Petak, 27.08.2021.

08:30

Partizan na skeneru B92.net: Stanojevićev manevar i efekat Saše Zdjelara

Izvor: SS

Partizan na skeneru B92.net: Stanojeviæev manevar i efekat Saše Zdjelara IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

zemunski kej

pre 2 godine

Sasa Zdjelar je bio jedan od najbojih kada su bili svetski prvaci na U21 Novi Zeland. Otisao u Olimpijakos i nije igrao jer je bio premlad za takmicarski tim. Dolazi u Partizan i igra dobro ali neprimeceno jer krpi lose bekove ,lose napadace u potrosi mnogo energije na tudje gteske. Videli ste bez njega kilavo ,bio je ranije jedan isto kvalitetan zadnji Brasanac koji i dalje igra u Spaniji koji kad ne igra Partizan gubi. Sto se tice rivala imaju bolji tim i vise kvalitetnih igraca sto ce da odluci .duza klupa .Ipak ovaj Partizan je ok tim.

miško

pre 2 godine

Možda ne namerno ali redovno grešite kada Partizan stavljate ispred Zvezde, prosto bode oči objektivnom delu čitaoca. C. Zvezda je po svim merilima veći, bolji i uspešniji klub od Partizana. Ako nije namerno ispravite to.

Zoran

pre 2 godine

Zasto potcenjujete uspeh Partizana ?? DA li znate da u Evropi igra preko 1000 klubova u 30 zemalja ? To znaci da je Partizan usao medju 30-ak klubova , ako uzmete sva tri takmicenja zajedno. Da li je to slabo ? Od vas kriticara ima li nekog da je medju 30 najboljih u Evropi u delatnosti kojom se bavite ? Pitajte sebe prvo to, pa posle omalovazavajte drugog.

Perin Pelen

pre 2 godine

Obradović, kada bude spreman za 90 min, je jedan od najboljih levih bekova sto smo imali. Po meni je on juce bio najbolji, toliko sigurnosti unosi u ekipu sa iskustvom. Sve je islo po levoj strani, sa Jovicem je lomio njihovu odbranu.I u odbrani je bio sjajan. A centarsutevi ce doci, sa vecom fizickom spremom i igrama, jer on ima vrlo dobar centarsut

bbROD

pre 2 godine

Kad čitam tekstove o našim sportistima to su hvalospevi kao da su osvojili drugu planetu!...a kad malo bolje pogledaš, ovaj Partizan, ne bi Portugalcima dao gol da igraju dva dana, nego nesretnici sami sebi dali dva gola, tj., poklon koji se ne odbija.
(veder, 27. avgust 2021 10:12)

Jedini nesretnik si ti. Pokusavas da izigravas nekog fudbalskog znalca, a pojma nemas. Moze se dobiti jednom na srecu, neki gol ali ne mogu se dobiti sve utakmice na srecu kako vi nesretnici pisete. Partizan je posteno zaradio svoj prolaz. Pobedivsi u ukupnom skoru 3 protivnika. Vi ste u LE usli tako sto ste ispali iz kvalifikacija za LS i dobili raspali Kluz za protivnika u Plej ofu za LE. Da je pravde vi bi sad igrali ping pong ligu ali eto UEFA je napravila takav sistem pa igrate i dalje. I jos vas nije sramota da komentarisete posle Serifa Partizan

ZVIIIZ

pre 2 godine

Ala ste ih nahvalili...
Obradović očajan, spor, bez mozga i bez centaršuta
Marković ok ali fizička sprema sramota, snage imao za 30-40 minuta samo.
Miljković se trudi ali ne zna.
Mali Jović dobar, ali previše dribla, ko Perica Ognjenović.

Ostali ok.

Kaur

pre 2 godine

Trebaju nam,centarfor,štoper i 4 beka pa da se nadamo nečemu.Kako nas je povreda Zdjelara osakatila videlo se prošlu utakmicu.Njemu dati para koliko hoće i ne puštati ga.

El Loco

pre 2 godine

Pobedi partizai ovu Barselonu hahahaha...


Joj sada se igra liga Mitra Mirića .... ko nije u toku a pročita ovakav tekst... ha ha ha
Da ne bi izmišljenog penala ništa ;-)))

Stari jugoslovenski mitomani.

Santa Kara de La Korona :-)))

laki89

pre 2 godine

Nije mi jasno što smo se ovoliko naložili. Sve je super, konačno smo ušli u grupnu fazu, ali ovo je trećerazredno takmičenje. Čak i ovi zvučniji timovi će da izvode drugu ili treću postavu. Protiv Sočija smo stvarno postigli uspeh, ali Santa Klara... Ekipa koja u prvenstvu na 3 utakmice ima 1 bod. Da napomenem da su igrali protiv Tondele, Moreirensea i Boaviste. Dakle, pretenduju da se bore za opstanak. Nadam se da će ovo takmičenje biti jače od nokaut faze. Zapravo, u grupama će biti po jedan tim koji je najjači, ali nezainteresovan, jedan solidan koji će dati sve od sebe da prođe i dva tima koja sanjaju da uzmu koji bod.

Mihajlo

pre 2 godine

Zdjelar je srce i dusa Partizana,da nema njega mi bi lagano primali 5 komada po utakmici. Odusevio me,u 90. minutu on trci da zatvara levo krilo,igraca koga treba Miljkovic da cuva,momak se bori kao lav,ima snage da trci tri utakmice. Zao mi je sto ne igra u reprezentaciji,jedini iz nase lige to zasluzuje uz Pavkova,samo Pavkov ima mnogo jaku konkurenciju u napadu.

Zex

pre 2 godine

(Luka, 27. avgust 2021 11:09)
Samo se ti nadaj da ste bolji, prodajes pricu o navijacima, pa pogledaj Stanoja od Shamroka, covek je kao besan pas uz aut liniju, kao da je finale LS u pitanju, ma jos gore, nisam nikada video onako nesto, kao onaj Limeni trener.Vama je tu radost doneo plasman u LK i kraj bre, pa sta bi vam ostalo da ste ispali a trebali ste jos od socija.I ovako necete proci grupu siguran sam.Jedno vi osvajate titulu kada imate dva boda vise posle par kola, to je normalno jer vi pobedjujete kada imate stativu ili sansu to vam je gol i pobeda.Sinoc ste se bacali posle pobede kao da ste osvojili LS samo pehar vam fali.

Deki

pre 2 godine

@Popovic, 27. avgust 2021 09:14), dok smo mi igrali sa predstavnicima ruskog i portugalskog prvenstva, vi ste igrali sa moldavskim i rumunskim predstavnicima. Slažem se da nismo prošli Bajern, ali treba biti realan.

Zoran

pre 2 godine

Vidim kako navijači drugog tima potcenjuju uspeh Partizana, Zašto ? Da li ste svesni da u Evropi imate preko 1000 fudbalskih timova u 30 zemalja. Zar je mali uspeh ući medju 30-ak timova , ako uzmemo u obzir sva tri UEFA takmičenja?? Kritičari da li ste vi medju tridesetak ljudi , u bilo čemu, u Evropi ??? Vidite, Partizan jeste. Zato sa potpunim pravom treba da slave.

bolomboj

pre 2 godine

Musavi spominju radovanje? A Borjan kada najase od radosti reportera RTS-a to nije preterivanje?

Drugo Holender. Uz duzno postovanje tekstu novinara, Filip je sinoc odigrao sjajno, stizao je da zatvara levu stranu napada gostiju, dobio mnogo duela, pretpreo dva jaka faula, istrcao kontru gde su ga centrimetri delili od gola. Sve u svemu pokazao je kvalitet, zelju i znanje. Treba decku davati prostora i oduzice se.

Napred Partizan

Luka

pre 2 godine

@mixa

Nije se pevalo samo "uprava napolje".. bilo je i toga,ali najviše su se pevale pesme Partizanu.Odlično je bilo.

@ back in black

Vi Zvezdaši ne shvatate da je onoliko radovanje igrača bilo jer konačno imaju posle nekoliko godina pravu podršku sa tribina jer mi to nismo imali otkako je Jug razbijen.
Zna se kako i zašto je razbijen.
Sad se konačno vraćaju pravi navijači i odlično je navijanje i svi smo se uželeli takve atmosfere. U takvoj atmosferi i igrači daju sve od sebe.
Drugo Partizan igra ultra ofanzivno i uzbudljive su nam bile utakmice pogotovo sa Sočijem, naravno da se raduješ kad dobiješ takve tekme.
Treće, Partizan bi mnogo izgubio da je ispao iz ovog takmičenja i naravno da su igrači bili pod velikim pritiskom. Sigurno nećemo dobiti kao da igramo LŠ ali bismo mnogo izgubili.
Ovo takmičenje će nam poslužiti kao fina priprema za ono što nas čeka sledeće godine, pošto ćemo mi biti šampioni prvenstva. Bolji smo od vas, prosto i jednostavno

veder

pre 2 godine

Kad čitam tekstove o našim sportistima to su hvalospevi kao da su osvojili drugu planetu!...a kad malo bolje pogledaš, ovaj Partizan, ne bi Portugalcima dao gol da igraju dva dana, nego nesretnici sami sebi dali dva gola, tj., poklon koji se ne odbija.

Andrea Djani

pre 2 godine

Definitivno uz Stanojevica je talija kada je u Partizanu i tu nema dileme . To je za Partizan izgleda idealan spoj i to je jedini odgovor kako je Partizan uspeo da izbaci i Soci i Santa Klaru . Sa fudbalske strane Partizan je pruzio koliko je mogao , ali je realno slabiji i samo ga je sreca pogurala ka prolazu .

Komar

pre 2 godine

Zdjelar od kad se vratio u Partizan igra na visokom nivou. Po meni ima mesta i u prvih 11 reprezentacije, jer je trenutno bolji od ostalih igraca na svojoj poziciji (Maksimovic, Gudelj, Grujic, Lukic).

Back in Black

pre 2 godine

Sve sve ali padanje u trans hahahahahahahahaahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhah.Jaoj majko mila kakvo je to radovanje bilo znaci nisam mogao da verujem sta se desava.Gledajte malo druge timove nista ono malo neko kao radovanje i to je to.Ali institucija znaci kao da su na Olimpijskim igrama pobedili NBA Drim tim u finalu i to onaj prvi pravi Drim Tim.

Back in Black

pre 2 godine

Legenda kaže da su igraci Partizana i dalje u transu i odlozice se prvenstvena utakmica za vikend jer ce najmanje dve nedelje da budu u transu.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Od 5 komentara, 4 su od razocaranih navijaca nikad jadnije, drugoligaske, poslednje plasirane Santa Klare.
Srce da ti prepukne od njihove tuge.

Popovic

pre 2 godine

Ne pravite od Santa Marija de la Salute neki veliki uspeh. Do juce su igrali drugu ligu, sada su zakovani za dno tabele, a protiv Partizana su igrali bez pola tima.

omonija

pre 2 godine

Vidi pantere što pišu o kvalitetu Santa Klare. Braćo, verujem da ste vi igrali protiv Barselone i uspeli da je prođete? Ili ipak su to bili timovi iz Kazahstana, Rumunije i Moldavije? A, ovaj poslednji vas još i izbaci. Zato manje ljubomore i gledajte sebe.

fhjh

pre 2 godine

Ne kontan što je problem što su se igrači i struka radovali toliko poslije utakmice ? Mene baš to raduje da konačno izgledamo kao tim i da slavimo isto gol protiv Pazara kao i protiv Santa Klare. U redu, jeste ovo 3. liga po snazi, ali Partizan je dobio dva jaka kluba u kvalifikacijama iz jakih liga, Rusije i Portugala, a neko igra kvalifikacije za LŠ protiv Jermena i Moldavaca i ispadne, pa slavi prolaz protiv Rumuna koji su raspad raspada realno.

crna ovca drustva

pre 2 godine

Ove godine pored Evrokupa da napadnemo
I ovo takmicenje. Evrokup verovatno osvajamo, ovo tesko ali ko zna. Napred Partizan.

nikola

pre 2 godine

Odlična analiza, sve tačno.
Godinama govorim da nam je najbitniji igrač Zdjelar.
Dečko uvek standardan, i kad smo bili nekad loši prethodnih godina, i ako cela ekipa padne, on igra, bori se. Jednostavno on ne može da odigra loše.
Što se Jojića tiče, većina navijača ne zna da proceni kad on odigra dobro. Po inerciji pričaju da igra loše a nije tačno. Ima on puno taktičkih odbrambenih zadataka, a sve više pomaže u ofanzivi i ulazi u formu. Juče odlično izvodio prekide. On ima vrlo komplikovanu ulogu u timu.
Jović mali ekstra talenat, igra bez lopte i pregled igre savršeni. Ima ideju,vrlo interesantan igrač.
Ima sad Partizan vrlo dobrih igrača, ali treba još pojačanja.
Raduje dobra hemija u ekipi.
Raduje što je i Stanoje na visini zadatka, dobar trener.
A ono što najviše raduje je konačno pravo navijanje kao što je bilo nekada. Ovakvo navijanje (na poslednje dve utakmice u Humskoj)nismo imali poslednjih 4-5 godina, otkako su nam razbili Jug i doveli raznorazne likove, svi znamo po čijem nalogu ali sad to nije tema.
Bravo Partizane!!

Vladimir B.

pre 2 godine

Ne razumem to ruganje radovanju?
Partizan je u krizi vec par godina, lutaju sa timom, zajednistvom itd
Ocigledno je da uzivaju igrajuci I ova energija moze samo dobro da napravi, nije bitno dal su dobili real I klaru.

Plus u toj ligi konferencija u su Roma, Tottenham ili Bazel tako da moze biti vrlo zanimljivo. Uostalom bolje igrati rang koji ti pristaje nego gubiti po 5:0..

omonija

pre 2 godine

Vidi pantere što pišu o kvalitetu Santa Klare. Braćo, verujem da ste vi igrali protiv Barselone i uspeli da je prođete? Ili ipak su to bili timovi iz Kazahstana, Rumunije i Moldavije? A, ovaj poslednji vas još i izbaci. Zato manje ljubomore i gledajte sebe.

nikola

pre 2 godine

Odlična analiza, sve tačno.
Godinama govorim da nam je najbitniji igrač Zdjelar.
Dečko uvek standardan, i kad smo bili nekad loši prethodnih godina, i ako cela ekipa padne, on igra, bori se. Jednostavno on ne može da odigra loše.
Što se Jojića tiče, većina navijača ne zna da proceni kad on odigra dobro. Po inerciji pričaju da igra loše a nije tačno. Ima on puno taktičkih odbrambenih zadataka, a sve više pomaže u ofanzivi i ulazi u formu. Juče odlično izvodio prekide. On ima vrlo komplikovanu ulogu u timu.
Jović mali ekstra talenat, igra bez lopte i pregled igre savršeni. Ima ideju,vrlo interesantan igrač.
Ima sad Partizan vrlo dobrih igrača, ali treba još pojačanja.
Raduje dobra hemija u ekipi.
Raduje što je i Stanoje na visini zadatka, dobar trener.
A ono što najviše raduje je konačno pravo navijanje kao što je bilo nekada. Ovakvo navijanje (na poslednje dve utakmice u Humskoj)nismo imali poslednjih 4-5 godina, otkako su nam razbili Jug i doveli raznorazne likove, svi znamo po čijem nalogu ali sad to nije tema.
Bravo Partizane!!

Komar

pre 2 godine

Zdjelar od kad se vratio u Partizan igra na visokom nivou. Po meni ima mesta i u prvih 11 reprezentacije, jer je trenutno bolji od ostalih igraca na svojoj poziciji (Maksimovic, Gudelj, Grujic, Lukic).

fhjh

pre 2 godine

Ne kontan što je problem što su se igrači i struka radovali toliko poslije utakmice ? Mene baš to raduje da konačno izgledamo kao tim i da slavimo isto gol protiv Pazara kao i protiv Santa Klare. U redu, jeste ovo 3. liga po snazi, ali Partizan je dobio dva jaka kluba u kvalifikacijama iz jakih liga, Rusije i Portugala, a neko igra kvalifikacije za LŠ protiv Jermena i Moldavaca i ispadne, pa slavi prolaz protiv Rumuna koji su raspad raspada realno.

Vladimir B.

pre 2 godine

Ne razumem to ruganje radovanju?
Partizan je u krizi vec par godina, lutaju sa timom, zajednistvom itd
Ocigledno je da uzivaju igrajuci I ova energija moze samo dobro da napravi, nije bitno dal su dobili real I klaru.

Plus u toj ligi konferencija u su Roma, Tottenham ili Bazel tako da moze biti vrlo zanimljivo. Uostalom bolje igrati rang koji ti pristaje nego gubiti po 5:0..

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Od 5 komentara, 4 su od razocaranih navijaca nikad jadnije, drugoligaske, poslednje plasirane Santa Klare.
Srce da ti prepukne od njihove tuge.

Luka

pre 2 godine

@mixa

Nije se pevalo samo "uprava napolje".. bilo je i toga,ali najviše su se pevale pesme Partizanu.Odlično je bilo.

@ back in black

Vi Zvezdaši ne shvatate da je onoliko radovanje igrača bilo jer konačno imaju posle nekoliko godina pravu podršku sa tribina jer mi to nismo imali otkako je Jug razbijen.
Zna se kako i zašto je razbijen.
Sad se konačno vraćaju pravi navijači i odlično je navijanje i svi smo se uželeli takve atmosfere. U takvoj atmosferi i igrači daju sve od sebe.
Drugo Partizan igra ultra ofanzivno i uzbudljive su nam bile utakmice pogotovo sa Sočijem, naravno da se raduješ kad dobiješ takve tekme.
Treće, Partizan bi mnogo izgubio da je ispao iz ovog takmičenja i naravno da su igrači bili pod velikim pritiskom. Sigurno nećemo dobiti kao da igramo LŠ ali bismo mnogo izgubili.
Ovo takmičenje će nam poslužiti kao fina priprema za ono što nas čeka sledeće godine, pošto ćemo mi biti šampioni prvenstva. Bolji smo od vas, prosto i jednostavno

crna ovca drustva

pre 2 godine

Ove godine pored Evrokupa da napadnemo
I ovo takmicenje. Evrokup verovatno osvajamo, ovo tesko ali ko zna. Napred Partizan.

Popovic

pre 2 godine

Ne pravite od Santa Marija de la Salute neki veliki uspeh. Do juce su igrali drugu ligu, sada su zakovani za dno tabele, a protiv Partizana su igrali bez pola tima.

Back in Black

pre 2 godine

Legenda kaže da su igraci Partizana i dalje u transu i odlozice se prvenstvena utakmica za vikend jer ce najmanje dve nedelje da budu u transu.

Back in Black

pre 2 godine

Sve sve ali padanje u trans hahahahahahahahaahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhah.Jaoj majko mila kakvo je to radovanje bilo znaci nisam mogao da verujem sta se desava.Gledajte malo druge timove nista ono malo neko kao radovanje i to je to.Ali institucija znaci kao da su na Olimpijskim igrama pobedili NBA Drim tim u finalu i to onaj prvi pravi Drim Tim.

veder

pre 2 godine

Kad čitam tekstove o našim sportistima to su hvalospevi kao da su osvojili drugu planetu!...a kad malo bolje pogledaš, ovaj Partizan, ne bi Portugalcima dao gol da igraju dva dana, nego nesretnici sami sebi dali dva gola, tj., poklon koji se ne odbija.

Andrea Djani

pre 2 godine

Definitivno uz Stanojevica je talija kada je u Partizanu i tu nema dileme . To je za Partizan izgleda idealan spoj i to je jedini odgovor kako je Partizan uspeo da izbaci i Soci i Santa Klaru . Sa fudbalske strane Partizan je pruzio koliko je mogao , ali je realno slabiji i samo ga je sreca pogurala ka prolazu .

Zoran

pre 2 godine

Zasto potcenjujete uspeh Partizana ?? DA li znate da u Evropi igra preko 1000 klubova u 30 zemalja ? To znaci da je Partizan usao medju 30-ak klubova , ako uzmete sva tri takmicenja zajedno. Da li je to slabo ? Od vas kriticara ima li nekog da je medju 30 najboljih u Evropi u delatnosti kojom se bavite ? Pitajte sebe prvo to, pa posle omalovazavajte drugog.

bbROD

pre 2 godine

Kad čitam tekstove o našim sportistima to su hvalospevi kao da su osvojili drugu planetu!...a kad malo bolje pogledaš, ovaj Partizan, ne bi Portugalcima dao gol da igraju dva dana, nego nesretnici sami sebi dali dva gola, tj., poklon koji se ne odbija.
(veder, 27. avgust 2021 10:12)

Jedini nesretnik si ti. Pokusavas da izigravas nekog fudbalskog znalca, a pojma nemas. Moze se dobiti jednom na srecu, neki gol ali ne mogu se dobiti sve utakmice na srecu kako vi nesretnici pisete. Partizan je posteno zaradio svoj prolaz. Pobedivsi u ukupnom skoru 3 protivnika. Vi ste u LE usli tako sto ste ispali iz kvalifikacija za LS i dobili raspali Kluz za protivnika u Plej ofu za LE. Da je pravde vi bi sad igrali ping pong ligu ali eto UEFA je napravila takav sistem pa igrate i dalje. I jos vas nije sramota da komentarisete posle Serifa Partizan

bolomboj

pre 2 godine

Musavi spominju radovanje? A Borjan kada najase od radosti reportera RTS-a to nije preterivanje?

Drugo Holender. Uz duzno postovanje tekstu novinara, Filip je sinoc odigrao sjajno, stizao je da zatvara levu stranu napada gostiju, dobio mnogo duela, pretpreo dva jaka faula, istrcao kontru gde su ga centrimetri delili od gola. Sve u svemu pokazao je kvalitet, zelju i znanje. Treba decku davati prostora i oduzice se.

Napred Partizan

ZVIIIZ

pre 2 godine

Ala ste ih nahvalili...
Obradović očajan, spor, bez mozga i bez centaršuta
Marković ok ali fizička sprema sramota, snage imao za 30-40 minuta samo.
Miljković se trudi ali ne zna.
Mali Jović dobar, ali previše dribla, ko Perica Ognjenović.

Ostali ok.

Kaur

pre 2 godine

Trebaju nam,centarfor,štoper i 4 beka pa da se nadamo nečemu.Kako nas je povreda Zdjelara osakatila videlo se prošlu utakmicu.Njemu dati para koliko hoće i ne puštati ga.

zemunski kej

pre 2 godine

Sasa Zdjelar je bio jedan od najbojih kada su bili svetski prvaci na U21 Novi Zeland. Otisao u Olimpijakos i nije igrao jer je bio premlad za takmicarski tim. Dolazi u Partizan i igra dobro ali neprimeceno jer krpi lose bekove ,lose napadace u potrosi mnogo energije na tudje gteske. Videli ste bez njega kilavo ,bio je ranije jedan isto kvalitetan zadnji Brasanac koji i dalje igra u Spaniji koji kad ne igra Partizan gubi. Sto se tice rivala imaju bolji tim i vise kvalitetnih igraca sto ce da odluci .duza klupa .Ipak ovaj Partizan je ok tim.

Mihajlo

pre 2 godine

Zdjelar je srce i dusa Partizana,da nema njega mi bi lagano primali 5 komada po utakmici. Odusevio me,u 90. minutu on trci da zatvara levo krilo,igraca koga treba Miljkovic da cuva,momak se bori kao lav,ima snage da trci tri utakmice. Zao mi je sto ne igra u reprezentaciji,jedini iz nase lige to zasluzuje uz Pavkova,samo Pavkov ima mnogo jaku konkurenciju u napadu.

Deki

pre 2 godine

@Popovic, 27. avgust 2021 09:14), dok smo mi igrali sa predstavnicima ruskog i portugalskog prvenstva, vi ste igrali sa moldavskim i rumunskim predstavnicima. Slažem se da nismo prošli Bajern, ali treba biti realan.

Zoran

pre 2 godine

Vidim kako navijači drugog tima potcenjuju uspeh Partizana, Zašto ? Da li ste svesni da u Evropi imate preko 1000 fudbalskih timova u 30 zemalja. Zar je mali uspeh ući medju 30-ak timova , ako uzmemo u obzir sva tri UEFA takmičenja?? Kritičari da li ste vi medju tridesetak ljudi , u bilo čemu, u Evropi ??? Vidite, Partizan jeste. Zato sa potpunim pravom treba da slave.

Zex

pre 2 godine

(Luka, 27. avgust 2021 11:09)
Samo se ti nadaj da ste bolji, prodajes pricu o navijacima, pa pogledaj Stanoja od Shamroka, covek je kao besan pas uz aut liniju, kao da je finale LS u pitanju, ma jos gore, nisam nikada video onako nesto, kao onaj Limeni trener.Vama je tu radost doneo plasman u LK i kraj bre, pa sta bi vam ostalo da ste ispali a trebali ste jos od socija.I ovako necete proci grupu siguran sam.Jedno vi osvajate titulu kada imate dva boda vise posle par kola, to je normalno jer vi pobedjujete kada imate stativu ili sansu to vam je gol i pobeda.Sinoc ste se bacali posle pobede kao da ste osvojili LS samo pehar vam fali.

Perin Pelen

pre 2 godine

Obradović, kada bude spreman za 90 min, je jedan od najboljih levih bekova sto smo imali. Po meni je on juce bio najbolji, toliko sigurnosti unosi u ekipu sa iskustvom. Sve je islo po levoj strani, sa Jovicem je lomio njihovu odbranu.I u odbrani je bio sjajan. A centarsutevi ce doci, sa vecom fizickom spremom i igrama, jer on ima vrlo dobar centarsut

miško

pre 2 godine

Možda ne namerno ali redovno grešite kada Partizan stavljate ispred Zvezde, prosto bode oči objektivnom delu čitaoca. C. Zvezda je po svim merilima veći, bolji i uspešniji klub od Partizana. Ako nije namerno ispravite to.

El Loco

pre 2 godine

Pobedi partizai ovu Barselonu hahahaha...


Joj sada se igra liga Mitra Mirića .... ko nije u toku a pročita ovakav tekst... ha ha ha
Da ne bi izmišljenog penala ništa ;-)))

Stari jugoslovenski mitomani.

Santa Kara de La Korona :-)))

laki89

pre 2 godine

Nije mi jasno što smo se ovoliko naložili. Sve je super, konačno smo ušli u grupnu fazu, ali ovo je trećerazredno takmičenje. Čak i ovi zvučniji timovi će da izvode drugu ili treću postavu. Protiv Sočija smo stvarno postigli uspeh, ali Santa Klara... Ekipa koja u prvenstvu na 3 utakmice ima 1 bod. Da napomenem da su igrali protiv Tondele, Moreirensea i Boaviste. Dakle, pretenduju da se bore za opstanak. Nadam se da će ovo takmičenje biti jače od nokaut faze. Zapravo, u grupama će biti po jedan tim koji je najjači, ali nezainteresovan, jedan solidan koji će dati sve od sebe da prođe i dva tima koja sanjaju da uzmu koji bod.

Popovic

pre 2 godine

Ne pravite od Santa Marija de la Salute neki veliki uspeh. Do juce su igrali drugu ligu, sada su zakovani za dno tabele, a protiv Partizana su igrali bez pola tima.

veder

pre 2 godine

Kad čitam tekstove o našim sportistima to su hvalospevi kao da su osvojili drugu planetu!...a kad malo bolje pogledaš, ovaj Partizan, ne bi Portugalcima dao gol da igraju dva dana, nego nesretnici sami sebi dali dva gola, tj., poklon koji se ne odbija.

Back in Black

pre 2 godine

Sve sve ali padanje u trans hahahahahahahahaahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhah.Jaoj majko mila kakvo je to radovanje bilo znaci nisam mogao da verujem sta se desava.Gledajte malo druge timove nista ono malo neko kao radovanje i to je to.Ali institucija znaci kao da su na Olimpijskim igrama pobedili NBA Drim tim u finalu i to onaj prvi pravi Drim Tim.

Back in Black

pre 2 godine

Legenda kaže da su igraci Partizana i dalje u transu i odlozice se prvenstvena utakmica za vikend jer ce najmanje dve nedelje da budu u transu.

omonija

pre 2 godine

Vidi pantere što pišu o kvalitetu Santa Klare. Braćo, verujem da ste vi igrali protiv Barselone i uspeli da je prođete? Ili ipak su to bili timovi iz Kazahstana, Rumunije i Moldavije? A, ovaj poslednji vas još i izbaci. Zato manje ljubomore i gledajte sebe.

Andrea Djani

pre 2 godine

Definitivno uz Stanojevica je talija kada je u Partizanu i tu nema dileme . To je za Partizan izgleda idealan spoj i to je jedini odgovor kako je Partizan uspeo da izbaci i Soci i Santa Klaru . Sa fudbalske strane Partizan je pruzio koliko je mogao , ali je realno slabiji i samo ga je sreca pogurala ka prolazu .

Komar

pre 2 godine

Zdjelar od kad se vratio u Partizan igra na visokom nivou. Po meni ima mesta i u prvih 11 reprezentacije, jer je trenutno bolji od ostalih igraca na svojoj poziciji (Maksimovic, Gudelj, Grujic, Lukic).

miško

pre 2 godine

Možda ne namerno ali redovno grešite kada Partizan stavljate ispred Zvezde, prosto bode oči objektivnom delu čitaoca. C. Zvezda je po svim merilima veći, bolji i uspešniji klub od Partizana. Ako nije namerno ispravite to.

Luka

pre 2 godine

@mixa

Nije se pevalo samo "uprava napolje".. bilo je i toga,ali najviše su se pevale pesme Partizanu.Odlično je bilo.

@ back in black

Vi Zvezdaši ne shvatate da je onoliko radovanje igrača bilo jer konačno imaju posle nekoliko godina pravu podršku sa tribina jer mi to nismo imali otkako je Jug razbijen.
Zna se kako i zašto je razbijen.
Sad se konačno vraćaju pravi navijači i odlično je navijanje i svi smo se uželeli takve atmosfere. U takvoj atmosferi i igrači daju sve od sebe.
Drugo Partizan igra ultra ofanzivno i uzbudljive su nam bile utakmice pogotovo sa Sočijem, naravno da se raduješ kad dobiješ takve tekme.
Treće, Partizan bi mnogo izgubio da je ispao iz ovog takmičenja i naravno da su igrači bili pod velikim pritiskom. Sigurno nećemo dobiti kao da igramo LŠ ali bismo mnogo izgubili.
Ovo takmičenje će nam poslužiti kao fina priprema za ono što nas čeka sledeće godine, pošto ćemo mi biti šampioni prvenstva. Bolji smo od vas, prosto i jednostavno

fhjh

pre 2 godine

Ne kontan što je problem što su se igrači i struka radovali toliko poslije utakmice ? Mene baš to raduje da konačno izgledamo kao tim i da slavimo isto gol protiv Pazara kao i protiv Santa Klare. U redu, jeste ovo 3. liga po snazi, ali Partizan je dobio dva jaka kluba u kvalifikacijama iz jakih liga, Rusije i Portugala, a neko igra kvalifikacije za LŠ protiv Jermena i Moldavaca i ispadne, pa slavi prolaz protiv Rumuna koji su raspad raspada realno.

Zex

pre 2 godine

(Luka, 27. avgust 2021 11:09)
Samo se ti nadaj da ste bolji, prodajes pricu o navijacima, pa pogledaj Stanoja od Shamroka, covek je kao besan pas uz aut liniju, kao da je finale LS u pitanju, ma jos gore, nisam nikada video onako nesto, kao onaj Limeni trener.Vama je tu radost doneo plasman u LK i kraj bre, pa sta bi vam ostalo da ste ispali a trebali ste jos od socija.I ovako necete proci grupu siguran sam.Jedno vi osvajate titulu kada imate dva boda vise posle par kola, to je normalno jer vi pobedjujete kada imate stativu ili sansu to vam je gol i pobeda.Sinoc ste se bacali posle pobede kao da ste osvojili LS samo pehar vam fali.

nikola

pre 2 godine

Odlična analiza, sve tačno.
Godinama govorim da nam je najbitniji igrač Zdjelar.
Dečko uvek standardan, i kad smo bili nekad loši prethodnih godina, i ako cela ekipa padne, on igra, bori se. Jednostavno on ne može da odigra loše.
Što se Jojića tiče, većina navijača ne zna da proceni kad on odigra dobro. Po inerciji pričaju da igra loše a nije tačno. Ima on puno taktičkih odbrambenih zadataka, a sve više pomaže u ofanzivi i ulazi u formu. Juče odlično izvodio prekide. On ima vrlo komplikovanu ulogu u timu.
Jović mali ekstra talenat, igra bez lopte i pregled igre savršeni. Ima ideju,vrlo interesantan igrač.
Ima sad Partizan vrlo dobrih igrača, ali treba još pojačanja.
Raduje dobra hemija u ekipi.
Raduje što je i Stanoje na visini zadatka, dobar trener.
A ono što najviše raduje je konačno pravo navijanje kao što je bilo nekada. Ovakvo navijanje (na poslednje dve utakmice u Humskoj)nismo imali poslednjih 4-5 godina, otkako su nam razbili Jug i doveli raznorazne likove, svi znamo po čijem nalogu ali sad to nije tema.
Bravo Partizane!!

El Loco

pre 2 godine

Pobedi partizai ovu Barselonu hahahaha...


Joj sada se igra liga Mitra Mirića .... ko nije u toku a pročita ovakav tekst... ha ha ha
Da ne bi izmišljenog penala ništa ;-)))

Stari jugoslovenski mitomani.

Santa Kara de La Korona :-)))

Vladimir B.

pre 2 godine

Ne razumem to ruganje radovanju?
Partizan je u krizi vec par godina, lutaju sa timom, zajednistvom itd
Ocigledno je da uzivaju igrajuci I ova energija moze samo dobro da napravi, nije bitno dal su dobili real I klaru.

Plus u toj ligi konferencija u su Roma, Tottenham ili Bazel tako da moze biti vrlo zanimljivo. Uostalom bolje igrati rang koji ti pristaje nego gubiti po 5:0..

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Od 5 komentara, 4 su od razocaranih navijaca nikad jadnije, drugoligaske, poslednje plasirane Santa Klare.
Srce da ti prepukne od njihove tuge.

Zoran

pre 2 godine

Zasto potcenjujete uspeh Partizana ?? DA li znate da u Evropi igra preko 1000 klubova u 30 zemalja ? To znaci da je Partizan usao medju 30-ak klubova , ako uzmete sva tri takmicenja zajedno. Da li je to slabo ? Od vas kriticara ima li nekog da je medju 30 najboljih u Evropi u delatnosti kojom se bavite ? Pitajte sebe prvo to, pa posle omalovazavajte drugog.

crna ovca drustva

pre 2 godine

Ove godine pored Evrokupa da napadnemo
I ovo takmicenje. Evrokup verovatno osvajamo, ovo tesko ali ko zna. Napred Partizan.

laki89

pre 2 godine

Nije mi jasno što smo se ovoliko naložili. Sve je super, konačno smo ušli u grupnu fazu, ali ovo je trećerazredno takmičenje. Čak i ovi zvučniji timovi će da izvode drugu ili treću postavu. Protiv Sočija smo stvarno postigli uspeh, ali Santa Klara... Ekipa koja u prvenstvu na 3 utakmice ima 1 bod. Da napomenem da su igrali protiv Tondele, Moreirensea i Boaviste. Dakle, pretenduju da se bore za opstanak. Nadam se da će ovo takmičenje biti jače od nokaut faze. Zapravo, u grupama će biti po jedan tim koji je najjači, ali nezainteresovan, jedan solidan koji će dati sve od sebe da prođe i dva tima koja sanjaju da uzmu koji bod.

ZVIIIZ

pre 2 godine

Ala ste ih nahvalili...
Obradović očajan, spor, bez mozga i bez centaršuta
Marković ok ali fizička sprema sramota, snage imao za 30-40 minuta samo.
Miljković se trudi ali ne zna.
Mali Jović dobar, ali previše dribla, ko Perica Ognjenović.

Ostali ok.

bbROD

pre 2 godine

Kad čitam tekstove o našim sportistima to su hvalospevi kao da su osvojili drugu planetu!...a kad malo bolje pogledaš, ovaj Partizan, ne bi Portugalcima dao gol da igraju dva dana, nego nesretnici sami sebi dali dva gola, tj., poklon koji se ne odbija.
(veder, 27. avgust 2021 10:12)

Jedini nesretnik si ti. Pokusavas da izigravas nekog fudbalskog znalca, a pojma nemas. Moze se dobiti jednom na srecu, neki gol ali ne mogu se dobiti sve utakmice na srecu kako vi nesretnici pisete. Partizan je posteno zaradio svoj prolaz. Pobedivsi u ukupnom skoru 3 protivnika. Vi ste u LE usli tako sto ste ispali iz kvalifikacija za LS i dobili raspali Kluz za protivnika u Plej ofu za LE. Da je pravde vi bi sad igrali ping pong ligu ali eto UEFA je napravila takav sistem pa igrate i dalje. I jos vas nije sramota da komentarisete posle Serifa Partizan

Perin Pelen

pre 2 godine

Obradović, kada bude spreman za 90 min, je jedan od najboljih levih bekova sto smo imali. Po meni je on juce bio najbolji, toliko sigurnosti unosi u ekipu sa iskustvom. Sve je islo po levoj strani, sa Jovicem je lomio njihovu odbranu.I u odbrani je bio sjajan. A centarsutevi ce doci, sa vecom fizickom spremom i igrama, jer on ima vrlo dobar centarsut

Zoran

pre 2 godine

Vidim kako navijači drugog tima potcenjuju uspeh Partizana, Zašto ? Da li ste svesni da u Evropi imate preko 1000 fudbalskih timova u 30 zemalja. Zar je mali uspeh ući medju 30-ak timova , ako uzmemo u obzir sva tri UEFA takmičenja?? Kritičari da li ste vi medju tridesetak ljudi , u bilo čemu, u Evropi ??? Vidite, Partizan jeste. Zato sa potpunim pravom treba da slave.

Deki

pre 2 godine

@Popovic, 27. avgust 2021 09:14), dok smo mi igrali sa predstavnicima ruskog i portugalskog prvenstva, vi ste igrali sa moldavskim i rumunskim predstavnicima. Slažem se da nismo prošli Bajern, ali treba biti realan.

Mihajlo

pre 2 godine

Zdjelar je srce i dusa Partizana,da nema njega mi bi lagano primali 5 komada po utakmici. Odusevio me,u 90. minutu on trci da zatvara levo krilo,igraca koga treba Miljkovic da cuva,momak se bori kao lav,ima snage da trci tri utakmice. Zao mi je sto ne igra u reprezentaciji,jedini iz nase lige to zasluzuje uz Pavkova,samo Pavkov ima mnogo jaku konkurenciju u napadu.

bolomboj

pre 2 godine

Musavi spominju radovanje? A Borjan kada najase od radosti reportera RTS-a to nije preterivanje?

Drugo Holender. Uz duzno postovanje tekstu novinara, Filip je sinoc odigrao sjajno, stizao je da zatvara levu stranu napada gostiju, dobio mnogo duela, pretpreo dva jaka faula, istrcao kontru gde su ga centrimetri delili od gola. Sve u svemu pokazao je kvalitet, zelju i znanje. Treba decku davati prostora i oduzice se.

Napred Partizan

Kaur

pre 2 godine

Trebaju nam,centarfor,štoper i 4 beka pa da se nadamo nečemu.Kako nas je povreda Zdjelara osakatila videlo se prošlu utakmicu.Njemu dati para koliko hoće i ne puštati ga.

zemunski kej

pre 2 godine

Sasa Zdjelar je bio jedan od najbojih kada su bili svetski prvaci na U21 Novi Zeland. Otisao u Olimpijakos i nije igrao jer je bio premlad za takmicarski tim. Dolazi u Partizan i igra dobro ali neprimeceno jer krpi lose bekove ,lose napadace u potrosi mnogo energije na tudje gteske. Videli ste bez njega kilavo ,bio je ranije jedan isto kvalitetan zadnji Brasanac koji i dalje igra u Spaniji koji kad ne igra Partizan gubi. Sto se tice rivala imaju bolji tim i vise kvalitetnih igraca sto ce da odluci .duza klupa .Ipak ovaj Partizan je ok tim.