1. A Duh gde je?!
  (Delija poteklom iz Radzastana., 4. mart 2021 18:31)

  # Link komentara

 2. Mislim,da je Borjan ovo zaslužio pre svih ostalih več sledeče sezone ako zvezda zadrži Mirka Ivaniča a mora ga zadržati ako želi,da se dokopa lige Šampiona i usput dočekati spremnog kataia za to trba,da odgovara kondiciski trener biče katai posle priprema opet onaj stari magiko zasad je nespreman i ulaziti tek kad zvezda uspe slomiti protivnika sa minimalno 2 gola razlike na poluvremenu zasad je nespreman i netreba,da se titula daje pod upitnik jednostavno igaju najspremniji i najbolji igrači trenutno samo bi pitao gde je nestao sjajni Grujič koji je postizao golove i odjednom se gruju stavlja na klupu bez pravih razloga jer je pokazao,da se radi o fenomeno dobrom igraču a dovede se krila koja nisu dorasla Grujiču sad Grjič,da greje klupu ovim crncima zato što su više plačeni ali dosta slabiji na terenu.
  (slaviša šmigič, 4. mart 2021 16:21)

  # Link komentara

 3. Polako sad, da ne preterujemo. Biti Zvezdina zvezda je ozbiljno istorijsko dostignuće. Stajati uz Rajka, Šeleta, Džaju, Pižona i Piksija je praktično i nemoguće u ovim uslovima. Ako Borjan uspe da brani ovako još jedno 3-4 godine a da Zvezda bude redovna u LŠ i evro prolećima, možda se i razmotri.

  Svakako će biti legenda kluba i to je već ozbiljno priznanje. Zvezdina zvezda je elitni nivo i sa tim se ne sme igrati i deliti tek tako.
  (ciganin najlepši, 4. mart 2021 13:56)

  Pa već uveliko ima veću karijeru u Zvezdi od Piksija. Simbol dizanja kluba iz pepela. Lider na terenu i najzaslužniji za rezultate u poslednje 4 godine, koje su najuspešnije u poslednjih 30 godina. Objektivno gledano - vrhunski golman, i u poslednjih 30 godina ne postoji igrač koji je zaslužio zvanje Zvezdine zvezde više od njega.
  (czvbgd, 4. mart 2021 15:25)

  # Link komentara

 4. Šesta Zvezdina zvezda je Dejan Savićević, ispravite tu grešku pa onda čekati sedmu. To šesto je nezahvalno za bilo koga osim za Deju. "Dejo majstore pa ti si bog".
  (miško, 4. mart 2021 14:25)

  # Link komentara

 5. @czbgd

  Polako sad, da ne preterujemo. Biti Zvezdina zvezda je ozbiljno istorijsko dostignuće. Stajati uz Rajka, Šeleta, Džaju, Pižona i Piksija je praktično i nemoguće u ovim uslovima. Ako Borjan uspe da brani ovako još jedno 3-4 godine a da Zvezda bude redovna u LŠ i evro prolećima, možda se i razmotri.

  Svakako će biti legenda kluba i to je već ozbiljno priznanje. Zvezdina zvezda je elitni nivo i sa tim se ne sme igrati i deliti tek tako.
  (ciganin najlepši, 4. mart 2021 13:56)

  # Link komentara

 6. Milan Borjan - sedma Zvezdina zvezda! Ovo se mora desiti.
  (czvbgd, 4. mart 2021 13:11)

  # Link komentara