Petak, 04.06.2021.

09:00

Lilard najavio odlazak uz sliku sa Jokićem: "Koliko dugo treba ostati posvećen"? FOTO

Interesantna objava Dejma Lilarda na svom "Instagram" profilu.

Izvor: SN

Lilard najavio odlazak uz sliku sa Jokiæem: "Koliko dugo treba ostati posveæen"? FOTO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

Aleks

pre 2 godine

Super Barski

Ma idi bre čoveče, rasplaka me. Gledam u sliku i plačem. xD Tako me nekako pogodilo sve ovo, valjda što se kod Dejma vidi toliko razočaranje. Koja sam ja budala.

MPJ je veliki talenat, pre svega rasan šuter, ali ima tu par problema (nisu leđa): ne sme da dribla, a on to krene da radi često, i mislim da mu BB IQ nije baš neki. Iskreno.

Super Barski

pre 2 godine

Aleks

Slika je dirljiva,stvarno jeste,iako sam navijao za Denver,malo me pogodilo onako ljudski,Lilardovo razocarenje.Vise je od superstara,pokazuje vise emocija,a u tom njegovom pogledu ima i priznanja za Nikolu i za prosli plejof.Vidis kako su zilavi kao ekipa,hoce da poginu na terenu jedni za druge i za pobjedu.Dejm kao pametan lik,iskrena osoba nije imao sta drugo da im kaze nego svaka cast vama kao timu,opasni ste totalno,a Nikola mu nije ostao duzan za kompliment sigurno,nego vratio duplo.
Tesko je druge komentarisati jer ima svega i svacega,tebe sam pomenuo u postu kao osobu koja ima svoj stil pisanja ali i osobeni pogled na kosarku kao igru,i cije postove redovno citam.
Nikoli dugujes podrsku kao zemljaku,poci u Nba napraviti to sto jeste,Mvp priznanje koje je izvjesno,i uci u drugu rundu plejofa sa toliko igraca van stroja,meni je nesto nezamislivo kao uspjeh,ja vise nemam rijeci za njega i njegovu igru iskreno.
Pratimo seriju sa Finiksom,i komentarisemo.
Veliki pozdrav.

Super Barski

pre 2 godine

Aleks

Jos samo ovo,upozorio sam sve prije serije sa Portlandom da MPJ nije bas svakidasnja suterska pojava.
Jednostavno njegov stats je to objasnjavao.Samo jedan poen u prosjeku mu je nedostajao za 20 plus poena,50% za dva,i 44% za tri.
Ako se sjecas pomenuo sam Drazena kao jedinog koji je imao taj stats u svoje dvije i na zalost jedine sezone kao starter Netsa.
Nisam bio lijen ,prosao sam stats karijere svih vecih sutera ikada u Nba,Birda,Malina,Rej Alena,Hjustona,neki su imali samo jednu takvu sezonu sa takvim statsom,Kari cini mi se dvije,il mozda 3.
I vidis MPJ postavi rekord u trojkama u plejofu ikada u jednoj cetvrtini(majka mu je igrala kosarku,decko povukao na nju,imala je 57 poena prosjek u srednjoj).
Decko isto kul skroz,kao da je iz tinejdzerske serije Nestasne godine.Najbolje od njega tek slijedi.
Pozz

Aleks

pre 2 godine

Super Barski

Ta fotografija je divan prizor, ima još jedna na zvaničnom profilu PTB. Da, puno poštovanja, ali obrati pažnju na Dejmov pogled, okej poštovanje, i na Nikolin - on ima dečije nevin pogled. Bukvalno je strašna dobrica koja voli sve ljude oko sebe. Na svakoj slici sa nekim ima taj pogled, nemoguće je pomisliti da nije iskreno.
Nadam se da će ovakve fotografije osvestiti pojedine navijače obe strane (a važi i za sve druge prilike). Ako se njih dvojica iskreno poštuju, ne vidim što navijači treba da pišu razne gluposti i gadosti.
CP3 mi je ubedljivo najdraži igrač posle Lilarda, ali mislim da je došlo vreme da Jokiću pružim patriotsku podršku koju mu odavno dugujem. :D

Super Barski

pre 2 godine

Aleks
Ne zelim nista drugo da komentarisem osim sliku Lilarda sa Jokicem,koju je postavio na svom profilu.Iz slike jednostavno isijava uzajamno postovanje dva superstara.
Djelovao je poprilicno razocaran ishodom meca,dok je napustao halu,bas se vidjelo da se pitao sta jos ja treba da uradim za ovu ekipu,a uradio je koliko je mogao.
Nisam ti pominjao ali ja njega pratim skoro od momenta kad se pojavio.
I tada a i sada nedostajalo je nesto toj ekipi,ali o tome neki drugi put.
Pozdrav

Vaše ime

pre 2 godine

Dame ne najavljuje odlazak, pre svega jer je veran svojim principima, a zatim i jer je potpisao supermax ugovor koji je na snazi još par sezona. Njegova plata okupira veliki prostor u seleri kepu i nije to baš tako lako izvodljivo kako ljudi misle.
Ja ovaj post doživljavam kao znak poštovanja prema Jokiću. On obično okači svoju fotku sa utakmice, ili sa saigračima, ali ovo tumačim kao: Izgubio sam, ali izgubio sam časno i od (u ovom trenutku) boljeg od sebe.
(Aleks, 04. jun 2021 11:17)

Kakvu glupost upravo procitah...

lemmi

pre 2 godine

lilard jedini igrac koji daje kakav takav primer da treba vratiti nesto zajednici koja ga je nagradila, da njih nema moze da igra piljaka, a nasi klovnovi dodju kuci i reklamiraju kladionice

Aleks

pre 2 godine

Topnik

Nikad nisam pisala protiv igrača POR ni da Dejm radi sve sam, ne stavljaj mi te reči u usta. Ja volim i CJ-a i Norma i Kovingtona i Mela. Ali činjenica je da su ovu seriju svi oni podbacili i nisu mu bili adekvatna podrška. Meni je POR stvarno drag kao ekipa i CJ je nebrojeno puta vadio Dejma iz teških situacija, ali da bi ekipa išla napred, jedan mora da ide. Realnije je da to bude CJ... Roster je svakako dobar, ponavljam, mislim da je trener problem.

Zuja

pre 2 godine

Ako LA Klipersi, Lejkerski, Bruklin, GSW mogu da dovode po dva i tri all star igrača a ekipe poput Denvera ne mogu, onda ne kapiram što uopšte učestvuju u ovome? Kakva je to ravnopravnost? Neka zabrane da se probija selery kep i nema problema onda će svi lepo da imaju po jednu svoju zvezdu u timu. Kakve su ovo gluposti da Bruklin može da dovede tri HOF igrača a Denver ne može? Kakva placanja penala to treba zabraniti zakonima. Denver i tako manji gradovi nikada ne mogu da budu u prilici da osvoje titulu. Ne znam što onda igraju uopšte i kome je to zanimljivo?

cole

pre 2 godine

Igraju izolacije. Denver, tj. Jokić ne može tako. To što Bruklin igra jedva da je košarka. Nema protoka lopte, nema kretanja. Pokupili su vrhunske igrače i igraju klasičnu "heavy iso" košarku.
(Plus-Minus, 04. jun 2021 12:31)

A kako mogu denver i jokic, da ostali samo trce kao muhe bez glave i da on djeli pasove a ovi da ne spustaju loptu nikako jer ne smije niko dirati loptu osim njega, taj sistem bi mu vjerovatno najvise odgovarao predpostavljam

pant-La

pre 2 godine

I ja mislim da je pre svega ovo jedno poštovanje Jokicu..
A sto se tice trejda, ne verujem, mada ta prica sa lejkersima za 3 solidna igraca i pikove ne zvuci nerealno.. Ionako lejkersi najlakše dolaze do tih dobrih, iskusnih igraca za male pare, zato su, izmedju ostalog,
i stalni favoriti za titulu..

Oskar de La Penja

pre 2 godine

Nikakve šanse nema za trejd u Denver, ali moram da priznam jako interesantan i zbog fotografije,mogao je realno da stavi bilo koju,

Oskar de La Penja

pre 2 godine

Mislim da ce da ode u Lejkerse. Verujem da Lebron vec place u kancelariji. Dace Srudera, Kuzmu i jos nekog xy.
(zakonodavac, 04. jun 2021 10:52)
Daće oni Šrudera i Kuzmu Al ko je lud da prihvati to?Za Lilarda moraš da das Dejvisa.

Aleks

pre 2 godine

Goran

Ma da, ali pratim ja Lilarda dugo na SM kanalima, i on često u opisu objave stavi tako neke citate - pobedio ili izgubio, motivacione izjave i filozofska pitanja. xD Sigurno da im šalje poruku, ali s druge strane, on je kao i Janis ovog leta imao razgovor sa FO i zato su dovedeni Ro-Co i Norm. Mislim da treba sačekati kako će se situacija odvijati, no deluje da će morati da aminuje smenu Stotsa i trejd CJ-a, dok još mogu da uzmu nešto za njega. Njemu će biti teško jer to odbija već sezonu-dve, CJ mu je bukvalno najbolji prijatelj a Teri očinska figura (kao Meloun Jokiću). Vidiš to je mač sa dve oštrice: da nije bilo Stotsa, Dejm nikad ne bi dobio slobodu da postane igrač i šuter kakav je danas, ali ovaj nema toliko znanja da tim odvede do titule i POR stagnira.

Sve u svemu, Dejm je ne samo vrhunski košarkaš nego i pravi role model. Ima boljih igrača od njega, koji igraju bolju odbranu i bolje kreiraju igru, ali kao kompletan paket - ne postoji zahvalniji franšizni igrač od njega. Što bi rekla njegova mama: U svetu punom lavova, tigrova i medveda, ti ne možeš biti pudla. On to nikad nije ni bio. :)

Vlada Calgary

pre 2 godine

Samo je pitanje da li Kroneke (tezak 8.2 milijardi zelenih novcanica, po Forbsu) zeli malo tog novca da ulozi u novi projekat. Jeste da su visoki nba "luksuzni porezi", ali progresivno rastu sa godinama potrosnje tako da ne vidim problem da se ulozi u 3-4 godine. Svakako se odbija od osnovice poreza, a i nba pregovara novi ugovor za televizijska prava vredan (po njima) $75 milijardi...sve bi to bilo kap u moru za vlasnika Denvera...sta bi onda rekli za Balmera koji je platio kliperse $2.2 milijarde? Skupo?

znanje-imanje

pre 2 godine

Eto naivnih komentara "e da je Dame uz Nikolu". @Topnik je lepo opisao situaciju. Plus Lilard nije vrhunski odbrambeni pa i iz tog razloga nije dobar par sa Nikolom. (Čak bi pre CJ video sa njim nego Lilarda).
Denver mora da se isprsi da zajedno igraju Nikola, MPJ i Marej. Ko će da zaustavi taj napad - i to sledećih 6 godina? (Dakle Marej ne dobiva novi max ugovor, ili ide...) A Lilard je u laganom opadanju već. Uz njih 3 dodati 6 fizikalaca sa ugovorima od 5-6 miliona i 3 rukija - titula je 50%.

hakeem

pre 2 godine

Lilard je uz P.Georga jedan od najgorih All Star igraca u ligi.
Ima reputaciju zvezde, ali kada treba da odigra na vrhunskom nivou on ne moze.
Ubacio je proslu utakmicu preko 50p, ali su mu bekovi Denvera olako ubacili isto toliko. Nocas je Moris(ko je Moris?) direktno preko njega ubacio 22p imao najvise asistencija u Denveru i ukradenih lopti. Prakticno igrac pobede Denvera.
Sada kao igracina hoce da ide iz Portlanda. Idi brate, pusti McCaluma da ti pokaze kako vodja tima treba da igra.
Jeste trener Portlanda ocajan, jeste roster tanak, pogotovu na PF i C pozicijama gde im igraju amateri, ali ne moze kosarka da se igra samo na prangijanje trojki ima nesto i u odbrani, koju Portland ne igra.
U odbrani Lilard izgleda kao da mu je kosarkaski IQ ravan NULI.

Topnik

pre 2 godine

Sreća pa je čovek na 50% kad šutira s 10 metara. Ako pogađa, i treba da šutira. Prosto i jednostavno. Kad bi Jokić krenuo da poteže s te razdaljine, to bi već bio problem, ili ako bi Dejm krenuo da baca tačdaun pasove. Kapiraš? :)

Sa jednim se slažem - broj asistencija nije merilo kreativnosti igrača. Ali ti porediš CP3 (inače moj drugi omiljeni NBA igrač posle Lilarda) koji je klasičan plejmejker, sa Dejmom koji je zapravo SG a koji igra na PG poziciji zbog visine i drugih fizičkih predispozicija. Dejm i odlično razigrava saigrače i kreira s obzirom da je više košgeter nego plej. Isto ovo što pišem važi i za Karija.

Dejm ima pobednički mentalitet, a za pobedničku košarku je potrebno da takvu igra ceo tim, ne samo on.
(Aleks, 4. jun 2021 12:24)

Pa nije ta ekipa oko njega toliko loša, imaju McColluma, Nurkića, Powella, Covingtona, klupa malo tanka, ali daleko od loše ekipe iz koje se ne može nešto izvući. Sad ispada da Lillard sve sam radi i nema nikakvu pomoć suigrača, ne sviđa mi se to. Šta je bilo prije dvije godine kad je McCollum riješio Denver u sedmoj utakmici dok Lillard nije mogao pogodit ništa? Lillard je za mene u rangu Westbrooka, više solo igrač koji ima impresivne brojke ali nije šampionski kalibar. Daleko od Currya kojeg pokušava kopirati, ili Hardena recimo.

goblin

pre 2 godine

Denveru ne treba niko, pa ni Lilard koji ništa nije u stanju da odbrani.Titule donosi odbrana koju je morala da igra i ona strašna generacija Golden Stejta, na primer.Ne možeš svaki put da daš preko 120 poena...Zar vi zaista mislite da će Bruklin sa ovom trojicom paklenih napadača (od kojih dvojica ne igraju odbranu) tako lako proći Milvoki? Denveru treba zdrav Marej i Porter da unapredi defanzivu, sve oni već imaju u timu i da se Marej nije povredio bili bi prvi favorit na zapadu.Još kad bi Barton bio negde u Orlandu,Hjustonu ili Klivlendu,nebitno...Ovaj Denver igra najlepšu košarku u NBA, nesebičnu i efikasnu,a sve predvodi najbolji igrač lige.

mitar

pre 2 godine

Lilard da napusti Portland i potraži novu, neku top ekipu, a Portland će u rebilding....krajnje je vreme. Bez Lilarda ih čeka sudbina Hjustona (druga liga zapad-zapadna skupina). Bez njega nemaju nikakav kvalitet, mladih igrača nemaju, pikova nemaju....crno im se piše.

vasilj

pre 2 godine

Svuda prođi svojoj kući dođi. Što da ne? Ako mogu ona trojica da nezadrživo "gaze" prema tituli koju će na kraju sasvim sigurno i osvojiti, zašto to ne bi moogao i neki drugi "supertrio". Kakva bi to paljba bila.

Topnik

pre 2 godine

Precijenjen igrač, privatnik koji se napucava s 10 metara umjesto da razigra ekipu. Chris Paul je i sa 35 godina za klasu iznad njega. One njegove trice dobro izgledaju kad upadaju, ali puno puta se desi da ne može pogodit ništa. To nije pobjednička košarka.
(Topnik, 04. jun 2021 11:53)


Drug, BUKVALNO je dečko imao 13 asistencija.

DO TRENERA JE
(VOSAK, 4. jun 2021 11:56)

Asistencije mogu biti varljiva statistika u ovoj eri šutiranja trica. Ne treba ti neka kreativnost da skupiš asiste, dovoljno je da imaš loptu puno u rukama. Trener je katastrofa, slažem se, treba im netko tko će objasniti Lillardu kako da igra, kao što je recimo Nate McMillan napravio s Trae Youngom.

Aleks

pre 2 godine

One njegove trice dobro izgledaju kad upadaju, ali puno puta se desi da ne može pogodit ništa. To nije pobjednička košarka.
(Topnik, 04. jun 2021 11:53)

Sreća pa je čovek na 50% kad šutira s 10 metara. Ako pogađa, i treba da šutira. Prosto i jednostavno. Kad bi Jokić krenuo da poteže s te razdaljine, to bi već bio problem, ili ako bi Dejm krenuo da baca tačdaun pasove. Kapiraš? :)

Sa jednim se slažem - broj asistencija nije merilo kreativnosti igrača. Ali ti porediš CP3 (inače moj drugi omiljeni NBA igrač posle Lilarda) koji je klasičan plejmejker, sa Dejmom koji je zapravo SG a koji igra na PG poziciji zbog visine i drugih fizičkih predispozicija. Dejm i odlično razigrava saigrače i kreira s obzirom da je više košgeter nego plej. Isto ovo što pišem važi i za Karija.

Dejm ima pobednički mentalitet, a za pobedničku košarku je potrebno da takvu igra ceo tim, ne samo on.

cole

pre 2 godine

@plus-minus

Ne moze marej biti korisniji od jokica ni u jednom sistemu kosarke, sve sto si napisao za mareja vazi i za lilarda samo je lilard jos bolji

Bruklin gazi a ima tri igraca koji carine loptu, golden gazio sa karijem i durentom, lebron sa irvingom, i da ne nabrajam dalje timove....

Dejm i jokic nisu ego manijaci i odlicno bi se uklopili, ali steta sto ih vjerovatno nikad necemo vidjeti zajedno jer sansa da lilard dodje u denver je ravna nuli

VOSAK

pre 2 godine

Ne razumem kako Lejkersi mogu da otkupe njegov ugovor a Denver ne može da otkupi? Lejkersi imaju top plaćene igrače to je sve probilo moguća pravila a Denver ne može tako da uradi? Bruklin isto tako tri super zvezde u timu. Ne razumem o čemu se radi pa da Denver ne može da na svoj tim dovede jednog Lilarda? Njihovi vlasnici su među najbogatim ljudima u SAD.


_____


Prost odgovor, Lejkersi, Netsi, GSW, imaju moć tu da plate prekoračenje ugovora jer su puni ko brodovi, male franšize nemaju.
Ko u fudbalu poređenje tipa PSŽ i na primer Lester

Vlada

pre 2 godine

Nema sumnje da bi duo Jokic-Lilard uz Gordona i MPJ-a bio sampionski. Jednostvno ne bi mogao niko da ih zaustavi. Sad, da li je realno da se to desi, rekao bih da nije. I to ne zbog toga sto je Denver selo, jer Lilard sa 31 godinom moze da posveti 2-3 godine zivota u selu da bi uzeo prsten. Vise zbog toga sto bi to znacilo trejd Mareja, a s obzirom da je on Denverov projekat i pri tom ozbiljno povredjen, tesko mi je da zamislim da neko napravi taj trejd. A mogao bi u taj trejd da se doda Barton i Bol Bol.

Goran

pre 2 godine

(Aleks, 4. jun 2021 11:17)

Znas kako, on jeste jako lojalan igrac, ali mu je ovaj tvit dvosmislen, jeste da potencira postovanje za Jokica, koje je obostrano, ali i salje signal menadzmentu kluba da je poslednji trenutak da prave radikalne promene.

U svakom slucaju Lilard je jedna strasna individua, beskrajno talentovan sportista i covek, nesto poput Iversona u svom prajmu.

sye

pre 2 godine

Ne razumem kako Lejkersi mogu da otkupe njegov ugovor a Denver ne može da otkupi? Lejkersi imaju top plaćene igrače to je sve probilo moguća pravila a Denver ne može tako da uradi? Bruklin isto tako tri super zvezde u timu. Ne razumem o čemu se radi pa da Denver ne može da na svoj tim dovede jednog Lilarda? Njihovi vlasnici su među najbogatim ljudima u SAD.

Ukratko; svi timovi idu do seleri kap granice, nije zabranjeno da se probije ali se placaju toliki penali da je to astronomska cifra. Bez obzira na bogatstvo malo koji vlasnik je lud tj spreman na taj korak jer garancije za prsten nikad nema ( ako je sve posteno ).

Plus-Minus

pre 2 godine

Eno irvinga durenta i hardena svi carine loptu pa opet gaze, po vama bi jokicu trebalo dovesti igrace koji ne znaju voditi loptu uopste i da je ona samo kod jokica
(cole, 04. jun 2021 11:46)

Igraju izolacije. Denver, tj. Jokić ne može tako. To što Bruklin igra jedva da je košarka. Nema protoka lopte, nema kretanja. Pokupili su vrhunske igrače i igraju klasičnu "heavy iso" košarku.

Manu

pre 2 godine

Nema opravdanja, imao je ispred sebe ekipu koja igra bez svog drugog najboljeg igraca ekipe Mareja, i nije u stanju da odvede ekipu u drugi krug cak iako mu je protivnik znatno oslabljen. A on je jedan od glavnih krivaca za poraz u zadnjoj utakmici.

Chris Mullin

pre 2 godine

Portland ima poprilicno solidne pojedince, a poprilicno nedefinisan tim. U napadu igraju neku iso kosarku, bez mnogo kretnji. U odbrani duva promaja sa svih strana. Tom timu treba trener, sto se saigraca tice mozda bi prijalo neko osvezenje pred sledecu sezonu, i to bi bilo dovoljno. Steta za Dejma, ali ako ostane i dalje ce igrati takmicarsku kosarku. Ako ode opet, ima pravo na to. Dao je tom gradu deset godina.

dacha Zvezda

pre 2 godine

Uffff...
Kako bi dao Mareja i MPJ sa mašnicom za njega! Pa i nekog pika (skupo, al vredi, gadjas titulu odmah! Ovako cekas ovu dvojicu da se razviju godina.. "trebalo bi" najgora kletva..)
Taman toliko para negde nose ova dvojica, mozda bi i moglo da se iznivelise!
Dejm retka superzvezda koja nije potpuna primadona, mislim da bi se uklopio sa Jokarom.. A onda da biju!

Topnik

pre 2 godine

Precijenjen igrač, privatnik koji se napucava s 10 metara umjesto da razigra ekipu. Chris Paul je i sa 35 godina za klasu iznad njega. One njegove trice dobro izgledaju kad upadaju, ali puno puta se desi da ne može pogodit ništa. To nije pobjednička košarka.

Bocko

pre 2 godine

Na zalost,verovatno necemo gledati njega i Jokica u istoj ekipi. Dejmov supermaks i ocekivani Jokicev supermaks bi znacio da bi ostatak rostera morali da popune igraci koji igraju za nekoliko miliona po sezoni. To znaci da bi jako tesko mogli do titule.

Ratko

pre 2 godine

Ne razumem kako Lejkersi mogu da otkupe njegov ugovor a Denver ne može da otkupi? Lejkersi imaju top plaćene igrače to je sve probilo moguća pravila a Denver ne može tako da uradi? Bruklin isto tako tri super zvezde u timu. Ne razumem o čemu se radi pa da Denver ne može da na svoj tim dovede jednog Lilarda? Njihovi vlasnici su među najbogatim ljudima u SAD.

Mrgud

pre 2 godine

Ajde ti polako kod Jokica u Denver,pa da osvojite zajedno prsten....Kada mogu drugi da prave drim timove,mozete i vi.
(Sinke, 4. jun 2021 10:16) 

Ko normalan moze da ide u Denver a milioner je? To nije bi grad nego prakticno malo vece selo u kom nema apsolutno nista zanimljivo. Nesto otprilike kao Novi Sad

VOSAK

pre 2 godine

Precijenjen igrač, privatnik koji se napucava s 10 metara umjesto da razigra ekipu. Chris Paul je i sa 35 godina za klasu iznad njega. One njegove trice dobro izgledaju kad upadaju, ali puno puta se desi da ne može pogodit ništa. To nije pobjednička košarka.
(Topnik, 04. jun 2021 11:53)


Drug, BUKVALNO je dečko imao 13 asistencija.

DO TRENERA JE

Aleks

pre 2 godine

Dame ne najavljuje odlazak, pre svega jer je veran svojim principima, a zatim i jer je potpisao supermax ugovor koji je na snazi još par sezona. Njegova plata okupira veliki prostor u seleri kepu i nije to baš tako lako izvodljivo kako ljudi misle.
Ja ovaj post doživljavam kao znak poštovanja prema Jokiću. On obično okači svoju fotku sa utakmice, ili sa saigračima, ali ovo tumačim kao: Izgubio sam, ali izgubio sam časno i od (u ovom trenutku) boljeg od sebe.

zemunski kej

pre 2 godine

Odlican igrac. Medjutim ne bi legao Denveru nikako,jer carini loptu i prvenstveno je suter. Neko napisao da ga trejduju za MJ Portera ,pa Porter je mladji 8 godina i visi 20 cm. Mnogostruko koristan.Portlandu treba vrhunsko krila poput Kraudera e onda bi bili favoriti . Nurkic i Kanter su dobri igraci ali nisu vrhunski ,nedostatak tehnike i brzine .s druge strane McColum i Lilard su sitniji i nizi iako vrhunski igraci ali nedostaju im cm i misicna masa.

cole

pre 2 godine

@zemunski kej

Ajde ne lupaj, dejm bi denveru legao ko budali samar, zna igrati pik, zna odigrati i bez lopte, i ono najbitnije zna pogoditi kad treba, jedan od najboljih clutch igraca zadnjih 10ak godina

Eno irvinga durenta i hardena svi carine loptu pa opet gaze, po vama bi jokicu trebalo dovesti igrace koji ne znaju voditi loptu uopste i da je ona samo kod jokica

Plus-Minus

pre 2 godine

Trejd Mareja za Dema.
(cuyoshi, 04. jun 2021 10:46)

Marej je mnogo, mnogo korisniji od Lilarda u ovakvom sistemu Denvera.

Tim se gradi oko Jokića.
Marej mu je fantastičan komplement jer se odlično kreće bez lopte, odličan je na piku, postavlja blokove koje Lilard ne može sa svojim "ramom", a naravno može i da iskreira za sebe.

Lilard je bolji napadač, ali on jede loptu. Baš će on sad trčati u krug i čekati asistenciju.

uhov

pre 2 godine

Ne bih rekao da će igde, i sam je isticao da želi ostati celu karijeru u Portlandu. Ovo je više pritisak na upravu da mu obezbede bolje saigrače mada opet ni sadašnji tim mu uopšte nije loš.

Боки

pre 2 godine

Не смем ни да замислим како би изгледао тандем Јокић - Лилард, одбрана противничких тимова на пикенролу би практично била немогућа. :) Дејму брату желим сву срећу и да узме прстен до краја каријере.

Legolas

pre 2 godine

Dobar čovek,odličan igrač,nije nabeđeni egocentrik.
Neka kombinacija,Krenke dobre volje,a i on da pristane na smanjenje plate pa da uzmu prsten zajedno!Nešto jedino tako da se ispuni pa da dođe u Denver,mada,teško i sa tim preduslovima,da pređe u Denver.
Legao bi kao budali šamar Denveru.

SS

pre 2 godine

Žao mi je Lilarda u neku ruku. Nije on više ni toliko mlad, godine stižu, znanje ima ali ne i podršku tima. Najbolji clutch igrač zadnjih 10 godina bez sumnje.

Stampar

pre 2 godine

vec se jos od oktobra zna i svi o tome pricaju u Denveru da je to gotova stvar i da Lilard prelazi u Denver a MPJ i jedan deo novca ide u Portland

lucid

pre 2 godine

Malo ostre kritike: Okupiras blizu pola prostora u seleri kepu svog tima i onda imas obraza kukati kako niste dovoljno dobri odsnosno ne isplacuje se trud, a glavni cilj svakog mladog ishajpovanog igraca je obezbjediti supermax ugovor. Prvo individua pa onda tim -- sta bude. Roster se kreira na bazi strukture i mogucnosti kepa jednog tima. Ako neko trazi vise ostaje normalno manje prostora za ostale. Onda kad ne ide krene zaljenje "supermax" zvijezde. Apsurd danasnjeg drustva i nba lige kao takve.

SS

pre 2 godine

Žao mi je Lilarda u neku ruku. Nije on više ni toliko mlad, godine stižu, znanje ima ali ne i podršku tima. Najbolji clutch igrač zadnjih 10 godina bez sumnje.

lucid

pre 2 godine

Malo ostre kritike: Okupiras blizu pola prostora u seleri kepu svog tima i onda imas obraza kukati kako niste dovoljno dobri odsnosno ne isplacuje se trud, a glavni cilj svakog mladog ishajpovanog igraca je obezbjediti supermax ugovor. Prvo individua pa onda tim -- sta bude. Roster se kreira na bazi strukture i mogucnosti kepa jednog tima. Ako neko trazi vise ostaje normalno manje prostora za ostale. Onda kad ne ide krene zaljenje "supermax" zvijezde. Apsurd danasnjeg drustva i nba lige kao takve.

Боки

pre 2 godine

Не смем ни да замислим како би изгледао тандем Јокић - Лилард, одбрана противничких тимова на пикенролу би практично била немогућа. :) Дејму брату желим сву срећу и да узме прстен до краја каријере.

uhov

pre 2 godine

Ne bih rekao da će igde, i sam je isticao da želi ostati celu karijeru u Portlandu. Ovo je više pritisak na upravu da mu obezbede bolje saigrače mada opet ni sadašnji tim mu uopšte nije loš.

Legolas

pre 2 godine

Dobar čovek,odličan igrač,nije nabeđeni egocentrik.
Neka kombinacija,Krenke dobre volje,a i on da pristane na smanjenje plate pa da uzmu prsten zajedno!Nešto jedino tako da se ispuni pa da dođe u Denver,mada,teško i sa tim preduslovima,da pređe u Denver.
Legao bi kao budali šamar Denveru.

Aleks

pre 2 godine

Dame ne najavljuje odlazak, pre svega jer je veran svojim principima, a zatim i jer je potpisao supermax ugovor koji je na snazi još par sezona. Njegova plata okupira veliki prostor u seleri kepu i nije to baš tako lako izvodljivo kako ljudi misle.
Ja ovaj post doživljavam kao znak poštovanja prema Jokiću. On obično okači svoju fotku sa utakmice, ili sa saigračima, ali ovo tumačim kao: Izgubio sam, ali izgubio sam časno i od (u ovom trenutku) boljeg od sebe.

Bocko

pre 2 godine

Na zalost,verovatno necemo gledati njega i Jokica u istoj ekipi. Dejmov supermaks i ocekivani Jokicev supermaks bi znacio da bi ostatak rostera morali da popune igraci koji igraju za nekoliko miliona po sezoni. To znaci da bi jako tesko mogli do titule.

cole

pre 2 godine

@zemunski kej

Ajde ne lupaj, dejm bi denveru legao ko budali samar, zna igrati pik, zna odigrati i bez lopte, i ono najbitnije zna pogoditi kad treba, jedan od najboljih clutch igraca zadnjih 10ak godina

Eno irvinga durenta i hardena svi carine loptu pa opet gaze, po vama bi jokicu trebalo dovesti igrace koji ne znaju voditi loptu uopste i da je ona samo kod jokica

Chris Mullin

pre 2 godine

Portland ima poprilicno solidne pojedince, a poprilicno nedefinisan tim. U napadu igraju neku iso kosarku, bez mnogo kretnji. U odbrani duva promaja sa svih strana. Tom timu treba trener, sto se saigraca tice mozda bi prijalo neko osvezenje pred sledecu sezonu, i to bi bilo dovoljno. Steta za Dejma, ali ako ostane i dalje ce igrati takmicarsku kosarku. Ako ode opet, ima pravo na to. Dao je tom gradu deset godina.

Ratko

pre 2 godine

Ne razumem kako Lejkersi mogu da otkupe njegov ugovor a Denver ne može da otkupi? Lejkersi imaju top plaćene igrače to je sve probilo moguća pravila a Denver ne može tako da uradi? Bruklin isto tako tri super zvezde u timu. Ne razumem o čemu se radi pa da Denver ne može da na svoj tim dovede jednog Lilarda? Njihovi vlasnici su među najbogatim ljudima u SAD.

goblin

pre 2 godine

Denveru ne treba niko, pa ni Lilard koji ništa nije u stanju da odbrani.Titule donosi odbrana koju je morala da igra i ona strašna generacija Golden Stejta, na primer.Ne možeš svaki put da daš preko 120 poena...Zar vi zaista mislite da će Bruklin sa ovom trojicom paklenih napadača (od kojih dvojica ne igraju odbranu) tako lako proći Milvoki? Denveru treba zdrav Marej i Porter da unapredi defanzivu, sve oni već imaju u timu i da se Marej nije povredio bili bi prvi favorit na zapadu.Još kad bi Barton bio negde u Orlandu,Hjustonu ili Klivlendu,nebitno...Ovaj Denver igra najlepšu košarku u NBA, nesebičnu i efikasnu,a sve predvodi najbolji igrač lige.

VOSAK

pre 2 godine

Precijenjen igrač, privatnik koji se napucava s 10 metara umjesto da razigra ekipu. Chris Paul je i sa 35 godina za klasu iznad njega. One njegove trice dobro izgledaju kad upadaju, ali puno puta se desi da ne može pogodit ništa. To nije pobjednička košarka.
(Topnik, 04. jun 2021 11:53)


Drug, BUKVALNO je dečko imao 13 asistencija.

DO TRENERA JE

zemunski kej

pre 2 godine

Odlican igrac. Medjutim ne bi legao Denveru nikako,jer carini loptu i prvenstveno je suter. Neko napisao da ga trejduju za MJ Portera ,pa Porter je mladji 8 godina i visi 20 cm. Mnogostruko koristan.Portlandu treba vrhunsko krila poput Kraudera e onda bi bili favoriti . Nurkic i Kanter su dobri igraci ali nisu vrhunski ,nedostatak tehnike i brzine .s druge strane McColum i Lilard su sitniji i nizi iako vrhunski igraci ali nedostaju im cm i misicna masa.

Goran

pre 2 godine

(Aleks, 4. jun 2021 11:17)

Znas kako, on jeste jako lojalan igrac, ali mu je ovaj tvit dvosmislen, jeste da potencira postovanje za Jokica, koje je obostrano, ali i salje signal menadzmentu kluba da je poslednji trenutak da prave radikalne promene.

U svakom slucaju Lilard je jedna strasna individua, beskrajno talentovan sportista i covek, nesto poput Iversona u svom prajmu.

Oskar de La Penja

pre 2 godine

Mislim da ce da ode u Lejkerse. Verujem da Lebron vec place u kancelariji. Dace Srudera, Kuzmu i jos nekog xy.
(zakonodavac, 04. jun 2021 10:52)
Daće oni Šrudera i Kuzmu Al ko je lud da prihvati to?Za Lilarda moraš da das Dejvisa.

Manu

pre 2 godine

Nema opravdanja, imao je ispred sebe ekipu koja igra bez svog drugog najboljeg igraca ekipe Mareja, i nije u stanju da odvede ekipu u drugi krug cak iako mu je protivnik znatno oslabljen. A on je jedan od glavnih krivaca za poraz u zadnjoj utakmici.

Plus-Minus

pre 2 godine

Eno irvinga durenta i hardena svi carine loptu pa opet gaze, po vama bi jokicu trebalo dovesti igrace koji ne znaju voditi loptu uopste i da je ona samo kod jokica
(cole, 04. jun 2021 11:46)

Igraju izolacije. Denver, tj. Jokić ne može tako. To što Bruklin igra jedva da je košarka. Nema protoka lopte, nema kretanja. Pokupili su vrhunske igrače i igraju klasičnu "heavy iso" košarku.

sye

pre 2 godine

Ne razumem kako Lejkersi mogu da otkupe njegov ugovor a Denver ne može da otkupi? Lejkersi imaju top plaćene igrače to je sve probilo moguća pravila a Denver ne može tako da uradi? Bruklin isto tako tri super zvezde u timu. Ne razumem o čemu se radi pa da Denver ne može da na svoj tim dovede jednog Lilarda? Njihovi vlasnici su među najbogatim ljudima u SAD.

Ukratko; svi timovi idu do seleri kap granice, nije zabranjeno da se probije ali se placaju toliki penali da je to astronomska cifra. Bez obzira na bogatstvo malo koji vlasnik je lud tj spreman na taj korak jer garancije za prsten nikad nema ( ako je sve posteno ).

Zuja

pre 2 godine

Ako LA Klipersi, Lejkerski, Bruklin, GSW mogu da dovode po dva i tri all star igrača a ekipe poput Denvera ne mogu, onda ne kapiram što uopšte učestvuju u ovome? Kakva je to ravnopravnost? Neka zabrane da se probija selery kep i nema problema onda će svi lepo da imaju po jednu svoju zvezdu u timu. Kakve su ovo gluposti da Bruklin može da dovede tri HOF igrača a Denver ne može? Kakva placanja penala to treba zabraniti zakonima. Denver i tako manji gradovi nikada ne mogu da budu u prilici da osvoje titulu. Ne znam što onda igraju uopšte i kome je to zanimljivo?

Vlada

pre 2 godine

Nema sumnje da bi duo Jokic-Lilard uz Gordona i MPJ-a bio sampionski. Jednostvno ne bi mogao niko da ih zaustavi. Sad, da li je realno da se to desi, rekao bih da nije. I to ne zbog toga sto je Denver selo, jer Lilard sa 31 godinom moze da posveti 2-3 godine zivota u selu da bi uzeo prsten. Vise zbog toga sto bi to znacilo trejd Mareja, a s obzirom da je on Denverov projekat i pri tom ozbiljno povredjen, tesko mi je da zamislim da neko napravi taj trejd. A mogao bi u taj trejd da se doda Barton i Bol Bol.

Oskar de La Penja

pre 2 godine

Nikakve šanse nema za trejd u Denver, ali moram da priznam jako interesantan i zbog fotografije,mogao je realno da stavi bilo koju,

cole

pre 2 godine

@plus-minus

Ne moze marej biti korisniji od jokica ni u jednom sistemu kosarke, sve sto si napisao za mareja vazi i za lilarda samo je lilard jos bolji

Bruklin gazi a ima tri igraca koji carine loptu, golden gazio sa karijem i durentom, lebron sa irvingom, i da ne nabrajam dalje timove....

Dejm i jokic nisu ego manijaci i odlicno bi se uklopili, ali steta sto ih vjerovatno nikad necemo vidjeti zajedno jer sansa da lilard dodje u denver je ravna nuli

mitar

pre 2 godine

Lilard da napusti Portland i potraži novu, neku top ekipu, a Portland će u rebilding....krajnje je vreme. Bez Lilarda ih čeka sudbina Hjustona (druga liga zapad-zapadna skupina). Bez njega nemaju nikakav kvalitet, mladih igrača nemaju, pikova nemaju....crno im se piše.

Plus-Minus

pre 2 godine

Trejd Mareja za Dema.
(cuyoshi, 04. jun 2021 10:46)

Marej je mnogo, mnogo korisniji od Lilarda u ovakvom sistemu Denvera.

Tim se gradi oko Jokića.
Marej mu je fantastičan komplement jer se odlično kreće bez lopte, odličan je na piku, postavlja blokove koje Lilard ne može sa svojim "ramom", a naravno može i da iskreira za sebe.

Lilard je bolji napadač, ali on jede loptu. Baš će on sad trčati u krug i čekati asistenciju.

VOSAK

pre 2 godine

Ne razumem kako Lejkersi mogu da otkupe njegov ugovor a Denver ne može da otkupi? Lejkersi imaju top plaćene igrače to je sve probilo moguća pravila a Denver ne može tako da uradi? Bruklin isto tako tri super zvezde u timu. Ne razumem o čemu se radi pa da Denver ne može da na svoj tim dovede jednog Lilarda? Njihovi vlasnici su među najbogatim ljudima u SAD.


_____


Prost odgovor, Lejkersi, Netsi, GSW, imaju moć tu da plate prekoračenje ugovora jer su puni ko brodovi, male franšize nemaju.
Ko u fudbalu poređenje tipa PSŽ i na primer Lester

Topnik

pre 2 godine

Sreća pa je čovek na 50% kad šutira s 10 metara. Ako pogađa, i treba da šutira. Prosto i jednostavno. Kad bi Jokić krenuo da poteže s te razdaljine, to bi već bio problem, ili ako bi Dejm krenuo da baca tačdaun pasove. Kapiraš? :)

Sa jednim se slažem - broj asistencija nije merilo kreativnosti igrača. Ali ti porediš CP3 (inače moj drugi omiljeni NBA igrač posle Lilarda) koji je klasičan plejmejker, sa Dejmom koji je zapravo SG a koji igra na PG poziciji zbog visine i drugih fizičkih predispozicija. Dejm i odlično razigrava saigrače i kreira s obzirom da je više košgeter nego plej. Isto ovo što pišem važi i za Karija.

Dejm ima pobednički mentalitet, a za pobedničku košarku je potrebno da takvu igra ceo tim, ne samo on.
(Aleks, 4. jun 2021 12:24)

Pa nije ta ekipa oko njega toliko loša, imaju McColluma, Nurkića, Powella, Covingtona, klupa malo tanka, ali daleko od loše ekipe iz koje se ne može nešto izvući. Sad ispada da Lillard sve sam radi i nema nikakvu pomoć suigrača, ne sviđa mi se to. Šta je bilo prije dvije godine kad je McCollum riješio Denver u sedmoj utakmici dok Lillard nije mogao pogodit ništa? Lillard je za mene u rangu Westbrooka, više solo igrač koji ima impresivne brojke ali nije šampionski kalibar. Daleko od Currya kojeg pokušava kopirati, ili Hardena recimo.

Aleks

pre 2 godine

One njegove trice dobro izgledaju kad upadaju, ali puno puta se desi da ne može pogodit ništa. To nije pobjednička košarka.
(Topnik, 04. jun 2021 11:53)

Sreća pa je čovek na 50% kad šutira s 10 metara. Ako pogađa, i treba da šutira. Prosto i jednostavno. Kad bi Jokić krenuo da poteže s te razdaljine, to bi već bio problem, ili ako bi Dejm krenuo da baca tačdaun pasove. Kapiraš? :)

Sa jednim se slažem - broj asistencija nije merilo kreativnosti igrača. Ali ti porediš CP3 (inače moj drugi omiljeni NBA igrač posle Lilarda) koji je klasičan plejmejker, sa Dejmom koji je zapravo SG a koji igra na PG poziciji zbog visine i drugih fizičkih predispozicija. Dejm i odlično razigrava saigrače i kreira s obzirom da je više košgeter nego plej. Isto ovo što pišem važi i za Karija.

Dejm ima pobednički mentalitet, a za pobedničku košarku je potrebno da takvu igra ceo tim, ne samo on.

Topnik

pre 2 godine

Precijenjen igrač, privatnik koji se napucava s 10 metara umjesto da razigra ekipu. Chris Paul je i sa 35 godina za klasu iznad njega. One njegove trice dobro izgledaju kad upadaju, ali puno puta se desi da ne može pogodit ništa. To nije pobjednička košarka.
(Topnik, 04. jun 2021 11:53)


Drug, BUKVALNO je dečko imao 13 asistencija.

DO TRENERA JE
(VOSAK, 4. jun 2021 11:56)

Asistencije mogu biti varljiva statistika u ovoj eri šutiranja trica. Ne treba ti neka kreativnost da skupiš asiste, dovoljno je da imaš loptu puno u rukama. Trener je katastrofa, slažem se, treba im netko tko će objasniti Lillardu kako da igra, kao što je recimo Nate McMillan napravio s Trae Youngom.

Vlada Calgary

pre 2 godine

Samo je pitanje da li Kroneke (tezak 8.2 milijardi zelenih novcanica, po Forbsu) zeli malo tog novca da ulozi u novi projekat. Jeste da su visoki nba "luksuzni porezi", ali progresivno rastu sa godinama potrosnje tako da ne vidim problem da se ulozi u 3-4 godine. Svakako se odbija od osnovice poreza, a i nba pregovara novi ugovor za televizijska prava vredan (po njima) $75 milijardi...sve bi to bilo kap u moru za vlasnika Denvera...sta bi onda rekli za Balmera koji je platio kliperse $2.2 milijarde? Skupo?

dacha Zvezda

pre 2 godine

Uffff...
Kako bi dao Mareja i MPJ sa mašnicom za njega! Pa i nekog pika (skupo, al vredi, gadjas titulu odmah! Ovako cekas ovu dvojicu da se razviju godina.. "trebalo bi" najgora kletva..)
Taman toliko para negde nose ova dvojica, mozda bi i moglo da se iznivelise!
Dejm retka superzvezda koja nije potpuna primadona, mislim da bi se uklopio sa Jokarom.. A onda da biju!

Aleks

pre 2 godine

Topnik

Nikad nisam pisala protiv igrača POR ni da Dejm radi sve sam, ne stavljaj mi te reči u usta. Ja volim i CJ-a i Norma i Kovingtona i Mela. Ali činjenica je da su ovu seriju svi oni podbacili i nisu mu bili adekvatna podrška. Meni je POR stvarno drag kao ekipa i CJ je nebrojeno puta vadio Dejma iz teških situacija, ali da bi ekipa išla napred, jedan mora da ide. Realnije je da to bude CJ... Roster je svakako dobar, ponavljam, mislim da je trener problem.

Mrgud

pre 2 godine

Ajde ti polako kod Jokica u Denver,pa da osvojite zajedno prsten....Kada mogu drugi da prave drim timove,mozete i vi.
(Sinke, 4. jun 2021 10:16) 

Ko normalan moze da ide u Denver a milioner je? To nije bi grad nego prakticno malo vece selo u kom nema apsolutno nista zanimljivo. Nesto otprilike kao Novi Sad

znanje-imanje

pre 2 godine

Eto naivnih komentara "e da je Dame uz Nikolu". @Topnik je lepo opisao situaciju. Plus Lilard nije vrhunski odbrambeni pa i iz tog razloga nije dobar par sa Nikolom. (Čak bi pre CJ video sa njim nego Lilarda).
Denver mora da se isprsi da zajedno igraju Nikola, MPJ i Marej. Ko će da zaustavi taj napad - i to sledećih 6 godina? (Dakle Marej ne dobiva novi max ugovor, ili ide...) A Lilard je u laganom opadanju već. Uz njih 3 dodati 6 fizikalaca sa ugovorima od 5-6 miliona i 3 rukija - titula je 50%.

Stampar

pre 2 godine

vec se jos od oktobra zna i svi o tome pricaju u Denveru da je to gotova stvar i da Lilard prelazi u Denver a MPJ i jedan deo novca ide u Portland

Aleks

pre 2 godine

Goran

Ma da, ali pratim ja Lilarda dugo na SM kanalima, i on često u opisu objave stavi tako neke citate - pobedio ili izgubio, motivacione izjave i filozofska pitanja. xD Sigurno da im šalje poruku, ali s druge strane, on je kao i Janis ovog leta imao razgovor sa FO i zato su dovedeni Ro-Co i Norm. Mislim da treba sačekati kako će se situacija odvijati, no deluje da će morati da aminuje smenu Stotsa i trejd CJ-a, dok još mogu da uzmu nešto za njega. Njemu će biti teško jer to odbija već sezonu-dve, CJ mu je bukvalno najbolji prijatelj a Teri očinska figura (kao Meloun Jokiću). Vidiš to je mač sa dve oštrice: da nije bilo Stotsa, Dejm nikad ne bi dobio slobodu da postane igrač i šuter kakav je danas, ali ovaj nema toliko znanja da tim odvede do titule i POR stagnira.

Sve u svemu, Dejm je ne samo vrhunski košarkaš nego i pravi role model. Ima boljih igrača od njega, koji igraju bolju odbranu i bolje kreiraju igru, ali kao kompletan paket - ne postoji zahvalniji franšizni igrač od njega. Što bi rekla njegova mama: U svetu punom lavova, tigrova i medveda, ti ne možeš biti pudla. On to nikad nije ni bio. :)

pant-La

pre 2 godine

I ja mislim da je pre svega ovo jedno poštovanje Jokicu..
A sto se tice trejda, ne verujem, mada ta prica sa lejkersima za 3 solidna igraca i pikove ne zvuci nerealno.. Ionako lejkersi najlakše dolaze do tih dobrih, iskusnih igraca za male pare, zato su, izmedju ostalog,
i stalni favoriti za titulu..

lemmi

pre 2 godine

lilard jedini igrac koji daje kakav takav primer da treba vratiti nesto zajednici koja ga je nagradila, da njih nema moze da igra piljaka, a nasi klovnovi dodju kuci i reklamiraju kladionice

Aleks

pre 2 godine

Super Barski

Ta fotografija je divan prizor, ima još jedna na zvaničnom profilu PTB. Da, puno poštovanja, ali obrati pažnju na Dejmov pogled, okej poštovanje, i na Nikolin - on ima dečije nevin pogled. Bukvalno je strašna dobrica koja voli sve ljude oko sebe. Na svakoj slici sa nekim ima taj pogled, nemoguće je pomisliti da nije iskreno.
Nadam se da će ovakve fotografije osvestiti pojedine navijače obe strane (a važi i za sve druge prilike). Ako se njih dvojica iskreno poštuju, ne vidim što navijači treba da pišu razne gluposti i gadosti.
CP3 mi je ubedljivo najdraži igrač posle Lilarda, ali mislim da je došlo vreme da Jokiću pružim patriotsku podršku koju mu odavno dugujem. :D

Super Barski

pre 2 godine

Aleks
Ne zelim nista drugo da komentarisem osim sliku Lilarda sa Jokicem,koju je postavio na svom profilu.Iz slike jednostavno isijava uzajamno postovanje dva superstara.
Djelovao je poprilicno razocaran ishodom meca,dok je napustao halu,bas se vidjelo da se pitao sta jos ja treba da uradim za ovu ekipu,a uradio je koliko je mogao.
Nisam ti pominjao ali ja njega pratim skoro od momenta kad se pojavio.
I tada a i sada nedostajalo je nesto toj ekipi,ali o tome neki drugi put.
Pozdrav

Super Barski

pre 2 godine

Aleks

Slika je dirljiva,stvarno jeste,iako sam navijao za Denver,malo me pogodilo onako ljudski,Lilardovo razocarenje.Vise je od superstara,pokazuje vise emocija,a u tom njegovom pogledu ima i priznanja za Nikolu i za prosli plejof.Vidis kako su zilavi kao ekipa,hoce da poginu na terenu jedni za druge i za pobjedu.Dejm kao pametan lik,iskrena osoba nije imao sta drugo da im kaze nego svaka cast vama kao timu,opasni ste totalno,a Nikola mu nije ostao duzan za kompliment sigurno,nego vratio duplo.
Tesko je druge komentarisati jer ima svega i svacega,tebe sam pomenuo u postu kao osobu koja ima svoj stil pisanja ali i osobeni pogled na kosarku kao igru,i cije postove redovno citam.
Nikoli dugujes podrsku kao zemljaku,poci u Nba napraviti to sto jeste,Mvp priznanje koje je izvjesno,i uci u drugu rundu plejofa sa toliko igraca van stroja,meni je nesto nezamislivo kao uspjeh,ja vise nemam rijeci za njega i njegovu igru iskreno.
Pratimo seriju sa Finiksom,i komentarisemo.
Veliki pozdrav.

Super Barski

pre 2 godine

Aleks

Jos samo ovo,upozorio sam sve prije serije sa Portlandom da MPJ nije bas svakidasnja suterska pojava.
Jednostavno njegov stats je to objasnjavao.Samo jedan poen u prosjeku mu je nedostajao za 20 plus poena,50% za dva,i 44% za tri.
Ako se sjecas pomenuo sam Drazena kao jedinog koji je imao taj stats u svoje dvije i na zalost jedine sezone kao starter Netsa.
Nisam bio lijen ,prosao sam stats karijere svih vecih sutera ikada u Nba,Birda,Malina,Rej Alena,Hjustona,neki su imali samo jednu takvu sezonu sa takvim statsom,Kari cini mi se dvije,il mozda 3.
I vidis MPJ postavi rekord u trojkama u plejofu ikada u jednoj cetvrtini(majka mu je igrala kosarku,decko povukao na nju,imala je 57 poena prosjek u srednjoj).
Decko isto kul skroz,kao da je iz tinejdzerske serije Nestasne godine.Najbolje od njega tek slijedi.
Pozz

Topnik

pre 2 godine

Precijenjen igrač, privatnik koji se napucava s 10 metara umjesto da razigra ekipu. Chris Paul je i sa 35 godina za klasu iznad njega. One njegove trice dobro izgledaju kad upadaju, ali puno puta se desi da ne može pogodit ništa. To nije pobjednička košarka.

vasilj

pre 2 godine

Svuda prođi svojoj kući dođi. Što da ne? Ako mogu ona trojica da nezadrživo "gaze" prema tituli koju će na kraju sasvim sigurno i osvojiti, zašto to ne bi moogao i neki drugi "supertrio". Kakva bi to paljba bila.

hakeem

pre 2 godine

Lilard je uz P.Georga jedan od najgorih All Star igraca u ligi.
Ima reputaciju zvezde, ali kada treba da odigra na vrhunskom nivou on ne moze.
Ubacio je proslu utakmicu preko 50p, ali su mu bekovi Denvera olako ubacili isto toliko. Nocas je Moris(ko je Moris?) direktno preko njega ubacio 22p imao najvise asistencija u Denveru i ukradenih lopti. Prakticno igrac pobede Denvera.
Sada kao igracina hoce da ide iz Portlanda. Idi brate, pusti McCaluma da ti pokaze kako vodja tima treba da igra.
Jeste trener Portlanda ocajan, jeste roster tanak, pogotovu na PF i C pozicijama gde im igraju amateri, ali ne moze kosarka da se igra samo na prangijanje trojki ima nesto i u odbrani, koju Portland ne igra.
U odbrani Lilard izgleda kao da mu je kosarkaski IQ ravan NULI.

Vaše ime

pre 2 godine

Dame ne najavljuje odlazak, pre svega jer je veran svojim principima, a zatim i jer je potpisao supermax ugovor koji je na snazi još par sezona. Njegova plata okupira veliki prostor u seleri kepu i nije to baš tako lako izvodljivo kako ljudi misle.
Ja ovaj post doživljavam kao znak poštovanja prema Jokiću. On obično okači svoju fotku sa utakmice, ili sa saigračima, ali ovo tumačim kao: Izgubio sam, ali izgubio sam časno i od (u ovom trenutku) boljeg od sebe.
(Aleks, 04. jun 2021 11:17)

Kakvu glupost upravo procitah...

Aleks

pre 2 godine

Super Barski

Ma idi bre čoveče, rasplaka me. Gledam u sliku i plačem. xD Tako me nekako pogodilo sve ovo, valjda što se kod Dejma vidi toliko razočaranje. Koja sam ja budala.

MPJ je veliki talenat, pre svega rasan šuter, ali ima tu par problema (nisu leđa): ne sme da dribla, a on to krene da radi često, i mislim da mu BB IQ nije baš neki. Iskreno.

cole

pre 2 godine

Igraju izolacije. Denver, tj. Jokić ne može tako. To što Bruklin igra jedva da je košarka. Nema protoka lopte, nema kretanja. Pokupili su vrhunske igrače i igraju klasičnu "heavy iso" košarku.
(Plus-Minus, 04. jun 2021 12:31)

A kako mogu denver i jokic, da ostali samo trce kao muhe bez glave i da on djeli pasove a ovi da ne spustaju loptu nikako jer ne smije niko dirati loptu osim njega, taj sistem bi mu vjerovatno najvise odgovarao predpostavljam

Mrgud

pre 2 godine

Ajde ti polako kod Jokica u Denver,pa da osvojite zajedno prsten....Kada mogu drugi da prave drim timove,mozete i vi.
(Sinke, 4. jun 2021 10:16) 

Ko normalan moze da ide u Denver a milioner je? To nije bi grad nego prakticno malo vece selo u kom nema apsolutno nista zanimljivo. Nesto otprilike kao Novi Sad

Stampar

pre 2 godine

vec se jos od oktobra zna i svi o tome pricaju u Denveru da je to gotova stvar i da Lilard prelazi u Denver a MPJ i jedan deo novca ide u Portland

Topnik

pre 2 godine

Precijenjen igrač, privatnik koji se napucava s 10 metara umjesto da razigra ekipu. Chris Paul je i sa 35 godina za klasu iznad njega. One njegove trice dobro izgledaju kad upadaju, ali puno puta se desi da ne može pogodit ništa. To nije pobjednička košarka.

dacha Zvezda

pre 2 godine

Uffff...
Kako bi dao Mareja i MPJ sa mašnicom za njega! Pa i nekog pika (skupo, al vredi, gadjas titulu odmah! Ovako cekas ovu dvojicu da se razviju godina.. "trebalo bi" najgora kletva..)
Taman toliko para negde nose ova dvojica, mozda bi i moglo da se iznivelise!
Dejm retka superzvezda koja nije potpuna primadona, mislim da bi se uklopio sa Jokarom.. A onda da biju!

hakeem

pre 2 godine

Lilard je uz P.Georga jedan od najgorih All Star igraca u ligi.
Ima reputaciju zvezde, ali kada treba da odigra na vrhunskom nivou on ne moze.
Ubacio je proslu utakmicu preko 50p, ali su mu bekovi Denvera olako ubacili isto toliko. Nocas je Moris(ko je Moris?) direktno preko njega ubacio 22p imao najvise asistencija u Denveru i ukradenih lopti. Prakticno igrac pobede Denvera.
Sada kao igracina hoce da ide iz Portlanda. Idi brate, pusti McCaluma da ti pokaze kako vodja tima treba da igra.
Jeste trener Portlanda ocajan, jeste roster tanak, pogotovu na PF i C pozicijama gde im igraju amateri, ali ne moze kosarka da se igra samo na prangijanje trojki ima nesto i u odbrani, koju Portland ne igra.
U odbrani Lilard izgleda kao da mu je kosarkaski IQ ravan NULI.

lucid

pre 2 godine

Malo ostre kritike: Okupiras blizu pola prostora u seleri kepu svog tima i onda imas obraza kukati kako niste dovoljno dobri odsnosno ne isplacuje se trud, a glavni cilj svakog mladog ishajpovanog igraca je obezbjediti supermax ugovor. Prvo individua pa onda tim -- sta bude. Roster se kreira na bazi strukture i mogucnosti kepa jednog tima. Ako neko trazi vise ostaje normalno manje prostora za ostale. Onda kad ne ide krene zaljenje "supermax" zvijezde. Apsurd danasnjeg drustva i nba lige kao takve.

Plus-Minus

pre 2 godine

Trejd Mareja za Dema.
(cuyoshi, 04. jun 2021 10:46)

Marej je mnogo, mnogo korisniji od Lilarda u ovakvom sistemu Denvera.

Tim se gradi oko Jokića.
Marej mu je fantastičan komplement jer se odlično kreće bez lopte, odličan je na piku, postavlja blokove koje Lilard ne može sa svojim "ramom", a naravno može i da iskreira za sebe.

Lilard je bolji napadač, ali on jede loptu. Baš će on sad trčati u krug i čekati asistenciju.

Vaše ime

pre 2 godine

Dame ne najavljuje odlazak, pre svega jer je veran svojim principima, a zatim i jer je potpisao supermax ugovor koji je na snazi još par sezona. Njegova plata okupira veliki prostor u seleri kepu i nije to baš tako lako izvodljivo kako ljudi misle.
Ja ovaj post doživljavam kao znak poštovanja prema Jokiću. On obično okači svoju fotku sa utakmice, ili sa saigračima, ali ovo tumačim kao: Izgubio sam, ali izgubio sam časno i od (u ovom trenutku) boljeg od sebe.
(Aleks, 04. jun 2021 11:17)

Kakvu glupost upravo procitah...

Topnik

pre 2 godine

Precijenjen igrač, privatnik koji se napucava s 10 metara umjesto da razigra ekipu. Chris Paul je i sa 35 godina za klasu iznad njega. One njegove trice dobro izgledaju kad upadaju, ali puno puta se desi da ne može pogodit ništa. To nije pobjednička košarka.
(Topnik, 04. jun 2021 11:53)


Drug, BUKVALNO je dečko imao 13 asistencija.

DO TRENERA JE
(VOSAK, 4. jun 2021 11:56)

Asistencije mogu biti varljiva statistika u ovoj eri šutiranja trica. Ne treba ti neka kreativnost da skupiš asiste, dovoljno je da imaš loptu puno u rukama. Trener je katastrofa, slažem se, treba im netko tko će objasniti Lillardu kako da igra, kao što je recimo Nate McMillan napravio s Trae Youngom.

cole

pre 2 godine

Igraju izolacije. Denver, tj. Jokić ne može tako. To što Bruklin igra jedva da je košarka. Nema protoka lopte, nema kretanja. Pokupili su vrhunske igrače i igraju klasičnu "heavy iso" košarku.
(Plus-Minus, 04. jun 2021 12:31)

A kako mogu denver i jokic, da ostali samo trce kao muhe bez glave i da on djeli pasove a ovi da ne spustaju loptu nikako jer ne smije niko dirati loptu osim njega, taj sistem bi mu vjerovatno najvise odgovarao predpostavljam

zemunski kej

pre 2 godine

Odlican igrac. Medjutim ne bi legao Denveru nikako,jer carini loptu i prvenstveno je suter. Neko napisao da ga trejduju za MJ Portera ,pa Porter je mladji 8 godina i visi 20 cm. Mnogostruko koristan.Portlandu treba vrhunsko krila poput Kraudera e onda bi bili favoriti . Nurkic i Kanter su dobri igraci ali nisu vrhunski ,nedostatak tehnike i brzine .s druge strane McColum i Lilard su sitniji i nizi iako vrhunski igraci ali nedostaju im cm i misicna masa.

Topnik

pre 2 godine

Sreća pa je čovek na 50% kad šutira s 10 metara. Ako pogađa, i treba da šutira. Prosto i jednostavno. Kad bi Jokić krenuo da poteže s te razdaljine, to bi već bio problem, ili ako bi Dejm krenuo da baca tačdaun pasove. Kapiraš? :)

Sa jednim se slažem - broj asistencija nije merilo kreativnosti igrača. Ali ti porediš CP3 (inače moj drugi omiljeni NBA igrač posle Lilarda) koji je klasičan plejmejker, sa Dejmom koji je zapravo SG a koji igra na PG poziciji zbog visine i drugih fizičkih predispozicija. Dejm i odlično razigrava saigrače i kreira s obzirom da je više košgeter nego plej. Isto ovo što pišem važi i za Karija.

Dejm ima pobednički mentalitet, a za pobedničku košarku je potrebno da takvu igra ceo tim, ne samo on.
(Aleks, 4. jun 2021 12:24)

Pa nije ta ekipa oko njega toliko loša, imaju McColluma, Nurkića, Powella, Covingtona, klupa malo tanka, ali daleko od loše ekipe iz koje se ne može nešto izvući. Sad ispada da Lillard sve sam radi i nema nikakvu pomoć suigrača, ne sviđa mi se to. Šta je bilo prije dvije godine kad je McCollum riješio Denver u sedmoj utakmici dok Lillard nije mogao pogodit ništa? Lillard je za mene u rangu Westbrooka, više solo igrač koji ima impresivne brojke ali nije šampionski kalibar. Daleko od Currya kojeg pokušava kopirati, ili Hardena recimo.

Боки

pre 2 godine

Не смем ни да замислим како би изгледао тандем Јокић - Лилард, одбрана противничких тимова на пикенролу би практично била немогућа. :) Дејму брату желим сву срећу и да узме прстен до краја каријере.

znanje-imanje

pre 2 godine

Eto naivnih komentara "e da je Dame uz Nikolu". @Topnik je lepo opisao situaciju. Plus Lilard nije vrhunski odbrambeni pa i iz tog razloga nije dobar par sa Nikolom. (Čak bi pre CJ video sa njim nego Lilarda).
Denver mora da se isprsi da zajedno igraju Nikola, MPJ i Marej. Ko će da zaustavi taj napad - i to sledećih 6 godina? (Dakle Marej ne dobiva novi max ugovor, ili ide...) A Lilard je u laganom opadanju već. Uz njih 3 dodati 6 fizikalaca sa ugovorima od 5-6 miliona i 3 rukija - titula je 50%.

SS

pre 2 godine

Žao mi je Lilarda u neku ruku. Nije on više ni toliko mlad, godine stižu, znanje ima ali ne i podršku tima. Najbolji clutch igrač zadnjih 10 godina bez sumnje.

Legolas

pre 2 godine

Dobar čovek,odličan igrač,nije nabeđeni egocentrik.
Neka kombinacija,Krenke dobre volje,a i on da pristane na smanjenje plate pa da uzmu prsten zajedno!Nešto jedino tako da se ispuni pa da dođe u Denver,mada,teško i sa tim preduslovima,da pređe u Denver.
Legao bi kao budali šamar Denveru.

Aleks

pre 2 godine

Dame ne najavljuje odlazak, pre svega jer je veran svojim principima, a zatim i jer je potpisao supermax ugovor koji je na snazi još par sezona. Njegova plata okupira veliki prostor u seleri kepu i nije to baš tako lako izvodljivo kako ljudi misle.
Ja ovaj post doživljavam kao znak poštovanja prema Jokiću. On obično okači svoju fotku sa utakmice, ili sa saigračima, ali ovo tumačim kao: Izgubio sam, ali izgubio sam časno i od (u ovom trenutku) boljeg od sebe.

Ratko

pre 2 godine

Ne razumem kako Lejkersi mogu da otkupe njegov ugovor a Denver ne može da otkupi? Lejkersi imaju top plaćene igrače to je sve probilo moguća pravila a Denver ne može tako da uradi? Bruklin isto tako tri super zvezde u timu. Ne razumem o čemu se radi pa da Denver ne može da na svoj tim dovede jednog Lilarda? Njihovi vlasnici su među najbogatim ljudima u SAD.

VOSAK

pre 2 godine

Precijenjen igrač, privatnik koji se napucava s 10 metara umjesto da razigra ekipu. Chris Paul je i sa 35 godina za klasu iznad njega. One njegove trice dobro izgledaju kad upadaju, ali puno puta se desi da ne može pogodit ništa. To nije pobjednička košarka.
(Topnik, 04. jun 2021 11:53)


Drug, BUKVALNO je dečko imao 13 asistencija.

DO TRENERA JE

Manu

pre 2 godine

Nema opravdanja, imao je ispred sebe ekipu koja igra bez svog drugog najboljeg igraca ekipe Mareja, i nije u stanju da odvede ekipu u drugi krug cak iako mu je protivnik znatno oslabljen. A on je jedan od glavnih krivaca za poraz u zadnjoj utakmici.

cole

pre 2 godine

@plus-minus

Ne moze marej biti korisniji od jokica ni u jednom sistemu kosarke, sve sto si napisao za mareja vazi i za lilarda samo je lilard jos bolji

Bruklin gazi a ima tri igraca koji carine loptu, golden gazio sa karijem i durentom, lebron sa irvingom, i da ne nabrajam dalje timove....

Dejm i jokic nisu ego manijaci i odlicno bi se uklopili, ali steta sto ih vjerovatno nikad necemo vidjeti zajedno jer sansa da lilard dodje u denver je ravna nuli

Plus-Minus

pre 2 godine

Eno irvinga durenta i hardena svi carine loptu pa opet gaze, po vama bi jokicu trebalo dovesti igrace koji ne znaju voditi loptu uopste i da je ona samo kod jokica
(cole, 04. jun 2021 11:46)

Igraju izolacije. Denver, tj. Jokić ne može tako. To što Bruklin igra jedva da je košarka. Nema protoka lopte, nema kretanja. Pokupili su vrhunske igrače i igraju klasičnu "heavy iso" košarku.

cole

pre 2 godine

@zemunski kej

Ajde ne lupaj, dejm bi denveru legao ko budali samar, zna igrati pik, zna odigrati i bez lopte, i ono najbitnije zna pogoditi kad treba, jedan od najboljih clutch igraca zadnjih 10ak godina

Eno irvinga durenta i hardena svi carine loptu pa opet gaze, po vama bi jokicu trebalo dovesti igrace koji ne znaju voditi loptu uopste i da je ona samo kod jokica

VOSAK

pre 2 godine

Ne razumem kako Lejkersi mogu da otkupe njegov ugovor a Denver ne može da otkupi? Lejkersi imaju top plaćene igrače to je sve probilo moguća pravila a Denver ne može tako da uradi? Bruklin isto tako tri super zvezde u timu. Ne razumem o čemu se radi pa da Denver ne može da na svoj tim dovede jednog Lilarda? Njihovi vlasnici su među najbogatim ljudima u SAD.


_____


Prost odgovor, Lejkersi, Netsi, GSW, imaju moć tu da plate prekoračenje ugovora jer su puni ko brodovi, male franšize nemaju.
Ko u fudbalu poređenje tipa PSŽ i na primer Lester

uhov

pre 2 godine

Ne bih rekao da će igde, i sam je isticao da želi ostati celu karijeru u Portlandu. Ovo je više pritisak na upravu da mu obezbede bolje saigrače mada opet ni sadašnji tim mu uopšte nije loš.

Aleks

pre 2 godine

One njegove trice dobro izgledaju kad upadaju, ali puno puta se desi da ne može pogodit ništa. To nije pobjednička košarka.
(Topnik, 04. jun 2021 11:53)

Sreća pa je čovek na 50% kad šutira s 10 metara. Ako pogađa, i treba da šutira. Prosto i jednostavno. Kad bi Jokić krenuo da poteže s te razdaljine, to bi već bio problem, ili ako bi Dejm krenuo da baca tačdaun pasove. Kapiraš? :)

Sa jednim se slažem - broj asistencija nije merilo kreativnosti igrača. Ali ti porediš CP3 (inače moj drugi omiljeni NBA igrač posle Lilarda) koji je klasičan plejmejker, sa Dejmom koji je zapravo SG a koji igra na PG poziciji zbog visine i drugih fizičkih predispozicija. Dejm i odlično razigrava saigrače i kreira s obzirom da je više košgeter nego plej. Isto ovo što pišem važi i za Karija.

Dejm ima pobednički mentalitet, a za pobedničku košarku je potrebno da takvu igra ceo tim, ne samo on.

Goran

pre 2 godine

(Aleks, 4. jun 2021 11:17)

Znas kako, on jeste jako lojalan igrac, ali mu je ovaj tvit dvosmislen, jeste da potencira postovanje za Jokica, koje je obostrano, ali i salje signal menadzmentu kluba da je poslednji trenutak da prave radikalne promene.

U svakom slucaju Lilard je jedna strasna individua, beskrajno talentovan sportista i covek, nesto poput Iversona u svom prajmu.

mitar

pre 2 godine

Lilard da napusti Portland i potraži novu, neku top ekipu, a Portland će u rebilding....krajnje je vreme. Bez Lilarda ih čeka sudbina Hjustona (druga liga zapad-zapadna skupina). Bez njega nemaju nikakav kvalitet, mladih igrača nemaju, pikova nemaju....crno im se piše.

Aleks

pre 2 godine

Goran

Ma da, ali pratim ja Lilarda dugo na SM kanalima, i on često u opisu objave stavi tako neke citate - pobedio ili izgubio, motivacione izjave i filozofska pitanja. xD Sigurno da im šalje poruku, ali s druge strane, on je kao i Janis ovog leta imao razgovor sa FO i zato su dovedeni Ro-Co i Norm. Mislim da treba sačekati kako će se situacija odvijati, no deluje da će morati da aminuje smenu Stotsa i trejd CJ-a, dok još mogu da uzmu nešto za njega. Njemu će biti teško jer to odbija već sezonu-dve, CJ mu je bukvalno najbolji prijatelj a Teri očinska figura (kao Meloun Jokiću). Vidiš to je mač sa dve oštrice: da nije bilo Stotsa, Dejm nikad ne bi dobio slobodu da postane igrač i šuter kakav je danas, ali ovaj nema toliko znanja da tim odvede do titule i POR stagnira.

Sve u svemu, Dejm je ne samo vrhunski košarkaš nego i pravi role model. Ima boljih igrača od njega, koji igraju bolju odbranu i bolje kreiraju igru, ali kao kompletan paket - ne postoji zahvalniji franšizni igrač od njega. Što bi rekla njegova mama: U svetu punom lavova, tigrova i medveda, ti ne možeš biti pudla. On to nikad nije ni bio. :)

Oskar de La Penja

pre 2 godine

Mislim da ce da ode u Lejkerse. Verujem da Lebron vec place u kancelariji. Dace Srudera, Kuzmu i jos nekog xy.
(zakonodavac, 04. jun 2021 10:52)
Daće oni Šrudera i Kuzmu Al ko je lud da prihvati to?Za Lilarda moraš da das Dejvisa.

Zuja

pre 2 godine

Ako LA Klipersi, Lejkerski, Bruklin, GSW mogu da dovode po dva i tri all star igrača a ekipe poput Denvera ne mogu, onda ne kapiram što uopšte učestvuju u ovome? Kakva je to ravnopravnost? Neka zabrane da se probija selery kep i nema problema onda će svi lepo da imaju po jednu svoju zvezdu u timu. Kakve su ovo gluposti da Bruklin može da dovede tri HOF igrača a Denver ne može? Kakva placanja penala to treba zabraniti zakonima. Denver i tako manji gradovi nikada ne mogu da budu u prilici da osvoje titulu. Ne znam što onda igraju uopšte i kome je to zanimljivo?

lemmi

pre 2 godine

lilard jedini igrac koji daje kakav takav primer da treba vratiti nesto zajednici koja ga je nagradila, da njih nema moze da igra piljaka, a nasi klovnovi dodju kuci i reklamiraju kladionice

Bocko

pre 2 godine

Na zalost,verovatno necemo gledati njega i Jokica u istoj ekipi. Dejmov supermaks i ocekivani Jokicev supermaks bi znacio da bi ostatak rostera morali da popune igraci koji igraju za nekoliko miliona po sezoni. To znaci da bi jako tesko mogli do titule.

sye

pre 2 godine

Ne razumem kako Lejkersi mogu da otkupe njegov ugovor a Denver ne može da otkupi? Lejkersi imaju top plaćene igrače to je sve probilo moguća pravila a Denver ne može tako da uradi? Bruklin isto tako tri super zvezde u timu. Ne razumem o čemu se radi pa da Denver ne može da na svoj tim dovede jednog Lilarda? Njihovi vlasnici su među najbogatim ljudima u SAD.

Ukratko; svi timovi idu do seleri kap granice, nije zabranjeno da se probije ali se placaju toliki penali da je to astronomska cifra. Bez obzira na bogatstvo malo koji vlasnik je lud tj spreman na taj korak jer garancije za prsten nikad nema ( ako je sve posteno ).

goblin

pre 2 godine

Denveru ne treba niko, pa ni Lilard koji ništa nije u stanju da odbrani.Titule donosi odbrana koju je morala da igra i ona strašna generacija Golden Stejta, na primer.Ne možeš svaki put da daš preko 120 poena...Zar vi zaista mislite da će Bruklin sa ovom trojicom paklenih napadača (od kojih dvojica ne igraju odbranu) tako lako proći Milvoki? Denveru treba zdrav Marej i Porter da unapredi defanzivu, sve oni već imaju u timu i da se Marej nije povredio bili bi prvi favorit na zapadu.Još kad bi Barton bio negde u Orlandu,Hjustonu ili Klivlendu,nebitno...Ovaj Denver igra najlepšu košarku u NBA, nesebičnu i efikasnu,a sve predvodi najbolji igrač lige.

Oskar de La Penja

pre 2 godine

Nikakve šanse nema za trejd u Denver, ali moram da priznam jako interesantan i zbog fotografije,mogao je realno da stavi bilo koju,

Aleks

pre 2 godine

Topnik

Nikad nisam pisala protiv igrača POR ni da Dejm radi sve sam, ne stavljaj mi te reči u usta. Ja volim i CJ-a i Norma i Kovingtona i Mela. Ali činjenica je da su ovu seriju svi oni podbacili i nisu mu bili adekvatna podrška. Meni je POR stvarno drag kao ekipa i CJ je nebrojeno puta vadio Dejma iz teških situacija, ali da bi ekipa išla napred, jedan mora da ide. Realnije je da to bude CJ... Roster je svakako dobar, ponavljam, mislim da je trener problem.

Super Barski

pre 2 godine

Aleks
Ne zelim nista drugo da komentarisem osim sliku Lilarda sa Jokicem,koju je postavio na svom profilu.Iz slike jednostavno isijava uzajamno postovanje dva superstara.
Djelovao je poprilicno razocaran ishodom meca,dok je napustao halu,bas se vidjelo da se pitao sta jos ja treba da uradim za ovu ekipu,a uradio je koliko je mogao.
Nisam ti pominjao ali ja njega pratim skoro od momenta kad se pojavio.
I tada a i sada nedostajalo je nesto toj ekipi,ali o tome neki drugi put.
Pozdrav

Chris Mullin

pre 2 godine

Portland ima poprilicno solidne pojedince, a poprilicno nedefinisan tim. U napadu igraju neku iso kosarku, bez mnogo kretnji. U odbrani duva promaja sa svih strana. Tom timu treba trener, sto se saigraca tice mozda bi prijalo neko osvezenje pred sledecu sezonu, i to bi bilo dovoljno. Steta za Dejma, ali ako ostane i dalje ce igrati takmicarsku kosarku. Ako ode opet, ima pravo na to. Dao je tom gradu deset godina.

Vlada

pre 2 godine

Nema sumnje da bi duo Jokic-Lilard uz Gordona i MPJ-a bio sampionski. Jednostvno ne bi mogao niko da ih zaustavi. Sad, da li je realno da se to desi, rekao bih da nije. I to ne zbog toga sto je Denver selo, jer Lilard sa 31 godinom moze da posveti 2-3 godine zivota u selu da bi uzeo prsten. Vise zbog toga sto bi to znacilo trejd Mareja, a s obzirom da je on Denverov projekat i pri tom ozbiljno povredjen, tesko mi je da zamislim da neko napravi taj trejd. A mogao bi u taj trejd da se doda Barton i Bol Bol.

Aleks

pre 2 godine

Super Barski

Ta fotografija je divan prizor, ima još jedna na zvaničnom profilu PTB. Da, puno poštovanja, ali obrati pažnju na Dejmov pogled, okej poštovanje, i na Nikolin - on ima dečije nevin pogled. Bukvalno je strašna dobrica koja voli sve ljude oko sebe. Na svakoj slici sa nekim ima taj pogled, nemoguće je pomisliti da nije iskreno.
Nadam se da će ovakve fotografije osvestiti pojedine navijače obe strane (a važi i za sve druge prilike). Ako se njih dvojica iskreno poštuju, ne vidim što navijači treba da pišu razne gluposti i gadosti.
CP3 mi je ubedljivo najdraži igrač posle Lilarda, ali mislim da je došlo vreme da Jokiću pružim patriotsku podršku koju mu odavno dugujem. :D

Super Barski

pre 2 godine

Aleks

Slika je dirljiva,stvarno jeste,iako sam navijao za Denver,malo me pogodilo onako ljudski,Lilardovo razocarenje.Vise je od superstara,pokazuje vise emocija,a u tom njegovom pogledu ima i priznanja za Nikolu i za prosli plejof.Vidis kako su zilavi kao ekipa,hoce da poginu na terenu jedni za druge i za pobjedu.Dejm kao pametan lik,iskrena osoba nije imao sta drugo da im kaze nego svaka cast vama kao timu,opasni ste totalno,a Nikola mu nije ostao duzan za kompliment sigurno,nego vratio duplo.
Tesko je druge komentarisati jer ima svega i svacega,tebe sam pomenuo u postu kao osobu koja ima svoj stil pisanja ali i osobeni pogled na kosarku kao igru,i cije postove redovno citam.
Nikoli dugujes podrsku kao zemljaku,poci u Nba napraviti to sto jeste,Mvp priznanje koje je izvjesno,i uci u drugu rundu plejofa sa toliko igraca van stroja,meni je nesto nezamislivo kao uspjeh,ja vise nemam rijeci za njega i njegovu igru iskreno.
Pratimo seriju sa Finiksom,i komentarisemo.
Veliki pozdrav.

Aleks

pre 2 godine

Super Barski

Ma idi bre čoveče, rasplaka me. Gledam u sliku i plačem. xD Tako me nekako pogodilo sve ovo, valjda što se kod Dejma vidi toliko razočaranje. Koja sam ja budala.

MPJ je veliki talenat, pre svega rasan šuter, ali ima tu par problema (nisu leđa): ne sme da dribla, a on to krene da radi često, i mislim da mu BB IQ nije baš neki. Iskreno.

vasilj

pre 2 godine

Svuda prođi svojoj kući dođi. Što da ne? Ako mogu ona trojica da nezadrživo "gaze" prema tituli koju će na kraju sasvim sigurno i osvojiti, zašto to ne bi moogao i neki drugi "supertrio". Kakva bi to paljba bila.

pant-La

pre 2 godine

I ja mislim da je pre svega ovo jedno poštovanje Jokicu..
A sto se tice trejda, ne verujem, mada ta prica sa lejkersima za 3 solidna igraca i pikove ne zvuci nerealno.. Ionako lejkersi najlakše dolaze do tih dobrih, iskusnih igraca za male pare, zato su, izmedju ostalog,
i stalni favoriti za titulu..

Vlada Calgary

pre 2 godine

Samo je pitanje da li Kroneke (tezak 8.2 milijardi zelenih novcanica, po Forbsu) zeli malo tog novca da ulozi u novi projekat. Jeste da su visoki nba "luksuzni porezi", ali progresivno rastu sa godinama potrosnje tako da ne vidim problem da se ulozi u 3-4 godine. Svakako se odbija od osnovice poreza, a i nba pregovara novi ugovor za televizijska prava vredan (po njima) $75 milijardi...sve bi to bilo kap u moru za vlasnika Denvera...sta bi onda rekli za Balmera koji je platio kliperse $2.2 milijarde? Skupo?

Super Barski

pre 2 godine

Aleks

Jos samo ovo,upozorio sam sve prije serije sa Portlandom da MPJ nije bas svakidasnja suterska pojava.
Jednostavno njegov stats je to objasnjavao.Samo jedan poen u prosjeku mu je nedostajao za 20 plus poena,50% za dva,i 44% za tri.
Ako se sjecas pomenuo sam Drazena kao jedinog koji je imao taj stats u svoje dvije i na zalost jedine sezone kao starter Netsa.
Nisam bio lijen ,prosao sam stats karijere svih vecih sutera ikada u Nba,Birda,Malina,Rej Alena,Hjustona,neki su imali samo jednu takvu sezonu sa takvim statsom,Kari cini mi se dvije,il mozda 3.
I vidis MPJ postavi rekord u trojkama u plejofu ikada u jednoj cetvrtini(majka mu je igrala kosarku,decko povukao na nju,imala je 57 poena prosjek u srednjoj).
Decko isto kul skroz,kao da je iz tinejdzerske serije Nestasne godine.Najbolje od njega tek slijedi.
Pozz