1. samo se ti nadaj, uskoro ce ti finale igrati legija protiv verone:)
  (ury, 8. maj 2021 09:31)

  # Link komentara

 2. Najbrži način da se uništi jedan klub je pustiti da njime upravlja neko koga to ništa ne košta. Navijači ,koji bi u uprave klubova, ne kupuju ulaznice, razbijaju automobile članovima uprave ako ih ne vode besplatno na gostovanja, traže besplatnu pomoć pravne službe kluba za svoje privatne sudske sporove zbog ličnih kriminogenih dela, traže da se vođe navijačkih grupa zaposle u klubu , šamaraju igrače i prebijaju članove uprave posle poraza , regrutuju klince ne samo za navijanje i tuče sa protivničkim navijačkim grupama, nego ih uvlače u lanac dilera ....i još puno toga. Nekadašnja velika četvorka YU fudbala , najbolje je osetila posledice upada navijača u strukture klubova. CZ se malo trgla jer je štiti vrh države i tamo su vođe navijača egzistencijalno zbrinute. Partizan ,Hajduk i Dinamo su taoci navijača i potpuno okupirani klubovi. Dinamo je imao sreće da je Mamić skauting majstor , ali sa tim igračima i tom lovom , morali su igrati barem jedno 1/2 finale LŠ u poslednjih 15 godina. Ovako džabalebaroši sa ulica tih gradova , potpuno neometano siluju te klubove. Ovaj mudrac iz UEFA zna to dobro , ali sad se dodvorava navijačima i preko njih je srušio Super ligu. To sa navijačima je fora koja prolazi do neke Margaret Tačer koja je u sličnoj situaciji zabranila fudbal na 5 godina. I gde su bili navijači ? Kod kuće ili u zatvoru. A klubovi su preživeli. Navijač je onaj koji plati ulaznicu , navija i ode kući. Investitori i vlasnici vode politiku kluba. Plaćeni igrači i treneri rade svoj posao. Sve je jednostavno , dok u prostorije kluba , bez kinte u džepu ne uđu navijači sa ožiljcima iz navijačkih ratova i promuklog glasa od navijanja , ubeđeni da su ključni faktor i na samom terenu. Šizofrena situacija koja se završava onog trenutka kada moraju da kupe ulaznicu i o svom trošku odu na gostovanja. Gde nema love i interesa za vođe navijača , u mikrosekundi umire ljubav prema "voljenom " klubu.
  (VUK, 8. maj 2021 08:47)

  # Link komentara

 3. Hteli da kupe fudbal, a posto nisu uspeli ostao je samo u vasem vlasnistvu. Sve licemeri
  (Vrg, 8. maj 2021 06:33)

  # Link komentara

 4. To je više nego dovoljna činjenica da budemo protiv super lige.
  (Dragutin, 7. maj 2021 21:53)

  Poenta je da Superliga realno nije ni postojala.Ona je trebalo da posluzi kao bauk da bi se reforma Lige sampiona lakse svarila,a "boranijama" kao sto smo mi su uvalili Konferencijsku Ligu.Globalni mega spin!
  (cosmo, 7. maj 2021 23:08)

  # Link komentara

 5. Kao prvo da je formirana super liga Zvezda i Dinamo ni teoretski ne bi mogli da je igraju. Ovu LŠ mogu prilično lako. To je više nego dovoljna činjenica da budemo protiv super lige.
  (Dragutin, 7. maj 2021 21:53)

  Kako se ovde tek navlači voda na svoju vodenicu. Kako bi Zvezdi i Dinamu bilo mnogo teže da igraju LŠ? I zašto samo njima? Možda još neko ima ambiciju da igra LŠ? Neko ko je to već igrao u par navrata.

  Da li sam razumeo, da su ovih 12 + 3 + 5 klubova formirali ESL, da bi vi tada stremili tamo, da vas LŠ, UEFINA, više ne bi interesovala.
  Ovo je totalno ludilo, oni neće s nama i idu od nas, a ja ih teram da igraju sa nama, moraju - da bi se mi osećali većima i sebi važnijim.
  (jadno je to sve, baš jadno., 7. maj 2021 22:35)

  # Link komentara

 6. Ja ništa ne razumem ovog čoveka. Kako su to hteli da kupe fudbal, od koga?
  Znam samo da su hteli da igraju vlastitu ligu, a ne LŠ, koju sada moraju, do daljnjeg, prisilno da igraju.
  Sve te floskule, a klubovi privatni, igrači zarađuju sumanute cifrei bajke o tome kako fudbal pripada radničkoj klasi.
  OK, pitam se samo do kada?
  (Never Mind, 7. maj 2021 22:21)

  # Link komentara

 7. Ispinovali ste vi celu pricu da bi tiho i nenametljivo izvrsili reformu Lige sampiona.I dalje spinujete...
  (cosmo, 07. maj 2021 21:42) ovo je srpska teorija zavere, koja veze sa istinom nema. Kao prvo da je formirana super liga Zvezda i Dinamo ni teoretski ne bi mogli da je igraju. Ovu LŠ mogu prilično lako. To je više nego dovoljna činjenica da budemo protiv super lige.
  (Dragutin, 7. maj 2021 21:53)

  # Link komentara

 8. Ispinovali ste vi celu pricu da bi tiho i nenametljivo izvrsili reformu Lige sampiona.I dalje spinujete...
  (cosmo, 7. maj 2021 21:42)

  # Link komentara