Ponedeljak, 22.02.2021.

08:00

Jokić van ritma – Denver poražen od Atlante

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Atlanta Hoksa rezultatom 123:115.

Izvor: SN

Jokiæ van ritma – Denver poražen od Atlante IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

dan

pre 3 godine

Najveći problem Denvera je astronomski ugovor Mareja, koji ovaj ne opravdava na terenu.
(MethodManWu, 22. februar 2021 10:57)

Obrazlozi to malo. Marej je trenutno jedan od naboljih bekova lige. Doskora je vukao povredu lakta....sad je fit i to se vidi u njegovoj igri. Poslednjih 5 utakmica 33 poena u proseku (25,25,30,35,50)....bolesni procenti suta iz igre..dvojka 67%, trojka 52%, slobodna preko 90%..ukupno iz igre 61.5%.. 6,2 skoka i 4,4 asistencije u proseku. Ovo je kao malo..nemoj da se salimo. Bio je sjajan u plej-ofu prosle sezone...nista losiji od Jokica.

milisav

pre 3 godine

I Kapela i Bojan B. su mogli da budu u Denveru. To bi bio nepobediv tim.
(Imay, 22. februar 2021 10:26)

Ko bi igrao 5-icu Kap ili Joka.

stats

pre 3 godine

Ucinak Jokica i Mareja u poslednjih 5 utakmica.

Jokić Marej
Minuta 36 36
Poena 26,0 33,0
Šut iz igre ukupno 46/84 (54,7%) 61/101 (60,4%)
Šut za 2p. 36/62 (58,1%) 37/55 (67,3%)
Šut za 3p 10/22 (45,4%) 24/46 (52,2%)
Slobodna bacanja 28/29 (96,6%) 19/21 (90,5%)
Skokovi 10,2 6,2
Asistencije 8,0 4,4

baron

pre 3 godine

Jokic je sa samo 20 godina strpao drim timu 25 koseva i igrao finale Olimpijade u Riju, tupsone
(Dragan Borca, 22. februar 2021 17:25)

Kojim bre drim timu?

U finalu je Joka imao 6p,a na toj revijalnoj utakmici jeste ubacio 25p,ali nebitna utakmica.
Sto u finalu nije ubacio 25p?
Sto protiv Spanije, Argentine, Lakersa nije bio najbolji?
Joka vam je novi RW, statisticar obican, koji je igrac za male utakmice.

Pera

pre 3 godine

Rezervni centar Hartenstein: 10 minuta, 0 poena, 0 skokova.
Tri nezaboravne tragikomicne akcije:
Prva, najtuznija: Utrcava pod kos, odbranbeni iza njega, ispred njega metar praznine i kos, Faku mu baca idealni pas, samo da ispruzi ruke i zakuca, polozi, ali on gleda na drugu stranu, lopta ga pogadja u lice, Fakuu se pise izgubljena lopta.
Druga: dobija loptu pod kosem, idelana pozicija, samo da zakuca, ali dozvoljava da ga Okongwu blokira, to bi svaki centar morao da da...
Treca: par minuta kasnije, dobija loptu 2-3 metra od kosa, on slobodan, pod kosem par odbrambenih igraca. Valjda se priseca blokade od pre par minuta i totalno se gubi. Ne sme da sutne, udje, resava da doda loptu nekom pod kosem, ali tamo su samo dva njihova, dodaje im loptu pravo u ruke, bez da ga iko napada.
Prvi prekid posle toga izlazi iz igre, vidno utucen, potresen svojim greskama. Dobar je momak, energija, trudi se, zao mi je da ga gledam, ali i ja bih voleo da igram u NBA, al ne moze svako.

baron

pre 3 godine

Jedno je kada neka ekipa igra odbranu, a sasvim druga prica kada te pustaju da sam visis na trojci, setas se kao penzioner, bacas flotere sa metar od kosa.
Jokic bi ovako prolazio u Evropi svako vece, tako je prolazio i na SP.
U odbrani je teska rupa, u napadu malo bolji od proseka.
Kaze pre neko kako Jokicu i Janisu ne odgovara manji teren u Evropi.
Ne mogu da se priviknu.
A kako su P.Gasol i Novicki mogli da se priviknu.
P. Gasol igrao podjednako dobro i na PF i na poziciji C.
Ko zna zna.
Ali dobro, imao je DD. Jaka stvar, imao je i Andris Biedrins u GSW celu sezonu DD, a bio prosečan centar. Ovaj nas je kao najbolji u univerzumu.

Imay

pre 3 godine

Majke mi, ja bi mogao da radim kao menadžer za dovođenje igrača! Znao sam da Kapelu i Bojana Bogdanovića treba dovesti. Znao sam da je Plamli drvo i da ne vredi taj novac. Znao sam i za Dončića, Milsapa da mu ne treba produžavati 1 godinu po 30 mil. Znao sam za Vestbruka da nema pojma i da ne vredi, isto i za Konlija. Eto, isplatilo bi im se višestruko da su mi dali i po milion za svaki savet, a ja bi im ga dao i besplatno samo da su pitali...

Pera Ždera

pre 3 godine

Meloun ocekuje da mu rukiji istupe i cupaju povredjene a 80% utakmica ignorisao njihovo postojanje. Naravno da su van ritma cesto, naravno da nema ni blage konstantnosti (odakle i da je ima), naravno da su pogubljeni, cesto u kontra ritmu... Umesto da ih je lagano uvodio u sistem utakmica, pre povreda Herisa, Dozijera, Milsapa nisu imali ni 10 min ukupno svaki :(((

$$$

pre 3 godine

Јокић је схватио да не вреди са овим Денвером ишта покушавати. Ту је превише клинаца који треба да науче елементарне ствари у одбрани.
(Иван, 22. februar 2021 11:55)

A inace Jokic je zver u odbrani?!

dule

pre 3 godine

@dule Eto neka je odigrao loše, pa valjda i on može da ima loš dan jednom u 30 utakmica.
(mighty banana, 22. februar 2021 08:55)


Naravno da ima, to je i poenta - odigrao je lose, desava se, idemo dalje. Zato sam i rekao, ne treba izmisljati opravdanja i slicno. Da nema loseg, ne bi znali sta je dobro.

Иван

pre 3 godine

Катастрофа шта су менаџер и тренер урадили од најперспективније екипе!

Јокић је схватио да не вреди са овим Денвером ишта покушавати. Ту је превише клинаца који треба да науче елементарне ствари у одбрани.

Мареј је класични мучитељ лопте. Велика потрошња времена и лопти, а премали учинак. Тре Јанг не игра одбрану, а Мареј то не уме да искористи.

Хартенштајн је посебна прича: један од оних ликова који активношћу (улизивањем) настоје да прикрију незнање. Срели смо сви такве у школи, на послу. Момак апсолутно ништа не уме!

А највише ме излуђују ликови типа Морис и Бартон када добију лопту на тројци, само су, и уместо да шутну, они финтирају и крену у продор. И наравно - промаше!

Толико лоших одлука, толико глупих играча на једном месту, то не може да надомести ни Никола Јокић. Нагетси укупно имају два и по играча. Али барем ће брзо испасти, и имаћемо Николу већ у квалификацијама за ОИ.

WillyWonka

pre 3 godine

Iako je imao loš šut, mnogi bi ubili za učinak od 15p i 10s. Čovjek podigao kriterije, ako ne napravi tripl-dabl, idu silne kritike.
A i on je samo čovjek od krvi i mesa, mora nekad imati malo slabiji dan, može se i on umoriti kad vuče ovaj tim od početka sezone. Tako da bi trebalo malo smanjiti doživljaj.

cole

pre 3 godine

Kapela 8/9 sut 22 poena, alen 8/9 sut 20 poena, zadnje dvije utakmice centri protiv denvera
Mogla se nekad i odbrana zaigrati a ne samo ganjati statistiku

Fragiskos Alvertis

pre 3 godine

Denver je grupa gradjana na rekreaciji, očajni su, ovo više ne vredi gledati. Ili neki veliki trejd ili da Malone ide.

tocka

pre 3 godine

Gledao prvo poluvreme i drago mi da sam konačno video i malo BolBola. Meloun se sad setio da malo uigrava ove nove igrače, ali i to zato što mu fale 4 standardna. Nema Denver tim ove sezone, džaba sve. Jokić je očigledno crkao, bukvalno se vuče po terenu. Pominje se trejd sa Baksima za Midltona. Mislim da u paketu idu MPJ i Barton, zato ova dvojica imaju bitne uloge u poslednjim mečevima. Bartonu se pušta da se ispucava, a MPJ-a pune loptama. Nadaju se da mogu da zadrže jednog od ove dvojice, ja se samo nadam da to ne bude Barton. Druge opcije su trejd sa Raketama i Mwaba ili Oladibo, ili totalni trejd gde mogu i Takera da dobiju. U svakom slučaju moraće da se odreknu nekog od Bartona, MPJ-a, BolBola, Herisa, Doziera, što im je sve ok, samo da preseku i idu dalje. Očigledno je da ovaj ovakav tim nema odbranu spoljne linije, i da čim se pojavi mali bek ko Jang da je utakmica gotova.

Zile

pre 3 godine

Ljudi ne kapiraju da je Denver ispustio sezoni sa 3 poraza od Sakramenta. Jokic je vukao do tacke kada su imali sanse da budu 5 i da se nadaju necemu. Marej je uzivao u odmoru od 25 utakmica i sada hoce da opravda masan ugovor. Sada je kasno za bilo kakav uspeh pleyoffu,jer nemas igraca koji moze da 25+ pojena svake utakmice.

Pogan

pre 3 godine

Denver bi izgubio 20+ razlike da Kampaco nije sipao 4 trojke pred sam kraj. Jokic kriminalno los u odbrani, cak i za njegove standarde... Sutne trojku i gleda kako leti lopta, za to vreme njegov igrac vec pod Denverovim kosem kampuje i onda dobija loptu na zicer. Pa onda ovo lobovanje do Kapele i Kolinsa celo vece... Bukvalno svaki tim moze da nabusi Denver igrajuci samo pick and roll celu utakmicu.
Onaj mali Huerter je vec sa 22 god po ucinku u ravni sa Bogdanovicem. Decko ima i solidan sut i ulaz i asistenciju. Poslednjih 5 utakmica ga ne ide sut za 3 (svaku je sutirao 20-25%), al i takav ima 38% za 3 ove sezone. Ako digne to na preko 40%, ne vidim sto ne bi startovao ispred Bogdana.

Smeh

pre 3 godine

Zanimljivo, Jokić prvi put podbaci ove sezone i odmah poraz. I prvi put da ga nadigra protivnički centar. Dešava se i najboljima. Možda bi mogao da pauzira koju utakmicu, da odmori malo.

Neo

pre 3 godine

Pogledao sam hajlajtse i odmah posle 15 sekundi se cudim. Atlanta u napadu, a ovaj Barton ostavio svog igraca na 7 metara i gura se sa Kapelom u reketu?! Sta ce on u reketu? Sto ne cuva svog igraca spolja? To je cist bezobrazluk kako ih lik unistava. Zeljko Obradovic bi ga udavio.

znanje-imanje

pre 3 godine

Moglo se izračunati unapred. Pri ovom ritmu svi 20% odmaraju glavne igrače. Morali su ovo da predvide, u najgorem da dosad uvide da ni Jokić ne može ovim ritmom. Do PO urnisaće ga skroz. Mnogo su Malounmni. https://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1801499#k35216829

Sve je to OK, NBA je ionako zabava. Ako gledate Jutu obratite pažnju na najduhovitijeg Đžo Engleza. Prvi put kad sam ovo video iako sam gledao jedva sam video. Joe ovo radi često ali tako hladnokrvno da se teško opazi.
Blaža verzija: 3 slobodna bacanja za protivničkog igrača. Da poen, pozdravi se sa dva skakača. Ide unazad, pozdravi se sa jednim bekom ali - nema mu drugog beka a ruke su mu ispružene unazad. Ništa za to - tu je Joe English da pomogne. I on mu klapne ruku. To uradi tako da ovaj uopšte ne primeti, ne shvati ironiju.
E sad to isto ali mnogo luđe. Kraj utakmice, frka, tajm aut, pa još posle. I sad 4 ili i 5 igrača protivničkog tima stoji grupno ispod svog koša. Dogovaraju se, ono tipa "drži onoga, ja ovoga, dobijamo ih" i tome slično. Ali! Njima se pridružio i Joe, mrtav ladan, ozbiljnog lica. Iako su ovi svi crni u tamnom dresu a on beo u belom. Kad vođa onog tima završi tiradu tad i Joe sa svima njima usklikne "o jea" i ispozdravlja se haj fajv sa svima. Gledam, ne verujem očima. U stvari poverovao sam i u onaj prvi put tek kada sam video da je to uradio i drugom timu! Odradio ceo dogovor sa njima, i klimanje glavom itd... a ovi ništa. Ko da je Gručo Marx na terenu. I tako... godinama.

Western Devil

pre 3 godine

Nesto se u Denveru kuva oko MPJ, jer nacin na koji ga tretiraju, ne bi me cudilo da je neko Melounu javio da je mali trejdovan pa ga je benchovao da se ne povredi.

Ko nije gledao - mali je odlicno krenuo ali je dobio brzo 3 faula: prvi je bila cista banana, treci je bio da prekine kontru na Jokicev ocajan pas u ruke protivniku. Lupio je 2 rampe Trej Jangu u punom trku i do tog trenutka nije uopste bio los ni u jednom pravcu. Sta se s njim desava to je misterija, ali bih ga potpuno razumeo ako je ljut i trazi trade posle ovoga.

pant-La

pre 3 godine

Stvarno se ne secam kad je Jokic ubacio samo trecinu svojih suteva i imao ovako los procenat iz igre, verovatno jeste nekad, pre nekih 100-200 utakmica..

Hm

pre 3 godine

Marej se posle one kol'ko tol'ko normalne utakmice vratio u svoj omiljeni "ja sam superstar" mod. Jokicu bes nista nije islo, i umesto da tip preuzme ukogu vodje tima, on je, u svom dobro poznatom stilu, poceo da tripuje da moze sam da odluci utakmicu.

Denver sve losiji. Bez Jokica su obicna kanta za napucavanje. Inace...ne pamtim kada sam gledao ovako losegJokica. Cak mu nisu prolazili ni oni alibi fazoni u odbrani kada istrcava i ostavlja svog coveka samog ispod kosa. He, Kapela je to maksimalno koristio.

Pera Ždera

pre 3 godine

Tragikomican detalj utakmice... Lopta, pri Kampacovom fenomenalnom dodavanju, pogadja Hanterstajna u glavu pri spustanju ka kosu. Cela klupa Denvera u smeh. Tele ograniceno.

Marko

pre 3 godine

Koliko je utakmica odigrao vrhunski i nosio ekipu nista cudno. Realno je bilo da se to desi ranije ali covek je masina i svaka mu cast i pored toga petnaest koseva svaka cast.

Dragan Borca

pre 3 godine

Lose lose, jeste im ovo kraj dugackih putovanja, jeste da im fale fakticki 4 od 5 najboljih defanzivaca ali Maloun ce zestoko ukanaliti tim sa Bartonom. Jokic totalno los i van ritma. Od samog pocetka. Marej napuca 50 poena proslu, Jokic igra u zivotnoj formi, Porter se malo popravio zadnjih par a sta uradi Maloun- da Bartonu loptu u ruke celo prvo poluvreme🙄 Pa covece koji ce ti on kao plejmejker. Prvo poluvreme je izgledalo kao da je Barton glavni igrac tima. Sta ce mu on kao pomocni plejmejker kad ima Jokica i Mareja to je van pameti. Kad god Barton ima puno lopte u rukama lose se zavrsi za tim. Ima Jokica/ Mareja i Portera a prvo poluvreme Barton skoro svaki napad nesto se mesa u organizaciju. Uzme spolja loptu davi nesto dribla sam sebe, dovuce protivnickog igraca koji ga cuva spolja a tu vec Marej i Jokic i stvori se totalna guzva i Jokic se tu bas nije snasao. Ne moze da igraju sa 3 plejmejkera tako, los spacing katastrofa. O njegovoj odbrani da ne pricam. Huerter na trojci on se seta pored niti ga napada. A Porter je bio skroz ok prvo poluvreme a on ga ostavio na 19 minuta. Mislim da ce neko na kraju sezone napustiti Denver ili Maloun ili Porter 🙄 Bol Bol mu ne igra uopste a onda ga odjednom ubacuje u vatru, kao da ni sam ne zna sta radi, uopste nema viziju kako igrace uklopiti. Ionako su slabasni defanzivno a tek ovako bez 4 iole dobra defanzivca ali ne moze Barton toliko lopte u rukama imati to je lose za tim. Totalno je zagusio Jokica i ovaj bas lose igrao.

ANALiticar

pre 3 godine

Gledao, bas je slabo igrao, da ne kazem bio najgori u timu, ovih 15 kosevq bas na misice, nista ga nije htelo, da je bilo koj drugi igrac Denvera u pitanju grejao bi klupu pola od ovoga sto je igrao. Bice bolja sledeca, mada Atlantu nema ko nije dobio ove godine, steta

Proka

pre 3 godine

Denver je od tima iz finala konferencije dosao do tima koji nece u PO. Mnogo razloga a najveci je katastrofalno odradjen trejd. Oni mogu da menjaju trenera, sto i nije neko resenje, ili da naprave neki revolucionarni trejd. Slicno je kod Dalasa pa mozda trejd Jokic-Prozignis (i jos neko) nije bez veze. Imam utisak da bi Marej-Prozignis kao tandem bolje funkcionisao nego Marej-Jokic a dobili bi jos negog igraca sto je dobro jer su tanki svugde. Za Dalas bi to znacilo ubitacan tandem i finale konferencije.

Pogan

pre 3 godine

Od sedam igraca na tiketu svi prodju sem Jokica.
(Back in Black, 22. februar 2021 08:06)

Jesi probao onaj sampon Johnson & Johnson "No more tears"?

Strale

pre 3 godine

Umoran je već, a i dalje su mnogi povređeni i imali su samo jednog krilnog centra jer nisu ni Milsep ni Grin igrali. Ali bez obzira na to, treba da trejduju za Derozana, Lavina, pa čak i Bila ako ne bude Vašington hteo mnogo za njega.

andrej

pre 3 godine

Znao sam da će ovo da se desi. Marej pomislio da je suprstar, poremetila se hemija unutar ekipe i nije se znalo ko je ko na terenu. Ocito i Jokic forsirao....

Marko

pre 3 godine

Koliko je utakmica odigrao vrhunski i nosio ekipu nista cudno. Realno je bilo da se to desi ranije ali covek je masina i svaka mu cast i pored toga petnaest koseva svaka cast.

Pera Ždera

pre 3 godine

Tragikomican detalj utakmice... Lopta, pri Kampacovom fenomenalnom dodavanju, pogadja Hanterstajna u glavu pri spustanju ka kosu. Cela klupa Denvera u smeh. Tele ograniceno.

znanje-imanje

pre 3 godine

Moglo se izračunati unapred. Pri ovom ritmu svi 20% odmaraju glavne igrače. Morali su ovo da predvide, u najgorem da dosad uvide da ni Jokić ne može ovim ritmom. Do PO urnisaće ga skroz. Mnogo su Malounmni. https://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1801499#k35216829

Sve je to OK, NBA je ionako zabava. Ako gledate Jutu obratite pažnju na najduhovitijeg Đžo Engleza. Prvi put kad sam ovo video iako sam gledao jedva sam video. Joe ovo radi često ali tako hladnokrvno da se teško opazi.
Blaža verzija: 3 slobodna bacanja za protivničkog igrača. Da poen, pozdravi se sa dva skakača. Ide unazad, pozdravi se sa jednim bekom ali - nema mu drugog beka a ruke su mu ispružene unazad. Ništa za to - tu je Joe English da pomogne. I on mu klapne ruku. To uradi tako da ovaj uopšte ne primeti, ne shvati ironiju.
E sad to isto ali mnogo luđe. Kraj utakmice, frka, tajm aut, pa još posle. I sad 4 ili i 5 igrača protivničkog tima stoji grupno ispod svog koša. Dogovaraju se, ono tipa "drži onoga, ja ovoga, dobijamo ih" i tome slično. Ali! Njima se pridružio i Joe, mrtav ladan, ozbiljnog lica. Iako su ovi svi crni u tamnom dresu a on beo u belom. Kad vođa onog tima završi tiradu tad i Joe sa svima njima usklikne "o jea" i ispozdravlja se haj fajv sa svima. Gledam, ne verujem očima. U stvari poverovao sam i u onaj prvi put tek kada sam video da je to uradio i drugom timu! Odradio ceo dogovor sa njima, i klimanje glavom itd... a ovi ništa. Ko da je Gručo Marx na terenu. I tako... godinama.

Western Devil

pre 3 godine

Nesto se u Denveru kuva oko MPJ, jer nacin na koji ga tretiraju, ne bi me cudilo da je neko Melounu javio da je mali trejdovan pa ga je benchovao da se ne povredi.

Ko nije gledao - mali je odlicno krenuo ali je dobio brzo 3 faula: prvi je bila cista banana, treci je bio da prekine kontru na Jokicev ocajan pas u ruke protivniku. Lupio je 2 rampe Trej Jangu u punom trku i do tog trenutka nije uopste bio los ni u jednom pravcu. Sta se s njim desava to je misterija, ali bih ga potpuno razumeo ako je ljut i trazi trade posle ovoga.

Strale

pre 3 godine

Umoran je već, a i dalje su mnogi povređeni i imali su samo jednog krilnog centra jer nisu ni Milsep ni Grin igrali. Ali bez obzira na to, treba da trejduju za Derozana, Lavina, pa čak i Bila ako ne bude Vašington hteo mnogo za njega.

Hm

pre 3 godine

Marej se posle one kol'ko tol'ko normalne utakmice vratio u svoj omiljeni "ja sam superstar" mod. Jokicu bes nista nije islo, i umesto da tip preuzme ukogu vodje tima, on je, u svom dobro poznatom stilu, poceo da tripuje da moze sam da odluci utakmicu.

Denver sve losiji. Bez Jokica su obicna kanta za napucavanje. Inace...ne pamtim kada sam gledao ovako losegJokica. Cak mu nisu prolazili ni oni alibi fazoni u odbrani kada istrcava i ostavlja svog coveka samog ispod kosa. He, Kapela je to maksimalno koristio.

Pogan

pre 3 godine

Od sedam igraca na tiketu svi prodju sem Jokica.
(Back in Black, 22. februar 2021 08:06)

Jesi probao onaj sampon Johnson & Johnson "No more tears"?

Proka

pre 3 godine

Denver je od tima iz finala konferencije dosao do tima koji nece u PO. Mnogo razloga a najveci je katastrofalno odradjen trejd. Oni mogu da menjaju trenera, sto i nije neko resenje, ili da naprave neki revolucionarni trejd. Slicno je kod Dalasa pa mozda trejd Jokic-Prozignis (i jos neko) nije bez veze. Imam utisak da bi Marej-Prozignis kao tandem bolje funkcionisao nego Marej-Jokic a dobili bi jos negog igraca sto je dobro jer su tanki svugde. Za Dalas bi to znacilo ubitacan tandem i finale konferencije.

Neo

pre 3 godine

Pogledao sam hajlajtse i odmah posle 15 sekundi se cudim. Atlanta u napadu, a ovaj Barton ostavio svog igraca na 7 metara i gura se sa Kapelom u reketu?! Sta ce on u reketu? Sto ne cuva svog igraca spolja? To je cist bezobrazluk kako ih lik unistava. Zeljko Obradovic bi ga udavio.

Dragan Borca

pre 3 godine

Lose lose, jeste im ovo kraj dugackih putovanja, jeste da im fale fakticki 4 od 5 najboljih defanzivaca ali Maloun ce zestoko ukanaliti tim sa Bartonom. Jokic totalno los i van ritma. Od samog pocetka. Marej napuca 50 poena proslu, Jokic igra u zivotnoj formi, Porter se malo popravio zadnjih par a sta uradi Maloun- da Bartonu loptu u ruke celo prvo poluvreme🙄 Pa covece koji ce ti on kao plejmejker. Prvo poluvreme je izgledalo kao da je Barton glavni igrac tima. Sta ce mu on kao pomocni plejmejker kad ima Jokica i Mareja to je van pameti. Kad god Barton ima puno lopte u rukama lose se zavrsi za tim. Ima Jokica/ Mareja i Portera a prvo poluvreme Barton skoro svaki napad nesto se mesa u organizaciju. Uzme spolja loptu davi nesto dribla sam sebe, dovuce protivnickog igraca koji ga cuva spolja a tu vec Marej i Jokic i stvori se totalna guzva i Jokic se tu bas nije snasao. Ne moze da igraju sa 3 plejmejkera tako, los spacing katastrofa. O njegovoj odbrani da ne pricam. Huerter na trojci on se seta pored niti ga napada. A Porter je bio skroz ok prvo poluvreme a on ga ostavio na 19 minuta. Mislim da ce neko na kraju sezone napustiti Denver ili Maloun ili Porter 🙄 Bol Bol mu ne igra uopste a onda ga odjednom ubacuje u vatru, kao da ni sam ne zna sta radi, uopste nema viziju kako igrace uklopiti. Ionako su slabasni defanzivno a tek ovako bez 4 iole dobra defanzivca ali ne moze Barton toliko lopte u rukama imati to je lose za tim. Totalno je zagusio Jokica i ovaj bas lose igrao.

andrej

pre 3 godine

Znao sam da će ovo da se desi. Marej pomislio da je suprstar, poremetila se hemija unutar ekipe i nije se znalo ko je ko na terenu. Ocito i Jokic forsirao....

tocka

pre 3 godine

Gledao prvo poluvreme i drago mi da sam konačno video i malo BolBola. Meloun se sad setio da malo uigrava ove nove igrače, ali i to zato što mu fale 4 standardna. Nema Denver tim ove sezone, džaba sve. Jokić je očigledno crkao, bukvalno se vuče po terenu. Pominje se trejd sa Baksima za Midltona. Mislim da u paketu idu MPJ i Barton, zato ova dvojica imaju bitne uloge u poslednjim mečevima. Bartonu se pušta da se ispucava, a MPJ-a pune loptama. Nadaju se da mogu da zadrže jednog od ove dvojice, ja se samo nadam da to ne bude Barton. Druge opcije su trejd sa Raketama i Mwaba ili Oladibo, ili totalni trejd gde mogu i Takera da dobiju. U svakom slučaju moraće da se odreknu nekog od Bartona, MPJ-a, BolBola, Herisa, Doziera, što im je sve ok, samo da preseku i idu dalje. Očigledno je da ovaj ovakav tim nema odbranu spoljne linije, i da čim se pojavi mali bek ko Jang da je utakmica gotova.

pant-La

pre 3 godine

Stvarno se ne secam kad je Jokic ubacio samo trecinu svojih suteva i imao ovako los procenat iz igre, verovatno jeste nekad, pre nekih 100-200 utakmica..

cole

pre 3 godine

Kapela 8/9 sut 22 poena, alen 8/9 sut 20 poena, zadnje dvije utakmice centri protiv denvera
Mogla se nekad i odbrana zaigrati a ne samo ganjati statistiku

ANALiticar

pre 3 godine

Gledao, bas je slabo igrao, da ne kazem bio najgori u timu, ovih 15 kosevq bas na misice, nista ga nije htelo, da je bilo koj drugi igrac Denvera u pitanju grejao bi klupu pola od ovoga sto je igrao. Bice bolja sledeca, mada Atlantu nema ko nije dobio ove godine, steta

Smeh

pre 3 godine

Zanimljivo, Jokić prvi put podbaci ove sezone i odmah poraz. I prvi put da ga nadigra protivnički centar. Dešava se i najboljima. Možda bi mogao da pauzira koju utakmicu, da odmori malo.

Fragiskos Alvertis

pre 3 godine

Denver je grupa gradjana na rekreaciji, očajni su, ovo više ne vredi gledati. Ili neki veliki trejd ili da Malone ide.

WillyWonka

pre 3 godine

Iako je imao loš šut, mnogi bi ubili za učinak od 15p i 10s. Čovjek podigao kriterije, ako ne napravi tripl-dabl, idu silne kritike.
A i on je samo čovjek od krvi i mesa, mora nekad imati malo slabiji dan, može se i on umoriti kad vuče ovaj tim od početka sezone. Tako da bi trebalo malo smanjiti doživljaj.

Pera

pre 3 godine

Rezervni centar Hartenstein: 10 minuta, 0 poena, 0 skokova.
Tri nezaboravne tragikomicne akcije:
Prva, najtuznija: Utrcava pod kos, odbranbeni iza njega, ispred njega metar praznine i kos, Faku mu baca idealni pas, samo da ispruzi ruke i zakuca, polozi, ali on gleda na drugu stranu, lopta ga pogadja u lice, Fakuu se pise izgubljena lopta.
Druga: dobija loptu pod kosem, idelana pozicija, samo da zakuca, ali dozvoljava da ga Okongwu blokira, to bi svaki centar morao da da...
Treca: par minuta kasnije, dobija loptu 2-3 metra od kosa, on slobodan, pod kosem par odbrambenih igraca. Valjda se priseca blokade od pre par minuta i totalno se gubi. Ne sme da sutne, udje, resava da doda loptu nekom pod kosem, ali tamo su samo dva njihova, dodaje im loptu pravo u ruke, bez da ga iko napada.
Prvi prekid posle toga izlazi iz igre, vidno utucen, potresen svojim greskama. Dobar je momak, energija, trudi se, zao mi je da ga gledam, ali i ja bih voleo da igram u NBA, al ne moze svako.

Pogan

pre 3 godine

Denver bi izgubio 20+ razlike da Kampaco nije sipao 4 trojke pred sam kraj. Jokic kriminalno los u odbrani, cak i za njegove standarde... Sutne trojku i gleda kako leti lopta, za to vreme njegov igrac vec pod Denverovim kosem kampuje i onda dobija loptu na zicer. Pa onda ovo lobovanje do Kapele i Kolinsa celo vece... Bukvalno svaki tim moze da nabusi Denver igrajuci samo pick and roll celu utakmicu.
Onaj mali Huerter je vec sa 22 god po ucinku u ravni sa Bogdanovicem. Decko ima i solidan sut i ulaz i asistenciju. Poslednjih 5 utakmica ga ne ide sut za 3 (svaku je sutirao 20-25%), al i takav ima 38% za 3 ove sezone. Ako digne to na preko 40%, ne vidim sto ne bi startovao ispred Bogdana.

Zile

pre 3 godine

Ljudi ne kapiraju da je Denver ispustio sezoni sa 3 poraza od Sakramenta. Jokic je vukao do tacke kada su imali sanse da budu 5 i da se nadaju necemu. Marej je uzivao u odmoru od 25 utakmica i sada hoce da opravda masan ugovor. Sada je kasno za bilo kakav uspeh pleyoffu,jer nemas igraca koji moze da 25+ pojena svake utakmice.

dule

pre 3 godine

@dule Eto neka je odigrao loše, pa valjda i on može da ima loš dan jednom u 30 utakmica.
(mighty banana, 22. februar 2021 08:55)


Naravno da ima, to je i poenta - odigrao je lose, desava se, idemo dalje. Zato sam i rekao, ne treba izmisljati opravdanja i slicno. Da nema loseg, ne bi znali sta je dobro.

Иван

pre 3 godine

Катастрофа шта су менаџер и тренер урадили од најперспективније екипе!

Јокић је схватио да не вреди са овим Денвером ишта покушавати. Ту је превише клинаца који треба да науче елементарне ствари у одбрани.

Мареј је класични мучитељ лопте. Велика потрошња времена и лопти, а премали учинак. Тре Јанг не игра одбрану, а Мареј то не уме да искористи.

Хартенштајн је посебна прича: један од оних ликова који активношћу (улизивањем) настоје да прикрију незнање. Срели смо сви такве у школи, на послу. Момак апсолутно ништа не уме!

А највише ме излуђују ликови типа Морис и Бартон када добију лопту на тројци, само су, и уместо да шутну, они финтирају и крену у продор. И наравно - промаше!

Толико лоших одлука, толико глупих играча на једном месту, то не може да надомести ни Никола Јокић. Нагетси укупно имају два и по играча. Али барем ће брзо испасти, и имаћемо Николу већ у квалификацијама за ОИ.

Pera Ždera

pre 3 godine

Meloun ocekuje da mu rukiji istupe i cupaju povredjene a 80% utakmica ignorisao njihovo postojanje. Naravno da su van ritma cesto, naravno da nema ni blage konstantnosti (odakle i da je ima), naravno da su pogubljeni, cesto u kontra ritmu... Umesto da ih je lagano uvodio u sistem utakmica, pre povreda Herisa, Dozijera, Milsapa nisu imali ni 10 min ukupno svaki :(((

$$$

pre 3 godine

Јокић је схватио да не вреди са овим Денвером ишта покушавати. Ту је превише клинаца који треба да науче елементарне ствари у одбрани.
(Иван, 22. februar 2021 11:55)

A inace Jokic je zver u odbrani?!

dan

pre 3 godine

Najveći problem Denvera je astronomski ugovor Mareja, koji ovaj ne opravdava na terenu.
(MethodManWu, 22. februar 2021 10:57)

Obrazlozi to malo. Marej je trenutno jedan od naboljih bekova lige. Doskora je vukao povredu lakta....sad je fit i to se vidi u njegovoj igri. Poslednjih 5 utakmica 33 poena u proseku (25,25,30,35,50)....bolesni procenti suta iz igre..dvojka 67%, trojka 52%, slobodna preko 90%..ukupno iz igre 61.5%.. 6,2 skoka i 4,4 asistencije u proseku. Ovo je kao malo..nemoj da se salimo. Bio je sjajan u plej-ofu prosle sezone...nista losiji od Jokica.

baron

pre 3 godine

Jedno je kada neka ekipa igra odbranu, a sasvim druga prica kada te pustaju da sam visis na trojci, setas se kao penzioner, bacas flotere sa metar od kosa.
Jokic bi ovako prolazio u Evropi svako vece, tako je prolazio i na SP.
U odbrani je teska rupa, u napadu malo bolji od proseka.
Kaze pre neko kako Jokicu i Janisu ne odgovara manji teren u Evropi.
Ne mogu da se priviknu.
A kako su P.Gasol i Novicki mogli da se priviknu.
P. Gasol igrao podjednako dobro i na PF i na poziciji C.
Ko zna zna.
Ali dobro, imao je DD. Jaka stvar, imao je i Andris Biedrins u GSW celu sezonu DD, a bio prosečan centar. Ovaj nas je kao najbolji u univerzumu.

baron

pre 3 godine

Jokic je sa samo 20 godina strpao drim timu 25 koseva i igrao finale Olimpijade u Riju, tupsone
(Dragan Borca, 22. februar 2021 17:25)

Kojim bre drim timu?

U finalu je Joka imao 6p,a na toj revijalnoj utakmici jeste ubacio 25p,ali nebitna utakmica.
Sto u finalu nije ubacio 25p?
Sto protiv Spanije, Argentine, Lakersa nije bio najbolji?
Joka vam je novi RW, statisticar obican, koji je igrac za male utakmice.

Imay

pre 3 godine

Majke mi, ja bi mogao da radim kao menadžer za dovođenje igrača! Znao sam da Kapelu i Bojana Bogdanovića treba dovesti. Znao sam da je Plamli drvo i da ne vredi taj novac. Znao sam i za Dončića, Milsapa da mu ne treba produžavati 1 godinu po 30 mil. Znao sam za Vestbruka da nema pojma i da ne vredi, isto i za Konlija. Eto, isplatilo bi im se višestruko da su mi dali i po milion za svaki savet, a ja bi im ga dao i besplatno samo da su pitali...

milisav

pre 3 godine

I Kapela i Bojan B. su mogli da budu u Denveru. To bi bio nepobediv tim.
(Imay, 22. februar 2021 10:26)

Ko bi igrao 5-icu Kap ili Joka.

stats

pre 3 godine

Ucinak Jokica i Mareja u poslednjih 5 utakmica.

Jokić Marej
Minuta 36 36
Poena 26,0 33,0
Šut iz igre ukupno 46/84 (54,7%) 61/101 (60,4%)
Šut za 2p. 36/62 (58,1%) 37/55 (67,3%)
Šut za 3p 10/22 (45,4%) 24/46 (52,2%)
Slobodna bacanja 28/29 (96,6%) 19/21 (90,5%)
Skokovi 10,2 6,2
Asistencije 8,0 4,4

Proka

pre 3 godine

Denver je od tima iz finala konferencije dosao do tima koji nece u PO. Mnogo razloga a najveci je katastrofalno odradjen trejd. Oni mogu da menjaju trenera, sto i nije neko resenje, ili da naprave neki revolucionarni trejd. Slicno je kod Dalasa pa mozda trejd Jokic-Prozignis (i jos neko) nije bez veze. Imam utisak da bi Marej-Prozignis kao tandem bolje funkcionisao nego Marej-Jokic a dobili bi jos negog igraca sto je dobro jer su tanki svugde. Za Dalas bi to znacilo ubitacan tandem i finale konferencije.

cole

pre 3 godine

Kapela 8/9 sut 22 poena, alen 8/9 sut 20 poena, zadnje dvije utakmice centri protiv denvera
Mogla se nekad i odbrana zaigrati a ne samo ganjati statistiku

baron

pre 3 godine

Jedno je kada neka ekipa igra odbranu, a sasvim druga prica kada te pustaju da sam visis na trojci, setas se kao penzioner, bacas flotere sa metar od kosa.
Jokic bi ovako prolazio u Evropi svako vece, tako je prolazio i na SP.
U odbrani je teska rupa, u napadu malo bolji od proseka.
Kaze pre neko kako Jokicu i Janisu ne odgovara manji teren u Evropi.
Ne mogu da se priviknu.
A kako su P.Gasol i Novicki mogli da se priviknu.
P. Gasol igrao podjednako dobro i na PF i na poziciji C.
Ko zna zna.
Ali dobro, imao je DD. Jaka stvar, imao je i Andris Biedrins u GSW celu sezonu DD, a bio prosečan centar. Ovaj nas je kao najbolji u univerzumu.

znanje-imanje

pre 3 godine

Moglo se izračunati unapred. Pri ovom ritmu svi 20% odmaraju glavne igrače. Morali su ovo da predvide, u najgorem da dosad uvide da ni Jokić ne može ovim ritmom. Do PO urnisaće ga skroz. Mnogo su Malounmni. https://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1801499#k35216829

Sve je to OK, NBA je ionako zabava. Ako gledate Jutu obratite pažnju na najduhovitijeg Đžo Engleza. Prvi put kad sam ovo video iako sam gledao jedva sam video. Joe ovo radi često ali tako hladnokrvno da se teško opazi.
Blaža verzija: 3 slobodna bacanja za protivničkog igrača. Da poen, pozdravi se sa dva skakača. Ide unazad, pozdravi se sa jednim bekom ali - nema mu drugog beka a ruke su mu ispružene unazad. Ništa za to - tu je Joe English da pomogne. I on mu klapne ruku. To uradi tako da ovaj uopšte ne primeti, ne shvati ironiju.
E sad to isto ali mnogo luđe. Kraj utakmice, frka, tajm aut, pa još posle. I sad 4 ili i 5 igrača protivničkog tima stoji grupno ispod svog koša. Dogovaraju se, ono tipa "drži onoga, ja ovoga, dobijamo ih" i tome slično. Ali! Njima se pridružio i Joe, mrtav ladan, ozbiljnog lica. Iako su ovi svi crni u tamnom dresu a on beo u belom. Kad vođa onog tima završi tiradu tad i Joe sa svima njima usklikne "o jea" i ispozdravlja se haj fajv sa svima. Gledam, ne verujem očima. U stvari poverovao sam i u onaj prvi put tek kada sam video da je to uradio i drugom timu! Odradio ceo dogovor sa njima, i klimanje glavom itd... a ovi ništa. Ko da je Gručo Marx na terenu. I tako... godinama.

Zile

pre 3 godine

Ljudi ne kapiraju da je Denver ispustio sezoni sa 3 poraza od Sakramenta. Jokic je vukao do tacke kada su imali sanse da budu 5 i da se nadaju necemu. Marej je uzivao u odmoru od 25 utakmica i sada hoce da opravda masan ugovor. Sada je kasno za bilo kakav uspeh pleyoffu,jer nemas igraca koji moze da 25+ pojena svake utakmice.

Imay

pre 3 godine

Majke mi, ja bi mogao da radim kao menadžer za dovođenje igrača! Znao sam da Kapelu i Bojana Bogdanovića treba dovesti. Znao sam da je Plamli drvo i da ne vredi taj novac. Znao sam i za Dončića, Milsapa da mu ne treba produžavati 1 godinu po 30 mil. Znao sam za Vestbruka da nema pojma i da ne vredi, isto i za Konlija. Eto, isplatilo bi im se višestruko da su mi dali i po milion za svaki savet, a ja bi im ga dao i besplatno samo da su pitali...

Strale

pre 3 godine

Umoran je već, a i dalje su mnogi povređeni i imali su samo jednog krilnog centra jer nisu ni Milsep ni Grin igrali. Ali bez obzira na to, treba da trejduju za Derozana, Lavina, pa čak i Bila ako ne bude Vašington hteo mnogo za njega.

andrej

pre 3 godine

Znao sam da će ovo da se desi. Marej pomislio da je suprstar, poremetila se hemija unutar ekipe i nije se znalo ko je ko na terenu. Ocito i Jokic forsirao....

Marko

pre 3 godine

Koliko je utakmica odigrao vrhunski i nosio ekipu nista cudno. Realno je bilo da se to desi ranije ali covek je masina i svaka mu cast i pored toga petnaest koseva svaka cast.

pant-La

pre 3 godine

Stvarno se ne secam kad je Jokic ubacio samo trecinu svojih suteva i imao ovako los procenat iz igre, verovatno jeste nekad, pre nekih 100-200 utakmica..

Иван

pre 3 godine

Катастрофа шта су менаџер и тренер урадили од најперспективније екипе!

Јокић је схватио да не вреди са овим Денвером ишта покушавати. Ту је превише клинаца који треба да науче елементарне ствари у одбрани.

Мареј је класични мучитељ лопте. Велика потрошња времена и лопти, а премали учинак. Тре Јанг не игра одбрану, а Мареј то не уме да искористи.

Хартенштајн је посебна прича: један од оних ликова који активношћу (улизивањем) настоје да прикрију незнање. Срели смо сви такве у школи, на послу. Момак апсолутно ништа не уме!

А највише ме излуђују ликови типа Морис и Бартон када добију лопту на тројци, само су, и уместо да шутну, они финтирају и крену у продор. И наравно - промаше!

Толико лоших одлука, толико глупих играча на једном месту, то не може да надомести ни Никола Јокић. Нагетси укупно имају два и по играча. Али барем ће брзо испасти, и имаћемо Николу већ у квалификацијама за ОИ.

Dragan Borca

pre 3 godine

Lose lose, jeste im ovo kraj dugackih putovanja, jeste da im fale fakticki 4 od 5 najboljih defanzivaca ali Maloun ce zestoko ukanaliti tim sa Bartonom. Jokic totalno los i van ritma. Od samog pocetka. Marej napuca 50 poena proslu, Jokic igra u zivotnoj formi, Porter se malo popravio zadnjih par a sta uradi Maloun- da Bartonu loptu u ruke celo prvo poluvreme🙄 Pa covece koji ce ti on kao plejmejker. Prvo poluvreme je izgledalo kao da je Barton glavni igrac tima. Sta ce mu on kao pomocni plejmejker kad ima Jokica i Mareja to je van pameti. Kad god Barton ima puno lopte u rukama lose se zavrsi za tim. Ima Jokica/ Mareja i Portera a prvo poluvreme Barton skoro svaki napad nesto se mesa u organizaciju. Uzme spolja loptu davi nesto dribla sam sebe, dovuce protivnickog igraca koji ga cuva spolja a tu vec Marej i Jokic i stvori se totalna guzva i Jokic se tu bas nije snasao. Ne moze da igraju sa 3 plejmejkera tako, los spacing katastrofa. O njegovoj odbrani da ne pricam. Huerter na trojci on se seta pored niti ga napada. A Porter je bio skroz ok prvo poluvreme a on ga ostavio na 19 minuta. Mislim da ce neko na kraju sezone napustiti Denver ili Maloun ili Porter 🙄 Bol Bol mu ne igra uopste a onda ga odjednom ubacuje u vatru, kao da ni sam ne zna sta radi, uopste nema viziju kako igrace uklopiti. Ionako su slabasni defanzivno a tek ovako bez 4 iole dobra defanzivca ali ne moze Barton toliko lopte u rukama imati to je lose za tim. Totalno je zagusio Jokica i ovaj bas lose igrao.

$$$

pre 3 godine

Јокић је схватио да не вреди са овим Денвером ишта покушавати. Ту је превише клинаца који треба да науче елементарне ствари у одбрани.
(Иван, 22. februar 2021 11:55)

A inace Jokic je zver u odbrani?!

baron

pre 3 godine

Jokic je sa samo 20 godina strpao drim timu 25 koseva i igrao finale Olimpijade u Riju, tupsone
(Dragan Borca, 22. februar 2021 17:25)

Kojim bre drim timu?

U finalu je Joka imao 6p,a na toj revijalnoj utakmici jeste ubacio 25p,ali nebitna utakmica.
Sto u finalu nije ubacio 25p?
Sto protiv Spanije, Argentine, Lakersa nije bio najbolji?
Joka vam je novi RW, statisticar obican, koji je igrac za male utakmice.

Pogan

pre 3 godine

Denver bi izgubio 20+ razlike da Kampaco nije sipao 4 trojke pred sam kraj. Jokic kriminalno los u odbrani, cak i za njegove standarde... Sutne trojku i gleda kako leti lopta, za to vreme njegov igrac vec pod Denverovim kosem kampuje i onda dobija loptu na zicer. Pa onda ovo lobovanje do Kapele i Kolinsa celo vece... Bukvalno svaki tim moze da nabusi Denver igrajuci samo pick and roll celu utakmicu.
Onaj mali Huerter je vec sa 22 god po ucinku u ravni sa Bogdanovicem. Decko ima i solidan sut i ulaz i asistenciju. Poslednjih 5 utakmica ga ne ide sut za 3 (svaku je sutirao 20-25%), al i takav ima 38% za 3 ove sezone. Ako digne to na preko 40%, ne vidim sto ne bi startovao ispred Bogdana.

Neo

pre 3 godine

Pogledao sam hajlajtse i odmah posle 15 sekundi se cudim. Atlanta u napadu, a ovaj Barton ostavio svog igraca na 7 metara i gura se sa Kapelom u reketu?! Sta ce on u reketu? Sto ne cuva svog igraca spolja? To je cist bezobrazluk kako ih lik unistava. Zeljko Obradovic bi ga udavio.

tocka

pre 3 godine

Gledao prvo poluvreme i drago mi da sam konačno video i malo BolBola. Meloun se sad setio da malo uigrava ove nove igrače, ali i to zato što mu fale 4 standardna. Nema Denver tim ove sezone, džaba sve. Jokić je očigledno crkao, bukvalno se vuče po terenu. Pominje se trejd sa Baksima za Midltona. Mislim da u paketu idu MPJ i Barton, zato ova dvojica imaju bitne uloge u poslednjim mečevima. Bartonu se pušta da se ispucava, a MPJ-a pune loptama. Nadaju se da mogu da zadrže jednog od ove dvojice, ja se samo nadam da to ne bude Barton. Druge opcije su trejd sa Raketama i Mwaba ili Oladibo, ili totalni trejd gde mogu i Takera da dobiju. U svakom slučaju moraće da se odreknu nekog od Bartona, MPJ-a, BolBola, Herisa, Doziera, što im je sve ok, samo da preseku i idu dalje. Očigledno je da ovaj ovakav tim nema odbranu spoljne linije, i da čim se pojavi mali bek ko Jang da je utakmica gotova.

Smeh

pre 3 godine

Zanimljivo, Jokić prvi put podbaci ove sezone i odmah poraz. I prvi put da ga nadigra protivnički centar. Dešava se i najboljima. Možda bi mogao da pauzira koju utakmicu, da odmori malo.

WillyWonka

pre 3 godine

Iako je imao loš šut, mnogi bi ubili za učinak od 15p i 10s. Čovjek podigao kriterije, ako ne napravi tripl-dabl, idu silne kritike.
A i on je samo čovjek od krvi i mesa, mora nekad imati malo slabiji dan, može se i on umoriti kad vuče ovaj tim od početka sezone. Tako da bi trebalo malo smanjiti doživljaj.

Hm

pre 3 godine

Marej se posle one kol'ko tol'ko normalne utakmice vratio u svoj omiljeni "ja sam superstar" mod. Jokicu bes nista nije islo, i umesto da tip preuzme ukogu vodje tima, on je, u svom dobro poznatom stilu, poceo da tripuje da moze sam da odluci utakmicu.

Denver sve losiji. Bez Jokica su obicna kanta za napucavanje. Inace...ne pamtim kada sam gledao ovako losegJokica. Cak mu nisu prolazili ni oni alibi fazoni u odbrani kada istrcava i ostavlja svog coveka samog ispod kosa. He, Kapela je to maksimalno koristio.

Pogan

pre 3 godine

Od sedam igraca na tiketu svi prodju sem Jokica.
(Back in Black, 22. februar 2021 08:06)

Jesi probao onaj sampon Johnson & Johnson "No more tears"?

Pera Ždera

pre 3 godine

Meloun ocekuje da mu rukiji istupe i cupaju povredjene a 80% utakmica ignorisao njihovo postojanje. Naravno da su van ritma cesto, naravno da nema ni blage konstantnosti (odakle i da je ima), naravno da su pogubljeni, cesto u kontra ritmu... Umesto da ih je lagano uvodio u sistem utakmica, pre povreda Herisa, Dozijera, Milsapa nisu imali ni 10 min ukupno svaki :(((

Pera Ždera

pre 3 godine

Tragikomican detalj utakmice... Lopta, pri Kampacovom fenomenalnom dodavanju, pogadja Hanterstajna u glavu pri spustanju ka kosu. Cela klupa Denvera u smeh. Tele ograniceno.

Fragiskos Alvertis

pre 3 godine

Denver je grupa gradjana na rekreaciji, očajni su, ovo više ne vredi gledati. Ili neki veliki trejd ili da Malone ide.

dan

pre 3 godine

Najveći problem Denvera je astronomski ugovor Mareja, koji ovaj ne opravdava na terenu.
(MethodManWu, 22. februar 2021 10:57)

Obrazlozi to malo. Marej je trenutno jedan od naboljih bekova lige. Doskora je vukao povredu lakta....sad je fit i to se vidi u njegovoj igri. Poslednjih 5 utakmica 33 poena u proseku (25,25,30,35,50)....bolesni procenti suta iz igre..dvojka 67%, trojka 52%, slobodna preko 90%..ukupno iz igre 61.5%.. 6,2 skoka i 4,4 asistencije u proseku. Ovo je kao malo..nemoj da se salimo. Bio je sjajan u plej-ofu prosle sezone...nista losiji od Jokica.

Western Devil

pre 3 godine

Nesto se u Denveru kuva oko MPJ, jer nacin na koji ga tretiraju, ne bi me cudilo da je neko Melounu javio da je mali trejdovan pa ga je benchovao da se ne povredi.

Ko nije gledao - mali je odlicno krenuo ali je dobio brzo 3 faula: prvi je bila cista banana, treci je bio da prekine kontru na Jokicev ocajan pas u ruke protivniku. Lupio je 2 rampe Trej Jangu u punom trku i do tog trenutka nije uopste bio los ni u jednom pravcu. Sta se s njim desava to je misterija, ali bih ga potpuno razumeo ako je ljut i trazi trade posle ovoga.

ANALiticar

pre 3 godine

Gledao, bas je slabo igrao, da ne kazem bio najgori u timu, ovih 15 kosevq bas na misice, nista ga nije htelo, da je bilo koj drugi igrac Denvera u pitanju grejao bi klupu pola od ovoga sto je igrao. Bice bolja sledeca, mada Atlantu nema ko nije dobio ove godine, steta

dule

pre 3 godine

@dule Eto neka je odigrao loše, pa valjda i on može da ima loš dan jednom u 30 utakmica.
(mighty banana, 22. februar 2021 08:55)


Naravno da ima, to je i poenta - odigrao je lose, desava se, idemo dalje. Zato sam i rekao, ne treba izmisljati opravdanja i slicno. Da nema loseg, ne bi znali sta je dobro.

Pera

pre 3 godine

Rezervni centar Hartenstein: 10 minuta, 0 poena, 0 skokova.
Tri nezaboravne tragikomicne akcije:
Prva, najtuznija: Utrcava pod kos, odbranbeni iza njega, ispred njega metar praznine i kos, Faku mu baca idealni pas, samo da ispruzi ruke i zakuca, polozi, ali on gleda na drugu stranu, lopta ga pogadja u lice, Fakuu se pise izgubljena lopta.
Druga: dobija loptu pod kosem, idelana pozicija, samo da zakuca, ali dozvoljava da ga Okongwu blokira, to bi svaki centar morao da da...
Treca: par minuta kasnije, dobija loptu 2-3 metra od kosa, on slobodan, pod kosem par odbrambenih igraca. Valjda se priseca blokade od pre par minuta i totalno se gubi. Ne sme da sutne, udje, resava da doda loptu nekom pod kosem, ali tamo su samo dva njihova, dodaje im loptu pravo u ruke, bez da ga iko napada.
Prvi prekid posle toga izlazi iz igre, vidno utucen, potresen svojim greskama. Dobar je momak, energija, trudi se, zao mi je da ga gledam, ali i ja bih voleo da igram u NBA, al ne moze svako.

stats

pre 3 godine

Ucinak Jokica i Mareja u poslednjih 5 utakmica.

Jokić Marej
Minuta 36 36
Poena 26,0 33,0
Šut iz igre ukupno 46/84 (54,7%) 61/101 (60,4%)
Šut za 2p. 36/62 (58,1%) 37/55 (67,3%)
Šut za 3p 10/22 (45,4%) 24/46 (52,2%)
Slobodna bacanja 28/29 (96,6%) 19/21 (90,5%)
Skokovi 10,2 6,2
Asistencije 8,0 4,4

milisav

pre 3 godine

I Kapela i Bojan B. su mogli da budu u Denveru. To bi bio nepobediv tim.
(Imay, 22. februar 2021 10:26)

Ko bi igrao 5-icu Kap ili Joka.