Sreda, 04.08.2021.

00:15

"Možda bih ostavio Kangu u svlačionici da sam znao"

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković govorio je o isključenju Gelora Kange.

Izvor: MS

"Možda bih ostavio Kangu u svlaèionici da sam znao" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

Miki

pre 2 godine

Trener a ne poznaje mentalitet igrača. Njegova izjava je riplejevska: Da sam znao da će dobiti drugi karton?! Stvarno ovo prevazilazi sve granice.

Manipulator

pre 2 godine

Kažeš "igramo sa onim što imamo". Pa ne igramo, uvodiš u igru Krstovića koji nema blage veze sa fudbalom i koji ne bi dao gol ni za još 100 minuta a na klupi ti Pavkov koji daje golove Liverpulu, Milanu, Partizanu itd... i gine sa zavojem na glavi protiv Salzburga. Krstović bukvalno nije imao ni jedan jedini dobar potez, sve lopte i sve duele je izgubio. Od njega se lopta odbija kao od drveta. Nema ni šut, loše se kreće i postavlja. Jedino što ume je da trči bezglavo i ništa više pod milim Bogom. On je slab čak i za našu ligu.

Granota

pre 2 godine

"Ko ne igra on je najbolji na terenu. Degenek, Pavkov, Kanga, bonusi... To je kao hrčak u mašini. Tako uvek može da se napravi situacija i neprijatno pitanje. Kroz karijeru sam naučio da je najbolji onaj koji ne igra".

JEL MOŽE NEKO DA MI PREVEDE?

komentator

pre 2 godine

Ajde Deki, ne brukaj se ovakvim izjavama tipa "da sam znao"! Pa, i Borjan da je znao gde ide lopta, ne bi primio gol! Rizikovao si sa Kangom i izgubio ga za revanš! Sad spremaj zamenu za njega (ako je uopšte imaš) ili menjaj taktiku! Ekipa mora da bude fizički spremna i da konstantno vrši pritisak na protivnika, prodrmaj igrače!

cassius

pre 2 godine

prvo on nije nikakav trener, oterali ste mu pomocnika jer niste hteli da ga placate, samozvani Mister se samo dere na igraceål jer je nervozan od skijanja...

ninepi

pre 2 godine

Ako je kao sto tvrdi da mu niko ne sastavlja tim, onda je pitanje zasto ne igra reprezentativac stalnog ucesnika svetskog prvenstva bas za njega. Dobio ga je i nije odgovorio. Znaci da krije istinu, koja je doduse odavno poznata.
Evo videcemo sta ce da kaze kad Pankov skrivi neki gol u Moldaviji i ispadne mu tim iz kvalifikacija.

milance

pre 2 godine

Ne treba da si vidovit ( ne pravi se blesav ), nego kao svaki ozbiljan trener ( što ti nisi naravno jer se na Zvezdi učiš ) poznajući profil igrača kome ovo nije prvi put, da ga LOGIČNO na pauzi zameniš, to se zove preventiva.
Dunsteru veze nemaš.

gejlor

pre 2 godine

steta sto kladionice nisu imale na poluvremenu da neko iz zvezde dobija crveni karton,inace je bilo vidjeno da Sanogo ili Kanga dobijaju to.

ninepi

pre 2 godine

Ako je kao sto tvrdi da mu niko ne sastavlja tim, onda je pitanje zasto ne igra reprezentativac stalnog ucesnika svetskog prvenstva bas za njega. Dobio ga je i nije odgovorio. Znaci da krije istinu, koja je doduse odavno poznata.
Evo videcemo sta ce da kaze kad Pankov skrivi neki gol u Moldaviji i ispadne mu tim iz kvalifikacija.

Gliga

pre 2 godine

"Mister", samo zna da se udara u grudi i to je sve od njega. Goreg trenera nismo imali. Ako toliko voliš zvezdu kao što pričaš, kupi stvari i beži što dalje od naše zvezde

XS

pre 2 godine

Očigledno je bilo da će jedan od njih dvojice dobiti crveni. Bili su preterano agresivni i pravili faulove bez mnogo povoda. Samo mi nije jasno zašto nije ranije reagovao i zamenio nekog od njih

Zoran.

pre 2 godine

Trebalo je da znaš da nas je Kanga upropastio i pre nekoliko godina protiv Ludogoreca, bez potrebe je dobio crveni karton i mi smo ispali.On je neodgovoran igrač, kao krava koja da mleko pa ga prosipe.

Zex

pre 2 godine

Mito, 04. avgust 2021 05:37)
Nemoj da pises gluposti, kao prvo ako si pratio, Pavkov nije bio u protokolu jer ima temperaturu, Erakovic je rupa teska, on je stoper a ne bek.Rodic je odigrao dobar mec, imao je dosta ubacivanja i ima prolaznu ocenu.Kanga je svakako morao da nastavi mec jer je bio dobar na loptu.Onaj crveni je nesrecna okolnost.Gol Serifa je neregularan.Sve u svemu nisu bolji nisu nas pobedili i nece.

sale

pre 2 godine

Milunovic jeste malo spor zs stopera ali tek sada vidim sta nam je taj covek,u kombinaciji sa Degenekom znacio,posebno u prekidima gde smo sigurno bili među najopasnijim ekipama u Evropi.Sada sa Dragovicem i Pankovim potpuno bezopasni,jos kada dodamo tempirane bombe na sredini terena Kangu i Sanoga(pa ja mislim da je svaki zvezdas znao da ce jedan od ove dvojice u 2.pol dobiti crveni) i naravno golgetera koga nemamo,sledi logicno pitanje:Terzicu pobogu covece sts uradi?????

Milan.K.BL

pre 2 godine

A ko je taj kanga , dali trci ,sta mislite da ga prodate ,2 godine ga nema ,a na platnom spisku je .... !!!!
alo ljudi dosta vise ,stavi bena i to je to.....

Falco i ekipa

pre 2 godine

Trener Stavi Falca ..Trener stavi Pankova..
trener doveo Bakajoka da "pojača" desnu stranu..trener stavi Gobelju.. Krstovića..Krstičića.. Rodića.. Borjan kao odmara u Subotici i proguta gol u svoj ugao ..
Trenerova taktia 0:0 sa Vojvodinom koja se raspada ..
Trenerova lagana igra i vrlo loših 1:0 protiv Lučana ..
Trenerov poraz u Kairatu ...
pa Trenerovih 1:3 sa Spartakom u jako lošem izdanju u Subotici ..
i danas 1:1 na Marakani sa Moldavcima.
Bravo Deki Ubijaš

Boro iz Pobede

pre 2 godine

Ni ja nisam vidovit ali od Sanogo, Kanga i Gobelje uvek očekujem neku budalaštinu za crveni! Malo li je puta njihova prazna glava odlučila tok meča.

VUK

pre 2 godine

Uvek se brani. Kako to da je klub do juče imao štoperski par koji nije od Liverpula kući primio gol , od Milana u dve utakmice praktično nije primio gol iz igre, a sada zuji sa svih strana??? Nešto ipak ne valja!

sofronije

pre 2 godine

Za ove sto se pitaju kako je UEFA dozvolila da Rumun sudi Moldavcima, posto ne znate geopoliticku situaciju slikovito objasnjeno to je kao da neko reaguje sto je Srbija dobila Hrvata da im sudi utakmicu jer su to bratski narodi... Serif je iz dela Moldavije koji je nesto kao Kosovo u Srbiji pre 20 godina, mrze svoju maticnu zemlju iz dna duse...
A sto se fudbala tice, kod Zvezde je primetna arogancija i umisljena velicina i po ovoj konferenciji nakon utakmice vidim da im nije doslo iz d*** u glavu... Katai nije ni bleda senka igraca koji je nekada bio, umislio da je Mesi licno, Gobeljic, Sanogo i Kanga igraju kao sto igraju i u nasem prvenstvu samo sto se ovde faulovi sviraju... Rodic ima neku debelu vezu cim ga pustaju ne samo da trenira sa Zvezdom nego ga cak ubacuju i da igra... Ostali manje vise korektni... Ivanic mozda nije imao svoje vece ali po meni jedan od najboljih fudbalera Zvezde...

pitanje

pre 2 godine

Novinar ga pita : " Kako objasnjavate slab ulaz u utakmicu opusten nekako Vaših igrača na samom pocetku utakmice kada su igrači Šerifa preuzeli odmah inicijativu i stavili Zvezdu u podredjen položaj uprkos dobroj atmosferi i punim tribinama?"
Ovaj odgovara na svako pitanje isto: Druge lopte .nismo bili dobri na drugim loptama idemo dalje itd itd .. Uopste nije ni pomislio da kaže zasto su mu igrači jako loše usli u utakmicu.
Slučajan Gol koji su dali opet niko ne spominje da je Golman ptopliva i slučajno se lopta od odbranbenog igrača odbila do Diania.
Potencijalan start za penal u 90+ za Šerif nije bio usporen snimak ni spomenut start.

Mito

pre 2 godine

E moj Stankoviću, u svlačionici su trebali da ostanu i Rodić, da igra Eraković (procenat Rodićevih šuteva i centaršuteva ravan 0 jer je centaršut neprecizan, napad provaljen, a odbrana zbog njegovih izleta napred nestabilna), Pankov (neprecizan mnogo grešaka da igra Degenek, da zamena za centarfora bude Pavkov a ne Krstović jer je bilo mnogo centaršuteva i kornera, a Krstović je u šesnaestercu pijana kokoš. U našoij ligi ste mogli da nađete boljeg centarfora nego ovaj iz CG.

mladen

pre 2 godine

Trener amater, sa izuzetnim grimasama dobrim za holivudski teme i težnjom da kao tom svojoj, Gatuzo, vatrenoscu, nesto se dodvori navijacima. Sedi jedan!!!

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Deki, da se ne lazemo. Svi smo znali da ce makar jedan od Saonga ili Kange da dobije crveni. Trebao si obojic da zamenis na poluvremenu. Ali sad, to je vec neka druga prica. Idemo mi da se spremimo dobro za revans.

Марко

pre 2 godine

Manje ce nas boleti ako nas Serif izbaci. Dinamo bi nas unizio za duzi period....ovo je misljenje stvarnog, realnog Zvezdinog navijaca
(miki, 4. avgust 2021 01:38)

Е ту грешиш. И они имају проблеме са вођењем екипе. Испадали су у последњих пар сезона од Ференцвароша, Јанг Бојса, па чак и Скендербега. То је оно што се Милојевићу није могло десити. Кад се сетим само Милојеве изјаве пред реванш са Јанг бојсима: "Навијачи не треба ништа да брину!" Са Станковићем бринемо и кад играмо с Тираном. Уништава Николића и Гаврића. Не можемо да победимо клуб из најсиромашније земље у Европи, клуб чији је играчки кадар 5 пута јефтинији од нашег на трансфермаркт-у. Испадамо од Омоније. Станковић мора да лети ЈУЧЕ.

Jovan

pre 2 godine

Neznam samo kako Stankovic ne vidi da Zvezda nema skok igru? Prosle godine glavni igraci(Milunovic i Degenek)drzali su mu obranu i kad god zatreba Milunovic iz kornera zabije gol. Sad su doveli Dragovica! Ja se usudim reci iako cu sigurno za ovo dobiti mnogo minusa da svi koji kazu da je Dragovic pojacanje nemaju pojma o fudbalu. A to imam pravo reci jer sam nekad davno i sam igrao u jugoslovenskoj prvoj ligi.Svaka cast Stankovicu na njegovoj igrackoj karijeri, ali ako on sam odlucuje o prodaji i kupovini igraca kao i o sastavu ekipe, onda moram reci da ni on pojma nema. Evo, danas gledam utakmicu i taj Dragovic osim sto dodaje prvom do sebe ili vraca golmanu nista drugo nije uradio. Niti je u stanju da skoci i odnese loptu glavom, niti komanduje obranom niti zapocinje akciju a sto bi sve trebao po dispoziciji. Pa tako bi i ja mogao igrati sa svojih 60.Ali zato posle svake predate lopte uredno popravi pundzu, a ni oznojio se nije.

Dragan

pre 2 godine

Za platu koju kao trener Zvezde dobijate, i vidovitost bi trebalo da stoji u opisu posla. Jer očito da postoji veliki broj nas, koji niti dobija platu od Zvezde, niti smo vidoviti, pa smo ipak na osnovu iskustva što gledanja fudbala, što praćenja Ganginog ponašanja, što razumevanja sudijskog kriterijuma, bili prilično ubeđeni da Kangu čeka drugi žuti karton u drugom poluvremenu. Ako smo svi mi nekvalifikovani da savetujemo, kritikujemo i dajemo bilo kakve komentare na vaš stručni rad (uzdržaću se od toga da ovo poslednje stavim pod navodnike), razmislite bar o tome da u svoj stručni štab (ponovo ću se uzdržati od navodnika) kooptirate komentatora-saradnika RTS za "sudijska pitanja" koji je u poluvremenu jasno nagovestio šta Kangu i Zvezdu u nastavku utakmice čeka.

Bracio

pre 2 godine

Kanga je odigrao odlicno ako izuzmemo crveni, uvek trazi loptu, pravovremeni pasovi ali mora jos neko sa takvom energijom da igra i pokriva saigrace a ne da se krije pa samim tim ne moze da pogresi. Ne opravdavam Kangu za crveni ali morale su neke izmene ranije da se izvrse. Mali Nikolic je mogao da udje ali izgleda da nekoliko igraca trener ne sme da uvodi, a sad zasto ne znam...

Strahotni

pre 2 godine

Mislim da i Stankovic podsvjesno ili svjesno zeli da ispadne, svi znaju da ih u ZG ceka detarda i povjesna blamaza
(Bolje je ovako, 4. avgust 2021 00:38)

Od ovog Šerifa vi ste ispali pre par godina.

Marko

pre 2 godine

Prva i jedina misao na poluvremenu mi je bila, da li ce Stankovic biti dovoljno pametan da zameni i Kangu i Sanoga, ili makar samo Kangu nakon sto su dobili zute kartone. Ama ne 100, 1000% sam znao da ce neko dobiti drugi zuti pre ili kasnije, jer tako igraju. Sanogo na ivici faula, Kanga kao pusten sa lanca, a ova smrda iz Rumunije jedva ceka da pogura svoje Moldavce. Teorije zavere ili ne, kako objasnjavate situaciju u kojoj UEFA odredjuje Rumuna da sudi komsiji Moldavcu, prakticno svom. Kada budem video da neko iz Crne Gore bude sudio nasem klubu, onda prihvatam teoriju zavere. Dokle god Nemac sudi Svajcarcima protiv nas na SP, a Rumun Moldavcima protiv Zvezde, ne prihvatam. Nikakve teorije zavere nema, ima samo zavere. Sto se tice same Zvezde, igra je bila dosta dobra. Napadalo se i to je jako bitno. Serif se pokazao kao dosta ozbiljniji tim od Kairata. Divljacki tim, koji ako se bude u revansu napao takticki bolje nego ovde, pogubice konce i nece znati gde udara. Pa nekoliko situacija posle iskljucenja Kange su imali u napadu visak i svaki put je igrac koji je imao loptu sutirao umesto da izbaci u zicer nekog saigraca. Bukvalno su nas spasili svojim divljastvom. Dragovic apsolutno igrac utakmice, covek je doneo nevidjenu prevagu u odbrani. Borjanu se mora oprostiti, mnogo puta nas je spasio. Katai i Ivanic odlicni i naravno Pankov ocajan. Dokle god bude tu gde mu nije mesto, nama ce visiti ispadanje zbog neke njegove gluposti kao sto je ona prodata lopta zamalo kostala.
(plavi bechar, 04. avgust 2021 00:40)

Tvoj komentar je imao moju paznju do momenta gde pises da smo igrali dobro!?
Pa kako pobogu dobro? Jako lose je izgledala Zvezda na terenu.
Drugo, znas li ti uopste odakle je Serif? Iz grada koji se nalazi u nepriznatoj drzavi, koja nije za uniju sa Rumunijom nego sa Rusijom. To bi onda znacilo da se tvoja 'teorija zavere' okrece i da su navijaci Serifa morali da negoduju i pozivaji se na zavere protiv sebe.
Kakvo crno sudjenje, a bilo je crno...
damo bre 2,3 komada u prvih 30 minuta i moze da radi sudija sta hoce dalje...

UFO

pre 2 godine

Tanko,vrlo tanko sa strane trenera.Od tri evropske,dve su sa puno grešaka.Pa i lud bi video da ako si razbio Kairat,sledeća niti može,niti će isto da prođe.Sa strane suprotnog trenera.Ali,avaj.....

sasa pg

pre 2 godine

@Prijateljski Dejane i tvom strucnom stabu:
Ne slazem se sa Vama oko pitanja vidovitosti.Nepratim nesto utakmice Crvene zvezde, Ali nagledao sam se puno fudbala u zivotu.
Ovo je drugi put, koliko ja malo gledam,da ne primecejute da igrac nema svoje vece.
Kanga je napravio bezvezan faul kod gola,dobio zuti,igrao bez veze. ?ad je Talon ostaje na klupi u poluvremenu.
Protiv Milana je Mali Pankov bio totalno pogubljen prvih 25 minuta. Sreca pa sudija svirao ofsajd Jernandezu,ruku Mandzukicu pri golu Milana, pa opal je stigao Datei i autogol Do kraja 1.pol.Umesto da vidite da decko nema vece i da ostaje na klupi, on pravi bezveze penal u drugom.
Gledao sam puno menadzera koji takve stvari uocavaju i reaguju. Ja to vidim kao obicni gledalac, morali bi i VI.
Pozdrav i srecno
(Mali lazni car, 4. avgust 2021 00:54)

Komentar u skladu sa nivoom tvog kluba!

Sima Strahota

pre 2 godine

Tvoj je posao da znas da su i Kanga i Sonego psihicki nestabilni igraci, sposobni u svakom trenu da naprave glupost i dobiju crveni.Ako ne znas,nisi dobar trener. Uzgred znas li, ili dal si bar nacuo,da Gobeljic nema kvalitet ni za Opticar a nekmoli za Zvezdu,ili mozda on mora da igra po naredjenju "odozgo"?

Џегуар

pre 2 godine

Новинар овај што је питао зашто Дегенек не игра је морао на неки начин да се оправда, као пита за друга и ти фазони. Смејурија од новинарства, не сме нико ни Станојевића да пита како је најскупље појачање и дискутабилно најбољи играч Партизана Сејдуба Сума напросто нестао. А и да их питају после сваке утакмице они би упорно избегавали та питања

Stefan

pre 2 godine

Cuj da Sam znao, pa u tome je I problem sto ne znas.kanga I sanogo sa zutim kartonima I on ne menja. Toliko poznajes svoje igrace. Ovo je bilo ocekivano da se desi.

Darko

pre 2 godine

Trebao si da očekuješ to... svi su znali šta se može desiti, Kanga ili Sanogo. Morao si jednog već na poluvremenu da zamenis, a drugom jasno da objasniš. Crveni karton je tvoja greška.

Mali lazni car

pre 2 godine

Prijateljski Dejane i tvom strucnom stabu:
Ne slazem se sa Vama oko pitanja vidovitosti.Nepratim nesto utakmice Crvene zvezde, Ali nagledao sam se puno fudbala u zivotu.
Ovo je drugi put, koliko ja malo gledam,da ne primecejute da igrac nema svoje vece.
Kanga je napravio bezvezan faul kod gola,dobio zuti,igrao bez veze. ?ad je Talon ostaje na klupi u poluvremenu.
Protiv Milana je Mali Pankov bio totalno pogubljen prvih 25 minuta. Sreca pa sudija svirao ofsajd Jernandezu,ruku Mandzukicu pri golu Milana, pa opal je stigao Datei i autogol Do kraja 1.pol.Umesto da vidite da decko nema vece i da ostaje na klupi, on pravi bezveze penal u drugom.
Gledao sam puno menadzera koji takve stvari uocavaju i reaguju. Ja to vidim kao obicni gledalac, morali bi i VI.
Pozdrav i srecno

Krajišnik

pre 2 godine

Ne može da odgovori zašto ne igra Degenek ,zato što bi morao da slaže,pa zato mulja.
Degenek ima podršku svih zvezdaša .
To zna i Stanković

plavi bechar

pre 2 godine

Prva i jedina misao na poluvremenu mi je bila, da li ce Stankovic biti dovoljno pametan da zameni i Kangu i Sanoga, ili makar samo Kangu nakon sto su dobili zute kartone. Ama ne 100, 1000% sam znao da ce neko dobiti drugi zuti pre ili kasnije, jer tako igraju. Sanogo na ivici faula, Kanga kao pusten sa lanca, a ova smrda iz Rumunije jedva ceka da pogura svoje Moldavce. Teorije zavere ili ne, kako objasnjavate situaciju u kojoj UEFA odredjuje Rumuna da sudi komsiji Moldavcu, prakticno svom. Kada budem video da neko iz Crne Gore bude sudio nasem klubu, onda prihvatam teoriju zavere. Dokle god Nemac sudi Svajcarcima protiv nas na SP, a Rumun Moldavcima protiv Zvezde, ne prihvatam. Nikakve teorije zavere nema, ima samo zavere. Sto se tice same Zvezde, igra je bila dosta dobra. Napadalo se i to je jako bitno. Serif se pokazao kao dosta ozbiljniji tim od Kairata. Divljacki tim, koji ako se bude u revansu napao takticki bolje nego ovde, pogubice konce i nece znati gde udara. Pa nekoliko situacija posle iskljucenja Kange su imali u napadu visak i svaki put je igrac koji je imao loptu sutirao umesto da izbaci u zicer nekog saigraca. Bukvalno su nas spasili svojim divljastvom. Dragovic apsolutno igrac utakmice, covek je doneo nevidjenu prevagu u odbrani. Borjanu se mora oprostiti, mnogo puta nas je spasio. Katai i Ivanic odlicni i naravno Pankov ocajan. Dokle god bude tu gde mu nije mesto, nama ce visiti ispadanje zbog neke njegove gluposti kao sto je ona prodata lopta zamalo kostala.

Danilo

pre 2 godine

Kanga je temparamentan igrac,jos u Pp sam reko da u poluvreme treba da menja jednog od dvojicu koji su dobili mnogo rano po Zuti karton inace ce dobiti drugi,plasio sam se i Sanogo ali Sanogo je mnogo mirniji i slozeniji igrac od Kange.Stankovic je morao da menja jer ako ti ne poznajes svoje igrace,onda trebas jos da ucis...

Krajišnik

pre 2 godine

Ne može da odgovori zašto ne igra Degenek ,zato što bi morao da slaže,pa zato mulja.
Degenek ima podršku svih zvezdaša .
To zna i Stanković

Џегуар

pre 2 godine

Новинар овај што је питао зашто Дегенек не игра је морао на неки начин да се оправда, као пита за друга и ти фазони. Смејурија од новинарства, не сме нико ни Станојевића да пита како је најскупље појачање и дискутабилно најбољи играч Партизана Сејдуба Сума напросто нестао. А и да их питају после сваке утакмице они би упорно избегавали та питања

Darko

pre 2 godine

Trebao si da očekuješ to... svi su znali šta se može desiti, Kanga ili Sanogo. Morao si jednog već na poluvremenu da zamenis, a drugom jasno da objasniš. Crveni karton je tvoja greška.

Mali lazni car

pre 2 godine

Prijateljski Dejane i tvom strucnom stabu:
Ne slazem se sa Vama oko pitanja vidovitosti.Nepratim nesto utakmice Crvene zvezde, Ali nagledao sam se puno fudbala u zivotu.
Ovo je drugi put, koliko ja malo gledam,da ne primecejute da igrac nema svoje vece.
Kanga je napravio bezvezan faul kod gola,dobio zuti,igrao bez veze. ?ad je Talon ostaje na klupi u poluvremenu.
Protiv Milana je Mali Pankov bio totalno pogubljen prvih 25 minuta. Sreca pa sudija svirao ofsajd Jernandezu,ruku Mandzukicu pri golu Milana, pa opal je stigao Datei i autogol Do kraja 1.pol.Umesto da vidite da decko nema vece i da ostaje na klupi, on pravi bezveze penal u drugom.
Gledao sam puno menadzera koji takve stvari uocavaju i reaguju. Ja to vidim kao obicni gledalac, morali bi i VI.
Pozdrav i srecno

Stefan

pre 2 godine

Cuj da Sam znao, pa u tome je I problem sto ne znas.kanga I sanogo sa zutim kartonima I on ne menja. Toliko poznajes svoje igrace. Ovo je bilo ocekivano da se desi.

Dragan

pre 2 godine

Za platu koju kao trener Zvezde dobijate, i vidovitost bi trebalo da stoji u opisu posla. Jer očito da postoji veliki broj nas, koji niti dobija platu od Zvezde, niti smo vidoviti, pa smo ipak na osnovu iskustva što gledanja fudbala, što praćenja Ganginog ponašanja, što razumevanja sudijskog kriterijuma, bili prilično ubeđeni da Kangu čeka drugi žuti karton u drugom poluvremenu. Ako smo svi mi nekvalifikovani da savetujemo, kritikujemo i dajemo bilo kakve komentare na vaš stručni rad (uzdržaću se od toga da ovo poslednje stavim pod navodnike), razmislite bar o tome da u svoj stručni štab (ponovo ću se uzdržati od navodnika) kooptirate komentatora-saradnika RTS za "sudijska pitanja" koji je u poluvremenu jasno nagovestio šta Kangu i Zvezdu u nastavku utakmice čeka.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Deki, da se ne lazemo. Svi smo znali da ce makar jedan od Saonga ili Kange da dobije crveni. Trebao si obojic da zamenis na poluvremenu. Ali sad, to je vec neka druga prica. Idemo mi da se spremimo dobro za revans.

Марко

pre 2 godine

Manje ce nas boleti ako nas Serif izbaci. Dinamo bi nas unizio za duzi period....ovo je misljenje stvarnog, realnog Zvezdinog navijaca
(miki, 4. avgust 2021 01:38)

Е ту грешиш. И они имају проблеме са вођењем екипе. Испадали су у последњих пар сезона од Ференцвароша, Јанг Бојса, па чак и Скендербега. То је оно што се Милојевићу није могло десити. Кад се сетим само Милојеве изјаве пред реванш са Јанг бојсима: "Навијачи не треба ништа да брину!" Са Станковићем бринемо и кад играмо с Тираном. Уништава Николића и Гаврића. Не можемо да победимо клуб из најсиромашније земље у Европи, клуб чији је играчки кадар 5 пута јефтинији од нашег на трансфермаркт-у. Испадамо од Омоније. Станковић мора да лети ЈУЧЕ.

mladen

pre 2 godine

Trener amater, sa izuzetnim grimasama dobrim za holivudski teme i težnjom da kao tom svojoj, Gatuzo, vatrenoscu, nesto se dodvori navijacima. Sedi jedan!!!

plavi bechar

pre 2 godine

Prva i jedina misao na poluvremenu mi je bila, da li ce Stankovic biti dovoljno pametan da zameni i Kangu i Sanoga, ili makar samo Kangu nakon sto su dobili zute kartone. Ama ne 100, 1000% sam znao da ce neko dobiti drugi zuti pre ili kasnije, jer tako igraju. Sanogo na ivici faula, Kanga kao pusten sa lanca, a ova smrda iz Rumunije jedva ceka da pogura svoje Moldavce. Teorije zavere ili ne, kako objasnjavate situaciju u kojoj UEFA odredjuje Rumuna da sudi komsiji Moldavcu, prakticno svom. Kada budem video da neko iz Crne Gore bude sudio nasem klubu, onda prihvatam teoriju zavere. Dokle god Nemac sudi Svajcarcima protiv nas na SP, a Rumun Moldavcima protiv Zvezde, ne prihvatam. Nikakve teorije zavere nema, ima samo zavere. Sto se tice same Zvezde, igra je bila dosta dobra. Napadalo se i to je jako bitno. Serif se pokazao kao dosta ozbiljniji tim od Kairata. Divljacki tim, koji ako se bude u revansu napao takticki bolje nego ovde, pogubice konce i nece znati gde udara. Pa nekoliko situacija posle iskljucenja Kange su imali u napadu visak i svaki put je igrac koji je imao loptu sutirao umesto da izbaci u zicer nekog saigraca. Bukvalno su nas spasili svojim divljastvom. Dragovic apsolutno igrac utakmice, covek je doneo nevidjenu prevagu u odbrani. Borjanu se mora oprostiti, mnogo puta nas je spasio. Katai i Ivanic odlicni i naravno Pankov ocajan. Dokle god bude tu gde mu nije mesto, nama ce visiti ispadanje zbog neke njegove gluposti kao sto je ona prodata lopta zamalo kostala.

Mito

pre 2 godine

E moj Stankoviću, u svlačionici su trebali da ostanu i Rodić, da igra Eraković (procenat Rodićevih šuteva i centaršuteva ravan 0 jer je centaršut neprecizan, napad provaljen, a odbrana zbog njegovih izleta napred nestabilna), Pankov (neprecizan mnogo grešaka da igra Degenek, da zamena za centarfora bude Pavkov a ne Krstović jer je bilo mnogo centaršuteva i kornera, a Krstović je u šesnaestercu pijana kokoš. U našoij ligi ste mogli da nađete boljeg centarfora nego ovaj iz CG.

Bracio

pre 2 godine

Kanga je odigrao odlicno ako izuzmemo crveni, uvek trazi loptu, pravovremeni pasovi ali mora jos neko sa takvom energijom da igra i pokriva saigrace a ne da se krije pa samim tim ne moze da pogresi. Ne opravdavam Kangu za crveni ali morale su neke izmene ranije da se izvrse. Mali Nikolic je mogao da udje ali izgleda da nekoliko igraca trener ne sme da uvodi, a sad zasto ne znam...

Strahotni

pre 2 godine

Mislim da i Stankovic podsvjesno ili svjesno zeli da ispadne, svi znaju da ih u ZG ceka detarda i povjesna blamaza
(Bolje je ovako, 4. avgust 2021 00:38)

Od ovog Šerifa vi ste ispali pre par godina.

UFO

pre 2 godine

Tanko,vrlo tanko sa strane trenera.Od tri evropske,dve su sa puno grešaka.Pa i lud bi video da ako si razbio Kairat,sledeća niti može,niti će isto da prođe.Sa strane suprotnog trenera.Ali,avaj.....

Sima Strahota

pre 2 godine

Tvoj je posao da znas da su i Kanga i Sonego psihicki nestabilni igraci, sposobni u svakom trenu da naprave glupost i dobiju crveni.Ako ne znas,nisi dobar trener. Uzgred znas li, ili dal si bar nacuo,da Gobeljic nema kvalitet ni za Opticar a nekmoli za Zvezdu,ili mozda on mora da igra po naredjenju "odozgo"?

Jovan

pre 2 godine

Neznam samo kako Stankovic ne vidi da Zvezda nema skok igru? Prosle godine glavni igraci(Milunovic i Degenek)drzali su mu obranu i kad god zatreba Milunovic iz kornera zabije gol. Sad su doveli Dragovica! Ja se usudim reci iako cu sigurno za ovo dobiti mnogo minusa da svi koji kazu da je Dragovic pojacanje nemaju pojma o fudbalu. A to imam pravo reci jer sam nekad davno i sam igrao u jugoslovenskoj prvoj ligi.Svaka cast Stankovicu na njegovoj igrackoj karijeri, ali ako on sam odlucuje o prodaji i kupovini igraca kao i o sastavu ekipe, onda moram reci da ni on pojma nema. Evo, danas gledam utakmicu i taj Dragovic osim sto dodaje prvom do sebe ili vraca golmanu nista drugo nije uradio. Niti je u stanju da skoci i odnese loptu glavom, niti komanduje obranom niti zapocinje akciju a sto bi sve trebao po dispoziciji. Pa tako bi i ja mogao igrati sa svojih 60.Ali zato posle svake predate lopte uredno popravi pundzu, a ni oznojio se nije.

Boro iz Pobede

pre 2 godine

Ni ja nisam vidovit ali od Sanogo, Kanga i Gobelje uvek očekujem neku budalaštinu za crveni! Malo li je puta njihova prazna glava odlučila tok meča.

sale

pre 2 godine

Milunovic jeste malo spor zs stopera ali tek sada vidim sta nam je taj covek,u kombinaciji sa Degenekom znacio,posebno u prekidima gde smo sigurno bili među najopasnijim ekipama u Evropi.Sada sa Dragovicem i Pankovim potpuno bezopasni,jos kada dodamo tempirane bombe na sredini terena Kangu i Sanoga(pa ja mislim da je svaki zvezdas znao da ce jedan od ove dvojice u 2.pol dobiti crveni) i naravno golgetera koga nemamo,sledi logicno pitanje:Terzicu pobogu covece sts uradi?????

sofronije

pre 2 godine

Za ove sto se pitaju kako je UEFA dozvolila da Rumun sudi Moldavcima, posto ne znate geopoliticku situaciju slikovito objasnjeno to je kao da neko reaguje sto je Srbija dobila Hrvata da im sudi utakmicu jer su to bratski narodi... Serif je iz dela Moldavije koji je nesto kao Kosovo u Srbiji pre 20 godina, mrze svoju maticnu zemlju iz dna duse...
A sto se fudbala tice, kod Zvezde je primetna arogancija i umisljena velicina i po ovoj konferenciji nakon utakmice vidim da im nije doslo iz d*** u glavu... Katai nije ni bleda senka igraca koji je nekada bio, umislio da je Mesi licno, Gobeljic, Sanogo i Kanga igraju kao sto igraju i u nasem prvenstvu samo sto se ovde faulovi sviraju... Rodic ima neku debelu vezu cim ga pustaju ne samo da trenira sa Zvezdom nego ga cak ubacuju i da igra... Ostali manje vise korektni... Ivanic mozda nije imao svoje vece ali po meni jedan od najboljih fudbalera Zvezde...

Marko

pre 2 godine

Prva i jedina misao na poluvremenu mi je bila, da li ce Stankovic biti dovoljno pametan da zameni i Kangu i Sanoga, ili makar samo Kangu nakon sto su dobili zute kartone. Ama ne 100, 1000% sam znao da ce neko dobiti drugi zuti pre ili kasnije, jer tako igraju. Sanogo na ivici faula, Kanga kao pusten sa lanca, a ova smrda iz Rumunije jedva ceka da pogura svoje Moldavce. Teorije zavere ili ne, kako objasnjavate situaciju u kojoj UEFA odredjuje Rumuna da sudi komsiji Moldavcu, prakticno svom. Kada budem video da neko iz Crne Gore bude sudio nasem klubu, onda prihvatam teoriju zavere. Dokle god Nemac sudi Svajcarcima protiv nas na SP, a Rumun Moldavcima protiv Zvezde, ne prihvatam. Nikakve teorije zavere nema, ima samo zavere. Sto se tice same Zvezde, igra je bila dosta dobra. Napadalo se i to je jako bitno. Serif se pokazao kao dosta ozbiljniji tim od Kairata. Divljacki tim, koji ako se bude u revansu napao takticki bolje nego ovde, pogubice konce i nece znati gde udara. Pa nekoliko situacija posle iskljucenja Kange su imali u napadu visak i svaki put je igrac koji je imao loptu sutirao umesto da izbaci u zicer nekog saigraca. Bukvalno su nas spasili svojim divljastvom. Dragovic apsolutno igrac utakmice, covek je doneo nevidjenu prevagu u odbrani. Borjanu se mora oprostiti, mnogo puta nas je spasio. Katai i Ivanic odlicni i naravno Pankov ocajan. Dokle god bude tu gde mu nije mesto, nama ce visiti ispadanje zbog neke njegove gluposti kao sto je ona prodata lopta zamalo kostala.
(plavi bechar, 04. avgust 2021 00:40)

Tvoj komentar je imao moju paznju do momenta gde pises da smo igrali dobro!?
Pa kako pobogu dobro? Jako lose je izgledala Zvezda na terenu.
Drugo, znas li ti uopste odakle je Serif? Iz grada koji se nalazi u nepriznatoj drzavi, koja nije za uniju sa Rumunijom nego sa Rusijom. To bi onda znacilo da se tvoja 'teorija zavere' okrece i da su navijaci Serifa morali da negoduju i pozivaji se na zavere protiv sebe.
Kakvo crno sudjenje, a bilo je crno...
damo bre 2,3 komada u prvih 30 minuta i moze da radi sudija sta hoce dalje...

VUK

pre 2 godine

Uvek se brani. Kako to da je klub do juče imao štoperski par koji nije od Liverpula kući primio gol , od Milana u dve utakmice praktično nije primio gol iz igre, a sada zuji sa svih strana??? Nešto ipak ne valja!

pitanje

pre 2 godine

Novinar ga pita : " Kako objasnjavate slab ulaz u utakmicu opusten nekako Vaših igrača na samom pocetku utakmice kada su igrači Šerifa preuzeli odmah inicijativu i stavili Zvezdu u podredjen položaj uprkos dobroj atmosferi i punim tribinama?"
Ovaj odgovara na svako pitanje isto: Druge lopte .nismo bili dobri na drugim loptama idemo dalje itd itd .. Uopste nije ni pomislio da kaže zasto su mu igrači jako loše usli u utakmicu.
Slučajan Gol koji su dali opet niko ne spominje da je Golman ptopliva i slučajno se lopta od odbranbenog igrača odbila do Diania.
Potencijalan start za penal u 90+ za Šerif nije bio usporen snimak ni spomenut start.

Falco i ekipa

pre 2 godine

Trener Stavi Falca ..Trener stavi Pankova..
trener doveo Bakajoka da "pojača" desnu stranu..trener stavi Gobelju.. Krstovića..Krstičića.. Rodića.. Borjan kao odmara u Subotici i proguta gol u svoj ugao ..
Trenerova taktia 0:0 sa Vojvodinom koja se raspada ..
Trenerova lagana igra i vrlo loših 1:0 protiv Lučana ..
Trenerov poraz u Kairatu ...
pa Trenerovih 1:3 sa Spartakom u jako lošem izdanju u Subotici ..
i danas 1:1 na Marakani sa Moldavcima.
Bravo Deki Ubijaš

milance

pre 2 godine

Ne treba da si vidovit ( ne pravi se blesav ), nego kao svaki ozbiljan trener ( što ti nisi naravno jer se na Zvezdi učiš ) poznajući profil igrača kome ovo nije prvi put, da ga LOGIČNO na pauzi zameniš, to se zove preventiva.
Dunsteru veze nemaš.

Zoran.

pre 2 godine

Trebalo je da znaš da nas je Kanga upropastio i pre nekoliko godina protiv Ludogoreca, bez potrebe je dobio crveni karton i mi smo ispali.On je neodgovoran igrač, kao krava koja da mleko pa ga prosipe.

Danilo

pre 2 godine

Kanga je temparamentan igrac,jos u Pp sam reko da u poluvreme treba da menja jednog od dvojicu koji su dobili mnogo rano po Zuti karton inace ce dobiti drugi,plasio sam se i Sanogo ali Sanogo je mnogo mirniji i slozeniji igrac od Kange.Stankovic je morao da menja jer ako ti ne poznajes svoje igrace,onda trebas jos da ucis...

ninepi

pre 2 godine

Ako je kao sto tvrdi da mu niko ne sastavlja tim, onda je pitanje zasto ne igra reprezentativac stalnog ucesnika svetskog prvenstva bas za njega. Dobio ga je i nije odgovorio. Znaci da krije istinu, koja je doduse odavno poznata.
Evo videcemo sta ce da kaze kad Pankov skrivi neki gol u Moldaviji i ispadne mu tim iz kvalifikacija.

XS

pre 2 godine

Očigledno je bilo da će jedan od njih dvojice dobiti crveni. Bili su preterano agresivni i pravili faulove bez mnogo povoda. Samo mi nije jasno zašto nije ranije reagovao i zamenio nekog od njih

Gliga

pre 2 godine

"Mister", samo zna da se udara u grudi i to je sve od njega. Goreg trenera nismo imali. Ako toliko voliš zvezdu kao što pričaš, kupi stvari i beži što dalje od naše zvezde

komentator

pre 2 godine

Ajde Deki, ne brukaj se ovakvim izjavama tipa "da sam znao"! Pa, i Borjan da je znao gde ide lopta, ne bi primio gol! Rizikovao si sa Kangom i izgubio ga za revanš! Sad spremaj zamenu za njega (ako je uopšte imaš) ili menjaj taktiku! Ekipa mora da bude fizički spremna i da konstantno vrši pritisak na protivnika, prodrmaj igrače!

cassius

pre 2 godine

prvo on nije nikakav trener, oterali ste mu pomocnika jer niste hteli da ga placate, samozvani Mister se samo dere na igraceål jer je nervozan od skijanja...

ninepi

pre 2 godine

Ako je kao sto tvrdi da mu niko ne sastavlja tim, onda je pitanje zasto ne igra reprezentativac stalnog ucesnika svetskog prvenstva bas za njega. Dobio ga je i nije odgovorio. Znaci da krije istinu, koja je doduse odavno poznata.
Evo videcemo sta ce da kaze kad Pankov skrivi neki gol u Moldaviji i ispadne mu tim iz kvalifikacija.

gejlor

pre 2 godine

steta sto kladionice nisu imale na poluvremenu da neko iz zvezde dobija crveni karton,inace je bilo vidjeno da Sanogo ili Kanga dobijaju to.

Zex

pre 2 godine

Mito, 04. avgust 2021 05:37)
Nemoj da pises gluposti, kao prvo ako si pratio, Pavkov nije bio u protokolu jer ima temperaturu, Erakovic je rupa teska, on je stoper a ne bek.Rodic je odigrao dobar mec, imao je dosta ubacivanja i ima prolaznu ocenu.Kanga je svakako morao da nastavi mec jer je bio dobar na loptu.Onaj crveni je nesrecna okolnost.Gol Serifa je neregularan.Sve u svemu nisu bolji nisu nas pobedili i nece.

Milan.K.BL

pre 2 godine

A ko je taj kanga , dali trci ,sta mislite da ga prodate ,2 godine ga nema ,a na platnom spisku je .... !!!!
alo ljudi dosta vise ,stavi bena i to je to.....

Granota

pre 2 godine

"Ko ne igra on je najbolji na terenu. Degenek, Pavkov, Kanga, bonusi... To je kao hrčak u mašini. Tako uvek može da se napravi situacija i neprijatno pitanje. Kroz karijeru sam naučio da je najbolji onaj koji ne igra".

JEL MOŽE NEKO DA MI PREVEDE?

sasa pg

pre 2 godine

@Prijateljski Dejane i tvom strucnom stabu:
Ne slazem se sa Vama oko pitanja vidovitosti.Nepratim nesto utakmice Crvene zvezde, Ali nagledao sam se puno fudbala u zivotu.
Ovo je drugi put, koliko ja malo gledam,da ne primecejute da igrac nema svoje vece.
Kanga je napravio bezvezan faul kod gola,dobio zuti,igrao bez veze. ?ad je Talon ostaje na klupi u poluvremenu.
Protiv Milana je Mali Pankov bio totalno pogubljen prvih 25 minuta. Sreca pa sudija svirao ofsajd Jernandezu,ruku Mandzukicu pri golu Milana, pa opal je stigao Datei i autogol Do kraja 1.pol.Umesto da vidite da decko nema vece i da ostaje na klupi, on pravi bezveze penal u drugom.
Gledao sam puno menadzera koji takve stvari uocavaju i reaguju. Ja to vidim kao obicni gledalac, morali bi i VI.
Pozdrav i srecno
(Mali lazni car, 4. avgust 2021 00:54)

Komentar u skladu sa nivoom tvog kluba!

Manipulator

pre 2 godine

Kažeš "igramo sa onim što imamo". Pa ne igramo, uvodiš u igru Krstovića koji nema blage veze sa fudbalom i koji ne bi dao gol ni za još 100 minuta a na klupi ti Pavkov koji daje golove Liverpulu, Milanu, Partizanu itd... i gine sa zavojem na glavi protiv Salzburga. Krstović bukvalno nije imao ni jedan jedini dobar potez, sve lopte i sve duele je izgubio. Od njega se lopta odbija kao od drveta. Nema ni šut, loše se kreće i postavlja. Jedino što ume je da trči bezglavo i ništa više pod milim Bogom. On je slab čak i za našu ligu.

Miki

pre 2 godine

Trener a ne poznaje mentalitet igrača. Njegova izjava je riplejevska: Da sam znao da će dobiti drugi karton?! Stvarno ovo prevazilazi sve granice.

Jovan

pre 2 godine

Neznam samo kako Stankovic ne vidi da Zvezda nema skok igru? Prosle godine glavni igraci(Milunovic i Degenek)drzali su mu obranu i kad god zatreba Milunovic iz kornera zabije gol. Sad su doveli Dragovica! Ja se usudim reci iako cu sigurno za ovo dobiti mnogo minusa da svi koji kazu da je Dragovic pojacanje nemaju pojma o fudbalu. A to imam pravo reci jer sam nekad davno i sam igrao u jugoslovenskoj prvoj ligi.Svaka cast Stankovicu na njegovoj igrackoj karijeri, ali ako on sam odlucuje o prodaji i kupovini igraca kao i o sastavu ekipe, onda moram reci da ni on pojma nema. Evo, danas gledam utakmicu i taj Dragovic osim sto dodaje prvom do sebe ili vraca golmanu nista drugo nije uradio. Niti je u stanju da skoci i odnese loptu glavom, niti komanduje obranom niti zapocinje akciju a sto bi sve trebao po dispoziciji. Pa tako bi i ja mogao igrati sa svojih 60.Ali zato posle svake predate lopte uredno popravi pundzu, a ni oznojio se nije.

sasa pg

pre 2 godine

@Prijateljski Dejane i tvom strucnom stabu:
Ne slazem se sa Vama oko pitanja vidovitosti.Nepratim nesto utakmice Crvene zvezde, Ali nagledao sam se puno fudbala u zivotu.
Ovo je drugi put, koliko ja malo gledam,da ne primecejute da igrac nema svoje vece.
Kanga je napravio bezvezan faul kod gola,dobio zuti,igrao bez veze. ?ad je Talon ostaje na klupi u poluvremenu.
Protiv Milana je Mali Pankov bio totalno pogubljen prvih 25 minuta. Sreca pa sudija svirao ofsajd Jernandezu,ruku Mandzukicu pri golu Milana, pa opal je stigao Datei i autogol Do kraja 1.pol.Umesto da vidite da decko nema vece i da ostaje na klupi, on pravi bezveze penal u drugom.
Gledao sam puno menadzera koji takve stvari uocavaju i reaguju. Ja to vidim kao obicni gledalac, morali bi i VI.
Pozdrav i srecno
(Mali lazni car, 4. avgust 2021 00:54)

Komentar u skladu sa nivoom tvog kluba!

plavi bechar

pre 2 godine

Prva i jedina misao na poluvremenu mi je bila, da li ce Stankovic biti dovoljno pametan da zameni i Kangu i Sanoga, ili makar samo Kangu nakon sto su dobili zute kartone. Ama ne 100, 1000% sam znao da ce neko dobiti drugi zuti pre ili kasnije, jer tako igraju. Sanogo na ivici faula, Kanga kao pusten sa lanca, a ova smrda iz Rumunije jedva ceka da pogura svoje Moldavce. Teorije zavere ili ne, kako objasnjavate situaciju u kojoj UEFA odredjuje Rumuna da sudi komsiji Moldavcu, prakticno svom. Kada budem video da neko iz Crne Gore bude sudio nasem klubu, onda prihvatam teoriju zavere. Dokle god Nemac sudi Svajcarcima protiv nas na SP, a Rumun Moldavcima protiv Zvezde, ne prihvatam. Nikakve teorije zavere nema, ima samo zavere. Sto se tice same Zvezde, igra je bila dosta dobra. Napadalo se i to je jako bitno. Serif se pokazao kao dosta ozbiljniji tim od Kairata. Divljacki tim, koji ako se bude u revansu napao takticki bolje nego ovde, pogubice konce i nece znati gde udara. Pa nekoliko situacija posle iskljucenja Kange su imali u napadu visak i svaki put je igrac koji je imao loptu sutirao umesto da izbaci u zicer nekog saigraca. Bukvalno su nas spasili svojim divljastvom. Dragovic apsolutno igrac utakmice, covek je doneo nevidjenu prevagu u odbrani. Borjanu se mora oprostiti, mnogo puta nas je spasio. Katai i Ivanic odlicni i naravno Pankov ocajan. Dokle god bude tu gde mu nije mesto, nama ce visiti ispadanje zbog neke njegove gluposti kao sto je ona prodata lopta zamalo kostala.

Zex

pre 2 godine

Mito, 04. avgust 2021 05:37)
Nemoj da pises gluposti, kao prvo ako si pratio, Pavkov nije bio u protokolu jer ima temperaturu, Erakovic je rupa teska, on je stoper a ne bek.Rodic je odigrao dobar mec, imao je dosta ubacivanja i ima prolaznu ocenu.Kanga je svakako morao da nastavi mec jer je bio dobar na loptu.Onaj crveni je nesrecna okolnost.Gol Serifa je neregularan.Sve u svemu nisu bolji nisu nas pobedili i nece.

Milan.K.BL

pre 2 godine

A ko je taj kanga , dali trci ,sta mislite da ga prodate ,2 godine ga nema ,a na platnom spisku je .... !!!!
alo ljudi dosta vise ,stavi bena i to je to.....

Марко

pre 2 godine

Manje ce nas boleti ako nas Serif izbaci. Dinamo bi nas unizio za duzi period....ovo je misljenje stvarnog, realnog Zvezdinog navijaca
(miki, 4. avgust 2021 01:38)

Е ту грешиш. И они имају проблеме са вођењем екипе. Испадали су у последњих пар сезона од Ференцвароша, Јанг Бојса, па чак и Скендербега. То је оно што се Милојевићу није могло десити. Кад се сетим само Милојеве изјаве пред реванш са Јанг бојсима: "Навијачи не треба ништа да брину!" Са Станковићем бринемо и кад играмо с Тираном. Уништава Николића и Гаврића. Не можемо да победимо клуб из најсиромашније земље у Европи, клуб чији је играчки кадар 5 пута јефтинији од нашег на трансфермаркт-у. Испадамо од Омоније. Станковић мора да лети ЈУЧЕ.

sofronije

pre 2 godine

Za ove sto se pitaju kako je UEFA dozvolila da Rumun sudi Moldavcima, posto ne znate geopoliticku situaciju slikovito objasnjeno to je kao da neko reaguje sto je Srbija dobila Hrvata da im sudi utakmicu jer su to bratski narodi... Serif je iz dela Moldavije koji je nesto kao Kosovo u Srbiji pre 20 godina, mrze svoju maticnu zemlju iz dna duse...
A sto se fudbala tice, kod Zvezde je primetna arogancija i umisljena velicina i po ovoj konferenciji nakon utakmice vidim da im nije doslo iz d*** u glavu... Katai nije ni bleda senka igraca koji je nekada bio, umislio da je Mesi licno, Gobeljic, Sanogo i Kanga igraju kao sto igraju i u nasem prvenstvu samo sto se ovde faulovi sviraju... Rodic ima neku debelu vezu cim ga pustaju ne samo da trenira sa Zvezdom nego ga cak ubacuju i da igra... Ostali manje vise korektni... Ivanic mozda nije imao svoje vece ali po meni jedan od najboljih fudbalera Zvezde...

pitanje

pre 2 godine

Novinar ga pita : " Kako objasnjavate slab ulaz u utakmicu opusten nekako Vaših igrača na samom pocetku utakmice kada su igrači Šerifa preuzeli odmah inicijativu i stavili Zvezdu u podredjen položaj uprkos dobroj atmosferi i punim tribinama?"
Ovaj odgovara na svako pitanje isto: Druge lopte .nismo bili dobri na drugim loptama idemo dalje itd itd .. Uopste nije ni pomislio da kaže zasto su mu igrači jako loše usli u utakmicu.
Slučajan Gol koji su dali opet niko ne spominje da je Golman ptopliva i slučajno se lopta od odbranbenog igrača odbila do Diania.
Potencijalan start za penal u 90+ za Šerif nije bio usporen snimak ni spomenut start.

mladen

pre 2 godine

Trener amater, sa izuzetnim grimasama dobrim za holivudski teme i težnjom da kao tom svojoj, Gatuzo, vatrenoscu, nesto se dodvori navijacima. Sedi jedan!!!

Marko

pre 2 godine

Prva i jedina misao na poluvremenu mi je bila, da li ce Stankovic biti dovoljno pametan da zameni i Kangu i Sanoga, ili makar samo Kangu nakon sto su dobili zute kartone. Ama ne 100, 1000% sam znao da ce neko dobiti drugi zuti pre ili kasnije, jer tako igraju. Sanogo na ivici faula, Kanga kao pusten sa lanca, a ova smrda iz Rumunije jedva ceka da pogura svoje Moldavce. Teorije zavere ili ne, kako objasnjavate situaciju u kojoj UEFA odredjuje Rumuna da sudi komsiji Moldavcu, prakticno svom. Kada budem video da neko iz Crne Gore bude sudio nasem klubu, onda prihvatam teoriju zavere. Dokle god Nemac sudi Svajcarcima protiv nas na SP, a Rumun Moldavcima protiv Zvezde, ne prihvatam. Nikakve teorije zavere nema, ima samo zavere. Sto se tice same Zvezde, igra je bila dosta dobra. Napadalo se i to je jako bitno. Serif se pokazao kao dosta ozbiljniji tim od Kairata. Divljacki tim, koji ako se bude u revansu napao takticki bolje nego ovde, pogubice konce i nece znati gde udara. Pa nekoliko situacija posle iskljucenja Kange su imali u napadu visak i svaki put je igrac koji je imao loptu sutirao umesto da izbaci u zicer nekog saigraca. Bukvalno su nas spasili svojim divljastvom. Dragovic apsolutno igrac utakmice, covek je doneo nevidjenu prevagu u odbrani. Borjanu se mora oprostiti, mnogo puta nas je spasio. Katai i Ivanic odlicni i naravno Pankov ocajan. Dokle god bude tu gde mu nije mesto, nama ce visiti ispadanje zbog neke njegove gluposti kao sto je ona prodata lopta zamalo kostala.
(plavi bechar, 04. avgust 2021 00:40)

Tvoj komentar je imao moju paznju do momenta gde pises da smo igrali dobro!?
Pa kako pobogu dobro? Jako lose je izgledala Zvezda na terenu.
Drugo, znas li ti uopste odakle je Serif? Iz grada koji se nalazi u nepriznatoj drzavi, koja nije za uniju sa Rumunijom nego sa Rusijom. To bi onda znacilo da se tvoja 'teorija zavere' okrece i da su navijaci Serifa morali da negoduju i pozivaji se na zavere protiv sebe.
Kakvo crno sudjenje, a bilo je crno...
damo bre 2,3 komada u prvih 30 minuta i moze da radi sudija sta hoce dalje...

Strahotni

pre 2 godine

Mislim da i Stankovic podsvjesno ili svjesno zeli da ispadne, svi znaju da ih u ZG ceka detarda i povjesna blamaza
(Bolje je ovako, 4. avgust 2021 00:38)

Od ovog Šerifa vi ste ispali pre par godina.

Bracio

pre 2 godine

Kanga je odigrao odlicno ako izuzmemo crveni, uvek trazi loptu, pravovremeni pasovi ali mora jos neko sa takvom energijom da igra i pokriva saigrace a ne da se krije pa samim tim ne moze da pogresi. Ne opravdavam Kangu za crveni ali morale su neke izmene ranije da se izvrse. Mali Nikolic je mogao da udje ali izgleda da nekoliko igraca trener ne sme da uvodi, a sad zasto ne znam...

Mito

pre 2 godine

E moj Stankoviću, u svlačionici su trebali da ostanu i Rodić, da igra Eraković (procenat Rodićevih šuteva i centaršuteva ravan 0 jer je centaršut neprecizan, napad provaljen, a odbrana zbog njegovih izleta napred nestabilna), Pankov (neprecizan mnogo grešaka da igra Degenek, da zamena za centarfora bude Pavkov a ne Krstović jer je bilo mnogo centaršuteva i kornera, a Krstović je u šesnaestercu pijana kokoš. U našoij ligi ste mogli da nađete boljeg centarfora nego ovaj iz CG.

Mali lazni car

pre 2 godine

Prijateljski Dejane i tvom strucnom stabu:
Ne slazem se sa Vama oko pitanja vidovitosti.Nepratim nesto utakmice Crvene zvezde, Ali nagledao sam se puno fudbala u zivotu.
Ovo je drugi put, koliko ja malo gledam,da ne primecejute da igrac nema svoje vece.
Kanga je napravio bezvezan faul kod gola,dobio zuti,igrao bez veze. ?ad je Talon ostaje na klupi u poluvremenu.
Protiv Milana je Mali Pankov bio totalno pogubljen prvih 25 minuta. Sreca pa sudija svirao ofsajd Jernandezu,ruku Mandzukicu pri golu Milana, pa opal je stigao Datei i autogol Do kraja 1.pol.Umesto da vidite da decko nema vece i da ostaje na klupi, on pravi bezveze penal u drugom.
Gledao sam puno menadzera koji takve stvari uocavaju i reaguju. Ja to vidim kao obicni gledalac, morali bi i VI.
Pozdrav i srecno

Krajišnik

pre 2 godine

Ne može da odgovori zašto ne igra Degenek ,zato što bi morao da slaže,pa zato mulja.
Degenek ima podršku svih zvezdaša .
To zna i Stanković

Darko

pre 2 godine

Trebao si da očekuješ to... svi su znali šta se može desiti, Kanga ili Sanogo. Morao si jednog već na poluvremenu da zamenis, a drugom jasno da objasniš. Crveni karton je tvoja greška.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Deki, da se ne lazemo. Svi smo znali da ce makar jedan od Saonga ili Kange da dobije crveni. Trebao si obojic da zamenis na poluvremenu. Ali sad, to je vec neka druga prica. Idemo mi da se spremimo dobro za revans.

Stefan

pre 2 godine

Cuj da Sam znao, pa u tome je I problem sto ne znas.kanga I sanogo sa zutim kartonima I on ne menja. Toliko poznajes svoje igrace. Ovo je bilo ocekivano da se desi.

Gliga

pre 2 godine

"Mister", samo zna da se udara u grudi i to je sve od njega. Goreg trenera nismo imali. Ako toliko voliš zvezdu kao što pričaš, kupi stvari i beži što dalje od naše zvezde

Dragan

pre 2 godine

Za platu koju kao trener Zvezde dobijate, i vidovitost bi trebalo da stoji u opisu posla. Jer očito da postoji veliki broj nas, koji niti dobija platu od Zvezde, niti smo vidoviti, pa smo ipak na osnovu iskustva što gledanja fudbala, što praćenja Ganginog ponašanja, što razumevanja sudijskog kriterijuma, bili prilično ubeđeni da Kangu čeka drugi žuti karton u drugom poluvremenu. Ako smo svi mi nekvalifikovani da savetujemo, kritikujemo i dajemo bilo kakve komentare na vaš stručni rad (uzdržaću se od toga da ovo poslednje stavim pod navodnike), razmislite bar o tome da u svoj stručni štab (ponovo ću se uzdržati od navodnika) kooptirate komentatora-saradnika RTS za "sudijska pitanja" koji je u poluvremenu jasno nagovestio šta Kangu i Zvezdu u nastavku utakmice čeka.

Zoran.

pre 2 godine

Trebalo je da znaš da nas je Kanga upropastio i pre nekoliko godina protiv Ludogoreca, bez potrebe je dobio crveni karton i mi smo ispali.On je neodgovoran igrač, kao krava koja da mleko pa ga prosipe.

Џегуар

pre 2 godine

Новинар овај што је питао зашто Дегенек не игра је морао на неки начин да се оправда, као пита за друга и ти фазони. Смејурија од новинарства, не сме нико ни Станојевића да пита како је најскупље појачање и дискутабилно најбољи играч Партизана Сејдуба Сума напросто нестао. А и да их питају после сваке утакмице они би упорно избегавали та питања

Sima Strahota

pre 2 godine

Tvoj je posao da znas da su i Kanga i Sonego psihicki nestabilni igraci, sposobni u svakom trenu da naprave glupost i dobiju crveni.Ako ne znas,nisi dobar trener. Uzgred znas li, ili dal si bar nacuo,da Gobeljic nema kvalitet ni za Opticar a nekmoli za Zvezdu,ili mozda on mora da igra po naredjenju "odozgo"?

UFO

pre 2 godine

Tanko,vrlo tanko sa strane trenera.Od tri evropske,dve su sa puno grešaka.Pa i lud bi video da ako si razbio Kairat,sledeća niti može,niti će isto da prođe.Sa strane suprotnog trenera.Ali,avaj.....

Danilo

pre 2 godine

Kanga je temparamentan igrac,jos u Pp sam reko da u poluvreme treba da menja jednog od dvojicu koji su dobili mnogo rano po Zuti karton inace ce dobiti drugi,plasio sam se i Sanogo ali Sanogo je mnogo mirniji i slozeniji igrac od Kange.Stankovic je morao da menja jer ako ti ne poznajes svoje igrace,onda trebas jos da ucis...

Falco i ekipa

pre 2 godine

Trener Stavi Falca ..Trener stavi Pankova..
trener doveo Bakajoka da "pojača" desnu stranu..trener stavi Gobelju.. Krstovića..Krstičića.. Rodića.. Borjan kao odmara u Subotici i proguta gol u svoj ugao ..
Trenerova taktia 0:0 sa Vojvodinom koja se raspada ..
Trenerova lagana igra i vrlo loših 1:0 protiv Lučana ..
Trenerov poraz u Kairatu ...
pa Trenerovih 1:3 sa Spartakom u jako lošem izdanju u Subotici ..
i danas 1:1 na Marakani sa Moldavcima.
Bravo Deki Ubijaš

cassius

pre 2 godine

prvo on nije nikakav trener, oterali ste mu pomocnika jer niste hteli da ga placate, samozvani Mister se samo dere na igraceål jer je nervozan od skijanja...

Boro iz Pobede

pre 2 godine

Ni ja nisam vidovit ali od Sanogo, Kanga i Gobelje uvek očekujem neku budalaštinu za crveni! Malo li je puta njihova prazna glava odlučila tok meča.

VUK

pre 2 godine

Uvek se brani. Kako to da je klub do juče imao štoperski par koji nije od Liverpula kući primio gol , od Milana u dve utakmice praktično nije primio gol iz igre, a sada zuji sa svih strana??? Nešto ipak ne valja!

milance

pre 2 godine

Ne treba da si vidovit ( ne pravi se blesav ), nego kao svaki ozbiljan trener ( što ti nisi naravno jer se na Zvezdi učiš ) poznajući profil igrača kome ovo nije prvi put, da ga LOGIČNO na pauzi zameniš, to se zove preventiva.
Dunsteru veze nemaš.

sale

pre 2 godine

Milunovic jeste malo spor zs stopera ali tek sada vidim sta nam je taj covek,u kombinaciji sa Degenekom znacio,posebno u prekidima gde smo sigurno bili među najopasnijim ekipama u Evropi.Sada sa Dragovicem i Pankovim potpuno bezopasni,jos kada dodamo tempirane bombe na sredini terena Kangu i Sanoga(pa ja mislim da je svaki zvezdas znao da ce jedan od ove dvojice u 2.pol dobiti crveni) i naravno golgetera koga nemamo,sledi logicno pitanje:Terzicu pobogu covece sts uradi?????

ninepi

pre 2 godine

Ako je kao sto tvrdi da mu niko ne sastavlja tim, onda je pitanje zasto ne igra reprezentativac stalnog ucesnika svetskog prvenstva bas za njega. Dobio ga je i nije odgovorio. Znaci da krije istinu, koja je doduse odavno poznata.
Evo videcemo sta ce da kaze kad Pankov skrivi neki gol u Moldaviji i ispadne mu tim iz kvalifikacija.

ninepi

pre 2 godine

Ako je kao sto tvrdi da mu niko ne sastavlja tim, onda je pitanje zasto ne igra reprezentativac stalnog ucesnika svetskog prvenstva bas za njega. Dobio ga je i nije odgovorio. Znaci da krije istinu, koja je doduse odavno poznata.
Evo videcemo sta ce da kaze kad Pankov skrivi neki gol u Moldaviji i ispadne mu tim iz kvalifikacija.

gejlor

pre 2 godine

steta sto kladionice nisu imale na poluvremenu da neko iz zvezde dobija crveni karton,inace je bilo vidjeno da Sanogo ili Kanga dobijaju to.

komentator

pre 2 godine

Ajde Deki, ne brukaj se ovakvim izjavama tipa "da sam znao"! Pa, i Borjan da je znao gde ide lopta, ne bi primio gol! Rizikovao si sa Kangom i izgubio ga za revanš! Sad spremaj zamenu za njega (ako je uopšte imaš) ili menjaj taktiku! Ekipa mora da bude fizički spremna i da konstantno vrši pritisak na protivnika, prodrmaj igrače!

Manipulator

pre 2 godine

Kažeš "igramo sa onim što imamo". Pa ne igramo, uvodiš u igru Krstovića koji nema blage veze sa fudbalom i koji ne bi dao gol ni za još 100 minuta a na klupi ti Pavkov koji daje golove Liverpulu, Milanu, Partizanu itd... i gine sa zavojem na glavi protiv Salzburga. Krstović bukvalno nije imao ni jedan jedini dobar potez, sve lopte i sve duele je izgubio. Od njega se lopta odbija kao od drveta. Nema ni šut, loše se kreće i postavlja. Jedino što ume je da trči bezglavo i ništa više pod milim Bogom. On je slab čak i za našu ligu.

Miki

pre 2 godine

Trener a ne poznaje mentalitet igrača. Njegova izjava je riplejevska: Da sam znao da će dobiti drugi karton?! Stvarno ovo prevazilazi sve granice.

XS

pre 2 godine

Očigledno je bilo da će jedan od njih dvojice dobiti crveni. Bili su preterano agresivni i pravili faulove bez mnogo povoda. Samo mi nije jasno zašto nije ranije reagovao i zamenio nekog od njih

Granota

pre 2 godine

"Ko ne igra on je najbolji na terenu. Degenek, Pavkov, Kanga, bonusi... To je kao hrčak u mašini. Tako uvek može da se napravi situacija i neprijatno pitanje. Kroz karijeru sam naučio da je najbolji onaj koji ne igra".

JEL MOŽE NEKO DA MI PREVEDE?