NAM DOSLO NJIHOVO ISKUSTVO ZA LIGU SAMPIONA A TO SU ROBERTO KARLOS, TIRAM, ZIDAN, NEDVED, RONALDO I LARSON !

milan nis

pre 17 godina

sto se tice golmanas slazem se da bi kuja bio odlican potez. znam odlicno kako decko brani.sobzirom da je nislija mozda bi pixi mogo da ima presudnu ulogu oko dovodjenja ovog igraca,jedino je pitanje dali roda zeli da pusti sjajnog golmana. pozdrav svim delijama i vidimo se u ligi sampiona

BOBA DELIJA

pre 17 godina

Nemojmo da dovodimo neke stopere iz nase lige jer tu ni jedan nema kvalitet za Zvezdu!
Kao sto neko vec rece, treba dovesti proverenog stranca, pa nek je i mator ali sezonu-dve bi posluzio!!!!!!!!!1

Vukasin

pre 17 godina

Dejane jel si ti dobro!roberto karlos, tiram, nedved,zidan!Alo bre zapitaj se malo!Oni u zvezdi!Mene bi bilo sramota da napisem takav komentar!Znas kad ce ti ta imena doci u zvezdu?-NIKAD pa ni onda!FORZA AC MILAN

DZI

pre 17 godina

OBJASNJENJE:
REINALDO JE ODBRAMBENI FUDBALER(SANTOS)-10% DA DODJE.BRAZILAC JE I IGRAO JE I ZA PSZ.
MARTIN,TAKODJE STOPER(REAL B)-10% DA DODJE.
NEMACKI SAJT JE NJIH DVOJICU VEC UVRSTIO U NAS TIM KAO POTENCIJALNO POJACANJE

sto se tice sajta godinama ga pratim i

pre 17 godina

sto se tice sajta godinama ga pratim i najbolji je i najtacniji ali jesteli obratili paznju na vrednost igraca Zvezde i partizana Zvezda skoro 44 miliona a partizan 18 miliona

Football Doctor

pre 17 godina

Mislim da bi zvezda trebalo da nadje iskusnog igraca slicne konstitucije defanzivca Bajerna iz Minhena Lusija koji ima izuzetne defanzivne i fizicke predispozicije.

delijaPA

pre 17 godina

To je najvaznije pojacanje za ligu sampiona,i vrlo je vazno ko ce doci.Bilo bi dobro kad bi to bio Bunjevcevic koji je bio najbolji igrac prosle sezone u ligi rezervi premijer lige,koja nije za potcenjivanje.Gledao sam im par utakmica na satelitu i tu igraju sve mnogo dobri igraci koji su duboko pri prvom timu.Ukoliko ne moze Bunjevcevic mozda onaj Kaje,ali za njega je znak pitanja kakav je igrac.

nikola delija

pre 17 godina

ma gde cini vam se da nam fali stoper ma jok kakvi...
Fali nam bar 2 centrlana odbranbena plus levi bek + golman.
P.S. I dalje mislim da je pixi pogresio sto je prodao stojkovica! jer onakvog golmana tesko da ce skoro da nadje...

ALO BRE

pre 17 godina

SRAMOTA!!

Sa ovim timom nemozemo ni da prismrdimo LS.Jedino sto vredi od pojacanja je Bajevic al ON NE IGRA.
Trebaju nam 2 CENTRALA STOPERA + BEKOVI (oba) i GOOOLLLMAN .Piksi kaze Randjelovic iskusan mora da se sali.DOVEDI GOLMANA covece kad si vec prodao NAJBOLJEG nemoj sa bogaljima d aprobas proboj u LS.

Borko , Delija iz Majdanpeka

pre 17 godina

E mogli su da dovedu HARTSONA iz SELTIKA,to bi bio pravi potez,jer je mnogo dobar i iskusan igrac!
Otisao je u Vest Bromvic za neku sicu,koliko sam ja informisan za citavih 500,000 eura, a to je sica za takvog golgetera!

A sto se tice stopera, S.RAJKOVIC iz OFK Beograda je najvrednija investicija u koju bi zvezda tebala da ulozi,ma koliko da kosta!!!

Ime: Slobodan Rajković
Pozicija: odbrana/defender
rođen/born: 03. 02. 1989
visina/height: 189cm
težina/weight: 81kg
neoženjen/single
prethodni klub/previous club:
OFK Beograd

Delija

pre 17 godina

Jel moze neko ovo da mi objasni?Jesmo li mi to dobili levog beka iz Reala ili sta?

http://www.transfermarkt.de/index.html?anz=/spieler/spieler_details.php4?spieler_id=36315

J E L E N A_15

pre 17 godina

To sto je Pixy prodao Stojkovica nantu uopste nije bio pogresan potez.On je bio vrhunski golman,najbolji u zemlji,pa i u Evropi,ali ponuda od preko 2 miliona evra za golmana se ne odbija lako.A tim za ligu sampiona se ne stvara za jedno leto,i ne mozete odjednom da kupite najbolje igrace,a pogotovo ako klubsko rukovodstvo ranije nije vodilo dobru ekonomsku politiku,pa se i sada osecaju posledice.Slazem se da nam trebaju odbrambeni igraci,i nadamo se dobrom i kvalitetnom pojacanju,ali treba imati strpljenja.

delijaaa

pre 17 godina

na sajtu www.transfermarkt.de ukucajte Roter Stern i videcete Zvezdine igrace ima:Adrian Martin koji je dosao iz Real Madrida(levi bek),Reinaldo koji je dosao iz Santosa(napadac).Sta je ovo???da li su to ta pojacanja?

Juke

pre 17 godina

Evo, dovedite Zlatana Ibrahimovica iz Italije.
Juventus se verovatno seli u drugu ligu a Zlatan bi sa Zigicem u tandemu cuda pravio, jos pride sto razume jezik. Skup je ali se isplati.

delijaPA

pre 17 godina

Evo sta ja znam o tome...Taj reinaldo je ovaj igrac koji je dosao na probu zajedno sa tadeuom,njega nasi mediji oslovljavaju za sada sa oliveira.Sto se tice ovog adrian martina,potrazio sam ga u menadzeru gde su skoro svi igraci predstavljeni onim kvalitetom kakvi su u stvarnosit,i nasao sam sledece:Odlicne ocene ima,igra na poziciji ofanzivnog desnog veziste(za one koji igraju menadzer AMR),23 godine,i ima vrednost od 1.200.000 evra.Inace u stvarnosti je prosle godine odigrao 33 minuta za Real u ligi sampiona.Mozda je stvarno dobar igrac ali sto je mnogo vezista u timu,mnogo je....

janko_ultra_boy

pre 17 godina

Treba da dovedemo LEONARTA CHABANGYA IGRA DECKO SMO CEPA U SPICU.A za stopera Da Costy iz Obale Slonovace,mozemo u EVROPU.Nismo trebali da prodamo Stojkovica i Lukovica ko ce da ih menja?pozdravljam sve delije!!!
DeLiJe KRUSEVAC ULTRAS

Mihailo

pre 17 godina

Martin i Reinaldo potpisuju u naredna dva dana ali je nacelni dogovor vec postignut! Pantic potpisuje u petak! Stojkovic je preksinoc, uz konsultaciju sa Bajevicem stopirao transfer Dramana u Gencerbirligi, koji je trebao da se realizuje po igracevom povratku iz Nemacke! To znaci da ovaj igrac OSTAJE! Klub je zainteresovan za jos dvojicu izuzetnih odbrambenih igraca iz inostranstva s cijim bi dolaskom spisak pojacanja za ovo leto bio zaokruzen. O imenima - kad dodje vreme, mada su oba transfera veoma blizu realizacije!

southrail

pre 17 godina

Ljudi,
ne znam pouzdanost tog nemackog sajta ali znam da imamo pakleni tim za sledecu godinu. Naravno, moramo da dovedemo proverenog golmana i stopera. Ja glasam za moga brata Kuju (Vladan Kujovic iz Rode) nevidjeno dobrog cuvara mreze koji je bio reprezentativac u svim generacijama do seniorske u koju nije us'o jer nikom nije bio dao pare za to. Da ste gledali kako je izludeo Kezmana u Ajndhovenu (0:0) kada je jedno desetak situacija 1 na 1 resio u svoju korist. Jos uvek je u istoj formi ('79 godiste) a problem mu je taj sto brani u slabom klubu koji stavlja akcenat samo na napad (npr. oba stopera zajedno imaju oko 70 godina). Sledece godine mu istice ugovor a januara je slobodan da potpise predugovor.
Od Smucija Randjelovica nema nista sto je on i mnogo puta vec dokazao a jedini razlog sto ga jos uvek nismo prodali je taj sto ga niko i nece!
Stoper mora da bude pravi jer samo pored takvog Bisevac ume da bude kakav treba! Rajkovic je extra potencijal ali mi vec imamo slicnog mladog Adamovica tako da ne verujem da ce njega da jurimo iako mislim da i da ga nikada necemo dobiti jer Zvezda ne placa igrace, ona ih za male pare dovodi na foru jer je vecini Srba zivotni san da obuce crveno-beli dres!
Desni bek Pantic - odlican, jak, odvazan, pravi linijas.
Levi - Andjelkovic - verujte bolji od kuma Lukovica - toliko brz a mnogo bolji defanzivac!
Zadnji vezni, najbolji belac na toj poziciji - Nenad Pixi Kovacevic !
Do njega u manevru - Deki Bomba Milovanovic !
Desno krilo Gergijev - nema bolji !
Levo krilo - Milijas - ljubim mu levicu !
U napadu Zigic - vidite da ce najverovatnije da ostane, ne zato sto necemo da ga prodamo vec zato sto ga je "Sestko" zavuko Pixiju i nije ga isforsirao na Mondijalu!
Najistureniji - Dule Djokic - mnogo opasan i efektan!
U toj 4-4-2 formaciji nema mesta ni za Boskovica (moze da igra kao polutka u 4-5-1 ili da konkurise za srednji red ako 'oce da prestane da se pe..r.s.). Niti za Bastu u trenutnoj formi. Perovic je svojim zalaganjem odavno otpao iz startne ekipe. I tu mogu sa klupe jos samo da konkurisu Mudrinic i nesrecni Trajkovic (Bajevicu daj mu sansu !). Naravno, podrazumeva se da cemo Mladenovica, Krivokapica, Miladinovica, Da Silvu, Stancica i jos neke kojih vise i ne mogu da se setim, prodati ili proslediti na pozajmicu.
I na kraju, obavezno iskoristiti potencijale Purovica, isforsirati Suzukija i obavezno dovesti Kolarova jer mnogo obecava!
P. S. Srecno nama!

Ducca

pre 17 godina

Ne mogu da verujem, ali na tom transfermarkt.de pise da smo doveli Brazilca Reinalda koji je do prosle godine igrao u PSG-u,sigurno ga znate jos iz doba prenosa na SOS-u, mislimdaje odigrao godinu dana i sa LJubojom i Boskovicem.Proslu sezonu bio u Santosu. Koliko se ja secam,on je jako dobar spic,tehnicar koji voli da odigra malo sire pre nego da se zabije u peterac. Isto tako procenjena mu je cena na 4 miliona,madase ne zna zakoliko je u Zvezdi. Menadzer mu je neki Gilmar, na cijem se spisku klijenata nalazi odmah iza ADRIANA i JUANA. Dakle, nije sprdnja. Ako je ovo tacno, odlican potez koji nazalost verovatno znaci da je oko Zige vec nadjen neki dogovor za odlazak. Takodje, ne bi bilo lose pronacii nekog iskusnog stopera koji je sad i potrebniji nego spic,a sto se mene tice ne bih se bunio da dobijemojos i novog golmana i 3. stopera cisto da u slucaju povrede nekoga ne udju Miladin ili Joksa.

Dejan Tasic

pre 17 godina

A STO NEBI ZVEZDA DOVELA IGRACE, KOJI ZAVRSAVAJU KARIJRU, JESU MATORI ALI UZETI IH ZA 1 SEZONU, DOBRO BI NAM DOSLO NJIHOVO ISKUSTVO ZA LIGU SAMPIONA A TO SU ROBERTO KARLOS, TIRAM, ZIDAN, NEDVED, RONALDO I LARSON !

milan nis

pre 17 godina

sto se tice golmanas slazem se da bi kuja bio odlican potez. znam odlicno kako decko brani.sobzirom da je nislija mozda bi pixi mogo da ima presudnu ulogu oko dovodjenja ovog igraca,jedino je pitanje dali roda zeli da pusti sjajnog golmana. pozdrav svim delijama i vidimo se u ligi sampiona

BOBA DELIJA

pre 17 godina

Nemojmo da dovodimo neke stopere iz nase lige jer tu ni jedan nema kvalitet za Zvezdu!
Kao sto neko vec rece, treba dovesti proverenog stranca, pa nek je i mator ali sezonu-dve bi posluzio!!!!!!!!!1

Vukasin

pre 17 godina

Dejane jel si ti dobro!roberto karlos, tiram, nedved,zidan!Alo bre zapitaj se malo!Oni u zvezdi!Mene bi bilo sramota da napisem takav komentar!Znas kad ce ti ta imena doci u zvezdu?-NIKAD pa ni onda!FORZA AC MILAN

DZI

pre 17 godina

OBJASNJENJE:
REINALDO JE ODBRAMBENI FUDBALER(SANTOS)-10% DA DODJE.BRAZILAC JE I IGRAO JE I ZA PSZ.
MARTIN,TAKODJE STOPER(REAL B)-10% DA DODJE.
NEMACKI SAJT JE NJIH DVOJICU VEC UVRSTIO U NAS TIM KAO POTENCIJALNO POJACANJE

sto se tice sajta godinama ga pratim i

pre 17 godina

sto se tice sajta godinama ga pratim i najbolji je i najtacniji ali jesteli obratili paznju na vrednost igraca Zvezde i partizana Zvezda skoro 44 miliona a partizan 18 miliona

Football Doctor

pre 17 godina

Mislim da bi zvezda trebalo da nadje iskusnog igraca slicne konstitucije defanzivca Bajerna iz Minhena Lusija koji ima izuzetne defanzivne i fizicke predispozicije.