1. dva krstena napada Zvezda nije izvela,koliko kod igraci da su limitirani stvar je u treneru,da li je sablona uvideo nakon toliko utakmica,Lojd i Volden skupa mogu odigrati 2 min,kada se lomi rezultat,na duze staze samo se rasipa energija i onda se igra na misice,Hol i Uskokovic nisu nesto,ali ako je jedan u igri,Zvezda koliko toliko ima neki napad,svi koji pljuju Kuridzu videlo se da veceras nema niko da odigra nesto sto lici na odbranu u reketu,Simonovic ostareo,oce srce,ali kolena klecaju,smrznuti Davidovac kao da je sa Marsa pao,stetocina O'Brajant je mogao sa svakom 4 i 5 u aba ligi da se vise nego uspesno nosi,za mnoge je bio Cembrlen,kako u napadu tako i odbrani,ako je Radonjic mislio da ga N'Kono moze zameniti,onda je veoma tanak trener,njegovo je pravo bilo da otera O'Brajanta i Simanica,ali zato Zvezda igra sa 8 igraca,veceras nema nikoga da bar u odbrani odigra 4,u sredini i zavrsnici oterati dva igraca,a ne imati zamenu za njih dovoljno govori koliko je trener takticki potkovan,kada Zvezda u 15-16 sek zavrsava napad vecinom i pogada,ali kada napad traje preko 20 sek nema sanse da poentira,smrznuti Davidovac carini loptu po 5-6 sek,drzi je i ne mrda,gleda kao izgubljeni putnik na peronu,zatim 2-3 sek pre isteka napada je nekome baci,da se taj misli sto i kako dalje,ili opali ciglu,osim Jake i Perija ostali igraci CO su suvi prosek,neki ni to,verujem da ce ih Zvezda proci u polufinalu,bilo bi cudo da se to ne desi
  (celinc, 14. april 2021 22:40)

  # Link komentara

 2. Звездаши,
  Од 23 утакмице у Аба лиги победили смо 20.Узели смо куп са другим тимом.
  Победили смо два дербија у неколико дана, а данас без два играча из прве петорке. Играли смо са ОСАМ играча.
  Верујте у Звезду и радујте се трофејима!!!
  (Стара школа, 14. april 2021 21:10)

  Doveli smo Obradovica kao Mesiju i otjerali iako je imao cak bolje rezultate nego Radonjic a kad bi gubili, gubi bi uglavnom tijesno. Proslu dobijamo jedva Igokeu dok ih danas Buducnost u Podgorici oducila od kosarke. Ja se ne nadam nicemu jer nema cemu da se nadam. S titulom ABA lige smo se pozdravili, to je jasno i Radonjicu i svima iz Zvezde. Bojim se da ce biti tesko i sa Partizanom za titulu prvaka Srbije, jer ce strani igraci tek tu biti bez ikakvog motiva.
  (kaokakao, 14. april 2021 22:05)

  # Link komentara

 3. Realno siledžijska košarka! Radonjić je realno prosečan trener sa vizijom basketa na terenu, ali definitivno traži neku ekipnu odbranu. Sa deficitarnim igračima u odbrani poput Davidovca, Kuridže, vremešnog Simonovića, Kuzmića sa ostalim sezonskim igeačima tamne puti nema tu mnogo prostora za napredak.
  (Bosna Jugoplastika Cibona Partizan, 14. april 2021 21:22)

  # Link komentara

 4. Звездаши,
  Од 23 утакмице у Аба лиги победили смо 20.Узели смо куп са другим тимом.
  Победили смо два дербија у неколико дана, а данас без два играча из прве петорке. Играли смо са ОСАМ играча.
  Верујте у Звезду и радујте се трофејима!!!
  (Стара школа, 14. april 2021 21:10)

  # Link komentara