Ponedeljak, 20.09.2021.

21:15

Najlošiji start Juventusa u poslednjih 60 godina

Fudbaleri Juventusa su posle četiri kola i dalje bez pobede u Seriji A i tako došli do najlošijeg starta još od 1961. godine.

Izvor: SN

Najlošiji start Juventusa u poslednjih 60 godina IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

kiki

pre 2 godine

(Boixos nois, 21. septembar 2021 11:15)

Pa dovoljno je videti da barem znas ko su im bili glavni igraci i ko ih je vodio za razliku od Porta za koga ne znas ni ko im je trener ni glavni igrac haha.

samo jako

pre 2 godine

Svi nesto spominju koliko je para ulozeno u CR-a, kao da ga je doveo Radnicki iz Nisa, a ne jedan od najvecih i najbogatijih klubova u Evropi. Pored toga sto su ga toliko platili, vratili su bar duplo toliko na dobro poznate nacine. Pored toga, dovodili su tolike igrace besplatno ili za male pare, i tim putem stedeli.
Realno, CR im je bio najbolji igrac, i zasluzan za sve sto su uradili, a Juveova strategija da ga ne zameni vrhunskim napadacem, i da ne ulozi dobre pare u pojacanja su im se sada obile o glavu.
Nije slucajnost da gde CR ode, tamo pravi razliku i zabija preko 30-40 golova po sezoni.
(Duke, 21. septembar 2021 08:35)

Nije problem da Juventus dovede odlicnog napadaca ali tog napadaca treba dobro platiti, a pare su kod Ronalda. Ako razumes sta hocu da kazem. ;)

Kiki

pre 2 godine

(M., 21. septembar 2021 07:11)

Mesi sa ekipom koja se nece bez njega plasirati ni u LS igrao polufinala i osvajao titule ili su se borili za njih. A Ronaldo sa Juveom izgubi titulu i sa ekipom koja osvoji bez njega 7 titula zaredom. Osim toga bez njega su igrali finala LS, a sa njim ispadanja od Porta, Ajaksa i Liona. Pa si ti sad zapitaj sta je tu sramota... Sa druge strane Mesi ispadao samo od najjacih klubova Liverpula, Bajerna, PSZa itd.

Duke

pre 2 godine

Svi nesto spominju koliko je para ulozeno u CR-a, kao da ga je doveo Radnicki iz Nisa, a ne jedan od najvecih i najbogatijih klubova u Evropi. Pored toga sto su ga toliko platili, vratili su bar duplo toliko na dobro poznate nacine. Pored toga, dovodili su tolike igrace besplatno ili za male pare, i tim putem stedeli.
Realno, CR im je bio najbolji igrac, i zasluzan za sve sto su uradili, a Juveova strategija da ga ne zameni vrhunskim napadacem, i da ne ulozi dobre pare u pojacanja su im se sada obile o glavu.
Nije slucajnost da gde CR ode, tamo pravi razliku i zabija preko 30-40 golova po sezoni.

M.

pre 2 godine

Očekivati da im Ronaldo sam donese LŠ sa onako raspalom ekipom i prosek igračima na skoro svakoj poziciji je ravno ludilu! Mesi sa onakvom ekipom 6 godina nije uzeo LŠ, Roma, Liverpul, Bajern 8-2,pa gde ćeš veće sramote od toga...

Milanovačanin

pre 2 godine

Juventusov raspad je počeo još prošle sezone, a CR7 je video na vreme i zbrisao da mu ne kvare reputaciju i ako je uzeo žešće pare od njih.

milutin

pre 2 godine

Juventus je samo pogresio sto nije doveo 2 dobra vezna Ronaldu, osvojili bi LS sigurno. Ovako igrao godinama sa Modricem, Krosom, itd, dosao u Juve, igra sa Bentakurom...

Dzoni

pre 2 godine

(PrincNaZrnuGraska, 20. septembar 2021 22:46)

ti odgovorno tvrdis? ahahahaha a realnost je da nemas pojma i da se samo bavis spinovima.

Kiki

pre 2 godine

(kinez, 20. septembar 2021 22:13)

Juventus zbog Ronalda nije mogao dovesti nijedno zvucno pojacanje i zbog njegove visoke plate. Doveli su jedino Artura zato sto su za iste pare prodali Pjanica.

Sa druge strane Barsa je bacala milione na sve i svakoga.

Dzoni

pre 2 godine

(vince carter, 20. septembar 2021 22:16)

Ronaldo u prvoj sezoni dao het trik za preokret protiv Atletika i u cetvrtfinalu protiv Ajaxa doveo Juventus u vodjstvo i u Amsterdamu i u Torinu, u drugoj sezoni protiv Liona 2 gola od toga jedan sa 20 metara slabijom nogom, jedino protiv Porta je zakazao ali tu nije ni imalo svrhe igrati. jedini greh Ronalda je sto nije Ajaxu dao 5 umesto 2 gola i 4 umesto 2 gola Lionu...

kinez

pre 2 godine

(Gazda, 20. septembar 2021 21:57)

Juve je i posle Ronalda dovodio skupa pojacanja i trosio veliki novac. i pre ce Juventus da se oporavi jer njih drzi porodica Anjeli a Katalonija trenutno ima vece probleme od toga da vraca dugove za FC Barcelonu.

P.S nijedan igrac u istoriji osim Messija nije primao ogromne finansijske bonuse za vernost klubu.

vince carter

pre 2 godine

@Brusli Jako gresis,Ronaldo je davao 60+ golova za Juventus,ali kvaljarela i imobile su uzimali zlatnu kopacku serie a jer su davali 70+..ccc!!!

Brusli Iljazovic

pre 2 godine

Jeste, uništio ih Ronaldo koji je davao 40+ golova. A nisu oni sami sebe jer su prodali sve što valja, a ovo što je ostalo je dobro samo za potapanje kupusa. A niti su doveli neke dobre igrače kao zamene za tu generaciju. I još da se doda da Milan i Inter nisu više loši kao onda kad se Juve šetao ligom.

Cetko

pre 2 godine

Ocajna selekcija igraca unazad par godina pogotovo sredina terena gdje nemaju nijednog kreatora,sve sami prosjek. Ceka ih teska sezona bez ikakvih sansi za nesto vise

PrincNaZrnuGraska

pre 2 godine

Juventus je bio previse dominantan (znamo kako) za svoje dobro, u takvoj situaciji covek/klub se opusti i ne forsira vise toliko razvoj, omladinske skole i ostalo, ne napravi se dugorocan plan za buducnost - i tako dodje u poziciju da kupi igraca od 34 godine, jednog od najskupljih na trzistu, i samim tim postupkom se ukanali potpuno. Sve ekipe u kojima je CR igrao su igrale za njega, bukvalno svaka, bukvalno svuda, bukvalno stalno. Real je uz to imao i jos 2 tima odlicnih igraca, i pored toga u domacem prvenstvu jedva uzese 2 titule sa njim, dok kradju u LS ne bih ni komentarisao. U Italiji je poslednje sezone jedva do mesta koje vodi u LS dosao, 3x za redom ispadali u 1/8 finala LS. Ko sme da se kladi da ce MU ove sezone zavrsiti van TOP3 u Engleskoj? Jednostavno, vec 10ak godina njegov jedini posao na terenu je da ugura loptu u mrezu, a ostatku ekipe - da mu nekako nabaci asistenciju. Kada ostatak ekipe nije TOP3 u svetu, nema ko da nabacuje toliko lopti da bi on dao dovoljno golova. Nekada je driblao, priznajem, ali odavno dribla samo samoga sebe i glumi cirkusanta. Nekada je davao golove iz slobodnjaka, slazem se. To je davna proslost. Jos uvek je fizicki odlicno spremljen, ali ovo nije atletika, ili makar ne bi trebalo da bude. Odgovorno tvrdim da je CR najveca marketinska predstava otkada postoji sport, koji je iza sebe ostavio i jednog Lebrona, koji je uz sve drugo i crnac! Naravno, nije mi zao Juventusa uopste, zasluzili su.

vince carter

pre 2 godine

Ovi nisu normalni sa ovim Ronaldom,Juventus ispao od 3 prosecna tima u ligi sampiona,cak su i titulu u Italiji izgubili,bili su jaci pre Ronalda. Real igra dobar fudbal sa Ancelotijem a ova izjava da ce sadasnji Mancester trpeti bez njega a tek je pocelo i jos nista nisu uradili je tek za razmatranje.

reflektor

pre 2 godine

Losa selekcija, nije Ronaldo kriv. Apsolutno, Kjelini i Bonuci jesu zid-bili... Ne moze se doveka sa njima. Secam se Milana sa Nestom i Maldinijem, legende al ne moze 35,40. Sredina nema ko da zna, da poveze, nema. Negde se Juve u transfer politici zeznuo, odbrana matora, sredina nema znalca ne racunajuci Kijezu i Dibalu i Kvadrada ali oni nisu veznjaci. Napad ocaj. Mjslim da ce da grade tim ali rezultata nema neki period ili ove godine.

Sasa

pre 2 godine

Umesto da su gradili tim oko Dibale doveli egomanijaka da ih zavije u crno,sta su trazili to su i dobili ne zalim ih
(Jovic, 20. septembar 2021 21:47)

# Link komentara

Dibala nije igrac koji moze biti nosilac u fudbalskom klubu tako visokih ciljeva, bez obzira na to da li je Ronaldo igrao u njemu ili ne. Dibala je pre Ronalda bio u Juventusu, a imali su problem sa kontinuiranoscu forme uvek.... Oni nisu pojacali tim kako dolikuje, dok su prethodni9h sezona mislili da Ronaldo moze sve da resi. A nije bas da nije resavao mnogo toga. Sada se tek vidi koliko je tim los i zasto je Alegri protestovao.

Moris

pre 2 godine

Ronaldo je za sve kriv.
Pravice ga od blata.
(Zec, 20. septembar 2021 21:30)

Daleko mu lepa kuca, strah i trepet je Juventus bio dok se on nije dovukao i tim poceo da igra za njegovu bednu statistiku, prvenstvo Juve osvajao u januaru a sa njim jedva izborili ligu sampiona, a u ligi sampiona za 3 sezone za tap in golgeterom nisu prosli osminu finala, ponavljam, DALEKO MU LEPA KUCA!

Kralj mača

pre 2 godine

Оде Роналдо, одоше и резултати. Кад је отишао из Реала, осетио се сличан ефекат, не толики као сада, али осетан свакако. Уосталом, тако ће бити и када оде из Јунајтеда и репрезентације Португала.

Red devil 7

pre 2 godine

Juvr jr u ozbiljnom problemu, zadnja linija je vec za penziju spremna uz duzno postovanje velicinama kakve su Bonuci i Kijelini ali vrijeme cini svoje, sredine nema, Bentakur, Ramzi i kompanija nisu kvalitet za Juve a onda napad je prica za sebe. Morata sto moze promasiti to malo ko moze a ako je Dibala lider onda to nece na dobro, kao sto i ne ide. Alegri ima pune ruke posla ali ako budu u top 4 bice to poprilicno iznenadjenje.

Uros Dj.

pre 2 godine

Bice jako zanimljiva Seria A ove sezone.
Vratice se Juve u vrhu tabele.
Borice se za Skudeto sa Napolijem i Interom.
I dalje su na papiru najjaca ekipa
Previse je tu kvalitetnih igraca,
Kijeza i Dibala ce pogurati Juve. Ali primetno je da podmladjuju ekipu i to se odrazava losim rezultatima prosle i pocetkom ove sezone.

Gazda

pre 2 godine

Ronaldo i njegova pohlepa za novcem i njegov menadjer Jorge Mendes, potpuno su unistili Juventus. Ronaldo na terenu, Mendes za pregovaračkim stolom. Juventus je zadnjih godina stalno igrao na Ronalda, unistili su Dibalu zbog njega koji je pre dolaska Ronalda davao po 25+ golova po sezoni. Ronaldova bruto godisnja plata je kostala Juventus 60 miliona godisnje. To je za 3 godine 180 miliona + 100 miliona za njegovo dovodjenje. Znate li koga je sad Juventus mogao dovesti za 280 miliona? Zbog njega je sada Juventus na prosjackom stapu i najvece pojacanje im je neki Ken iz Evertona. Juventusov trenutni dug je 400 miliona. Zahvaljujuci Ronaldu.

I nemojte uzalud spominjati Barsu jer ce pre oni vratiti milijardu duga nego Juventus 400 miliona. Citava Katalonija stoji iza Barselone i nikada nece propasti.

Stefke

pre 2 godine

Daleko mu lepa kuca, strah i trepet je Juventus bio dok se on nije dovukao i tim poceo da igra za njegovu bednu statistiku, prvenstvo Juve osvajao u januaru a sa njim jedva izborili ligu sampiona, a u ligi sampiona za 3 sezone za tap in golgeterom nisu prosli osminu finala, ponavljam, DALEKO MU LEPA KUCA!
(Moris, 20. septembar 2021 21:45)

Nisi ti cuo za smenu generacije prijatelju. Kad je Ronaldo dosao neki dobri igraci su otisli, neki su ostareli i nije to vise bila ta ekipa. Oni boljeg špica od Ronalda nisu imali, ali su zato imali najbolju odbranu na svetu. Nisi mogao gol da im daš. Sad im daje ko stigne. Nije ti tu Ronaldo kriv. Uostalom idi prati onog kepeca u PSŽ-u koji ne zna da li je pošao ili došao.

Memfis Dopaj

pre 2 godine

Kad bi samo imali kakvog rasnog centarfora da postiže golove i nadomesti nedostatke u veznom redu... Aha, da, imali su onog što je zabijao svima, ali je bio antipatičan beživotnicima sa koment-sekcija koji su odlučili da je dotični ukanalio Juventus. Opstruirao večitog neostvarenog talenta Dibalu, nije ostavljao prostora čoveku-promašaju Morati, sprečio velemajstora Kuluševskog da dobije Zlatnu Loptu...

Memfis Dopaj

pre 2 godine

Kad bi samo imali kakvog rasnog centarfora da postiže golove i nadomesti nedostatke u veznom redu... Aha, da, imali su onog što je zabijao svima, ali je bio antipatičan beživotnicima sa koment-sekcija koji su odlučili da je dotični ukanalio Juventus. Opstruirao večitog neostvarenog talenta Dibalu, nije ostavljao prostora čoveku-promašaju Morati, sprečio velemajstora Kuluševskog da dobije Zlatnu Loptu...

Stefke

pre 2 godine

Daleko mu lepa kuca, strah i trepet je Juventus bio dok se on nije dovukao i tim poceo da igra za njegovu bednu statistiku, prvenstvo Juve osvajao u januaru a sa njim jedva izborili ligu sampiona, a u ligi sampiona za 3 sezone za tap in golgeterom nisu prosli osminu finala, ponavljam, DALEKO MU LEPA KUCA!
(Moris, 20. septembar 2021 21:45)

Nisi ti cuo za smenu generacije prijatelju. Kad je Ronaldo dosao neki dobri igraci su otisli, neki su ostareli i nije to vise bila ta ekipa. Oni boljeg špica od Ronalda nisu imali, ali su zato imali najbolju odbranu na svetu. Nisi mogao gol da im daš. Sad im daje ko stigne. Nije ti tu Ronaldo kriv. Uostalom idi prati onog kepeca u PSŽ-u koji ne zna da li je pošao ili došao.

Kralj mača

pre 2 godine

Оде Роналдо, одоше и резултати. Кад је отишао из Реала, осетио се сличан ефекат, не толики као сада, али осетан свакако. Уосталом, тако ће бити и када оде из Јунајтеда и репрезентације Португала.

Sasa

pre 2 godine

Umesto da su gradili tim oko Dibale doveli egomanijaka da ih zavije u crno,sta su trazili to su i dobili ne zalim ih
(Jovic, 20. septembar 2021 21:47)

# Link komentara

Dibala nije igrac koji moze biti nosilac u fudbalskom klubu tako visokih ciljeva, bez obzira na to da li je Ronaldo igrao u njemu ili ne. Dibala je pre Ronalda bio u Juventusu, a imali su problem sa kontinuiranoscu forme uvek.... Oni nisu pojacali tim kako dolikuje, dok su prethodni9h sezona mislili da Ronaldo moze sve da resi. A nije bas da nije resavao mnogo toga. Sada se tek vidi koliko je tim los i zasto je Alegri protestovao.

Brusli Iljazovic

pre 2 godine

Jeste, uništio ih Ronaldo koji je davao 40+ golova. A nisu oni sami sebe jer su prodali sve što valja, a ovo što je ostalo je dobro samo za potapanje kupusa. A niti su doveli neke dobre igrače kao zamene za tu generaciju. I još da se doda da Milan i Inter nisu više loši kao onda kad se Juve šetao ligom.

Cetko

pre 2 godine

Ocajna selekcija igraca unazad par godina pogotovo sredina terena gdje nemaju nijednog kreatora,sve sami prosjek. Ceka ih teska sezona bez ikakvih sansi za nesto vise

Dzoni

pre 2 godine

(vince carter, 20. septembar 2021 22:16)

Ronaldo u prvoj sezoni dao het trik za preokret protiv Atletika i u cetvrtfinalu protiv Ajaxa doveo Juventus u vodjstvo i u Amsterdamu i u Torinu, u drugoj sezoni protiv Liona 2 gola od toga jedan sa 20 metara slabijom nogom, jedino protiv Porta je zakazao ali tu nije ni imalo svrhe igrati. jedini greh Ronalda je sto nije Ajaxu dao 5 umesto 2 gola i 4 umesto 2 gola Lionu...

Red devil 7

pre 2 godine

Juvr jr u ozbiljnom problemu, zadnja linija je vec za penziju spremna uz duzno postovanje velicinama kakve su Bonuci i Kijelini ali vrijeme cini svoje, sredine nema, Bentakur, Ramzi i kompanija nisu kvalitet za Juve a onda napad je prica za sebe. Morata sto moze promasiti to malo ko moze a ako je Dibala lider onda to nece na dobro, kao sto i ne ide. Alegri ima pune ruke posla ali ako budu u top 4 bice to poprilicno iznenadjenje.

reflektor

pre 2 godine

Losa selekcija, nije Ronaldo kriv. Apsolutno, Kjelini i Bonuci jesu zid-bili... Ne moze se doveka sa njima. Secam se Milana sa Nestom i Maldinijem, legende al ne moze 35,40. Sredina nema ko da zna, da poveze, nema. Negde se Juve u transfer politici zeznuo, odbrana matora, sredina nema znalca ne racunajuci Kijezu i Dibalu i Kvadrada ali oni nisu veznjaci. Napad ocaj. Mjslim da ce da grade tim ali rezultata nema neki period ili ove godine.

kinez

pre 2 godine

(Gazda, 20. septembar 2021 21:57)

Juve je i posle Ronalda dovodio skupa pojacanja i trosio veliki novac. i pre ce Juventus da se oporavi jer njih drzi porodica Anjeli a Katalonija trenutno ima vece probleme od toga da vraca dugove za FC Barcelonu.

P.S nijedan igrac u istoriji osim Messija nije primao ogromne finansijske bonuse za vernost klubu.

Uros Dj.

pre 2 godine

Bice jako zanimljiva Seria A ove sezone.
Vratice se Juve u vrhu tabele.
Borice se za Skudeto sa Napolijem i Interom.
I dalje su na papiru najjaca ekipa
Previse je tu kvalitetnih igraca,
Kijeza i Dibala ce pogurati Juve. Ali primetno je da podmladjuju ekipu i to se odrazava losim rezultatima prosle i pocetkom ove sezone.

Moris

pre 2 godine

Ronaldo je za sve kriv.
Pravice ga od blata.
(Zec, 20. septembar 2021 21:30)

Daleko mu lepa kuca, strah i trepet je Juventus bio dok se on nije dovukao i tim poceo da igra za njegovu bednu statistiku, prvenstvo Juve osvajao u januaru a sa njim jedva izborili ligu sampiona, a u ligi sampiona za 3 sezone za tap in golgeterom nisu prosli osminu finala, ponavljam, DALEKO MU LEPA KUCA!

vince carter

pre 2 godine

Ovi nisu normalni sa ovim Ronaldom,Juventus ispao od 3 prosecna tima u ligi sampiona,cak su i titulu u Italiji izgubili,bili su jaci pre Ronalda. Real igra dobar fudbal sa Ancelotijem a ova izjava da ce sadasnji Mancester trpeti bez njega a tek je pocelo i jos nista nisu uradili je tek za razmatranje.

Kiki

pre 2 godine

(kinez, 20. septembar 2021 22:13)

Juventus zbog Ronalda nije mogao dovesti nijedno zvucno pojacanje i zbog njegove visoke plate. Doveli su jedino Artura zato sto su za iste pare prodali Pjanica.

Sa druge strane Barsa je bacala milione na sve i svakoga.

Dzoni

pre 2 godine

(PrincNaZrnuGraska, 20. septembar 2021 22:46)

ti odgovorno tvrdis? ahahahaha a realnost je da nemas pojma i da se samo bavis spinovima.

PrincNaZrnuGraska

pre 2 godine

Juventus je bio previse dominantan (znamo kako) za svoje dobro, u takvoj situaciji covek/klub se opusti i ne forsira vise toliko razvoj, omladinske skole i ostalo, ne napravi se dugorocan plan za buducnost - i tako dodje u poziciju da kupi igraca od 34 godine, jednog od najskupljih na trzistu, i samim tim postupkom se ukanali potpuno. Sve ekipe u kojima je CR igrao su igrale za njega, bukvalno svaka, bukvalno svuda, bukvalno stalno. Real je uz to imao i jos 2 tima odlicnih igraca, i pored toga u domacem prvenstvu jedva uzese 2 titule sa njim, dok kradju u LS ne bih ni komentarisao. U Italiji je poslednje sezone jedva do mesta koje vodi u LS dosao, 3x za redom ispadali u 1/8 finala LS. Ko sme da se kladi da ce MU ove sezone zavrsiti van TOP3 u Engleskoj? Jednostavno, vec 10ak godina njegov jedini posao na terenu je da ugura loptu u mrezu, a ostatku ekipe - da mu nekako nabaci asistenciju. Kada ostatak ekipe nije TOP3 u svetu, nema ko da nabacuje toliko lopti da bi on dao dovoljno golova. Nekada je driblao, priznajem, ali odavno dribla samo samoga sebe i glumi cirkusanta. Nekada je davao golove iz slobodnjaka, slazem se. To je davna proslost. Jos uvek je fizicki odlicno spremljen, ali ovo nije atletika, ili makar ne bi trebalo da bude. Odgovorno tvrdim da je CR najveca marketinska predstava otkada postoji sport, koji je iza sebe ostavio i jednog Lebrona, koji je uz sve drugo i crnac! Naravno, nije mi zao Juventusa uopste, zasluzili su.

Duke

pre 2 godine

Svi nesto spominju koliko je para ulozeno u CR-a, kao da ga je doveo Radnicki iz Nisa, a ne jedan od najvecih i najbogatijih klubova u Evropi. Pored toga sto su ga toliko platili, vratili su bar duplo toliko na dobro poznate nacine. Pored toga, dovodili su tolike igrace besplatno ili za male pare, i tim putem stedeli.
Realno, CR im je bio najbolji igrac, i zasluzan za sve sto su uradili, a Juveova strategija da ga ne zameni vrhunskim napadacem, i da ne ulozi dobre pare u pojacanja su im se sada obile o glavu.
Nije slucajnost da gde CR ode, tamo pravi razliku i zabija preko 30-40 golova po sezoni.

milutin

pre 2 godine

Juventus je samo pogresio sto nije doveo 2 dobra vezna Ronaldu, osvojili bi LS sigurno. Ovako igrao godinama sa Modricem, Krosom, itd, dosao u Juve, igra sa Bentakurom...

M.

pre 2 godine

Očekivati da im Ronaldo sam donese LŠ sa onako raspalom ekipom i prosek igračima na skoro svakoj poziciji je ravno ludilu! Mesi sa onakvom ekipom 6 godina nije uzeo LŠ, Roma, Liverpul, Bajern 8-2,pa gde ćeš veće sramote od toga...

Gazda

pre 2 godine

Ronaldo i njegova pohlepa za novcem i njegov menadjer Jorge Mendes, potpuno su unistili Juventus. Ronaldo na terenu, Mendes za pregovaračkim stolom. Juventus je zadnjih godina stalno igrao na Ronalda, unistili su Dibalu zbog njega koji je pre dolaska Ronalda davao po 25+ golova po sezoni. Ronaldova bruto godisnja plata je kostala Juventus 60 miliona godisnje. To je za 3 godine 180 miliona + 100 miliona za njegovo dovodjenje. Znate li koga je sad Juventus mogao dovesti za 280 miliona? Zbog njega je sada Juventus na prosjackom stapu i najvece pojacanje im je neki Ken iz Evertona. Juventusov trenutni dug je 400 miliona. Zahvaljujuci Ronaldu.

I nemojte uzalud spominjati Barsu jer ce pre oni vratiti milijardu duga nego Juventus 400 miliona. Citava Katalonija stoji iza Barselone i nikada nece propasti.

Milanovačanin

pre 2 godine

Juventusov raspad je počeo još prošle sezone, a CR7 je video na vreme i zbrisao da mu ne kvare reputaciju i ako je uzeo žešće pare od njih.

vince carter

pre 2 godine

@Brusli Jako gresis,Ronaldo je davao 60+ golova za Juventus,ali kvaljarela i imobile su uzimali zlatnu kopacku serie a jer su davali 70+..ccc!!!

Kiki

pre 2 godine

(M., 21. septembar 2021 07:11)

Mesi sa ekipom koja se nece bez njega plasirati ni u LS igrao polufinala i osvajao titule ili su se borili za njih. A Ronaldo sa Juveom izgubi titulu i sa ekipom koja osvoji bez njega 7 titula zaredom. Osim toga bez njega su igrali finala LS, a sa njim ispadanja od Porta, Ajaksa i Liona. Pa si ti sad zapitaj sta je tu sramota... Sa druge strane Mesi ispadao samo od najjacih klubova Liverpula, Bajerna, PSZa itd.

samo jako

pre 2 godine

Svi nesto spominju koliko je para ulozeno u CR-a, kao da ga je doveo Radnicki iz Nisa, a ne jedan od najvecih i najbogatijih klubova u Evropi. Pored toga sto su ga toliko platili, vratili su bar duplo toliko na dobro poznate nacine. Pored toga, dovodili su tolike igrace besplatno ili za male pare, i tim putem stedeli.
Realno, CR im je bio najbolji igrac, i zasluzan za sve sto su uradili, a Juveova strategija da ga ne zameni vrhunskim napadacem, i da ne ulozi dobre pare u pojacanja su im se sada obile o glavu.
Nije slucajnost da gde CR ode, tamo pravi razliku i zabija preko 30-40 golova po sezoni.
(Duke, 21. septembar 2021 08:35)

Nije problem da Juventus dovede odlicnog napadaca ali tog napadaca treba dobro platiti, a pare su kod Ronalda. Ako razumes sta hocu da kazem. ;)

kiki

pre 2 godine

(Boixos nois, 21. septembar 2021 11:15)

Pa dovoljno je videti da barem znas ko su im bili glavni igraci i ko ih je vodio za razliku od Porta za koga ne znas ni ko im je trener ni glavni igrac haha.

Moris

pre 2 godine

Ronaldo je za sve kriv.
Pravice ga od blata.
(Zec, 20. septembar 2021 21:30)

Daleko mu lepa kuca, strah i trepet je Juventus bio dok se on nije dovukao i tim poceo da igra za njegovu bednu statistiku, prvenstvo Juve osvajao u januaru a sa njim jedva izborili ligu sampiona, a u ligi sampiona za 3 sezone za tap in golgeterom nisu prosli osminu finala, ponavljam, DALEKO MU LEPA KUCA!

Gazda

pre 2 godine

Ronaldo i njegova pohlepa za novcem i njegov menadjer Jorge Mendes, potpuno su unistili Juventus. Ronaldo na terenu, Mendes za pregovaračkim stolom. Juventus je zadnjih godina stalno igrao na Ronalda, unistili su Dibalu zbog njega koji je pre dolaska Ronalda davao po 25+ golova po sezoni. Ronaldova bruto godisnja plata je kostala Juventus 60 miliona godisnje. To je za 3 godine 180 miliona + 100 miliona za njegovo dovodjenje. Znate li koga je sad Juventus mogao dovesti za 280 miliona? Zbog njega je sada Juventus na prosjackom stapu i najvece pojacanje im je neki Ken iz Evertona. Juventusov trenutni dug je 400 miliona. Zahvaljujuci Ronaldu.

I nemojte uzalud spominjati Barsu jer ce pre oni vratiti milijardu duga nego Juventus 400 miliona. Citava Katalonija stoji iza Barselone i nikada nece propasti.

PrincNaZrnuGraska

pre 2 godine

Juventus je bio previse dominantan (znamo kako) za svoje dobro, u takvoj situaciji covek/klub se opusti i ne forsira vise toliko razvoj, omladinske skole i ostalo, ne napravi se dugorocan plan za buducnost - i tako dodje u poziciju da kupi igraca od 34 godine, jednog od najskupljih na trzistu, i samim tim postupkom se ukanali potpuno. Sve ekipe u kojima je CR igrao su igrale za njega, bukvalno svaka, bukvalno svuda, bukvalno stalno. Real je uz to imao i jos 2 tima odlicnih igraca, i pored toga u domacem prvenstvu jedva uzese 2 titule sa njim, dok kradju u LS ne bih ni komentarisao. U Italiji je poslednje sezone jedva do mesta koje vodi u LS dosao, 3x za redom ispadali u 1/8 finala LS. Ko sme da se kladi da ce MU ove sezone zavrsiti van TOP3 u Engleskoj? Jednostavno, vec 10ak godina njegov jedini posao na terenu je da ugura loptu u mrezu, a ostatku ekipe - da mu nekako nabaci asistenciju. Kada ostatak ekipe nije TOP3 u svetu, nema ko da nabacuje toliko lopti da bi on dao dovoljno golova. Nekada je driblao, priznajem, ali odavno dribla samo samoga sebe i glumi cirkusanta. Nekada je davao golove iz slobodnjaka, slazem se. To je davna proslost. Jos uvek je fizicki odlicno spremljen, ali ovo nije atletika, ili makar ne bi trebalo da bude. Odgovorno tvrdim da je CR najveca marketinska predstava otkada postoji sport, koji je iza sebe ostavio i jednog Lebrona, koji je uz sve drugo i crnac! Naravno, nije mi zao Juventusa uopste, zasluzili su.

Stefke

pre 2 godine

Daleko mu lepa kuca, strah i trepet je Juventus bio dok se on nije dovukao i tim poceo da igra za njegovu bednu statistiku, prvenstvo Juve osvajao u januaru a sa njim jedva izborili ligu sampiona, a u ligi sampiona za 3 sezone za tap in golgeterom nisu prosli osminu finala, ponavljam, DALEKO MU LEPA KUCA!
(Moris, 20. septembar 2021 21:45)

Nisi ti cuo za smenu generacije prijatelju. Kad je Ronaldo dosao neki dobri igraci su otisli, neki su ostareli i nije to vise bila ta ekipa. Oni boljeg špica od Ronalda nisu imali, ali su zato imali najbolju odbranu na svetu. Nisi mogao gol da im daš. Sad im daje ko stigne. Nije ti tu Ronaldo kriv. Uostalom idi prati onog kepeca u PSŽ-u koji ne zna da li je pošao ili došao.

Memfis Dopaj

pre 2 godine

Kad bi samo imali kakvog rasnog centarfora da postiže golove i nadomesti nedostatke u veznom redu... Aha, da, imali su onog što je zabijao svima, ali je bio antipatičan beživotnicima sa koment-sekcija koji su odlučili da je dotični ukanalio Juventus. Opstruirao večitog neostvarenog talenta Dibalu, nije ostavljao prostora čoveku-promašaju Morati, sprečio velemajstora Kuluševskog da dobije Zlatnu Loptu...

vince carter

pre 2 godine

Ovi nisu normalni sa ovim Ronaldom,Juventus ispao od 3 prosecna tima u ligi sampiona,cak su i titulu u Italiji izgubili,bili su jaci pre Ronalda. Real igra dobar fudbal sa Ancelotijem a ova izjava da ce sadasnji Mancester trpeti bez njega a tek je pocelo i jos nista nisu uradili je tek za razmatranje.

vince carter

pre 2 godine

@Brusli Jako gresis,Ronaldo je davao 60+ golova za Juventus,ali kvaljarela i imobile su uzimali zlatnu kopacku serie a jer su davali 70+..ccc!!!

Kralj mača

pre 2 godine

Оде Роналдо, одоше и резултати. Кад је отишао из Реала, осетио се сличан ефекат, не толики као сада, али осетан свакако. Уосталом, тако ће бити и када оде из Јунајтеда и репрезентације Португала.

Kiki

pre 2 godine

(kinez, 20. septembar 2021 22:13)

Juventus zbog Ronalda nije mogao dovesti nijedno zvucno pojacanje i zbog njegove visoke plate. Doveli su jedino Artura zato sto su za iste pare prodali Pjanica.

Sa druge strane Barsa je bacala milione na sve i svakoga.

Uros Dj.

pre 2 godine

Bice jako zanimljiva Seria A ove sezone.
Vratice se Juve u vrhu tabele.
Borice se za Skudeto sa Napolijem i Interom.
I dalje su na papiru najjaca ekipa
Previse je tu kvalitetnih igraca,
Kijeza i Dibala ce pogurati Juve. Ali primetno je da podmladjuju ekipu i to se odrazava losim rezultatima prosle i pocetkom ove sezone.

Kiki

pre 2 godine

(M., 21. septembar 2021 07:11)

Mesi sa ekipom koja se nece bez njega plasirati ni u LS igrao polufinala i osvajao titule ili su se borili za njih. A Ronaldo sa Juveom izgubi titulu i sa ekipom koja osvoji bez njega 7 titula zaredom. Osim toga bez njega su igrali finala LS, a sa njim ispadanja od Porta, Ajaksa i Liona. Pa si ti sad zapitaj sta je tu sramota... Sa druge strane Mesi ispadao samo od najjacih klubova Liverpula, Bajerna, PSZa itd.

Brusli Iljazovic

pre 2 godine

Jeste, uništio ih Ronaldo koji je davao 40+ golova. A nisu oni sami sebe jer su prodali sve što valja, a ovo što je ostalo je dobro samo za potapanje kupusa. A niti su doveli neke dobre igrače kao zamene za tu generaciju. I još da se doda da Milan i Inter nisu više loši kao onda kad se Juve šetao ligom.

kinez

pre 2 godine

(Gazda, 20. septembar 2021 21:57)

Juve je i posle Ronalda dovodio skupa pojacanja i trosio veliki novac. i pre ce Juventus da se oporavi jer njih drzi porodica Anjeli a Katalonija trenutno ima vece probleme od toga da vraca dugove za FC Barcelonu.

P.S nijedan igrac u istoriji osim Messija nije primao ogromne finansijske bonuse za vernost klubu.

Red devil 7

pre 2 godine

Juvr jr u ozbiljnom problemu, zadnja linija je vec za penziju spremna uz duzno postovanje velicinama kakve su Bonuci i Kijelini ali vrijeme cini svoje, sredine nema, Bentakur, Ramzi i kompanija nisu kvalitet za Juve a onda napad je prica za sebe. Morata sto moze promasiti to malo ko moze a ako je Dibala lider onda to nece na dobro, kao sto i ne ide. Alegri ima pune ruke posla ali ako budu u top 4 bice to poprilicno iznenadjenje.

Sasa

pre 2 godine

Umesto da su gradili tim oko Dibale doveli egomanijaka da ih zavije u crno,sta su trazili to su i dobili ne zalim ih
(Jovic, 20. septembar 2021 21:47)

# Link komentara

Dibala nije igrac koji moze biti nosilac u fudbalskom klubu tako visokih ciljeva, bez obzira na to da li je Ronaldo igrao u njemu ili ne. Dibala je pre Ronalda bio u Juventusu, a imali su problem sa kontinuiranoscu forme uvek.... Oni nisu pojacali tim kako dolikuje, dok su prethodni9h sezona mislili da Ronaldo moze sve da resi. A nije bas da nije resavao mnogo toga. Sada se tek vidi koliko je tim los i zasto je Alegri protestovao.

Dzoni

pre 2 godine

(vince carter, 20. septembar 2021 22:16)

Ronaldo u prvoj sezoni dao het trik za preokret protiv Atletika i u cetvrtfinalu protiv Ajaxa doveo Juventus u vodjstvo i u Amsterdamu i u Torinu, u drugoj sezoni protiv Liona 2 gola od toga jedan sa 20 metara slabijom nogom, jedino protiv Porta je zakazao ali tu nije ni imalo svrhe igrati. jedini greh Ronalda je sto nije Ajaxu dao 5 umesto 2 gola i 4 umesto 2 gola Lionu...

reflektor

pre 2 godine

Losa selekcija, nije Ronaldo kriv. Apsolutno, Kjelini i Bonuci jesu zid-bili... Ne moze se doveka sa njima. Secam se Milana sa Nestom i Maldinijem, legende al ne moze 35,40. Sredina nema ko da zna, da poveze, nema. Negde se Juve u transfer politici zeznuo, odbrana matora, sredina nema znalca ne racunajuci Kijezu i Dibalu i Kvadrada ali oni nisu veznjaci. Napad ocaj. Mjslim da ce da grade tim ali rezultata nema neki period ili ove godine.

M.

pre 2 godine

Očekivati da im Ronaldo sam donese LŠ sa onako raspalom ekipom i prosek igračima na skoro svakoj poziciji je ravno ludilu! Mesi sa onakvom ekipom 6 godina nije uzeo LŠ, Roma, Liverpul, Bajern 8-2,pa gde ćeš veće sramote od toga...

Dzoni

pre 2 godine

(PrincNaZrnuGraska, 20. septembar 2021 22:46)

ti odgovorno tvrdis? ahahahaha a realnost je da nemas pojma i da se samo bavis spinovima.

Milanovačanin

pre 2 godine

Juventusov raspad je počeo još prošle sezone, a CR7 je video na vreme i zbrisao da mu ne kvare reputaciju i ako je uzeo žešće pare od njih.

milutin

pre 2 godine

Juventus je samo pogresio sto nije doveo 2 dobra vezna Ronaldu, osvojili bi LS sigurno. Ovako igrao godinama sa Modricem, Krosom, itd, dosao u Juve, igra sa Bentakurom...

Duke

pre 2 godine

Svi nesto spominju koliko je para ulozeno u CR-a, kao da ga je doveo Radnicki iz Nisa, a ne jedan od najvecih i najbogatijih klubova u Evropi. Pored toga sto su ga toliko platili, vratili su bar duplo toliko na dobro poznate nacine. Pored toga, dovodili su tolike igrace besplatno ili za male pare, i tim putem stedeli.
Realno, CR im je bio najbolji igrac, i zasluzan za sve sto su uradili, a Juveova strategija da ga ne zameni vrhunskim napadacem, i da ne ulozi dobre pare u pojacanja su im se sada obile o glavu.
Nije slucajnost da gde CR ode, tamo pravi razliku i zabija preko 30-40 golova po sezoni.

samo jako

pre 2 godine

Svi nesto spominju koliko je para ulozeno u CR-a, kao da ga je doveo Radnicki iz Nisa, a ne jedan od najvecih i najbogatijih klubova u Evropi. Pored toga sto su ga toliko platili, vratili su bar duplo toliko na dobro poznate nacine. Pored toga, dovodili su tolike igrace besplatno ili za male pare, i tim putem stedeli.
Realno, CR im je bio najbolji igrac, i zasluzan za sve sto su uradili, a Juveova strategija da ga ne zameni vrhunskim napadacem, i da ne ulozi dobre pare u pojacanja su im se sada obile o glavu.
Nije slucajnost da gde CR ode, tamo pravi razliku i zabija preko 30-40 golova po sezoni.
(Duke, 21. septembar 2021 08:35)

Nije problem da Juventus dovede odlicnog napadaca ali tog napadaca treba dobro platiti, a pare su kod Ronalda. Ako razumes sta hocu da kazem. ;)

kiki

pre 2 godine

(Boixos nois, 21. septembar 2021 11:15)

Pa dovoljno je videti da barem znas ko su im bili glavni igraci i ko ih je vodio za razliku od Porta za koga ne znas ni ko im je trener ni glavni igrac haha.

Cetko

pre 2 godine

Ocajna selekcija igraca unazad par godina pogotovo sredina terena gdje nemaju nijednog kreatora,sve sami prosjek. Ceka ih teska sezona bez ikakvih sansi za nesto vise