1. Ništa lepše nego biti fudbalski trener. Važno je potpisati ugovor. Ako si imalo neka klasa uvek će biti klubova za angažman a rezultati manje bitni. Ugovor mora da se plati. Da li je ikada neki trener platio odštetu klubu zbog loših rezultata i u čemu je odgovornost trenera kao i pored otkaza dobija plaćen ceo ugovor.
  (Giga, 26. januar 2021 21:11)


  izvini abramoviču nismo te prepoznali... hajde ti kolega prvo odradi neki bilo koji posao po ugovoru pa se onda vrati da komentarišeš a ne da pišeš svašta. trener zbog losih rezultata da plati odštetu klubu koji ga je tražio i angažovao? treba li onda i igrač da plati odštetu klubu ako u igri ne postigne projektovane rezultate ili ako se povredi pa ne može da igra?
  (neutralni felš, 27. januar 2021 10:35)

  # Link komentara

 2. Ništa lepše nego biti fudbalski trener. Važno je potpisati ugovor. Ako si imalo neka klasa uvek će biti klubova za angažman a rezultati manje bitni. Ugovor mora da se plati. Da li je ikada neki trener platio odštetu klubu zbog loših rezultata i u čemu je odgovornost trenera kao i pored otkaza dobija plaćen ceo ugovor.
  (Giga, 26. januar 2021 21:11)

  # Link komentara

 3. Da, samo...
  (KS, 26. januar 2021 20:42)

  # Link komentara

 4. Konacno ce majstori Werner i Haverc igrati na svojim mestima gde su u Bundes ligi bili maestralni, a ne tamo gde ih je Lampard postavljao.
  (Milan Indjija, 26. januar 2021 20:40)

  # Link komentara