"Znamo da smo mogli više – teško je"

Znamo da smo mogli više i da imamo kvalitet da uradimo više, izjavio je selektor odbojkaša Srbije Slobodan Kovač po povratku u Beograd.

SN Izvor: B92, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Niste mogli vise Bobo.
  Realno, i ovo je rezultat "boli glava", obzirom na nerad i parlog u oss.
  U svakom trenutku postoji barem 5-6 ekipa koje Srbija ne moze pobediti ni u najludjim snovima, i to samo u Evropi, a podatak da ste u dva najvaznija meca jedva uzeli jedan jedini set-dovoljno govori.
  Ocajan rad i nebriga oss godinama se skrivaju rezultatima zenske reprezentacije koja pociva na indivindualnom kvalitetu 3 igracice.
  Muska odbojka je u ozbiljnoj i dubokoj krizi, a resenje nije ni na pomolu.
  Neradom upropastena domaca liga, odbojka kao sport na margini, ocajan rad sa mladima i nikakav trud drzave da promovise ovaj sport-sve su to razlozi koji ce jos dugo musku srpsku odbojku drzati daleko ispod povrsine.
  (Ahab, 22. septembar 2021 23:43)

  # Link komentara

 2. A mi znamo da ste mogli i manje, da ste kojim slucajem ranije naleteli na neku ozbiljnu ekipu, od ovih sto su ispali pre polufinala tipa Francuska, Rusija... Ovaj tip je pod Grbicevom palicom igrao daleko iznad svojih mogucnosti jer je on uspeo da stvori dobru hemiju u ekipi. Kovac ocigledno nije to u stanju, ne ume da ih motivise i ovo je rezultat. Ja sam zadovoljan, jer def nismo ni za 4 ekipe u Evropi.
  (Mohikanac, 22. septembar 2021 08:39)

  # Link komentara

 3. Joxy

  Mislim da nije u tome stvar. Atanasijević je presedeo na klupi celu sezonu u klubu. On je sjajan igrač, ali jednostavno nije održavao nivo igre i videlo se to i ovde. S druge strane Uroš je takav, nekad pogađa da ni sam ne zna odakle i kako. Što kažu luda glava, nekad na vrhu nekad na dnu. Možda su se oslanjali i na to da će mu u jednom trenutku nešto takvo doći i da će preokrenuti stvari. Ivović je prosečan primač. Uroš, kada mu se desi takav dan, je natprosečan. Zato i ima minutažu. Ali bojim se da nas je to oslanjanje na njegove povremene majstorije koštalo, kao i dizač i libero.
  (X, 21. septembar 2021 22:01)

  # Link komentara

 4. Atanasijevic je po sletanju u Beograd izjavio da je ovo nasa realnost. Ko laze i da li namerno teraju kontru jedan drugom selektor i Atanasijevic, koji je celo prvenstvo bio u drugom planu za razliku od Urosa Kovacevica koji je bukvalno mogao da gresi koliko hoce i igrao sve vreme?
  (Joxy, 21. septembar 2021 20:22)

  # Link komentara