Subota, 23.10.2021.

22:45

Opomena Srbiji – bokseri sa tzv. Kosova moraju da učestvuju na SP

Tokom dana je stigla informacija da je Srbija, kao domaćin Svetskog prvenstva u boksu, rešila da zabrani dolazak kosovskim takmičarima, ali to neće biti slučaj.

Izvor: SS

Opomena Srbiji – bokseri sa tzv. Kosova moraju da uèestvuju na SP IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

124 Komentari

Sortiraj po:

Veku

pre 2 godine

Ako je federacija za da igra kosovo i priznaje kosovo kao drzavu, a srbija nije, tj ne priznaje to kosovo kao drzavu, onda bi bilo principijelno da se srbija isclani iz svih sportskih federacija koje priznaju kosovo. Ali srbija bi da ona vodi glavnu rec u svetskim federacijama

Ljuba

pre 2 godine

Jako je ruzno koristiti sport za politicka prepucavanja. Kao sportski radnik nikada ne bih trpeo da mi politika diriguje ko moze a ko ne moze da ucestvuje.
Kada naucimo da postujemo sve svoje susede kao i same sebe bice nam mnogo...mnogo bolje!!!

Vaše ime

pre 2 godine

Vrlo prosto, treba organizatori i bokserski savez da se prave toše i da ih lepo pozovu obezbede smestaj sve fino i normalno, a da ih na granici policija zaustavi i vrati nazad, neka smisle meki razlog npr nesto za Covid... i resena stvar.

Ostoja

pre 2 godine

U protivnom treba da bez problema prihvatimo sve kazne Svetske bokserske federacije i odlučno kažemo NE. Inače smo onda niko i ništa.
(Aleksandar, 24.

A ovsko smo kao, neko i nešto ... Imamo dba boksera, a organizujemo šampionat... I još bruke, doveli neke Ruse da boksuju za nas... Sramota, pa nije boks timski sport!

Aleksandar

pre 2 godine

Može ali da zalepe stikere preko svojih izmišljenih obeležja. U protivnom treba da bez problema prihvatimo sve kazne Svetske bokserske federacije i odlučno kažemo NE. Inače smo onda niko i ništa.

Милош

pre 2 godine

А што је на медаљама Стбија представљена без КиМ…
За то се овде и не зна.

chupavi

pre 2 godine

Znaci Grci i Spanci ih redovno vracaju sa granice dok mi nikada ne mozemo nista?!

Jednostavno je, neka se onda sampionat odrzava na drugom mestu makar i bez nasih takmicara. Moze se i preskociti jedno prventsvo zarad nacionalnog ponosa.

Живојин Рилаковић

pre 2 godine

Ствар је, по мени, врло јасна: Спортисти могу али њихове тренерке, мајице и гаће НЕ МОГУ.

Reziel

pre 2 godine

O tome je drugari iz bokserskog saveza i ministarstva sporta trebalo da se razmišlja kada je lažna država sa juga naše zemlje podnela zahtev za članstvo u AIBA, pa čak i pre toga kada su najavili kandidaturu za članstvo. Važno je da imamo sve sportske saveze u svakom sportu, koje finansira ministarstvo sporta iz budžeta Republike Srbije. Međutim njihove obaveze se završavaju na organizaciji lokalnih takmičenja i deljenja novca drugarima iz klubova. Kada treba strateški delovati... Verujem da nisu ni znali da je Kosovo postalo član AIBA.

Dragan

pre 2 godine

Nije tačno da im je zabranjen ulazak u Srbiju, već im nije dozvoljeno da na sebi imaju obeležja takozvane države Kosovo. Nakon toga oni su sami odbili da dođu.

sitno

pre 2 godine

Не би требали да учествују јер једноставно та држава није призната.

Не треба фудбалски, рукометни, кошаркашки... и други савези у свету да признају "репрезентације" које немају државу. То значи да и ти савези раде против Србије.

Прво договор, који је изнад свега, па онда такве ствари.

Boro

pre 2 godine

Sport se ne treba mešati sa politikom i treba omogućiti svim sportistima da učestvuju na ovom sp. Sećamo se kraja 70-tih kada su boksovali Bogujevci Salihu Peci sve su to bili osvajači medalja i šampioni u to vreme sa najvećih svetskih takmičenja.

Boban

pre 2 godine

Poljaci su rekli EU da prvo postuju Poljske zakone, pa onda EU zakone!!
Budimo bar kao Poljaci!
Budimo dostojni, imajmo svoje misljenje!
Ne moze jedno boksersko udruzenje da menja spoljnu politiku jedne Drzave!!

Što te biju ovi dobri ljudi?

pre 2 godine

Mogu se oni takmičiti bez obeležja što bi im i omogućio.Nisu oni jedini Albanci koji ulaze u Srbiju,pa imate pekare i poslastičarnice na svakom koraku.Ali će ti primitivci iskoristiti svaku priliku da pokazuju rukama simbole dvoglavog orla i praviti druge provokacije.

Milos Radunkovic

pre 2 godine

Дозволиће им наши...Ми смо "паметнији", и знамо боље од других како треба да се понаша.

Sima S.

pre 2 godine

Neka nastupe bez obeležja ,kao Rusija, ili otkaz prvenstva.Pa valjda su važniji intetesi Srbije i neki principi koji se plasiraju godinama od jednog prvenstva.

Može se sve, samo da se tuČu!

pre 2 godine

A šta ako bokser sa "tzv. Kosova" osvoji "tzv. medalju"?
Ili ako, ne daj bože, bokser sa "tzv. Kosova" pobedi boksera sa tzv. RSB u borbi za srebrnu medalju!?
Ko je tu normalan? Ako je iko uopšte???

Iako, najpoštenije je da se svi oni pobiju jal unutar, jal oko ringa. Gledaoci kraj malih ekrana bi uživali samo tako!

TZV. Nikola N.

pre 2 godine

Tzv. bokserska reprezentacija sa tzv. Kosova ce posle prelaska tzv. granice, tj. administrativnog prelaza biti ljubazno docekana u Srbiji gde ce prilikom nastupa tzv. boksera sa tzv. Kosova biti svirana i tzv. himna tog istog tzv. Kosova.

Стубалац

pre 2 godine

Као компромисно решење им понудиту да учесрвују под Олимпијском заставом или ако постоји застава те боксерске организације, може и под њом. У сваком другом случају они се желе бавити политиком а не спортом. Ако је Чавићу одузета медаља због мајце са натписом Косово је Србија може и овима да се забрани да учествују у такмичењу носећи симболе који директно вређају земљу домаћина.

Gross

pre 2 godine

A zasto bi zabranili sportistima da se takmiče?! Zato sto oni zabranjuju našim? Mi nismo oni. Mi smo nesto bolje. Sportisti su dobrodošli, svako ko dodje u dobroj volji.

Mućak

pre 2 godine

Neka povedu i rosu da ih štite sa "safari vozilima". Mene je sramota mojih slavnih predaka. Nikada se nismo u XX veku saginjali, a u poslednjih 20 godina nebrojeno puta. Sramota ako im dozvole ulazak ali nemamo mi dostojnog vođu da nas ujedini pod jednu kapu.

Goran

pre 2 godine

Srbija nije trebala da uzme svetsko prvenstvo a sad treba da kaže da nemože da ga održi zbog korone i da ne prizna Kosovo. Mi smo uvek najgori prema sebi.

Koha ditore

pre 2 godine

Grci nisu dopustili jedino onima koji nisu imali sengen vize ! Obavestenje grckog biroa u Pristini ! A ovim bokserima treba dati sansu ! Nisu oni politicari nego sportisti !

Dalmacija

pre 2 godine

Ok@ Rusi se nisu natjecali pod svojom zastavom jer su imali dva izbora. Ne natjecat se pod svojom zastavom ili prihvatit ove sankcije, to jest onu imaginarnu zastavu i natjecat se na OI. Razlog tome je sta je Rusija ka drzava, vrh vlade sudjelova u doping aferi pa su tako tokom Olimpijade u Rusiji izgradili tajnu sobu pored labaratorija za doping testove. Iz labaratorija su kroz laznu uticnicu, to jest prikrivenu rupu u zidu davali prave uzorke, testove ruskih sportasa i minjali za lazne testove to jest prolazne testove na doping. Imas dokumentarac Icarus di je to i otkriveno pa pogledaj. Po meni bi ih tribalo izbacit 50 godina s OI ali ipak se radi o Rusima pa su im dozvolili natjecanje pod nekom imaginarnom zastavom. Sta se tice vas dovoljno je reci da ste vodili rat, napali sve drzave u svom okruzenju i Eu i svit vas osudija i sankcionira. Sta se tice Kosova necu se petljat u politiku ali onda otkazite prvenstvo u boksu a ne glumite neku silu od drzave i inatite se svitu. Ovako samo pokazujete koliko ste mali kad i u sport petljate politiku. Tako da je ovo ka i zivot vrlo jednostavno. Imate izbor

Neo@

pre 2 godine

Ne puštaj to s njihovim obeležjima... A ovi iz AIBA neka se nauče da su gosti, a ne domaćini u Srbiji.
Ako im se ne svidja, neka se ne održava SP, neka ga zabrane dok nije počelo.
Srbija je uložila grdne pare, da bi to organizovala i kome se ne svidja, neka ne dolazi!
Zar će u sred Beograda da se vijori tzv. kosovska zastava!?!
Nipošto to ne sme sa se dozvoli, ali nipošto!

Branko

pre 2 godine

Kosovari će koliko sutra stići u Bg i učestvovati na takmičenju sve sa grbom i zastavom lažne države. Na žalost, mi nismo nezavisna država da bi smo donosili bilo kakve odluke ovog tipa.

Splavar

pre 2 godine

Zabijamo autogolove ko sampioni. Pa sto smo se guzili da budemo domacini takmicenja federacije koja ih priznaje, sta smo ocekivali. Nista, glavu u pesak, dupe u vis, nek odkazemo takmicenje i lepo ce jos da nas izbace sledecih 10 godina. Da nas nema trebalo bi nas izmisliti

Plemeniti sport

pre 2 godine

Rusi nisu išli na Olimpijske igre u LA u SAD i obrnuto Amerikanci su bojkotovali Olimpijke igre u Moskvi pa ne moraju ni oni da dođu u Beograd. Nisu bezbedni ovde može neki snajperista da puca na njih kao Rosu nedavno na naš goloruki narod. Ne treba nam takav problem. Odgovoriti im da nismo u mogućnosti da im garantujemo bezbednost zbog nedavnih događaja u Kosovskoj Mitrovici.

OK

pre 2 godine

Boks, kao sport nema granica, ali drzave i njihova politika imaju.
Kako su siptari primljeniu boksersku organizaciju kada u UN nisu? kada vecina drzava i Srbija njih ne priznaje?
Zasto Rusi nisu igrali na OI pod svojom zastavom?
Zasto je Srbiji bilo yabranjeno dok smo bili pod sankcijama.
Ne popustajte, dosta je bilo gazenja po Srbiji. Jos fali da sesvira siptarska himna u Beogradu.
Neka, kao Eusi igraju pod zastavom bokserske organizacije.

my way

pre 2 godine

"AIBA želi da svaki bokser bude dobrodošao, jer svet boksa nema granica. Verujemo da svi sportisti moraju da imaju fer šansu da se takmiče i demonstriraju najbolje kvalitete u ringu. Sport bi trebalo da ujedinjuje ljude i da bude oslobođen nacionalizma i politike".

А шта ћемо са тим што неки руски боксери морају да боксују за друге земље због ограничења броја такмичара из једне државе и значи ли то да ће и Република Српска бити добродошла у вашу AIBA породицу? Пун ми је више овог лицемерја. Ако се нађе решење ок, ако не сви купите лепо прње и палите одавде, па суспендуј и ради шта хоћеш. Жао ми је само наших боксера ако до тога дође, за све друго ме заболе. Реално, верујем да ће се ствар ипак решити, јер има модуса за учешће такмичара са Космета, није ово први пут.

OBJAVITE KOMENTAR

pre 2 godine

AIBA želi da svaki bokser bude dobrodošao, jer svet boksa nema granica. Verujemo da svi sportisti moraju da imaju fer šansu da se takmiče i demonstriraju najbolje kvalitete u ringu. Sport bi trebalo da ujedinjuje ljude i da bude oslobođen nacionalizma i politike

Па шта је проблем? Речено им да могу да уђу, само без обележја. Значи није им забрањено да се такмиче.
А пошто то ипак јесте политика, не бисмо требали да попустимо.

Ljubomilko

pre 2 godine

Ako ulaze sa tkz. kosovskim pasošem,onda ne može pošto nepriznajemo Kosovo kao državu.
Ako ulaze sa Srpskim pasošem,ko im je izdao.

Nebojsa

pre 2 godine

Dobro.Ali ako nisu vakcinisani sa vakcinom sa kojom nisu,onda Srbija ima razlog da ih ne pusti da uđu u centralnu Stbiju iz zdravstvenih razloga radi zaštite stanovništva od zarazne bolesti.

ZnaOnKoSam

pre 2 godine

"Sport bi trebalo da ujedinjuje ljude i da bude oslobođen nacionalizma i politike".

Ovo smo mi izgovarali 1992. a oni nam uz sankcije uvedose i sportske zabrane. EP u fudbalu, kosarci...itd. Uskraceni smo 10 godina. Koje licemerje. Ja bih im zabranio pa makar ne odrzali prvenstvo. Vazna je cast, obraz i ponos. Da nas ne bude sramota pred zrtvama sa Kosara

ДДД

pre 2 godine

Одговорити АИБА:
"Због изузетно тешке и озбиљне политичке ситуације и поред свих напора на жалост нисмо у могућности да на себе преузмемо одговорност обезбеђивања апсолутне сигурности и спортских услова такмичарима са КиМ."
Са жаљењем...
Још треба да их "Кобрице" чувају кроз Србију и у БГ.
Када су на Коову и Метохији у питању хуманитарне спортске манифестације онда није проблем да се исте забране и откажу.
Како тада спорт није изнад политике?
И када следећи пут нешто организујете, добро размитлита да нам се бар овакве ситуације више не догађају.
Тол'ко и поздрав свима.

PeruN

pre 2 godine

Hoće li biti nekih masovnih protesta patriJota,i ovih Sotoninih fašista tipa levijatan,Miša Vacić,Zavetnici i raznorazne desno-fašističke buranije...

Dragan Ferencevic

pre 2 godine

E ako Srbija opet popusti i sagne se, Bas me briga za vlast ali ovo je ponizavanje naroda cele Srbije, samo citajuci ovo osecam se ponizeno, pa dokle vise ako im dozvolite slobodno potpisite i priznajte Kosovo. Srbija koja ponizava svoj narod i mene ne treba mi zato ustanite protiv ovoga i da se viori kosovarska zastava u Beogradu. Moze da se takmice bez obelezja a svako potenciranje obelezja povlaci diskfalifikaciju. Dokle bre vise jednom mora da se presece.

POPE

pre 2 godine

Ne pustaj sa oznakama kosova. Neka se takmice pod oznakama AIBA i kraj price. Isto kako se Rusi takmice na OI i SP.
A ovi nasi kada su podneli zahtev za organizaciju znali su za ovaj problem i morali su to tada resiti a ne organizacija po svaku cenu.
Ako ih pustimo pod zastavom kosova mi smo automatski priznali kosovo kao drzavu i to u sred Beograda.

Zdenko

pre 2 godine

Sad kad im ga AV oštro saspe sve u lice ali tako da niko ne čuje. Ima da se poplaše i promene mišljenje. Srbija je lider u regionu, najjača ekonomska sila i neće je niko ponižavati i naređivati šta da radi. Ako krenemo sa dva miloša i tri lazara, rasturićemo tu evropu na atome.

HanSolo

pre 2 godine

Sad opet skidanje gaća i klekanje na sva četri.. Nikad da postanemo složni i odlučni.. Nek izgubimo domačinstvo onda.. Nije to nikakav problem.

kaokakao

pre 2 godine

Rusi bez obiljezja na Olimpijadi a ovi moraju sa obiljezjima iako se zna kakva je situacija politicka. Ako popustimo, onda za bolje i nismo.

odgovorno i pametno, nema sta

pre 2 godine

Jaki smo na recima za domacu upotrebu, ali kada nam iz inostranstva posalhu ipomenu, onda pokazemo koliko smo zapravi mali, slabi i nebitni

NY

pre 2 godine

Kosovo je član svih medjunarodnih sportskih saveza. Pre neku godinu SP u džudou bilo u Jekatineburgu. Morali rusi da puste još takmičarka Keljmendi osvojila zlato. Španci su se jogunili da neće da puste fudbalere Kosova pa ih pustili. Šta je nama ovo trebalo?

Sava

pre 2 godine

Mi smo domaćini i mozemo da odbijemo tzv. Kosovo kao što onomad Grci nisu pustili dzudiste sa tzv. Kosova koji su krenuli za Kipar.
Šta da očekujemo od drugih ako mi sada popustimo. Kakva bokserska federacija, kakvi bakrači. Ne moze i tačka, ako im ne odgovara nek organizuju na drugom mestu. Ćao i dovidjenja, Kosovo nije drzava!!

No1e

pre 2 godine

Kako su puni fraza i floskula... boks ne poznaje granice...
Mogu da nastupaju kao građani Republike Srbije ako žele da se takmiče!
Ne popuštati ni za jotu!

Ostoja

pre 2 godine

Al za nas Srbe pravila ne važe, mi imamo svoja, a svet ko šiša...
Kad nas izbace, to je nepravda i mešanje politike u sport, a mi izbacujemo samo tako, onda to nije mešanje...

goran89

pre 2 godine

Ako ove siptare ne interesuje toliko politika, i kao sto kazu da su oni samo sportisti, znaci da im je vazno da ucestvuju, zasto onda zele po bilo koju cenu da nose obelezja drzave kosova? Zar im ije bitno samo da ucestvuju kao sto govore ?

Splavar

pre 2 godine

Zabijamo autogolove ko sampioni. Pa sto smo se guzili da budemo domacini takmicenja federacije koja ih priznaje, sta smo ocekivali. Nista, glavu u pesak, dupe u vis, nek odkazemo takmicenje i lepo ce jos da nas izbace sledecih 10 godina. Da nas nema trebalo bi nas izmisliti

kaokakao

pre 2 godine

Rusi bez obiljezja na Olimpijadi a ovi moraju sa obiljezjima iako se zna kakva je situacija politicka. Ako popustimo, onda za bolje i nismo.

Sava

pre 2 godine

Mi smo domaćini i mozemo da odbijemo tzv. Kosovo kao što onomad Grci nisu pustili dzudiste sa tzv. Kosova koji su krenuli za Kipar.
Šta da očekujemo od drugih ako mi sada popustimo. Kakva bokserska federacija, kakvi bakrači. Ne moze i tačka, ako im ne odgovara nek organizuju na drugom mestu. Ćao i dovidjenja, Kosovo nije drzava!!

OBJAVITE KOMENTAR

pre 2 godine

AIBA želi da svaki bokser bude dobrodošao, jer svet boksa nema granica. Verujemo da svi sportisti moraju da imaju fer šansu da se takmiče i demonstriraju najbolje kvalitete u ringu. Sport bi trebalo da ujedinjuje ljude i da bude oslobođen nacionalizma i politike

Па шта је проблем? Речено им да могу да уђу, само без обележја. Значи није им забрањено да се такмиче.
А пошто то ипак јесте политика, не бисмо требали да попустимо.

OK

pre 2 godine

Boks, kao sport nema granica, ali drzave i njihova politika imaju.
Kako su siptari primljeniu boksersku organizaciju kada u UN nisu? kada vecina drzava i Srbija njih ne priznaje?
Zasto Rusi nisu igrali na OI pod svojom zastavom?
Zasto je Srbiji bilo yabranjeno dok smo bili pod sankcijama.
Ne popustajte, dosta je bilo gazenja po Srbiji. Jos fali da sesvira siptarska himna u Beogradu.
Neka, kao Eusi igraju pod zastavom bokserske organizacije.

HanSolo

pre 2 godine

Sad opet skidanje gaća i klekanje na sva četri.. Nikad da postanemo složni i odlučni.. Nek izgubimo domačinstvo onda.. Nije to nikakav problem.

POPE

pre 2 godine

Ne pustaj sa oznakama kosova. Neka se takmice pod oznakama AIBA i kraj price. Isto kako se Rusi takmice na OI i SP.
A ovi nasi kada su podneli zahtev za organizaciju znali su za ovaj problem i morali su to tada resiti a ne organizacija po svaku cenu.
Ako ih pustimo pod zastavom kosova mi smo automatski priznali kosovo kao drzavu i to u sred Beograda.

ДДД

pre 2 godine

Одговорити АИБА:
"Због изузетно тешке и озбиљне политичке ситуације и поред свих напора на жалост нисмо у могућности да на себе преузмемо одговорност обезбеђивања апсолутне сигурности и спортских услова такмичарима са КиМ."
Са жаљењем...
Још треба да их "Кобрице" чувају кроз Србију и у БГ.
Када су на Коову и Метохији у питању хуманитарне спортске манифестације онда није проблем да се исте забране и откажу.
Како тада спорт није изнад политике?
И када следећи пут нешто организујете, добро размитлита да нам се бар овакве ситуације више не догађају.
Тол'ко и поздрав свима.

odgovorno i pametno, nema sta

pre 2 godine

Jaki smo na recima za domacu upotrebu, ali kada nam iz inostranstva posalhu ipomenu, onda pokazemo koliko smo zapravi mali, slabi i nebitni

Zdenko

pre 2 godine

Sad kad im ga AV oštro saspe sve u lice ali tako da niko ne čuje. Ima da se poplaše i promene mišljenje. Srbija je lider u regionu, najjača ekonomska sila i neće je niko ponižavati i naređivati šta da radi. Ako krenemo sa dva miloša i tri lazara, rasturićemo tu evropu na atome.

No1e

pre 2 godine

Kako su puni fraza i floskula... boks ne poznaje granice...
Mogu da nastupaju kao građani Republike Srbije ako žele da se takmiče!
Ne popuštati ni za jotu!

ZnaOnKoSam

pre 2 godine

"Sport bi trebalo da ujedinjuje ljude i da bude oslobođen nacionalizma i politike".

Ovo smo mi izgovarali 1992. a oni nam uz sankcije uvedose i sportske zabrane. EP u fudbalu, kosarci...itd. Uskraceni smo 10 godina. Koje licemerje. Ja bih im zabranio pa makar ne odrzali prvenstvo. Vazna je cast, obraz i ponos. Da nas ne bude sramota pred zrtvama sa Kosara

my way

pre 2 godine

"AIBA želi da svaki bokser bude dobrodošao, jer svet boksa nema granica. Verujemo da svi sportisti moraju da imaju fer šansu da se takmiče i demonstriraju najbolje kvalitete u ringu. Sport bi trebalo da ujedinjuje ljude i da bude oslobođen nacionalizma i politike".

А шта ћемо са тим што неки руски боксери морају да боксују за друге земље због ограничења броја такмичара из једне државе и значи ли то да ће и Република Српска бити добродошла у вашу AIBA породицу? Пун ми је више овог лицемерја. Ако се нађе решење ок, ако не сви купите лепо прње и палите одавде, па суспендуј и ради шта хоћеш. Жао ми је само наших боксера ако до тога дође, за све друго ме заболе. Реално, верујем да ће се ствар ипак решити, јер има модуса за учешће такмичара са Космета, није ово први пут.

Dragan Ferencevic

pre 2 godine

E ako Srbija opet popusti i sagne se, Bas me briga za vlast ali ovo je ponizavanje naroda cele Srbije, samo citajuci ovo osecam se ponizeno, pa dokle vise ako im dozvolite slobodno potpisite i priznajte Kosovo. Srbija koja ponizava svoj narod i mene ne treba mi zato ustanite protiv ovoga i da se viori kosovarska zastava u Beogradu. Moze da se takmice bez obelezja a svako potenciranje obelezja povlaci diskfalifikaciju. Dokle bre vise jednom mora da se presece.

goran89

pre 2 godine

Ako ove siptare ne interesuje toliko politika, i kao sto kazu da su oni samo sportisti, znaci da im je vazno da ucestvuju, zasto onda zele po bilo koju cenu da nose obelezja drzave kosova? Zar im ije bitno samo da ucestvuju kao sto govore ?

PeruN

pre 2 godine

Hoće li biti nekih masovnih protesta patriJota,i ovih Sotoninih fašista tipa levijatan,Miša Vacić,Zavetnici i raznorazne desno-fašističke buranije...

NY

pre 2 godine

Kosovo je član svih medjunarodnih sportskih saveza. Pre neku godinu SP u džudou bilo u Jekatineburgu. Morali rusi da puste još takmičarka Keljmendi osvojila zlato. Španci su se jogunili da neće da puste fudbalere Kosova pa ih pustili. Šta je nama ovo trebalo?

Nebojsa

pre 2 godine

Dobro.Ali ako nisu vakcinisani sa vakcinom sa kojom nisu,onda Srbija ima razlog da ih ne pusti da uđu u centralnu Stbiju iz zdravstvenih razloga radi zaštite stanovništva od zarazne bolesti.

Ljubomilko

pre 2 godine

Ako ulaze sa tkz. kosovskim pasošem,onda ne može pošto nepriznajemo Kosovo kao državu.
Ako ulaze sa Srpskim pasošem,ko im je izdao.

Boban

pre 2 godine

Poljaci su rekli EU da prvo postuju Poljske zakone, pa onda EU zakone!!
Budimo bar kao Poljaci!
Budimo dostojni, imajmo svoje misljenje!
Ne moze jedno boksersko udruzenje da menja spoljnu politiku jedne Drzave!!

Ostoja

pre 2 godine

Al za nas Srbe pravila ne važe, mi imamo svoja, a svet ko šiša...
Kad nas izbace, to je nepravda i mešanje politike u sport, a mi izbacujemo samo tako, onda to nije mešanje...

chupavi

pre 2 godine

Znaci Grci i Spanci ih redovno vracaju sa granice dok mi nikada ne mozemo nista?!

Jednostavno je, neka se onda sampionat odrzava na drugom mestu makar i bez nasih takmicara. Moze se i preskociti jedno prventsvo zarad nacionalnog ponosa.

Reziel

pre 2 godine

O tome je drugari iz bokserskog saveza i ministarstva sporta trebalo da se razmišlja kada je lažna država sa juga naše zemlje podnela zahtev za članstvo u AIBA, pa čak i pre toga kada su najavili kandidaturu za članstvo. Važno je da imamo sve sportske saveze u svakom sportu, koje finansira ministarstvo sporta iz budžeta Republike Srbije. Međutim njihove obaveze se završavaju na organizaciji lokalnih takmičenja i deljenja novca drugarima iz klubova. Kada treba strateški delovati... Verujem da nisu ni znali da je Kosovo postalo član AIBA.

Dragan

pre 2 godine

Nije tačno da im je zabranjen ulazak u Srbiju, već im nije dozvoljeno da na sebi imaju obeležja takozvane države Kosovo. Nakon toga oni su sami odbili da dođu.

Ljuba

pre 2 godine

Jako je ruzno koristiti sport za politicka prepucavanja. Kao sportski radnik nikada ne bih trpeo da mi politika diriguje ko moze a ko ne moze da ucestvuje.
Kada naucimo da postujemo sve svoje susede kao i same sebe bice nam mnogo...mnogo bolje!!!

Sima S.

pre 2 godine

Neka nastupe bez obeležja ,kao Rusija, ili otkaz prvenstva.Pa valjda su važniji intetesi Srbije i neki principi koji se plasiraju godinama od jednog prvenstva.

Što te biju ovi dobri ljudi?

pre 2 godine

Mogu se oni takmičiti bez obeležja što bi im i omogućio.Nisu oni jedini Albanci koji ulaze u Srbiju,pa imate pekare i poslastičarnice na svakom koraku.Ali će ti primitivci iskoristiti svaku priliku da pokazuju rukama simbole dvoglavog orla i praviti druge provokacije.

Стубалац

pre 2 godine

Као компромисно решење им понудиту да учесрвују под Олимпијском заставом или ако постоји застава те боксерске организације, може и под њом. У сваком другом случају они се желе бавити политиком а не спортом. Ако је Чавићу одузета медаља због мајце са натписом Косово је Србија може и овима да се забрани да учествују у такмичењу носећи симболе који директно вређају земљу домаћина.

Boro

pre 2 godine

Sport se ne treba mešati sa politikom i treba omogućiti svim sportistima da učestvuju na ovom sp. Sećamo se kraja 70-tih kada su boksovali Bogujevci Salihu Peci sve su to bili osvajači medalja i šampioni u to vreme sa najvećih svetskih takmičenja.

TZV. Nikola N.

pre 2 godine

Tzv. bokserska reprezentacija sa tzv. Kosova ce posle prelaska tzv. granice, tj. administrativnog prelaza biti ljubazno docekana u Srbiji gde ce prilikom nastupa tzv. boksera sa tzv. Kosova biti svirana i tzv. himna tog istog tzv. Kosova.

Живојин Рилаковић

pre 2 godine

Ствар је, по мени, врло јасна: Спортисти могу али њихове тренерке, мајице и гаће НЕ МОГУ.

Ostoja

pre 2 godine

U protivnom treba da bez problema prihvatimo sve kazne Svetske bokserske federacije i odlučno kažemo NE. Inače smo onda niko i ništa.
(Aleksandar, 24.

A ovsko smo kao, neko i nešto ... Imamo dba boksera, a organizujemo šampionat... I još bruke, doveli neke Ruse da boksuju za nas... Sramota, pa nije boks timski sport!

Милош

pre 2 godine

А што је на медаљама Стбија представљена без КиМ…
За то се овде и не зна.

Veku

pre 2 godine

Ako je federacija za da igra kosovo i priznaje kosovo kao drzavu, a srbija nije, tj ne priznaje to kosovo kao drzavu, onda bi bilo principijelno da se srbija isclani iz svih sportskih federacija koje priznaju kosovo. Ali srbija bi da ona vodi glavnu rec u svetskim federacijama

Dalmacija

pre 2 godine

Ok@ Rusi se nisu natjecali pod svojom zastavom jer su imali dva izbora. Ne natjecat se pod svojom zastavom ili prihvatit ove sankcije, to jest onu imaginarnu zastavu i natjecat se na OI. Razlog tome je sta je Rusija ka drzava, vrh vlade sudjelova u doping aferi pa su tako tokom Olimpijade u Rusiji izgradili tajnu sobu pored labaratorija za doping testove. Iz labaratorija su kroz laznu uticnicu, to jest prikrivenu rupu u zidu davali prave uzorke, testove ruskih sportasa i minjali za lazne testove to jest prolazne testove na doping. Imas dokumentarac Icarus di je to i otkriveno pa pogledaj. Po meni bi ih tribalo izbacit 50 godina s OI ali ipak se radi o Rusima pa su im dozvolili natjecanje pod nekom imaginarnom zastavom. Sta se tice vas dovoljno je reci da ste vodili rat, napali sve drzave u svom okruzenju i Eu i svit vas osudija i sankcionira. Sta se tice Kosova necu se petljat u politiku ali onda otkazite prvenstvo u boksu a ne glumite neku silu od drzave i inatite se svitu. Ovako samo pokazujete koliko ste mali kad i u sport petljate politiku. Tako da je ovo ka i zivot vrlo jednostavno. Imate izbor

Mućak

pre 2 godine

Neka povedu i rosu da ih štite sa "safari vozilima". Mene je sramota mojih slavnih predaka. Nikada se nismo u XX veku saginjali, a u poslednjih 20 godina nebrojeno puta. Sramota ako im dozvole ulazak ali nemamo mi dostojnog vođu da nas ujedini pod jednu kapu.

Aleksandar

pre 2 godine

Može ali da zalepe stikere preko svojih izmišljenih obeležja. U protivnom treba da bez problema prihvatimo sve kazne Svetske bokserske federacije i odlučno kažemo NE. Inače smo onda niko i ništa.

sitno

pre 2 godine

Не би требали да учествују јер једноставно та држава није призната.

Не треба фудбалски, рукометни, кошаркашки... и други савези у свету да признају "репрезентације" које немају државу. То значи да и ти савези раде против Србије.

Прво договор, који је изнад свега, па онда такве ствари.

Vaše ime

pre 2 godine

Vrlo prosto, treba organizatori i bokserski savez da se prave toše i da ih lepo pozovu obezbede smestaj sve fino i normalno, a da ih na granici policija zaustavi i vrati nazad, neka smisle meki razlog npr nesto za Covid... i resena stvar.

Neo@

pre 2 godine

Ne puštaj to s njihovim obeležjima... A ovi iz AIBA neka se nauče da su gosti, a ne domaćini u Srbiji.
Ako im se ne svidja, neka se ne održava SP, neka ga zabrane dok nije počelo.
Srbija je uložila grdne pare, da bi to organizovala i kome se ne svidja, neka ne dolazi!
Zar će u sred Beograda da se vijori tzv. kosovska zastava!?!
Nipošto to ne sme sa se dozvoli, ali nipošto!

Goran

pre 2 godine

Srbija nije trebala da uzme svetsko prvenstvo a sad treba da kaže da nemože da ga održi zbog korone i da ne prizna Kosovo. Mi smo uvek najgori prema sebi.

Branko

pre 2 godine

Kosovari će koliko sutra stići u Bg i učestvovati na takmičenju sve sa grbom i zastavom lažne države. Na žalost, mi nismo nezavisna država da bi smo donosili bilo kakve odluke ovog tipa.

Milos Radunkovic

pre 2 godine

Дозволиће им наши...Ми смо "паметнији", и знамо боље од других како треба да се понаша.

Plemeniti sport

pre 2 godine

Rusi nisu išli na Olimpijske igre u LA u SAD i obrnuto Amerikanci su bojkotovali Olimpijke igre u Moskvi pa ne moraju ni oni da dođu u Beograd. Nisu bezbedni ovde može neki snajperista da puca na njih kao Rosu nedavno na naš goloruki narod. Ne treba nam takav problem. Odgovoriti im da nismo u mogućnosti da im garantujemo bezbednost zbog nedavnih događaja u Kosovskoj Mitrovici.

Koha ditore

pre 2 godine

Grci nisu dopustili jedino onima koji nisu imali sengen vize ! Obavestenje grckog biroa u Pristini ! A ovim bokserima treba dati sansu ! Nisu oni politicari nego sportisti !

Može se sve, samo da se tuČu!

pre 2 godine

A šta ako bokser sa "tzv. Kosova" osvoji "tzv. medalju"?
Ili ako, ne daj bože, bokser sa "tzv. Kosova" pobedi boksera sa tzv. RSB u borbi za srebrnu medalju!?
Ko je tu normalan? Ako je iko uopšte???

Iako, najpoštenije je da se svi oni pobiju jal unutar, jal oko ringa. Gledaoci kraj malih ekrana bi uživali samo tako!

Gross

pre 2 godine

A zasto bi zabranili sportistima da se takmiče?! Zato sto oni zabranjuju našim? Mi nismo oni. Mi smo nesto bolje. Sportisti su dobrodošli, svako ko dodje u dobroj volji.

Sava

pre 2 godine

Mi smo domaćini i mozemo da odbijemo tzv. Kosovo kao što onomad Grci nisu pustili dzudiste sa tzv. Kosova koji su krenuli za Kipar.
Šta da očekujemo od drugih ako mi sada popustimo. Kakva bokserska federacija, kakvi bakrači. Ne moze i tačka, ako im ne odgovara nek organizuju na drugom mestu. Ćao i dovidjenja, Kosovo nije drzava!!

OBJAVITE KOMENTAR

pre 2 godine

AIBA želi da svaki bokser bude dobrodošao, jer svet boksa nema granica. Verujemo da svi sportisti moraju da imaju fer šansu da se takmiče i demonstriraju najbolje kvalitete u ringu. Sport bi trebalo da ujedinjuje ljude i da bude oslobođen nacionalizma i politike

Па шта је проблем? Речено им да могу да уђу, само без обележја. Значи није им забрањено да се такмиче.
А пошто то ипак јесте политика, не бисмо требали да попустимо.

OK

pre 2 godine

Boks, kao sport nema granica, ali drzave i njihova politika imaju.
Kako su siptari primljeniu boksersku organizaciju kada u UN nisu? kada vecina drzava i Srbija njih ne priznaje?
Zasto Rusi nisu igrali na OI pod svojom zastavom?
Zasto je Srbiji bilo yabranjeno dok smo bili pod sankcijama.
Ne popustajte, dosta je bilo gazenja po Srbiji. Jos fali da sesvira siptarska himna u Beogradu.
Neka, kao Eusi igraju pod zastavom bokserske organizacije.

Ostoja

pre 2 godine

Al za nas Srbe pravila ne važe, mi imamo svoja, a svet ko šiša...
Kad nas izbace, to je nepravda i mešanje politike u sport, a mi izbacujemo samo tako, onda to nije mešanje...

goran89

pre 2 godine

Ako ove siptare ne interesuje toliko politika, i kao sto kazu da su oni samo sportisti, znaci da im je vazno da ucestvuju, zasto onda zele po bilo koju cenu da nose obelezja drzave kosova? Zar im ije bitno samo da ucestvuju kao sto govore ?

No1e

pre 2 godine

Kako su puni fraza i floskula... boks ne poznaje granice...
Mogu da nastupaju kao građani Republike Srbije ako žele da se takmiče!
Ne popuštati ni za jotu!

my way

pre 2 godine

"AIBA želi da svaki bokser bude dobrodošao, jer svet boksa nema granica. Verujemo da svi sportisti moraju da imaju fer šansu da se takmiče i demonstriraju najbolje kvalitete u ringu. Sport bi trebalo da ujedinjuje ljude i da bude oslobođen nacionalizma i politike".

А шта ћемо са тим што неки руски боксери морају да боксују за друге земље због ограничења броја такмичара из једне државе и значи ли то да ће и Република Српска бити добродошла у вашу AIBA породицу? Пун ми је више овог лицемерја. Ако се нађе решење ок, ако не сви купите лепо прње и палите одавде, па суспендуј и ради шта хоћеш. Жао ми је само наших боксера ако до тога дође, за све друго ме заболе. Реално, верујем да ће се ствар ипак решити, јер има модуса за учешће такмичара са Космета, није ово први пут.

kaokakao

pre 2 godine

Rusi bez obiljezja na Olimpijadi a ovi moraju sa obiljezjima iako se zna kakva je situacija politicka. Ako popustimo, onda za bolje i nismo.

Splavar

pre 2 godine

Zabijamo autogolove ko sampioni. Pa sto smo se guzili da budemo domacini takmicenja federacije koja ih priznaje, sta smo ocekivali. Nista, glavu u pesak, dupe u vis, nek odkazemo takmicenje i lepo ce jos da nas izbace sledecih 10 godina. Da nas nema trebalo bi nas izmisliti

ZnaOnKoSam

pre 2 godine

"Sport bi trebalo da ujedinjuje ljude i da bude oslobođen nacionalizma i politike".

Ovo smo mi izgovarali 1992. a oni nam uz sankcije uvedose i sportske zabrane. EP u fudbalu, kosarci...itd. Uskraceni smo 10 godina. Koje licemerje. Ja bih im zabranio pa makar ne odrzali prvenstvo. Vazna je cast, obraz i ponos. Da nas ne bude sramota pred zrtvama sa Kosara

PeruN

pre 2 godine

Hoće li biti nekih masovnih protesta patriJota,i ovih Sotoninih fašista tipa levijatan,Miša Vacić,Zavetnici i raznorazne desno-fašističke buranije...

Gross

pre 2 godine

A zasto bi zabranili sportistima da se takmiče?! Zato sto oni zabranjuju našim? Mi nismo oni. Mi smo nesto bolje. Sportisti su dobrodošli, svako ko dodje u dobroj volji.

Veku

pre 2 godine

Ako je federacija za da igra kosovo i priznaje kosovo kao drzavu, a srbija nije, tj ne priznaje to kosovo kao drzavu, onda bi bilo principijelno da se srbija isclani iz svih sportskih federacija koje priznaju kosovo. Ali srbija bi da ona vodi glavnu rec u svetskim federacijama

Nebojsa

pre 2 godine

Dobro.Ali ako nisu vakcinisani sa vakcinom sa kojom nisu,onda Srbija ima razlog da ih ne pusti da uđu u centralnu Stbiju iz zdravstvenih razloga radi zaštite stanovništva od zarazne bolesti.

POPE

pre 2 godine

Ne pustaj sa oznakama kosova. Neka se takmice pod oznakama AIBA i kraj price. Isto kako se Rusi takmice na OI i SP.
A ovi nasi kada su podneli zahtev za organizaciju znali su za ovaj problem i morali su to tada resiti a ne organizacija po svaku cenu.
Ako ih pustimo pod zastavom kosova mi smo automatski priznali kosovo kao drzavu i to u sred Beograda.

Dalmacija

pre 2 godine

Ok@ Rusi se nisu natjecali pod svojom zastavom jer su imali dva izbora. Ne natjecat se pod svojom zastavom ili prihvatit ove sankcije, to jest onu imaginarnu zastavu i natjecat se na OI. Razlog tome je sta je Rusija ka drzava, vrh vlade sudjelova u doping aferi pa su tako tokom Olimpijade u Rusiji izgradili tajnu sobu pored labaratorija za doping testove. Iz labaratorija su kroz laznu uticnicu, to jest prikrivenu rupu u zidu davali prave uzorke, testove ruskih sportasa i minjali za lazne testove to jest prolazne testove na doping. Imas dokumentarac Icarus di je to i otkriveno pa pogledaj. Po meni bi ih tribalo izbacit 50 godina s OI ali ipak se radi o Rusima pa su im dozvolili natjecanje pod nekom imaginarnom zastavom. Sta se tice vas dovoljno je reci da ste vodili rat, napali sve drzave u svom okruzenju i Eu i svit vas osudija i sankcionira. Sta se tice Kosova necu se petljat u politiku ali onda otkazite prvenstvo u boksu a ne glumite neku silu od drzave i inatite se svitu. Ovako samo pokazujete koliko ste mali kad i u sport petljate politiku. Tako da je ovo ka i zivot vrlo jednostavno. Imate izbor

Boban

pre 2 godine

Poljaci su rekli EU da prvo postuju Poljske zakone, pa onda EU zakone!!
Budimo bar kao Poljaci!
Budimo dostojni, imajmo svoje misljenje!
Ne moze jedno boksersko udruzenje da menja spoljnu politiku jedne Drzave!!

Dragan Ferencevic

pre 2 godine

E ako Srbija opet popusti i sagne se, Bas me briga za vlast ali ovo je ponizavanje naroda cele Srbije, samo citajuci ovo osecam se ponizeno, pa dokle vise ako im dozvolite slobodno potpisite i priznajte Kosovo. Srbija koja ponizava svoj narod i mene ne treba mi zato ustanite protiv ovoga i da se viori kosovarska zastava u Beogradu. Moze da se takmice bez obelezja a svako potenciranje obelezja povlaci diskfalifikaciju. Dokle bre vise jednom mora da se presece.

ДДД

pre 2 godine

Одговорити АИБА:
"Због изузетно тешке и озбиљне политичке ситуације и поред свих напора на жалост нисмо у могућности да на себе преузмемо одговорност обезбеђивања апсолутне сигурности и спортских услова такмичарима са КиМ."
Са жаљењем...
Још треба да их "Кобрице" чувају кроз Србију и у БГ.
Када су на Коову и Метохији у питању хуманитарне спортске манифестације онда није проблем да се исте забране и откажу.
Како тада спорт није изнад политике?
И када следећи пут нешто организујете, добро размитлита да нам се бар овакве ситуације више не догађају.
Тол'ко и поздрав свима.

Ljuba

pre 2 godine

Jako je ruzno koristiti sport za politicka prepucavanja. Kao sportski radnik nikada ne bih trpeo da mi politika diriguje ko moze a ko ne moze da ucestvuje.
Kada naucimo da postujemo sve svoje susede kao i same sebe bice nam mnogo...mnogo bolje!!!

HanSolo

pre 2 godine

Sad opet skidanje gaća i klekanje na sva četri.. Nikad da postanemo složni i odlučni.. Nek izgubimo domačinstvo onda.. Nije to nikakav problem.

NY

pre 2 godine

Kosovo je član svih medjunarodnih sportskih saveza. Pre neku godinu SP u džudou bilo u Jekatineburgu. Morali rusi da puste još takmičarka Keljmendi osvojila zlato. Španci su se jogunili da neće da puste fudbalere Kosova pa ih pustili. Šta je nama ovo trebalo?

Dragan

pre 2 godine

Nije tačno da im je zabranjen ulazak u Srbiju, već im nije dozvoljeno da na sebi imaju obeležja takozvane države Kosovo. Nakon toga oni su sami odbili da dođu.

Ljubomilko

pre 2 godine

Ako ulaze sa tkz. kosovskim pasošem,onda ne može pošto nepriznajemo Kosovo kao državu.
Ako ulaze sa Srpskim pasošem,ko im je izdao.

Vaše ime

pre 2 godine

Vrlo prosto, treba organizatori i bokserski savez da se prave toše i da ih lepo pozovu obezbede smestaj sve fino i normalno, a da ih na granici policija zaustavi i vrati nazad, neka smisle meki razlog npr nesto za Covid... i resena stvar.

Što te biju ovi dobri ljudi?

pre 2 godine

Mogu se oni takmičiti bez obeležja što bi im i omogućio.Nisu oni jedini Albanci koji ulaze u Srbiju,pa imate pekare i poslastičarnice na svakom koraku.Ali će ti primitivci iskoristiti svaku priliku da pokazuju rukama simbole dvoglavog orla i praviti druge provokacije.

Aleksandar

pre 2 godine

Može ali da zalepe stikere preko svojih izmišljenih obeležja. U protivnom treba da bez problema prihvatimo sve kazne Svetske bokserske federacije i odlučno kažemo NE. Inače smo onda niko i ništa.

Boro

pre 2 godine

Sport se ne treba mešati sa politikom i treba omogućiti svim sportistima da učestvuju na ovom sp. Sećamo se kraja 70-tih kada su boksovali Bogujevci Salihu Peci sve su to bili osvajači medalja i šampioni u to vreme sa najvećih svetskih takmičenja.

sitno

pre 2 godine

Не би требали да учествују јер једноставно та држава није призната.

Не треба фудбалски, рукометни, кошаркашки... и други савези у свету да признају "репрезентације" које немају државу. То значи да и ти савези раде против Србије.

Прво договор, који је изнад свега, па онда такве ствари.

Zdenko

pre 2 godine

Sad kad im ga AV oštro saspe sve u lice ali tako da niko ne čuje. Ima da se poplaše i promene mišljenje. Srbija je lider u regionu, najjača ekonomska sila i neće je niko ponižavati i naređivati šta da radi. Ako krenemo sa dva miloša i tri lazara, rasturićemo tu evropu na atome.

Живојин Рилаковић

pre 2 godine

Ствар је, по мени, врло јасна: Спортисти могу али њихове тренерке, мајице и гаће НЕ МОГУ.

Koha ditore

pre 2 godine

Grci nisu dopustili jedino onima koji nisu imali sengen vize ! Obavestenje grckog biroa u Pristini ! A ovim bokserima treba dati sansu ! Nisu oni politicari nego sportisti !

Mućak

pre 2 godine

Neka povedu i rosu da ih štite sa "safari vozilima". Mene je sramota mojih slavnih predaka. Nikada se nismo u XX veku saginjali, a u poslednjih 20 godina nebrojeno puta. Sramota ako im dozvole ulazak ali nemamo mi dostojnog vođu da nas ujedini pod jednu kapu.

Sima S.

pre 2 godine

Neka nastupe bez obeležja ,kao Rusija, ili otkaz prvenstva.Pa valjda su važniji intetesi Srbije i neki principi koji se plasiraju godinama od jednog prvenstva.

chupavi

pre 2 godine

Znaci Grci i Spanci ih redovno vracaju sa granice dok mi nikada ne mozemo nista?!

Jednostavno je, neka se onda sampionat odrzava na drugom mestu makar i bez nasih takmicara. Moze se i preskociti jedno prventsvo zarad nacionalnog ponosa.

Neo@

pre 2 godine

Ne puštaj to s njihovim obeležjima... A ovi iz AIBA neka se nauče da su gosti, a ne domaćini u Srbiji.
Ako im se ne svidja, neka se ne održava SP, neka ga zabrane dok nije počelo.
Srbija je uložila grdne pare, da bi to organizovala i kome se ne svidja, neka ne dolazi!
Zar će u sred Beograda da se vijori tzv. kosovska zastava!?!
Nipošto to ne sme sa se dozvoli, ali nipošto!

Plemeniti sport

pre 2 godine

Rusi nisu išli na Olimpijske igre u LA u SAD i obrnuto Amerikanci su bojkotovali Olimpijke igre u Moskvi pa ne moraju ni oni da dođu u Beograd. Nisu bezbedni ovde može neki snajperista da puca na njih kao Rosu nedavno na naš goloruki narod. Ne treba nam takav problem. Odgovoriti im da nismo u mogućnosti da im garantujemo bezbednost zbog nedavnih događaja u Kosovskoj Mitrovici.

TZV. Nikola N.

pre 2 godine

Tzv. bokserska reprezentacija sa tzv. Kosova ce posle prelaska tzv. granice, tj. administrativnog prelaza biti ljubazno docekana u Srbiji gde ce prilikom nastupa tzv. boksera sa tzv. Kosova biti svirana i tzv. himna tog istog tzv. Kosova.

Стубалац

pre 2 godine

Као компромисно решење им понудиту да учесрвују под Олимпијском заставом или ако постоји застава те боксерске организације, може и под њом. У сваком другом случају они се желе бавити политиком а не спортом. Ако је Чавићу одузета медаља због мајце са натписом Косово је Србија може и овима да се забрани да учествују у такмичењу носећи симболе који директно вређају земљу домаћина.

Ostoja

pre 2 godine

U protivnom treba da bez problema prihvatimo sve kazne Svetske bokserske federacije i odlučno kažemo NE. Inače smo onda niko i ništa.
(Aleksandar, 24.

A ovsko smo kao, neko i nešto ... Imamo dba boksera, a organizujemo šampionat... I još bruke, doveli neke Ruse da boksuju za nas... Sramota, pa nije boks timski sport!

Reziel

pre 2 godine

O tome je drugari iz bokserskog saveza i ministarstva sporta trebalo da se razmišlja kada je lažna država sa juga naše zemlje podnela zahtev za članstvo u AIBA, pa čak i pre toga kada su najavili kandidaturu za članstvo. Važno je da imamo sve sportske saveze u svakom sportu, koje finansira ministarstvo sporta iz budžeta Republike Srbije. Međutim njihove obaveze se završavaju na organizaciji lokalnih takmičenja i deljenja novca drugarima iz klubova. Kada treba strateški delovati... Verujem da nisu ni znali da je Kosovo postalo član AIBA.

odgovorno i pametno, nema sta

pre 2 godine

Jaki smo na recima za domacu upotrebu, ali kada nam iz inostranstva posalhu ipomenu, onda pokazemo koliko smo zapravi mali, slabi i nebitni

Može se sve, samo da se tuČu!

pre 2 godine

A šta ako bokser sa "tzv. Kosova" osvoji "tzv. medalju"?
Ili ako, ne daj bože, bokser sa "tzv. Kosova" pobedi boksera sa tzv. RSB u borbi za srebrnu medalju!?
Ko je tu normalan? Ako je iko uopšte???

Iako, najpoštenije je da se svi oni pobiju jal unutar, jal oko ringa. Gledaoci kraj malih ekrana bi uživali samo tako!

Milos Radunkovic

pre 2 godine

Дозволиће им наши...Ми смо "паметнији", и знамо боље од других како треба да се понаша.

Goran

pre 2 godine

Srbija nije trebala da uzme svetsko prvenstvo a sad treba da kaže da nemože da ga održi zbog korone i da ne prizna Kosovo. Mi smo uvek najgori prema sebi.

Branko

pre 2 godine

Kosovari će koliko sutra stići u Bg i učestvovati na takmičenju sve sa grbom i zastavom lažne države. Na žalost, mi nismo nezavisna država da bi smo donosili bilo kakve odluke ovog tipa.

Милош

pre 2 godine

А што је на медаљама Стбија представљена без КиМ…
За то се овде и не зна.