Sreda, 21.04.2021.

00:13

"Izvinite, pogrešili smo"

Svi engleski klubovi su se povukli iz Superlige tačno 48 sati po njenom osnivanju.

Izvor: B92

"Izvinite, pogrešili smo" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

presheva

pre 3 godine

Za bacanje petardi i UEFA mafija Crvena Zvezda i Partizan su drastično kažnjavani a ovi će proći sa izvinjenjem... Jbga te petarde su baš opasnost po razvoj fudbala...
(ZYX, 21. april 2021 06:05)  Na neki nacin upravu si ti zato sto kazes.. Al budimo iskreni Uefa i Fifa. kako vecina kazu da ih kaznu izbacuju te klubove. opet uefa fifa bi bili u izgubu bez ti klubova nijedna liga nebi bila to sto jes. nazalost sve ove klubove i kontrolisali su te organizacije

z

pre 3 godine

UEFA moze da nastavi sa monopolom i korupcijom. Cestitam.
(Mile, 21. april 2021 07:44)

A šta misliš ko vodi klubove? Fudbaleri? Fudbalski treneri?

Ne, nego biznismeni i političari. Superliga bi bila još veći monopol nego što to UEFA ikada može da ostvari. To im je i bio naum, a ne širenje fudbala u zemlje trećeg sveta.

I ne znam kakvu to demokratiju zamišljaš u biznisu. Kao da bi se nas dotaklo išta od ovog Star Wars-a.

ja

pre 3 godine

UEFA moze da nastavi sa monopolom i korupcijom. Cestitam.
(Mile, 21. april 2021 07:44)

Kakav je to monopol, kad 90 % prihoda ide klubovima?! Sad, najveci bi uvek hteli najvise, a sama organizacija je zamisljena da pomogne svim klubovima. U narodu se to zove pohlepa, kad uvek trazis jos...

mr

pre 3 godine

Sad kad puknu finansijski, bice veselo..Ali je bitno da se igra EL.
(123, 21. april 2021 00:45)

Па можда да се стави прст на чело. Сваку утакмицу Ливерпула или Реала, или било кога од ових, пре короне је гледало и до 70 хиљада људи, и плус тв права. Дакле по утакмици имају сигурно пар милиона еура. Годишње дигну сигурно око 300 милиона еура, што се и потврђује када се погледа листа прихода највећих, и ту се види да Барса има око 700 милиона еура прихода. Дакле са 300 милиона еура прихода еура ти не можеш да преживиш, па нешто Баџо дебело не ваља у твојој рачуници.

Суштински су мени најсмешнији комнетари као твој. Ти си још један од оних бораца за права богатих. Генијалци какве само српски капитализам може да измисли. Тај капитализам у који ви верујете је смишљен за будале, које ринтају као магарци само зато што им је неко рекао да је то закон тржишта, закон понуде и потражње. Схватите да то не постоји, већ да постоје само добри дилови и слаба држава.

Квасник_Миле

pre 3 godine

Могло би се рећи да ће овим путем УЕФА направити од себе респектабилну организацију. Једини победник: најкорумпиранија организација на свету (УЕФА)излази као херој простих маса (навијачких).

ZYX

pre 3 godine

Za bacanje petardi i UEFA mafija Crvena Zvezda i Partizan su drastično kažnjavani a ovi će proći sa izvinjenjem... Jbga te petarde su baš opasnost po razvoj fudbala...

vladimir

pre 3 godine

svako ko misli da su se oni povukli zbog navijaca i ucjena ili je lud ili je glup, uefa je samo obecala vise para i uskoro ce mo gledati promene u ligi sampiona, naravno na stetu siromasnih klubova.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Na kraju dana, uz svu logističku pomoć politike i medija, Englezi su sačuvali čast fudbalu i suštinu sporta i nadmetanja. Pobedili su glasovi običnih ljudi sa ulice, i tamnoputog siromaška i hipstera i matorog sezonca. Oni su fudbal kao i svi mi ovde.

Ovako kasno me pukoše sećanja sa našeg najlepšeg Rajka. Marakane, kako kome milo. Gde su navijači Liverpula i Arsenala odlazili sa najiskrenijim divljenjem. Lično sam im video u očima kako nam zavide jer skačemo van stolica, urlamo kao besni u krdu, osećaju se dimovi, pirotehnika. Ona najčistija dečija seta u očima jer su sve to oni prošli i naučili. Neko im je to oduzeo. Nisu zaboravili. I zato njima takvima hvala što su uspeli i za nas da ovo zlo od lige sruše. Fudbal spaja nespojivo, zato se i u pogledima razumemo. Živeće ta igra dok nas ima, dok je lopte i dva kamena.

Brane

pre 3 godine

Ovi prave puc u fudbalu i nikom nista. Bitno je to da smo mi najgori, jel te? UEFA : "Ma da mi ipak ribnemo Zvezdu sa jos par utakmica bez publike"

grobar

pre 3 godine

Izdali ste svoje navijace, izdali ste citavu svoju zemlju, lester, everton, vilu, w ham, petoligasa koji ima pravo da sanja da ce da igra LS za 6,7,10 god, fujcina, svi ostavke.

jako i do samog kraja

pre 3 godine

@Stevan

Apsolutno netačno. Jasno je posle svih poteza da je SL, ideja Španaca i Žabara. Juče su objavljeni svi dugovi 12-orke, sve piše. Barsa, Real, Milan, Inter grcaju i njima 300 miliona daje veštačko disanje. Englezi nisu toliko ugroženi iako će i oni stezati kaiš. Ali oni nemaju frku da idu i do bankrota. Ponosan narod, izdržaće i vratiće klubove.

Ovo je čista združena pobeda Engleske države, službe, medija i naroda. Dirnuli su im u nacionalno dobro i pređena je crvena linija. Pokazna vežba kako nešto loše može da se reši ekspresno, čim se fino poklope interesi. Svi zadovoljni, i političko-obaveštajna klika i običan narod. Win-win, život je lep. Englezi.

srdjan radic

pre 3 godine

Lepo, zavrsi se ova fudbalska bajka e sad lepo da pratimo sport. Ne samo ove bogatase..
(321, 21. april 2021 00:52)

A koga to pa pratis u LS??

Hipopotamus

pre 3 godine

UEFA,da je sada pametna,mogla bi da napravi ogroman potez u svoju korist,a na poverenje i zadovoljstvo armije navijaca sirom Evrope,pa i sveta! Prva odluka da bude,dvogodisnja suspenzija 12 klubova koji su napravili puc iz naredne dve evropske sezone! To bi znacilo u te tri lige,mesta u LS i LE zauzmu najbolje plasirani timovi koji nisu medju onima koji su pokusali puc. Druga odluka,da se tice predvodnika puca,Real Madrida i Juventusa. Ogromna novcana kazna,oduzimanje koeficijenta,da krenu od 0,i petogodisnji veto,tj. ogranicenje na finansijsku potrosnju na transfere,dakle koja ce se ticati samo njih kao organizatora ovog kriminalnog propalog pokusaja. Time ne samo da bi pokazala maksimalnu ozbiljnost,nego bi ozbiljno uzdrmala svakog ko bi u buducnost opet i pomislio na slicnu akciju! Medjutim,naravno da to UEFA nece nazalost uraditi,jer nema herca i hrabrosti za to. E tu onda dolazimo do karme i prokletstva. Od danas ovih 12 klubova ce biti narocito prezirano od miliona fudbalskih zaljubljenika. Pogotovo ce to biti Real i Juventus. Real je da podsetim,imao onu cuvenu 32-godisnju pauzu uzmedju titula prvaka Evrope. Mislim da ako karma odradi svoje,sledi im dugo,dugo prokletstvo bez osvojene Lige Sampiona. Toliko da ce se udarati u glavu gore od Benfike i Gutmanove kletve. Juventus je ionako zbog ranijeg kriminala i Kalcopolija kaznjen,sama cinjenica da imaju najvise izgubljenih finala je dovoljna. A sada ni finale nadam se da nece dugo videti. Karma ce tu sve da odradi tek.

Brane

pre 3 godine

Ovi prave puc u fudbalu i nikom nista. Bitno je to da smo mi najgori, jel te? UEFA : "Ma da mi ipak ribnemo Zvezdu sa jos par utakmica bez publike"

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Zna se čija je službica najjača. Florentino, Anjeli i ostale sluge bankara su za njih 0. Roman i Sitijevi Arapi okrenuti u pola sata, navijači na kapiji i lezi dole i ne mrdaj. Ovo je pobeda najjače političke klike na planeti od nastanka država. Ne treba čovek da ih voli ali mora da im se divi. Nisu dali na svetinju i ponos, oslušnili su narod, čak se Princ digao u žalosti i ćao zdravo. Niko nije jači od jake države. Tek od Engleza, taj se još nije rodio.

Red Brigades 1967

pre 3 godine

Ma, kad su shvatili da će radnici da im blokiraju stadion, da će laburisti da ih najure iz opština i uzmu im nazive klubova i da će morati da se isele iz Britanije u SAD, Kinu, Arabiju ili Mandžuriju, nešto im se poremetio račun. Sad ćemo da vidimo Špance i Italijane. Nadam se da će Italijani da naprave makar mali pritisak na svoje, a Španci su stari fašisti, naročito Realovi, nema ništa od toga. Čuj: fudbal kao ameriički NBA. Pa nije fudbal počeo da se igra u Ajvi ligi među bogatašima nego u fabričkim naseljima.

Igor

pre 3 godine

FIFA ,UEFA,svih ovih 12 klubova ukljucujuci i PSG I Bayern su ista banda. Nije mi zao ni zaglupljeni navijaca koji misle da je fudbal sport a ne biznis i kocka. Fudbal je biznis za pranje para,preko sponzora i kladionica gde se jedni izivljvaju nad drugima. Ja se secam pocetkom 2000-ih da je Valensija bila dva put prvak spanije i igrala dva puta Finale LS,a gde je sad. Od TV dobije mrvicu jel Real Barca i Athletiko pokupe sport 70% dok ostali 17 ekipa deli 30% novca. Nisam video da se neko iz UEFE buni. Messi uzeo 80 mil samo za potpis, 115 mil za lojalnost plus 42 mil po sezoni x 5 godina sve zajedno 400 mil. A barca dugu do guse, gde su inspekcije a Leids su 60 mil izbacili u ligu,gde je tu pravda i fer plej

Stevan

pre 3 godine

Englezi im posejali ideju, a onda ih prodali. Klasika.
Spanci i Italijani trebali nas da pitaju kako to ide kad udjes u savez sa Englezima...

Јабучило

pre 3 godine

Да ли ће да сносе неке последице или ће бити награђени још строжим затварањем Лиге Шампиона са сиромашне клубове?

vojvodjanska revolucija

pre 3 godine

Da je UEFA ozbiljna organizacija, za to "Izvinite, pogresili smo!" bi odmah usledila momentalna dikvalifikacija sa takmicenja i relegacija u nizi rang.

Legolas

pre 3 godine

Krenke nevera!!!!
Unazad 20 godina navijam i volim Arsenal,i treba da se izvinite!!!
I da odete u niži rang,i da gazda sa saradnicima,krivično odgovara.

Kg Kg

pre 3 godine

Pobeda obicnog navijaca!!Da je pravde pa da se prvo Anjeli i Perez sad suspenduju kao idejni tvorci svega ovoga!!Ma kolko ne voleo Engleze ostali su pod pritiskom navijaca dosledni svojoj tradiciji i to treba postovati!!

ja

pre 3 godine

Pa oni imaju dosta novca od premijer lige, njima nije ni toliko bitno da učestvuju u toj superligi. Najviše su to želeli španci i italijani čije lige su daleko manje popularne od premijer lige i sve manje gledanije.

Могли

pre 3 godine

Да се не лажемо,Арсенал од вечерас и званично испада из клуба великих тимова.Супер лига им је била последња шанса да остану велики клуб,већ су годинама просек тим випе од средине табеле не могу.

fudbalski zaljubljenik

pre 3 godine

Sada kada jrenu teorije zavera kako oni ustvari nisu ni hteli da izađu, kako je sve farsa da bi se napravila nova LŠ itd itd ( iako se za ovu novu LŠ zna godinama da kreće 2024 ). A da su uspeli bilo bi znali smo da će to da urade, odavno to spremaju, ne može im niko ništa, kod njih novac i moć, trebaju najbogati i najpopularniji da prave svoje takmičenje oni donose 85% zarade, neće da finansiraju make i siromašne, kao i uefu i fifu itd itd......... Prihvatite i to se desili, da prebogati i premoćni izgube, retko se dešava aki se desilo. I DA JESU HTELI DA NAPRAVE SUPER LIGU ALI NISU USPELI!

Sasa

pre 3 godine

Mislim da će ovde najdeblji kraj da izvuku Real i Juventus, kako će oni da se operu od ovog to Bog sveti zna, Parižani su ovdr ispali najlukaviji, črkali su da vide kako će da se odvija sitacija, nisu se ni oglašavali, znali su oni da će to teško da zaživi pored UEFE I FIFE, Nemci ko Nemci oni poštuju fudbal, tradiciju, istoriju ne bi se oni odrekli svoje istorije zbog ove lige, ali na sve ove klubove ostaje ljaga zbog ovog, nisu krivi klubovi i jiihovi navijači, već uprave i predsednici, bacilo su senku na sve.

Bane

pre 3 godine

Pa da, kad su se malo vise sabrali i izracunali, skontali su da dobijaju vise para samo od TV prava za Premijer ligu,a ne jos od drugih stvari, i onda kao izvinite..

Sasa

pre 3 godine

Mislim da će ovde najdeblji kraj da izvuku Real i Juventus, kako će oni da se operu od ovog to Bog sveti zna, Parižani su ovdr ispali najlukaviji, črkali su da vide kako će da se odvija sitacija, nisu se ni oglašavali, znali su oni da će to teško da zaživi pored UEFE I FIFE, Nemci ko Nemci oni poštuju fudbal, tradiciju, istoriju ne bi se oni odrekli svoje istorije zbog ove lige, ali na sve ove klubove ostaje ljaga zbog ovog, nisu krivi klubovi i jiihovi navijači, već uprave i predsednici, bacilo su senku na sve.

vojvodjanska revolucija

pre 3 godine

Da je UEFA ozbiljna organizacija, za to "Izvinite, pogresili smo!" bi odmah usledila momentalna dikvalifikacija sa takmicenja i relegacija u nizi rang.

Stevan

pre 3 godine

Englezi im posejali ideju, a onda ih prodali. Klasika.
Spanci i Italijani trebali nas da pitaju kako to ide kad udjes u savez sa Englezima...

Могли

pre 3 godine

Да се не лажемо,Арсенал од вечерас и званично испада из клуба великих тимова.Супер лига им је била последња шанса да остану велики клуб,већ су годинама просек тим випе од средине табеле не могу.

Kg Kg

pre 3 godine

Pobeda obicnog navijaca!!Da je pravde pa da se prvo Anjeli i Perez sad suspenduju kao idejni tvorci svega ovoga!!Ma kolko ne voleo Engleze ostali su pod pritiskom navijaca dosledni svojoj tradiciji i to treba postovati!!

Јабучило

pre 3 godine

Да ли ће да сносе неке последице или ће бити награђени још строжим затварањем Лиге Шампиона са сиромашне клубове?

Legolas

pre 3 godine

Krenke nevera!!!!
Unazad 20 godina navijam i volim Arsenal,i treba da se izvinite!!!
I da odete u niži rang,i da gazda sa saradnicima,krivično odgovara.

ja

pre 3 godine

Pa oni imaju dosta novca od premijer lige, njima nije ni toliko bitno da učestvuju u toj superligi. Najviše su to želeli španci i italijani čije lige su daleko manje popularne od premijer lige i sve manje gledanije.

ZYX

pre 3 godine

Za bacanje petardi i UEFA mafija Crvena Zvezda i Partizan su drastično kažnjavani a ovi će proći sa izvinjenjem... Jbga te petarde su baš opasnost po razvoj fudbala...

Bane

pre 3 godine

Pa da, kad su se malo vise sabrali i izracunali, skontali su da dobijaju vise para samo od TV prava za Premijer ligu,a ne jos od drugih stvari, i onda kao izvinite..

Igor

pre 3 godine

FIFA ,UEFA,svih ovih 12 klubova ukljucujuci i PSG I Bayern su ista banda. Nije mi zao ni zaglupljeni navijaca koji misle da je fudbal sport a ne biznis i kocka. Fudbal je biznis za pranje para,preko sponzora i kladionica gde se jedni izivljvaju nad drugima. Ja se secam pocetkom 2000-ih da je Valensija bila dva put prvak spanije i igrala dva puta Finale LS,a gde je sad. Od TV dobije mrvicu jel Real Barca i Athletiko pokupe sport 70% dok ostali 17 ekipa deli 30% novca. Nisam video da se neko iz UEFE buni. Messi uzeo 80 mil samo za potpis, 115 mil za lojalnost plus 42 mil po sezoni x 5 godina sve zajedno 400 mil. A barca dugu do guse, gde su inspekcije a Leids su 60 mil izbacili u ligu,gde je tu pravda i fer plej

grobar

pre 3 godine

Izdali ste svoje navijace, izdali ste citavu svoju zemlju, lester, everton, vilu, w ham, petoligasa koji ima pravo da sanja da ce da igra LS za 6,7,10 god, fujcina, svi ostavke.

fudbalski zaljubljenik

pre 3 godine

Sada kada jrenu teorije zavera kako oni ustvari nisu ni hteli da izađu, kako je sve farsa da bi se napravila nova LŠ itd itd ( iako se za ovu novu LŠ zna godinama da kreće 2024 ). A da su uspeli bilo bi znali smo da će to da urade, odavno to spremaju, ne može im niko ništa, kod njih novac i moć, trebaju najbogati i najpopularniji da prave svoje takmičenje oni donose 85% zarade, neće da finansiraju make i siromašne, kao i uefu i fifu itd itd......... Prihvatite i to se desili, da prebogati i premoćni izgube, retko se dešava aki se desilo. I DA JESU HTELI DA NAPRAVE SUPER LIGU ALI NISU USPELI!

Red Brigades 1967

pre 3 godine

Ma, kad su shvatili da će radnici da im blokiraju stadion, da će laburisti da ih najure iz opština i uzmu im nazive klubova i da će morati da se isele iz Britanije u SAD, Kinu, Arabiju ili Mandžuriju, nešto im se poremetio račun. Sad ćemo da vidimo Špance i Italijane. Nadam se da će Italijani da naprave makar mali pritisak na svoje, a Španci su stari fašisti, naročito Realovi, nema ništa od toga. Čuj: fudbal kao ameriički NBA. Pa nije fudbal počeo da se igra u Ajvi ligi među bogatašima nego u fabričkim naseljima.

vladimir

pre 3 godine

svako ko misli da su se oni povukli zbog navijaca i ucjena ili je lud ili je glup, uefa je samo obecala vise para i uskoro ce mo gledati promene u ligi sampiona, naravno na stetu siromasnih klubova.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Na kraju dana, uz svu logističku pomoć politike i medija, Englezi su sačuvali čast fudbalu i suštinu sporta i nadmetanja. Pobedili su glasovi običnih ljudi sa ulice, i tamnoputog siromaška i hipstera i matorog sezonca. Oni su fudbal kao i svi mi ovde.

Ovako kasno me pukoše sećanja sa našeg najlepšeg Rajka. Marakane, kako kome milo. Gde su navijači Liverpula i Arsenala odlazili sa najiskrenijim divljenjem. Lično sam im video u očima kako nam zavide jer skačemo van stolica, urlamo kao besni u krdu, osećaju se dimovi, pirotehnika. Ona najčistija dečija seta u očima jer su sve to oni prošli i naučili. Neko im je to oduzeo. Nisu zaboravili. I zato njima takvima hvala što su uspeli i za nas da ovo zlo od lige sruše. Fudbal spaja nespojivo, zato se i u pogledima razumemo. Živeće ta igra dok nas ima, dok je lopte i dva kamena.

jako i do samog kraja

pre 3 godine

@Stevan

Apsolutno netačno. Jasno je posle svih poteza da je SL, ideja Španaca i Žabara. Juče su objavljeni svi dugovi 12-orke, sve piše. Barsa, Real, Milan, Inter grcaju i njima 300 miliona daje veštačko disanje. Englezi nisu toliko ugroženi iako će i oni stezati kaiš. Ali oni nemaju frku da idu i do bankrota. Ponosan narod, izdržaće i vratiće klubove.

Ovo je čista združena pobeda Engleske države, službe, medija i naroda. Dirnuli su im u nacionalno dobro i pređena je crvena linija. Pokazna vežba kako nešto loše može da se reši ekspresno, čim se fino poklope interesi. Svi zadovoljni, i političko-obaveštajna klika i običan narod. Win-win, život je lep. Englezi.

Brane

pre 3 godine

Ovi prave puc u fudbalu i nikom nista. Bitno je to da smo mi najgori, jel te? UEFA : "Ma da mi ipak ribnemo Zvezdu sa jos par utakmica bez publike"

Hipopotamus

pre 3 godine

UEFA,da je sada pametna,mogla bi da napravi ogroman potez u svoju korist,a na poverenje i zadovoljstvo armije navijaca sirom Evrope,pa i sveta! Prva odluka da bude,dvogodisnja suspenzija 12 klubova koji su napravili puc iz naredne dve evropske sezone! To bi znacilo u te tri lige,mesta u LS i LE zauzmu najbolje plasirani timovi koji nisu medju onima koji su pokusali puc. Druga odluka,da se tice predvodnika puca,Real Madrida i Juventusa. Ogromna novcana kazna,oduzimanje koeficijenta,da krenu od 0,i petogodisnji veto,tj. ogranicenje na finansijsku potrosnju na transfere,dakle koja ce se ticati samo njih kao organizatora ovog kriminalnog propalog pokusaja. Time ne samo da bi pokazala maksimalnu ozbiljnost,nego bi ozbiljno uzdrmala svakog ko bi u buducnost opet i pomislio na slicnu akciju! Medjutim,naravno da to UEFA nece nazalost uraditi,jer nema herca i hrabrosti za to. E tu onda dolazimo do karme i prokletstva. Od danas ovih 12 klubova ce biti narocito prezirano od miliona fudbalskih zaljubljenika. Pogotovo ce to biti Real i Juventus. Real je da podsetim,imao onu cuvenu 32-godisnju pauzu uzmedju titula prvaka Evrope. Mislim da ako karma odradi svoje,sledi im dugo,dugo prokletstvo bez osvojene Lige Sampiona. Toliko da ce se udarati u glavu gore od Benfike i Gutmanove kletve. Juventus je ionako zbog ranijeg kriminala i Kalcopolija kaznjen,sama cinjenica da imaju najvise izgubljenih finala je dovoljna. A sada ni finale nadam se da nece dugo videti. Karma ce tu sve da odradi tek.

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Zna se čija je službica najjača. Florentino, Anjeli i ostale sluge bankara su za njih 0. Roman i Sitijevi Arapi okrenuti u pola sata, navijači na kapiji i lezi dole i ne mrdaj. Ovo je pobeda najjače političke klike na planeti od nastanka država. Ne treba čovek da ih voli ali mora da im se divi. Nisu dali na svetinju i ponos, oslušnili su narod, čak se Princ digao u žalosti i ćao zdravo. Niko nije jači od jake države. Tek od Engleza, taj se još nije rodio.

Квасник_Миле

pre 3 godine

Могло би се рећи да ће овим путем УЕФА направити од себе респектабилну организацију. Једини победник: најкорумпиранија организација на свету (УЕФА)излази као херој простих маса (навијачких).

mr

pre 3 godine

Sad kad puknu finansijski, bice veselo..Ali je bitno da se igra EL.
(123, 21. april 2021 00:45)

Па можда да се стави прст на чело. Сваку утакмицу Ливерпула или Реала, или било кога од ових, пре короне је гледало и до 70 хиљада људи, и плус тв права. Дакле по утакмици имају сигурно пар милиона еура. Годишње дигну сигурно око 300 милиона еура, што се и потврђује када се погледа листа прихода највећих, и ту се види да Барса има око 700 милиона еура прихода. Дакле са 300 милиона еура прихода еура ти не можеш да преживиш, па нешто Баџо дебело не ваља у твојој рачуници.

Суштински су мени најсмешнији комнетари као твој. Ти си још један од оних бораца за права богатих. Генијалци какве само српски капитализам може да измисли. Тај капитализам у који ви верујете је смишљен за будале, које ринтају као магарци само зато што им је неко рекао да је то закон тржишта, закон понуде и потражње. Схватите да то не постоји, већ да постоје само добри дилови и слаба држава.

ja

pre 3 godine

UEFA moze da nastavi sa monopolom i korupcijom. Cestitam.
(Mile, 21. april 2021 07:44)

Kakav je to monopol, kad 90 % prihoda ide klubovima?! Sad, najveci bi uvek hteli najvise, a sama organizacija je zamisljena da pomogne svim klubovima. U narodu se to zove pohlepa, kad uvek trazis jos...

srdjan radic

pre 3 godine

Lepo, zavrsi se ova fudbalska bajka e sad lepo da pratimo sport. Ne samo ove bogatase..
(321, 21. april 2021 00:52)

A koga to pa pratis u LS??

Brane

pre 3 godine

Ovi prave puc u fudbalu i nikom nista. Bitno je to da smo mi najgori, jel te? UEFA : "Ma da mi ipak ribnemo Zvezdu sa jos par utakmica bez publike"

z

pre 3 godine

UEFA moze da nastavi sa monopolom i korupcijom. Cestitam.
(Mile, 21. april 2021 07:44)

A šta misliš ko vodi klubove? Fudbaleri? Fudbalski treneri?

Ne, nego biznismeni i političari. Superliga bi bila još veći monopol nego što to UEFA ikada može da ostvari. To im je i bio naum, a ne širenje fudbala u zemlje trećeg sveta.

I ne znam kakvu to demokratiju zamišljaš u biznisu. Kao da bi se nas dotaklo išta od ovog Star Wars-a.

presheva

pre 3 godine

Za bacanje petardi i UEFA mafija Crvena Zvezda i Partizan su drastično kažnjavani a ovi će proći sa izvinjenjem... Jbga te petarde su baš opasnost po razvoj fudbala...
(ZYX, 21. april 2021 06:05)  Na neki nacin upravu si ti zato sto kazes.. Al budimo iskreni Uefa i Fifa. kako vecina kazu da ih kaznu izbacuju te klubove. opet uefa fifa bi bili u izgubu bez ti klubova nijedna liga nebi bila to sto jes. nazalost sve ove klubove i kontrolisali su te organizacije

fudbalski zaljubljenik

pre 3 godine

Sada kada jrenu teorije zavera kako oni ustvari nisu ni hteli da izađu, kako je sve farsa da bi se napravila nova LŠ itd itd ( iako se za ovu novu LŠ zna godinama da kreće 2024 ). A da su uspeli bilo bi znali smo da će to da urade, odavno to spremaju, ne može im niko ništa, kod njih novac i moć, trebaju najbogati i najpopularniji da prave svoje takmičenje oni donose 85% zarade, neće da finansiraju make i siromašne, kao i uefu i fifu itd itd......... Prihvatite i to se desili, da prebogati i premoćni izgube, retko se dešava aki se desilo. I DA JESU HTELI DA NAPRAVE SUPER LIGU ALI NISU USPELI!

Могли

pre 3 godine

Да се не лажемо,Арсенал од вечерас и званично испада из клуба великих тимова.Супер лига им је била последња шанса да остану велики клуб,већ су годинама просек тим випе од средине табеле не могу.

vojvodjanska revolucija

pre 3 godine

Da je UEFA ozbiljna organizacija, za to "Izvinite, pogresili smo!" bi odmah usledila momentalna dikvalifikacija sa takmicenja i relegacija u nizi rang.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Na kraju dana, uz svu logističku pomoć politike i medija, Englezi su sačuvali čast fudbalu i suštinu sporta i nadmetanja. Pobedili su glasovi običnih ljudi sa ulice, i tamnoputog siromaška i hipstera i matorog sezonca. Oni su fudbal kao i svi mi ovde.

Ovako kasno me pukoše sećanja sa našeg najlepšeg Rajka. Marakane, kako kome milo. Gde su navijači Liverpula i Arsenala odlazili sa najiskrenijim divljenjem. Lično sam im video u očima kako nam zavide jer skačemo van stolica, urlamo kao besni u krdu, osećaju se dimovi, pirotehnika. Ona najčistija dečija seta u očima jer su sve to oni prošli i naučili. Neko im je to oduzeo. Nisu zaboravili. I zato njima takvima hvala što su uspeli i za nas da ovo zlo od lige sruše. Fudbal spaja nespojivo, zato se i u pogledima razumemo. Živeće ta igra dok nas ima, dok je lopte i dva kamena.

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Zna se čija je službica najjača. Florentino, Anjeli i ostale sluge bankara su za njih 0. Roman i Sitijevi Arapi okrenuti u pola sata, navijači na kapiji i lezi dole i ne mrdaj. Ovo je pobeda najjače političke klike na planeti od nastanka država. Ne treba čovek da ih voli ali mora da im se divi. Nisu dali na svetinju i ponos, oslušnili su narod, čak se Princ digao u žalosti i ćao zdravo. Niko nije jači od jake države. Tek od Engleza, taj se još nije rodio.

Brane

pre 3 godine

Ovi prave puc u fudbalu i nikom nista. Bitno je to da smo mi najgori, jel te? UEFA : "Ma da mi ipak ribnemo Zvezdu sa jos par utakmica bez publike"

Legolas

pre 3 godine

Krenke nevera!!!!
Unazad 20 godina navijam i volim Arsenal,i treba da se izvinite!!!
I da odete u niži rang,i da gazda sa saradnicima,krivično odgovara.

Stevan

pre 3 godine

Englezi im posejali ideju, a onda ih prodali. Klasika.
Spanci i Italijani trebali nas da pitaju kako to ide kad udjes u savez sa Englezima...

Sasa

pre 3 godine

Mislim da će ovde najdeblji kraj da izvuku Real i Juventus, kako će oni da se operu od ovog to Bog sveti zna, Parižani su ovdr ispali najlukaviji, črkali su da vide kako će da se odvija sitacija, nisu se ni oglašavali, znali su oni da će to teško da zaživi pored UEFE I FIFE, Nemci ko Nemci oni poštuju fudbal, tradiciju, istoriju ne bi se oni odrekli svoje istorije zbog ove lige, ali na sve ove klubove ostaje ljaga zbog ovog, nisu krivi klubovi i jiihovi navijači, već uprave i predsednici, bacilo su senku na sve.

Kg Kg

pre 3 godine

Pobeda obicnog navijaca!!Da je pravde pa da se prvo Anjeli i Perez sad suspenduju kao idejni tvorci svega ovoga!!Ma kolko ne voleo Engleze ostali su pod pritiskom navijaca dosledni svojoj tradiciji i to treba postovati!!

vladimir

pre 3 godine

svako ko misli da su se oni povukli zbog navijaca i ucjena ili je lud ili je glup, uefa je samo obecala vise para i uskoro ce mo gledati promene u ligi sampiona, naravno na stetu siromasnih klubova.

ZYX

pre 3 godine

Za bacanje petardi i UEFA mafija Crvena Zvezda i Partizan su drastično kažnjavani a ovi će proći sa izvinjenjem... Jbga te petarde su baš opasnost po razvoj fudbala...

Hipopotamus

pre 3 godine

UEFA,da je sada pametna,mogla bi da napravi ogroman potez u svoju korist,a na poverenje i zadovoljstvo armije navijaca sirom Evrope,pa i sveta! Prva odluka da bude,dvogodisnja suspenzija 12 klubova koji su napravili puc iz naredne dve evropske sezone! To bi znacilo u te tri lige,mesta u LS i LE zauzmu najbolje plasirani timovi koji nisu medju onima koji su pokusali puc. Druga odluka,da se tice predvodnika puca,Real Madrida i Juventusa. Ogromna novcana kazna,oduzimanje koeficijenta,da krenu od 0,i petogodisnji veto,tj. ogranicenje na finansijsku potrosnju na transfere,dakle koja ce se ticati samo njih kao organizatora ovog kriminalnog propalog pokusaja. Time ne samo da bi pokazala maksimalnu ozbiljnost,nego bi ozbiljno uzdrmala svakog ko bi u buducnost opet i pomislio na slicnu akciju! Medjutim,naravno da to UEFA nece nazalost uraditi,jer nema herca i hrabrosti za to. E tu onda dolazimo do karme i prokletstva. Od danas ovih 12 klubova ce biti narocito prezirano od miliona fudbalskih zaljubljenika. Pogotovo ce to biti Real i Juventus. Real je da podsetim,imao onu cuvenu 32-godisnju pauzu uzmedju titula prvaka Evrope. Mislim da ako karma odradi svoje,sledi im dugo,dugo prokletstvo bez osvojene Lige Sampiona. Toliko da ce se udarati u glavu gore od Benfike i Gutmanove kletve. Juventus je ionako zbog ranijeg kriminala i Kalcopolija kaznjen,sama cinjenica da imaju najvise izgubljenih finala je dovoljna. A sada ni finale nadam se da nece dugo videti. Karma ce tu sve da odradi tek.

Brane

pre 3 godine

Ovi prave puc u fudbalu i nikom nista. Bitno je to da smo mi najgori, jel te? UEFA : "Ma da mi ipak ribnemo Zvezdu sa jos par utakmica bez publike"

srdjan radic

pre 3 godine

Lepo, zavrsi se ova fudbalska bajka e sad lepo da pratimo sport. Ne samo ove bogatase..
(321, 21. april 2021 00:52)

A koga to pa pratis u LS??

jako i do samog kraja

pre 3 godine

@Stevan

Apsolutno netačno. Jasno je posle svih poteza da je SL, ideja Španaca i Žabara. Juče su objavljeni svi dugovi 12-orke, sve piše. Barsa, Real, Milan, Inter grcaju i njima 300 miliona daje veštačko disanje. Englezi nisu toliko ugroženi iako će i oni stezati kaiš. Ali oni nemaju frku da idu i do bankrota. Ponosan narod, izdržaće i vratiće klubove.

Ovo je čista združena pobeda Engleske države, službe, medija i naroda. Dirnuli su im u nacionalno dobro i pređena je crvena linija. Pokazna vežba kako nešto loše može da se reši ekspresno, čim se fino poklope interesi. Svi zadovoljni, i političko-obaveštajna klika i običan narod. Win-win, život je lep. Englezi.

Квасник_Миле

pre 3 godine

Могло би се рећи да ће овим путем УЕФА направити од себе респектабилну организацију. Једини победник: најкорумпиранија организација на свету (УЕФА)излази као херој простих маса (навијачких).

ja

pre 3 godine

Pa oni imaju dosta novca od premijer lige, njima nije ni toliko bitno da učestvuju u toj superligi. Najviše su to želeli španci i italijani čije lige su daleko manje popularne od premijer lige i sve manje gledanije.

Bane

pre 3 godine

Pa da, kad su se malo vise sabrali i izracunali, skontali su da dobijaju vise para samo od TV prava za Premijer ligu,a ne jos od drugih stvari, i onda kao izvinite..

Јабучило

pre 3 godine

Да ли ће да сносе неке последице или ће бити награђени још строжим затварањем Лиге Шампиона са сиромашне клубове?

Igor

pre 3 godine

FIFA ,UEFA,svih ovih 12 klubova ukljucujuci i PSG I Bayern su ista banda. Nije mi zao ni zaglupljeni navijaca koji misle da je fudbal sport a ne biznis i kocka. Fudbal je biznis za pranje para,preko sponzora i kladionica gde se jedni izivljvaju nad drugima. Ja se secam pocetkom 2000-ih da je Valensija bila dva put prvak spanije i igrala dva puta Finale LS,a gde je sad. Od TV dobije mrvicu jel Real Barca i Athletiko pokupe sport 70% dok ostali 17 ekipa deli 30% novca. Nisam video da se neko iz UEFE buni. Messi uzeo 80 mil samo za potpis, 115 mil za lojalnost plus 42 mil po sezoni x 5 godina sve zajedno 400 mil. A barca dugu do guse, gde su inspekcije a Leids su 60 mil izbacili u ligu,gde je tu pravda i fer plej

mr

pre 3 godine

Sad kad puknu finansijski, bice veselo..Ali je bitno da se igra EL.
(123, 21. april 2021 00:45)

Па можда да се стави прст на чело. Сваку утакмицу Ливерпула или Реала, или било кога од ових, пре короне је гледало и до 70 хиљада људи, и плус тв права. Дакле по утакмици имају сигурно пар милиона еура. Годишње дигну сигурно око 300 милиона еура, што се и потврђује када се погледа листа прихода највећих, и ту се види да Барса има око 700 милиона еура прихода. Дакле са 300 милиона еура прихода еура ти не можеш да преживиш, па нешто Баџо дебело не ваља у твојој рачуници.

Суштински су мени најсмешнији комнетари као твој. Ти си још један од оних бораца за права богатих. Генијалци какве само српски капитализам може да измисли. Тај капитализам у који ви верујете је смишљен за будале, које ринтају као магарци само зато што им је неко рекао да је то закон тржишта, закон понуде и потражње. Схватите да то не постоји, већ да постоје само добри дилови и слаба држава.

grobar

pre 3 godine

Izdali ste svoje navijace, izdali ste citavu svoju zemlju, lester, everton, vilu, w ham, petoligasa koji ima pravo da sanja da ce da igra LS za 6,7,10 god, fujcina, svi ostavke.

Red Brigades 1967

pre 3 godine

Ma, kad su shvatili da će radnici da im blokiraju stadion, da će laburisti da ih najure iz opština i uzmu im nazive klubova i da će morati da se isele iz Britanije u SAD, Kinu, Arabiju ili Mandžuriju, nešto im se poremetio račun. Sad ćemo da vidimo Špance i Italijane. Nadam se da će Italijani da naprave makar mali pritisak na svoje, a Španci su stari fašisti, naročito Realovi, nema ništa od toga. Čuj: fudbal kao ameriički NBA. Pa nije fudbal počeo da se igra u Ajvi ligi među bogatašima nego u fabričkim naseljima.

presheva

pre 3 godine

Za bacanje petardi i UEFA mafija Crvena Zvezda i Partizan su drastično kažnjavani a ovi će proći sa izvinjenjem... Jbga te petarde su baš opasnost po razvoj fudbala...
(ZYX, 21. april 2021 06:05)  Na neki nacin upravu si ti zato sto kazes.. Al budimo iskreni Uefa i Fifa. kako vecina kazu da ih kaznu izbacuju te klubove. opet uefa fifa bi bili u izgubu bez ti klubova nijedna liga nebi bila to sto jes. nazalost sve ove klubove i kontrolisali su te organizacije

ja

pre 3 godine

UEFA moze da nastavi sa monopolom i korupcijom. Cestitam.
(Mile, 21. april 2021 07:44)

Kakav je to monopol, kad 90 % prihoda ide klubovima?! Sad, najveci bi uvek hteli najvise, a sama organizacija je zamisljena da pomogne svim klubovima. U narodu se to zove pohlepa, kad uvek trazis jos...

z

pre 3 godine

UEFA moze da nastavi sa monopolom i korupcijom. Cestitam.
(Mile, 21. april 2021 07:44)

A šta misliš ko vodi klubove? Fudbaleri? Fudbalski treneri?

Ne, nego biznismeni i političari. Superliga bi bila još veći monopol nego što to UEFA ikada može da ostvari. To im je i bio naum, a ne širenje fudbala u zemlje trećeg sveta.

I ne znam kakvu to demokratiju zamišljaš u biznisu. Kao da bi se nas dotaklo išta od ovog Star Wars-a.