1. Jedna li je NBA liga kad dojučerašnji grčki drugoligaš vodi glvnu reč. Bošnjak Luka Garza ove godine 24 poena u prosjeku, a Garza je tri sezone bio jedan od najboljih u razvojnoj ligi, ali nema anđela čuvara kao mali. A mali je u razvojnoj ligi bio ispod prosječan igrač, ali anđeo čuvar ga vratio u NBA i tap-tap 30 minute ničim zasluženih. Upropastili su NBA s europskim poluigračima. Danas svaka šuša igra u NBA, a znate i sami šta je rekao Dončić, danas je lakše zabijati u NBA nego u Europi.
  (qw, 10. maj 2021 08:18)

  Bezvezna provokacija. Za one koji nisu nikada čuli za Garzu - momak nije loš, ali teško da bi dominirao čak u ABA ligi. Igrao je 4 sezone na univerzitetu, bio nosilac i jedan najboljih igrača osrednje momčadi. Nikada nije igrao razvojnu ligu, ne znam odakle to. :) Ove godine automatski izlazi na draft (88. godište) i predviđa mu se izbor kraje prve ili u drugoj rundi drafta.

  A Pokuševski je tamo zbog potenciala, a ne trenutačnih sposobnosti, to je svima jasno. Računica je da za 2-3 sezone stasa u igrača.
  (milan11, 10. maj 2021 15:13)

  # Link komentara

 2. Nije Sakramento na 2 pobede od playoffa, već na 2 pobede od playina, što je velika razlika.
  (Heteria, 10. maj 2021 11:25)

  # Link komentara

 3. Jedna li je NBA liga kad dojučerašnji grčki drugoligaš vodi glvnu reč. Bošnjak Luka Garza ove godine 24 poena u prosjeku, a Garza je tri sezone bio jedan od najboljih u razvojnoj ligi, ali nema anđela čuvara kao mali. A mali je u razvojnoj ligi bio ispod prosječan igrač, ali anđeo čuvar ga vratio u NBA i tap-tap 30 minute ničim zasluženih. Upropastili su NBA s europskim poluigračima. Danas svaka šuša igra u NBA, a znate i sami šta je rekao Dončić, danas je lakše zabijati u NBA nego u Europi.
  (qw, 10. maj 2021 08:18)

  # Link komentara